Η πιο εύκολη Τούρτα Ferrero Rocher. Κάντε τους όλους να παραμιλάνε με αυτήν την επαγγελματική συνταγή ζαχαροπλαστείου!


Συστατικά
3 φέτες παντεσπάνι
350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
150 γρ. πραλίνα
380 γρ. πραλίνα Nocciolata
40 γρ. ηλιέλαιο
100 γρ. καυτό νερό
100 γρ. ζάχαρη

Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε 1 μπολ ανακατεύουμε με μίξερ την κρέμα γάλακτος και την πραλίνα.
Ανακατεύουμε το καυτό νερό με τη ζάχαρη για να φτιάξουμε το σιρόπι.
Σε 1 τσέρκι σιροπιάζουμε 1 παντεσπάνι και βάζουμε λίγο μείγμα και από πάνω ξανά 1 παντεσπάνι και κάνουμε την ίδια διαδικασία άλλες 2 φορές.
Βάζουμε την τούρτα στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Σε 1 μπολ ζεσταίνουμε στα μικροκύματα το ηλιέλαιο με την πραλίνα Nocciolata και μετά ανακατεύουμε το μείγμα και το χύνουμε πάνω στην τούρτα ώστε να την καλύψει όλη.

https://dimitrismichailidis.com/