Αυγούστου 04, 2020

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα σας βοηθά στον κοινωνικό σας τομέα και κάθε είδους επικοινωνία. Δίνεται η ευκαιρία με ευέλικτη στάση και θετική παρόρμηση να μεταφέρετε τις ιδέες σας και να βρείτε ανταπόκριση στα λεγόμενα σας. . .

Ταύρος

Είναι καλή ημέρα να σκεφτείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματα σας μέσω της εργασίας σας ή εκμεταλλευόμενη/ος τις γνωριμίες σας να κάνετε επαγγελματικά βήματα. Η σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνει την εύνοια της να ανοίξετε ορίζοντες και να εκφραστείτε δημιουργικά. . .

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και η θετική της όψη με την Σελήνη σήμερα σας ωθεί προς δημιουργικές διεξόδους. Κρυμμένες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και είναι καλή ημέρα να βρείτε τρόπους να τα υλοποιήσετε με επιτυχία. Ένα ταξίδι θα λειτουργήσει ευεργετικά αυτή την στιγμή. . .

Καρκίνος

Σήμερα η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να βάλετε στο τραπέζι και να επεξεργαστείτε με ευελιξία όλα όσα σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Δίνει την εύνοια να μπορέσετε να διαχωρίσετε τα θετικά από τα αρνητικά και κυρίως να δείτε τι πρέπει να κρατήσετε και τι πρέπει να αφήσετε πίσω. . .

Λέων

Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει πολύ προσωπικό χαρακτήρα, είτε κάνοντας ενέργειες προς τα έξω είτε προς τα μέσα. Η σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα και ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, σας βοηθά να οργανωθείτε σωστά και να δράσετε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. . .

Παρθένος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική της σχέση με την Αφροδίτη ευνοούν οτιδήποτε βρίσκεται στην σφαίρα σχέσεις και συνεργασίες για έναν κοινό σκοπό. Το επαγγελματικό σας κομμάτι είναι έντονα κινητοποιημένο και δίνεται η ευκαιρία να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας στους ανθρώπους γύρω σας. . .

Ζυγός

Η ανάγκη να κάνετε αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο είναι έντονη αυτή την περίοδο και η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να εστιάσετε σε αυτές τις αλλαγές. Όνειρα και επιθυμίες δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι επιμονή και οργάνωση. . .

Σκορπιός

Η ανάγκη να χαρείτε και να βρείτε προσωπική ικανοποίηση είναι έντονη και σήμερα μπορείτε να το πετύχετε αν καταφέρετε να απομονώσετε οτιδήποτε σας θυμώνει. Οι στιγμές χαράς έρχονται και εσείς μπορείτε αν το επιθυμήσετε να τις εκμεταλλευτείτε. Αφήστε για λίγο ότι σας απογοητεύει στην άκρη και χαρείτε με αυτό που έχετε. . .

Τοξότης

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι άνθρωποι που αγαπάτε και νοιάζεστε είναι κοντά σας αυτή την στιγμή. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνει την ευκαιρία να απομονώσετε τον γύρω θόρυβο και να εστιάσετε σε ότι σας ενώνει παρά σε εκείνα τα πράγματα που σας χωρίζουν. . .

Αιγόκερως

Δώστε την ευκαιρία σήμερα να βρεθείτε με άλλους ανθρώπους και μην διστάσετε να μιλήσετε ανοιχτά ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέους τρόπους που αν τους εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία, θα επωφεληθείτε. . .

Υδροχόος

Δημιουργικούς τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσω μιας καθημερινής εργασίας και ενασχόλησης δίνει η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα. Αφεθείτε στην ροή και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα κινητοποιεί βαθιές επιθυμίες κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις σας και την προβολή σας. Η θετική όψη της με την Αφροδίτη σας βοηθά να κατευθυνθείτε προς την σωστή οδό για να βρείτε τους τρόπους που θα το πετύχετε. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Στις 5 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, από το οποίο θα κάνει ένα μεγάλο πέρασμα μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος έκφρασης, οι σκέψεις και οι ιδέες μας, οι οποίες αποκτούν περισσότερη ζωντάνια, πάθος και δημιουργικότητα. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε πια στο καλοκαίρι, η νέα θέση του Ερμή στρέφει το ενδιαφέρον μας στις διακοπές, στην χαλάρωση, αλλά και στον έρωτα. Ωστόσο, όσοι εκ των πραγμάτων αναγκαστούν να παραμείνουν στο πόστο τους, θα έχουν την ευκαιρία να ξεχωρίσουν και να διακριθούν, κάνοντας φυσικά τις ανάλογες προσπάθειες.

Εκφραζόμαστε με θεατρικότητα και ίσως με έναν πιο δραματικό τόνο που τραβάει την προσοχή και μας βάζει στο επίκεντρο, ενώ συζητάμε περισσότερο για τον έρωτα και τις χαρές της ζωής. Αποκτάμε πιο ενεργητικά ενδιαφέροντα και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση και το παιχνίδι.

Η επικοινωνία μας αλλάζει, γινόμαστε πιο απόλυτοι και δυναμικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε, αλλά και περισσότερο εξωστρεφείς και άμεσοι. Νέες, δημιουργικές ιδέες που γεννώνται την περίοδο αυτή, θα χαρακτηριστούν από επιτυχία, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι κοντινές αποδράσεις για διασκέδαση και αναψυχή.


Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ερμή στον Λέοντα;
Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Ο Ερμής στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, με το πέρασμα που θα κάνει ο Ερμής από το συμβατό ζώδιο του Λέοντα, θα μπορέσεις να ξεφύγεις για λίγο από τις υποχρεώσεις σου και να απολαύσεις τις διακοπές σου και τον έρωτα, χωρίς ωστόσο να σταματήσεις να είσαι δημιουργικός και να σκέφτεσαι τις μελλοντικές σου επαγγελματικές ενέργειες. Ίσως μάλιστα η φυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε βοηθήσει να σκεφτείς κάποιες ιδέες, που θα εφαρμόσεις με την επιστροφή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής πραγματοποιεί την διέλευσή του από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ευχάριστες αλλαγές στο χώρο σου και επισκέψεις αγαπημένων προσώπων, θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, μπορεί τις επόμενες ημέρες να κάνεις μια γνωριμία κάτω από περίεργες συνθήκες, που θα επηρεάσει θετικά το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό το έμφυτο επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι ακόμα πιο τονισμένο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου, να ταξιδέψεις σε αγαπημένους προορισμούς ή να επισκεφτείς συγγενικά σου πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Ευχάριστες θα αποδειχθούν και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα οικονομικά σου, καθώς ο Ερμής πραγματοποιεί την διέλευσή του στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το συγκεκριμένο διάστημα ίσως υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, θα υπάρξουν όμως και αξιόλογες ευκαιρίες για κέρδη. Η ανάγκη σου μάλιστα να αποκτήσεις περισσότερη ανεξαρτησία, ίσως σε παροτρύνει να δρομολογήσεις μόνος σου κάποιες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα σύντομο αλλά αρκετά θετικό διάστημα, κατά το οποίο θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και θα πετύχεις με ευκολία τους στόχους σου. Αν πάλι θελήσεις να κάνεις διακοπές αυτή την περίοδο, θα προσελκύσεις πολλούς θαυμαστές με τη γοητεία και την ευφράδειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής, πραγματοποιεί μια σύντομη πορεία στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για μια διέλευση, που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ξεκουραστείς και παράλληλα να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου, αλλά και να καταστρώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές ώστε να μην βρεθείς ζημιωμένος.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και θα γνωρίσεις άτομα με τα οποία θα ταιριάξεις και θα δημιουργήσεις σταθερή φιλία. Ευχάριστες εμπειρίες θα σου προσφέρουν και τα ταξίδια που θα κάνεις αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στον τομέα της καριέρας σου, φαίνεται ότι δεν σου αφήνει περιθώρια για διακοπές, καθώς σηματοδοτεί εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Αν θέλεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να πετύχεις την πρόοδο που ονειρεύεσαι λοιπόν, ίσως θα πρέπει να κάνεις ακόμα λίγη υπομονή, ώστε να μην χάσεις μια σημαντική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, στις 5 Αυγούστου ο Ερμής θα ξεκινήσει τη σύντομη πορεία του στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα που θα ολοκληρωθεί στις 20 Αυγούστου. Το συγκεκριμένο διάστημα, θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, να ταξιδέψεις σε προορισμούς που εξάπτουν το ενδιαφέρον σου ή και να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, αλλά και για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ένα νέο πάθος θα μονοπωλήσει το χρόνο και το ενδιαφέρον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα εξελιχθεί σοβαρά με την πάροδο του χρόνου.

ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, η διέλευση του Ερμή από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε καλεί να ασχοληθείς πιο συστηματικά με την δουλειά σου. Το γεγονός ότι ανήκεις στη μικρή μερίδα των ατόμων, που αντί να κάνουν διακοπές βρίσκονται πίσω από ένα γραφείο, μπορεί να σε προβληματίζει, παράλληλα όμως σου δημιουργεί και ευκαιρίες. Μια από αυτές τις ευκαιρίες είναι και η βελτίωση των οικονομικών σου, που φαίνεται ότι σου είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα.

https://www.myastro.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα μπορείτε να δείτε με τα μάτια της καρδιά σας όλα όσα πραγματικά επιθυμείτε και με σθένος να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας για την κατάκτηση τους. Νέα εγχειρήματα μέχρι 19 Αυγούστου ευνοούνται και μπορείτε με σθένος να χαρείτε, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. . .

Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα φωτίζει τις σκέψεις και τον λόγο σας με χρώματα φωτεινά, ζεστά κατευθείαν από την καρδιά σας. Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι πολύ ευεργετικό κυρίως σε θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής με κέντρο εσάς και δίνεται η δυνατότητα να ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού και της καρδιάς σας, παίρνοντας ικανοποίηση και ευχαρίστηση. . .

Δίδυμοι

Το διάστημα μέχρι 19 Αυγούστου με τον Ερμή στον Λέοντα, δίνεται η ευκαιρία μέσω της επικοινωνίας και του τρόπου σκέψης να κατανοηθεί καλύτερα το πώς θα μπορέσετε να δράσετε αποτελεσματικά. Επαφές, συναντήσεις και κοντινά ταξίδια ανοίγουν το μυαλό σας και βοηθούν να ταξιδέψετε και να ανακαλύψετε νέους τρόπους δράσης. . .

Καρκίνος

Η συγκεκριμένη στιγμή σας ευεργετεί με θάρρος και ελπίδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά που ο δημοφιλής πλανήτης Ερμής μπαίνει στον Λέοντα. Μέχρι 19 Αυγούστου η ενέργεια εστιάζεται κυρίως σε οικονομικά θέματα και ζητήματα αξιών με κέντρο εσάς και με την βοήθεια που παίρνετε θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. . .

Λέων

Στο ζώδιο σας ο Ερμής μέχρι 19 Αυγούστου δίνει σπίθα και εμπνεύσεις στις σκέψεις σας. Ο προσανατολισμός είναι κυρίως προς οτιδήποτε μπορεί να σας ισχυροποιήσει και στον τρόπο που θα μπορέσετε να δείξετε τις ικανότητες και την αξία σας στον κόσμο έξω. Εκμεταλλευτείτε αυτή την δημιουργική περίοδο. . .

Παρθένος

Με τον Ερμή στο Λέοντα να επηρεάζει βαθύτερες σας σκέψεις είναι η καταλληλότερη στιγμή να λάβεις σοβαρά υπόψη σας οτιδήποτε καινούργιο έρχεται στον δρόμο σας αυτή την στιγμή γιατί κάτι υπάρχει πίσω από αυτό, το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε. Νέες σκέψεις αναθεωρούν τα μέχρι τώρα δεδομένα ή θα μπορούσατε νέες ιδέες να είναι ευεργετικές για το άμεσο μέλλον. . .

Ζυγός

Η κοινωνικότητα σας φωτίζεται με τον Ερμή στον Λέοντα με νέα ενδεχόμενα και μεγαλοπρεπή σχέδια. Μέχρι 19 Αυγούστου είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας και να υποδεχθείτε με χαρά και εγκαρδιότητα ότι έρθει στον δρόμο σας. . .

Σκορπιός

Η θέση του Λέοντα ταράζει τα λιμνάζοντα νερά και σας δίνει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε αυτή την στιγμή προς δημιουργικές διεξόδους. Μέχρι 19 Αυγούστου επαγγελματικά, κοινωνικά και προσωπικά θέματα θα είναι κινητοποιημένα, με μόνο τελικό σκοπό, την δική σας ικανοποίηση και ευχαρίστηση. . .

Τοξότης

Ο Ερμής στο Λέοντα σας ταξιδεύει κυριολεκτικά ή μεταφορικά σε μέρη τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε νέες δυνατότητες και να εξερευνήσετε νέα εδάφη. Μέχρι 19 Αυγούστου καινοτόμες ιδέες θα σας απογειώσουν σε όλα τα επίπεδα και το κυριότερο θα ανοίξουν την καρδιά σας, παίρνοντας χαρά. . .

Αιγόκερως

Ο Ερμής τον Λέοντα μέχρι 19 Αυγούστου διευκολύνει ρίχνοντας φως σε βαθύτερα κανάλια, εκεί που η ενέργεια σας για κάποιους λόγους έχει λιμνάσει. Αυτό το διάστημα μπορείτε να δείτε τα βαθύτερα κίνητρα, κυρίως τα δικά σας και να βρείτε πραγματικούς στόχους προς επίτευξη. . .

Υδροχόος

Σχέσεις, διασυνδέσεις, φίλοι, συνεργασίες έρχονται στην επιφάνεια με τον Ερμή στον Λέοντα. Μέχρι 19 Αυγούστου θα είστε ικανή/ος να ξεχωρίσετε οτιδήποτε λειτουργεί παραγωγικά στο στάδιο που βρίσκεστε και να μπορέσετε να οριοθετήσετε οτιδήποτε δεν είναι πια λειτουργικό. Μια διεργασία η οποία θα δημιουργήσει χώρο για πραγματική ανάπτυξη. . .

Ιχθύες

Η καθημερινότητα αλλάζει αποχρώσεις με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Η καθημερινή σας εργασία και γενικότερα η καθημερινή ρουτίνα φωτίζεται με δημιουργικά ενδεχόμενα και μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές που διατάζατε για κάποιους λόγους να κάνετε στο παρελθόν

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Εβδομάδα με κύριο φαινόμενο την πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου–Λέοντα, τη Δευτέρα, στην οποία συμμετέχει σε δύσκολη όψη ο Ουρανός. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα έχουμε αλλαγές, αναγκαστικές οι περισσότερες, και αρκετή πίεση σε όλους τους τομείς που μας αφορούν. Οι αλλαγές αυτές όμως θα έχουν στην πορεία μια χροιά ανακουφιστική και λυτρωτική, όσο κι αν στην παρούσα φάση μας φαίνονται πολύ επώδυνες. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ένα δύσκολο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον Αιγόκερω, κάτι που θα μας οδηγήσει σε υπερβολές, είτε σε σκέψη είτε σε πράξεις. Την Τετάρτη έχουμε τη μετακίνηση του Ερμή στον Λέοντα, γεγονός που θα μας κάνει να χαρούμε και να έχουμε διάθεση να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι.

Τέλος, την Παρασκευή, ύστερα από πάρα πολύ καιρό, η Αφροδίτη αφήνει τους Διδύμους και μετακινείται στον Καρκίνο. Ευκαιρία για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω) να ασχοληθούν με την εμφάνισή τους, το φλερτ και τον έρωτα.

Κριός

Μια εβδομάδα που θα αναγκαστείς να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψουν έκτακτα έξοδα από κει που δεν το περιμένεις ή κάποια βλάβη που δε θα έχεις το περιθώριο να καθυστερήσεις την επιδιόρθωσή της που δε θα είναι όμως με αμελητέο κόστος. Από την άλλη, η περίοδος με τις εντάσεις καλά κρατεί, οπότε θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πώς οδηγείς, πώς χρησιμοποιείς αιχμηρά αντικείμενα και φυσικά πώς μιλάς και πώς φέρεσαι. Τα καλά νέα βέβαια είναι πως σε ό,τι κάνεις είναι κυρίαρχο το πάθος, κι ακόμα πιο έντονο στην υπάρχουσα σχέση σου είτε σε μια νέα που έρχεται αυτό το διάστημα.

Ταύρος

Με την πανσέληνο θα δεις πως είσαι σε υπερένταση, ειδικά σε ό,τι αφορά στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Σαν να μη σε χωράει ο τόπος ή νιώθεις πως όλοι είναι εναντίον σου και σε εκνευρίζουν. Από την άλλη όμως, είναι πιθανόν να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που θα σε συγκινήσει ερωτικά. Δεν αποκλείεται να είναι και από το παρελθόν. Το σίγουρο είναι πάντως πως αυτό το άτομο θα σε βγάλει από τη ζώνη ασφαλείας σου και θα σε κάνει να σκεφτείς εάν θα το βάλεις -ή ξαναβάλεις- στη ζωή σου. Κάτσε και σκέψου με σοβαρότητα και θα δεις τι θα πρέπει να κάνεις.

Δίδυμος

Η πανσέληνος της Δευτέρας σε επηρεάζει αρκετά στο κομμάτι που έχει να κάνει με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Καλό θα είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, ειδικά τώρα που ξεκινάνε οι καλοκαιρινές αποδράσεις και να διπλοτσεκάρεις τα πάντα σε σχέση με τη μετακίνησή σου. Μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση στην αναχώρηση, να χάσεις τα εισιτήριά σου ή να έχεις κάποιο θέμα με το αυτοκίνητο, οπότε καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος. Από την άλλη, η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σου και μπαίνει στον τομέα που μιλάει για την τσέπη σου. Έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου, οπότε αυτά τα ταξίδια που ετοιμάζεις θα τα απολαύσεις και δε θα γυρίσεις απένταρος.

Καρκίνος

Η πανσέληνος θα επηρεάσει την τσέπη σου, οπότε καλό θα είναι να προσέξεις πολύ από την μια να μη δανείσεις χρήματα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να είναι αγύριστα και να είσαι σε συναγερμό, γιατί μπορεί με την ίδια ευκολία να χάσεις ή να σου κλέψουν λεφτά από την τσέπη σου. Το καλό νέο είναι πως η Αφροδίτη μπαίνει επιτέλους στο δικό σου ζώδιο. Ξεκινάει μια εποχή που λάμπεις και τραβάς επάνω σου όλα τα βλέμματα. Τώρα λοιπόν είναι μια πολύ καλή ευκαιρία από την μια να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου και τον προσωπικό σου χώρο, αλλά από την άλλη μπορεί να βρεις τον μεγάλο έρωτα.

Λέων

Στον δικό σου άξονα πραγματοποιείται η πανσέληνος του μήνα. Αυτό σημαίνει πως κάτι θα γίνει που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις την πορεία σου. Φαντάσου έναν κεραυνό να πέφτει δίπλα σου και να τα γκρεμίζει όλα. Κάπως έτσι θα είναι για σένα το επόμενο διάστημα κι εσύ θα βγεις από τα νερά σου. Για να βγεις αλώβητος από όλο αυτό είναι να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Οι αλλαγές θα γίνουν είτε το θέλεις είτε όχι, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις το ρεύμα να σε πάει. Το σύμπαν ξέρει καλύτερα τι είναι αυτό που οφείλεις να αλλάξεις για να έρθουν καλύτερες μέρες.

Παρθένος

Η δουλειά σου είναι ο τομέας που θα σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες. Αν κι είμαστε ήδη στον Αύγουστο, εσύ για κάποιο λόγο δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Εάν είσαι ακόμα στη δουλειά, αυτό βγάζει νόημα, μιας και θα ήθελες πολύ να είσαι σε μια παραλία, ενώ εάν είσαι από τους τυχερούς που βρίσκεσαι σε άδεια, οι υποχρεώσεις και τα τηλέφωνα που δε σταματάνε να χτυπάνε, δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Επιπλέον, την πόρτα σου χτυπάνε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που είτε δε φρόντισες να καλύψεις νωρίτερα είτε σου έρχονται στα ξαφνικά. Καλό θα είναι να τις βάλεις σε προτεραιότητα, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις.

Ζυγός

Τα καλά νέα την εβδομάδας είναι πως επιτέλους βρίσκεις χρόνο για έρωτα και χαλάρωση με το ταίρι σου, ύστερα από αρκετό καιρό που είχες παραμελήσει τα ερωτικά σου. Επιπλέον η μετακίνηση της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σου μιλάει για καλύτερες μέρες στον τομέα αυτόν. Είτε καταφέρνεις να πατήσεις το pause και να αποκοπείς έστω και για λίγο από το χάος που επικρατεί εκεί είτε έρχεται ένας από μηχανής θεός που βάζει ένα χεράκι να τελειώσεις λίγο πιο γρήγορα τις υποχρεώσεις σου. Αυτό βέβαια έχει και άμεσο αντίκτυπο στην τσέπη σου, αφού βλέπεις, έστω και προσωρινά τα έσοδα σου να αυξάνονται.

Σκορπιός

Δε θα είναι μια εύκολη εβδομάδα για σένα, μιας και δε θα λείψουν οι εντάσεις και τα νευρά είτε από την πλευρά σου είτε από κάποιον τρίτο προς εσένα. Για κάποιον λόγο νιώθεις πως σε έχουν αδικήσει σε κάποιον τομέα, οπότε δεν κρατάς το στόμα σου κλειστό και η μπάλα παίρνει πολύ κόσμο. Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα να είσαι ανάμεσα σε δύο πρόσωπα στην ερωτική σου ζωή. Για να βρεις την άκρη σε αυτό το ερώτημα, του ποιο πρόσωπο από τα δύο να επιλέξεις, καλό θα είναι πάρεις αποστάσεις και από τα δύο ώστε να δεις ξεκάθαρα την σωστή κατ’ εσένα απάντηση.

Τοξότης

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ αυτές τις ημέρες. Είτε χάνεις χρήματα χωρίς να μπορείς να βρεις πού είτε ξοδεύεις παραπάνω από όσα σε παίρνει, με αποτέλεσμα να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Μην αφήνεις να παρασυρθείς σε έξοδα που δεν είναι αναγκαία και άμεσα, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Από την άλλη, τα βάζεις με το ταίρι σου ή με κάποιο άτομο που θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου, μιας και είτε δεν του δίνεις την απαιτούμενη προσοχή είτε βιάζεσαι να κάνεις πράγματα χωρίς να το συμπεριλάβεις στα σχέδιά σου κι αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις.

Αιγόκερως

Εάν μπορούσαμε να βάλουμε έναν τίτλο στην εβδομάδα που ξεκινάει είναι «εγώ κι οι ανάγκες μου». Για πρώτη φορά ύστερα από -ούτε κι αστρολόγος σου, που είναι κι εκείνη Αιγόκερως, ξέρει- βάζεις εσένα σαν απόλυτη προτεραιότητά σου και τους περνάς όλους κι όλα από κόσκινο. Έρωτες, φίλοι, συνεργάτες κι οικογένεια έρχονται στο μυαλό σου κι εξετάζεις τη βαρύτητα που έχουν στη ζωή σου και το πώς σου φέρονται. Δεν είναι καθόλου απίθανο να προχωρήσεις κιόλας και σε εκκαθαρίσεις προσώπων που έχεις δίπλα σου, ώστε να μείνουν μόνο εκείνοι που προσφέρουν το χαμόγελο, ενώ όσοι σε κάνουν να νιώθεις πίεση, φεύγουν χωρίς εισιτήριο επιστροφής.

Υδροχόος

Η πανσέληνος του μήνα σε επηρεάζει άμεσα, μιας και πραγματοποιείται στον δικό σου άξονα με τον Λέοντα. Οφείλεις να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Εντάσεις, καβγάδες, μικροατυχήματα κι ένα χάος στα πάντα θα είναι μέσα στο μενού των ημερών. Το καλό βέβαια είναι πως μπορείς να βρεις καταφύγιο στον έρωτα. Είτε στο ήδη υπάρχον ταίρι σου είτε σε ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει πολύ δυναμικά στη ζωή σου αυτή την εποχή. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ πως θα έχει το happily ever after, αλλά σίγουρα θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου.

Ιχθύς

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Καρκίνο, στο ζώδιο που μιλάει για τον έρωτα στη ζωή σου, σε περιμένει μια υπέροχη περίοδος μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που ο έρωτας θα είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου. Είτε ερωτεύεσαι, είτε αναθερμαίνεις τη σχέση σου που πέρασε μαύρες μέρες το προηγούμενο διάστημα, είτε αποφασίζεις μια μεγάλη αλλαγή στον τομέα αυτόν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το παρασκήνιο που είτε προκαλείς εσύ σε κάποιον είτε που σου κρύβουν εσένα και καλό θα είναι να φροντίσεις να μάθεις. Τέλος, ήρθε η ώρα να αποκοπείς από το παρελθόν σου και να προχωρήσεις μπροστά σε καλύτερες στιγμές.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα/https://www.pillowfights.gr/

ΖΩΔΙΑ

kριός

Πανσέληνος στον Υδροχόο σήμερα και ξεχασμένα όνειρα και οράματα έρχονται στην επιφάνεια διογκωμένα. Η ανιδιοτελής υπηρεσία και η προσφορά και συμμετοχή σε ομάδες ή κοντά σε φίλους θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην συλλογική εικόνα περισσότερο από το προσωπικό σας μονοπάτι ως αυτόνομη ιδιοσυγκρασία. . .

Ταύρος

Η σταδιοδρομία σας, η κοινωνική σας θέση και η δημόσια ζωή σας διογκώνετε αυτή την στιγμή με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Η προσφορά σας στην κοινωνία μέσω της δουλειά σας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι σημαντική και θα σας βοηθήσει στις ισορροπίες που θέλετε να κρατήσετε. . .

Δίδυμοι

Κανένα ταξίδι δεν έχει νόημα αν δεν προσθέσετε ένα φιλοσοφικό κομμάτι στην διαδρομή του, πρεσβεύει η Πανσέληνος στον Υδροχόο με κέντρο το ζώδιο σας. Αυτή την στιγμή χρειάζεται να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να δείτε την αλήθεια. . .

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας δηλώνει πως αυτή την στιγμή μπορείτε να βρείτε υποστήριξη από ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς και το όραμα σας. Χρειάζεται να εντοπίσετε και να μετασχηματίσετε οτιδήποτε σας κρατάει στατικό/η στην τωρινή σας κατάσταση. . .

Λέων

Η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα και σας προτρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε τις κατάλληλες ισορροπίες με τους άλλους είτε σε φιλικό είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Σας βοηθά να δείτε το αντίκτυπο των επιλογών και δράσεων σας, να αναλογιστείτε πάνω σε αυτές και να καταφέρετε μακροχρόνιες συνδέσεις αγάπης, την ίδια στιγμή που κρατάτε την αυθεντικότητά σας. . .

Παρθένος

Πολλά πράγματα αυτή την στιγμή μοιάζουν ασύνδετα μεταξύ τους είτε γιατί πραγματικά είναι είτε γιατί εσείς δεν έχετε ακόμη βρει τον τρόπο να τα ενώσετε. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας βοηθά σε αυτή την διαδικασία και σας ζητά να μπείτε στην υπηρεσία για έναν ανώτερο και μεγαλύτερο σκοπό. . .

Ζυγός

Οτιδήποτε κάνετε αυτή την στιγμή θα μπορούσε να είναι βοήθεια και στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας δείχνει τον δρόμο που μπορείτε να ακολουθήσετε για την αυτό-εκπλήρωση σας και την δημιουργική σας αυτό-έκφραση. . .

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φωτίζει και διογκώνει προσωπικά κομμάτια όπως ο ιδιωτικός χώρος και την σχέση που έχετε με την οικογένεια σας. Τα ψυχολογικά σας θεμέλια και οι πεποιθήσεις χρειάζεται να εξετασθούν με υπομονή και διάθεση να μάθετε όλη την αλήθεια. Να βρείτε την ισορροπία κυρίως μέσα σας ακόμη και αν για αυτή την διεργασία χρειάζεστε βοήθεια από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο σας μαθαίνει πως πρέπει να νιώθετε χαρά ακόμη και από μικρές απολαύσεις της ζωής και σας βοηθά να επικοινωνείτε ορθά αναζητώντας την γνώση και την αλήθεια ακόμη και μέσα από απλές συζητήσεις με κοντινούς σας ανθρώπους. Φωτίζει την σχέση σας με το άμεσο περιβάλλον ώστε να μπορέσετε να χαρείτε ακόμη και μέσα από κοντινά ταξίδια. . .

Αιγόκερως

Την εκπλήρωση υποσχέσεων που έχετε δώσει κυρίως στον εαυτό σας, σας βοηθά η Πανσέληνος στον Υδροχόο σήμερα. Τον τρόπο να βρείτε τις ισορροπίες σας και να προβείτε προς τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει, αναδημιουργώντας τις δομές σας. . .

Υδροχόος

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο σας φωτίζει οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τα όνειρα σας. Τις προσωπικές σας σχέσεις και τον τρόπο να βλέπετε σφαιρικά τα πράγματα ώστε να υπάρξει περισσότερο αντικειμενικότητα. Αφεθείτε σε αυτή την διεργασία. . .

Ιχθύες
Εσωτερικές διεργασίες βοηθά η Πανσέληνος στον Υδροχόο να γίνουν και να εκτιμηθούν καλύτερα τα συναισθήματα που νιώθετε και την δυναμική τους. Η ενσυναίσθηση, η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον ίδιο σας τον εαυτό, είναι αξίες ανεκτίμητες. astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο η Σελήνη στον Αιγόκερω ζητά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται κυρίως με επαγγελματικά θέματα. Η σχέση της με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα δίνει την απαραίτητη δυναμική και το σθένος να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Ταύρος

Τα όνειρα και οι επιθυμίες σας μπαίνουν στην πρώτη γραμμή με την σχέση της Σελήνης με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα σήμερα. Λίγο πριν την Πανσέληνο οτιδήποτε δημιουργικό διογκώνεται και σας δίνετε η απαραίτητη ώθηση να κάνετε βήματα που θα φέρουν ικανοποίηση. . .

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να κάνετε μια στάση και να παρατηρήσετε αντικειμενικά τι είναι αυτό που αυτή την στιγμή στην ζωή σας καλείστε να κάνετε. Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο, δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τάξη σε καταστάσεις οι οποίες σας βάζουν στην αβεβαιότητα παρά στην σιγουριά και ασφάλεια. . .

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει στην επιφάνεια σχέσεις και συνεργασίες. Αυτός ο τομέας είναι καιρός που είναι κινητοποιημένος με κέντρο το ζώδιο σας και σήμερα γίνεται έντονα αισθητός. Βάλτε όλη σας την μαεστρία και διπλωματία σε εφαρμογή. . .

Λέων

Η καθημερινότητά σας με πολλούς και διάφορους τρόπους αυτή την περίοδο αλλάζει ή η ανάγκη σας να αλλάξει φέρνει τα εξωτερικά γεγονότα. Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο και την Σελήνη σήμερα με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα πιέζει να κάνετε αλλαγές τέτοιες ώστε να φέρετε την πλήρη αυτονομία στην ζωή σας. . .

Παρθένος

Η ανάγκη να βρεθείτε με ανθρώπους που σας φέρνουν χαρά ή να κάνετε εσείς πράγματα τα οποία θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας και να νιώσετε ζωντανή/ός είναι έντονη σήμερα. Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο, μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία να οργανώσετε και να προγραμματίσετε με τέτοιο τρόπο τα πράγματα, ώστε να σας φέρουν ικανοποίηση με την ολοκλήρωση τους. . .

Ζυγός

Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να οριοθετήσετε ότι είναι ακόμη μετέωρο και σας δημιουργεί φορτίσεις, χωρίς πραγματικά να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος με την Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα. Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και οργανωθείτε κατά περίπτωση. . .

Σκορπιός

Επικοινωνιακά ζητήματα είναι έντονα κινητοποιημένα αυτή την στιγμή και δημιουργούνται σκέψεις οι οποίες χρειάζεται να μπουν σε πλαίσιο διαφορετικά θα υπάρξει χάος. Η αυριανή Πανσέληνος φουντώνει και μεγεθύνει τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις οπότε σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να τακτοποιήσετε ότι είναι εφικτό. . .

Τοξότης

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή ή χρειάζεται με κάποιον τρόπο να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οι οποίες με την τακτοποίηση τους θα φέρουν περισσότερη γαλήνη και ασφάλεια στην ζωή σας. Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο οργανωθείτε κατάλληλα και δώστε σημασία σε ότι πραγματικά έχει αξία για εσάς. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον ζώδιο σας μαζί με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα σήμερα φορτίζει με μεγάλη ενέργεια την ημέρα σας και κυρίως τον ψυχικό σας κόσμο. Αυτή η δυναμική χρειάζεται να κατευθυνθεί προς την σωστή οδό και αυτή την στιγμή δεν είναι άλλη από την προβολή και την δημοσιότητά σας. . .

Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους και να αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο πραγματικά είναι ευεργετικό κυρίως για την ψυχική σας υγεία. Η αυριανή Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα σας φορτίσει με ιδιαίτερη ενέργεια και θα πρέπει πρώτα να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. . .

Ιχθύες

Κοινωνικά θέματα είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή και η Σελήνη στον Αιγόκερω μαζί με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα βοηθούν να οριοθετήσετε και να πλαισιώσετε ότι βρίσκεται σήμερα στο χάος. Δώστε χώρο σε ότι μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ τα όνειρά σας

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Καρκίνο από 7 Αυγούστου ως 6 Σεπτεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Κωνσταντίνα Νικολάου
Στις 7 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει ως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αναζητά την φροντίδα, το συναίσθημα και θέλει να αισθάνεται ασφαλής. Στο σπίτι μας, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή, οικεία ατμόσφαιρα, όπου όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα να αισθάνονται την αγάπη μας.

Είμαστε ευάλωτοι συναισθηματικά, γι' αυτό και κρατάμε μια επιφυλακτική στάση στην αγάπη. Αυτή η ευαισθησία είναι η δύναμή μας, γιατί χρειαζόμαστε προστασία, δεδομένου ότι αν πληγωθούμε θέλουμε μεγάλο χρονικό διάστημα για να το ξεπεράσουμε. Είμαστε συντονισμένοι με ό, τι είναι κρυμμένο και διαισθητικά αντιλαμβανόμαστε την ψυχική αναταραχή των άλλων. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωρίσουμε κάποιον και να αναπτύξουμε εμπιστοσύνη, γιατί η απόρριψη μας πληγώνει και μας κάνει να μαζευόμαστε.

Μερικές φορές κρατάμε μέσα μας πληγωμένα συναισθήματα και δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε και πάλι. Αναζητάμε το σωστό πρόσωπο που θα μας κάνει να αισθανθούμε ασφαλείς. Ζεσταινόμαστε συναισθηματικά με κάποιον που δεν θα μας πλησιάσει πάρα πολύ άμεσα. Μπορεί να φαινόμαστε απόμακροι στην αρχή μιας σχέσης αλλά παρατηρούμε τα πάντα. Μας έλκουν αυτοί που μας προσφέρουν αγάπη και φροντίδα και χρειαζόμαστε ειλικρίνεια. Έχουμε τώρα την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Καρκίνο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον οικείο τέταρτο οίκο σας, η ασφάλεια και η φροντίδα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πολύ σημαντικές τώρα για σας, νιώθετε πιο οικεία με αυτούς που αγαπάτε, εκπληρώνονται οι ανάγκες σας και οι επιθυμίες σας. Με τη φαντασία σας και την αυξημένη διαίσθησή σας γνωρίζετε πώς να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, ανησυχείτε περισσότερο για αυτούς. Αναζητάτε τώρα περισσότερο την ηρεμία και τη θαλπωρή του σπιτιού σας, ίσως ακόμη σκεφτείτε τη δημιουργία οικογένειας. Είστε απασχολημένοι με την ακίνητη περιουσία σας και τα αποκτήματά σας, θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο στην άνεση του σπιτιού σας, να το στολίσετε και να το διακοσμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, νιώθετε περισσότερο γαλήνη και αρμονία στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας και με τους στενούς φίλους σας, μοιράζεστε τις απόψεις σας, οπισθοχωρείτε για χάρη της ισορροπίας. Είστε ειλικρινείς και άμεσοι στον τρόπο επικοινωνίας σας, δεν διστάζετε να προβάλετε τις απόψεις σας καθώς γίνονται αποδεκτές. Θα επωφεληθείτε είτε συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά από τις νέες γνωριμίες που κάνετε. Μπορεί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας και τους φίλους σας, ή επισκεφθείτε κάποιους φίλους που ζουν λίγο μακριά από την πόλη σας. Συζητάτε ευχάριστα με άτομα που σας μεταδίδουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είστε γενναιόδωροι με τα συναισθήματά σας και τα χρήματά σας, θέλετε να ικανοποιήσετε εκείνους που αγαπάτε. Ίσως ακόμα αγοράσετε πράγματα για το σύντροφό σας ή ξοδέψετε για τη διασκέδαση και την καλοπέρασή σας. Προσέξτε όμως τις υπερβολικές σπατάλες σας και τις αγορές περιττών αντικειμένων που αργότερα θα σας είναι άχρηστες. Τώρα βρίσκεστε με άτομα που σας παρέχουν φροντίδα και συναισθηματική ασφάλεια και με τα οποία έχετε κοινές αξίες. Ίσως κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο σας βοηθήσει οικονομικά ή εσείς δανείσετε χρήματα ως απτή απόδειξη της αγάπης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, η φροντίδα, η τρυφερότητα και η στοργή σας, φέρνουν κοντά σας τον αγαπημένο σας και τους θαυμαστές σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και οι άλλοι γύρω σας εντυπωσιάζονται από τη μοναδική προσωπικότητά σας. Αν είστε μόνοι, έχετε τη διάθεση να συνδεθείτε πιο βαθιά με τους άλλους, αφού τώρα η ευαισθησία σας και ο συναισθηματισμός σας είναι στα ύψη. Αν είστε σε σχέση, έχετε την καλή θέληση να προσφέρετε στην αγάπη σας και σας αναγνωρίζονται η πίστη και η αφοσίωσή σας. 

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, χάνεστε στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας, κάνετε νέα όνειρα στην αγάπη κι αυτό σας ευχαριστεί και σας αναζωογονεί. Τώρα παραβλέπετε την πραγματικότητα και είστε επιρρεπείς σε μια αγάπη, που είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Προσέξτε τις παγίδες του έρωτα, καθώς τώρα γίνεστε πιο ρομαντικοί και συμπονετικοί, η γενναιοδωρία σας και η άνευ όρων αγάπη σας μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα να σας εκμεταλλευτούν. Συμβουλευτείτε τη διαίσθησή σας στις ενέργειές σας και μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Ίσως σκέφτεστε έντονα μια παλιά αγάπη, αλλά η Αφροδίτη σας βοηθά να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, είστε πιο συμπονετικοί και γενναιόδωροι με τους φίλους σας, τους βοηθάτε αν έχουν την ανάγκη σας. Είστε περισσότερο ιδεαλιστές αλλά και προοδευτικοί, βρίσκετε νέες φιλίες, με άτομα με τα οποία έχετε τις ίδιες ιδέες και φιλοσοφία για τη ζωή. Σκέφτεστε το μέλλον σας και έχετε τώρα περισσότερο ανάγκη την ελευθερία σας, ίσως ακόμα μέσα σας παλεύουν η επιθυμία σας για οικειότητα με την ανάγκη σας για αυτονομία. Αν είστε σε σχέση, διασκεδάζετε με τους κοινούς φίλους σας, αλλά ίσως είστε απόμακροι συναισθηματικά. Αν είστε μόνοι, διαθέτετε το χρόνο σας στους φίλους σας και μπορεί να ξεκινήσει μια νέα πλατωνική σχέση με κάποιον/α που είναι φίλος σας.

ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, λαμβάνετε ικανοποίηση και χαρά στην εργασία σας, κάποιοι από τους επαγγελματικούς στόχους σας θα εκπληρωθούν. Λαμβάνετε αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας, έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας, βοηθάτε τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Ξεχωρίζετε στο χώρο της εργασίας σας και στον κοινωνικό σας περίγυρο, η γοητεία σας και η δύναμή σας δεν περνούν απαρατήρητες από τους ανωτέρους σας και από όλον τον κόσμο γενικότερα. Ίσως νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα για κάποιο άτομο στην εργασία σας ή ενδιαφερθείτε ερωτικά για κάποιον/α σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αν το επάγγελμά σας αφορά την τέχνη, την ομορφιά ή έχετε οικογενειακή επιχείρηση, είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον διεθνή ένατο οίκο σας, παίρνετε χαρά και ευτυχία συνομιλώντας με άτομα που έχουν διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας και μέσα από τα ταξίδια και τη γνώση. Μπορεί να συσχετιστείτε ερωτικά με κάποιον/α από άλλη πόλη ή από το εξωτερικό ή κάνετε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας ή επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Τώρα είστε πιο εξωστρεφείς και ανοιχτοί προς τους άλλους, ίσως ακόμα φιλοξενήσετε κάποιον που έρχεται από μακριά. Προβάλετε τώρα τις φιλοσοφικές πεποιθήσεις σας, ανταλλάσσετε εμπειρίες και απόψεις και θέλετε να μάθετε περισσότερα, πράγμα το οποίο σας οδηγεί σε μια νέα γνώση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, έχετε δυσκολία να δείξετε τα αληθινά συναισθήματά σας στη σχέση σας και παρά το γεγονός ότι είναι έντονα και έχετε ασυγκράτητο πάθος, ίσως γίνετε απόμακροι ή περιπλέκεστε με συναισθηματικές διακυμάνσεις. Θα σας είναι εύκολο να αποκρυπτογραφήσετε τα συναισθήματα των γύρω σας, η διαίσθησή σας είναι αλάνθαστη και επιδιώκετε να μάθετε τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων. Έχετε μεγάλη τόλμη και δύναμη για να επηρεάσετε τον αγαπημένο σας αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως βιώσετε έντονες συγκινητικές εμπειρίες με κάποιον/α που αγαπάτε, ενώ η συναισθηματική οικειότητα και η ανταλλαγή βαθιών συναισθημάτων σας δίνει ευτυχία και χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφό σας, δίνετε και παίρνετε στοργή, φροντίδα και αγάπη, είστε αφοσιωμένοι στην επίλυση των προβλημάτων στη σχέση σας, αποκαθιστώντας την αρμονία και την ισορροπία. Δείχνετε στο σύντροφό σας τα αληθινά συναισθήματά σας, ίσως ακόμα σκεφτείτε τη συγκατοίκηση ή τη δέσμευση, ανοίγετε την καρδιά σας και δημιουργείται περισσότερη οικειότητα μεταξύ σας. Επίσης, λαμβάνετε θετικές επιβεβαιώσεις για τη συνεισφορά σας και τις προσπάθειές σας στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, είστε λιγότερο εγωιστές και περισσότερο συντροφικοί, έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε μια διαρκή και σταθερή αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον καθημερινό έκτο οίκο σας, χαλαρώνετε από το καθημερινό πρόγραμμά σας και αποβάλετε το βάρος των υποχρεώσεων σας. Με τη διαίσθησή σας, επιφέρετε την αρμονία στις εργασιακές σχέσεις σας και μειώνονται οι εντάσεις. Νιώθετε πιο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι στο καθημερινό περιβάλλον της εργασίας σας και αυξάνονται η εργατικότητα και η αποδοτικότητά σας. Είστε πιο συμπονετικοί και εξυπηρετικοί, βοηθάτε τους άλλους στα προβλήματά τους, και αυτό το κάνετε γιατί το νιώθετε, χωρίς καταναγκασμό. Αποβάλετε τα αρνητικά συναισθήματά σας και δίνετε τώρα περισσότερη σημασία στη σχέση σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, οι ευαισθησίες σας και ο ευσυγκίνητος χαρακτήρας σας προσελκύουν κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σύντροφό σας και τα παιδιά σας. Λαμβάνετε χαρά και ευτυχία διασκεδάζοντας με τον αγαπημένο σας ή δημιουργώντας μια έντονα συναισθηματικά σχέση. Εντυπωσιάζετε τα πλήθη, έχετε δημοτικότητα και οι άλλοι σας αποδέχονται για την ειλικρίνειά σας και την καλοσύνη σας. Προβάλετε τα δημιουργικά ταλέντα σας και λαμβάνετε αναγνώριση και επευφημίες για ένα δημιουργικό έργο σας που φέρνει χαρά στη ζωή σας. Τώρα τραβάτε την προσοχή των άλλων, πράγμα που σας κάνει να νιώθετε περισσότερη εμπιστοσύνη και οικειότητα.

.e-zwdia.gr

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Αυγούστου 2020: Αστρολογικές Προβλέψεις
Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 3 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου; Διάβασε τις προβλέψεις σου από τον Βασίλη Χριστοφή

Πανσέληνος Αυγούστου 2020: Αστρολογικές Προβλέψεις

Βασίλη Χριστοφή του Βασίλη Χριστοφή >
Αστρολόγος
Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 3 του μήνα στις 11 μοίρες και 45 λεπτά στο ζώδιο του Υδροχόου και ώρα κορύφωσης για την Ελλάδα στις 6:37 μ.μ.

Επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του σταθερού σταυρού Υδροχόο,Λέων, Ταύρο, Σκορπιό και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα) κοντά στις 11 μοίρες.

Ανατρεπτικό προβλέπεται αυτό το διάστημα με απρόβλεπτα γεγονότα ανά τον κόσμο και περαιτέρω κλιμάκωση των ήδη υπαρχουσών συνθηκών που απασχολούν τον πλανήτη.

Αυτό το διάστημα θα συναντήσουμε και θα έρθουμε αντιμέτωποι με ανατροπές, αποκαλύψεις και θα υπάρχει ένα ιδιαίτερο τεταμένο κλίμα λόγω της συμμετοχής του Ουρανού στο φαινόμενο.

Τα γεγονότα όμως δεν θα πάρουν εντέλει ανεξέλεγκτη τροπή ακόμη και αν φαίνεται έτσι στα μάτια μας διότι έχουμε και βοηθητικές όψεις που συνηγορούν σε αυτό όπως τον Ήλιο που σχηματίζει αρμονική όψη με τον Άρη.

Μεγάλη αναστάτωση όμως θα βιώσουμε λόγω του Ερμή σε όψη κλειστής αντίθεσης με τον Κρόνο όπως και στο μεσοδιάστημα Δία-Κρόνου να πέφτει ακριβώς σε αυτές τις μοίρες ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου.

Επίσης από την μη ορατή με μία απλή μελέτη αλλά με βαθύτερο έλεγχο, θα πρέπει να προσέξουν την Αντισκιά-Κόντρα Αντισκιά (Κρυφή Σύνοδος-Αντίθεση) όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη ακριβώς στις 18 μοίρες και 15 λεπτά με ανοχή μισή μοίρα μπρος-πίσω στο ζώδιο του Σκορπιού-Ταύρου.

Η θετική πλευρά σε αυτή την Πανσέληνο είναι ότι δε θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια δυσαρμονικά, μπορούμε όμως να δούμε τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός
Για εσάς η Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική ωστόσο χρειάζεται προσοχή στις προτεραιότητες τις οποίες θέτετε. Υπάρχει πιθανότητα αρκετά αυξημένη να υπάρξει αλλαγή στα σχέδια σας τα οποία μπορούν εύκολα να σας αποδιοργανώσουν και να σας φέρουν σύγχυση. Βάλτε τα κάτω μελετήστε σοφά τις κινήσεις για τα απρόοπτα που θα φέρει η Πανσέληνος στο ζώδιο σας όπως και στα οικονομικά σας που δε θα λείψουν τα σκαμπανευάσματα.

Ταύρος
Επαγγελματικά επηρεάζεστε άμεσα τη συγκεκριμένη περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά ώστε να μην έρθει ρήξη και η λήξη κάποιων συνεργασιών. Ζητήστε τη βοήθεια σε ζητήματα που σας απασχολούν με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και μην τα κρατάτε μέσα σας διότι και εκεί μπορεί να υπάρξει ρήξη από τη στιγμή που η μυστικοπάθεια δεν θα σας βοηθήσει στη σχέση ή τον γάμο σας.

Δίδυμοι
Καθόλου κακό το διάστημα αυτό της Πανσελήνου με την πραγματοποίηση της σε ένα φιλικότατο ζώδιο για εσάς. Το διάστημα είναι θετικό για να ορίσετε ημερομηνίες διακοπών ή για να πάτε διακοπές και να περάσετε όμορφα μετά από ένα διάστημα στο οποίο είχατε αρκετά σκαμπανεβάσματα και αναποδιές. Η Πανσέληνος συναινεί για νέες γνωριμίες επίσης και για τους δεσμευμένους να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Στα οικονομικά χρειάζεται βέβαια μία προσοχή και καλή διαχείριση εφόσον ο Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι στον οίκο των οικονομικών, σχηματίζοντας δυσαρμονικές όψεις.

Καρκίνος
Ψυχολογικά και συναισθηματικά δείχνετε και είστε ταλαιπωρημένοι από τις τόσες θύελλες του παρελθόντος. Θετικοί οιωνοί υπάρχουν όμως για το ζώδιο σας και είναι πολλοί. Σκεφτείτε ότι πλανητικά έμεινε ένα μικρό διάστημα δοκιμασίας στο οποίο είχατε αναλάβει στις πλάτες σας. Κλείστε εντελώς ζητήματα του παρελθόντος και χαράξτε νέα πορεία με σταθερά και μικρά βήματα.

Λέων
Στον άξονα σας πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιουλίου υπενθυμίζοντας τις εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας, τις σχέσεις σας ή τον γάμο σας. Ξεκαθαρίστε τώρα όλα τα ζητήματα που φωνάζουν και ζητούν καιρό λύσεις γιατί όσο τα καθυστερείτε, δεν αλλάζει κάτι αντιθέτως γιγαντώνονται και δυσκολεύει η αντιμετώπιση τους. Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο εναλλακτικοί στη σκέψη και να μην κρατάτε στα στερεότυπα στα οποία έχετε κτίσει θεωρώντας ότι είναι και ο μόνος σωστός δρόμος. Αν αποφασίσετε όμως να δράσετε το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας.

Παρθένος
Η καθημερινή ρουτίνα σας έχει κουράσει αφάνταστα και έχετε τάσεις φυγής σε επίπεδο να έχει αποκτήσει μόνιμη στέγη αυτή η σκέψη και τα κάνετε χειρότερα. Η Πανσέληνος δεν δείχνει να έχει κάτι άμεσα αρνητικό απέναντί σας απλά θα πρέπει να κοντρολάρετε λίγο τη σκέψη σας ώστε να μην παίρνει μεγάλες διαστάσεις η τάση που έχετε για ελευθερία το συγκεκριμένο διάστημα. Πιθανές θα είναι κάποιες μικρο-αναβολές των σχεδίων σας. Από τη στιγμή που δεν έχετε θέσει άπιαστους στόχους αλλά μικρούς υλοποιήσιμους δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι.

Ζυγός
Θετικό το διάστημα που διανύετε οι Ζυγοί με εύνοια σε καινούρια φλερτ, έρωτες, νέες καλοκαιρινές σχέσεις ανέμελες αλλά και δημιουργίας. Αυτό το διάστημα μπορείτε άνετα να ορίσετε ημερομηνίες για διακοπές ή και να πάτε άμεσα σε όσους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να γνωρίσετε αρκετό νέο κόσμο και να περάσετε πραγματικά όμορφα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Αυτό το διάστημα μπορείτε να μεταφέρετε τις διακοπές και το νησιώτικο αεράκι ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται διάρκεια αλλά σίγουρα ωραίες στιγμές.

Σκορπιός
Κλείστε άμεσα τις οικογενειακές υποθέσεις και εκκρεμότητες εάν θέλετε να περάσετε όμορφα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Και εσείς ως σταθεροί του ζωδιακού για να μην ταραχθούν τα ήρεμα νερά στα οποία ζείτε προτιμάτε να αναβάλλετε τη λύση των υποχρεώσεων και ζητημάτων σας για μην υπάρχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα. Εώς ένα σημείο μπορούσατε να τρενάρετε τις καταστάσεις τώρα όμως δεν υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο και λιγοστεύει ο χρόνος για την επίλυση τους. Εφόσον δραστηριοποιηθείτε και λύσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν άμεσα δεν δείχνει το διάστημα κάτι άλλο αρνητικό.

Τοξότης

Θέλω να φύγω φωνάζετε και όμως αυτό πραγματοποιείται. Το διάστημα ενδείκνυται για εξόδους και ταξίδια μικρά ή μεγάλα με μία θετική καλοκαιρινή αύρα. Κανονίστε όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν το συντομότερο και κλείστε άμεσα τις τελευταίες υποχρεώσεις για να μην αφήσετε την τελευταία στιγμή όλα να τρέχουν. Μπορείτε να σχεδιάστε πως θα περάσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού δίχως ιδιαίτερες μεταβολές. Νέες γνωριμίες θα ξεκινήσουν σαν φλόγα γρήγορα και άμεσα.

Αιγόκερως
Ανασφάλειες κυρίως οικονομικές σας έχουν πιάσει το τελευταίο διάστημα και όχι πάντα με καθαρή αιτία ή πραγματική ένδειξη ανησυχίας. Κλείστε τις οικονομικές υποχρεώσεις και προσέξτε όσο τον δυνατόν κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Η Πανσέληνος για το ζώδιο σας δεν κρύβει κάτι το οποίο θα σας χαλάσει τα σχέδια απλά χρειάζεται μία μικρή προσοχή και στη διαχείριση του λόγου με τα κοντινά σας πρόσωπα ώστε να μην έχετε σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος
Σε εσάς πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 3 Αυγούστου με ανατροπές σας σχέδια σας. Είστε πιο ευαίσθητοι από άλλες περιόδους του έτους αυτό το διάστημα στο οποίο θα πρέπει να δείξετε σύνεση και όχι επαναστατικότητα δίχως λόγο. Κατευνάστε λίγο τα συναισθήματα φυγής και κρατήστε χαμηλό προφίλ στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας. Πιθανόν κάποια οικογενειακά ζητήματα σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Ιχθείς
Μεταβολές κυρίως ψυχολογικές στο μεγαλύτερο ποσοστό θα υπάρχουν με καταστάσεις που πρέπει και καλείστε να κλείσετε το συγκεκριμένο διάστημα. Η δύσκολη περίοδος πέρασε και τώρα μπορείτε να χτίσετε σιγά σιγά και προοδευτικά νέους στόχους για ένα υπόλοιπο καλοκαιριού ήρεμο δίχως αρνητικές ανατροπές. Κοιτάξτε να συγκροτήσετε λίγο και τα οικονομικά σας που φαίνονται να υπάρχουν τρύπες τις οποίες πρέπει να διευθετήσετε άμεσα.

https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

 Οι αγέραστοι του ωροσκοπίου -Δεν τους αγγίζει ο χρόνος

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μεγαλώνουν. Είναι εκείνοι που τους βλέπεις και αναρωτιέσαι «καλά, ο χρόνος δεν τους αγγίζει;». Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια.

Ναι, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που δείχνουν να μην περνά χρόνος από πάνω τους. Παραμένουν γοητευτικοί και δίχως άλλο κάνουν πολλούς να τους ζηλεύουν. Ποια ζώδια είναι αυτά;

Ο Δίδυμος κρύβει μέσα του ένα παιδί. Είναι σαν μια μέλισσα που θέλει συνεχώς να ανακαλύπτει νέες καταστάσεις και να βιώνει εμπειρίες. Αρνείται να μεγαλώσει και παραμένει συνεχώς δραστήριος. Αυτό φαίνεται πως είναι το μυστικό και ο χρόνος δεν τον ακουμπά, ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά.

Παρθένος
Η Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που φροντίζει τον εαυτό της. Τρέφεται σωστά και γυμνάζεται. Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της με προϊόντα φυσικής προέλευσης και αυτά βοηθούν στο να παραμένει όμορφη και λαμπερή, δείχνοντας μικρότερη από την ηλικία της.

Ζυγός
Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ο Ζυγός δεν θα μπορούσε να λείπει από τους αγέραστους του ζωδιακού. Εχουν την τύχη με το μέρος τους και είναι από εκείνα τα ζώδια που καταφέρνουν να διατηρούν την εξωτερική τους εμφάνιση καθώς τα χρόνια περνούν.

Αιγόκερως
Ο χρόνος αγαπά τον Αιγόκερω και είναι σύμμαχός του. Είναι το ζώδιο που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο γοητευτικό. Αγαπά τον εαυτό του και τον φροντίζει ιδιαίτερα, γι’ αυτό και παραμένουν σχεδόν ίδιοι στο πέρασμα του καιρού.
Πηγή: iefimerida.gr

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Καλή ημέρα να εστιάσετε σε πολύ συγκεκριμένα και κυρίως πρακτικά πράγματα σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω. Η αναγκαιότητα να κάνετε δράσεις που μοναδικό στόχο έχουν την προσωπική σας ικανοποίηση και χαρά θα είναι σημαντική σήμερα. . .

Ταύρος

Οι ρεαλιστικοί στόχοι δεν είναι πρόκληση για εσάς και σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να κατευθυνθείτε προς αυτή την οδό. Η αυθεντικότητα σας και η πρωτοτυπία σας θα είναι τα κύρια συστατικά της επιτυχία στο πρόγραμμα σας σήμερα. . .

Δίδυμοι

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε με μια περισσότερο ρεαλιστική και αντικειμενική ματιά τα πράγματα γύρω σας. Η ικανοποίηση και η χαρά της επίτευξης έρχεται μέσα από ταυτόχρονη δουλειά με τον εαυτό σας και κυρίως τον αυτοέλεγχο σφοδρών συναισθημάτων που ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα. . .

Καρκίνος

Η διαίσθηση σας πάντα ενεργή σε σημαντικές στιγμές της ζωής σας καθώς και σε αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Σήμερα ταυτόχρονα η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, δίνει και πρακτικές λύσεις στις αλλαγές που ζητάτε να κάνετε κυρίως στην σφαίρα σχέσεις και συνεργασίες. . .

Λέων

Σήμερα χρειάζεται να παραιτηθείτε από την προσδοκία να ακούσουν οι άλλοι τα λεγόμενα σας καθώς και το τι είναι σωστό ή λάθος με κέντρο εσάς. Όχι γιατί δεν είναι σημαντικά, αλλά γιατί η ενέργεια σας χρειάζεται να είναι στοχευμένη προς τον σκοπό που αποζητάτε εσείς να πετύχετε, ανεξάρτητα εάν άλλοι θα ακολουθήσουν ή όχι τα βήματα σας. . .

Παρθένος

Τα αποτελέσματα δίνουν τις ικανότητές σας και σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που στόχος σας πρέπει να είναι πολύ υψηλός. Την ικανότητα την έχετε, καθώς επίσης και την εύνοια σήμερα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. . .

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει προσωπικούς σας τομείς και δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε στο πλήθος με τις ικανότητές σας. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις και ευκαιρίες που προκύπτουν και κυρίως διεκδικείστε με σθένος τις επιθυμίες σας. . .

Σκορπιός

Ανεξάρτητα εάν νιώθετε ευάλωτη/ος αυτή την στιγμή σχετικά με κάτι που συμβαίνει στην ζωή σας είναι σημαντικό να κάνετε βήματα ακόμη και αν νιώθετε πως παίρνετε ρίσκο. Το να μείνετε στα ρηχά σήμερα δεν σημαίνει πως θα παραμείνετε προστατευμένη/ος. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας. . .

Τοξότης

Είναι σημαντικό σήμερα να κινηθείτε προς κατευθύνσεις οι οποίες είτε έχουν αξία για εσάς είτε μπορούν με κάποιον τρόπο να σας αποφέρουν κέρδη στο άμεσο μέλλον. Η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια είναι σημαντική σήμερα με κέντρο εσάς. . .

Αιγόκερως

Η ενέργεια ανεβαίνει σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο σας και λίγο πριν την μεθαυριανή Πανσέληνο. Η ανάγκη να μπουν τα πράγματα σε τάξη και να υπολογίσουν οι γύρω την αξία και την πρόοδο σας θα είναι έντονη και πιθανά κάπως υπερβολική. . .

Υδροχόος

Οι ανάγκες οι δικές σας σήμερα δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν με τις ανάγκες των ανθρώπων που νοιάζεστε και έχετε κοντά σας. Πάρτε τον χρόνο σας και ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ευχαριστεί, χωρίς να νοιάζεστε αν αυτό συμβαδίζει με τις προσδοκίες των άλλων. . .

Ιχθύες

Μικρές χαρές σήμερα παίρνουν μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστείτε πως όλα τα πράγματα συνδέονται μεταξύ τους και μια δράση δική σας, όσο μικρή και αν είναι, έχει γενικότερα αντίκτυπο στον κύκλο που βρίσκεστε. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σας βοηθά, να κατανοήσετε πως όλα συνδέονται με κάποιον τρόπο μεταξύ τους

https://astroguide.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή