Φεβρουαρίου 27, 2020

KOYZINA

Tα κουλουράκια είναι πεντανόστιμα, αλλά επειδή τα περισσότερα φτιάχνονται με ζάχαρη εμείς σας προτείνουμε μία συνταγή υγιεινή χωρίς αυτήν.

ΥΛΙΚΑ

1 ποτήρι τη νύχτα και μέχρι το πρωί δεν θα έχετε λίπος στην κοιλι
200 γρ. βούτυρο
1 μεγάλο αυγό
1 φακελάκι bakin powder
1 κεσαδάκι γιαούρτι στραγγιστο 2%
1 βανίλια
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 κουτ. γλυκού κανέλα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει (συνήθως παίρνει γύρω στα 600-700 γρ.)
Λίγο γάλα εβαπορέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ το αυγό και το βούτυρο που το έχουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το γιαούρτι, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη κανέλα.


Προσθέτουμε τη βανίλια και το bakin powder κοσκινισμένα και συνεχίζουμε το χτύπημα για αλλα 2 λεπτά.
Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε το μίγμα ρίχνοντας παράλληλα λίγο λίγο το αλεύρι.
Όταν το μίγμα αρχίζει να σφίγγει το δουλεύουμε με το χέρι.

Συνεχίζουμε να προσθέτουμε αλεύρι μέχρι να γίνει μια ζύμη που να πλάθεται χωρίς να κολλάει.

Πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε, τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με λίγο γάλα εβαπορέ για κρούστα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς με αέρα μέχρι να ροδίσουν.

https://igastronomia.com

KOYZINA

 Μια τάρτα με ωραία τριφτή, βουτυράτη ζύμη, ιδανική για να συνοδεύσει τον πρωινό καφέ σας.

Λάμπρος Βακιάρος

Υλικά
Για τη ζύμη
250γρ. βούτυρο
1 κρόκο αβγού
120γρ. ζάχαρη
15ml γάλα
360-380γρ. αλεύρι για όλες οι χρήσεις

Για την κρέμα λεμονιού

250ml χυμό λεμόνι
ξύσμα από 4-5 λεμόνια
200γρ. ζάχαρη
160γρ. βούτυρο
5 αβγά + 7 κρόκους

Διαδικασία
Για τη ζύμη: Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τον κρόκο αβγού, τη ζάχαρη και το γάλα και χτυπάτε μέχρι το μίγμα να αφρατέψει για περίπου 5 λεπτά.

Αλλάζετε το στέλεχος του μίξερ και χρησιμοποιείτε αυτό για τις ζύμες. Ρίχνετε στο μίγμα σιγά σιγά το αλεύρι και συνεχίζετε το ζύμωμα μέχρι να ενσωματωθεί. Τυλίγετε τη ζύμη με μια μεμβράνη κουζίνας και την αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε τη ζύμη σε κύκλο πάχους μισού εκατοστού και διάμετρο περίπου 4-5εκ. μεγαλύτερη από αυτή της ταρτιέρας που θα το ψήσετε. Βάζετε τη ζύμη σε ταρτιέρα, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά ο πάτος και τα τοιχώματα. Με πιρούνι την τρυπάτε σε διάφορα σημεία.

Βάζετε πάνω από τη ζύμη ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος τοποθετείτε μέσα στην ταρτιέρα ένα σκεύος που να εφάπτεται. Ψήνετε στο φούρνο για 15 λεπτά και στη συνέχεια, αφαιρείτε το χαρτί ψησίματος με το βάρος και ψήνετε για άλλα 5 λεπτά.

Για την κρέμα λεμονιού: Σε μεσαίο κατσαρόλα ρίχνετε το χυμό λεμονιού, το ξύσμα , τη ζάχαρη και το βούτυρο και το αφήνετε να πάρει μια βράση, ανακατεύοντας σταδιακά, έτσι ώστε να μην καεί η ζάχαρη στο κάτω μέρος της κατσαρόλας.

Παράλληλα, σε μεγάλο μπολ ρίχνετε τα αβγά και τους κρόκους και χτυπάτε καλά με έναν αβγοδάρτη. Μόλις το μίγμα στην κατσαρόλα βράσει, το ρίχνετε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αβγά, ανακατεύοντας τα και προσέχοντας να μην κόψουν.

Ρίχνετε το μίγμα ξανά μέσα στην κατσαρόλα και ζεσταίνετε σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία. Συνεχίζετε το ανακάτεμα με τον αβγοδάρτη μέχρι το μίγμα να πάρει κρεμώδη υφή. Μόλις η κρέμα είναι έτοιμη αποσύρετε από τη φωτιά και συνεχίζετε για 1 λεπτό το ανακάτεμα, για να ρίξετε τη θερμοκρασία της.

Κόβετε ένα μεγάλο φύλλο πλαστικής μεμβράνης και το τοποθετείτε πάνω στην κρέμα, προσέχοντας να εφάπτεται στην επιφάνεια της. Αυτό βοηθάει στο να μη δημιουργηθεί κρούστα πάνω από την κρέμα. Αφήνετε να κρυώσει.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190οC στον αέρα. Όταν η κρέμα κρυώσει, την απλώνετε ομοιόμορφα στη βάση της τάρτας και ψήνετε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει η κρέμα κοντά στις άκρες. Αν χρειαστεί, σκεπάζετε τις άκρες με αλουμινόχαρτο, ώστε να μην παραψηθούν. Αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε.

Tips
Δεν αφήνετε παραπάνω τη ζύμη στο ψυγείο γιατί θα γίνει αρκετά σκληρή και θα δυσκολευτείτε στο άνοιγμα.

Η συγκεκριμένη ζύμη είναι εύθραυστη, οπότε μπορεί να σπάσει κατά την τοποθέτηση. Σε αυτή την περίπτωση πλάθετε/ενώνουμε μέσα στην ταρτιέρα τα κομμάτια, ώστε να έχετε μία ενιαία ζύμη.

Αντί για σκεύος μπορείτε να απλώσετε στη λαδόκολλα πάνω από τη ζύμη ένα πακέτο φασόλια γίγαντες ή ρεβίθια ωμά.

https://www.olivemagazine.gr/

KOYZINA

Μια πανεύκολη και λαχταριστή σοκολατένια καρδιά για του Αγίου Βαλεντίνου

Υλικά:

100 γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι βανίλια σε σκόνη
4 αυγά με τους κρόκους
1 φόρμα για τούρτα σε σχήμα καρδιάς
200 γρ. βούτυρο
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση

Λιώνετε τη κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί, σε χαμηλή θερμοκρασία και ανακατεύετε συνεχώς με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά και γίνει το μείγμα μια ρευστή κρέμα. Στη συνέχεια, αφήνετε την κρέμα στην άκρη να κρυώσει.

Κατόπιν χτυπάτε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να πάρετε ένα μείγμα πολύ απαλό στην υφή και άσπρο στο χρώμα. Προσθέτετε τα κτυπημένα αυγά στη κρέμα σοκολάτας-βουτύρου. Χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών έως ότου να πάρετε μία σφικτή μαρέγκα. Ενώνετε προσεκτικά τη μαρέγκα με την κρέμα σοκολάτας και αδειάζετε το μείγμα στη φόρμα που έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει προσεκτικά.

Ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 160 βαθμούς για 25 λεπτά. Σβήνετε τον φούρνο αλλά αφήνετε μέσα την τούρτα να κρυώσει εντελώς και περιχύνετε με γλάσο σοκολάτας. Μπορείτε να την σερβίρετε διακοσμώντας την με βατόμουρα ή φράουλες.

Συνταγή: porosnews-sintages.blogspot.gr
daddy-cool.gr

KOYZINA

Εύκολη μακαρονάδα με κρεμώδη σάλτσα αλφρέντο, μπέικον και κρούστα τυριών στο φούρνο για το μεσημεριανό σας


Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 κούπα κρέμα γάλακτος 15 % λιπαρά
1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο
1/4 φλιτζανιού βούτυρο
125 γραμμάρια μπέικον
1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό
1 συσκευασία πέννες
1/2 κούπα παρμεζάνα
1/2 κούπα τυρί τριμμένο κασέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον μόνο του χωρίς να χρησιμοποιήσουμε λάδι ή βούτυρο.
Μόλις γίνει τραγανό το βγάζουμε και το τοποθετούμε σε ένα πιάτο.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σιγά σιγά προσθέτουμε την κρέμα, το τριμμένο σκόρδο και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε συνεχώς. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε προσθέτοντας το βασιλικό και το τηγανισμένο μπέικον.
Συγχρόνως βράζουμε τα μακαρόνια σε ζεστό νερό για 7- 8 λεπτά. Στη συνέχεια στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε σε ένα πυρέξ. Αδειάζουμε τη σως αλφρέντο στο πυρέξ, πασπαλίζουμε με τα τυριά και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν τα τυριά.

sidagi.gr

KOYZINA

Βελουτέ σούπα λαχανικών, ελαφρύ και υγιεινό γεύμα

Υλικά 
7 μικρές πατάτες
6 ντομάτες μέτριες
3 ξερά κρεμμύδια
1 ματσάκι σέλινο
2-3 πράσα
3 καρότα
3 κολοκυθάκια
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
χυμός από 2 λεμόνια
1 φλιτζάνι του τσαγιού γραβιέρα
5-6 κουταλιές της σούπας κρουτόν (προαιρετικά)
1 κουταλιά της σούπας γλυκό κόκκινο πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε φέτες. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Στη συνέχεια, καθαρίζετε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε κύβους. Καθαρίζετε τα καρότα και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Πλένετε το σέλινο και τα πράσα και τα ψιλοκόβετε. Πλένετε τα κολοκυθάκια και τα κόβετε σε ροδέλες.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα, βάζετε νερό και μόλις βράσει, ρίχνετε τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι.
Χαμηλώνετε τη φωτιά σε μέτρια ένταση και αφήνετε τα υλικά για περίπου 30 λεπτά, έως ότου μαλακώσουν.
Αφαιρείτε τα λαχανικά και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Αφήνετε το ζωμό μέσα στην κατσαρόλα.
Βάζετε στην κατσαρόλα τα πολτοποιημένα λαχανικά, ανακατεύετε καλά και αφήνετε να πάρουν 2-3 βράσεις.
Πασπαλίζετε κάθε πιάτο με μια κουταλιά τριμμένη γραβιέρα και λίγα κρουτόν.

KOYZINA

Σερραϊκή μπουγάτσα: Μια φανταστική μπουγάτσα που θα σας κάνει να ξεκινάτε την ημέρα σας γλυκά. Είναι ένα εξαιρετικό πρωινό και πανεύκολη να την φτιάξετε.

 Τα υλικά που θα χρειαστούμε

1 πακέτο φύλλο Βηρυτού
150 γρ βούτυρο αγελάδος
1 1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
1 και 1/3 φλ. σιμιγδάλι ψιλό
1φλ ζαχαρη
2 βανιλιες
2 κ.σ βούτυρο
Άχνη και κανέλα
Εκτέλεση

Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί. Έπειτα ρίχνουμε την ζάχαρη και το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνεχώς.

Βράζουμε μέχρι να πήξει η κρέμα

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις βανίλιες και το βούτυρο συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Αφήνουμε στην άκρη την κρέμα σκεπασμένη μέχρι σχεδόν να κρυώσει.

Σε ρηχό ταψί 36 εκ. βουτυρώνουμε και στρώνουμε 8-9 φύλλα κάτω τα οποία βουτυρώνουμε και ενδιάμεσα.

Στρώνουμε την κρέμα και διπλώνουμε προς τα μέσα την περίσσεια των φύλλων.

Στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα από πάνω. Βουτυρώνουμε την επιφάνεια ραντίζουμε ελαφρώς με νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Έτοιμη η μπουγάτσα το μόνο που μένει είναι να κόψουμε σε κομμάτια και να σερβίρουμε.

https://www.newside.gr

KOYZINA

Υλικά (για 8 – 10 μερίδες)

200 γρ. μπισκότα τύπου digestive

100 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο

2 κουτ. σούπας κακάο

450 γρ. κουβερτούρα 50% – 55% κακάο, ψιλοκομμένη

150 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες

1 ξύλο κανέλα

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

40 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα (καθαρό βάρος)

Διαδικασία

Λιώνουμε σε ένα μπρίκι το βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία, προσέχοντας να μην κάψει. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το κακάο, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε να βραχούν καλά τα τρίμματα των μπισκότων. Ντύνουμε το εσωτερικό μέρος μια φόρμας (22 εκ.) με λαδόκολλα και ρίχνουμε εκεί το νοτισμένο μπισκότο. Το απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της φόρμας και το πιέζουμε προς τα κάτω με ένα κουτάλι ή με τα χέρια μας μέχρι να δημιουργηθεί μια συμπαγής, ισόπαχη βάση.

Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα σε ένα ανοξείδωτο μπολ. Ρίχνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε το ξύλο κανέλας. Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και αποσύρουμε όταν κοχλάσει ελαφρώς το γάλα. Αφαιρούμε την κανέλα και αδειάζουμε το γάλα πάνω από την κουβερτούρα. Περιμένουμε λίγο να λιώσει ελαφρώς η κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ή κουτάλα μέχρι να έχουμε μια λεία και γυαλιστερή σάλτσα σοκολάτας. Ενσωματώνουμε σιγά-σιγά το γιαούρτι, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να έχουμε μια λεία κρέμα.

Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση της τούρτας και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Την ξεφορμάρουμε προσεκτικά και πασπαλίζουμε τη μισή επιφάνεια με φιστίκια Αιγίνης.

KOYZINA

Σε αυτή τη συνταγή τη φτιάχνουμε με μαρμελάδα πορτοκάλι, αν και μπορείτε να την αντικαταστήσετε με κουμ κουάτ αν έχετε.

Ντίνα Νικολάου

Υλικά
1 φλιτζάνι μαργαρίνη ή βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + λίγο επιπλέον, για το άλειμμα της φόρμας
2 κουτ. σούπας ζάχαρη
2 αβγά
1 κουτ. σούπας λικέρ πορτοκάλι ή κουμ κουάτ
ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο ακόμα, για την επιφάνεια
1½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
400-500γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι ή κουμ κουάτ
1 κρόκο αβγού, για το άλειμμα
λίγη ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε με το μίξερ το μαλακωμένο βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να φτιάξετε ένα ομοιογενές και ανοιχτόχρωμο μίγμα. Προσθέτετε τα αβγά ένα ένα, χωρίς να σταματήσετε το χτύπημα, μέχρι να ενσωματωθούν τελείως στο μίγμα.

Στη συνέχεια προσθέτετε το λικέρ και το ξύσμα πορτοκαλιού και χτυπάτε για λίγο. Σταματάτε τη λειτουργία του μίξερ και προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύοντας αρχικά με μια ελαστική σπάτουλα (μαρίζ) ή με μια ξύλινη κουτάλα, ενώ στη συνέχεια, καθώς θα σφίγγει το μίγμα, ζυμώνετε με τα χέρια για 3-4 λεπτά, μέχρι να φτιάξετε μια μέτρια ζύμη. Παίρνετε τα 3/4 της ζύμης (αφήνετε το υπόλοιπο 1/3 κατά μέρος, για τη διακόσμηση, και το τυλίγετε με διάφανη μεμβράνη να μην ξεραθεί).

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC. Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε το μεγάλο κομμάτι ζύμης με τον πλάστη, μέχρι να αποκτήσει διάμετρο κατά 4εκ. μεγαλύτερη από τη διάμετρο της φόρμας που θα χρησιμοποιήσετε και το πάχος της να είναι σχεδόν 2χιλ. Αλείφετε τη φόρμα με λίγο λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη και στρώνετε εκεί την ανοιγμένη ζύμη, εφαρμόζοντάς την καλά στον πυθμένα και στα τοιχώματα. Κόβετε με ένα μαχαίρι τα περισσεύματα ζύμης.

Απλώνετε τη μαρμελάδα στη ζύμη και τη στρώνετε ομοιόμορφα. Χωρίζετε τη ζύμη που αφήσατε κατά μέρος σε τέσσερα ίσα κομμάτια και πλάθετε το καθένα σε μακρόστενο «κορδόνι». Τα βάζετε χιαστί επάνω στην μαρμελάδα, φτιάχνοντας τη χαρακτηριστική διακόσμηση της κλασικής πάστα φλώρα.

Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε με ένα πιρούνι τον κρόκο αβγού με μία κουταλιά της σούπας νερό και με ένα πινελάκι αλείφετε τα «κορδόνια» ζύμης, ώστε να ροδίσουν όμορφα με το ψήσιμο και να γυαλίσουν. Ψήνετε την πάστα φλώρα στο φούρνο για 40-45 λεπτά, μέχρι η ζύμη να ροδίσει. Την αφήνετε να κρυώσει. Αν θέλετε, την πασπαλίζετε με λίγη ζάχαρη άχνη και σερβίρετε.

 

KOYZINA

Αγνή, θρεπτική και ασύλληπτα γευστική! 

Υλικά:

1/2 βαζάκι ταχίνι
2 κ. σούπας μέλι σιρόπι Αγαύης -αν το θέλεις πιο γλυκό προσθέτεις παραπάνω
Μισό φλιτζάνι γάλα βρώμης ή αμυγδάλου
4 κουταλιές σούπας κακάο
10 φουντούκια

Εκτέλεση:

Τα βάζεις όλα στο multi.
Χτυπάς μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Έτοιμο!
Αν σου βγει έξτρα ποσότητα, κρατάει στο ψυγείο για 2-3 ημέρες.

https://www.govastileto.gr/

KOYZINA

Λαχανικά γεμιστά
Χειμωνιάτικα λαχανικά γεμάτα θρεπτικά συστατικά.

Υλικά για 4-6 άτομα:
4 κολοκυθάκια στρογγυλά
4 πιπεριές κόκκινες και πορτοκαλί
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 φλιτζανάκια ρύζι
1 ποτηράκι λευκό κρασί
150 γρ. τυρί τριμμένο
1 κρεμμύδι ξερό
1/2 ματσάκι μαϊντανό
3 ώριμες ντομάτες
1 φλιτζανάκι χυμό ντομάτας
80 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Κόβετε το καπάκι από τα κολοκυθάκια και τα κρατάτε στην άκρη. Με ένα κουταλάκι ή ειδικό εργαλείο αδειάζετε το εσωτερικό τους. Κόβετε επίσης το καπάκι από τις πιπεριές και αφαιρείτε τα σπόρια από το εσωτερικό τους.
2. Βάζετε σε μια κατσαρόλα τη μισή ποσότητα λαδιού και ρίχνετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τον κιμά. Ανακατεύετε καλά με μια ξύλινη κουτάλα για να μη σβολιάσει και τον σοτάρετε.
3. Προσθέτετε το ρύζι, αλάτι, πιπέρι και σβήνετε με το κρασί. Κατεβάζετε τον κιμά από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα το τριμμένο τυρί και το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ανακατεύετε και γεμίζετε με το μείγμα τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές, τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και τα σκεπάζετε με τα καπάκια τους.
4. Στη συνέχεια, σε ένα μπολ ρίχνετε τις ντομάτες τριμμένες και τον χυμό ντομάτας, προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύετε καλά και περιχύνετε τα γεμιστά λαχανικά. Βάζετε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο και το αφήνετε να σιγοψηθεί μέχρι να ροδίσουν τα λαχανικά.

https://www.vita.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή