facebook_page_plugin

Συνταγή για αυθεντική Spaghetti al Pomodoro

Παραδοσιακή και αγαπημένη των Ιταλών μακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα και βασιλικό.

 

Συστατικά
500 gr. spaghetti της αρεσκείας σου
1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
2 φλιτζάνια ντομάτες τριμμένες
1 συσκευασία ζωμό κοτόπουλου
2 κ.σ. βασιλικό
αλάτι
πιπέρι
1/4 του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
Γεμίζεις μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και βράζεις τα μακαρόνια ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
Σε μία μικρότερη κατσαρόλα σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα
Προσθέτεις τις ντομάτες, το ζωμό κοτόπουλου και το βαλσάμικο και αφήνεις τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά
Ρίχνεις το βασιλικό και το πιπέρι και ανακατεύεις
Σουρώνεις τα μακαρόνια και τα προσθέτεις στην σάλτσα
Μοιράζεις στα πιάτα, ρίχνεις από πάνω τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρεις.

https://www.tlife.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.