Οκτωβρίου 19, 2021

ΖΩΔΙΑ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ/ΖΥΓΟΥ

Η σημερινή Πανσέληνος γίνεται στον άξονα Κριού/Ζυγού απόψε νωρίς το απόγευμα. Μαζί με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή και την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού τα συναισθήματά μας αυτή τη στιγμή μπορεί να διαιρεθούν, με τάση να εξιδανικεύσουμε τις καταστάσεις γύρω μας. Η συμμετοχή του Πλούτωνα στην σημερινή Πανσέληνο φέρνει ερωτηματικά σχετικά με το τί πραγματικά χρειαζόμαστε για να είμαστε χαρούμενοι και σε ισορροπία με το περιβάλλον γύρω μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας είναι στιγμή που πιθανά να αμφισβητείτε πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας αλλά και τα ίδια τα συναισθήματα που νιώθετε αυτή τη στιγμή. Αυτό που χρειάζεται να έχετε κατά νου είναι πως για να μπορέσετε να πετύχετε την καλύτερη διαπραγμάτευση θα πρέπει να σκέφτεστε τα οφέλη που έρχονται μέσα από συνεργασία με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

Για τους Ταύρους, η σημερινή Πανσέληνος σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε πως χρειάζεστε ένα διάλλειμα για να ανασυνταχθείτε. Είναι κατάλληλη στιγμή να μείνετε με τις σκέψεις σας, να τις ταξινομήσετε, για να μπορέσετε να βγείτε δυναμικά, έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας.

Για τους Διδύμους, σε κοινωνικό επίπεδο δίνει την δυναμική της η σημερινή Πανσέληνος σε εσάς. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε όμορφα διαλλείματα γενικότερα στη ζωή σας και δρομολογείστε πράγματα τα οποία μέσα από την συνεργασία και την βοήθεια άλλων ανθρώπων θα μπορέσετε να εκπληρώσετε ένα όνειρό σας.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή Πανσέληνος σας φέρνει σε επαφή με πολλά θέματα τα οποία επιθυμείτε να ολοκληρώσετε ή να φέρετε στην ζωή σας αυτή τη στιγμή. Σχεδιάστε νέες διαδρομές και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα ευνοηθείτε τα μέγιστα.

Για τους Λέοντες, ακόμη και αν νιώθετε κούραση ή είστε απογοητευμένη/ος από μια κατάσταση, είναι καλή στιγμή να αφήσετε πίσω ότι δεν είναι πια λειτουργικό στην ζωή σας. Η σημερινή Πανσέληνος σας σπρώχνει να εστιάσετε μόνο σε ότι μπορεί να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί μέσα από συνεργασία.

Για τους Παρθένους, αξίες και βαθύτερες ανάγκες φέρνει η σημερινή Πανσέληνος στην επιφάνεια. Παρόλο την ισχυρή δόση δραματοποίησης που δίνει είναι η καταλληλότερη στιγμή να στραφείτε σε ότι γεμίζει την καρδιά σας αλλά και την τσέπη σας. Η προσωπική ικανοποίηση είναι θέμα δικής σας επιλογής.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα φωτίζοντας ζητήματα που ίσως δεν θέλετε να τα αγγίξετε ή φοβάστε τις αποφάσεις και δράσεις που πρέπει να κάνετε. Μιλήστε ελεύθερα για τις ανάγκες σας χωρίς προσποίηση αλλά με διπλωματική στάση.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε ιδέες που δεν έχουν βρει ακόμη τον δρόμο τους ή δεν έχουν αναπτυχθεί όσο θα θέλατε. Οι αλλαγές είναι μέσα στο σενάριο ωστόσο δράστε με αποφασιστικότητα για να φέρετε άμεσα τα αποτελέσματα που προσδοκάτε.

Για τους Τοξότες, τις συνθήκες να είστε χαρούμενη/ος μέσα από δημιουργικά εγχειρήματα σας ωθεί να δημιουργήσετε η σημερινή Πανσέληνος. Η ανάγκη να κρατήσετε τις ισορροπίες όπου αυτό θα είναι όφελος για εσάς θα είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Αιγόκερους, να κάνετε έναν καλό διαχωρισμό σε πράγματα τα οποία λειτουργούν και σε εκείνα που έχουν πια δείξει την δυναμική τους σας βοηθά η σημερινή Πανσέληνος. Με αυτό τον τρόπο ελευθερώνετε ενέργεια χρήσιμη και θα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ευκολότερα την δημιουργική σας δράση σε ότι πραγματικά αξίζει.

Για τους Υδροχόους, όσο κουραστική και αν βιώνετε αυτή την περίοδο είναι σημαντική και οι αλλαγές είναι απαραίτητο συστατικό της επιτυχημένης πορείας σας. Η σημερινή Πανσέληνος σας δείχνει τον καλύτερο και πιο καθοριστικό δρόμο ακόμη και μέσω συνεργασιών.

Για τους Ιχθύες, στην προσωπική σας ασφάλεια εστιάζει την ενέργειά της η σημερινή Πανσέληνος. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής και να πατήσετε γερά στα πόδια σας θα είναι έντονη είτε αφορά ένα υλικό είτε συναισθηματικό θέμα που είναι ανοιχτό αυτή την περίοδο https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ – ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα προετοιμάζει το έδαφος για την αυριανή Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο. Η παρουσία του Άρη και του Πλούτωνα συνδυαστικά με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή δυσκολεύουν την ημέρα (και τις επόμενες 2-3 ημέρες) φέρνοντας μια σχετικά αναστάτωση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, Ερμής σε ορθή φορά και η Σελήνη στο ζώδιο σας λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο δεν θα λέγαμε πως είναι η ιδανικότερη στιγμή για εσάς με την έννοια πως οι δυναμικές είναι δυνατές και χρειάζεται προσοχή. Οριοθετήστε καλά το πρόγραμμά σας και οπλιστείτε με υπομονή.

Για τους Ταύρους, ψυχικές φορτίσεις κινητοποιούν ο Ερμής σε ορθή φορά και η Σελήνη λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο. Δώστε χρόνο και χώρο σε ότι είναι μπροστά σας και δράστε μετά από σκέψη, έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να έρθουν ειδήσεις ή να κάνετε εσείς μια ενέργεια για την βελτίωση του κοινωνικού σας στάτους. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, μόλις ορθοδρόμησε και λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο καλό θα είναι να φιλτράρετε πολύ καλά τα γεγονότα πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα έχει εντάσεις και εσείς φαίνεται να επηρεάζεστε έντονα από το πλανητικό ενεργειακό σήμερα αλλά και τις επόμενες 2-3 ημέρες. Καλό θα ήταν να είστε σε επαφή με αυτό ώστε να αποφύγετε κινήσεις ή ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν πιεστικά ή να σας φορτίσουν.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα με τον δικό σας τρόπο ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε μπορεί να λειτουργήσει αλλά δεν είναι σίγουρο πως δεν θα υπάρξει κόστος γιαυτό. Ο Ερμής σε ορθή φορά και λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο η δυναμική είναι μεγάλη και εσείς θα πρέπει να λειτουργήσετε περισσότερο ευέλικτα.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, μπαίνει σε ορθή κίνηση και η Σελήνη ετοιμάζεται για την αυριανή Πανσέληνο. Μπορεί να ακούγεται ελπιδοφόρο και είναι, αλλά θα υπάρξει ένα αντίτιμο. Μια κατάσταση πρέπει να λάβει χώρα, να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ώστε να μπορέσετε να στηρίξετε το επόμενο βήμα που θα φέρει προσωπική ανανέωση.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο σας μπαίνει σε ορθή φορά σήμερα και η Σελήνη απέναντί σας, σας προετοιμάζει για την αυριανή Πανσέληνο. Πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εσάς και κομβική θα λέγαμε οπότε θα χρειαστεί την μέγιστη προσοχή σας. Με τα μάτια ανοιχτά προς τον προσωπικό σας και μόνο στόχο.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ερμή σε ορθή φορά οι σκέψεις σας σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται και η αυριανή Πανσέληνος θα βοηθήσει σε αυτή την διαδικασία. Πράγματα έρχονται στο φως τα οποία θα σας είναι πολύ χρήσιμα ακόμη και αν σας στεναχωρήσουν ή μπορεί να σας αγχώσουν για τις επόμενες 2-3 ημέρες.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής σε ορθή φορά και η Σελήνη να ετοιμάζεται για την αυριανή Πανσέληνο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αμφιθυμία σήμερα και τις επόμενες 2-3 ημέρες. Με ηρεμία οργανωθείτε κατάλληλα και εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής σε ορθή κίνηση συνδυαστικά με την αυριανή Πανσέληνο φέρνει στην επιφάνεια θέματα τα οποία δεν έχουν λυθεί ικανοποιητικά το προηγούμενο διάστημα. Καλό θα είναι να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να προσπαθήσετε να εξετάσετε τις καταστάσεις σφαιρικά.

Για τους Υδροχόους, στην επικοινωνία σας με το άμεσό σας περιβάλλον εστιάζει την δυναμική της η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή συνδυαστικά με την αυριανή Πανσέληνο. Η γνώμη σας μετράει αλλά ειδικά για τις επόμενες 2-3 ημέρες πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που θα μεταφέρετε τα μηνύματά σας.

Για τους Ιχθύες, η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή συνδυαστικά με την αυριανή Πανσέληνο ενεργοποιεί βαθύτερα προσωπικά σας θέματα και οι γραμμές είναι πολύ λεπτές. Έχετε το μάτια σας ανοιχτά και μην αφήσετε άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Μετά από τρεις εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας στον Ζυγό, ο Ερμής γίνεται στάσιμος την Κυριακή 17/10/2021 το απόγευμα, για να επιστρέψει στην ορθή του πορεία την Τρίτη 19/10/2021 και σιγά-σιγά να βάλει ένα τέλος στην ασυνεννοησία, στις χαοτικές σκέψεις, στην έλλειψη ξεκάθαρου προσανατολισμού, στα απρόοπτα, στις δυσκολίες στις σχέσεις και τις παρεξηγήσεις. Το να είναι ανάδρομος σε ένα ζώδιο του αέρα, σε ένα ζώδιο που η επικοινωνία και οι σχέσεις είναι το πεδίο της διακυβέρνησης του, δεν ήταν εύκολη υπόθεση μέσα στον Οκτώβριο. Καθόλου τυχαία, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τόσο με δύσκολες εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, προβλήματα με την τεχνολογία και τα κοινωνικά δίκτυα, συνέπεσαν στη φάση της ανάδρομης πορείας του. Όμως, η έξοδος από το τούνελ δεν γίνεται με ταχείς ρυθμούς. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμη για να αρχίσουν να ρυθμίζονται κάποια θέματα και να επανέλθει η καθημερινότητα μας σε μια πιο σταθερή κατάσταση. Πάντα οι πρώτες μέρες της ανάδρομης πορείας του και οι τελευταίες, όταν είναι στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία, είναι οι πιο απαιτητικές. Αν θέλετε να αναλάβετε δράση περιμένετε από την Τρίτη 19/10/2021 κι έπειτα και μην βιάζεστε τώρα. Ο Ερμής θα βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του στις 02/11/2021 κι εκεί θα τρέξουν ακόμη πιο γρήγορα οι όποιες εξελίξεις. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να είμαστε λίγο ακόμη υπομονετικοί.

ΚΡΙΟΣ
Η ορθή πορεία του Ερμή από την Τρίτη 19/10 θα δώσει ένα τέλος στα μπερδέματα της προσωπικής σας ζωής και των συνεργασιών. Σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις προσωπικές σας σχέσεις, όπως και στις επαγγελματικές και θα έχετε καλύτερη εικόνα σχετικά με αυτούς που επιλέγετε να είναι προτεραιότητα σας. Σταδιακά θα αποκατασταθούν προβλήματα που μπορεί να είχατε σε μια συνεργασία ή αν υπήρχαν κωλύματα στο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αυτά θα υποχωρήσουν. Ακόμη κι οι φιλικές σας σχέσεις θα λειτουργήσουν πιο θετικά στο επόμενο διάστημα και θα τονωθεί κι η ερωτική σας ζωή. Φυσικά, θα πρέπει να είστε κάπως πιο υπομονετικοί μέχρι να φύγουμε κι από την περίοδο της σκιάς του ανάδρομου Ερμή, που εκτείνεται μέχρι τις 2/11. Αν μη τι άλλο ο Νοέμβριος θα είναι πιο ουσιαστικός μήνας για σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν υπήρχαν καθυστερήσεις, προβλήματα στην καθημερινότητα της δουλειάς με συνεργάτες ή δεν προχωρούσαν τα πράγματα όπως επιθυμούσατε, υπήρχε λόγος. Κι ο λόγος είναι φυσικά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό, που ήταν κυρίαρχη η επιρροή της σχεδόν από το τέλος Σεπτεμβρίου, πολύ περισσότερο όμως τον Οκτώβριο. Την Κυριακή 17/10 το απόγευμα ο Ερμής γίνεται στάσιμος, για να γυρίσει σε ορθή πορεία την Τρίτη 19/10 και σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα νιώσετε μεγαλύτερη στήριξη. Πολύ σημαντικό ότι θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα των επαγγελματικών σας δεδομένων, ώστε να προχωρήσετε στις αποφάσεις που θέλετε παρακάτω. Το επόμενο δίμηνο αγαπητοί μου Ταύροι θα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της καριέρας σας. Κάποιοι από σας μπορεί να είχατε και προβλήματα με διαγνώσεις σε θέματα υγείας ή ψευδή αποτελέσματα που σας δημιούργησαν σύγχυση. Μια επανεξέταση ίσως τον Νοέμβριο να σας δώσει μια πιο οριστική διάγνωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή θα δώσει σιγά-σιγά ένα τέλος στα μπερδέματα, είτε σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τους στόχους σας -προσωπικούς και επαγγελματικούς- και την καθημερινότητα σας που μπορεί να σας ταλαιπώρησε με προβλήματα στην επικοινωνία, με τα μέσα τεχνολογίας, δυσκολίες σε ραντεβού, ταξίδια, κλπ. Σιγά-σιγά θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και περισσότερη όρεξη να κυνηγήσετε τα σχέδια σας. Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή ανάβει το πράσινο φως και σε τυχόν αγορές, υπογραφές και συμφωνίες. Αλλά μην βιαστείτε πριν την Τρίτη 19/10 κι ακόμη καλύτερα, αν πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία, πάρτε τον χρόνο σας να βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του στις 2/11.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μετά από μια πιο εσωτερική και χαοτική περίοδο για την ψυχολογία σας με σύγχυση, είτε σε θέματα οικογενειακά είτε σε επαγγελματικά, βγαίνετε σιγά-σιγά στο φως και ξεκαθαρίζουν καταστάσεις. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να παρουσιάστηκαν δυσκολίες σε οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις ή ακόμη να είχατε θέματα με ένα ακίνητο ή να περιμένατε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που όμως συνέχεια αναβαλλόταν. Όμως σιγά-σιγά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και με την ορθή πορεία του Ερμή, μετά την Τρίτη 19/10, θα μπορείτε να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη ευκρίνεια το μέλλον σας, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και αναβολές. Καιρός να βάλετε μια τάξη πρώτα στο μυαλό και μετά στο σπίτι σας.

ΛΕΩΝ
Το σημαντικό νέο της Κυριακής είναι ότι ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος, για να γυρίσει σε ορθή πορεία στον Ζυγό από την Τρίτη 19/10. Αυτό και μόνο θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ αυτά που έχετε στο μυαλό σας, ενώ και τα μηνύματα που στέλνετε προς τους άλλους θα είναι πιο συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. Θα έχετε επίσης ένα πιο συγκεντρωμένο τρόπο σκέψης και δράσης. Αν λοιπόν είχατε μείνει πίσω σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες ή μπορεί να ξανασκεφτήκατε με άλλο τρόπο τις ήδη υπάρχουσες, από δω κι έπειτα τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την πρόοδο σας και να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Ακόμη και σε θέματα σπουδών η ορθή πορεία του Ερμή θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια δύσκολη συναισθηματικά ή οικονομικά περίοδος, που μπορεί να σας μπέρδεψε ή να σας ταλαιπώρησε, φτάνει στο τέλος της σιγά-σιγά. Βλέπετε ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ήδη από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του από τον Σεπτέμβριο μπορεί να σας δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς, τόσο σε θέματα των σχέσεων σας όσο και αγωνίες για την εξέλιξη κάποιων οικονομικών θεμάτων. Για κάποιους μπορεί να προέκυψαν αυξημένα έξοδα για έκτακτα συμβάντα, άλλοι μπορεί να νιώσατε κάποιες στιγμές την αυτοπεποίθησή σας να κλονίζεται. Από δω και κάτω όμως πρέπει να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα των οικονομικών και να βάλετε τάξη σε έσοδα-έξοδα. Από την άλλη, θα είναι πιο βοηθητικό αυτό το διάστημα αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική εκκίνηση σε κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΖΥΓΟΣ
Το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας μπορεί να παλεύατε με διάφορα πράγματα που σας δημιουργούσαν σύγχυση ή που σας έκαναν να νιώθετε λίγο χαμένοι στο διάστημα, χωρίς να μπορείτε να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή σας. Ακόμη κι αν θέλατε να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο, μπορεί να υπήρχαν καθυστερήσεις που δεν σας άφηναν τελικά να αναλάβετε δράση. Ο Ερμής, επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας από την Τρίτη 19/10, θα βοηθήσει να ανακτήσετε τον χαμένο χρόνο στη δράση σας και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τέρμα οι ασάφειες, η σύγχυση σε σχέση με το τι φταίει και δεν πηγαίνουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε. Τουλάχιστον από δω και κάτω και κυρίως μέσα στον επόμενο μήνα, που θα έχουμε ξεφύγει κι από τη σκιά του ανάδρομου Ερμή, θα βγάλετε πιο σωστά συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια περίοδος μεγαλύτερης εσωστρέφειας, ψυχολογικών αδιεξόδων ή επανεκτίμησης των προτεραιοτήτων σας σιγά-σιγά ολοκληρώνεται. Βλέπετε ο Ερμής ανάδρομος φαινομενικά σε ένα πιο παρασκηνιακό και μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μπορεί να δημιούργησε μεγαλύτερο άγχος, αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας, αλλά με κάποιο τρόπο δεν μπορούσατε να το μοιραστείτε με αυτούς που θα θέλατε. Έτσι το ζήσατε μόνοι σας, για να μην επιβαρύνετε τα δικά σας πρόσωπα ή και τους συνεργάτες σας. Από δω και κάτω όμως ανοίγει ο δρόμος για να κάνετε αλλαγές, διορθώσεις και φυσικά να αναλάβετε περισσότερο δράση μετά τις 19/10 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 2/11, που θα έχει βγει ο Ερμής κι από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής επιτέλους ξαναγυρίζει σε ορθή πορεία και σταματούν τα απρόοπτα, τα ευτράπελα στην καθημερινότητα σας, η ασυνεννοησία, ενώ θα ξαναβρείτε την κοινωνική σας διάθεση, θα είστε πιο διαθέσιμοι για τους φίλους και τους συνεργάτες. Θα ξεκαθαρίσουν επίσης οι στόχοι σας. Η στήριξη, που ψάχνατε καιρό τώρα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, θα είναι επιτέλους πιο εμφανής από δω και κάτω. Η αίσθηση της στασιμότητας και των ανασφαλειών που σας κρατούσε πίσω σιγά-σιγά θα απομακρύνεται κι έτσι θα ενισχυθεί περισσότερο η αυτοπεποίθηση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν στο προηγούμενο διάστημα χάσατε την κατεύθυνση σας σε θέματα επαγγελματικά, δημιουργήθηκε μια δύσκολη κατάσταση με ανωτέρους, προϊσταμένους, συνεργάτες ή μπερδευτήκατε σε σχέση με την επαγγελματική σας δράση, θα λυτρωθείτε και θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα, αφού από την Τρίτη 19/10 επιτέλους ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Τις προηγούμενες εβδομάδες όντας ανάδρομος πολλές φορές έριξε τις προσπάθειες που κάνατε στο κενό ή ακόμη μπορεί να σας δημιούργησε σύγχυση σε σχέση με τις επαγγελματικές επιλογές σας. Σιγά-σιγά και πολύ περισσότερο από τον Νοέμβριο κι έπειτα θα βρείτε τον δρόμο σας και η ενέργεια που θα καταβάλλετε στην δουλειά θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι το να πάρετε μια σωστή απάντηση ή να μάθετε την αλήθεια πάνω σε θέματα που σας καίνε, ήταν ίσως δύσκολο το τελευταίο διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό. Όμως, ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος, για να γυρίσει σε ορθή πορεία από την Τρίτη 19/10 και θα γίνει πιο βοηθητικός προς το ζώδιο σας. Η αίσθηση της σύγχυσης θα αρχίσει να υποχωρεί σιγά-σιγά και θα ξέρετε σε ποια πλευρά πρέπει να κατευθυνθείτε. Ακόμη αν υπήρχαν καθυστερήσεις ή δυσκολίες για να πάρει ένα σχέδιο σας το πράσινο φως κι αυτές με τη σειρά τους θα αρχίσουν να υποχωρούν. Θέματα που αφορούν σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια, δοσοληψίες με δημόσιο, επαφές με ξένους ή εξωτερικό, θα αρχίσουν να λειτουργούν πιο ομαλά.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια περίοδος με αρκετές ανασφάλειες, δύσκολες επαφές με τους άλλους, προβλήματα στη διαχείριση οικονομικών και πρακτικών θεμάτων, φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της από την Κυριακή 17/10 το απόγευμα που ολοκληρώνεται η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή και γίνεται στάσιμος, για να γυρίσει ορθόδρομος την Τρίτη 19/10. Βέβαια οι πρώτες και οι τελευταίες ημέρες είναι αυτές που μπορεί να μας δυσκολεύουν περισσότερο με τον Ερμή. Έτσι, από την Τρίτη θα αρχίσετε επιτέλους να βγάζετε άκρη σιγά-σιγά. Θα σταματήσει με κάποιο τρόπο η σύγχυση και το ένστικτο σας θα μπορεί να σας κατευθύνει σε πιο σωστούς δρόμους. Αν πρέπει να κάνετε κάποιο διακανονισμό ή αν έχετε δοσοληψίες με τράπεζες, θέλετε να κάνετε ρυθμίσεις ή να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, κλπ., θα σας είναι πιο εύκολο στην πορεία.

https://asibiliou.gr/

ΖΩΔΙΑ

 

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης και των ευκαιριών, βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 19 Δεκεμβρίου 2020 και θα παραμείνει σε αυτό το επαναστατικό ζώδιο έως τις 28 Δεκεμβρίου 2021. Μόνο ένα διάλειμμα έκανε από τις 13 Μαΐου έως τις 27 Ιουλίου 2021, που επισκέφθηκε τους Ιχθύς και στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στον Υδροχόο.

Ωστόσο, το διάστημα 28/07/21 – 18/10/21 ο πλανήτης της αφθονίας ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Αυτό σημαίνει ότι είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας, να επανεξετάσουμε τους στόχους μας, τις επιδιώξεις μας, τις αποφάσεις μας και να δούμε αν όντως έχουμε πάρει τον σωστό δρόμο στη ζωή μας. Αν είμαστε στη σωστή σχέση, στη σωστή δουλειά, με τους κατάλληλους φίλους και αν οι καθημερινές μας δραστηριότητες και συνήθειες μας εξελίσσουν ή μας κρατάνε πίσω. Όλα αυτά έπρεπε να κάνουμε το προηγούμενο διάστημα και να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας για να πάμε μπροστά τώρα που επιστρέφει στην ορθή του πορεία.

Ας δούμε λοιπόν πώς θα μας επηρεάσει ο Δίας στον Υδροχόο τώρα που επιστρέφει στην ορθή του πορεία.

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα των στόχων, των συνεργειών, των ομάδων στις οποίες είστε μέλη και των φίλων. Το διάστημα που ήταν ανάδρομος ήταν κατάλληλο για να βρεθείτε με άτομα που είχατε χαθεί ή ίσως τα είχατε παραμελήσει λόγω των συνθηκών και γενικά να αξιολογήσετε το κατά πόσο ταιριάζετε ουσιαστικά με τα άτομα που κάνετε παρέα, προκειμένου να αποφασίσετε ποιους θα κρατήσετε στη ζωή σας τελικά και τι ρόλο θα έχουν. Μπορεί κάποια φιλία να χάλασε ή να αναβαθμίστηκε σε πιο προσωπική σχέση. Ήταν όμως και ένα διάστημα που υπήρξαν εμπόδια και καθυστερήσεις στους στόχους σας και στα σχέδια σας, ιδιαίτερα αν δουλεύατε κάποιο ομαδικό έργο, αλλά σας δόθηκε ο χρόνος να εξακριβώσετε τι λειτουργεί και τι όχι. Τώρα που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία το κλίμα αλλάζει και επιτέλους θα κάνετε τα βήματα που θέλετε, για να πετύχετε τους στόχους σας και τα όνειρα σας. Φίλοι θα γίνουν σύμμαχοι και σημαντικά άτομα θα είναι στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίξουν. Θα είστε πιο δραστήριοι και θα διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε οικονομικά και ψυχολογικά και να βρείτε την εσωτερική ισορροπία σας. Όμως πρέπει να αποφύγετε το ρίσκο σε επιχειρηματικές κινήσεις και να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας. Θα ευνοηθείτε και επαγγελματικά, ιδιαίτερα όσοι ψάχνετε για εργασία, αρκεί να είστε σωστά προετοιμασμένοι και τυπικοί σε ραντεβού, συναντήσεις, συνεντεύξεις εργασίας. Ο συναισθηματικός τομέας δέχεται, επίσης, εύνοια από τον γενναιόδωρο Δία και πολλοί από εσάς μπορεί να κάνουν σημαντικές επιλογές, όπως να παντρευτούν, να συμβιώσουν, να αγοράσουν σπίτι ή να αποκτήσουν παιδί. Βέβαια, όσοι Κριοί δεν είναι ικανοποιημένοι στη σχέση τους θα αποφασίσουν να βρουν αλλού την ευτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας στον Υδροχόο επηρεάζει το 10ο ηλιακό σας σπίτι που αφορά την καριέρα, τους στόχους, τον γάμο και την κοινωνική σας καταξίωση. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του, δηλαδή από τις 28/7 έως τις 18/10, ίσως αντιμετωπίσατε θέματα στον χώρο εργασίας, εντάσεις και μεγάλη πίεση, που σας έφεραν στα όρια σας. Κάποιοι ίσως δεν αντέξατε και τα βροντήξατε, ενώ άλλοι σφίξατε τα δόντια και κερδίσατε χρόνο προκειμένου να ψάξετε αλλού κάτι που να σας κάνει πιο χαρούμενους και δημιουργικούς. Ήταν ένα διάστημα που σας έφερε αντιμέτωπους με τις αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν και βρήκατε μπροστά σας τα αποτελέσματα των πεπραγμένων σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τώρα όμως ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας, ο Δίας, επιστρέφει στην ορθή του πορεία και σας υπόσχεται αναγνώριση και επιτυχία. Αρκεί να έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις, να έχετε αναγνωρίσει τα λάθη σας και να κοπιάσετε για να λάβετε την επιβράβευσή σας. Γενικά, θα είναι μια παραγωγική περίοδος μέχρι τις 28/12/21, που θα παραμείνει στον Υδροχόο, και μπορεί να αλλάξει θετικά το κοινωνικό σας στάτους, είτε με έναν γάμο, είτε με μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για εργασία, είτε με κάποιο βραβείο ή πτυχίο που θα λάβετε. Η καριέρα σας θα είναι στο προσκήνιο και εσείς θα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να επεκταθείτε. Άτομα κύρους και με επιρροή θα σας στηρίξουν και θα δείτε τους στόχους σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Βέβαια, όλα αυτά δεν θα γίνουν μαγικά, ούτε θα βγει το τζίνι για να πραγματοποιήσει τις ευχές σας, πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα μεγάλα λόγια και τις απατηλές υποσχέσεις. Να ξεψαχνίζετε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να μην πέσετε θύματα απάτης και μην υπογράφετε έγγραφα πριν διαβάσετε τα πάντα πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τον 9ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο επηρεάζει ο Δίας από τον Υδροχόο και την περίοδο της ανάδρομης πορείας του (28/7-18/10) ίσως προσπαθήσατε να αλλάξατε τόπο διαμονής ή αντιμετωπίσατε προβλήματα και καθυστερήσεις σε ταξίδια, τις σπουδές σας ή στη σταδιοδρομία σας. Μερικοί μπορεί να ανακαλύψατε τους λόγους που κάποιο σχέδιο σας απέτυχε στο παρελθόν. Όμως τώρα που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία το νερό μπαίνει στο αυλάκι και θα έχετε ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να γνωρίσετε άτομα που έχουν διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Θα έχετε την τάση να είστε πιο περίεργοι, να θέλετε να αποκτήσετε γνώσεις, να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και να κάνετε γνωστό το έργο σας. Θα ευνοηθείτε σε επιχειρηματικές συναλλαγές και σε νομικές διαδικασίες, αρκεί να έχετε δίπλα σας σωστούς συμβούλους. Όσοι ασχολείστε με τη συγγραφή και τις εκδόσεις θα δείτε να αυξάνεται η αποδοχή σας από το ευρύ κοινό, οπότε κάντε τις σωστές κινήσεις για την προβολή σας. Γενικά, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ηρεμίσει λίγο το νευρικό σας σύστημα, διότι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι σας ενδιαφέρει πραγματικά και θα δείτε τους στόχους σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Μπορεί και να μετακομίσετε σε μια άλλη πόλη ή χώρα. Εάν θέλετε να παντρευτείτε, να ξεκινήσετε μια συμβίωση ή να αποκτήσετε παιδί, ευνοήστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας στον Υδροχόο επηρεάζει τον 8ο ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με την περιουσία, τις κληρονομιές, τα χρήματα μέσω τρίτων, τη σεξουαλικότητά σας, τον προσωπικό μετασχηματισμό και την ψυχολογία σας και αυτοί είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν. Όσο ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ίσως βρήκατε την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε τις επιλογές σας, να αφήσατε πίσω σας ό,τι δεν σας εκφράζει πια και να επιλέξατε άλλους δρόμους στη ζωή σας που θεωρείτε ότι θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία. Ίσως, κάποιοι να αντιμετωπίσατε θέματα με οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους (οικογένεια, συνέταιρους, κλπ.), αλλά και θέματα περιουσιακά και κληρονομικά και να συνειδητοποιήσατε τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Όμως τώρα θα βρείτε την ευκαιρία να τα διορθώσετε. Η ορθή πορεία του Δία, από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου του 2021, θα σας βοηθήσει να ωφεληθείτε μέσω κοινών πόρων, ασφαλιστικών διακανονισμών, μειώσεις φόρου ή μιας κληρονομιάς και ίσως είστε σε θέση να βοηθήσετε και φίλους σας που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Επίσης, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείτε στον οικονομικό σχεδιασμό και τη στρατηγική σας και όχι απλά να φέρετε ισορροπία στο ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, αλλά να δείτε κέρδη. Στον συναισθηματικό τομέα, αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ερωτικές περιπέτειες, αλλά αν είστε δεσμευμένοι προσέξτε τις κινήσεις σας και αποφύγετε τις προδοσίες και τις συζυγικές απιστίες, διότι θα σας βάλουν σε μπελάδες.

ΛΕΩΝ
Ο Δίας βρίσκεται απέναντί σας στον Υδροχόο και επηρεάζει τον 7ο ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τον γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσο ήταν ανάδρομος (28/7-18/10) μπορεί να επέστρεψε κάποιος πρώην ερωτικός σύντροφος ή να επανεξετάσατε τις σοβαρές σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας και να εντοπίσατε τα άτομα που λειτουργούν αρνητικά, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Τώρα ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία και πρέπει να λάβετε αποφάσεις προκειμένου να ισχυροποιήσετε τους δεσμούς σας με αυτούς που είναι σημαντικοί στη ζωή σας και να απομακρύνετε όποιον δεν σας κάνει, δεν σας εκφράζει και δεν σας κατανοεί. Μέχρι τις 28/12/21 που ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο είναι πιθανό να δημιουργήσετε σημαντικές και επωφελείς συνεργασίες και να κάνετε καλύτερες διαπραγματεύσεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και σε νομικά θέματα που σας αφορούν. Βασική προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένα στον χρόνο, να μην παίρνετε ρίσκα και να έχετε πάντα δίπλα σας ειδικούς συμβούλους, αλλιώς οι επιπλοκές και τα προβλήματα δεν θα λείψουν. Επίσης, μπορεί τώρα να αυξηθεί η δημοτικότητα και η φήμη σας, αλλά και τα κιλά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τον τομέα της εργασίας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης επηρεάζει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου και κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του ενδεχομένως βρεθήκατε αντιμέτωποι με τις λάθος επιλογές που έχετε κάνει και επιβαρύνατε τον οργανισμό σας και την υγεία σας. Συνειδητοποιήσατε ότι η έκφραση «η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη» είναι πάρα πολύ σωστή και ότι πρέπει να βάλετε κάποια όρια και να βρείτε εναλλακτικές που σας αποφορτίζουν. Ακόμη, ίσως καταλάβατε ότι αναλαμβάνετε συνεχώς ευθύνες άλλων και ότι αυτό αφενός κάνει πολύ κακό σε σας και αφετέρου κανείς δεν το εκτιμά. Τώρα που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία θα βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και στις προσωπικές σας ανάγκες και θα προσπαθήσετε να αναδιαμορφώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα και τις ρουτίνες σας και να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες. Είναι πιθανό να βρείτε λύσεις σε θέματα που είχαν προκύψει στα επαγγελματικά, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα τη δουλειά σας και να προβάλετε τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας. Γενικά, θα υπάρξουν βελτιώσεις στο εργασιακό περιβάλλον, θα έχετε επιτυχίες και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους θα ομαλοποιηθούν. Ίσως να έχετε και προτάσεις για προαγωγή ή νέα εργασία, αφού πλέον οι κόποι σας θα αναγνωρίζονται. Στον τομέα της υγείας θα πράγματα θα είναι καλύτερα και ίσως βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Ίσως κάποιοι πάρουν και ένα κατοικίδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας από τον Υδροχόο επηρεάζει τον οίκο της δημιουργίας, της διασκέδασης, του ρομαντισμού, των παιδιών, των απολαύσεων και της αυτοέκφρασης. Όσο ήταν ανάδρομος, ίσως μπήκατε στη διαδικασία να αναλογιστείτε από πού αντλείτε ευχαρίστηση στη ζωή σας και αν έχετε κάποιο χόμπι που να σας ταιριάζει και να σας διασκεδάζει. Μήπως είστε όλο δουλειά και υποχρεώσεις και έχετε αφήσει πίσω το δημιουργικό σας κομμάτι; Μπορεί όλα τα ερωτήματα να δημιούργησαν σύγχυση και στο μυαλό και στις οικογενειακές σας σχέσεις και να πιεστήκατε πολύ. Όμως τώρα που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία ετοιμαστείτε μέχρι το τέλος του 2021 να θυμηθείτε τι θα πει «χαρά της ζωής». Θα υπάρξει εύνοια στα δημιουργικά σας σχέδια, αναγνώριση και υλική ανταμοιβή. Η αγάπη και ο έρωτας θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, καθώς όσοι είστε δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και οι ελεύθεροι μπορεί να συναντήσουν το άλλο τους μισό. Για όσους είστε γονείς, οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα είναι γεμάτες ευχαρίστηση και όσοι θέλετε να γίνετε γονείς, αυτή η χρονιά σας ευνοεί. Θετική έκβαση και κέρδη θα υπάρχουν και σε επενδύσεις, αρκεί να μην πάρετε ρίσκα με κερδοσκοπικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας επηρεάζει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου και κατά τη διάρκεια που ήταν ανάδρομος (28/7-18/10) ίσως βγήκαν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι και αφορούσαν στις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας. Μπορεί όμως να αντιμετωπίσατε και φθορές ή βλάβες σε κάποιο ακίνητο και να έπρεπε να ασχοληθείτε επισταμένως για να τις επιδιορθώσετε σωστά. Ακόμη, ίσως προέκυψαν προβλήματα με κάποια αγοροπωλησία ακινήτου ή κάποια μετακόμιση. Τώρα όμως που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία, τα μακροχρόνια οικογενειακά προβλήματα επιλύονται και οι σχέσεις με τους γονείς και άλλα μέλη της οικογένειας καλυτερεύουν. Μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι πιθανό να βιώσετε στιγμές χαράς και ευχαρίστησης στην οικογενειακή σας ζωή, να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος και να αισθάνεστε ασφαλείς κοντά στους δικούς σας ανθρώπους ή να έρθετε σε επαφή με τις ρίζες ή τις οικογενειακές σας παραδόσεις. Υπάρχει και η περίπτωση να λάβετε οικονομική βοήθεια από τους γονείς σας ή μια κληρονομιά. Ο Δίας στον Υδροχόο θα βελτιώσει την ψυχολογία και τα κέφια σας, ενώ μπορεί να έχετε και ευκαιρίες αγοράς ή πώλησης ακινήτων με οικονομικό κέρδος. Μπορεί κάποιοι να μπείτε στη διαδικασία να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να μετακομίσετε σε μια μεγαλύτερη ή πιο άνετη κατοικία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, βρίσκεται στον Υδροχόο και επηρεάζει τον 3ο ηλιακό σας οίκο, που αφορά επικοινωνία, μόρφωση, σχέσεις με συγγενείς και ταξίδια. Όσο ήταν ανάδρομος ίσως παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενα και τα γραφόμενα σας και αντιμετωπίσατε κριτική και αμφισβήτηση. Επίσης μπορεί να είχατε εντάσεις με τα αδέλφια σας ή οικονομική δυστοκία και προβλήματα με την υγεία σας. Τώρα που ο ευεργέτης πλανήτη σας, ο Δίας, επιστρέφει στην ορθή του πορεία, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για την εκπαίδευση σας και θα μπορείτε να αυξήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας. Η διδασκαλία και η συγγραφή ευνοούνται, όπως και τα ταξίδια που σχετίζονται με γνώση και μελέτη. Θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας με γείτονες, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς και μπορεί μέσω αυτών να επωφεληθείτε. Θα επικοινωνείτε και θα εκφράζεστε με περισσότερο ενθουσιασμό και το μυαλό σας θα δουλεύει σε υψηλές στροφές. Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε νέο όχημα ή να κάνετε ταξίδια και να έρθετε σε επαφή με αρκετό κόσμο και συγγενείς. Θετικές ειδήσεις για όσους έχουν επιχειρήσεις ή ασχολούνται με το εμπόριο, καθώς είναι πιθανό να αυξήσετε τις πωλήσεις, μέσω σωστής επικοινωνίας και διαφήμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τον τομέα των χρημάτων, των αξιών και των περιουσιακών σας στοιχείων επηρεάζει ο Δίας στον Υδροχόο και την περίοδο που ήταν ανάδρομος σάς παίδεψε λίγο σε αυτά τα θέματα. Όμως τώρα που επιστρέφει στην ορθή του πορεία θα είναι γενναιόδωρος. Μέχρι το τέλος του 2021 θα έχετε μια πολύ παραγωγική και κερδοφόρα χρονιά και θα αισθάνεστε πιο σίγουροι, δυνατοί και ενθουσιώδεις. Θα κάνετε κινήσεις για να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, προκειμένου να ενισχύσετε και το πορτοφόλι σας. Ίσως πάρετε αύξηση, μπόνους ή προαγωγή και καταφέρετε να ισοφαρίσετε τη χασούρα που είχατε από τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, ευνοούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων και οι συνετές επενδύσεις. Βέβαια, όλη αυτή η θετική ενέργεια, μπορεί να σας κάνει σπάταλους και να ξοδεύετε τα χρήματα πριν καν τα πάρετε στα χέρια σας. Χρειάζεται σύνεση και συνέπεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο πλανήτης των ευκαιριών και της επέκτασης, ο Δίας, βρίσκεται στο ζώδιο σας από τις 19 Δεκεμβρίου 2020, όμως την περίοδο που ήταν ανάδρομος, εστιάσατε περισσότερο στον εαυτό σας, στα θέλω σας και στις συναισθηματικές σας ανάγκες και ανακαλύψατε τι είναι καλό για εσάς και τι όχι. Τώρα που επιστρέφει στην ορθή του πορεία πρέπει να κάνετε πράξεις αυτές τις συνειδητοποιήσεις και να πάρετε τις αποφάσεις για το μέλλον σας. Ό,τι συνέβη στο παρελθόν δεν θα έχει σημασία για εσάς πλέον, διότι θα κοιτάτε μόνο μπροστά και θα κλείνετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς σας με ό,τι σας στοιχειώνει. Ο Δίας θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και θα μπορέσετε με ενθουσιασμό να βελτιώσετε την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητά σας, αφήνοντας πίσω τα βάρη της ζωής σας. Θα σας παρουσιάζονται συνεχώς ευκαιρίες που θα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας, τα οποία μέχρι χθες φάνταζαν ανυπέρβλητα και θα βρείτε την ελπίδα σας. Όχι άκοπα, θα ρίξετε σκληρή δουλειά αν θέλετε να πετύχετε, αλλά τουλάχιστον με τον Δία στο πλευρό σας θα ανταμείβονται οι κόποι σας και θα επιβραβεύονται οι προσπάθειες σας. Θα κάνετε νέα ξεκινήματα, θα αυξηθούν τα κέρδη και οι φιλοδοξίες σας. Όμως προσέξτε, διότι θα έχετε την αίσθηση ότι είστε παντοδύναμοι και ίσως πάρετε υπερβολικά ρίσκα και ακραίες αποφάσεις. Μην το κάνετε. Ο Δίας είναι στο πλευρό σας, αλλά μην προκαλείτε την τύχη σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Δίας από τον Υδροχόο, ένα ζώδιο πριν το δικό σας, σας βάζει σε πιο εσωτερικά μονοπάτια για να σας ετοιμάσει για τις μεγάλες αλλαγές που θα έρθουν με τη νέα χρονιά. Από τις 28/7/21 έως τις 18/10/21, που βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, ίσως τα βάλατε με τον εαυτό σας για ό,τι λάθη επιστρέψατε να γίνουν στο παρελθόν και κάνατε έντονη αυτοκριτική. Όμως δεν χρειάζεται να αυτομαστιγώνεστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσετε τι πήγε στραβά και να το διορθώσετε, όχι να το αφήσετε να σέρνεται. Και αυτό πρέπει να το κάνετε τώρα που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία και είναι η ευκαιρία σας να απαγκιστρωθείτε από τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις, τους φόβους και τις βαθιά ριζωμένες ενοχικές σας συμπεριφορές. Ο Δίας στο 12ο σπίτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου προσφέρει πνευματική προστασία και ψυχική αναζωογόνηση και έτσι θα καταφέρετε να βρείτε τον εαυτό σας, τη δύναμή σας και να επενδύσετε στις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Μέχρι το τέλος της χρονιάς ευνοούνται οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται «στο παρασκήνιο», οπότε αν έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε κάτι, κρατήστε το κρυφό και βάλτε τα θεμέλια του όταν ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, δηλαδή από τις 29 Δεκεμβρίου 2021 και μετά.https://asibiliou.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ!

Ο Δίας μπαίνει σε ορθή πορεία μέχρι τέλος Δεκεμβρίου όπου θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή την περίοδο θα διανύσει την τελευταία του φάση στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Δίας λειτουργεί άνετα στο συγκεκριμένο ζώδιο και τα εύσημα θα τα λάβουν κυρίως τα ζώδια στο Στοιχείο του Αέρα Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί καθώς και τα άτομα που έχουν πλανήτες ή σημεία στα συγκεκριμένα ζώδια. Ο Δίας είναι επεκτατικός εκ φύσεως. Αυτό σημαίνει πως αυξάνει οτιδήποτε αγγίζει. Αν αγγίζει μια ισορροπημένη κατάσταση θα την επεκτείνει ωστόσο θα κάνει το ίδιο και με μια λιγότερο σταθερή κατάσταση με αποτέλεσμα να επεκτείνει την αστάθεια. Το θάρρος και η σωστή κρίση θα είναι η βοήθεια για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι στόχοι σας με τον Δία ορθόδρομο στον Υδροχόο όχι μόνο είναι πιο εύκολο να τεθούν αλλά και να πραγματοποιηθούν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Ο κοινωνικό σας κύκλος, άνθρωποι που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα και φίλοι είναι κοντά σας να σας δώσουν την βοήθεια και στήριξή τους.

Για τους Ταύρους, ο Δίας τον τελευταίο χρόνο σας επηρεάζει στον επαγγελματικό σας τομέα και την καριέρα σας. Σας έχει βάλει στην διαδικασία να βρείτε κάθε δυνατό τρόπο να επεκταθείτε και να υλοποιήσετε όνειρα και προσδοκίες. Δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά μέχρι τέλη Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Υδροχόου κρατήστε την σταθερή και γήινη υπόστασή σας και εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται ακόμη και μέσα από συνεργασίες.

Για τους Διδύμους, ο Δίας στον Υδροχόο σας έδωσε απλόχερα ευκαιρίες τον τελευταίο περίπου χρόνο να αναπτυχθείτε και να επεκτείνετε τομείς στην ζωή σας από τους οποίους νιώσατε χαρά και πήρατε ικανοποίηση. Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου, ορθόδρομος πια, θα δίνει ακόμη ευκαιρίες μέσα από σωστές κινήσεις να επεκταθείτε και να δώσετε την ενέργειά σας σε καταστάσεις οι οποίες θα ανοίξουν νέους ορίζοντές και θα αλλάξουν το μέλλον σας.

Για τους Καρκίνους, ο Δίας στον Υδροχόο σε ορθή πορεία σας ευνοεί ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις σε θέματα περιουσιακά ή κληρονομικά και ήρθατε σε επαφή με πραγματικές σας ανάγκες. Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε ότι αληθινό πρεσβεύετε και σας κάνει χαρούμενη/ο είναι μοναδική.

Για τους Λέοντες, ο Δίας στον Υδροχόο κινήθηκε απέναντι σας και κατά την ανάδρομη πορεία του σας έφερε αντιμέτωπη/ο πιθανά με προκλήσεις στους τομείς που σχετίζονται με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα και μέχρι τέλη Δεκεμβρίου μπορείτε να κάνετε καλύτερες συνδέσεις και διαπραγματεύσεις πάντα με κέντρο την δημοτικότητά σας και την προβολή των ικανοτήτων σας ακόμη και μέσα από συνεργασίες.

Για τους Παρθένους, λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν υπόσχεται ο Δίας σε ορθή φορά μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Είτε έχουν ήδη γίνει προτάσεις για αλλαγή πλεύσης ή βελτίωση των συνθηκών στην εργασία σας είτε βρίσκεστε ακόμη στην διαδικασία να ξέρετε πως ότι και αν αποφασίσετε θα βελτιώσει όχι μόνο την καθημερινή σας ρουτίνα αλλά θα υπάρξει όφελος και όσο αφορά την υγεία σας.

Για τους Ζυγούς, έρωτες και δημιουργικά εγχειρήματα φέρνει ο Δίας σε ορθή φορά για εσάς μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Οι αλλαγές δεν έλειψαν και δεν λείψουν ωστόσο η εύνοια για προσωπική αναγνώριση μέσω των δεξιοτήτων σας και την ικανότητά σας μέσα από διπλωματικές κινήσεις να φέρνετε τα πράγματα με το μέρος σας θα είναι δυνατή και ευεργετική για εσάς. Επίσης θα είναι πολύ καλή περίοδος για την σχέση σας με παιδιά.

Για τους Σκορπιούς, ο Δίας στον Υδροχόο τον τελευταίο περίπου χρόνο επηρέασε κυρίως τους τομείς σχέσεις, οικογένεια, σπίτι και προσωπική ζωή. Τους προηγούμενους μήνες, ανάδρομος, σας έβαλε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε και να επεκτείνετε θέματα στους συγκεκριμένους τομείς. Τώρα σε ορθή φορά θα σας βοηθήσει να τους υλοποιήσετε και μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα επιλύετε ευκολότερα οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στην εξέλιξή σας.

Για τους Τοξότες, την αύξηση της γνώσης, των δεξιοτήτων σας και την επικοινωνία με το άμεσό σας περιβάλλον βοηθά η ορθόδρομη κίνηση του Δία στον Υδροχόο μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Πράγματα και έννοιες γίνονται περισσότερο κατανοητά και νέα δεδομένα μπορούν να λειτουργήσουν θετικά στις δράσεις και ενέργειές σας.

Για τους Αιγόκερους, η ανάδρομη πορεία του Δία τους προηγούμενους μήνες σας βοήθησε να ξεκαθαρίσετε πράγματα και καταστάσεις τόσο στον τομέα των χρημάτων όσο και των αξιών σε συναισθηματικό επίπεδο. Σε ορθή φορά μέχρι τέλη Δεκεμβρίου είναι σίγουρο πως μόνο οφέλη θα φέρει σε αυτούς τους τομείς αν δουλεύετε με σθένος και είστε αποφασισμένη/ος να φέρετε ευημερία στη ζωή σας.

Για τους Υδροχόους, ο Δίας στο ζώδιο σας τον τελευταίο περίπου χρόνο σας βοήθησε να αναπτύξετε και να επεκτείνετε τομείς που σχετίζονται άμεσα με την εικόνα και την προβολή σας. Με τον Δία ακόμη στο ζώδιο σας μέχρι τέλη Δεκεμβρίου η αισιοδοξία σε συνδυασμό με την σταθερότητά σας πραγματικά μπορεί να σας κάνουν να κινήσετε βουνά αν το επιθυμήσετε και δουλέψετε με ενθουσιασμό.

Για τους Ιχθύες, ο Δίας τον τελευταίο περίπου χρόνο σας αναζωογονεί κυρίως σε ψυχικό επίπεδο δίνοντας σας την ευκαιρία να συνδεθείτε ξανά με κομμάτια του εαυτού σας τα οποία δεν είχατε καλή επαφή τα τελευταία χρόνια. Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα σας ωθεί να βρίσκεται παραγωγικούς και δημιουργικούς τρόπους να εκτονώσετε το δημιουργικό σας ταλέντο και να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους με την ευαισθησία και την θαλπωρή σας.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 16/10 Έως Παρασκευή 22/10
Πανσέληνος – Δαμόκλειος Σπάθη

Η εβδομάδα που ξεκινάει φιλοξενεί μια αμείλικτη Πανσέληνο στις 20/10 και στην 27 μοίρα του άξονα Κριού Ζυγού. Είναι διασπαστική στις σχέσεις και στις σκέψεις. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί με τον εαυτό μας αλλά και με τους άλλους. Αν τις σχέσεις μας τις χαρακτηρίζει η δικαιοσύνη και είναι σε σωστές, γερές βάσεις. δεν κινδυνεύουν. Αν υπάρχουν, όμως, ατοπήματα, θα βγουν στην επιφάνεια και οι ρίξεις θα είναι αναπόφευκτες. Θα υπάρχει η Δαμόκλειος Σπάθη του σύμπαντος, που δε θα μας επιτρέψει τα περίπου στις ζωές μας, αλλά τελικές και ολοκληρωτικές αποφάσεις και πράξεις. Εκπτώσεις και περιθώρια δε θα υπάρξουν.
Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη χώρα μας στον τομέα της υγείας. Θα ακούσουμε πολλά, αλλά θα δούμε και ακραίες, βίαιες συμπεριφορές, που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητά μας. Θα βγουν στην επιφάνεια ζητήματα που θα αφορούν τα νοσοκομεία και τα ιδρύματα γενικότερα. Ίσως μας απασχολήσουν κάποια σκάνδαλα που θα αφορούν τον ιατρικό χώρο και τη δημόσια υγεία. Θα γίνουν συζητήσεις για τις στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας και η ευχή μου είναι να μείνουμε μόνο στις συζητήσεις, χωρίς εξελίξεις που φέρνουν διασπαστική διάθεση.

Ο Δίας και ο Ερμής ορθοδρομούν στις 18/10. Οι αντιξοότητες τελειώνουν και θα ξαναρχίσει πάλι η ροή της εξέλιξης, που θα είναι πάνω σε καινούργια δεδομένα, μετά από τις αμετάκλητες αποφάσεις που θα έχουμε πάρει.

Αναλυτικότερα…

Κριός

Είναι εβδομάδα τεράστιας προσοχής. Η ένταση θα κυριαρχεί στην καθημερινότητα, στις σχέσεις με τους άλλους και στις συνεργασίες σας. Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και σχέσεις που δεν στηρίζονταν στην αλήθεια, θα διακοπούν. Η νευρικότητα θα είναι μεγάλη και ο τρόπος που θα αντιδράτε παρορμητικός. Θα είστε απόλυτοι και αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε στους άλλους σχεδόν απλησίαστοι. Είναι αδιαμφισβήτητα η ώρα των μεγάλων αποφάσεων, για το πώς θέλετε τους άλλους στη ζωή σας, αλλά θα καταλάβετε και τί θέλουν στην ουσία οι άλλοι από εσάς. Συγκρατείστε τις εκδικητικές και εμμονικές σκέψεις.
Οικονομικά: Προσέξτε τις μυστικές συναλλαγές. Διατηρήστε ισορροπία. Μην έρθετε σε φιλονικία για τα χρήματα. Κρατήστε αποστάσεις και μην κάνετε βιαστικές οικονομικές κινήσεις.
Συναισθηματικά: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Θα μάθετε πολλά, αλλά και οι άλλοι θα μάθουν για εσάς. Οι ρίξεις είναι πιθανές. Σκηνές ζήλιας και κτητικότητας δε θα λείψουν. Διατηρείστε ισορροπία όσο μπορείτε και απλώς διαπραγματευτείτε. Αν κάτι τελειώσει, σκεφτείτε ότι έτσι έπρεπε να γίνει, γιατί δεν ήταν αληθινό. Ευκαιρίες θα υπάρξουν σε έρωτες του παρελθόντος.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, σκέφτομαι, υπερβαίνω, κατανοώ, ακούω, συναισθάνομαι.

Ταύρος

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στην καθημερινότητα και στο περιβάλλον εργασίας. Αποφύγετε τους καυγάδες και τις διεκδικήσεις αυτές τις μέρες. Θέματα υγείας είναι πιθανό να σας απασχολήσουν, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε μαζί τους και να μην το αμελήσετε. Προσέξτε το παρασκήνιο και στις κρυφές δραστηριότητες στη ζωή σας, γιατί μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Είναι πιθανό να σας αποκαλυφθούν κάποια μυστικά. Είναι μέρες εσωτερικής αναζήτησης. Θα έρθετε σε ρήξη με τον εαυτό σας, για το πώς πρέπει να συναναστρέφεστε τους άλλους, πως πρέπει να είναι η εικόνα σας στην κοινωνία και θα πάρετε απόφαση για ριζοσπαστικές αλλαγές. Ήρθε η ώρα να απαντήσετε στο ερώτημα ποιος θέλω να είμαι; Οι ευκαιρίες από επιχειρηματικά σχέδια και ρίσκα δεν θα λείψουν. Θα έχετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά. Έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε αυτά που θέλετε και να γίνετε κατανοητοί. Μιλήστε αν χρειάζεται, πείτε πράγματα που δεν έχετε πει. Αν έχετε μικρά ζώα, να τους προσφέρετε περισσότερη προσοχή.
Οικονομικά: Οικονομικές ευκαιρίες από το παρελθόν θα εξελιχθούν και θα σας ανακουφίσουν. Αν είχατε κάνει προσπάθειες χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα και περιμένετε χρήματα, είναι πιθανό να τα λάβετε ή να μάθετε για εξελίξεις που θα είναι προς όφελός σας.
Συναισθηματικά: Έχετε ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις με το σύντροφο και επιτυχία στο φλερτ. Αποφύγετε σκέψεις κτητικότητας, που μπορούν να σας κάνουν να φερθείτε άσχημα.
Tips Εβδομάδας Συγκρατούμαι, ισορροπώ, υπερβαίνω, διαπραγματεύομαι, σκέφτομαι.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που θα μπορέσετε να κάνετε επεκτατικές κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας, τις κοινωνικές σας επαφές και τις συνεργασίες σας, με κινήσεις που θα έχουν οφέλη κοινωνικά αλλά και οικονομικά. Μπορείτε να προβείτε σε νέες συνεργασίες, νέες κοινωνικές γνωριμίες, νέα πεδία που θα αναγνωριστείτε επαγγελματικά μέσα από αυτά. Χρειάζεται προσοχή, όμως, στις επαφές με τους φίλους, λόγω της Πανσελήνου, μη δημιουργήσετε καυγάδες και ρίξεις. Συγκρατηθείτε στον οικογενειακό σας κύκλο και προσέξτε τις σχέσεις με τα παιδιά σας, γιατί οι μικρές παρεξηγήσεις δε θα λείψουν. Προσοχή στα ρίσκα γενικώς.
Οικονομικά: Χρηματοδοτήσεις που περιμένατε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα και που μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν αποτελέσματα, από αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις και σιγά σιγά θα εισπράξετε χρήματα. Μην έρθετε σε αντιδικίες για χρήματα, αφήστε να περάσουν οι μέρες της Πανσελήνου, γιατί μπορεί να έχετε διχασμούς. Προσέξτε τις ξαφνικές οικονομικές εκροές. Τα οικονομικά του παρελθόντος θα σας απασχολήσουν. Κλείστε παρελθοντικές εκκρεμότητες, διότι υπάρχει εύνοια και είναι προς όφελός σας.
Συναισθηματικά: Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Θα συζητήσετε με το σύντροφό σας. Αν είχατε την αίσθηση ότι κάτι στη σχέση έχει βαλτώσει, αυτή η εβδομάδα θα σας δείξει σημάδια βελτίωσης και θα υπάρχει αέρας ανανέωσης. Να είστε προσεκτικοί στα λόγια και στις πράξεις και διατηρείστε ισορροπία, γιατί εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν καυγάδες και να επέλθουν ρίξεις.
Tips Εβδομάδας: Επεκτείνομαι, σκέφτομαι, δε βιάζομαι, δε μαλώνω, περιμένω, συγκρατούμαι.

Καρκίνος

Η εβδομάδα απαιτεί να είστε σκεπτόμενοι. Χρειάζεται προσοχή στις κοινωνικές συναναστροφές, στις σχέσεις με ανώτερους και στο περιβάλλον της καριέρας, γιατί οι παρεξηγήσεις και οι ρίξεις είναι πιθανές. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την οπτική που βλέπατε τα πράγματα στο κοινωνικό σας περίγυρο, ίσως αλλάξουν και οι άλλοι την γνώμη τους για εσάς. Πάντως, θα δοθούν ριζοσπαστικές λύσεις και θα πάρετε αποφάσεις. Η σχέση με την οικογένεια και τους γονείς θα πρέπει να προσεχθεί. Μην απαιτείται κάτι μέσα από την πατρική οικογένεια αυτή την εβδομάδα και μη διαπραγματευτείτε, κρατήστε ισορροπίες και να απέχετε.
Οικονομικά: Υποθέσεις που αφορούν την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα θα αρχίσουν να σας δίνουν αποτελέσματα και θα εισπράξετε χρήματα. Αποφύγετε, όμως, τις οικονομικές διαμάχες και απαιτήσεις, προσέξτε τα και προετοιμαστείτε για ξαφνικά έξοδα. Είναι πιθανό κάποιες κρυφές, οικονομικές δραστηριότητες βγουν στο προσκήνιο.
Συναισθηματικά: Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καυγάδες που προέρχονται από ζήλια και εμμονές. Αποφύγετε τις συζητήσεις και τις απαιτήσεις από το σύντροφο και διατηρείστε -όσο γίνεται- την ψυχραιμία σας.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, σκέφτομαι, αποφορτίζομαι, δε διαπληκτίζομαι, απέχω απ’ όλους και απ’ όλα.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να αποφύγετε τις άσχημες, πεσιμιστικές σκέψεις και τη διάθεση του απόλυτου ελέγχου σε όλους και σε όλα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς και θα δείτε απτά, ηθικά και οικονομικά αποτελέσματα. Ιδιαίτερη προσοχή στα ταξίδια σας, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες, στην επικοινωνία με το διαδίκτυο, στις σχέσεις με το εξωτερικό, σε ό,τι έχει σχέση με το νόμο. Λύστε, αν είναι δυνατό, τις διαφορές σας μετά την Πανσέληνο. Οι σχέσεις με τα αδέρφια χρειάζονται προσοχή, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν διαφορές και ρίξεις. Μεγάλη προσοχή στην οδήγηση, συγκρατείστε τα νεύρα σας.
Οικονομικά: Θα δοθούν ευκαιρίες να εισπράξετε χρήματα από την εργασία σας, που τα περιμένατε στο παρελθόν και υπήρχαν συνεχώς αναβολές. Αν έχετε αιτηθεί χρηματοδότηση από τρίτους φορείς, φυσικά πρόσωπα ή περιμένετε κληρονομιές, είναι μέρες που θα έχετε εξελίξεις. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που θα αρχίσετε να αισθάνεστε ανακούφιση.
Συναισθηματικά: Με προσοχή και συγκράτηση των νεύρων η εβδομάδα υπόσχεται όμορφες στιγμές με το σύντροφο και εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Φυσικά, το ερωτικό παρελθόν θα συνεχίσει να σας απασχολεί και θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, δε νευριάζω, υπερβαίνω, ακούω, κατανοώ, υπερβαίνω.

Παρθένος

Ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης σας, ορθοδρομεί, οι πολλές αντιξοότητες θα μειωθούν και θα διευκολυνθείτε περισσότερο στα θέματα που σας απασχολούν. Με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα και θέματα ασφαλειών. Θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας, τα πάθη σας αλλά και με τις εμμονές σας. Θα εντοπίσετε κομμάτια σας που εξαιτίας τους έχετε ανάρμοστη συμπεριφορά και θα τα απορρίψετε, έτσι ώστε να αισθανθείτε περισσότερο γαλήνιοι στο μέλλον.
Οικονομικά: Θα υπάρχουν έξοδα και ίσως ξαφνικές εκκρεμότητες, που θα χρειαστεί να καλύψετε. Προσέξτε μην έρθετε σε προστριβή για οικονομικούς λόγους. Τα χρήματα θα είναι ένας λόγος να αισθανθείτε ανασφάλεια, αλλά θα κάνετε μεγάλη προσπάθεια και θα τα καταφέρετε, να είστε συνεπείς και ας κουραστείτε. Μην κάνετε αυτές τις μέρες μεγάλες οικονομικές κινήσεις, μην πάρετε αμετάκλητες και βιαστικές αποφάσεις.
Συναισθηματικά: Οι σχέσεις θα αρχίσουν να εξελίσσονται, αφού για πολύ καιρό κυριαρχούσε μονοτονία, που ίσως σας κούραζε. Προσέξτε η συμπεριφορά σας μην είναι εμμονική και κτητική, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε διασπάσεις. Αφεθείτε στον αέρα ανανέωσης.
Tips Εβδομάδας: Υπομονή, συγκατάβαση, συγκρατούμαι, προσέχω, κατανοώ, προχωράω.

Ζυγός

Θα χρειαστεί να προσέξετε τον τρόπο που διεκδικείτε και διαπραγματεύεστε σε όλα τα επίπεδα. Θα υπάρχει εκνευρισμός και οι παρορμητικές κινήσεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό χρειάζεται να σκέφτεστε πριν μιλήσετε και πράξετε. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται προσοχή, γιατί ακόμα και σε εσάς που αρέσει η ισορροπία, αυτές τις μέρες μπορεί να τη χάσετε και θολωμένοι να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Θα σας αποκαλυφθούν τα πραγματικά πρόσωπα αυτών που βρίσκονται στη ζωή σας και αν υπάρχουν προσωπεία θα πέσουν. Αν πάλι κρύβετε κάτι από τους άλλους, που δεν είναι δίκαιο, θα αποκαλυφθεί. Θα σας δοθεί, όμως, η ευκαιρία και θα έχετε εύνοια, αν ασχοληθείτε συνετά με τα επεκτατικά σας σχέδια.
Οικονομικά: Τρόποι που μέχρι τώρα κερδίζατε χρήματα είναι πολύ πιθανό να διακοπούν και κάποιες οικονομικές συνεργασίες να σταματήσουν. Προσέξτε τις μυστικές οικονομικές επαφές. Ευκαιρίες θα έχετε αλλα και εύνοια να διαπραγματευτείτε ζητήματα που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα.
Συναισθηματικά: Προσοχή στη συναναστροφή με το σύντροφο, γιατί οι εντάσεις και τα νεύρα δε θα λείψουν και οι ρίξεις είναι πιθανές. Θα ειπωθούν αλήθειες και θα συνειδητοποιήσετε πώς θέλετε να είναι οι άλλοι απέναντί σας, για να είστε ευτυχισμένοι. Μην απαιτείτε από το σύντροφο αυτη την εβδομάδα.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, δε βιάζομαι, ακούω, περιμένω, υπερβαίνω, κατανοώ.

Σκορπιός

Οι εσωτερικές συγκρούσεις δε θα λείψουν και θα ξεκαθαρίσετε πολύ καλά μέσα σας τα θέλω σας. Η εσωτερική αναζήτηση και το αδιέξοδο που θα αισθάνεστε θα σας δημιουργήσουν εσωτερικό θυμό. Καλό θα ήταν να ηρεμήσετε, να βρείτε τρόπους αποφόρτισης και να ψάξετε βαθιά, όπως πολύ καλά ξέρετε να κάνετε, για να λύσετε τα αδιέξοδά σας. Χρειάζεται προσοχή στην καθημερινότητα και στο περιβάλλον εργασίας, γιατί μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις. Αν έχετε διαφωνίες, δεν είναι κατάλληλες μέρες για να τις λύσετε. Είναι πιθανό να σας απασχολήσουν θέματα υγείας που υπήρχαν και μέχρι τώρα δεν είχατε καταλάβει. Αν έχετε μικρά ζώα, να τους δώσετε περισσότερη προσοχή. Να είστε υποψιασμένοι για παρασκήνιο.
Οικονομικά: Θα έχετε ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε οικονομικά ζητήματα με επιτυχία, αλλά ο όρος είναι να το κάνετε συνετά. Παρελθοντικές οικονομικές υποθέσεις θα δώσουν αποτελέσματα. Ζητήματα που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, που μέχρι τώρα δεν είχαν τα αποτελέσματα που θέλετε, υπήρχαν καθυστερήσεις και αντιξοότητες, θα αρχίσουν να εξελίσσονται προς όφελός σας
Συναισθηματικά: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει το ερωτικό παρελθόν και να ασχοληθείτε με αυτό. Οι σχέσεις θα ανανεωθούν και θα εξελιχθούν. Θα έχετε τη διάθεση και οι μέρες θα επιτρέψουν να περάσετε ερωτικά και ρομαντικά με το σύντροφο. Προσέξτε τις τάσεις ελέγχου και κτητικότητας που θα έχετε και μπορεί να φέρουν διαφωνίες.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, σκέφτομαι θετικά, κατανοώ, χαλαρώνω, ξεκουράζομαι, αγαπάω τον εαυτό μου.

Τοξότης

Έχοντας την Αφροδίτη στο ζώδιό σας είστε περισσότερο κερδισμένοι και μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει την εύνοιά της στη ζωή σας. Αυτή η εβδομάδα, όμως, απαιτεί προσοχή στο οικογενειακό περιβάλλον, στη σχέση με τα παιδιά και με τους φίλους, γιατί μπορεί να έρθετε σε συγκρούσεις και ρίξεις. Να είστε υποχωρητικοί. Είναι κατάλληλες μέρες να επικοινωνήσετε και να διαπραγματευτείτε ή να κλείσετε με επιτυχία θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας και τις κοινωνικές σας επαφές. Έχετε εύνοια από ανωτέρους. Μπορείτε να ασχοληθείτε και να ολοκληρώσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.
Οικονομικά: Μη διαπραγματευτείτε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν σχέση με φορείς ή φυσικά πρόσωπα, για χρήματα που χρωστάτε ή σας χρωστάνε, διότι το αποτέλεσμα δε θα είναι προς όφελός σας. Προσέξτε τις συναλλαγές που έχουν σχέση με το διαδίκτυο και το εξωτερικό. Μην ασχοληθείτε με δικαστικές υποθέσεις που έχουν σχέση με οικονομικά, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Αν υπήρχαν χρήματα που σας χρωστούσαν από την εργασία σας, μπαίνετε σε μια διαδικασία να τα πάρετε.
Συναισθηματικά: Προσέξτε τον αυθορμητισμό και τα νευρά στις σχέσεις. Αν αυτό μπορέσετε να το συγκρατήσετε, τότε θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες αλλά και να έχετε πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας. Το ερωτικό παρελθόν θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε.
Tips Εβδομάδας: Υποχωρώ, σκέφτομαι, δε βιάζομαι, δε μαλώνω, ακούω, κατανοώ.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα απαιτεί την πειθαρχία σας. Χρειάζεται να συγκρατηθείτε στις σχέσεις με τους γονείς και την πατρική οικογένεια γενικότερα, γιατί μπορεί να έχετε συγκρούσεις. Δεν είναι κατάλληλη εβδομάδα διαπραγματεύσεων για οικογενειακά ζητήματα. Στο περιβάλλον της καριέρας και στις κοινωνικές σας συναναστροφές είναι πιθανό να εκνευριστείτε και να έρθετε σε ρίξεις με τους προϊστάμενους σας ή με ανθρώπους εξουσίας. Αυτό μπορεί να βλάψει την κοινωνική σας εικόνα ή να υπάρχουν εξελίξεις που δε θα είναι προς όφελός σας, γι αυτό χρειάζεται να συγκρατηθείτε. Θα θελήσετε φυσικά και εσείς να δώσετε τέλος σε σχέσεις με ανθρώπους και καταστάσεις, διότι θα καταλάβετε ότι δε σας εξυπηρετούν πλέον.
Οικονομικά: Χρειάζεται προσοχή σε μυστικές οικονομικές δράσεις. Μην κινήσετε διαδικασίες και μη διαπραγματευτείτε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, γιατί δε θα έχουν καλή εξέλιξη, είτε να δώσετε αλλά είτε και να πάρετε.
Συναισθηματικά: Προσέξτε τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε, γιατί το αίσθημα της κτητικότητας και της ζήλιας θα σας οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές, που μπορεί να φέρουν οριστικές ρίξεις. Είναι μεγάλη η πιθανότητα να κληθείτε να αντιμετωπίσετε το ερωτικό παρελθόν.
Tips Εβδομάδας: Πειθαρχώ, συγκρατούμαι, προσέχω, κατανοώ, ακούω, δε βιάζομαι, υπερβαίνω.

Υδροχόος

Είναι μέρες που μπορείτε να ποντάρετε στην επέκταση των επιχειρηματικών σας σχεδίων, έστω και αν αυτό απαιτεί ρίσκο. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να λύσετε εκκρεμότητες μέσα στην πατρική οικογένεια και διαπραγματευτείτε τα συμφέροντά σας. Η σχέση με τα αδέρφια, όμως, χρειάζεται προσοχή, γιατί αν συναναστραφείτε με εγωισμό μπορεί να δημιουργήσετε διαφωνίες και ρίξεις. Να είστε αντικειμενικοί. Να προσέξετε τις επαφές με το εξωτερικό, με το διαδίκτυο και αν έχετε νομικές υποθέσεις να μην ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Αν οδηγείτε, συγκρατείστε τα νεύρα σας και να είστε προσεκτικοί.
Οικονομικά: Μπορείτε να διαπραγματευτείτε με επιτυχία τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Αν περιμένετε χρήματα από το παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να τα λάβετε ή να βάλετε τις προϋποθέσεις γι αυτό. Η εβδομάδα δεικνύει ισορροπία.
Συναισθηματικά: Σχέσεις από το παρελθόν επιστρέφουν και θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στο σύντροφο να μην είναι διασπαστική. Να υποχωρήσετε και να διαπραγματευτείτε, αν είστε απόλυτοι οι ρίξεις είναι πιθανές.
Tips Εβδομάδας: Συζητάω, ακούω, υπερβαίνω, είμαι αντικειμενικός, κατανοώ.

Ιχθύες

Εκμεταλλευτείτε οικονομικές ευκαιρίες που μπορεί να έχετε μέσα από την πατρική οικογένεια, από την εκμετάλλευση γης ή των ακινήτων γενικότερα. Με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα που αφορούν χρήματα που κερδίζετε από την εργασία σας αλλά και χρήματα που αφορούν τρίτους. Θα αναμετρηθείτε με τις ανασφάλειές σας και θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τους φόβους σας. Θα κάνετε μία προσπάθεια να τους αντιμετωπίσετε και γιατί όχι να τους εξαλείψετε. Είναι μια προσωπική, βαθιά και εσωτερική αναμέτρηση, που θα κάνετε με αφορμή την Πανσέληνο. Πολλά εσωτερικά κεφάλαια από αναζητήσεις που ήταν ανοιχτά θα κλείσουν.
Οικονομικά: Είναι εβδομάδα που χρειάζεται προσοχή. Μην έρθετε σε ρίξεις με τους άλλους για οικονομικά και μη διαπραγματευτείτε για τη χρηματοδότησή σας από τρίτους. Αν εσείς χρειάζεται να δώσετε χρήματα στους άλλους, σοφό θα ήταν να αρχίσετε τις διαδικασίες από την επόμενη εβδομάδα, γιατί τώρα θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Γενικώς, να είστε σε επιφυλακή και να έχετε την προσοχή σας τεταμένη.
Συναισθηματικά: Επιστροφές από το παρελθόν είναι και αυτή την εβδομάδα πιθανές. Προσέξτε τη συμπεριφορά που θα προέρχεται από ένα ερωτικό πάθος, θα χαρακτηρίζεται από ζήλια και κτητικότατα και μπορεί να αποφέρει παρεξηγήσεις. Αν θέλετε να διεκδικήσετε, θα χρειαστεί να το κάνετε ρομαντικά και όχι εμμονικά.
Tips Εβδομάδας: Σέβομαι, κατανοώ, υποχωρώ, ακούω, αποφασίζω, ξεχωρίζω, ξεκαθαρίζω.

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

https://astroteam.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. . .
SHARE:

Ο Δίας σε στάση (αύριο ξεκινά την ορθή του πορεία) και η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα ανανεώνουν την ελπίδα και την πίστη σε ένα όνειρο το οποίο για κάποιους λόγους έχει μείνει πίσω στις προτεραιότητες μας. Ωστόσο είναι μια ημέρα υπερβολής οπότε χρειάζεται την προσοχή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ποικιλία μπορεί να σας ανανεώσει σήμερα ακόμη και αν δεν κάνετε δραστικές αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό που μπορεί να αφορά και τον κοινωνικό σας κύκλο.

Για τους Ταύρους, αυτή τη στιγμή μπορείτε να εκτιμήσετε πράγματα τα οποία έχετε στη ζωή σας, φίλους και ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σας σταθούν όπου χρειαστείτε. Εστιάστε σε ένα όνειρο το οποίο έχει μείνει πίσω τον προηγούμενο διάστημα και αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να πάρετε καλές ιδέες μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους που συνεργάζεστε κυρίως. Η αναγνώριση που ζητάτε έρχεται και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο τον τρόπο δράσεών σας.

Για τους Καρκίνους, η δεκτικότητά σας είναι σήμερα σημαντική γιαυτό κινηθείτε ευέλικτα. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη και μέσα από εμπνεύσεις θα έρθετε πιο κοντά σε ένα όραμά σας. Αφεθείτε στη ροή.

Για τους Λέοντες, αξίες ή οικονομικά θέματα σήμερα θα μπορούσαν να πάρουν ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Καλό θα είναι να είστε δεκτική/ός και να δώσετε σημασία σε ότι νιώθετε πως έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

Για τους Παρθένους, μια παραγωγική στιγμή για εσάς αρχίζει στον τομέα της εργασίας και της καριέρας σας. Ειδικά σήμερα μπορείτε να δείτε αν μπορείτε ή όχι να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που έχετε ένα είδος συνεργασίας μαζί τους.

Για τους Ζυγούς, η καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία ευνοείται αυτή την στιγμή και θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία. Μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα εκτιμείστε την κατάσταση και δείτε σε τί αξίζει πραγματικά να δώστε την ενέργειά σας.

Για τους Σκορπιούς, πολλά πράγματα μπορείτε να καταλάβετε σήμερα τα οποία δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Πάρτε χαρά από δημιουργικά εγχειρήματα και αφήστε την φαντασία σας να οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Τοξότες, πολύ προσωπικά θέματα ενεργοποιούνται είτε μέσα από εξωτερικά ερεθίσματα είτε μέσω σκέψεων που κάνετε. Προσπαθήστε να δείτε τί κρύβεται πίσω από τις λέξεις που ακούτε σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, η πρόσβαση για να μπείτε στη θέση του άλλου είναι ευκολότερη σήμερα και παραγωγική αν το επιχειρήσετε. Εάν ταυτόχρονα μπορέσετε να τιθασεύσετε και τον παρορμητισμό σας θα κάνετε πετυχημένες κινήσεις με μεγάλο όφελος.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δεν μετράει τόσο ο χρόνος που θα διαθέσετε σε κάτι που ασχολείστε ή σε έναν άνθρωπο που έχετε κοντά σας αλλά η ποιότητα. Φιλτράρετε ότι κινητοποιείται μέσα από όμορφα συναισθήματα και δράστε με ενσυναίσθηση.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να δείτε τα πάντα γύρω σας με τα μάτια της καρδιάς σας. Σταθείτε πάνω από τις καταστάσεις ανεξάρτητα αν άλλοι δρουν πιεστικά προς εσάς ή βάζουν χρονοδιαγράμματα./astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ!

Η Σελήνη στους Ιχθύες και ο Ερμής ανάδρομος απέναντι από τον Χείρωνα μπορεί να δυσκολέψουν την πορεία των πραγμάτων που θέλουν λογική, οργάνωση και πλαίσιο για να προχωρήσουν. Ωστόσο, είναι μια πολύ καλή ημέρα να δώσουμε την φροντίδα μας και να ανοίξουμε την αγκαλιά μας στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αγκαλιάζοντας ταυτόχρονα και δικές μας πτυχές που πονούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, πολλές σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τις ταξινομήσετε πριν προβείτε σε ενέργειες και δράσεις. Σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται ευαισθησία και ενσυναίσθηση για να είναι σήμερα παραγωγικές.

Για τους Ταύρους, σήμερα οι εμπνεύσεις σας είναι πολύ δυνατές. Αν αποφασίσετε να τις μοιραστείτε με ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα θα μπορούσατε να βοηθήσετε και εκείνους παίρνοντας διπλή χαρά.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να μην κάνετε πολλές δράσεις αντιθέτως θα πρέπει να αφεθείτε στις εμπνεύσεις σας. Αξιολογήστε τις και εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά δημιουργικό και μπορεί να επεκταθεί.

Για τους Καρκίνους, μια δική σας εσωτερική κατάσταση φαίνεται να έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και να μονοπωλεί στις σκέψεις σας. Δώστε χώρο και χρόνο σε αυτή συζητώντας την αν το θέλετε με τους ανθρώπους που νιώθετε κοντά σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω εσωτερικής ανάγκης ενδέχεται να θελήσετε να απομονωθείτε ή να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Θα πρέπει να γίνει αποδεκτό από τους γύρω αλλά και από εσάς την ίδια/τον ίδιο πως έχετε το δικαίωμα αυτό.

Για τους Παρθένους, αν μπορείτε σήμερα να προσφέρετε την βοήθειά σας και τις υπηρεσίες σας για έναν ανώτερο σκοπό καλό θα είναι να το κάνετε. Διαφορετικά μην αναλωθείτε σε καταστάσεις που σας ωθούν άλλοι άνθρωποι γύρω σας χωρίς την θέλησή σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για πολλές συζητήσεις. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι δυνατές και μπορείτε να τις εμπεριέχετε σε μια καθημερινή σας δραστηριότητα η οποία χρειάζεται μια αλλαγή αυτή την στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα γεμίζει το μυαλό σας με σκέψεις αλλά ταυτόχρονα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να τις βάλετε σε μια παραγωγική σειρά. Μια δημιουργική κατάσταση είναι ενεργή και μπορείτε με κάποιον τρόπο να την προχωρήσετε αφού τελειώσετε την διαδικασία ταξινόμησης.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού ενδέχεται να σας φορτίσουν σήμερα γιαυτό πάρτε τις αποστάσεις σας από πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να σας επηρεάσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δράστε κατά βούληση και όπου εσείς νιώθετε ασφαλής.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον. Μία κατάσταση ή ένας άνθρωπος ενδέχεται να μην είναι τόσο ειλικρινής ή αληθινός όσο θα θέλατε να είναι.

Για τους Υδροχόους, αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να πάρουν περισσότερη ενέργεια από αυτή που θέλετε να διαθέσετε. Επίσης καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα σήμερα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας αλλά κάτι σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με βαθύτερα πράγματα και περισσότερο ουσιώδη. Προσφέρετε την βοήθειά σας στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.https://astroguide.gr/

 

ΖΩΔΙΑ

Σαββατοκύριακο 16 ως 17/10/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Από την Όλγα Αγγέλου
Αγαπημένα ζωδιάκια το διήμερο αυτό προβλέπεται η διάθεση μας να είναι μεταβαλλόμενη. Το Σάββατο μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι αυτό που θα κυριεύσει τη διάθεσή μας είναι η ανάγκη να τακτοποιήσουμε ζητήματα της καθημερινότητας ρουτίνας που μπορεί να μας προβληματίζουν. Το κακό όμως είναι ότι θα μας επιφορτιστούν με άγχος και επικριτικότητα που δεν θα βοηθήσει στην προσωπική μας ζωή ή την περίπτωση νέας γνωριμίας που μπορεί να υπάρξει. Για αυτό καλά θα κάνουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που εκδηλώνουμε αυτά που σκεφτόμαστε.


Το Σάββατο ανεβάζει τη διάθεση μας και έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το υπόλοιπο της ημέρας με αισιοδοξία, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να επιδιώξουμε να βρεθούμε με το ταίρι ή με παρέα που μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, να διασκεδάσουμε, να συζητήσουμε, να περάσουμε όμορφα και να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα.

Η ανάγκη να βρεθούμε με το σύντροφο ή να φλερτάρουμε με σκοπό μία νέα γνωριμία θα είναι κυρίαρχη την Κυριακή. Το απόγευμα της Κυριακής δίνει την ώθηση για έντονη επικοινωνία, χαρά, ευεξία, ανάγκη για συζήτηση που ξεφεύγει από τα όρια του άγχους και μας οδηγεί στο να εκφραστούμε ευχάριστα, επηρεάζοντας θετικά την προσωπική μας ζωή, δίνοντας θετική ώθηση στη σχέση ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.


ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Μην αφήσεις την γκρίνια και τη μουρμούρα που μπορεί να προκύψουν από τη ρουτίνα να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σου. Το Σάββατο στρέφει το ενδιαφέρον σου στη λεπτομέρεια, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να κλείσεις ζητήματα με το ταίρι σου που άπτονται του καθημερινού προγραμματισμού και μπορεί να σας φέρνουν σε αντιπαράθεση. Το μεσημέρι της Κυριακής, θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να βρεθείς με το σύντροφό σου, πόσο μάλλον δε το απόγευμα της Κυριακής που σου δίνει την ανάγκη για έντονη επικοινωνία και διασκέδαση μαζί του.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορεί να μη σου δημιουργήσει την κατάλληλη διάθεση για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις με σκοπό να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Αυτό γίνεται πιο εύκολα από το μεσημέρι της Κυριακής, όπου η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις έρχεται στην επιφάνεια δυναμικά. Το απόγευμα της Κυριακής σε κάνει άκρως επικοινωνιακό, άκρως διασκεδαστικό και δεν θα είναι εύκολο σε νέα γνωριμία να σου αντισταθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Εξαιρετική θα είναι η διάθεση σου το Σάββατο γιατί θα σου δώσει χαρά, αισιοδοξία, κέφι, παιδικότητα. Το απόγευμα εντείνει τα συναισθήματα, σε γεμίζει και πάθος και λειτουργείς μοναδικά με το ταίρι σου. Η Κυριακή ανεβάζει το κέφι και την αισιοδοξία στα ύψη, κάτι που εκφράζεται έντονα σε επικοινωνιακό επίπεδο και μπορείς να περάσεις μαγικά ανανεώνοντας τη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Είναι γεγονός ότι η διάθεση σου είναι στα ύψη, καθώς αντιλαμβάνεσαι και ο ίδιος ότι μπορείς να γοητεύσεις, να φλερτάρεις, να παίξεις το ερωτικό παιχνίδι όπως μόνο εσύ ξέρεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι. Το απόγευμα του Σαββάτου εμβαθύνει τα συναισθήματα και εντείνει τον πόθο. Η Κυριακή σε ωθεί σε παρέες και με την έντονη κοινωνικότητα σου και την αισιοδοξία σου νέες γνωριμίες πολύ ενδιαφέρουσες μπορεί να προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το Σάββατο αυτό που περισσότερο θέλεις να κάνεις είναι να παραμείνεις τον προσωπικό σου χώρο και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ρομαντική ατμόσφαιρα για μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Το μεσημέρι της Κυριακής εκτοξεύει τη διάθεσή σου στα ύψη, γεμίζοντάς σε χαρά και κέφι, κάτι που μπορείς να μεταδώσεις και στο σύντροφό σου. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ιδανικές παρέες, συζητήσεις περνώντας ευχάριστα τις τελευταίες ώρες αυτού του διημέρου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Έντονη μπορεί να είναι η εσωστρέφεια το Σάββατο γιατί σε οδηγεί στο να μείνεις με λίγα και καλά κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις ήσυχες στιγμές. Το μεσημέρι της Κυριακής σε ωθεί στο να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να φλερτάρεις, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές νέες γνωριμίες. Το απόγευμα εντείνει τη διάθεση για επικοινωνία και ερωτικά πειράγματα και νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα είναι άκρως ενδιαφέροντα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η διάθεση για επικοινωνία και έντονη κοινωνική ζωή καταλαμβάνει εσένα αλλά και το ταίρι σου και είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσεις να διασκεδάσεις μαζί του και να περάσεις ευχάριστα αυτή την μέρα. Το Σάββατο εντείνει τα βαθιά συναισθήματα που μπορεί να νιώθεις και μπορείς να τα εκδηλώσεις στο σύντροφό σου με μεγαλύτερη ευκολία. Η Κυριακή, ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές πάθους.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Άκρως επικοινωνιακός προβλέπεται να είσαι το Σάββατο, γιατί σε ωθεί στο να είσαι εξωστρεφής, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που, γιατί όχι, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Το Σάββατο μπορεί να φέρει κοντά σου μία νέα γνωριμία που θα είναι καταλυτική, μεταμορφωτική για σένα. Η Κυριακή, απογειώνει τη χαρά, την έξαψη, το πάθος και πολλοί θα είναι αυτοί που θα εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον για σένα.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Καλό είναι να είσαι προσεκτικός το Σάββατο γιατί η ενασχόλησή σου με οικονομικά ζητήματα μπορεί να μην αφήνει χρόνο για σένα και τον άνθρωπό σου και αυτό να γίνει αιτία σύγκρουσης. Την Κυριακή το μεσημέρι η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται κυρίαρχη. Θέλεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, να διασκεδάσεις μαζί του, να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ανασφάλειες, υλικές και συναισθηματικές, είναι πιθανό το Σάββατο να μην σε αφήνουν να απελευθερωθείς και να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης. Η διάθεσή σου αλλάζει, έχεις ανάγκη για να επικοινωνήσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που το πιθανότερο είναι να εντυπωσιάσεις, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό για την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστείς και κυρίως θα επιθυμείς να καλύψει τις συναισθηματικές του ανάγκες, βάζοντας το ταίρι σου σε αυτό το παιχνίδι. Το απόγευμα του Σαββάτου δημιουργεί προϋποθέσεις μοναδικού πάθος και ερωτισμού αλλά και έκφρασης των βαθύτερων συναισθημάτων σου. Η Κυριακή απογειώνει τη διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή και δεν αποκλείεται να περάσετε υπέροχες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, έχοντας ευχάριστες συζητήσεις.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το απόγευμα του Σαββάτου δημιουργεί γύρω σου ένα έντονο μαγνητικό πεδίο, άκρως ερωτικό, που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορες νέες γνωριμίες που πιθανά να προκύψουν. Η Κυριακή εκτοξεύει τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με παρέες με νέα πρόσωπα που πιθανά να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.


ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο έχεις την διάθεση να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς μόνο με το ταίρι σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό. Το μεσημέρι της Κυριακής βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο επιδιώκεις να βρεθείς εσύ και το ταίρι σου με παρέες που θα περάσετε υπέροχα. Το απόγευμα απογειώνει το κέφι και μπορείς να κάνεις εξαιρετικές συζητήσεις με τον άνθρωπό σου εκδηλώνοντας τα συναισθήματά σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο το πιθανότερο είναι να σε απασχολούν ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει και να μην είναι εύκολο να βγεις από το καβούκι σου. Την Κυριακή το μεσημέρι ανεβάζει τη διάθεση σου, γι’ αυτό και καλό είναι να μην χάσεις ευκαιρία και να βρεθείς σε παρέες, όπου νέες γνωριμίες θα δείξουν το ενδιαφέροντος για σένα. Το απόγευμα απογειώνει την επικοινωνία, τη διάθεση για φλερτ και τη θέληση για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο όλα οδηγούν στις φιλικές σου παρέες αλλά και σε συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις μαζί με τον σύντροφό σου, δράσεις που σας φέρνουν πιο κοντά. Το απόγευμα μπορεί να φέρει διεισδυτικές συζητήσεις και εκ βαθέων εξομολογήσεις των συναισθημάτων σας. Η Κυριακή εκτοξεύει τη χαρά και την διάθεση να διασκεδάσετε περνώντας μοναδικές στιγμές έρωτα και κεφιού.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Επικεντρώνεσαι στους φίλους σου και είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από αυτούς που θα σε εντυπωσιάσουν. Το απόγευμα του Σαββάτου εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό και είναι πιθανό να μαγνητίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η Κυριακή απογειώνει την αισιοδοξία σου και θα είναι δύσκολα να σου αντισταθεί όποιος βρεθεί γύρω σου, καθώς κατακτάς τους πάντες στο πέρασμά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Είναι πιθανό να επικεντρωθείς τόσο σε επαγγελματικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και να μην αφεθείς να περάσεις όμορφα, το Σάββατο. Την Κυριακή απελευθερώνεσαι απόλυτα και επιδιώκεις με το ταίρι σου να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα. Το απόγευμα σε καθιστά τον πρωταγωνιστή της παρέας αλλά και σου δίνει ώθηση να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες στο σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Κοινωνικές υποχρεώσεις και επαγγελματικές ευθύνες κυρίως σε απασχολούν το Σάββατο και σε γεμίζει άγχος και ένταση, κάτι που σε οδηγεί στο να αφήσει στην άκρη την προσωπική σου ζωή. Η Κυριακή κάνει έντονη την ανάγκη σου για επικοινωνία με το φιλικό σου περιβάλλον χωρίς να αποκλείει νέες γνωριμίες μέσα από αυτό. Το απόγευμα σου δίνει το βήμα να εντυπωσιάσεις όποιο πρόσωπο σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Μοναδική ευκαιρία έχεις το Σάββατο να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, καθώς η αισιοδοξία και ο έρωτας σε πλημμυρίζουν. Το απόγευμα, κάνει έντονο το πάθος μέσα σου, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί μοναδικά στη σχέση σου και να οδηγηθείς σε υπέροχες στιγμές έξαψης και πόθου. Η Κυριακή μπορεί να φέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης με το σύντροφο και την παρέα σας, απογειώνοντας στη διάθεσή σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ο έρωτας βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου το Σάββατο και σε ωθεί να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να κατακτήσεις πολλά πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρεις το δρόμο σου νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει μορφωτικά για την προσωπική σου ζωή. Η Κυριακή σε ωθεί στο να συναναστραφείς με φιλικές παρέες, όπου θα διασκεδάσεις και θα εντυπωσιάσεις κατακτώντας οποίον σου κινήσει το ενδιαφέρον.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Άγχος και νευρικότητα μπορεί να εκδηλώσεις το Σάββατο. Βγάζει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να εκτονώσεις με απότομο τρόπο στο ταίρι σου και να προκαλέσεις προβλήματα. Την Κυριακή, το κέφι απογειώνεται, η αισιοδοξία είναι η κυρίαρχη και η ανάγκη να περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου καθοριστική. Η Κυριακή σε ωθεί στο να συναντήσεις φιλικές παρέες και να έχετε με το ταίρι σου ευχάριστες συζητήσεις, δημιουργώντας εξαιρετικό κλίμα μεταξύ σας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην αφεθείς στο άγχος και στη μοναχικότητα, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με απωθημένα και βαθύτερους φόβους που σου δημιουργούν νευρικότητα. Το μεσημέρι της Κυριακής, η διάθεσή σου βελτιώνεται καθοριστικά, βρίσκεις τη χαρά και το κέφι και δεν θα διστάσεις να διασκεδάσεις με παρέες που θα βρεθείς και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Το απόγευμα, λειτουργεί άκρως χαλαρωτικά για σένα, εκδηλώνοντας το χιούμορ σου και κερδίζοντας με την αισιοδοξία και θετικότητά σου νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο είναι η ιδανική ευκαιρία να βρεθείς κοντά με το ταίρι σου, να δείξεις κατανόηση, συντροφικότητα και να περάσετε ένα έντονο ερωτικό διήμερο. Το απόγευμα του Σαββάτου εντείνει το πάθος και βοηθά την εκδήλωση των βαθύτερων συναισθημάτων. Την Κυριακή βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβοι που αν δεν διαχειριστείς με ψυχραιμία θα προκαλέσουν ένταση στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο είναι η δική σου στιγμή να φλερτάρεις και να κατακτήσεις τους πάντες στο πέρασμά σου, αφού γοητεύεις με τον τρόπο που επικοινωνείς, με την κατανόηση που δείχνεις, με τη διπλωματικότητα που σε διακρίνει. Το απόγευμα του Σαββάτου βγάζει το πάθος που κρύβεις μέσα σου και μπορείς να μαγνητίζεις νέες γνωριμίες που θα βρεθούν κοντά σου. Η Κυριακή ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι και τον ερωτισμό και δεν θα χάσεις ευκαιρία να παίξεις και να κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.https://www.zwdiasimera.gr/

ΖΩΔΙΑ

Η επιθυμία όλων των ανθρώπων είναι να έχουν μια στρωμένη ζωή, με ευκαιρίες στην καριέρα τους και καλή προσωπική ζωή. Ορισμένοι έχουν την τύχη να βρίσκονται στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή, ενώ άλλοι, με πείσμα κυνηγούν τις ευκαιρίες.

Στις 15/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει, μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (22ο 20’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα έχουμε το άγγιγμα της τύχης, δηλαδή θα μας εμφανισθούν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε την δυνατότητα να επιλύσουμε υποθέσεις οι οποίες είναι σε εκκρεμότητα και μέχρι τώρα δυσκολευόμασταν.

Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να γνωρίσουμε ανθρώπους οι οποίοι θα μας βοηθήσουν με τις γνώσεις και τις γνωριμίες τους.

Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή θα έχουμε σημαντική βοήθεια από τον σύντροφο μας, ενώ μπορεί να γνωρίσουμε και ένα άτομο, το οποίο θα μας βοηθήσει να αφήσουμε πίσω μας τις δύσκολες στιγμές και να κάνουμε μαζί του όνειρα για το μέλλον.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόος) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την εύνοια της τύχης σε όλη την γενέθλια χρονιά τους. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία, θα δώσει την δυνατότητα να γνωρίσουν σημαντικά πρόσωπα μέσα από το φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ευτυχισμένη σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από φίλους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία, θα βοηθήσει να ξεχωρίσουν στην δουλειά τους με την ικανότητα τους να βρίσκουν εύκολα λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, ενώ μια επιτυχημένη οικονομική συνεργασία θα αποτελέσει το διαβατήριο της επαγγελματικής τους καταξίωσης. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα νιώσουν την σχέση τους να δυναμώνει, ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανόν ο έρωτας να βρίσκεται στο διπλανό γραφείο.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία, θα φέρει στην ζωή τους την πολυπόθητη προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν και να τολμήσουν να κάνουν τα επόμενα βήματα στην καριέρα τους, όσο μεγάλα και αν φαίνονται. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βιώσουν την επιτυχία και την ευτυχία στην ερωτική τους ζωή.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία, θα βοηθήσει να ξαναβρούν την αυτοκυριαρχία τους, σημαντικό ρόλο σε αυτό η ικανότητα τους να βρουν λύσεις στις οικονομικές τους υποθέσεις, αλλά και οι νέες οικονομικές συνεργασίες που έρχονται με μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον, τις οποίες όμως θα πρέπει για λίγο καιρό να κρατήσουν μυστικές. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, ένας μυστικός έρωτας θα τους ανανεώσει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσήhttps://www.oroskopos.tv/

 

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.