Δεκεμβρίου 11, 2018

KOYZINA

Μια εύκολη συνταγή για όσους αγαπούν τα λαζάνια. Η συνταγή είναι νηστίσιμη.


Υλικά

Για 4-6 άτομα

500 γραμμάρια λαζάνια ολικής άλεσης άβραστα
840 γραμμάρια κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι
450 γραμμάρια τυρί τόφου τριμμένο
2 φλυτζάνια ή 420 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
225 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη με χαμηλά λιπαρά
αλάτι-πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε χωρίς λάδι και χωρίς νερό το σπανάκι.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι βάζουμε μία στρώση από τη σάλτσα και στρώνουμε λαζάνια. Κατόπιν απλώνουμε λίγο από το σπανάκι, τριμμένο τόφου, λίγη από τη σάλτσα ντομάτας.
Στη συνέχεια βάζουμε δεύτερη στρώση λαζάνια, λίγο από το σπανάκι, τριμμένο τόφου, λίγη από τη σάλτσα ντομάτας.

Επαναλαμβάνετε με την ίδια σειρά των υλικών και τέλος ραντίζετε με λίγη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί τόφου.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

sidagi.gr

KOYZINA

Ένα πεντανόστιμο πιάτο για τους λάτρεις το αρνιού που θα απολαύσει η οικογένειά σας και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Υλικά 
4 μικρά μπούτια αρνιού
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ξύσμα από λεμόνι
Λάδι
6-8 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια ή κυδωνάτες
λεμόνια κομμένα σε φέτες
100 ml λευκό κρασί ξηρό
σαφράν σε σκόνη
φύλλα μαϊντανού για γαρνίρισμα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 

Σε ένα μεγάλο σκεύος ρίχνετε το σκόρδο, το ξύσμα λεμονιού και 4 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τοποθετείτε το κρέας. Το αφήνετε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 2 ώρες. [Προαιρετική διαδικασία αλλά γίνετε πιο μαλακό και πιο γευστικό].
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C.
Βάζετε το κρέας μαζί με τη μαρινάδα σε ένα ταψί και ψήνετε για δύο ώρες φροντίζοντας να το γυρίζετε τακτικά. Μετά από μία ώρα, προσθέτετε τις πατάτες, τα λεμόνια, το ζωμό και το κρασί. Συμπληρώνετε με σαφράν και πασπαλίζετε με ελάχιστο αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι.
Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, τοποθετείτε το κρέας σε ζεστά πιάτα. Γαρνίρετε με το μαϊντανό και σερβίρετε.
Λίγο σκόρδο δίνει πάντα γεύση στο αρνί. Αν είστε λάτρης του σκόρδου τρυπήστε με μαχαιράκι το αρνί και προσθέστε όση ποσότητα επιθυμείτε.

Sintayes.gr

KOYZINA

Μια υπέροχη συνταγή για ένα λαχταριστό Μπούτι αρνίσιο γεμιστό με ελληνικές, μεσογειακές γεύσεις και μυρωδικά στο φούρνο. Απλό εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο για το γιορτινό τραπέζι σας.


Υλικά 

1 μεγάλο αρνίσιο μπούτι γύρω στα 2 κιλά
3 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι τριμμένο στο τρίφη
150 γρ. φέτα
2 κ.σ. φυλλαράκια δενδρολίβανου
1 κ.σ. ρίγανη
3 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι πιπέρι


Εκτέλεση 

Ζητάτε από το χασάπη να ξεκοκαλίσει το αρνίσιο μπουτάκι χωρίς να το κόψει στη μέση.
Σε ένα μπόλ ρίχνετε τη ρίγανη, μπόλικο πιπέρι και αλάτι, ανακατεύετε και τρίβετε με αυτό το μείγμα το μπούτι από όλες τις πλευρές.

Σε μπολ ρίχνετε τη φέτα και τη θρυμματίζετε με τα χέρια ή με ένα πιρούνι. Ρίχνετε μέσα το τριμμένο κρεμμύδι, 1 κ.σ. φυλλαράκια δενδρολίβανου και τα σκόρδα ψιλοκομμένα και ανακατεύετε καλά να ομογενοποιηθούν.

Βάζετε το μείγμα μέσα στο μπούτι, το διπλώνετε καλά και το δένετε με φυτικό σπάγκο σφιχτά. Το αλείφετε εξωτερικά με τη μουστάρδα το πασπαλίζετε με λίγο ψιλοκομμένο δενδρολίβανο, το βάζετε σε λαδωμένο ταψάκι με λίγο ζεστό νερό και το σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο.

Ψήνετε για 1 ώρα και 15′ λεπτά στους 180 βαθμούς, μετά αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζετε το ψήσιμο για τουλάχιστον άλλα 45 λεπτά και μέχρι να ψηθεί καλά το μπούτι. Το βγάζετε από το φωτιά το αφήνετε για 10 λεπτά να κρυώσει ελαφρώς για να κόβετε καλύτερα.

Βάζετε σε κατσαρολάκι τους ζωμούς του κρέατος από το ταψί, προσθέτετε 1 ποτηράκι κρασιού κρασί και 1 κ.σ. αλεύρι διαλυμένο μέσα στο κρασί και το βράζετε ανακατεύοντας να πήξει. Κόβετε σε φέτες το μπουτάκι και σερβίρετε μαζί με τη σάλτσα του.

sintayes.gr

KOYZINA

Πλούσια γεύση από αγαπημένα υλικά. Η σοκολάτα σε όλο της το μεγαλείο.

Υλικά

Για τη βάση
100 γρ. καρύδια
100 γρ. μπισκότα σοκολάτας
1 κουτ. κακάο
3 κουτ. μαύρη ζάχαρη
1 σφηνάκι ρούμι ή καλούα
30 γρ. βούτυρο
40 γρ. κουβερτούρα λιωμένη

Για την κρέμα σοκολάτας

200 γρ. κουβερτούρα
30 γρ. βούτυρο
½ φλ. κρέμα γάλακτος
3 κρόκους αυγών
1 φλ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί

Εκτέλεση

Για τη βάση ανακατεύουμε σε ένα μίξερ όλα τα υλικά της βάσης και τα απλώνουμε σε μία φόρμα για τάρτες 24 εκ. Την βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει για 1 ώρα περίπου.

Για την γέμιση λιώνουμε μαζί, την κουβερτούρα το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος. Χτυπάμε τους κρόκους μέχρι να ασπρίσουν και τους ανακατεύουμε με το μείγμα της σοκολάτας.
Όταν κρυώσει αρκετά, ανακατεύουμε προσεκτικά με την σαντιγί.

Απλώνουμε στη τάρτα και αφήνουμε ξανά στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.

KOYZINA

Από το πιο παλιό παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο του Αργοστολιού που λειτουργούσε μέχρι πριν μερικά χρόνια (Βοσκοπούλα) στη κεντρική πλατεία, έχουμε και σας αφιερώνουμε την αυθεντική συνταγή για μια βασιλόπιτα που έγραψε ιστορία. Μια γεύση που και εγώ προσωπικά δεν την ξέχασα ποτέ!

Σας την παρουσιάζω και σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Υλικά

- 650 gr βούτυρο αγελάδας (αφού έχει μαλακώσει)

-500gr ζάχαρη

-4 αυγά

-350 gr νερό με χυμό πορτοκαλιού ανάμεικτο

-1κ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

-20gr μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς με 180.
2. Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο αρκετή ώρα μέχρι να γίνουν αφρός.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
Ενώνουμε το μπέικιν με το αλεύρι.
Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε το αλέυρι-νερό-πορτοκάλι εναλλάξ στη ζύμη....

Για το τέλος αφήσαμε μια κούπα αμύγδαλα και καρύδια τριμμένα.Αν θέλετε βάζετε επίσης δύο τρία φρουι γλασσέ.

Εδώ έχουμε και ένα δικό τους μικρό μυστικό...

Τα τριμμένα αμύγδαλα-καρύδια-φρουί γλασσέ τα πασπαλίζουμε με ένα κουταλάκι ττης σούπας κανελλογαρύφαλα για να μοσχομυρίζει η ζύμη.

Μεταφέρουμε το μείγμα που έχει υφή πηχτού χυλού σ’ ένα ταψί ψηλό, διαμέτρου 30 εκ. (μην ξεχάσετε το νόμισμα, αφού το τυλίξετε σε αλουμινόχαρτο).

Ψήνουμε για μία ώρα.

Αν δείτε πως δεν είναι έτοιμο στη 1 ώρα ψήνουμε λίγο ακόμα.
Αφου κρυώσει ρίχνουμε ζάχαρη άχνη.

Στη βοσκοπούλα πάντως έστρωναν τις βασιλόπιτες με μαρέγκες και γλάσα.

Υλικά για το γλάσο:

750 γρ. ζάχαρη άχνη
100ml νερό

40 γρ. γλυκόζη

2 βανίλιες

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη γλυκόζη να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει η γλυκόζη και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Πρόσθέτουμε τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη και τ’ανακατεύουμε µε σπάτουλα µέχρι να οµογενοποιηθούν.

Στη συνταγή αντί για νερό μπορείτε να βάλετε χυμό από λεμόνι ή από πορτοκάλι. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Ευχαριστώ πολύ τον Διονύση Καππάτο για την υπέροχη συνταγή που μου έδωσε.

Oι φωτογραφίες είναι από το αρχείο της Εβελίνας (απο τις νεότερες γλυκιές βοσκοπούλες).

https://www.voskopoula.gr/

forwoman.gr

 

 

KOYZINA

Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τους γίγαντες σε μπολ με μπόλικο νερό και 1 κ.σ. σόδα μαγειρικής. Την επόμενη μέρα τα φασόλια έχουν φουσκώσει. Τα ξεπλένουμε πολύ καλά και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό, να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε τα κρεμμύδια να μαραθούν για 6΄-7΄, να γίνουν διάφανα. Βάζουμε το σέλερι και το σοτάρουμε για 2΄-3΄. Προσθέτουμε το σκόρδο και το τριμμένο καρότο. Τα ανακατεύουμε για 1΄. Ρίχνουμε τον πελτέ και τον τρίβουμε καλά στη βάση του τηγανιού, να ψηθεί για 1΄-2΄ και να μοσχομυρίσει. Τέλος προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και 1/2 φλ. τσαγιού νερό.

Αλατοπιπερώνουμε καλά τη σύμβραση, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 10΄. Προσθέτουμε μαϊντανό και άνηθο και ανακατεύουμε.

Αδειάζουμε τα φασόλια σε μικρό ταψί και τα περιχύνουμε με τη σύμβραση. Περιχύνουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Ψήνουμε τους γίγαντες σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μελώσουν καλά και να πιουν όλα τα υγρά τους. Στο τέλος θα μείνουν με το λάδι τους. Όση ώρα ψήνονται, ελέγχουμε τα υγρά και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε ελάχιστο νερό για να μην κολλήσουν. Στα τελευταία 10΄ του ψησίματος πασπαλίζουμε τους γίγαντες με τη φέτα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10΄.

Υλικά

• 500 γραμμ. φασόλια γίγαντες
• 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• 2 άνυδρα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
• 3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
• 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
• 800 γραμμ. ψιλοκομμένες ντομάτες
• 1 κλωνάρι σέλερι
• 1 τριμμένο καρότο
• 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
• 1/2 φλ. τσαγιού νερό
• αλάτι
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• 200 γραμμ. φέτα σε κομματάκια

Μερίδες: 5
Χρόνος προετοιμασίας: 60 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 60 λεπτά

Πηγή: argiro.gr

KOYZINA

Πρόκειται να υποδεχθείτε καλεσμένους στο σπίτι σας και θέλετε να φτιάξετε ένα γλυκό εύκολο και γευστικό; Τότε το κέικ λεμονιού θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη!

Υλικά για 6-8 άτομα

225 γρ. βούτυρο
225 γρ. άχνη ζάχαρη
4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
200 γρ. αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
50 γρ. αλεσμένα αμύγδαλα
Ξύσμα από 3 λεμόνια (κρατήστε 1/2 κουταλάκι του γλυκού για το γλάσο)
Χυμός από 2 λεμόνια
ζάχαρη άχνη αρκετή για το γλάσο

Ετοιμασία

Ζεσταίνουμε τον φούρνο και αλείφουμε μια φόρμα για κέικ με βούτυρο.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το βούτυρο τη ζάχαρη άχνη και το ξύσμα λεμονιού και τα χτυπάμε με το μίξερ.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και το χυμό λεμονιού χτυπώντας τα όλα μαζί. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με ένα μεγάλο κουτάλι. Στο τέλος προσθέτουμε τα αμύγδαλα.

Τοποθετούμε την ζύμη στο βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε για μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά.
Μέχρι να ψηθεί το κέικ ετοιμάζουμε το γλάσο, ανακατεύοντας το υπόλοιπο του χυμού λεμονιού με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ελαφρώς υγρό αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο ξύσμα λεμονιού.

Όταν κρυώσει το κέικ και το βγάλουμε από την φόρμα το περιχύνουμε με το γλάσο λεμονιού.

Πηγή: myworld

KOYZINA

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα πράσα και τα αφήνετε για 7 με 8 λεπτά να μαραθούν, χωρίς να πάρουν χρώμα.

Βάζετε το αλεύρι και ανακατεύετε για 2-3 λεπτά. Σιγά-σιγά, πάντα ανακατεύοντας, προσθέτετε το ζωμό και αφήνετε την κρέμα να δέσει.

Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε το μοσχοκάρυδο. Κρατάτε 2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα για τη συνέχεια. Ψιλοκόβετε το μαγειρεμένο κοτόπουλο και το ρίχνετε στην κρέμα.

Λαδώνετε ένα μικρό τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος. Τρίβετε με τα χέρια τα λαζάνια σε κομματάκια και στρώνετε το 1/3 από τα τρίμματα στο σκεύος.

Απλώνετε το 1/3 της κρέμας με το κοτόπουλο. Πασπαλίζετε δεύτερη στρώση τρίμμα λαζάνια. Απλώνετε 1/3 κρέμα-κοτόπουλο. Πασπαλίζετε τα υπόλοιπα λαζάνια.

Απλώνετε την υπόλοιπη κρέμα-κοτόπουλο. Περιχύνετε με τα 2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα που κρατήσατε και πασπαλίζετε με τυρί. Σκεπάζετε το ταψί και ψήνετε για 30 λεπτά στους 180°C στις αντιστάσεις. Ξεσκεπάζετε και συνεχίζετε για 20΄ το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει το φαγητό.

Υλικά

• 2 πράσα ψιλοκομμένα
• 3 κ.σ. βούτυρο
• 3 κ.σ. αλεύρι
• 750 ml ζωμός κότας (ζεστός)
• 500 γραμ. μαγειρεμένο κοτόπουλο, ψητό ή βραστό
• 200 γραμ. λαζάνια
• 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
• 1 φλ. τσαγιού πικάντικη γραβιέρα
• αλάτι
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά

Πηγή: argiro.gr

KOYZINA

Ένας δροσιστικός απολαυστικός πειρασμός..! Ένα πολύ δροσερό, απολαυστικό γλυκό ελαφρύ και πεντανόστιμο, ιδανικό για όλες τις ώρες και για όλη την οικογένεια.

Υλικά 

1 κονσέρβα ροδάκινα κομπόστα [στραγγισμένα]
12-14 έτοιμα σαβουαγιάρ
200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
250 ml γάλα ζεστό
3 αβγά
1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
6 φύλλα ζελατίνα
1 κ.σ. κορν φλάουερ
Για τη διακόσμιση: ροδάκινα και προαιρετικά σαντιγί [βλέπε υλικά και εκτέλεση εδώ]

Εκτέλεση 

Βάζετε τη ζελατίνα σε μπολ με κρύο νερό και την αφήνετε να μουλιάσει για 5΄.
Διαλύετε το κορν φλάουερ σε λίγο κρύο γάλα.
Σπάτε τα αβγά και βάζετε χωριστά τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάτε πολύ καλά στο μίξερ τους κρόκους με τα ασπράδια. Τα μεταφέρετε σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να ζεσταθούν χωρίς να πάρουν βράση. Ρίχνετε λίγο λίγο το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύοντας διαρκώς τα αφήνετε να πάρουν βράση. Τα αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε τη στυμμένη ζελατίνα, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί.
Ξαναβάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά, προσθέτετε το κορν φλάουερ και αφήνετε τη κρέμα σε χαμηλή φωτιά [ανακατεύοντας διαρκώς] να πήξει ελαφρά.
Χτυπάτε χωριστά τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, ενώ ψιλοκόβετε ή πολτοποιείτε στο μπλέντερ τα ροδάκινα [κρατάτε μερικά ολόκληρα ροδάκινα για τη διακόσμηση].
Ενώνετε την κρέμα που ετοιμάσατε στο κατσαρολάκι με τη μαρέγκα και τη σαντιγί, με σπάτουλα, κάνοντας απαλές κινήσεις.
Παίρνετε ένα τσέρκι* και το βάζετε σε πιατέλα. Τοποθετείτε περιμετρικά όρθια τα σαβουαγιάρ και αδειάζετε μέσα τη κρέμα. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για 24 ώρες να παγώσει.
Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με ροδάκινα και ροζέτες από σαντιγί [προαιρετικά].

* Τσέρκι 24-26 εκ.

 Sintayes.gr

KOYZINA

Μια φανταστική συνταγή που συνδυάζει cheesecake και brownies. Ένα σοκολατένιο γλύκισμα που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους !!! Συνδυάστε το με παγωτό και απολαύστε το !!!


Υλικά 

130 γραμμ. βούτυρο
200 γραμμ. κουβερτούρα τεμαχισμένη
180 γραμμ. ζάχαρη
3 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου
150 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλιές κακάο
1 πρέζα αλάτι
1 καψουλίτσα βανίλιας
100 γραμμ. σταγόνες σοκολάτας γάλακτος

Για τη στρώση cheesecake

300 γραμμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου (τύπου Philadelphia)
110 γραμμ. ζάχαρη
τους κρόκους 2 αυγών


Εκτέλεση 

Σε μια κατσαρόλα μικρού μεγέθους ζεσταίνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα σε χαμηλή θερμοκρασία. Ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ενωθούν τα υλικά. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο.

Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη, μέχρι να σχηματιστεί μία αρκετά σταθερή κρέμα. Προσθέτουμε το μίγμα της σοκολάτας και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγη ώρα ακόμα. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε διαδοχικά το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι, τη βανίλια και τις σταγόνες σοκολάτας.

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις και βουτυρώνουμε ένα πυρέξ με διαστάσεις 20×30 εκ. περίπου. Το στρώνουμε με λαδόκολλα, βουτυρώνουμε ξανά και πασπαλίζουμε τον πάτο του με κακάο.

Αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ και ισιώνουμε την επιφάνειά του με την ανάποδη ενός κουταλιού.
Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ το τυρί κρέμα, τους κρόκους και τη ζάχαρη.

Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και αφράτη κρέμα. Με ένα κουτάλι μοιράζουμε την κρέμα στην επιφάνεια του brownie. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι ή σπάτουλα ενώνουμε απαλά τα 2 μίγματα, δημιουργώντας κυματισμούς.

Βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 175 βαθμούς. Ψήνουμε το γλυκό για 40′ περίπου.

φούρνου συνταγές σοκολάτα επιδόρπια γλυκά με σοκολάτα γλυκά cheesecake Brownies

Πηγή:https://theonewithallthetastes.com

sintayes.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή