Ιανουαρίου 20, 2019

KOYZINA

Υλικά
400 γρ. αλεύρι σκληρό
200 γρ. αλεύρι μαλακό
20 γρ. μαγιά νωπή
½ κουτ. γλυκού ζάχαρη
1 κουτ. εσπρέσσο αλάτι
350-400 ml νερό χλιαρό
250 γρ. τριμμένο καλαθάκι Λήμνου
150 γρ. λιωμένο Flora Soft με βούτυρο
Εκτέλεση
Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύρια μαζί με το αλάτι.
Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε στο ⅓ του νερού τη μαγιά και την ζάχαρη.
Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, κατόπιν κάνουμε μία λακουβίτσα και ρίχνουμε στη μέση της το υπόλοιπο χλιαρό νερό και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο σιγά-σιγά και εναλλάξ. Στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα χέρια μας για 25 λεπτά.
Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη σε θερμό μέρος για να ξεκουραστεί και να φουσκώσει, έως ότου διπλασιάσει τον όγκο της.
Όταν το ζυμάρι μας είναι έτοιμο, προσθέτουμε το τριμμένο καλαθάκι Λήμνου και ζυμώνουμε ξανά, χωρίς πολύ δύναμη, ώστε να ομογενοποιηθεί το τριμμένο τυρί στη ζύμη.
Κόβουμε τη ζύμη σε μικρές μερίδες των 20 γρ. και κάνουμε μπαλίτσες επάνω σε αλευρωμένο πάγκο.
Τοποθετούμε τα τυροπιτάκια μας σε ταψάκι, τα σκεπάζουμε με πανί και τα αφήνουμε για 30 λεπτά να διπλασιάσουν τον όγκο τους.
Πριν τα ψήσουμε τα ραντίζουμε με νερό για να κάνουν κρούστα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-220°C για 20-30 λεπτά.

KOYZINA

Από τον σεφ Πανίκο Χατζηττοφή.

Συστατικά
Για την πανακότα:
1 λίτρο κρέμα γάλακτος,
150 γρ. (3/4 φλ.) ζάχαρη,
20 γρ. φύλλα ζελατίνας (ή 2 φακελάκια ζελατίνα σε σκόνη των 10 γρ.)
1 θύλακας βανίλιας,
Εποχικά φρούτα για γαρνίρισμα.

Για τη σος βανίλια-πορτοκάλι:
500 ml (2 φλ.) χυμός πορτοκαλιού,
50 ml (3 ½ κουταλιές) χυμός λεμονιού,
200 γρ. (1 φλ.) ζάχαρη,
1 θύλακας βανίλιας,
5 κάρδαμα (θύλακες),
1 πορτοκάλι, το ξύσμα.
Βήματα
Βήμα 1
Βάζετε τα φύλλα της ζελατίνας σε κρύο νερό να μαλακώσουν ή βάζετε 5 κουταλιές νερό σε ένα μπολάκι και ρίχνετε μέσα τη ζελατίνα σε σκόνη να μουλιάσει και να φουσκώσει, για 10 περίπου λεπτά.
Στο μεταξύ, ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη βανίλια (δες σημείωση) και τη ζάχαρη, μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζονται φουσκάλες στον περίγυρο του κατσαρολιού, χωρίς να την αφήσετε να κοχλάσει. Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά, στύβετε τα φύλλα ζελατίνας και τα διαλύετε μέσα στη ζεστή κρέμα ή διαλύετε μέσα ή ρίχνετε τη μουλιασμένη ζελατίνα σε σκόνη.

Βήμα 2
Μοιράζετε την πανακότα σε 4-6 ατομικές φόρμες (χωρητικότητας 2/3-1 φλ.) ή μια μεγάλη φόρμα και τις βάζετε σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει καλά και να ξεφορμάρετε εύκολα (οι φόρμες από σιλικόνη είναι ιδανικές).
Σος βανίλια-πορτοκάλι: Ζεσταίνετε όλα τα υλικά σε μια μικρή κατσαρόλα, μόλις πάρουν μια βράση χαμηλώνετε τη φωτιά και συνεχίζετε το βράσιμο για 10 λεπτά. Την αφήνετε να κρυώσει και πετάτε το θύλακα της βανίλιας.

Βήμα 3
Γαρνίρετε τη πανακότα με φρέσκα εποχικά φρούτα και τη σερβίρετε με τη σος βανίλια-πορτοκάλι.

xrysessyntages.com

KOYZINA

Φέρτε στο τραπέζι σας αυτή τη δροσιστική σαλάτα, με σπόρους και φρούτα της εποχής. Η κινόα είναι υπερτροφή, δοκιμάστε την οπωσδήποτε.

Υλικά

400 γραμμάρια κινόα
100 γραμμάρια τυρί φέτα
1 αβοκάντο ώριμο
2 πορτοκάλια γλυκά
30 γραμμάρια φυστίκια ή καρύδια
Φρέσκο δυόσμο
1/3 φλυτζανιού ρόδι
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας χυμό πορτοκάλι
1/2 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο

Εκτέλεση

Καθαρίστε ένα πορτοκάλι, βγάλτε τη φλούδα και κρατήστε το εσωτερικό
Καθαρίστε το ρόδι, το αβοκάντο, ψιλοκόψτε μερικά φύλλα δυόσμο
Σε μπολ αναμείξτε το ελαιόλαδο, τον χυμό πορτοκάλι, το μπαλσάμικο -Προσθέστε αλάτι και πιπέρι
Η διαδικασία για να βράσετε την κινόα είναι παρόμοια με αυτή που ακολουθείτε όταν βράζετε κους κους -Σε νερό που βράζει ρίχνετε την κινόα σε αναλογία 2 μέρη νερό και 1 κινόα
Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία, σκεπάζετε το σκεύος και την αφήνετε να βράσει για 5-12 λεπτά
Οταν κρυώσει λίγο η κινόα απλώστε την σε σκεύος, προσθέστε τη φέτα σε κομμάτια, τη σάρκα πορτοκάλι, το αβοκάντο, το ρόδι, τον δυόσμο, σπασμένα τα καρύδια ή τα φυστίκια
Ρίξτε την σος -Δοκιμάστε για αλάτι και πιπέρι, προσθέστε αν χρειαστεί

KOYZINA

Υλικά

500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
½ φλιτζ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα (αλεσμένη σε σκόνη)
350 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
250 γρ. Flora Soft με βούτυρο
1 ½ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
4 αυγά
1 βανίλια
1 φλιτζ. τσαγιού αποξηραμένα cranberries

Για το γλάσο

2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
Χυμός 1 λεμονιού ή ½ πορτοκαλιού

Εκτέλεση

Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο, την πασπαλίζουμε με αλεύρι, τινάζουμε για να φύγει το περιττό αλεύρι και την αφήνουμε στην άκρη.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C για τουλάχιστον 10 λεπτά. Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και το γιαούρτι. Στη συνέχεια, ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, τη βανίλια και την αμυγδαλόσκονη.
Τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφου αλευρώσουμε τα cranberries, τα ρίχνουμε μέσα (κρατάμε λιγότερο από τα μισά για τη διακόσμηση).
Ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα ή στη χαμηλή ταχύτητα του μίξερ.
Αδειάζουμε το μίγμα στη φόρμα και ψήνουμε το κέικ για 55-60 λεπτά περίπου. Το βγάζουμε από τον φούρνο, περιμένουμε 5-10 λεπτά να κρυώσει λίγο και το ξεφορμάρουμε σε σχάρα. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε το γλάσο: Ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με τον χυμό του φρούτου, μέχρι να πετύχουμε ένα ρευστό αλλά παχύ μίγμα. (Αν χρειαστεί θα προσθέσουμε περισσότερη ζάχαρη άχνη ή χυμό).
Περιχύνουμε το κρύο κέικ με το γλάσο, πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα cranberries και το αφήνουμε να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί πριν το σερβίρουμε σε πιατέλα.

 

KOYZINA

Γλυκό κουταλιού περγαμόντο - Συνταγή Μαρία Καρανικόλα

Υλικά
8 φρούτα περγαμόντο 34-36 φλούδες περίπου
800 γραμμάρια ζάχαρη
2 κούπες μέλι
1 Λεμόνι το χυμό του
500 γραμμάρια νερό
( δεν χρειάζεται καμία άλλη ουσία για άρωμα αφού το περγαμόντο έχει έντονη γεύση από μόνο του )

Εκτέλεση

Πλένω τα φρούτα τα σκουπίζω τα τρίβω στο τρίφτη και τα κόβω σε λωρίδες πλατιές που τις γυρνάω και τις κρατάω με οδοντογλυφίδα.

Βάζω τις φλούδες σε νερό που να τα σκεπάζει, και το αλλάζω το νερό για δύο μέρες και με αλλαγή περίπου 4-5 φορές τη μέρα μέχρι να βεβαιωθώ ότι έχουν ξεπικρίσει.
( Δοκιμάζω και λίγο όταν πάω να το βράσω για να είμαι σίγουρη)

Όταν είναι έτοιμες τις στραγγίζω από τα νερά, βγάζω τις οδοντογλυφίδες και τις βάζω με τη ζάχαρη και το νερό σε μια κατσαρόλα. Τις αφήνω 2 ώρες να λιώσει η ζάχαρη και στην συνέχεια τις σιγοβράζω για μια ώρα περίπου ελέγχοντας αν έδεσε το σιρόπι τους.
10 λεπτά πριν κατεβάσω το γλυκό μου από την φωτιά, προσθέτω το μέλι και το χυμό λεμονιού. Το αποθηκεύω καυτό σε αποστειρωμένα βάζα χρησιμοποιώντας την γνωστή μέθοδο αποστείρωσης!
Καλή επιτυχία!

KOYZINA

Υλικά για 12 τρούφες

Σοκολάτα 300γρ (σκούρα, γάλακτος, ή ημίγλυκια)
1/2 φλιτζάνι βαριά κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Προαιρετικά:
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
κακάο σε σκόνη
τρούφα σοκολάτας

Εκτέλεση

1. Ρίξτε τη σοκολάτα σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και αφήστε τη στην άκρη.

2. Στο φούρνο μικροκυμάτων, θερμαίνετε τη βαριά κρέμα και το βούτυρο για 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα σε υψηλή θερμοκρασία ή μέχρι να γίνει ζεστή.

3. Ρίξτε το μίγμα κρέμας και βουτύρου πάνω από τη σοκολάτα και αφήστε το να καθίσει για ένα λεπτό ή δύο.

4. Ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί η κρέμα και αφήστε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.

5. Ενώ το μίγμα ψύχεται, ετοιμάστε τις προσθήκες σας. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα καρύδια, τη σκόνη κακάο ή την τρούφα σοκολάτας σε μικρά μπολ.

6. Μόλις η σοκολάτα είναι σκληρή, αλλά ακόμα εύπλαστη, πλάστε τη σε μικρές μπάλες. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να φτιάξετε τέλειες μπάλες. Εάν η σοκολάτα είναι πολύ μαλακή, ψύξτε το μείγμα για λίγα λεπτά πριν συνεχίσετε.

7. Ακουμπήστε τις μπάλες στο μπολ με τα έξτρα υλικά (καρύδια κ.λπ.) και τοποθετήστε τις σε μια λαδόκολλα. Τοποθετήστε τη λαδόκολλα στο ψυγείο για να σταθεροποιήσετε τις τρούφες.

xrysessyntages.gr

KOYZINA

Υλικά
350 γρ. καρύδια αλεσμένα
2 ασπράδια αυγών
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 κ.σ. άγλυκο κακάο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, ή 2 βανιλίνες

Για τη γέμιση
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα τεμαχισμένη
1/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια με το μίξερ σε σφιχτή μαρέγκα, και προσθέτουμε σιγά – σιγά τη ζάχαρη και τη βανίλια, συνεχίζοντας το χτύπημα. Ρίχνουμε λίγα-λίγα τα καρύδια και το κακάο ανακατεύοντας απαλά με ένα κουτάλι, τόσο όσο χρειάζεται για να ενσωματωθούν στη μαρέγκα, και όχι παραπάνω.
Σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί βάζουμε από μία κουταλιά από το μείγμα (σε μέγεθος καρυδιού) όχι πολύ κοντά το ένα στο άλλο γιατί φουσκώνουν. Μπορούμε βέβαια να χρησιμοποιήσουμε το κορνέ για να γίνουν πιο ομοιόμορφα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 12-15 λεπτά. Βγάζουμε τα καρυδάτα από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν πολύ καλά.
Εν τω μεταξύ φτιάχνουμε τη γέμιση. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και αμέσως πριν αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά, και τη ρίχνουμε στην τεμαχισμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα ρευστής κρέμας και το αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να σφίξει τόσο ώστε να στέκεται.
Παίρνουμε ένα καρυδάτο, βάζουμε στην κάτω του επίπεδη μεριά μία κουταλιά του γλυκού γέμιση, τοποθετούμε από πάνω πολύ ένα δεύτερο, και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο με τα υπόλοιπα καρυδάτα.

KOYZINA

Υλικά για 4 άτομα
1 φλιτζάνι του καφέ πλιγούρι
3 κολοκυθάκια κομμένα σε χονδρές ροδέλες
10 ντοματίνια κομμένα
1 φλιτζάνι τσαγιού φυλλαράκια μαϊντανού
3 κουταλιές σούπας λεμόνι
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
μισό φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
αλάτι
ρίγανη
Εκτέλεση
Παίρνετε το πλιγούρι και το βάζετε σ’ ένα μπολ με κρύο νερό για 2 ώρες να φουσκώσει.
Πάρτε τις ροδέλες του κολοκυθιού και σοτάρετέ τις καλά σ’ ένα τηγάνι μαζί με το καλαμποκέλαιο.
Μόλις γίνουν βγάλτε τα και ακουμπήστε τα πάνω σε απορροφητικό χαρτί να σουρώσουν.
Σ’ ένα μπολ βάλτε τα σοταρισμένα κολοκυθάκια και τα φύλλα μαϊντανού και ανακατεύετε καλά.
Βάλτε αμέσως μετά τα ντοματίνια κομμένα.
Σουρώστε το πλιγούρι και στεγνώστε το με μια πετσέτα. Ρίξτε το πασπαλίζοντας πάνω στα υπόλοιπα υλικά.
Ρίξτε το λεμόνι, το λάδι, αλατίστε και ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά μαζί με την βοήθεια ενός κουταλιού και ενός πιρουνιού.
Πασπαλίστε με ρίγανη και είναι έτοιμη η σαλάτα.

KOYZINA

Υλικά
½ φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο μαλακωμένο (115 γραμμάρια)
½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη (80 g)
1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις (185 γραμμάρια)
2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
¼ κουταλάκι αλάτι

Κρέμα σοκολάτας
⅓ ποτήρι νερό (80 g)
½ φλιτζάνι βούτυρο (115 γραμμάρια)
1 κουταλάκι του γλυκού στιγμιαίο καφέ
1 φλιτζάνι μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη (170 g)
⅓ φλιτζανιού ζάχαρη (65 g)
1 κουταλιά της σούπας βανίλια
1 πρέζα αλάτι
3 μεγάλα αυγά
Κόκκινα φρούτα για διακόσμηση
ζάχαρη άχνη


Κάνετε τη ζύμη.
Ανακατεύτετε το βούτυρο σε ένα μπολ μαζί με την άχνη ζάχαρη και χτυπάτε με το μίξερ .

Χτυπήστε το αυγό και προσθέστε σιγά σιγά.

Κοσκινίστε το αλεύρι και τη σκόνη κακάου και προσθέστε το αλάτι. Χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα ανακατέψτε τη ζύμη ενωθούν τα υλικά. Δεν ζυμώνουμε πολύ.
Τυλίξτε τη ζύμη σε πλαστική μελβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά .

Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 ° .
Βουτυρώνετε μια φόρμα για τάρτες (23 cm) και ρίξτε τη ζύμη αφού την ανοιξετε σε φύλλο μεγέθους της ταρτιέρας.

Κάνετε τρύπες στη βάση της τάρτας , ώστε να μην φουσκώνει.
Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 150 βαθμούς και σβήνουμε το φούρνο.

Κάνετε τη γέμιση:
Σε μια μεσαία κατσαρόλα, ρίχνετε το νερό και το βούτυρο και βράστε. Προσθέστε τον στιγμιαίο καφέ και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί.

Βάλτε τη σοκολάτα, τη ζάχαρη και τη βανίλια σε ένα μπολ και ρίξτε το μείγμα ζεστού βουτύρου. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και το μείγμα να είναι γυαλιστερό.
Προσθέστε τα αυγά και χτυπήστε καλά .

Ρίξτε τη γέμιση στη μισοψημένη τάρτα. Ψήνετε για 12-15 λεπτά .
Αφήνετε να κρυώσει .

Γαρνίρετε με κόκικινα φρούτα και με ζάχαρη άχνη

KOYZINA

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

1 πακέτο μακαρόνια
2 κιλά μανιτάρια
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 ποτήρι λευκό κρασί
600 γρ. σάλτσα τομάτας
1 φλ. λάδι
λίγη κανέλα (προαιρετικά)
Για τη μπεσαμέλ:

7 φλ. γάλα σόγιας (ή και νερό)
λίγο μπαχάρι (προαιρετικά)
3 1/2 φλ. αλεύρι
1 φλ. λάδι
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Βήμα 1: Τα μακαρόνια
Ξεκινάμε από τα βασικά. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια. Μόλις βράσουν τα σουρώνουμε, τα τσιγαρίζουμε με λίγο Βιτάμ- που είναι φυτικό- ή λάδι και τα αφήνουμε στην άκρη. Θα σου πρότεινα να τα κάνεις al dente, να κρατάνε λίγο δηλαδή γιατί μετά θα ψηθούν και στον φούρνο.

Βήμα 2: Η σάλτσα

Προχωράμε στη γέμιση μας. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάλε το λάδι για να κάψει. Στο μεταξύ ψιλόκοψε το κρεμμύδι και στο μούλτι χτύπα τα μανιτάρια για να γίνουν σαν κιμάς. Μόλις κάψει το λάδι σόταρε το κρεμμύδι και έπειτα τα μανιτάρια. Πρόσθεσε το ποτήρι με το κρασί, κάνε τα μια γύρα να ανακατευτούν και πρόσθεσε τη σάλτσα τομάτας. Βάλε αλάτι, πιπέρι και κανέλα και άστο μέχρι να έχει ρουφήξει τα περισσότερα υγρά.

Tips: Εμένα μου αρέσει να χρησιμοποιώ σάλτσα κονκασέ (αυτή με τα κομματάκια τομάτας) γιατί μετά τα κομματάκια σου δίνουν μια δροσερή αίσθηση στο στόμα. Επίσης αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις και μαϊντανό στη σάλτσα σου.

Βήμα 3: Η μπεσαμέλ
Όσο περιμένεις τη γέμιση να δέσει λίγο, ξεκίνα τη μπεσαμέλ. Βράσε λίγο το γάλα σόγιας ή το νερό- ό,τι προτιμάς- μαζί με το λάδι και διέλυσε το αλεύρι σε λίγο κρύο νερό. Ανακάτεψε το διαλυμένο αλεύρι με το γάλα και πρόσθεσε και το μπαχάρι. Ανακάτεψε μέχρι να σφίξει και να έχει σχεδόν την κρεμώδη υφή της κλασσικής μπεσαμέλ.

Σε αυτό το σημείο προθέρμανε τον φούρνο στους 200 στον αέρα και ξεκίνα να “στρώνεις” το παστίτσιο. Σε λαδωμένο ή βουτυρωμένο-από Βιτάμ- πυρέξ, βάλε τα μισά μακαρόνια, τη γέμιση, τα υπόλοιπα μακαρόνια και τη μπεσαμέλ σου. Ψήσε μέχρι να ροδίσει. Αυτό ήταν! Το νηστίσιμο παστίτσιο σου είναι έτοιμο!

Bonus Tip:
Αφού με ξέρεις και δε μπορώ να μην σε αφήσω και με bonus tip. Αν δεν σου αρέσουν τα μανιτάρια σου έχω λύση. Σε περίπτωση που δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα, στα σούπερ μάρκετ υπάρχουν σακουλάκια με κιμά σόγιας. Πίστεψε με δεν έχει καμία διαφορά στην γεύση και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το παστίτσιο σου. Ακολούθησε τις οδηγίες που θα σου δώσει η συσκευασία και έπειτα πρόσθεσε τον στην σάλτσα. Βέβαια, αν θέλεις μπορείς να βάλεις και μανιτάρια και κιμά σόγιας.

xrysessyntages.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή