Ένας ακοινώνητος, σπαγκοραμμένος βιολιστής, που ζει κάνοντας αιματηρή οικονομία, φλερτάρει με την καινούργια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας, ενώ ανακαλύπτει πως έχει μια κόρη που αγνοούσε την ύπαρξή της. Ένας αστείος Ντανί Μπουν («Είναι Τρελοί Αυτοί οι Βόρειοι», «Σουπερχόνδριος» ) προσπαθεί να ζωηρέψει μια χλιαρή κωμωδία με ετοιμοπαράδοτα μηνύματα, που στηρίζεται σε μία και μόνον ιδέα.

«Pour Elle» («Όλα για Εκείνη» στο DVD ), «3 Ώρες Διορία», «Λάθος στο Λάθος»... Σκηνοθέτης και σεναριογράφος σφιχτοδεμένων αστυνομικών θρίλερ, ο Φρεντ Καβαγέ το γυρίζει τώρα στην κωμωδία, έχοντας μπροστά από την κάμερα τον εμπορικότερο σύγχρονο Γάλλο σταρ. Τον Ντανί Μπουν των «Είναι Τρελοί Αυτοί οι Βόρειοι» και «Σουπερχόνδριος», πειστικότατο ως ακοινώνητο, σπαγκοραμμένο βιολιστή, ο οποίος ζει κάνοντας αιματηρή οικονομία.
Όταν φλερτάρει με την καινούργια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας, μαθαίνει ξαφνικά­ πως έχει μια κόρη, της οποίας­ την ύπαρξη αγνοούσε. Δύο κοστοβόρες –όπως αποδεικνύεται– εξελίξεις, με τον εκφραστικότατο Μπουν, ο οποίος διαθέτει σωστό τάιμινγκ και αστεία παρουσία, να κάνει ό,τι μπορεί για να ζωηρέψει μια καλοστημένη αλλά χλιαρή κωμωδία που στηρίζεται σε μία και μόνον ιδέα.

Όλα τα γκαγκ, τα πιο επιτυχημένα εκ των οποίων είναι συσσωρευμένα στην αρχή, περιστρέφονται γύρω από την υπερβολική τσιγκουνιά του ήρωα, ενώ τα ετοιμοπαράδοτα μηνύματα του φιλμ σερβίρονται με μια φτηνή τελική σεναριακή ανατροπή, από τις πλέον τεμπέλικες στα κωμικά χρονικά.
Γαλλία. 2016. Διάρκεια: 89΄. .