Συστατικά
2 μπανάνες, ώριμες
2 αβοκάντο, ώριμα
60 γρ. χουρμάδες, απυρήνωτοι
4 κ.σ. κακάο, σε σκόνη
100 γρ. χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι

Για το σερβίρισμα

8 φέτες πορτοκάλι
δυόσμο, φουντίτσες

Μέθοδος Εκτέλεσης
Κόβουμε τις μπανάνες σε κομμάτια και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες ή από το βράδυ.
Βάζουμε τις μπανάνες, τα αβοκάντο, και τους χουρμάδες στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και χτυπάμε για 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους και διαλυθούν οι χουρμάδες.
Προσθέτουμε το κακάο, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμα μέχρι να ομογενοποιηθούν με τα υπόλοιπα υλικά.
Μοιράζουμε σε μπολάκια και σερβίρουμε με τις φέτες πορτοκαλιού και τις φουντίτσες δυόσμου.

https://akispetretzikis.com/