facebook_page_plugin

Γεύσεις

Η πάστα φρώλα στην Ιταλία είναι εξαιρετικά διαδεδομένη, αλλά αναφέρεται στον τύπο της ζύμης που χρησιμοποιείται στο συγκεκριμένο γλυκό με μαρμελάδα, το οποίο ονομάζεται crostata απ’ το χαρακτηριστικό σχήμα σταυρού που κάνουν οι λωρίδες της ζύμης από πάνω.

 Αυτό το εύκολο κέικ φτιάχνεται με μόλις τρία απλά υλικά που έχετε όλοι σπίτι σας. Δεν περιέχει καθόλου βούτυρο, λάδι ή γάλα ούτε καν μπέικιν πάουντερ ή μαγειρική σόδα. Το συγκεκριμένο κέικ είναι επίσης ελαφρύ στη γεύση κι είναι εξαιρετική επιλογή για κολατσιό των παιδιών, για επιδόρπιο ή για να συνοδεύσετε τον καφέ σας.

Υπάρχουν τρεις τουλάχιστον καλοί λόγοι για επιλέξει κανείς το συγκεκριμένο κέικ πρωτεΐνης! Καταρχάς, είναι εξαιρετικά ελαφρύ, αφού δεν περιέχει καθόλου λιπαρά, παρά μόνο τα καλά λεγόμενα λιπαρά από τους μόλις 2 κρόκους αυγού και τα καρύδια.

Σελίδα 8 από 583

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.