Μια συνταγή που θα λατρέψετε!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για την ζύμη

350 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
150 γρ ζάχαρη
150 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
50 γρ ηλιέλαιο
50 γρ κορν φλάουρ
1 μέτριο αυγό
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Λίγο αλάτι
1 κτγ μπέικεν πάουντερ
40 γρ τρούφα σοκολάτας
2 βανιλίνες
Για το πασπάλισμα

150 γρ λιωμένη κουβερτούρα
Ινδοκάρυδο
1 κτσ ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Σε ένα γυάλινο μπολ ρίχνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου , την ζάχαρη , το αυγό ,το μπέικεν, το κορν φλάουρ , το ξύσμα από 1 λεμόνι , το αλάτι , το ηλιέλαιο , και τις βανιλίνες .
Προσθέτουμε κοσκινίζοντας το αλεύρι Γ.Ο.Χ και ανακατεύουμε ελαφρώς με μια μαρίζ.
Ρίχνουμε και το υπόλοιπο αλεύρι μαζί με την τρούφα σοκολάτας και ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη μαλακή ζύμη.
Καλύπτουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Μετράμε το κάθε κομμάτι να ναι 23 γρ. και του δίνουμε το σχήμα που θέλουμε.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10- 13 λεπτά στους 180 c.
Λιώνουμε κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων μαζί με 1 κτσ ηλιέλαιο.
Βουτάμε ένα ένα τα μπισκότα αρχικά στην κουβερτούρα και τα πασπαλίζουμε στην συνέχεια στο ινδοκάρυδο.
Τα μυρμηγκάτα μπισκότα είναι τόσο αφράτα και νόστιμα που λιώνουν στο στόμα!! Μικροί και μεγάλοι θα τα λατρέψουν!!