Η ολλανδική πόλη, νευραλγικό κέντρο του Ευρωπαϊκού design, αποτίνει φόρο τιμής στην ιταλική δημιουργικότητα αναδεικνύοντάς τη στις πασαρέλες της κύριας εκδήλωσης, που αφιερώνεται στη διεθνή μόδα.

Η Silvian Heach ήταν το leading brand της χειμερινής Εβδομάδας Μόδας του Άμστερνταμ. Στους εξαιρετικής δημιουργικότητας χώρους του μουσείου Museumplein, η Silvian Heach «περπάτησε» το Fall Winter 2018, μια συλλογή που έχει κερδίσει καταναλωτές και θαυμαστές σε όλον τον κόσμο και επέτρεψε στο brand να αναδειχθεί σε ένα high level setting όπως αυτό της Ολλανδικής διασκέδασης.

Μια συλλογή με διπλή ψυχή: Bad Girls και Country Girls.

Το στυλ των Bad Girls συνδυάζει τη ραπτική ψυχή της μάρκας με την αθλητική αναζήτηση, με χρώματα που κυμαίνονται από μαύρο σε λευκό με κόκκινες και γκρίζες παρεμβολές. Το key print είναι η τίγρης, ένα από τα best sellers της σεζόν.

Το Country Girls στυλ είναι σε western mood, σε χρώματα καφέ, μπεζ, κρεμ και μπορντό. Κομψό, γεμάτο λεπτομέρειες και Silvian Heach στυλ, με τον εκρηκτικό πλούτο των outerwear με τα στρατιωτικά παλτό να ξεχωρίζουν.

Η συλλογή Silvian Heach Fall Winter 18 πωλείται στα Silvian Heach flagship stores και στα καλύτερα πολυκαταστήματα σε όλο τον κόσμο.

 

Tags: ΜΟΔΑ