facebook_page_plugin

Γεύσεις

Aλλη μια ωραία συνταγή για νηστίσιμα τραγανά μπισκοτάκια πορτοκαλιού. Η ζύμη γίνεται πολύ γρήγορα και δουλεύεται εύκολα..Το σουσάμι σκορπίζεται μέσα στη ζύμη για να βρίσκεις την υπέροχη γεύση του σε κάθε μπουκιά. Είναι πεντανόστιμα, μοσχοβολάνε και η σοκολάτα πραγματικά τα απογειώνει

Υλικά συνταγής 

- 1 κιλό χταπόδι κατεψυγμένο (αν είναι φρέσκο τότε καθαρίζετε το χταπόδι, αφαιρώντας το στόμα, τα μάτια, την άμμο και το μελάνι που είναι συγκεντρωμένα μέσα στην κουκούλα του και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για 3 – 4 μέρες, για να «μαλακώσει)

Αν δεν επιλέξετε να πάτε κάπου έξω για φαγητό την Καθαρά Δευτέρα, αυτό σημαίνει ένα πράγμα: σας περιμένει μαγείρεμα. Φέτος, αφήστε να πνεύσει στην κουζίνα σας αέρας αλλαγής. Με πολύ μικρές προσθήκες ή/και αντικαταστάσεις υλικών, οι αγαπημένες συνταγές της παράδοσης, μπορούν να απογειωθούν! Μελετήστε τις παρακάτω, ελαφρά παραλλαγμένες, νηστίσιμες συνταγές και αρχίστε να προετοιμάζεστε.

Σελίδα 5 από 583

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.