Νοεμβρίου 29, 2020

ΖΩΔΙΑ

 ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΥΝΟΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ/ΔΙΑ/ΚΡΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Λίγο πριν την αυριανή Έκλειψη Σελήνης, η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σε ευνοϊκή όψη με τον Δία/Πλούτωνα/Κρόνο, μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε δημιουργικές λύσεις. Η κατεύθυνση είναι πολύ συγκεκριμένη. Να έρθουμε σε επαφή με οτιδήποτε είναι πολύτιμο για εμάς και τους τρόπους να το διατηρήσουμε στην ζωή μας καθώς και να το επεκτείνουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, έρχονται σήμερα ιδέες για το πώς μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Με ποιον τρόπο μπορείτε να επεκταθείτε επαγγελματικά στο προσεχές μέλλον ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια σε υλικό επίπεδο.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας και η ευνοϊκή της σχέση με Δία/Κρόνο/Πλούτωνα, τονώνει το ηθικό σας και ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας. Ιδέες έρχονται για το πώς θα μπορείτε να προβάλλετε τα ταλέντα σας δημιουργικά στον κόσμο γύρω σας.

Για τους Διδύμους, λίγο πριν την αυριανή Έκλειψη στο ζώδιο σας, η Σελήνη στον Ταύρο σας βάζει σε βαθιές σκέψεις. Έρχεστε σε επαφή με ότι αποτελεί σήμερα την καθημερινότητά σας και τους τρόπους που θα αλλάξετε ότι δεν σας είναι πλέον αρκετό με κέντρο την αυτονομία σας.

Για τους Καρκίνους, είναι μια καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με την δημιουργία. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα τονώνει το ηθικό σας και είναι αλήθεια η αίσθηση που έχετε, πως μπορείτε μέσα από δημιουργικά εγχειρήματα να κατακτήσετε τον κόσμο γύρω σας.

Για τους Λέοντες, θέματα εργασίας και τρόπους να την αναδείξετε δημιουργικά φέρνει στο προσκήνιο η θετική όψη της Σελήνης με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα. Δημιουργικές ιδέες πλημμυρίζουν το μυαλό σας με στόχο όχι μόνο την αύξηση αλλά και την καλύτερη σύνδεση με την καθημερινότητά σας.

Για τους Παρθένους, η ημέρα δίνει απλόχερα δημιουργικές ιδέες οι οποίες μπορούν να δώσουν σχήμα και διάσταση σε ένα νέο εγχείρημα. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και χρειάζεται να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία ανεξάρτητα τις εξωτερικές συνθήκες.

Για τους Ζυγούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα σήμερα μπορείτε να τα δείτε από μια άλλη σκοπιά, περισσότερο ουσιαστική. Σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε που αναλώνεστε δίχως κανένα απολύτως νόημα, με κέντρο φυσικά την εξέλιξή σας.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ δυνατή και μέσω των άλλων ανθρώπων ή των συνεργασιών μπορεί να παραχθεί κάτι μεγάλο. Πάρτε τα ηνία την ίδια στιγμή που είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να φέρετε στο σήμερα της ζωή σας κάτι το οποίο θα έχει σάρκα και οστά και θα σας δώσει την ασφάλεια που ζητάτε, κινητοποιείται πολύ έντονα. Τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά οπότε παραμείνετε σε αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Αιγόκερους, δίνεται η ευκαιρία σήμερα μέσα από νέες ιδέες και σκέψεις να φέρετε στην επιφάνεια μια κατάσταση, ένα εγχείρημα το οποίο θα είναι δυνατό όχι μόνο για εσάς αλλά και για τον κόσμο. Ευκαιρίες δίνονται σήμερα να προβάλλετε την δυναμική σας.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Είναι μια πραγματικά παραγωγική ημέρα και μπορείτε με καθαρό μυαλό να ακολουθήσετε την πιο παραγωγική και αποτελεσματική οδό επίλυσης προβλημάτων.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία παίρνει τα ηνία σήμερα και μπορούν να αναπτυχθούν μέσω αυτής σκέψεις και ιδέες σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει. Καλό θα ήταν να μην αφήσετε να χαθούν ευκαιρίες

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός 2021
Αγώνες αλλά και προοπτικές
Η τελευταία τριετία ήταν αρκετά δύσκολη και ορισμένες στιγμές δραματική για σας. Είναι, λοιπόν, φυσικό το 2021 να σας βρίσκει κουρασμένους και γεμάτους αγωνία για το μέλλον. Πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσετε πως το μεγαλύτερο βάρος των προβλημάτων πέρασε και οι λύσεις είναι πλέον ορατές.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα διαμορφώσει οριστικά την κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα και στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα βρείτε τον τρόπο μιας καλύτερης προσαρμογής στη νέας πραγματικότητα. Μην αφήνετε τις δύσκολες στιγμές να πτοούν την αισιοδοξία σας.

Ο Κρόνος, μαζί με τον Δία, στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε απωθημένες προσδοκίες. Για δύο χρόνια, τα γεγονότα θα σας θυμίζουν ότι πρέπει να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας και πως είναι απαραίτητη η συμπαράσταση μερικών ανθρώπων που σας καταλαβαίνουν. Ο Δίας θα σας βοηθήσει στην εξέλιξη σπουδών και στην πραγματοποίηση ταξιδιών. Μάθετε να μην περιμένετε από τους άλλους περισσότερα απ’ όσα θέλουν ή μπορούν να δώσουν.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας υποχρεώσει να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο διαχείρισης του εισοδήματος και των χρημάτων σας. Μια σταδιακή βελτίωση είναι σίγουρη για όλους, ενώ όσοι έχετε κάποιες εκκρεμότητες ή περιουσιακά προβλήματα θα μπορέσετε να τα διευθετήσετε με καλύτερο τρόπο. Είναι πιθανό να χρειαστούν κάποιες ενέργειες που θα σας εξασφαλίσουν την υποστήριξη ενός ανθρώπου, ο οποίος μπορεί να επηρεάσει την πρόοδό σας.

Στον αισθηματικό τομέα, το κλίμα βελτιώνεται, αλλά δεν θα λείψουν περιστασιακές δυσκολίες ή διαφωνίες, οι οποίες προκύπτουν για να σας αφυπνίσουν. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα συνεχίσει να σας προμηθεύει με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον.

Σε γενικότερες γραμμές, η χρονιά αυτή προβλέπεται μεταβατική αλλά και ανακουφιστική. Σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και να πάρετε μια νέα θέση μέσα στο περιβάλλον όπου ζείτε και κινείστε, προσαρμοζόμενοι ευκολότερα στις γενικότερες συνθήκες που κυριαρχούν, χωρίς να στερηθείτε τις δόσεις της ελευθερίας και της χαράς τις οποίες χρειάζεστε.

Tαύρος 2021
Υποχρεώσεις και προσδοκίες
Το 2021 έχει αρκετές δυσκολίες, αλλά θα μπορούσε να αποδειχτεί μια καλή χρονιά για πολλούς από εσάς. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας αιφνιδιάζει, αλλά και να σας αφυπνίζει. Οι πρώτοι μήνες μπορεί να είναι λίγο δύσκολοι, αλλά από τον Μάρτιο και μετά είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε αρκετές από τις επιδιώξεις σας. Στον ρεαλισμό που σας χαρακτηρίζει προσθέστε ευελιξία και κάντε τον κόπο να προσαρμοστείτε ευκολότερα στις επικρατούσες συνθήκες.

Ο Κρόνος και ο Δίας μεσουρανούν στο ωροσκόπιό σας! Αποκαλύπτουν, ίσως, τις δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό ή στον οικογενειακό τομέα, προκειμένου να φτάσετε στους στόχους που έχετε βάλει. Καλείστε τώρα να επανορθώσετε τα λάθη σας, να μάθετε να περιμένετε και να επιμένετε και να γίνετε πιο διαλλακτικοί. Μην προβαίνετε σε αντιδράσεις, οργανώστε καλά τυχόν καινούργια ξεκινήματα, υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και φροντίστε ώστε οι κόποι σας να αναγνωριστούν σε μεγαλύτερη εμβέλεια. Αν παραμελήσετε κάτι απ’ όλα αυτά, κινδυνεύετε να δείτε τη ματαίωση των προσδοκιών σας και την ακύρωση των επιθυμιών σας.

Δίδυμος 2021
Επέκταση και δικαίωση
Το 2021 μπορεί να σας βρίσκει ταλαιπωρημένους, αλλά πολύ πιο ξεκάθαρους μέσα σας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, την προηγούμενη χρονιά, σας εκπαίδευσε μέσα από αντιξοότητες και επίμονη στενότητα εσόδων. Ο Πλούτωνας, όμως, στον Αιγόκερω θα ενισχύσει το ψυχικό σας θάρρος και, κάτω από καλύτερες όψεις και προοπτικές, θα σας ανακουφίσει οικονομικά.

Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο ανοίγουν νέους ορίζοντες δράσης και έκφρασης. Σας βοηθούν να βάλετε καινούργιους στόχους και να υιοθετήσετε νέες στρατηγικές, τόσο στις κοινωνικές όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και πρακτικότητα τις καταστάσεις και τα γεγονότα που θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας.

Έχετε ωριμάσει αρκετά και δεν παρασύρεστε πια από τις αυταπάτες του Ποσειδώνα. Όσο κι αν σας φαίνεται σκληρό, κόψτε οτιδήποτε σας κουράζει ψυχικά, χωρίς να σας ανταμείβει με ανάλογη ικανοποίηση. Προφυλάξτε την υγεία σας, γιατί χρειάζεστε ζωτικότητα για να αγωνιστείτε για τα ιδανικά σας. Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, μην τις αφήσετε στην τύχη. Οι σπουδαστές πρέπει κουραστείτε για την πρόοδό σας.

Ο Δίας στον Υδροχόο «μιλάει» για πρόοδο και νέες, χρήσιμες γνωριμίες, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο δίνει διόραση και τόλμη, ώστε να πραγματοποιήσετε αλλαγές που θα ενισχύσουν τις θέσεις σας στους βασικούς τομείς.

Τέλος, οι εκλείψεις, για μία ακόμα φορά στο ζώδιό σας, θα κάνουν την απαραίτητη εκκαθάριση σε καταστάσεις και ανθρώπους που είναι πλέον περιττοί στη ζωή σας.

Ο Δίας στον Υδροχόο δίνει, επίσης, νέα προοπτική στα αισθηματικά σας. Πολλοί θα αντικαταστήσετε το παλιό σας ταίρι με ένα καινούργιο και άλλοι θα ζήσετε έναν δυνατό, εγκεφαλικό αλλά φευγαλέο έρωτα. Είτε κρατήσει, όμως, είτε όχι, κρατήστε τα καλά που θα σας δώσει αυτός ο έρωτας.

Το 2021 θα είναι μια χρονιά την οποία θα θυμάστε για πολύ καιρό, γιατί θα σας προσφέρει την ευκαιρία να καθιερωθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, ενώ θα σας απαλλάξει από ταλαιπωρίες αρκετών ετών μέχρι σήμερα. Πάρτε, λοιπόν, γενναίες αποφάσεις και τολμήστε ριζοσπαστικές αλλαγές.

Την άνοιξη και το φθινόπωρο πραγματοποιούνται μερικά από τα όνειρά σας, ενώ ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας προσφέρει την ευκαιρία να βάλετε νέους στόχους σε κοινωνικό ή οικογενειακό επίπεδο. Η ερωτική σας ζωή θα διαταραχθεί, αλλά στο χέρι σας είναι, αναθεωρώντας επιλογές ή τακτικές, να μπορέσετε να έχετε την κάλυψη που θέλετε. Σε αυτό θα συμβάλει μια καινούργια γνωριμία, η οποία μπορεί να γίνει μετά τα γενέθλιά σας, η οποία θα σας χαρίσει ελπίδες και προοπτικές για το μέλλον.

Την περίοδο των εκλείψεων φανείτε προνοητικοί και επιφυλακτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Επίσης, τους δύο πρώτους και τους δύο τελευταίους μήνες αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, ανέφικτες σχέσεις και ακατάλληλες συναναστροφές. Τέλος, το 2021 σάς βοηθά να βάλετε νέες βάσεις στην καριέρα, να γίνετε πιο ρεαλιστές στα αισθηματικά και να αποκαταστήσετε κάθε απώλεια που είχατε στο παρελθόν.

Καρκίνος 2021
Υποχρεωτικές αναπροσαρμογές
Το 2021 έρχεται να πραγματοποιήσει τις αλλαγές εκείνες που ετοιμάζονταν το 2020 και λειτουργεί ως συνέχεια και αποτέλεσμα της προηγούμενης χρονιάς. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε τις καινούργιες σας απόψεις για τη ζωή και να αγωνιστείτε για μια καλύτερη θέση σε έναν νέο, ανασχηματιζόμενο κόσμο. Θα υπάρξουν καινούργιες δυσκολίες, αλλά αυτές δεν θα ανακόψουν την πορεία σας προς τους νέους προορισμούς που θα θέσετε. Θα πρέπει, όμως, να είστε προσεκτικοί όταν οι στιγμές γίνονται δύσκολες και επιφυλακτικοί όταν οι άλλοι σας δίνουν υποσχέσεις.

Δεχτείτε με προσαρμοστικότητα την κατάσταση στις σχέσεις σας με τους άλλους και συνειδητοποιήστε πως οι αλλαγές που έγιναν ήταν απαραίτητες, για να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα κάνει τις επόμενες εκκαθαρίσεις και έτσι θα συνεχίσετε τη ζωή σας βρίσκοντας τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας.

Η συνύπαρξη του Κρόνου με τον Δία στον Υδροχόο θα σημάνει κάποια εμπόδια και ευθύνες στον οικονομικό τομέα. Αν υπάρξουν περιουσιακά προβλήματα, φανείτε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί μπορεί να κρατήσουν για δύο χρόνια. Ακόμα, όμως, και αν δεν έχετε τέτοια θέματα, να είστε συντηρητικοί, γιατί δεν θα λείψουν τα απρόοπτα έξοδα. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Σε κάποιους ο Κρόνος στον Υδροχόο θα φέρει πρόσθετα ψυχολογικά προβλήματα. Θα πρέπει, συνεπώς, να δουλέψετε με τον εαυτό σας, που δεν θέλει να αντιμετωπίσει κάποιες οδυνηρές αλήθειες. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα συνεχίσει να σας τροφοδοτεί με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον. Βρείτε, όμως, τον τρόπο ή το μέσον που αυτά μπορούν να υλοποιηθούν.

Ύστερα απ’ όσα έχετε περάσει, το 2021 θα είναι έτος αναπροσαρμογών σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό. Απαιτεί προσπάθειες που θα καρποφορήσουν το 2022 και αποθέματα υπομονής, γιατί θα προκύψουν νέες δυσκολίες και καθυστερήσεις.

Τέλος, η χρονιά αυτή θα σας δείξει τον δρόμο που οδηγεί στη μεγάλη επιτυχία…

Λέων 2021
Απώλειες αλλά και κατακτήσεις
Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο έρχεται να σταθεροποιήσει αποφάσεις που πήρατε το 2020, να ξεκαθαρίσει ό,τι δεν πηγαίνει καλά και, με τη βοήθεια του Δία, να προειδοποιήσει για προβλήματα τα οποία δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε μέχρι σήμερα. Το 2021 είναι μια σημαντική χρονιά, που απαιτεί ριζικές και ρεαλιστικές αποφάσεις για τις αισθηματικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Πάρτε τις σωστές πρωτοβουλίες, χωρίς να περιμένετε από τους άλλους να σας υποδείξουν λύσεις. Μόνοι σας θα δεσμεύσετε τον εαυτό σας, αφότου συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας καλεί εκ νέου να διευθετήσετε μερικά θέματα στην εργασία και στα οικονομικά σας. Διορθώστε ό,τι πήγε άσχημα πέρυσι, φροντίστε για τη βελτίωση των οικονομικών σας και υιοθετήστε μια καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας. Στην εργασία θα υπάρξουν ευκαιρίες αλλά και παγίδες. Αξιοποιήστε τις πρώτες και αποφύγετε τις δεύτερες.

Το 2021 ορίζει μια νέα εποχή για σας, σε σχέσεις και καριέρα. Η ευθυκρισία, ο ρεαλισμός αλλά και η εργατικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα έχει παρακινδυνευμένη επιρροή πάνω σας όσον αφορά στην ψυχολογία σας και στη διαχείριση των συμφερόντων σας. Η περίοδος των εκλείψεων θα φέρει πρόσκαιρες αντιξοότητες, που θα τονίσουν τον φόβο και τη νευρικότητά σας.

Τέλος, ο Ουρανός στον Ταύρο, που βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας υποχρεώσει να κάνετε αλλαγές στην καριέρα - και μάλιστα ριζοσπαστικές. Δεν θα λείψουν οι ταλαιπωρίες και οι αιφνιδιασμοί, που έχουν σκοπό να σας αφυπνίσουν ή να σας αλλάξουν, αλλά δεν θα στερηθείτε και την υποστήριξη από κάποιους σημαντικούς ανθρώπους, την οποία δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Αυτή η χρονιά θα φέρει τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν και την επόμενη. Είναι φρόνιμο, λοιπόν, να μην κάνετε λάθη τα οποία θα σας εξέθεταν σε περιπλοκές ή παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται το 2021 να σας φέρει τη μοναξιά ή, αντίθετα, τη σταθεροποίηση μιας σχέσης. Σίγουρα, όμως, θα σας προσφέρει στο τέλος την αυτοπεποίθηση.

Παρθένος 2021
Κίνητρα και μεταρρυθμίσεις
Το 2021 θα είναι μια σημαντική χρονιά, που θα επηρεάσει τις συνθήκες της ζωής σας και θα αλλάξει τη νοοτροπία σας. Ήρθε ο καιρός για τις αλλαγές που επιθυμούσατε και, παρά τις γενικότερες δυσκολίες, η ζωή σας σταδιακά θα πάρει μια καινούργια μορφή. Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο μιλούν για αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους αλλά και για αλλαγές στο αντικείμενο της δουλειάς σας.

Μετά τα όσα μεσολάβησαν μέχρι σήμερα και το αδιέξοδο που νιώσατε, βοηθούμενοι από γεγονότα και νέα περιστατικά, θα δείτε από νέα οπτική γωνία τα αιτήματά σας και θα αντιμετωπίσετε διαφορετικά τον εαυτό σας και τους άλλους. Καινούργιο ανθρώπινο υλικό μπαίνει στη ζωή σας και παραμένει δίπλα σας για κάποιον σκοπό. Σας δίνεται η ευκαιρία, πολλές φορές τη χρονιά αυτή, να απαλλαγείτε από καθετί που σας δένει με ένα οδυνηρό παρελθόν. Για μερικούς αυτή η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί στον επαγγελματικό τομέα, για άλλους στην αισθηματική ζωή και για αρκετούς στον τόπο διαμονής.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τους στόχους που δεν πετύχατε στο παρελθόν και θα σας εμφυσήσει νέα κίνητρα δράσης ή επανάστασης ενάντια σε οτιδήποτε σας καταπιέζει. Θα συμβάλει σε νέες συμφωνίες, σε νομικές επιτυχίες και σε πραγματοποίηση μεγάλων ταξιδιών. Το εξωτερικό και οι άνθρωποι από άλλες χώρες θα παίξουν νευραλγικό ρόλο στη ζωή σας.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει από τους Ιχθύς να διαταράσσει τα αισθηματικά σας, μέσα από εντυπώσεις και επικίνδυνες γοητείες ακατάλληλων ατόμων. Όσοι ξεκινήσατε μια νέα σχέση ή γνωριμία αφήστε τον χρόνο να αποδείξει την πραγματικότητα της φύσης της, προτού προχωρήσετε πιο σοβαρά μαζί της. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συντηρεί τη δημιουργικότητά σας και σας κάνει υπερπροστατευτικούς με όποιους αγαπάτε.

Οι εκλείψεις θα φέρουν παροδικές θύελλες στον άξονα εργασία - οικογένεια, οπότε φροντίστε να έχετε ενισχυμένες τις ασφαλιστικές σας δικλείδες τις περιόδους εκείνες.

Προσέξτε το 2021 τις επιλογές που θα κάνετε, γιατί θα είναι μακροχρόνιες…

Ζυγός 2021
Θάρρος και ευθυκρισία
Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους περισσοτέρους από εσάς. Το 2021, όμως, δίνει υποσχέσεις βελτίωσης και ανακούφισης. Ανασυγκροτήστε τον δυναμισμό σας και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας, γιατί το 2021 θα φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές σας συνθήκες. Φροντίστε, λοιπόν, να είστε λιγότερο ανασφαλείς και πιο αισιόδοξοι, γιατί θα χρειαστεί να έχετε υπομονή και επιμονή.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα συνεχίζει να ανακινεί οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα, αλλά φέτος θα πάρουν τέλος και στην πορεία των μηνών θα καθιερωθεί μια νέα κατάσταση, την οποία πρέπει να αποδεχτείτε.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο θα υποχρεώσουν πολλούς από σας να γίνετε πιο υπεύθυνοι στις δημιουργικές σας δραστηριότητες και στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Στα αισθηματικά σας είναι πιθανόν να εμφανιστούν κάποιες αντιξοότητες για μία ακόμα φορά. Δείτε τες ως προειδοποίηση για επερχόμενα προβλήματα και σκεφτείτε τις ευθύνες που συνεπάγεται οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή απόφαση. Προσπαθήστε να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και αποφύγετε τόσο να δεχτείτε όσο και να ασκήσετε πιέσεις.

Σημαντικές προβλέπονται οι αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας. Μετά τα όσα μεσολάβησαν το 2020, η χρονιά αυτή υπόσχεται ελαφρύνσεις ή καινοτομίες. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα συμβάλει σε νέες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και σε πρόσκαιρες ανασφάλειες στα οικονομικά σας, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, παρότι κάποιες φορές σάς μπερδεύει, σας ωθεί σε σημαντικό έργο, μέσα από την έμπνευση και τη διαίσθησή σας.

Οι εκλείψεις θα δοκιμάσουν σχέσεις και συνεργασίες ή θα αποκαλύψουν δυσάρεστες αλήθειες σε αυτούς τους τομείς, ενώ τα διαστήματα εκείνα θα πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις, την επικοινωνία και τα νομικά σας ζητήματα.

Σε γενικές γραμμές, το 2021 είναι μια χρονιά που απαιτεί ελιγμούς και ωριμότητα. Αν αντιμετωπίσετε σωστά τα γεγονότα, θα βγείτε κερδισμένοι και δυνατοί. Τα προβλήματα που θα έχετε θα λύνονται μόνο με αποφασιστικότητα, που θα απορρέει από μια συνετή εκτίμηση γεγονότων, ανθρώπων και καταστάσεων.

Σκορπιός 2021
Δυσκολίες και κατορθώματα
Το 2020 σάς κούρασε ψυχικά και σωματικά, αλλά σας έδωσε, επίσης, εμπειρίες και διδάγματα. Ο νέος χρόνος μπαίνει με άγχος, αλλά και πολλές προσδοκίες. Γενικά, πρόκειται για ένα διάστημα το οποίο θα κρίνει πόσο σωστά κινηθήκατε τα τελευταία χρόνια και πόσο γερά είναι τα θεμέλια που βάλατε για αλλαγές τις οποίες σκοπεύετε να κάνετε στη ζωή σας στο προσεχές μέλλον.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο αλλάζουν το σκηνικό στην προσωπική σας ζωή, ανασυγκροτούν το κλίμα ή τις συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον και δίνουν μια νέα, αλλά αγωνιστική προοπτική στον επαγγελματικό τομέα. Εμπόδια και δυσκολίες δεν θα λείψουν. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε πως παλεύετε μόνοι, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Δείτε ρεαλιστικά τη ζωή, αποδεχτείτε τους καινούργιους νόμους και κανόνες και υιοθετήστε τακτικές που θα σας βοηθούν να διαβιώνετε καλύτερα σε αυτό το περιβάλλον.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, συνεργαζόμενος καλύτερα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα δώσει μια βελτίωση στις συνεργασίες και στα αισθηματικά σας. Η δυσαρμονία Κρόνου - Δία με τον Ουρανό, όμως, θα φέρει πρόσκαιρες καθυστερήσεις και για λίγο θα σας μπερδέψει, μέχρι να αντιληφθείτε το σωστό και να το επιλέξετε ή το λάθος και να το απορρίψετε. Σίγουρα, όμως, τη χρονιά αυτήν οι προσωπικές σχέσεις παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο Πλούτωνας, πλέον μόνος του, στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει περισσότερο να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και να αναγνωριστείτε ευκολότερα στο περιβάλλον, είτε επαγγελματικό είτε κοινωνικό.

Οι εκλείψεις θα φέρουν πρόσκαιρα προβλήματα ή ταλαιπωρίες συναισθηματικής ή οικονομικής φύσεως. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα συντηρήσει και ενδεχομένως θα ανεφοδιάσει τα ταλέντα, τα προσόντα και τις αρετές σας. Σε πολλούς ένας καινούργιος άνθρωπος ή ένας σκοπός θα αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Κάτω από τις θύελλες των εντυπώσεων ή των συγκινήσεων, φροντίστε να μη χάσετε τον αυτοέλεγχό σας.

Αυτήν τη χρονιά θα προχωρήσετε πιο μακριά απ’ όσο περιμένατε, αλλά πάντα μέσα από πολλές δυσκολίες. Η πιο βασική είναι ότι πολύ λίγοι δικοί σας θα μπορούν να σας καταλάβουν ή να σας βοηθήσουν. Μην ξεχνάτε, όμως, πως είστε Σκορπιοί και διαθέτετε ισχυρά αντίδοτα.

Τοξότης 2021
Αλλαγή προσανατολισμού
Το 2021 σάς βοηθάει να ξεπεράσετε τις απώλειες και τις αποτυχίες της προηγούμενης χρονιάς. Θα καθιερώσετε νέες καταστάσεις στη ζωή σας, γιατί ξέρετε, πλέον, πολύ καλά τι δεν σας αρέσει. Ο Κρόνος και ο Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσουν σε νέες αναζητήσεις και θα σας βοηθήσουν να στήσετε ένα προστατευτικό «τείχος», μέσα στο οποίο θα κινείστε και θα λειτουργείτε. Σας υποχρεώνουν να κάνετε μερικές βασικές αναθεωρήσεις, ώστε να είστε καλύτερα προσαρμοσμένοι στη νέα εποχή. Επίσης, σας ωθούν να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να προχωρήσετε, απερίσπαστοι, σε νέες επιδιώξεις.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα απλοποιήσει αρκετά τα οικονομικά σας, βοηθώντας σας να τα βελτιώσετε ή να τα αξιοποιήσετε. Η σύμπτωση, οι νέες προσφορές, οι κάθε λογής διακανονισμοί και συμφωνίες που θα κλείσετε υπαγορεύονται άμεσα από το ίδιο το πεπρωμένο και όλα αυτά σας προετοιμάζουν ώστε να έχετε μια καλύτερη θέση στον χώρο όπου θα ζείτε και κινείστε τα επόμενα χρόνια.

Ο Ουρανός στον Ταύρο συνεχίζει να επηρεάζει ποικιλότροπα την εργασία, αλλάζοντας ή ανακαινίζοντας συνθήκες, πρόσωπα και προϋποθέσεις, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς παραμένει συναισθηματική παγίδα στον οικογενειακό χώρο, αφού χωρίς να το καταλαβαίνετε, γίνεστε υποτελείς του ακόμα μία φορά.

Η αισθηματική σας ζωή περνάει ένα μεταβατικό, μεγάλο διάστημα και αυτήν τη χρονιά. Πολλοί από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία, βοηθούμενοι από την επιρροή του Δία, αλλά, αν αξίζει, θα χρειαστεί κόπος για να τη διατηρήσετε.

Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν αισθητά τόσο τα αισθηματικά όσο και τα επαγγελματικά σας. Οι αποκαλύψεις που θα φέρουν θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα τρωτά σημεία των τομέων αυτών και θα κληθείτε να τα διορθώσετε.

Στον επαγγελματικό τομέα σίγουρα πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες της εποχής, αποτελείτε εξαίρεση του κανόνα και η δραστηριότητά σας επεκτείνεται. Τυχόν δυσκολίες σε μερικούς από εσάς είναι βιώσιμες και ξεπερνιούνται.

Αιγόκερως 2021
Πορεία σε… θολό τοπίο
Το 2021 ο Πλούτωνας θα κάνει τα επόμενά του βήματα στο ζώδιό σας, αλλά η μακρά περίοδος των δυσκολιών σας έχει ολοκληρωθεί. Η πολυαστρία του 2020 έχει αφήσει τα σημάδια της πάνω σας. Το 2021 μπορεί να χαρακτηριστεί μια χρονιά ενός νέου ξεκινήματος, όχι εύκολου, αλλά ελπιδοφόρου. Θα χρειαστεί να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι τα σημάδια να επουλωθούν. Ωστόσο, αργά και σταθερά, διαφαίνεται το άνοιγμα καινούργιων κύκλων, μέσα από τους οποίους θα ξεπηδήσουν ευκαιρίες, περισσότερες καλές στιγμές και απρόσμενες διευκολύνσεις.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε σοβαρά την οικονομική σας κατάσταση. Αν υπάρχουν περιουσιακές εκκρεμότητες, μην αμελήσετε τη διευθέτησή τους. Οι δυσκολίες στα οικονομικά σας παραμένουν, αλλά, ευτυχώς, είναι αντιμετωπίσιμες. Στις χρεωστικές σας εκκρεμότητες μπορείτε να πετύχετε πίστωση χρόνου και αυτό πρέπει να επιδιώξετε.

Το 2021 δεν θα είναι ιδιαίτερα άνετο, αλλά πολλοί θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την αρχή μιας βελτίωσης σε σταθερή βάση. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς συνεχίζει να σας παγιδεύει σε εντυπώσεις που παραπλανούν και σε υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Προσέξτε πώς θα αντιμετωπίσετε καθετί γύρω από αυτό και κυρίως τους ανθρώπους από τους οποίους απορρέει η όλη εικόνα.

Ο Ουρανός στον Ταύρο σίγουρα σας βοηθά στο να διατηρήσετε τη δημιουργικότητά σας αμείωτη και να πετύχετε κάποιες καινοτομίες. Επίσης, συνεχίζει να συντηρεί την αγάπη σας για πράγματα και για πρόσωπα που ασχολείστε μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει αρκετή ένταση. Ο παράγοντας της τύχης βελτιώνεται και οι ταλαιπωρίες υποχωρούν. Αρκετοί θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αλλά, προτού δεσμευτείτε σοβαρά, βεβαιωθείτε ότι αυτή η καινούργια σχέση μπορεί να εξελιχτεί ήρεμα και θετικά.

Γενικότερα, το 2021 είναι χρονιά μετάβασης και αποκατάστασης. Μη βιαστείτε να πάρετε καμία απόφαση προτού ξεκαθαρίσετε μέσα σας ότι πρόκειται για κάτι που πραγματικά αναζητάτε. Ακόμη, μην παραμελείτε προβλήματα οικονομικά, οικογενειακά και νομικά. Στα νέα σας ξεκινήματα να έχετε ως κίνητρο έναν απώτερο σκοπό και όχι την παρορμητικότητά σας ή μία σιωπηλή ανάγκη αντεκδίκησης για ό,τι έχετε περάσει στο παρελθόν.

Υδροχόος 2021
Προγραμματισμοί και περιορισμοί
Το 2021 είναι μια αποφασιστική χρονιά, με καινούργιες ευθύνες. Απαιτεί προσοχή, οργάνωση και σωστή κρίση σε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν. Είναι ένα έτος κατά το οποίο θα γίνουν νέα σχέδια για το μέλλον, βασισμένα στις πραγματικές σας δυνατότητες και αξίες - άλλο τόσο, όμως, είναι και μια περίοδος που παλιά λάθη θα απαιτήσουν την εξόφλησή τους.

Μπαίνοντας ο Κρόνος και ο Δίας μαζί στο ζώδιό σας, 60 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκαν σε σύνοδο, σας υποχρεώνουν σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της τελευταίας δεκαετίας. Πολλές ήταν οι ταλαιπωρίες σας και αρκετές οι αστοχίες σας. Οι συνθήκες εργασίας και οι προσωπικές σχέσεις ήταν τομείς που σας ταλαιπώρησαν για χρόνια. Έφτασε η εποχή που θα γίνουν αρκετές απομυθοποιήσεις ανθρώπων αλλά και του εαυτού σας του ίδιου. Αυτό συμπίπτει με μια γενικότερη μεγάλη αλλαγή που επιτελείται στον κόσμο τώρα. Δεχτείτε αυτήν την καινούργια πραγματικότητα και προχωρήστε μπροστά. Φανείτε λιγότερο εγωιστές στις απαιτήσεις σας και φερθείτε όπως θα θέλατε να σας φέρνονται.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, ο οποίος είναι και κυβερνήτης πλανήτης σας, σας υποχρεώνει να γίνετε πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι, εργατικοί και υπομονετικοί, συμπονετικοί και συνεργάσιμοι. Καιρός είναι να σταματήσετε να εθελοτυφλείτε και να γίνετε πιο ειλικρινείς και άμεσοι με κείνους που συνεργάζεστε ή συμβιώνετε.

Ο Δίας, στο πέρασμά του από το ζώδιό σας, θα ενισχύσει τον παράγοντα της τύχης αλλά και των ευκαιριών. Αδράξτε άμεσα τις ευκαιρίες και μη χρονοτριβείτε. Βάλτε μια τάξη στην οικονομική πλευρά της ζωής σας, περιορίστε άσκοπα έξοδα και οι πιο εύποροι κάντε σίγουρες επενδύσεις.

Δεν θα λείψουν οι άνθρωποι που σας αγαπούν από το πλευρό σας. Δεν θα λείψουν, όμως, και οι δυσκολίες, οι καθυστερήσεις και οι απρόβλεπτες αντιξοότητες. Μην καθυστερείτε τη λύση οικογενειακών προβλημάτων και μην είστε αντιδραστικοί στις συνθήκες που επικρατούν στον επαγγελματικό χώρο. Προγραμματισμός και περιορισμός των υπερβολών και του τυχοδιωκτισμού θα βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις ευθύνες που θα αναλάβετε και στις δυσκολίες τις οποίες θα συναντήσετε.

Ιχθύς 2021
Πρόοδος μέσω της ενδοσκόπησης
Το 2021 είναι χρονιά προπαρασκευαστική και ανορθωτική για σας. Σας βοηθά περισσότερο ψυχολογικά και σας υποχρεώνει να ανασυγκροτηθείτε, προκειμένου είτε να προσγειωθείτε, αν έχετε χαθεί σε πλασματικές πραγματικότητες, είτε να προσαρμοστείτε στη νέα εποχή, αν είστε φιλόδοξοι και πρακτικοί.

Σε όποιους τομείς κι αν χρειαστούν αλλαγές, η βάση είναι η σχέση σας με τον εαυτό σας. Εκεί μέσα πρέπει να αναζητήσετε τις αιτίες για τις υπαρξιακές σας ανησυχίες, τις λύσεις για τα οικονομικά σας προβλήματα και την αποκατάσταση στις σχέσεις που συνεχίζουν να σας ενδιαφέρουν και οι οποίες ενδεχομένως διαταράχτηκαν.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο θα φέρουν θέματα περισσότερο ψυχολογικά και θα σας υποχρεώσουν να αντιμετωπίσετε πιο άμεσα τις εργασιακές σας ευθύνες. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω γίνεται πιο ξεκάθαρος μαζί σας, υποδεικνύοντας τους νέους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσετε για την υλοποίηση ονείρων και προσδοκιών.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, σε σχέση με τους άλλους πλανητικούς παράγοντες, σας αναγκάζει να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζατε έως τώρα τόσο τα οικονομικά σας όσο και ερωτικά σας. Ο επαγγελματικός τομέας παραμένει μετέωρος, κενός από πλανητική παρουσία, αλλά σημαντικός για τη δική σας επιβίωση. Βρείτε τη διάθεση να εργαστείτε περισσότερο, υπερασπίστε το αντικείμενο της δουλειάς σας ή, αν αυτό έχει «πεθάνει», βρείτε ένα καινούργιο να το αντικαταστήσετε.

Οι εκλείψεις στον μεταβλητό σταυρό θα προκαλέσουν πρόσκαιρες ανατροπές σχεδίων και προγραμμάτων ή απώλειες σχέσεων και υποστηρίξεων. Η έντασή τους θα είναι μεγάλη, αλλά η διάρκειά τους μικρή. Ο ρόλος τους είναι να αποκαλύψουν κρυμμένες αλήθειες που, αν δεν έβγαιναν στο φως, θα λειτουργούσαν εις βάρος σας.

Το 2021 δεν σας αφήνει περιθώρια ούτε να ονειρευτείτε ούτε να τεμπελιάσετε. Σας επιστρατεύει σε νέες ευθύνες, αλλά και σας βοηθά να ανακαλύψετε καινούργιους σκοπούς και νοήματα ζωής. Βασικές προϋποθέσεις της επιβίωσής σας -κυριολεκτικά και μεταφορικά- είναι η αφύπνιση των δυνατοτήτων σας, η πειθαρχία στους κανόνες και η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας με τους συνανθρώπους σας. Στα ερωτικά σας δεν θα λείψουν οι αλλαγές και τα επεισόδια.

https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

Δεκέμβριος 2020 - από τον Κώστα Λεφάκη
Αστρολόγος
Ο τελευταίος μήνας του 2020 είναι εδώ και μαζί του φέρνει μία σημαντική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη και ένα νέο συνοδικό κύκλο ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο που περνούν στον Υδροχόο! 

ΚΡΙΟΣ.
Το μήνα αυτό, προσπαθήστε με όλες σας τις δυνάμεις να μην χάσετε τον έλεγχο των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, γιατί όλα εξαρτώνται από τη σωστή ή μη εκτίμηση των συνθηκών. Είναι αλήθεια πως τα οικονομικά σας, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική εικόνα παρουσιάζουν. Φερθείτε λοιπόν συντηρητικά και ευέλικτα, αν θέλετε η χρονιά που έρχεται να συμβάλει στην γενική σας πρόοδο. Προσέξτε επίσης την συμπεριφορά σας τις εορταστικές ημέρες με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας, που ξέρετε ότι παρόλη την φιλικότητα που δείχνουν, έχουν ανταγωνιστικές διαθέσεις. Βρίσκεστε σε μια περίοδο που η επιθετικότητα των άλλων μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιτυχία των σχεδίων σας, πράγμα ζωτικό για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ.
Πολλή δραστηριότητα και κίνηση προβλέπεται για εσάς για αυτό το μήνα και υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις και γνωριμίες, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να φροντίσετε σχετικά με την εργασία και τα οικονομικά σας και θα ήταν παράλογο να χάσετε χρόνο σε ενέργειες και καταστάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Ένα ταξίδι ή μια συμφωνία την περίοδο των εορτών μπορεί να αποδειχτούν επωφελή αν είστε αρκετά συνετές ώστε να μην εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο για κάτι καινούργιο που απλώς υπόσχεται πρόοδο και κέρδη. Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και αποφύγετε πωλήσεις και δάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ.
Πριν τελειώσει η χρονιά αυτή, τα αισθηματικά σας, σας προετοιμάζουν νέες εντάσεις. Βασικά, οι ανάγκες σας αυτό το μήνα δεν είναι ερωτικές αλλά νιώθετε πολύ έντονα την ανασφάλεια σας για να μπορέσετε να αντέξετε χωρίς να βρείτε ένα τρόπο φυγής. Θα ήταν καλύτερα να φύγετε από αυτά που σας καταπιέζουν προσπαθώντας να κάνετε κάτι δημιουργικό και μην ξεγελάτε τον εαυτό σας με απόπειρες σχέσεων που ξέρετε από πριν ότι δεν θα οδηγήσουν, τελικά πουθενά. Αλλαγές σημαντικές θα υπάρξουν στην εργασία σας αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά σας, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα ουσιαστικά καινούριο ξεκίνημα ή τουλάχιστον να μην ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Αρκετή ένταση επικρατεί για τους περισσότερους από εσάς στον αισθηματικό τομέα από τις πρώτες κιόλας μέρες του Δεκέμβρη, αλλά είναι εύκολο να αποσυμφορήσετε την ατμόσφαιρα με λίγη ψυχραιμία και πολλή αποφασιστικότητα. Βασικά, η αγωνία σας είναι αδικαιολόγητη και μεγαλώνει από τα επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα που πρέπει ωστόσο να διευθετηθούν πριν τελειώσει η χρονιά. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείτε να αντέξετε την ασάφεια, ακριβώς γιατί πληγώνει την ευαισθησία σας και δεν θα ήταν άσχημο να ρίξετε λίγο φως στην κατάσταση συζητώντας με τους αμέσως ενδιαφερόμενους και τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μέχρι τις γιορτές.

ΛΕΩΝ.
Τον τελευταίο μήνα της χρονιάς βρίσκεστε σε μια υπερένταση, παρά το γεγονός ότι κάποια θέματα βαίνουν προς τακτοποίηση, τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Φροντίστε να δραστηριοποιηθείτε όσο πιο έξυπνα μπορείτε και να προγραμματιστείτε για να αξιοποιήσετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, ώστε να μπούνε τα προβλήματα στο δρόμο για την λύση τους. Κυρίως αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους του εργασιακού και γενικότερα του άμεσου περιβάλλοντος σας και αποφασίστε για μια επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία, μετά από μεγάλη προσοχή και σκέψη για να μην μετανιώσετε αργότερα από τις ευθύνες που θα αναλάβετε ή τους όρους που θα σας τεθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.
Ο Δεκέμβριος είναι αρκετά καλύτερος μήνας και με πιο στρωτά αποτελέσματα σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μια καινούρια ή κάπως ιδιόρρυθμη γνωριμία θα σας κουράσει αυτό το μήνα, γιατί πρέπει να προβληματιστείτε για πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ή δεν θέλατε να σκεφτείτε. Αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και τις υπερβολές στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά και θα βάλουν τη σχέση σας σε κίνδυνο ρήξης για την οποία δεν είστε ακόμη έτοιμοι. Φροντίστε τα οικονομικά σας που βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να σκεφτείτε προνοητικά για το μέλλον. Δημιουργήστε από τώρα σίγουρα βάσεις και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο όπως αγοροπωλησίες ή λανθασμένες επενδύσεις. Οι εορταστικές ημέρες προβλέπονται διαφορετικές, αλλά όχι περιοριστικές.

ΖΥΓΟΣ.

Ο μήνας αυτός προσφέρεται για να αναζητήσετε τους φίλους σας που έχουν ίσως απομακρυνθεί με τον καιρό, να διαφοροποιήσετε κάπως τις συνθήκες της καθημερινότητας σας, να συζητήσετε για τα προβλήματα σας με τους κατάλληλους ανθρώπους και γιατί όχι για να βοηθηθείτε αλλά για να εκτονωθείτε. Βασικά πρέπει να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που έφεραν στη ζωή σας τα μέτρα και οι περιορισμοί και να καταλάβετε βαθιά τον καθοριστικό χαρακτήρα αυτής της περιόδου για τα μελλοντικά γεγονότα. Ασχοληθείτε ακόμη με τα οικονομικά σας που περνούν και αυτά μεταβατική περίοδο και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο γιατί το μόνο που μπορεί να σας προφυλάξει είναι η συντηρητική τακτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Ο μόνος τρόπος για να νιώσετε συνεπείς με τον εαυτό σας αυτό το μήνα είναι να δοθείτε σε νέα σχέδια για την επαγγελματική σας πρόοδο, χωρίς να παραμελείτε τα οικονομικά που, τελευταία, βρίσκονται σε ασαφή κατάσταση. Φανείτε συντηρητικοί στα πρακτικά σας ανοίγματα, μην αφήνετε εκκρεμότητες πάσης φύσεως και κυρίως μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα, καθώς η εορταστική περίοδος προσφέρεται, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, αρκετά για σπατάλες. Ακόμη, αποφύγετε αντιθέσεις στον περιβάλλον της εργασίας σας και μην είστε εύθικτοι και απότομοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί δεν έχετε τίποτε περισσότερο ανάγκη από την τρυφερότητα. Τέλος, μην βιαστείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι μια καινούργια γνωριμία μπορεί να σας δώσει σε διάρκεια, την ένταση που έχετε ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ.
Τον μήνα αυτόν βρίσκεστε σε υπερένταση και πρακτικά και ψυχολογικά, όμως αυτό οφείλεται στην αναμονή θετικών αλλαγών στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα, που επιφυλάσσει στην πορεία του ο Δεκέμβριος για εσάς. Προσπαθήστε να σκεφτείτε πολύ γύρω από τις προσωπικές σας ανάγκες και μην αρχίσετε καμία αισθηματική σχέση αν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε απόλυτη επίγνωση για το τι μπορεί να σας προσφέρει ο άνθρωπος και οι συνθήκες. Ακόμη, μην είστε ευερέθιστοι με τους φίλους σας. Μην ξεχνάτε ότι έχουν και αυτοί έννοιες. Θα ήταν επίσης σκόπιμο να μην παραμελήσετε τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε χρήματα που θα σας χρειαστούν σύντομα. Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας στα μέσα του μήνα επηρεάζει την κρίση και τις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.
Ο τελευταίος μήνας του 2020 σας κρατά σε υπερένταση που μπορεί να σας οδηγήσει σε αποτελεσματική δραστηριότητα αλλά και οριστικές ρήξεις με συνεργάτες ή γενικότερα ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μπορεί επίσης, να αντιμετωπίσετε επαγγελματικές δυσκολίες και καθυστερήσεις ή να χρειαστεί να αναβάλετε ένα ξεκίνημα που έχει μεγάλη σημασία για την ψυχική σας ικανοποίηση. Η έκλειψη του Ήλιου σε Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αναγκάσει πολλούς από εσάς να πλησιάσετε χρήσιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στα νέα σας ενδιαφέροντα. Μην ξεχνάτε όμως και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας κατά το παρελθόν και μην απορρίπτετε τις απόψεις τους. Στα αισθηματικά σας τα πράγματα συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, αλλά οι πρώτοι μήνες του 2021 διαφαίνονται σαφώς πιο ενδιαφέροντες σε αυτόν τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.
Λίγο πριν από το τέλος του 2020 οι περισσότεροι από εσάς αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως οι αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας, είναι τελικά κάτι που χρειαζόσασταν, ώστε να οδηγηθείτε σε καινούργιους πιο ωφέλιμους δρόμους. Αυτόν τον μήνα υποδέχεστε στο ζώδιό σας τον Δία και τον Κρόνο που θα επηρεάσουν σταδιακά και μεσοπρόθεσμα την καθημερινότητά σα σε όλους τους τομείς. Ο Δεκέμβριος δεν προσφέρεται ακόμα στο να βάλετε μπροστά καινούρια σχέδια, ούτε να αλλάξετε χώρο ή αντικείμενο εργασίας ή ακόμα να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμα σας, ώστε να καταφέρετε να εργάζεστε με λιγότερο άγχος. Στον οικονομικό τομέα, η κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά αλλά εσείς δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε αρκετά σοβαρά ώστε να βρείτε την άκρη που θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση. Αισθηματικά, προβλέπεται μια εντυπωσιακή γνωριμία, χωρίς όμως μεγάλη διάρκεια.

ΙΧΘΕΙΣ.
Ο μήνας αυτός είναι κατάλληλος για να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά, αρκεί να ελέγχετε τον δυναμισμό σας ώστε να μην σας φέρει αντιμέτωπους με ανθρώπους που είναι χρήσιμοι στην πρόοδο σας και να προγραμματίσετε το χρόνο σας για να μην σπαταλήσετε άδικα την ενεργητικότητα σας. Πάντως η δραστηριότητα είναι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα, που αυτή τη στιγμή σας ωθούν σε περίεργες αλλαγές. Φροντίστε τα οικονομικά σας, τυχόν νομικά ή θέματα σε σχέση με την εργασία σας ή τις σπουδές σας και μάθετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή που θα μπορέσετε να επιβάλετε ή να προσβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Τις εορταστικές ημέρες φροντίστε να είστε σε γνώριμο και ασφαλές για την ψυχολογία σας περιβάλλον https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ 

Η Σελήνη απέναντι από τον Ερμή σήμερα φουντώνει τις σκέψεις και δυναμώνει την επικοινωνία. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό εάν επιλέξουμε να προβούμε σε δράσεις οι οποίες έχουν σκοπό την διατήρηση μιας ομαλής κατάστασης, γύρω και μέσα μας, εκφραζόμενοι μετά από σκέψη χωρίς παρορμητισμούς. Το πείσμα και η ξεροκεφαλιά μπορεί να μας καθηλώσουν σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο σκέψης και αυτό δεν είναι ωφέλιμο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι καλή ημέρα να εστιάσετε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Μπορείτε να κάνετε μικρές χειρονομίες οι οποίες όμως είναι ανεκτίμητες και αντανακλούν το μεγάλο νοιάξιμο και την φροντίδα σας.

Για τους Ταύρους, δίνεται η ευκαιρία σήμερα να δημιουργήσετε στο μυαλό σας την εικόνα που θέλετε να φέρετε στην ζωή σας στo άμεσο μέλλον. Ωστόσο χρειάζεται να είστε ευέλικτη/ος μακριά από πείσματα που μπορεί να σας κρατήσουν στάσιμη/ο στο ίδιο σημείο.

Για τους Διδύμους, οι ενοχές δεν είναι παραγωγικές σήμερα, απεναντίας ρισκάρετε να μείνετε στάσιμη/ος σε μια κατάσταση η οποία δεν έχει να σας δώσει το πλεονέκτημα που ζητάτε. Η ευελιξία και η στοχοπροσήλωση είναι αυτό που χρειάζεστε αυτή την στιγμή.

Για τους Καρκίνους, επικοινωνιακά θέματα έρχονται στο τραπέζι σήμερα. Χρειάζεται να είστε ανοιχτή/ός αλλά πάντα σε επαφή με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και όχι με ότι ζητά το περιβάλλον από εσάς.

Για τους Λέοντες, είναι μια καλή στιγμή να έρθετε σε επαφή με ότι αξίζει πραγματικά για εσάς. Θα ανακαλύψετε ένα ακόμη επίπεδο συνειδητότητας προκειμένου να διαφωτιστείτε σχετικά με τις κινήσεις που χρειάζονται να γίνουν προς εκείνη την κατεύθυνση.

Για τους Παρθένους, καλό θα ήταν να μην αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες το μόνο που θα κάνουν είναι να απορροφούν την ενέργεια σας. Είναι πολύ εύκολο σήμερα να εστιάσετε σε κάτι το οποίο σας απομακρύνει από την ουσία του πράγματος, γιαυτό χρειάζεται προσοχή.

Για τους Ζυγούς, καλή στιγμή να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ καρδιάς και λογικής. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο μπορεί με ευελιξία να σας μεταφέρει από μια θέση σε μια άλλη με παραγωγικό τρόπο.

Για τους Σκορπιούς, αξιολογήσεις βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία. Μην επαναπαυτείτε και κυρίως μην αφεθείτε στην ροή. Δώστε το δικό σας στίγμα και επανατοποθετηθείτε σε ότι είναι πραγματικά ενδιαφέρον για εσάς.

Για τους Τοξότες, η κατανόηση τόσο των δικών σας αναγκών όσο και των ανθρώπων που έχετε γύρω σας είναι σημαντική ενέργεια σήμερα. Η πραγματική φιλία, σχέση και συνεργασία στηρίζεται στην αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε σε πιο ουσιαστικά ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες χρειάζονται την γήινη υπόστασή σας. Με την λογική και αντικειμενική σας ματιά μπορείτε να κερδίσετε την εύνοια και την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα η προθυμία σας να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας και μετάδοσης της πληροφορίας θα φέρουν ευνοϊκά αποτελέσματα. Νέες αξίες χτίζονται μέρα με την μέρα και δημιουργούν γερά θεμέλια.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς και να το μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους. Ο σκοπός είναι η μετάδοση, η αποδοχή και η εξέλιξη. Γίνετε το φωτεινό παράδειγμα για τους ανθρώπους που είναι κοντά σας

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μαζί με τον πλανήτη Ουρανό και η Αφροδίτη απέναντι φέρνουν προκλήσεις σε ότι αφορά κυρίως τις προσωπικές σχέσεις, τις συνεργασίες και τις φιλίες. Η ανάγκη για προσωπική ελευθερία και το δικαίωμα επιλογής, ενδέχεται να είναι μια δύσκολη υπόθεση για τους περισσότερους από εμάς σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα εστιάζουν την δυναμική τους σε ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τις αξίες σας γενικότερα. Είτε αφορά περιουσιακά στοιχεία, προσωπικούς πόρους είτε συγγενείς σήμερα θα χρειαστεί υπομονή ώστε να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη απέναντι αναμοχλεύουν προσωπικά σας θέματα. Εστιάστε σε ότι αντανακλά τον αληθινό σας εαυτό με ειλικρίνεια και είναι σίγουρο πως θα βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε ότι έχει πραγματική αξία για εσάς.

Για τους Διδύμους, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να κατανοήσετε που η ίδια/ο ίδιος βάζετε εμπόδια στην υλοποίηση των επιθυμιών σας. Τι είναι αυτό που σας κρατά ριζωμένη/ο σε μια θέση ή κατάσταση.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ σημαντική εάν θέλετε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας για πράγματα τα οποία είναι πολύτιμα για εσάς. Αρκεί να θέλετε να βρεθούν οι ισορροπίες και όχι να γκρεμιστούν θεμέλια τα οποία έχετε βάλει με κόπο.

Για τους Λέοντες, οι αξίες σας ενδέχεται να χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα και σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα. Στοχεύστε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς, ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή τα εμπόδια που συναντάτε για να το διατηρήσετε ή για να το φέρετε στην ζωή σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα χρειάζεται να υποστηρίξετε έμπρακτα την αξία σας. Εάν την αμφισβητούν ή νιώθετε αδικημένη/ος επιδιώξτε μια αληθινή και ειλικρινή επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Για τους Ζυγούς, προσπαθήστε σήμερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες, όπως μόνο εσείς ξέρετε να κάνετε. Εστιάστε σε ότι σας ενώνει με αυτό που έχει αξία στην ζωή σας παρά σε ότι σας χωρίζει από αυτό. Η διαλλακτικότητα και η ευελιξία σας θα είναι αρωγοί.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο τραπέζι σήμερα για επαναξιολόγηση. Είτε αφορά μια φιλία, είτε μια συνεργασία οποιαδήποτε ειλικρινή συζήτηση θα είναι ευεργετική.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι μια καλή ημέρα να ανταλλάξετε συμβουλές σχετικά με κάτι το οποίο αφορά την καθημερινή σας εργασία ή καθημερινότητά γενικότερα. Η κατανόηση των αναγκών σας θα φέρει και την καταλληλότερη λύση.

Για τους Αιγόκερους, κάποιες φορές θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα. Σήμερα είναι από εκείνες τις ημέρες που χρειάζεται να δώσετε ενέργεια δείχνοντας την αγάπη σας στον άνθρωπο σας, στο παιδί σας ή σε ένα εγχείρημα το οποίο έχει αξία για εσάς.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε κάτι το οποίο για κάποιον λόγο έχετε απομακρυνθεί. Είτε αφορά την οικογένεια σας είτε την προσωπική σας ζωή δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο σύνδεσης με αυτό.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα χρωματίζεται από ανάλαφρους χρωματισμούς εάν εστιάσετε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς και έχετε στην καρδιά σας. Συζητήσεις οι οποίες έχουν κοινό πυρήνα, τις αξίες, μπορούν σήμερα να αποδώσουν καρπούς.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

26/11 ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ

Η Σελήνη στον Κριό, μαζί με τον Άρη και η δυσαρμονική της σχέση με τον Ερμή καθιστά την ημέρα αρκετά έντονη και περίπλοκη εάν από μόνοι μας δεν προσπαθήσουμε να την απλοποιήσουμε. Η στοχοπροσήλωση σε κάτι που θα βοηθήσει να εκτονωθεί η ένταση δημιουργικά είναι η λύση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς και δημιουργεί σφοδρότητα. Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη γιαυτό καλό θα ήταν να μην σταθείτε σε λεπτομέρειες που θα σας οδηγήσουν εκτός στόχου.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δημιουργούν μια σχετική ένταση. Προσπαθήστε να ξεκουράσετε το μυαλό σας από σκέψεις οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να δυσκολεύουν την ήδη έντονη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.

Για τους Διδύμους, ένα κοινωνικό ζήτημα σήμερα μπορεί να σας φέρει αναστατώσει με κάποιον τρόπο. Πιθανά να πρέπει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική και με την ευελιξία σας είναι σίγουρο πως θα το αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Για τους Καρκίνους, επαγγελματικά θέματα είναι ανοιχτά και παίρνουν αρκετό χρόνο από το σημερινό σας πρόγραμμα. Καλό θα ήταν να σκέφτεστε αρκετά πριν το κάθε σας βήμα γιατί η βιασύνη δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε.

Για τους Λέοντες, η ημέρα σας βρίσκει σε εγρήγορση κυρίως σε νοητικό επίπεδο. Πολλές σκέψεις και εμπνεύσεις θα βοηθήσουν τα σχέδια που κάνετε για το άμεσο μέλλον. Δείξτε κατανόηση στους ανθρώπους που είναι δίπλα σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα ήταν να μην εστιάσετε σε ζητήματα που αφορούν οικογενειακά ή οικονομικά ζητήματα. Η ημέρα έχει εντάσεις γιαυτό προχωρήστε προς την κατεύθυνση η οποία είναι περισσότερο ευχάριστη για εσάς.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντι σας και τα πλανητικά δρώμενα ενεργοποιούν οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τους άλλους ανθρώπους. Είτε πρόκειται για συνεργάτες είτε για ανθρώπους που αγαπάτε εστιάστε σε ότι μπορεί να επεκτείνει την σχέση σας παρά σε κάτι που θα φέρει πιθανά προβλήματα.

Για τους Σκορπιούς, το πλανητικό δυναμικό εστιάζει σήμερα σε καθημερινά ζητήματα με κέντρο εσάς. Είτε αφορά την καθημερινή σας εργασία είτε μια δραστηριότητα είτε την υγεία σας καλό θα ήταν σήμερα να προχωρήσετε με όσο περισσότερη σταθερότητα και ηρεμία μπορείτε.

Για τους Τοξότες, η ημέρα σας θέλει στις επάλξεις και εσείς έχετε το σθένος και θέλετε να ανταποκριθείτε με όρεξη. Ωστόσο η επικοινωνία δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο πιστεύετε γιαυτό προχωρήστε με φειδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Κριό πάντα φέρνει προκλήσεις με κέντρο εσάς γιατί ενεργοποιεί συναισθήματα τα οποία καλείστε να βάλετε σε πλαίσιο. Σήμερα η σχέση της με τον Άρη και τον Ερμή δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την επικοινωνία οπότε προσέξτε τις επαφές σας.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα εστιάζουν την ενέργεια τους σε επικοινωνιακά ζητήματα. Καλό θα ήταν να επιστρατεύσετε την λογική σας και να ακολουθήσετε αυτό που σας ψιθυρίζει στο αφτί.

Για τους Ιχθύες, η πλανητική δυναμική σας ζητά να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό και κυρίως πολύτιμο για εσάς σήμερα. Αφιερώστε του χρόνο και δείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν.ΦΩΤΟ https://pixabay.com/

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Στη σημερινή εποχή που ζούμε παρατηρούμε ότι αυξάνεται ο αριθμός των διαζυγίων και ο θεσμός της οικογένειας κλονίζεται ή αλλάζει μορφή .

Έτσι και παρά τις εξωτερικές περίεργες συνθήκες όλο και πιο πολλά ζευγάρια καταλήγουν στην λύση του διαζυγίου, αποφεύγοντας τον συμβιβασμό και την υποχρεωτική συγκατοίκηση.

Έτσι πάμε να εξετάσουμε και σύμφωνα πάντα με την Αστρολογία ποια είναι τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στο διαζύγιο και τι είναι αυτό που τους σπρώχνει σε μια τέτοια απόφαση;

Κριός

Ο Κριός από τη φύση του παρορμητικός θα προχωρήσει στη λύση του διαζυγίου απλά γιατί βαρέθηκε ή νιώθει ότι χάνει την ανεξαρτησία του. Είναι βιαστικός και ανυπόμονος και για αυτό δεν μπορεί να συμβιβαστεί. Όμως μπορεί να το μετανιώσει και να παντρευτεί ξανά το ίδιο άτομο.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα αποφύγει το διαζύγιο γιατί του αρέσει η οικογένεια και δεν μπορεί να φανταστεί ότι πρέπει να παραδεχτεί το «λάθος» του. Έτσι θα προσπαθήσει να βρει λύσεις ακόμα και εάν υπάρχει και το τρίτο πρόσωπο. Δεν χαλάει εύκολα ότι έχει φτιάξει.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δύσκολα παντρεύεται και για αυτό δύσκολα χωρίζει. Θα πρέπει να περνάει πολύ άσχημα και τα προβλήματα να είναι ανυπέρβλητα. Εφόσον όμως αποφασίσει να βγει από έναν γάμο και κυρίως λόγω έλλειψης επικοινωνίας, θα το ξεπεράσει σχετικά γρήγορα. Δεν θέλει να καταπιέζεται.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δύσκολα θα επιλέξει το διαζύγιο καθώς θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια και θα το κάνει μόνο όταν πάρει και την συγκατάθεση της οικογενείας του και βέβαια νιώσει την έλλειψη αγάπης από το ταίρι του. Συζητάει με τις ώρες για να λύσει τα προβλήματα του, αλλά δεν συμβιβάζεται.

Λέων

Ο Λέων είναι κολλημένος με την εικόνα του προς τα έξω και δεν χωρίζει εύκολα παρά μόνο όταν τίθεται θέμα απιστίας. Γενικά μπορεί να παραμένει σε έναν γάμο και για τα μάτια του κόσμου. Αποφεύγει τις προσωπικές αλλαγές.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που θα εξετάσει εξονυχιστικά τους λόγους που θέλει ή πρέπει να πάρει διαζύγιο και μετά θα αποφασίσει. Βέβαια μπορεί και να χωρίσει χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, απλά γιατί δεν μπορεί να δεχτεί τα ελαττώματα του /της συντρόφου του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που δεν δέχεται να χωρίσει και θα κάνει τα πάντα να κρατήσει τον γάμο του. Συνήθως αποφεύγει να βλέπει την αλήθεια και δεν του αρέσει να ξεβολεύεται. Ο μόνος λόγος να χωρίσει είναι να το θέλει ο /η σύζυγος του/της.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός χωρίζει μόνο όταν του έχει τελειώσει το συναίσθημα και χωρίς να δώσει πολλές εξηγήσεις. Συνήθως εμπλέκεται σε άσχημα διαζύγια γιατί δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη και εκδικείται.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν χωρίζει εύκολα γιατί αργεί να δεσμευτεί, άρα είναι αρκετά συνειδητοποιημένος τι θέλει και τι όχι. Ο μόνος λόγος να χωρίσει είναι η απιστία και φυσικά εαν νιώσει ότι στερείται η ελευθερία του. Γενικά όμως αποφεύγει τον χωρισμό.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που θα επιλέξει το διαζύγιο, εάν θίγονται τα συμφέροντα του και παραδόξως όχι τα συναισθήματα του. Γενικά ακολουθεί το δρόμο της λογικής και αποφεύγει τα δράματα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δυσκολεύεται να χωρίσει απλά γιατί δεν έχει απαιτήσεις μέσα στον γάμο του και ίσως λείπει πολλές ώρες. Έτσι συνήθως καταλήγει στο διαζύγιο μόνο και εφόσον το θέλει το ταίρι του. Πολιτισμένα αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που μπορεί να κάνει πάνω από ένα γάμο και το διαζύγιο είναι κάτι σαν αναγκαίο κακό. Εύκολα πληγώνεται αλλά δύσκολα εγκαταλείπει τη μάχη. Έτσι μπορεί να παντρευτεί δύο φορές το ίδιο άτομο.https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

της Κατερίνας Λιναρίτη 
Αστρολόγος
Ας μιλήσουμε για την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοέμβριου στις 11 και 29 το πρωί.

Από τα πρώτα που παρατηρούμε την ημέρα αυτή είναι ότι οι Δεσμοί της Σελήνης κάνουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα , έτσι καρμικά μας τονίζονται θέματα ασθενειών και θεραπείας σε πρώτη φάση .

Εν συνεχεία μελετώντας την μοίρα της Έκλειψης βλέπουμε ότι στην 8η και 38 λεπτά μοίρα του Τοξότη βρίσκεται ο Αντάρης. ‘’ Ο οποίος είναι ένας από τους Βασιλικούς Αστέρες που οι Πέρσες το είχαν ως σημάδι της Δύσης και της φθινοπωρινής Ισημερίας. Αποκαλείται και η καρδιά του Σκορπιού και σύμφωνα με τον Πτολεμαίο είναι φύσης Άρη και Δια. Δίνει αντικρουόμενα στοιχεία όπως ανοιχτό μυαλό και γενναιοδωρία αλλά και κακία καθώς και καταστροφική τάση . Επίσης με τον Ήλιο που βρίσκεται εκεί πάνω επί της παρούσης δίνει τον υποκριτή σε θρησκευτικά θέματα , τιμές και πλούτη που καταλήγουν σε ατίμωση’’ *(Απόσπασμα από βιβλίο « Παραδοσιακοί Απλανείς και Αστρολογία » της Μαίρης Γαλανού).

Θα δούμε επί της παρούσης κλείσιμο λογαριασμών , ένας κύκλος θα κλείσει που αφορά θέματα υγείας εφόσον ο Ποσειδώνας διεξάγει το Τ τετράγωνο της Εκλείψεως. Μια σκληρή μοίρα είτε πρόκειται για κοινωνικά ή θρησκευτικά ξεκαθαρίσματα είτε για σκληρές επεμβατικές μεθόδους της ιατρικής θεραπείας είτε για πολεμικές συρράξεις. Ο Ερμής σε θέση κλειδί βρίσκεται στην 27 η Μοίρα του Σκορπιού πάνω ακριβώς στην Έκλειψη Σελήνης του Ταύρου που εκδηλώνετε ένα χρόνο μετά και μας δίνει το κλείσιμο της συγκεκριμένης υπόθεσης, η όποια με αφαιρετικό χαρακτήρα έχει ως αφετηρία στο σήμερα και κλείσιμο την ημέρα που πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου 2021. Ενεργοποιημένη μέσα στον 5 οίκο (χάσιμο της χαράς) του προοδευτικού χάρτη της χώρας μας και κυβερνά επίσης 12ο ( Κρυφοί εχθροί )και 4ο(κράτος , σύνορα ) οίκο της . Προφανώς κάτι υπόγειο σε θέματα σχέσεων με το εξωτερικό, με τη μορφή κάποιας συγκυρίας δημιουργείται τώρα για τα όποια θα έχουμε σχετική ενημέρωση και αποτελέσματα αργότερα! https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΡΟΗ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σήμερα ανεβάζει τους ρυθμούς προσθέτοντας ανυπομονησία και υπερβολή στις δράσεις μας. Ευτυχώς η καλή σχέση με τον Ήλιο στον Τοξότη θα βοηθήσει την ενέργεια να ρέει θετικά, κρατώντας ταυτόχρονα ισορροπίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η θετική σχέση της Σελήνης στο ζώδιο σας με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον καταλληλότερο τρόπο να περάσετε τα μηνύματά σας. Χωρίς βιασύνη, με τις σωστές λέξεις και το απαραίτητο σθένος μπορείτε να κάνετε μια δράση η οποία θα βοηθήσει την προβολή σας.

Για τους Ταύρους, η έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας θα είναι ο μόνος λόγος που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε αποδυναμωμένη/ος. Φροντίστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για τους Διδύμους, μπορεί το γνώριμο να σας παρέχει ασφάλεια αλλά η ημέρα προσφέρεται για ανανέωση και οραματισμό. Η διαπραγμάτευση θα πρέπει να είναι στο μενού της ημέρας.

Για τους Καρκίνους, οι πλανητικές ενέργειες σήμερα σας ωθούν σε δημιουργικά μονοπάτια και εσείς χρειάζεται να είστε σε αγρύπνηση. Να διεκδικήσετε την θέση που σας αξίζει με ομορφιά και χάρη.

Για τους Λέοντες, σήμερα το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να ανακαλύψετε την χρυσή τομή που μπορεί να ενώσει αντίθετες καταστάσεις στο σήμερα της ζωής σας. Δημιουργήστε μια γέφυρα ακόμη και εάν φαινομενικά δείχνουν ανόμοια μεταξύ τους.

Για τους Παρθένους, η θετική ροή της Σελήνης με τον Ήλιο ανανεώνει την οπτική που βλέπετε κάτι συγκεκριμένο σήμερα. Το αποτέλεσμα θα είναι ευεργετικό μιας και η βελτίωση στρατηγικής ή η επανεξέταση θα φέρει βελτίωση.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντι σας, σας θέλει να δώσετε σημασία σε πράγματα τα οποία σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Η θετική της σχέση με τον Ήλιο δίνει επιμονή με αποτέλεσμα να έρχονται άμεσες λύσεις.

Για τους Σκορπιούς, η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλο ευνοεί ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Η οικειότητα και η ελευθερία είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να προστεθούν ώστε να έρθει μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Κριό σήμερα σας βοηθά να επανασυνδεθείτε με τα άτομα και τις καταστάσεις γύρω σας. Η θετική της σχέση της με τον Ήλιο φωτίζει και ζεσταίνει την καρδιά σας, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας και δίνοντας ώθηση προς τα εμπρός.

Για τους Αιγόκερους, η δαπάνη του χρόνου είναι πάντα ένα κύριο ζήτημα. Σήμερα τα πλανητικά δρώμενα δίνουν την απαραίτητη ώθηση και ελευθερία κινήσεων, βοηθώντας σας να αφήσετε παλλαϊκές πεποιθήσεις, ιδέες και απόψεις στην άκρη.

Για τους Υδροχόους, η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σήμερα σας φέρνει σε επαφή με τις δυνατότητες και ικανότητες που έχετε. Η επικοινωνία μπορεί να σας δώσει τα μέγιστα έχοντας επαφή με αυτό που πραγματικά ζητάτε να καταφέρετε μέσα από αυτή.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να διαθέσετε τον απαιτούμενο χρόνο σε κάτι που θέλετε να φέρετε εις πέρας και να ολοκληρωθεί. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σας βοηθά να προσανατολιστείτε καλύτερα στον στόχο και σκοπό σας.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΝΟΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το μεσημέρι και η θετική της σχέση με τον Ήλιο μας βοηθά ενεργειακά να χαλαρώσουμε από την ένταση και να ψάξουμε εναλλακτικές, έξυπνες λύσεις για ζητήματα που μας απασχολούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι καλή ημέρα για να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Μπορεί οι εξωτερικές συνθήκες να μην επιτρέπουν πολλές δράσεις αλλά ούτως ή αλλιώς σήμερα θέλετε μέσω της φαντασίας σας να φύγετε σε τόπους μακρινούς.

Για τους Ταύρους, η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σας βοηθά κυρίως σε κοινωνικά θέματα. Μπορεί οι κοινωνικότητά σας να έχει πάρει άλλη μορφή λόγω των περιστάσεων, ωστόσο σήμερα δίνεται η ευκαιρία για νέες ευκαιρίες.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στους Ιχθύες δεν είναι η ιδανική θέση για το ζώδιο σας γενικότερα αλλά σήμερα η ευνοϊκή της σχέση με τον Ήλιο σας φέρνει καλά νέα. Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια για έναν πολύ συγκεκριμένο θετικό λόγο.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη με τον Ήλιο σήμερα σας ταξιδεύουν σε τόπους όπου νέες δημιουργικές εικόνες γεμίζουν την φαντασία σας. Η πίστη και η αφιέρωση σε έναν σκοπό αρχίζουν να δείχνουν τους καρπούς τους.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στους Ιχθύες αγγίζει ευαίσθητές σας χορδές. Η θετική όμως σχέση της με τον Ήλιο σας φορτίζει με ενέργεια και είναι σίγουρο πως μπορείτε να διαχειριστείτε οτιδήποτε σας δημιουργήσει σύγχυση σήμερα.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει τον τομέα “σχέσεις” δημιουργώντας είτε όμορφα συναισθήματα είτε αφήνοντας ένα πέπλο αμφιβολίας στο πέρασμά της. Η θετική όμως σχέση της με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει με ευελιξία να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να θολώσει το τοπίο μπροστά σας σήμερα. Προχωρήστε το πρόγραμμα σας και είναι σίγουρο πως η θετική της σχέση με τον Ήλιο, θα φωτίσει τον δρόμο σας.

Για τους Σκορπιούς, είναι μια καλή ημέρα εάν αφήσετε λίγο τα πράγματα στην τύχη τους. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε οτιδήποτε περιέχει το στοιχείο της δημιουργίας.

Για τους Τοξότες, το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή έχει προτεραιότητα σήμερα. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σας βοηθά σε αυτούς τους τομείς, παίρνοντας ικανοποίηση μέσα από δράσεις οι οποίες έχουν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα γίνεται με κάποιον τρόπο σημαντική. Άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας είναι παρόντες και υποστηρικτικοί, αρκεί να τους το ζητήσετε.

Για τους Υδροχόους, είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια σας. Είτε αφορά τα συναισθηματικά είτε τα οικονομικά σας μπορείτε σήμερα να προχωρήσετε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς και νιώθετε έτοιμη/ος να κάνετε ενέργειες προς όφελός σας. Η ευνοϊκή της σχέση με τον Ήλιο είναι υποστηρικτική για οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα και προβολή σας

https://astroguide.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.