Σεπτεμβρίου 18, 2019

ΖΩΔΙΑ

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και να υποστείτε συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας, για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας. Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.

ΛΕΩΝ: Όλα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας. Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι. Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποτραβηχτείτε αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε και περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας. Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούριες γνωριμίες. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΣ: Φίλοι και οικογενειακά σας πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Μια σχέση από το παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ότι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα στις 13/1, στις 16/6 και στις 21/9 του 2019. Δες τις προβλέψεις της Ανδριάννας Σαρρή…

 

Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης της αστρολογίας, μας δίνει επεκτάσεις, τύχη, αισιοδοξία αλλά και ενίοτε τάση για υπερβολή και επιπολαιότητα από το ζώδιο του Τοξότη!

Ο Ποσειδώνας, που εκπροσωπεί την φαντασία, το όνειρο, αλλά και τις ουτοπίες, μας παρασύρει σε… παραμύθια με καλό ή κακό τέλος, από το Ζώδιο των Ιχθύων!

Κατά την διάρκεια του 2019, οι δύο αυτοί πλανήτες θα κοντραριστούν με όψη Τετραγώνου, τρεις φορές, στις 13 Ιανουαρίου, στις 16 Ιουνίου και στις 21 Σεπτεμβρίου.

Τα αποτελέσματα αυτής της όψης θα είναι ομιχλώδεις καταστάσεις, ουτοπικές σχέσεις, απογοητεύσεις λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού και κατάχρησης τύχης, απομυθοποιήσεις προσώπων, υποσχέσεων και προσδοκιών και κίνδυνοι εκμετάλλευσης λόγω ευπιστίας και έλλειψης ρεαλισμού!

Ο ιδεαλισμός, οι αξίες και τα όνειρά μας, αποδεικνύονται ουτοπίες και η προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα, είναι πιο απότομη από ποτέ!

Καθόλου καλή εποχή για συμπεράσματα, σχέσεις ή συνεργασίες εμπιστοσύνης, αποφάσεις και συμφωνίες!

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός : Κοινωνικές επαφές και γνωριμίες, δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο νομίζεις! Οι επικοινωνίες σου είναι δυσνόητες και έχουν αρκετά κενά και παρεξηγήσεις, συμπεριλαμβάνοντας και αρκετές υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν! Οργάνωσε όσο μπορείς καλύτερα μετακινήσεις και ταξίδια, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές σχεδίων, λόγω προχειρότητας. Γενικά, ταλαιπωρείσαι από ψυχολογικά-συναισθηματικά μπερδέματα και τάσεις φυγής και δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ακριβώς τι θες και τι χρειάζεσαι! Αν εργάζεσαι με το/στο εξωτερικό ή σε χώρο που έχει να κάνει με εκπαίδευση ή μετακινήσεις/μεταφορές, πρόσεξε τις εξαπατήσεις και τις εκμεταλλεύσεις, από ή προς εσένα!

Ταύρος: Αρκετές οι απογοητεύσεις στα ερωτικά σου ζητήματα, λόγω μη ξεκάθαρων σχέσεων, απωθημένων, κακής εκτίμησης της κατάστασης και υπερβολικές προσδοκίες που σταδιακά μεταμορφώθηκαν σε απαιτήσεις και εμμονές, οι οποίες ποτέ δεν εκπληρώθηκαν.Προβλήματα επίσης θα υπάρξουν, λόγω λάθος διαχείρισης σε οικονομικά ζητήματα, ιδίως όσον αφορά τα χρήματα άλλων και κυρίως του συντρόφου, επενδύσεις, χρέη ή κληρονομικά! Πιθανόν, να αισθανθείς προδοσία ή εκμετάλλευση από φίλους, ιδίως αν η φιλία είναι σχετικά πρόσφατη.

Δίδυμος: Πιθανόν λόγω της πρόσφατης εύνοιας στην συντροφική ζωή, εθελοτυφλείς σε προβλήματα που υπάρχουν με τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αρνήθηκες να δεις την αλήθεια και αισιοδοξείς ότι θα πάνε καλά, με αποτέλεσμα να πιστεύεις ότι ακούς ή ότι εσύ μετέωρα υποθέτεις. Επιπλέον, η τάση σου να παραστρατήσεις θέλει προσοχή και απαιτείται πίστη και εντιμότητα από μέρους σου, στον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος νέες ερωτικές γνωριμίες, αποδεικνύονται απογοητευτικές και επιπόλαιες, ακόμα κι αν αρχικά φάνηκαν ως μεγάλες ευκαιρίες. Συνεργασίες ναυαγούν λόγω ανειλικρίνειας και μη τήρησης συμφωνιών! Ενδεχομένως, να υπάρξουν και κάποιες οικογενειακές απογοητεύσεις, όπως και απομυθοποίηση ενός έρωτα που ανήκει στο παρελθόν.

Καρκίνος: Υπέρμετρος ενθουσιασμός, υπέρμετρη αισιοδοξία και υπερεκτίμηση του εαυτού σου, κάνουν αρκετούς από τους στόχους σου να φαίνονται τώρα άπιαστοι και αδύνατοι. Ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, αναγκάζεσαι να αλλάξεις φιλοσοφία, αφού οι συνέπειες λόγω βιαστικών λαθών, επιπόλαιης υπερεκτίμησης των δυνάμεων σου, λάθος εμπιστοσύνης σε συναδέλφους ή συνεργάτες, είναι παρούσες! Επίσης διαπιστώνεις, πως κάποιες κακές σου συνήθειες, ιδίως σε διατροφή και καθημερινότητα, πρέπει να «κοπούν», πριν κάνουν χειρότερη ζημιά. Προσοχή σε θέματα/σχέσεις που έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις, ταξίδια, θρησκεία και εξωτερικό.

Λέων : Ο υπερβολικός ρομαντισμός σου και η ισχυρή ανάγκη σου για βελτίωση του ερωτικού τομέα, θα σε παρασύρει και θα σε κάνει να πιστέψεις ψεύτικα μεγάλα λόγια και απατηλές υποσχέσεις. Επιπλέον, το έντονο πάθος σου, σε καθιστά επιρρεπή σε ερωτικές ατασθαλίες και μοιραίες σχέσεις που βασίζονται μόνο στο σεξ, ακόμα κι αν εσύ θες και κάτι παραπάνω. Προβάλλεις με λάθος τρόπο τον εαυτό σου και σοκάρεσαι όταν διαπιστώνεις, πως η κοινωνική/ερωτική σου φήμη, δεν είναι αυτή που νόμιζες μέχρι. Μείνε προσγειωμένος, ιδίως σε συναισθηματικά θέματα, πες ναι στην αυτοπεποίθηση και την βοήθεια της λογικής, αλλά όχι στην έπαρση και στην εφήμερη ερωτική διασκέδαση.

Παρθένος: Απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις έρχονται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια, είτε από δικά σου λάθη, είτε από άλλων! Ιδίως αν συζείς ή είσαι σε γάμο, η απογοήτευση θα έρθει από τον σύντροφο και πιθανόν να αισθανθείς και ένα είδος προδοσίας από εκείνον. Αν πάλι είσαι εσύ αυτός, που παρασύρθηκες σε ατασθαλία, νομίζοντας πως δεν θα φανερωθεί, τώρα έρχονται αποκαλύψεις που σε βλάπτουν. Αρκετή η συναισθηματική και η ψυχική ανασφάλεια και επίσης πιθανόν να πληγωθείς από άτομο του ερωτικού παρελθόντος, που λανθασμένα ήλπιζες σε μία επιστροφή ή επανασύνδεση.

Ζυγός: Πιθανόν τελευταία να ήσουν ιδιαίτερα ευκολόπιστος και απρόσεκτος, σε κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες, που τελικά δεν ήταν αυτό που φαίνονταν! Πρόσεξε πολύ υπογραφές, οδήγηση και γενικά μετακινήσεις, όπως και την εμπιστοσύνη που δίνεις στα μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις! Ακόμα κι αν δεν προσπαθήσει κάποιος να σε εκμεταλλευτεί ή να σε ξεγελάσει, έχεις την τάση να παρερμηνεύεις λόγια και συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να προσγειωθείς απότομα! Εξαπατήσεις και μπερδέματα, θα υπάρξουν και στον επαγγελματικό σου χώρο, όπου πιθανόν κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, σε απογοητεύσουν!

Σκορπιός: Απέφυγε οπωσδήποτε οικονομικές συμφωνίες ή αποφάσεις τώρα, γιατί πιθανόν να μετανιώσεις την οποιαδήποτε κίνησή σου. Στον συναισθηματικό τομέα, χρειάζεται περισσότερη καχυποψία, αλλά ταυτόχρονα και εντιμότητα από μέρους σου, γιατί έρχονται αποκαλύψεις και από τις δυο πλευρές, που προκαλούν απώλειες. Όχι στην επιπόλαια οικονομική διαχείριση, ακόμα κι αν τελευταία τα οικονομικά σου πήγαιναν καλά! Απέφυγε την έπαρση και ανεύθυνη ανεμελιά στον έρωτα!

Τοξότης: Η τύχη ήταν μέχρι τώρα με το μέρος σου, αλλά μάλλον ενθουσιάστηκες υπερβολικά και την καταχράστηκες! Είσαι λοιπόν, ιδιαίτερα επιρρεπής σε εξαπατήσεις και αυταπάτες, λόγω της τάσης σου για εξιδανίκευση και ωραιοποίηση των πάντων. Χρειάζεται πολύ προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού θα διαπιστώσεις ότι το παράκανες με τα μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα, που τώρα ναυαγούν! Κάλπικα λόγια και υποσχέσεις από σένα ή προς εσένα, τώρα καταρρίπτονται και η συνέπεια, την οποία δεν υπολόγιζες τόσο καιρό, είναι η άμεση αντιμετώπιση της σκληρής πραγματικότητας!

Αιγόκερως: Αρκετή θα είναι τώρα η εσωτερική σου απογοήτευση, λόγω απομυθοποίησης προσώπων και καταστάσεων, που είχες εναποθέσει και επενδύσει συναίσθημα και ψυχή! Ίσως, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτήν την ομολογουμένων σκληρή απογοήτευση, ώστε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι! Αναγκάζεσαι και τελειώνεις με το παρελθόν και «ρίχνεις μαύρη πέτρα». Σταμάτα να βάζεις παγίδες στον εαυτό σου, απλά με υποθέσεις που κάνεις επειδή σε συμφέρουν και μην βασίζεσαι μόνο στον λόγο του άλλου, αλλά κυρίως στις πράξεις του!

Υδροχόος: Στο φιλικό περιβάλλον, αποκαλύπτονται ψέματα και ίσως ένα παρασκήνιο γεμάτο προδοσίες. Μην ενθουσιάζεσαι με νέες φιλίες ή γνωριμίες και κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε φίλους, δίνοντας εμπιστοσύνη μόνο σε αυτούς που το αξίζουν. Οικονομικά και αισθηματικά, οι μεγάλες προσδοκίες σου ναυαγούν και πρώτη φορά νιώθεις ανασφαλής και ξεκρέμαστος. Η τάση σου για προκλητικότητα και εκκεντρικότητα, δεν βρίσκει την ανταπόκριση και την αποδοχή που περίμενες.

Ιχθύς: Η τύχη σου έφερε κάποιες φαινομενικά επαγγελματικές επιτυχίες, που ενδεχομένως σε έκαναν να επαναπαυτείς και τώρα παρουσιάζουν εμπόδια και απώλειες. Οι υποσχέσεις σε καριέρα, αποδεικνύονται απατηλές, είτε προέρχονταν από σένα, είτε από άλλους προς εσένα. Γενικά, χρειάζεται πολύ προσοχή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σημαντικούς τομείς της ζωής σου, γιατί θα διαψεύσεις τις μεγάλες σου προσδοκίες, θα απογοητευτείς και επιπλέον, θα εκτεθείς!

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (20ο 41’).
Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τριγώνου Άρη – Πλούτωνα μας δίνει άτομα τα οποία έχουν ισχυρή θέληση, πείσμα, ανεξάντλητη πηγή ενέργειας την οποία διοχετεύουν με δημιουργικό τρόπο.

Αυτό που επίσης παρατηρούμε στα άτομα του έχουν αυτή την όψη στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους είναι αξιοσημείωτη η μυϊκή τους δύναμη σε σχέση με το σωματότυπο τους. Ενώ ένα από τα μυστικά τους όπλα είναι η σεξουαλικότητα τους.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα θα δούμε την σεξουαλική μας ζωή να μεταμορφώνεται καθώς θα ζήσουμε συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες, έχουμε την δυνατότητα να βρούμε λύση σε σοβαρή υπόθεση, να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, ενώ η δύναμη και η ενέργεια μας θα είναι ανεξάντλητες.

Η όψη τριγώνου Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) καθώς επίσης και τους Παρθένους που του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για +/- 9ημέρες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η θετική όψη τριγώνου Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που βάζουν τρίτα πρόσωπα στο δρόμο σας και να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία η οποία θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς διανύετε εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο σας της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, σας υπόσχονται ότι θα ζήσετε απίστευτες ερωτικές εμπειρίες με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση η οποία σας απασχολεί καιρό. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας γεμίσει χαρά και αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να τρέξετε τις καταστάσεις και να προχωρήσετε σε σημαντικές συνεργασίες νέα επαγγελματικά ανοίγματα, για τα οποία ενώ και στο παρελθόν είχατε προτάσεις και διστάζατε να κάνετε.

ΛΕΩΝ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απίστευτη δύναμη έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε με δημιουργικό τρόπο την ενέργεια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε την ερωτική σας ζωή με τον /την σύντροφο σας και να ζήσετε έντονες στιγμές γεμάτες πάθος.

ΖΥΓΟΣ

Μυστικά και αποκαλύψεις. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά και να ερευνήσετε υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια σας εδώ και καιρό. Ενώ δεν θα διστάσετε, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, να κινηθείτε και παρασκηνιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την δύναμη σας δείχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο της Παρθένου , με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε ισχυρούς ανθρώπους τους οποίους με το δυνατό μυαλό σας και την ισχυρή σας θέληση θα καταφέρετε να επηρεάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα επαγγελματικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε σημαντικές συμμαχίες, μέσα από τις οποίες θα πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα βελτιώσετε την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να κάνετε πράξη τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει το πείσμα και την θέληση σας, με την βοήθεια των οποίων θα καταφέρετε να κάνετε πράξη τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αποκαλύψεις θα γίνουν στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε της οικονομικές σας υποθέσεις σε βάθος και να ανακαλύψετε αν ορισμένα πρόσωπα προσπάθησαν να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων σας υπάρχει αυτή τη χρονική περίοδο στη ζωή σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τον/ την σύντροφο σας, ενώ μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε αρκετές από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv

ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 Σεπτεμβρίου
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο σπίτι της, στον Ζυγό, το ζώδιο που κυβερνά ως τις 8 Οκτωβρίου δίνοντας μια σημαντική ανάσα στις σχέσεις, τον τομέα που κατεξοχήν συνδέεται με το αιθέριο και αρμονικό ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο της συντροφικότητας. Μετά την υπερανάλυση των συναισθημάτων και την έντονη επικριτικότητα που έφερε η Αφροδίτη στην Παρθένο, περνάμε σε μια περίοδο που ο φτερωτός θεός Έρωτας έχει την τιμητική του, μακριά από διενέξεις και ακρότητες, με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις να είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα.

Απαλή μουσική, ρομαντισμός, αναμμένα κεριά, τρυφερότητα, αισθησιασμός και ομορφιά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία της Αφροδίτης στον Ζυγό. Ωστόσο, η άλλη πλευρά της «ζυγαριάς» δείχνει τάσεις για νωθρότητα και καλοπέραση σε βάρος των υποχρεώσεων, ενώ δεν λείπουν και φαινόμενα εξάρτησης από τους/τις συντρόφους μας. Το πιο γλυκό «ελάττωμα» όμως της Αφροδίτης στον Ζυγό είναι οι ατέλειωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη!

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ζυγό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και κινητικότητα στα προσωπικά των Λεόντων και των Τοξοτών, αισιοδοξία, ζωντάνια και πιο ευχάριστες καταστάσεις σε Διδύμους και Υδροχόους. Από τις 14 έως τις 22 Σεπτέμβρη η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 22 έως 30 Σεπτεμβρίου και από 30 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από τον Ζυγό:

Στις 25/9 η Αφροδίτη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.
Πάτησε εδώ για να διαβάσεις περισσότερα για την όψη.
Στις 29/9 η Αφροδίτη στον Ζυγό σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη.
Πάτησε εδώ για να διαβάσεις περισσότερα για την όψη.
Την 1/10 η Αφροδίτη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω.
Πάτησε εδώ για να διαβάσεις περισσότερα για την όψη.

Η επιρροή της διέλευσης του Αφροδίτης από τον Ζυγό και τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς. Έτσι λοιπόν κατά τη διέλευση αυτή έρχεσαι πιο κοντά στους άλλους και οι συνεργασίες σου είναι το δυνατό σου σημείο! Είναι περίοδος που βγαίνεις κερδισμένους από τους συμβιβασμούς που θα κάνεις, καθώς όχι μόνο σε πιέζεσαι για να τους κάνεις, αλλά αντίθετα βλέπεις πόσα περισσότερα μπορείς να αποκομίσεις, σε ηθικό επίπεδο. Τώρα οι σχέσεις προχωρούν, είσαι πιο ερωτικός και θες να επενδύσεις χρόνο πάνω στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι μόνος ή μόνη, αυτές οι μέρες φέρνουν σίγουρα κινητικότητα στα ζητήματα καρδιάς. Έχεις άλλωστε περισσότερους θαυμαστές και η γοητεία σου είναι επίσης αυξημένη, φρόντισε όμως να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά με τη συμπεριφορά σου γύρω στις 25/9 και στις 1/10. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου, αλλά και με τα θέματα της υγείας σου. Έτσι λοιπόν θέλεις να ασχολείσαι με πράγματα όμορφα, χαρούμενα και καθόλου καταπιεστικά μέσα στο πρόγραμμά σου. Παράλληλα, στην καθημερινότητα της δουλειάς σου ευνοείσαι περισσότερο, κάνεις βήματα στα επαγγελματικά σου, ενώ αναγνωρίζονται ευκολότερα οι προσπάθειες που καταβάλλεις. Οι σχέσεις σου με υφιστάμενους, πελάτες ή προμηθευτές μπορούν επίσης να βελτιωθούν εντυπωσιακά, και εσύ να κάνεις μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης υποχρεώσεων! Τέλος, είναι ιδιαίτερα βοηθητική περίοδος και την υγεία σου, που τώρα μοιάζει να είναι πιο δυνατή. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, απολαμβάνεις μια από τις πιο εύκολες και ευχάριστες περιόδους αυτής της χρονιάς, η διάθεση σου είναι πιο παιχνιδιάρικη από ποτέ και αυτό το εισπράττει και το ταίρι σου, αν είσαι ήδη σε σχέση, ενώ αν είσαι ελεύθερος μπορείς μέσα από χώρους διασκέδασης ή αθλητισμού να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Γενικότερα όμως γελάς πιο δυνατά, κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία και το χιούμορ σου και ακτινοβολείς στο κοντινό σου περιβάλλον. Φλερτάρεις, σε φλερτάρουν, κολακεύεις και κολακεύεσαι, τώρα γράφεις εσύ το δικό σου σενάριο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Έτσι λοιπόν βρίσκεσαι με καλή διάθεση, κάτι το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο όμως με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με το μέρος που μένεις. Εισπράττεις λοιπόν αγάπη από τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος, ενώ κάνεις κινήσεις για να ομορφύνεις το χώρο που σε περιβάλλει. Η αρνητική πλευρά όμως αυτής της διέλευσης είναι πως αφήνεις για την ώρα τα προσωπικά στην άκρη και εστιάζεις περισσότερο σε εκείνα που σου λείπουν, από τη σχέση ή την ερωτική σου ζωή. Κράτα την ψυχραιμία σου γύρω στις 25/9 και στις 1/10. Επίσης, η Αφροδίτη εδώ δεν δίνει αρκετά έσοδα, όσα τουλάχιστον έχεις ανάγκη αυτές τις μέρες. 

ΛΕΩΝ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Έτσι λοιπόν ξεκινά μια πιο βοηθητική περίοδος και γλυκαίνουν οι καθημερινοί ρυθμοί, σε σύγκρισή με το στάσιμο πριν, ενώ εσύ αναζητάς νέα ερεθίσματα. Παράλληλα κάνεις νέες γνωριμίες και μπορείς να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα. Σε βοηθά επίσης ο έντονος αισθησιασμός που εκπέμπεις και γι’ αυτό μέσα από τις επαφές σου προκύπτουν φλερτ που σε ανανεώνουν. Έχεις περισσότερες προσκλήσεις για εξόδους, και αν είσαι μόνος ή μόνη μπορεί να συναντήσεις έναν νέο έρωτα κατά τη διάρκεια μετακίνησής σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς πάνω σε αυτά. Έτσι λοιπόν είναι περίοδος που οι συνθήκες σε βοηθούν με τους χειρισμούς που κάνεις σε τέτοιες υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα, καθώς προβλέπεται ένα διάστημα με περισσότερα έσοδα και αυξάνονται οι οικονομικές σου απολαβές, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου να αυξηθεί το εισόδημά σου. Το σίγουρο είναι πάντως πως τα θες να μοιράζεσαι όσα έχεις και ταυτόχρονα δεν διστάζεις να διεκδικήσεις με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτή το διάστημα όμως σε νοιάζει περισσότερο η σταθερότητα και η σιγουριά στα αισθηματικά σου. 

ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση του κυβερνήτη σου γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Έτσι λοιπόν μπαίνεις σε μια πιο ευνοϊκή περίοδο που οι υποθέσεις στα αισθηματικά σου, καθώς τα πράγματα τώρα τρέχουν σε ταχείς ρυθμούς. Παράλληλα βλέπεις τις ερωτικές σχέσεις να αναζωπυρώνονται χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που φέρνει πιο αυξημένη λίμπιντο. Επίσης, είσαι αρκετά ρομαντικός και τονίζεσαι εντονότερα η καλλιτεχνική σου φύση, δυσκολεύεσαι όμως αρκετά να κάνεις δύσκολες ή κουραστικές δουλειές, καθώς έχεις ανάγκη από περισσότερη… καλοπέραση! Πρόσεξε όμως στις 25/9 και στις 1/10, μιας και οι σχέσεις σου τότε βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Πάντως, η καλή σου διάθεση κερδίζει και τον πιο δύσκολο, επιζητάς τη συντροφιά και εσύ περισσότερο, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, τότε είσαι σίγουρα σε ένα πιο βοηθητικό διάστημα! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο, έτσι λοιπόν ξεκινά μια περίοδος που κρατάς μόνο για σένα όσα νιώθεις, κάνεις μυστικά φλερτ, γνωριμίες όμως αν είσαι αδέσμευτος τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου τώρα μπορεί να είναι μπλεγμένα σε μπερδεμένες καταστάσεις ή απλώς χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δεθούν με σένα. Αν έχεις ήδη σχέση και το ωροσκόπιό σου συμφωνεί, τότε αρχίζει ένα διάστημα ηρεμίας για σένα και το ταίρι σου, εξομαλύνονται οι καταστάσεις και αναζητάς το ρομαντισμό, όμως σε δύσκολα ωροσκόπια αυτή η θέση της Αφροδίτης μπορεί να φέρει και μια… παράνομη σχέση, που πασχίζεις να μην μαθευτεί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τους φίλους σου, τους στόχους σου και με θέματα συλλογικής δραστηριότητας. Περνάς λοιπόν σε μια πιο ευεργετική περίοδο για τα προσωπικά σου, βγαίνεις κερδισμένος όταν λειτουργείς με ομαδικό πνεύμα, είσαι πιο διπλωμάτης, εξωστρεφής, ενώ μέσα από τις φιλικές σου σχέσεις κάνεις ουσιαστικά θετικά βήματα για τα αισθηματικά σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση τότε μοιράζεστε όμορφες στιγμές πιο άνετα, γελάτε περισσότερο, ενώ αν είσαι ελεύθερος τώρα είναι η εποχή που οι μετοχές σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβαίνουν και ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει από εκεί ή από μέσα από τις συναναστροφές σου με φιλικά πρόσωπα και παρέες! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη περνά στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, τον τομέα της επαγγελματικής καταξίωσης και της φήμης. Έτσι, με αργά και σταθερά βήματα ανεβαίνεις ψηλά και ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην επαγγελματική σου ζωή χάρη στην νέα θέση της Αφροδίτης και εγκαινιάζεται μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο, με πολύ καλές προοπτικές, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καριέρας. Τώρα αναγνωρίζεις ότι η δημόσια εικόνα σου δημιουργεί καλές εντυπώσεις και εσύ σπεύδεις να επωφεληθείς από αυτό. Παράλληλα, αν είσαι σε σχέση αφήνεις τον έρωτα στην άκρη για τις φιλοδοξίες, εκτός και αν εργάζεστε μαζί με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μέσα από τη δουλειά ή κοινωνικές εκδηλώσεις είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς Αιγόκερους. Τέλος, θυμήσου να μην έρθεις σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα γύρω στις 25/9 και στις 1/10! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τα πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής και τα μεγάλα εγχειρήματα. Τώρα λοιπόν νιώθεις πιο εύκολα ευτυχής γιατί καταφέρνεις να βλέπεις τη συνολική εικόνα και δεν ξοδεύεσαι σε λεπτομέρειες, χάνοντας το δάσος για το δέντρο. Δεν ξοδεύεσαι όμως ούτε σε σχέσεις που δεν σε εξελίσσουν ή δεν ταιριάζουν με τα θέλω σου, παρά μόνο όταν υπάρχει και από τις δυο πλευρές διάθεση για περιπέτεια. Πολλοί Υδροχόοι θα γνωρίσουν ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από την κοσμοθεωρία τους και αυτό θα τους γοητεύσει, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που έχεις ήδη μια όμορφη σχέση, τότε ίσως είναι μια καλή στιγμή να κάνετε ένα ταξίδι μαζί, κυριολεκτικά ή συμβολικά. 

ΙΧΘΥΕΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης, γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Περνάς λοιπόν σε μια περίοδο με πιο έντονη λίμπιντο, εμμονές πάνω σε σχέσεις, εσωτερικές παρορμήσεις, έχεις ροπή προς τις απολαύσεις και πιο δυναμική σεξουαλική ορμή. Επίσης, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είσαι πιο κτητικός και το αίσθημα της ζήλιας δεν σε αφήνει να χαρείς μια σχέση. Αν έρθει τώρα ένα νέο πρόσωπο στο προσκήνιο, η γνωριμία πάντως θα έχει έντονα σεξουαλικό χαρακτήρα. Παράλληλα ασχολείσαι με χρήματα που σχετίζονται με επιταγές, οφειλές, διατροφές, αποζημιώσεις, πιστωτικές κάρτες και το καλό είναι ότι αποκομίζεις οφέλη μέσα από αυτό, ενώ το πορτοφόλι σου γεμίζει χάρη στη συμβολή των άλλων.

http://astropedia.gr

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις 17 Σεπτεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να βρείτε καινούρια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη. Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και δεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν και οι οποίες θα είναι μοιραίες και αναπόφευκτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κινηθείτε με άνεση στο χώρο σας. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εντάσεις που υπήρχαν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν. Μη δώσετε συνέχεια σε ότι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε και να παρερμηνευτούν τα λόγια σας.

ΛΕΩΝ: Ερωτικά υπάρχει ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά θα διατηρείται μια ρευστότητα. Προνοήστε τις παγίδες που στήνουν κάποιοι με επιμέλεια σε βάρος σας, για να μη τους δώσετε τη χαρά της νίκης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν εργασία, καριέρα και προσωπικές σχέσεις. Τα διλήμματα που κυριαρχούν στην ζωή σας, δε βοηθούν να αποφύγετε μια στενοχώρια.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, ειδικά σε όσες έχουν κίνητρο τον εγωισμό. Η προσωπική ζωή και το σπίτι, θα απαιτήσουν καινούρια έξοδα και απρόβλεπτες ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε, αλλά αργότερα που οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες θα σας είναι πιο εύκολο. Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μην υπάρξουν καυγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε. Ένα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές, για να βγάλετε άνετα τη μέρα. Αναθεωρήσεις, αλλαγές, επέκταση και έντονη δράση, θα είναι τα χαρακτηριστικά της μέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες. Προβάλλοντας σωστά επιχειρήματα και με την πειθώ σας, θα φτάσετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Εάν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά.

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 16-22 Σεπτεμβρίου 2019

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 16-22 Σεπτεμβρίου 2019! Μάθε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σου!

 

Η εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια θέματα κοινωνικού περιεχομένου, τα οποία θα αποτελέσουν αφορμή αντιπαράθεσης των πολιτικών και κοινωνικών ομάδων.

Κριός
Πρόκειται για μια περίοδο θετικών εξελίξεων στον τομέα της επικοινωνίας και αίσθησης ανακούφισης από υποχρεώσεις και υποθέσεις που σας απασχολούν. Η εργασία θα σας απασχολήσει όμως και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Ωστόσο το ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται αποφασιστικό για τις επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στα οικονομικά, προνοητικοί στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σας και θαρραλέοι στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας.

Ταύρος
Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν κυρίως στα μέσα της εβδομάδας όπου οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Η ένταση δεν θα λείψει αλλά οι κατακτήσεις και η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι χαρακτηριστικές. Στην πορεία φροντίστε να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων και να ορίσετε καινούργιους στόχους στην ζωή σας. Αποφύγετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, ή υποχρεώσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν στο μέλλον

Δίδυμοι
Πολλά θα συμβούν και ενδιαφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα σας γίνουν. Θα σας απασχολήσει και η προσωπική σας ή οικογενειακή σας ζωή. Κινηθείτε πιο ρεαλιστικά και λιγότερο παρορμητικά. Τώρα επηρεάζεστε σε άλλους τομείς της ζωής σας με προτεραιότητα όπου υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης στις σχέσεις και στις επιδιώξεις σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να μένουν ανεκμετάλλευτες και τα χαμόγελα αναξιοποίητα. Φροντίστε να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματα σας και να περιορίσετε έξυπνα τα έσοδα σας

Καρκίνος
Η εβδομάδα δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά. Παρόλα αυτά υπάρχουν ανοίγματα και καλές προοπτικές στην εργασία σας και εκείνο που πρέπει να καλλιεργήσετε είναι την υπομονή για την μεθόδευση των αλλαγών που θέλετε ή που χρειάζεστε. Οι άλλοι γίνονται κουραστικοί και φορτικοί, γι αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε κάποια στεγανά που θα σας αφήνουν ανεπηρέαστους.Aποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες τρίτων που δεν σας αφορούν.

Λέων
Κοινωνικά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αλλά βρείτε τον τρόπο να μπείτε στο κλίμα που η ανθρώπινη συμπεριφορά διαμορφώνει. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν πρέπει να κάνετε βιαστικά. Επίσης αρχίζει μια ένταση στην υπεράσπιση των επαγγελματικών σας υποθέσεων που πρέπει να την αντέξετε. Κάθε πρόταση για συνεργασία πρέπει να εξεταστεί με προσοχή και να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις που ταιριάζουν στα καθήκοντα και στον χαρακτήρα σας!Αντέξτε την πίεση που συνεπάγονται τα επαγγελματικά σας καθήκοντα.

Παρθένος
Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά την εβδομάδα αυτή. Είναι γεγονός ότι σας ταλαιπωρούν πολλά σε κάθε τομέα αλλά είστε άτομα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε λογικά το κάθε τι αρκεί να μην σας παρασύρει ο παρορμητισμός. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας πρόθυμοι να σας συμπαρασταθούν. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα έστω και με την εγγύηση της υποστήριξης από τρίτους.

Ζυγός
Κάποιες σημαντικές αλλαγές στην εργασία σας είναι σκόπιμο να γίνουν, τώρα που έχετε την υποστήριξη του Ερμή και της Αφροδίτης από το ζώδιό σας. Στον αισθηματικό τομέα προβλήματα μπορεί να λυθούν εύκολα, αρκεί να συναινέσετε σε αυτό. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και μην βιάζεστε να απορρίψετε μια γνωριμία ή μια πρόταση. Φανείτε προνοητικοί σε νομικές διαδικασίες που θα σας απασχολήσουν.

Σκορπιός
Η εβδομάδα σάς βοηθά και ενισχύει την αισθηματική σας ζωή και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Οι περισσότεροι αρχίζετε νέες προσπάθειες στον εργασιακό τομέα και όσοι δεν έχετε τέτοιες φιλοδοξίες θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα. Η περίοδος μπορεί να είναι μεταβατική αλλά είναι και προειδοποιητική. Φανείτε προσεκτικοί στα οικονομικά σας και αποτρέψτε ενέργειες που δεν σας συμφέρουν!

Τοξότης
Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Γεννηθήκατε για να διευθετείτε τα δύσκολα των άλλων και αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να σας επιφορτίσει με ευθύνες εκείνων που αγαπάτε, αλλά και εκείνων προς τους οποίους έχετε κάποια υποχρέωση. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, καθώς και εκείνες για διασκέδαση για όλους.Επιτρέψτε σε κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους να υπολογίζουν στην στήριξή σας

Αιγόκερως
Η σοβαρότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να δείξετε τα ταλέντα σας στην επικοινωνία, στην ερωτική προσέγγιση, καθώς και στις κοινωνικές σας προσκλήσεις. Η εργασία έχει μπει σε ένα δρόμο σταθερότητας με μικρές ακόμα προσπάθειες να χρειάζονται από μέρους σας. Η εικόνα σας είναι πιο θετική από άλλες φορές.

Υδροχόος
Αποφύγετε να δώσετε βάση σε υποσχέσεις που προέρχονται από συνεργάτες, ή οφειλέτες. Η υπερένταση δεν θα λείψει σε αυτούς τους τομείς. Οι κοινωνικές συναναστροφές επηρεάζονται από τη διάθεσή σας. Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά και εμποδίστε την εκδοχή καινούργιων εξόδων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προβληματίζεστε αλλά η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει.Οι ερωτευμένοι μην είστε απόλυτοι στις απαιτήσεις σας.

Ιχθύες
Θετική είναι οι οιωνοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας για τους περισσότερους από εσάς. Αισθηματικά μπορείτε να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε, στα σοβαρά ζητήματα όμως φροντίστε να εμπιστευθείτε και να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να αλλάξουν πρόσκαιρα το πρόγραμμά σας, αλλά φαίνεται ότι μπορείτε να τις επιμεληθείτε και να τις τακτοποιήσετε.Η γνώμη σας εισακούγεται επειδή ακριβώς είναι σοβαρή

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Σας κάλεσε στο σπίτι του για φαγητό και δεν ξέρετε τι θα συναντήσετε εκεί; Θα το ευχαριστηθείτε ή μήπως να φάτε κάτι από πριν για να μη μείνετε νηστικοί;

Ζώδια και μαγειρική: Ποια είναι η σχέση των ζωδίων με την κουζίνα;
Κριός

Η σχέση των Κριών με την κουζίνα είναι όπως του σκύλου με της γάτας! Τους αρέσει το φαγητό, αλλά στην κουζίνα θα μπουν μόνο αν κάποιος άλλος έχει ήδη στρώσει το τραπέζι. Σπάνια θα μαγειρέψουν, αν δε σας αρέσει το delivery καλύτερα να φάτε κάτι από το σπίτι σας πριν πάτε.

Ταύρος

Οι μεγαλύτεροι σεφ είναι Ταύροι, λατρεύουν τη μαγειρική γιατί αγαπούν το καλό φαγητό. Θα ετοιμάσουν ένα πλούσιο μενού, με πολύ μεγάλη επιτυχία και το σίγουρο είναι πως θα μείνετε χορτασμένοι και εντυπωσιασμένοι με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν τσακωθεί με την κουζίνα κι είναι φανερό ότι οι σχέσεις τους μαζί της δεν είναι οι καλύτερες! Προτιμούν να συντηρούνται με πρόχειρο φαγητό και να παραγγέλνουν από έξω. Αν πεινάτε λοιπόν και δε θέλετε να την βγάλετε με σουβλάκια, προετοιμαστείτε κατάλληλα από πριν.

Καρκίνος

Είναι πολύ παραδοσιακοί οι Καρκίνοι κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που περιποιούνται τους επισκέπτες τους με σκοπό πάντα να πρωτοτυπήσουν και να τους αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Συνήθως το πετυχαίνουν αυτό χρησιμοποιώντας την ελληνική κουζίνα που είναι και η αγαπημένη τους. Μαγειρεύουν ωραία και έχουν από πολύ μικρή ηλικία μια ιδιαίτερη σχέση με ότι έχει να κάνει με το φαγητό.

Λέων

Για τους Λέοντες το μαγείρεμα είναι μια ιεροτελεστία κι αν δοκιμάσετε από το φαγητό τους, σίγουρα θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας. Θα ενθουσιαστείτε, όχι μόνο από τις μαγειρικές τους ικανότητες, αλλά και από τον τρόπο που θα παρουσιάσουν τα πιάτα τους. Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

Παρθένος

Οι Παρθένοι προκειμένου να σας εντυπωσιάσουν θα μπουν στην κουζίνα και θα μαγειρέψουν για εσάς! Δεν το κάνουν πολύ συχνά, αλλά όταν το κάνουν μαγειρεύουν ιδιαίτερα και ελαφριά. Γι αυτό λοιπόν μην περιμένετε παστίτσιο αλλά ζυμαρικά με λαχανικά και μια πράσινη σαλάτα. Μπορείτε να φάτε άφοβα, γιατί και θα μείνετε ικανοποιημένοι γευστικά και θα έχετε τη σιγουριά πως ο,τι τρώτε έχει πλυθεί με εξονυχιστικό τρόπο


Ζυγός

Μαγειρεύουν ωραία και αρκετά συχνά οι Ζυγοί, είτε για τον εαυτό τους είτε για την παρέα τους. Θέλουν να ακούν καλά λόγια για τις μαγειρικές τους ικανότητες και δε θα δυσκολευτείτε να τους κάνετε τη χάρη, αφού θα σας αφήσουν σίγουρα με το στόμα ανοιχτό τη μέρα που θα σας κάνουν το τραπέζι.

Σκορπιός

Αγαπούν το καλό φαγητό και τις παράξενες και πρωτότυπες γεύσεις. Ξέρουν να μαγειρεύουν κι αν θελήσουν να σας περιποιηθούν το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε από την γεύση τι είναι αυτό που τρώτε. Κατά τα άλλα όμως η γενική εικόνα θα είναι ικανοποιητική, ειδικά αν σας αρέσουν οι εξωτικές συνταγές.

Τοξότης

Έχουν ένα θέμα με τη μαγειρική, θα κάτσουν να μαγειρέψουν μόνο όταν έχουν κέφια. Για το ταίρι τους θα έμπαιναν στην κουζίνα αλλά μόνο αν το έβλεπαν να πεινάει πολύ. Τους αρέσει το καλό φαγητό, αλλά προτιμούν να το βρίσκουν έτοιμο.

Αιγόκερως

Άριστες οι σχέσεις τους με την κουζίνα, δεν υπάρχει περίπτωση να πάτε σπίτι του και να μην σας ταΐσουν ακόμη κι αν δεν πεινάτε! Έχουν πολλά πάρε-δώσε με την κουζίνα και αν την επισκεφτείτε, θα νομίζετε ότι μπήκατε σε εστιατόριο!

Υδροχόος

Θα σας κάνουν το τραπέζι με πολύ μεγάλη χαρά και αρκεί να δουν το χαμόγελό σας για να πάρουν την ανταμοιβή τους για την περιποίηση που θα σας προσφέρει. Μην κριτικάρετε όμως αρνητικά τις ικανότητές τους, γιατί θα πεισμώσουν και δε θα ξαναμπούν ποτέ στην κουζίνα για χάρη σας! Πάντως, σίγουρα δεν κινδυνεύετε από τη μαγειρική τους, είναι αρκετά καλοί στο αντικείμενο αυτό.

Ιχθείς

Γαστρονόμοι ο Ιχθείς, θέλουν να δοκιμάζουν πολλές και διαφορετικές γεύσεις, τολμούν να πειραματιστούν και θα σας προσκαλέσουν να ακολουθήσετε τις ιδέες τους πάνω στη μαγειρική. Αισθάνονται άνετα μέσα στην κουζίνα και σίγουρα θα απολαύσετε τις γευστικές τους δημιουργίες.

https://www.myastro.gr

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις 16 Σεπτεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Το κλίμα θα είναι κάπως περίεργο και έκτακτες υποχρεώσεις θα πιέζουν τις ήδη υπάρχουσες.

ΤΑΥΡΟΣ: Στηριχθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να βγείτε από αδιέξοδα. Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιτυχία στο συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα, είτε περιστασιακό. Εστιάστε στο στενό σας κύκλο και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαμορφώστε ένα καινούριο περιβάλλον και επενδύστε σε μια καινούρια δουλειά. Οι συγκρούσεις δε θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ’ ότι σας πίεζε.

ΛΕΩΝ: Η προσωπική ζωή θα περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλλει μια νέα πτυχή της σχέση σας. Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει για ότι προσφέρατε μέσα από αυτήν στο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργοποιηθείτε στο να βρείτε την άκρη με την προσωπικές σας διαδρομές σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση για αυτά που νιώθετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι βασικοί τομείς της ζωής σας, όπως, τα επαγγελματικά, τα συναισθηματικά, το περιβάλλον και οι στόχοι σας, θα βρίσκονται σε φάση αντίθεσης ή αμφισβήτησης από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε περισσότερη έμφαση στο ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα, για να αποκτήσετε μια φιλική ατμόσφαιρα με τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε το στρες όσο περισσότερο και με όποιο τρόπο μπορείτε και πάρτε τα μέτρα σας ώστε να μην αφήσετε εκτεθειμένη την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας, για να αποφύγετε τις επιπτώσεις και για να μην προβληματιστείτε στις οικονομικές σας δοσοληψίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνεργάτες σας θα εστιάσουν την προσοχή τους στους ανταγωνισμούς, παρά στο συντροφικό σας πνεύμα. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει πιο εύθικτους και θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε.

ΙΧΘΥΣ: Έως ένα σημείο θα είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε την προκατάληψη ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας αλλάξουν, γιατί αυτό δε συμβαίνει στην πραγματικότητα.

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Με ποιο ζώδιο να συγκατοικήσω;

Θα συμβίωνες αρμονικά με Κριό ή με Υδροχόο; Πως είναι το να μένεις στο ίδιο σπίτι με ένα Τοξότη; Μάθε πως λειτουργεί το κάθε ζώδιο μέσα στο σπίτι του!

Κριός

Θέλει περιποίηση ο Κριός, είναι καλομαθημένος! Είτε άντρας είναι είτε γυναίκα, την άνεση του τη θέλει. Μπορεί να είναι λίγο φωνακλάς και να σας κατηγορεί άδικα όταν χάνει τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά δε θα σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στη συγκατοίκηση, αν καταφέρετε να συμβιβαστείτε με τις παραξενιές του.

Ταύρος

Αν στο τραπέζι περιμένει τον Ταύρο ένα ζεστό πιάτο με καλομαγειρεμένο φαγητό, τον έχετε σκλαβώσει. Θα σας κάνει όλα, μα όλα τα χατίρια και θα γίνει χαλί να τον πατήστε. Άλλωστε, είναι διακριτικό άτομο κι αποφεύγει τις εντάσεις. Το σπίτι είναι το ησυχαστήριο του, ο χώρος που ηρεμεί.

Δίδυμοι

Όταν βρίσκεται στο σπίτι ένας Δίδυμος (και λέμε “όταν”, γιατί είναι δύσκολο να μείνει κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους), είναι σαν να τον έχετε βάλει στην πρίζα! Περιφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο, συχνά άνευ λόγου κι αιτίας, προσπαθεί να ασχολείται συνεχώς με κάτι και στριφογυρνά σα σβούρα. Ησυχία θα βρείτε μόνο όταν πέσει για ύπνο. Μην παραπονιέστε, κάτι είναι κι αυτό!

Καρκίνος

Περαστικά σας! Αν δεν πάθετε αγκύλωση από τις αγκαλιές, είστε σε καλό δρόμο. Ο Καρκίνος θέλει καναπέ, ταινία, αγκαλίτσα και ποπ-κορν. Θα απαιτεί, με τον τρόπο του βέβαια, την προσοχή σας συνεχώς και θα καταφέρνει να ξυπνάει όλα τα ενοχικά σας σύνδρομα όταν δεν του δίνετε σημασία! Αν καταφέρετε να τον νευριάσετε όμως, καλού κακού απομακρύνετε τα κρυστάλλινα βάζα και τα τασάκια από το οπτικό του πεδίο.

Λέων

Γίνεται πυρ και μανία αν δει ότι τελειώνει το σαμπουάν ή το αλάτι, θέλει να βρίσκονται όλα στη θέση τους και σε αφθονία. Αν μπορούσε θα αγόραζε κιβώτια από κάθε είδος, λες και έχουμε πάλι κατοχή. Έχει όμως και θετικά σημεία, θέλει να υπάρχει τάξη στα πράγματα, δε δημιουργεί φασαρίες και καυγάδες κι είναι αρκετά ήρεμος σαν άνθρωπος.

Παρθένος

Είτε μένετε σε χειρουργείο, είτε σε ένα σπίτι με συγκάτοικο Παρθένο, ένα και το αυτό! Υποχόνδριος μέχρι εκεί που δεν παίρνει, τα πιο σημαντικά σημεία του σπιτιού είναι το κρεβάτι και η ντουλάπα του. Θέλει τα ρούχα του τακτοποιημένα, λες και είναι φάκελοι και για να ακουμπήσετε το κρεβάτι του θα πρέπει να περάσετε πρώτα από τον κλίβανο. Κατά τα άλλα, είναι ένα ήρεμο ζώδιο και θα περνά απαρατήρητο, σαν να μην υπάρχει


Ζυγός

Είναι τακτικό ζώδιο, θέλει αρμονία στο σπίτι του κι αν κουνήσεις κατά λάθος το κάδρο ένα εκατοστό πιο δεξιά, θα θυμώσει και δε θα σου μιλά για μισή μέρα! Δε θα τσακωθεί μαζί σου όμως, αφού δεν του αρέσουν οι φασαρίες, οι εντάσεις και η γκρίνια. Μπορεί να σε φτάσει σε σημείο να στήσεις καυγά με τον εαυτό σου στον καθρέφτη σου, προκειμένου να ξεσπάσεις και να ξεθυμάνεις.

Σκορπιός

Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα νιώθετε πως δεν έχετε συγκάτοικο κι αυτό γιατί είναι ένα ζώδιο που απομονώνεται στο σπίτι. Αυτό, βέβαια, μέχρι να συμβεί κάτι που θα τον ενοχλήσει και να γίνει εκεί μέσα Τέξας. Ευέξαπτοι με το παραμικρό, όσο σιωπηλοί είναι κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, τόσο φωνακλάδες γίνονται όταν θυμώνουν.

Τοξότης

Είναι ίσως το μόνο ζώδιο που επιστρέφει στο σπίτι μόνο για να κοιμηθεί! Δεν μπορεί να κλειστεί σε τέσσερις τοίχους, θέλει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Αν τύχει όμως να μείνει μέσα, σίγουρα δε θα αράξει μπροστά στην τηλεόραση. Το πιο πιθανό είναι να σας παρασύρει να παίξετε κρυφτό ή κυνηγητό μέσα στο σπίτι. Η συγκατοίκηση με ένα παιδί μόλις άρχισε!

Αιγόκερως

Το αρνητικό με τον Αιγόκερω είναι ότι δεν ξεχωρίζει ποιο είναι το σπίτι του και ποιο το γραφείο. Αν δεν σας ξεκουφάνει με τη μουσική που είναι πάντα στη διαπασών, γιατί έτσι ηρεμεί ένας Αιγόκερως, θα θέλει να μιλάτε και να αναλύετε με τις ώρες ένα θέμα, κατά προτίμηση κοινωνικό ή εργασιακό. Ακόμη κι όταν εσείς αποκοιμηθείτε, εξαντλημένοι από την πολύωρη κουβέντα, εκείνος δεν πρόκειται να σταματήσει.

Άρης

Υδροχόος

Όταν ανοίγει η πόρτα και επιστρέφει στο σπίτι ο Υδροχόος, είναι σαν να εισβάλει τυφώνας, είναι τσαπατσούλης και απρόσεχτος. Καλού κακού, τα εύθραυστα αντικείμενα τοποθετήστε τα σε ψηλά ράφια. Αν δεν έχει να κάνει κάτι συγκεκριμένο μέσα στο σπίτι ένας Υδροχόος, προτιμά να πάει μια βόλτα, ενώ σε μια διαμάχη μεταξύ σας κάντε καλύτερα εσείς αυτή τη βόλτα, γιατί και δίκιο να έχετε δε θα το βρείτε.

Ιχθείς

Επιζητά συνεχώς την προσοχή σας! Ασχοληθείτε μαζί του, ρωτήστε τον πως πέρασε τη μέρα του, δώστε του σημασία και δε θα χάσετε, αφού μαγειρεύει εξαιρετικά, ξέρει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και του αρέσει να προσέχει το άτομο που συμβιώνει μαζί του. Αν υπήρχε ένας Ιχθύς σε κάθε σπίτι οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι και οι τεχνικοί θα είχαν πεινάσει. Έχει πρακτικό μυαλό και καταφέρνει σχεδόν τα πάντα.

https://www.myastro.gr

ΖΩΔΙΑ

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Οκ, 3ο δεκαήμερο, ξέρω ότι τρέχεις με δουλειές και υποχρεώσεις, όμως είσαι πιο όμορφος και ανανεωμένος από ποτέ! Εκμεταλλεύσου το λοιπόν, για τα ερωτικά σου ζητήματα, ιδίως αν σου έχει «γυαλίσει» συνάδελφος!
Τα «ΜΗ»: Δύσκολα τα πράγματα στον συντροφικό τομέα 1ο και 2ο δεκαήμερο… Παλαιά προβλήματα επανέρχονται που αφορούν το άτομο της καρδιάς σου και επιπλέον δημιουργούνται και καινούργια… Πρόσεχε λοιπόν τον τρόπο που επικοινωνείς…

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Wow 3ο δεκαήμερο! Κατακτήσεις, ερωτικές επιτυχίες, καλοπέραση, πάθος, μοιραίοι καυτοί έρωτες και επίτευξη ερωτικών στόχων! Εσύ του 2ου απολαμβάνεις τις… χαρές της κρεβατοκάμαρας, αλλά και το γέμισμα του πορτοφολιού σου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου είσαι ένα κουκλάκι αυτήν την εβδομάδα, όμως το ενδιαφέρον σου μονοπωλείται από την δουλειά… Ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο η πιο ερωτική περίοδος για σένα μόλις έφτασε! Φλερτ, διασκεδάσεις, κατακτήσεις, θαυμαστές, συναίσθημα, πάθος και τύχη ερωτική! Απόλαυσε το!
Τα «ΜΗ»:2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για την απόλυτη απομυθοποίηση στον συντροφικό τομέα. Δυστυχώς, ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις, πως κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένος… Εσύ του 3ου κόψε την γκρίνια και μείνε μακριά από την φάση «σεξ με πρώην»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για καυτά θετικότατα νέα, ερωτικά παθιασμένα μηνύματα, τέλειο φλερτ και επίτευξη ερωτικών στόχων, ιδίως μέσα από συναντήσεις!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο, αν είσαι single, μακριά από πρώην και αν είσαι με ταίρι, κόψε την γκρίνια για τα παλιά και κυκλοθυμία, διότι προβλέπονται ρήξεις!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η ώρα του φλερτ, της γνωριμίας και των καλών ειδήσεων, είναι εδώ 1ο δεκαήμερο! Μήνυμα έρχεται και χαμογελάς! Εσύ του 2ου συνεχίζεις να απολαμβάνεις την ερωτική σου τύχη, με κατακτήσεις, κέφι, λάμψη και πολλές επιτυχίες!
Τα «ΜΗ»: 3ο, τακτοποίησε άμεσα τα οικονομικά σου και περιόρισε τα έξοδα, γιατί όλο το 24ωρο σε «κόβω» να σκέφτεσαι το πορτοφόλι σου και όχι τα έρωτα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καυτό, παθιασμένο μου πλάσμα του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνεις τέλειο σεξ, γνωρίζεις τον καυτό μεγάλο έρωτα ή κατακτάς το άτομο που ποθείς! Τέλεια, απλά… Εσύ του 2ου, απαλλαγμένος –επιτέλους- από τα οικονομικά προβλήματα, χορταίνεις αισθησιασμό και σταθερότητα στα ερωτικά σου ζητήματα!
Τα «ΜΗ»: Εξιδανικεύσεις, ψέματα και προδοσίες, τώρα αποκαλύπτονται και πληγώνουν 2ο δεκαήμερο… Μείνε pleaseμακριά από τον πρώην, διότι το κλάμα είναι σιγουράκι!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κοίτα 3ο δεκαήμερο… Αν εσένα σε ευχαριστούν τα απαγορευμένα, αυτήν την περίοδο, εμένα δεν μου πέφτει λόγος… Το σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσεις, αρκεί να προστατευτείς από αποκαλύψεις όμως, ε;
«ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, λόγια, ειδήσεις και μηνύματα πληγώνουν… Να είσαι προετοιμασμένος, ακόμα και για ρήξεις ή επαναφορά ξεχασμένων προβλημάτων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο, λοιπόν… Καυτή γνωριμία μέσα από φιλικό περιβάλλον, φιλία που μετατρέπεται σε έρωτα, εκπλήρωση ερωτικών ονείρων και θετικότατες ξαφνικές καυτές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή! Διάλεξε και πάρε! Εσύ του 2ου, γεμάτο το… κρεβάτι, αλλά και ο τραπεζικός σου λογαριασμός! Μια χαρά…
Τα «ΜΗ»: Την «είδες» λίγο συναισθηματικά αυτήν την εβδομάδα ή μου φαίνεται 1ο δεκαήμερο; Προσοχή όμως… Ιδίως όταν η καρδιά σε ωθεί σε απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες, απωθημένα και εξιδανικεύσεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μια χαρά 1ο δεκαήμερο! Φίλοι στο πλευρό σου, θετικές αλλαγές και εκπλήξεις, νέα ξεκινήματα, επίτευξη συναισθηματικών στόχων και απλά περνάς υπέροχα!
Τα «ΜΗ»: Έπαρση, υπερβολές, μεγάλες προσδοκίες και ελπίδα απατηλή πως όλα θα πάνε καλά 2ο δεκαήμερο; Δυστυχώς αυτήν την εβδομάδα προσγειώνεσαι απότομα… 3ο δεκαήμερο, άσε τους έρωτες… Τα επαγγελματικά κοίτα τώρα, που έχεις κάνει απανωτά λάθη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Παθιασμένα μηνύματα, συναντήσεις, αλλαγές, ταξίδια, επιτεύγματα 3ο δεκαήμερο! Τύχη-επιτυχία με καυτές στιγμές… Ετοιμάσου!
Τα «ΜΗ»: Να σου πω 1ο και 2ο δεκαήμερο, πρόσεξε λίγο τα επαγγελματικά σου please… Κάνεις αρκετές γκάφες και θα έρθουν καταλυτικές αλλαγές… Τα ερωτικά από την επόμενη εβδομάδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μέσα στο κέφι και την τύχη! Αλλαγές, νέα ξεκινήματα, ανανέωση και μία μεγάλη ερωτική χαρά μέσα από επαφές, μετακινήσεις και κοινωνικές δραστηριότητες!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, από σεξάκι είσαι κομπλέ αυτήν την εβδομάδα, όμως τα έξοδα, όπως και οι εκρήξεις ζήλιας, μόνο ζημιές θα σου φέρουν…

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ε, ναι λοιπόν! Αν είσαι ελεύθερος 3ο δεκαήμερο, κάνεις μία νέα, καυτή, απίστευτα γοητευτική γνωριμία ή σαγηνεύεις επιτέλους το άτομο που σε ενδιαφέρει και γίνεται δικό σου! Αν έχεις ήδη σχέση, όλα λύνονται και απολαμβάνετε την πιο σεξουαλική σας περίοδο! Μα και εσύ του 1ου, είσαι γεμάτος γοητεία, σεξουαλικότητα και… χρήμα!
Τα «ΜΗ»: 2ο ξανά τα ίδια… Απομυθοποίηση, εξιδανίκευση, ψέματα, προδοσίες, απογοητεύσεις… Αυτή την φορά όμως, από δικά σου λάθη… Α, και το νου σου στην δουλειά please… Άσε τις ζαβολιές!

https://www.oroskopos.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή