Επιστρέφουμε στην παράδοση ..Από τη μία μεριά έχουμε την αδιαμφισβήτητα ραγδαία αύξηση του αριθμού των ελεύθερων σε όλες τις Δυτικές χώρες, όπως και στην Ελλάδα, που αποδίδεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής και οργάνωσης της κοινωνίας μας

. Από την άλλη μεριά, θα περίμενε κανείς αυτό να συμβαδίζει με ακόμα πιο ανεπτυγμένους τεχνολογικά τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου: ίσως πιο πολύ online dating, πιο πολύ networking, πιο πολλά likes, πιο πολλά friend requests. Κι όμως, μία σύγχρονη απάντηση στο φαινόμενο αυτό είναι η επιστροφή στην παράδοση : οι γνωριμίες πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό προτείνει το concept των Events για Singles, που φέρνει το When the Music Stops στην Αθήνα, μετά από 11 χρόνια πολύ επιτυχημένης πορείας στην Αγγλία και την Ιρλανδία σε 27 διαφορετικές πόλεις.
«Τα Events για Singles είναι ο μοντέρνος τρόπος για να δώσουμε στους Singles μία παραδοσιακή, επιτυχημένη φόρμουλα για να γνωρίσουν άλλους Singles: τη γνωριμία πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν μαζική αποδοχή και συμμετοχή στην Αγγλία και έχουν ήδη μεγάλη απήχηση και στην Ελλάδα, από το Νοέμβριο που αρχίσαμε να τις οργανώνουμε για πρώτη φορά, με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή ανδρών και γυναικών που είναι Singles» μας λέει η κα Μαρούλα Μπασιαδήμα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Εκδηλώσεων της εταιρείας When the Music Stops.
«Τίποτα δε μπορεί να υποκαταστήσει μια γνωριμία πρόσωπο με πρόσωπο. Για το σκοπό αυτό, διαλέγουμε καθημερινά μαγαζιά, Wine Bars, Clubs, Ταβέρνες και διοργανώνουμε απλές, αλλά κεφάτες εκδηλώσεις, όπου δημιουργούμε για τους συμμετέχοντες Singles ένα όμορφο περιβάλλον για να γνωριστούν μεταξύ τους.

Οι εκδηλώσεις μας διαρκούν συνήθως δύο ώρες και οι συμμετέχοντες, χωρίς καμία πίεση, ή άγχος, ή αμηχανία, απολαμβάνουν ένα cocktail, ή ένα ποτήρι κρασί, ή το δείπνο τους και γνωρίζονται μεταξύ τους, όπως θα έκαναν σε οποιοδήποτε πάρτυ, ή άλλη εκδήλωση.
Δε ζητάμε καμία συνδρομή, αρκεί η εγγραφή και συμμετοχή σε κάθε εκδήλωση». Ρωτήσαμε την κα Μπασιαδήμα αν η ελληνική κοινωνία και κουλτούρα είναι ώριμη να δεχθεί τέτοιο concept, ή αν το concept μπορεί να αποκτήσει την ίδια μαζική αποδοχή που έχει στην Αγγλία και την Ιρλανδία.

«Από την εμπειρία μας στην Ελλάδα και στην Αγγλία διαπιστώνουμε ότι οι ανάγκες των ελεύθερων ανθρώπων για επικοινωνία και νέες παρέες είναι ίδιες, είτε στην Αγγλία που προσφέρουμε 50 εκδηλώσεις το μήνα, είτε στην Ελλάδα που προσφέρουμε πέντε έως οκτώ περίπου εκδηλώσεις μηνιαίως. Οι Άγγλοι συνάδελφοί μας έχουν εντυπωσιαστεί τόσο πολύ από τις ομοιότητες στη συμπεριφορά των Singles στην Αγγλία και στην Ελλάδα, ώστε σχεδιάζουν τώρα International Events για την Αθήνα και τα μεγάλα τουριστικά κέντρα, όπου Άγγλοι τουρίστες και Έλληνες θα μπορούν να συμμετέχουν από κοινού σε εκδηλώσεις.»

Όσοι είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε: ακολουθούν, βραδιές οίνου στις 8 & στις 22 Μαΐου, μία βραδιά Cocktail στις 21 Μαΐου, ενώ Παρασκευή 30 Μαΐου ένα βραδινό πάρτι για να καλωσορίσουμε και επίσημα το καλοκαίρι. Σύντομα θα δείτε εκδηλώσεις σε άλλες ελληνικές πόλεις και στην Κύπρο.
Πηγή: www.lifo.gr