ΕΝΤΟΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. . .

Οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και αύριο θα είναι έντονες. Η σχέση της Σελήνης στον Υδροχόο με τον Κρόνο, τον Δία και τον πλανήτη Ουρανό προσθέτουν αντισυμβατικές τάσεις. Ανεξάρτητα το εξωτερικό γεγονός υπάρχει ταυτόχρονα και μια εσωτερική διεργασία που γίνεται και θα πρέπει να της δώσουμε σημασία γιατί κάτι σημαντικό μας λέει το ασυνείδητό σας.

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάζετε σε κοινωνικά και εργασιακά θέματα. Οι αμφιβολίες θα είναι υπαρκτές και θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πλεύση εάν αυτό είναι το καλύτερο για εσάς αυτή την στιγμή.

Για τους Ταύρους, παρόλο τα εμπόδια διανύετε μια καλή περίοδο με έντονη κινητικότητα και πολλές ιδέες. Σήμερα και αύριο καλό θα ήταν να μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας.

Για τους Διδύμους, η αλληλεγγύη και η σύνδεση για έναν κοινό στόχο θα είναι τα κύρια συστατικά σήμερα και αύριο. Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Για τους Καρκίνους, αντίθετα κομμάτια του εαυτού σας δίνεται η ευκαιρία να μπορέσετε να συνθέσετε σήμερα. Η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή γιαυτό καλό θα ήταν να την αφήσετε να οδηγήσει τα βήματά σας.

Για τους Λέοντες, πολλές σκέψεις κάνετε αυτή την στιγμή σχετικά με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και θα το κάνετε με κάθε κόστος.

Για τους Παρθένους, η μέχρι τώρα εμπειρία σας, σας βοηθά να κάνετε σταθερά βήματα και να προβλέπετε τις κακοτοπιές. Σήμερα δώστε προσοχή και ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

Για τους Ζυγούς, πολλά πράγματα θέλετε να αλλάξετε τον τελευταίο καιρό και αυτές τις ημέρες γίνεται εντονότερη αυτή η επιθυμία. Οι δυσκολίες πολλές αλλά παρά ταύτα μπορείτε να κάνετε την αλλαγή.

Για τους Σκορπιούς, νιώθετε την ανάγκη πως πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να προχωρήσετε σε κάτι που θέλετε. Δεν είναι εύκολο αυτές τις ημέρες ωστόσο υπάρχει η απαραίτητη ώθηση και δυναμική.

Για τους Τοξότες, οι αμφιβολίες ή η διαφορετική άποψη σε ένα θέμα θα πρέπει να εκφραστεί από μέρους σας σήμερα και αύριο. Ελάτε σε επαφή με ότι πρεσβεύετε με ειλικρίνεια και θάρρος.

Για τους Αιγόκερους, οι αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε επίπεδο κτήσεων έρχεται στην επιφάνεια. Μην αφήσετε άλλα πράγματα να σας απομακρύνουν από αυτή την κατάσταση που ενεργοποιείται αυτή την στιγμή. Είναι σημαντικό να ξεδιαλύνετε τα πράγματα.

Για τους Υδροχόους, εκρηκτική ημέρα η σημερινή και η αυριανή και εσείς με κάποιον τρόπο είστε στο επίκεντρο. Προετοιμαστείτε κατάλληλα και αφήστε τις εμπνεύσεις σας να χαράξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

Για τους Ιχθύες, νοητικές ή ψυχικές διεργασίες θα είναι έντονες σήμερα. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς να γίνει αυτή την στιγμή. Δώστε προτεραιότητες.

https://astroguide.gr/