Ιανουαρίου 17, 2021

KOYZINA

Η συνταγή της γιαγιάς για υπέροχα σπιτικά λουκούμια με άρωμα τριαντάφυλλο

Επιθυμείτε να κάνετε ένα γρήγορο, οικονομικό, γευστικό και εύκολο γλυκό για εσάς, τους φίλους και τους συγγενείς σας; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες και να φτιάξετε ένα μοναδικό γλυκό που μπορεί να σας γλυκάνει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Σπιτικά λουκούμια – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεση της συνταγής
Σπιτικά λουκούμια – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής
Για κάθε λίτρο νερό: 1 κιλό ζάχαρη, 1 γραμμάριο ξινό και 150 γραμμάρια νισεστέ
Ροδόνερο
Χρώμα ζαχαροπλαστικής

Σπιτικά λουκούμια – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής
Σε μία κατσαρόλα βάζω το νερό με την ζάχαρη και το ξινό.
Από την ώρα που θα πάρει βράση περιμένω 5 λεπτά να βράζει.
Αραιώνω το νισεστέ με λίγο νεράκι.
Ρίχνω σιγά – σιγά το νισεστέ στο σιρόπι, με υπομονή.
Για περίπου σαράντα με σαράντα πέντε λεπτά ανακατεύω. Δηλαδή, έως ότου να πήξει καλά και να αλλάξει χρώμα.
Όταν έχει φτάσει στο σημείο, που θέλω, ρίχνω μία κουταλιά της σούπας ροδόνερο.
Παράλληλα, ρίχνω σταγόνες από το χρώμα.
Αλείφω, με λάδι το ταψί.
Πασπαλίζω, το ταψάκι, με νισεστέ.
Το αδειάζω στο ταψάκι που επέλεξα να το βάλω.
Αφού το ρίξω στο ταψί, ρίχνω από πάνω αρκετή ζάχαρη άχνη για να το σκεπάσει.
Την άλλη μέρα το βγάζω πάνω σε ζάχαρη άχνη.
Το κόβω σε κυβάκια.
Περνάω καλά, τα κυβάκια, με ζάχαρη άχνη.
enimerotiko.gr

KOYZINA

Νόστιμα, ευπαρουσίαστα σοκολατάκια σε 2 διαφορετικά είδη, με μπισκότα και λίγα υλικά. Εύκολα, χωρίς πολύ κόπο και εξοπλισμό, δημιουργείς ένα κέρασμα για τις στιγμές που χρειάζεσαι να κεράσεις ή να απολαύσεις ένα γλυκό σε ατομικό μέγεθος.
Τα πρώτα με όλη τη γεύση του αγαπημένου σου μπισκότου, καλυμμένο από πλούσια στρώση σοκολάτας που σπάει και γεμίζει το στόμα με αυτή.
Τα δεύτερα παντρεύουν τα μπισκότα με τα φιστίκια και ολοκληρώνονται με επικάλυψη λευκής γλυκιάς σοκολάτας.
Και τα δύο μαζί σε ένα κέρασμα, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό!

Σοκολατάκια με μπισκότα (15 κομμάτια):
200 γρ μπισκότα τύπου μιράντα ή πτιν-μπερ ή digestive
90 γρ κρέμα τυρί σε θερμοκρασία δωματίου
130 γρ κουβερτούρα γάλακτος
1 κγ βούτυρο
1 μπισκότο για γαρνίρισμα προαιρετικά
Σοκολατάκια με φιστίκια και λευκή σοκολάτα (20 κομμάτια):
150 γρ μπισκότα τύπου μιράντα ή πτιν-μπερ ή digestive
80 γρ φιστίκια αράπικα ψημένα, ξεφλουδισμένα
150 γρ φυστικοβούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ λευκή κουβερτούρα
1 μπισκότο για γαρνίρισμα προαιρετικά

Οδηγίες
Για τα σοκολατάκια με σοκολάτα βάζω στον πολυκόφτη τα μπισκότα και τα θρυμματίζω ( είτε σε μια σακούλα κατάψυξης και τα χτυπάω με τον πλάστη να γίνουν σκόνη).
Προσθέτω την κρέμα τυρί και τα αλέθω όλα μαζί δημιουργώντας ένα σφιχτό μείγμα που πλάθεται (αν δεν χρησιμοποιήσω πολυκόφτη τα ανακατεύω πολύ καλά σε ένα μπολ).
Παίρνω 1 κγ (15-20 γρ ανάλογα πόσο μεγάλα τα θέλουμε) από το μείγμα, το συμπιέζω και το πλάθω σε μπαλίτσα.
Το τοποθετώ πάνω σε λαδόκολλα, σε επίπεδη επιφάνεια και συνεχίζω με τα υπόλοιπα όμοια.
Τα βάζω στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουν και να κρυώσουν.
Ψιλοκόβω την κουβερτούρα, τη βάζω σε ένα μπολ μαζί με το βούτυρο και τα λιώνω είτε στα μικροκύματα (σκεπάζω με μεμβράνη και τα λιώνω σε δόσεις) είτε σε μπεν μαρί (βάζοντας το πυρίμαχο μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με 1 εκ νερό, που σιγοβράζει, χωρίς τα το ακουπάει το μπολ).
Ανακατεύω να ενωθούν καλά η σοκολάτα με το βούτυρο και με δύο πιρούνια παίρνω μια-μια τις μπαλίτσες, τις βουτάω στη σοκολάτα, τις γυρίζω να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές, στραγγίζω να φύγει η περίσσεια και τις ακουμπάω πάνω στη λαδόκολλα.
Όταν έχω φτιάξει 5-6 κομμάτια, πασπαλίζω από πάνω τους λίγο τριμμένο μπισκότο να κολλήσει στη σοκολάτα.
Τα αφήνω να στεγνώσουν τελείως είτε σε θερμοκρασία δωματίου (αν δεν έχει ζέστη) είτε στο ψυγείο για 10 λεπτά και τα βάζω σε χάρτινες θήκες και είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
Για τα σοκολατάκια με φιστίκι και λευκή σοκολάτα βάζω στον πολυκόφτη τα μπισκότα και τα θρυμματίζω ( είτε σε μια σακούλα κατάψυξης και τα χτυπάω με τον πλάστη να γίνουν σκόνη).
Αλέθω τα φιστίκια να γίνουν σκόνη και τα ανακατεύω με τα μπισκότα.
Προσθέτω το φυστικοβούτυρο και ανακατεύω μέχρι να γίνει σφιχτό το μείγμα και να πλάθεται.
Όμοια παίρνω 1 κγ (15-20 γρ ανάλογα πόσο μεγάλα τα θέλουμε) από το μείγμα, το συμπιέζω και το πλάθω σε μπαλίτσα.
Το τοποθετώ πάνω σε λαδόκολλα, σε επίπεδη επιφάνεια και συνεχίζω με τα υπόλοιπα.
Τα βάζω στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουν και να κρυώσουν.
Ψιλοκόβω τη λευκή σοκολάτα, τη βάζω σε ένα μπολ και τη λιώνω είτε στα μικροκύματα (σκεπάζω με μεμβράνη και τα λιώνω σε δόσεις) είτε σε μπεν μαρί (βάζοντας το πυρίμαχο μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με 1 εκ νερό, που σιγοβράζει, χωρίς τα το ακουπάει το μπολ).
Με δύο πιρούνια παίρνω μια-μια τις μπαλίτσες, τις βουτάω στη σοκολάτα, τις γυρίζω να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές, στραγγίζω να φύγει η περίσσεια και τις ακουμπάω πάνω στη λαδόκολλα.
Όταν έχω φτιάξει 5-6 κομμάτια, πασπαλίζω από πάνω τους λίγο τριμμένο μπισκότο να κολλήσει στη σοκολάτα.
Τα αφήνω να στεγνώσουν τελείως είτε σε θερμοκρασία δωματίου (αν δεν έχει ζέστη) είτε στο ψυγείο για 10 λεπτά και τα βάζω σε χάρτινες θήκες και είναι έτοιμες για σερβίρισμα.https://paxxi.gr/

KOYZINA

Η σημερινή συνταγή θα κατακτήσει και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους.

Υλικά

140 γραμμάρια ζυμαρικά

150 ml γάλα

60 γραμμάρια τριμμένο τυρί παρμεζάνα

15 γραμμάρια βούτυρο

10 γραμμάρια αλεύρι

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα λειώνουμε το βούτυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το γάλα ανακατεύοντας για μερικά λεπτά μέχρι να γίνει μια κρέμα. Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και σβήνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε για να πάει παντού το τυρί και αλατοπιπερώνουμε.

https://jenny.gr/

KOYZINA

Υλικά
1/2 κιλό σπανάκι
1 πράσο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γρ. φέτα τριμμένη
150 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
Φέτες μπαγιάτικου ψωμιού
2 αβγά
Λίγο βούτυρο
3/4 φλ. τσαγιού γάλα
Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετήστε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ζεστάνετε λίγο λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι, το πράσο και το σπανάκι, αφού αλατοπιπερώσετε.
Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέστε τη φέτα και ανακατέψτε.
Αλείψτε τις φέτες ψωμιού με λίγο βούτυρο και από τις δύο πλευρές και τοποθετήστε τες σε ένα ταψί ή γυάλινο πιρέξ.
Τοποθετήστε από πάνω μια στρώση με σπανάκι, καλύψτε πάλι με ψωμί και τελειώστε με ακόμη μία στρώση σπανάκι.
Γαρνίρετε με το κίτρινο τριμμένο τυρί.
Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα και περιχύστε το μείγμα στο σουφλέ.
Ψήστε μέχρι να ροδίσει https://www.newsbeast.gr/

 

KOYZINA

ΥΛΙΚΑ:

Ζύμη:

2 κούπες αλεύρι
4 γρ. μαγιά (μισό φακελάκι)
1 κουταλιά κοφτή ζάχαρη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
3/4 κούπας νερό χλιαρό
Για την πίτσα:

σάλτσα για πίτσα
3 κούπες τυρί ένταμ τριμμένο
350 γραμμάρια φέτα
1 ντομάτα
250 γραμμάρια γαρίδες μικρές καθαρισμένες
ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το λάδι στο χλιαρό νερό και μετά όλο μαζί στο αλεύρι.
Ζυμώνουμε καλά και μόλις έχουμε μια μαλακή ζύμη (ανάλογα προσθέτουμε νερό ή αλεύρι αν χρειαστεί) την κάνουμε μπάλα, την αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και την σκεπάζουμε να διπλασιαστεί σε όγκο.
Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια.
Πλένουμε και στραγγίζουμε πάρα πολύ καλά τις γαρίδες.
Ξεσπορίζουμε τη ντομάτα και την κόβουμε κι αυτήν σε μικρά κυβάκια.
Παίρνουμε τη ζύμη μας αφού έχει διπλασιαστεί σε όγκο και την ξαναζυμώνουμε να ξεφουσκώσει.
Την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο ή ανάλογα τα γούστα μας και την τοποθετούμε σε ένα μεγάλο ταψί.
Αλείφουμε τη ζύμη με αρκετή σάλτσα και απλώνουμε το τριμμένο τυρί σε όλη την επιφάνεια της ζύμης αφήνοντας 1 εκ. γύρω γύρω.
Ρίχνουμε τις γαρίδες, τη ντομάτα και τη φέτα σε όλη την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Τρυπάμε με ένα πιρούνι το 1 εκ. ζύμης που αφήσαμε στις άκριες και ψήνουμε την πίτσα σε 210 βαθμούς στην κάτω σχάρα του φούρνου με αντιστάσεις.

koolnews.gr

KOYZINA

Γρήγορο γλυκό ,της στιγμής με υλικά που ίσως να τα έχουμε στο σπίτι μας.Πρέπει να μείνει στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να δέσουν τα υλικά.

Υλικά
100 γρ. σαβαγιάρ
2,5 φλυτζάνια ζάχαρη
100 γρ. κακάο
1 σοκολάτα κουβερτούρα (125 γρ.)
1 ποτήρι αλεύρι
1 λίτρο γάλα
λίγο λικέρ
Εκτέλεση:

Βάζω όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά και ανακατεύω μέχρι να πήξει. Στο τέλος, αφού έχει πήξει η κρέμα, προσθέτω λίγο λικέρ.

Κόβω τα σαβαγιάρ κομματάκια σε στρογγυλό πυρέξ και ρίχνω την κρέμα από πάνω.

Καλό είναι να μείνει στο ψυγείο για ένα 24ωρο. Από πάνω γαρνίρω με σαντιγύ.

greekcook.gr

 

KOYZINA

Πουρές γλυκοπατάτας, αφράτος και βουτυράτος με γεύση μοναδική! Ι

Υλικά Συνταγής
1 κιλό γλυκοπατάτες
λίγο θυμάρι
3 φέτες μπέικον
100 γραμ. βούτυρο
150 γραμ. κρέμα γάλακτος (ή γάλα)
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Πουρές γλυκοπατάτας, αφράτος, βουτυράτος με μοναδική γεύση και χρώμα. Πλένουμε τις γλυκοπατάτες με τη φλούδα τους πολύ καλά να φύγει όλο το χώμα. Τις βάζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο κρύο νερό και βράζουμε για περίπου 40΄ μέχρι να μαλακώσουν. Τρυπάμε με πιρούνι κι αν είναι μαλακές, αποσύρουμε από τη φωτιά. Τις βγάζουμε αμέσως από το βραστό νερό.

Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και όσο είναι ακόμα ζεστές τις ξεφλουδίζουμε ή τις ανοίγουμε στη μέση και τραβάμε με κουτάλι την ψίχα τους. Αν οι γλυκοπατάτες έχουν σκάσει στο βράσιμο, τότε καλό είναι, επειδή θα έχουν ρουφήξει υγρασία, να βάλετε την ψίχα τους για λίγο στο σουρωτήρι.

Αφαιρούμε τυχόν ίνες που βρίσκονται ανάμεσα στην φλούδα και στη σάρκα. Τις βάζουμε σε μπολ και τις λιώνουμε με κουτάλα του πουρέ ή σύρμα ανάδευσης όσο είναι ζεστές. Ο πουρές γλυκοπατάτας γίνεται λείος ακόμα και με ένα πιρούνι.

Σε αντικολλητική κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ροδίζουμε το μπέικον χωρίς λιπαρή ουσία για 2΄. Χαμηλώνουμε τη φωτιά (μέτρια), προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ή το γάλα και αφήνουμε να βράσει για 2΄. Προσθέτουμε στην κρέμα το βούτυρο σε κομμάτια για να λιώσει γρήγορα καθώς και το λιωμένο πουρέ γλυκοπατάτας. Αλατοπιπερώνουμε ανακατευοντας με μια κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθεί ο πουρές, να γίνει λείος και βελούδινος. Αρωματίζουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι ή μοσχοκάρυδο.

Αν πρόκειται να σερβίρετε αργότερα, όσο ο πουρές γλυκοπατάτας είναι ζεστός, καλύψτε την επιφάνεια του με εφαπτόμενη μεμβράνη. Έτσι θα μείνει λείος. Τον σερβίρουμε ζεστό. Ταιριάζει ιδανικά με χοιρινό, ψητή γαλοπούλα, αγριογούρουνο και πάπια.

Μυστικά για τέλειο πουρέ γλυκοπατάτας
-Η ελληνική γλυκοπατάτα είναι πεντανόστιμη και έχει υπόλευκο χρώμα. Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ θα βρείτε γλυκοπατάτα εισαγωγής με χρώμα πορτοκαλί. Αναμείξτε τα δύο είδη, γιατί από την ελληνική θέλουμε τη γεύση της και από την εισαγωγής το τέλειο πορτοκαλί χρώμα της.

-Αφού βράσουν γλυκοπατάτες και γίνουν μαλάκες, τις ακουμπάμε στη σχάρα του φούρνου για περίπου 10΄ να στεγνώσουν τελείως. Αφού κρυώσουν ελαφρά, σχίζουμε κάθετα και με κουτάλι βγάζουμε όλη τη σάρκα. Βάζουμε σε σουρωτήρι για να φύγουν τυχόν υγρά που έχουν εγκλωβίσει στη σάρκα τους.

–Μπορείτε να φτιάξετε τον πουρέ γλυκοπατάτας από την προηγούμενη μέρα. Μόλις τον ετοιμάσετε, καλύψτε την επιφάνειά του με εφαπτόμενη μεμβράνη ώστε να μην δημιουργηθεί πέτσα. Την επόμενη μέρα που θέλετε να το βγάλετε στο τραπέζι σας, ζεστάνετε σε ένα κατσαρολάκι λίγη κρέμα γάλακτος με λίγο βούτυρο και ρίξτε μέσα τον πουρέ γλυκοπατάτας. Ανακατέψτε και σερβίρετέ τον ζεστό.

–Γλυκοπατάτα κόκκινη βρίσκετε στα μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα οπωροπωλεία. Υπάρχει ελληνική καλλιέργεια κόκκινης γλυκοπατάτας στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα. Αλλιώς θα βρείτε εισαγωγής κυρίως από Ισραήλ.

-Μπορείτε να μπλέξετε δυο είδη γλυκοπατάτας κόκκινη και λευκή ελληνική.

-Μπορείτε να βάλετε στον πουρέ γάλα ή κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών. Με την κρέμα θα έχει πιο πλούσια γεύση και πιο μεταξένια υφή.

Ψάχνετε περισσότερες γαρνιτούρες για το τραπέζι σας; Εδώ θα βρείτε όλες τις φανταστικές συνταγές που συγκέντρωσα μόνο για εσάς!

 

https://www.argiro.gr/

KOYZINA


Υλικά:

250 γρ. βρασμένες φακές

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρά κομμάτια

1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε μικρά κομμάτια

1 αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους

1 τριμμένο καρότο

ντοματίνια κομμένα στη μέση

λίγο μαϊντανό

λίγο ελαιόλαδο

λίγο ξύδι βαλσάμικο

Eκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τις φακές, τις πιπεριές, το αβοκάντο, το καρότο και τα ντοματίνια.

Τα περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξύδι βαλσάμικο.

Τέλος, προσθέτετε τον μαϊντανό.

Βάλτε το μπολ στο ψυγείο για μια ώρα και απολαύστε την σαλάτα δροσερή!

https://www.bovary.gr/

KOYZINA

Mε την παρακάτω συνταγή θα έχεις μία vegetarian πίτσα αλλά ταυτόχρονα κι ένα αληθινό comfort food. Θα χρειαστείς περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά συνολικά για την προετοιμασία και το ψήσιμο.

Τι θα χρειαστείς:
2 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους 3 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο 100 ml ελαιόλαδο 50 γρ πάστα ντομάτας 2 κονσέρβες των 400γρ ντομάτα 100 ml νερό μισή κούπα φύλλα βασιλικού αλάτι και πιπέρι

ζύμη για πίτσα φύλλα βασιλικού παρμεζάνα 1 κουταλιά ελαιόλαδο 25 γρ ντοματίνια 80 γρ fior di latte mozzarella, κομμένη σε κομμάτια

Πώς θα τη φτιάξεις:
1. Αρχικά ανακάτεψε τους κύβους μελιτζάνας με το αλάτι σε ένα σουρωτήρι και άφησέ το μία ώρα. Προθέρμανε τον φούρνο στους 250°C.

2. Πρόσθεσε το σκόρδο και το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι κατάλληλο για φούρνο και σόταρε το σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να χρυσίσει το σκόρδο.

3. Σκούπισε τους κύβους μελιτζάνας με ένα πανί και πρόσθεσέ τους στο τηγάνι. Σόταρε μέχρι να μαλακώσουν.

4. Πρόσθεσε την πάστα ντομάτας και μαγείρεψε για λίγο παραπάνω από 3 λεπτά. Στη συνέχεια πρόσθεσε τις ντομάτες από την κονσέρβα και το νερό. Βάλε το σκεύος στον φούρνο για 30-40 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα, να βράσουν οι μελιτζάνες. Πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι.

5. Προθέρμανε τον φούρνο στο grill και βάλε ένα τηγάνι ή μία πέτρα ψησίματος για 10-15 λεπτά μέχρι να κάψει.

6. Στο μεταξύ άνοιξε τη ζύμη.

7. Άπλωσε τη ζύμη στο σκεύος και βάλε πάνω του τη σάλτσα με τις μελιτζάνες. Πασπάλισε με βασιλικό, τριμμένη παρμεζάνα και περίχυσε με λίγο λάδι. Στο τέλος πρόσθεσε με τα ντοματίνια.

8. Περίμενε 1–2 λεπτά και πρόσθεσε τη mozzarella. Βάλε τη πίτσα στον φούρνο με grill στην υψηλότερη θερμοκρασία.

9. Όταν η ζύμη πάρει χρώμα, 1-2 λεπτά μετά πασπάλισε με λίγη ακόμα παρμεζάνα και περίχυσε με λίγο ελαιόλαδο.https://www.savoirville.gr/

KOYZINA

Υλικά για 4 άτομα
250 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
4 αυγά
1 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
3 κουταλιές του γλυκού ξύσμα λεμονιού
60 ml (1/4 φλιτζάνι) φρέσκο ​​χυμό λεμονιού από 2, 5 μικρά λεμόνια
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Παίρνετε ένα τετράγωνο ταψί και τοποθετείτε ένα φύλλο λαδόκολλας.
Λιώνετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Αφαιρέστε από την εστία όταν λιώσει. Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη.
Προσθέστε τα αυγά ένα ένα ανακατεύοντας και αναδεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Κοσκινίστε το αλεύρι πάνω από το μείγμα των αυγών και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Ανακατέψτε την καρύδα, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό λεμονιού και το ρίχνετε στο μείγμα μπράουνις ανακατεύοντας. Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα στο ταψί.
Ψήστε για 30 λεπτά με αντιστάσεις στους 180 βαθμούς.
Αφήστε το στο ταψί να κρυώσει εντελώς. Κόψτε σε κομμάτια και πασπαλίστε άχνη ζάχαρη.https://www.newsbeast.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.