Συστατικά
1 λίτρο γάλα αμυγδάλου
200 γρ. ζάχαρη
85 γρ. κορν φλάορ
100 γρ. μαργαρίνη
150 γρ. κουβερτούρα 52%
250 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
400 γρ. μπισκότα, νηστίσιμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη, το κορν φλάορ και ανακατεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να βράσουν.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη μαργαρίνη, την κουβερτούρα και ανακατεύουμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε τα νηστίσιμα μπισκότα, ρίχνουμε από επάνω την κρέμα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί 24 εκ. και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Χτυπάμε την φυτική κρέμα γάλακτος με τη βανίλια, απλώνουμε πάνω από την τούρτα και γαρνίρουμε με τριμμένη σοκολάτα.

https://dimitrismichailidis.com/