Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Η μόδα, το μεταπτυχιακό στα 50 και η εκτροφή κοτόπουλων
«Εάν βρεθείτε αντιμέτωποι με μια πτωτική πορεία στη ζωή σας, μη δώσετε προσοχή στη φωνή μέσα σας που σας κρίνει»

Όταν η καριέρα της στη μόδα και στο Χόλιγουντ στέρεψαν η Ιζαμπέλα Ροσελίνι αποκάλυψε ότι επέστρεψε στις σπουδές.

Η Ιταλίδα μοντέλο και ηθοποιός ήταν ομιλήτρια στην τελετή αποφοίτησης του Κολεγίου Hunter, από το οποίο απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην κατανόηση των αρχών της συμπεριφοράς των ζώων και στην προστασία τους.

«Καθώς πλησίαζα τα 50, δεν έβρισκα δουλειά ως μοντέλο και οι κινηματογραφικοί ρόλοι είχαν συρρικνωθεί. Ήταν καταθλιπτικό» είπε η 66χρονη πρέσβειρα της Lancome.

Η κόρη των θρύλων του κινηματογράφου Ίνγκριντ Μπέργκμαν και Ρομπέρτο Ροσελίνι πρόσθεσε: «Συνέβη όταν σκέφτηκα τους γονείς μου και αποφάσισα να μην ανησυχώ για την καριέρα ή την επιτυχία μου, αλλά να ακολουθήσω το πάθος μου».

Ενώπιον της κεντρικής ομιλήτριας της τελετής αποφοίτησης, πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, η Ιζαμπέλα Ροσελίνι είπε ότι οι μεταπτυχιακές σπουδές της διήρκεσαν πέντε χρόνια, σύμφωνα με το Page Six.

«Σε όλους τους φοιτητές με τους οποίους είμαι στην ίδια αίθουσα: ένα τεράστιο ευχαριστώ που με καλωσορίσατε, μια γυναίκα που είμαι στην ηλικία των γιαγιάδων τους. Είμαι εδώ για να σας πω ότι, εάν βρεθείτε αντιμέτωποι με μια πτωτική πορεία στη ζωή σας, μη δώσετε προσοχή στη φωνή μέσα σας που σας κρίνει, αυτό είναι αρνητικό, ενισχύει περισσότερο το άγχος. Απλά ακολουθήστε τα ενδιαφέροντά σας».

Η ηθοποιός, που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο διεθνών εκδόσεων του Vogue 35 φορές, αυτό τo διάστημα ασχολείται με το αγρόκτημά της, εκτρέφει κοτόπουλα, καλλιεργεί οργανικά λαχανικά και παράγει μέλι και αυγά.