Το σεξ είναι μία από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες και προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Έχετε όμως αναρωτηθεί τι θα συμβεί εάν κάνετε κάθε μέρα σεξ; Αυτό θα συζητήσουμε στο σημερινό άρθρο.

Εξάντληση. Εάν έχετε πολλές και συχνές σεξουαλικές επαφές το σώμα απελευθερώνει νορεπινεφρίνη, αδρεναλίνη και κορτιζόλη στην κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα την αύξηση του καρδιακού ρυθμού, του μεταβολισμού της γλυκόζης και της αρτηριακής πίεσης. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πόνος στο πέος. Μετά το σεξ πολλοί άντρες μπορεί να εμφανίσουν οξύ πόνο που διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα και είναι φυσιολογικό. Εάν ο πόνος διαρκεί περισσότερες ώρες ή και ημέρες, τότε είναι πιθανό ότι υπάρχει κάποια μόλυνση και πρέπει να απευθυνθείτε στο γιατρό σας.

Φλεγμονή και πρήξιμο στον κόλπο. Οι γυναίκες που έχουν ενεργή σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να έχουν ενοχλήσεις στον κόλπο λόγω της υπερβολική τριβής. Εάν τα συμπτώματα δεν υποχωρούν επισκεφτείτε το γυναικολόγο σας.

Απώλεια ενδιαφέροντος. Εάν κάνετε κάθε μέρα σεξ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσετε το ενδιαφέρον σας. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα σας είναι κουρασμένο λόγω των καθημερινών σεξουαλικών δραστηριοτήτων.

Πόνος στην πλάτη. Μια άλλη ένδειξη ότι έχετε συχνές σεξουαλικές επαφές είναι ο πόνος στην πλάτη, κυρίως των ξαφνικών κινήσεων