facebook_page_plugin

Spaghetti με σάλτσα αβοκάντο

Μια ελαφριά μακαρονάδα είναι τέλεια ιδέα για τα ζεστά, καλοκαιρινά μεσημέρια. Συνδύασε τα αγαπημένα σου spaghetti με σάλτσα από αβοκάντο που χαρίσει την τέλεια γεύση χωρίς να βαραίνει.

Συστατικά
1 πακέτο spaggeti της αρεσκείας σου
20 γρ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
80 ml από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά
αλάτι
2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο
30 γρ. σπανάκι καθαρισμένο, πλυμμένο και κομμένο
χυμό από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
Ετοιμάζεις τα ζυμαρικά ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία
Καθαρίζεις τα αβοκάντο και αφαιρείς το κουκούτσι
Τα κόβεις σε καρέ και τα ρίχνεις στο blender μαζί με το βασιλικό, το σπανάκι, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι και 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Χτυπάς τα υλικά μέχρι να γίνουν πολτός
Προσθέτεις το νερό από τα μακαρόνια που βράζουν και συνεχίζεις να χτυπάς για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη
Βάζεις την σάλτσα σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνεις μέσα τα μακαρόνια αφού προηγουμένως τα σουρώσεις καλά
Ανακατεύεις για να αναμειχθούν με τη σάλτσα και σερβίρεις στολίζοντας το πιάτο με ένα φύλλο βασιλικού

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.