Εύκολη και γρήγορη πρόταση για γλυκό

Υλικά
2 ώριμες μπανάνες
3 κρόκοι αβγών
1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
3 κ. σ. κορν φλάουρ
1 κ. γλ. βανίλια
2 φλ. τσαγιού γάλα
Μπισκότα βανίλιας και σαντιγί για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε τις μπανάνες, τους κρόκους, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ, τη βανίλια και το γάλα σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
Μεταφέρετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να πήξει για περίπου 8-10 λεπτά.
Βήμα 3
Ρίξτε το μείγμα σε ένα μπολ, καλύψτε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Βήμα 4
Για να σερβίρετε βάλτε μερικές κουταλιές της κρέμας σε ένα ποτήρι γλυκού, προσθέστε μία στρώση μπισκότων βανίλιας και λίγη σαντιγί και επαναλάβετε μία ακόμη φορά.