Απριλίου 23, 2021

KOYZINA

Σ αυτό το βίντεο σας έφτιαξα ένα αγαπημένο μου γλυκό ! Eκτός που το κάνω για τις μέρες που Νηστεύω το κάνω και σε φίλους που δεν τρώνε γαλακτοκομικά και ζωικά προϊόντα !!

300 γρ νερό
300 γρ ζάχαρη
30 γρ κακάο σκόνη
1 κτγ κανέλα
150 γρ κουβερτούρα
70 γρ καρύδια
250 γρ φρυγανιά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 λίτρο γάλα αμυγδάλου
150 γρ ζάχαρη
2 βανιλίνες
100 γρ κορν φλάουρ
Γλυκό του κουταλιού βύσσινο
25χ30 εκ.(ταψί)

Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή μας και σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και ζάχαρη και την βάζουμε πάνω στην φωτιά.Μόλις αρχιζει να ζεσταίνεται ρίχνουμε το κακάο και ανακατεύουμε να λιώσει.Συνεχίζουμε προσθέτοντας την κανέλα σε σκόνη τα καρύδια και την φρυγανιά.Ανακατεύουμε για λίγο πάνω στην φωτιά και έπειτα αποσύρουμε την κατσαρόλα.
Προσθέτουμε και το ξύσμα πορτοκάλι και στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι 25χ30 και το βάζουμε στην άκρη.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα αμυγδάλου,την ζάχαρη,τις βανιλίνες και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει.Αποσύρουμε από την φωτιά μόλις πήξει και στρώνουμε την κρέμα στο ταψί.Αφήνουμε 1/2 ώρα να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου και ακόμα 1/2 ώρα μέσα στο ψυγείο.Το γλυκό μας είναι έτοιμο σερβ'ιρουμε με γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή με ότι άλλο μας αρέσει.Είναι πεντανόστιμο και πολύ εύκολο χωρίς λάδι και αυγά μια υπέροχη πρόταση για όλη την περίοδο της νηστείας!!!Καλή σας επιτυχία

KOYZINA

Η διαφορά της κεφαλλονίτικης αλιάδας από τη σκορδαλιά που συναντάμε σε άλλες περιοχές της Ελλάδας είναι ότι γίνεται  αποκλειστικά με σκόρδα και πατάτες, χωρίς ψωμί και χωρίς καρύδια. Μάλιστα η παραδοσιακή αλιάδα θέλει πολλά σκόρδα αλλά και πολύ λαδάκι για να γλυκάνει από την πολύ αψάδα. Εξάλλου το λαδάκι το έχουν δίπλα τους οι συνδαιτυμόνες για να το προσθέτουν στο πιάτο τους. Η παραδοσιακή αλιάδα θέλει γουδοχέρι και γερά μπράτσα για να γίνει το μείγμα αλοιφή ενώ απαραίτητο είναι και το ζουμί από βρασμένο μπακαλιάρο.
Μάλιστα οι σιόρες της Κεφαλονιάς αφού ξαλμυρίσουν τον μπακαλιάρο, τα μισά κομμάτια τα βράζουν και τα άλλα μισά τα τηγανίζουν.

Το πρώτο κοπάνισμα στο γουδοχέρι γίνεται με τα πολλά-πολλά σκόρδα και το αλάτι. Στη συνέχεια μεταφέρουν το μείγμα σ’ ένα πιάτο και βάζουν στο γουδί τις βρασμένες πατάτες. Εδώ είναι που χρειάζονται τα γερά μπράτσα αφού οι πατάτες θέλουν πολύ κοπάνισμα για να γίνουν αλοιφή.

Εδώ πια έρχεται η σειρά του ζωμού από τον βρασμένο μπακαλιάρο ή από τα βρασμένα κόκαλα, πέτσες και ουρά, όπως στη συνταγή που σας δίνουμε. Μέσα στο γουδί βάζουμε το ζωμό μια κουταλιά από το μείγμα σκόρδο-αλάτι και 5 κουταλιές πολτό πατάτας. Καθώς κοπανάτε επαναλαμβάνεται τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα μείγματα και να ανακατωθούν όλα σε μία ομοιόμορφη και λεία αλιάδα.

Μαζί με τα κομμάτια του βρασμένου και τηγανισμένου μπακαλιάρου στην Κεφαλονιά σερβίρεται και το νοστιμότατο Κοφίσι με το ιδιαίτερο άρωμά του (στοκφις= σκληρό ψάρι), ψάρι συγγενικό με τον μπακαλιάρο σε ξερή κατάσταση, το οποίο μουσκεύεται επί μέρες για να μαλακώσει κι απαιτεί και πολύωρο βράσιμο.
Η αλιάδα εκτός από τον μπακαλιάρο και το κοφίσι συνοδεύει υπέροχα κι άλλα ψάρια, βραστά, ψητά και τηγανιτά. Εξάλλου αναλόγως την εποχή η αλιάδα συνοδεύεται από διάφορα βραστά χόρτα όπως: κοκκινογούλια (παντζάρια), βλήτρα, (βλήτα), αμπελοφάσουλα, κάβολε (κουνουπίδια), μορόπουλα (κολοκύθια) κ.α.

Αλλά και ο τρόπος σερβιρίσματος της αλιάδας έχει την παραδοσιακή του χροιά, που συνιστά ολόκληρη ιεροτελεστία. Κατ’ αρχήν χρειάζεται ένα μεγάλο και βαθύ πιάτο. Παλιά υπήρχαν τα λεγόμενα «πιάτα για την αλιάδα», ειδικά ξύλινα ή πήλινα πιάτα. Η πρώτη στρώση αποτελείται από μια ποσότητα βραστού και τηγανιτού μπακαλιάρου και κοφισιού, την οποία ραντίζει με χυμό λεμονιού. Από πάνω βάζουμε τα διάφορα χόρτα και τέλος όση αλιάδα θέλουμε.

Εδώ είναι που χρειάζεται και το λάδι που λέγαμε στην αρχή. Η επιτυχία της αλιάδας εξαρτάται από την αψάδα της, στην οποία δεν έχουν όλοι την ίδια αντοχή. Για να μη «σηκώσει καντήλες» λοιπόν η γλώσσα ρίχνουμε ελαιόλαδο στην αλιάδα προκειμένου να γλυκάνει λιγάκι.
Όποιος ξέρει να φάει κεφαλλονίτικη αλιάδα, για να μη το μετανιώσει κατόπιν εορτής πίνει ένα ποτήρι δροσερό νερό ενώ δεν πίνει καθόλου κρασί, παρά μόνο αφού έχει τελειώσει το φαγητό του.

Υλικά

1 φύλλο μπακαλιάρου παστού (1 κιλό περίπου)

Για το κουρκούτι
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
αλάτι, ζάχαρη και άσπρο πιπέρι
νερό όσο πάρει

Για την Αλιάδα
4 πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες
2-4 σκελίδες σκόρδο, ανάλογα με το πόσο δυνατή τη θέλετε
3-4 κουταλιές ξίδι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
λίγο ζωμό από τον μπακαλιάρο
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβετε τον μπακαλιάρο σε φέτες και τον βάζετε να ξαρμυρίσει σε μια λεκάνη γεμάτη κρύο νερό για 12-14 ώρες, ενώ αλλάζετε το νερό 3-4 φορές. Στη συνέχεια αφαιρείτε την πέτσα, τα κόκαλα και την ουρά του μπακαλιάρου, τα οποία βράζετε για 15' σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό. Σουρώνετε τον ζωμό και τον κρατάτε στην άκρη για τη σκορδαλιά.
Ετοιμάζετε το κουρκούτη. Μέσα σ’ ένα μπολ, διαλύετε τη μαγιά και τη ζάχαρη με λίγο χλιαρό νερό, και προσθέτετε λίγο από το αλεύρι. Ανακατεύετε με σύρμα, και αφήνετε το μίγμα να αφρίσει και να φουσκώσει. Ρίχνετε σε μία λεκανίτσα το υπόλοιπο αλεύρι, κάνετε μία λακκούβα στη μέση και ρίχνετε το προηγούμενο μείγμα. Προσθέτετε λίγο αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, και αρχίζετε να ρίχνετε σταδιακά τόσο νερό, όσο χρειάζεται ώστε να πάρετε έναν λείο και παχύρρευστο χυλό. Αφήνετε τον χυλό να φουσκώσει.

Ετοιμάστε την αλιάδα
Χτυπάτε στο γουδί το σκόρδο, με λίγο αλάτι, μέχρι να λιώσει. Προσθέτετε τις βρασμένες πατάτες και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να λιώσουν και να γίνουν κρέμα. Προσθέτετε σταδιακά το ξίδι και το ελαιόλαδο, έως ότου γίνουν λεία.

Στη συνέχεια προσθέτετε και τον ζωμό του ψαριού λίγο-λίγο ανακατεύοντας, μέχρι να γίνει αλοιφή η αλιάδα. Δοκιμάζετε και διορθώνετε τη γεύση, αν είναι απαραίτητο, με αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και ξίδι.

Κόβετε τον μπακαλιάρο σε μικρότερα κομμάτια, και βάζετε μπόλικο λάδι σε βαθύ τηγάνι για να ζεσταθεί. Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο, αφού πρώτα βουτήξετε τα κομμάτια του στο κουρκούτι που ετοιμάσατε. Αφού ροδίσει ο μπακαλιάρος και από τις δύο πλευρές, τον βγάζετε από το λάδι πάνω σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσει.

Σερβίρετε τον μπακαλιάρο ζεστό, συνοδεύοντας με την αλιάδα και με διάφορα χορταρικά, όπως παντζάρια, κολοκυθάκια και βλίτα.
Για μεγαλύτερη επιτυχία φτιάξτε την αλιάδα σας παραδοσιακά, δηλ. κοπανώντας τα μίγματα λίγα-λίγα και εναλλάξ.

Η αλιάδα καταναλώνεται σε κάθε κεφαλλονίτικο σπίτι την 25η Μαρτίου και την Κυριακή των Βαΐων.
Αναρτήθηκε από Τηλέμαχος Καραβίας

cheftelemachus.blogspot.com/

KOYZINA

Η σημερινή συνταγή είναι η ιδανική λύση εάν έχετε καλεσμένους της τελευταίας στιγμής, γιατί είναι πολλή νόστιμη και εύκολη.

Υλικά

2 ρολά ζύμης

3 μεγάλες πατάτες

200 γραμμάρια μανιτάρια

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

80 γραμμάρια τυρί προβολόνε

1 σκελίδα σκόρδο

1 ματσάκι μαϊντανό

Ελαιόλαδο

1 αυγό

Αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια κόβουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε μαζί με το σκόρδο σε λάδια σε μια κατσαρόλα για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μαϊντανό και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ λιώνουμε τις πατάτες μαζί με την παρμεζάνα και προσθέτουμε μανιτάρια, αυγό, τριμμένη παρμεζάνα και στη συνέχεια ανακατεύουμε καλά.

Στη συνέχεια ανοίγουμε το φύλλο σε ένα ταψί και ρίχνουμε το μίγμα και στο τέλος το προβολόνε και από πάνω καλύπτουμε με το άλλο φύλλο ζύμης. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

KOYZINA

Φτιάξτε τα πιο νόστιμα σπιτικά και σοκολατένια εκλέρ με αυτή τη συνταγή! Τραγανά και αφράτα choux γεμισμένα με λαχταριστή κρέμα σοκολάτας! 

Συστατικά
Για την κρέμα
375 γρ. γάλα
80 γρ. ζάχαρη
40 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
7 γρ. κακάο
3 κρόκοι αυγών
Για τα choux
190 γρ. νερό
85 γρ. βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
105 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
3 αυγά
Για το γλάσο
200 γρ. κουβερτούρα 52%
110 γρ. γάλα

Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο και τους κρόκους αυγών και ανακατεύουμε καλά με σύρμα, μέχρι να βράσει.
Περνάμε το μείγμα σε μπολ μέσα από ψιλή σίτα με τη βοήθεια μιας μαρίζ.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως.
Σε χαμηλή φωτιά, βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό, το βούτυρο, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και πάρει τη μορφή μπαλίτσας. Μόλις δούμε αυτό ανακατεύουμε για άλλο 1 λεπτό.
Σε χαμηλή προς μέτρια ταχύτητα, χτυπάμε τη ζύμη στο μίξερ και ταυτόχρονα προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Σε ταψί με στρωμένη λαδόκολλα, απλώνουμε μέχρι 10 κορδόνια από τη ζύμη με ένα κορνέ και ακουμπάμε ελαφρά τις άκρες τους με λίγο νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα, τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως μέσα στον κλειστό φούρνο.
Τοποθετούμε τα choux στον πάγκο και με ένα μαχαίρι ανοίγουμε στο καθένα 3 μικρές τρύπες από την κάτω πλευρά τους.
Βάζουμε την κρέμα από το ψυγείο σε κορνέ και γεμίζουμε την κάθε τρύπα στα choux. Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε απαλά όση ποσότητα έχει περισσέψει και ξεχυλίζει.
Σε μπεν μαρί ή στον φόυρνο μικροκυμάτων, λιώνουμε την κουβερτούρα που έχουμε σπάσει σε μικρά κομμάτια, μαζί με το γάλα.
Βουτάμε το κάθε γεμισμένο choux από τη μεριά που έχει τις τρύπες μέσα στο μπολ με τη λιωμένη κουβερτούρα για να γλασαριστεί.
Ρίχνουμε από πάνω τριμμένη σοκολάτα για διακόσμηση.

https://dimitrismichailidis.com/

KOYZINA

Μετράμε με το ίδιο ποτήρι όλα τα Υλικά

Βάζουμε στο μπολ 1 ποτήρι λάδι με 1 ποτήρι ζάχαρη και τα χτυπάμε στο μίξερ στο πολύ χαμηλό για 10 λεπτά!
Σταματάμε το μίξερ και μέσα σε 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού διαλύουμε μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα και το ρίχνουμε στο μείγμα λαδιού-ζάχαρη τα ανακατεύουμε με κουτάλι!
Προσθέτουμε ξύσμα 2 πορτοκαλιών,και 2 βανίλιες και ανακατεύουμε με κουτάλι!
Τέλος προσθέτουμε 300 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ σιγά σιγά και ζυμώνουμε!

Συνεχίζουμε ρίχνουμε περίπου 700 γρ αλεύρι για όλες της χρήσεις και 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε αλλά σιγά σιγά θέλουμε αφράτη ζύμη !
Εάν σας πέσει αλεύρι περισσότερο και βλέπετε ότι είναι σφιχτή,η σχίζετε τότε ρίχνετε λίγο χυμό φρέσκο πορτοκαλιού!
Οπότε συνεχίζουμε κάνουμε ότι σχέδιο θέλουμε τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 20 λεπτά φυσικά τον φούρνο !!!!
Όταν τα βγάλουμε ζεστά όπως είναι εάν θέλετε τα.περνάτε με λάδι με το πινέλο να γυαλίζουν!

https://mageirikhkaisuntages.blogspot.com/

KOYZINA

Μακαρόνια με σάλτσα πέστο, κάσιους και βασιλικό
Υγιεινές συνταγές για δείπνο έτοιμες σε λιγότερο από 10 λεπτά

Υλικά
– Μακαρόνια της επιλογής σας
– 2 φλιτζάνια φρέσκο βασιλικό
– ¼ φλιτζάνι ωμά κάσιους
– 2-3 σκελίδες σκόρδου
– ¼ φλιτζάνι + 2 κουταλιές γιαούρτι

– ¼ φλιτζάνι + 3 κουταλιές ελαιόλαδο
– 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
– ½ κουταλιά αλάτι
– ½ κουταλιά μαύρο πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής
1. Προσθέστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό που βράζει και μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν al dente

2. Χρησιμοποιήστε ένα μπλέντερ και προσθέστε σκόρδο, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, κάσιους και μαύρο πιπέρι. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια απαλή πάστα.

3. Προσθέστε στο μπλέντερ το γιαούρτι και το αλάτι. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

4. Προσθέστε βασιλικό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατέψτε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

5. Ρίξτε το χυμό λεμονιού.

6. Στραγγίστε τα μαγειρεμένα μακαρόνια και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά.

https://enallaktikidrasi.com/

KOYZINA

Μια ελαφριά σάλτσα μακαρονιών για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους

Υλικά
500 γρ. πένες pipe rigate
1 1/2 κιλό κολοκύθα, ολόκληρη
100 γρ. ελαιόλαδο
200 γρ. φέτα
3 σκ. σκόρδο
Λίγη μουστάρδα σε σκόνη
1 κ.γ. κόλιανδρο σε σκόνη
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ºC στον αέρα. Καθαρίζουμε την κολοκύθα από φλούδα και σπόρους και κόβουμε τη σάρκα σε κύβους 1 εκατοστού. Ραντίζουμε τα κυβάκια με 3 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε την κολοκύθα σε ένα ταψί πάνω σε μία λαδόκολλα. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 18-20 λεπτά.
Βήμα 2
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 15-20 λεπτά, ώστε να φύγει η υγρασία της κολοκύθας. Τη μισή από την κολοκύθα, την περνάμε από πολυμίξερ μαζί με την μισή φέτα, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το μισό από τον ξερό κόλιανδρο, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο για να γίνει το πέστο.
Βήμα 3
Βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο βραστό νερό και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με την πέστο. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο ξερό κόλιανδρο στους κύβους κολοκύθας που έμειναν και ανακατεύουμε με την υπόλοιπη φέτα. Σερβίρουμε.

https://www.newsbeast.gr/

KOYZINA

Η πιο εύκολη συνταγή για μπουγάτσα με κρέμα με 3 μόνο υλικά! Η διάσημη συνταγή με ζαχαρούχο γάλα που έχει ξετρελάνει το ελληνικό ίντερνετ!


Συστατικά
450 γρ. φύλλο κρούστας
250 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Μέθοδος Εκτέλεσης
Βουτυρώνουμε ένα ορθογώνιο ή στρόγγυλο ταψί.
Σουρώνουμε ένα ένα τα φύλλα κρούστας σαν ακορντεόν και τοποθετούμε τα μισά στον πάτο του ταψιού.
Αλείφουμε με τη μισή ποσότητα από το λιωμένο βούτυρο και προσθέτουμε τα άλλα μισά φύλλα με την ίδια διαδικασία.
Ρίχνουμε από επάνω το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 για 20′.
Βγάζουμε από τον φούρνο το ταψί και σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα, 1 & 1/2 κουτάκι νερό (αφού αδειάσουμε το ζαχαρούχο μετράμε τη ποσότητα του νερού με το κουτάκι) και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το ταψί και ψήνουμε για 20′-25′ ακόμα.
Κόβουμε σε 6 κομμάτια και πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα.

https://dimitrismichailidis.com/

KOYZINA

Συστατικά
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
220 γρ. βούτυρο, κρύο
130 γρ. ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. κουβερτούρα 52%, προαιρετικά


Μέθοδος Εκτέλεσης
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα.
Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό, μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από αυτό.
Αλευρώνουμε τον πάγκο, ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο 0,5 με 1 εκ. και κόβουμε με κουπάτ (φλιτζάνι του καφέ) τα μπισκότα.
Βάζουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για περίπου 20′.
Αφήνουμε να κρυώσουν και βουτάμε το μισό μέρος των μπισκότων σε λιωμένη κουβερτούρα.

https://dimitrismichailidis.com/

KOYZINA

Ένα γλυκάκι της τελευταίας στιγμής που λατρεύουν όλοι!

 

Υλικά (Ingredients):

-300 γρ. ινδοκάρυδο (300 g coconut flakes)
-400 γρ. ζαχαρούχο γάλα (400 g sweetened condensed milk)
-ινδοκάρυδο για την επικάλυψη (coconut flakes for rolling)

 

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.