Σεπτεμβρίου 25, 2020

KOYZINA

Μια πανεύκολη κρέμα με λίγες θερμίδες και πλούσια γεύση. Ο συνδυασμός γιαουρτιού και κρέμας γάλακτος μαζί με το ξύσμα πορτοκαλιού θα γαργαλίσει ευχάριστα τον ουρανίσκο σας. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και λίγο ξύσμα στη βάση της κρέμας.

Συστατικά
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
1/3 του πακέτου (80 γρ.) βούτυρο ανάλατο, λιωμένο
4 φύλλα ζελατίνης
1 πορτοκάλι ο χυμός και το ξύσμα
½ φλ. ζάχαρη άχνη
½ λίτρο κρέμα γάλακτος
½ κιλό γιαούρτι
1 φλ. κρύο νερό
4 κουταλιές μέλι
3 κουταλιές φιστίκια Αιγίνης, χοντροκομμένα
Βήματα
Βήμα 1
Ντύνετε μια στρογγυλή φόρμα με ελατήριο με πλαστική μεμβράνη. Σε ένα μπλέντερ βάζετε τα μπισκότα και τα αλέθετε. Τα βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.

Βήμα 2
Στη συνέχεια, τοποθετείτε προσεκτικά το μίγμα στη φόρμα. Το πιέζετε καλά με τα χέρια σας για να απλωθεί καλά και βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο για 30 λεπτά ή για 10 – 15 λεπτά στην κατάψυξη.

Βήμα 3
Μουλιάζετε τα φύλλα ζελατίνας στο κρύο νερό για 5 λεπτά. Ακολούθως, τοποθετείτε το χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Βήμα 4
Στραγγίζετε τα φύλλα ζελατίνης να φύγει το επιπλέον νερό και τα προσθέτετε στην κατσαρόλα. Ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά.

Βήμα 5
Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος στο μπολ του μίξερ και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει.

Βήμα 6
Μετά προσθέτετε το γιαούρτι, το μίγμα με το χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα.

Βήμα 7
Στρώνετε την κρέμα στη βάση του τσιζκέικ και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για 4-5 ώρες ή για ολόκληρο το βράδυ.

Βήμα 8
Λίγο πριν το σερβίρετε ανοίγετε το ελατήριο της φόρμας και με τη βοήθεια της μεμβράνης το βγάζετε και το τοποθετείτε προσεκτικά σε μια πιατέλα.

Βήμα 9
Περιχύνετε με το μέλι και πασπαλίζετε με τα φιστίκια Αιγίνης. https://xrysessyntages.com/

KOYZINA

Συστατικά
1 συσκευασία (450γρ.) φύλλα κρούστας
½ φλ. βούτυρο ανάλατο λιωμένο
Για την κρέμα
8 φλ. γάλα
½ φλ. αλεύρι
2/3 φλ. κορν φλάουερ
2 φακελάκια βανίλια
½ φλ. ζάχαρη
3 αυγά
½ φλιτζανάκι ροδόσταγμα
Για το σιρόπι
2 φλ. ζάχαρη
1 ½ φλ. νερό ζεστό
1 ξυλάκι κανέλα
5 καρφάκια γαρίφαλο
1 αστεροειδή γλυκάνισο
Βήματα
Βήμα 1
Για το σιρόπι: Σε μία κατσαρόλα βάζετε όλα τα υλικά για το σιρόπι και την τοποθετείτε στη φωτιά. Αφήνετε να βράσει μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε για 6-7 λεπτά.
Για την κρέμα: Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζετε τα 6 φλιτζάνια γάλα και βράζετε. Σε ένα μπολ, βάζετε το υπόλοιπο γάλα (2 φλιτζάνια), το αλεύρι, το κορν φλάουερ, τη βανίλια, τη ζάχαρη και ανακατεύετε να διαλυθούν τα στερεά υλικά. Χτυπάτε καλά τα αυγά. Ρίχνετε το μίγμα αλευριού και κορν φλάουερ στο ζεστό γάλα και ανακατεύετε. Πριν αρχίσει να πήζει βάζετε τα αυγά και ανακατεύετε με γρήγορες κινήσεις. Στο τέλος, ρίχνετε το ροδόσταγμα. Ανακατεύετε να πήξει η κρέμα και την κατεβάζετε από τη φωτιά. Βάζετε στην επιφάνειά της πλαστική μεμβράνη για να μην κάνει «πέτσα» και την αφήνετε να κρυώσει.
Για το στήσιμο: Μετρήστε τα φύλλα που έχει η συσκευασία που θα χρησιμοποιήσετε. Θα βάλετε τα μισά πάνω και τα μισά κάτω.

Βήμα 2
Παίρνετε ένα ορθογώνιο ταψί και ξεκινάτε να βάλετε τα μισά φύλλα στη βάση του (να καλύπτουν και τα πλαϊνά) αλείφοντας τα ένα – ένα με το βούτυρο.

Βήμα 3
Απλώνετε την κρέμα από πάνω και κλείνετε τα φύλλα που εξέχουν τα οποία επίσης λαδώνετε. Βάζετε ένα φύλλο από πάνω το βουτυρώνετε και κλείνετε τις άκριες του προς τα μέσα. Επαναλαμβάνετε το ίδιο με τα υπόλοιπα φύλλα. Με ένα μαχαίρι ή το πινέλο πιέζετε γύρω γύρω τις άκριες του φύλλου να εισχωρήσουν μέσα στο ταψί. Χαράσσετε την επιφάνειά του και ραντίζετε με 2 κουταλιές νερό (για να μην φουσκώσει κατά το ψήσιμο). Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 55λεπτά – 1 ώρα.Μόλις το βγάλετε από το φούρνο περιχύνετε κουταλιά – κουταλιά το κρύο σιρόπι. Το αφήνετε να απορροφήσει το σιρόπι 2-3 ώρες και μετά να σερβίρετε. Εμένα μου αρέσει παγωμένο και έτσι το βάζω αφού κρυώσει εντελώς στο ψυγείο.

https://xrysessyntages.com/

KOYZINA

Συστατικά
240γρ. μαύρη σοκολάτα
170γρ. βούτυρο ανάλατο
115γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 κουταλάκια βανίλια
4 αυγά
4 κροκάδια
100γρ. αλεύρι Φαρίνα

Βήματα
Βήμα 1
Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Κτυπάτε τα αυγά και τα κροκάδια με τη ζάχαρη και τη ζάχαρη βανίλιας για 10 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να διπλασιαστεί σε όγκο.

Βήμα 2
Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα και κοσκινίζετε μέσα το αλεύρι. Διπλώνετε με μια σπάτουλα να αναμειχθούν.

Βήμα 3
Βάζετε σε ατομικά ποτηράκια (mugs) ή μικρά πυρίμαχα μπολ (ραμεκέν) και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10-12 λεπτά.https://xrysessyntages.com/

KOYZINA

Casarecce είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος ιταλικών ζυμαρικών με χαρακτηριστικό σχήμα και πολύ ιδιαίτερη υφή. Συνήθως έχουν ελεύθερο σχήμα με κοινό χαρακτηριστικό ότι αποτελούνται από ενωμένες και στριφτές λωρίδες ζυμαριού.

Τα παραδοσιακά ζυμαρικά casarecce μπορεί να τα βρει κανείς στην Κεντρική και Νότια Ιταλία, και ιδιαίτερα στη Σικελία, αν και πλέον υπάρχουν αντίστοιχα και στο εμπόριο.

Μάλιστα ένα κοντινό ζυμαρικό που μοιάζει με το casarecce είναι τα δικά μας σιουφιχτά μακαρόνια που φτιάχνουν στην Κρήτη.

Η σημερινή συνταγή είναι πεντανόστιμη και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Υλικά

380 γρ. caserecce

3 κολοκυθάκια

300 γρ. ρικότα

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε τρία μέρη και ύστερα κατά μήκος, σε σχήμα μπαστουνάκια. Ζεσταίνουμε άφθονο λάδι σε μια κατσαρόλα και τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια μέχρι να ροδίσουν. Όταν είναι έτοιμα τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το υπερβολικό λάδι.

Μαγειρεύουμε τα caserecce σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ, βάζουμε τη ρικότα σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε 1-2 κουταλιές της σούπας νερό, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει κι άλλο η ρικότα.

Όταν είναι έτοιμα τα caserecce, τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε απευθείας στη ρικότα και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και απολαμβάνουμε.

Πηγή φωτογραφίας: www.ricettedalmondo.it

https://jenny.gr/

KOYZINA

Το κέικ πατάτας με μελιτζάνα και τυρί είναι ένα νόστιμο και θρεπτικό πιάτο που θα σας ξετρελάνει.

Υλικά

800 γρ. πατάτες

2 αυγά

100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη

150 γρ. καπνιστό κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας

1 μελιτζάνα

350 σάλτσα ντομάτας

2 σκελίδες σκόρδο

1 κλαδάκι βασιλικού

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κύβους και τις μαγειρεύουμε σε ένα τηγάνι με λάδι και μια σκελίδα σκόρδου μέχρι να ροδίσουν.

Σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας με λίγο λάδι, μια σκελίδα σκόρδο και μερικά φύλλα βασιλικού και τη μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες και στη συνέχεια τις πολτοποιούμε σε ένα μπολ. Ύστερα προσθέτουμε στον πουρέ πατάτας τα αυγά και τη μισή παρμεζάνα και ανακατεύουμε.

Σε ένα ταψί προσθέτουμε το μισό μίγμα με τις πατάτες και από πάνω καλύπτουμε με τις μισές μελιτζάνες, με μερικές κουταλιές της σούπας από σάλτσα ντομάτας, στη συνέχεια προσθέτουμε μερικές τις φέτες από το κίτρινο τυρί και την τριμμένη παρμεζάνα.

Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά και τελειώνουμε με τα τυριά. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

Πηγή φωτογραφίας: www.cucchiaio.it .

https://jenny.gr/

KOYZINA

«Δεν θέλω να το μάθω, θέλω να το φάω!!!» Έλεγε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στην ταινία «Χτυποκάρδια στα θρανία» προσπαθώντας να περιγράψει το λαχταριστό γλυκό. Εμείς θέλουμε και να το φτιάξουμε και να το φάμε.

Συστατικά
Ζύμη σου:
1 κουταλάκι ζάχαρη
100 γρ. (6½ κοφτές κουταλιές) βούτυρο σε κομματάκια
1 φλ. αλεύρι
1 φλ. νερό (ή ½ φλ. νερό, ½ φλ. γάλα)
4 αβγά
Ελαφριά κρέμα ζαχαροπλαστικής:
1 φλ. + 3 κουταλιές γάλα,
1 φακελάκι βανίλια
3 κρόκοι μεγάλων αβγών
1/4 φλ. ζάχαρη
2½ κοφτές κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κοφτές κουταλιές κορν φλάουερ
2 κουταλάκια μπράντι
½ φλ. κρέμα γάλακτος
Γλάσο σοκολάτας:
180 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια ή τριμμένη
3/4 φλ. κρέμα γάλακτος
1 κοφτό κουταλάκι βανίλια

Βήματα
Κρέμα ζαχαροπλαστικής:
Βήμα 1
Ζεσταίνετε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και όταν κοχλάσει το αποσύρετε από τη φωτιά και διαλύετε μέσα τη βανίλια.

Βήμα 2
Χτυπάτε με το μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ξασπρίσουν, προσθέτετε το κορν φλάουερ και το αλεύρι και ύστερα τμηματικά το καυτό γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα.

Βήμα 3
Επιστρέφετε το μίγμα στο κατσαρολάκι, σε πολύ χαμηλή φωτιά και το ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
Ακολούθως, προσθέτετε το πράντι. Για να μην κάνει τσίπα η κρέμα, σκεπάζετε την επιφάνειά της με πλαστική μεμβράνη. Την αφήνετε να κρυώσει εντελώς.

Βήμα 4
Πριν τη χρησιμοποιήσετε, χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να φουσκώσει καλά και να γίνει μια μαλακή σαντιγί (μην την χτυπήσετε πολύ). Την ενσωματώνετε στην κρέμα, ανακατεύοντας απαλά και φέρνοντας υλικό από τον πάτο στην επιφάνεια, μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Μικρά σου:
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210°C. Βάζετε το νερό με το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Αφήνετε το μίγμα να κοχλάσει, το αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα όλο μαζί το αλεύρι και το ανακατεύετε.

Βήμα 2
Το επιστρέφετε στη φωτιά και το ανακατεύετε μέχρι να μαζευτεί σε μπάλα και να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του κατσαρολιού. Αφήνετε το μίγμα να κρυώσει τόσο, που να μπορείτε να αγγίζετε άνετα τον πάτο του κατσαρολιού και ύστερα σπάζετε μέσα ένα- ένα τα αβγά, ανακατεύοντας με δύναμη κάθε φορά μέχρι να απορροφηθεί το ένα αβγό, πριν προσθέσετε άλλο. Συνεχίζετε να χτυπάτε το μίγμα, μέχρι να γίνει μια ζύμη λεία και γυαλιστερή.

Βήμα 3
Βάζετε αραιά πάνω σε ταψιά του φούρνου ντυμένα με αντικολλητική λαδόκολλα μικρά μπαλάκια ζύμης σαν μικρά καρύδια και τα ψήνετε για 7 λεπτά. (Τα βγάζετε με δυο κουτάλια – το ένα παίρνει ζύμη το άλλο για να τη σπρώχνει να πέσει – ή με κορνέ ζαχαροπλαστικής). Χαμηλώνετε το θερμοστάτη στους 180°C και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 10 περίπου λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.

Βήμα 4
Τα βγάζετε, τα κόβετε οριζόντια χωρίς να χωρίσουν σε δυο κομμάτια (σαν σάντουιτς) και τα επιστρέφετε στο φούρνο για 5 ακόμη λεπτά για να στεγνώσουν. Τα κρυώνετε πάνω σε σχάρα και ύστερα τα γεμίζετε με κορνέ ή ένα κουτάλι με κρέμα.

Γλάσο σοκολάτας:
Βήμα 1
Βάζετε τη σοκολάτα σε ένα πυρίμαχο μπολ. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να εμφανιστούν οι πρώτες φουσκάλες στον περίγυρό του και την αδειάζετε πάνω στη σοκολάτα.

Βήμα 2
Ανακατεύετε καλά το μίγμα να γίνει λείο και γυαλιστερό και το αφήνετε να κρυώσει λίγο, όχι όμως να πήξει.

Βήμα 3
Περιχύνετε κάθε προφιτερόλ με 1 κουταλίτσα γλάσο.https://xrysessyntages.com/

KOYZINA

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “‎Χρυσανθη Κοσμουλη‎ 

ΥΛΙΚΑ
2πακέτα νταιτζεστιβ μπισκότα τριμμένα
1 ζαχαρουχο
2κουπακια τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
1λεμονι στημένο
Και μαρμελάδα βερίκοκο
120 γρ. Βιταμ λιωμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλεθουμε τα μπισκότα σε σκόνη βρέχουμε με το λιωμένο βούτυρο και το βάζουμε να παγώσει για λίγη ώρα αφού το στρώσουμε στο ταψί.

Μετα με το μίξερ χτυπαμε τις κρέμες ,το ζαχαρούχο,και το στημένο λεμόνι και το στρώνουμε στα μπισκότα το βάζουμε πάλι στο ψυγείο,αφού παγώσει λίγο στρώνουμε και την μαρμελάδα βερίκοκο

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “‎Χρυσανθη Κοσμουλη‎ -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

KOYZINA

Η ευχή της Φανουρόπιτας ΚΑΙ 2 Συνταγές της πίτας

Κύριε Ιησού Χριστέ, ο Ουράνιος Άρτος, ο της βρώσεως τηςμενούσης εις τον αιώνα πλουσιοπάροχος χορηγός, ο δοτήρ των αγαθών, ο δέ Ηλιού τροφήν αγεώργητον πηγάσας, η ελπίς των απηλπισμένων, η βοήθεια των αβοηθήτων και σωτηρία των ψυχών ημών.

Ευλόγησον τα δώρα ταύτα και τους ταύτα σοι προσκομίσαντας, εις δόξαν σήν και τιμήν του αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Φανουρίου.

Παράσχου δέ, αγαθέ, τοις ευπρεπίσασι τους πλακούντας τούτους, πάντα τά εγκόσμια καί υπερκόσμια αγαθά σου.

Εύφρανον αυτούς εν χαρά μετά του προσώπου σου, δείξον αυτοίς οδούς προς σωτηρίαν. Τα αιτήματα τών καρδιών αυτών καί πάσαν τήν βουλήν αυτών ταχέως πλήρωσον, οδηγών αυτούς προς εργασίαν τών εντολών σου, ίνα διά παντός εν ευφροσύνη καί αγαλλιάσει υμνώσι καί δοξάσωσι το πάντιμον καί μεγαλοπρεπές όνομά σου, πρεσβείαις της υπερευλογημένης Θεοτόκου, του αγίου ένδοξου νεομάρτυρος Φανουρίου, του Θαυματουργού, καί πάντων σου τών αγίων. Αμήν.

Υλικά:

500 γρ αλεύρι για τσουρέκι

400 μλ χυμό πορτοκάλι

340 γρ ελαιόλαδο

300 γρ ζάχαρη

80 γρ σταφίδες

70 γρ καρύδια

1 κτγ κανέλα

1/4 κτγ γαρύφαλλο σκόνη

20 γρ μπέικεν πάουντερ

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Για το στόλισμα

ζάχαρη άχνη

25x35

Υλικά:

500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

230 γρ ελαιόλαδο

250 γρ ζάχαρη

300 γρ φρέσκο χυμό πορτοκάλι

1/2 στικ κανέλας η 1 κτγ κανέλα σε σκόνη (Κεϋλάνης)

70 γρ καρύδια

100 γρ σταφίδες

Φόρμα 26

KOYZINA

Η φανουρόπιτα είναι παραδοσιακή γλυκιά νηστίσιμη πίτα της ελληνικής κουζίνας και προσφέρεται ανήμερα στην ημέρα μνήμης του Αγίου Φανουρίου, στις 27 Αυγούστου, οπότε και η πίτα δίνεται στους πιστούς σαν ευλογία Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού
Υλικά
200 γρ.σταφιδες μαύρες
400 γραμ.νερο
200 γρ.χυμο πορτοκαλιού
170 ηλιέλαιο η καλαμποκελαιο
250 ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά κανέλα
1μικρό κουταλάκι κοφτό γαρύφαλο
1 κουταλιά σόδα
800 γραμ.αλευρι Φαρίνα που φουσκώνει μόνο του.
Ταψί 38 επί 25

KOYZINA


Υλικά
170 γρ. Κινόα Fytro
450 ml γάλα φρέσκο πλήρης
400 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ. Ζάχαρη Καστανή Fytro
1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
1 φακελάκι ζελέ φράουλα

Εκτέλεση
Ξεκινάμε από το ζελέ το οποίο φτιάχνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Το αφήνουμε μέσα στο μπολ να κρυώσει εντελώς.
Βάζουμε την κινόα σε ένα ψιλό σουρωτήρι και την ξεπλένουμε καλά με τρεχούμενο νερό. Την βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι με 3 φλιτζάνια νερό και την βράζουμε για 10 λεπτά. Την σουρώνουμε και την αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα βάζω τα 400 ml γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε την μισοβρασμένη κινόα, χαμηλώνουμε στο ελάχιστο τη φωτιά και σιγοβράζουμε 5 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά. Ρίχνουμε το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο γάλα και το ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε το μείγμα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Μοιράζουμε την κρέμα στα ποτήρια αφήνοντας περίπου 2 εκατοστά από το χείλος του ποτηριού. Με ένα κουτάλι της σούπας ρίχνουμε το κρύο ζελέ απογεμίζοντας τα ποτήρια και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.Σερβίρουμε με φρέσκιες φράουλες.

https://fytro.com.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή