Υλικά

220 γρ. μπισκότα
110 γρ. λιωμένο βούτυρο
400 γρ. κρέμα τυρί
3 κ.γ. χυμός λεμονιού
470 ml κρέμα γάλακτος
90γρ. ζάχαρη
1 βανιλίνη
Μαρμελάδα Φρούτα του δάσους


Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα μπισκότα, το λιωμένο βούτυρο και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Αδειάζουμε τα μπισκότα σε ένα τσέρκι 22 εκ. και τα στρώνουμε, απλώνοντας και πατώντας με το κουτάλι.
Χτυπάμε με το μίξερ χειρός την κρέμα τυρί, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε με το μίξερ καλά,
Ρίχνουμε τη ζάχαρη, χτυπάμε με το μίξερ, βάζουμε τη βανιλίνη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Απλώνουμε την κρέμα μας, με τη σπάτουλα, στο ταψί, ισιάζουμε με ένα κουτάλι και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για ένα βράδυ.
Κόβουμε σε κομμάτια, γαρνίρουμε με μαρμελάδα φρούτα του δάσους και σερβίρουμε.
Σημειώσεις από τον Σεφ
Αλείφουμε το Cheesecake μας με μαρμελάδα της αρεσκείας μας.