Φέτος με το τσουρέκι που περίσσεψε θα φτιάξετε το πιο νόστιμο παγωτό που υπάρχει! Με 3 απλά υλικά, αυτή η συνταγή θα κλέψει τις εντυπώσεις!


Μερίδες
850 γρ.
Προετοιμασία
10′
Αναμονή
6-12 ώρες
Δυσκολία
1/5

Συστατικά
500 ml φυτική κρέμα γάλακτος, κρύα
200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. τσουρέκι

Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός τη φυτική κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μια μαλακή σαντιγί.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε για ακόμα 10-20 δευτερόλεπτα.
Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ ή στο multi το τσουρέκι και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα με τη σαντιγί με μία μαρίζ.
Βάζουμε το παγωτό σε ένα μπολ που κλείνει αεροστεγώς και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες (ιδανικά όλο το βράδυ).

https://dimitrismichailidis.com/