Μαΐου 27, 2020

KOYZINA

Η κλασική πάστα Φλώρα είναι από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές γλυκές γεύσεις. Παραδοσιακά, στη γέμιση βάζουν μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα του δάσους αλλά μπορούμε να τη φτιάξουμε και με μαρμελάδα κεράσι, δαμάσκηνο, σύκο, πορτοκάλι ή βερίκοκο.

Υλικά

100 γρ. ζάχαρη άχνη

200 γρ. βούτυρο

300 γρ. αλεύρι

1 αυγό

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

500 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας μας

Εκτέλεση

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό όλα τα υλικά εκτός από τη μαρμελάδα έως ότου σχηματιστεί μία μπάλα. Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα και έπειτα ανοίγουμε σε στρογγυλό φύλλο πάχους 1 εκατοστού. Απλώνουμε τη μαρμελάδα στο φύλλο αφήνοντας περιμετρικά περίπου τέσσερα εκατοστά και διπλώνουμε το φύλλο στο οποίο δεν έχουμε απλώσει τη μαρμελάδα πάνω από το άλλο δημιουργώντας ένα στεφάνι. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς Κελσίου για 30-40 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει και την σερβίρουμε.

https://www.bovary.gr/

KOYZINA

Συστατικά
Για τη βάση

230 γρ. μπισκότα βρόμης
60 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την κρέμα

200 γρ. ζελέ σε σκόνη, με γεύση φράουλα
500 γρ. νερό, καυτό
700 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
300 γρ. φράουλες
Για την επικάλυψη

100 γρ. ζελέ σε σκόνη, φράουλα
400 γρ. νερό, καυτό
Για το σερβίρισμα

200 γρ. φράουλες
φύλλα δυόσμου

Μέθοδος Εκτέλεσης
Για τη βάση

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα, το βούτυρο και χτυπάμε καλά.
Απλώνουμε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση 25 εκ. μέχρι να καλυφθεί όλη η βάση της φόρμας.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο.
Για την κρέμα

Σε ένα μπολ βάζουμε το ζελέ σε σκόνη και προσθέτουμε το μισό νερό. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να λιώσει η σκόνη.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό κα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Βάζουμε το γιαούρτι στο ζελέ και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Κόβουμε τις φράουλες στη μέση και τις απλώνουμε πάνω στη βάση. Από πάνω ρίχνουμε την κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για 4-6 ώρες να σφίξει.
Για την επικάλυψη

Ετοιμάζουμε το ζελέ ανακατεύοντας το ζελέ με το νερό σε ένα μπολ. Αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία του και το απλώνουμε προσεκτικά πάνω από την κρέμα.
Βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να κρυώσει και να σφίξει.
Σερβίρουμε με τις φράουλες και τα φύλλα δυόσμου.
Tip
Αν δεν θέλετε να προσθέσετε ζάχαρη ακολουθήστε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας ζελέ σε σκόνη χωρίς ζάχαρη.

KOYZINA

Μπάρες σοκολάτας με καρύδα
Γλυκό κολατσιό για όλη την οικογένεια

Υλικά
Για την στρώση καρύδας
4 φλ. τσαγιού καρύδα σε κομάτια
1/2 φλ. τσαγιού κρέμα καρύδας
1/3 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
1 πρέζα αλάτι

Για την στρώση σοκολάτας
1 1/2 φλ. τσαγιού δάκρυα σοκολάτας
1/3 φλ. τσαγιού κρέμα καρύδας

Εκτέλεση
Τοποθετήστε σε έναν πολυκόφτη (multi) την τεμαχισμένη καρύδα, την κρέμα καρύδας, το σιρόπι σφενδάμου και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί στο οποίο έχετε στρώσει ένα κομμάτι λαδόκολλας.
Με μία σπάτουλα απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα και τοποθετήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Προετοιμάστε το στρώμα σοκολάτας ανακατεύοντας τα δάκρυα σοκολάτας με την κρέμα καρύδας σε ένα μπολ. Τοποθετήστε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα.
Ρίξτε το μείγμα της σοκολάτας πάνω από εκείνο της καρύδας, απλώστε ομοιόμορφα και πασπαλίστε με τριμμένη καρύδα.
Αφήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα.
Κόψτε σε τετράγωνα κομμάτια.

KOYZINA

Πρόκειται για μια... πειραγμένη συνταγή για μακαρόνια με κιμά. Πίτα ριγκατόνι και είναι περίπου αυτό που λέει το όνομά της. Ενα ωραίοι φαγητό με ριγκατόνι και κιμά που κόβεται σαν πίτα.Λίγο ελαιόλαδο (για το σωτάρισμα του κιμά)
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 καρότο
αλάτι, πιπέρι
Οποιο άλλο μπαχαρικό σου αρέσει στον κιμά (π.χ. μπαχάρι)
Ενα κουτί ψιλοκομμένες ντομάτες
Ενα πακέτο ριγκατόνι
1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση συνταγής για πίτα ριγκατόνι
Ξεκινάμε τη συνταγή βράζοντας τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες. Στόχος να είναι al dente .
Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο λάδι.
Εντωμεταξύ, συνεχίζουμε τη συνταγή μας ετοιμάζοντας τον κιμά.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε και ροδίζουμε τον κιμά.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά της αρεσκείας μας και αν προτιμάτε και λίγο τριμμένο καρότο.
Υστερα από 20 λεπτά προσθέτουμε τα ντοματάκια, αλάτι, πιπέρι, λίγη ζάχαρη και βράζουμε για πέντε με δέκα λεπτά ακόμη.
Αφού έχουν κρυώσει τα ριγκατόνι, ρίχνουμε στο μπολ την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε μια στρογγυλή φόρμα και αρχίζουμε να στήνουμε όρθια τα ριγκατόνι.
Αφού γεμίσουμε όλη τη φόρμα ρίχνουμε τον κιμά από πάνω και με ένα κουτάλι πιέζουμε μέχρι να μπει ο περισσότερος μέσα στις τρύπες των ζυμαρικών.
Ωήνουμε την «πίτα με ριγκατόνι» σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, αντιστάσεις. Σε πρώτη φάση για 15 λεπτά.
Στα 15 λεπτά βγάζουμε τη φόρμα ρίχνουμε την μοτσαρέλα και ψήνουμε για ακόμη 15 λεπτά!
Η συνταγή μας είναι έτοιμη!
Ξεφορμάρουμε τα «πίτα ριγκατόνι» και κόβουμε σε τριγωνικά κομμάτια!

Shutterstock
Πηγή: iefimerida.gr -

KOYZINA

Εύκολο κέικ με γιαούρτι και άρωμα λεμονιού
Ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες

Υλικά
150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. καστανή ζάχαρη
3 αυγά
4 κ.σ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.γ. μπέικιν
ξύσμα από 3-4 λεμόνια
καρύδα τριμμένη
Εκτέλεση
Αναμειγνύετε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτετε ένα ένα τα αυγά και έπειτα το γιαούρτι.
Αφού κοσκινίσετε το αλεύρι και το μπέικιν, τα προσθέτετε μαζί με το ξύσμα από τα λεμόνια στο μείγμα.
Τοποθετείτε το μείγμα σε στρογγυλή φόρμα, αφού τη βουτυρώσετε πρώτα.
Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνετε το κέικ για 45-50 λεπτά στους 180oC σε αέρα.
Αφήνετε το κέικ να κρυώσει ώστε να το ξεφορμάρετε πολύ εύκολα.
Πασπαλίζετε με καρύδα τριμμένη και ξύσμα λεμονιού.

KOYZINA

Για την εκτέλεση της συνταγής επέλεξα ντομάτες πομοντόρο γιατί έχουν μεστή σάρκα και θεωρώ ότι είναι κατάλληλες για σφιχτό ντοματοπολτό και επιπλέον έχουν πιο έντονο κόκκινο χρώμα από άλλες ποικιλίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ποικιλία ντομάτας έχετε στη διάθεσή σας. Το γευστικό αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καταπληκτικό!

Το υλικό έκπληξη σε αυτή τη συνταγή είναι ο ξινός τραχανάς. Τον χρησιμοποιώ αντί για αλεύρι. Φυσικά μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλλά το αποτέλεσμα στη γεύση δεν θα είναι το ίδιο.

Υλικά:

1 κιλό πολύ ώριμες ντομάτες,

5 κ.σ ξινό τραχανά,

5 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη,

1 αβγό,

1 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι,

2 κ.σ. δυόσμο,

1 1/2 κ.σ. μαϊντανό, πιπέρι μαύρο, αλάτι,

1/2 baking powder,

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα,

αλεύρι για όλες τις χρήσεις (προαιρετικά, σε αντικατάσταση του τραχανά)

Εκτέλεση
Βήμα 1ο: Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τα σπόρια και τις τρίβουμε με τον τρίφτη από τη μεριά με τις χοντρές τρύπες.

 

Αλατίζουμε την τριμμένη σάρκα ντομάτας και αφήνουμε στην άκρη για 10’ να “νεραπολήκει”, να βγάλει τα υγρά της. Στραγγίζουμε με σουρωτήρι με λεπτή σήτα ή στύβουμε με τις παλάμες μας τον ντοματοπολτό για να φύγουν τα περιττά υγρά.

Βήμα 2ο: Προσθέτουμε στον πολτό ντομάτας τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν. (Αν ο τραχανάς μας είναι χοντροκομμένος τον αλέθουμε στο μούλτι να γίνει σαν αλεύρι για καλύτερη ενσωμάτωση στο μείγμα). Σκεπάζουμε το μείγμα με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες ώστε να τραβήξει ο τραχανάς τα υγρά της ντομάτας, να φουσκώσει και να απλωθούν τα αρώματα από τα υπόλοιπα υλικά.

Βήμα 3ο: Ρίχνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι μπόλικο ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο και το αφήνουμε να κάψει. Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε στο καυτό λάδι μείγμα από τους ντοματοκεφτέδες. Τους γυρνάμε να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές. Τους τοποθετούμε σε πιάτο που έχουμε εφαρμόσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Συνοδεύουμε με δροσερό στραγγιστό γιαούρτι. Τρώγονται ζεστοί και κρύοι.

Καλή σας απόλαυση!!!

Σημαντικές επισημάνσεις
Τα σπόρια από τις ντομάτες δεν τα πετάμε. Μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε για σάλτσα σε κοκκινιστό φαγητό, στην ντοματοσαλάτα μας για να κάνουμε πιο πλούσιο το ζουμάκι για νόστιμες παπάρες, πάνω σε ντάκο με λίγο χοντρό αλάτι, ελαιόλαδο και ρίγανη.... Όρεξη να έχουμε και από ιδέες!

Όσο περισσότερες ώρες μείνει το μείγμα στο ψυγείο πριν τηγανίσετε τους ντοματοκεφτέδες, τόσο καλύτερα. Είναι προτιμότερο να προετοιμάζετε το μείγμα από την προηγούμενη μέρα.

Το μείγμα για τους ντοματοκεφτέδες πρέπει να είναι όπως ένας πηχτός χυλός. Εάν το μείγμα βγάλει υγρασία, δλδ. είναι νερουλό πριν τηγανίσουμε, προσθέτουμε λίγη φρυγανιά ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις ώστε να γίνει πάλι πηχτός χυλός.

Προσοχή στο τηγάνισμα. Εάν οι ντοματοκεφτέδες είναι πολύ χοντροί μπορεί να μην να ψηθούν καλά στο εσωτερικό τους. Τηγανίστε πρώτα 1 - 2, δοκιμάστε τους στη γεύση, διορθώστε το αλάτι και την ένταση στα μυρωδικά και μετά συνεχίστε το τηγάνισμα με τους υπόλοιπους.

Aναδημοσίευση από magiacook.gr

KOYZINA

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα και γιαούρτι (VIDEO)
Μερίδες: 8
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος αναμονής: 2 ώρες
Σκεύος: γυάλινο σκεύος 20Χ20εκ.
Υλικά για τη στρώση μπισκότου
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
90 γρ. φρέσκο βούτυρο αγελάδος ΔΩΔΩΝΗ
Υλικά για την κρέμα γιαουρτιού
800 γρ. γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ κλασικό
4 κ.σ. μέλι
ξύσμα από 1 λεμόνι
Υλικά για την επικάλυψη
300 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας μας
χυμό από ½ λεμόνι

Εκτέλεση
1) Ετοιμάζουμε τη στρώση μπισκότου. Βάζουμε τα μπισκότα σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) και τα αλέθουμε.

2) Μεταφέρουμε τα μπισκότα σε μπολ, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.

3) Λιώνουμε το φρέσκο βούτυρο αγελάδος ΔΩΔΩΝΗ σε μικρή κατσαρόλα και το ρίχνουμε στα μπισκότα.

4) Ανακατεύουμε καλά μέχρι να σχηματιστεί τριφτό μείγμα.

5) Πιέζουμε το μισό μείγμα να εφαρμόσει σε γυάλινο σκεύος (ψυγείου).

6) Σε μπολ βάζουμε το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ κλασικό και προσθέτουμε το μέλι και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

7) Απλώνουμε ομοιόμορφα το μισό μείγμα γιαουρτιού πάνω στη βάση μπισκότου.

8) Από πάνω πασπαλίζουμε με άλλο μισό μείγμα μπισκότου, φροντίζοντας να καλυφθεί η επιφάνειά του.
9) Καλύπτουμε με το άλλο μισό μείγμα γιαουρτιού, ισιώνοντας όσο μπορούμε την επιφάνειά του.

10) Σε μπολ ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με το χυμό λεμονιού.

11) Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μαρμελάδας πάνω στο γλυκό.

12) Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει για τουλάχιστον 2 ώρες, πριν το σερβίρουμε.

13) Μπορούμε να φυλάμε το γλυκό στην κατάψυξη, καλυμμένο με διάφανη μεμβράνη, για να είναι πιο σφιχτό και δροσιστικό.

#LoveOnly,
Madame Ginger

KOYZINA

Πικάντικο και νόστιμο, με τα μανιτάρια να αντικαθιστούν το κρέας.
Μάνος Δημητρούλης

Υλικά (για 4 μερίδες)

1 κ.σ. ελαιόλαδο

250 γρ. φρέσκα μικρά μανιτάρια λευκά, ολόκληρα

1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

2 κ.γ. καστανή ζάχαρη

1 κ.σ. πελτές ντομάτας

¼ κ.γ. μπαχάρι τριμμένο

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

Λίγη σκόνη τσίλι ή 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

200 γρ. ντοματίνια ή φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες (στην εποχή τους) ή κονσέρβας

250 γρ. χυμός ντομάτας

250 γρ. κριθαράκι ολικής αλέσεως

5 κούπες σπιτικό ζωμό λαχανικών ή από βιολογικό κύβο

Λίγο τριμμένο ρεγκάτο light ή παρμεζάνα

Φρέσκο μαϊντανό ή βασιλικό για γαρνίρισμα

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το μισό ελαιόλαδο και μόλις αυτό ζεσταθεί προσθέτουμε τα μανιτάρια ολόκληρα, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για περίπου 7-8 λεπτά ή μέχρι να μανιτάρια να πάρουν χρώμα. Αποσύρουμε τα μανιτάρια, αφήνουμε στην άκρη και στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και τη ζάχαρη και αφήνουμε για 5-6 λεπτά να καραμελώσουν. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, το μπαχάρι, την πάπρικα, τη σκόνη τσίλι, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

Προσθέτουμε τις ντομάτες και τον συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, τα μανιτάρια και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 10 λεπτά και προσθέτουμε το κριθαράκι. Ανακατεύουμε διαρκώς σε μέτρια φωτιά προσθέτοντας τον ζωμό λαχανικών σταδιακά (ανά μισή κούπα) μέχρι το κριθαράκι να μαγειρευτεί στον βαθμό που επιθυμούμε (για 20-25 λεπτά).

Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και αποσύρουμε από τη φωτιά. Γαρνίρουμε με φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας μας.

KOYZINA

Ριγκατόνι με αγκινάρες και αρακά
Νίκος Μαυρόκωστας

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

3 κ.σ. ελαιόλαδο

2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

4 μέτριες αγκινάρες φρέσκες, καθαρισμένες (για να μη μαυρίσουν, τις τρίβουμε με λεμόνι)

120 γρ. αρακάς φρέσκος, καθαρισμένος (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κατεψυγμένο)

100 ml κρασί

100 ml σπιτικός ζωμός λαχανικών ή από βιολογικό κύβο

2 κ.σ. κάππαρη, ξαλμυρισμένη

10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση

120 γρ. ανθότυρο τριμμένο

Ξύσμα ακέρωτου, κατά προτίμηση βιολογικού λεμονιού, κατά βούληση

1 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος

1 πακέτο ριγκατόνι

Αλάτι

Πιπέρι φρέσκο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά.

Κόβουμε τις αγκινάρες σε φέτες και τις ρίχνουμε μέσα μαζί με τον αρακά. Ανακατεύουμε ελαφρώς και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε 100 ml ζωμό λαχανικών, την κάππαρη και τα ντοματίνια. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα με κλειστό καπάκι μέχρι να μαλακώσουν οι αγκινάρες. Τελειώνουμε με ξύσμα λεμονιού, μαϊντανό και ανθότυρο. Διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι και αναμειγνύουμε με τα βρασμένα ζυμαρικά.

KOYZINA

Υγιεινό κέικ καρότου χωρίς ζάχαρη που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά:

150 -170 γρ. αλεύρι (μπορείτε να βάλετε και ολικής) που φουσκώνει μόνο του
ADVERTISING

25 γρ. κολοκυθόσπορο
50 γρ. σταφίδες
100 γρ. καρύδια χοντροσπασμένα
2 κ.σ. άθερμο μέλι
1 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης
1/2 κ.γ. κάρδαμο
1/2 κ.γ. γαρίφαλο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
3 αυγά
100 ml κλαριφιέ (λιωμένο βούτυρο)
2 κ.σ. γιαούρτι
300 γρ. καρότα τριμμένα (στον τρίφτη)

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε καλά ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 2ο εκ. ή μια φόρμα ίδιου μεγέθους.

Στη συνέχεια, βάζετε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε καλά. Κάντε μια λακκούβα στη μέση του μείγματος.

Σε άλλο μπολ χτυπήστε τα αυγά και προσθέστε το λιωμένο βούτυρο, το γιαούρτι και τα τριμμένα καρότα.

Προσθέστε το υγρό μείγμα στο μείγμα των στερεών υλικών και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να έχετε μια ρευστή ζύμη για κέικ.

Το βάζετε στη μεσαία σχάρα του φούρνου και ψήνετε για 35-40 λεπτά.

Το αφήνετε να κρυώσει καλά και ξεφορμάρετε.

https://www.govastileto.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή