Νο 1 θέμα στη ζωή μου όσο αφορά το κεφάλαιο ομορφιά όπως είπαμε είναι η βαφή μαλλιών. Νο 2 είναι τα προϊόντα για τα φρύδια και… Νο 3 οι κρέμες σώματος. Όχι έτσι απλά και τυχαία αλλά οι κρέμες σώματος που ανήκουν στη σειρά του αρώματος που φορούσα κατά καιρούς.

Είχα μεγάλο παράπονο γιατί ποτέ κανείς δεν μου έκανε την κρίσιμη ερώτηση: ¨Τι άρωμα φοράς”; Ύποπτο, δεν νομίζετε… Δεν είχε να κάνει με την ποσότητα, δεν είχε να κάνει ούτε με το άρωμα. Είχε να κάνει με το δέρμα μου; Είχε να κάνει με τις επιλογές μου; Ρητορικές οι ερωτήσεις. Ειλικρινά δεν έχω απάντηση.

Κάποια στιγμή θεώρησα ότι τα γιασεμιά και τα τριαντάφυλλα (που αγαπούσα να φορώ) δεν μου ταίριαζαν και ίσως θα έπρεπε να αλλάξω επίπεδο, να περάσω σε κάτι πιο βαρύ, με λιβάνι, ξύλα και πατσουλί. Και πάλι τίποτα.

Μέχρι που αποφάσισα αντί να αγοράσω το αγαπημένο μου άρωμα να δοκιμάσω την κρέμα σώματος. Και να την απλώσω στο δέρμα μετά το μπάνιο.

Και να βγω. Και για πρώτη φορά άκουσα να με ρωτάνε: “Τι άρωμα φοράς”; Και να απαντάω: ¨Αυτό που φοράω τα τελευταία 10 χρόνια και κανείς ποτέ δεν μου έκανε αυτή την ερώτηση¨.

Στο δια ταύτα οι κρέμες σώματος όντως λειτουργούν, χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω ή να ακυρώσω το ρόλο του αρώματος. Διαρκούν περισσότερο επειδή τις απλώνουμε αμέσως μετά το ντους όπου έχουν ανοίξει οι πόροι του δέρματος.

Δεν εξατμίζονται (πιστέψτε η εσάνς είναι αισθητή σχεδόν όλη μέρα). Σε συνδυασμό με το άρωμα το αποτέλεσμα είναι όνειρο!

Επίσης ενυδατώνουν και χαρίζουν απαλότητα.

Η επιλογή αν θα φορέσετε μόνη ή συνδυαστικά είναι καθαρά και μόνο δική σας. Και ανάλογα με την ένταση που επιθυμείτε.

Giorgio Armani Si Perfumed Body Lotion

Dior Joy Moisturizing Body Lotio

Chanel Gabrielle Moisturizing Body Lotion

Lancome La Vie est Belle Body Cream

Paco Rabanne Olympea Body Milk

YSL Black Opium Shimmering Moisture Fluid for the Body

Dolce & Gabbana The One Perfumed Body Lotion 200-ml

Jean Paul Gaultier “Classique” Le Lait

200-ml (2)

Guerlain La Petite Robe Noire Velvet Body Milk for Glamorous Skin

Tom Ford Velvet Orchid Lait Satin Hydratant