Μαρτίου 30, 2020

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσουν μια σχετική σύγχυση σήμερα κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα γιαυτό χρειάζεται την προσοχή σας. Με σύνεση εστιάστε σε πρακτικά θέματα και ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί. . .

Ταύρος

Θέματα αξιών ή ζητήματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα ή να νιώσετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς. Μην προβείτε σε βιαστικές κινήσεις, σκεφτείτε καλά πριν την όποια δράση. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας γεμίζει με ενέργεια και μπορείτε να σκεφτείτε κινήσεις που μπορείτε να κάνετε μέχρι να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος που διανύουμε. Μπορεί το μυαλό να ταξιδέψει ωστόσο οι δράσεις θέλουν σύνεση και καλό προγραμματισμό. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους ξυπνά τις σκέψεις και το μυαλό σας γεμίζει ιδέες. Ωστόσο δεν είναι καλή μέρα για δράσεις αν πρώτα δεν έχετε διπλο-τσεκάρει τα πάντα. . .

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό και η Σελήνη στους Διδύμους σας σπρώχνει προς δημιουργικές διεξόδους. Όλα είναι στο παιχνίδι σήμερα αλλά μπορεί να μείνουν μόνο εκεί, στο “παιχνίδι”. Γιαυτό αξιολογείστε τι μπορεί να προχωρήσει παραγωγικά και τι όχι. . .

Παρθένος

Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν και είναι από εκείνες τις ημέρες που δεν αντέχετε να είστε μακρυά από την εργασία σας. Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι να δουλέψετε από το σπίτι σας και να πάρετε ικανοποίηση. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. . .

Ζυγός

Ιδέες έρχονται και γεμίζει το κεφάλι σας με ενδεχόμενα και σκέψεις, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να υλοποιηθούν στο σήμερα όσο και αν το θέλετε. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα και την εξέλιξη που μπορείτε να φέρετε από το σπίτι σας. . .

Σκορπιός

Πολλά ζητήματα, θέματα, σκέψεις είναι ενεργοποιημένα και η ψυχική σας κούραση είναι ορατή. Ένα είδος εκκαθάρισης απαιτείται σε κάτι σήμερα ώστε να πάρετε ικανοποίηση. . .

Τοξότης

Οι πολύ “στενές” σχέσεις σήμερα μπορεί να σας βαρύνουν ή να νιώθετε πως χρειάζεστε λίγο φρέσκο αέρα. Ή το αντίθετο..μήπως εσείς χρειάζεται να αφήσετε λίγο τους άλλους να δράσουν βάσει τις δικές τους επιθυμίες. . .

Αιγόκερως

Η εργασία ποτέ δεν τελειώνει και σήμερα περνούν χιλιάδες ιδέες προς ταξινόμηση και υλοποίηση. Ταξινόμηση…η λέξη κλειδί της ημέρα για να έχετε θετικά αποτελέσματα, αν όχι άμεσα, έστω στο προσεχές μέλλον. . .

Υδροχόος

Η επικοινωνία μπορεί να μην είναι αυτή που θέλετε σήμερα γιαυτό καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με κάτι πρακτικό. Σκεφτείτε κάτι που αφορά το σπίτι ή/και τον ιδιωτικό σας χώρο και ασχοληθείτε με αυτό σήμερα. . .

Ιχθύες

Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα ή να νιώσετε πως δεν βγάζετε νόημα. Με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα σε δυσαρμονική σχέση είναι αναμενόμενο, οπότε χαλαρώστε και αφήστε το για μια άλλη στιγμή που θα υπάρχει περισσότερη διαύγεια

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Άρης στον Υδροχόο από τις 31 Μαρτίου 2020: Προβλέψεις Ζωδίων

Χριστίνας Τανταλίδου 
Αστρολόγος
Από τις 31 Μαρτίου 2020, Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Ουρανού, τον Υδροχόο και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Μαΐου 2020. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που συνδέεται με την εξέλιξη, την Ανώτερη Αντίληψη, αλλά και την ανάπτυξη της συνειδητότητας και αλλάζει τον τρόπο που ενεργοποιείς την πραγματικότητα σου. Έτσι, γίνεσαι πιο φιλελεύθερος, βγαίνεις από τον κλειστό προσωπικό χώρο των ιδεών του «εγώ» και περνάς σε μια πιο συλλογική, χωρίς συναίσθημα πολλές φορές έκφραση- σκέψη που εκφράζεται μέσα από το Εμείς, την Ομάδα και το Σύνολο.

Πρακτικά βέβαια ο Άρης στον Υδροχόο υποστηρίζει την ουδετερότητα, την παράξενη εκκεντρικότητα στην έκφραση της σεξουαλικής ταυτότητας και δίνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθώς και γεννά αντισυμβατικές σχέσεις. Εκτιμώ και μη μπορώντας να αγνοήσω τις συνθήκες ότι ο Άρης σε αυτήν την θέση θα ελαφρύνει κάπως την αρνητική ψυχολογία που γεννά ο περιορισμός και θα γίνουμε όλοι μια ενεργή διαδικτυακή Παρέα, και έτσι παρά την απομόνωση θα έχουμε διάθεση για συνομιλίες και φυσικά νέες γνωριμίες. Τελικά, Ο Άρης στον Υδροχόο θα ευνοήσει την επικοινωνία από απόσταση και μπορεί να ενεργοποιήσει ομοϊδεάτες και να φέρει αποτελέσματα που θα είναι εμφανή στην κοινωνία.

Με την είσοδο του ο Άρης στον Υδροχόο συναντά τον Κρόνο στις 31 Μαρτίου 2020 που σημαίνει ότι πρέπει να καταπολεμήσουμε φοβίες, την αίσθηση του αναγκαστικού εγκλεισμού και να ελέγξουμε τις αντοχές μας ενωμένοι μπροστά σε μια καινούργια, μέχρι πρότινος αδιανόητη (σενάριο επιστημονικής φαντασίας) κατάστασης. Μπορεί όμως να δηλώνει και διέξοδο, μέσα από κοινές συλλογικές ιδέες και εκτόνωση με πιο εφευρετικούς τρόπους, λόγω αλλαγής σκηνικού και κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

Γύρω στις 6 Απριλίου 2020, ο Άρης θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στους Διδύμους και θα ελαφρύνει την ατμόσφαιρα με φλερτ, μηνύματα και διαδικτυακές γνωριμίες.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκάημερο των ζωδίων, Δίδυμοι, Υδροχόοι αλλά και Ζυγοί.

Στις 7 Απριλίου 2020 θα συναντηθεί ο Άρης από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και ενδέχεται να υπάρξει ξαφνική αναταραχή και ξέσπασμα συναισθημάτων καταπίεσης. Ψυχολογικά αισθάνεσαι πως κάποιος/κάτι έχει αποσπάσει με βάρβαρο τρόπο απλά, καθημερινά πράγματα και νιώθεις αρνητικά συναισθήματα.

Στις 26 Απριλίου 2020, ο Άρης από τον Υδροχόο θα συναντήσει τον Ερμή από τον Κριό στη θετική όψη του εξαγώνου, ώστε να λυθούν εμπόδια και να τερματίσει κατά κάποιο τρόπο η απομόνωση. Ιδέες της τελευταίας στιγμής βελτιώνουν το κλίμα της κακοκεφιάς. Καλύτερη ψυχολογία, ειδήσεις για θέματα μετακίνησης και προσπάθειες αποδέσμευσης θα αποδώσουν.

Κριός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει μαχητή και υπερασπιστή των αδύναμων ομάδων, ηγείσαι μιας ομάδας ή συλλογικής δραστηριότητας και ασχολείσαι περισσότερο με τον φιλικό σου κύκλο. Η ερωτική σου διάθεση είναι μπερδεμένη και θα περάσει από διακυμάνσεις και αμφιβολίες. Πολλά ερωτικά μηνύματα και προτάσεις. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα κινητοποίηση , αλτρουισμός.

Ταύρος

Ο Άρης στον Υδροχόο σε φέρνει μπροστά σε υπαρκτά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις αναγκαστικά και θα νιώσεις πίεση αλλά και έντονο ανταγωνισμό μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Σκηνές ζηλοτυπίας και εντάσεις με πρόσωπα που διατηρείς γάμο ή σοβαρή σχέση. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα ανάπτυξη πρωτοβουλίας και διεκδίκηση.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει ταξιδιάρη, πετάει η σκέψη σου αλλά και μπορείς να εκμεταλλευτείς το διαδίκτυο και γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας για να αλλάξεις το πεπρωμένο και γενικά να επανεξετάσεις στόχους και κριτήρια. Έρωτας με απόσταση, μηνύματα, αλλά και διαφορετικής προσέγγισης φλερτ. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα αναζήτηση νέων μεθόδων υλοποίησης και εμπειριών.

Καρκίνος

Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει παράξενα ερωτικό και εσύ αναρωτιέσαι που είχες κρυμμένες τόσες επιθυμίες και φαίνεται να καταστρώνεις μια νέα κατάσταση στη ζωή σου. Οικονομικά όμως ζορίζεσαι, υπάρχουν οφειλές, δάνεια και συνεργασίες που ίσως δεν σε καλύπτουν ή ναυαγούν και νιώθεις σε χάος. Έρωτας όμως ναι, φαντασιώσεις και λάγνες επιθυμίες. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα αναγκαστική αντιμετώπιση φόβων μέσα από προσωπική αναγνώριση.

Λέων

Ο Άρης στον Υδροχόο σε φέρνει μπροστά σε συγκρούσεις, εντάσεις και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης όπου θέλοντας και μη, πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες και να αποδείξεις δυναμισμό αλλά και να είσαι αποτελεσματικός. Η ερωτική σου ζωή πιθανόν μπάζει νερά, λειτουργείς είτε παρορμητικά είτε έχεις μπει σε αυτόματο πιλότο από αντίδραση ή φόβο. Θέματα συνεργασιών αναμένονται να ξεκαθαρίσουν, εφόσον επιθυμείς να προχωρήσεις σε νέες καταστάσεις. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα αντιμετώπιση της αλήθειας, κουράγιο καισυγχρόνως ανάληψη ευθυνών.

Παρθένος

Ο Άρης στον Υδροχόο αναστατώνει την εργασιακή σου κατάσταση, φέρνει αναταραχές και αρκετά εμπόδια θα αντιμετωπίσεις, κυρίως εάν θέλεις να στρώσεις το χώρο σου και να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Η φυσική σου κατάσταση αναμένεται να σε ταλαιπωρήσει. εάν δεν λαμβάνεις τα απαραίτητα μέτρα. Ερωτικά είσαι σε φόρμα και φλερτάρεις ακόμα και με τον/την εργοδότη σου. Προσοχή σε σχόλια. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα, ανασυγκρότηση δυνάμεων μέσα σε μια απαιτητική καθημερινότητα.

Ζυγός

Ο Άρης στον Υδροχόο ενδυναμώνει τη διάθεση σου για φλερτ, ερωτικές περιπέτειες και θέλεις να ξεφύγεις από οτιδήποτε σε πιέζει ή σε έχει αναγκάσει να είσαι το καλό παιδί. Η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί ξαφνικά με γνωριμία ή επανασύνδεση με άτομο που σου δίνει ζωντάνια και σε εμπνέει. Προσοχή μόνο σε διπλές σχέσεις ή καταστάσεις μπερδεμένες καθώς ενδέχεται να υπάρχουν σκηνές ζηλοτυπίας. Επιχειρηματικά σχέδια πρέπει να επανεξεταστούν. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα, κατάκτηση , επανεμφάνισης της νεότητας σου, τόλμη και παιδικότητα.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε στριμώχνει στους τοίχους του σπιτιού σου με αποτέλεσμα να νιώθεις καταπίεση από το περιβάλλον σου και η ψυχολογία σου να είναι αρκετά επιθετική. Ωστόσο, ερωτικά φαίνεται να είσαι δραστήριος παρά τις αντιξοότητες και παραμένεις ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, εφόσον βέβαια είσαι ελεύθερος. Θέματα ακινήτων προκύπτουν. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για σένα είμαι κύριος του εαυτού μου και των συναισθημάτων μου.

Τοξότης

Ο Άρης στον Υδροχόο σε βγάζει από την ασφαλή σου ζώνη και αυτό είναι καλό για τα επαγγελματική σου εξέλιξη, καθώς θα έρθεις σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο και θα ανέβει η δημοτικότητα σου. Η ερωτική σου ζωή ξαφνικά και ανεπάντεχα θα αποκτήσει ενδιαφέρον και θα γίνουν συναντήσεις, έστω και κρυφές. Μηνύματα από το διαδίκτυο θα σε παρασύρουν αλλά και αναζωογονήσουν. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα δικτύωση και ανάπτυξη μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Υδροχόο προκαλεί ένα έξτρα άγχος, λόγω οικονομικής κατάστασης, δηλαδή πιθανόν να αντιμετωπίσεις έξοδα και κάποιες ζημίες, ωστόσο κινητοποιείσαι για να βρεις νέους τρόπους επιβίωσης και να αυξήσεις τελικά το εισόδημά σου. Η ερωτική σου ζωή είναι ενδιαφέρουσα αλλά συγχρόνως πολύπλοκη. Αναζητάς πάντως την επιβεβαίωση. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα αποφασιστικότητα και αποκάλυψη νέων ευκαιριών.

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιο σου φέρνει ζωτικότητα, έξτρα ενέργεια αλλά και νευρικότητα και τάση για καυγά, δηλαδή γίνεσαι ευέξαπτος. Ωστόσο η ψυχολογία σου είναι θετική για να μπεις σε δράση νοητικά τουλάχιστον και να φτιάξεις νέα σενάρια εξέλιξης και μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ερωτική σου ζωή είναι έντονη και αναμένονται ξεκαθαρίσματα που θα σε πιέσουν. Τέλος, Άρης στο ζώδιο σου πρέπει να σημαίνει για εσένα επιτυχία και φτάνεις, αγγίζεις το ακατόρθωτο.

Ιχθύες

Ο Άρης στον Υδροχόο είναι «κρυφό» εργαλείο και είναι στο χέρι σου το πώς θα χρησιμοποιήσεις την ενέργεια σου. Μπορείς να πεις ναι στην εσωστρέφεια και σε φοβίες ή μπορείς να βγεις νικητής και να ξεπεράσεις οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σε μπλοκάρει. Η ερωτική σου ζωή ενδέχεται να είναι κρυφή και ίσως να αποτελεί κίνδυνο για την σταθερή σου σχέση. . Τέλος, ο Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για σένα, επαφή με τον Ανώτερο εαυτό, δηλαδή με τις εσωτερικές σου δυνάμεις.

https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας θέλει να ασχολείστε σήμερα με πολύ προσωπικά σας θέματα. Ο νους σας μπορεί να ταξιδέψει όπου υπάρχει χώρος για επέκταση. . .

Ταύρος

Το σπίτι είναι ένας χώρος πολύ οικείος για εσάς και σας προσφέρει πραγματικά την ασφάλεια που ζητάτε αρκεί να έχετε κοντά σας ανθρώπους που αγαπάτε. Ωστόσο σήμερα είναι σημαντικό να κινητοποιηθείτε ακόμη και μέσα σε αυτό με κάποιοι τρόπο. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας μεταφέρει όπου υπάρχει δυνατότητα επέκτασης και εξέλιξης έστω και νοητικά. Ιδέες και σκέψεις περνούν από το μυαλό σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις ταξινομήσετε αναλόγως τις περιστάσεις. . .

Καρκίνος

Η μέρα έχει σκαμπανεβάσματα σήμερα σε πολλά επίπεδα και χρειάζεται την προσοχή σας. Εκτιμείστε την κατάσταση και δράστε κατά περίπτωση με ηρεμία και σύνεση. . .

Λέων

Κοινωνικά ζητήματα σας απασχολούν και δεν είναι εύκολο να κάνετε όλα όσα θέλετε σήμερα. Φτιάξτε σχεδιαγράμματα, δώστε προτεραιότητες και δαμάστε επιθυμίες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν αυτή την στιγμή λόγω των περιστάσεων. . .

Παρθένος

Ο ενθουσιασμός σας είναι ενεργός και μια άλλη στιγμή θα σας λέγαμε να κινηθείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε χωρίς να σκεφτείτε τις δυσκολίες γιατί αξίζει τον κόπο. Αυτή την στιγμή όμως χρειάζεται σύνεση και καλό σχεδιασμό ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε. . .

Ζυγός

Θέλετε να φέρετε την εξέλιξη, να προχωρήσετε μπροστά κάνοντας ενέργειες με χάρη και ευελιξία. Απόλυτα κατανοητό αλλά δεν μπορεί να γίνει τόσο απλά αυτή την στιγμή για τους γνωστούς λόγους που ισχύουν για όλους μας. Οπότε με σύνεση, προγραμματισμό και μέτρο σήμερα. . .

Σκορπιός

Η πίστη, το κουράγιο και το σθένος που έχετε στις δύσκολες στιγμές είναι τα χαρακτηριστικά που κινητοποιούνται έντονα σήμερα είτε από εξωτερικά γεγονότα είτε από δικές σας εσωτερικές ψυχικές διεργασίες. Κάντε υπομονή και όλα θα μπουν σε κανονικό ρυθμό. . .

Τοξότης

Συνομιλίες με άλλους σήμερα μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες αν αποφασίσετε να μοιραστείτε σκέψεις και προβληματισμούς που έχετε αυτή την στιγμή. Η ευελιξία βοηθός σας σήμερα. . .

Αιγόκερως

Η καθημερινότητα μπορεί να έχει αλλάξει αλλά η πίστη και η ενέργεια που έχετε να δώσετε σε ένα εγχείρημα δεν αλλάζει ακόμη και από το σπίτι σας. Παραμείνετε σε αυτή την οδό και θέστε τις ιδέες και σκέψεις σας επί τάπητος. . .

Υδροχόος

Με σύνεση και προσοχή χρειάζεται να προχωρήσετε σήμερα γιατί η αλήθεια είναι πως οι δεσμεύσεις και οι απαγορεύσεις δεν είναι του στυλ σας. Παρόλα αυτά μπορείτε να κάνετε ενέργειες δημιουργικές και από το σπίτι σας, αλλά κυρίως αν το αποφασίσετε. . .

Ιχθύες

Είτε βρίσκεστε στο σπίτι σας είτε κάπου αλλού αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, είναι το ίδιο σήμερα με την έννοια πως οι πλανητικές ενέργειες θα σας έσπρωχναν ούτως ή άλλως να ασχοληθείτε με τον ιδιωτικός σας χώρο, το σπίτι και την οικογένεια σας. Παραμείνετε δημιουργικά προς αυτή την κατεύθυνση

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Η επαναστατική και ανεξάρτητη διάθεση θα είναι έντονη αυτό το διήμερο, καθώς μας προϊδεάζει για έντονη επικοινωνία, συζητήσεις ιδεολογικού χαρακτήρα. Σημαντικό είναι να θέσουμε κοινούς στόχους με το ταίρι μας, καθώς αυτό μας φέρνει πιο κοντά και μας ωθεί στο να λειτουργήσουμε σαν ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι καθοριστικό να ελέγξουμε έντονες επαναστατικές τάσεις που μπορεί να στιγματίσουν τη σχέση μας και να δημιουργήσουν απόσταση με το σύντροφό μας.


Η Κυριακή λειτουργεί ευεργετικά στις προσωπικές μας σχέσεις αφού έχουμε την ευκαιρία να συνδυάσουμε πάθος και επικοινωνία, δυναμισμό και πρωτοτυπία, αλλά κυρίως προσωπικότητα και συναίσθημα εναρμονίζονται και αυτό είναι κυρίαρχο στον έρωτα καθώς μπορούμε με ευκολία να συνεννοηθούμε με το σύντροφό μας, να λύσουμε θέματα που μπορεί να μας απασχολούν και να ανοίξουμε τα φτερά μας προς το μέλλον απαλλασσόμενοι από πιθανά βάρη που μπορεί να επηρέαζαν τη σχέση μας.

Οι νέες γνωριμίες που πιθανά να προκύψουν μέσω διαδικτύου θα γίνουν κάτω από ευνοϊκές συνθήκες, αφού μπορούμε να διακρίνουμε άμεσα ότι το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει μας ταιριάζει και καλύπτει τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η διάθεση που διέπει τις σχέσεις μας είναι της ελευθερίας και του προσωπικού χώρου που θέλουμε.

ΚΡΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι αυτό το διήμερο μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και τις φιλικές σου παρέες, καθώς η επικοινωνία είναι έντονη και διάχυτη και η διάθεση για να συναναστραφείς φίλους με το σύντροφό σου κυρίαρχη. Το βράδυ του Σαββάτου απογειώνει την ψυχολογία σου και μπορείς να διασκεδάσεις, περνώντας αξέχαστες στιγμές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη το Σάββατο επικεντρώνεσαι στους φίλους και σε πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσεις μέσω αυτών και να σου κινήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον ή δεν αποκλείεται να εκφράσει κάποιος από το φιλικό σου περιβάλλον έντονα συναισθήματα για εσένα. Ιδιαίτερα το βράδυ του Σαββάτου η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και επικοινωνείς άμεσα με θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες να σε προβληματίζουν, όμως καλά θα κάνεις να τις αφήσεις στην άκρη και να ασχοληθείς με το ταίρι σου αυτό το διήμερο. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει τη διάθεση σου και μπορεί να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το επόμενο διήμερο είναι ξεκάθαρο ότι θα σε απασχολήσουν κοινωνικές υποχρεώσεις ή ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το βράδυ του Σαββάτου δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για νέες σημαντικές γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα είναι καθοριστικές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι το κέφι ανεβαίνει κατακόρυφα, η αισιοδοξία σε κατακλύζει και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σας. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει το συναίσθημα και την επικοινωνία με το ταίρι σου δημιουργώντας υπέροχο κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το επόμενο διήμερο για σένα μπορεί να είναι άκρως απολαυστικό καθώς δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου όπου μπορείς να ξεφορτωθείς να παίξεις να χαρείς να αισιοδοξείς. Το βράδυ του Σαββάτου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για μοναδικές νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που μπορούν να εκτοξεύσουν το ερωτικό κλίμα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμός θα είναι έντονος το Σαββατοκύριακο καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να οδηγηθεί σε συγκρούσεις με το σύντροφο σου λόγω ζήλιας και καχυποψίας. Το βράδυ του Σαββάτου ισορροπεί την ψυχολογία σου και μπορείς να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου αποφεύγοντας τις προστριβές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι το πάθος και ο ερωτισμός είναι έντονος παράλληλα, όμως εντείνονται και οι φόβοι και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Το βράδυ του Σαββάτου σε διευκολύνει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να δρομολογήσεις θετικές εξελίξεις με πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο στρέφει την προσοχή σου στις ανάγκες του συντρόφου σου και είναι γεγονός ότι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τον ικανοποιήσεις, πολλές φορές αφήνοντας πίσω προσωπικές σου ανάγκες και θέλω. Το βράδυ του Σαββάτου δίνει τη δυνατότητα για μοναδικές στιγμές έρωτα και συντροφικότητας που μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι επιδιώκεις να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις, να αρέσεις και αυτό θα καθορίσει αυτές τις δύο μέρες. Πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες -μέσω διαδικτύου- που θα σε απασχολήσουν καθώς η γοητεία σου είναι καταλυτική και κερδίζεις στους γύρω σου. Το βράδυ του Σαββάτου σε ωθεί στο να επικοινωνήσεις και αν ανιχνεύσεις συναισθηματικά πιθανή νέα γνωριμία που θα έχει άκρως ερωτικό ενδιαφέρον για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο στρέφεις την προσοχή σου σε μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν και να σε αγχώνουν στην καθημερινότητα, όμως λειτουργούν επιβαρυντικά για τη σχέση σου γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Το βράδυ του Σαββάτου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα που πιθανά σε ενοχλούν και σε φέρνουν σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο είναι πιθανό να επικεντρωθείς στη ρουτίνα και σε δουλειές που πρέπει να γίνουν αφήνοντας πίσω την προσωπική σου ζωή. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει τις πιθανότητες για μία νέα γνωριμία μέσα από την εργασία σου μπορεί να είναι άκρως ευεργετική για την προσωπική σου ζωή.


ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που επιθυμείς κυρίως είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου που θα σας γεμίσουν έξαψη, πάθος, χτυποκάρδι. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει τα συναισθήματα και την ανάγκη να βρεθείς με το σύντροφό σου, μην χάσεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να χαλάνε τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το επόμενο διήμερο είναι γεγονός ότι μαγνητίζεις τα βλέμματα όλων καθώς λάμπεις και γοητεύεις στο πέρασμά σου. Το βράδυ του Σαββάτου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για μοναδική νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου που μπορεί να αλλάξει το ρου της προσωπικής του ζωής και να δημιουργήσει ιδανικό πλαίσιο στον έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο από ποτέ είναι το να παραμείνεις με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο και να δημιουργήσεις μοναδικά ρομαντικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει την τρυφερότητα μεταξύ σας. Το βράδυ του Σαββάτου εντείνει τον αισθησιασμό, το ρομαντισμό και τη διάθεση να λυθούν προβλήματα στη σχέση που μπορεί να προβλημάτιζαν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπα -μέσω διαδικτύου- μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον καθώς η διάθεση για έντονη κοινωνικότητα δεν υπάρχει και αυτό που κυρίως έχεις ανάγκη είναι να βρεθείς με πρόσωπο που σου δημιουργούν ασφάλεια. Το βράδυ του ενισχύει πιθανές νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα, ρομαντικά και έντονη ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τις επόμενες δύο μέρες είναι γεγονός ότι σε οδηγεί σε έντονη εξωστρέφεια, επικοινωνία. Το βράδυ του Σαββάτου εκτοξεύει τον ερωτισμό, το κέφι, τη θετική διάθεση την έξαψη και το πάθος.

Εσύ που είσαι μόνος/η, από το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι θα πρωταγωνιστήσεις αυτές τις δύο μέρες. Γοητεύεις με το χιούμορ και το κέφι σου και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα σε τραβήξουν την προσοχή. Το βράδυ του Σαββάτου ευεργετικά για την πορεία με πιθανό νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο, η ανάγκη να βρεθείς με το σύντροφό σου να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά, να περάσεις έντονες μοναδικές στιγμές πάθους είναι διακριτή γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι υπό το φως των κεριών που θα λειτουργήσει αποδοτικά για τη σχέση σου. Το βράδυ του Σαββάτου την τρυφερότητα τη διάθεση για ισορροπία στη σχέση την ανάγκη για επικοινωνία με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο έχεις την ευκαιρία να περάσεις ήσυχες στιγμές με κοντινό σου πρόσωπο μακριά από την έντονη κοινωνικότητα που δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αυτές νέες γνωριμίες -μέσω διαδικτύου- προκαλώντας έντονο πάθος και πιθανή ανασφάλεια. Το βράδυ του Σαββάτου σου δίνει την ευκαιρία να διερευνήσεις τις πραγματικές προθέσεις πιθανής νέας γνωριμίας και να νιώσεις πραγματικά σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τον άνθρωπο που ενδιαφέρεσαι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο γίνεσαι αυτόματα ο πρωταγωνιστής του διημέρου αυτού καθώς στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου ανάγκες και θα κάνεις τα πάντα για να πείσεις το ταίρι σου να τις καλύψει. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου, την επικοινωνιακή διάθεση με το σύντροφό σου και είναι γεγονός ότι μπορείς να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε καθιστά το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς ο δυναμισμός που εκπέμπεις, η ενεργητικότητα σου και η άκρως επικοινωνιακή σου διάθεση λειτουργούν σαν μαγνήτης στους γύρω σου. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει τις προϋποθέσεις για πιθανή νέα γνωριμία -μέσω διαδικτύου- που θα αποδειχθεί κομβική για την προσωπική σου ζωή μέσα από έντονη διασκέδαση και επικοινωνία που θα εκτοξεύσει την αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΣ

Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα και θα επιδιώξεις να περάσει στιγμές μακριά από όλους και όλα απολαμβάνοντας το σύντροφός σου και περνώντας μοναδικές στιγμές, έρωτα τρυφερότητας και ρομαντισμού. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει την τάση και τη διάθεση να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σου και να αφήσεις πίσω σου ότι πια σε πληγώνει.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα του παρελθόντος που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά νέες γνωριμίες - μέσω διαδικτύου - καθώς είναι ανάγκη να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε πληγές. Το βράδυ του Σαββάτου ισορροπεί τη διάθεσή σου και σου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα τι πρέπει να κάνεις, είτε σε περίπτωση νέας γνωριμίας, είτε σε περίπτωση παρελθούσης καταστάσεως.

https://www.zwdiasimera.gr/

ΖΩΔΙΑ

Η θετική νότα που δημιουργεί αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου ενισχύεται από μια ακόμη συνάντηση της, και αυτή δεν είναι άλλη με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω στις 28/03 (24ο 48’).

Μια συνάντηση στην οποία κυριαρχούν οι έννοιες μεταμόρφωση και αναγέννηση, τις οποίες σε αυτή την τόσο ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο είναι στο χέρι μας να τις κάνουμε βίωμα προς όφελος μας.

Αυτό που θα μας βοηθήσει να κάνουμε αυτή η όψη είναι να μεταμορφώσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, δίνοντας σε αυτές ουσιαστική αξία, και να ασχοληθούμε όχι μόνο με την εξωτερική μας εμφάνιση, δίνοντας έμφαση στην διατροφή και στην σωματική μας υγεία, αλλά και στην καλλιέργεια και ηρεμία της ψυχής μας αφού μπορούμε να βρούμε χρόνο για να διαβάσουμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να διώξουμε από μέσα μας σκέψεις που κρατούσαν την ψυχή μας φυλακισμένη.

Η όψη τριγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την ικανότητα σας να αναγεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας ακόμα πιο δυνατοί θα δείξετε για άλλη μια φορά εσείς οι Κριοί. Με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα βρείτε τρόπους για να δώσετε σύντομα νέα ώθηση στην καριέρα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γοητεύσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το δυνατό σας όπλο, εκτός από την επιμονή, είναι και η γοητεία σας. Χρησιμοποιείστε λοιπόν για να ανανεώσετε την σχέση σας με τον ερωτικό/ή σας σύντροφο με τον/την οποία μπορεί να είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε περίοδο εσωτερικής μεταμόρφωσης βρίσκεστε εσείς οι Δίδυμοι. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, ότι όσο απαιτητικές και αν είναι οι διαδρομές που θα ακολουθήσετε εσείς θα βγείτε πιο ήρεμοι και πιο δυνατοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα ξαναδείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Μέσα από τις συζητήσεις που θα έχετε με τους φίλους σας θα επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας , ενώ θα καταφέρετε να μεταμορφωθείτε μέσα από αυτές.

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η καθημερινότητα σας έχει αλλάξει ριζικά. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας, ενώ θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο κοντά με τον ερωτικό /ή σας σύντροφο θα έρθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι.Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Αφροδίτη από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε ότι μέσα σας κρύβετε απίστευτη δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την δύναμη του λόγου σας θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Και αυτό θα το κάνετε για ένα και μόνο λόγο, γιατί θέλετε να κατακτήσετε ξανά τον / την ερωτικό/ή σας σύντροφο και να δώσετε νέα πνοή στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την προσοχή σας στα απλά πράγματα, τα οποία όμως έχουν ουσιαστική αξία για εσάς, θα δώσετε εσείς οι Τοξότες. Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε είναι ότι με πολύ απλούς τρόπους μπορείτε να κάνετε πιο όμορφη και αρμονική την καθημερινότητα σας και να απολαμβάνετε τις στιγμές με τους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε παιχνίδια εξουσίας θα σας παρασύρει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου. Αυτό όμως το παιχνίδι θα σας προσφέρει έντονες ερωτικές στιγμές με τον /την σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποιο όμορφες και αρμονικές θα γίνουν αυτές τις ημέρες οι οικογενειακές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να συζητήσετε με τους αγαπημένους σας και εστιάστε την προσοχή σας σε πράγματα που τους απασχολούν στα οποία μέχρι τώρα, λόγο της καθημερινότητας, δεν δίνατε σημασία.

ΙΧΘΥΣ

Την καρδιά σας θα ανοίξετε στους φίλους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εξομολογητική σας διάθεση θα τους εκπλήξει ευχάριστα και θα τους δώσει την αφορμή να ανοίξουν και αυτοί την ψυχή τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

Συμβουλές και παρατηρήσεις για το πώς μπορεί κάθε ζώδιο να μείνει μέσα με ευκολία.

Κριός

Έχει ξεροκεφαλιές ο Κριός. Ισχύει. Αλλά αν το πάρει απόφαση να μείνει σπίτι, θα μείνει. Και δεν θα έχει κανένα θέμα. Αρκεί φυσικά να είναι αυτός ο ηγέτης. Αρκεί όλες οι πρωτοβουλίες να είναι δικές του.

Το καθημερινό σπιτικό μενού; Χρειάζεται την έγκρισή του.
Ώρα καθαρισμού του σπιτιού; Θα την ορίσει αυτός.
Τι ταινία θα δούμε; Όποια επιλέξει ο ίδιος.

Φυσικά, αν πάρει απόφαση να κάνει κάτι, θα το κάνει με ενέργεια, αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό.

Άνετος με την τηλε-εργασία από το σπίτι.
Ευρηματικός στο να βρίσκει ασχολίες που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά του, αλλά και των γύρω του.
Και ο πιο ενθουσιώδης στα επιτραπέζια και στα παιχνίδια.

Το μόνο του ντεφό; Το να είναι μόνος…
Μόνος στο σούπερ-μάρκετ; Θα τα κάνει μαντάρα…
Μόνος τον σκύλο βόλτα το βράδυ; Σίγουρα δεν θα έχει πάνω του την φόρμα μετακίνησης…
Μόνος στο σπίτι; Ποτέ… εκτός και αν θέλετε να τον δείτε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, επειδή έβγαλε τα ηχεία στο μπαλκόνι και έκανε τον DJ σε όλη την γειτονιά.

Οπότε, όλα καλά για τον Κριό στο σπίτι, αρκεί να έχει ορίσει αυτός το στρατηγικό σχέδιο δράσης του οτιδήποτε και να έχει δίπλα του τον πιστό του στρατό (κι ας απαρτίζεται μόνο από έναν οπλίτη).

Ταύρος

Η κατάσταση “Μένουμε Σπίτι” πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις για να μπορέσει ο Ταύρος να την ενστερνιστεί.

Υπάρχει ρουτίνα; Υπάρχει.
Καναπές; Υπάρχει.
Μπορεί κάποιος να τεμπελιάσει μένοντας σπίτι;
Μπορεί.
Να φάει καλό φαγητό; Το σπιτικό φαγητό είναι το καλύτερο.

Όλα check.
Κανένα πρόβλημα λοιπόν για τον Ταύρο το “Μένουμε Σπίτι”.

Να επισημάνουμε μόνο μερικά σημεία προσοχής για τους συγκατοίκους των Ταύρων.

Μην τους πάρετε ποτέ την θέση τους στον καναπέ.
Θα αρχίσει γκρίνια, ίσως και εμφύλιος στο σπίτι.
Μην τους αναγκάσετε να κάνουν πολύπλοκες δραστηριότητες (π.χ. αναδιοργάνωση ντουλάπας),
εκτός και αν είστε διατεθειμένοι να τους πληρώσετε (δέχονται μόνο χρήμα ή κάποιο υλικό είδος).
Αν πρέπει να πάνε μόνοι στο σούπερ-μάρκετ, μην ανησυχήσετε αν επιστρέψουν μετά από 3-4-5 ώρες.
Κινούνται στον δικό τους χωροχρόνο.

Και μια τελευταία συμβουλή προς τον ίδιο τον Ταύρο.
Κάποια στιγμή τα μέτρα θα αρθούν. Ο κόσμος θα βγει από τα σπίτια του και η ζωή θα συνεχιστεί με κανονικούς ρυθμούς.
Τότε, είναι μια καλή στιγμή να βγεις και εσύ Ταύρε από το σπίτι.
Please, μην ξεχαστείς.

Δίδυμοι

Πώς να μείνει σπίτι ένας Δίδυμος,
όταν η μία του πλευρά δεν έχει θέμα με το μέσα,
ενώ η άλλη θέλει μόνο το έξω;

Ο ένας είναι ο ορθολογιστής Δίδυμος.
Ακούει κατά γράμμα τον κύριο Τσιόδρα.
Προσαρμόζεται στην πραγματικότητα και κάθεται άνετα στον καναπέ του.

Ο άλλος είναι ο απρόβλεπτος Δίδυμος.
Δεν πείθεται από κανέναν κύριο Τσιόδρα.
Θέλει να βγει ακόμα και αν χρειαστεί να συμπληρώσει 1000 φόρμες μέσα σε μία μέρα.

Όμως, όσο διαφορετικές και να είναι, οι δύο αυτές πλευρές των Διδύμων θα πρέπει να συνυπάρξουν μέσα στο σπίτι,
για όσο καιρό χρειαστεί…

Πώς;
Απλό.

Επεισόδιο στο laptop o ένας, άλλαγμα στο χώμα όλων των γλαστρών ο άλλος.
Μαγείρεμα ο ένας, βιντεοκλήσεις με φίλους μέχρι τελικής πτώσεως ο άλλος.
Διαλογισμό ο ένας, cross fit, power yoga, ή μαραθώνιο στην βεράντα ο άλλος.

Όπως το κρύο θέλει τη ζέστη, και το γκάζι το φρένο (και τούμπαλιν),
έτσι και οι δύο πλευρές των Διδύμων μπορούν άνετα να συνυπάρξουν μέσα στο σπίτι χωρίς να βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλον…

Καρκίνος

“Μπορεί να μείνει σπίτι του ένας Καρκίνος”;
“Γυρίζει η Γη”;

Δύο κλασικά παραδείγματα ρητορικών ερωτήσεων.

Μπορούμε, λοιπόν, να πούμε με ευκολία ότι το “μένουμε σπίτι” είναι η νορμάλ κατάσταση για τον Καρκίνο.

Γιατί ένας Καρκίνος δεν είναι ποτέ εγκλωβισμένος μέσα στο σπίτι του. Μια ματιά στα 10.000 αναμνηστικά που έχει κρατήσει και είναι παντού μέσα στο σπίτι, αρκεί, για να ταξιδέψει στον χώρο και στον χρόνο αμέτρητες φορές.

Το σπίτι του είναι το “πολύτιμο δαχτυλίδι του”. Το θαυμάζει, το φροντίζει, μπορεί και να το χαζεύει…

Υπάρχουν, όμως, μερικά πραγματάκια που πρέπει να προσέξει ένας Καρκίνος.
Ανησυχεί πολύ για τους γονείς. Πάρα πολύ. Και στις μέρες που ζούμε, έχει και τα δίκια του.

Το ιδανικό λοιπόν πράγμα που μπορεί να κάνει ο Καρκίνος είναι -αν μπορεί- να μείνει αυτές τις μέρες με τους γονείς του. Αν δεν μπορεί και με τους δύο, η μαμά κάνει μια χαρά.

Βλέπετε η μαμά είναι και το μεγάλο κίνητρο για να πάει ένας Καρκίνος στο σούπερ-μάρκετ, γιατί μόνος του δεν τον βλέπω να ξεπορτίζει…

Λέων

Ο Λέων δεν μένει σπίτι του. Δηλαδή, μένει, αλλά γι αυτόν δεν είναι απλώς το σπίτι του. Είναι μια θεατρική σκηνή, με φώτα, ντεκόρ, ηθοποιούς-συγκατοίκους, και τον ίδιο, φυσικά, πρωταγωνιστή.

Είναι γεγονός, ότι τον ρίχνουν λίγο οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί της περιόδου, αλλά ο Λέων θα παραμείνει συνεπής.

Πώς;

Θα μαγειρέψει το τέλειο φαγητό, γιατί η μαγειρική του είναι τέλεια.
Θα φορέσει εκπληκτικά outfit για το σπίτι και θα θαυμάσει τον εαυτό του στους καθρέφτες (υπάρχει ένας σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι ενός Λέοντα).

Και φυσικά κρατάει την καλύτερη περφόρμανς για το ντεμπούτο του στο σούπερ-μάρκετ. Ντυμένος, βαμμένος, φτιαγμένος, larger than life, θα κινηθεί με το πομπώδες στιλ του στους διαδρόμους και ακόμα και τα δύο μέτρα απόσταση δεν είναι ικανά να σταματήσουν τη λάμψη του από το να φτάσει σε όσους τυχερούς βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στον ίδιο διάδρομο μαζί του.

υ.γ. όσοι Λέοντες μένετε μόνοι σπίτι, μην πτοείστε. Τα social media είναι φτιαγμένα για εσάς. Φτιάξτε groups, communities, κάντε βιντεοκλήσεις και ανταλλάξτε μηνύματα. Ο κόσμος είναι εκεί μέσα και σας περιμένει να επικοινωνήσετε μαζί του.

Παρθένος

Το κράτος ορίζει ότι πρέπει να μείνουμε μέσα και η Παρθένος θα υπακούσει δίχως δεύτερη σκέψη.

Θα μείνει μέσα με τον πιο υποδειγματικό τρόπο.

Σκεφτείτε μια χολυγουντιανή ταινία. Το θέμα της, μια πανδημία.
Φέρτε στον νου σας την κλασική σκηνή, όπου ένας χώρος έχει στρατολογηθεί ως χώρος καραντίνας.
Διάφανα προστατευτικά παντού. Ειδικό δωμάτιο ψεκασμού. Οι επιστήμονες κυκλοφορούν με ειδικές κίτρινες στολές, με κάσκες, σωλήνες, γάντια και μπότες. Πλήρως προστατευμένοι.

Αυτές οι εικόνες συνοψίζουν το νέο status quo στο σπίτι της Παρθένου.

Όλα τα δωμάτια είναι αποστειρωμένα, βάσει αυστηρού, καθημερινού χρονοδιαγράμματος.

Ό,τι βγαίνει από το σπίτι, πρώτα απολυμαίνεται και μετά ξαναμπαίνει (αν είναι τυχερό).

Με τον σκύλο υπάρχει ένα θέμα. Η διαδικασία αποστείρωσης παίρνει χρόνο, αλλά η Παρθένος δεν το βάζει κάτω. Η μισή ώρα βόλτας έχει γίνει μια δίωρη διαδικασία βάσει νέων πρωτοκόλλων που έχουν μπει σε ισχύ.

Είναι αυτονόητο, αλλά ας το αναφέρουμε. Με τις φόρμες μετακίνησης η Παρθένος δεν έχει κανένα θέμα. Αν την σταματήσουν στον δρόμο, έχει να επιδείξει ακριβή ώρα αναχώρησης από το σπίτι (με ακρίβεια δευτερολέπτου), ακριβή διαδρομή μετακίνησης (εκτυπωμένη από online χάρτη), αναμενόμενη ώρα επιστροφής και τα αποδεικτικά που αποδεικνύουν την εξωτερική της δραστηριότητα.

Φυσικά, μια Παρθένος είναι ο αγαπημένος πελάτης των σούπερ-μάρκετ.
Πλήρως εξοπλισμένη με μάσκα, γάντια, αντισηπτικά. Κρατάει τις αποστάσεις. Μπαίνει στο κατάστημα με πλάνο. Ξέρει τι θα πάρει ακριβώς (υπάρχει ενδελεχής λίστα), από πού θα το πάρει και ποια είναι η βέλτιστη διαδρομή για να μείνει όσο το δυνατόν λιγότερο στο κατάστημα.

Με λίγα λόγια. Όλοι θα επωφεληθούμε αν
συγκατοικούμε με μια Παρθένο…

Ζυγός

Ο Ζυγός μόνος στο σπίτι, δεν μένει. Με τίποτα.
Είναι σαν να λέμε ότι ο γάιδαρος έχει φτερά. Δεν έχει.

Δηλαδή και μόνος του να μένει κάποιος Ζυγός (γενικά), αυτή την περίοδο σίγουρα έχει μετακομίσει σε κάποιο σπίτι ή έχει προσκαλέσει κάποιον στο σπίτι του, για να έχει παρέα.

Υποθέτω λοιπόν ότι ο Ζυγός συγκατοικεί, για να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα.

Τι κάνει λοιπόν ο Ζυγός τώρα που μένει σπίτι με κάποιον;
Είναι ένα μεγάλο ερώτημα αυτό για τον Ζυγό, γιατί η ίδια η ζωή τους διακατέχεται μόνο από ερωτήματα.

Στην προκειμένη περίπτωση η λύση βρίσκεται μπροστά στα μάτια τους και πηγάζει από την ίδια την φύση τους.

Ζυγέ κάνε ό,τι θέλει ο συγκάτοικος σου.

Μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό.
Δες την αγαπημένη του σειρά.
Παίξε το αγαπημένο του παιχνίδι και φυσικά χάσε (μόνο αν ο συγκάτοικος σου θέλει να κερδίζει).

Το καλύτερο που μπορεί να περιμένει ένας Ζυγός από μια συγκατοίκηση είναι να του ζητηθεί να βγάλει όλα τα ρούχα από όλες τις ντουλάπες και να τα ξαναβάλει πίσω συγυρισμένα και αρμονικά. Εύχομαι ειλικρινά σε όλους τους Ζυγούς να ζήσουν αυτή την ηδονική (γι αυτούς) εμπειρία, έστω και μια φορά, στις μέρες της καραντίνας που περνάμε.

Εν κατακλείδι, να προσθέσω ότι ο Ζυγός είναι η ιδανική παρέα και για τους έξι λόγους κατ’ εξαίρεση μετακίνησης από το σπίτι (δεδομένου των περιορισμών -2 μέτρα απόσταση, 2 άτομα στο αυτοκίνητο κλπ).
Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι αν βαρεθείτε να πάτε στο σούπερ-μάρκετ, ή στο φαρμακείο, ή βόλτα τον σκύλο και μένετε με Ζυγό, ότι δεν μπορείτε να φορτώσετε αυτές τις δουλειές στον Ζυγό συγκάτοικο σας. Να είστε σίγουροι ότι θα τις κάνει με μεγάλη χαρά…

Σκορπιός

Το “μένουμε σπίτι” θυμώνει τον Σκορπιό. Αλλά δεν θα χτυπήσει με το κεντρί του. Θα μείνει μέσα, με τους δικούς του -φυσικά- κανόνες.

Επίσης, το αν συγκατοικεί με κάποιον ή όχι, δεν έχει καμία σημασία για τον Σκορπιό.
Ό,τι έκανε πριν, θα το κάνει και τώρα. Αντί για έξω, θα βρει τρόπο να το κάνει από το σπίτι του. Και στην ίδια πάντα ώρα.

Θα υπακούσει τους κανόνες περιορισμού, αλλά αν για κάποιο λόγο χρειαστεί, θα τους παραβιάσει. Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να τον καταλάβει. Ούτε ελικόπτερα, ούτε drone. Ούτε η ίδια η CIA.

Δεν έχω να πω πολλά για τον Σκορπιό στο σπίτι. Έχει την φάση του και θα την ακολουθήσει.

Για όσους συγκατοικούν όμως με Σκορπιό, καλό είναι να μάθουν τα εξής:
– Δεν ενοχλούμε τον Σκορπιό, παρά μόνο την ώρα που έχει οριστεί ως ώρα επικοινωνίας των συγκατοίκων.
– Δεν αλλάζουμε το καθημερινό πρόγραμμα που έχει εδραιωθεί στο σπίτι όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και αν ζούμε μια πρωτοφανή παγκόσμια πανδημία. (π.χ. τις καθημερινές δεν παίζει να δούμε ταινία το πρωί. Μόνο το βράδυ).
– Τέλος, δεν προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την ευγένεια και την φροντίδα που μπορεί να μας δίνει, γιατί μαζί με την πανδημία θα έχουμε έκρηξη ηφαιστείου, συνοδευόμενη από μετακίνηση των τεκτονικών πλακών της ηπείρου.

Τέλος, όσοι έχουν φίλους Σκορπιούς και τύχει να τους δουν έξω (π.χ. στο σούπερ-μάρκετ), κάντε ότι δεν τους είδατε. Κανένας Σκορπιός δεν έχει όρεξη για κουβεντούλα αυτή την περίοδο. Πιστέψτε με.
Θα τους δείτε για καφέ μετά το πέρας της πανδημίας και θα τα πείτε όλα. Εσείς. Όχι αυτοί.

Τοξότης

Είναι γεγονός ότι ο Τοξότης δεν πτοείται με τίποτα.
Ούτε από τον Covid-19.

Θα μείνει άνετα σπίτι.
Και μόνος και με παρέα και με οικογένεια και μ’ απ’ όλα.
Αρκεί… να μην τον περιορίζει κανείς.
Αρκεί να έχει την ελευθερία να κάνει, πάνω-κάτω, ότι θέλει μέσα στο σπίτι.

Αφήστε λοιπόν τον Τοξότη στη φάση του.

Θα φιλοσοφήσει για τις υποθάλπουσες, αλλά οσονούπω έτοιμες να αναδυθούν, επιπτώσεις που θα έχει αυτή η πανδημία στο γένος των ανθρώπων, από τώρα ως τα βάθη των αιώνων (εξυπακούεται ότι για τον Τοξότη οι επιπτώσεις του Κορονοϊού είναι θετικές).

Όταν βαρεθεί να είναι μέσα, θα σκαρφιστεί μια δικαιολογία και θα βγει έξω
(π.χ. ο σκύλος μου γάβγισε σε διαφορετική τονικότητα από ότι συνήθως και τον πηγαίνω στον κτηνίατρο. Φυσικά στον κτηνίατρο μπορεί να φτάσει μετά από 3 ώρες, γιατί έπρεπε να ξαναγυρίσει σπίτι επειδή ξέχασε τον σκύλο, γιατί έχασε μια στροφή και βρέθηκε σε άλλο νομό, γιατί, γιατί, γιατί…).

Δώστε του Μονόπολη, Risk, Hotel, Catan, μπιρίμπα, κουν-καν, ακόμα και ξερή και τονώστε την φλόγα της περιπέτειας που σιγοκαίει μέσα του.

Μην του δώσετε την ευθύνη για φόρμες μετακίνησης, θα φάτε όλοι καμπάνα 150€.

Με λίγα λόγια, Τοξότη όλα καλά. Με αισιοδοξία κρατάμε γερά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αναρωτιέται γιατί άργησαν τόσα χρόνια να έρθουν τα νέα μέτρα οικειοθελούς περιορισμού στο σπίτι.
Επιτέλους… κανόνες και πειθαρχία για όλους.

Όπως καταλαβαίνετε το να μείνει μέσα ο Αιγόκερως το ‘χει άνετα. Προπονείται όλη του τη ζωή γι αυτή την κατάσταση.

Μην νομίζετε όμως ότι τρώει κουτόχορτο. Ότι έχει χάψει αυτά που σερβίρουν οι ειδήσεις. Ούτε καν.

Μπορεί να μένει σπίτι ο Αιγόκερως, γνωρίζει όμως ότι όλα αυτά είναι παγκόσμια συνωμοσία, για να ξεκάνει η παγκόσμια ελίτ μέρος του πληθυσμού. Οργανωμένο το σχέδιο και έρχεται από άνωθεν…
Μα κανείς δεν έχει βρει το εμβόλιο ακόμα, θα πείτε,
και ο Αιγόκερως θα γελάσει…

Παρ’ όλα αυτά, απτόητος από την παγκόσμια συνωμοσία, ο Αιγόκερως θα μείνει σπίτι και θα το κάνει με ζήλο, γιατί τρέφει μεγάλο σεβασμό στους ηλικιωμένους και στις ευπαθείς ομάδες.

Τώρα, το αν είναι μόνος ή συγκατοικεί στο σπίτι, δεν νομίζω να παίζει και πολύ ρόλο. Ο Αιγόκερως και με άλλους να βρίσκεται, πάλι μόνος είναι.

Οπότε, όσοι συγκατοικείτε με Αιγόκερω καλό είναι να έχετε τα εξής κατά νου:
– κάποια στιγμή θα ακούσετε τη θεωρία τους για το τέλος του κόσμου και για την παγκόσμια συνωμοσία, για να αφυπνιστείτε κι εσείς. Μην πτοηθείτε. Εσείς να ακούτε τον κύριο Τσιόδρα.
– στο σούπερ-μάρκετ μην τον στείλετε. Άντε μέχρι το μίνι-μάρκετ στη γωνία. Γιατί αν δει κάποιον να γεμίζει τα καρότσια με χαρτιά υγείας θα πέσει τσακωμός. Για να του βάλει μυαλό και συγχρόνως να κρατήσει την εύθραυστη ισορροπία στον πλανήτη.

Υδροχόος

Μένουμε σπίτι.
Εδώ παίζει δυσκολία για τον Υδροχόο.

Γιατί μένουμε σπίτι;
Ποιος το λέει;
Με ποιο δικαίωμα;
Εμένα με ρώτησε;
Γνωρίζουν οι αρμόδιοι τις κοινωνικοπολιτικοοικονομικές επιπτώσεις αυτού του περιορισμού;
Τι κάνουν γι αυτό;
Συμβούλιο υπάρχει;
Ποιος προεδρεύει;
Και γιατί δεν προεδρεύει ο Υδροχόος;

Δυσκολία…

Αλλά υπάρχει αχτίδα φωτός.
Μένουμε σπίτι για το κοινό καλό. Και αυτό είναι κάτι που ακούει ο Υδροχόος.

Οπότε, αν δεν ηγείται της κυβερνητικής επιτροπής που συντονίζει τα διάφορα μέτρα και παίρνει τις διάφορες αποφάσεις, τότε ο Υδροχόος θα κάτσει σπίτι του.

Ένα ωραίο γεύμα με όσους συγκατοικεί είναι ιδανικό για τον Υδροχόο.
Να μιλήσουν, να πουν, να ξαναπούν, μόνο και μόνο για να έχουν να λένε…

Το σούπερ-μάρκετ είναι οκ. Πάει ο Υδροχόος.
Θα πάρει το κατιτί παραπάνω, αλλά όχι για τον εαυτό του.
Μπορεί να χτυπήσει την πόρτα τα ξημερώματα ο γείτονας και να χρειάζεται… αλεύρι… ή οδοντογλυφίδες… να μην έχει να του δώσει;

Με τον έξω κόσμο είναι σε συνεχή επικοινωνία μέσω κινητού, laptop κλπ…
Αλλά και μέσω του μυαλού του.
Γιατί μπορεί ο Υδροχόος να κάθεται στον καναπέ του κάπου στην ελληνική επικράτεια, αλλά ο ίδιος βρίσκεται στις Μπαχάμες, πίνει μαρτίνι και προετοιμάζεται να σώσει τον κόσμο από τον κακό Δρ. Νο
(το φύλλο σ’ αυτή την περιγραφή δεν έχει σημασία).

Ιχθύες

Οι Ιχθύες υψώνουν το λάβαρο του ‘Μένουμε Σπίτι” με χαρά, με διασκέδαση, με σκέρτσο και με μαγεία!

Και μετά…
Το Χάος…

Στο σπίτι των Ιχθύων τα πάνω είναι κάτω, τα μέσα, έξω και τα πάντα, παντού.

Μπορούν άνετα να κάνουν συζητήσεις και να παίξουν παιχνίδια, αλλά όσοι συγκατοικείτε με Ιχθύες, έσω έτοιμοι: μετά την πάροδο δεκαλέπτου οι Ιχθύες ανοίγουν την τέταρτη διάσταση και όλοι οι φυσικοί νόμοι καταρρέουν και δεν θα ξέρετε που παν τα τέσσερα.

Περνώντας σε πιο διαδικαστικά θέματα να πω ότι καλό είναι οι Ιχθύες να μην πηγαίνετε εσείς οι ίδιοι σούπερ-μάρκετ, αν υπάρχει φυσικά αυτή η δυνατότητα, γιατί έχει απαγορευτεί η κίνηση πολιτών μεταξύ νομών και τα διόδια έχουν κάμερες και τα πλοία δεν θα σας δεχτούν.

Επίσης, αν χρειαστεί να βγείτε έξω (που το απεύχομαι) κάντε μια προσπάθεια να συμπληρώσετε την φόρμα μετακίνησης.
Κάντε και μια δεύτερη. Αν γίνεται να την έχετε και μαζί σας, σε καλό θα σας βγει. Πιστέψτε με.

Τέλος, ελπίζω ότι αν έχετε σκύλο, να μπορεί να πηγαίνει μόνος του βόλτα, ή να είναι εκπαιδευμένος να σας βγάζει αυτός βόλτα. Αν δεν ισχύει κάτι από τα δύο, θυμηθείτε να στέλνετε συνεχώς το gps location από το κινητό σας, σε συγκατοίκους, φίλους και συγγενείς, σε κάθε βόλτα με τον σκύλο, ακόμα και στον γύρο του τετραγώνου
(προσοχή: το gps location δεν το στέλνετε για να καλέσετε κόσμο να έρθει να σας βρει για να έχετε παρέα και να κάνετε χαβαλέ. Ο χαβαλές και η παρέα έχουν απαγορευτεί πλέον σε δημόσιους χώρους).

Και για να είμαστε ειλικρινείς, με τόση τεχνολογία γύρω μας,
πιστεύετε ότι υπάρχει λόγος για να πρέπει να βγείτε έξω;

Από τη ομάδα του Αστρικού Ψυχογράμματος

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Πολλοί ονειρεύονται ότι, όταν βρουν το άλλο τους μισό, θα πάρουν την απόφαση να ενώσουν μαζί του τη ζωή τους με τα δεσμά του γάμου και να δημιουργήσουν οικογένεια… Άλλοι θεωρούν ότι είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση, για το λόγο αυτό πρέπει πρώτα να έχεις ζήσει την συμβίωση με τον άνθρωπό σου, για να διαπιστώσεις ότι όντως ταιριάζετε και στη συνέχεια να κάνεις το μεγάλο βήμα… Υπάρχουν και οι πιο «φιλελεύθεροι», που πιστεύουν ότι ένα ζευγάρι μπορεί να μείνει για πάντα ενωμένο και αγαπημένο, χωρίς να έχει παντρευτεί… και το γάμο τον θεωρούν απλά και μόνο μία νομική διαδικασία, γι’ αυτό και τον αποφεύγουν

Σίγουρα θα έχεις συζητήσει πολλές φορές το παραπάνω θέμα, είτε με τον σύντροφό σου, είτε και με την παρέα σου. Ποια είναι όμως η πραγματική άποψη που έχει κάθε ζώδιο για αυτό το θέμα; Γάμος ή συμβίωση; Τι επιλέγουν τα ζώδια; Διάβασε στο άρθρο που ακολουθεί!

ΚΡΙΟΣ

Τον Κριό δεν τον πιάνεις πουθενά, άλλα μπορεί να λέει και άλλα να κάνει στο τέλος! Το σίγουρο είναι ότι φοβάται κάθε είδους δέσμευση! Τον «πνίγει» και μόνο η σκέψη ότι θα είναι για πάντα με έναν άνθρωπο και ότι θα χάσει την ανεμελιά και την ελευθερία του! Οπότε, σε περίπτωση που τον ρωτήσεις τι προτιμά, τον γάμο ή την συμβίωση, θα σου απαντήσει τίποτα από τα δύο! Ωστόσο, ένας Κριός είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει έναν ξαφνικό γάμο, παρά να τον δεις να συμβιώνει για ένα μεγάλο διάστημα και μετά να παίρνει την απόφαση του γάμου! Είναι παρορμητικός και βιαστικός σε όλα και από τη στιγμή που θα το πάρει απόφαση, τίποτα δεν θα μπορεί να τον σταματήσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θέλει πολύ να κάνει οικογένεια, όμως αυτή την απόφαση δεν μπορεί να την πάρει και τόσο εύκολα. Θέλει η σχέση του να είναι δοκιμασμένη, δεν θέλει να ρισκάρει… Για το λόγο αυτό θα επιλέξεις να μείνει με το ταίρι του για ένα διάστημα, για να δει αν θα μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους στην καθημερινότητά τους! Η συμβίωση δεν είναι δικαιολογία για να αποφύγει το γάμο, αλλά είναι το στάδιο που θα οδηγεί στην πορεία στα σκαλιά της εκκλησίας… Από τη στιγμή που ο Ταύρος έχει πάρει την απόφαση ότι βλέπει σοβαρά έναν άνθρωπο, θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει κοντά του!

.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι αρκετά φιλελεύθερος και ανοιχτόμυαλος στις ιδέες. Δεν δεσμεύεται εύκολα, θεωρεί ότι κάθε άνθρωπος είναι και θα είναι για πάντα ελεύθερος, ακόμα και αν κάποια στιγμή παντρευτεί! Οι ιδέες του είναι αρκετά προοδευτικές και δεν είναι ο άνθρωπος που θεωρεί ότι δύο άνθρωποι για να είναι για πάντα μαζί, πρέπει οπωσδήποτε να είναι παντρεμένοι! Έτσι λοιπόν, προσαρμόζεται στις συνθήκες γύρω του και μπορεί εύκολα να συμβιώσει και να παντρευτεί, αρκεί να μην έχει πιεστεί για να πάρει την απόφαση αυτή, αλλά να είναι αυτό που εκείνη τη στιγμή το θεωρεί σωστό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι λάτρης της οικογένειας και ένας από τους βασικούς στόχους της ζωής του είναι να πραγματοποιήσει κάποια στιγμή έναν γάμο και να κάνει παιδιά! Δεν είναι και τόσο υπέρ της συμβίωσης, αλλά προτιμά όταν μία σχέση πηγαίνει για σοβαρά, όλα να γίνονται με τον παλιό, καλό παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή ένας αρραβώνας και στην συνέχεια ένας γάμος! Ακόμα και αν οι συνθήκες είναι τέτοιες που πρέπει να συμβιώσει πριν παντρευτεί, είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να έχει οριστεί και κάποια ημερομηνία γάμου! Ο Καρκίνος είναι της άποψης ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβιώνεις με έναν άνθρωπο, αν δεν υπάρχει η προοπτική να παντρευτείς…

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι μπορεί να είναι αρκετά προοδευτικό και ανοιχτόμυαλο, να είναι η ψυχή της παρέας και να δίνει την εντύπωση ότι δεν τον καίει και τόσο πολύ ο γάμος, στην πραγματικότητα όμως είναι αρκετά συντηρητικός στις απόψεις του περί γάμου και συμβίωσης! Όταν ο Λέοντας είναι ερωτευμένος και έχει δει μία σχέση στα σοβαρά, θέλει να το κατοχυρώσει, να είναι βέβαιος, να μπει αυτή η υπογραφή που θα του εξασφαλίσει ότι θα είναι για πάντα μαζί με το ταίρι του. Δεν βρίσκει κανέναν λόγο απλά και μόνο να συμβιώνει με έναν άνθρωπο, χωρίς να υπάρχει κοινός σκοπός και κοινά όνειρα… Ακόμα και αν συμβιώσει, θα το κάνει για πολύ λίγο χρονικό διάστημα και μετά θα ασκήσει… βέτο για γάμο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος μπορεί να είναι συντηρητικός στις απόψεις του, όμως δεν δεσμεύεται εύκολα! Για να πει ότι με έναν άνθρωπο θα μείνει για πάντα μαζί και θα δημιουργήσουν οικογένεια, πρέπει να πειστεί πρώτα, όχι με τα λόγια αλλά με τις πράξεις, ότι όντως υπάρχουν καλές προοπτικές! Ο Παρθένος λοιπόν, προτιμά να υπάρχει πρώτα το στάδιο της συμβίωσης, όπου θα μπορέσει να διαπιστώσει αν ταιριάζουν απόλυτα τα… χούγια και οι συνήθειες με το σύντροφό του και στη συνέχεια παίρνει την απόφαση για γάμο! Ο Παρθένος είναι της άποψης ότι μία σχέση με έναν άνθρωπο μπορεί να είναι καλή, όμως στη συμβίωση κάτι μπορεί να χαλάσει! Για το λόγο αυτό, η συμβίωση είναι για τον Παρθένο ένα τεστ για το γάμο…

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και ο βαθύτερος σκοπός του είναι να βρει το άλλο του μισό, με το οποίο θα ζήσει μία όμορφη κοινή ζωή! Είναι το ζώδιο που επιλέγει εύκολα το γάμο, όμως δεν θέλει να προβληματίζεται και να μπαίνει σε διλήμματα… Ακολουθεί πάντα τους ρυθμούς της σχέσης του, αλλά και τις αποφάσεις που θα πάρει το ταίρι του, και δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για την εξέλιξη που θα υπάρξει! Τις περισσότερες φορές λοιπόν ο Ζυγός, οδεύει κατευθείαν προς το γάμο, γιατί οι συνθήκες στη σχέση του τον οδηγούν προς αυτόν… Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ζυγός είναι τόσο διπλωμάτης και καταφερτζής, που μπορεί να σε τυλίξει σε μία κόλλα χαρτί, χωρίς να το καταλάβεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη στιγμή που ένας Σκορπιός είναι ερωτευμένος, θέλει να είναι 24ώρες το 24ωρο μαζί με το ταίρι του… Έτσι λοιπόν, από το ξεκίνημα μίας «δυνατής» σχέσης θα τον δεις αμέσως να συμβιώνει, γιατί δεν μπορεί να κάνει μακριά από το σύντροφό του! Έχει μάλιστα και το εξής: Όταν είναι ερωτευμένος, θεωρεί ότι το ταίρι του, του ανήκει και ακόμα και αν δεν έχει προκύψει ένας γάμος, θεωρεί ότι έχει βρει τον άνθρωπο του! Έτσι λοιπόν, όλα παίρνουν το ρυθμό τους και ο Σκορπιός οδεύει πολύ γρήγορα στα σκαλιά της Εκκλησίας… Πολύ απλά γιατί θέλει να κατοχυρώσει ότι ο δεσμός είναι νόμιμος και μόνιμος και τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φιλελεύθερος Τοξότης δεν βρίσκει κανέναν λόγο για να παντρευτεί, είναι της άποψης ότι μπορεί να δημιουργήσει οικογένεια, ακόμα και αν δεν τελέσει το μυστήριο του γάμου! Έτσι λοιπόν, όταν έχει βρει το σύντροφο με τον οποίο ταιριάζει απόλυτα, δηλαδή τον σύντροφο που δεν τον πιέζει, τότε μπορεί άνετα να συμβιώσει… Θα πάρει την απόφαση του γάμου, μονάχα για να ευχαριστήσει την οικογένεια, τους φίλους ή και το ταίρι του, γιατί στην πραγματικότητα αν ο ίδιος έχει κατασταλάξει ότι έχει βρει τον άντρα (ή την γυναίκα) της ζωής του, θεωρεί ότι τίποτα δεν θα αλλάξει με μία απλή υπογραφή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένας συντηρητικός άνθρωπος… Μπορεί να ακολουθεί έναν σύγχρονο τρόπο ζωής, όμως ποτέ δεν μπορεί να ξεπεράσει την σκέψη: «τι θα πει ο κόσμος, τι θα πει η οικογένεια»! Είναι της άποψης ότι ο προορισμός ενός ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας, επομένως αν έχει εξασφαλίσει καλή δουλειά και χρήματα, και φυσικά έχει βρει το σύντροφό του, τότε δεν βρίσκει το λόγο να μην παντρευτεί! Δεν συμφωνεί με την ιδέα της απλής συμβίωσης, δεν βρίσκει το λόγο ένα ζευγάρι να μένει σε ένα σπίτι σαν να είναι παντρεμένοι, χωρίς να έχει επισφραγιστεί ο δεσμός με έναν γάμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος και ποτέ δεν μπορείς με σιγουριά να πεις τι σε περιμένει όταν είσαι στο πλάι του… Υπάρχουν Υδροχόοι που είναι πολύ συντηρητικοί και που σε εντυπωσιάζουν με τις παραδοσιακές τους απόψεις, υπάρχουν όμως και Υδροχόοι που είναι τόσο άπιαστοι και φιλελεύθεροι, που προκαλούν έντονα με τις επιλογές του! Ο Υδροχόος τις περισσότερες φορές παίρνει εντελώς ξαφνικά την απόφαση και παντρεύεται… Και κάνει τους πάντες να μένουν με το στόμα ανοιχτό με την επιλογή του! Γενικότερα όμως, δεν είναι ενάντια στη συμβίωση, ιδιαίτερα αν έχει βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο περνά καλά!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς από όταν θυμάται τον εαυτό του, ονειρεύεται έναν παραμυθένιο γάμο! Όταν βρίσκει τον άνθρωπό του, δεν βρίσκει κανέναν λόγο για να συμβιώσει και να μην παντρευτεί… Θέλει να νιώσει την σιγουριά και την ασφάλεια που του προσφέρει ένας γάμος, θέλει να εκπληρώσει τα όνειρά του και σίγουρα, η συμβίωση δεν μπορεί να τον κάνει να νιώσει σταθερότητα! Έτσι λοιπόν, πού το πάει, πού το φέρνει, καταφέρνει όταν το βάλει στο μυαλό του, να παντρευτεί το άτομο που έχει επιλέξει, χωρίς πρώτα να έχει συμβιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί του!

https://www.myastro.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Μια καλή ημέρα για να κάνετε πράγματα από το σπίτι σας που θα σας ικανοποιήσουν ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά τις σχέσεις σας. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας τονώνει και σας κινητοποιεί να κάνετε πράγματα ακόμη και αν εσωτερικά δικά σας ζητήματα είναι επίσης έντονα κινητοποιημένα. Δώστε χρόνο στις σκέψεις σας και ξεκουράστε το μυαλό σας. . .

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τους άλλους, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να σταθείτε σε όσους έχουν ανάγκη για μια καλή κουβέντα. Η συμπαράσταση σας αυτή την δύσκολη στιγμή θα είναι βάλσαμο στην καρδιά τους. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες κυρίως επαγγελματικές και να διευθετήσετε ζητήματα διαδικτυακά. Άνθρωποι βρίσκονται κοντά σας και είναι σημαντικό να υπάρχει το αίσθημα αλληλεγγύης ενεργό ανάμεσα σας με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να εκδηλωθεί. . .

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο και σύνοδος Ήλιου/Χείρωνα μπορεί να σας ρίξει την διάθεση σήμερα ή να νιώσετε αδύναμη/ος σε όλο αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι μπορεί να γίνει στο σήμερα, από το σπίτι σας και όλα θα βρουν ξανά τους ρυθμούς τους. . .

Παρθένος

Ένα είδος ξεκαθαρίσματος έχει η σημερινή μέρα. Θα μπορούσε να είναι η τακτοποίηση της ντουλάπας, της αποθήκης, του παταριού ή πιο εσωτερικά δικά σας ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την στιγμή. . .

Ζυγός

Δυσκολίες μπορεί να φέρει η σημερινή μέρα ή να νιώθετε εσείς κάπως περίεργα ανεξάρτητα αν υπάρχουν εξωτερικά γεγονότα ή όχι. Κάντε λίγο στην άκρη πράγματα που σας χωρίζουν από τους γύρω σας και συνδεθείτε με ότι λειτουργεί υποστηρικτικά και σας ενώνει. . .

Σκορπιός

Η μέρα έχει δράση ακόμη και από το σπίτι σας. Η ενέργεια σας μπορεί να μην είναι στα ύψη σήμερα, όπως είναι συνήθως, αλλά θα βρείτε με κάποιον τρόπο το κέφι σας ή έστω την όρεξη να κινητοποιηθείτε προς μια κατεύθυνση. Πάρτε τα ηνία. . .

Τοξότης

Κάτι μπορεί να σκεφτείτε σήμερα και το οποίο θα σας είναι πολύ χρήσιμο στο μέλλον, μόλις αρχίσει να υπάρχει ξανά ομαλότητα γύρω μας. Στο σήμερα δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, μην αναλώνεστε άσκοπα. . .

Αιγόκερως

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για βαθιές σκέψεις και περίπλοκες καταστάσεις. Κινηθείτε μεν με ασφάλεια αλλά αφήστε το νου να σας ταξιδέψει εκεί που η ψυχική σας ηρεμία είναι το σημαντικότερο από όλα. . .

Υδροχόος

Η αίσθηση της ασφάλειας είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας και σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη σύνεση και προσοχή από μέρους σας. Αφήστε τους ηρωισμούς και προσανατολιστείτε προς την κατεύθυνση που είναι γνώριμη και ασφαλής. . .

Ιχθύες

Σκέψεις, ιδέες, και συνομιλίες με άλλους ανθρώπους σας φέρνουν σε επαφή με το εδώ και τώρα της ζωής σας. Η τάση φυγής από μέρους σας θα είναι έντονη και είναι σίγουρο πως ξέρετε πώς να ελιχθείτε ευέλικτα και να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί ακόμη και μέσα στο σπίτι σας.

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Προκλήσεις μπορεί να έχει η σημερινή μέρα κυρίως μέχρι το μεσημέρι και ενδέχεται επαγγελματικά ζητήματα να σας απασχολήσουν. Μετά το απόγευμα είναι ιδανική μέρα να ασχοληθείτε με ότι σας παρέχει ασφάλεια μέσα στο σπίτι σας, μαζί με την οικογένεια και την θαλπωρή που υπάρχει μέσα σε αυτή. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μετά το μεσημέρι κατευνάζει τις ανησυχίες σας. Το σπίτι αυτή την στιγμή παρέχει μεγάλη ασφάλεια κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε βοηθά στην ηρεμία και ησυχία που χρειάζεστε να νιώσετε σήμερα. . .

Δίδυμοι

Από το μεσημέρι και μετά συνιστάται να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Δεν είναι κατάλληλη μέρα να δώσετε ενέργεια σε πράγματα που θέλουν πολύ σκέψη. Χαλαρώστε στην θαλπωρή και την ηρεμία που μπορεί να σας προσφέρει το σπίτι σας. . .

Καρκίνος

Είναι μια κοινωνική μέρα ακόμη και από το σπίτι σας. Μπορείτε να συνομιλήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά ή μακρυά και να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις σχετικά με κοινωνικά ζητήματα που προκύπτουν αυτή την στιγμή. Δώστε σημασία σε ότι σας ηρεμεί. . .

Λέων

Μέχρι το μεσημέρι ζητήματα που σας απασχολούν θα πάρουν αρκετή ενέργεια για να τακτοποιηθούν. Από τα μεσημέρι και μετά η αίσθηση αλλάζει και η ανάγκη να βρεθείτε σε μια περισσότερο ασφαλή κατάσταση θα είναι εντονότερη. Χαλαρώστε και ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας. . .

Παρθένος

Η παρόρμηση τις πρωινές ώρες θα είναι αισθητή γιαυτό καλό θα ήταν με σύνεση να κάνετε ότι είναι απαραίτητο να γίνει. Από το μεσημέρι και μετά η κατάσταση αλλάζει και η τάση να μείνετε σταθεροί σε μια κατάσταση η οποία σας παρέχει ασφάλεια και σιγουριά θα ομορφύνει το βράδυ στο σπίτι σας. . .

Ζυγός

Η Σελήνη αρχικά απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να σας δημιουργεί μια ανησυχία και να μην ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε ή τι σας φταίει ώστε να το αλλάξετε. Από το απόγευμα και μετά το σκηνικό αλλάζει και η αίσθηση να βρείτε ηρεμία περνώντας τον χρόνο σας πιο χαλαρά θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε απόψε. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντι από τα ζώδιο σας από το μεσημέρι και μετά σας βάζει σε σκέψεις. Που βαδίζετε, τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε ικανοποίηση και να νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια αυτή την στιγμή. Καλό θα ήταν να συζητήσετε με τους ανθρώπους που είστε μαζί στο σπίτι. Είναι καλή στιγμή να ανταλλάξετε σκέψεις και να έρθετε ακόμη πιο κοντά. . .

Τοξότης

Η αλλαγή της καθημερινότητα μπορεί σήμερα να φέρει προκλήσεις και να μην ξέρετε ακριβώς τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε για να πάρετε ικανοποίηση. Η αλήθεια είναι πως είναι ιδανική μέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας δίνει ασφάλεια. Χωρίς να σπαταλήσετε πολύ ενέργεια αφιερωθείτε σε κάτι που έχει πραγματικά έναν σκοπό από το σπίτι σας. . .

Αιγόκερως

Είστε δυναμικός άνθρωπος και θέλετε να λειτουργείτε παραγωγικά όλες τις στιγμές. Σήμερα μετά το μεσημέρι η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με την ασφάλεια, την απλότητα, την ομορφιά και την αισθητική. Ασχοληθείτε με κάτι που σχετίζεται με αυτούς τους τομείς μέσα στο σπίτι σας. . .

Υδροχόος

Κυρίως από το μεσημέρι και μετά η διάθεση σας αλλάζει. Η απλότητα είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την στιγμή για να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν χαρά αλλά και την αίσθηση της ασφάλειας σήμερα. . .

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό κυρίως από το μεσημέρι και μετά ευνοεί οτιδήποτε έχει τα συστατικά της ηρεμίας, της σύνεσης, της απλότητας και της αισθητικής. Αν είστε καλλιτέχνης είναι ιδανική στιγμή να ασχοληθείτε με την εργασία σας διαφορετικά αφεθείτε στην θαλπωρή και την ζεστασιά την οικογένειας σας.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Συνήθεια: Εχθρός ή σύμμαχος για τη σχέση;
Λίλα Δασκαλάκη
Πολλοί είναι αυτοί οι παράγοντες που μας κάνουν να θέλουμε να ερωτευόμαστε. Να βλέπουμε στο πρόσωπο του έρωτα τη δική μας ευτυχία ζωγραφισμένη και πουθενά αλλού να μη θέλουμε να την αναζητήσουμε, παρά μόνο σ’ αυτό το μοναδικά δυνατό συναίσθημα. Μία από τις πιο σημαντικές ανάγκες που μας κάνουν να θέλουμε να ερωτευθούμε και να μας ερωτευθούν είναι η επιθυμία να ζήσουμε το καινούργιο. Ο έρωτας μοιάζει με ένα ολοκαίνουργιο δώρο που έρχεται ξαφνικά σε μία συσκευασία τέτοια, ώστε αμέσως σχεδόν να μπορούμε να γνωρίζουμε για το περιεχόμενό της. Και αυτή είναι η μαγεία της σχέσης. Μέχρι να μάθουμε τους τρόπους λειτουργίας του καινούργιου παιχνιδιού, το ενδιαφέρον μας θα παραμένει άσβεστο.

Κάθε νόμισμα όμως έχει δύο όψεις. Ποια θα μπορούσε να είναι η όψη που ταιριάζει καλύτερα στο κάθε ζώδιο;

Τα δύσκολα αρχίζουν μετά. Όταν αρχίζει η συνήθεια να στραγγίζει τους χυμούς του έρωτα, όταν το πρόσωπο που μέχρι πρότινος κυριαρχούσε στη σκέψη και στο συναίσθημά μας, αρχίζει να γίνεται δεδομένο. Έχει δύναμη όμως η συνήθεια, τέτοια ώστε να μην είμαστε σε θέση να πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει, στην περίπτωση που η σχέση δεν προχωράει άλλο. Δεν είναι πάντα εχθρός όμως η συνήθεια. Είναι αυτό το αίσθημα της οικειότητας που σιγά- σιγά αναπτύσσεται μέσα στη σχέση και μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς, σε αντίθεση με το άγνωστο που συνεχώς μας προβάλλει. Συνήθεια σημαίνει και ταύτιση. Ταυτιζόμαστε με τα θέλω του άλλου, με αποτέλεσμα να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τις δικές μας ανάγκες.

ΚΡΙΟΣ

Συνήθεια για τον Κριό μπορεί να σημαίνει και θάνατος. Ο θάνατος της σχέσης. Σαν τη μέλισσα μοιάζει να προσπαθεί να ρουφήξει τον ανθό, για να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό απόσταγμα στη σχέση. Γι’ αυτό και συνήθως οι σχέσεις του Κριού δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Αντιδρά στα ίδια και τα ίδια, θέλει συνεχώς να συμβαίνει κάτι, κάτι διαφορετικό, να ανακαλύπτει νέους κώδικες επικοινωνίας, προκειμένου να αισθάνεται ο εαυτός του. Και η αλήθεια είναι πως θα βρίσκει τρόπους, τουλάχιστον στην αρχή, για να διατηρήσει τη μαγεία της σχέσης, μέσα από εκπλήξεις και απρόβλεπτες συμπεριφορές πολλές φορές. Κάποια στιγμή όμως παραιτείται από όλη αυτή τη διαδικασία. Εκτός και αν ο/η σύντροφος εφευρίσκει συνεχώς τρόπους για να διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον του.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθεια και Ταύρος, έννοιες ταυτόσημες. Το γήινο σταθερό του ζωδιακού επιζητά το γνώριμο και το οικείο και δεν έχει καμία διάθεση να απαρνηθεί συνήθειες ακόμα και χρόνων, αφού οτιδήποτε δεν είναι γνώριμο για εκείνον τον κάνει να βρίσκεται έξω από τα νερά του. Το ίδιο συμβαίνει και με τη σχέση. Γι’ αυτό και αργεί να εκφράσει τα συναισθήματά του, αργεί να οικειοποιηθεί με τον/τη σύντροφο. Το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι ότι όσο πιο πολύ δένεται, τόσο περισσότερο εκδηλώνει τον καλύτερο εαυτό του σε ερωτικο-σεξουαλικό επίπεδο. Ο χρόνος γι’ αυτόν δεν αποτελεί εχθρό για την ερωτική του επιθυμία. Αντίθετα, τον κάνει να νιώθει πιο ασφαλής και επιβεβαιωμένος, φτάνει μόνο ο/η σύντροφος να μην απαιτεί τα παραπάνω από αυτά που εκείνος προτίθεται να δώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο αεικίνητος του ζωδιακού, εύκολα μπορεί να πέσει θύμα συνήθειας στη σχέση και όχι μόνο. Μπορεί να καταλήξει να είναι βαρετός πολλές φορές, αφού προτιμά να συχνάζει στα ίδια και τα ίδια στέκια και να θέλει να πηγαίνει στο ίδιο μέρος διακοπών. Δύσκολα αποχωρίζεται την οποιαδήποτε συνήθεια, ακόμα και αν δε λειτουργεί προς όφελός του. Μπορεί συνεχώς να διευρύνει το δίκτυο των επικοινωνιών του, παραμένει όμως σε φιλίες ακόμα και των παιδικών του χρόνων. Παρ’ όλα αυτά, όμως, δεν πλήττεις μαζί του, για έναν και μόνο λόγο. Γνωρίζει έναν μοναδικό τρόπο να κρατάει το ενδιαφέρον, αποσπώντας συνέχεια την προσοχή. Δε βαριέται τον/τη σύντροφο. Φτάνει μόνο να του κάνει όλα του τα χατίρια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάλλιστα ένας Καρκίνος θα μπορούσε να γράψει ύμνο γύρω από το κεφάλαιο που ονομάζεται συνήθεια. Ό, τι οικειοποιηθεί, θα θέλει να το κάνει δικό του και να το κρατήσει σε όλη του τη ζωή. Σύντροφος, σπίτι, ρούχα, ακόμα και το έπιπλο της γιαγιάς του. Ο χρόνος για έναν Καρκίνο είναι επένδυση πάνω στο κεφάλαιο που λέγεται ασφάλεια. Όχι μόνο δεν τον φθείρει η συνήθεια, αντίθετα, τον κάνει να νιώθει πιο ισορροπημένος συναισθηματικά, πιο ασφαλής μέσα στη σχέση. Αυτός είναι και ένας σοβαρός λόγος για να προκαλέσει την αντίδραση του συντρόφου, κυρίως εάν επιλέξει ένα ζώδιο που ανήκει στην κατηγορία της φωτιάς. (Κριό, Λέοντα, Τοξότη). Μέσα από την ανάγκη του να συντηρεί το παρελθόν, θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να κρατάει το γνώριμο, αυτό που θα τον κάνει να νιώσει πιο ασφαλής.

ΛΕΩΝ

Ο πύρινος σταθερός του ζωδιακού επιζητά τη σταθερότητα στη σχέση, αυτό όμως δε σημαίνει πως η συνήθεια είναι κάτι συμβατό με την ιδιοσυγκρασία του. Μέσα από την ανάγκη του να ζει πάνω σ’ ένα σκηνικό τη ζωή του, μπαίνει σε διαφορετικούς ρόλους, και ανάλογα την περίσταση. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον ίδιο, αλλά και τον/τη σύντροφο. Συνήθεια για το Λέοντα σημαίνει μιζέρια και υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής του. Πάντα κάτι πρέπει να γίνεται, κάτι διαφορετικό για να διατηρείται ζωντανό, όχι μόνο το ενδιαφέρον της σχέσης, αλλά και γενικότερα το εξωτερικό περιβάλλον του. Το μοντέλο έκφρασής του όμως, και σε ό, τι αφορά τη συναισθηματική του έκφραση αλλά και το στυλ του, παραμένει σταθερό, και σπάνια παρεκκλίνει από αυτό που έχει υιοθετήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη εντύπωση που δίνει ένας Παρθένος είναι ότι είναι πρόθυμος και ανοιχτός στην οποιαδήποτε αλλαγή, στο ό, τι μπορεί να συνωμοτήσει θετικά στην ανανέωση και ανατροφοδότηση της σχέσης. Και σ’ αυτό συμβάλλει το ευμετάβλητο του χαρακτήρα του, μέσα από το οποίο σου μεταδίδει την αίσθηση ότι είναι έτοιμος για όλα. Στην πορεία, όμως, ανακαλύπτεις ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει και πολλά, προκειμένου να βγει από τη ρουτίνα του. Παρθένος και ρουτίνα, έννοιες ταυτόσημες. Και αν ο/η σύντροφος συνωμοτήσει σ’ αυτό, τότε πραγματικά δε θα έχει κανένα πρόβλημα στη σχέση. Ο χρόνος θα λειτουργήσει σαν σύμμαχος, φτάνει μόνο να μπορεί κανείς να δέχεται τις ιδιορρυθμίες του, και προπάντων την ανάγκη της αυτονομίας μέσα στην καθημερινότητά του.


ΖΥΓΟΣ

Η συνήθεια για έναν Ζυγό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει αποδεκτό μέσα στη σχέση. Όλα θα πρέπει να εξελίσσονται, έτσι όπως την πρώτη στιγμή ακόμα της γνωριμίας. Όλα θα πρέπει να έχουν έναν τελετουργικό χαρακτήρα. Η επικοινωνία, η συναισθηματική ανταλλαγή, το φαγητό, και βέβαια το περιβάλλον του χώρου θα είναι τέτοιο, ώστε να αναβαθμίζει την ποιότητα της σχέσης. Στην περίπτωση όμως που ο/η σύντροφος δε συνωμοτήσει θετικά σε όλο αυτό το κλίμα που με κάθε τρόπο θα προσπαθεί ένας Ζυγός να διαμορφώνει μέσα στην καθημερινότητά του, τότε αυτόματα χαλάει η συνταγή. Και επειδή είναι σε θέση να γνωρίζει τα μοναδικά συστατικά της, τότε, χωρίς ενδοιασμούς και αναστολές, θα μπει στη διαδικασία να την δημιουργήσει μέσα από άλλο/η σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μοναδικός ίσως του ζωδιακού που ξέρει τον τρόπο να διατηρήσει όχι μόνο το ενδιαφέρον, αλλά και το πάθος στη σχέση μέσα στην καθημερινότητά του. Μπορεί να εφεύρει χίλιους δυο τρόπους να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον του/της συντρόφου, μέσα από την ισχυρή σεξουαλική του ιδιοσυγκρασία. Δε βαριέται εύκολα ένας Σκορπιός, και για όσο βέβαια διαρκεί η ερωτικο-σεξουλική επιθυμία, την οποία, βέβαια, τροφοδοτεί ο ίδιος, μέχρις ότου την έχει ανάγκη. Εάν αυτό τελειώσει, τότε αυτόματα όλα θα μοιάζουν αδιάφορα και ανιαρά γι’ αυτόν. Θα χρειαστεί, όμως, να περάσει πολύς χρόνος για να φτάσει σε αυτό το στάδιο της σχέσης. Επενδύει, όμως, ο Σκορπιός στο χρόνο. Και εύκολα η συνήθεια μπορεί απλά γι’ αυτόν να μεταφράζεται ως οικειότητα, κάτι που το έχει πολύ ανάγκη. Αφού μόνο τότε ηρεμεί από τους ισχυρούς κραδασμούς που προκαλεί το παράφορο πάθος στον ψυχικό του κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συνήθεια για έναν Τοξότη είναι λέξη απαγορευτική στο λεξιλόγιό του. Γι’ αυτό και η ζωή του εξελίσσεται μέσα από το απρόβλεπτο, κάνοντας ό, τι μπορεί για να έλκει το διαφορετικό. Όσον αφορά το θέμα «συνήθεια και σχέση», μάλλον δεν τον αφορά, με την έννοια ότι ακόμα και αν βρίσκεται μέσα σε μακροχρόνια σχέση, σίγουρα εκείνος θα έχει βρει τον τρόπο να βιώνει εμπειρίες ερωτικές, να κάνει αυτά που τον ευχαριστούν, να βλέπει όψεις τις ζωής που δύσκολα άλλοι μπορούν. Και αυτό που του δημιουργεί τη μεγάλη ευκολία στο να τα καταφέρνει όλα αυτά είναι η πολυτέλεια που έχει (συνήθως) να μη βάζει πρόγραμμα στη ζωή του. Εάν ο/η σύντροφος συνωμοτήσει θετικά σε αυτήν την ανάγκη του, τότε δύσκολα η συνήθεια θα λειτουργήσει απειλητικά για τη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το γήινο και Κρόνιο του ζωδιακού δεν απειλείται από τη δύναμη της συνήθειας, όσο παράξενο και αν φαίνεται αυτό. Η ανάγκη του για έντονη κοινωνική ζωή, σίγουρα θα παρασύρει και τον/τη σύντροφο σ’ αυτό το μοντέλο ζωής. Παρ’ ότι λειτουργεί πολύ απαιτητικά μέσα στην καθημερινότητά του συντηρώντας συνήθειες χρόνων, κάτι που τον κάνει να παγιώνεται πολλές φορές μέσα σε μία πραγματικότητα ανώφελη πια για τον ίδιο, παρ’ όλα αυτά, πάντα θα βρίσκει τρόπους να ζει διαφορετικά και να προσφέρει συνθήκες διαβίωσης τέτοιες, ώστε να κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον. Αντιδρά στη μιζέρια και στο χαμηλό επίπεδο ζωής, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κάνει το παραπάνω απ’ όσο περνάει από το χέρι του, προκειμένου να είναι συνεπής με τις αρχές και τις πεποιθήσεις του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο οραματιστής του ζωδιακού, ο εκπρόσωπος του πλανήτη Ουρανού, μέσω του οποίου μεταφέρεται το πνεύμα της αλλαγής, όσο και αν ακούγεται παράξενο, δεν αντέχει τις αλλαγές στις σχέσεις και στην καθημερινότητά του, παρά μόνο σε επίπεδο θεωρητικό. Σίγουρα, έχει ανάγκη να βάζει μια πινελιά διαφορετικού στη σχέση μέσα στην καθημερινότητα. Κυρίως όμως σε επίπεδο επικοινωνίας, θα συμβαίνει αυτό. Η ανάγκη του για σταθερότητα, συνήθως, δημιουργεί συνθήκες μακροβιότητας σε ό, τι αφορά τις σχέσεις του. Δεν τον βαριέσαι εύκολα όμως έναν Υδροχόο, και το περίεργο είναι πως δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτό. Απλά, κάτι καινούργιο πάντα έχει να πει, κάτι που σαν ιδέα προβάλλει μια διαφορετική προοπτική. Όχι απαραίτητα για τον ίδιο, αλλά και για όλους εκείνους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του.

ΙΧΘΥΣ

Το ζώδιο που μπορεί, όσο κανένα άλλο, να σε παρασύρει σ’ έναν ονειρικό κόσμο, μπορεί να βουλιάξει μέσα στη συνήθεια και στην ανία, σε βαθμό που να απομακρύνει τον/την ερωτική -ο σύντροφο από κοντά του. Και ειδικά στην περίπτωση που διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες του, και από τη στιγμή που προσγειώνεται ανώμαλα στην πραγματικότητα, την οποία δύσκολα θα μπορέσει να διαχειριστεί. Μόνο όταν είναι ερωτευμένος ένας Ιχθύς ή όταν επιδίδεται σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μόνο τότε μπορεί πραγματικά να λειτουργεί ως μέσο μεταφοράς για να σε απομακρύνει από τον αφιλόξενο και ανιαρό κόσμο της ύλης. Διαφορετικά, μπορεί να γίνει όχι μόνο ανιαρός, αλλά και κουραστικός, μην έχοντας βρει τρόπους να εκτονώνει το συναισθηματισμό και τη φαντασία του.

https://www.e-zwdia.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή