Στα βιβλιοπωλεία βρίσκεται ήδη το νέο ερωτικό θρίλερ της "Ωραίας Ελένης", από τις εκδόσεις "Ωκεανίδα".

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star channel, Ελένη Τσαγκά, κάνει "πρεμιέρα" για το βιβλίο της "Το δίλημμα του σκαντζόχοιρου", αφιερώνοντάς το στον σύζυγο Νίκο και τα δίδυμα παιδιά της, Βαγγέλη και Μαρίνα.
"Το δίλημμα του σκαντζόχοιρου" αναφέρεται στο...
όνειρο της ζωής, τον έρωτα, και το μόνο σίγουρο είναι πως η γυναίκα του σήμερα, που θα το διαβάσει, θα δει τον ίδιο της τον εαυτό.

Το οπισθόφυλλο του βιβλίου είναι χαρακτηριστικότατο και σίγουρα θα σας δώσει μία μικρή περίληψη από το εσωτερικό του:
"....Είτε για να ζεσταθούν είτε για να ζευγαρώσουν, οι σκαντζόχοιροι όταν πλησιάζουν ο ένας τον άλλο πληγώνονται από τα αγκάθια του συντρόφου τους. Πονάνε. Το ίδιο συμβαίνει συχνά και με τους εραστές. H υπερβολική οικειότητα κάποια στιγμή τραυματίζει κι απογοητεύει.

«Τελικά υπάρχει ασφαλής απόσταση ανάμεσα στο πολύ κοντά που πληγώνει και στο πολύ μακριά που παγώνει;» αναρωτιέται η Γεωργία, η ραδιοφωνική παραγωγός στο μεγαλύτερο σταθμό της πόλης, που ζούσε μια ήρεμη και βαρετή ζωή για πολλά χρόνια δίπλα στον εφηβικό της έρωτα κι ας τον είχε πιάσει αρκετές φορές με άλλες γυναίκες.
Και μετά… ξύπνησε!
Κι αποφάσισε να πιει τη ζωή με το μπουρί της σόμπας ψάχνοντας ταυτόχρονα για το μεγάλο έρωτα.

Απογοητεύεται όμως από τους άντρες και πληγώνεται, αλλά και κείνη τους πληγώνει χωρίς οίκτο. Και τους αποτελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά ούτε μία στιγμή δεν εγκαταλείπει. Γιατί μπορεί στα είκοσί της να αισθανόταν σαράντα, τώρα όμως στα τριάντα και βάλε νιώθει είκοσι και βγάλε. Και δεν φοβάται πια να ζήσει, να ερωτευτεί, να ρισκάρει, φοβάται μόνο το μυστηριώδη άγνωστο που της στέλνει μήλα και ανθοδέσμες, και στο τέλος φτάνει να απειλεί την ίδια της τη ζωή."

Ένα "μάθημα ζωής" στα χέρια σας, από μία από τις ομορφότερες παρουσίες στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση.

Tags: