Ταυτόχρονη νοηματική απόδοση στην ελληνική νοηματική γλώσσα

Από μία τρέλα ξεκινάνε όλα τα πολύχρωμα γεγονότα στη ζωή μου .
Μια τρέλα εν μέσω καραντίνας , η μάλλον εκ γενετής ανάγκη μου να παίζω μουσική , να δημιουργώ παρέες και να φτιάχνω στιγμές.

Σε μια εποχή πολλαπλών δυσκολιών , από το καλοκαίρι του 2020 , συντροφιά με ανθρώπους ,που μπορώ πια ν αποκαλώ φίλους , προσπαθήσαμε να κρατηθούμε δραστήριοι και ερωτευμένοι με τη μουσική.

Η ιδέα να φέρω τη σκηνή στα σπίτια αγαπημένων καλλιτεχνών σιγά-σιγά, lock down- lock down, με πολλή δουλειά, επιμονή αλλά και απέραντη χαρά άρχισε να παίρνει μορφή .
Εμείς να φορτώνουμε τα μπογαλάκια μας σε 2, πότε σε 3 αυτοκίνητα κι ο καλεσμένος μας ν ανοίγει το σπιτικό του και να γίνεται οικοδεσπότης.

Όμως, κάτι έλειπε. Έτσι, λοιπόν πρόσθεσα, αυτό το οποίο θεωρώ αυτονόητο, ισότιμη πρόσβαση σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής ( κωφούς , βαρύκοους ).
Αυτό όλο , βαφτίστηκε Home Duets, το πρώτο project που έχει ταυτόχρονη νοηματική απόδοση στην ελληνική νοηματική γλώσσα (ΕΝΓ) στηρίζοντας τα ίσα δικαιώματα των ανθρώπων στη μουσική .

Οι συνοδοιπόροι μου κι εγώ ευχαριστούμε όλους όσους έγιναν συνταξιδιώτες μας , όσους έχουν , ήδη ,'' κλείσει το μάτι'' στην ιδέα μας αλλά και αυτούς που θα '' έρθουν''.

Προσωπικά , ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου τους '' συνήθεις ύποπτους ''*
που μ ακολούθησαν , προσθέτοντας και τη δική τους τρέλα !

Home Duets,
2 φωνές , 2-3 μουσικοί , μερικά καλώδια , κάμερες ,
παρέα και καλή καρδιά !

* Έλενα Κοσμοπούλου
Φίλιππος Οικονόμου
Ζήσης Dtaeys - EnD Productions
Iουλία Στάικου

Κάντε Εγγραφή στο επίσημο κανάλι : https://cutt.ly/9z34DqD

https://www.facebook.com/EleftheriaPa...

https://www.instagram.com/eleftheria_...