Δεκεμβρίου 09, 2022

KOYZINA

Γιουβαρλάκια vegan με ρεβύθια από το Vegantimes.gr
Ένα παραδοσιακό πιάτο που βρίσκουμε στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Κύπρο. Σε αυτήν την vegan & whole παραλλαγή, αντικαθιστούμε τον κιμά με ρεβύθια που έχουμε μουλιάσει και κάνει κιμά και το αυγολέμονο με σάλτσα από ταχίνι και λεμόνι.


Υλικά για τα γιουβαρλάκια
1 1⁄2 κούπα ρεβύθια
1⁄2 κούπα ρύζι γλασέ αναποφλοίωτο
1⁄2 κούπα άνηθο (ψιλοκομμένο)
1⁄2 κούπα μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
2 κ.σ. λιναρόσπορο τριμμένο
1⁄3 κούπα μικρές νιφάδες βρώμης
1⁄4 κούπα αλεύρι καστανού ρυζιού
1 μεγάλο κρεμμύδι
3⁄4 κ.γ. αλάτι
1⁄8 κ.γ. πιπέρι λευκό
Για τη σούπα
1 μεγάλη πατάτα
1-2 καρότα
2 λίτρα νερό

Για το ταχινολέμονο
2 κ.σ. ταχίνι
2 κ.σ. νερό
4 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κούπες ζουμί από τη σούπα

Εκτέλεση
Βάζετε τον λιναρόσπορο σε μία μεγάλη λεκάνη.

Ψιλοκόβετε τα μουλιασμένα ρεβύθια στο μπλέντερ/μούλτι και τα προσθέτετε στη λεκάνη.

Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι στο μπλέντερ/μούλτι και το προσθέτετε στη λεκάνη (μαζί με το ζουμί του).

Ψιλοκόβετε τον άνηθο και τον μαϊντανό και τα προσθέτετε στη λεκάνη.

Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός του αλεύρου ρυζιού) στη λεκάνη και ανακατεύετε το μείγμα. Αν το μείγμα είναι στεγνό, προσθέτετε 2-4 κ.σ. νερό για να γίνει κάπως (ελάχιστα) υγρό. Ανακατεύετε το μείγμα λίγο ακόμα και δοκιμάζετε αν πλάθεται. Αν δεν πλάθεται, προσθέτετε ρυζάλευρο μέχρι να μπορεί να πλαστεί σε αρκετά σταθερά μπαλάκια.

Για τη σούπα, βάζετε 2 λίτρα νερό να βράσουν σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Εν τω μεταξύ, ψιλοκόβετε την πατάτα και το καρότο σε μικρά κυβάκια (πλευράς < 1 εκ.) και τα προσθέτετε στην κατσαρόλα. Μέχρι η σούπα να πάρει την πρώτη της βράση, πλάθετε το μείγμα σε μπαλάκια περίπου 2-2,5 εκατοστών και τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο. Μόλις η σούπα αρχίσει να βράζει, χαμηλώνετε τη φωτιά (π.χ. στο 6/9) και τοποθετείτε προσεκτικά τα μπαλάκια μέσα στην κατσαρόλα. Όταν τα τοποθετήσετε όλα, μειώνετε την ένταση της εστίας περισσότερο (π.χ. στο 4/9) ώστε τα γιουβαρλάκια να βράσουν ήρεμα χωρίς να διαλυθούν. Μαγειρεύετε για 40′ με σκεπασμένο καπάκι. Αν εξατμιστεί πολύ νερό και το φαγητό δεν θυμίζει σούπα, προσθέτετε λίγο ζεστό νερό.

Προς το τέλος ετοιμάζετε το ταχινολέμονο. Αρχικά διαλύετε το ταχίνι στο νερό, ανακατεύοντας με ένα σύρμα μέχρι το μείγμα να ασπρίσει. Συνεχίζετε το ανακάτεμα προσθέτοντας τον χυμό των λεμονιών, και μετά το ζουμί από τη σούπα. Μπορείτε να προσθέσετε λιγότερο ή περισσότερο ζουμί, αναλόγως του πόσο έχει μείνει στο φαγητό.

Στο τέλος των 40′ ρίχνετε το ταχινολέμονο στην κατσαρόλα, την γυρνάς κυκλικά για να πάει παντού, σβήνετε την εστία και δοκιμάζετε. Αν θέλετε να εξουδετερώσετε λίγο τη γεύση του λεμονιού, αυξάνετε τη θερμότητα στο τέρμα και μόλις πάει να πάρει βράση σβήνετε την εστία.

Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα και συνοδεύετε με ζεστό σπιτικό ψωμί.

Πηγή: Vegan Times

 https://www.monopoli.gr/

KOYZINA

 Μια συνταγή για πανεύκολες δίπλες με 5 μόνο υλικά περιχυμένο με σιρόπι ή απλά με μέλι.

Υλικά 

Για τις δίπλες:
2 αυγά και 4 κρόκους αυγών
4 κ.σ. κονιάκ
2 κ.σ. λάδι ή βούτυρο
1 κ.γ. κοφτό αλάτι
4 φλ. τσαγιού περίπου αλεύρι
Για το σιρόπι:
2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1/2 φλ. τσαγιού μέλι
1 φλ. τσαγιού νερό
1 ξυλάκι κανέλας
φλούδα πορτοκαλιού
καρύδια για πασπάλισμα

Εκτέλεση 

Αναμιγνύετε τα αυγά, το κονιάκ, το λάδι ή το βούτυρο και το αλάτι και τα χτυπάτε καλά να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τα 3 φλ. τσαγιού αλεύρι και σταδιακά προσθέτετε και από το τέταρτο φλ. όσο χρειαστεί για να έχετε μια σφιχτή ζύμη. Τη σκεπάζετε με μεμβράνη και την αφήνετε σκεπασμένη για 1/2 ώρα.

Παίρνετε κομμάτια ζύμης και τα ανοίγετε σε λεπτά φύλλα. Το κόβετε με οδοντωτή ροδελίτσα σε διάφορα σχήματα της αρεσκείας σας [φιογγάκια, θηλιές, φύλλα τετράγωνα κ.λ.π.] και τα ρίχνετε σε μπόλικο καυτό λάδι σε τηγάνι ή σε φριτέζα μέχρι να χρυσαφίσουν. Βγάζετε τις δίπλες από το καυτό λάδι με τη βοήθεια τρυπητής κουτάλας και τις βάζετε σε απορροφητικό χαρτί.

Για το σιρόπι: Βράζετε για 10 λεπτά, όλα τα υλικά για το σιρόπι. Κατεβάζετε από τη φωτιά και μόλις κρυώσει περιχύνετε τις δίπλες με θρυμματισμένο καρύδι και [προαιρετικά] με κανέλα τριμμένη.

sintayes.gr

KOYZINA

Τρούφακια με κέικ και ρούμι
Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 κούπες τριμμένο κέικ σοκολάτα
1/2 κούπα σοκολατένια τρούφα
1/4 κούπας μαύρο ρούμι
50 γραμμάρια ψιλοκομμένες σταφίδες
3/4 κούπας τριμμένη ινδική καρύδα
1/4 κούπας ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

Βάζουμε τις ψιλοκομμένες σταφίδες και το μισό ρούμι σε κατσαρολάκι στη φωτιά. Μόλις πάρουν βράση, τις κατεβάζουμε και τις αφήνουμε 4 λεπτά να τραβήξουν.
Αδειάζουμε τις σταφίδες, μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε καλά, να πάρουμε ομοιογενές μείγμα.

Παίρνουμε ποσότητα από το μείγμα και πλάθουμε μπαλάκια. Τα κυλάμε στην τρούφα και τα βάζουμε σε ειδικά χαρτάκια ή σε πιατέλα. Τα φυλάμε στο ψυγείο.

sidagi.gr

KOYZINA

Οι μελιτζάνες είναι θρεπτικές, γευστικές και λαχταριστές αρκεί να της μαγειρέψεις με τον σωστό τρόπο και σήμερα θα τις συνδυάσεις με παρμεζάνα που λιώνει στο φούρνο.

Συστατικά
1,5 κιλό µελιτζάνες
2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 φλ. ελαιόλαδο
500 ml ντοµάτες, ξεφλουδισµένες και πολτοποιηµένες
2 κ. σ. κοµµένα φύλλα βασιλικού
250 γρ. τριµµένη µοτσαρέλα
100 γρ. τριµµένη παρµεζάνα
αλάτι
πιπέρι


Κόβεις τις µελιτζάνες κάθετα σε λεπτές φέτες και τις τοποθετείς στο τρυπητό
Ρίχνεις αλάτι και τις αφήνεις στην άκρη για μία ώρα
Τις πλένεις καλά, τις ακουμπάς σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τις αλευρώνεις
Ρίχνεις λάδι σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι και σοτάρεις τις μελιτζάνες μέχρι να πάρουν χρώμα ενώ τις γυρίζεις
Τις τοποθετείς και πάλι σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τις στρώνεις στο ταψί ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος που έχεις προηγουμένως βουτυρώσει
Ρίχνεις πιπέρι και 4-5 κουταλιές της σούπας ντοµάτα πάνω από τη κάθε μελιτζάνα και βασιλικό
Απλώνεις από πάνω λίγη µοτσαρέλα και λίγη παρµεζάνα
Ψήνεις τις μελιτζάνες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή περίπου ώρα
Τις αφήνεις λίγο να κρυώσουν και σερβίρειςhttps://www.tlife.gr/

KOYZINA

Εναλλακτική lemonpie με λάιμ

Υλικά

Για τη ζύμη

Δείτε επίσης: «Γιατί μαμά;»
175 γρ. αλεύρι
100 γρ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
25 γρ. ζάχαρη
1 κρόκος αβγού
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
Λίγο κρύο νερό

Για τη γέμιση:

3/4 φλ. τσαγιού ζαχαρούχο γάλα
1/4 φλ. τσαγιού φρέσκος χυμός μοσχολέμονου (λάιμ)
2 κουταλιές ξύσμα μοσχολέμονου
1 ½ φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης 35%-36% λιπαρά, κρύα
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
340 γρ. μαλακό τυρί μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση

Κοσκινίζετε το αλεύρι µε την άχνη. Προσθέτετε το βούτυρο και το ξύσµα και το «ψιχουλιάζετε» µε τα ακροδάχτυλα να γίνει σαν βρεγµένη άµµος. Προσθέτετε τον κρόκο και 1-2 κουταλιές νερό για να ενωθεί η ζύµη. Την πλάθετε σε μπάλα, την τυλίγετε σε µεµβράνη και τη βάζετε στο ψυγείο για 30′.
Την ανοίγετε σε φύλλο, την απλώνετε σε βουτυρωµένη ταρτιέρα και ψήνετε για 20′-25′ μέχρι να ροδίσει. Τη αφήνετε να κρυώσει και ετοιμάζετε την κρέμα.
Σε ένα μπολ ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα, τον χυμό και ξύσμα μοσχολέμονου, τα αναμειγνύετε καλά και τα αφήνετε στην άκρη. Σε άλλο καθαρό μπολ ρίχνετε την κρύα κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάτε με καθαρό μίξερ χειρός σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να έχετε μια πηχτή σαντιγί που να «στέκεται».
Σε τρίτο μεγάλο μπολ βάζετε το τυρί και το χτυπάτε με το μίξερ σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει καλά. Ρίχνετε στο μπολ με το τυρί τη σαντιγί και ανακατεύετε με μια μαρίζ με απαλές, κυκλικές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως η σαντιγί.
Προσθέτετε στο μείγμα τυριού – σαντιγί το 1/3 το μείγματος λεμονιού – ζαχαρούχου και ανακατεύετε απαλά με τη μαρίζ να ενσωματωθεί. Στη συνέχεια προσθέτετε το υπόλοιπο μείγμα λεμονιού – ζαχαρούχου και συνεχίζετε το απαλό ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αδειάζετε το μείγμα πάνω στην ψημένη βάση, ισιώνετε την επιφάνειά του και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες ή μέχρι να πήξει και σταθεροποιηθεί το μείγμα.https://www.vita.gr/

KOYZINA

Η τυρόπιτα είναι αγαπημένο συνοδευτικό ή και γεύμα. Θα φτιάξεις την πιο εύκολη, νόστιμη και γρήγορη με τα υλικά που υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σου.

Συστατικά
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
50 γρ. βούτυρο λιωμένο
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη
200 γρ. κασέρι
100 γρ. γιαούρτι πλήρες
150 ml. γάλα πλήρες
2 μεσαία αυγά
ρίγανη
Τρόπος Μαγειρέματος
Ρίχνεις σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα, το λιωμένο βούτυρο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύσεις καλά με το σύρμα
Προσθέτεις το αλεύρι και τη ρίγανη και συνεχίζεις το ανακάτεμα
Αδειάζουμε την φέτα και το κασέρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα
Στρώνεις σε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος λαδόκολλα και αδειάζεις το μίγμα
Το ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 40-50 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα

KOYZINA

Πατάτες στον φούρνο με φέτα -Θα φας και δεύτερο (και τρίτο) πιάτο, βάζουμε στοίχημα
Οι πατάτες φούρνου αλλιώς! Με μπόλικη φέτα λιωμένη στον φούρνο, άρωμα ρίγανης και μπόλικα καραμελωμένα ντοματίνια. Μια συνταγή εύκολη και απόλυτα γευστική που θα σας συναρπάσει!

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από ένα ταψί πατάτες στον φούρνο με φέτα που απογειώνει τη γεύση τους;

Ο Πέτρος Μαουνατζής έχει την καλύτερη συνταγή που είδαμε τελευταία για πατάτες φούρνου, το οποίο σίγουρα θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, ενώ είναι ιδανική για τα οικογενειακά τραπεζώματα ή τις βραδιές με φίλους.

Είναι πολύ εύκολη, τη φτιάχνεις γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο, ξοδεύοντας ώρες στον πάγκο της κουζίνας, ενώ είναι τόσο χορταστική και νόστιμη, που θα μπει σίγουρα στα all-time favorite πιάτα σου.

Πατάτες στον φούρνο με φέτα
Υλικά:

500γρ Πατάτες
2 σκελίδες Σκόρδο
150γρ Φέτα
150γρ Ντοματίνια
Ρίγανη
Πιπέρι
Αλάτι
Ετοιμασία:

Πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες, τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και στο κέντρο βάζουμε τη φέτα, το σκόρδο και τα ντοματίνια! Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε για 40 λεπτά!

https://www.bovary.gr/

KOYZINA

Μια εύκολη συνταγή για λαχταριστούς, πεντανόστιμους κουραμπιέδες …

Υλικά 

450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
70 γρ. κακάο
1/2 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
100 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο [στο γυάλινο βάζο]
130 γρ. βούτυρο αγελάδος
70 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα
1/2 κ.γ. βανιλίνη
3 κ.σ. λικέρ κουαντρό


Εκτέλεση 

Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα δύο είδη βουτύρου μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε με το φτερό, μέχρι να ασπρίσει το μείγμα και να αφρατέψει αρκετά, για περίπου 20 λεπτά.

Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ στο ελάχιστο και προσθέτουμε σταδιακά το κοσκινισμένο μείγμα με το αλεύρι, τη βανιλίνη και το κουαντρό. Συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να έχουμε μια μαλακιά ζύμη που να πλάθεται, για περίπου 10 λεπτά.

Εν το μεταξύ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και ντύνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Πλάθουμε τους κουραμπιέδες σε μπαλάκια και τους τοποθετούμε στη λαμαρίνα. Μπορούμε να τους δώσουμε ό,τι άλλο σχήμα θέλουμε, αρκεί να έχουν όλοι το ίδιο μέγεθος για να ψηθούν ομοιόμορφα. Ψήνουμε για 20 – 30 λεπτά.

Αφήνουμε τους κουραμπιέδες να κρυώσουν ελαφρώς.
Κοσκινίζουμε σε ένα ταψί ή σε μια πιατέλα αρκετή ζάχαρη άχνη και τοποθετούμε επάνω τους κουραμπιέδες, πριν κρυώσουν εντελώς.

Κοσκινίζουμε από πάνω άφθονη ζάχαρη άχνη, ώστε να καλυφθούν καλά.

sintayes.gr

KOYZINA


Αλμυρή «μαρμελάδα» από φρέσκες ντομάτες και κομματάκια από σαλάμι Λευκάδος συνοδεύουν υπέροχα την φάβα.
Γκίκας Ξενάκης
13.10.2022, 08:00
Food styling Μάκης Γεωργιάδης, φωτογραφία Ακης Ορφανίδης

Προετοιμασία: 30΄, Αναμονή: 2 ώρες Μαγείρεμα: 40΄

350 γρ. φάβα

1 λίτρο νερό

1 ξερό κρεμμύδι, σε μεγάλα κομμάτια

1 καρότο, σε μεγάλα κομμάτια

1 κλωνάρι σέλερι, περίπου 20 εκ. σε κομμάτια

70 ml ελαιόλαδο

20 ml χυμό λεμονιού

Για τη «μαρμελάδα» ντομάτας

8 μεγάλες ντομάτες

30 ml ελαιόλαδο

100 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο, ελαφρά σπασμένη

3 κ.γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο ή 1 κ.γ. ξερό

100 γρ. σαλάμι Λευκάδος, σε μικρούς κύβους

4 μεγάλα φύλλα φρέσκου βασιλικού, ψιλοκομμένα

Αλάτι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Για τη μαρμελάδα ντομάτας: Χαράζουμε τις ντομάτες σταυρωτά στην κορυφή και τις ζεματίζουμε σε βραστό νερό για δέκα δευτερόλεπτα. Τις μεταφέρουμε σε λεκάνη με νερό και πάγο. Με τη βοήθεια ενός μικρού μαχαιριού βγάζουμε τη φλούδα τους και τις κόβουμε στα τέσσερα. Αφαιρούμε τα σπόρια και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους. Σε φαρδιά κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το θυμάρι, αλατίζουμε και αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να μαγειρευτούν προσέχοντας να μην κολλήσουν στον πάτο. Μόλις γλασάρει αρκετά το μείγμα και πήξει, σε περίπου 15 λεπτά, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το σαλάμι Λευκάδας και τον φρέσκο βασιλικό. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει η μαρμελάδα.

Για τη φάβα: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη φάβα, το νερό και τα λαχανικά να σιγοβράσουν. Μόλις ψηθεί η φάβα, τη χτυπάμε στο μπλέντερ για περίπου 10 λεπτά, στη δυνατή ταχύτητα, προσθέτοντας το ελαιόλαδο και τον χυμό του λεμονιού. Αλατίζουμε, ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μαζί με την κρύα μαρμελάδα.

https://www.tovima.gr/

KOYZINA

Νόστιμη, γρήγορη και εύκολη αυτή η ομελέτα με το άρωμα του δυόσμου, τα υγιεινά μπρόκολα και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχει ο σολομός και θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας χορτάσει.

Υλικά
• 500g πατάτες

• 1 μικρό κεφάλι μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια

• 2 φιλέτα σολομού χωρίς πέτσα

• 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

• 1 χούφτα δυόσμος, ψιλοκομμένος

• 8 αυγά χτυπημένα

Οδηγίες
• Βράζετε τις πατάτες σε μία μεγάλη κατσαρόλα για 10-12 λεπτά, προσθέτοντας τo μπρόκολο τα τελευταία 4 λεπτά για να μαλακώσει και να γίνει τρυφερό. Στραγγίζετε καλά.

• Τοποθετείτε τα φιλέτα σολομού με λίγο νερό σε ένα πιάτο, τα καλύπτετε με την ειδική μεμβράνη για φούρνο μικροκυμάτων και τα βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων στο high για δυόμισι λεπτά.

• Ζεσταίνετε το γκριλ. Βάζετε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και το ζεσταίνετε. Κόβετε τις πατάτες σε ογκώδεις φέτες και τις μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν στις άκρες. Παίρνετε τα κομμάτια του σολομού και τα βάζετε ανάμεσα στις πατάτες και το μπρόκολο.

• Ανακατέψτε το δυόσμο με αλάτι και πιπέρι, προσθέστε το μείγμα των καρυκευμάτων στα αυγά και βάλτε τα στο τηγάνι. Αφήστε για 6 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, έως ότου οι πλευρές είναι έτοιμες και στη συνέχεια βάλτε τα στο γκριλ για να γίνει η ομελέτα και στο κέντρο και να πάρει χρυσο-καφέ χρώμα.

• Μπορείτε να σερβίρετε με πράσινη σαλάτα.

Διατροφικά στοιχεία
Θερμίδες: 440

Πρωτεΐνες: 34g

Υδατάνθρακες: 21g

Λιπαρά: 24g

Κορεσμένα: 6g

Ινες: 0g

Ζάχαρη: 3g

Nάτριο: 560mg

\https://medinova.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.