Σχέση εξ αποστάσεως, ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο κεφάλαιο στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων, αλλά επειδή ο θεός έρωτας δεν κοιτάει χιλιομετρικές αποστάσεις όταν ρίχνει τα βέλη του, μη γκρινιάζεις! Έτσι είναι η ζωή!

Το θέμα το έχουμε πιάσει από διάφορες σκοπιές… σου έχουμε γράψει οδηγό επιβίωσης για σχέσης εξ αποστάσεως, σου έχουμε δείξει διάφορα gadgets ώστε να κάνεις πιο πικάντικη την απόσταση αλλά και για να μειώσεις την μεταξύ σας απόσταση έστω και θεωρητικά, σου έχουμε δώσει τρόπο να μετρήσεις τα χιλιόμετρα που σας χωρίζουν ενώ έχουν γίνει και έρευνες από επιστήμονες επί του θέματος! …Δεν σου έχουμε κάνει, όμως, μία λίστα με τα θετικά μίας σχέσης εξ αποστάσεως!

Ποία είναι τα θετικά;
Αν η σχέση σου επιζήσει από απόσταση ξέρεις ότι μπορεί να αντέξει το οτιδήποτε. Στις μέρες λόγω σπουδών, εργασιών τα ζευγάρια αναγκάζονται να μένουν χώρια για αρκετό καιρό. Σκέψου πόσο σημαντικό είναι αν αντέξει η σχέση σας. Μόνο αν αναλογιστείς τους πειρασμούς που έρχεται αντιμέτωπος ο άλλος αλλά και εσύ.
Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα «στην πένα». Κανείς δεν θα σε κρίνει αν βγεις έξω για καφέ με μια φόρμα και αχτένιστος. Ούτε και εσένα σε νοιάζει γιατί ο έρωτας σου είναι μίλια μακριά.
Η σχέση από απόσταση κάνει την επικοινωνία πιο αποτελεσματική. Τα ζευγάρια που είναι κοντά καθημερινά αναλώνονται σε ανούσιες συζητήσεις που μπορεί πολλές φορές να οδηγήσει και σε τσακωμό. Τα ζευγάρια εξ αποστάσεως όμως έχουν πιο ουσιαστική επικοινωνία καθώς το χρόνο που τους δίνεται να μιλήσουν θα αναλύσουν σκέψεις και συναισθήματα. Έτσι το δέσιμο γίνεται πιο δυνατό.
Η σχέση γίνεται πιο «συναισθηματική». Όπως είναι λογικό σε μια τέτοια σχέση η σωματική επαφή είναι δύσκολη. Αν μπορείς να το αντέξεις τότε η σχέση πάει σε άλλο επίπεδο. Γίνεται πιο εγκεφαλική , πιο συναισθηματική. Βλέπεις τη σχέση με άλλο μάτι…
Ώρα για ταξίδι. Όταν πάς να δεις τον καλό/ή σου είναι ευκαιρία για ένα ταξιδάκι. Αν «το άλλο σου μισό» μένει και στο εξωτερικό ακόμα καλύτερα. Πόσα ζευγάρια που μένουν μαζί ή έστω κοντά έχουν τη δυνατότητα για ένα ταξίδι κάθε μήνα;

https://ipop.gr