Έτσι είναι η καραντίνα με τον σύντροφό σου στην πραγματικότητα!

Άρτεμις Σκούφου

Είστε 24 ώρες την ημέρα μαζί, 7 ημέρες την εβδομάδα κι όμως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πέρα από εσάς τους δύο πώς είναι η καραντίνα με τον σύντροφό σου στην πραγματικότητα.

Άλλοι μπορεί να ζηλεύουν και να νομίζουν ότι περνάτε τέλεια κι ότι κάνετε όλη μέρα σεξ -αν είστε και οι δύο υγιείς- ενώ άλλοι νομίζουν πως θα έχετε βαρεθεί ο ένας τον άλλον τόσες ώρες και μέρες μέσα σ’ ένα σπίτι. Ξέρεις, όμως, πολύ καλά πως τίποτα από τα δύο δεν ισχύει απόλυτα. Εμείς, ωστόσο, σε καταλαβαίνουμε και ξέρουμε πως είναι να είσαι όλη μέρα μαζί του.

Πώς είναι πραγματικά η καραντίνα με τον σύντροφό σου;
Γεμάτη καβγάδες
Ναι, τόσες ώρες στο σπίτι μέσα τσακώνεστε και διαφωνείτε για το παραμικρό, ακόμα και κάτι πολύ ασήμαντο που υπό άλλες συνθήκες δε θα ‘δινες καμία σημασία. Ξεσπάτε ο ένας στον άλλο και μαλώνετε πιο πολύ από άλλες φορές. Δεν είναι παράλογο και μην σε παίρνει από κάτω, δεν σημαίνει πως θα χωρίσετε. Απλά πρέπει να ηρεμήσετε λίγο για να περάσετε και λίγο πιο ευχάριστα την όλη κατάσταση.

Γεμάτη φαγητό
Μαγειρεύετε, τρώτε και πάλι απ’ την αρχή. Αχ αυτά είναι ωραία πράγματα. Και φροντίστε να μαγειρεύετε και οι δύο, μαζί, όχι μόνο ο ένας κι ο άλλος να κάθεται. Πειραματιστείτε κι ας γίνεται χάλια με το αλεύρι ή τη σοκολάτα. Εντάξει, κάντε και λίγη γυμναστική πού και πού, αν το ‘χετε παρακάνει με το φαγητό.

Γεμάτη ταινίες και σειρές
Σειρές, πολλές σειρές και ταινίες. Καραντίνα και σειρά πάει μαζί, πώς να το κάνουμε; Και καλά κάνετε. Χαλαρώστε, ξεχαστείτε λίγο από τις υποχρεώσεις σας, είτε δουλεύετε απ’ το σπίτι είτε όχι, φτιάξτε χειροποίητη πίτσα ή το αγαπημένο σας σνακ και ξεκινήστε μαραθώνιο ταινιών.

Χωρίς πολύ στυλ
Κι έτσι όπως είστε χαλαροί, σιγά μην προσέχετε την εμφάνισή σας. Φοράτε ό,τι πιο άνετο και χαλαρό, ίσως και ασυνδύαστο. Καλά κάνεις και νιώθεις άνετα μαζί του, όμως μην ξεχνάς πως είναι ο σύντροφός σου και καλό θα ήταν να σε βλέπει πού και πού λίγο πιο περιποιημένη. Γι’ αυτό μην ξεχνάμε και την αποτρίχωση εε!

Χωρίς πολύ σεξ
Καλά, δεν είπαμε ότι δεν κάνετε και καθόλου, αλλά δεν γίνεται να κάνετε όλη μέρα κάθε μέρα. Ειδικά αν το διάστημα πριν την καραντίνα είχατε και οι δύο επιβαρυμένο πρόγραμμα, τώρα λογικά έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για ξεκούραση και λιγότερη ένταση, ακόμα κι αν αυτή αφορά το σεξ μερικές φορές.

Με πολύ καθάρισμα
Πολύ, πάρα πολύ! Κι έτσι πρέπει βασικά και να συνεχίσετε να το κάνετε. Όμως, ελπίζω να το κάνετε και οι δύο κι όχι μόνο ο ένας, γιατί τότε αλλάζουν τα πράγματα. Προφανώς και πριν την καραντίνα κάποιος από τους δύο -μάλλον εσύ- ασχολιόταν περισσότερο με το νοικοκυριό και το καθάρισμα του σπιτιού, όμως τώρα η καθαριότητα πρέπει να αφορά και τους δυο σας αυστηρά.

https://ipop.gr/