Μετά από μία θριαμβευτική χρονιά, η σπουδαία και γοητευτική ηθοποιός Ιζαμπέλ Ιπέρ πρωταγωνιστεί στη καινούργια ρομαντική κομεντί του Βέλγου σκηνοθέτη Μπάβο Ντεφούρν, την οποία “ντύνουν” οι μελωδίες των Pink Martini.

Έχοντας επανειλημμένα αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει­ σε κάθε ερμηνευτική πρόκληση­, η Ιζαμπέλ Ιπέρ δεν έχει, φυσικά­, πρόβλημα να υποδυθεί μια τραγουδίστρια η οποία είχε συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision πριν από πολλά χρόνια και τώρα εργάζεται, χωρίς να την αναγνωρίζει κανείς, σε ένα εργοστάσιο συσκευασίας φαγητού­. Ένας νεαρός συνάδελφός της όμως καταλαβαίνει πως η Λιλιάν είναι η Λορά, το ίνδαλμα του πατέρα του. Τη γνωρίζει, την ερωτεύεται και προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στο τραγούδι.


Η δεύτερη ταινία του Βέλγου μικρομηκά Μπαβό Ντεφίρν είναι μια παλιομοδίτικη, περιορισμένου βεληνεκούς ρομαντική κομεντί πάνω­ σε μια «ανορθόδοξη» ερωτική ­σχέση. Η χαριτωμένη ιστορία χτίζεται μεθοδικά, στο πλαίσιο μιας δοκιμασμένης συνταγής, και η αισιόδοξη πλευρά της δεν ανεβάζει τον κινηματογραφικό δείκτη σακχάρου σε επικίνδυνα επίπεδα. Είναι φανερό όμως πως δεν αξιοποιούνται όλες οι σεναριακές δυνατότητες αυτού του μελωδικού love story (όπως η παρουσία του πρώην συζύγου της Λορά ), το οποίο μάλλον θα περνούσε απαρατήρητο χωρίς τη χαρισματική παρουσία της αστείας, δυναμικής και την ίδια στιγμή μελαγχολικής Ιζαμπέλ Ιπέρ.