Ιανουαρίου 20, 2021

ΖΩΔΙΑ

 ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. . .

Ένας νέος Ηλιακός μήνας ξεκινά σήμερα με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Για τις επόμενες 30 ημέρες δίνεται η δυνατότητα να βρούμε την αλήθεια μέσα μας ώστε να μπορέσουμε να σπάσουμε άκαμπτα μοτίβα τα οποία μπλοκάρουν την ενέργεια και την δράση μας. Να αλλάξουμε ότι μας κρατά πίσω, μακρυά από όνειρα και προσδοκίες.
Τις πρώτες ημέρες του ταξιδιού του Ήλιου από τον Υδροχόο, μέχρι την Τρίτη, θα είναι πολύ έντονες, λόγω της ταυτόχρονης σχέσης του Άρη με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, Ουρανού. Καλό θα ήταν να προχωρήσουμε έχοντας στραμμένη την ματιά μας στην μεγάλη εικόνα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια σπίθα ανανεώνει την ελπίδα και το όραμα με τον Ήλιο στον Υδροχόο για εσάς. Για τις επόμενες 30 ημέρες οι σχέσεις, οι φιλίες και οι επαφές με ομάδες ανθρώπων φωτίζονται και ανοίγουν νέοι ορίζοντες μπροστά σας.

Για τους Ταύρους, οι επιτεύξεις έρχονται μέσα από σκληρή εργασία και τώρα με τον Ήλιο στον Υδροχόο θα σας δοθούν περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες. Για τις επόμενες 30 ημέρες μέσα από αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους μπορείτε να ονειρευτείτε ξανά.

Για τους Διδύμους, νέες δυνατότητες ανοίγονται με τον Ήλιο στον Υδροχόο σχετικά με την μάθηση, την φιλοσοφία ή/και το εξωτερικό. Για τις επόμενες 30 ημέρες ο δρόμος των προσωπικών ανακαλύψεων φωτίζεται και μπορείτε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε όποιο επίπεδο σας ενδιαφέρει.

Για τους Καρκίνους, το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου σπάει μοτίβα τα οποία έχουν μπλοκάρει τον δρόμο σας. Για τις επόμενες 30 ημέρες μπορείτε να αναγεννηθείτε σε κάτι το οποίο πραγματικά βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας και να προχωρήσετε βαθύτερες επιθυμίες.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ελευθερία και το δικαίωμα της επιλογής. Άνθρωποι που είναι κοντά σας μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας, αρκεί να είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι, εκείνοι που αξίζουν πραγματικά να είναι κοντά σας.

Για τους Παρθένους, η τάξη στο καθημερινό σας πρόγραμμα είναι ανάγκη για εσάς αλλά ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να δείτε πως ακόμη και αν δεν είναι όλα σε μια σειρά τακτοποιημένα μεταφορικά ή κυριολεκτικά, μπορείτε να είστε παραγωγική/ός. Αλλαγές στις καθημερινές σας δραστηριότητες, για τις επόμενες 30 ημέρες, ευνοούνται.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να πειραματιστείτε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να ζήσετε ελεύθερη/ος θα είναι έντονη με τον Ήλιο στον Υδροχόο. Οι επόμενες 30 ημέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και απελευθερωτικές. Στο χέρι σας είναι να γίνουν και δημιουργικές.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει περιοχές οι οποίες για κάποιους λόγους έχουν βαλτώσει ή εσείς νιώθετε εγκλωβισμένη/ος. Δίνεται η ευκαιρία να πειραματιστείτε και να αλλάξετε ρότα εκεί που δεν παίρνετε πια ικανοποίηση.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία θα είναι το μέσον το οποίο θα σας ωφελήσει για τις επόμενες 30 ημέρες. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει τους δρόμους και εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται.

Για τους Αιγόκερους, τον τομέα των οικονομικών και των αξιών κινητοποιεί ο Ήλιος στον Υδροχόο για τις επόμενες 30 ημέρες. Νέοι τρόποι βρίσκονται για να αυξήσετε το εισόδημά σας και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας φέρνει ανανέωση μέσω νέων ευκαιριών. Η ανεξαρτησία και η αυτονομία σας θα είναι τα κύρια συστατικά για τις επόμενες 30 ημέρες. Στοχεύστε ψηλά.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να φέρνει εσωτερικές αναταραχές αλλά ο μόνος λόγος που θα το κάνει είναι για να έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Για τις επόμενες 30 ημέρες σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις γύρω σας και να αφήσετε στην άκρη ότι δεν είναι παραγωγικό στην ζωή σας. https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Ήλιος στον Υδροχόο και τι αλλαγές θα φέρει ….

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του Κορωνοϊού, που μας έβαλε στην διαδικασία να αλλάξουμε πολλές από τις συνήθεις μας και να μάθουμε να εκτιμάμε τις μικρές χαρές της ζωής, καθώς θα δούμε να συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα κυρίως σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο.

Η αλλαγή στην ροή των γεγονότων, και στην ενέργεια, που έχει ήδη ξεκινήσει από την παρουσία σημαντικών πλανητών στο ζώδιο του Υδροχόου, θα συνεχιστεί με την είσοδο του Ήλιου στις 19/01 στις 22:39 μ.μ., και μέχρι τις 18/02 στις 12:43 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς, θα γίνουμε θεατές σημαντικών γεγονότων.

Ποιοι είναι όμως οι τομείς που θα μας απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα;

Το ζώδιο του Υδροχόου είναι συνδεδεμένο με την επιστήμη, τις κοινωνικές ομάδες, την διαφορετικότητα, τις αλλαγές, την επαναστατικότητα, την αμφισβήτηση, τις ιδεολογίες, και τον ανθρωπισμό. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς, φέτος, θα δούμε να γίνονται σημαντικά γεγονότα που άλλες φορές θα μας προβληματίσουν και άλλες θα μας εκπλήξουν θετικά.

Τα φετινά γενέθλια των Υδροχόων, θα είναι εντελώς διαφορετικά από τα προηγούμενα, και αυτό γιατί οι συναντήσεις που θα έχει ο Ήλιος, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, τόσο με τον Δία και τον Κρόνο, όσο και με τον Ουρανό και τον Άρη, αποτελούν την αφετηρία πολύ σημαντικών εξελίξεων στην ζωή τόσο των Υδροχόων, όσο και των υπόλοιπων εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), οι οποίοι θα δουν την ζωή τους να ακολουθεί μια διαδρομή, εντελώς διαφορετική, από αυτή που είχαν σχεδιάσει.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι, Ζυγοί) τα οποία θα δουν τα σχέδια τους να προωθούνται, ενώ θετική σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο θα είναι για τους Κριούς και τους Τοξότες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

Στις 24/01 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (4ο 20’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή και να συμπεριφερθούν με ωριμότητα.
Στις 26/01 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (6ο 47’), θα υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 28/01 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα (9ο 05’), θα φωτίσει αθέατες πλευρές των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 29/01 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (9ο 21’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για τους εκπροσώπους του του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Την 01/02 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (12ο 47’), θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 08/02 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή (20ο 01’), θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 11/02 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου (23ο 16’), θα ωθήσει σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.
Η παρουσία του Ήλου στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει για τον :

ΚΡΙΟΣ

Μια περίοδο με περισσότερη εξωστρέφεια ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και με κάποια από αυτά θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Οι γνωριμίες αυτές θα σας βοηθήσουν τόσο στην επαγγελματική σας εξέλιξη όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές θα έχετε στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της καριέρας σας, ωθώντας αρκετούς από εσάς σε αλλαγή πορείας, ενώ, σε άλλους μπορεί να φέρει νέες προκλήσεις για τις οποίες θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Διδύμους.
Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερο ζήλο. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κλείσετε τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις ή για να συζητήσετε τις προοπτικές ενός επαγγελματικού ταξιδιού που αναβλήθηκε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει ορισμένους από εσάς να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, τις οποίες διστάζατε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ άλλους, θα τους δώσει την δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους. Σε προσωπικό επίπεδο, η χαρά σας θα είναι μεγάλη καθώς θα βρείτε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας.

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική περίοδος για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ξεκινά. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, αρκετοί από εσάς, θα προχωρήσετε σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα κουραστική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες υποχρεώσεις στην δουλειά σας, τις οποίες θα πρέπει να υλοποιήσετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, και να περάσετε όμορφα στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσήλωση αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στα θέματα που απασχολούν την οικογένεια σας, έστω και αν χρειαστεί να συγκρουστείτε, αλλά και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αναγκαστείτε να κρατήσετε σε απόσταση ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η καθημερινή σας ζωή από εδώ και στο εξής.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλές συζητήσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείτε να δώσετε λύσεις σε σημαντικά θέματα. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα νιώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία, η οποία εκτός από οικονομικά οφέλη, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τα συναισθήματα σας απέναντι στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ σημαντική χρονιά ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας , θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας, μια χρονιά που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες, αφού εκτός από σημαντικές ευκαιρίες, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και την καριέρα σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι θα πρέπει να μάθετε να προσαρμόζεστε γρήγορα στις αλλαγές, μιας και για κάποιους θα είναι καταιγιστικές.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρκετά αγχωμένοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας εγκαινιάσει μια περίοδο προετοιμασίας και έντονου άγχους για εσάς τους Ιχθύς. Όσοι από εσάς προετοιμάζετε τα επόμενα σας βήματα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, παράλληλα όμως, καλό θα ήταν να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

 ΑΡΗΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Ή ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. .

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό είναι σε ισχύ τις τελευταίες ημέρες και κορυφώνεται μέχρι την Τρίτη. Το πάντρεμα των συγκεκριμένων πλανητικών ενεργειών συνοδεύεται με ξαφνικές σκέψεις που εμπνέουν αλλαγή. Είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε σε εσωτερικό επίπεδο, η ανάγκη να σπάσουμε δεσμά προσκόλλησης με το παρελθόν θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι καλή στιγμή να κάνετε τις απαραίτητες διεργασίες για να ελευθερωθείτε από ότι σας βαραίνει. Να δείτε πέρα από το πέπλο των μέχρι τώρα ιδεών και πεποιθήσεων που δεν εξυπηρετούν πια τίποτα στην ζωή σας.

Για τους Ταύρους, οι σκέψεις σας είναι πολύ δημιουργικές και μπορούν να σας βοηθήσουν σε μελλοντικά σχέδια σας. Μια ξαφνική επιθυμία να διεκδικήσετε την ελευθερία σας θα είναι αισθητή.

Για τους Διδύμους, αυτές τις ημέρες δίνεται η δυνατότητα μέσα από σκέψεις και εμπνεύσεις να βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από περιορισμούς. Η σιγουριά στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας είναι ένας εποικοδομητικός τρόπος για να το πετύχετε.

Για τους Καρκίνους, μπορείτε αυτή την στιγμή να βάλετε νέα πλώρη προς νέες διαδρομές. Το σθένος και η δυναμική σας είναι ισχυρό χαρτί στα χέρια σας και μπορείτε να επενδύσετε σε μια νέα τελείως διαφορετική ενεργειακή κατάσταση.

Για τους Λέοντες, παλαιές υποχρεώσεις αυτή την στιγμή πρέπει να τακτοποιηθούν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν νέες ιδέες, σκέψεις και εμπνεύσεις να τοποθετηθούν σε μια απολύτως νέα πορεία.

Για τους Παρθένους, η υπομονή μπορεί να μην είναι εύκολο να ενεργοποιηθεί αυτές τις ημέρες σχετικά με κάτι που περιμένετε. Αυτό που μπορείτε όμως να κάνετε είναι να είστε περισσότερο διεκδικητική/ός σε αυτό που θέλετε να φέρετε στην ζωή σας.

Για τους Ζυγούς, μπορεί να θεωρήσετε πως έχετε ένα μεγάλο ποσοστό ενέργειας το οποίο πραγματικά δεν ξέρετε τι να το κάνετε αυτή την στιγμή. Είναι αλήθεια, αλλά προσπαθήστε να βρείτε παραγωγική διέξοδο.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα ή τις εσωτερικές αναταραχές είναι πολύ ευνοϊκή στιγμή για εσάς σε σχέση με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και τις συνεργασίες σας. Ένα νέο εγχείρημα ή κάτι που βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εξέλιξης μπορεί να αναγνωριστεί η αξία του, μαζί με την δική σας.

Για τους Τοξότες, αυτή την στιγμή μπορείτε να τοποθετήσετε τις απόψεις και τις εμπνεύσεις σας σε μια νέα πορεία. Να βρείτε καινοτόμους τρόπους και να αναπροσαρμοστείτε σε κάτι που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Αιγόκερους, οτιδήποτε στέκεται στον δρόμο σας αυτή την στιγμή μπορείτε με θάρρος να το αντιμετωπίσετε. Δείξτε τα ταλέντα σας και διεκδικείστε την θέση σας.

Για τους Υδροχόους, μπορεί ο Άρης με τον Ουρανό να φέρνουν αναταραχές σε πολύ προσωπικά σας εδάφη αυτή την στιγμή. Υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας, η οποία αυτή ενέργεια χρειάζεται δημιουργική διέξοδο.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να φέρει ξαφνικές ειδήσεις ή/και προκλήσεις. Με ευελιξία, υπομονή και αναπροσαρμογή, όσο περίεργες και εάν είναι οι περιστάσεις, είναι σίγουρο πως μπορείτε να βρείτε την άκρη.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Σε αυτό το άρθρο δεν γκρουπάρω το ζώδιό σου σε μια μόνο ομάδα, αλλά βάσει των κυρίαρχων χαρακτηριστικών σου, σε χώνω σε 2 και 3 ομάδες! Διάβασε και πες μου αν συμφωνείς!

Ιδού τα γκρουπ και να θυμάσαι! Σε βάζω σε περισσότερα από ένα!

Οι Δύσκολες: Κριός, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Υδροχόος

Τα θέλει όπως τα θέλει κι αν δεν είναι όπως τα θέλει, εσένα, δε σε θέλει! Δεν την κάνεις ζάφτι εύκολα, δεν είναι του χεριού σου, τη λες και στριμάδι, αλλά ο χαρακτήρας της είναι σκέτο χρυσάφι και η ακεραιότητα της, κερδίζει καρδιές!

Οι Πλανεύτρες: Δίδυμοι, Σκορπιός, Τοξότης, Ιχθύς

Έχουν σεξαπίλ, έχουν μαεστρία και ξέρουν πώς να ξετρελάνουν το αντικείμενο του πόθου τους με τίμια ή… άτιμα μέσα! Δηλαδή θα χρησιμοποιήσουν όλη τους τη γοητεία και σιγά μην αντισταθείς!

Οι Γατούλες: Καρκίνος, Ζυγός, Ιχθύς

Μην τις μπερδεύεις με τις πλανεύτρες! Τούτες εδώ είναι… μαφία! Σε τυλίγουν στο μικρό τους δαχτυλάκι και χαμπάααααρι εσύ! Ξέρουν τι να ζητάνε, ΠΩΣ να το ζητάνε, γνωρίζουν πώς να σε φέρνουν εκεί που θέλουν κι εσύ… χαμπάααααρι! Ναι, ο Ιχθύς παίζει μπάλα και στις δυο κατηγορίες όπως θα πρόσεξες, διότι πρόκειται για ζώδιο με… πολλά ταλέντα!

Οι Δυναμικές: Κριός, Ταύρος, Λέων, Τοξότης, Υδροχόος

Δεν χρειάζεται πολλή επεξήγηση: ορμάνε και παίρνουν αυτό που θέλουν, μιλάνε σταράτα, δεν περιμένουν για να δράσουν, δεν νιώθουν τύψεις για ό,τι πράττουν, δεν σου επιτρέπουν να τις αμφισβητήσεις!

Οι Απαιτητικές: Λέων, Ζυγός, Αιγόκερως, Ιχθύς (βρε, να σε έβαζα πρώτη;!)

Μοιάζουν με το πρώτο γκρουπ (τις δύσκολες), αλλά τούτες έχουν υψηλά στάνταρ και είναι high maintenance. Κοινώς, δεν τις ικανοποιείς εύκολα και θα φας λοξές ματιές ή θα ρολάρουν το μάτι όταν τις απογοητεύσεις! Μην απορείς που ο Ιχθύς είναι εδώ: με την πρώτη φορά που κάτι δεν γίνεται όπως το θέλει, το γράφει μέσα της και στη συνέχεια… πλέκει σχέδιο εξόδου αν δεν της αρέσει η σχέση!

Οι «Δεν σε Χρειάζομαι!»: Κριός, Παρθένος, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος

Μια χαρά ξέρουν να αγαπούν, μα μια χαρά βιώνουν τη ζωή τους, χωρίς να έχουν ανάγκη κανέναν. Δεν συνάπτουν σχέσεις βάσει μοναξιάς, αλλά με γνώμονα την ιδανική επαφή με κάποια ψυχή που να τις καταλαβαίνει!

Οι «τα κάνω όλα!»: Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως

Ξέρουν τι χρειάζεσαι, πριν καν καταλάβεις εσύ τι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Φροντίζουν για τα πάντα, έχουν τον πλήρη έλεγχο, δεν τους ξεφεύγει τίποτα μέσα ή έξω από τη σχέση. Μη σου πω ότι ελαφρώς κοιμάσαι όρθιος και κάνουν παιχνίδι μοναχές τους!

https://www.astrology.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σήμερα μπορεί να δίνει την ώθηση και το θάρρος να προχωρήσουμε μπροστά αλλά η σχέση της με τον Χείρωνα, μας λέει πως μόνο με μαεστρία και επαφή με την αντικειμενική πλευρά μιας κατάστασης, τελικά, θα φέρει την ηθική ευχαρίστηση που ζητάμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια πιθανή αίσθηση αστάθειας είναι δικαιολογημένη σήμερα. Προσπαθήστε με διπλωματία να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να περάσετε τα μηνύματά σας στους κατάλληλους παραλήπτες.

Για τους Ταύρους, σήμερα χειριστείτε τις καταστάσεις με το γάντι. Να είστε αληθινή/ός αλλά με τακτ και διπλωματική στάση απέναντι στα γεγονότα και τους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα δώστε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που θέλετε να έχετε κοντά σας. Ακούστε τις απόψεις τους ανεξάρτητα εάν συμφωνείτε ή όχι μαζί τους.

Για τους Καρκίνους, η ενέργεια είναι δυνατή σήμερα και σας ωθεί να κάνετε πράγματα. Ωστόσο ενδέχεται να χρειαστείτε την στήριξη και την βοήθεια άλλων ανθρώπων ώστε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας.

Για τους Λέοντες, οι δραστηριότητες σας σήμερα μπορεί να σας φορτίσουν ή να τις νιώσετε βαριές στους ώμους σας. Προσπαθήστε με ευελιξία να παραμείνετε εστιασμένη/ος στους στόχους σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα χρειάζεται να δώσετε την δική σας ενέργεια ώστε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Διαφορετικά η απογοήτευση εύκολα θα λάβει χώρα σήμερα.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα εάν υπάρχει αντικειμενικό λόγος ή όχι σήμερα μπορεί να νιώσετε κάπως άβολα. Κρατήστε τις ισορροπίες με τους ανθρώπους που είναι στην ζωή σας.

Για τους Σκορπιούς, οι αντιπαραθέσεις δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Εστιάστε σε ότι μπορείτε να κάνετε με τις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες και αφήστε οτιδήποτε άλλο για μια άλλη στιγμή.

Για τους Τοξότες, η ενέργεια είναι δυνατή σήμερα και μπορείτε να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας. Κρατήστε την αυτοπεποίθησή σας ενεργή. Θα είναι αρωγός στο πρόγραμμά σας.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικοί τομείς της ζωή σας είναι κινητοποιημένοι σήμερα. Μόνο με μαεστρία και δεκτικότητα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τυχόν προκλήσεις.

Για τους Υδροχόους, τα επικοινωνία ζητήματα σήμερα χρειάζονται προσοχή. Με διπλωματία και ευελιξία μπορείτε να χειριστείτε οτιδήποτε προκύψει.

Για τους Ιχθύες, η σπατάλη, ανεξάρτητα τον τομέα, μπορεί να φέρει προκλήσεις σήμερα. Μην αναλωθείτε σε πράγματα τα οποία δεν έχουν σημαντική αξία για εσάς.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 18 ως 24 Ιανουαρίου 2021;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, προφανώς έχει έρθει η ώρα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα να μπουν σε μια σειρά και να προσπαθήσεις για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, και αυτή τη βδομάδα γίνεται προφανώς η σπορά, αλλά υπάρχουν και εντάσεις και ανατροπές, αρκετές ενδεχομένως, τις οποίες πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αν κάτι παρεμπιπτόντως δεν προχωράει με τον τρόπο που θα ήθελες, ποιος σου λέει ότι αυτό θα αποδειχτεί απαραίτητα αρνητικό μακροπρόθεσμα; Επίσης, μπορείς να βρεις μια νέα πηγή εσόδων. Επικρατεί όμως μια αίσθηση ανταγωνισμού, γενικότερα. Και έντονο πάθος σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, μπορεί τις μέρες αυτές να νιώθεις κάποια ένταση, όμως και αυτές οι στιγμές είναι απαραίτητες, γιατί για να προβείς σε αλλαγές, είναι σημαντικό κάποιες φορές να δεις ξεκάθαρα ότι κάτι μπορεί να μην λειτουργεί. Και εφόσον έχεις αποδεικτικά στοιχεία ότι μια δοκιμασμένη μέθοδος φέρνει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να εξακολουθείς να χρησιμοποιείς την ίδια μέθοδο και να περιμένεις να συμβεί κάτι διαφορετικό. Και όση αντίσταση και αν έχεις στις αλλαγές, κάποια στιγμή πρέπει να τις αποδέχεσαι, να τις αγκαλιάζεις. Με κάθε τρόπο να αποφύγεις τους ανταγωνισμούς. Και δεν εννοούμε να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, αλλά το να εμπλακείς στην παρούσα φάση σε αγώνες υπερίσχυσης μάλλον θα έχει κόστος για σένα, παρά θα λειτουργήσει αποτελεσματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, φαίνεται ότι ξεκινάς να κάνεις προσπάθειες να έχεις μια περισσότερο λειτουργική και υγιή καθημερινότητα. Γιατί, ναι, έχουν πέσει πολλά μαζί και αν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν θα έχεις και ύπνο. Ένα τιπ θα ήταν να συγκεντρώνεσαι όσο περισσότερο μπορείς σε αυτό που κάνεις ανά πάσα στιγμή. Δηλαδή τώρα διαβάζεις το ζώδιό σου; Σταμάτα να πίνεις καφέ, να σκέφτεσαι τι θα κάνεις μετά, να περπατάς στο δρόμο διαβάζοντας από το κινητό. Στάσου και κάνε ΕΝΑ πράγμα μόνο. Και κάνε το συγκεντρωμένος και όσο καλύτερα μπορείς - ειδικά αν πρόκειται για το ζώδιό σου. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, στις αρχές τις βδομάδας ίσως έχεις κάποιες νέες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η εβδομάδα έχει αρκετή ένταση, ιδίως στον αισθηματικό τομέα, που όλα φαίνονται στην αρχή ιδανικά. Μπορεί να μιλάμε για ένταση, πάθος και δυσκολίες, καθότι το πάθος ως γνωστόν μπορεί να τυφλώσει και να συνοδευτεί από απότομα υστερικά ξεσπάσματα μοναδικού κάλλους. Καλό θα ήταν να κρατάς χαμηλούς τόνους και να προσέχεις την απότομη εξιδανίκευση την οποία συχνά διαδέχεται η ξαφνική και ακραία απομυθοποίηση. Επίσης, η ένταση αυτή μπορεί να αφορά τη σχέση σου με έναν συνεργάτη. Εδώ χρειάζεται διπλωματία, και δεν γίνονται δεκτές οι αντιρρήσεις: πρέπει να φερθείς διεκδικητικά μεν, αλλά με τακτ.

ΛΕΩΝ
Λέων, μπορεί αυτές τις μέρες να μιλάμε για την ολοκλήρωση μιας κατάστασης στα επαγγελματικά σου, και την ανανέωση του εν λόγω τομέα με κάτι νέο. Φαίνεται ότι εδώ και μέρες γίνεται έχει ξεκινήσει η προεργασία για κάτι τέτοιο, είτε μέσω μιας νέας συνεργασίας, είτε με μια νέα ιδέα την οποία πρόκειται σύντομα να εφαρμόσεις. Καλό θα ήταν να προσέχεις την επικοινωνία σου με συνεργάτες και γενικά με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου εν ώρα εργασίας: είναι ενδιαφέρον το ότι υπάρχει μια υπόγεια ένταση και έρχονται στην επιφάνεια ανάμικτα συναισθήματα, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε περίεργα ξεσπάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, μερικές φορές το πάθος είναι τόσο έντονο που πολλοί άνθρωποι νιώθουν ότι εξ αιτίας του χάνουν τον έλεγχο. Ακόμη και ένας Παρθένος, που δεν του συμβαίνει και πολύ συχνά να αποπροσανατολίζεται, θα μπορούσε να νιώσει κάτι παρόμοιο αυτές τις μέρες. Οι μέρες αυτές φανερώνουν συναισθήματα που σιγοβράζουν, τα οποία είναι ανάμεικτα και έντονα. Δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να ζήσεις μια δυνατή και περίεργη (έως ακραία) ρομαντική κατάσταση. Οι νέες γνωριμίες μπορεί να έχουν πολύ ενδιαφέρον, αλλά καλό θα ήταν να βαδίζεις διερευνητικά προς το παρόν. Είναι πιθανό οι συγκυρίες να σε οδηγήσουν στο να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, η οποία τελικά θα αποδειχθεί ρεαλιστική, λειτουργική και υγιής.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο στόχος καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να είναι ένας και πολύ συγκεκριμένος, γιατί είναι εύκολο να διασπαστεί η προσοχή σου και να μειωθεί έτσι η ποιότητα του αποτελέσματος. Είναι πολύ πιθανό να έχεις ευκαιρίες να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση ή τα οικονομικά σου. Όμως ξαφνικά η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο στην αισθηματική σου ασφάλεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, ιδίως τις οικογενειακές. Ίσως όμως έρθουν και εντάσεις και δυσκολία στις συνεργασίες, τις συγκατοικήσεις και στην επικοινωνία με οικογενειακά πρόσωπα, ενδεχομένως. Κάποιες φορές συμβαίνουν κι αυτά, εξάλλου είναι και παράλογο να έχουμε πάντα την απαίτηση από τους ανθρώπους που αγαπάμε να μην έχουν απολύτως καμία κακή στιγμή. Όλοι έχουμε και θα έχουμε, και καλές και κακές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, είναι λογικό να νιώθεις ένταση αυτές τις μέρες. Όλα περνάνε από μια διαδικασία επανεξέτασης, και ό, τι αφορά τις προσωπικές σου επιλογές και τους στόχους, αλλά και την επικοινωνία σου με τους άλλους και την ποιότητα της σχέσης σου μαζί τους. Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να ολοκληρωθεί μια κατάσταση και να ξεκινήσει μια νέα, μια καινούρια σχέση για παράδειγμα. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα ανακινούνται έντονα αισθήματα μέσα σου. Οι επιλογές είναι αρκετές, μία από αυτές είναι μέσα από βιώνοντας αυτά τα έντονα συναισθήματα να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που δεν γνώριζες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η θετική σου σκέψη αναφορικά με πρακτικά ζητήματα, όπως τα επαγγελματικά, συνήθως φέρνει και θετικά αποτελέσματα, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που ο υπερβολικός ενθουσιασμός σε κάνει να προχωράς με μεγαλύτερα βήματα από αυτά που θα ήταν καλό να έκανες. Αυτές τις μέρες γίνονται κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου, ίσως προχωράει ένα σχέδιο ή έρχεται και ένα έξοδο που δεν είχες προγραμματίσει. Οι αλλαγές είναι ανάμικτες, όπως και τα αισθήματά σου, και συνεπώς θα ήταν καλό να μην προβείς σε δραστικές ενέργειες μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ίσως να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό έργο ή να ολοκληρώσεις κάποιο, και αυτό να παίξει σημαντικό ρόλο ως προς το κατά πόσο μπορείς να ανοιχτείς οικονομικά και τι στόχους θα βάλεις από εδώ και στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, οι μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να έχουν να κάνουν με αλλαγές και εξελίξεις σε συναισθηματικά θέματα. Ε ναι λοιπόν, αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να ερωτευτείς με πάθος, ακόμη και αν πιστεύεις ότι αυτά δεν συμβαίνουν πλέον στις μέρες μας. Όπως και να έχει, τα συναισθήματα είναι έντονα, είτε είναι ρομαντικά είτε όχι, και σε μεταμορφώνουν. Και αν οι διάφορες εμπειρίες της ζωής μας εξελίσσουν, ο έρωτας μας εξελίσσει στο δεκαπλάσιο και πολύ σύντομα μάλιστα. Ακόμη και αν πρόκειται για πάθος που αφορά μια δραστηριότητα, ένα επάγγελμα, έναν στόχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, κάποιες εποχές είναι καλές για ορισμένους τομείς, κάποιες άλλες όχι και τόσο. Οι πρώτες μέρες της βδομάδας είναι εξαιρετικές για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά σου ή τα επαγγελματικά σου. Μπορείς και φαίνεται ότι θα ήταν καλό να κάνεις κάποιες κινήσεις πιο ουσιαστικές αν αναζητάς εργασία ή συνεργασίες. Είναι πολύ εύκολο να πείσεις τους άλλους για τις ικανότητές σου και να παρουσιάσεις ένα μοναδικό επαγγελματικό προφίλ. Έχεις όντως μία μοναδικότητα στο πώς κάνεις αυτό που κάνεις ή στον τρόπο με τον οποίο προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Εστίασε στο να καλλιεργήσεις τα στοιχεία σου που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Αν δεν τα έχεις διερευνήσει, έχει έρθει ο καιρός να το κάνεις ώστε να είναι πρώτα σε εσένα όσο πιο σαφή γίνεται.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, όλη η εβδομάδα είναι παράξενη, πιθανώς. Επειδή έπειτα από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας, συμβαίνουν πολλά μαζί, απότομα και ίσως εκεί που δεν το περιμένεις. Για παράδειγμα, τις πρώτες μέρες μπορεί να έχεις κάποια νέα που να αφορούν ένα ταξίδι ή έναν στόχο σου. Λίγο μετά μπορεί να έχεις έντονη κοινωνική ζωή και μέσα στον πολύ κόσμο να ξεχωρίσεις έναν άνθρωπο που να επηρεάσει την πορεία σου, ίσως συναισθηματικά, ίσως σε πρακτικό επίπεδο. Επίσης, είναι πολύ πιθανή η επιρροή από έναν άνθρωπο, μια νέα ή παλιότερη γνωριμία, την έντονη επίδραση του οποίου θα τη βιώσεις ίσως ως ένα ευχάριστο γεγονός, ίσως ως κάτι δύσκολο. Σίγουρα πάντως θα σε οδηγήσει σε μια θετική αλλαγή.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

https://www.e-zwdia.gr/

ΖΩΔΙΑ

Δεκαήμερα ζωδίων
Kάθε ζώδιο είναι χωρισμένο σε τρία τμήματα των δέκα μοιρών που ονομάζονται δεκανοί. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς και κάθε δεκανός έναν ξεχωριστό κυβερνήτη.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχουν χαρακτηριστικά του κυβερνήτη του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο παίρνει επιπλέον χαρακτηριστικά από τον κυβερνήτη του αμέσως επόμενου ζωδίου του στοιχείου που ανήκει. Το τρίτο από τον μεθεπόμενο κυβερνήτη του στοιχείου (γη, φωτιά, νερό, αέρας).

Σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των δεκαημέρων των ζωδίων.
ΚΡΙΟΣ
1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (21-31/3)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΡΗΣ-ΑΡΗΣ

Είσαι πολύ οξύθυμη, ενθουσιώδης, μαχητική αλλά και πολύ ανυπόμονη. Ο παρορμητισμός σου σε οδηγεί να εγκαταλείπεις μάχες ακόμα και ένα βήμα πριν το τέλος. Η προσωπικότητά σου είναι έντονη. Είσαι φιλόδοξη, αγαπάς τη δράση αλλά δεν έχεις υπομονή. Είσαι γεννημένη αρχηγός, έχεις μεγάλες φυσικές αντοχές και πολλές ιδέες. Πρέπει όμως να μάθεις να ελέγχεις τον εγωισμό σου, την τάση σου να επιβάλλεσαι και να μπλέκεσαι σε καβγάδες. Μαθε να ακούς και τους άλλους!


2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-10/4)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΡΗΣ-ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος σε βοηθάει να είσαι πολύ υπομονετική και ιδεαλίστρια. Η ηγετική σου ικανότητα ξεχωρίζει. Είσαι λαμπερή και κυριαρχική αλλά δραματοποιείς έντονα τις καταστάσεις. Αγαπάς την εξουσία, θέλεις να σε θαυμάζουν. Είσαι φιλόδοξη, παίρνεις πρωτοβουλίες και επιβάλλεσαι στους άλλους. Είσαι δοτική και τρυφερή με αυτούς που αγαπάς. Είσαι επίσης γενναιόψυχη, αξιοπρεπής και πιο σταθερή από τα υπόλοιπα δεκαήμερα. Μαθε να ελέγχεις την κυριαρχία σου πάνω στους άλλους!

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (11-20/4)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΡΗΣ-ΔΙΑΣ

Με το Δία, αγαπάς την περιπέτεια, την ελευθερία, τα ταξίδια, τη γνώση, τα σπορ, φιλοσοφείς τη ζωή. Νοιάζεσαι για τους άλλους αλλά είσαι ανυπόμονη. Αναζητάς την πνευματικότητα και την εκπαίδευση, έχεις ιδεολογικές ανησυχίες σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά ζητήματα. Πολεμάς για ένα σκοπό, για τα πιστεύω και τα ιδανικά σου. Είσαι αισιόδοξη, δεν αντέχεις τη στασιμότητα και τους περιορισμούς. Ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις αντιξοότητες και βγαίνεις πάντα νικητής. Η επαφή σου με ανθρώπους και λαούς εμπλουτίζουν την προσωπικότητά σου. Είσαι ειλικρινής και καλοπροαίρετη αλλά σου λείπει το τακτ. Καλή θέση για πνευματικό ηγέτη ή δάσκαλο.

ΤΑΥΡΟΣ
1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (21/4-1/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Αγαπάς την τέχνη και την ομορφιά σε όλο τους το μεγαλείο. Η καλαισθησία σου στο σπίτι και στη δουλειά είναι εμφανής. Σου αρέσει να μοιράζεσαι πράγματα άσχετα αν κάποιες φορές επιμένεις να γίνονται όλα όπως εσύ τα θέλεις. Αναζητάς την ασφάλεια, υλική και συναισθηματική. Θέλεις σταθερότητα, δεν αγαπάς τις αλλαγές. Είσαι ρεαλίστρια, υπομονετική, πρακτική, συντηρητική, γλυκιά, συμπαθητική, πιστή και σταθερή στις απόψεις σου και κυρίως εχέμυθη. Οι δυσκολίες δεν σε τρομάζουν. Έχεις όμορφη εμφάνιση και ωραία φωνή. Είσαι λάτρης του καλού φαγητού και θέλεις να ικανοποιείς τις αισθήσεις σου. Αν προδοθείς, γίνεσαι κτητική και ζηλιάρα και χάνεις την εμπιστοσύνη σου. Το κακό είναι ότι είσαι πολύ αργή!

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/5)

ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΕΡΜΗΣ

Ο Ερμής σου δίνει διπλωματία, επικοινωνία, πολύ λογική και πρακτικότητα. Η καλαισθησία συνδυάζεται με το κοφτερό μυαλό. Η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη. Η μεγαλύτερη ανάγκη σου είναι να μαθαίνεις και δεν βάζεις πρώτο στόχο την απόκτηση υλικών αγαθών παρόλο που έχεις την ικανότητα να τα αποκτάς. Είσαι εργατική, υπεύθυνη, με σκέψη ελεύθερη και μεθοδική. Έχεις καλή σχέση με το χρήμα αλλά δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Είσαι ιδιαίτερα εγκεφαλική. Διαπρέπεις σε σπουδές και αναλύσεις. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις. Ο οικονομικός και ο ιατρικός κλάδος σου ταιριάζουν. Μην γίνεσαι πολύ επικριτική!

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΚΡΟΝΟΣ

Ο Κρόνος σε κάνει πιο συντηρητική και επίμονη. Μεθοδεύεις τις κινήσεις σου και ξέρεις να διαχειρίζεσαι το χρήμα. Αγαπάς την υλική ασφάλεια, είσαι φιλόδοξη, προσεκτική και αρκετά σφιχτή με το συναίσθημα. Προσκολλάσαι σε ανθρώπους και αντικείμενα. Είσαι υπεύθυνη και σκληρή με τον εαυτό σου, περήφανη, πειθαρχημένη, εργατική, πρακτική, εξουσιαστική. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις με σύστημα, δομή και οργάνωση. Φτάνεις εύκολα σε θέσεις εξουσίας. Τα ελαττώματά σου είναι η τσιγκουνιά και η αδιαλλαξία.

ΔΙΔΥΜΟΣ
1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22-31/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΕΡΜΗΣ

Είσαι φιλομαθής, ετοιμόλογη, έξυπνη, κοινωνική, κάνεις εύκολα παρέες και θέλεις να προοδεύεις. Έχεις ταλέντο στα χέρια, η συγγραφή σου ταιριάζει. Νοιάζεσαι για τους γείτονες και τα αδέρφια σου. Ξέρεις να μιλάς, αγαπάς τη γνώση αλλά δεν φτάνεις ποτέ σε βάθος. Δεν αγαπάς τη ρουτίνα αλλά την ελευθερία. Δυσκολεύεσαι να εστιάσεις σε κάτι συγκεκριμένο. Ξεγλιστράς εύκολα από καταστάσεις. Καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα αλλά τελειώνεις λίγα. Θέλεις να ξέρεις τα πάντα φτάνοντας μέχρι το κουτσομπολιό. Media και Δημόσιες Σχέσεις σου ταιριάζουν.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-11/6)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η Αφροδίτη σε κάνει γλυκιά, φιλική και τρυφερή. Ξέρεις να κρατάς ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα αν και πολλές φορές το εκλογικεύεις. Θέλεις να κάνεις τους γύρω σου ευτυχισμένους, ξέρεις τους τρόπους να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Είσαι διπλωματική, έχεις καλή αισθητική και δημιουργικό ταλέντο. Η ερωτική σου ζωή είναι πολύ άστατη. Αγαπάς την υλική ασφάλεια και έχεις χιούμορ. Έχεις ανάγκη από πολλές εμπειρίες. Αγαπάς έντονα και παθιασμένα, φλερτάρεις ασύστολα, διαθέτεις γοητεία και αισθησιασμό αλλά είσαι άπιστη. Θεωρείσαι μια υπολογίσιμη δύναμη, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/6)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Ουρανός σε βοηθάει να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα και με τη βοήθεια του Ερμή αναζητάς νέους δρόμους που σε οδηγούν σε ξεχωριστή θέση. Διαθέτεις ένα δυνατό μυαλό και πρωτοποριακό πνεύμα, φτάνεις στα όρια μιας διάνοιας. Αγαπάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία, πολλές φορές επαναστατείς και προσπαθείς να προοδεύσεις μέσα από τη γνώση. Έχεις διανοητική δύναμη και είσαι πολύ μπροστά για την εποχή σου. Δραστηριοποιείσαι σε ομάδες. Το μειονέκτημά σου είναι ο εγωκεντρισμός και η ανατροπή του συντηρητισμού με επαναστατικό τρόπο. Απέφυγε διαμάχες και συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22/6-1/7)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΣΕΛΗΝΗ-ΣΕΛΗΝΗ

Είσαι κυκλοθυμική και ευαίσθητη. Η διαίσθησή σου σε κάνει επιφυλακτική και δύσπιστη. Εκφράζεις έντονα και παρορμητικά το συναίσθημα, αγαπάς ιδιαίτερα την οικογένεια. Έχεις εναλλαγές διαθέσεων και αναζητάς την ασφάλεια. Είσαι γλυκιά, τρυφερή, αγαπητή και νοσταλγείς αρκετά το παρελθόν. Αποθεώνεις την αγάπη, καθηλώνεις τους γύρω σου με τη σαγήνη. Είσαι αισθησιακή και καταλαβαίνεις ενστικτωδώς τους άλλους. Ζητάς αποκλειστικότητα και αν μυριστείς κάτι, κάνεις σκηνές ζήλιας ή μετατρέπεσαι σε παγόβουνο. Μείωσε τον παρορμητισμό σου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/7)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΣΕΛΗΝΗ-(ΑΡΗΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ)

Είσαι πιο συγκαταβατική από τους άλλους, δέχεσαι τα λάθη σου. Ο Άρης σε κάνει πιο οξύθυμη, μπλέκεσαι σε καβγάδες και λογομαχίες. Μπορεί να πιαστείς στα χέρια ή να σκοτώσεις με το γάντι. Μείνε ψύχραιμη! Έχεις μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης. Αναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου, έχεις δύναμη και πάθος. Ψυχολογείς τους άλλους και έχεις έντονη σεξουαλικότητα. Ζήλια και κτητικότητα είναι στο μενού. Είσαι απαιτητική και διεκδικητική όταν απειλούνται τα κεκτημένα σου και κάνεις τα πάντα για να τα διαφυλάξεις. Είσαι μυστικοπαθής, έχεις ικανότητες να βγάζεις χρήμα, αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Παθιάζεσαι και προσφέρεις ψηλού επιπέδου σεξ.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/7)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΣΕΛΗΝΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Ο Ποσειδώνας σου δίνει ψυχικές και πνευματικές δυνατότητες. Είσαι φιλεύσπλαχνη και συμπαθητική. Βοηθάς και προσφέρεις απλόχερα την αγάπη αρκεί να μην καταλάβεις ότι σε εκμεταλλεύονται. Εδώ κυριαρχεί το υγρό στοιχείο, η τέχνη, η ποίηση. Είσαι διαισθητική, ρομαντική, συμπονετική, διαθέτεις φαντασία. Χάνεσαι πολλές φορές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία. Λειτουργείς περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική. Προσοχή στις καταχρήσεις λόγω συναισθηματικής απογοήτευσης. Μπορείς άνετα να διαπρέψεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα σχετικό με την καλλιτεχνία. Πολλές φορές, ζεις σε ένα δικό σου κόσμο. Όταν πληγώνεσαι, απομονώνεσαι ή έχεις τάσεις φυγής. Εύκολα εξαπατάσαι!

ΛΕΩΝ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22/7-1/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΗΛΙΟΣ-ΗΛΙΟΣ

Θέλεις να λάμπεις και να ξεχωρίζεις. Είσαι πολύ γενναιόδωρη και όλοι σε φωνάζουν αρχηγό αφού είσαι έμπιστη και ειλικρινής. Έχεις εγωισμό, υπερηφάνεια και σου αρέσει η προβολή, το ωραίο. Έχεις ισχυρή και πληθωρική προσωπικότητα, θέληση και δημιουργικότητα. Ξέρεις να επιβάλλεσαι, είσαι σταθερή και επίμονη στις ιδέες σου, ενθουσιώδης. Ζητάς επιβράβευση και προσοχή, οι προβολείς να είναι όλοι στραμμένοι πάνω σου. Απολαμβάνεις τον έρωτα και τις χαρές της ζωής στο έπακρο. Αντιμετωπίζεις αγέρωχα όλες τις δυσκολίες.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΗΛΙΟΣ-ΔΙΑΣ

Είσαι γενναιόδωρη, αισιόδοξη, με αυτοπεποίθηση. Ξέρεις να αρπάζεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αγαπάς τα ταξίδια από τα οποία μπορεί να επωφεληθείς και οικονομικά. Ασχολείσαι με τη γνώση και τη φιλοσοφία. Πραγματοποιείς τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Είσαι δίκαιη και παλεύεις ενάντια στην αδικία. Αγαπάς τα παιδιά και τη διδασκαλία. Ο εγωισμός σου όμως δεν σου αφήνει περιθώρια να μοιράζεσαι τα οράματά σου για το κοινό καλό. Είσαι τυχερή, επεκτατική, με χιούμορ. Διαπρέπεις σε ανώτερες σπουδές. Ξεχωρίζεις για το χαμόγελό σου, την κοινωνικότητά σου, την ειλικρίνεια. Αγαπάς την περιπέτεια. Σου λείπει όμως το τακτ.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-22/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΗΛΙΟΣ-ΑΡΗΣ

Κυνηγάς τους στόχους σου επίμονα και ανυπόμονα και τους πετυχαίνεις. Είσαι επικίνδυνη ανταγωνίστρια. Είσαι δοτική στην αγάπη και πολλές φορές δεν εισπράττεις τα δέοντα. Έχεις θάρρος, αποφασιστικότητα, είσαι φιλόδοξη και κατακτάς ψηλές θέσεις. Είσαι παρορμητική, βιαστική, δημιουργική, ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή. Πάντα βρίσκεις κάτι καλύτερο για να κατακτήσεις. Πολλές φορές, έχεις εναλλαγές συμπεριφοράς και διαθέσεων, γίνεσαι απότομη και επιθετική. Έχεις ανεπτυγμένο το ένστικτο της επιβίωσης. Αντιμετωπίζεις με επιτυχία τα εμπόδια. Είσαι πολύ περήφανη και εγωίστρια και δεν ζητάς εύκολα την βοήθεια των άλλων. Η σεξουαλικότητά σου χτυπάει κόκκινο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (23-31/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΕΡΜΗΣ

Ο Ερμής σε κάνει συνεπή, οργανωτική, επικοινωνιακή, σου δίνει ευστροφία. Φροντίζεις όλες σου τις υποθέσεις με επιμέλεια και συγκέντρωση. Αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις, αναλύεις, βάζεις μπροστά τη λογική, ωστόσο χρειάζεσαι και λίγη παρότρυνση από τους άλλους. Ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα με λεπτομέρεια. Αγαπάς την καθαριότητα. Έχεις υπομονή και κριτικό πνεύμα και φέρνεις εις πέρας ότι αναλαμβάνεις. Είσαι τακτική και τελειομανής, έξυπνη και πρακτική. Αγχώνεσαι και το δείχνεις ή υποφέρεις από ψυχοσωματικά. Δεν δέχεσαι βοήθεια από τους άλλους. Πολλές φορές, παραβλέπεις τα συναισθήματα των άλλων με σκοπό να τους μεταφέρεις στην πραγματικότητα. Διαθέτεις μεγάλη κοινωνικότητα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-11/9)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΚΡΟΝΟΣ

Είσαι οργανωτική, μεθοδική, εύστροφη, κοινωνική αλλά κρατάς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Βασίζεσαι στον εαυτό σου και δεν ζητάς βοήθεια από τους άλλους. Διαθέτεις ρεαλισμό, τελειομανία, εγωισμό και αφιερώνεις πολύ χρόνο στην καριέρα σου. Τα βλέπεις όλα με σοβαρότητα και κατακτάς τους στόχους σου με πολύ δουλειά. Είσαι σταθερή, αυστηρή αλλά σου λείπει η αυτοπεποίθηση. Έχεις μεγάλες αντοχές και μπορείς να αναλάβεις υψηλές θέσεις. Πολλές φορές, γίνεσαι σκληρή, ωμή για να κρύψεις τα συναισθήματά σου γιατί νιώθεις ευάλωτη.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-22/9)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Είσαι εύστροφη και αγαπητή στους άλλους. Διαθέτεις πνευματικά και καλλιτεχνικά ταλέντα και κατακτάς διακεκριμένες θέσεις. Είσαι ήρεμη, ζεστή, τρυφερή. Αναζητάς υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Σου αρέσει η γραφή και μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες αφιλοκερδώς. Χειρίζεσαι τέλεια τον προφορικό και γραπτό λόγο, έχεις χιούμορ και καλή φωνή. Πολλές φορές, πληγώνεσαι και κριτικάρεις με πολύ εγωισμό και πείσμα. Συνδυάζεις αρμονία και ομορφιά, έχεις την αίσθηση της φινέτσας και της καλαισθησίας. Είσαι λογική και ρεαλίστρια. Ερωτικά, δυσκολεύεσαι να βρεις τον ιδανικό σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (23/9-2/10)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Είσαι γοητευτική, ρομαντική και ελκυστική. Αγαπάς την αρμονία, την ισορροπία, την ομορφιά, την τέχνη, την ωραία ζωή. Η συντροφικότητα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Έχεις πλούσια συναισθήματα, είσαι ζεστή και τρυφερή. Κάνεις πολύ καλές Δημόσιες Σχέσεις γιατί είσαι διπλωμάτισσα. Θέλεις να σου δείχνουν έμπρακτα ενδιαφέρον, είσαι ανασφαλής και αναποφάσιστη. Δεν αγαπάς τους καβγάδες μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Διαθέτεις ωραίο γούστο, καλαισθησία, φινέτσα, καλλιτεχνική φλέβα. Θέλεις συνεχώς να επιβεβαιώνεσαι μέσα από τους άλλους.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (3-12/10)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΟΥΡΑΝΟΣ

Είσαι εξωστρεφής, κοινωνική και σου αρέσει να περιτριγυρίζεσαι από πολλούς ανθρώπους. Αγαπάς τη φιλία και όταν θυμώσεις, δύσκολα υποχωρείς. Έχεις προοδευτικές ιδέες και συμμετέχεις σε ομάδες με σκοπό την εξέλιξή σου. Σου αρέσει η ισορροπία και η ανεξαρτησία μέχρις ότου βρεις σύντροφο με κοινά ενδιαφέροντα. Είσαι συζητήσιμη, διαλλακτική και λύνεις τις διαφορές σου ήρεμα. Συμπονάς τους ανθρώπους και μισείς την αδικία. Πολλές φορές, δίνεις την εντύπωση ότι είσαι εκτός πραγματικότητας. Έχεις επαναστατικό και πρωτοποριακό πνεύμα που σε πάει πολύ μπροστά. Είσαι περισσότερο εγκεφαλική και λογική παρά συναισθηματική χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτεις πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (13-22/10)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΕΡΜΗΣ

Συνδυάζεις την ομορφιά με την εξυπνάδα. Ο Ερμής σε κάνει γλυκομίλητη, ευγενική και διασκεδαστική. Είσαι κοινωνική, έχεις ταλέντο στη συγγραφή και δείχνεις τα συναισθήματά σου. Αν συναναστρέφεσαι με το κοινό, θα έχεις κέρδη. Είσαι ισορροπημένη, ασχολείσαι με πολλά πράγματα αλλά χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου. Μαγεύεις τους ανθρώπους, διαθέτεις ευστροφία, αγαπάς την τέχνη. Πιστεύεις πως γνωρίζεις τα πάντα, επίσης είσαι πολυέξοδη, επικοινωνιακή, ευπαρουσίαστη, διπλωμάτισσα και κατάλληλη για ΜΜΕ. Είσαι υπολογίσιμη δύναμη, πολύ καλή στις σπουδές και τη μόρφωση. Μην υποτιμάς τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (23/10-1/11)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Είσαι μυστικοπαθής, γοητευτική, με τεράστια υπομονή έως ότου πετύχεις το στόχο σου. Η εκδικητικότητα σε χαρακτηρίζει. Έχεις μαγνητική προσωπικότητα, παραπλανάς, αποπλανείς. Έχεις πείσμα και επιμονή και ερευνάς τις καταστάσεις εις βάθος. Δρας απόλυτα, με πάθος και είσαι ικανή για το μεγαλύτερο καλό ή κακό. Είσαι ευθύς χαρακτήρας, μαχητική, γενναία, με έντονη σεξουαλικότητα. Έχεις δυνατό ένστικτο στον ερωτικό τομέα, διαθέτεις πίστη, ζήλια, κτητικότητα. Πολλές φορές, γίνεσαι έρμαιο του πάθους και των συναισθημάτων. Ασκείς μεγάλη επιρροή στους ανθρώπους, σαγηνεύεις. Ότι αξίζει, το υπερασπίζεσαι απόλυτα εξολοθρεύοντας οποιονδήποτε εχθρό.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/11)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Είσαι συγκαταβατική και μερικές φορές κυκλοθυμική. Η τέχνη βοηθά τον ψυχισμό σου. Είσαι ρομαντική, ευγενική, με φαντασία. Έχεις μεγάλες ψυχικές ικανότητες και μπορείς να καθοδηγείς. Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάθη και τα συναισθήματά σου και αυτό μπορεί να σε ρίξει σε καταχρήσεις. Η δύναμή σου είναι τεράστια και μπορεί να σε οδηγήσει σε θέσεις εξουσίας. Είσαι λιγότερο εκδικητική και πιο ευπροσάρμοστη από τα άλλα δεκαήμερα. Οι διαισθητικές σου ικανότητες μπορούν να βοηθήσουν την κοινωνία. Η σεξουαλικότητά σου είναι διάχυτη και όχι μόνο σαρκική. Έχεις τάσεις φυγής από δύσκολες καταστάσεις, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/11)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΣΕΛΗΝΗ

Συναισθήματα και ψυχισμός σε σύγκρουση. Είσαι πολύ ευαίσθητη αλλά στους άλλους δείχνεις το σκληρό σου πρόσωπο. Στόχος σου είναι η δημιουργία μιας σωστής οικογένειας. Τα άτομα που αγαπάς είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή σου. Αναζητάς την υλική ασφάλεια. Τα χρήματα έρχονται εύκολα σε εσένα. Χρησιμοποιείς τη διαίσθησή σου συχνά για να παραπλανάς. Είσαι ζηλιάρα, κτητική, με κυριαρχικές τάσεις. Η σεξουαλική εμπειρία μαζί σου είναι ένα ταξίδι σε μια άλλη διάσταση, κυριαρχούν στιγμές πάθους και αισθησιασμού. Υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου. Όταν πληγώνεσαι, γίνεσαι παγόβουνο και δύσκολα επανέρχεσαι

ΤΟΞΟΤΗΣ
1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22/11-1/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΔΙΑΣ-ΔΙΑΣ

Αγαπάς την περιπέτεια, τα ταξίδια, την ελευθερία. Κυνηγάς τους στόχους σου αλλά εύκολα εγκαταλείπεις και τις προσπάθειες. Ξεπερνάς άνετα τις δυσκολίες. Η επιτυχία και το χρήμα έρχονται εύκολα σε εσένα. Έχεις ηγετική προσωπικότητα και ανεπτυγμένες διοικητικές ικανότητες. Αγαπάς τη γνώση και τη φιλοσοφία, την επέκταση. Είσαι αισιόδοξη, άνθρωπος της δράσης και της διασκέδασης, λίγο κουτσομπόλα (όχι κακεντρεχής). Ρισκάρεις πολύ μερικές φορές χωρίς να σκέφτεσαι το κόστος. Είσαι έξω καρδιά, η ψυχή της παρέας. Έχεις χιούμορ, λυτρώνεις τους γύρω σου από προβλήματα και αρνητικές σκέψεις. Έχεις φιλοσοφημένες απόψεις για τη ζωή, εκφράζεσαι ανοιχτά και ειλικρινά χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς, πολλές φορές χωρίς τακτ και φέρνεις τους άλλους σε δύσκολη θέση. Διαπρέπεις σε ανώτερες σπουδές και ξένες γλώσσες. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις θετικά, προοδεύεις, πρωτοπορείς. Μεταφέρεις επίσης εύκολα γνώσεις.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΔΙΑΣ-ΑΡΗΣ

Έχεις θάρρος και δυναμισμό, πετυχαίνεις τους στόχους σου χωρίς δυσκολία. Αγαπάς τη δράση και τα ταξίδια. Είσαι πιο πιστή από τα άλλα δεκαήμερα και επηρεάζεις τους ανθρώπους γύρω σου. Είσαι μαχητική, περιπετειώδης, αισιόδοξη, παρορμητική, δημιουργική, σαρκαστική, αγαπάς τον κίνδυνο. Ασχολείσαι με τον αθλητισμό και ότι άλλο χρειάζεται δύναμη και τόλμη, η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη. Σκέφτεσαι γρήγορα, έχεις κοφτερό μυαλό, διανοητική δύναμη και βαριέσαι να ασχολείσαι με απλά θέματα. Κάνεις επιφανειακές σχέσεις. Έχεις την ικανότητα να αναλάβεις θέσεις εξουσίας. Επιβάλλεις εύκολα τις απόψεις σου, διακρίνεσαι για τις αντοχές σου. Πολλές φορές, προσεγγίζεις επιφανειακά τις καταστάσεις αδιαφορώντας για την ουσία.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΔΙΑΣ-ΗΛΙΟΣ

Είσαι μια λαμπερή προσωπικότητα, διακρίνεσαι άνετα και αποκτάς κύρος. Ερωτικά, παρασύρεσαι εύκολα αλλά αποχωρείς και εύκολα. Αγαπάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Είσαι εύθυμη και νιώθεις χαρά για το οτιδήποτε. Όλα είναι μια πρόκληση για εσένα. Είσαι αξιοπρεπής, περήφανη, σταθερή, με αυτοπεποίθηση, μεγαλόκαρδη, γενναιόδωρη, εκφράζεις με θάρρος τα συναισθήματά σου. Επεκτείνεις τις γνώσεις σου σε πιο φιλοσοφημένα επίπεδα και τις μεταδίδεις εύκολα. Είσαι δημοφιλής και αρεστή, επίμονη και υπομονετική και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Δεν σου αρέσει να σε λυπούνται, κρύβεις τα τρωτά σου σημεία, διεκδικείς τα κεκτημένα σου, δεν παραδέχεσαι την ήττα σου. Ψάχνεις την ευτυχία σε ποσοτικό και όχι ποιοτικό επίπεδο καθότι είσαι άτομο της καλοπέρασης, της διασκέδασης, της χλιδής. Σου αρέσει να κάνεις δώρα και να σκορπάς χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22-31/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΚΡΟΝΟΣ-ΚΡΟΝΟΣ

Είσαι επιφυλακτική και η καριέρα είναι σημαντική για εσένα. Αγωνίζεσαι για να πετύχεις τα όνειρά σου. Ο έρωτας έρχεται δεύτερος αλλά όταν βρεις τον άνθρωπο που θα σου προσφέρει ασφάλεια, θα βγάλεις όλη σου την τρυφερότητα και θα δοθείς ολοκληρωτικά. Είσαι συντηρητική, ώριμη, σοβαρή, αυστηρή. Διαθέτεις σύστημα, δομή, οργάνωση, έχεις υπομονή και επιμονή για να πετύχεις τους στόχους σου. Επιδιώκεις πολλά, την υλική ασφάλεια αλλά και την κοινωνική αναγνώριση. Κατανοείς και μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου. Είσαι ρεαλίστρια και δεν εγκλωβίζεσαι σε συναισθηματικούς παρορμητισμούς. Είσαι επίσης καλή σύμβουλος. Μην αυτοπεριορίζεσαι, μην απομονώνεσαι!

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-9/1)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΚΡΟΝΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Είσαι πιο προσιτή από τα άλλα δεκαήμερα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναζητάς μια σοβαρή δέσμευση, την πίστη, τη σταθερότητα, το συναίσθημα και την τρυφερότητα. Έχεις νεανική εμφάνιση. Αγαπάς την τέχνη και τη μουσική. Αφοσιώνεσαι στην καριέρα για να αφήσεις ένα όνομα. Δεν είσαι τόσο υπομονετική σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξέρεις να γυρνάς τις καταστάσεις προς όφελός σου. Διαθέτεις ωραίο γούστο, φινέτσα και ομορφιά. Δεν αδιαφορείς για τα συναισθήματα των άλλων και προσπαθείς κι εσύ να τα εκδηλώσεις ακόμα και αν δυσκολεύεσαι. Όταν ανοιχτείς και εμπιστευτείς έναν άνθρωπο, εκφράζεσαι πρακτικά.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (10-19/1)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΚΡΟΝΟΣ-ΕΡΜΗΣ

Είσαι οξυδερκής, προσαρμόζεσαι εύκολα και δουλεύεις πολύ για να εξασφαλίσεις υλικά αγαθά. Οι πολλές προσπάθειες σε μαθαίνουν να εκτιμάς το χρήμα και να ξοδεύεις λιγότερο. Έχεις πολλές διανοητικές ικανότητες και χιούμορ. Είσαι καλή στα μαθηματικά, τα οικονομικά και την ανάλυση. Υπολογίζεις με ακρίβεια τις κινήσεις σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Είσαι έξυπνη, αισιόδοξη, πολύ φιλόδοξη και πειθαρχημένη, πολύ λογική και εγκεφαλική. Δεν χαλαρώνεις εύκολα. Σώζεις καταστάσεις με τις ρεαλιστικές σου αποφάσεις. Έχεις ένα συγκλονιστικό και αναλυτικό νου. Σημειώνεις επιτυχίες και γνωρίζεις την καταξίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (20-29/1)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΟΥΡΑΝΟΣ-ΟΥΡΑΝΟΣ

Έχεις γρήγορο μυαλό και ευφυΐα. Αντιμετωπίζεις τα πάντα με χιούμορ και δίνεις σωστές συμβουλές σε όλους. Αγαπάς τις νέες εμπειρίες και τις προκλήσεις. Για να μείνεις πιστή, ψάχνεις τον τέλειο ερωτικό σύντροφο. Έχεις διορατικότητα, ανοιχτό και επιστημονικό μυαλό και βλέπεις πολύ μπροστά. Προσφέρεις πολλά σε ομάδες. Νιώθεις ότι όλος ο κόσμος είναι φίλοι σου. Είσαι ελεύθερη, πρωτοποριακή, επαναστάτρια, εκκεντρική, ξεροκέφαλη. Έχεις φαεινές ιδέες, είσαι η genius του ζωδιακού. Υπολογιστές και διαδίκτυο σου ταιριάζουν.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (30/1-8/2)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΟΥΡΑΝΟΣ-ΕΡΜΗΣ

Είσαι εύστροφη και πολύ επικοινωνιακή. Δεν σταματάς ποτέ να αναζητάς νέες γνώσεις και εμπειρίες. Η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι τα προβλήματα σε μια σταθερή σχέση. Είσαι περίεργη, μεταδίδεις γνώσεις, είσαι κάτι σαν κινητή εγκυκλοπαίδεια. Ρωτάς και μαθαίνεις τα πάντα, είσαι αντισυμβατική στο στιλ και την έκφραση. Έχεις πρωτοποριακό πνεύμα, θα μπορούσες να γίνεις συγγραφέας. Βαριέσαι εύκολα και αναζητάς συνεχώς τροφή στις πνευματικές σου αναζητήσεις. Έχεις αυξημένη αντίληψη και βοηθάς σε συλλογικό επίπεδο. Είσαι και λίγο κουτσομπόλα (όχι κακοπροαίρετα).

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (9-18/2)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΟΥΡΑΝΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Είσαι πολύ ειρηνική, επιλεκτική στην επιλογή ανθρώπων και συντρόφου, υποκύπτεις στις ανάγκες αυτών που αγαπάς. Είσαι ρομαντική και ψάχνεις τη χρυσή τομή για να μην δυσαρεστήσεις τους άλλους. Έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα, έχεις έντονα και πλούσια συναισθήματα που τα εκφράζεις ιδιαίτερα. Προωθείς τα ιδανικά σου μέσα από την τέχνη και την πολιτική. Είσαι γλυκιά, ζεστή, αγαπάς την αρμονία. Αναζητάς τις αλλαγές, δεν βάζεις κανόνες και περιορισμούς. Χρειάζεσαι πάντα ένα σύντροφο που θα σε βοηθάει να εκπληρώνεις τους στόχους σου. Οι ιδέες σου είναι καλλιτεχνικές, έχεις γούστο, φινέτσα, χιούμορ. Αναζητάς έναν σύντροφο τρυφερό και ρομαντικό που δεν θα στερεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου.

ΙΧΘΕΙΣ
1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (19-29/2)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Είσαι ονειροπόλα, διαισθητική. Η δημιουργικότητα, η φαντασία και ο ρομαντισμός βρίσκουν διέξοδο στην τέχνη. Προσπάθησε να αποφύγεις συναναστροφές που σε παρασύρουν σε άσχημα μονοπάτια. Μέσα σε ένα αρμονικό περιβάλλον, φτάνεις τους στόχους σου. Έχεις έντονο το αίσθημα της αυτοθυσίας, νιώθεις αγάπη και συμπόνια για τους αδύναμους που περιθάλπεις χωρίς αμοιβές. Πρόσεχε μην πέσεις θύμα εξαπάτησης. Ο κόσμος δεν είναι και τόσο αγνός. Η πραγματικότητα σε πονά και δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τα έντονα συναισθήματά σου. Έχεις αποπλανητικό βλέμμα, διεισδύεις στην ψυχή των άλλων. Αγαπάς την τέχνη, τη μουσική, το απόκρυφο. Βλέπεις τα πάντα ιδανικά, απογοητεύεσαι εύκολα και το ρίχνεις σε καταχρήσεις. Σου λείπει ο ρεαλισμός.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-10/3)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΣΕΛΗΝΗ

Είσαι ονειροπόλα, συναισθηματική, ρομαντική και ευμετάβλητη. Συμπονάς τους ανθρώπους και πολλές φορές κάνεις τα προβλήματά τους δικά σου. Η οικογένεια είναι το μέσο για να φτάσεις ψηλά. Το δέσιμο με τα πάτρια εδάφη είναι ισχυρό. Αγαπάς το καλό φαγητό. Είσαι υπερευαίσθητη και δεν αντέχεις την πραγματικότητα. Προσκολλάσαι εύκολα σε άτομα και καταστάσεις. Βλέπεις προφητικά όνειρα. Υπερασπίζεσαι με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των ανθρώπων που αγαπάς. Είσαι πολύ διαισθητική και παρατηρητική. Δημιουργείς εμμονές ή και φανταστικές καταστάσεις γιατί φοβάσαι να αντιμετωπίσεις την ωμή πραγματικότητα.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (11-20/3)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Είσαι δυναμική, έχεις μεγάλη δύναμη για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής. Ξεπερνάς εύκολα τις αντιξοότητες και φτάνεις τους στόχους σου. Έχεις έντονα συναισθήματα και μαγνητισμό και δημιουργείς εύκολα σκηνές ζηλοτυπίας. Ασχολείσαι με την έρευνα και τη μεταφυσική. Η μουσική και η τέχνη είναι τα δυνατά σου χαρτιά. Είσαι ένα μυστήριο για τους άλλους. Έχεις ατσάλινο χαρακτήρα, πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, γεμάτο έρωτα και πάθη. Έχεις έντονη διαίσθηση και ένστικτο που σε βοηθούν να απογυμνώνεις πρόσωπα και καταστάσεις. Σεξουαλικά, είσαι ισχυρή και φτάνεις σε άλλη διάσταση. Είσαι ρομαντική, ευαίσθητη και έχεις πολύ καλή σχέση με το κοινό. Η μυστήρια φύση σου πολλές φορές λειτουργεί με τρόπο που απομακρύνει τους άλλους από κοντά σου και εγκλωβίζεσαι σε μια απέραντη μοναξιά. Διαθέτεις επιχειρηματικό πνεύμα.

ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΖΩΔΙΩΝ

https://www.missbloom.gr/

ΖΩΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Το πάντρεμα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα μας ωθεί να έρθουμε σε επαφή με βαθύτερα συναισθηματικά κανάλια πριν εκφράσουμε τις επιθυμίες μας. Η διαίσθηση είναι ενεργή και βοηθητική κατά την διάρκεια της ημέρας δίνοντας ένα μαγικό άγγιγμα σε ότι έχει πραγματικό νόημα για εμάς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να μοιραστείτε τα όνειρα και τις βαθύτερές σας επιθυμίες με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αφεθείτε σε ένα δημιουργικό εγχείρημα, κρατώντας την πίστη σας ενεργή.

Για τους Ταύρους, οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει σε επαφή με όμορφα και δημιουργικά συναισθήματα, είναι καλοδεχούμενο σήμερα. Ομάδες ανθρώπων ή/και φίλοι λειτουργούν υποστηρικτικά προς εσάς, φορτίζοντας με ενέργεια ένα κοινό όραμα.

Για τους Διδύμους, το ταλέντο και την δημιουργική φαντασία, τα έχετε. Το μόνο που χρειάζεται να βρείτε είναι η θέληση και η πίστη να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε τα απαραίτητα βήματα.

Για τους Καρκίνους, έντονη η ενσυναίσθηση σήμερα και τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά εάν αποφασίσετε να κάνετε ενέργειες οι οποίες θα βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Γίνετε το φωτεινό παράδειγμα για εκείνους και ανανεώστε την πίστη τους.

Για τους Λέοντες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε ένα κομμάτι δικό σας το οποίο έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Εάν είστε σε επαφή, θα δείτε και τους τρόπους να συνδεθείτε ξανά μαζί του.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα και η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα σας γεμίζουν με εμπνεύσεις. Άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν είναι δίπλα σας.

Για τους Ζυγούς, το μυαλό σας ταξιδεύει σε μέρη τα οποία μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες και τρόπους να καλυτερέψετε την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Η θέληση σας είναι η κινητήρια δύναμη.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την χαρά που θα νιώσετε μέσα από την ολοκλήρωση μιας προσδοκίας σας. Αυτό είναι που πρέπει να βάλετε στόχο για να γεμίσετε ενέργεια ακόμη και το πιο απομακρυσμένο κύτταρο σας.

Για τους Τοξότες, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά σας θα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σήμερα. Παραμείνετε ενεργή/ός και με ενθουσιασμό όποια κατεύθυνση και εάν ακολουθήσετε.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα γίνεται ενδιαφέρουσα από πολλές πλευρές. Η ικανότητά σας να διαισθάνεστε που πρέπει να πάτε και ποίον δρόμο να ακολουθήσετε για μια επίτευξή σας, σήμερα γίνεται εντονότερη.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε την ροή και να αφεθείτε προς την κατεύθυνση που σας οδηγεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε προσεκτική/ός σε οικονομικά ζητήματα και σπατάλες.

Για τους Ιχθύες, η ημέρα είναι δική σας. Οι εμπνεύσεις θα είναι δυνατές και μπορείτε να έρθετε σε επαφή με όλους τους πιθανούς τρόπους για να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας. Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται με την προβολή σας./astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΝΕΦΕΛΩΔΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα ρίχνει ένα πέπλο πάνω στις καταστάσεις. Από εμάς εξαρτάται εάν θα παρασυρθούμε μέσα στην νεφέλη ψάχνοντας την πλάνη ή θα σταθούμε πάνω από το γεγονότα αναζητώντας την αλήθεια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να δείξετε επιείκεια σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Ανασφάλειες ή φοβίες αναβλύζουν στην επιφάνεια και εσείς χρειάζεται να εστιάσετε στην αντικειμενική εικόνα.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί να μπερδευτείτε ή να μην ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Αυτό δεν είναι του στυλ σας γιαυτό σκεφτείτε καλά πριν δράσετε προς μια κατεύθυνση.

Για τους Διδύμους, κάτι που θέλετε να κάνετε νιώθετε πως καθυστερεί αλλά δεν είναι σίγουρο πως είναι αντικειμενική αυτή η αίσθησή που έχετε. Καλό θα ήταν να μην προβείτε σε αλλαγές ή ενέργειες σήμερα.

Για τους Καρκίνους, γεμάτη ημέρα από δράσεις οι οποίες σας κρατούν σε εγρήγορση. Καλό θα ήταν να πάρετε μια δεύτερη γνώμη εάν χρειάζεται να προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις ή ενέργειες.

Για τους Λέοντες, μια αίσθηση ανησυχίας ή ασάφειας μπορεί να κινητοποιηθεί σήμερα. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του σήμερα και μην κάνετε δράσεις οι οποίες δεν έχουν μελετηθεί λεπτομερώς.

Για τους Παρθένους, σήμερα χρειάζεται να είστε πρόθυμη/ος και διαθέσιμη/ος. Άνθρωποι γύρω σας ζητούν την πολύτιμη βοήθεια σας και εσείς καλό θα ήταν να τους την προσφέρετε μέσα από την καρδιά σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα χρειάζεται να οργανωθείτε σωστά και κατάλληλα. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του και κυρίως μην δείξετε εμπιστοσύνη εκεί που δεν έχει ακόμη κερδηθεί.

Για τους Σκορπιούς, μια αίσθηση ανυπομονησίας μπορεί να λάβει χώρα σήμερα. Οικονομικές υποθέσεις δεν ευνοούνται και καλό θα ήταν να μην δείξετε εμπιστοσύνη σε κάτι που δεν έχει δείξει την πραγματική του αξία και υπόσταση.

Για τους Τοξότες, η προσωπική σας ζωή ζητά την συμμετοχή σας. Ακόμη και εάν υπάρξουν εμπόδια αξίζει με ηρεμία και αγάπη να επιλυθούν.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση ή να σας μπερδέψει περισσότερο. Κάντε αυτό που έχετε να κάνετε χωρίς προσδοκίες.

Για τους Υδροχόους, δεν είναι καλή ημέρα να διευθετήσετε κυρίως οικονομικά θέματα. Ο παρορμητισμός δεν θα είναι βοηθητικός απεναντίας χρειάζεται να προγραμματίσετε ότι επείγει από αύριο και μετά.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει στο στοιχείο σας. Καλή ημέρα να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στον δρόμο σας με την μοναδική σας προσαρμοστικότητα https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν θα αναφέρονται στις μέρες που διανύουμε, θα τις χαρακτηρίζουν ως μέρες κοσμοϊστορικών αλλαγών και ανατροπών.

Η αλλαγή άλλωστε είναι απαραίτητη συνθήκη για την εξέλιξη, ωστόσο το μέγεθος και η σφοδρότητα της θα πυροδοτηθεί από την συνάντηση του πλανήτη της επέκτασης Δία με τον πλανήτη της αλλαγής και της ανατροπής Ουρανό.

Στις 17/01 ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου (6ο 44’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου, το πρώτο πράγμα που χάνεται είναι η αίσθηση του μέτρου, γι’ αυτό και σε Κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να δούμε να συμβαίνουν έντονες κοινωνικές αντιδράσεις, αναταραχές, προκλητικές συμπεριφορές, αλλά και ακραία μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα.

Σε πιο μικρή κλίμακα, θα δούμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και στις προσωπικές μας σχέσεις αφού θα βγάλουμε στην επιφάνεια τον επαναστάτη που κρύβουμε μέσα σας.

Για την αντικοινωνική μας συμπεριφορά μπορεί να ευθύνεται είτε η ισχυρογνωμοσύνη μας, είτε η επιθυμίας μας να σπάσουμε τα δεσμά με το παρελθόν και τις παλιές μας αντιλήψεις, είτε να προχωρήσουμε σε κινήσεις υψηλού ρίσκου ή σε αψυχολόγητες ενέργειες χωρίς να σκεφτούμε τις επιπτώσεις που αυτές μπορεί να έχουν στην ζωή μας και στην ζωή των δικών μας ανθρώπων.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Το θετικό είναι ότι αυτοί οι δύο πλανήτες δεν θα ξανασυναντηθούν μέσα στην χρονιά, ενώ κάτω από την επιρροή τους θα είμαστε για 20 περίπου ημέρες.

Η επόμενη συνάντηση του Δία με τον Ουρανό στο Σταθερό Σταυρό (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), θα είναι σε όψη συνόδου στις 20/04/2024.

ΚΡΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά σας, όχι απαραίτητα κακές. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο θα σας παροτρύνει, είτε να δώσετε τέλος σε μια οικονομική συνεργασία που δεν σας ωφελεί, είτε να τολμήσετε να ανοίξετε τα φτερά σας. Το κύριο μέλημα όμως για εσάς, θα πρέπει να είναι, πως πριν κάνετε οτιδήποτε, θα πρέπει να γνωρίζετε το μέγεθος του ρίσκου που αναλαμβάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα μονοπάτια χαράζετε στη ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός που συνεχίζει το ταξίδι στο ζώδιο σας, με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ξαφνικά αποφασίζετε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, αφήνοντας την σταθερότητα που σας παρείχε η προηγούμενη επαγγελματική σας δραστηριότητα. Ενώ άλλοι, μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν, και να αναζητήσετε την ελευθερία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μελλοντικά σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει ανατρεπτικές ιδέες, τις οποίες θέλετε να προωθήσετε άμεσα. Επειδή όμως, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε αχαρτογράφητα νερά το άγχος σας για το μέλλον είναι μεγάλο. Για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα κάνουν αλλαγή στις Σπουδές τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέους ανθρώπους στην ζωή σας θα βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή και στις συνεργασίες σας. Αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι κλείνουν φιλικούς και κοινωνικούς κύκλους που συντηρούσαν από ανασφάλεια, με εντυπωσιακό τρόπο. Ενώ για άλλους, ότι ξεκινούν ξαφνικά μια οικονομική συνεργασία, υψηλού ρίσκου, με φιλικά τους πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Πολλές αλλαγές συμβαίνουν στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στην ζωή σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δώσετε ξαφνικά τέλος σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, που είχαν μείνει σε στασιμότητα εδώ και καιρό. Ενώ άλλοι, μπορεί να προχωρήσουν ξαφνικά σε μια σχέση ή μια συνεργασία η οποία είναι ασύμβατη με την εικόνα τους και το κοινωνικό τους status.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στο χώρο της εργασίας σας, φέρνοντας για ορισμένους από εσάς νέες ευθύνες. Ενώ για άλλους, οι αλλαγές που θα συμβούν, θα ανατρέψουν, μακροπρόθεσμα προς όφελος τους, τα σχέδια που κάναν για το μέλλον, αλλάζοντας τους κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Η χαρά της δημιουργίας και ο ενθουσιασμός έχουν επιστρέψει στην ζωή σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει, να αποτινάξετε φόβους και ανασφάλειες που σας κρατούσαν πίσω, και να τολμήσετε να προχωρήσετε σε μια αρκετά τολμηρή οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε αρκετά ρίσκα στην προσωπική σας ζωή, ακολουθώντας έναν έρωτα που στα μάτια των άλλων μπορεί να αποβεί μοιραίος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα μεγεθύνει τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να σας ωθήσει σε προκλητικές συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο σας και στους συνεργάτες, με τα ανάλογα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την συμπεριφορά σας στο χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με προκλητικό τρόπο στους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό, να υπάρξουν στιγμές που η εμμονή σας και οι άκαμπτες ιδέες σας μπορεί να λειτουργήσουν εμπρηστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και ανατρεπτικό σχέδιο, με αποτέλεσμα να ρισκάρετε οικονομικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο θα εισβάλει ξαφνικά στην ζωή σας και θα την αναστατώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αίσθηση του μέτρου είναι πιθανό να χάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει σε αποφάσεις και συμπεριφορές που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε το ρόλο του σωτήρα απέναντι στους αδύναμους και τους κατατρεγμένους, ενώ άλλοι είναι πιθανό να βγάλουν μια εντελώς αντικοινωνική συμπεριφορά τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Μια διαφορετική πλευρά του εαυτού σας θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες.
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει σε ξαφνικά νευρικά ξεσπάσματα και επαναστατικές συμπεριφορές, ενώ οι απόψεις σας, κατά τη διάρκεια των φιλικών και των επαγγελματικών σας συζητήσεων θα είναι απόλυτες, και η στάση σας αρκετά αυταρχική.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.