Υπάρχουν πολλές αλήθειες γύρω απο μια τυχαία συνάντηση με τον πρώην σου στο δρόμο. Αρχικά, η βασικότερη από αυτές, είναι ότι θα συμβεί πάντα εκεί που δεν το περιμένεις (κι ενδεχομένως, δεν το θέλεις). Η άλλη μεγάλη αλήθεια, είναι ότι δεν έχεις ιδέα ποια είναι η «σωστή αντίδραση» εκείνη τη στιγμή. Τουλάχιστον όχι, όσο αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να σ’ ενδιαφέρει (ερωτικά). Γιατί όταν τον ξεπερνάς πλήρως, τότε είσαι απλά ο εαυτός σου κι όλα βαίνουν μια χαρά…

Όπως και να ‘χει, εμείς σου παρουσιάζουμε τα 11 πιο συνηθισμένα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν συναντάς τυχαία τον πρώην σου στον δρόμο και σε προετοιμάζουμε για το …μοιραίο:

1. Η σιωπή του πανικού όταν ενώ νομίζεις πως τον έχεις ξεπεράσει, συνειδητοποιείς ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Μπορεί να τον έχεις ξεπεράσει αλλά αυτό θα το καταλάβεις μόνο όταν τον δεις πρόσωπο με πρόσωπο. Εκείνη τη στιγμή θα βεβαιωθείς αν αποτελεί όντως παρελθόν για σένα ή αν τρέφεις ακόμη συναισθήματα για εκείνον.

2. Νιώθεις την μεγαλύτερη ικανοποίηση κι ευχαρίστηση, όταν συνειδητοποιείς πως έτυχε να είσαι απίστευτα σέξυ τη στιγμή που εμφανίζεται τυχαία μπροστά σου.
Προφανώς και δε γίνεται να πηγαίνεις κομμωτήριο ή να φοράς καινούρια ρούχα και να είσαι στην πένα σε καθημερινή βάση. Στην περίπτωση όμως, που τα φέρει έτσι η τύχη και τον συναντήσεις στα καλύτερά σου, πρόκειται για το υπέρτατο αίσθημα ολοκλήρωσης!

prwin1

3. Νιώθεις …ανακούφιση βλέποντας πως είναι ακόμη το ίδιο «σκατοχαρακτηράς» με τότε!
Ότι πιο ευχάριστο. Βλέπεις πως τελικά πήρες την πιο σωστή απόφαση και γλίτωσες όσο ήταν ακόμη νωρίς. Δώσε 5 λεπτά στον εαυτό σου να μιλήσει μαζί του και θα καταλάβεις πόσο προνοητική υπήρξες.

4. Σε κατακλύζει ο φόβος πως η χρόνια προσπάθειά σου να τον ξεπεράσεις θα πάει περίπατο!
Συνήθως το 90% των περιπτώσεων, ενώ νομίζουν πως έχουν ξεπεράσει τον πρώην τους, όταν τον αντικρίζουν πρόσωπο με πρόσωπο, η προσπάθεια που έκαναν τόσο καιρό, γκρεμίζεται μέσα σε δευτερόλεπτα. Ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλο έρωτα και η απόφαση του χωρισμού, ήταν μονόπλευρη από μέρους του…

5. Υπερβολική αγωνία να κρατήσεις κρυφά τα συναισθήματά σου, ώστε να μην καταλάβει πως ακόμη δεν τον έχεις ξεπεράσει!
Θες οπωσδήποτε να κρατήσεις μια πιο σκληρή στάση και να μην αφήσεις τα συναισθήματα σου να ξεχυλίσουν ώστε να καταλάβει έστω και λίγο, πως είσαι ακόμη κολλημένη μαζί του. Όπως είπαμε και πιο πάνω όμως, το να συνειδητοποιήσεις ή ίδια πως ακόμα να σου περάσει το κόλλημα, είναι πολύ χειρότερο.

6. Στεναχωριέσαι επειδή δεν αναγνωρίζεις τον άνθρωπο που ήσουν τόσο καιρό μαζί του!
Ναι, παίζει κι αυτό το ενδεχόμενο. Πολύ πιθανό να στεναχωρηθείς, όχι επειδή δεν είστε πλέον μαζί, αλλά επειδή δεν ξέρεις τίποτα πια για εκείνον. Βλέπεις μία ραγδαία αλλαγή στον χαρακτήρα (προς το χειρότερο συνήθως) και στον τρόπο που συμπεριφέρεται ακόμη και σε σένα. Παρόλα αυτά, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό…

prwin2

7. Ανακούφιση που πλέον έχεις τυπικές σχέσεις μαζί του και δεν χρειάζεται να ακούς καθημερινά τις ανοησίες του.
Όταν έχεις ξεπεράσει εντελώς τον πρώην σου, προφανώς και θα τον χαιρετήσεις και θα του μιλήσεις χαμογελώντας. Συνειδητοποιώντας όμως, πως συνεχίζει να έχει την ηλίθια συμπεριφορά που σε έκανε να τον αφήσεις, όλη σου η στάση θα είναι ιδιαίτερα τυπική κι απόμακρη. Άλλωστε, ούτε θες κι ούτε πρέπει να υφιστάσαι τις ανοησίες που σου έλεγε τότε…

8. «Αρρωσταίνεις» επειδή δεν μπορείς να πιστέψεις πως αυτό το άτομο μπορεί ακόμα και σε ελέγχει!
Μην το γελάς! Είναι πολλές οι φορές που τα συναισθήματά μας αντανακλώνται στην σωματική μας κατάσταση. Μπορεί να έχεις πονοκέφαλο διαρκείας ή να σε πιάνει στομαχόπονος κι όλα αυτά διότι δεν μπορείς να αντιληφθείς πως μετά απο τόσο καιρό, αυτό το άτομο ακόμη μπορεί και σε ελέγχει.

9. Ανάμεικτα συναισθήματα επειδή καταλαβαίνεις πως είναι καλά και χωρίς εσένα.
Απο την μία χαίρεσαι γιατί τον αγαπάς και τον σέβεσαι σαν άνθρωπο, απο την άλλη προτάσσεται ο εγωισμός σου και σε στεναχωρεί το γεγονός ότι είναι καλά και χωρίς την παρουσία σου στη ζωή του. Έλα παραδέξου το, σου έχει τύχει!

10. Φουντώνει μια κρυφή ελπίδα ότι θα είστε ξανά μαζί!
Όσο κρυφή κι αν είναι η φλόγα αυτής της ελπίδας, η πιθανότητα να φουντώσει για τα καλά μετά την συνάντησή σας, είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πρόσεξε μόνο, μη σε κάψει…

11. Αυτό το περίεργο κενό συναίσθημα, πως πλέον ούτε τον αγαπάς, ούτε τον μισείς…
Η αίσθηση αυτή της απάθειας ίσως είναι λυτρωτική για κάποιες από εμάς. Πλέον δεν τον μισείς ούτε τον αγαπάς απλά έχεις αδιάφορα συναισθήματα για εκείνον. Αυτό βέβαια, ορισμένες τις πληγώνει και τις κάνει να αισθάνονται πολύ άσχημα για αυτό που συνέβη με μια, κατά τα άλλα ιδιαίτερα πετυχημένη, σχέση…

Πηγή: Neopolis.gr

https://www.thatslife.gr