5+1 πράγματα που οι υγιείς γυναίκες κάνουν νωρίς το πρωί- Μήπως να τα υιοθετήσεις κι εσύ;
Ξεκίνα τα όσο το δυνατόν συντομότερα!
Άρτεμις Σκούφου
Θες να υιοθετήσεις αυτά που οι υγιείς γυναίκες κάνουν νωρίς το πρωί όταν ξυπνούν; Ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο, δώσε προσοχή!

Το πώς ξεκινάς τη μέρα σου είναι το κλειδί και για την υπόλοιπη μέρα. Εάν κάνεις μια συνειδητή προσπάθεια να ενσωματώσεις μερικές από τις παρακάτω υγιεινές πρακτικές στην πρωινή σου ρουτίνα, θα είσαι πιο ενεργή, εστιασμένη στα σημαντικά και έτοιμη για να αδράξεις τη μέρα. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθεις όσα οι υγιείς γυναίκες κάνουν από νωρίς το πρωί.
Τι κάνουν οι υγιείς γυναίκες τα πρωινά;
Δεν πατούν αναβολή

Το να πατάς αναβολή στο ξυπνητήρι μόνο πιο κουρασμένη θα σε κάνει. Ξέρω, είναι δελεαστικός έστω και λίγος ύπνος παραπάνω, αλλά τι αντίκτυπο θα έχει αυτό λίγα λεπτά μετά; Μήπως το να τρέχεις; Σήκω απ’ το κρεβάτι και ξεκίνα τη μέρα σου.

Δεν τσεκάρουν το τηλέφωνό τους

Το μυαλό σου είναι ήδη γεμάτο με υποχρεώσεις και tasks που έχεις να υλοποιήσεις μες τη μέρα. Συνεπώς, το να κάθεσαι στο κινητό σου πρωί πρωί δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Ασχολήσου με τα e-mails σου, τα social media και ό,τι άλλο σχετικό με το κινητό σου αφού αφιερώσεις τουλάχιστον μία ώρα στον εαυτό σου.
Οργανώνονται

Το να αντιμετωπίζεις μια γεμάτη ημέρα με υποχρεώσεις απαιτεί να έχεις κάνει ένα καλό πλάνο νωρίτερα, ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις και να μην βιώσεις το χάος. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να είσαι παραγωγική και αποτελεσματική είναι να οργανώνεις τη μέρα σου το πρωί, από όσα έχουν να κάνουν με τη δουλειά έως και τις ασχολίες σου.
Πίνουν κάτι θρεπτικό

Πιες κάτι θρεπτικό όταν ξεκινάς τη μέρα σου για να τονωθείς και να ξυπνήσεις για τα καλά. Αν δεν θες καφέ, μπορείς να πιείς χυμό φρούτων ή τσάι, που θα σου δώσουν επίσης την ενέργεια που χρειάζεσαι.
Σκέφτονται για τι είναι ευγνώμων

Ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να είσαι πιο θετική και αισιόδοξη είναι να σκεφτείς για τι είσαι ευγνώμων. Μπορείς να τα γράψεις σε ένα σημειωματάριο και να τα διαβάζεις κάθε πρωί, ώστε να τα θυμάσαι ακόμα κι όταν δεν είσαι στις καλές σου μέρες.

Τρώνε ένα υγιεινό πρωινό

Είναι πραγματικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχεις να κάνεις το πρωί. Τροφοδότησε τον οργανισμό και το σώμα σου με ένα υγιεινό πρωινό που σίγουρα θα περιέχει πρωτεΐνη. Προσπάθησε να αποφύγεις τη ζάχαρη το πρωί./ipop.gr

Tags: