facebook_page_plugin

Γλυκό γιαουρτιού ζελέ κομπόστα με 4 υλικά

Για το γλυκό γιαουρτιού θα χρειαστείτε:

500 γρ. ‏στραγγιστό γιαούρτι
1 ‏κομπόστα ανανά/ροδάκινο ή ό,τι σας αρέσει
2 φακελάκια ‏ζελέ ίδιας γεύσης με τα φρούτα
2 ποτήρια ‏νερό


Εκτέλεση
Σε μπολ βάζετε το στραγγισμένο γιαούρτι. Έπειτα, ψιλοκόβετε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάτε το ζουμί.

Διαλύετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που βάζετε 2 ποτήρια νερό συν 1 ποτήρι με το ζουμί της κομπόστας.

Το προσθέτετε στο γιαούρτι, τα ανακατεύετε όλα μαζί , φρούτα, γιαούρτι και ζελέ κι αδειάζετε το μείγμα σε μία φόρμα, πυρέξ ή σε μπολ.

Το τοποθετείτε στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει. Σερβίρετε το μετά από το γεύμα σας, να σας δροσίσει.

Μόλις το κέικ σας είναι έτοιμο, ρίχνετε το περισσότερο μείγμα που φτιάξατε όσο το κέικ ψηνόταν στο κέντρο του και με το υπόλοιπο μείγμα καλύπτετε όλη την επιφάνεια του κέικ. Πασπαλίζετε από πάνω το υπόλοιπο 1/4 γάλα σε σκόνη και το υγρό κέικ είναι έτοιμο για να το κόψετε σε κομμάτια και να το απολαύσετε!

https://www.foodmaniacs.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.