Φεβρουαρίου 17, 2019

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 19/2/2019

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 19 Φεβρουαρίου στις 17:53. Ολοκληρώνεται στην πρώτη μοίρα (00ο42΄) του άξονα Παρθένου - Ιχθύος (Σελήνη στην Παρθένο-Ήλιος στους Ιχθύς) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Λέοντα και μεσουράνημα στον Ταύρο.

Σε επηρεάζει;

Από την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες τρεις μοίρες αυτών των ζωδίων ή και όσοι έχουν πλανήτες από την 0η έως την 3η μοίρα του μεταβλητού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 19/4 και 22/10 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 29η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου..

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

μάχη με την υπερηφάνεια και τον εγωισμό
ανάγκη να υπερβούμε τον εαυτό μας
απελευθερώνουμε την ανάγκη να δοξάσουμε τον εαυτό μας
μια πολύ έντονη ανάγκη να επικοινωνήσουμε
δύναμη που μεγαλώνει μέσα από τις στάχτες του θυμού
καταλαβαίνουμε τι αξίζουμε
βρίσκουμε τον προορισμό μας και δεν επιτρέπουμε ενδοιασμό και αμφιταλάντευση
έλλειψη ανοχής πλέον στην υποκρισία της κοινωνίας

Η γεύση των επόμενων ημερών

Εδώ και κάποιο διάστημα όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του χάρτη, καλύπτοντας το διάστημα από τα τέλη του Τοξότη μέχρι και τα τέλη του Κριού. Πρόσφατα ο Άρης άρχισε να διανύει τις πρώτες μοίρες του Ταύρου, αλλά και πάλι οι ο πλανήτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι καλύπτοντας ουσιαστικά λιγότερο από το μισό του ζωδιακού κύκλου. Αυτή η Πανσέληνος έρχεται να αλλάξει λοιπόν τα πράγματα, καθώς τώρα η Σελήνη θα βρεθεί κατά κάποιο τρόπο όχι μόνο απέναντι από τον Ήλιο, αλλά και σε μια θέση που βλέπει τους υπόλοιπους πλανήτες, δημιουργώντας την ανάγκη πλέον να δούμε κατάματα τα πράγματα και να αντιμετωπίσουμε αυτό που συμβαίνει.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες περνάνε από μικροσκόπιο και καλό είναι να δούμε όχι ψυχρά, αλλά ξεκάθαρα το τι είναι αυτό που συμβαίνει αυτή την περίοδο σε αυτούς τους τομείς, κατά πόσο είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό και κυρίως, αν μας απασχολούν κάποια ερωτηματικά, να προσπαθήσουμε να διαλευκάνουμε τις υποψίες μας και να βρούμε την αλήθεια.

Είναι μια περίοδος που έχει αρκετούς αστάθμητους παράγοντες σε δράση, παρότι φαινομενικά τα πράγματα να δείχνουν ότι ηρεμούν και ότι δρομολογούνται. Υπάρχει βιασύνη και παρασκήνιο και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Είναι καλό να είμαστε προσεκτικοί και να μην πιστεύουμε τίποτα, αν πρώτα δεν το εξακριβώσουμε πολύ καλά. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά θέματα και σε εργασιακά θέματα.

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan


ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έκτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου μέρα προς μέρα, βήμα προς βήμα κάθε φορά. Μην ακούς αυτή την φωνούλα μέσα σου που σε παραμυθιάζει, βρίσκει δικαιολογίες, αναβάλει και σου λέει να κοιμηθείς λίγο ακόμη…ξύπνα και πιάσε τον ταύρο από τα κέρατα. 


ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τα παιδιά σου, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πέμπτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να απελευθερώσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου και να λειτουργήσεις δημιουργικά και κυρίως αληθινά και σύμφωνα με τον αυθεντικό σου εαυτό. Είναι διάστημα που θα χρειαστεί επίσης να εξακριβώσεις ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιοι απλά σου κάνουν τον φίλο.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τέταρτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να αναγνωρίσεις πιο καθαρά αυτό που κρύβεται στο σπίτι σου και στις σχέσεις σου με τους δικούς σου. Ενδέχεται η περίοδος αυτή να φέρει αλλαγές στις σχέσεις με τους δικούς σου ή σε θέματα οικογενειακής ισορροπίας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τρίτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις ι είναι αλήθεια και τι ψέμα, μέσα σου και γύρω σου και να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται προτού συμβούν με τρόπο που δεν σε εξυπηρετεί και μπορεί να σε πληγώσει. 


ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δεύτερο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να προσέξεις οτιδήποτε έχει να κάνει όχι μόνο με το πορτοφόλι σου και τον οικονομικό σου σχεδιασμό, αλλά και με το γενικότερο αίσθημα ασφάλειας που αντλείς από τον υλικό κόσμο. Είναι περίοδος που τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται και κάποιοι να σου τάζουν πράγματα που δεν θα υλοποιηθούν. Ανατροπές στα οικονομικά, μην παίρνεις ρίσκα. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πρώτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να πάρεις σωστές αποφάσεις και να διακρίνεις με κάθε λεπτομέρεια πού είναι ή αλήθεια και πού το ψέμα. Οι σχέσεις σου αυτή την περίοδο και οι συνεργασίες σου μπορεί να κρύβουν μυστικά ή παγίδες. 


ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δωδέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να ανακαλύψεις την αλήθεια που σου κρύβουν τα στενά ή όχι τόσο στενά σου πρόσωπα, να μπορέσεις να αποφύγεις τις παγίδες που σου βάζουν και να αναγνωρίσεις ταυτόχρονα και την δική σου αλήθεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ενδέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να ξεκαθαρίσεις τα ζητήματά σου και να βάλεις πλώρη για την υλοποίηση των σχεδίων σου, αποφασιστικά και με καθαρό το μυαλό και την καρδιά. Στα αισθηματικά σου πρόσεχε αυτά που κρύβονται και δεν φαίνονται έτσι όπως είναι.. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να διακρίνεις την αλήθεια και να μην πέσεις σε παγίδες στον επαγγελματικό σου χώρο. Είναι διάστημα προκύπτουν απρόοπτες εξελίξεις και χρειάζεται να είσαι σίγουρος ότι κάνεις τις σωστές κινήσεις χωρίς να ρισκάρεις πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ένατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα και να πάρεις αποφάσεις που είναι σωστές, δίκαιες και ηθικές και που μέσα από αυτές σέβεσαι τους άλλους, αλλά κυρίως τον εαυτό σου και την αξία σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον όγδοο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην βαθύτερη ένωση που γίνεται αυτή την περίοδο με τον σύντροφο και ίσως σε κάποιες αναπάντεχες συνειδητοποιήσεις που χρειάζεται να τις αναλύσεις καλύτερα. Το διάστημα αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου και να προσέξεις τις επενδύσεις που κάνεις ή αυτά που υπογράφεις. 


ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έβδομο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες που αυτό το διάστημα μάλλον σε μπερδεύουν ή παίρνεις διαβεβαιώσεις που δεν είναι όμως ξεκάθαρες.. Χρειάζεται να προσπαθήσεις να ρίξεις φως σε οτιδήποτε μυρίζει άσχημα προτού είναι αργά. 

http://astropedia.gr

ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη Εξάγωνο με Ποσειδώνα 17/2: Ρομαντισμός και Εκπλήρωση Ονείρων
Το Εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στις 17/2, προσφέρει συναίσθημα, τρυφερότητα και εκπλήρωση στόχων! 

Όμορφες τρυφερές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις, συναίσθημα, ευαισθησία και ισχυρή διαίσθηση, απολαμβάνουμε στο έπακρο και όλα μπορούν να συμβούν τώρα!

Υπάρχει θέληση και ψυχική ανάγκη για ρομαντισμό, γλυκύτητα, καλαισθησία, δημιουργικότητα και προσγειωμένη φαντασία!
Ήρθε η στιγμή να γίνουμε πιο καλοπροαίρετοι και ερωτικοί από ποτέ, αφού ακολουθούμε την φωνή της καρδιάς, ακόμα και με μία... αυστηρή Αφροδίτη!

Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι ζώδια του Νερού αλλά και της Γης , του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ: Απολαμβάνεις… εύνοια σε φιλία, νέες γνωριμίες και εκπλήρωση μεγαλεπήβολων ονείρων!

ΤΑΥΡΟΣ: Απολαμβάνεις… συναισθηματικές επικοινωνίες, ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα και όμορφες μετακινήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απολαμβάνεις… σεξουαλικότητα, πάθος, εκπλήρωση επιθυμιών και οικονομική εύνοια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαμβάνεις… συντροφικότητα, ερωτική τύχη, ρομαντισμό και συναισθηματική ενδυνάμωση!

ΛΕΩΝ: Απολαμβάνεις… ομορφιά, ανανέωση, ευεξία και επιτυχία επαγγελματική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαμβάνεις… ρομαντισμό, κατακτήσεις, δημιουργικότητα, θαυμαστές, λάμψη, καλοπέραση και πάθος!

ΖΥΓΟΣ: Απολαμβάνεις… οικογενειακή τύχη και ευκαιρία για επανασύνδεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απολαμβάνεις… ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα, επαφές και γνωριμίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαμβάνεις… σταθεροποίηση ερωτικής ζωής, αισθησιασμό και αύξηση εσόδων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απολαμβάνεις… τρυφερές στιγμές, ρομαντισμό, συναίσθημα, μεγάλο έρωτα και εκπλήρωση ονείρων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απολαμβάνεις… ψυχική και συναισθηματική ανανέωση , ισχυρή διαίσθηση και παρασκηνιακό έρωτα!

ΙΧΘΥΣ: Απολαμβάνεις… επαγγελματική πρόοδο και επιτυχία και κοινωνική καταξίωση!

ΖΩΔΙΑ

Έρχονται μεγάλα πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις! Ανήκεις στους τυχερούς;

 Άντα Λεούση 

ΚΡΙΟΣ: Στις 18 με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, αναπληρώστε τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεση για δράση και μην αφήσετε τίποτα να ανακόψει την πορεία σας. Οι μηχανισμοί αυτοάμυνας σας θα επιστρατευτούν από τη μεριά σας και πρέπει να προσέξετε να μη στρέφονται επάνω σε κάποιον άλλον, ούτε να εφαρμόσετε την αυτοπροβολή που θα γεννήσει στους άλλους ζήλια ή την ανάγκη να σας περιορίσουν. Πρέπει να καταλάβετε ότι δε σας ωφελεί σε τίποτα να τιμωρείτε τον εαυτό σας για αυτά που έκανε στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων και σίγουρα θα ανταμειφθείτε, αφού ακόμα και μια νέα γνωριμία θα έχει συνέχεια και δε θα είναι παροδική. Περιοριστείτε στα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος και απαλλαγείτε από τις μεγάλες προσδοκίες. Η τύχη θα είναι μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τα δικαιώματα που δίνετε ή θα σας δώσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μπορεί να προκληθούν μπερδέματα. Η βδομάδα ευνοεί την προώθηση καινούριων στόχων και φαίνεται ότι θα έχετε όλα τα μέσα για την υλοποίησή τους. Η διάσταση απόψεων με το σύντροφό σας θα συνεχίζεται, ενώ διάφορες εκκρεμότητες θα σας προβληματίσουν έντονα και θα πρέπει να κατασταλάξετε σε κάποια πράγματα που θα αφορούν αποκλειστικά την ομαλή συνύπαρξη. Οι προοπτικές για να το πετύχετε θα είναι αισιόδοξες, αρκεί να αποφύγετε με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό και να ενισχύσετε ότι θα προωθεί την ερωτική σύμπνοια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αντιξοότητες που δυστυχώς θα είναι αναπόφευκτες θα είναι ένα καλό μάθημα για να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι σας χαρακτήρες. Μέσα στη δίνη των συναισθηματικών ανταλλαγών θα ευαισθητοποιηθούν κάποιες ξεχασμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν, οι οποίες θα ζητούν τακτοποίηση Υπάρχει το ενδεχόμενο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα αν δε θέλετε να χαλάσετε σχέσεις που δε θα μπορέσετε να τις αντικαταστήσετε εύκολα.

ΛΕΩΝ: . Μπορείτε και επιβάλετε να ενεργήσετε από θέση ισχύος και με ωριμότητα, αφού όμως πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τη διάθεση να διορθώσετε αρκετά σημεία του χαρακτήρα σας, εφόσον δε θέλετε να χαλάσετε άλλες προσωπικές ή φιλικές σας σχέσεις και κυρίως εάν ακόμα αναζητάτε τη μόνιμη παρουσία ενός συντρόφου κοντά σας. Η διάθεσή σας να έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να δείτε, θα σας κάνει να αναλογιστείτε την πορεία της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 19 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, εστιάστε περισσότερο στην υλοποίηση των κοινών σας σχεδίων, καθώς μπορεί ή να επαναπροσδιοριστούν ή να ανατραπούν αν δεν κρατήσετε μια σταθερότητα στις μεταξύ σας συμφωνίες. Βάλτε τη σχέση σας σε πιο σταθερές βάσεις και επιχειρήστε να αποκαλύψετε στο σύντροφό σας τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στη σχέση σας, ώστε να τα διορθώσετε. Εξάλλου, έχετε την ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από την συνύπαρξη, για να διατηρήσετε τη δημιουργικότητα σας σε υψηλά επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ: Καινούρια σχέση έρχεται στον ορίζοντα για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αλλά επειδή θα σας κυριεύει η ανασφάλεια το πιθανότερο είναι να συνεχίζετε να κρατάτε αποστάσεις. Όμως, μη τα θέλετε όλα δικά σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε και εσείς περισσότερο χρόνο και να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπο του, για να μπορέσει να σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Ανταποκριθείτε στην ανάγκη σας να βρείτε κάτι που σας γεμίζει τα κενά που νιώθετε σε συναισθηματικό επίπεδο και που θα σας δίνει τα κίνητρα για έμπνευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν μέχρι τώρα συνηθίζατε να δημιουργείτε περίεργες και έντονες σχέσεις που κατέληγαν σε αδιέξοδα πριν φτάσουν σε διάλυση, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία. Δεν είναι κακό να επιδιώξετε να διαλέξετε τα μέσα που θα αξιοποιήσουν τη φυσική σας γοητεία. Βελτιώνοντας την αισθητική σας θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία εκείνα τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας. Περιορίστε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και βάλτε μια σειρά στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος και επηρεαστεί η ψυχολογική σας διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και παράλληλα πλησιάστε πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Έχετε στα χέρια σας σημαντικά ατού για να πετύχετε, να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε συμφωνίες, ενώ πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν στα άμεσα σχέδιά σας. Βέβαια, οι ανάγκες και τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, άρα θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους κέρδους, κάτι που δε θα σας είναι δύσκολο καθώς οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο στον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά καλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους μπορεί να είναι τα ιδεώδη, αλλά όπως και να έχει θα προκύψει για εσάς κέρδος. Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο. Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Ομορφαίνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπιστώστε τις ελλείψεις στην επαφή και στη συνεννόηση με τα άτομα που συμβαδίζετε πάνω στον ίδιο σκοπό. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεχωρίσετε τα άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου που δρουν ανεξέλεγκτα στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, χωρίς εσείς να το έχετε καταλάβει. Έρχονται στην επιφάνεια λάθη και εξαπατήσεις που θα σας αγχώσουν καθώς δεν τα είχατε υπολογίσει μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα. Σκεφτείτε πως ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσετε ή να ξεκαθαρίσετε μεσοβέζικες καταστάσεις που σας ενοχλούν.

ΙΧΘΥΣ: Δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι για δικό τους συμφέρον. Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία. Οι χαμένοι δε θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν αυτά που τους είχατε προσφέρει. Αυξάνεται αισθητά τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας, ενώ οι προτάσεις που θα δεχθείτε θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Διαχωρίστε ποιες είναι πιο κοντά σε αυτά που σας εκφράζουν και μετά επιλέξτε το καλύτερο για εσάς.

ΖΩΔΙΑ

 Τα πιο γλυκά ζευγάρια είναι αυτά που ο έρωτάς τους είναι σαν μέλι και ζουν την απόλυτη ηδονή. Μπορεί να υπάρχουν πολλά αστρολογικά ταιριάσματα, κάποια όμως, είναι τόσο γλυκά, που δεν αντέχονται!

Και έχουν το προνόμιο ο έρωτάς τους να είναι όχι μόνο δυνατός και όμορφος, αλλά να λειτουργεί κυριολεκτικά σαν βάλσαμο! Ας δούμε λοιπόν, ποιοι ζουν τον ζαχαρένιο έρωτα και λιώνουν γλυκά!

Κριός και Καρκίνος
Μα, αυτά τα δύο ζώδια, όταν είναι μαζί, είναι μόνο για το σεξ! Έτσι υποτίθεται. Αλλά στην ουσία, μοιράζονται και έναν Άρη, έτσι δεν είναι; Ο Κριός μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια την άγρια, επιθετική, απόλυτα ανατρεπτική κρυφή προσωπικότητα του Καρκίνου. Και εκεί, όχι μόνο ταιριάζουν, αλλά γίνονται και ένα ζευγάρι που μπορεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ της γλύκας! Ο καρκίνος προσπαθεί να κρατήσει τον χαρακτήρα του, αλλά ο Κριός δεν τον αφήνει, τον αναγκάζει να γίνει πραγματικά ο εαυτός του. Και είναι απλά τέλειοι μαζί!

Λέων και Σκορπιός
Η σεξουαλική έλξη που νιώθουν αυτά τα δύο ζώδια, αλλά και ο τρόπος που τους αρέσει να κάνουν όμορφες, παθιασμένες και ρομαντικές σκηνές, δίνουν το απόλυτο ερωτικό κλείδωμα. Και στους δύο αρέσει ο έρωτας με κλάματα! Και στους δύο αρέσει να κάνουν ζήλιες. Και στους δύο αρέσει η κυριαρχία και τα παιχνίδια εξουσίας. Αν υπάρχει ένα γλυκό ζευγάρι, είναι οι δυο τους. Βέβαια, αυτή τη γλύκα μόνο οι ίδιοι την αναγνωρίζουν και την ευχαριστιούνται! Είναι σαν ένα γλυκό αλλά άγρια μεθυστικό ποτό ο έρωτάς τους.

Ταύρος και Ζυγός
Ο Ζυγός δεν θέλει ποτέ μα ποτέ να ερωτευτεί Ταύρο. Γιατί τον ξέρει τι τον περιμένει. Δεν αντέχει τα δεσμά, που του ετοιμάζει ο Ταύρος, αλλά αν γνωρίσει και τον βαθύ αισθησιασμό που θα του προσφέρει, το ξέρει ότι δεν θα μπορεί να ξεκολλήσει. Το σεξ είναι το κρυφό αδύνατο σημείο του Ζυγού, το κρυφό του πάθος . Και επειδή ο ταύρος τον καλύπτει απόλυτα, το ξέρει ότι θα βρεθεί στο χρυσό, γλυκό κλουβί της αγκαλιάς του για πάντα!

Δίδυμοι και Αιγόκερως
Περίεργα πλάσματα, πολύ απαιτητικά, που είναι απίστευτα όμορφοι όταν ερωτεύονται. Η δύναμη που κρύβει κάτω από την ανέμελη συμπεριφορά του ο Δίδυμος, γίνεται κατανοητή από τον Αιγόκερω, που θέλει να τον πάρει αγκαλιά . «έλα λοιπόν», του λέει ο Δίδυμος . Και ο Αιγόκερως ντρέπεται! Είναι απίστευτο το ερωτικό παιχνίδι πρόκλησης μεταξύ τους. Όταν όμως βρεθούν οι δυο τους, μόνοι, ο Δίδυμος βλέπει ότι παίζει με τη φωτιά! Δεν περιμένει με τίποτα την έκρηξη του Αιγόκερου, και παγιδεύεται στη λάβα της αγάπης του!

Τοξότης και Ιχθείς
Ο Τοξότης θέλει να παίξει, να φλερτάρει και να κάψει και αράδα μερικές καρδιές, έτσι όπως είναι επάνω στο ταξιδιάρικο άλογό του, ανάμεσα σε δύο ή και περισσότερα ταξίδια. Πολύ κινητικό άτομο. Και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι το άτομο που απλά φλέρταρε μαζί του, δεν μπορεί να του φύγει από το μυαλό! Λογικό, είναι Ιχθύς! Ο ιχθύς ξετρελαίνεται να κάνει τον Τοξότη να τον ερωτευτεί. Και έχει ένα απίστευτα δυνατό όπλο: το εντελώς αισθησιακό άγγιγμα, που φτάνει στα όρια του μαγικού. Και μόνο που αγγίζει δήθεν τυχαία τον Τοξότη, τον στέλνει χωρίς επιστροφή στην ηδονή!

Παρθένος και Υδροχόος
Οι δύο αλαζόνες του ζωδιακού ξεκινάνε να φλερτάρουν σαν να παίζουν σκάκι! Και συνεχίζουν, κάνοντας τον πιο γλυκό πόλεμο. Είναι δύο ζώδια που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την επιφανειακή έλλειψη πάθους! Υποτίθεται ότι αυτοί είναι ανώτεροι, δυνατοί και όλα αυτά τα κλισέ. Για πότε θα βρεθούν απλά ερωτευμένοι, ούτε που το ξέρουν, ούτε που το φαντάζονται! Αλλά περνάνε τέλεια, γιατί είναι και οι δύο παράτολμοι ερωτικά, πολύ παράτολμοι, όσο και αν το κρύβουν!

koolnews.gr

ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου, 16 & 17 Φεβρουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μην ασχολείστε τόσο με την εξωτερική σας εικόνα, ειδικά αν το κάνετε μόνο για τις εντυπώσεις. Οι ευκαιρίες δε θα λείψουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας κυριεύουν οι αμφιβολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Διαθέστε το χρόνο σας αλλά και τον εαυτό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε, χωρίς να περιορίζεστε μετά. Σεβαστείτε λοιπόν τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τους κανονισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο βαθύς συναισθηματισμός σας αρκετές φορές υποσκάπτει την αυτοπεποίθησή σας. Δείτε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και πρακτικά, ώστε να μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τακτική που έχετε να πισωγυρίζετε, εκτός του ότι χαλάει τις προδιαγραφές που έχετε για επιτυχία, λειτουργεί αρνητικά και στην ψυχολογία σας. Κάντε συντονισμένους χειρισμούς παντού.

ΛΕΩΝ: Παρόλο που δε θα λείψουν οι μεγάλες εναλλαγές στις προτιμήσεις σας, θα πετύχετε στην κατάστρωση των σχεδίων και την ομαλή εξέλιξη των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει να μη χάνετε εύκολα τον αυτοέλεγχό σας, μια και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή σας είναι ιδιαίτερα ρευστοί. Μη σας κυριεύσει το άγχος, γιατί μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο οικονομικά και αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ: Μετριάστε τη βιασύνη, την αυστηρότητα και μη ζητάτε τόσα πολλά στον έρωτα. Επιδιώξτε να επιτύχετε σε ένα βαθμό αλλαγές που θα οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα όσον αφορά τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφουγκραστείτε τις παρορμήσεις σας ή τις εσωτερικές σας φωνές, καθώς μπορεί να σας δώσουν λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα θέματα ή καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φιλτράρετε τις πληροφορίες που σας έρχονται, γιατί κάποιες από αυτές είναι ιδιαίτερα αξιοποιήσιμες. Η εγρήγορση θα σας βοηθήσει στο να αναμορφώσετε τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενδοσκοπήσεις είναι απαραίτητες, αλλά μην το παρακάνετε, Το χαμόγελο και η τρυφερότητα θα είναι τα καλύτερα όπλα σας, γι’ αυτό κάντε λεπτούς χειρισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και δε θα λείψει κάποια πίεση προκειμένου να κλείσετε οριστικά θέματα του παρελθόντος, οι προοπτικές θα είναι πολλές, αρκεί να είστε δυνατοί και πιο διπλωματικοί.

ΙΧΘΥΣ: Οι επιρροές που θα δεχθείτε θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, γι’ αυτό αποκολληθείτε από καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται πλέον στις τωρινές σας ανάγκες και προχωρήστε σε αλλαγές σε όλους τους τομείς.

ΖΩΔΙΑ

Αναλυτικές Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων έως και Απρίλιο 2019
 Tου Χρήστου Άρχου  - Αστρολόγος
Ο αγαπημένος μας Χρήστος Άρχος, μας δίνει τις αναλυτικές του προβλέψεις έως και Απρίλιο του 2019, για τον... Έρωτα!

Δες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το επόμενο τρίμηνο!

ΖΩΔΙΑ

Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που θα υπάρχουν για πάντα. Κάποια ταιριάσματα που είναι τέτοια που δεν υπάρχουν όμοια τους. Και αν βρεθούν – που θα βρεθούν, γιατί είναι γραφτό τους – τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει!

Ο Κριός δεν χωρίζει με τον Δίδυμο!

Κανονικά, αυτό είναι από τα πράγματα που δεν μπορεί να τα φανταστεί κανείς. Και όμως. Ο Δίδυμος, που πάντα θέλει την ανανέωση για να μπορέσει να μείνει σε μια σχέση, βρίσκει όλα τα πρόσωπα της αγάπης, του έρωτα και του σεξ, στον ορμητικό Κριό! Το πάθος του Κριού από την άλλη, παρ’ όλο που κανονικά ζηλεύει πολύ, ανανεώνεται συνέχεια δίπλα στον Δίδυμο, που ξέρει καλά να παίζει και να μην αφήνει την φλόγα να σβήσει. Οι δυο τους λατρεύονται για πάντα, και ο έρωτάς τους γίνεται και ένα τρομερό ελιξίριο νεότητας, που τους κρατάει πάντα με σχεδόν παιδική εμφάνιση!

Ο Ταύρος δεν χωρίζει με τον Καρκίνο

Είναι πολύ βαθιά ερωτικά ζώδια και τα δύο. Και έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη την ερωτική αφοσίωση. Οι δυο τους, ζουν τον μεγάλο έρωτα, μακριά από τα μάτια όλων. Αν βρεθούν, δεν ζουν παρά ο ένας για τον άλλον. Ο Καρκίνος μπορεί να απολαύσει τον έρωτα σε επίπεδα τρομερά με τον Ταύρο. Και αυτό, γιατί καθώς είναι και τα δύο πιστά ζώδια, γίνονται ο καλύτερος εαυτός τους μέσα σε αυτήν την σχέση! Και δεν μπορούν να χωρίσουν ποτέ. Ούτε μαλώνουν, λίγο καιρό μετά που γνωρίζονται. Ο ένας βοηθάει τον άλλον σε όλα τα επίπεδα!

Ο Λέων δεν χωρίζει με τον Παρθένο!

Αυτά τα δύο ζώδια, βρίσκονται δύσκολα ερωτικά. Η αλήθεια είναι ότι η παρθένος, έλκει τα ζώδια της Φωτιάς, αλλά δεν τα πείθει, τελικά! Όταν όμως βρεθούν κανονικά, και μπορέσει η παρθένος να βγάλει τον πραγματικό χαρακτήρα του ζωδίου, που είναι κάτι παραπάνω από Φωτιά, ο Λέων παραδίδεται! Και μάλιστα, άνευ όρων. Δύσκολα βρίσκονται μεν, αλλά πάρα πολύ δύσκολα χωρίζουν. Ο Λέων, που θέλει τα πρωτεία, δέχεται να έχει συναρχηγό του την παρθένο! Κυρίως, γιατί το σπάνιο πάθος στο θέμα του σ3ξ, τους ενώνει τόσο πολύ, που όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα!

Ο Ζυγός δεν χωρίζει με τον Σκορπιό!

Άλλο ζευγάρι που έχει επεισοδιακή αρχή! Συνήθως, είναι ο Σκορπιός που κυνηγάει τον Ζυγό. Και επειδή ξέρει πολύ καλά τι θέλουν όλα τα ζώδια ερωτικά, παρουσιάζει ένα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, που μαζί με την σεξουαλική του δύναμη, μαγεύει τον Ζυγό. Και μετά, αρχίζει το σκοτεινό ταγκό του έρωτα! Ο Ζυγός, λατρεύει με πάθος τον Σκορπιό. Και επειδή έχει ένα θέμα με την υποταγή, του αρέσει στα κρυφά να την ζει, βρίσκει στον Σκορπιό τον απόλυτο ερωτικό παρτενέρ, για παιχνίδια που δεν μπορεί ούτε να τα φανταστεί άλλος άνθρωπος!

Ο Τοξότης δεν χωρίζει με τον Υδροχόο!

Ένα ζευγάρι απόλυτα ερωτικό! Το κύριο σημείο που τους δένει, το σεξ. Ο φλογερός Τοξότης βρίσκει στον επαναστάτη Υδροχόο έναν σύντροφο για μεγάλα και παράξενα ταξίδια στην χώρα της ηδονής. Αγαπιούνται, λατρεύονται και ζουν μέσα σε έναν κόσμο που δεν χωράει κανένας άλλος. Ο Τοξότης λειτουργεί και θεραπευτικά, επάνω στην μάλλον πληγωμένη – στην πραγματικότητα – ψυχή του Υδροχόου. Και ο Υδροχόος, του αναγνωρίζει ότι κάνει πολλά για αυτήν τη σχέση. Τι όμορφοι που είναι, όταν κοιτάει ο ένας τον άλλον στα μάτια με νόημα!

Ο Αιγόκερως δεν χωρίζει με τον Ιχθύ!

Ο Αιγόκερως, που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη τον έρωτα και το σεξ, συνήθως ξέρει και κρύβεται. Ναι, αλλά όχι από τον απίστευτα διαισθητικό Ιχθύ! Δεν μπορεί να του κρυφτεί από τη μια και από την άλλη, οι δυο τους έχουν έναν τρομερό τρόπο να συντονίζονται ερωτικά, με τρόπο που αγγίζει πολύ περίεργα όρια. Ο Αιγόκερως τρελαίνεται με τον αισθησιασμό και την ερωτική ένταση, αλλά και το ονειροπόλημα του Ιχθύ. Υπάρχουν και πολύ βαθιοί κοσμικοί λόγοι που αυτά τα δύο ζώδια λατρεύονται, έχει να κάνει με την ισορροπία του κόσμου ανάμεσα στην ύλη και την ενέργεια . Λατρεμένοι όταν έχουν ερωτευτεί μεταξύ τους, δεν χωρίζουν για κανέναν λόγο!!!

ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι σήμερα η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο της Σελήνης σήμερα σε ευνοεί. Η μέρα θα φέρει μεγάλες νίκες! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρεις μια σημαντική θέση στη δουλειά σου ή να έχεις μια αύξηση μισθού. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δεν θα πρέπει να εγκαταλείψεις τις δημιουργικές σου ιδέες.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, σήμερα νιώθεις ελεύθερη να πειραματιστείς στις επιχειρήσεις και στις προσωπικές σχέσεις! Όταν πρόκειται όμως για τις ερωτικές σχέσεις, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψιν σου τη διάθεση του συντρόφου σου. Ίσως να μην συμφωνεί σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι σημαντικό να επιδείξεις τον επαγγελματισμό σου σήμερα, καθώς αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητές σου για μια καλή εξέλιξη. Αν σχεδιάζεις μια αλλαγή θέσης εργασίας, μπορείς να χαμογελάσεις με την καλή σου τύχη.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα έχεις την ευκαιρία με τη θέση του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου να απολαύσεις ευχάριστα νέα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμα των επιτυχημένων στον τομέα σου. Όσο για τα συναισθήματά σου, η μέρα θα περάσει χωρίς προβλήματα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΛΕΩΝ
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα συνιστάται να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, όταν πρόκειται για εμπιστευτικές πληροφορίες που κατέχεις. Κάποιο άτομο θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς. Το υπόλοιπο της ημέρας αναμένεται να περάσει χωρίς πρόβλημα.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα μπορεί να σου προσφέρει σήμερα κάποια ευκαιρία για ρομαντισμό ή διασκέδαση. Εάν όμως αισθάνεσαι ότι η κατάσταση της υγείας σου δεν είναι ιδανική ή ότι είσαι πολύ κουρασμένη, είναι προτιμότερο να αρνηθείς μια έντονη δραστηριότητα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα και το τρίγωνο του Ήλιου, η μέρα μπορεί να αποδειχτεί σημαντική για τις σχέσεις σου. Μπορεί να αισθανθείς αδιαφορία από τους στενούς φίλους σου και την έλλειψη προσοχής από το σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σου σήμερα με το τετράγωνο του Δία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κάπως άστατη. Αυτό ωστόσο δεν αναμένεται να σου δημιουργήσει στις περισσότερες περιπτώσεις κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός και εάν έχεις να αντιμετωπίσεις κάτι πολύ σημαντικό.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσον αφορά στα οικονομικά σου, η μέρα θα είναι ευνοϊκή! Υπάρχει μια πιθανότητα να αξιοποιήσεις ένα παλιό χόμπι για να συμπληρώσεις το εισόδημά σου ή επίσης να πουλήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι. Τελικά η ημέρα θα περάσει χωρίς προβλήματα και χωρίς δραματικά γεγονότα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 30, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η θέση του Κρόνου σου επιβάλει την πειθαρχία. Συνιστάται να αποφύγεις τις σοβαρές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν αυτό είναι δυνατό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθούν οι προσπάθειές σου από τυχαία γεγονότα.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστίασε στον εαυτό σου και στις προτεραιότητές σου, τουλάχιστον για σήμερα. Μπορείς να ολοκληρώσεις με επιτυχία κάποιο project που τρέχεις τώρα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις το επόμενό σου βήμα χωρίς εκκρεμότητες που σε κρατάνε πίσω.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

ΙΧΘΕΙΣ
Με το ξεκίνημα της μέρας και τη θέση των πλανητών στο ωροσκόπιό σου, το μυαλό σου θα βρίσκεται σήμερα στο Σαββατοκύριακο και την ξεκούραση. Ίσως η ανάγκη για χαλάρωση να υπαγορεύεται από τον καταπονημένο σου οργανισμό.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

 από την Αλίντα Κανάκη

ΖΩΔΙΑ

Άρης στον Ταύρο έως 31 Μαρτίου 2019: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τον Άρη στον Ταύρο, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Αστρολόγος
Ο Άρης στον Ταύρο απαιτεί αργό, αισθησιακό, καυτό και... βασανιστικό σεξ, σταθερότητα, αφοσίωση και τον Έρωτα να περνάει από το.. στομάχι!

Αρχίστε τις σοκολάτες, τις φράουλες, την σαντιγί και τα αφροδισιακά -yummy- θαλασσινά!

Ευνοεί τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά προειδοποιεί και τα Μεταβλητά Ζώδια για κόντρες και λάθος ερωτικές επιλογές!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2019!
Κάλεσε στο ☏ 14994!

Διάβασε παρακάτω τα "Ερωτικά Πρέπει & Μη" για το Ζώδιο σου ή δες την εκπομπή Ερωτοσκόπιο!

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις αισθησιασμό, ποιοτικό σεξ, αφοσίωση από τον σύντροφο, αλλά και... γεμάτο πορτοφόλι!
Τα «Μη»: Κριέ του 3ου δεκαημέρου, άσε τις ζήλιες, τις καταπιέσεις και τα ανόητα πείσματα στον έρωτα, να χαρείς...

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»: Ταύρε του 1ου και 2ου, ζεις το πάθος, την σεξουαλικότητα και την φλόγα και επιπλέον πετυχαίνεις στόχους και εκπληρώνεις σπουδαίες επιθυμίες!
Τα «Μη»: Ταύρε του 3ου..., προσοχή! Καυγάδες ερωτικοί χωρίς λόγο, κόντρες και ερωτικά λάθη που κάνεις απανωτά... Θέλουμε; Δεν θέλουμε!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»: Δίδυμε του 1ου και του 2ου, ζεις έναν έρωτα καυτό παρασκηνιακό και τα απωθημένα... λαμβάνουν τέλος!
Τα «Μη»: Δίδυμε του 3ου, εσύ πες όχι στα απαγορευμένα, γιατί σε βλέπω να καταλήγεις πληγωμένος, απογοητευμένος και πολύ αγχωμένος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και εσύ πετυχαίνεις μεγάλα ερωτικά όνειρα και αλλαγές!
Τα «Μη»: Καρκινάκι του 3ου, το παρακάνεις! Είπαμε να... εκμοντερνιστείς ερωτικά, αλλά εσύ προκαλείς με τις υπερβολές σου και την δήθεν ανεξαρτησία σου!

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»: Λέοντα του 1ου και του 2ου, μπορεί να το έχεις ρίξει στην δουλειά, αφού έρχονται επιτυχίες, όμως και τα ερωτικά σου σταθεροποιούνται και είναι στα καλύτερα τους!
Τα «Μη»: Εσύ Λέοντα του 3ου, άσε τους έρωτες... Κοίτα τα επαγγελματικά σου, γιατί τα έχεις κάνει μαντάρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο η τύχη είναι με το μέρος σου! Επαφές, ταξίδια, συναντήσεις, μηνύματα που περίμενες καιρό και ευχάριστα ερωτικά νέα! Αυτά είναι!
Τα «Μη»: Παρθένε του 3ου, δεν σε είχα για τέτοιο... Πολλές οι επιπολαιότητες και οι ανωριμότητες στα ερωτικά... Μην αισιοδοξείς ότι θα “την βγάλεις καθαρή”!

ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»: Αγαπητό 1ο και 2ο δεκαήμερο, πολύ σεξ βρε πουλάκι μου! Και καλό σεξ μάλιστα! Πάθος, εκπλήρωση επιθυμιών και απόλυτη ερωτική ικανοποίηση!
Τα «Μη»: Ζυγέ του 3ου, άσε τους εγωισμούς, τα νεύρα και τις ζήλιες! Την αγάπη την κερδίζεις... Δεν την απαιτείς με καυγάδες...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις συντροφικότητα, εκπλήρωση ονείρων και τον απόλυτο έρωτα! Έρχεται νέα σχέση ή επισημοποίηση!
Τα «Μη»: Σκορπιέ του 3ου , αν έχεις ταίρι, μείνε εκεί και άσε τις... ζαβολιές! Αν δεν έχεις, πρόσεχε τις λάθος ερωτικές επιλογές σου! Και στις δυο περιπτώσεις, περιόρισε νεύρα και εγωισμούς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»: Τοξότη του 1ου και του 2ου, μπορεί οι υποχρεώσεις να τρέχουν, αλλά εσύ ομορφαίνεις επικίνδυνα και χορταίνεις κατακτήσεις!
Τα «Μη»: Τοξότη του 3ου please, άσε τα ερωτικά τώρα και επικεντρώσου στη δουλειά, γιατί τα κάνεις μαντάρα εκεί...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ερωτεύεσαι και το διασκεδάζεις! Κατακτήσεις, θαυμαστές, πάθος, συναίσθημα, επιτυχία, λάμψη και απανωτές ερωτικές ευκαιρίες!
Τα «Μη»: Αιγοκεράκι του 3ου, είπαμε να το “ρίξεις έξω” ερωτικά, αλλά μήπως παραέγινες... ζωηρούλης και εκτίθεσαι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»: Υδροχόε του 1ου και του 2ου, έρχεται η ευκαιρία για επανασύνδεση! Ο πρώην στέλνει μήνυμα και είναι στο χέρι σου να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά!
Τα «Μη»: Εσύ, Υδροχόε του 3ου, μακριά από το παρελθόν... Μπορεί να σας ενώνει το πάθος, αλλά κάτι μου λέει, πως εσύ θα ρίξεις το δάκρυ στο τέλος...

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»: Αγαπητό 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες, συναντήσεις και ευχάριστα ερωτικά νέα!
Τα «Μη»: Ιχθύ του 3ου, άσε τα κουτσομπολιά και τα μεγάλα λόγια στον έρωτα... Θα την πατήσεις...

ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ
Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για μια ενδεχόμενη αποτυχία και δεν πρέπει να ανησυχείς για οτιδήποτε δεν περνάει από το χέρι σου και δεν μπορείς να αποφύγεις. Κάνε υπομονή, γιατί ήδη από το βράδυ τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Αν είσαι single, οι κατακτήσεις δεν θα λείψουν σήμερα!
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη στους Διδύμους σήμερα, είναι πιθανό να έχεις μια πολύ όμορφη μέρα. Πολλοί από τους στόχους σου θα επιτευχθούν εύκολα, σαν να έχεις την εύνοια του σύμπαντος. Ωστόσο, θα πρέπει να κουνήσεις και εσύ το χεράκι σου, γιατί δεν συμβαίνουν θαύματα.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν έχεις έναν πραγματικά σημαντικό στόχο, προετοιμάσου όσο καλύτερα μπορείς και δράσε προσεκτικά. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα δεν σε ευνοεί. Μην ψάχνεις για τον εύκολο δρόμο, γιατί αυτό θα σου φέρει μόνο απογοητεύσεις.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το κλειδί για σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η συμφιλίωση. Αν υπήρχε κάποιο προβληματάκι στη σχέση σου, σήμερα μπορεί να ξεπεραστεί μέσα από την αλληλοκατανόηση, την καλή σου πρόθεση και τη θετική σου διάθεση. Πολύ πιθανό να βοηθήσουν σε αυτό και κάποιοι φίλοι.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο του Πλούτωνα σου χαλάει τη διάθεση. Οι αμφιβολίες για τις ικανότητες και την επάρκειά σου είναι αυτές που θα σε βασανίζουν σήμερα και θα κάνουν τη μέρα σου δύσκολη. Ίσως η αιτία αυτής της απαισιοδοξίας να είναι ένα δυσάρεστο πρωινό περιστατικό.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απόφυγε τους κινδύνους και τις αντιπαραθέσεις ή τους ανώφελους ανταγωνισμούς. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις ότι είσαι η καλύτερη. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα, η συμπεριφορά σου να εκτιμηθεί ιδιαίτερα από άτομα του αντίθετου φύλου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου από κάποια εσωτερική παρόρμηση, θα δεις ότι σου βγαίνουν από μέσα σου συναισθήματα που μπορεί να είναι ερωτικά ένστικτα ή μια διάθεση να εξετάσεις τη σχέση σου. Μπες στη διαδικασία, βασίσου λίγο στη διαίσθησή σου… Ίσως γίνει μια νέα αρχή. Πάντως η μέρα δεν θα περάσει έτσι!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν πρέπει να απορρίψεις τις συμβουλές που θα λάβεις από τους αγαπημένους σου. Ίσως η αλήθεια, που εκφράζεται μέσα από τα λόγια τους, να σου φανεί πικρή, αλλά είναι σημαντικό να γειωθείς και να αξιολογήσεις αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας θα εξελιχθεί ικανοποιητικά. Συνέχισε να κυνηγάς το όνειρό σου χωρίς υπαναχωρήσεις και μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια για εξεύρεση ομοϊδεατών. Το τετράγωνο του Κρόνου παρεμβάλει εμπόδια στα αισθηματικά σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί προσωπικά, να βγεις, να διασκεδάσεις! Δεν σε απασχολούν και τόσο οι άλλοι. Θέλεις τη χαρά για σένα. Αυτό θέλεις; Αυτό κάνε λοιπόν.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να βρεις έναν σύμμαχο ανάμεσα στα φιλικά σου πρόσωπα ή τις κοινωνικές σου επαφές, που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στο άμεσο μέλλον.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα μπορεί να είναι πραγματικά θριαμβευτική για τις εκπροσώπους του ζωδίου σου! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταγράψεις μια μεγάλη επιτυχία στις επαγγελματικές υποθέσεις σου. Στον αισθηματικό τομέα το τετράγωνο της Σελήνης παρεμβάλει εμπόδια.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή