2 πακέτα πιτ μπερ
2 συσκευασίες τυρί κρέμα 400 γρ. σύνολο
1 κουτί ζαχαρούχο
3 λεμόνια [2 χυμό και το ξύσμα 1 (μόνο τη φλούδα)]
1 φακελάκι ζελέ ανανα (η ότι άλλο σας αρέσει με το λεμόνι)
180 γρ βούτυρο η φυτική μαργαρίνη
3 κούπες ζεστό νερό
8 κ.σ ζάχαρη
Εκτέλεση
Το πρώτο μας βήμα είναι να φτιάξουμε την βάση για το γλυκό με την κλασική διαδικασία

Σπάμε τα μπισκότα,λιώνουμε το βούτυρο και στρώνουμε ένα ταψάκι η μια φόρμα

Και έτοιμο για ψυγείο η και στο φούρνο για 10 λεπτά στους 180°
Βήμα δεύτερο,σε ένα μπολ με ένα σύρμα χειρός χτυπάμε την κρέμα τυρί 3/4 ζαχαρούχο τν χυμό και το ξύσμα από τα 2 λεμόνια μόλις δέσουν τα υλικά μας προσθέτουμε και τν ζελέ που έχουμε διαλύσει σε μισή κούπα νερό

Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα στη βάση και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες.
Και το τελευταίο μας βήμα είναι να πάρουμε τις λεμονοκουπες και να τις βράσουμε με το νεράκι σε κατσαρόλα....Μόλις πάρει μια βράση κρατάμε μια κούπα από το νερό και προσθέτουμε την φλούδα λεμονιού που έχουμε κόψει σε πολύ λεπτές φέτες και την ζάχαρη....ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να λιώσει η ζάχαρη....αποσύρουμε από την φωτιά μόλις μαλακώσει λίγο το λεμόνι και αφήνουμε να κρυώσει.https://cookpad.com/gr/