Υπάρχουν τροφές που εγγυημένα ανεβάζουν τη σεξουαλική σου διάθεση. Όπως επίσης, υπάρχουν και τροφές που θεωρούνται ιδανικές για να τις καταναλώσεις μαζί με το ταίρι σου αφού κάνετε σεξ.

Ωστόσο, υπάρχει ένα συγκεκριμένο φαγητό που θεωρείται ως ιδανικό για μετά το σεξ. Και δεν είναι άλλο από την πίτσα, σύμφωνα με σχετική έρευνα σε 2000 άτομα από εταιρεία στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα οι περισσότεροι απάντησαν πως μετά το σεξ τους αρέσει να τρώνε πίτσα, ενώ το 46% από αυτούς εξήγησαν ότι νιώθουν να έλκονται περισσότερο από τον σύντροφό τους όταν έχουν τις ίδιες γεύσεις.

Η έρευνα έδειξε επίσης πως οι διατροφικές συνήθειες μπορεί να ξενερώσουν έναν σύντροφο μετά το σεξ. Αν για παράδειγμα ο παρτενέρ μασάει δυνατά ή τρώει με ανοιχτό το στόμα, είναι απωθητικό. Μάλιστα, αυτό θεωρείται περισσότερο «κακό» από το να τρως junk food.

Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι μετά το σεξ οι άνθρωποι προτιμούν να απολαύσουν ένα αγαπημένο φαγητό από κάτι υγιεινό, γι’ αυτό και η πίτσα είναι πρώτη στη λίστα και δημοφιλής ανάμεσα στα ζευγάρια.

https://www.govastileto.gr/