Ιουνίου 27, 2019

KOYZINA

Υλικά μερίδες 4
2 φλυτζάνια του τσαγιού γεμάτα φασόλια
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ψιλό καρεδάκι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 καρότο ψιλοκομμένο καρεδάκι
6-7 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο
4-5 'ωριμες φρέσκες ντομάτες στον τρίφτη
1 πιπεριά πράσινη πολύ ψιλοκομμένη
2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
1 κύβο κνορ λαχανικών η ότι υπάρχει σε γεύση
πιπεράκι και ελάχιστο αλάτι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζουμε τα φασόλια κανονικά και τα σουρώνουμε.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι τα 2 ειδών κρεμμύδια το σκόρδο το καρότο και τις πιπεριές σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν.
.Αμέσως προσθέτουμε τα φασόλια και τις ντομάτες τριμμένη και ανακατεύουμε για 10 λεπτά περίπου .Ρίχνουμε και το πιπέρι τον κύβο ελάχιστο αλάτι και τον ψιλοκομμένο άνηθο.Προσθέτουμε και λίγο νεράκι χλιαρό σχεδόν μισό ποτήρι νερού και τα μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα του .

Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο χλιαρό πάντα νεράκι.Καλή όρεξη είναι άλλο πράγμα σε γεύση !!!!!!

http://mageirikikaisintages.blogspot.com

KOYZINA

Μαρμελάδα φράουλα και τα κόλπα της
της Κικής Τριανταφύλλη

Αν έχει μαγειρευτεί σωστά, χωρίς πολύ βράσιμο και με φρούτα καλλιεργημένα χωρίς φυτοφάρμακα, η σπιτική μαρμελάδα φράουλα είναι ένα πραγματικό θαύμα. Την φτιάχνω από τώρα σε ποσότητες που θα κρατήσουν, υποτίθεται, όλο τον χειμώνα αλλά είναι η πρώτη μαρμελάδα που τελειώνει πριν καλά-καλά εκπνεύσει το φθινόπωρο.

Η βανίλια της πάει πολύ, όπως και το πιπέρι, αλλά στο σπίτι μας την αγαπάμε σκέτη, χωρίς κανένα άλλο άρωμα να σκεπάζει το δικό της.

Διαλέγω φράουλες πάρα πολύ φρέσκες, της ημέρας αν είναι δυνατόν, εντελώς υγιείς, χωρίς στίγματα και αλλοιώσεις (γιατί θα την πικρίσουν). Πρέπει να είναι σφιχτές, μάλλον άγουρες αλλά όχι εντελώς (τα αγουρωπά φρούτα έχουν περισσότερη πηκτίνη, που χάνεται καθώς ωριμάζουν), προσθέτω, όμως, και μερικές πιο ώριμες για να δώσουν γλύκα, βάθος και πολυπλοκότητα στο χρώμα, το άρωμα και τη γεύση της μαρμελάδας.

Σημείωσε ότι οι καλύτερες μαρμελάδες γίνονται σε μικρές ποσότητες που δεν πρέπει να ξεπερνούν το 1-1½ κιλό φρούτου κάθε φορά.

Υλικά

1 κιλό φράουλες
600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 μικρό λεμόνι, χυμός
½ λοβός βανίλιας (προαιρετικά) ή
½ κ.τ.γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι πολύ λεπτοκομμένο και 1-2 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξύδι (προαιρετικά)
Πλένω και καθαρίζω τις φράουλες, αφαιρώ τα κοτσανάκια και τυχόν αλλοιώσεις. Κόβω τις μεγάλες στη μέση ή στα τέσσερα και τις βάζω σε μια μεγάλη ανοξείδωτη κατσαρόλα με στρώσεις ζάχαρης ανάμεσά τους. Σκεπάζω και αφήνω στο ψυγείο μια νύχτα.

Την επόμενη ημέρα βάζω την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Βράζω για 10 λεπτά από τη στιγμή που αρχίζει ο βρασμός, χωρίς καπάκι, ανακατεύοντας περιστασιακά και αφαιρώντας τους αφρούς.

Αφήνω να κρυώσει εντελώς και (κατά προτίμηση την επόμενη ημέρα) επαναλαμβάνω τη διαδικασία. Αυτή τη φορά προσθέτω τη βανίλια ή το πιπέρι και το βαλσαμικό, βράζω λίγο ακόμη, αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνω τον χυμό του λεμονιού. Δοκιμάζω αν έχει δέσει.

Αφήνω να σταθεί για λίγο και αδειάζω σε αποστειρωμένα βάζα.

bostanistas.gr

KOYZINA

Βελούδινο ιαπωνικό cheesecake με τρία υλικά -Η συνταγή που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο

Έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια από την ημέρα που μία συνταγή ιαπωνικού cheesecake έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο.

Το βίντεο που δείχνει τα βήματα (δεν είναι και πολλά) της συνταγής έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 11 εκατ. άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους έφτιαξαν τη συνταγή γράφοντας αργότερα διθυραμβικές κριτικές στα σχόλια.
Το cheesecake σουφλέ, φουσκώνει υπέροχα, είναι αφράτο, έχει υπέροχο χρώμα και απίθανη γεύση. Η βελούδινη υφή του λιώνει στο στόμα, ενώ κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα κομμάτι.

Το πιο ωραίο είναι ότι το γλυκάκι δεν περιέχει αλεύρι, βούτυρο ή ζάχαρη. Παίρνει όλη τη γλύκα του από τη λευκή σοκολάτα και φουσκώνει φανταστικά με τα ασπράδια των αυγών.
Γίνεται στο τσακ μπαμ και καταναλώνεται ακόμα πιο γρήγορα,

Τα υλικά του μόλις τρία:

120 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
3 κρόκοι αυγών
120 γραμμάρια τυρί κρέμα

Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί. Διαχωρίζουμε τους κρόκους των αυγών από τα ασπράδια και χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μια υπέροχη μαρέγκα. Ρίχνουμε το τυρί-κρέμα στην λευκή σοκολάτα που έχει λιώσει και κατόπιν προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών. Ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια παίρνουμε το 1/3 της μαρέγκας και το ρίχνουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε απαλά να ομογενοποιηθεί. Προσθέτουμε το επόμενο 1/3 και ανακατεύουμε πάλι απαλά με μια μαρίζ. Ολοκληρώνουμε ρίχνοντας στο μείγμα το τελευταίο 1/3 της μαρέγκας.
Βάλτε ελαιόλαδο σε χαρτί ψησίματος (φτιάξτε μόνες σας τη βάση και τα πλαϊνά) και τοποθετήστε το μέσα σε ένα μπολ. Βάλτε το μπολ σε ένα ταψάκι με νερό και βάλτε το στο φούρνο, στους 170 βαθμούς. Ψήστε το για 15 λεπτά και σβήστε τον φούρνο. Αφήστε το όμως μέσα σε αυτόν για ακόμη 15 λεπτά.

.bovary.gr

KOYZINA

Υλικά:

3 μεσαία καρότα (εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βρασμένα παντζάρια)
2 φλ. ρεβύθια
2 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ ταχίνι
1 σκελίδα σκόρδο
1/4 κ.σ πάπρικα
χυμό λεμονιού
έξτρα ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζετε τα καρότα, τα κόβετε σε ροδέλες, ραντίζετε με 1 κ.σ ελαιόλαδο και τα ψήνετε στους 200°C για 15′. Περιμένετε να κρυώσουν και τα ψιλοκόβετε στο μούλτι.Τα μεταφέρετε σε ένα μπολ και σε αυτά προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί και σερβίρετε με τριγωνάκια ψημένης πίτας 

KOYZINA

Σέσκουλα με αβγά
Θρεπτική, εύκολη και ελαφριά συνταγή

Υλικά για 2 άτομα

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 κιλό φρέσκα σέσκουλα ή σπανάκι
2-3 μεγάλα μανιτάρια, κομμένα σε χοντρές φέτες
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 - 2 αβγά

Εκτέλεση

Κόβετε την παχιά, σκληρή πλευρά των φύλλων από τα σέσκουλα. Κόβετε τα μανιτάρια σε 1 εκ πάχος και τα βάζετε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια στο μπολ. Κόβετε τα υπόλοιπα σέσκουλα σε 1,5 εκ πάχος λωρίδες.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, με καπάκι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Προσθέτετε τα κρεμμύδια, το κόκκινο μέρος από τα σέσκουλα και τα μανιτάρια.
Σοτάρετε για περίπου 4 έως 5 λεπτά, μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα και τα μανιτάρια να είναι λίγο καφέ στις άκρες και να έχουν αρχίσει να βγάζουν τα υγρά τους.
Προσθέτετε τα πράσινα φύλλα από τα σέσκουλα κομμένα σε φέτες στο τηγάνι.
Χρησιμοποιήστε λαβίδες για να γυρίσετε τα φύλλα πάνω στο τηγάνι. Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι.
Σπάτε 2 αβγά μέσα στο μείγμα με τα σέσκουλα. Χαμηλώνετε τη φωτιά σε χαμηλή για 3 έως 4 λεπτά.
Όταν ψηθεί το ασπράδι, αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και χρησιμοποιείτε μια σπάτουλα για να μεταφέρετε τα αβγά και τα σέσκουλα σε ένα πιάτο για σερβίρισμα.
Σερβίρετε αμέσως. Κόβετε τους κρόκους των αβγών, έτσι ώστε οι κρόκοι να τρέξουν πάνω από το σέσκουλα και τα μανιτάρια σαν σάλτσα.

 

KOYZINA

Μελιτζάνες και πατάτες ψημένες στο φούρνο σε λαδόκολλα σαν πιτσάκια

Απο την καταπληκτική μαγείρισσα Marina Hatzidaki

Υλικά

3 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες
2-3 πατάτες μέτριες
Σάλτσα ντομάτας ψημένη με κρεμμύδι και σκόρδο…
Μοτσαρέλα ρεγκάτο και γκούντα
Αλάτι πιπέρι και βασιλικό

Εκτελεση

Κόβουμε σε χοντρές ροδέλες τις μελιτζάνες και τις πατάτες… Τις αλατοπιπερώνουμε τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στη λαδόκολλα για μισή ώρα….πάνω σε κάθε μελιτζάνα και πατάτα στρώνουμε μία κουταλιά της σούπας σάλτσα ντομάτας, και πασπαλίζουμε με τα τυριά… Ξαναβάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά μέχρι να λιώσει και να ροδοκοκκινίσει το τυρί… στους 200 με 220 βαθμούς ανάλογα το φούρνο…

 

KOYZINA

Αυτα τα vegan “τυρένια” λαζάνια είναι γεμάτα με πρωτεϊνη, μανιτάρια και σπαράγγια
By Lady Papaya 

Υλικά για 3 με 4 άτομα
Για τα λαζάνια

1 πακέτο λαζάνια ΖΩΓΡΑΦΟΣ
2 κ.σ. (15 ml) ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες σχεδόν (2 κ.σ. or 12 γρ.)
2 φλιτζάνια κομμένα λευκά μανιτάρια
3 φλιτζάνια (400 γραμμάρια) λεπτοκομμένα σπαράγγια
Αλάτι – Πιπέρι

Για τη σάλτσα

4 κ.σ. ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο, σχεδόν πολτοποιημένο (3 κ.σ. or 15 γρ.)
400 γρ. vegan cream cheese
400 γρ. φυτική κρέμα αμυγδάλου
1/2 κούπα vegan τυρί παρμεζάνας και λίγο παραπάνω για το σερβίρισμα
2 κ.σ μαγιά μπύρας
3 κ.σ. χυμός λεμονιού
Κόκκινο πιπέρι.

Εκτέλεση
Ζέστανε ένα γουόκ σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Μόλις κάψει βάλε το ελαιόλαδο, τις 4 σκελίδες σκόρδο και τα μανιτάρια και τα σπαράγγια. Βάλε μία πρέζα αλάτι και πιπέρι και ανακάτευε.
Σόταρε για 6 λεπτά λεπτά ανακατατεύοντας συχνά, μέχρι τα μανιτάρια να γίνουν ελαφρώς καφέ και τα σπαράγγια να μαλακώσουν. Βγάλε από τη φωτιά το σκεύος και βάλ’ το πλάι.
Βράσε νερό και βάλε μέσα το λαζάνια να γίνουν.
Σε ένα άλλο βαθύ τηγάνι βάλε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες. Σόταρε για 2 με 3 λεπτά και μετά βγάλ’ το από τη φωτιά και άφησέ το δίπλα.
Σε ένα blender βάλε τις υπόλοιπες δύο ωμές σκελίδες σκόρδο, το σοταρισμένο σκόρδο, τη vegan cream cheese, τη φυτική κρέμα, τη vegan παρμεζάνα, τη μαγιά μπύρας, το χυμό λεμονιού, το κόκκινο πιπέρι, αλάτι και λίγο ακόμα μαύρο πιπέρι.
Χτύπησέ τα όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα ωραίο μείγμα. Δοκίμασέ το και δες αν θέλεις κάτι παραπάνω και όταν είσαι έτοιμη βάλε τη σάλτα στο γουόκ με τα μανιτάταρια και σπαράγγια. Ζέστανε ξανά το γουόκ σε μέτρια φωτιά μέχρι να δεις να βγαίνουν μικρές φουσκάλες και διατήρησε μία ζεστή θερμοκρασία. Ανακάτευε περιστασιακά για να μην κολλήσουν.
Πρόσθεσε τα λαζάνια και ανακάτεψέ τα όλα μαζί. Και έτοιμα! Αν θέλεις βάλε λίγη ακόμα παρμεζάνα από πάνω.

ladypapaya.com/

KOYZINA

Ο αγαπημένος Άκης Πετρετζίκης έχει για εσάς μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή!

Υλικά
450 γρ. ταχίνι
200 γρ. μέλι
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια
200 γρ. μπισκότα τύπου digestive ή τύπου πτι μπερ
150 γρ. δημητριακά
80 γρ. cranberries ή σταφίδες

Εκτέλεση
– Ζεσταίνουμε το μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα στα 800 watt.
– Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσέχουμε να μην το ανακατέψουμε πολύ για να μην σφίξει πολύ το μείγμα.
– Λιώνουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ στα μικροκύματα στα 800 watt για 1.5 λεπτό ή σε μπεν μαρί μέσα σε ένα μπολ το οποίο έχουμε βάλει πάνω από μία κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει σε μέτρια φωτιά.
– Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού
– Προσθέτουμε και τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε να σπάσουν σε μικρότερα κομμάτια και να καλυφθούν από το μείγμα.
– Τέλος προσθέτουμε τα δημητριακά και τα cranberries και ανακατεύουμε καλά.
– Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο. Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό. Τυλίγουμε και σφίγγουμε. Καλύπτουμε γύρω γύρω το ρολό με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει περίπου 4-6 ώρες.
– Για να σερβίρουμε, κόβουμε σε φέτες πάχους 2-3 εκατοστά και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Συνοδεύουμε με espresso και φρέσκα φρούτα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

KOYZINA

Πρόκειται για ένα ελαφρύ κέρασμα χωρίς λακτόζη και ζάχαρη, ενώ είναι κατάλληλο για vegan και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Είναι μια απλή και εύκολη συνταγή και θα χρειαστείς 30 λεπτά περίπου προετοιμασίας και 10 για το ψήσιμο από τον Στέλιο Παρλιάρο.

ΥΛΙΚΑ

30 γρ. σουσάμι

140 γρ. ξερά βερίκοκα

220 γρ. νιφάδες βρώμης

1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη

1/4 κουταλάκι του γλυκού κάρδαμο, κοπανισμένο ή σε σκόνη (κακουλέ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καλύπτουμε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και στρώνουμε το σουσάμι.

Το ψήνουμε στο φούρνο, στους 160 °C, για 8 λεπτά, μέχρι να καβουρδιστεί και να μυρίσει ωραία. Το αφήνουμε να κρυώσει.

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα ξερά βερίκοκα, προσθέτουμε νερό να τα σκεπάζει και τα βράζουμε για 3-4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.

Βγάζουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς μέσα στο νερό. Στη συνέχεια, τα ρίχνουμε στο μπλέντερ μαζί με νερό και τα χτυπάμε.

Προσθέτουμε τη βρώμη και χτυπάμε ξανά στο μπλέντερ, μέχρι να πολτοποιηθούν καλά. Αν το νερό εξατμίστηκε στο βράσιμο και το μείγμα δεν πολτοποιείται καλά, προσθέτουμε λίγο επιπλέον νερό ή χυμό από πορτοκάλι. Αν το μείγμα είναι αραιό, προσθέτουμε επιπλέον βρώμη.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα αρωματικά (κανέλα, κάρδαμο).

Ζυμώνουμε με τα χέρια, πλάθουμε μικρά τρουφάκια και τα ρολάρουμε στο καβουρδισμένο σουσάμι.

Έτοιμα τα υγιεινά αλλά πεντανόστιμα τρουφάκια μας!

Καλή απόλαυση!

KOYZINA

Υλικά Συνταγής

3 χωριάτικα φύλλα ολικής άλεσης
1 κιλό πατάτες
1 κιλό κολοκυθάκια πρωτοφαντά (τρυφερά της εποχής-χωρίς πολλούς σπόρους)
8 κολοκυθοανθούς
2-3 μεγάλα καρότα
1 ματσάκι τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
500 γραμ. ξινομυζήθρα
500 γραμ. ανθότυρο φρέσκο
3/4 φλ. αλεύρι ολικής ή πίτουρο βρώμης
3/4 φλ. ελαιόλαδο
1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
2 μεγάλα αυγά

Για την επιφάνεια της πίτας
λίγο ελαιόλαδο
μπόλικο σουσάμι

Εκτέλεση
Για την κολοκυθόπιτα με κολοκυθοανθούς, θα χρησιμοποιήσουμε μεγάλο πυρίμαχο σκεύος ή μεγάλο μακρόστενο ταψί 40 εκ.

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες, σχεδόν διάφανες, στο χέρι ή σε μαντολίνο. Τις βάζουμε σε μπολ.

Πλένουμε τα κολοκυθάκια, αφαιρούμε τις άκρες τους και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. Τα βάζουμε σε μπολ.

Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα σε χοντρό τρίφτη. Τα βάζουμε σε μπολ.

Καθαρίζουμε τους κολοκυθοανθούς από τους στήμονες. Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και τα κολοκύθια.

Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε τρία φύλλα ακτινωτά, ραντίζοντάς τα ενδιάμεσα, με λίγο ελαιόλαδο. Φροντίζουμε να καλύπτει το φύλλο τα πλαϊνά του ταψιού, ώστε να φυλακίσουμε μέσα τη γέμιση.

Στρώνουμε τις μισές πατάτες, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Στρώνουμε τα μισά κολοκύθια και τα μισά καρότα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Στρώνουμε τη μισή ξινομυζήθρα και το μισό ανθότυρο. Πασπαλίζουμε τα μυρωδικά και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Επαναλαμβάνουμε μια φορά, τις στρώσεις με τα υπόλοιπα υλικά, όπως πριν: πατάτα, αλεύρι, κολοκύθι και καρότο, αλεύρι, τυριά.

Σε μπολ, χτυπάμε το ελαιόλαδο με τα αυγά, το γιαούρτι, το υπόλοιπο αλεύρι και τα υπόλοιπα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε το χυλό. Περιχύνουμε την κολοκυθόπιτα.

Μπήγουμε στην επιφάνεια τους κολοκυθοανθούς. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Γυρίζουμε τα φύλλα που εξέχουν, πάνω στην κολοκυθόπιτα. Ραντίζουμε όλη την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 2οο βαθμούς C στις αντιστάσεις, στην τελευταία κάτω σχάρα για περίπου 1 ώρα και 15′.

Τη μισή ώρα, ψήνουμε την κολοκυθόπιτα σκεπασμένη. Μετά, ξεσκεπάζουμε να ροδίσει η επιφάνεια.

Εναλλακτικά, ψήνουμε στον αέρα, στους 170 βαθμούς C στη μεσαία σχάρα, μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια και να ξεκολλήσει η πίτα από τη βάση του ταψιού. Συνολικό ψήσιμο περίπου στη 1 ώρα.

Σερβίρουμε την κολοκυθόπιτα ζεστή, ή σε θερμοκρασία δωματίου.

argiro.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή