Μόλις γνωρίσατε κάποιον και αυτή τη φορά νομίζετε ότι τον θέλετε πραγματικά. Όταν αρχίζετε να μιλάτε γι’ αυτόν στις φίλες σας, αρχίζουν οι ερωτήσεις τύπου:
Έχετε φιληθεί;
Έχετε κάνει σεξ;
Πώς είναι στο κρεβάτι;

Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή, αλλά το τελευταίο ερώτημα παραμένει αναπάντητο, γιατί δεν έχετε προχωρήσει ακόμα. Λοιπόν δεν υπάρχει καμία επιστημονική εγγύηση που να σας πιστοποιεί ότι ο άνθρωπός σας είναι υπέροχος εραστής, αλλά υπάρχουν μερικά σημάδια που δείχνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι.

Είναι παρατηρητικός
Μήπως ο καλός σας παρατηρεί τα πάντα πάνω σας; Έχει προσέξει ότι κάθεστε πάντα με το δεξί σας πόδι πάνω από το αριστερό; Σας ρώτησε από που αγοράσατε το καινούργιο σας κολιέ και πρόσεξε ότι τον τελευταίο καιρό είστε πολύ κουρασμένη;
Ένας άντρας που προσέχει λεπτομέρειες από την καθημερινότητά σας θα είναι εξίσου προσεκτικός και στο κρεβάτι. Θα ασχοληθεί και θα σας προσέξει και σίγουρα θα θέλει να σας ικανοποιήσει.

Χρησιμοποιεί πολύ τα χέρια του
Δεν υπονοούμε πώς όσοι δεν χρησιμοποιούν τα χέρια τους στον λόγο είναι κακοί εραστές αλλά ένας άντρας που θα σας ακουμπήσει (δήθεν) τυχαία καθώς σας μιλάει ή θα αγγίξει τρυφερά το μάγουλό σας ή θα ισιώσει μια τούφα από τα μαλλιά σας που πετάει ή θα σας κάνει μασάζ στην πλάτη γιατί του είπατε ότι είστε πιασμένη, είναι άντρας που θέλει να σας αγγίξει σε όλα τα μέρη του σώματός σας και αυτό είναι καλό! Σημαίνει ότι είναι στοργικός, τρυφερός και επίσης κύριος!

Είναι άνετος
Σε όλες μας έχει τύχει να βγούμε με έναν τύπο, τύπου Άδωνη, που όμως αποδείχθηκε απογοητευτικός στο κρεβάτι. Οι μύες και το καλογυμνασμένο σώμα δεν εγγυώνται ότι είναι και καλός εραστής. Αν όμως ο καλός σας είναι άνετος με το σώμα του είτε φοράει άσπρη φανέλα είτε επίσημο πουκάμισο, τότε πιθανότατα είναι πρωταθλητής στο κρεβάτι και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η άνεση και στα δύο φύλα είναι σέξι!

Είναι εκφραστικός
Σας λέει ότι ανυπομονεί να σας δει; Ακόμα κι αν είναι λίγο αδέξιος ή αβέβαιο να τα λέει κανείς τόσο νωρίς, ένας άντρας που δεν φοβάται να εκφραστεί και να πει «μεγάλα πράγματα», σίγουρα θα σας συγκινήσει και στο κρεβάτι.

Είναι έμπειρος
Ένας έμπειρος και μεγαλύτερος άντρας ξέρει πώς να ικανοποιήσει μια γυναίκα στο κρεβάτι.
Απολαύστε το γιατί σίγουρα θα σας διδάξει 1 – 2 πράγματα. Ακόμα κι αν η πρώτη φορά δεν θα είναι έτσι όπως την περιμένετε, δώστε του λίγο χρόνο. Είναι αγχωτική εμπειρία για τους περισσότερους ανθρώπους η πρώτη φορά που κάνουν σεξ με έναν καινούργιο σύντροφο και χρειάζονται τον χρόνο τους. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι με τη φυσική σύνδεση, το σεξ με τον καιρό γίνεται όλο και καλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση αν θέλετε κάτι περισσότερο από απλό σεξ, βεβαιωθείτε ότι αυτός ο άνθρωπος σας ιντριγκάρει και όλα με τον καιρό θα φτιάξουν.

Πηγή: baby.gr