Το τατουάζ ή δερματοστιξία είναι μια μορφή τροποποίησης του σώματος με την τεχνική της εισαγωγής ανεξίτηλου μελανιού στο χόριο στρώμα του δέρματος με σκοπό την αλλαγή του χρώματός του.

Σήμερα, κάνουν τατουάζ διάσημοι καλλιτέχνες όπως αθλητές, μουσικοί, ηθοποιοί, άνδρες και γυναίκες που ζούν μια “κανονική ζωή, εργάζονται σε “κανονικά επαγγέλματα, με κανονικές κοινωνικές επαφές και με κανονικές οικογένειες. Όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με την αυξανόμενη αποδοχή των τατουάζ μεταξύ των επαγγελματιών, έχουν κάνει τα τατουάζ μέρος της καθημερινότητάς μας.

Εμείς επισκεφθήκαμε το Κατάστημα τατουάζ και piercing το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τεχνικές προχωρημένες στην περιοχή Ιλιον το INK LAB TATTOO και σας το παρουσιάζουμε.

Είναι ένας χώρος εντυπωσιακός, καθαρός με ωραία ενέργεια, που απαρτίζεται από μια ομάδα νέων καλλιτεχνών καταρτισμένων που διαθέτουν φαντασία έμπευση και όρεξη για αυτό που κάνουν..

Η απόφαση γίνεται παιχνιδάκι για το αν πονά ή δεν πονά  κάνοντας ένα tattoo, μιλώντας με τον ιδιοκτήτη που μας πείθει ότι είναι μια μοναδική εμπειρία. Μάλιστα πριν τελειώσεις το σχέδιο ήδη σκέφτεσαι σε πιο σημείο του σώματος σου θα «χτυπήσεις» το επόμενο. Εκεί που εμείς δυσκολευτήκαμε ήταν στην επιλογή σχεδίου.

Εύκολη υπόθεση, γιατί τα παιδιά είναι  tattoo artists, και αγαπάνε ότι έχει να κάνει με ART

Το Κατάστημα τατουάζ και piercing  θα το βρείτε:

Highlights info row image
21 0576 1432

https://www.facebook.com/INKLABTATTOOATHENS/

 

forwoman.gr