Δεκεμβρίου 19, 2018

ΖΩΔΙΑ

Ο Ήλιος στον Τοξότη και ο Ουρανός στον Κριό, συνεργάζονται και μας κάνουν την καλύτερη έκπληξη, με το χαρούμενο Τρίγωνο που σχηματίζουν!

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, έρχονται χαρούμενες ξαφνικές αλλαγές, ανέλπιστη επιτυχία, χαμόγελα, βελτίωση της καθημερινότητας, απρόσμενες ευκαιρίες και λύσεις!

Οι πιο τυχεροί, είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 3ου δεκαημέρου!

Έρχεται ξαφνική χαρά! 

ΚΡΙΟΣ
Ξαφνικά, έχειςαισιοδοξία, απρόσμενες συναντήσεις, γνωριμίες και επαφές!

ΤΑΥΡΟΣ
Ξαφνικά, θα απολαύσεις ερωτικές στιγμές, απρόσμενη οικονομική και πραγματοποίηση ερωτικής επιθυμίας!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ξαφνικά, έχεις ευκαιρίες για την βελτίωση της συντροφικής ζωής, ερωτικές εξομολογήσεις και προτάσεις ή και νέα σχέση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξαφνικά, θα έχεις απρόσμενες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, ευεξία και ενέργεια!

ΛΕΩΝ
Ξαφνικά, θα έχεις ερωτική τύχη, ερωτικές εκπλήξεις και απρόσμενες κατακτήσεις, διασκέδαση και ερωτικές εξομολογήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξαφνικά, θα έχεις ψυχική ανανέωση,απρόσμενη χαρά σε σπίτι και οικογένεια και ξαφνική επιστροφή προσώπου από το παρελθόν!

ΖΥΓΟΣ
Ξαφνικά, βελτιώνεται η κοινωνική σου ζωή και έρχονται απρόσμενα μηνύματα, συναντήσεις και τηλεφωνήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξαφνικά, θα έχεις οικονομική εύνοια, συναισθηματική χαρά και αυξημένη αυτοεκτίμηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξαφνικά, θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις και ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα σε κάθε τομέα της ζωής σου και σε κάθε διαπροσωπική σχέση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξαφνικά, θα έχεις συναισθηματική και ψυχική ανανέωση, απαλλαγή από άγχη και φοβίες και εύνοια σε παρασκηνιακές σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξαφνικά, απολαμβάνεις θετικές εξελίξεις στο φιλικό τομέα, νέες ευχάριστες γνωριμίες και ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται!

ΙΧΘΥΣ
Ξαφνικά, θα έχειςεπιτυχίες στον τομέα της καριέρας και βελτίωσης κοινωνικής εικόνας!

ΖΩΔΙΑ

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά η αλλαγή πλεύσης είναι σοφή κίνηση. Εάν χρειαστεί να δείτε μια κατάσταση με άλλο μάτι, θα ωφεληθείτε με την πάροδο του χρόνου και θα πετύχετε αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι για αυτούς που δεν έχουν σοβαρότερα όπλα να νικήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε πολλά στο κεφάλι σας, μην τρέχετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε και μην ενδώσετε σε κάποιες προτάσεις που δε σας ικανοποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διατηρείτε επιφυλάξεις απέναντι σε άτομα που δε χρειάζεται. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος επαφών για την εξέλιξή σας και εσείς θα βλέπετε τώρα πιο αισιόδοξα την πορεία σας.

ΛΕΩΝ: Η κάθε σας κίνηση θα είναι σημαντική και πολλές φορές θα νιώσετε ότι εξαρτώνται και άλλα άτομα από τις αποφάσεις σας. Οπότε, για το καλό όλων, σκεφτείτε λογικά και ώριμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ελιγμοί που θα κάνετε θα σας δικαιώσουν μακροπρόθεσμα. Μία έστω και προσωρινή διπλωματική στάση απέναντι σε άτομα που δε σας βλέπουν και τόσο φιλικά θα σας ανταμείψει με αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι εύστοχες παρατηρήσεις σας ίσως να είναι τελικά πιο τολμηρές απ’ ότι μέχρι σήμερα. Όμως, να ξέρετε πως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού έτσι ανοίγετε πολλά μέτωπα γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να απαγκιστρωθείτε από το στενό σας περιβάλλον. Ανοίξτε τα φτερά σας ακολουθώντας μια νέα προοπτική, που μπορεί να σας ανοίξει μεγαλύτερους ορίζοντες σε αυτά που σκέφτεστε και κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πόλεμος νεύρων που σας γίνεται αυτή την περίοδο από κάποια άτομα, είναι ότι καλύτερο, αφού θα σας δώσει περισσότερη δύναμη στο να ισχυροποιήσετε τις απόψεις σας. Μπορεί να μην είναι τόσο απλό, αλλά θα το διαπιστώσετε στην πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας καλός λόγος κάποιες φορές είναι αρκετός για να ανακουφίσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν νιώθετε υποχρεωμένοι σε κάποιους, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε την προσφορά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπιστώνετε πλέον πως είστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη απόφαση και αν υπερισχύσει η λογική σας, θα μπορέσετε να είστε πιο ξεκάθαροι για το ποια θα είναι τα βήματα που θα ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Η σκληρή γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε πιθανώς να σας βγάλει από μια δύσκολή θέση, αλλά ίσως και να σας κρατήσει σε αγωνία για την έκβαση που μπορεί να έχει μια συζήτηση.

ΖΩΔΙΑ

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η κάθε είδους επιβεβαίωση από τους άλλους μπορεί να είναι μια καλή παρηγοριά, αλλά ουσιαστικά θα αναγκαστείτε να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια για να νιώσετε σίγουροι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί όταν δε σας δίνουν τις απαντήσεις που ζητάτε να κλονίζεται ο εγωισμός σας, όμως, ακόμα έχετε πολλά περιθώρια για να ανατρέψετε το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παρακάμψεις που κάνετε όταν πρέπει να είστε ευθείς σας αφήνουν ουσιαστικά ακάλυπτους στα μάτια των άλλων. Αλλάξτε τακτική και τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσγειωθείτε σε μια προσωπική σας σχέση και μην είστε τόσο δεκτικοί στα συναισθήματα του άλλου. Εντοπίστε πρώτα τα δικά σας αρνητικά στοιχεία και προσπαθήστε να τα αποβάλετε.

ΛΕΩΝ: Η ζωή σας θέλει πρακτικούς χειρισμούς, γι’ αυτό μην αφήνεστε στη συγκίνηση της στιγμής και ξεχνάτε τους λόγους που μπορεί να σας οδήγησαν στο να πάρετε σκληρές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο η αντικειμενική κρίση μπορεί να σας βοηθήσει. Με το να μεγεθύνετε τις καταστάσεις αυτό που θα καταφέρετε είναι να μη μπορείτε να δείτε αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις, ακόμα και αν η κάθε μορφή εξουσίας σας πνίγει επειδή δεν μπορείτε να προβάλετε το δίκιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να γοητεύετε με την παρουσία σας και την άμεμπτη συμπεριφορά σας, αλλά επειδή κάπου μπορείτε να κάνετε και λάθος, προνοήστε πριν σας παγιδεύσουν κακοπροαίρετα άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού η ψυχική σας κούραση λόγω της υπερδραστηριότητάς σας βρίσκεται σε όρια επιφυλακής κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να εκτονωθείτε και σίγουρα θα βρείτε πολλούς τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις θα είναι το ίδιο πολλές με τις διεκδικήσεις σας, όμως, εσείς είστε αρκετά έτοιμοι να δώσετε τόπο στην οργή εκεί που κρίνετε ότι είναι απαραίτητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε μια σημαντική στήριξη αυτό τον καιρό από το περιβάλλον σας που σας ανοίγει δρόμους για την εξέλιξή σας και έτσι αρχίζετε να εργάζεστε περισσότερο για το μέλλον παρά για το παρόν σας.

ΙΧΘΥΣ: Η αγανάκτησή σας για κάποια άτομα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σας, θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς απέναντί τους, αλλά αυτό εξάλλου το έχετε ανάγκη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΖΩΔΙΑ

Πώς θα περάσεις τα φετινά Χριστούγεννα; Πώς θα ξεκινήσει για σένα το νέο έτος;;;

Κριός
Ο Κριός περιμένει με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα και θέλει να περάσει καλά και για αυτό οργανώνει πάρτι και κάνει δώρα έκπληξη στους αγαπημένους του. Η Μελαγχολία των γιορτών δεν τον πιάνει εύκολα καθώς δεν χάνει την αισιοδοξία του και του αρέσει να πρωτοστατεί και να εκπλήσσει τους γύρω του. Αντιδράει στις γιορτές, μόνο όταν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι εθισμένος στις γιορτές, καθώς σημαίνουν για αυτό καλό φαγητό , απόλαυση και ξεκούραση στο σπίτι. Συχνά, μαζεύει κόσμο στο σπίτι του, καλεί τα αγαπημένα του πρόσωπα και θέλει να ανταλλάξει δώρα και ευχές. Συχνά κατσουφιάζει όμως, όταν πρέπει να ξοδέψει αρκετά χρήματα ή όταν δεν έχει την οικονομική άνεση να κάνει ακριβά δώρα στον ..εαυτό του..

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος διασκεδάζει τα Χριστούγεννα, έτσι και αλλιώς είναι από τη φύση του κοινωνικός και φυσικά μην περιμένεις να είναι στο σπίτι και να περιμένει επισκέπτες. Συχνά διασκεδάζει εκτός σπιτιού, είναι καλεσμένος ή ταξιδεύει σε ξένη χώρα, για να ανταλλάξει ευχές και μέσα από το διαδίκτυο. Θα είναι αρνητικός και κατσούφης, μόνο εάν πρέπει να μείνει στο σπίτι του και να υποστεί οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι “οπαδός” των Χριστούγέννων, μια που θα έχει την ευκαιρία να ανταμώσει με όλο του το σοι, να ανταλλάξει δώρα και δεν τον πειράζει να ξοδέψει χρήματα, αρκεί να ευχαριστήσει τη φαμίλια του και γενικά είναι υπερπροστατευτικός. Συχνά ρωτάει για το τι δώρο θέλει να σου κάνει και θέλει να σιγουρέψει ότι θα έρθεις στο τραπέζι του. Αρνητικός και κατσούφης , θα είναι , εάν περνάει Χριστούγεννα μακριά από την οικογένεια του λόγω δουλειάς ή άλλων συνθηκών.

Λέων
Ο Λέων κάνει επίσημους εορτασμούς, φαντασμαγορικά στολίσματα, πάρτι που σου μένουν αξέχαστα και το τραπέζι του είναι γεμάτο από όλες τις λιχουδιές που μπορείς να φανταστείς. Βέβαια ενθουσιάζεται με την ανταλλαγή των δώρων και έτσι πρέπει να πάρεις κάτι ακριβό ή μοναδικό ..που να ταιριάζει στην προσωπικότητα του. Δύσκολα κατσουφιάζει, μόνο στην περίπτωση που δεν είναι οικονομικά άνετος να ξοδέψει..μια περιουσία..

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι τελειομανής, άρα προετοιμάζει τα Χριστούγεννα, πολλούς μήνες πριν και έχει σκεφτεί την κάθε λεπτομέρεια και πως μπορεί να περάσει όσο γίνεται πιο οικονομικά μαζί με την οικογένεια του. Θα κρατήσει τους τύπους, αλλά μην περιμένεις να πετάει και από ενθουσιασμό. Κατσουφιάζει μόνο όταν πρέπει να ξεβολευτεί και να ξοδέψει πολλά χρήματα για δώρα και στολίδια. Δεν είναι τόσο εκδηλωτικός.

Ζυγός
Ο Ζυγός ακολουθεί τις γιορτές των Χριστουγέννων με ευλάβεια, εφόσον βέβαια συμφωνεί και το ταίρι του και πραγματικά δεν τον πειράζει να περάσει το ρεβεγιόν του μόνο με το ταίρι του. Βέβαια είναι κοινωνικός τύπος, και θέλει να βρεθεί με κόσμο και αυτό σημαίνει ότι περνάς καλά μαζί του γιατί δεν σου χαλάει κανένα χατίρι. Είναι κατσούφης εάν είναι μόνος και πρέπει να ακολουθήσει τους συγγενείς σε άχαρες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός χαίρεται με την γιορτή των Χριστουγέννων, θεωρεί ότι είναι γιορτή της αγάπης, άρα και του έρωτα, οπότε θα εγκλιματιστεί κατευθείαν στο κλίμα αλλά περιμένε να είναι αρκετά κυκλοθυμικός και να μην τα βλέπει όλα πολύ ωραία. Έτσι συχνά τον ακούς να παραπονιέται , για το τι πήγε στραβά την προηγούμενη χρονιά, και θα πέσει σε μελαγχολία, αναπολώντας περασμένα Χριστούγεννα και τα χρόνια που περνάνε. Γενικά κινείται στα άκρα, ή θα κάτσει σπίτι ή θα φτιάξει υπερπαραγωγή.

Τοξότης
Ο Τοξότης βλέπει τα χριστούγεννα ως αφορμή για να διασκεδάσει, να χαλαρώσει και να φλερτάρει με την τύχη του. Έτσι εάν δεν αποφασίσει να σου κάνει δώρο ένα ταξίδι, θα σκεφτεί να περάσετε κάπου διαφορετικά για να ξεκουραστείτε.Καλεί φίλους, γνωστούς αλλά δεν έιναι τόσο οικογενειακός τύπος και κατσουφιάζει σε επισκέψεις στα συγγενικά πρόσωπα. Δεν θέλει με τίποτα να καταπιέζεται. Ετσι, τα αφήνει όλα να γίνουν την τελευταία στιγμή.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως ακολουθεί τις γιορτές, είναι λάτρης των παραδόσεων και θα κάνει αυτό που πρέπει , πηγαίνοντας σε συγγενείς, αγοράζοντας δώρα και στολίζοντας το δέντρο μαζί με την οικογένεια. Ωστόσο, ο Αιγόκερως είναι και λίγο σφιχτός με τα οικονομικά του και συχνά τον πιάνει η μιζέρια και κατσουφιάζει για τα χρήματα που ξοδεύει και χάνει και ώρες από τη δουλειά του. Είναι γκρινιάρης στις γιορτές, θα βρει λόγο να παραπονεθεί.

Υδροχόος
Ο Υδρόχόος είναι ανοιχτός σε κάθε εκδήλωση που γίνεται κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων και βρίσκει την ευκαιρία να προσφέρει βοήθεια και να επιτελέσει κοινωνικό έργο. Είναι δηλαδή πραγματικά συνδεδεμένος με το πνεύμα των Χριστούγέννων και δεν ασχολείται τόσο με την προσωπική του διασκέδαση και την οικογένεια του. Θέλει προσοχή γιατί κατσουφιάζει όταν αναγκάζεται να συμμετέχει σε επισκέψεις ή να ακούει βαρετές συζητήσεις σε γιορτινά τραπέζια.

Ιχθύες
Ο Ιχθύς είναι λάτρης των Χριστουγέννων, τραγουδάει, αγοράζει δώρα αλλά και είναι αρκετά συμπονετικός, θέλει να βοηθήσει τον πλησίον του και δεν σκέφτεται μόνο τις δικές του ανάγκες. Είναι όμως συχνά κατσούφης και βγάζει μια μιζέρια λόγω ψυχολογικής ..ανισορροπίας και δεν ξέρεις εάν τελικά θα έρθει στο ρεβεγιόν ή όχι. Πίνει αρκετά και παραφέρεται. Πολλές φορές χαλάει το Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

ΖΩΔΙΑ

Το Εξάγωνο του Άρη από τον Ιχθύ και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φέρνει πάθη, γοητεία, δυναμισμό αλλά χρήμα, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018!

Ερωτισμός, σεξουαλικότητα, δυναμικότητα, εκπλήρωση οικονομικών στόχων, εσωτερική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα!

Αυτά θα μας φέρει το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα και ανομολόγητα πάθη θα φανερωθούν, ερωτικοί στόχοι γίνονται πράξη και οι επιθυμίες πραγματοποιούνται!

Δράση και αποτελεσματικότητα, μετά από αποκαλύψεις, θα μας οδηγήσουν εκεί που θέλουμε!

Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και ιδιαίτερα εκείνοι των αρχών του 3ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Ακολούθησε την διαίσθησή σου, απόλαυσε έναν παρασκηνιακό έρωτα που σε συναρπάζει και νιώσε πάλι δυνατός μέσα σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Πάθος μέσα από φιλικό περιβάλλον είναι πιθανό τώρα. Επιπλέον οι φιλικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται, χάρη στις δυναμικές ιδέες σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η καριέρα σου, αλλά και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνονται! Έρωτας μέσα από τη δουλειά, είναι πιθανός, αλλά και έξτρα έσοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απολαμβάνεις νέες ερωτικές εμπειρίες, νέες γνωριμίες και μετακινήσεις! Είσαι γεμάτος σιγουριά, δυναμικότητα και αισιοδοξία, απέναντι στους στόχους σου!

ΛΕΩΝ
Θετικές οικονομικές εξελίξεις θα έχεις, αλλά και σεξουαλικότητα, γοητεία και πάθος! Έρχονται καυτές στιγμές αλλά και πραγματοποίηση επιθυμιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συντροφική σου ζωή βελτιώνεται με καυτές στιγμές με τον σύντροφο ή με νέες παθιασμένες μοιραίες γνωριμίες!

ΖΥΓΟΣ
Αποτελεσματικότητα, δυναμισμός και δράση στην εργασία σου, οδηγούν στην επιτυχία! Έρωτας μέσα από εργασία, είναι πιθανός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις άπειρεςκατακτήσεις και οι ερωτικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται! Πάθος, ερωτισμός και λάμψη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βελτίωση οικογενειακών σχέσεων και εύνοια σε θέματα σπιτιού! Το παρελθόν επιστρέφει, λόγω πάθους και πόθου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχονται νέες καυτές και γοητευτικές γνωριμίες! Καυτά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, θα έχεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκπληρώνονται οικονομικοί στόχοι, αλλά και αισθηματικές επιθυμίες! Πάθος, σιγουριά και σταθερότητα θα έχεις στην ερωτική σου ζωή!

ΙΧΘΥΣ
Η γοητεία σου στα καλύτερα της, με έξτρα ερωτισμό και παθιασμένη προσωπικότητα! Δυναμισμός, αποφασιστικότητα, δραστικότητα και ενέργεια, για πραγματοποίηση ερωτικών και οικονομικών στόχων!

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις 17 Δεκεμβρίου 2018 από την Α.Λεούση

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους. Αφήστε τα συναισθήματα σας να σας οδηγήσουν και βρείτε χρόνο να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ύστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με το σύντροφό σας, ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύετε τη συντροφικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα. Στον εργασιακό σας χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού ξέρετε καλά πως το κλείσιμο στον εαυτό σας δεν οδηγεί πουθενά, μην το πράττετε. Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ: Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν. Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό κουράζει τους φίλους και το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παραπονιέστε γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά. Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, θα σας προβάλλει έντονα στο χώρο σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, εάν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενεργήστε αποφασιστικά στο να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες. Η καλή σας επικοινωνία θα συντελέσει σε αυτή σας την προσπάθεια για να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαντήστε στον εαυτό σας τι πραγματικά ζητάτε από τη ζωή, καθώς η εύνοια και η έμπνευση συναντιούνται και συνδέονται μεταξύ τους μ’ ένα πολύ χειροπιαστό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε νέα πορεία θα δρομολογήσετε και τις σχέσεις σας με τους άλλους, ξεδιαλύνοντας ότι δε σας χρειάζεται και σας ψυχοπλακώνει και κρατώντας ότι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε το ήρεμο κλίμα ώστε οι αποφάσεις σας να έχουν ορθότητα και να μη μπορέσει αργότερα να σας κατηγορήσει κανείς για άσχημη συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε λάθη του τελευταίου καιρού ή και ακόμα πιο παλιά, χωρίς να προκληθούν εντάσεις και παρανοήσεις.

ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 17 ως 23 Δεκεμβρίου 2018, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 17 ως 23/12/2018.
ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα δυναμώσει τις εσωτερικές σου άμυνες, δε θα αφήσεις κανένα περιθώριο να εισβάλει ξανά στην προσωπική σου ζωή πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε πληγώσει, δεν αποκλείεται με κάθετο τρόπο να απορρίψεις πρόταση επανασύνδεσης. Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Αιγόκερω η εσωτερική σου δύναμη θα σε ωθήσει να κοιτάξεις μπροστά και να αναζητήσεις μια καινούργια προοπτική. Ενθαρρυντικά συμβάντα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου.

Σε σχέση. Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες και στις συναισθηματικές εναλλαγές. Ατίθαση, ζωηρή, και κάπως επαναστατική θα είναι η στάση σου, στόχο βάζεις να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων και αισθήσεων, θα νιώσεις πως κάτι σε πνίγει, θα εναντιωθείς στα δεδομένα, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα φέρει αλλαγές στη σκέψη σου και στα αισθήματα σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σε προσεγγίσει, ίσως να είναι άτομο που ήδη γνωρίζεις, θα έχεις θετική στάση. Η εβδομάδα σου θα έχει ανοίγματα και προκλήσεις, θα είναι στο χέρι σου η κατάληξη προσωπικού ραντεβού. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι σωστός οδηγός, η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σε εξοπλίσει με ορθολογισμό και σωστή κρίση.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα θελήσεις ηρεμία και ισορροπία, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα τη σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη. Συγκαταβατική διάθεση θα εκδηλωθεί τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις την ψυχολογία σου και τη διάθεση σου. Στην συνέχεια η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια. Ουσιαστικά μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις και να προχωρήσεις σε νέα αρχή.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου αυθορμητισμό θα φέρει στις ενέργειες σου, πέρνα σε προτάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα χαλαρώσεις συναισθηματικά, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις πιεστικές σκέψεις ή ενέργειες. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις που ουσιαστικά θα ορίσουν την πορεία του δεσμού σου, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι ειλικρινείς και βάσιμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα σου δώσει τη δύναμη να βγεις από τις αρνητικές σκέψεις, ότι έζησες ως τώρα πέρασε, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτάζοντας μόνο μπροστά. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ήρεμη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βγάλουν από ενδοιασμούς και επιφυλάξεις, προχωρείς με αισιοδοξία.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ήρεμη θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή είσαι σε δέσμευση δεν θα έχεις εντάσεις, θα καταφέρεις να βρεις συνεννόηση. Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο σου θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη πρόταση που θα λάβεις, θα καταφέρεις να ανανεωθείς ψυχολογικά. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς να βγεις ραντεβού με πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από τις ως τώρα επιλογές σου. Θα σε κυριεύει ενθουσιασμός, δε θα φοβηθείς να ρισκάρεις, θα νιώσεις τη δύναμη να χαράξεις νέα πορεία και όπου σε βγάλει. Σε ασυνήθιστες ενέργειες θα σε ωθήσει η αυτοπεποίθηση σου, οι επαφές που θα ξεκινήσεις δεν αποκλείεται να καταφέρουν να αλλάξουν τον ρυθμό της ζωής σου.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να υπάρξουν απρόσμενες αποκαλύψεις που ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια την κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα με θερμό και ρομαντικό τρόπο θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου, θα καταφέρεις να διεισδύσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογία του. Οι επαφές σας μέσα στην εβδομάδα θα φέρουν ένα άμεσο και πρακτικό αποτέλεσμα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συναισθηματικές εξαρτήσεις, παύεις πλέον να νιώθεις προσκόλληση στο παρελθόν. Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς και να πορευτείς με σταθερά βήματα. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, εκδηλωτική και θερμή θα είναι η στάση σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα η στάση σου θα είναι ανέμελη, συγκαταβατική και ιδιαιτέρως εκδηλωτική. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, ανέλαβε πρωτοβουλίες. Εσύ που έχεις τσακωθεί ή υπάρχει θυμός θα δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις, διαλύονται οι κόμποι. Αν χειριστείς τι καταστάσεις με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα αναθερμανθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα βρείτε τη μεταξύ σας ισορροπία. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αφήσεις ελεύθερο τον αυθορμητισμό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αν επιθυμείς επανασύνδεση τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σου, θα ‘ρθεις πολύ κοντά με πρώην ταίρι σου, η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σου. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Αιγόκερω αν θέλεις ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά με υπομονή και όχι με άγχος.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ανατρεπτική εξέλιξη θα πάρει η συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου, με θετικό τρόπο θα κλείσει κεφάλαιο που σας απασχολεί από το παρελθόν. Με τη Σελήνη να καταφθάνει στους Διδύμους προσοχή στα εσωτερικά σου μπερδέματα, προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που αναζητάς. Η σταθεροποίηση και η διατήρηση της ισορροπίας θα εξαρτηθεί από τη στάση σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δυναμική θα είναι η διάθεση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση θα την αναζητήσεις νέα γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο θα κρίνεις και θα αξιολογήσεις πολύ σωστά τις καταστάσεις κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Δώσε άνοιγμα για προσεγγίσεις δεν θα απογοητευτείς, προσπάθησε η στάση σου να είναι άμεση απέφυγε τις παρατραβηγμένες καθυστερήσεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις, να επανεκτιμήσεις, και να αποκτήσεις μια πιο χαλαρή στάση και διάθεση. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα θελήσεις να έχει σταθερότητα και διάρκεια ο δεσμός σου. Η ειλικρίνεια και ο αισθησιασμός σου θα ενδυναμώσουν τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα ακουστούν υποσχέσεις, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, θα έχεις ανεβασμένη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, πρότεινε αυτό που θέλεις προχώρα σε προσεγγίσεις. Δείξε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λόγια που θα σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, άσε στην άκρη τις άτοπες αμφισβητήσεις. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα κινηθείς με ανατρεπτική διάθεση, οι πράξεις σου αν είναι άμεσες τότε το αποτέλεσμα θα καταφέρει να αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έρχονται εξομολογήσεις που θα βάλουν στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα που τις τελευταίες μέρες είχαν δημιουργήσει αμφιβολίες. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, να αποκαλύψεις, και να οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο εντάσεων τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, θα υπάρξει συνεννόηση θα βρεθεί η άκρη του νήματος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα η δυναμικότητα σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποφασιστικά, δώσε ώθηση στις εξελίξεις. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σου φέρουν καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να βγεις από την αναβολή και να αναλάβεις δράση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, θα δεχτείς να συνεχίσεις τις επαφές σου με το άτομο που θα έχεις προσωπική συνομιλία.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξουν ανοίγματα και νέα ενδεχόμενα μέσα στη σχέση σου, ωστόσο με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους η σκέψη σου θα δημιουργήσει αντιθέσεις που θα σε δυσκολέψουν να πάρεις μια καθοριστική απόφαση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να μη δώσεις τροφή στους εσωτερικούς σου διχασμούς, ψάξε για τις απαιτούμενες λύσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους και την Αφροδίτη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις, ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη και στάση σχετικά με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις ή που στο παρελθόν είχε γίνει σχέση μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να αλλάξεις την κατεύθυνση των γεγονότων που ήδη έχουν συμβεί, απέφυγε τις ανυπόμονες ενέργειες. Ίσως να νιώσεις τελικά πως τα παλιά σε κούρασαν, πολύ πιθανόν να αλλάξεις συναισθηματική πλεύση.

Σε σχέση. Προμηνύεται εβδομάδα αλλαγών και αναθεωρήσεων, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό προσπάθησε να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου, ο ενθουσιασμός σου θα κατευθύνει τις πράξεις σου. Στόχο βάζεις να βγεις από τα καθιερωμένα, βασική σου επιθυμία θα είναι η ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο συναισθηματικά λόγια θα ακουστούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα δοθούν εξηγήσεις, θα δεθούν τα αισθήματα. 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, με λογική και ορθολογική σκέψη θα πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου θα εστιάσεις στην αξία των αισθημάτων.

Σε σχέση. Συναισθηματική, ειρηνική ίσως και κάπως ρομαντική θα είναι η στάση σου. Οι αποφάσεις και οι πράξεις στις οποίες θα προβείς θα κάνουν το ταίρι σου να προσκολληθεί σε σένα, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη του. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο και ο ερχομός του Ήλιου στον Αιγόκερω θα σε βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για ουσιαστική εξέλιξη, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα της συγκατοίκησης

ΖΩΔΙΑ

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 17 ως 23 Δεκεμβρίου 2018, από την Ταρωμάντη Νάντια Ρήγα.

Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας 17 ως 23 Δεκεμβρίου 2018
ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και με την σιγουριά πως δεν θα αρνηθείς την πρόταση επανασύνδεσης που θα σου κάνει. Δεν θα στοχεύει μόνο σε μια απλή επανένωση, ετοιμάσου για λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων.

Νέα γνωριμία. Μη κάνεις το λάθος και φοβηθείς να ερωτευτείς ή να ονειρευτείς. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις με την όμορφη εμφάνιση και το γοητευτικό του στυλ, θα έχει καλή καρδιά και θα την αφιερώσει εξ ολοκλήρου σε εσένα. Θα γνωριστείτε τυχαία, θα αγαπηθείτε αμοιβαία, η κατάληξη σας θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.

Σχέση- γάμος. Μήπως σε φανίζουν αμφιβολίες και καχύποπτες σκέψεις; Ότι αρνητικό και να σκέπτεσαι θα αποδειχτεί λάθος. Μην χαλάς τη διάθεση σου και μην κάνεις αρνητικές υποθέσεις. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα τονώσουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου , θα πειστείς πως αυτό το άτομο έχει μάτια μόνο για σένα. Η νέα εβδομάδα σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! 

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Ως δια μαγείας όλα θα πάρουν τον σωστό τους δρόμο. Κακώς απογοητεύεσαι, θα συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο. Όχι μόνο θα γίνει επανασύνδεση, αλλά αυτή τη φορά η επανένωση σας θα στηριχτεί σε υποσχέσεις δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Επίκεντρο των γεγονότων θα είσαι εσύ, πρόσωπα και συγκυρίες θα οδηγήσουν σε καινούργια γνωριμία. Ένα όμορφο γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν συναισθηματικές που θα καταλήξουν σε σταθερό δεσμό.

Σχέση- γάμος. Αυτό που εδώ και πολύ καιρό προσμένεις θα γίνει πραγματικότητα. Εσύ και το ταίρι σου θα συζητήσετε ευθέως , θα αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Σε περίπτωση που επιζητάς σοβαρή δέσμευση δεν αποκλείεται να ακουστεί ανάλογη πρόταση. Η εβδομάδα σου θα πάει πολύ καλά, ετοιμάσου για χαρές! Η νέα εβδομάδα σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! 

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ

Επανασύνδεση. Ένα συμβάν θα φέρει αναποδογύρισμα στο τρόπο σκέψης σου, θα επανεξετάσεις την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τώρα θα αναρωτηθείς, αξίζει όντως αυτό το άτομο; Ή μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από το παρελθόν; Αλλαγές θα υπάρξουν στους στόχους σου, η καρδιά σου αλλάζει κατεύθυνση.

Νέα γνωριμία. Δεν αποκλείεται να είναι ανεξέλεγκτη η έλξη που θα νιώσεις για το καινούργιο άτομο που θα αντικρίσεις. Εντελώς ξαφνικά θα εμφανιστεί μπροστά σου, επειδή το χτύπημα θα είναι κεραυνοβόλο γι αυτό προσοχή στις υπερβολές. Παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα αδιαφορήσεις για συνέπειες ή για ενδεχόμενες παγίδες.

Σχέση- Γάμος. Θα ταρακουνηθείς συναισθηματικά ωστόσο για να σε προλάβω, να ξέρεις πως τίποτα το ανεπανόρθωτο δεν επρόκειτο να συμβεί. Αυτά που θα ακούσεις και θα συνειδητοποιήσεις ίσως να κλονίσουν τα θεμέλια της σχέσης σου. Μην βιαστείς να απογοητευτείς ή να διαγράψεις, στο τέλος θα υπάρξει ξεκαθάρισμα που θα ανανεώσει την πορεία του δεσμού σου. Η νέα εβδομάδα σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Αλλαγές θα προκύψουν στην καρδιά σου, αλλάζουν οι στόχοι σου. Ένα πρώην ταίρι σου θα κάνει την εμφάνιση του, έντονη θα είναι η επιθυμία σου να ολοκληρώσεις μαζί του αυτό που είχες αφήσει στη μέση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα έχετε ραντεβού που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Νέα γνωριμία. Εσύ που ενδιαφέρεσαι μόνο για σοβαρή σταθερή σχέση και όχι για περιστασιακές αγάπες, θα υπάρξει μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέα σχέση. Το πρόσωπο που θα σου συστήσουν ίσως να είναι κάπως διαφορετικό από τα γούστα σου ωστόσο θα σε κάνει τελικά να το ερωτευτείς.

Σχέση – Γάμος. Αποκαλυπτική θα είναι η εβδομάδα σου. Εσύ και το ταίρι σου μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις, θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας συνδέει, θα εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας παγώνει. Απ δω και πέρα θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε τις μεταξύ σας καταστάσεις, τώρα θα διαφοροποιηθούν οι μελλοντικές σας βλέψεις. 

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Λέοντα, πρέπει να σκεφτείς και να αποφασίσεις, το θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι; Ή μήπως κουράστηκες με τα παλιά και θέλεις οπωσδήποτε τα καινούργια; Ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, θα λάβεις πρόταση για επανένωση και η απάντηση σου θα πρέπει να είναι άμεση. Μπες στο βάθος της καρδιάς σου και βρες επειγόντως την απάντηση.

Νέα γνωριμία. Έρχονται χτυποκάρδια έντασης και ενθουσιασμού. Είχες καιρό να αντικρίσεις πρόσωπο τις αρεσκείας σου; Τώρα όχι απλά θα εντυπωσιαστείς, αλλά δεν αποκλείεται να νιώσεις πως βρήκες επιτέλους το πρόσωπο των ονείρων σου. Θα ερωτευτείς, θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις και θα επιτύχεις, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Σχέση- Γάμος. Εσύ που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση ίσως να νιώσεις που σε πνίγει η ρουτίνα, προσοχή στις εξάρσεις και στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα. Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις. Δείξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που αγαπάς, προσπάθησε να έχεις απέναντι του ξεκάθαρη στάση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα προκύψει το συμβάν που θα σε φέρει πολύ κοντά με το πρώην ταίρι σου. Εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως και να μην το ελπίζεις, θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Από τυχαίο περιστατικό εσύ και το πρόσωπο που σκέπτεσαι θα βρεθείτε σε συνομιλία τετ α τετ δίνοντας εξηγήσεις και υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία. Απρόοπτη θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, σε περίπτωση που θεωρήσεις πως δε θα προχωρήσει η κατάσταση θα διαψευστείς. Άσε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς να φέρεις εμπόδια. Στο ραντεβού που θα σου προτείνει θα περάσεις πολύ καλά, θα ενθουσιαστείς, κατά πάσα πιθανότητα θα ερωτευτείς!

Σχέση- γάμος. Μπροστά στα μάτια σου είναι η λύση του προβλήματος και αν δεν την βλέπεις τόσο καιρό, τώρα θα τη δεις. Το ίδιο σου το ταίρι θα σου ανοίξει τα μάτια, θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις που είναι το πρόβλημα, ποιος είναι ο κόμπος που φρακάρει την εξέλιξη σας, και με ποιον τρόπο θα προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Αισιόδοξη και χαρούμενη θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, σε ήρεμους τόνους θα γίνουν οι συζητήσεις σας, αυτή τη φορά η κατάληξη σας θα είναι θετική. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα βρείτε και στο κλείσιμο του εξαημέρου θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικών προδιαγραφών.

Νέα γνωριμία. Θα σε αγαπήσει και θα σε εκτιμήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την αρχή θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και δε θα πέσει έξω. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες, να δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς φοβίες, αυτό το άτομο θα γίνει σταθερό ερωτικό ταίρι μόνιμης και δεσμευτικής κατάληξης.

Σχέση- Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι περνάτε σε περίοδο αγάπης και συναισθηματικής ισορροπίας. Από κοινού θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με τον μέλλον του δεσμού σας, ό,τι σχεδιάσετε θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε. Σε περίπτωση που προσμένεις πρόταση επισημοποίησης δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει το μεγάλο βήμα. Η νέα εβδομάδα σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Συνάντηση και συνομιλία θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, τα συμβάντα και οι συγκυρίες αυτή τη φορά θα δουλέψουν υπέρ σου. Σε προσωπική σας συζήτηση θα σου φανερώσει ξεκάθαρα τι νιώθει και τι σκέπτεται για σένα . Εκδηλώσου χωρίς καμουφλαρίσματα , υπάρχει αμοιβαία αγάπη που δεν πρέπει να τη χαραμίσετε.

Νέα γνωριμία. Θα την κάνεις την νέα γνωριμία μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Μια πρόσκληση θα λάβεις, κάπου θα σε καλέσουν, μέσα σε κόσμο θα βρεθείς, και θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Στα μέσα του εξαημέρου θα υπάρξει τυχερό άνοιγμα που θα έχει κατάληξη σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Προβλήματα και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, τώρα καθαρίζει το τοπίο. Ισορροπία και συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ζήσε χωρίς άγχος τις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν. Είναι πολύ πιθανό στο κλείσιμο της εβδομάδας να ακούσεις ευχάριστη πρόταση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Τοξότη, αν το θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι βάλε σε λειτουργία τον δυναμισμό σου, κάνε το βήμα να αναθεωρήσεις για κάποιες μελλοντικές σου απαιτήσεις και προχώρα σε προτάσεις επανένωσης. Οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι θετικές, καλό θα είναι να μην χαραμίσεις επιπλέον χρόνο.

Νέα γνωριμία. Προμηνύεται νέα γνωριμία, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα αντισταθεί στην οικειότητα και στη γοητεία που θα εκπέμπεις. Θα σου πιάσει αμέσως την κουβέντα, θα σου ανοίξει προσωπική συζήτηση, στο χέρι σου θα είναι αν θα καταλήξετε σε σταθερό δεσμό.

Σχέση –Γάμος. Οι εξελίξεις θα περιμένουν τις ενέργειες σου, συναισθηματικές συζητήσεις θα γίνουν με το ταίρι σου, θα σου ανοίξουν δίοδο για αποφάσεις δέσμευσης. Αν θέλεις γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα τότε κινήσου δραστικά, μην αφήσεις αναξιοποίητα τα ανοίγματα που θα προκύψουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Σε συμβουλεύω να αφήσεις στην άκρη τα αρνητικά σενάρια, τα γεγονότα θα σε ενώσουν με το πρόσωπο που σκέπτεσαι, ανοίγεται ευκαιρία δεύτερης αρχής. Εσένα και το πρώην ταίρι σου η τύχη θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο. Θα τα πείτε, θα τα συζητήσετε, στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε.

Νέα γνωριμία. Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, πολύ καλά θα κάνεις και θα ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα σου δείξει. Αυτό το άτομο θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, θα έχει προσεγμένη εμφάνιση και ευγενική συμπεριφορά. Σου φανερώνω πως θα έχει τα προσόντα να γίνει το άλλο σου μισό, θα βρεις επιτέλους το ταίρι σου!

Σχέση- Γάμος. Ένα εντελώς απρόοπτο συμβάν θα είναι η αίτια που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με αποτέλεσμα όχι μόνο να βρείτε την χρυσή οδό αλλά και να καταλήξετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση επίσημης δέσμευσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση. Θα δικαιωθεί η αναμονή και η υπομονή σου. Μπορεί να απογοητεύτηκες αλλά μη το βάζεις κάτω, το ταίρι σου θα γυρίσει. Με ένα τηλεφώνημα θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, το ραντεβού που θα έχετε θα κλείσει με επανασύνδεση, ξαναβρίσκεις την ηρεμία σου και τη μεταξύ σας συναισθηματική ισορροπία.

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακή ομορφιά θα έχει το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Ίσως αρχικά να νιώσεις ένα είδος ανασφάλειας, να θεωρήσεις πως είναι αδύνατον να κερδίσεις ένα τέτοιο άτομο, αλλά θα κάνεις λάθος. Ο αυθορμητισμός και η οικειότητα σου θα γίνουν πόλοι έλξης, εσείς οι δύο πολύ γρήγορα θα ανοίξετε κουβέντα που θα καταλήξει σε έναρξη σχέσης.

Σχέση- γάμος. Αισιόδοξο γεγονός θα ανανεώσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα, κάτι που θα μάθεις θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα νιώσεις πως τώρα μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά, επάνω σε νέες και δεσμευτικές βάσεις. 

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, από τυχαίο συμβάν θα ανταμωθείτε, αυτή η απρόοπτη συνάντηση θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα. Η έλξη που θα φανερωθεί θα είναι πολύ πιο δυνατή από το πείσμα, θα είναι σωστή η επιλογή σας να παρατήσετε τους εγωισμούς και να αφεθείτε στα αισθήματα σας.

Νέα γνωριμία. Τυχερή θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, θα υπάρξει μια σειρά από συγκυρίες προκειμένου να γνωριστείς με το πρόσωπο που αμέσως θα κλέψει την καρδιά σου. Από την πρώτη στιγμή θα αισθανθείς πως δεν πρόκειται για κάτι εφήμερο ή άνευ ουσίας. Θα γίνει δεσμός, αυτό το άτομο θα ριζώσει στη ζωή σου.

Σχέση - γάμος. Είσαι κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλη σου ευχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί τυχερό γεγονός που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα που ενδεχομένως να νιώθεις. Σε περίπτωση που αναμένεις δεσμεύσεις τα γεγονότα θα τρέξουν υπέρ σου.

ΖΩΔΙΑ

Σαββατοκύριακο 15 ως 16 12 2018, για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Από την Όλγα Αγγέλου
Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!! Αυτό το διήμερο αρχικά η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στους Ιχθύς και σηματοδοτεί με το πέρασμα της στο συγκεκριμένο ζώδια το έντονο συναίσθημα, την απίστευτη φαντασία, τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα αλλά και μνήμες που μπορεί να μας πληγώνουν και να μας ταλαιπωρούν ακόμα και σήμερα. Είναι πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με συναισθήματα και φόβους, απωθημένα και ανασφάλειες που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία.

Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη εντείνει τη νευρικότητα, μία εσωτερική σύγκρουση που μας διέπει, καθώς η ανάγκη για εσωστρέφεια που προκαλείται από την έντονη ευαισθησία έρχεται ,σε αντιπαράθεση με την ανάγκη για ξεφάντωμα και αισιοδοξία και αυτό μας ταλανίζει και μπορεί να μας οδηγήσει σε εριστική διάθεση απέναντι στο ταίρι μας ή σε πιθανή νέα γνωριμία που θα προκύψει.

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Κριό και μας δίνει έξτρα ενεργητικότητα, έξτρα δυναμισμό, έντονη επιθυμία για δράση και για να έχουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθούμε. Παράλληλα, υπάρχει έντονη η τάση για να παρεξηγούμε ότι ακούμε, να τα προσωποποιούμε και έτσι να μπαίνουμε σε μία διαδικασία αντιπαράθεσης με τους γύρω μας. Καλό είναι ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός να μένουν στην άκρη, γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα και δυσαρέσκεια.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη απογειώνει τη διάθεση, μας γεμίζει χαρά,αισιοδοξία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική ζωή, ιδιαίτερα σε περίπτωση που δεν έχουμε ταίρι. Το βέβαιο είναι ότι αντιμετωπίζουμε τη ζωή με άλλη ματιά και θα επιδιώξουμε να περάσουμε μοναδικά, είτε με το σύντροφο είτε με πιθανή νέα γνωριμία, καθώς νιώθουμε απελευθερωμένοι από πιθανά συναισθηματικά και ψυχολογικά βάρη που μπορεί να υπήρχαν. Προσοχή μόνο στις υπερβολές, ιδιαίτερα στο φαγητό και στο ποτό, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγουμε και να χάσουμε το μετρό.

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιου το Σάββατο δημιουργεί έντονες συνθήκες σύγκρουσης,καθώς η ανάγκη για εξωστρέφεια έρχεται σε αντιδιαστολή με την ανάγκη για να περάσεις όμορφα και δεν αποκλείεται να μπεις σε μία σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου που δεν θα ευνοήσει τη σχέση σας. Εκμεταλλεύσου τις αστρολογικές συνθήκες της Κυριακής, καθώς το τρίγωνο Σελήνης - Δία απογειώνει το κέφι, τη διάθεση για διασκέδαση, τον έντονο ερωτισμό δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να κλείσεις υπέροχα το διήμερο αυτό.

Είμαι ελεύθερο πουλί:Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουείναι γεγονός ότι δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου στην κοινωνική σου ζωή,ενώ το επιζητάς καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται και πιθανά να σου χαλάσουν τη διάθεση, κάτι που θα είναι εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία. Την Κυριακή απογειώνεται με το τρίγωνο Σελήνης - Δία να δημιουργεί έντονο κλίμα αισιοδοξίας και χαράς και να εντυπωσιάζεις με το χιούμορ και την και τον ερωτισμό που σε διέπει πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουτο Σάββατο μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου, καθώς συγκρούεσαι μέσα σου λόγω αντικρουόμενων αναγκών, της ανάγκης για να βρεθείς με τους φίλους σου και τις γενικότερες διάθεσης για εσωστρέφεια λόγω φόβων και ανασφαλειών. Προσοχή τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης - Δίασε βοηθά να ορθοποδήσεις συναισθηματικά, να βρεις ισορροπία μέσα σου και να εκφράσεις με τον δυνατότερο τρόπο τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο με τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουείναι γεγονός ότι ενώ θέλεις να κοινωνικοποιηθείς, να συζητήσεις, να βρεθείς με τα φιλικά του πρόσωπα ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα που δεν σε αφήνουν να δραστηριοποιηθείς και σε επηρεάζουν στην κοινωνική σου ζωή. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης - Δίαείναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που να αναζωπυρώσουν το πάθος και οι ερωτικές εξομολογήσεις δεν θα λείψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουτο Σάββατο δημιουργεί έντονο προβληματισμό, πιθανά λόγω της έντασης που βιώνεις και αυτό θα πρέπει να το χαλιναγωγήσεις γιατί δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί στο σύντροφό σου με ορμή. Την Κυριακή η διάθεση ανεβαίνει και το τρίγωνο Σελήνης - Δίααπογειώνει τη χαρά, τη διάθεση να βρεθείς με φιλικά του πρόσωπα και το σύντροφό σου και να περάσετε μοναδικές στιγμές που θα κλείσεις έτσι ευχάριστα το διήμερο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουείναι πιθανό να μην σου επιτρέπει να αφεθείς σε πιθανή νέα γνωριμία γιατί η έντονη νευρικότητα που νιώθεις προέρχεται από μία εσωτερική σύγκρουση που δεν θα είναι εύκολο να την ισορροπήσεις. Την Κυριακή όμως έχεις την ευκαιρία με το τρίγωνο της Σελήνης - Δίανα περάσεις μοναδικά με τα δικά σου πρόσωπα και να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που πιθανά να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής σου ζωής. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο το τετράγωνο της Σελήνης - Ήλιουμπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου, καθώς εσωτερικά μέσα σου υπάρχει μία έντονη κόντρα μεταξύ της διάθεσης για διασκέδαση και έρωτα και των καθημερινών υποχρεώσεων που σε ταλανίζουν. Την Κυριακή με το τρίγωνο Σελήνης - Δίαέχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου και να αποκατασταθεί πλήρως το κλίμα με το σύντροφό σου, αφήνοντας πίσω σου γκρίνιες και άγχη.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουτο Σάββατο σε παρεμποδίζει στον εκφραστείς όπως θέλεις στην κοινωνική σου ζωή, καθώς κατά βάθος νιώθεις έντονο άγχος και μπορεί να γίνεις εξαιρετικά επικριτικός σε πιθανή νέα γνωριμία, κάτι που θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης - Δίασου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον και γιατί όχι να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι γίνεται εντονότερη. 

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Μην αφήνεις τη νευρικότητα να σε κυριεύσει, τους φόβους να εκδηλωθούν με ορμή και προσπάθησε να αφεθείς στον έρωτα χωρίς αναστολές και απωθημένα,διαφορετικά η σύγκρουση με το ταίρι σου θα είναι έντονη το Σάββατο λόγω του τετραγώνου Σελήνης - Ήλιου. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης - Δίασε απογειώνει και σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου, άκρως χαρούμενες αισιόδοξες και κεφάτες γεμάτες ερωτισμό.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουείναι γεγονός ότι δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα στην ψυχολογία σου, καθώς η καχυποψία έρχεται σε αντιπαράθεση με την αισιοδοξία και τη διάθεση για διασκέδαση,αυτό όμως δεν σε αφήνει να αφεθείς σε πιθανή νέα γνωριμία. Η διάθεση σου την Κυριακή αλλάζει και το τρίγωνο Σελήνης - Δίασου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά, να διασκεδάσεις με την ψυχή σου και γιατί όχι να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουτο Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καθώς η προσωπική σου σύγκρουση βγαίνει στην επιφάνεια και αυτό πιθανά να δημιουργήσει έντονα προβλήματα της σχέσης σου και καλά θα κάνεις να κρατήσει την ψυχραιμία σου. Το τρίγωνο Σελήνης - Δίατην Κυριακή είναι γεγονός ότι αλλάζει τη διάθεση σου, βρίσκεις την ισορροπία μέσα σου και μπαίνεις στη διαδικασία να εκφράσεις τα πιο έντονα συναισθήματα σας με το ταίρι σου, δημιουργώντας άκρως ρομαντικό σκηνικό.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Προσοχή ιδιαίτερα το Σάββατο το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουνα σου δημιουργεί εκνευρισμό και ανασφάλειες και αυτό να βγαίνεις στην επιφάνεια και να γίνεται εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν αποστάσεις οι παρεξηγήσεις. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης - Δίαδημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μία άκρως ερωτική νέα γνωριμία που θα απογειώσει τη διάθεσή σου, την αισιοδοξία σου και θα δημιουργήσει νέες συνθήκες για την πορεία της προσωπικής του ζωής. 

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Σημαντικό είναι το Σάββατο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου σου προκαλεί έντονη νευρικότητα, άγχος και επιθετικότητα και αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Την Κυριακή έχεις τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου, καθώς το τρίγωνο Σελήνης – Δία σου φτιάχνει την ψυχολογία, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υπέροχα αυτό το διήμερο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο δεν θα σου είναι εύκολο να εκδηλώσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και διαθέσεις, καθώς μπορεί να γίνεις έντονα επικριτικός και αυτό θα δημιουργήσει ζητήματα σε πιθανή νέα γνωριμία. Ευτυχώς την Κυριακή η διάθεσή σου αλλάζει και το τρίγωνο Σελήνης – Δία σε γεμίζει κέφι, χαρά για τη ζωή και έντονη διάθεση για φλερτ, κάτι που θα δημιουργήσει ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες σημαντικές για την προσωπική σου ζωή. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Με το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο η διάθεσή σου διέπεται από ένταση και αυτό δεν θα είναι δύσκολο να δυναμιτίζει το κλίμα στις σχέσεις σου, γι’ αυτό καλά θα κάνει να προσπαθήσεις να φέρεις σε ισορροπία μέσα σου τα αντικρουόμενα συναισθήματα και επιθυμίες που μπορεί να έχεις. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία ισορροπεί το κλίμα και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ρομαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών και σημαντικές στιγμές πάθους με το σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο, καθώς τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου δεν δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν ομαλά, καθώς μέσα σου υπάρχουν αντικρουόμενα συναισθήματα και καλό είναι να τα χαλιναγωγήσεις. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία σου δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου παρέχουν την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την ανάγκη για προβολή και την διάθεση για εσωστρέφεια που μπορεί να έχεις, μόνο έτσι θα αποφύγεις τις συγκρούσεις με το σύντροφο σου. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία σου δίνει νέα ώθηση, έντονη αισιοδοξία και χαρά, διάθεση για επικοινωνία και διασκέδαση ανανεώνοντας σημαντικά την ερωτική σου ζωή.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο δείχνεις μπερδεμένος με αυτά που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να σκεφτείς πολύ καλά πριν προχωρήσεις. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέα γνωριμία που θα καταστεί σημαντική στη ζωή σου και θα σε γεμίσει χαρά και πάθος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Σημαντικό είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαράθεσης με το σύντροφό σου το Σάββατο, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις, ενώ η πραγματική αιτία βρίσκεται μέσα σου. Μη μεταφέρεις στη διάθεσή σου στη σχέση σου. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία σε γεμίζει αισιοδοξία και γαλήνη και αυτό αντικατοπτρίζεται άμεσα το ταίρι σου και δημιούργησε ιδανικές προϋποθέσεις για άκρως ρομαντική βραδιά που θα απογειώσει τη φαντασία.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα που νιώθεις έρχονται σε σύγκρουση με την ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση και αυτό μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις και προστριβές με το σύντροφό σου, λόγω του τετραγώνου Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο. Η διάθεσή σου αλλάζει σημαντικά την Κυριακή, καθώς το τρίγωνο Σελήνης – Δία σε γεμίζει χαρά, κέφι και ζωντάνια και διαμορφώνουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για μία σημαντική νέα γνωριμία που θα αποβεί καθοριστική για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Μην αφήνεις ανασφάλειες και φόβους να έρχονται στην επιφάνεια που μπορεί να δυναμιτίσουν τη σχέση σου, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και δεν σε βοηθάει να κρατήσεις ισορροπίες με το σύντροφό σου. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία απογειώνει το κέφι και διάθεση να συναναστραφείς την παρέα σου, να συμμετέχεις σε κοινούς στόχους και κοινές δράσεις με τον σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που σας φέρνει πιο κοντά.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο δημιουργεί έντονη νευρικότητα και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια, κάτι που μπορεί να γίνει άκρως εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία και να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Την Κυριακή η διάθεσή σου αλλάζει, η ανάγκη για επικοινωνία είναι εμφανής, η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι επίσης και το τρίγωνο Σελήνης – Δία σου δίνει τη δυνατότητα να απογειωθείς και να υπάρξουν πιθανά νέες γνωριμίες που να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου για να παίξουν μετέπειτα καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. 

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Σημαντικό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου το Σάββατο, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου μπορεί να δημιουργήσει ένταση και να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα προσωπικά που να εκτονωθούν στο σύντροφό σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία αποτελεί σημαντικό όπλο για σένα στο να ισορροπήσεις τη σχέση σου, να δείξεις το σύντροφό σου τα έντονα συναισθήματά σου και να περάσετε μοναδικά σε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να πας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Προσοχή ιδιαίτερα το Σάββατο καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου δεν δημιουργεί την καλύτερη προϋπόθεση για νέες γνωριμίες, καθώς ο έντονος εκνευρισμός που σε διέπει, πιθανός εγωισμός και υποκειμενισμός δεν σε αφήνουν να αφεθείς σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Την Κυριακή μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή τον κοινωνικό περίγυρο σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε γεμίζουν αισιοδοξία, καθώς το τρίγωνο Σελήνης – Δία λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για τη συγκεκριμένη περίσταση

ΖΩΔΙΑ

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα που αφορούν το νόμο και να μην είστε τόσο επίμονοι. Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα, θα λυθούν μόνο δια της διπλωματικής οδού.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε. Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις που σας έρχονται από το πουθενά, να σας προβληματίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν η διαίσθησή σας, σας προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας, κάντε το. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ημέρα είναι καλή για αισθηματικές υποθέσεις, χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά σας. Παράτολμα εγχειρήματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας δεν ευνοούνται.

ΛΕΩΝ: Η σωστή διαχείριση του οικονομικού σας τομέα, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα σας προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή. Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Μείνετε αδιάφοροι και αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς. Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν με απρόσμενες συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας που υπογράφετε. Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και αν δεν μπορείτε θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και γοητέψτε τα πλήθη. Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδώστε θετικά και δυναμικά σε όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει.

ΙΧΘΥΣ: Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε. Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις.

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή