Φεβρουαρίου 25, 2021

ΖΩΔΙΑ

 ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ. . .

Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο τα πλανητικά δρώμενα φουντώνουν τα συναισθήματα και θα μπορούσαν να έρθουν προκλήσεις στον δρόμο μας. Χρειάζονται σταθερά βήματα και καλή προετοιμασία για οτιδήποτε κάνουμε σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα μπορούσε να εξελιχθεί μια πολύ δημιουργική ημέρα. Στο χέρι σας είναι να ταυτιστείτε με κάτι το οποίο μπορεί να σας αναζωογονήσει και να σας φέρει σε επαφή με άλλους ανθρώπους οι οποίοι θα λειτουργήσουν βοηθητικά προς εσάς.

Για τους Ταύρους, ο Άρης για λίγο ακόμη στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς και σας δίνει το απαραίτητο σθένος για να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Με προσοχή και καλά προετοιμασμένες δράσεις, στοχεύστε ψηλά.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα θα μπορούσε να σας βγάζει από διλλήματα ή έγνοιες. Η επαφή με άτομα από το εξωτερικό ή με άριστες γνώσεις στο τομέα που σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή, θα λειτουργήσει ευνοϊκά.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά ζητήματα έρχονται στο τραπέζι και χρειάζεται να δείξετε ιδιαίτερα ανοιχτή/ός σε νέες ιδέες. Αφεθείτε στην ροή και εξετάστε τα δεδομένα, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη και σήμερα μέχρι το απόγευμα στο ζώδιο σας, σας βοηθά να εστιάσετε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Οι επαφές και οι συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να σας δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν θα είναι σημαντική ενέργεια.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να πάρετε ικανοποίηση και να νιώσετε χαρά μέσα από την προβολή σας ή τις συνεργασίες σας, είναι έντονη αυτή την στιγμή. Δώστε χώρο στους ανθρώπους που είναι κοντά σας και είναι σίγουρο πως θα βγείτε κερδισμένη/ος.

Γι α τους Ζυγούς, οι καθημερινές σας εργασίες και δραστηριότητες φωτίζονται σήμερα. Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει την διάθεση σας. Εστιάστε στα θετικά σημεία για κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα.

Για τους Σκορπιούς, δημιουργική ημέρα εάν αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο γνωρίζετε εκ των προτέρων πως μπορεί να προχωρήσει. Οι εκπλήξεις μπορεί να μην λείψουν αλλά εσάς σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε.

Για τους Τοξότες, μπορεί να αρχίζετε ήδη να νιώθετε την ενέργεια της αυριανής Πανσελήνου από σήμερα. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ψηλά γιατί είναι το αντίβαρο στις προκλήσεις που βιώνετε αυτή την στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, εσωτερικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα σήμερα και μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να εστιάσετε σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς. Είναι καλή ενέργεια από μέρους σας. Διαφορετικά υπάρχει το ρίσκο να αποπροσανατολιστείτε από τον αρχικό σας στόχο.

Για τους Υδροχόους, παρόλο τις προκλήσεις που μπορεί να έρθουν, εσείς είστε σε καλό δρόμο. Συνεχίστε σε αυτή την οδό και είναι σίγουρο πως θα λάβετε τα εύσημα για την προσπάθεια που κάνετε.

Για τους Ιχθύες, η αυριανή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα οπότε ενδέχεται να νιώσετε από σήμερα τους κραδασμούς. Η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, ειδικά από το απόγευμα και μετά θα είναι έντονη και απαραίτητη.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΜΕΧΡΙ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. . .

Η Θέα της αγάπης, της ομορφιάς, των σχέσεων και των συνεργασιών περνά στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 21 Μαρτίου δίνοντας την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την ρομαντική, ευαίσθητη μας πλευρά και να ανακαλύψουμε την ομορφιά ακόμη και στα πιο απλά πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μπορεί η αίσθηση με την Αφροδίτη στους Ιχθύες να είναι πως βουτάτε στα άδυτα ενός ωκεανού αλλά θα είναι πολύ παραγωγική περίοδος. Μέχρι 21 Μαρτίου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες επανεξετάζονται και η αλλαγή σκέψης για την ομαλή συνεργασία και συμβίωση θα σας ανανεώσει.

Για τους Ταύρους, η Θεά που κυβερνά το ζώδιο σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα γύρω από εσάς. Μέχρι 21 Μαρτίου μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση και χαρά μέσα από τις σχέσεις καθώς και να πάρετε τα εύσημα για κάτι που έχετε αφιερώσει χρόνο και έχετε δώσει φροντίδα.

Για τους Διδύμους, η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση αναδύονται από μέσα σας και μεταφέρονται στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Μέχρι 21 Μαρτίου η Θεά της ισορροπίας θα σας βοηθήσει να δείξετε τα ταλέντα σας και να προσεγγίσετε κάτι που θέλετε πολύ αυτή την στιγμή να φέρετε στην ζωή σας.

Για τους Καρκίνους, η ομορφιά απλώνεται γύρω σας με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Μέχρι 21 Μαρτίου μπορείτε να αφιερωθείτε σε ένα όραμα, μια προσδοκία, κάτι που θα δημιουργήσει νέα ενδεχόμενα στην ζωή σας.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στους Ιχθύες σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της “ένωσης” είτε σε φυσικό είτε σε ανώτερο επίπεδο. Μέχρι 21 Μαρτίου η Θεά της ομορφιάς θα σας βοηθήσει να μετασχηματίσετε και να ελευθερωθείτε από κάτι το οποίο σας κρατά στάσιμη/ο στο εδώ και τώρα.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας υπόσχεται μια μεγάλη και αληθινή αγκαλιά για εσάς. Μέχρι 21 Μαρτίου όμορφα συναισθήματα και καταστάσεις προσθέτουν στις σχέσεις σας ομορφιά και περισσότερη γαλήνη.

Για τους Ζυγούς, ακόμη και εάν κάτι τελειώνει αυτή την περίοδο όμορφα πράγματα φέρνει για εσάς η Αφροδίτη στους Ιχθύες. Μέχρι 21 Μαρτίου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε την δική σας μαγεία στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Σκορπιούς, η Θεά του έρωτα και της αγάπης στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί πολύ ευεργετικά για εσάς. Μέχρι 21 Μαρτίου μπορείτε να ερωτευτείτε, να ακούσετε και δείτε με την καρδιά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε σε επαφή με τις επιθυμίες και τις αξίες σας.

Για τους Τοξότες, όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου ανοίγει η Θεά της αγάπης στο ζώδιο των Ιχθύων. Μέχρι 21 Μαρτίου έχετε την ευκαιρία να έχετε ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας και να επανασυνδεθείτε στα σημεία που έχετε απομακρυνθεί για κάποιον λόγο.

Για τους Αιγόκερους, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, οι εμπνεύσεις είναι έντονες και σας βοηθούν να δείτε πιο καθαρά οτιδήποτε αφορά εσάς και τους άλλους. Η επικοινωνία γίνεται πιο αληθινή και περισσότερο ουσιαστική, εάν αφήσετε τα λόγια να βγουν μέσα από την καρδιά σας.

Για τους Υδροχόους, η Θεά της αγάπης και της αλληλοσύνδεσης στο ζώδιο των Ιχθύων εστιάζει σε θέματα αξιών με κέντρο εσάς. Μέχρι 21 Μαρτίου η αγάπη η θαλπωρή και οι αξίες που έχετε στην ζωή σας θα ανανεωθούν και θα γίνουν ανεκτίμητες.

Για τους Ιχθύες, η Θεά της συνεργασίας στο ζώδιο σας θα προσθέσει ομορφιά ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της ζωής σας. Μέχρι 21 Μαρτίου η καρδιά σας ανοίγει διάπλατα έχοντας μια αγκαλιά για όποιον άνθρωπο αποδείξει πως την αξίζεI

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Η Θεά της αγάπης, της απόλαυσης, του χρήματος σε ένα ζώδιο που ξεχειλίζει συναίσθημα!

Μπορεί να δώσει την αγάπη με τον πιο παντοδύναμο τρόπο της ,καθώς δεν υπάρχουν ημίμετρα εδώ! Απόλυτη ανιδιοτελής αγάπη ενώ παράλληλα ενσυναίσθηση ,συγχώρεση και ευσπλαχνία ειναι τα χαρακτηριστικά αυτής της γλυκιάς Αφροδίτης!

Συμπονούμε ,συγκλονιζόμαστε με τις δυσκολίες των άλλων…..δεν χρειάζεται να αφορά ένα άτομο πάντα εδώ μπορεί να πάρει ένα χαρακτήρα κοινωνικό….στηρίζω με όλη μου την ψυχή γιατί σε καταλαβαίνω… αυτή θα είναι η πρόταση κλειδί!!

Τι πρέπει να προσέχεις όμως με αυτή την Αφροδίτη;

Τις αυταπάτες …μην εξιδανικεύεις , μην κάνεις ότι δεν βλέπεις τα σφάλματα του άλλου ,ξέρω ότι τώρα θα αρνήσε να τα παραδεχτείς ,αλλά σκέψου την περίοδο που θα βγουν τα ροζ γυαλάκια και θα δεις την πραγματικότητα. Δεν θα είναι πιο σκληρό;

Οικονομικές και επιχειρηματικές αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται τώρα με την καρδιά… προσπάθησε να καθαρίσεις το μυαλό από την ομίχλη των Ιχθύων… ή καλύτερα μην κάνεις κινήσεις, μην πάρεις αποφάσεις !!

Μια περίοδος σύγχυσης που μπορεί να είναι πασπαλισμένη με μπόλικη ζάχαρη μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις πάνω σε λάθη και ενέργειες που αργότερα θα μετανιώσεις !

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες βρίσκεται σε χώρο έξαρσης αστρολογικά! Πολλοί θα εκμεταλλευτούν καταστάσεις ,θα εξαπατήσουν ,θα θαμπωθούν από κάτι που τους αγγίζει συναισθηματικά και θα απιστήσουν… Πολλοί οι κρυφοί δεσμοί και οι υπόγειες γνωριμίες αλλά και οι υπόγειες συναλλαγές του χρήματος .

Και βέβαια όταν μιλάμε για Ιχθύες ,μιλάμε για Ποσειδώνα άρα προσοχή στην ευπάθεια ,στα φάρμακα ,στις παρενέργειες ,όπως και στις υποκλινικές ή λάθος διαγνώσεις!! Πάντα μια δεύτερη γνώμη!

Πάμε να δούμε πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοθυσία είναι η λέξη κλειδί για εσάς! Στα προσωπικά σας και στην δουλειά σας η Αφροδίτη θα κάνει τις ενέργειες της! Και σεις θα επιλέξετε να αποχωρήσετε…να κάνετε πίσω σε κάτι… για να ωφεληθεί ο σύντροφος ή ένας συνάδελφος ή η δουλειά σας! Μακροπρόθεσμα το να βάλετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας θα αποδειχτεί ωφέλιμο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η πραγματικές φίλιες θα είναι το κλειδί για σας .Εκεί θα δοκιμαστείτε και εκεί πρέπει να επικεντρώσετε στα φιλικά άτομα που αξίζουν. Στους λίγους! Στους αληθινούς. Εάν δεν είστε σε μια σχέση πιθανόν μια φιλία να εξελιχτεί σε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή σας συναισθηματικά…ίσως να γίνει το άλλο σας μισό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εργασία και η καριέρα ενεργοποιούνται και σεις πραγματικά θα εργαστείτε με την καρδιά σας. Εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία. Δεν αποκλείετε μια νέα γνωριμία για σας έτσι ώστε να έχετε ένα σκοπό ζωής αλλά πιθανόν να την προσπεράσετε αν έχετε βυθιστεί στα εργασιακά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περισσότερο φως σας δίνει η Αφροδίτη για να δείτε μέσα σας αλλά και γύρω σας! Πολλά ξεκαθαρίζει τώρα !Τι θέλετε από τον άλλον ; Τι μπορείτε να δώσετε;. Μια σχέση που μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση από εσάς ή μέσω διαδικτύου μπορεί να κάνει την εμφάνιση της . Ενώ ακόμα και μια σχέση που θα μοιάζετε σαν τη μέρα με την νύχτα είναι πιθανή! Όσο αφορώ τα οικονομικά σας, εκπαίδευση και νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα μπορεί να φέρουν ή να πάρουν ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο .

ΛΕΩΝ

Θα κινηθείτε στα άκρα ! Μεγάλες χαρές αλλά και αντίστοιχες λύπες ! Πολλά τα συναισθήματα που θα βιώσετε…και μην ξεχάσετε πως υπάρχει και η λέξη συχώρεση . Ίσως την χρειαστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα φέρει ηρεμία αν είστε σε μια σχέση ήδη. Αν όχι προσέξτε μην τραβήξετε όλους τους απελπισμένους τούτου του κόσμου προς το μέρος σας και φυσικά μην μπείτε στην διαδικασία από ευσπλαχνία να διαλέξετε τον λίγο λιγότερο!! Προσοχή λοιπόν και στα οικονομικά σας γιατί εύκολα μπορείτε να εξαπατηθείτε

ΖΥΓΟΣ

Έντονο άγχος και έντονη ανασφάλεια. Κατά κύριο λόγο προσέξτε την ψυχική σας υγεία και αποφύγετε αλκοόλ ,ουσίες και φάρμακα για να νοιώσετε καλύτερα! Αγαπήστε τον εαυτό σας κα στραφείτε σε όσους σας αγαπούν !

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ δημιουργική για εσάς αυτή η διέλευση και θα σας βοηθήσει αν σε αυτό συγκλίνει και ο ατομικός σας χάρτης . Πολλές συναντήσεις ,πολλές γνωριμίες ,πολύ διαδικτυακό φλερτ και σε όλα αυτά να είστε πρώτα από όλα ειλικρινείς ! Όσο αφορά τα οικονομικά η σπατάλη είναι από τα πιθανότερα που μπορείτε να κάνετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακό κλίμα δίνει για εσάς ! Πλησιάζετε πιο πολύ στην οικογένεια ,συγχωρείτε συγγενικά πρόσωπα ή επιδιορθώνετε παλιές ρωγμές τώρα! Έτσι θα απολαύσετε την ζεστασιά και την ασφάλεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύκολα μπορείτε να εξαπατηθείτε ή να παραπλανηθείτε αλλά και εύκολα μπορείτε να παρανοήσετε καταστάσεις γύρω σας! Ειδικά στην σχέση ή στον γάμο σας ή με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο. Επειδή μπορεί το συναίσθημα είναι υποκειμενικό καλύτερα να περιμένετε να ξεπεραστεί αυτό το σημείο σύγχυσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς φαίνεται να έχετε οικονομική εισροή τώρα και μάλιστα ικανοποιητική, καλό είναι να είστε προσεχτικοί γιατί όπως είπαμε έχουμε μια περίοδο σύγχυσης και εύκολης παραπλάνησης! Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που να έχουν να κάνουν με τα χρήματα σας .

ΙΧΘΥΕΣ

Ώθηση στη αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας! Μια καλή στιγμή να ερωτευτείτε αλλά και μια καλή στιγμή αν είστε ήδη σε σχέση να θέσετε τα θέλω σας και να τα επιτύχετε

https://athinaisastrology.com/

ΖΩΔΙΑ

 Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα μας ωθεί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και ότι μπορεί να αναδείξει την ομορφιά την δική μας και των γύρω από εμάς. Η εγωκεντρικότητα θα είναι παρούσα καθώς και η τάση να γίνουμε δραματικοί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, από το μεσημέρι κυρίως και μετά το πλανητικό σκηνικό γίνεται περισσότερο βοηθητικό για εσάς. Ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα τονώσουν την αυτοεκτίμησή σας.

Για τους Ταύρους, είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Είτε αφορά το σπίτι σας είτε την προσωπική σας ζωή κάντε δράσεις οι οποίες θα σας δυναμώσουν και θα πάρετε χαρά.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα έχει την τιμητική της. Μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας με ευκολία αρκεί να χρησιμοποιήσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ασχοληθείτε με ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορείτε να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι στην ζωή σας.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας προσθέτει γοητεία όχι μόνο σε εσάς αλλά και σε ότι σας περιβάλλει. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε θέλετε αρκεί να έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για τους Παρθένους, σημαντικές αξίες κινητοποιούνται και θα πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Καλή η δουλειά και οι υποχρεώσεις που έχετε αλλά δώστε σήμερα την ενέργεια σας εκεί που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα επαγγελματικά θέματα που σχετίζονται κυρίως με άλλους ανθρώπους ευνοούνται. Κάντε δράσεις οι οποίες αναδεικνύουν τα ταλέντα σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν το στοιχείο της ομορφιάς. Είτε αφορά άμεσα εσάς την ίδια/τον ίδιο είτε αφορά ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα, μπορείτε να δώσετε πνοή και συνέχεια.

Για τους Τοξότες, το μυαλό σας σήμερα ταξιδεύει. Είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και θα σας κάνουν να αισθανθείτε πως έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά εσάς και μόνο εσάς. Κάτι πολύ προσωπικό από το οποίο θα πάρετε ικανοποίηση για τον τρόπο που θα διαχειριστείτε.

Για τους Υδροχόους, οι σχέσεις σας σήμερα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Αφήστε για λίγο οτιδήποτε έχετε γύρω σας όπως η εργασία και οι υπόλοιπες ασχολίες και αφιερώστε χρόνο για τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε με κάποιον τρόπο να προσθέσετε ομορφιά στον χώρο σας ή γύρω από εσάς. Η χαρά της δημιουργίας θα ανεβάσει την διάθεση και όχι μόνο.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Ποιοι είναι οι fit του ζωδιακού κύκλου και ποιοι δεν θέλουν να βλέπουν μπροστά τους οτιδήποτε έχει να κάνει με γυμναστική;

Κριός
Είσαι το μόνο ζώδιο που δεν χρειάζεται να πας γυμναστήριο, μια και τρέχεις συνέχεια πάνω κάτω, όλη μέρα σαν τη σβούρα. Έχεις απίστευτη ενέργεια και είσαι από τους τύπους που δεν μπορούν να κάτσουν σε μια μεριά για πολύ ώρα, νομίζεις ότι κάτι θα πάθεις. Όλα αυτά τα σούρτα-φέρτα σε γυμνάζουν χωρίς καν να το καταλάβεις.

Ταύρος
Πόσες φορές, γλυκέ μου Ταύρε, είπες ότι από Δευτέρα θα ξεκινήσεις γυμναστική και υγιεινή διατροφή; Μην το φοβάσαι το γυμναστήριο, όλα αυτά τα μηχανήματα που βλέπεις δεν είναι μεσαιωνικά όργανα βασανιστηρίων! Θα πιαστείς λίγο στην αρχή, αλλά μετά θα δεις πόσο καλό θα σου κάνει. Ανήκεις στα ζώδια που θέλουν επειγόντως άσκηση, γιατί είσαι και καλοφαγάς! Άσε τώρα λοιπόν το πιάτο στην άκρη και τρέχα να κλείσεις ένα πρόγραμμα. Άσε που εκεί κυκλοφορούν πολλές αιθέριες υπάρξεις! Ακόμη να πειστείς;

Δίδυμοι
Έχεις από τη φύση σου ένα καλογυμνασμένο σώμα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να περνάς ούτε από έξω από το γυμναστήριο! Είσαι υπέρ της φυσικής κατάστασης, όμως τείνεις πολλές φορές να έχεις καλογυμνασμένα πόδια από το περπάτημα, ενώ το υπόλοιπο σώμα σου πολλές φορές υστερεί. Σου λέει κάτι η λέξη “βάρη”; Και δεν μιλάμε για τα συζυγικά, αλλά εκείνα του γυμναστηρίου που θα τονώσουν κοιλιά, χέρια και πλάτες!

Καρκίνος
Αν είχε φωνή ο καναπές θα σου φώναζε να σηκωθείς από πάνω του, γιατί άρχισες να βγάζεις ρίζες! Ανήκεις στα τα άτομα που επιβάλλεται να περάσουν άμεσα μια βόλτα από το γυμναστήριο. “Τα ζώα μου αργά” είσαι Καρκίνε μου και σου αρέσει να τεμπελιάζεις! Όμως, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και ασχολήσου λίγο περισσότερο μαζί του! Σκέψου μόνο τι έχει να γίνει, όταν το καλοκαίρι βγεις στις παραλίες με κορμάρα!

Λέων
Όταν κάτι το κουκουλώνουμε για να μη φαίνεται, δε σημαίνει ότι το εξαφανίζουμε κιόλας, αγαπητέ μου Λέοντα! Άρα λοιπόν, με το να καλύπτεις την κοιλίτσα σου με ακριβά ρούχα δεν λύνεις το πρόβλημα.

Λίγο τα σνακ στο γραφείο, λίγο τα μεζεδάκια και τα ποτά το βράδυ με φίλους και να σου τα παραπάνω κιλάκια! Και αν ήσουν τύπος που δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου, κανείς δε θα σου έλεγε τίποτα!

Τώρα όμως; Τρέχα μια βόλτα από το γυμναστήριο, γιατί ένα καλογυμνασμένο σώμα δεν είναι επιτακτική ανάγκη μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο.

Παρθένος
Τώρα τι να ει κανείς στον άνθρωπο που είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και fun της γυμναστικής; Μόνο ένα: μη βαριέσαι! Ξέρεις εσύ πότε, όταν η ψυχολογία σου πέφτει και σώμα σου αποφασίζει να ακολουθήσει αυτή την …κατηφόρα. Μην επαναπαύεσαι, ο,τι αφήνεις, σε αφήνει.

Ζυγός
Βράζει στο αίμα σου ο χορός και τρέχεις όπου και αν σε καλέσουν, σου αρέσει η γυμναστική όμως μόνο όταν δεν βαριέσαι.

Όπως αναφέρει το myastro.gr καταφεύγεις σε λύσεις έτσι της τελευταίας στιγμής όπως μια κρέμα σύσφιξης, δεν κάνουν όμως θαύματα και αυτές.

Σου βρήκα την λύση, πείσε το καλύτερο φιλαράκι σου και πηγαίνετε μαζί, θες παρέα σε όλα, σε ξέρω.

Σκορπιός
Κινητήριος δύναμη για εσένα, αγαπητέ μου Σκορπιέ, είναι ο έρωτας, δεν μπορεί όμως να πηγαίνεις στο γυμναστήριο μόνο όταν θες να εντυπωσιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Το σώμα σου χρειάζεται συνεχή εκγύμναση, μη χαλαρώνεις λοιπόν μετά από ένα χωρισμό ή όταν δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στο προσκήνιο. Σκέφτηκες ότι μπορεί να λειτουργήσει και το αντίθετο; Όντας καλογυμνασμένος, σίγουρα κάτι ενδιαφέρον θα κάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο!

Τοξότης
Δεύτερο σπίτι σου είναι το γυμναστήριο και τα αθλητικά κέντρα, είσαι από τα πιο καλογυμνασμένα ζώδια.

Αυτό όμως παύει να ισχύει σε δυο περιπτώσεις, η μια είναι όταν παρασύρεσαι σε κραιπάλες με τους φίλους σου κάθε βράδυ και η δεύτερη, όταν η κατάσταση στο περιβάλλον σου είναι στάσιμη και δεν σε εμπνέει κανείς για να τον εντυπωσιάσεις.

Και κάτι τελευταίο: όταν ξεκινάμε μια δραστηριότητα δεν την αφήνουμε στην μέση! Μην κάνεις τον ανήξερο, θυμήσου την ομάδα ορειβασίας, που δήλωσες συμμετοχή και πήγες μόνο μια φορά!

Αιγόκερως
Όταν λέμε γυμναστική, Αιγόκερέ μου, δεν εννοούμε το να πηγαίνεις από το ένα γραφείο στο άλλο με την καρέκλα του γραφείου, λες και κάνεις
συγκρουόμενα. Ούτε το να σηκώνεσαι απλά, για να φας στα όρθια ένα σάντουιτς.

Γυμναστική είναι να ξεμουδιάσουν οι αρθρώσεις και να στάξει ιδρώτας.

Επείγει λοιπόν το να βρεις χρόνο και να εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και μια βόλτα από το γυμναστήριο.

Υδροχόος
Καλώς τον Τζίτζικα του ζωδιακού κύκλου! Όλο το χειμώνα κάθεσαι και περνάς ζωή και κότα και τον Μάιο σε πιάνει πανικός.

Πώς να προλάβεις να κάνεις γραμμωμένους κοιλιακούς μέσα σε έναν μήνα; Των φρονίμων τα παιδιά, πριν βάλουν το μαγιό γυμνάζονται.

Έχεις την τάση, Υδροχόε μου, να το πηγαίνεις με τη σεζόν, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Εμπρός λοιπόν, βήμα ταχύ προς το γυμναστήριο! Και μην ξεχάσεις να πάρεις ένα ετήσιο πρόγραμμα.

Ιχθείς
Σου αρέσει το καλό φαγητό και είσαι εξαιρετικός μάγειρας, είναι φυσικό λοιπόν να έχεις κάποια παραπάνω κιλά! Δεν πειράζει όμως, αφού έχεις καλή σχέση με τη γυμναστική και μπορείς να κοντρολάρεις την κατάσταση, αν θέλεις.

Το κακό είναι πως θα πρέπει να πηγαίνουν όλα καλά στη ζωή σου για να ασχοληθείς με το σώμα σου, γιατί αν δεν έχεις καλή ψυχολογία, η μόνη άσκηση που θα κάνεις είναι να ανακατεύεις το φαγητό στην κατσαρόλα.

ΖΩΔΙΑ

 ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου μας ωθεί να βρούμε τρόπους να φροντίσουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες, ωστόσο ο τρόπος που συνδέεται με τον Ποσειδώνα, τον Δία και με τον Πλούτωνα από το απόγευμα και μετά, μπορεί να φέρει αντιφάσεις. Η αποδοχή της κατάστασης την οποία βιώνουμε θα φέρει εσωτερική ηρεμία ενώ η τάση να την εξιδανικεύσουμε ή να την απωθήσουμε θα μας αποπροσανατολίσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ζητήματα ανάμεσα την εργασία και το σπίτι ενδέχεται να σας προβληματίσουν σήμερα. Εστιάστε σε κάτι δημιουργικό, κάτι το οποίο μπορεί αντικειμενικά να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε αυτή την περίοδο.

Για τους Ταύρους, ο Άρης στο ζώδιο σας και η θετική όψη τη Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να ανοίξει νέους δίαυλους επικοινωνίας με τους ανθρώπους γύρω σας. Κρατήστε την ρεαλιστική εικόνα απέναντι σας και αφεθείτε στην ροή.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να πάρετε συναισθηματική τροφή αυτή την στιγμή είναι μεγάλη. Μέσα στο πρόγραμμά σας σήμερα εντάξτε δραστηριότητες οι οποίες θα σας ταξιδέψουν και θα σας ηρεμήσουν.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας αυξάνει την επιθυμία σας να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας γεμίσουν και σε συναισθηματικό επίπεδο. Επιλέξτε δραστηριότητες προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Λέοντες, πολύ βαθιές ανάγκες φέρνει στην επιφάνεια το πλανητικό σκηνικό σήμερα. Καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε την ροή και να αφήσετε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

Για τους Παρθένους, σήμερα είναι επιλογή σας προς ποία κατεύθυνση θα στοχεύσετε. Η διάθεση από μέρους σας υπάρχει και η δυναμική είναι αρκετή ώστε να φέρετε τις εργασίες σας εις πέρας.

Για τους Ζυγούς, εργασιακά θέματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν. Ανεξάρτητα τα εμπόδια, εάν στοχεύσετε σε μια δημιουργική οδό με σταθερότητα, θα πάρετε χαρά από το αποτέλεσμα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα είναι μια πολύ δημιουργική ημέρα για εσάς. Εάν παραμερίσετε τα εμπόδια – αντικειμενικά υπαρκτά ή μη – και εμπιστευτείτε την ροή, θα πάρετε χαρά από το δημιούργημά σας.

Για τους Τοξότες, ένα ταξίδι θα ήταν το ιδανικότερο αυτή την στιγμή. Παρόλα αυτά μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι σήμερα το οποίο θα σας ταξιδέψει, βγάζοντας σας έξω από τα τετριμμένα και την ρουτίνα.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι σας, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μπορείτε σήμερα μέσα από την επικοινωνία να φέρετε ισορροπίες εκεί που έχουν χαθεί και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα με ασφάλεια.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής πια ορθόδρομος στο ζώδιο σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές, σας δυναμώνουν και νιώθετε πως στέκεστε στα πόδια σας με μεγαλύτερη σταθερότητα. Αποφύγετε οικονομικά θέματα σήμερα.

Για τους Ιχθύες, η ευνοϊκή θέση της Σελήνης για εσάς, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας γαληνέψουν και θα σας ηρεμήσουν. Οτιδήποτε δημιουργικό ή η ενασχόληση σας με κάτι που διεγείρει την φαντασία σας θα είναι ιδανικό.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. . .

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα και η θετική της σύνδεση με τον Ήλιο στους Ιχθύες μας ωθεί να έρθουμε σε επαφή με τις αληθινές συναισθηματικές μας ανάγκες. Οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν και να δημιουργηθεί μεγαλύτερη σταθερότητα και ηρεμία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού και ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια φέρνει το ουράνιο σκηνικό σήμερα. Είναι καλή ημέρα να αφιερώσετε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που νοιάζεστε και έχετε κοντά σας.

Για τους Ταύρους, ευκαιρία δίνεται σήμερα να αναπτύξετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει με τους κατάλληλους ανθρώπους. Το οικείο περιβάλλον σας είναι υποστηρικτικό και μπορείτε να φέρετε επέκταση σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή.

Για τους Διδύμους, πεποιθήσεις οι οποίες δεν εξυπηρετούν έναν σκοπό μπορούν να μπουν αυτή την στιγμή στην άκρη. Ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι πολύτιμο για εσάς σήμερα και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες για να το επεκτείνετε.

Για τους Καρκίνους, στην εικόνα και προβολή των ικανοτήτων σας εστιάζει το πλανητικό σκηνικό σήμερα. Είναι ευκαιρία να δείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και να γίνετε το φωτεινό παράδειγμα για άλλους ανθρώπους.

Για τους Λέοντες, η απόσυρση δεν φέρνει συγκομιδή και εσείς ειδικά σήμερα θα πρέπει να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και να κατευθυνθείτε προς εκεί που σας ωθεί. Δημιουργική ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με την άυλη πραγματικότητα και καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

Για τους Παρθένους, η επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε βαθύτερες αληθινές σας ανάγκες. Τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση και εσείς θα πρέπει να εμπιστευτείτε την ροή.

Για τους Ζυγούς, φροντίστε με αγάπη κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και θα δείτε να αναπτύσσεται. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά εμπόδια είστε σε γόνιμη και επεκτατική περίοδο.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σας φέρνουν σήμερα σε επαφή με ένα όραμα ή ένα ξεχασμένο όνειρο. Είναι πολύ ευνοϊκή ημέρα να δράσετε σε αυτή την πορεία.

Για τους Τοξότες, εκκρεμότητες μπορείτε να τακτοποιήσετε σήμερα. Οριοθετήστε το δικό σας τερέν και βάλτε πλαίσιο εκεί που βλέπετε πως είναι απαραίτητο και θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να επεξεργαστείτε ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Καλό θα ήταν να ακούσετε τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας εάν έχουν κάτι να μοιραστούν μαζί σας.

Για τους Υδροχόους, αυτή την στιγμή μπορείτε να δείτε κάτι που αφορά την εργασία σας ή μια καθημερινή σας ασχολία να επεκτείνετε. Με δημιουργικό τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε και να βοηθηθείτε.

Για τους Ιχθύες, ευνοϊκό το ουράνιο σκηνικό για εσάς σήμερα σε πολλούς τομείς. Ακολουθήστε την ροή και συνεισφέρετε τις υπηρεσίες σας όπου αυτό είναι εφικτό.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Οι αγαπημένες ατάκες των 12 ζωδίων!
Από την Βενετία Αποστόλου
Κάθε ζώδιο έχει το μεγάλο βαθύ χαρακτηριστικό του που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και που πάντα συνοδεύεται από μια κλασική και αντιπροσωπευτική ατάκα. Όσο μπορείς να κατανοήσεις τον λόγο ύπαρξης αυτής της βούλας που στιγματίζει κάθε ζώδιο και ορίζει την συμπεριφορά του, τόσο πιο ομαλά και ήρεμα θα μπορέσεις να χειριστείς τις καταστάσεις που δημιουργούνται. Σε όλες τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή, αυτοσυγκράτηση, και κυρίως αποφυγή νευρικών εξάρσεων. Ας μη παρεξηγούμε ή παρατραβάμε τις καταστάσεις, έξαλλου πρέπει να παραδεχτούμε πως όλοι άνθρωποι έχουν τα κουσούρια τους.


Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για να μάθεις ποια είναι η αγαπημένη σου ατάκα!
ΚΡΙΟΣ

Αυτός είμαι κι σε όποιον αρέσω. Θα στην πει αυτή την ατάκα ο Κριός, την αγαπάει πολύ, την χρησιμοποίει καθημερινά, τη μοστράρει σε πολλές και διάφορες περιπτώσεις και κυρίως όπου βρίσκει τα σκούρα. Ο Κριός δεν δέχεται την κριτική γιατί πολύ απλά ότι κάνει αυτός είναι το καλύτερο, κανείς δεν είναι άξιος να τον κρίνει ή τον διορθώσει και είναι λογικό γιατί κανένας δεν είναι ανώτερος από αυτόν, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι βρίσκεται πρώτος στον ζωδιακό κύκλο. Για τον Κριό είναι δύσκολο να αλλάξει και να διαφοροποιήσει κάποιο στοιχείο του είτε αφορά την εξωτερική του εμφάνιση είτε τον χαρακτήρα του. Το να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταλήξεις σε έναν ωραιότατο και δυναμικό καβγά, αξέχαστος θα σου μείνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μα γιατί βιάζεσαι τόσο! φαγητό έχεις στην φωτιά και θα καεί; Από την μια το μυαλό του είναι συχνά πυκνά στο φαγητό, από την άλλη η φύση του είναι κάπως αργοκίνητη, το γρήγορο βάδισμα το θεωρεί τρέξιμο, οι συνεχόμενες ενέργειες με ταχύτητα και επαναλαμβανόμενη ροή είναι γι αυτόν κούραση. Ο Ταύρος θέλει χαλαρότητα, ηρεμία, και όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι. Αν νιώσει πίεση ή στρεσαριστεί θα βγάλει την πεισματικά αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα του, αν του πιες να βιαστεί ίσως να αποφασίσει να μην κάνει τελικά αυτό που είχε προγραμματιστεί. Κινήσου σαν το ρυάκι που πλέει ήρεμα στο ποταμάκι, πρόσφερε του και ένα πλούσιο εύγεστο και ρομαντικό γεύμα, και θα δεις πως τίποτα το αρνητικό δεν πρόκειται να συμβεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έλα μωρέ μη θυμώνεις πλάκα έκανα. Όντως τα θεωρεί όλα πλάκα, μπορεί να πει τις πιο άστοχες ή αυστηρές κουβέντες που να σε προσβάλουν ή να σε μειώσουν και να μην τις εννοεί σε όλη τους την ουσία, γιατί απλά δεν αντιλαμβάνεται ποτέ τη σοβαρότητα του θέματος. Ένας Δίδυμος αργά ή γρήγορα θα σου απόδειξε πως δεν αξίζει να τον παίρνεις στα σοβαρά, η ακουστική σου θα πρέπει να είναι μπαινάκης και βγαινάκης. Μη του θυμώσεις, τσάμπα θα σπαταλήσεις τα νεύρα σου, ακόνισε το χιούμορ σου, πάρε το θέμα από την αστεία του πλευρά, αυτός θα βρει τρόπο και θα καταφέρει να σε πείσει πως τη ζωή πρέπει να την παίρνεις με τη διάθεση του περαστικού και προσπεράσιμου. Για έναν Δίδυμο όλα έρχονται και φεύγουν, το θέμα είναι να περνάς καλά.

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάλι τα ίδια; θυμάσαι τι έγινε την άλλη φορά, το ξέχασες; Δεν ξέχνα ένας Καρκίνος και για το καλό σου φρόντισε να μη ξεχνάς ούτε και εσύ. Δε διαγράφει αυτό που δεν του άρεσε, είναι ευαίσθητος, ότι κάνεις και ότι λες ίσως να φαίνεται πως το συγχωρεί, αλλά όλα είναι γραμμένα στις λίστες του. Να δίνεις σημασία σε αυτά που λέει ένας Καρκίνος, αυτό που θα πει το εννοεί εκτός από τις απειλές του, αυτές συνήθως δεν έχει τα κότσια να τις τηρήσει γιατί πολύ απλά τον τρομάζει το αβέβαιο αποτέλεσμα. Δεν τους θέλει τους πολλούς καβγάδες, στα παράπονα του πρέπει να δίνεις σημασία, διατηρεί για χρόνια την ελπίδα πως θα έρθει η μεγάλη αλλαγή. Έχει μνημονικό σαν την καμπούρα της καμήλας, αποτυπώνει με φωτογραφική μνήμη την κάθε σου κίνηση.

 

ΛΕΩΝ

Ε! πως σου φαίνεται; καταπληκτικό; Συχνά πυκνά θα κάνει αυτή τη ερώτηση και φυσικά δεν είναι ερώτηση απορίας, αλλά αυτοεκτίμησης. Η απάντηση θα πρέπει να είναι πάντα καταφατική, ναι καταπληκτικό, και πάντα με την συνοδευτική φράση αφού το έκανες εσύ, αφού το διάλεξες εσύ, αφού το σκέφτηκες εσύ. Έχει ανάγκη να τον θαυμάζεις, να τον επιβεβαιώνεις, να τον πείθεις πως είναι ο καλύτερος που εντυπωσιάζει και κατακτά. Από τα συμφραζόμενα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς πως αν πεις φράσεις του τύπου δεν μου αρέσει, δεν το κατάφερες , υπάρχει και καλύτερο, τότε θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις και την άλλη πλευρά του χαρακτήρα του και αμέσως το δράμα ξεκινά. Μείνε κοντά σε έναν Λέοντα γι αυτό που είναι, αγαπήσετε τον γι αυτό που θέλει να είναι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καθαρό; Αν πάρεις την απόφαση να είσαι δίπλα σε έναν Παρθένο προετοιμάσου αναλόγως, ποτέ δε θα γλυτώσεις απ αυτή την συγκεκριμένη ερώτηση, θα αναγκάζεσαι πολλάκις την ημέρα να απαντάς. Για να καθίσει κάπου, για να αγγίξει κάτι, για να σηκώσει το οτιδήποτε θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι καθαρό. Άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη της κουζίνας, δαχτυλιές στο ποτήρι του, ασιδέρωτο παντελόνι, Ποτέ. Τεράστιο θα είναι το λάθος σου αν του στρώσεις τραπεζομάντηλο με λεκέ είναι ικανός να μην φάει, μη τυχόν δει ψυχουλάκια στον καναπέ θα μείνει όρθιος. Δεν είναι μικροβιοφοβικός απλά του αρέσει η καθαριότητα, το πρόβλημα όμως είναι πως πολλές φορές εστιάζει στο δέντρο και χάνει ένα ολόκληρο δάσος.

 


ΖΥΓΟΣ

Όχι δεν το είπα ποτέ αυτό, λάθος κανείς. Μη ψάχνεις να βρεις το μαγνητοφωνάκι που είχες καταγράψει την συνομιλία, τσάμπα θα σκύβεις και θα ανοίγεις συρτάρια, με βεβαιότητα να ξέρεις πως ναι το είχε πει και δεν το παραδέχεται ή δεν το θυμάται. Η αστάθεια στην άποψη του και στην γνώμη του είναι τόσο μεγάλη που πλέον ούτε εκείνος θυμάται τι έχει πει, είναι αδύνατον μια κοινή κλασική μνήμη να αποθηκεύει τόσες πολλές αλλαγές. Βέβαια αυτό που σε εξοργίζει και σε βγάζει τελικά έξω από τα ρούχα σου είναι το πόσο απόλυτα και κάθετα υποστηρίζει κάτι που σε λίγο δεν θα θυμάται καν ότι το έχει πει. Ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και υπομονή, δίπλα σε ένα Ζυγό μαθαίνεις πως τα λόγια είναι ηχητικά κύματα που μια έρχονται μια φεύγουν και στο τέλος εξανεμίζονται στον γιαλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Που ήσουν; Δύο απλές μικρές λέξεις που αποτελούν την αγαπημένη ατάκα ενός Σκορπιού. Ανακριτική ερώτηση πολλά υποσχόμενη, θα την ακούς τουλάχιστον τρεις τέσσερεις φορές την ημέρα, που ήσουν, τι έκανες, ποιος ήταν αυτός, και μετά θα ακολουθήσει το γιατί. Γιατί πήγες, γιατί άργησες, γιατί έφυγες, όλα θα πρέπει να τα ξέρει και μάλιστα αναλυτικά γιατί πολύ απλά η καχυποψία του έχει πάρει έκταση, έχει φτάσει σε σημείο ζήλειας, και αν δεν πάρει τις σωστές απαντήσεις τότε ξεκινάει το σχέδιο μελετημένης στρατηγικής. Η συμβουλή είναι πως οι απαντήσεις θα πρέπει να είναι άμεσες, αναλυτικές με την κάθε τους λεπτομέρεια, μη τυχόν και μπερδευτείς, τα αντιφατικά λόγια θα σημάνουν την αρχή μιας πολύωρης κατασκοπευτικής ταινίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάλι μέσα θα καθίσουμε; Αγαπημένη ατάκα ενός Τοξότη που σχεδόν πάντα σε κάνει να αναρωτηθείς ‘ποτέ πάλι δηλαδή; δε θυμάμαι μέσα στην εβδομάδα να καθίσαμε μέσα’. Εσύ καλά θυμάσαι, γι αυτόν όμως είναι μαρτύριο το να κάθεται άπραγος στον καναπέ, το έζησε μια φορά και δε θέλει να το ξανά βιώσει. Είναι δραστήριος και ζωτικός ένας γνήσιος Τοξότης οπότε αν τον αγαπάς δες τα όλα από τη θετική τους πλευρά. Θα κινηθείς, θα τρέξεις, θα κάνεις ποδήλατο, θα χάσεις θερμίδες, θα αδυνατίσεις, θα έχεις ένα ωραιότατο σώμα για το καλοκαίρι. Το θέμα βέβαια είναι πως κάποιες στιγμές η κούραση σε καταβάλει και είναι αδύνατον να θέλεις να πάρεις τα βουνά, ωστόσο κι αυτό έχει τα θετικά του, το καθαρό οξυγόνο που θα βρεις στην κορυφή θα σε αναζωογονήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν ξέρω έχω πολύ δουλειά, θα δούμε. Ναι, μη περιμένεις να προγραμματίσεις κάτι με τον Αιγόκερω όλα είναι εξαρτώμενα από την ώρα που θα αποφασίσει να φύγει από το γραφείο του. Αν έτυχε και τελικά είπατε μια ώρα συνάντησης να έχεις προετοιμαστεί πως μπορεί να αρχίσεις ξαφνικά να ξεντύνεσαι, γιατί πολύ απλά προτεραιότητα έχει η εργασία, σημασία έχει να τελειώσει πρώτα η δουλειά, η οποία, μεταξύ μας, για έναν Αιγόκερω δεν τελειώνει ποτέ. Δεν πειράζει μην εκνευρίζεσαι, δεν βγήκατε σήμερα θα βγείτε αύριο, κι αν χάσατε μια ταινία ε και τι έγινε; σίγα τώρα θα παιχτούν κι άλλες. Χαλαρότητα θέλει το θέμα, έξαλλου για σένα δουλεύει, για να σου προσφέρει αυτά που θέλεις να τα έχεις και να χαίρεσαι.

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα έλεγα εγώ δεν με άκουσες! Πάντα ο Υδροχόος είναι μπροστά από όλα, αυτός πρώτα καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται το οτιδήποτε και υστέρα ο υπόλοιπος κόσμος. Το είπε δεν το είπε, αυτός θα σου πει ότι το είπε, το είχε καταλάβει, το είχε προβλέψει γιατί είναι εύστροφος, προχωρημένος και πρωτοποριακός. Να τον ακούς τον Υδροχόο μη βλέπεις βέβαια που αυτός δεν ακούει ποτέ κανέναν, τη συμβουλή του να την τηρείς έστω και αν γνωρίζεις πως οι δικές σου συμβουλές πηγαίνουν πάντα στον βρόντο. Ο Υδροχόος θέλει να συμβουλεύει και όχι να τον συμβουλεύουν, να εκτελούν τις εντολές του και όχι να εκτελεί αυτός εντολές άλλων. Με τη φώτιση του θεού και του άγιου πνεύματος θα βρεις να τον τρόπο να χειριστείς έναν Υδροχόο, ε! στην τελική κάνε και λίγο πως δεν ακούς.

 

ΙΧΘΥΣ

Ποτέ το είπες αυτό; δεν το πρόσεξα. Πως να το προσέξει αφού για να δώσει προσοχή ένας άνθρωπος σε κάτι θα πρέπει να βρίσκεσαι πνευματικά και σωματικά στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι να ονειροβατεί δεξιά και αριστερά αναλόγως με το κατά που τον οδηγεί η φαντασία του. Τις περισσότερες στιγμές της ημέρας βρίσκεται κάπου αλλού και κάνει κάτι άλλο από αυτό που πράττει στην αντικειμενική πραγματικότητα. Όταν βιώνεις την καθημερινότητα σου με έναν Ιχθύ θα πρέπει να έχεις καλλιεργημένη υπομονή, να προετοιμαστείς ψυχολογικά και πνευματικά για το ότι θα λες τα ίδια πράγματα μέχρι να τα αφομοιώσει και να τα αντιληφτεί ως πραγματικό γεγονός. Τα νευρά και οι παρατηρήσεις δε θα βγάλουν κάπου, ένας Ιχθύς δεν διορθώνεται δέξου απλά τα χαρακτηριστικά της φύση του.

https://www.zwdiasimera.gr/

ΖΩΔΙΑ

Σαββατοκύριακο 20 ως 21/2/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Από την Όλγα Αγγέλου
Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Το ενδιαφέρον μας αυτό το διήμερο στρέφεται στην προσωπική μας ζωή, στην ανάγκη για συντροφικότητα και πάθος που υπάρχει στις ερωτικές μας σχέσεις. Αρχικά το Σάββατο, η ανάγκη για φλερτ, επικοινωνία και συντροφικότητα είναι διάχυτη, καθώς αυτό που κυρίως επιδιώκουμε είναι να βρεθούμε με τον σύντροφό μας ή να μπούμε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι με πιθανές τις νέες γνωριμίες. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ανατροπές, εντάσεις και αιφνιδιαστικές γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στις προσωπικές σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε εριστικές και επαναστατικές διαθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε απομάκρυνση ή ψυχρότητα, κάτι που θα μας στοιχίσει.


Την Κυριακή πάθος και ρομαντισμός εναρμονίζονται με απόλυτο τρόπο καθώς η μέρα διαμορφώνει ιδανικό σκηνικό για μοναδικές στιγμές τρυφερότητας και ερωτισμού που θα απογειώσουν την προσωπική μας ζωή. Οι αδέσμευτοι, καλό είναι να απολαύσουν την συντροφιά πιθανών νέων γνωριμιών, όμως είναι προτιμότερο να μην επενδύσουν συναισθηματικά και να δώσουν χρόνο για να δουν τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Οι έντονες τάσεις εξιδανίκευσης μπορεί να οδηγήσουν σε απογοήτευση, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσουν μικρό καλάθι.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:
ΚΡΙΟΣ
Το Σάββατο η ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικά είναι έντονη, πρόσεχε μόνο γιατί η μέρα μπορεί να φέρει εκρήξεις που θα προκαλέσουν προβλήματα. Η Κυριακή στρώνει το χαλί για να περάσεις άκρως ερωτικές και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου, που θα απογειώσουν τη σχέση σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε βάζει στο κλίμα έντονου ερωτικού παιχνιδιού και επικοινωνίας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες που να ανεβάσουν το καρδιοχτύπι κατακόρυφα. Η Κυριακή δημιουργεί συνθήκες για νέες γνωριμίες άκρως ερωτικές, προσοχή μόνο γιατί οι ωραιοποίηση προσώπων θα οδηγήσει σε πληγές, γι’ αυτό άσε το χρόνο να περάσει για να βγάλεις συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Το Σάββατο, αρχικά και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις θέματα καθημερινά με το ταίρι σου. Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ξεχασμένες καταστάσεις που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα, γι’ αυτό πρόσεχε. Η Κυριακή απογειώνει την τρυφερότητα και τον ερωτισμό, έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η ρουτίνα μπορεί να σε απασχολήσει και να μην επιδιώξεις να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές από το παρελθόν που θα σε αιφνιδιάσουν και θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα. Η Κυριακή πιθανά να οδηγήσει σε εξιδανίκευση νέα γνωριμίας, επέλεξε να περάσεις όμορφα, να φλερτάρεις και να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ερωτική σου ζωή είναι στο προσκήνιο το Σάββατο και σε ωθεί στο να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου. Η μέρα μπορεί να φέρει ανατροπές στα σχέδιά σου και εκνευρισμό που καλό είναι να μην επηρεάσει τη σχέση σου. Η Κυριακή σε βοηθά να ομορφύνεις την μονότονη ρουτίνα και να δημιουργήσεις ένα τρυφερό πλαίσιο για τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το ερωτικό παιχνίδι είναι κυρίαρχο το Σάββατο, και σου δίνει λάμψη, γοητεία και πολλές κατακτήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες που θα δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή. Η Κυριακή προδιαθέτει για εξόδους με πρόσωπα από το εργασιακό και δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες, κράτα μόνο μικρό καλάθι γιατί ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά μπορεί να σου δώσει ο άλλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάγκη σου για ασφάλεια και τρυφερότητα σε στρέφει σε στιγμές για δύο με το ταίρι σου που εντείνουν τον ρομαντισμό. Προσοχή γιατί το απόγευμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε ότι έχεις προγραμματίσει και να βγεις από τα νερά σου. Η Κυριακή απογειώνει τον πόθο, το πάθος και την ερωτική διάθεση και μπορείς να κλείσεις αυτό το διήμερο με υπέροχο τρόπο με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, σου δημιουργεί έντονα την διάθεση να βρεθείς με οικεία φιλικά πρόσωπα, μέσα από τα οποία μπορεί να προκύψουν γνωριμίες που θα ανεβάσουν την ένταση και τους παλμούς της καρδιάς σου. Η Κυριακή εντείνει το ερωτικό παιχνίδι που μπορεί να οδηγήσει σε νέες γνωριμίες εκτοξεύοντας το ρομαντικό στοιχείο, πρόσεχε όμως γιατί η εξιδανίκευση πιθανά να σε ωθήσει σε λάθος επιλογές.

ΛΕΩΝ
Το Σάββατο είναι γεγονός ότι εκτοξεύει την κοινωνικότητα την ανάγκη για επικοινωνία και ξεφάντωμα με το σύντροφό σου. Η μέρα μπορεί να φέρει ανατροπές στο πρόγραμμα και νευρικότητα που θα ξεσπάσει στη σχέση σου, πρόσεχε. Η Κυριακή εντείνει τη διάθεση για άκρως ρομαντικές και τρυφερές στιγμές για δύο που μπορείς να ζήσεις με το σύντροφό σου και αυτό απόλαυσε το.

Εσύ που είσαι μόνος/η, έντονα κοινωνικό θα είναι το Σάββατο καθώς η ανάγκη να φλερτάρεις είναι χαρακτηριστική και φέρνει πιθανούς κεραυνοβόλος έρωτας που θα απογειώσουν την αισιοδοξία και τη χαρά. Η Κυριακή δημιουργεί προϋποθέσεις για πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον κρατάω μικρό καλάθι για να μην πληγωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το Σάββατο μπορεί να φέρει ένταση να δημιουργήσει ένταση λόγω ανασφαλειών και Θοδωρή που έρχονται στην επιφάνεια και να υπάρξουν προβλήματα με το ταίρι σου απέφυγε το και αφαιρέσεις το πάθος. Η Κυριακή απογειώνει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα και δίνει την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου κλείνοντας έτσι όμορφα το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο καυτούς έρωτες που θα σε απογειώσουν ψυχικά αλλά επίσης θα εντείνουν τις ανασφάλειες και τους φόβους που μπορεί να έχεις. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για να περάσεις όμορφα με παρέες και πιθανές νέες γνωριμίες, πρόσεξε όμως μην προτρέψει σε συμπεράσματα για να μην πληγωθείς.

ΖΥΓΟΣ
Το Σάββατο είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες. Η μέρα μπορεί να φέρει ένταση με το σύντροφό σου που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρχουν συγκρούσεις. Η Κυριακή σε ωθεί στο επιδιώξεις έντονα ρομαντικές και γεμάτο πάθος στιγμές κάτι που θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις και να περάσει μοναδικά με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι πρωταγωνιστείς στις παρέες, και γοητεύεις. Η μέρα μπορεί να φέρει δυναμικά στη ζωή σου νέα γνωριμία με τα χαρακτηριστικά του κεραυνοβόλου έρωτα. Η Κυριακή εντείνει το ρομαντισμό παράλληλα όμως και την ωραιοποίηση γι’ αυτό προσοχή σε με γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το Σάββατο εντείνει τον ρομαντισμό την τρυφερότητα, αλλά επίσης νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος και δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα με το ταίρι σου, πρόσεχε μόνο γιατί αιφνίδια γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις που θα χαλάσουν το κλίμα. Η Κυριακή εντείνει την τρυφερότητα το ρομαντισμό, το συναίσθημα και σε προδιαθέτει για να περάσεις ένα μοναδικό μοναδικά ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν ξαφνικά που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και την ένταση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η Κυριακή είναι πιθανό να σε οδηγήσει στο να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι γιατί πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να μην είναι τελικά αυτό που ζητάς τη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε παρέες και την διάθεση να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου, σημαντικό είναι όμως να μην εκνευριστείς και χαλάσει το κλίμα σε πιθανές ανατροπές του προγράμματος σου. Η Κυριακή απογειώνει το ρομαντισμό, την τρυφερότητα και τον ερωτισμό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις στιγμές για δύο μακριές από μακριά από όλους και όλα που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους έρωτες που θα απογειώσουν το πάθος και την έξαψη για αυτό έσω έτοιμος. Η Κυριακή πιθανά να σε φέρει αντιμέτωπο με πρόσωπα του παρελθόντος που προσπαθούν να εξιδανικεύσουν καταστάσεις και πιθανά σφάλματα, γι’ αυτό μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το Σάββατο μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων που πιθανά να επηρεάσουν τη σχέση σου μην το επιτρέψεις. Η Κυριακή εντείνει τη διάθεση για ρομαντικό και ερωτικό παιχνίδι και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απογειωθεί η σχέση σου σε τρυφερότητα το πάθος και έξαψη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της κοινωνικής σου ζωής και θα απογειώσουν το χτυποκάρδι. Η Κυριακή στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον και πιθανά πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να είναι πολύ καλό για να ναι αληθινό και στο τέλος απογοητευτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Σάββατο είναι γεγονός ότι μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα στις σχέσεις σου για να περάσεις όμορφα κάνοντας πρωτότυπα πράγματα με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά. Η Κυριακή σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις απολαμβάνοντας τις τελευταίες στιγμές αυτού του διημέρου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες κεραυνό βολές που θα λειτουργήσουν ανατρεπτικά στην προσωπική σου ζωή και θα απογειώσουν την ένταση. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικό κλίμα για πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει λόγω της έντονης ρομαντικής διάθεσης, πρόσεχε όμως γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητας μπορεί να προκαλέσει πληγές.

ΙΧΘΥΣ
Το Σάββατο είναι πιθανό ανασφάλειες και φόβοι να έρθουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσεις συγκρούσεις με το ταίρι σου λόγω ζήλιας πρόσεχε. Η Κυριακή απογειώνει την αισιοδοξία, την τρυφερότητα, τον ερωτισμό και δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου Απολαμβάνοντας το πάθος και το ρομαντισμό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι γεγονός ότι οι φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται νέες γνωριμίες να υπάρξουν που θα προκαλέσουν ένταση, καχυποψία οδηγώντας σε, σε πιθανή νευρικότητα ή επιθετικότητα. Η Κυριακή σου καθιστά μοναδική την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα ξεφαντώνοντας και να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το πάθος, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να μην είναι πραγματικά αυτό που ζητάς.

https://www.zwdiasimera.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. . .

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα μας βοηθά να συνδέσουμε τα συναισθήματά μας με τις σκέψεις μας. Η θετική της σχέση με τον Κρόνο και τον Ερμή ανάδρομο συντελεί στην καλύτερη λειτουργία αυτής της διαδικασίας. Πάντα έχοντας κατά νου πως θα χρειαστούν αναθεωρήσεις και δεύτερες σκέψεις κατά την διάρκεια της πορείας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα κάθε είδους θα μπορούσε να σας ανταμείψει. Ο σκοπός είναι να βρείτε τα κατάλληλα κλειδιά να κάνετε τον φόβο σας παραγωγικό και να είστε ανοιχτή/ος να επανεξετάσετε ένα ζήτημα που θέλετε να βρείτε την άκρη.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά σας σπρώχνουν προς τα έξω. Παρόλο τις δυσκολίες και τα εξωτερικά γεγονότα στρέφεστε προς παραγωγικές οδούς ώστε να φέρετε μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον σας.

Για τους Διδύμους, εάν καταφέρετε να εστιάσετε σε κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς σήμερα, θα μπορούσατε να βρείτε τις λύσεις που ζητάτε. Πάντα σκεπτόμενη/ος όλα τα δεδομένα και τις πιθανές εναλλακτικές.

Για τους Καρκίνους, το ουράνιο σκηνικό σας βάζει σε σκέψεις σήμερα. Καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με εξωτερικές δράσεις αλλά να κάνετε έναν καλό σχεδιασμό κινήσεων που πρέπει να κάνετε, ώστε να δράσετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Για τους Λέοντες, σήμερα νέες ιδέες θα μπορούσαν να έρθουν στο μυαλό σας εάν συγκεντρωθείτε σε κάτι που θέλετε και έχει καλλιτεχνικό χαρακτήρα ή συνδέεται με την άυλη πραγματικότητα. Δώστε χώρο στις εμπνεύσεις, καταγράψτε τις και αξιολογήστε τις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά καθημερινά θέματα φέρνει στην επιφάνεια το πλανητικό σκηνικό σήμερα. Λόγω του Ερμή ανάδρομου μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή προβλήματα επικοινωνίας. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε διπλωματική στάση.

Για τους Ζυγούς, κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό ή σπουδές θα μπορούσε να κινητοποιηθεί σήμερα. Η ανάγκη να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, να προχωρήσει ένα εγχείρημα που ασχολείστε προσωπικά και να νιώσετε χαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα επιμένουν να κινητοποιούν ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Ειδικά σήμερα μπορείτε – με ευελιξία – να περάσετε μηνύματα τα οποία θα βοηθήσουν την πορεία και εξέλιξη μιας κατάστασης.

Για τους Τοξότες, νέες ιδέες ή άνθρωποι που έχουν κάτι να σας πουν έρχονται σήμερα. Εσείς θα αξιολογήσετε την σημαντικότητα των μηνυμάτων αυτών αλλά καλό θα είναι να τα ακούσετε με προσοχή.

Για τους Αιγόκερους, εάν σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα, σήμερα θα μπορούσαν να έρθουν ιδέες και προτάσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσετε την πίστη στις ικανότητές σας και όλα θα μπουν σε μια σειρά.

Για τους Υδροχόους, μια είδηση σήμερα θα μπορούσε να είναι ελπιδοφόρα. Σκεφτείτε τα πράγματα και τα δεδομένα με γνώμονα την προσωπική σας προβολή και με ποίον τρόπο μπορείτε να την αναπτύξετε.

Για τους Ιχθύες, καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείτε με ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα. Φίλοι θα είναι υποστηρικτικοί εάν θελήσετε να τους ζητήσετε να σας βοηθήσουν. https://astroguide.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.