facebook_page_plugin

Ντοματοκεφτέδες

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει το απόλυτο ελληνικό, καλοκαιρινό ορεκτικό. Λαχταριστοί, πεντανόστιμοι, ντοματοκεφτέδες με τυρί. Μια ελληνική, παραδοσιακή, vegetarian συνταγή που θα σας τρελάνει.

 

 

Για τους ντοματοκεφτέδες: Σε ένα βαθύ μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά για τους ντοματοκεφτέδες. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια, φορώντας γάντια μίας χρήσης, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Τυλίγουμε το μπολ με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

2Έπειτα, πλάθουμε το μείγμα σε στρογγυλά μπαλάκια, φορώντας γάντια μίας χρήσης.
3Τοποθετούμε ένα βαθύ κατσαρολάκι, με αρκετό ηλιέλαιο, σε μέτρια φωτιά. Μόλις κάψει το λάδι, τηγανίζουμε τους ντοματοκεφτέδες, μέχρι να χρυσαφίσουν και να ψηθούν μέχρι μέσα.
4Μόλις είναι έτοιμοι, τους μεταφέρουμε με μία τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο στο οποίο έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί.
5Για τη σάλτσα γιαουρτιού: Σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γιαούρτι, το δυόσμο, το σκόρδο, το χυμό lime και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
6Σερβίρουμε τους ντοματοκεφτέδες με τη σάλτσα γιαουρτιού.

https://www.giorgostsoulis.com/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.