Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση
Το έκτο κεφάλαιο των κατασκοπικών περιπετειών με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ. Ο πράκτορας Ίθαν Χαντ και η ομάδα του μάχεται ενάντια στο χρόνο για να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές συνέπειες που προκλήθηκαν μετά από μια αποτυχημένη κρίσιμη αποστολή.

Upgrade
Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Λι Γουανέλ, με τον Λόγκαν Μάρσαλ Γκριν. Ένας άντρας βλέπει τη γυναίκα του να δολοφονείται μπροστά του κατά τη διάρκεια μιας βίαιης ληστείας η οποία αφήνει τον ίδιο παράλυτο. Τότε ένας δισεκατομμυριούχος εφευρέτης προτείνει να του χορηγήσει ένα εμφύτευμα τεχνητής νοημοσύνης το οποίο θα «αναβαθμίσει» το κορμί του και θα του δώσει την ικανότητα να πάρει αιματηρή εκδίκηση.

Η Εξομολόγηση της Δασκάλας του Πιάνου
Δράμα από τον Γεωργιανό σκηνοθέτη Ζάζα Ουρουσάντζε. Ένας ιερέας παίρνει δυσμενή μετάθεση σε ένα απομονωμένο ορεινό χωριό, όπου μέσω των κινηματογραφικών προβολών που διοργανώνει έρχεται κοντά με τους κατοίκους, και γνωρίζει την πανέμορφη δασκάλα του πιάνου, η οποία μοιάζει με τη μυθική ηθοποιό Μέριλιν Μοντρόε, μια σχέση που όμως θα αποβεί μοιραία.

Ονειρεύομαι σε Άλλη Γλώσσα
Δράμα του Μεξικανού Ερνέστο Κοντρέρας. Ένας νεαρός γλωσσολόγος ταξιδεύει στη μεξικανική ενδοχώρα για να συναντήσει τους τρεις εναπομείναντες ηλικιωμένους, μια γυναίκα και δύο άντρες, οι οποίοι μιλούν τη γλώσσα Ζικρίλ των ιθαγενών. Όταν ξαφνικά η γυναίκα πεθάνει, και ο γλωσσολόγος θελήσει να καταγράψει μια συνομιλία των δύο αντρών ώστε να διασωθεί η γλώσσα, συνειδητοποιεί πως ήταν φίλοι που κάποτε μάλωσαν και έκτοτε δεν αντάλλαξαν ξανά κουβέντα.Ο στόχος του τότε αλλάζει και αποφασίζει να ανακαλύψει το μυστικό τους.

Νόμος περί Τέκνων
Δράμα βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ίαν ΜακΓιούαν, με την Έμα Τόμσον. Μια διακεκριμένη δικαστής καλείται να αποφασίσει για μια κρίσιμη υπόθεση που αφορά έναν νεαρό, ο οποίος θα κλείσει τα 18 σε τρεις μήνες και αρνείται να κάνει μια σωτήρια για τη ζωή του μετάγγιση αίματος. Η δικαστής τότε θα βρεθεί απέναντι στο ηθικό δίλημμα αν πρέπει να τον υποχρεώσει να ζήσει ή όχι.

Ένα Φανταστικό Σπίτι
Κωμωδία με τους Πολ Ραντ και Στιβ Κούγκαν. Ένα παντρεμένο γκέι ζευγάρι ζει μια ιδιόρρυθμή και δυσλειτουργική καθημερινότητα η οποία ανατρέπεται όταν ο 10χρονος εγγονός ενός εκ των δύο μετακομίζει μαζί τους.

Κοίτα Ποιος Γύρισε
Ιταλική κωμωδία του Λούκα Μινιέρο. Ογδόντα χρόνια μετά τον θάνατό του εμφανίζεται στη Ρώμη ο Μπενίτο Μουσολίνι. Την επιστροφή του αντιλαμβάνεται ένας ντοκιμαντερίστας ο οποίος πιστεύει ότι πρόκειται για έναν μεταμφιεσμένο συμπατριώτη του. Θα ξεκινήσει τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ για εκείνον, και μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι στην Ιταλία την ώρα που η δημοτικότητα του Μουσολίνι ανεβαίνει κατακόρυφα.

Τσε: Ο Αργεντίνος
Η ζωή του Αργεντινού επαναστάτη σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ. Η οργάνωση του αντάρτικου στην Κούβα και οι πρώτες επαφές του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα με τον Φιντέλ Κάστρο αναπτύσσονται στο πρώτο από τα δύο μέρη αυτής της βιογραφίας.