Μια πανεύκολη πίτα, χωρίς φύλλο, με την οποία πολύ πιθανό να φάει το παιδί σας το μπρόκολο.

Θέμις Καρδιόλακα

Υλικά
600 γρ. μπρόκολο
450 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
3 αυγά
3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
4 κ.σ. δυόσμο φρέσκο, ψιλοκομμένο
150 ml ελαιόλαδο
250 ml γάλα
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι


Διαδικασία
Βράζουμε το μπρόκολο για 5 λεπτά και το πολτοποιούμε στο μούλτι. Το βάζουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός του αλευριού και 50 γρ. φέτας) και τα ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί στρογγυλό και ρίχνουμε το μείγμα μέσα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα 50 γρ. φέτας από επάνω.

Ψήνουμε στους 180º στον αέρα για 45 λεπτά. Αν "αρπάξει" η φέτα, καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο. https://www.olivemagazine.gr/