Μη φοβάσαι την αλλαγή. Η αλλαγή συμβαίνει για έναν λόγο. Ακολούθησέ την!

Αυτό που παίρνεις όταν πετυχαίνεις το στόχο σου δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό που γίνεσαι όταν πετυχαίνεις το στόχο σου.

Χένρυ Ντέιβιντ Θορώ
Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ σηματοδοτώντας για πολλούς το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή ενός νέου χρόνου, πιθανότατα τους έχει μείνει ως κατάλοιπο των σχολικών χρόνων. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας μήνας προσαρμογής, αλλαγών, υποσχέσεων, στόχων, γάμων και βαφτίσεων και οικονομικών υποχρεώσεων. Για τους λόγους αυτούς δεν είναι στην λίστα των αγαπημένων μηνών του χρόνου. Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα απ΄τη θετική τους πλευρά και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αυτό τον Σεπτέμβριο.

Ξεκινήματα. Διατροφή, αποτοξίνωση, γυμναστήριο, τρέξιμο και καθετί που υπόσχεται να σας φέρει πίσω εκείνη την καλλίγραμμη σιλουέτα που λιαζόταν όλο το καλοκαίρι στις παραλίες. Βέβαια, μεταξύ μας πολλές θα κάνετε τις εγγραφές στα γυμναστήρια αλλά λίγες θα καταφέρουν να μπουν σε πρόγραμμα αφού μέχρι και τα μέσα του Οκτωβρίου έχει ζέστη.
Μίνι εξόρμηση. Ο καιρός λοιπόν εκτός του ότι αναβάλλει τα σχέδια του γυμναστηρίου σας ξεσηκώνει και για μια σύντομη εξόρμηση κοντά στην Αθήνα.
Ενημέρωση. Τι θα φορεθεί φέτος το χειμώνα, ποιες είναι οι πιο hot τάσεις σε παπούτσια και αξεσουάρ και γενικότερα ό,τι συμβαίνει στην χώρα μας αλλά και στον κόσμο την περίοδο αυτή.
Επίσκεψη σε αισθητικό και κομμωτή. Έχετε ανάγκη από μία ανανέωση. Ο ήλιος και η θάλασσα έχουν ταλαιπωρήσει τόσο την επιδερμίδα όσο και τα μαλλιά σας. Οργανωθείτε λοιπόν και κλείστε ραντεβού.

Τα ραντεβού των γιατρών. Μιας και ο Σεπτέμβριος για πολλούς είναι η αρχή της χρονιάς καλό θα ήταν να κλείσετε τα ραντεβού σας για ένα check up. Πρώτο στη λίστα των ραντεβού είναι εκείνο στο γυναικολόγο για το τεστ ΠΑΠ.

Στόχοι: Θέστε τους στόχους. Τι έχετε σκοπό να πετύχετε τη νέα σεζόν; Δείτε τι κινήσεις πρέπει να κάνετε και πως μπορείτε να τους πετύχετε.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Καλό Σεπτέμβρη σε όλους τους φίλους της σελίδας μας!!