Μαΐου 16, 2022

ΖΩΔΙΑ

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αποφορτίζει την ένταση της χθεσινής Έκλειψης, ωστόσο η σχέση της με τον Δία και απέναντι από τον Ερμή ανάδρομο ενισχύει την υπερβολή και το ρίσκο για λάθος ή γενικότερα παρορμητικές κινήσεις. Τρεις μετράμε και μία κόβουμε σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εμπνεύσεις και νέες ιδέες έρχονται βοηθητικά σε κάτι που στηρίζετε και θέλετε να αναπτύξετε. Ωστόσο, καλό θα είναι να λειτουργήσετε με ρεαλιστικές προσδοκίες, χωρίς υπερβολές ή ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Για τους Ταύρους, δείτε τα πράγματα σήμερα πιο σφαιρικά και μην σταθείτε σε λεπτομέρειες οι σκέψεις οι οποίες είναι αμφιβόλου προελεύσεως. Η δυναμική της χθεσινής Έκλειψης θα είναι ενεργή αρκετές ημέρες λόγω ότι σας επηρεάζει άμεσα γιαυτό θα πρέπει να είστε απόλυτα αντικειμενική/ός στις σκέψεις και τις δράσεις σας.

Για τους Διδύμους, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας και η Σελήνη σήμερα απέναντι δεν βοηθά καθόλου τις επαφές με ανθρώπους που συνδέεστε με τον οποιονδήποτε τρόπο. Δεν λέω να κλειστείτε στο σπίτι, ωστόσο λειτουργείστε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε αποφεύγοντας καταστάσεις οι οποίες υπάρχει το ενδεχόμενο να σας φορτίσουν.

Για τους Καρκίνους, μια δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα παίρνει χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας. Θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα παραγωγική και επεκτατική αν παραμείνετε εστιασμένη σε ότι αντικειμενικά μπορεί να εξελιχθεί αυτή τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η σημερινή ημέρα με ενέργεια και δυναμική για να ασχοληθείτε με κάτι που έχετε στη καρδιά σας. Μην αναλωθείτε σε πράγματα και καταστάσεις που δεν είναι της παρούσας φάσης ή που θα σας ρουφήξουν την ενέργεια χωρίς σημαντικό λόγο.

Για τους Παρθένους, αποφύγετε πολλές συζητήσεις και επαφές, ειδικά αν δεν είναι κάτι επείγον να γίνει άμεσα. Δώστε χώρο σε προσωπικά ζητήματα ωστόσο δράστε περισσότερο αυτόνομα και με κέντρο εσάς και τις ανάγκες σας. Οικογενειακά και εργασιακά θέματα αφήστε τα για σήμερα και αύριο στην άκρη.

Για τους Ζυγούς, επαφές και σχέσεις σήμερα μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες πάνω σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις. Λόγω των πλανητικών δεδομένων κρατήστε μικρό καλάθι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και ευκαιρίες.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να το κάνετε με όρεξη και προσαρμοστική διάθεση. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά και αξίες γενικότερα. Με αυτούς τους τομείς καλύτερα να ασχοληθείτε σε λίγες ημέρες.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει ενέργεια και σθένος να ασχοληθείτε με ότι είναι σημαντικό για εσάς και κυρίως την προβολή σας. Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σας δεν λειτουργεί βοηθητικά κυρίως σε τομείς που συνδέεστε ή συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους, οπότε κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε πολύ σημασία σε ότι ακούτε ακόμη και σε συγκεκριμένες σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας. Καλό θα είναι να σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα και ότι γνωρίζετε καλά και υπάρχουν αποδείξεις. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας γεμίσει αμφιβολίες ή να σας μπερδέψει.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά θέματα ενεργοποιούνται σήμερα και μπορείτε να είστε μέρος αυτών με επιτυχία. Αφεθείτε στη ροή, γιατί είναι σίγουρο πως είστε σε θέση να κατανοήσετε πότε χρειάζεται να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά και πότε καλό θα είναι να παραμείνετε εκεί που είστε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι βοηθητικά για δράσεις που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα γιαυτό προχωρήστε με σύνεση. Ειδικότερα θέματα που αφορούν την εργασία ή το σπίτι σας καλό θα είναι να τα αφήσετε λίγες ημέρες, χωρίς να τους δώσετε ιδιαίτερη σημασία.

ΖΩΔΙΑ

Στις 15 Μαΐου 2022 ο Ήλιος από τις 24° 50’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα αυξήσει την ευαισθησία και την συμπόνια μας προς τους άλλους. Θα μπορέσουμε να ταυτιστούμε συναισθηματικά με την όποια ψυχική κατάσταση των άλλων ανθρώπων και με τον τρόπο αυτό να κατανοήσουμε, τόσο την συμπεριφορά τους, όσο και τα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά. Βέβαια, κάτι τέτοιο απαιτεί από εμάς μια σύμπραξη μεταξύ των προσωπικών, συναισθηματικών αλλά και γνωστικών μας λειτουργιών. Αυτά θα μας επιτρέψουν, πριν από όλα, να αναγνωρίσουμε τη δική μας συναισθηματική κατάσταση έτσι ώστε να αλληλεπιδράσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τους όποιους άλλους και να δούμε τις σχέσεις μας να ευδοκιμούν.

 

Μπορούμε λοιπόν με την όψη αυτή να αποφασίσουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με φιλανθρωπικές οργανώσεις, με τη φροντίδα του περιβάλλοντος ή να κάνουμε πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν, τόσο τη δική μας ζωή, όσο και των άλλων. Αυτή είναι, επίσης, μια ιδανική στιγμή για να εκφράσουμε την πιο φιλάνθρωπη και ιδεαλιστική πλευρά μας εξυπηρετώντας και φροντίζοντας τους άλλους. Θα μπορούσαμε να γίνουμε μέλος μιας περιβαλλοντολογικής ομάδας ή μιας ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσουμε μια ώθηση στην αυτοεκτίμησή μας και την προσωπική μας ικανοποίηση.

Αυξημένη όμως θα είναι και η φαντασία μας, όπως επίσης και οι καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Θα μας τραβήξουν, λοιπόν, περισσότερο θέματα σχετικά με την δημιουργικότητά μας και θα νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε πράγματα που θα μας κάνουν περισσότερο χαρούμενους ενώ, ταυτόχρονα, θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο. Αυτό μπορεί να είναι ένα κείμενο, μια εργασία, ένα καλλιτέχνημα, ένα προϊόν και πολλά άλλα.

Η όψη αυτή θα τονίσει την ενεργητική μας φαντασία, δηλαδή την ικανότητά μας να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερό μας κόσμο και, όχι μόνο να κάνουμε τέχνη στοιχεία που παίρνουμε από τα όνειρα και τις φαντασιώσεις μας που υπάρχουν ακόμα και στο ασυνείδητό μας, αλλά και να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι στεναχώριες μας υπάρχουν γιατί δεν έχουμε την δύναμη να διαχωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό από τις καθημερινές μας εμπειρίες που φτιάχνουν διάφορα παροδικά «εγώ» τα οποία είναι ξεκάθαρα βασισμένα στο συναίσθημα. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει μέσα από την επίγνωση, δηλαδή την ακριβή συναίσθηση της πραγματικότητας, να πάρουμε πολύτιμες γνώσεις σε σχέση, τόσο με τον ίδιο μας τον εαυτό, όσο και με τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή. Μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε και το ίδιο μας το μέλλον καθώς μπορούμε να βάλουμε στόχους, να κάνουμε όνειρα και να τα δούμε να πραγματοποιούνται καθότι μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας.

Τέλος, η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας γιατί η καθημερινότητα μας εξαντλεί. Έτσι, θα αναζητήσουμε μια ανάπαυλα, μια χαλάρωση αλλά και θα φροντίσουμε να βάλουμε, εκτός από τον καλό ύπνο, την ήπια σωματική άσκηση και την υγιεινή διατροφή στη ζωή μας καθώς όλα αυτά συμβάλουν στην δημιουργία, όχι μόνο μιας καλύτερης διάθεσης αλλά και ποιότητας ζωής.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;
Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή : Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να ακούσετε το ένστικτό σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Βαδίστε με περίσσεια αυτοπεποίθηση και, σε περίπτωση που αμφιταλαντευτείτε ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημά σας, ακολουθήστε την διαίσθησή σας. Έτσι, όχι μόνο θα αποφύγετε περίεργες ή ακόμα και άσχημες καταστάσεις, αλλά να είστε σίγουροι ότι γεγονότα θα αποκαλύψουν και κάποιο παρασκήνιο, ίσως ακόμα και στο εργασιακό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και ευδιαθεσία καθώς οτιδήποτε ήταν, ως ώρας, μπλοκαρισμένο τώρα απεμπλέκεται και η ενεργή ροή των πραγμάτων αποκαθίσταται προσφέροντάς σας ικανοποίηση. Θα υπάρξουν κοινωνικές, φιλικές αλλά ακόμα και επαγγελματικές επαφές που θα έχουν θετική επίδραση καθώς θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσουν να ατενίσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία και χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς σε ό,τι αφορά συζητήσεις κάτω από το τραπέζι που έχουν σχέση με μια καινούργια επαγγελματική σας πραγματικότητα. Οτιδήποτε σας απογοήτευσε, μπορείτε να το αφήσετε πίσω και να ατενίσετε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία. Επίσης, ενισχύστε την ψυχολογία σας μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και επαφές με φίλους και γνωστούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας κάνει ιδιαίτερα καλό το να ανοιχτείτε κοινωνικά και να κάνετε γνωριμίες γιατί το σίγουρο είναι ότι οι επαφές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Επιπλέον, αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να έρθετε ξανά σε επαφή με φίλους και γνωστούς με τους οποίους έχετε καιρό να βρεθείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές έτσι ώστε να γεμίσετε τις συναισθηματικές σας μπαταρίες.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά σας ανοίγματα καθώς, τόσο οι τρέχουσες συνθήκες, όσο και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας θα δημιουργήσουν ένα θετικό πλαίσιο μέσα στο οποίο με επιτυχία θα κινηθείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανανεωθείτε και, αφήνοντας πίσω τις όποιες ανασφάλειες, θα νιώσετε ενθουσιασμό και ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια, τρόπον τινά, ανοίγματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή, τα οποία και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε πάση θυσία. Σε ό,τι αφορά τη καριέρα σας, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να βγείτε από κάποιες αρνητικές, κυρίως για τα οικονομικά σας, καταστάσεις. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα νιώσετε ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σας ή θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα αισθηματική γνωριμία οι αδέσμευτοι.


ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι η τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα είναι μια πηγή άγχους για εσάς αυτό το διάστημα. Ωστόσο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για μια νέα επαγγελματική συμφωνία που θα αναβαθμίσει τα εισοδήματά σας και θα σας επιτρέψει να καλύψετε οικονομικές σας υποχρεώσεις. Επίσης, θα σας απασχολήσει η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας καθώς θα βρείτε λύσεις κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήστε πίσω σας όποια σχέση, είτε προσωπική, είτε επαγγελματική, δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Δεδομένου ότι ο καθένας από εμάς οφείλει, κυρίως, στον εαυτό του να εξελιχθεί, καλό είναι να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους και καταστάσεις που μας βοηθούν να προχωρήσουμε και να αναπτυχθούμε. Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται, λοιπόν, στο διάβα σας και μια νέα ελπιδοφόρα εποχή ξεκινάει για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και, είτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε ό,τι επιδέχεται βελτίωση, είτε να ψάξετε για κάτι άλλο που μπορεί να πάει την καριέρα σας ένα βήμα παραπέρα. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να οργανώσετε το χρόνο σας καλύτερα έτσι ώστε να βρείτε χρόνο για τους οικείους σας και να κάνετε ακόμα πιο όμορφη την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βελτιωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις μέσα από εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις περί συντροφικότητας και συναισθηματικής αμοιβαιότητας. Αφήστε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει για το τι είναι σωστό να κάνετε και δείξτε αγάπη, στοργή και κατανόηση των αναγκών των, όποιων, άλλων της ζωής σας καθώς και εσείς από αυτούς θέλετε να σας φερθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να βγείτε από την ανασφάλεια και να δείτε το μέλλον σας με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Θα έχετε κάποιες νέες και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που αξίζουν την προσοχή σας. Επίσης, θα νιώσετε πιο κοντά συναισθηματικά με τα μέλη της οικογένειάς σας ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα ασχοληθείτε με μια ανακαίνιση κατοικίας ή αγορά επίπλων.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή ζητά από εσάς να εμπιστευτείτε την εσωτερική σας φωνή και να βαδίσετε με γνώμονα την προσωπική σας ηρεμία και γαλήνη. Θα βρείτε λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα που σας έχουν ταλανίσει συναισθηματικά και ψυχολογικά και θα αξιοποιήσετε, ακόμα και επαγγελματικά, κάποιες νέες γνωριμίες. Ένα ταξίδι θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην καρδιά σας. Αν, ωστόσο, δεν μπορείτε να το πραγματοποιήσετε ακόμα, βρείτε άλλους τρόπους για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

https://www.myastro.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ/ΣΚΟΡΠΙΟΥ 

Συναισθηματικά κυρίως θέματα των τελευταίων 6 μηνών κινητοποιούνται αυτή την στιγμή ώστε να βρεθεί μια δημιουργική διέξοδος. Οι εσωτερικές εντάσεις καθώς και οι εξωτερικές πιέσεις μπορεί να οδηγούν σε συγκρούσεις κυρίως λόγω της συμμετοχής του Κρόνου στην συγκεκριμένη Έκλειψη και θα χρειαστεί να βρούμε τρόπους να εξαλείψουμε ότι δημιουργεί δυσαρμονία. Η συμμετοχή του Άρη με τον Ποσειδώνα θα μας δώσει το απαραίτητο σθένος και να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας αποδεχόμενοι κάθε πρόκληση η οποία μπορεί να λάβει χώρα. Λίγο περισσότερο προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις χωρίς την απαραίτητη σκέψη, λόγω του Ερμή ανάδρομου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη σας βάζεις την διαδικασία να σκεφτείτε αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν στο εδώ και τώρα της ζωής σας. Τομείς που σχετίζονται με τα κοινωνικά, τα οικονομικά και γενικότερα ότι έχει αξία για εσάς χρειάζονται ένα είδος ανανέωσης. Κρατήστε με οποιονδήποτε τρόπο την αυτοεκτίμησή σας ψηλά.

Για τους Ταύρους, οι Εκλείψεις σας επηρεάζουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σας έχουν σε εγρήγορση. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη σας επηρεάζει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο γιαυτό θα πρέπει να δείτε με ηρεμία και ίσως σε λίγες ημέρες (όχι σήμερα) ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις έχει φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας και σε συνδυασμό με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη δεν είναι ότι καλύτερο να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά πράγματα. Απεναντίας, δώστε χώρο και ενέργεια μόνο σε ότι σας κάνει να νιώθετε χαρά ή τουλάχιστον δεν σας επιβαρύνει σε ψυχικό κυρίως επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την εργασία και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ακόμη και αν ξαφνικά εμπόδια σας κρατούν πίσω από όνειρα και προσδοκίες δώστε χώρο και κυρίως χρόνο σε κάτι που σας ηρεμεί και ασχοληθείτε ξανά με τα τρέχοντα σε λίγες ημέρες.

Για τους Λέοντες, σημαντικά πράγματα τα οποία είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή θέλετε να τα εξαλείψετε και διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας. Καλό θα είναι να επιλέξετε την πιο ορθή, όχι την πιο σύντομη. Κάποιες διαδικασίες χρειάζονται τον δικό τους χρόνο για να ολοκληρωθούν. Θέματα σπιτιού προχωρήσετε τα χαλαρά.

Για τους Παρθένους, παρόλο που διανύετε μία περίοδο που ένα πέπλο κινείται πάνω από τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, σήμερα αυτός ο τομέας μπορεί να σας φανεί με κάποιον τρόπο χρήσιμος. Νέες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται στο μυαλό σας και μπορείτε να τις μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους, αρκεί να επιλέξετε τους κατάλληλους. Προσοχή σχέσεις με συγγενείς.

Για τους Ζυγούς, διάφορα θέματα και δραστηριότητες είναι ανοιχτές ζητώντας την προσοχή σας, την γνώμη σας και την εκτίμησή σας. Με λίγα λόγια πολλά πράγματα περνούν από το χέρι σας αυτή την περίοδο τα οποία όχι πάντα εύκολα διαχειρίσιμα. Η ανάγκη να πάρετε την επιβράβευση που σας αξίζει κινητοποιείται έντονα σήμερα με την Σεληνιακή Έκλειψη ωστόσο θα ήταν σωστό να περιμένετε λίγες ημέρες πριν «απαιτήσετε» αυτό που δικαιούστε.

Για τους Σκορπιούς, η Έκλειψη σας επηρεάζει άμεσα και μαζί με εσάς και τους τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε φιλικό είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. Το να αφήσετε στην άκρη ότι σας βαραίνει ψυχικά και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας εκφράζει και γεννά νέα δημιουργικά ενδεχόμενα είναι η άλλη πλευρά της σημερινής Έκλειψης οπότε συντονιστείτε με αυτή την δημιουργική πλευρά της.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής απέναντί σας δεν λειτουργεί βοηθητικά σε τομείς που σχετίζεστε ή συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους και η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη επιδεινώνει αυτή την κατάσταση. Επειδή οι σκέψεις σας δεν είναι ξεκάθαρες, καλό θα είναι πριν την όποια απόφαση πάρετε, να τις ταξινομήσετε πρώτα με ηρεμία και προσοχή.

Για τους Αιγόκερους, σε κοινωνικό επίπεδο, όνειρα και προσδοκίες συγκεντρώνεται η ενέργεια της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης ζητώντας να ασχοληθείτε ενεργά και δυναμικά μόνο με ότι σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σας φέρνει απολαβές είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Οτιδήποτε άλλο, αυτή τη στιγμή, καλό θα είναι να το αφήσετε στην άκρη.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος στο ζώδιό σας είναι ενεργή πλανητική δυναμική στο σκηνικό της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης γιαυτό θα πρέπει να είστε χαλαρή/ός και κυρίως ευέλικτη/ος στις καταστάσεις που κινητοποιούνται αυτές τις ημέρες. Η συγκεκριμένη Έκλειψη ενεργοποιεί πολλούς τομείς με κέντρο εσάς αλλά το κύριο μοτίβο είναι ένα. Να αφήσετε στην άκρη ότι δεν λειτουργεί πια αποτελεσματικά στη ζωή σας.

Για τους Ιχθύες, η έμφυτη μεταβλητότητά και προσαρμοστικότητά σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες ιδιότητες σήμερα λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης. Μπορείτε πολύ εύκολα και ευέλικτα να κινηθείτε ανάλογα τις περιστάσεις και να προφυλάξετε τα «μυστικά» σας. Δυνατά όνειρα και εμπνεύσεις μπορούν να σας φέρνουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο/Έκλειψη, η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από τον Ουρανό και σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο φέρνει αναστάτωση. Η σύγκρουση μεταξύ συναισθημάτων και λογικής καθώς και η αίσθηση δυσαρέσκειας ή απογοήτευσης θα είναι στο μενού της ημέρας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, γενικότερα θα πρέπει να κινηθείτε κάνοντας σταθερά βήματα λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να σας κάνουν περισσότερο άκαμπτη/ο και ισχυρογνώμον, κάτι που θα δυσκολέψει κάθε διαδικασία.

Για τους Ταύρους, λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο/Έκλειψη απέναντί σας τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα φουσκωμένα επηρεάζοντας κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Οποιοσδήποτε τομέας έχει το στοιχείο της «σύνδεσης» καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος και συγκαταβατική/ός.

Για τους Διδύμους, οι ανάγκες σας πολλές αυτές το διάστημα και θα είναι δύσκολο να τις ικανοποιήσετε όλες με τον τρόπο που θέλετε. Δώστε τη δυναμική σας όπου υπάρχει περιθώριο εξέλιξης και αφήστε ότι σας φορτίζει για λίγες ημέρες καλύτερα στην άκρη.

Για τους Καρκίνους, μπορεί ο κόπος που καταβάλετε αυτή τη περίοδο να είναι αρκετός ωστόσο αξίζει να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Είναι σημαντικό να έχετε μία αίσθηση πληρότητας, με την έννοια πως εσείς κάνετε ότι περνά από το χέρι σας και αφήστε τους άλλους να πιστεύουν ότι θέλουν. Δεν θα πρέπει να σας αφορά η δική τους γνώμη.

Για τους Λέοντες, δύσκολες ημέρες αυτές που διανύετε όχι μόνο λόγω του ανάδρομου Ερμή αλλά και λόγω της αυριανής Πανσελήνου/Έκλειψης. Τα συναισθήματα είναι σε αναβρασμό και εσείς θα πρέπει να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας ώστε να νιώσετε σε ισορροπία.

Για τους Παρθένους, σήμερα (και αύριο) δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους, το εμπόριο ή κάποια μετακίνηση που χρειάζεται να κάνετε. Οι σκέψεις σας είναι πολλές και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να τις εμπεριέχετε όλες με επιτυχία. Καλύτερα θα ήταν να θέσετε προτεραιότητες.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από οικονομικά ζητήματα, αξίες, κτήσεις και ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Προχωρήστε κάνοντας χαλαρά βήματα και εξετάστε τα πράγματα όσο επιφανειακά γίνεται. Δεν είναι καλή ημέρα για πολύ σημαντικές δράσεις ειδικά αν πρόκειται για το μέλλον σας.

Για τους Σκορπιούς, είστε στο επίκεντρο των πλανητικών δραστηριοτήτων μιας και η αυριανή Έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας. Θέστε τα όριά σας, βάλτε τα πράγματα στη θέση τους, εκεί που ανήκουν, ωστόσο κάντε το με ευαισθησία, τακτ και το χέρι στη καρδιά. Είναι σημαντικό για εσάς να είστε σε ψυχική ηρεμία γιαυτό φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία σας δίνουν χαρά και κυρίως σας ηρεμούν. Οτιδήποτε άλλο αφήστε το στην άκρη για λίγες ημέρες.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις αλλά και ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και αύριο, κάτι για το οποίο πρέπει να είστε ενήμερη/ος ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις πιο σωστά. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο, λειτουργήστε με όσο περισσότερη ευελιξία μπορείτε.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και εσείς νιώθετε πως πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα. Είναι αλήθεια πως δεν σας αρέσει να αφήνετε εκκρεμότητες ωστόσο δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για δραστικές λύσεις και δράσεις. Σκεφτείτε καλά όλα τα δεδομένα και κινηθείτε με ευελιξία και χάρη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αναβάλλετε τα σχέδιά σας μέχρι αρχές Ιουνίου, αν υπάρχει αυτό το περιθώριο.

Για τους Υδροχόους, το πλανητικό φορτίο είναι ιδιαίτερα έντονο σήμερα και αύριο επηρεάζονται ιδιαίτερα τομείς που είναι σημαντικοί για εσάς αυτή τη περίοδο. Μια άκαμπτη στάση δεν θα είναι βοηθητική, απεναντίας ενδέχεται να σας απομακρύνει από τον στόχο σας. Δοκιμάστε μία οδό πιο ευέλικτη και κυρίως προσαρμοστείτε εσείς στα νέα δεδομένα.

Για τους Ιχθύες, σκέψεις και φόβοι μπορεί να σας κρατήσουν λίγο πίσω σήμερα ιδιαίτερα αν είστε στην διαδικασία να κάνετε πράγματα με έντονη δραστηριότητα. Καλό θα είναι να χαλαρώσετε του ρυθμούς σας και να δράσετε πιο δυναμική αφού περάσουν λίγες ημέρες.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Οι αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου 14 ως 15/5/2022.
Ορφέας Δούκας
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 14 ως 15 Μαΐου 2022. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από 14 ως 15 Μαΐου 2022
Καλό σαββατοκύριακο, αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι μου! Το Σάββατο έρχεται να ενισχύσει το συναίσθημα και την ευαισθησία μας, ενώ προτεραιότητά μας θα είναι να νοιώσουμε ασφάλεια και θαλπωρή μέσα από τις σχέσεις μας. Επιπλέον, καταφέρνει να ανανεώσει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, βελτιώνοντας την επικοινωνία ανάμεσα στα ζευγάρια και αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον με νέες, πρωτότυπες και γεμάτες φαντασία δράσεις!

Η Κυριακή μας βοηθά να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε ρομαντικές κι αισθησιακές στιγμές με το ταίρι μας, να φλερτάρουμε οι αδέσμευτοι, αλλά και να αναζητήσουμε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος, που θα επαναφέρουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις μας. Θέλουμε να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε το φλερτ, να κάνουμε νέες γνωριμίες αλλά και να χαρούμε τον έρωτα με γενναιοδωρία και χωρίς… μικροπρέπειες!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένο μου Κριαράκι, το διήμερο δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αφού κάποια οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Ευτυχώς το Σάββατο θα ενισχύσει την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητά σου κι έτσι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Άλλωστε η διάθεσή σου θα ανέβει, και μαζί της θα ανέβουν και η αυτοπεποίθησή σου, η κοινωνικότητά σου και η γοητεία σου!

Και φυσικά, η Κυριακή προβλέπεται άκρως αισθησιακή και… διασκεδαστική, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε στους αδέσμευτους! Αν βέβαια έχεις ήδη μια σχέση, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο και να μην αφήσεις μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου να δημιουργήσει εντάσεις! Βγείτε έξω μαζί, συναντήστε κοινούς φίλους, διασκεδάστε, και είναι σίγουρο πως όλες αυτές οι κοινές εμπειρίες θα λειτουργήσουν σαν… αφροδισιακό, όταν θα βρεθείτε μόνοι! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αφέσου στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο άτομο! 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα από τα πιο αισθησιακά σαββατοκύριακα της ζωής σου προβλέπεται να είναι αυτό, αγαπημένε μου Ταύρε! Θα ενισχύσει η φαντασία, η πρωτοτυπία και ο αυθορμητισμός σου. Θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου και θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά, ενώ εσύ που είσαι αδέσμευτος/η δεν θα χάσεις καμιά ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Και φυσικά, με τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, δεν αποκλείεται να συναντήσεις και το άτομο, που θα σε βάλει κι εσένα στο κλαμπ των… δεσμευμένων!

Η Κυριακή βεβαίως, φέρνει στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά θέματα, που θα ζητούν άμεση επίλυση. Ακόμη όμως κι αν δεν συμβεί αυτό, καλό θα είναι να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς ή να οργανώσεις την εβδομάδα που έρχεται! Οι όψεις της Κυριακής δεν ευνοούν την επικοινωνία και φυσικά, δεν θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις κάποιες νέες γνωριμίες ή να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σαββατοκύριακό σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αγαπημένε μου Δίδυμε. Το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου, αφού θα ρίξει τη διάθεσή σου. Ευτυχώς που η μέρα σε ανεβάζει ψυχολογικά, βελτιώνοντας και τις σχέσεις σου, ενώ τονίζει και την κοινωνικότητά σου! Έτσι, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να βγεις με φίλους και να κάνεις νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την αγάπη σας!

Η Κυριακή βελτιώνει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου, ωστόσο οι όψεις ημέρας απαιτούν προσοχή από την μεριά σου. Γιατί, ενώ θα έχεις έντονη διάθεση για επικοινωνία, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις και κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, που στην ουσία θα είναι άνευ λόγου! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να ακτινοβολείς και να γοητεύεις, αλλά ίσως να μην μπορέσεις να… συνεννοηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αγαπημένε μου Καρκίνε! Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου θα είναι στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Είτε έχεις σχέση είτε όχι πάντως, το σίγουρο είναι πως το σαββατόβραδό σου θα είναι… καυτό, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις!

Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει και θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Καλό θα είναι να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και να αποφύγεις τους καυγάδες με το ταίρι σου για χρηματικά ζητήματα, γιατί μπορεί να φέρεις τη ρήξη μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να δεις με καχυποψία μια νέα γνωριμία που σε πλησιάζει κι αυτό δεν θα σε βοηθήσει να την εξελίξεις…

ΛΕΩΝ

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα, αγαπημένε μου Λέοντα! Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Και με την… αυξημένη σου libido, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καυτές στιγμές μαζί του! Βεβαίως, η Κυριακή θέλει λίγη προσοχή, γιατί οι όψεις θα φέρουν ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, αλλά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, είναι σίγουρο πως δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου!

Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, είναι πολύ πιθανό μετά από αυτό το διήμερο να… αλλάξεις κατηγορία! Η γοητεία σου δεν κρύβεται όπως και η κοινωνικότητά σου, και έχεις την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους όπου κι αν βρεθείς! Απόλαυσε τα φλερτ και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο άτομο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την μοναχική ζωή! Ωστόσο, την Κυριακή πρόσεξε λίγο να μην εκδηλώσεις υπερβολικά εγωκεντρική στάση, για να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σάββατο αγαπημένε μου Παρθένε, σε φέρνει στο προσκήνιο και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σου αυτό το σαββατοκύριακο! Είσαι η ψυχή της παρέας, η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητά σου σε ωθούν να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Για σένα λοιπόν, προβλέπεται ένα καυτό σαββατόβραδο, καθώς δεν θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει! Την Κυριακή βεβαίως, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα…

Το ίδιο ισχύει και για σένα που ήδη έχεις μια σχέση! Η διασκέδαση δεν έχει όρια με το ταίρι σου το Σάββατο, με το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. Την Κυριακή ωστόσο, καλό θα είναι να μην αφήσεις το μυαλό σου να πλέξει σενάρια που δεν ισχύουν και να μην εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις μια απόσταση μεταξύ σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος… 

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί αυτό το Σάββατο αρχικά να σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα, αγαπημένε μου Ζυγέ, όμως όλα αλλάζουν! Και ειδικά την Κυριακή, αν είσαι δεσμευμένος/η αφήνεις στην άκρη την καριέρα σου και βάζεις ως προτεραιότητα τη σχέση σου, που ίσως τις τελευταίες μέρες την είχες παραμελήσει. Με τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά, ενώ το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει, κάνοντας το κρεββάτι σας να παίρνει φωτιά! Μπορεί η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να βγεις και να συναντήσεις φίλους, όμως δεν θα αφήσεις το ταίρι σου απ’ έξω και έτσι όχι μόνο θα περάσεις τέλεια, αλλά θα κάνεις ακόμα πιο ισχυρό το δεσμό σου!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα μείνεις λεπτό μέσα, να… κλαις τη μοίρα σου! Θα βγεις με φίλους, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και θα… ερωτευτείς! Μέσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν, κρύβεται ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά, μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να συναντήσεις το… άλλο σου μισό, και έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να το αναγνωρίσεις! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτό το σαββατοκύριακο θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Έτσι λοιπόν, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσεις με το ταίρι σου μια κοντινή εκδρομή, αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δεν θα σε πάρει από κάτω! Μια απλή βόλτα ή μια κοινή δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δυο, θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Αν κρατήσεις τα θετικά σου συναισθήματα και την Κυριακή είναι σίγουρο πως θα περάσεις ένα υπέροχο διήμερο!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα απολαύσεις τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! Η γοητεία σου έλκει τα φλερτ σαν μαγνήτης και είναι πολύ πιθανόν κι εσύ με τη σειρά σου να γοητευτείς από ένα πρόσωπο, που έχει έντονη διαφορετικότητα από σένα και σε εξιτάρει! Αφέσου χωρίς ενδοιασμούς στο ερωτικό παιχνίδι ειδικά το σαββατόβραδο, γιατί την Κυριακή ίσως να σε απασχολήσουν θέματα καριέρας και αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου… 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα απολαύσεις ένα σαββατόβραδο γεμάτο πάθος, ενώ κι ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δυο μπορεί να ανεβάσει τη libido σου στα ύψη, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας! Βεβαίως, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο την Κυριακή, που ενισχύει την καχυποψία σου, για να αποφύγεις τις… παρεξηγήσεις!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, όσο κουρασμένος/η κι αν νοιώθεις από την εβδομάδα που πέρασε, μην κάνεις το λάθος να μείνεις μέσα! Ειδικά την Κυριακή, βγες με φίλους να διασκεδάσεις, γιατί κάπου εκεί έξω σε περιμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το Σάββατο είναι η ιδανική μέρα για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις με το ταίρι σου μια υπέροχη μέρα, διασκεδαστική αλλά και… ερωτική! Θα το ενθουσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, αλλά κι εκείνο θα ανταποκριθεί θετικά ακόμα και στην πιο τρελή σου ιδέα, κάτι που σίγουρα θα φουντώσει και το πάθος μεταξύ σας! Την Κυριακή βεβαίως, καλό θα είναι να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις μαζί του, γιατί η επικοινωνία δεν θα είναι το πιο δυνατό σου σημείο…

Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η καλύτερα να επιλέξεις το σαββατόβραδο για να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις. Οι όψεις του Σαββάτου ανεβάζουν την ακτινοβολία σου στα ύψη και είναι σίγουρο ότι θα έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου! Και δεν αποκλείεται καθόλου τώρα να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα σε συντροφεύει για καιρό… 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτό το διήμερο τα αισθηματικά σου θα είναι προτεραιότητα για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σου θα πάρουν το πάνω χέρι και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα οδηγήσει σε… ανομολόγητες στιγμές πάθους με το ταίρι σου! Ωστόσο, καλό θα είναι την Κυριακή να προσέξεις λίγο, γιατί ίσως να προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που θα μπορούσες να αποφύγεις!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προτίμησε την Κυριακή για να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες! Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που θα φέρει άφθονα φλερτ και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Αφέσου στο παιχνίδι και απόλαυσέ το, όμως μην βιαστείς να δεσμευτείς, να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον ή να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, το Σάββατο η δημιουργικότητά σου αλλά και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας και το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και… ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα! Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένα από αυτά να σε ξεσηκώσει τόσο, που να θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του λίγο… παραπέρα!

Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει και θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που θα σε κουράσουν και ίσως να σε εκνευρίσουν… Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου βεβαίως, οπότε αν έχεις σχέση καλό θα είναι να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να δεις και το ταίρι σου, που θα μπορέσει να σε ηρεμήσει, με τον τρόπο που… μόνο εκείνο ξέρει! https://www.zwdia24.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού νωρίς το μεσημέρι ωθώντας μας να ασχοληθούμε με βαθύτερες επιθυμίες. Οι δυσαρμονικές σχέσεις του Ήλιου/Κρόνου, της Σελήνης/Πλούτωνα και ο Ερμής ανάδρομος ενδέχεται να μην λειτουργήσουν βοηθητικά για δράσεις οι οποίες θα γίνουν χωρίς μελέτη και οργάνωση. Σταθείτε στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, φροντίστε να κάνετε ότι έχετε προγραμματίσει μέχρι νωρίς το μεσημέρι γιατί ενδέχεται η κούραση ή οι δυσκολίες να είναι περισσότερες όσο περνά η ώρα. Δώστε χώρο και έχετε υπομονή σε εργασιακά ζητήματα.

Για τους Ταύρους, από νωρίς το μεσημέρι και μετά σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο προς διευθέτηση. Με υπομονή δείτε τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε δεν είναι της παρούσης.

Για τους Διδύμους, σήμερα μέχρι νωρίς το μεσημέρι σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που σας ανεβάζει και σας τονώνει ψυχικά. Από το μεσημέρι και μετά θα πρέπει να είστε πιο επιμελής στην εργασία ή την υποχρέωση που έχετε αναλάβει.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά θέματα ενδέχεται να πάρουν ενέργεια και χρόνο μέχρι το μεσημέρι. Μετά μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και κυρίως σας χαλαρώνει σωματικά και ψυχικά. Σταθείτε μόνο σε σημαντικά πράγματα και καταστάσεις.

Για τους Λέοντες, σήμερα αποφύγετε πολλές συζητήσεις και λόγια τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν μία άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη. Ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά κρατήστε χαμηλούς τόνους και δείτε τα πράγματα καθαρά αντικειμενικά.

Για τους Παρθένους, η επαφή με οτιδήποτε δεν έχει γερές και σταθερές βάσεις, ειδικά σήμερα, ενδέχεται να σας φορτίσει ή να σας μπερδέψει. Κρατηθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων και δείτε τις λεπτομέρειες από απόσταση ώστε να κρατήσετε την αντικειμενική ματιά ενεργή.

Για τους Ζυγούς, μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να σταθείτε πιο σωστά στον δρόμο της επιλογής σας. Από το μεσημέρι και μετά θέματα αξιών μπορεί να πάρουν μέρος της ενέργειά σας και να χρειαστεί να εξετάσετε τα πράγματα λεπτομερώς.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας νωρίς το μεσημέρι δίνοντάς σας την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με πράγματα τα οποία θεωρείτε πραγματικά ουσιαστικά για εσάς. Η δυναμική της ημέρας είναι αρκετά έντονη γιαυτό προχωρήστε με προσοχή ανεξάρτητα πόσο καλά προετοιμασμένη/ος είστε.

Για τους Τοξότες, μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να κάνετε συναντήσεις και επαφές για θέματα που σας απασχολούν αυτές τις ημέρες, χωρίς όμως να προβείτε σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Από το μεσημέρι και μετά καλείστε να χαμηλώσετε τους ρυθμούς και να δώσετε σημασία μόνο σε ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, από το μεσημέρι και μετά η ατμόσφαιρα γύρω σας αποφορτίζεται οπότε αν έχετε οργανώσει να ασχοληθείτε με κάτι σημαντικό καλό θα είναι να επιλέξετε απογευματινή ώρα. Κοινωνικές επαφές μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες για κάτι που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε πράγματα και καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν αν μπορείτε μέχρι νωρίς το μεσημέρι. Το σκηνικό αλλάζει όσο περνά η ώρα γιαυτό καλό θα είναι να οργανωθείτε σωστά και επιμελώς.

Για τους Ιχθύες, από νωρίς το μεσημέρι και μετά σήμερα μπορείτε να βρείτε ευκολότερα αυτό που ζητάτε, είτε είναι μια ιδέα είτε μία λύση σε κάτι που σας απασχολεί αυτές τις ημέρες. Δώστε χώρο και ενέργεια μόνο σε σημαντικά πράγματα και οτιδήποτε σας χαλαρώνει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού ωθώντας μας να ασχοληθούμε με σχέσεις και συνεργασίες. Το πάντρεμα του Ήλιου με τον ΒΔ μας βοηθά χρησιμοποιώντας τα ταλέντα μας να κάνουμε ένα βήμα ακόμη προς έναν στόχο. Οι δυσκολίες θα είναι παρούσες λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας απογοητεύσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας συνδυαστικά με την Σελήνη απέναντί σας σήμερα ενδέχεται να κινητοποιήσει θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Αξίες αναθεωρούνται αυτή τη στιγμή και σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε ξανά τί είναι πολύτιμο και τί όχι στο σήμερα στη ζωή σας.

Για τους Ταύρους, ανησυχίες φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και βαθύτερες σκέψεις οι οποίες χρειάζεται να τις βάλετε σε μία λογική σειρά. Μπορεί να είστε μπερδεμένη/ος ή να μην ξέρετε ακριβώς με ποίον τρόπο να το κάνετε αλλά αν σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα θα πιάσετε την άκρη του νήματος.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος στη ζώδιό σας είναι η κύρια πλανητική επιρροή για εσάς όσο αφορά αυτό το διάστημα και για 3 περίπου εβδομάδες. Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι υποστηρικτικά για να κάνετε πράγματα τα οποία σας δίνουν χαρά αλλά θα πρέπει να διπλο-τσεκάρετε οποιαδήποτε απόφαση παίρνετε.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής γενικότερα έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή για να εξετάσετε εκ νέου τα πράγματα. Δεν είναι μια βατή περίοδο, το έχετε ήδη καταλάβει, ωστόσο με σύνεση και κυρίως με αντικειμενική ματιά μπορούν να ξεδιαλύνουν και να προχωρήσουν καταστάσεις.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε σήμερα και αύριο να ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα που αφορούν κυρίως την εργασία σας ή κάτι που είναι σκοπός ζωή αυτή τη στιγμή. Επίσης, καλό θα είναι στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και δυνατότητες ακόμη και αν υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, μπήκε ανάδρομος και θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα πράγματα τουλάχιστον για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Ειδικά σήμερα και αύριο καλό θα είναι να μείνετε μακρυά από οικονομικά ζητήματα και γενικότερα ότι αξίζει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας μιας και η κρίση σας μπορεί να μην είναι τόσο καθαρή και αντικειμενική όσο θα έπρεπε.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας λειτουργεί υποστηρικτικά με την έννοια πως σας δίνει την απαραίτητη ώθηση να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να προβάλουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τις συνεργασίες και γενικότερα τις σχέσεις σας σε όλους τους τομείς.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα ενδέχεται να σας βάλουν σε καταστάσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν μια αίσθηση αμφιθυμίας. Για να μπορέσετε να βγείτε από αυτή, θα πρέπει να συντονιστείτε απόλυτα με τις ευκαιρίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα προς όφελός σας και να μην αφήσετε φόβους να σας κρατήσουν πίσω. Εξάλλου, είστε από τους ανθρώπους, που θα μελετήσουν προσεκτικά το επόμενό τους βήμα.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ανάδρομος απέναντί σας φέρνει αναταραχές σε τομείς όπου οι σχέσεις και οι συνεργασίες λαμβάνουν χώρα. Πολλές αλλαγές θα γίνουν στους συγκεκριμένους τομείς και σήμερα μπορεί να σας δοθεί μια πρώτη εικόνα σχετικά με αυτό που χρειάζεται να γίνει από μέρους σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορεί να είναι δυσκολότερο να κρατηθούν οι ισορροπίες που προσδοκάτε γιαυτό πιθανά να χρειαστεί περισσότερη ενέργεια από μέρους σας. Κάντε αυτό που πρέπει ή αυτό που θα σας ζητηθεί μέσα από τις καταστάσεις και όπου έχετε αντίρρηση εκφράστε την με τακτ.

Για τους Υδροχόους, η ευέλικτη στάση από μέρους σας είναι το κλειδί της σημερινής ημέρας για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα που έχετε θέσει για σήμερα. Οι εμπνεύσεις και κυρίως η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές αρκεί να κρατηθείτε σε αντικειμενικά όρια χωρίς να πάρετε κάποιο ρίσκο.

Για τους Ιχθύες, μπορεί ο Άρη στο ζώδιό σας να σας ωθεί να κάνετε πράγματα αλλά για να έχετε αποτελεσματικότητα θα πρέπει να συντελούν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι δεν είναι σίγουρο πως υπάρχουν σε αφθονία σήμερα. Καλό θα είναι να είστε αντικειμενική/ός όσο αφορά τις δυνάμεις σας και τις φιλοδοξίες σας σήμερα και αύριο.

https://astroguide.gr/

 

ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο του Κριού είναι συνδεδεμένο με τα νέα ξεκινήματα, γι’ αυτό τι καλύτερο για εμάς, εάν αυτά τα νέα ξεκινήματα έχουν και την εύνοια της τύχης ή γίνονται κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες και συγκυρίες.

Τον κύκλο των νέων ευκαιριών για κάθε έναν από εμάς, τον ανοίγει ο Δίας. Μετά την ολοκλήρωση του Δία στους Ιχθύς, έρχεται η στιγμή να κάνει την 1η δοκιμαστική είσοδο του στο ζώδιο του Κριού, και συγκεκριμένα στις 02:23 π.μ. της 11/05/2022 και μέχρι τις 28/07/2022 θα φτάσει στην 8ο 43’ όπου θα μπει σε στάση, στις 30/07/2022 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 8ο 42’ και στις 08:10 π.μ. της 28/10/2022 θα επιστρέψει στους Ιχθύς.

Ο Δίας στο ζώδιο του Κριού θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, αισιόδοξοι και τολμηροί, να μην φοβηθούμε το ρίσκο, και θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε και να διακριθούμε. Τα ξεκινήματα που θα κάνουμε αυτή την χρονική περίοδο θα έχουν αποδοχή και αναγνωρισημότητα που επιθυμούμε, ωστόσο, για την διάρκεια θα πρέπει εμείς να δουλέψουμε μεθοδικά.

Η ικανότητα του Δία να μεγεθύνει τις καταστάσεις, στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να φέρει μια υπεραισιοδοξία, υπεροψία, να μεγεθύνει τις εντάσεις φτάνοντας ίσως και κάποιες στιγμές την κατάσταση στα άκρα.

Η προσδοκία όλων μας, όταν έχουμε την διέλευση του Δία από το ζώδιο μας, είναι ότι θα έρθει η καλή μας νεράιδα και με το μαγικό της ραβδάκι όλα τα προβλήματα μας, ως δια μαγείας θα λυθούν, γι’ αυτό και όταν δεν υλοποιούνται οι προσδοκίες μας, συνήθως απογοητευόμαστε. Αυτό, που ουσιαστικά γίνεται με τον Δία είναι, ότι μας παρουσιάζονται οι ευκαιρίες, πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε ή βάζουμε τον σπόρο για τον επόμενο 12ετή κύκλο της ζωής μας.

Εκτός από ενάρξεις, μας βοηθάει να απεγκλωβιστούμε από καταστάσεις και να δώσουμε οριστικό τέλος σε σχέσεις που δυσκολευόμαστε να λήξουμε.

Η φετινή παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού, θα είναι σαφέστατα πιο ευνοϊκή, αφού θα είναι απαλλαγμένη από πολύ δύσκολες όψεις και συγκρούσεις, σε αντίθεση με το προηγούμενο πέρασμα του πριν από 12 χρόνια όταν οι κύριες συναντήσεις του ήταν με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, τον Ουρανό στον Κριό και τον Κρόνο από το ζώδιο του Ζυγού.

Κατά τη διάρκεια της 1ης παρουσίας του Δία στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

Στις 20/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον ανάδρομο Ερμή (1ο 42’), υπόσχεται τυχερές συναντήσεις αλλά και την δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις γραφειοκρατικές τους υποθέσεις, τόσο στους Κριούς και στους Ζυγούς όσο και στους Διδύμους και στους Τοξότες των 2 πρώτων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 23/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ήλιο (2ο 18’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες, κέρδη και επιτυχία, τόσο στους Κριούς και στους Ζυγούς όσο και στους Διδύμους και στους Τοξότες των 3 πρώτων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 29/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού (3ο19’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να δείξουν το δυναμισμό τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) καθώς και οι Λέοντες και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 20/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (6ο 24’), θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και την δυνατότητα να αντικαταστήσουν το μεταφορικό τους μέσω τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 29/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ήλιο (7ο 18’), θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές και οικονομικές σπατάλες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 29/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με την Αφροδίτη (7ο 19’), θα φέρει τύχη στον έρωτα αλλά και οικονομικές ευκαιρίες τόσο στους Κριούς και στους Ζυγούς όσο και στους Διδύμους και στους Τοξότες που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 09/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (8ο 05’), θα παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και μεγάλα λόγια τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 23/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (8ο 40’), θα ανοίξει το δρόμο για σημαντικές συμφωνίες και ευχάριστες ειδήσεις στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 25/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με την Αφροδίτη (8ο 41’), θα παρασύρει σε περιττές σπατάλες, ερωτικές ατασθαλίες και σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Την 01/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ήλιο (8ο 42’), θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις αλλά και την εύνοια από σημαντικά πρόσωπα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 18/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με την Αφροδίτη (8ο 02’), υπόσχεται κοινωνική ανέλιξη και εύνοια στον έρωτα στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Την 01/09 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Άρη (6ο 49’), θα βοηθήσει να πάρουν πετυχημένες αποφάσεις υψηλού ρίσκου τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 03/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ερμή (6ο 39’), θα παρασύρει σε κουτσομπολιά και ανεύθυνες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 19/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον ανάδρομο Ερμή (4ο 44’), θα παρασύρει σε λεκτικές ατασθαλίες και επιπόλαιες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 26/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ήλιο (3ο 41’), θα παρασύρει σε τυχοδιωκτικές συμπεριφορές και στην ανεύρεση εύκολων λύσεων τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Την 01/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με την Αφροδίτη (3ο 01’), θα ωθήσει σε ερωτικές ατασθαλίες και ροπή προς τις απολαύσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 12/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ερμή, θα παρασύρει σε ανούσιες συζητήσεις και μεγάλες υποσχέσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Η πρώτη παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού θα φέρει για τους

ΚΡΙΟΥΣ

Την εύνοια της τύχη θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η πρώτη επίσκεψη του Δία στο ζώδιο σας, θα επαναφέρει την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σας, όχι μόνη της, καθώς θα αυτή θα συνοδεύεται από σημαντικές ευκαιρίες τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, βάζοντας ουσιαστικά τον σπόρο της ανάπτυξης σας. Ο Δίας όμως, εκτός από ευκαιρίες φέρνει και κιλά, γι’ αυτό καλό θα ήταν κατά τη διάρκεια της παραμονής του να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διατροφή σας.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Μια περίοδος προετοιμασίας, σχεδιασμών αλλά και έντονου παρασκηνίου ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αρχίσετε να ονειρεύεστε το μέλλον σας και να κάνετε τα πρώτα σχέδια σας, ενώ, δεν θα διστάσετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε την καριέρα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή, την οποία θα κρατήσετε κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην κοινωνική σας ζωή. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικός σας κύκλος, και θα γνωρίσετε άτομα τα οποία θα πιστέψουν εσάς. Ενώ είναι πιθανό μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να κάνετε και μια τυχερή γνωριμία για την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ

Τις ευκαιρίες να ξεχωρίσετε θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά σας, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε, βάζοντας έτσι τις βάσεις της μελλοντική σας επιτυχίας, και της αναγνώρισης σας. Ενώ όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εσάς.

ΛΕΩΝ

Η αισιοδοξία επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ήρθε η στιγμή, μετά τις δυσκολίες και τις ανατροπές των τελευταίων χρόνων, να διευρύνεται τους ορίζοντες σας, και να κάνετε σχέδια για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, θα έχετε επιτυχία στις Σπουδές σας, αλλά και εύνοια στις Νομικές και γραφειοκρατικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι
Παρθένοι. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας, ενώ θα έχετε και σημαντικές προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα ξαναβρείτε την πίστη στον εαυτό σας και την αυτοπεποίθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδο ξεκινά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει τυχερές νέες επαγγελματικές συνεργασίες, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά. Ενώ, θα έχετε και σημαντικές ευκαιρίες και στην προσωπική σας ζωή, και γιατί όχι, αρκετοί από εσάς μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητες σας στην δουλειά σας, και να αναγνωρισθεί η αξία σας. Επίσης, για αρκετούς από εσάς ήρθε η στιγμή να πάρετε την προαγωγή που τόσο καιρό περιμένετε. Ενώ σε ότι αφορά τα θέματα υγεία, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την εύνοια της τύχης θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ μετά από αρκετό καιρό θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και έτοιμοι να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε προσωπικό επίπεδο, νέοι έρωτες θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας, ενώ είναι πιθανό και μια εγκυμοσύνη να επισφραγίσει την ευτυχία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε με ευκολία τις οικογενειακές σας υποθέσεις αλλά και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και στην εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Παράλληλα, για αρκετούς από εσάς, η χαρά στην οικογένεια σας θα έρθει με την έλευση ενός νέου μέλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια γεμάτη και ενδιαφέρουσα καθημερινότητα ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ακόμα περισσότερο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, να διαπρέψετε στις δημόσιες σχέσεις, ενώ παράλληλα θα σας φέρει και ιδιαίτερα τυχερές γνωριμίες τις οποίες θα αξιοποιήσετε κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Επίσης, θα έχετε αρκετά ταξίδια για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, ενώ είναι πιθανό να αντικαταστήσετε και το μεταφορικό σας μέσο.

ΙΧΘΥΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα νιώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς σας, με τις επιτυχίες που θα έχετε, οι οποίες θα συνοδεύονται και από οικονομικά οφέλη. Αυτό που όμως πρέπει να προσέχετε είναι τις υλικές και συναισθηματικές σπατάλες, στις οποίες μπορεί να προχωρήσετε εξαιτίας της παρόρμησης σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΗΡΕΜΕΙ 

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα ωθώντας μας να ασχοληθούμε με οτιδήποτε ομορφαίνει αυτό που μας πλαισιώνει. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αλλά θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι λόγω του Ερμή ανάδρομου και με διάθεση να κρατηθούν οι ισορροπίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη περνά απέναντί σας σήμερα ζητώντας να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά τις συνδέσεις και τις φιλίες σας. Ο χρόνος που μπορείτε να διαθέσετε προσπαθήστε να είναι ποιοτικός και αφήστε τους άλλους να πουν αυτά που νιώθουν χωρίς κριτική.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα που αφορά και είναι ενεργό στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Μέσα από την καλή επικοινωνία μπορούν να λυθούν πολλά θέματα που έχετε στο μυαλό σας. Κρατήστε μια διαλλακτική στάση.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος κινείται στο ζώδιό σας φέρνοντας πολλές νέες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν κυρίως το τελευταίο 4μηνο. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα μιας και η ανάδρομή του πορεία είναι μόλις στην αρχή.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερες σκέψεις έχουν έρθει στο προσκήνιο λόγω του Ερμή ανάδρομου και είναι σίγουρο πως θέλετε να τις ταξινομήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα είναι μία από εκείνες τις ημέρες που μπορείτε να σκεφτείτε περισσότερο αντικειμενικά.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά αρκεί να δώσετε χώρο στις καταστάσεις που είναι ανοιχτές. Μπορεί να έχετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας ωστόσο θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε νέα δεδομένα που κάνουν την εμφάνισή τους αυτές τις ημέρες.

Για τους Παρθένους, ένα θέμα που σχετίζεται με τα οικονομικά σας ή γενικότερα με πράγματα ή ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς κινητοποιείται σήμερα. Βάλτε νερό στο κρασί σας και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους χωρίς να παρέμβετε.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας με τον Δία απέναντι μπορεί να σας βάλει στην διαδικασία να ζητήσετε ότι δικαιούστε και αυτό είναι πολύ καλό. Ωστόσο, λόγω των υπόλοιπων πλανητικών δυναμικών προσέξτε γιατί η υπερβολή εύκολα μπορεί να σας απομακρύνει από τον ρεαλιστικό σας στόχο.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να ζήσετε προσωπικές στιγμές θα είναι έντονη σήμερα ακόμη και αν αυτό σημαίνει να είστε απλά κάπου ήσυχα με τον εαυτό σας. Αφήστε στην άκρη σκέψεις που δεν είναι της παρούσης ή που δεν οδηγούν πουθενά στο σήμερα και δώστε την ενέργειά σας σε κάτι που σας ευχαριστεί και κυρίως σας ξεκουράζει ψυχικά.

Για τους Τοξότες, καλή ημέρα για κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές με ανθρώπους που μπορείτε να μοιραστείτε ένα κοινό όραμα. Κάτι ευχάριστο μπορεί να προκύψει αρκεί να είστε ανοιχτή/ος σε νέα δεδομένα και επαφές.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε επαγγελματικά ζητήματα. Προσπαθήστε μέσα από συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους να κατανοήσετε τα πράγματα σε βάθος αλλά μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή.

Για τους Υδροχόους, μέσα από την απλότητα σήμερα μπορείτε να κερδίσετε πολλά πράγματα ειδικότερα αν θα χρειαστεί να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις με άλλους ανθρώπους. Κρατήστε την όποια συζήτηση σε ένα επίπεδο ευχάριστο, χαλαρό και ανάλαφρο.

Για τους Ιχθύες, επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα οι οποίες θα θελήσετε να τις εκπληρώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό αρκεί να πορευτείτε μόνη/ος χωρίς απαραίτητα να χρειαστείτε βοήθεια από το περιβάλλον γύρω σας. Μπορεί και να σας δοθεί, αλλά μην ποντάρετε εξαρχής σε αυτή.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

Ο Ερμής μόλις μπήκε ανάδρομος και η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου απέναντι από τους Άρη και Ποσειδώνα δεν βοηθά για δράσεις που δεν έχουν οργανωθεί άριστα (όχι απλώς καλά). Προσοχή στην επικοινωνία και τις δράσεις σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καθημερινά πράγματα ή ζητήματα που αφορούν την εργασία σας σήμερα μπορεί να σας δυσκολέψουν περισσότερο από μία άλλη στιγμή. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση και πολύ καλή οργάνωση.

Για τους Ταύρους, αν βλέπετε σήμερα πως κάτι δεν προχωρά όπως θα επιθυμούσατε καλύτερα να μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει. Τα μάτια σας ανοιχτά και σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα.

Για τους Διδύμους, δύσκολη ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται ιδιαίτερα με προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αφήστε σημαντικά πράγματα για μία άλλη ημέρα η οποία θα είναι περισσότερο ευνοϊκή.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα ενδέχεται να είναι δύσκολη με την έννοια πως ίσως δεν γίνετε όσο κατανοητή/ός θα θέλατε ή οι πληροφορίες που λαμβάνετε είναι μπερδεμένες. Ζητείστε εξηγήσεις για ότι δεν σας είναι απόλυτα κατανοητό.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να μείνετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σας είναι γνώριμες με κάποιον τρόπο. Ειδικότερα, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με υλικά ή συναισθηματικά καλό θα είναι να τα αφήσετε για μία άλλη, πιο κατάλληλη, στιγμή.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία να θελήσετε να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ωστόσο, τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά, οπότε θα πρέπει να περιοριστείτε μόνο σε ότι είναι απαραίτητο να γίνει σήμερα και χωρίς να πάρετε κάποιο ρίσκο.

Για τους Ζυγούς, πολλές σκέψεις σήμερα ενδέχεται να σας βάλουν σε μία κατάσταση στην οποία υπάρχει το ρίσκο αντί να ξεκαθαρίσετε κάτι που σας απασχολεί, να μπερδευτείτε περισσότερο. Γιαυτό, σήμερα, αφήστε ότι σας φορτίζει στην άκρη και ξεκουραστείτε.

Για τους Σκορπιούς, ένα ζήτημα που σχετίζεται με το κοινωνικό σας περιβάλλον, τους φίλους ή τους συναδέλφους, ενδέχεται να κινητοποιηθεί σήμερα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε απόσταση, να σκεφτείτε τα δεδομένα με την αντικειμενική σας ματιά και να μην κάνετε κάποια δράση αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, δύσκολη ημέρα για δράσεις οι οποίες δεν έχουν οργανωθεί τέλεια ή δεν είστε 100% σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα. Προχωρήστε με προσοχή και αφήστε σημαντικές συζητήσεις ή δράσεις για μία άλλη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν είναι υποστηρικτικά για οτιδήποτε αβέβαιο ή που πλανάτε μόνο ως αίσθηση στον αέρα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιη/ος για τις δράσεις σας πριν αποφασίσετε να κάνετε ένα επόμενο βήμα.

Για τους Υδροχόους, ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να σας κρατήσουν λίγο πίσω σχετικά με δράσεις που θα θέλατε να κάνετε. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και οι πλανητικές δυναμικές σήμερα δεν υπόσχονται θετικό αποτέλεσμα.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Παρόλα αυτά, τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά για δράσεις οι οποίες δεν είναι απόλυτα μελετημένες, οπότε προχωρήστε με προσοχή.https://astroguide.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.