Το γέλιο είναι η μεγαλύτερη τέχνη και αυτό θα μας αποδείξουν 35 κωμικοί σε 28 παραστάσεις στο Athens Comedy Festival, από σήμερα Παρασκευή 19 και μέχρι αυτή την Κυριακή 21 Μαΐου στο «Gazarte».

Σε αυτό τον τριήμερο μαραθώνιο θα γελάσουμε με την ψυχή μας (όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά! ), θα συναντήσουμε σχεδόν σε πλήρη απαρτία την εκρηκτική ελληνική σκηνή του stand-up comedy, αλλά και θα ανακαλύψουμε διαφορετικές πλευρές της κωμικής έκφρασης.


Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές του φεστιβάλ, Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Μακαλιάς, σε συνεργασία με το «αθηνόραμα» και το «Gazarte», έχουν φτιάξει ένα πρόγραμμα που έχει απ’ όλα, για μυημένους όσο και νέους φίλους της κωμωδίας: μονολόγους από καταξιωμένους αλλά και νεότερους εκπροσώπους του stand-up comedy, παραστάσεις αυτοσχεδιασμού, θεατρικές κωμωδίες, ξένους καλεσμένους που έρχονται με διακρίσεις από διεθνή φεστιβάλ, ακόμη και stand-up comedy για μικρά παιδιά από 6 έως 12 ετών – όλα αυτά θα καταλήγουν σε funky και groovy μουσικά events.
Ετοιμαστείτε για την τριήμερη γιορτή του Athens Comedy Festival που έχει χορηγό τη Βίκος Cola, ενώ το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει 2 εισιτήρια στην τιμή του 1!

Ρίξτε μια ματιά και στην προπώληση του φεστιβάλ στo viva.gr γιατί ήδη αρκετές παραστάσεις έχουν γίνει sold out.. Γι' αυτό εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας.