Η δουλειά, οι υποχρεώσεις των παιδιών και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας να βάζουν εμπόδια στη σεξουαλική σας ζωή. Οι διακοπές των Χριστουγέννων γίνονται η αφορμή για να αναθερμάνεις τη σεξουαλικότητα σου και να βάλεις… φωτιά στο κρεβάτι!

Μάθε 5 απλά τιπς για να εξιτάρεις το σύντροφο σου και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις γιορτές:

#1 Αυθορμητισμός:

Μην αφήνετε το σεξ να γίνει μέρος της ρουτίνας. Προκαλέστε τον σύντροφό σας σε μια ερωτική συνεύρεση σε ώρες που δεν το συνηθίζατε μέχρι τώρα. Ένα διάλειμμα από τη δουλειά, ένα ρεπό που θα ζητήσετε και γενικά οι ασυνήθιστε ώρες και τα απρόβλεπτα μέρη θα κάνουν τη διαφορά.

#2 Sexting:

Στείλτε του ένα μήνυμα και πείτε του να έρθει να σας συναντήσει επειγόντως. Μην αποκαλύψετε το λόγο, παρά μόνο όταν τον συναντήστε. Τα ξαφνικά είναι πάντα τα καλύτερα.

#3 Μην παραλείπετε τα προκαταρτικά:

Στο σεξ δεν υπάρχουν συνταγές. Αν έχετε συνηθίσει ένα συγκεκριμένο τρόπο, αλλάξτε το σενάριο. Δώστε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά και μη βιάζεστε. Χαλαρώστε και απολαύστε το.

#4 Βάλε…φαντασία:

Πειραματιστείτε με ό,τι θέλετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας! Όσο υπάρχει ειλικρίνεια και κοινή επιθυμία, δεν υπάρχουν λάθη στο σεξ.

#5 Πες του τι σου αρέσει:

Ο πιο ασφαλής, έξυπνος και σύντομος τρόπος για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή είναι να επικοινωνείτε ανοιχτά με τον σύντροφό σας. Πες του τι σου αρέσει και τι σε «ξενερώνει». Συζητείστε τις προσδοκίες σας και μοιράσου μαζί του ό,τι πρέπει να ξέρει για να γίνει το σεξ όσο πιο απολαυστικό γίνεται.