Η οξύτητα του λεμονιού συναντά το θαλάσσιο στοιχείο του τόνου σε μία μακαρονάδα που θα θες να ετοιμάζεις πιο συχνά.

Συστατικά
1 πακέτο σπαγγέτι (ή ζυμαρικά της επιλογής σου)
1 1/2 φλιτζάνια φύλλα βασιλικού
1 φλιτζάνι τόνος, σε κονσέρβα
1 κουτ. της σούπας φύλλα φρέσκου θυμαριού
1 κουτ. της σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης
2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουτ. της σούπας μαργαρίνη
1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι
1/4 του φλιτζανιού τυρί παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος
Αρχικά, βράζεις τα μακαρόνια σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, αναμειγνύεις όλα τα μυρωδικά σου μαζί, με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμόνι.
Αφού τα ζυμαρικά σου είναι έτοιμα, στραγγίζεις και τα αναμειγνύεις με το μείγμα μυρωδικών. Προσθέτεις όσο είναι ζεστά και τη μαργαρίνη, τον τόνο και αλατοπιπερώνεις.
Γαρνίρεις με την παρμεζάνα και το ξύσμα λεμονιού και απολαμβάνεις.

https://www.tlife.gr/