Πόσες φορές λέτε να βρεθείτε με τις κολλητές σας και τελευταία στιγμή το ακυρώνετε; Σκέφτεστε ότι έχετε να κάνετε κάτι άλλο (ίσως) σημαντικότερο που δεν πρέπει να περιμένει.. Καιρός να το ξανασκεφτείτε και να κάνετε όμορφα, απλά πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά και σας χαλαρώνουν..Όπως δηλαδή να συναντιέστε με τις φίλες σας και να οργανώνετε "εξόδους" μαζί τους. Διάφορες δραστηριότητες από κοινού που θα σας καλύπτουν.
Άντε και στην υγειά μας κορίτσια

Ήρθε η ώρα να τραγουδήσετε «Ακόμη ένα ποτηράκι», να δοκιμάσετε λαχταριστούς μεζέδες και να βγάλετε τα εσώψυχα σας, χωρίς φόβο και πάθος. Με παρέα τις κολλητές σας, φορτώστε το αυτοκίνητο σας και δείτε τους Ελληνικούς δρόμους του κρασιού. Μια βόλτα στις πιο σημαντικες οινοπαραγωγές περιοχές, τη Θράκη, τον Έβρο, τη Σαμοθράκη, τη Ροδόπη και την Ξάνθη θα σας αναζωογονήσει.

Μέσα στη γαλήνια ελληνική φύση, με ένα ποτήρι κρασί, με θαυμάσια αρώματα να πλανιούνται στην ατμόσφαιρα, η ζωή αποκτά άλλη σημασία. Μεταξύ φίλων ειλικρίνεια, αφού «ο οίνος ευφραίνει καρδίαν» έλεγαν οι πρόγονοί μας. Οι δρόμοι του Κρασιού είναι σίγουρα ο ιδανικός τόπος για να το κάνετε πράξη…

Έτοιμες για Yoga

Μπορείτε να κάνετε yoga σε κάποιο στούντιο της περιοχής σας για να βιώσετε ευεξία και καθαρότητα του νου απαλλάσσοντας τον οργανισμό σας από “τα βάρη” του χειμώνα και τις συνήθειες του καθημερινού τρόπου ζωής στην πόλη.Τα οφέλη είναι πάρα πολλά και το κυριώτερο θα είστε όλες μαζί.

Μανικιούρ, πεντικιούρ, σάουνα

Τίποτε δεν είναι καλύτερο από ένα σαββατοκύριακο, που δεν θα κάνετε τίποτα και θα τα κάνουν όλα άλλοι για εσάς! Μανικιούρ, πεντικιούρ, σάουνα, θεραπείες αναζωογόνησης, πισίνα, τζακούζι. Οι επιλογές σας είναι αμέτρητες, διαλέξτε ένα spa, κάνετε beaute και θα νιώσετε υπέροχα!

«Ηangover» με τις φίλες σας

Είναι η Disneyland για «άτακτα» κορίτσια, που γνωρίζουν τα όρια τους και θέλουν να τα ξεπεράσουν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Λας Βέγκας , λέγεται «αμαρτωλή πόλη» . Η παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης, σας περιμένει για να ζήσετε στιγμές που μάλλον δεν θα θέλετε να διηγειθείτε στα εγγόνια σας. Προσφέρει πλειάδα επιλογών, όχι μόνο όσον αφορά τη «Θεά τύχη», αλλά διαθέτει ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σας σχετικά με τη γαστρονομία, τα ψώνια και τη διασκέδαση του επισκέπτη.

Εξοχή δαγκωτό

Στους δρόμους και στην εξοχή δαγκωτό! Αν τα χρέη δεν σας επιτρέπουν πολλά πολλά, και έχετε «λυγίσει» τις πιστωτικές σας υπάρχει λύση να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Κάποια από εσάς, θα έχει εξοχικό, στο χωριό, σ’ ένα νησί δεν μπορεί!

επεξεργασία κειμένου

forwoman.gr