Σεπτεμβρίου 25, 2020

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδυαστικά με τον Άρη ανάδρομο σας βοηθούν αν θελήσετε να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και να κλείστε εκκρεμότητες που τρέχουν. Αλλαγές μπορούν να λάβουν χώρα και να σας παρακινήσουν με ενθουσιασμό να προχωρήσετε ένα ακόμη βήμα μπροστά. . .

Ταύρος

Νέες ιδέες έρχονται σήμερα και η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι υποστηρικτική για το ζώδιο σας. Μπορείτε να αναπτύξετε μια σκέψη ή/και να αρχίσετε να υλοποιείτε ένα εγχείρημα το οποίο έχετε όμως μελετήσει και οργανώσει πολύ καλά. . .

Δίδυμοι

Σημαντικό σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω είναι να προσανατολιστείτε στην κατεύθυνση η οποία θα σας βοηθήσει κυρίως σε πολύ προσωπικά ζητήματα. Ένας δίαυλος επικοινωνίας μπορεί να ανοιχτεί αυτή την στιγμή για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε, λόγω της ευελιξίας σας και της προσαρμοστικότητάς σας. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, απέναντι από το ζώδιο σας, σας φορτίζει με ενέργεια και θάρρος να κατευθυνθείτε προς κάτι δημιουργικό που όμως σχετίζεται και με άλλους ανθρώπους. Δεν είναι μια προσωπική σας μόνο υπόθεση οι καταστάσεις σήμερα, αλλά με συνεργασία και θετική ενέργεια. . .

Λέων

Πρακτικά θέματα φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη στον Αιγόκερω και σας ζητά με σθένος και δυναμική να αφοσιωθείτε σε έναν στόχο, έναν σκοπό που είναι σημαντικός για εσάς. Η βοήθεια επίσης θα φέρει ικανοποίηση είτε την προσφέρετε είτε σας την προσφέρουν. . .

Παρθένος

Είστε από τους ανθρώπους που δε δίνεται χώρο στην υπερβολή και πάντα κρατάτε τις ισορροπίες εκεί που είναι απαραίτητο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω βοηθά αυτό το ταλέντο σας και σας ωθεί προς δημιουργικές κατευθύνσεις σήμερα. Τα παιδιά χρειάζεται να είναι προτεραιότητά σας. . .

Ζυγός

Η αίσθηση του καθήκοντος είναι πάντα πολύ ενεργή στην ζωή σας και η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί δημιουργικά προς αυτή την κατεύθυνση. Το σπίτι, η οικογένεια ή/και η προσωπική σας ζωή ζητά την προσοχή και την φροντίδα σας. . .

Σκορπιός

Η επικοινωνία σήμερα είναι ενεργή και μπορείτε έμπρακτα, με τις ικανότητές σας, να μαγέψετε τους συνομιλητές σας. Περάστε τα μηνύματα σας και ανταλλάξτε ιδέες και σκέψεις προς ένα κοινό στόχο. . .

Τοξότης

Οι αξίες είτε συναισθηματικές είτε υλικές σήμερα κινητοποιούνται και η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί να ασχοληθείτε με ευλάβεια και σεβασμό με ότι είναι σημαντικό για εσάς, στο σήμερα. Μια καλύτερη αξιολόγηση και αναθεώρηση εάν χρειαστεί, θα είναι σημαντική ενέργεια στο πρόγραμμα της ημέρας σας. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας ωθεί να κάνετε σταθερά βήματα και να σκεφτείτε αντικειμενικά ζητήματα που σας απασχολούν. Εύνοια θα υπάρξει κυρίως σε ότι σχετίζεται με την εικόνα και την προβολή σας. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας. . .

Υδροχόος

Δεν είναι τόσο ευνοϊκή ημέρα για εξωτερικές δράσεις όσο για να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για κάτι που σας ενδιαφέρει ή να βάλετε σε μια λογική σειρά και με αντικειμενικότητα τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες σήμερα. . .

Ιχθύες

Φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που σχετίζονται με κάποιον τρόπο με την δουλειά σας, πιθανά με μια ευρύτερη έννοια, σήμερα θα είναι βοηθητικοί. Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας και να αναπτυχθούν προς έναν κοινό σκοπό και όφελος

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Σαββατοκύριακο 26 ως 27/9/2020, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Από την Όλγα Αγγέλου
Καλό σαββατοκύριακο, αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι μου! Προμηνύεται ένα ρομαντικό και ιδιαιτέρως συναισθηματικό σαββατοκύριακο κυρίως για τους ερωτευμένους ή γι αυτούς που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της σχέσης τους. Οι διαθέσεις θα είναι χαλαρές, οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στη συναισθηματική αξία των καταστάσεων, γενικότερα θα απουσιάζουν τάσεις κόντρας.

Το Σάββατο, επανασυνδέσεις θα σημειωθούν, τα τσακωμένα ή θυμωμένα ζευγάρια θα τα βρουν, αμοιβαίες υποχωρήσεις θα κάνουν τις συνθήκες κατάλληλες για μια νέα αρχή, ουσιαστικά θα υπάρξει διάθεση για συναισθηματική κατανόηση.

Η Κυριακή φέρνει απρόοπτα συμβάντα και άμεσες προσεγγίσεις, γρήγορη εξέλιξη θα έχουν οι νέες γνωριμίες. Κάποιοι χαρακτήρες θα τολμήσουν να ερωτευτούν αφήνοντας πίσω τους τις αναστολές και τους εσωτερικούς ενδοιασμούς.

ΚΡΙΟΣ
Το Σάββατο, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά και να διατηρήσεις τον ψυχολογικό σου κόσμο σε ισορροπία. Μέσα στη σχέση σου οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα καταφέρεις με το ταίρι σου να απολαύσετε τα αμοιβαία αισθήματα, αρμονική θα είναι η συνύπαρξη σας. Το κλίμα θα είναι ήρεμο και χαλαρό, συνειδητά θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα εστιάσεις στις ήρεμες και συναισθηματικές στιγμές που θα ζήσεις με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα τονωθείς μέσα στο σαββατοκύριακο, θα υπάρξουν προσκλήσεις, προκλήσεις και προσεγγίσεις. Το Σάββατο, φέρνει αισιόδοξα ανοίγματα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγεις από τα παλιά και να προχωρήσεις σε νέα ερωτική αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Οι κινήσεις σου θα είναι απελευθερωμένες, εκδηλωτικές και αυθόρμητες προσεγγίσεις θα σου ανοίξουν δίοδο καινούργιας γνωριμίας και σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την ευστροφία σου και την κατανόηση που θα δείξεις θα καταφέρεις να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο των επαφών που θα έχεις με το ταίρι σου. Στην εξέλιξη θα δώσεις την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς χωρίς να υπάρξουν εντάσεις, ουσιαστικά θα βρεις τρόπο να επηρεάσεις τις καταστάσεις και να λάβεις θετικές απαντήσεις. Το Σάββατο, ίσως να μη θελήσεις κοινωνικές στιγμές, θα προτιμήσεις να χαλαρώσεις παρέα με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πιθανότατα να ενθουσιαστείς και να νιώσεις έλξη για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το βρεις ιδιαιτέρως συμπαθητικό. Το Σάββατο, θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς και να φλερτάρεις, θα βρεις τον τρόπο να προσελκύσεις. Εκπλήξεις θα υπάρξουν μέσα στο διήμερο, κράτα ακμαία τη διάθεση σου για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αισθησιακό ίσως και κάπως ρομαντικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, θα επικεντρωθείς στο ταίρι σου. Οι κουβέντες σας θα είναι συναισθηματικές, το Σάββατο, θα σε βοηθήσει στο να λυθούν τα επίμαχα θέματα. Την Κυριακή, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σου, δεν θα θελήσεις να κλειστείτε στο σπίτι, πρότεινε να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, όντως θα καταφέρεις να περάσεις διασκεδαστικά και κοινωνικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις έντονη τη διάθεση να φλερτάρεις, να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, γενικότερα να διευρύνεις τους κύκλους σου τόσο σε φιλικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Προσιτή θα είναι η στάση σου, ωστόσο απέφυγε τις ωραιοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χαλαρό και όμορφο θα είναι το σαββατοκύριακο σου! Θερμή και ανέμελη θα είναι η στάση σου, με το ταίρι σου θα χαλαρώσετε, θα μιλήσετε για τα δικά σας. Στις προσωπικές σας στιγμές θα εκδηλωθεί ρομαντισμός και αγάπη, βγαίνεις από το στρες και την αντίδραση. Την Κυριακή θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές, σαν ζευγάρι θα συναντηθείτε με φίλους, θα καταφέρεις να περάσεις ευχάριστα και αναζωογονητικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σου εκδηλωθεί χωρίς αναστολές, θα αποκαλύψει το βάθος των αισθημάτων του, ίσως να πρόκειται για άτομο που γνωρίζεις μέσα από κάποιο φιλικό περιβάλλον, δεν αποκλείεται όμως να είναι και κάποιο πρώην ταίρι σου. Το σαββατοκύριακο σου θα κλείσει με άνοιγμα νέας προοπτικής.

ΛΕΩΝ
Αμοιβαία αισθήματα θα εκδηλωθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, άμεσες και τρυφερές θα είναι οι μεταξύ σας εκδηλώσεις. Η αμοιβαιότητα που θα διαπιστώσεις θα σε πείσει πως αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια. Ηρεμείς ψυχολογικά, θα νιώσεις αισθήματα εμπιστοσύνης και συναισθηματικής ασφάλειας, θα ακουστούν εξομολογήσεις και λόγια αγάπης. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και φιλικά καλέσματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο θα λάβεις τηλεφώνημα ή πρόταση για συνάντηση από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και αρκετό καιρό. Στην περίπτωση που έχεις χωρίσει προσφάτως είναι πολύ πιθανόν να έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Την Κυριακή ένα απρόοπτο και ευχάριστο γεγονός θα σου δώσει τη δυνατότητα έναρξης σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δημιουργικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, ουσιαστικές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να κάνεις πράξη τις αποφάσεις σου είτε αυτές αφορούν το μέλλον της σχέσης σου, είτε για θέματα άμεσα που σχετίζονται με το διήμερο. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις την υπομονή σου, η στάση σου θα είναι ήρεμη θα εστιάσεις στο πως μπορείτε να χαλαρώσετε ως ζευγάρι και να αποφορτιστείτε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από το στρες και την καθιερωμένη ροη της καθημερινότητας σου, θα θελήσεις να συναναστραφείς, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις. Διατήρησε τη γοητεία σου σε ανεβασμένο επίπεδο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε προσεγγίσει με τρόπο διακριτικό και ευγενικό. Η Κυριακή σου φέρνει εκπλήξεις, θα προκύψει κάτι το τελείως ευχάριστο και απροσδόκητο.

ΖΥΓΟΣ
Θερμές συναισθηματικές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου μέσα στο σαββατοκύριακο. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να αφήσεις ελεύθερο τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό σου, ωστόσο προσοχή στην έκταση της φαντασίας σου, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς από ονειροπολήσεις και εξιδανικεύσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τα υποχρεωτικά ή πιεστικά καθέκαστα, κάνε προτάσεις ανανέωσης θα γίνουν αποδεχτές από το ταίρι σου, βγαίνεις από τα ασφυκτικά δεδομένα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα θελήσεις να προσεγγίσεις και να ανοιχτείς κοινωνικά, θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να περάσεις σε προσεγγίσεις, θα σε ενθουσιάσει η επαφή που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο. Η ελκυστικότητα σου θα είναι έντονη, οι πράξεις σου θα είναι αρκετά απελευθερωμένες, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το Σάββατο, θα κάνει τη σκέψη σου, η στάση σου θα αποφασιστική με επιθυμίες σταθερές και συγκεκριμένες. Χαλαρώνουν οι διαθέσεις σου, αλλάζεις την οπτική σου γωνία, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Όμορφες συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου, θα είστε μεταξύ σας πρόσχαροι και ειλικρινείς, θα εστιάσετε σε θέματα συναισθηματικής φύσης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η στάση σου θα είναι ήρεμη και αρκετά αισθησιακή, θα έχεις τη διάθεση να αφήσεις το περιθώριο να σε προσεγγίσουν. Ελκυστικότητα θα εκπέμπεις, θα έρθεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μέσα στο σαββατοκύριακο ευνοϊκές εξελίξεις και άμεσα ανοίγματα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου, θα σε φλερτάρουν και θα ενθουσιαστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Σάββατο θα σε εφοδιάσει με ορθολογισμό, δεν θα σε αφήσει να παρασυρθείς από την παρορμητικότητα σου, οι σκέψεις σου και οι πράξεις σου θα είναι συνετές. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα βοηθήσουν στο να σε εμπιστευτεί το ταίρι σου, θα σε ακολουθήσει και ουσιαστικά θα αφήσει τα ηνία στα δικά σου χέρια. Την Κυριακή θα βρεθείτε σε κόσμο, η μέρα σας θα είναι κοινωνική, θα υπάρξουν συναναστροφές και τονωτικές δραστηριότητες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα απελευθερώσει και ταυτοχρόνως θα τονώσει τις ερωτικές σου αισθήσεις. Δυνατή θα είναι η διαίσθηση σου και αρκετά ζωηρή η φαντασία σου, προσοχή στις βιαστικές εξιδανικεύσεις. Οι προσεγγίσεις που θα προκύψουν θα σε ενθουσιάσουν, πολύ πιθανόν θα είναι ξαφνικά να ερωτευτείς και να θελήσεις να προχωρήσεις άμεσα σε έναρξη σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το Σάββατο κλίμα θα είναι ευνοϊκό για ξεκαθαρίσματα και εξηγήσεις, για εσένα που προβληματίστηκες από κάποιο γεγονός θα βρεθεί λύση. Κατανόηση θα βρεις από το ταίρι σου, θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση και να πάρετε αποφάσεις. Η Κυριακή θα είναι μια ήρεμη και χαλαρή μέρα, όμορφα θα περάσεις με το ταίρι σου, θα βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, απρόοπτο τηλεφώνημα θα σε βγάλει από την αναμονή. Θα προκύψει προσωπική συνάντηση, σου δίνω τη συμβουλή να μη φρενάρεις τις εκδηλωτικές διαθέσεις που θα φανερωθούν. Ουσιαστικά τερματίζει το εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και ένα συγκεκριμένο άτομο, η Κυριακή θα δώσει την ώθηση να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Σάββατο ίσως να φέρει εναλλαγές στη συμπεριφορά σου, από την μια θα υπάρξει μια ηρεμία και μια ρομαντική τάση στις διαθέσεις σου, από την άλλη όμως ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες σου και να κλειδωθείς στις σκέψεις σου. Η Κυριακή θα τονώσει την ανάγκη σου να βγεις από την ανία, διασκέδασε με το ταίρι σου, δείξε ενδιαφέρον για παρέες και κοινωνικές συναναστροφές, οι φιλικές επαφές θα σε χαλαρώσουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν θα απομονωθείς ούτε θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα προσεγγίσεις, θα κινήσεις τα νήματα για γνωριμίες και θα βρεις πρόσφορο το έδαφος. Την Κυριακή πολύ πιθανόν να βρεθείς σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο που θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να το ερωτευτείς.

ΙΧΘΥΣ
Ευχάριστα ξαφνιάσματα θα σου φέρουν θετικές αναστατώσεις, αισιοδοξείς, χαίρεσαι και βγαίνεις από τις αγχωτικές σκέψεις. Μέσα στο διήμερο, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, εσύ και το ταίρι σου θα περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις. Θα ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς ανασφάλειες με αποτέλεσμα να προκύψουν ξεκαθαρίσματα και να ακουστούν υποσχέσεις που θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος ακόμα και για συγκατοίκηση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα σε ξαφνιάσει το θερμό και άμεσο ενδιαφέρον που θα σου δείξει ένα ήδη γνώριμο σου πρόσωπο. Ουσιαστικά θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείς και να εκδηλωθείς, αν έχεις θετικά συναισθήματα καλό θα είναι να τολμήσεις να τα φανερώσεις. Αν θέλεις να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή τότε μη δημιουργήσεις φραγμούς, αξιοποιήστε τα συμβάντα, δείξε την έλξη που θα νιώσεις.

https://www.zwdiasimera.gr/

ΖΩΔΙΑ

Όλες οι λεπτομερείς προβλέψεις για τη νέα χρονιά. Σίγουρα όλοι έχουμε υψηλές προσδοκίες από τον καινούριο χρόνο. Κάποια ζώδια ίσως βρουν καινούρια δουλειά ενώ κάποια άλλα θα είναι τυχερά στα αισθηματικά.

 Αγάπη.
Όλες οι προβλέψεις των ζωδίων για το 2021.Αυτά είναι τα ζώδια που θα είναι τυχερά στην αγάπη το 2021, είτε μιλάμε για μια μακροχρόνια επίσημη σχέση είτε για το άλλο τους μισό. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στον Αιγόκερω είναι πραγματικά πολύ παραδοσιακοί, πολύ αφοσιωμένοι στις οικογένειές τους. Βλέπουν ήδη τον εαυτό τους να έχει μια ευτυχισμένη και αρμονική οικογένεια, οπότε το έτος 2021 θα τους φέρει πιο κοντά στο να δουν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.

Οι single Αιγόκεροι θα συναντήσουν το ξεχωριστό πρόσωπο με το οποίο θα θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους και όσοι έχουν ήδη εμπλακεί σε μια σχέση θα παρατηρήσουν ότι γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που χρειάζονται βεβαιότητα και σταθερότητα στη ζωή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα διστάσουν όταν το ταίρι τους προτείνει να προχωρήσει η σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, είτε αυτό είναι μία συγκατοίκηση, ένα αρραβώνας, ή ακόμη και ένας γάμος. Οι αστρικές συγκυρίες προβλέπουν ότι η σχέσεις των ζευγαριών θα έχουν μία καλή εξέλιξη το 2021 για τον Ταύρο, ειδικά κατά το πρώτο μέρος του έτους.

Ωστόσο, ο Ταύρος θα πρέπει να είναι προσεκτικός ώστε να μην καταπιέζει το ταίρι του από την πολλή προσοχή και στοργή που του δείχνει– ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει τον προσωπικό του χρόνο.

Χρήματα και καριέρα

Τα ζώδια που θα απολαύσουν μια καλή χρονιά, επαγγελματικά: ο Δίδυμος, ο Καρκίνος, και ο Ιχθείς μπορούν να προσμένουν ένα πλήρες έτος, επαγγελματικά. Το 2021, ορισμένες σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στην εργασία τους. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν βρει καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, αλλά με λιγότερη προσωπική ικανοποίηση. Ευτυχώς γι ‘ αυτούς, το 2021 είναι ένα έτος επαγγελματικής εκπλήρωσης. Είναι πολύ πιθανό να τους ανατεθούν νέες ευθύνες, οι οποίες θα τους κάνουν να αξιοποιήσουν πλήρως τη διαίσθησή τους, αλλά και τη φαντασία τους.

Επίσης, τα ζώδια του Καρκίνου και του Ιχθύ θα φτάσουν εύκολα σε ηγετικούς ρόλους. Εκείνοι που γεννήθηκαν στο ζώδιο των Διδύμων θα επωφεληθούν επίσης πλήρως από τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες. Εάν ξέρουν πώς να παίξουν τα χαρτιά τους, μπορούν να διεκδικήσουν κάποιες αυξήσεις στον μισθό τους αλλά και παραπάνω ευθύνες για να τους δώσουν περαιτέρω κίνητρο. Επικοινωνούν πολύ εύκολα με τους συναδέλφους τους και θα μπορούσαν να οδηγήσουν εύκολα μια ομάδα. Είναι απαραίτητο για την επαγγελματική τους εξέλιξη να παραμείνουν ανοιχτοί σε νέες ιδέες και να είναι νοητικά έτοιμοι για την αναπόφευκτη κριτική των ανωτέρων τους.

 Υγεία

Κάθε ζώδιο θα λάβει αστρικές στον τομέα της υγείας. Για τα περισσότερα ζώδια, αν δεν είναι ήδη προτεραιότητα, η υγεία θα έχει πρωταρχική θέση στην καθημερινή τους ζωή. Τα περισσότερα ζώδια θα επωφεληθούν πλήρως από τις θετικές επιρροές του Δία, ειδικά όσον αφορά την υγεία και τη φυσική κατάσταση. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου, ο Δίας θα βοηθήσει τους ανθρώπους που είναι άρρωστοι να βρουν τη σωστή θεραπεία και να ανακάμψουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Λέων και ο Τοξότης θα κατανοήσουν τις βαθιές αιτίες οποιασδήποτε ασθένειας αντιμετώπισαν στο παρελθόν και, επωφελούμενοι από τις συμβουλές και τις θεραπείες των αρμόδιων γιατρών, θα γίνουν καλύτερα.

Ο ταύρος έχει μια παθιασμένη φύση, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προσωπική του ζωή, αλλά είναι μάλλον αμελής όταν πρόκειται για την υγεία του. Αυτά τα πράγματα θα εκδηλωθούν το 2021, το οποίο, δυστυχώς, δεν πρόκειται να είναι εξαιρετικό από άποψη υγείας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο βάρος σας! Για όσους γεννήθηκαν στα ζώδια του Τοξότη και του Ζυγού, το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του Φθινοπώρου μπορεί να έρθει με υψηλό κίνδυνο ατυχημάτων ή πιο σοβαρών παθήσεων, οι οποίες απαιτούν εξειδικευμένες ιατρικές έρευνες. Μην διστάσετε να επισκεφθείτε το γιατρό επειδή οποιαδήποτε ασθένεια που αντιμετωπίζεται εγκαίρως οδηγεί σε επούλωση.

Η φωτιά είναι το κυριαρχικό στοιχείο για τον Λέοντα. Ένα άγριο ζώδιο, που αναζητά την προσοχή και πολύ προσεκτικό με την φυσική του κατάσταση και υγεία του, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα ζώδια. Οι τυχεροί αριθμοί για τον Λέοντα είναι 29, 1, 12, 98 και 45. Το κυριαρχικό στοιχείο του Αιγόκερου είναι η γη. Η φιλοδοξία είναι η λέξη που περιγράφει τέλεια τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με αυτό το ζώδιο. Οι τυχεροί αριθμοί για τον Αιγόκερω είναι 25, 61, 57, 3 και 4. Ο αέρας είναι το στοιχείο που κυριαρχεί το ζώδιο του Ζυγού. Εξισορροπεί τα πάντα στη ζωή του ώστε να γνωρίζει πότε μπορεί να πάρει ρίσκα, όταν απαιτείται. Οι τυχεροί αριθμοί για τους ζυγούς είναι 22, 56, 4, 9 και 97.

Ανάδρομος Ερμής:
Ο Ερμής θα είναι σε εμφανή ανάδρομη κίνηση κατά τις ακόλουθες σειρές των ημερομηνιών: Ιανουάριος 30 – Φεβρουάριος 21, 2021 (22 ημέρες), ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου. 29 Μαΐου-22 Ιουνίου 2021 (24 ημέρες), ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων. 27 Σεπτεμβρίου 2021-18 Οκτωβρίου 2021 (21 ημέρες), ανάδρομος στο Ζυγό. Οι επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή είναι διαφορετικές για κάθε άτομο, ανάλογα με τους οίκους και τα ζώδια που διέρχονται από τον γενέθλιο χάρτη του, αλλά και από τις πτυχές που σχηματίζονται με τους γενέθλιους πλανήτες.

Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε ζώδια με ανάδρομο Ερμή ,και οι άνθρωποι με τον ανερχόμενο σε αυτά τα σημάδια, αισθάνονται πιο έντονα την επιρροή του ανάδρομου πλανήτη. Επίσης, οι Δίδυμοι και η Παρθένος θα επηρεαστούν, αφού ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο Ερμής.

Μια άλλη κατηγορία ανθρώπων που θα αισθανθούν την επιρροή της ανάδρομης κίνησης είναι εκείνοι με πολλούς πλανήτες στους Διδύμους και την Παρθένο, στον Γενέθλιο Χάρτη (ειδικά αν είναι ο ήλιος ή η Σελήνη, αντίστοιχα, αν ο Ωροσκόπος είναι στους Διδύμους ή την Παρθένο). Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τον ανάδρομο Ερμή είναι να έχετε μια θετική στάση και να ρίξετε τους ρυθμούς, σε συνδυασμό με αυξημένη προσοχή όπου τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, ρωτήστε και μην βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις, επαναλάβετε την απάντησή σας εάν αισθάνεστε ότι ο συνομιλητής σας δεν καταλαβαίνει, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα εμφανιστούν ορισμένες περίπλοκες καταστάσεις που σχετίζονται με τα χρήματα. Μπορεί να είναι κάποια παλαιότερα χρέη, τα οποία πρέπει να πληρώσετε ή εάν πρέπει να λάβετε χρήματα, μπορεί να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις.Δεν είναι μια καλή περίοδος για κάθε είδους οικονομική συναλλαγή.

Ανάδρομη Αφροδίτη:
19 Δεκεμβρίου 2021-1 Ιανουαρίου 2022 (13 ημέρες) τρία ζώδια θα επηρεαστούν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης: Δίδυμοι, Καρκίνος, και Λέων. Δίδυμοι είναι καιρός για τους Διδύμους να σκεφτούν περισσότερο την υγεία τους. Ο μη ισορροπημένος τρόπος ζωής τους, η έλλειψη ύπνου και η υπερβολική εργασία δεν τους φέρνουν παρά προβλήματα. Μερικοί από αυτούς θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν κάποια δίαιτα ή να υποβληθούν σε κάποια θεραπεία κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Καρκίνος:Η ανάδρομη Αφροδίτη κάνει τους Καρκίνους να επιθυμούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, την αγάπη, και τον ρομαντισμό τους προς κάποιον πολύ ξεχωριστό. Κατά την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα, μπορεί να προκύψει η πιθανότητα επίλυσης ορισμένων οικογενειακών ζητημάτων, τα οποία καθυστέρησαν για κάποιο χρονικό διάστημα. Λέων θα προκύψουν κάποιες συγκρούσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους, θα προκληθούν από κάποια κληρονομιά, ανάληψη ευθυνών ή σεβασμό ορισμένων ηθικών αρχών.

Ανάδρομος Δίας:
Ιούνιος 20 (Ιχθείς) – Οκτώβριος 18, 2021 (Υδροχόος) – 120 ημέρες κατά τη διάρκεια των τεσσάρων μηνών του ανάδρομου Δία , θα οδηγήσει όλα τα δώδεκα ζώδια ώστε να κάνουν επανεκτιμήσεις σε αυτούς τους τομείς της ζωής στους οποίους θα είναι ανάδρομος.

Ο Δίας θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε σημαντικές αποφάσεις ζωής(συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο βλέπετε τον γάμο σας), επιχειρηματικές συνεργασίες, συμβάσεις, συγκρούσεις και διαδικασίες. Από τον Ιούλιο, θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από τους ανθρώπους, τις ιδέες, τα projects με τα οποία έχετε δεθεί μέχρι τώρα. Για μερικούς ανθρώπους, θα μπορούσε να είναι η τέλεια στιγμή για να αγοράσουν ένα σπίτι, να το ανακαινίσουν ή να το μεγαλώσουν ή να σκεφτούν να μετακομίσουν μόνοι τους, μακριά από τους γονείς τους ώστε να απολαμβάνουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Ανάδρομος Κρόνος:
23 Μαΐου-11 Οκτωβρίου 2021 (Υδροχόος) – 141 ημέρες χωρίς αμφιβολία, ο Κρόνος ανάδρομος θα διδάξει τα μαθήματά του. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του κάρμα, της πειθαρχίας, των δομών και των ορίων. Μας ενθαρρύνει να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις, να λάβουμε σοφές αποφάσεις και να κάνουμε ό, τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε υπεύθυνοι ενήλικες. Δεν μπορούμε ποτέ να σταματήσουμε να μαθαίνουμε και όσοι γεννιούνται στον Ταύρο, τον Σκορπιό, τον Υδροχόο και τους Ιχθείς θα πρέπει να το καταλάβουν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Κρόνου .

Εκείνοι που γεννιούνται σε αυτά τα ζώδια έχουν μια σοβαρή προσέγγιση στην καριέρα τους, γι ‘ αυτό πρέπει να ενημερώνουν περιοδικά τις γνώσεις τους, να ανακαλύπτουν τι είναι καινούργιο, ποιες ανακαλύψεις λαμβάνουν χώρα στον τομέα δραστηριότητάς τους. Αλλά η μελέτη δεν είναι μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς.

Η μάθηση μπορεί να τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Όταν εκπαιδεύετε το μυαλό σας, μην ξεχάσετε να τροφοδοτήσετε και την ψυχή σας! Είναι χρήσιμο, ειδικά για αυτά τα ζώδια να περάσετε περισσότερο χρόνο στη φύση και να επιλέξετε πιο υγιεινά τρόφιμα. Αλλά ειδικά να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που σας κάνουν ευτυχισμένους. Επιπλέον, 5 λεπτά καθημερινού διαλογισμού ή προσευχής μπορούν να αποφέρουν μεγαλύτερα οφέλη από ό, τι θα πιστεύαμε.

Ανάδρομος Ουρανός:
1 Ιανουαρίου-14 Ιανουαρίου 2021 (Ταύρος) – 13 ημέρες 20 Αυγούστου – 1 Ιανουαρίου 2022 (Ταύρος) – 134 ημέρες ο ουρανός είναι ο πλανήτης της ελευθερίας, γι ‘ αυτό είναι αυτός που σπάει τις αλυσίδες όλων όσων μας κάνουν να νιώθουμε δεσμευμένοι, γκρεμίζει τοίχους, είναι αυτό το γλέντι που σπάει με την παράδοση χωρίς να λυπάται να κάνει χώρο για νέους τρόπους προς το μέλλον. Είναι ένας επαναστάτης με αιτία και σκοπό – να ανοίξει νέους δρόμους για την ανθρωπότητα.

Ο ουρανός ανάδρομος φέρνει μαζί μια εποχή αλλαγών και διαταραχών, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Ταύρος, Καρκίνος και Παρθένος θα είναι τα πιο επηρεασμένα ζώδια, ο Ταύρος θα έχει μια τρελή περίοδο, εντελώς εκτός ελέγχου. Ακόμα κι αν η οικογένεια και οι φίλοι του προσπαθούν να τον ηρεμίσουν, θα μπουν σε κάθε είδους επικίνδυνες καταστάσεις. Βραδιές διασκέδασης και ποτού, ερωτικές αποδράσεις ή ανυπολόγιστα έξοδα, όλα θα πραγματοποιηθούν υπό την επήρεια του ουρανού ανάδρομου. Μετά τη συσσώρευση κόπωσης και απογοητεύσεων, είναι καιρός ο ταύρος να διασκεδάσει, σωστά;

https://www.enimerotiko.gr/

ΖΩΔΙΑ

Είναι γεγονός ότι ο έρωτας δεν κρατά και τόσο πολύ, θέλει διαρκή προσπάθεια για να μπορέσει η φλόγα του έρωτα να παραμείνει ζωντανή! Σε κάθε σχέση λοιπόν, φτάνει συχνά το στάδιο που ο ένας από τους δύο συντρόφους αρχίζει να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον… Εκεί λοιπόν χρειάζεται τέχνη και διπλωματία, για να μπορέσεις να χειριστείς σωστά την κατάσταση, προκειμένου να αναζωπυρώσεις τον ερωτισμό με το ταίρι σου! Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις στη σχέση σου; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει, και μάθε με λεπτομέρεια…

Κριός

Αν ο Κριός αρχίζει να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, σημαίνει ότι έχετε περάσει μία φάση που είσαστε αρκετά κολλητά μαζί και ένιωσε ότι πνίγεται από το συναίσθημα, χάνοντας την ελευθερία του! Έτσι λοιπόν, το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να διεκδικεί την αυτονομία και την ανεξαρτησία του! Εσύ σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να αρχίσεις την γκρίνια, αλλά θα πρέπει να τον προτρέπεις κιόλας να έχει τους φίλους του, τις δραστηριότητές του και την ελευθερία του! Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και εσύ από την πλευρά σου, για να νιώσει κι αυτός ότι σε χάνει και ότι πρέπει να αρχίσει να σε διεκδικεί εκ νέου!


Ταύρος

Όταν μία σχέση αρχίσει να βαλτώνει, είναι επειδή ο Ταύρος μπαίνει στη συνήθεια και στη ρουτίνα. Βέβαια ο Ταύρος μπορεί να βολεύεται και να τη βρίσκει με τις σταθερές συνήθειες, αλλά ο ερωτισμός χάνεται…Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Παίρνεις πρωτοβουλίες, τον αιφνιδιάζεις ερωτικά, προσπαθείς να του εξιτάρεις τη λίμπιντο κάνοντας κάτι διαφορετικό! Σημασία έχει λοιπόν είναι να αναλάβεις δράση, προκειμένου να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια…

Δίδυμος

Είναι πολύ εύκολο να πέσει σε ρουτίνα και να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον ένας Δίδυμος… Δεν είναι μόνο ότι ανήκει στο στοιχείο του αέρα, αλλά του αρέσει και η ανανέωση γενικά! Πώς θα καταφέρεις να τον κάνεις να βρει και πάλι το ερωτικό ενδιαφέρον για σένα; Απομακρύνσου για λίγο, κόψε τα πολλά τηλέφωνα και τα μηνύματα… Δείξε ότι το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο! Στο ενδιάμεσο, ρίχνε του και ένα μήνυμα σκέτη πρόκληση… Παράλληλα, αιφνιδίασέ τον με μία πρόταση να ταξιδέψετε κάπου μαζί.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος, αυτό που χρειάζεται για να μη χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, είναι να νιώθει σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και αγάπη! Δεν του αρέσουν οι εναλλαγές, δεν αντέχει τους καβγάδες, σε μία σχέση επιζητά την ηρεμία, για να μπορεί να διατηρείται ζωηρή η φλόγα του έρωτα! Αν λοιπόν έχεις αρχίσει να βλέπεις ότι χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, για κάνε έναν απολογισμό και θυμήσου: Μήπως εσύ του κάνεις νερά και έχεις αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά σου; Αν ναι, τότε φρόντισε σύντομα να επανέλθεις στα καθιερωμένα!

Λέων

Όταν ένας Λέων χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, τότε υπάρχει πρόβλημα, γιατί αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να παραμείνει σε μία σχέση αν δεν υπάρχει έντονος ερωτισμός! Τι να κάνεις λοιπόν στην περίπτωση που τον βλέπεις να αρχίζει να βαριέται; Σκοτσέζικο ντους… Τη μία να είσαι κρύο και την άλλη ζέστη! Εξαφανίσου για μερικές μέρες, μετά επιδίωξε να τον συναντήσεις, αιφνιδιάζοντάς τον με μία ερωτική έκπληξη… Άφησέ τον να σε αναζητά και να νιώθει ότι χάνει το παιχνίδι του έρωτα, για να μπει στην διαδικασία να σε πολιορκήσει.

Παρθένος

Θα καταλάβεις ότι ο Παρθένος χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον όταν θα είναι αποστασιοποιημένος, ψυχρός, βάζοντας συναισθηματικό τοίχο ανάμεσά σας. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι μόνο η ερωτική απομάκρυνση που δημιουργείται, αλλά σίγουρα ο Παρθένος έχει και κάποιο πρόβλημα μαζί σου, κάτι τον έχει ενοχλήσει! Αυτό που πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση, είναι ένας ώριμος διάλογος μαζί του, να συζητήσετε λύσεις, εναλλακτικές και τρόπους για να έρθετε πιο κοντά! Σημασία δεν έχει να ρίξεις ευθύνες ή να ζητήσεις συγνώμη… Σημασία έχει να γίνει από κοινού προσπάθεια! Αυτό ακριβώς πρέπει να πετύχεις.

Ζυγός

Έχασε ο Ζυγός το γέλιο και τον αυθορμητισμό του; Βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες για να σε αποφύγει ή για να βγει με φίλους, αλλά δεν παραδέχεται ότι υπάρχει μεταξύ σας πρόβλημα; Είναι φανερό ότι έχει αρχίσει να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον! Τι πρέπει να κάνεις; Να αναλάβεις άμεσα δράση, να τον διεκδικήσεις, να δείξεις ότι τον ποθείς, να τον παρασύρεις ερωτικά για να τον βγάλεις από την μονοτονία και να του δείξεις πόσο ξεχωριστός είναι!

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον αν δεν είναι ευχαριστημένος σεξουαλικά και αν το ταίρι του κρατά ψυχρή στάση απέναντί του! Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σας ζωή είχε γίνει μία τυπική διαδικασία, τότε θα πρέπει άμεσα να φροντίσεις να τον δελεάσεις με νέα ερωτικά κόλπα! Φόρεσε νέα σέξι εσώρουχα, δείξε του μία ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου που δεν έχει γνωρίσει ως τώρα και αφοσιώσου πλήρως σε αυτόν, με εξομολογήσεις μέσα από την ψυχή σου!

Τοξότης

Είναι πολύ εύκολο για έναν Τοξότη να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει επειδή έχει σιγουρευτεί και έχει «δέσει τον γάιδαρό του»! Μήπως λοιπόν έχει έρθει η ώρα να του δείξεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρο, έτσι όπως νομίζει; Άφησέ τον ελεύθερο, βγες περισσότερο με φίλους και φίλες, αδιαφόρησε λίγο για αυτόν και μην γκρινιάζεις με το κάθε τι… Στη συνέχεια, κάτι που μπορείς να κάνεις, είναι να τον προκαλέσεις να πάτε μαζί ένα μακρινό ταξίδι, γεγονός που σίγουρα θα του αρέσει πολύ!

Αιγόκερως

Μήπως τον τελευταίο καιρό ο Αιγόκερως το έχει ρίξει πολύ στη δουλειά, αποφεύγοντας να σε δει; Είναι διαρκώς με ένα κινητό στο χέρι ή σου λέει πως δεν μπορεί να βρεθείτε, γιατί έχει meeting; Μάλλον έχει αρχίσει να μπαίνει σε ρουτίνα! Τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Καταρχάς δεν πρέπει να αρχίσεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Κατά δεύτερον, προσπάθησε να δείξεις ενδιαφέρον για τη δουλειά του και να ενισχύσεις τους στόχους του! Στη συνέχεια κάνε τον να νιώσει οικεία μαζί σου, να νοιώσει ότι είσαι εκεί για αυτόν, για να τον στηρίζεις και να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον!

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος θέλει αλλαγές για να διατηρείται αμείωτο το ερωτικό του ενδιαφέρον! Αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν συνέχεια όλο τα ίδια και τα ίδια και η σχέση σας είχε καταλήξει να είναι σαν συζυγική, τότε άμεσα πρέπει να αλλάξεις στυλ και τακτική! Βγείτε περισσότερο με φίλους, φλέρταρε μαζί του, κάνε συζητήσεις που δεν αφορούν τη σχέση σας, αλλά θέματα που ενδιαφέρουν και τους δύο. Δώσε του χώρο να νιώσει ελεύθερος και προπάντων μη θέτεις όρια και κανόνες.

Ιχθύς

Μήπως η συμπεριφορά σου ήταν λίγο απότομη τον τελευταίο καιρό και απομακρύνθηκες συναισθηματικά από το Ψαράκι; Είναι πανεύκολο να αναζωπυρώσεις τη σχέση σας… Αφέσου περισσότερο συναισθηματικά, προγραμμάτισε ρομαντικές στιγμές μαζί του, ταξίδεψέ τον με τα λόγια σου και κάνε τη φαντασία του να καλπάσει! Κάνε όνειρα μαζί του και μην τον αφήνεις μόνο ούτε στιγμή, γιατί αυτό που πραγματικά θέλει, είναι ζεστασιά και αγάπη!

https://www.healingeffect.gr/

ΖΩΔΙΑ

Τα πιο αγγελικά ζώδια είναι αυτά που είναι πάντα εκεί για εμάς και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μας βοηθήσουν όταν το χρειαζόμαστε. Δε χρειάζεται καν να τους το ζητήσουμε, γιατί με κάποιο τρόπο απλά ξέρουν πως τους χρειαζόμαστε. Είναι οι άνθρωποι που συγχωρούν και δεν κρατούν ποτέ κακία:

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι πολύ καλοί όταν χρειάζεται. Δεν είναι σκληροί ή άκαρδοι και χρησιμοποιούν εμπάθεια και καλοσύνη στο πώς αντιμετωπίζουν τους άλλους. Όχι μόνο ακούν, αλλά επικεντρώνονται και στο τι λέγεται πέρα απ’ τις λέξεις. Τι λέει η γλώσσα του σώματος ή ο τόνος της φωνής όταν δεν το λένε τα λόγια;

Παρθένος

Κανείς δεν είναι πιο βοηθητικός από έναν Παρθένο. Οτιδήποτε κι αν χρειαστεί κανείς, ο Παρθένος θα είναι εκεί χωρίς να το συζητήσει. Θα είναι πάντα διαθέσιμος στο να ακούσει τις δυσκολίες των άλλων ή τις συμβουλές τους όταν χρειάζεται.

Ζυγός

Οι Ζυγοί μπορούν να βοηθήσουν στο να μας φτιάξουν τη διάθεση κάθε φορά που δε νιώθουμε καλά. Μπορεί να νιώθουμε πολύ εσωστρεφείς και απελπισμένοι κι ένας Ζυγός να μας ανεβάσει τη διάθεση. Πριν καν το καταλάβουμε, θα μας έχουν ήδη κάνει να γελάμε.

https://jenny.gr/ https://www.healingeffect.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω από το μεσημέρι και μετά σας ωθεί προς επαγγελματικές δραστηριότητες και σας βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία μπορούν να σας δώσουν σιγουριά για το μέλλον. Ωστόσο η δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι αποτρεπτική για να συζητήσετε θέματα που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά σας. . .

Ταύρος

Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδυαστικά με την δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια τα οποία ωστόσο να μην έχουν αντικειμενική υπόσταση. Μην απογοητευτείτε, παραμείνετε σταθερά στον στόχο σας. . .

Δίδυμοι

Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα σήμερα εσείς έχετε την ικανότητα να μετακινηθείτε με ευελιξία και χάρη από μια κατεύθυνση όχι τόσο ευχάριστη σε μια άλλη η οποία πραγματικά μπορεί να σας δώσει χαρά. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ψηλά. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα συνδυαστικά με την δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να ενεργοποιήσει θέματα με σχέσεις και συνεργασίες. Εσείς σταθερή/ός στον στόχο σας προσπαθήστε με την διπλωματία σας να φέρετε τα πράγματα εκεί που αισθάνεστε πιο χαλαρή και ασφαλής. . .

Λέων

Σήμερα το πρόγραμμα είναι αρκετά φορτωμένο και πιθανά να μην έρθουν όλα τόσο απλά όσο τα περιμένετε. Η Σελήνη στον Αιγόκερω από το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας θέλει στις επάλξεις με σθένος και αποφασιστικότητα ανεξάρτητα τις εξωτερικές προκλήσεις. . .

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί σε δημιουργικές διεξόδους πάντα με κέντρο την δική σας ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα με την οποία καλό θα ήταν να αποφύγετε τις πολύ στενές επαφές είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα. . .

Ζυγός

Το σπίτι, η οικογένεια ή η ιδιωτική σας ζωή ενδέχεται να σας απασχολήσει με την Σελήνη να επηρεάζει τους συγκεκριμένους τομείς. Συνδυαστικά με την δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα καλό θα ήταν να μην μπείτε σε πολλές σκέψεις ή στην διαδικασία να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί δεν θα έρθει εύκολα το αποτέλεσμα που θέλετε σήμερα. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας φορτίζει με σθένος και δύναμη. Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, ωστόσο με την δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και Άρη ανάδρομο θα πρέπει να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με χάρη και τακτ για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. . .

Τοξότης

Οι αξίες σας σήμερα είτε αφορά οικονομικά είτε συναισθηματικά θέματα θα είναι ενεργές, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας σπρώχνει να βρείτε παραγωγικές λύσεις ενώ η δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώνουν τα νερά και να δυσκολεύουν την διαδικασία. Μην πτοείστε και με σθένος επιμείνετε σε αυτό που λέει η λογική σας να κάνετε. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας γεμίζει με θάρρος και κυρίως επιμονή για τον στόχο σας παρόλο την δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι οι επαφές και οι σχέσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επαφές που ξέρετε εκ των προτέρων πως θα μπορούσαν να σας δυσκολέψουν. . .

Υδροχόος

Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλές δράσεις με κέντρο το ζώδιο σας και καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε και να μείνετε μακριά από ανθρώπους ή καταστάσεις που σας φορτίζουν. Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδυαστικά με την δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας απομακρύνει από τον στόχο σας. . .

Ιχθύες

Οι επαφές με φίλους ή συνεργάτες δεν είναι απαγορευτικές σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω αλλά η δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Ποσειδώνα, μπορεί να θολώσουν τα νερά. Η ικανότητά σας να κινείστε ακόμη και σε μια τέτοια κατάσταση θα είναι πολύ βοηθητική

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο συνδυαστικά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, σε ανάδρομη πορεία, δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να μην επιμείνετε περισσότερο από το επιτρεπτό όριο σε μια κατάσταση η οποία αντικειμενικά δεν οδηγεί πουθενά. . .

Ταύρος

Καθημερινά πράγματα που ήδη έχουν μπει σε μια ρουτίνα μπορεί να έχουν δυσκολίες σήμερα να συνεχίσουν να είναι υπό έλεγχο. Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο χρειάζεται καλή οργάνωση του προγράμματος σας ακόμη και αν είναι κάτι πολύ γνώριμο για εσάς. . .

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, και η δυσαρμονική του σχέση με τον Κρόνο μπορεί να σας βγάλει έξω από τα νερά σας σήμερα. Πιθανά να χρειαστεί να οριοθετήσετε ή να οριοθετηθείτε και να δράσετε πιο αμυντικά για κάτι που έχετε στο μυαλό σας ή προκύπτει αυτή την στιγμή. . .

Καρκίνος

Θέματα σπιτιού ή προσωπικά σας ζητήματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα και μπορεί να μην είστε απόλυτα διατεθειμένη/ος να έρθετε αντιμέτωπη/ος. Με ηρεμία και σύνεση δείτε λεπτομερώς τις καταστάσεις και τα δεδομένα, πριν πάρετε αποφάσεις. . .

Λέων

Σήμερα η επικοινωνία θα χρειαστεί προσοχή γιατί η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο φέρνει προκλήσεις. Δώστε χώρο και χρόνο πριν αποφασίσετε να εκφραστείτε και πάντα με κέντρο το αποτέλεσμα που θέλετε πραγματικά να φέρετε. . .

Παρθένος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, με την δυσαρμονική του σχέση με τον Κρόνο γεμίζει το μυαλό σας με σκέψεις, οι οποίες κάποιες από αυτές μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ζητήματα αξιών ή/και οικονομικά θέματα χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση σε περίπτωση που προκύψουν αυτή την στιγμή. . .

Ζυγός

Ο Ερμής στο ζώδιο σας και η δυσαρμονική σχέση του με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να θολώσει τις σκέψεις σας και να προβείτε σε δράσεις οι οποίες δεν είναι για το συμφέρον σας ή δεν θα σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που εξαρχής έχετε σκεφτεί. Δώστε χώρο και χρόνο πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. . .

Σκορπιός

Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα δεν ευνοεί περίπλοκες διαδικασίες για ότι κυρίως σχετίζεται με την νόηση και την επικοινωνία. Πάρτε τα πράγματα πιο επιφανειακά και αφήστε τις βαθυστόχαστες έννοιες και τις ανασκαφές για μια άλλη στιγμή ώστε να έχετε καλύτερες κατανοήσεις. . .

Τοξότης

Εκπλήξεις μπορεί να φέρει η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο σε επίπεδο συνεργασιών και γενικότερα συνεννοήσεων για έναν κοινό σκοπό. Η ευελιξία και η θετική σας οπτική είναι τα κλειδιά ώστε να μην μπείτε σε ανούσιες νοητικές κυρίως προκλήσεις και “παιχνίδια” με τους γύρω σας. . .

Αιγόκερως

Είναι σημαντικό σήμερα να παραμείνετε ανοιχτή/ός ακόμη και αν τα μηνύματα σας δεν λαμβάνονται όπως θα επιθυμούσατε από τους ανθρώπους κοντά σας σήμερα. Ιδιαίτερα θέματα επικοινωνίας, ακόμη και αν τρέχουν ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ευελιξία και χάρη. . .

Υδροχόος

Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη αγωνία για κάτι το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ή εσείς να το βιώνετε με αυτόν τον τρόπο. Προσοχή σε επικοινωνιακά θέματα και κυρίως μην βιάζεστε σήμερα. . .

Ιχθύες

Εντάσεις μπορεί να προκαλέσει η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα. Τα επικοινωνιακά θέματα χρειάζονται προσοχή ιδιαίτερα αν προσπαθήσετε σήμερα να κατευθύνετε την συζήτηση εκεί που αισθάνεστε πιο άνετη/ος

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Ο Ήλιος στον Ζυγό αντανακλά την δύναμη της λογικής που πάνω από την απληστία και την εγωκεντρικότητα μπορεί να αυξήσει λίγο την ομορφιά και την αρμονία (άφθαρτα ιδανικά του Ζυγού). Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας, σας δίνει την ευκαιρία να δράσετε προς αυτή την οδό. . .

Ταύρος

Με το ζώδιο του Ζυγού οι αυθόρμητες δράσεις περνούν πάντα μέσα από μια λεπτή οθόνη των ιδανικών και των αρχών και η ευγένεια και διακριτικότητα είναι συχνά εμφανής. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα με τον Ήλιο να διασχίζει το ζώδιο του Ζυγού σας δίνεται η ευκαιρία να προσανατολιστείτε προς δράσεις οι οποίες είναι σωστές αλλά και δίκαιες για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. . .

Δίδυμοι

Ο Ήλιος ταξιδεύει στο ζώδιο του Ζυγού για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. Ο ανταγωνισμός δεν είναι το φόρτε του συγκεκριμένου ζωδίου, ίσα ίσα η προθυμία να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον θα είναι έντονη. Εξάλλου το πιο σημαντικό είναι να κερδίσετε τη μάχη απ’ το να χάσετε τον πόλεμο. . .

Καρκίνος

Ζητήματα και επιθυμίες που σχετίζονται με τον σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή ενεργοποιούνται με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού. Σημαντικές ενέργειες οι οποίες βοηθούν και άλλους ανθρώπους μπορούν να γίνουν αυτή την περίοδο, φέρνοντας στην επιφάνεια την αγάπη, την ομορφιά και την αρμονία που ζητάτε στην ζωή σας. . .

Λέων

Ο Ήλιος στον Ζυγό, θα εκφράσει την ενέργεια και την κίνηση του με ένα δροσερό, ευγενικό και εκλεπτυσμένο τρόπο, αντανακλώντας μια απίστευτα ιδεαλιστική λαχτάρα για έναν τέλειο κόσμο. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα ωστόσο παράλληλα θα υπάρχει και η καταδίκη για συχνές απογοητεύσεις από τις αντιφάσεις της ανθρώπινης φύσης, κάτι που εσείς οι ίδιες/ίδιοι γνωρίζεται πολύ καλά. . .

Παρθένος

Με το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού αντικατοπτρίζεται η επιθυμία να χρησιμοποιηθεί η ικανότητα της λογικής και η επίτευξη μας δίκαιης και αντικειμενικής κρίσης, με σκοπό τη βαθιά αλλαγή στις ανθρώπινες αξίες. Οι αξίες σε όλους τους τομείς, σε συναισθηματικό ή υλικό θα σας απασχολήσουν για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. . .

Ζυγός

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας δίνοντας δύναμη, σθένος και κουράγιο να δράσετε προς κατευθύνσεις οι οποίες θα σας φέρουν προσωπική ικανοποίηση. Ωστόσο όσο ταλαντούχοι, διπλωμάτες και ειρηνοποιοί και αν είστε εσείς του ζωδίου, στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, πάντα θα υπάρχει μια δυσαρέσκεια γιατί δεν είναι όλα τέλεια. . .

Σκορπιός

Ο Ήλιος περνά στον ζώδιο του Ζυγού και όπως αναφέρει και η Liz Greene ο Ζυγός προτιμά να αρνηθεί τα βασικά του ένστικτα προς χάριν της αναζήτησης της ατομικής και κοινωνικής τελειότητας (με αποτέλεσμα να είναι μόνιμα δυσαρεστημένος με τη ζωή ψάχνοντας τις τέλειες ισορροπίες). Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα οι εσωτερικές διεργασίες θα είναι πάρα πολύ ευεργετικές και απελευθερωτικές. . .

Τοξότης

Μια νέα εποχή ξεκινά με την Φθινοπωρινή Ισημερία. Η ισορροπία είναι το μεγάλο αστρολογικό σύμβολο της Πίστης όλων μας και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και πιο αξιοπρεπείς από ότι είμαστε. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού με κέντρο το ζώδιο σας, τίποτα δεν είναι μόνο δικό σας, προσωπικό, αλλά το μοιραζόσαστε με τους ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα και στόχο. . .

Αιγόκερως

Ήλιος στον Ζυγό για τον επόμενο Ηλιακό μήνα και οι ενστικτώδεις απαιτήσεις αυτού του ζωδίου είναι οι “αρχές” οι οποίες δεν ερμηνεύονται τόσο σύμφωνα με τις συναισθηματικές ανάγκες αλλά με την ανάγκη να δημιουργηθεί ένας ιδανικός κόσμος. Μπορεί αυτό να συμφωνεί ή να έρχεται σε σύγκρουση με κάποιες από τις πεποιθήσεις σας και είναι μια καλή εποχή να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. . .

Υδροχόος

Το όραμα για έναν κόσμο ιδανικά πλασμένο δεν είναι πολύ μακριά από το δικό σας όραμα. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού για το επόμενο διάστημα είναι σημαντικό να κάνετε ενέργειες οι οποίες θα μπορέσετε να κάνετε πράξεις τις επιθυμίες σας ή έστω να έρθετε κοντύτερα σε αυτές σε γήινο επίπεδο, με αντικειμενικότητα, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις. . .

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Ζυγό ενεργοποιεί έντονα συναισθήματα για ηρεμία και γαλήνη γύρω σας αλλά κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να αφεθείτε και να εμπιστευτείτε την ροή εκεί που θα σας πηγαίνει, έχοντας πάντα στο νου σας πως ότι γίνεται γίνεται για την δική σας ισορροπία και ηρεμία.

https://astroguide.gr/astrologikes-problepsis-zodia-simera11-9-2020/

ΖΩΔΙΑ

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία μας έχουν συγκλονίσει καθώς βλέπουμε πόσο μικροί είμαστε σε σχέση με τη φύση, αλλά και το γεγονός ότι θα πρέπει να γίνουμε πιο προσεχτικοί ενάντια στο μονοκύτταρο εισβολέα που έχει αλλάξει τη ζωή μας, έχουν αλλάξει την διάθεση μας.

Τα νέα αυτές τις ημέρες διαδέχονται το ένα το άλλο και θα έχουμε μια πρώτη κορύφωση στις 21/09 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 32’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να επηρεάσουμε τις αποφάσεις των συνομιλητών μας ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουμε να κινήσουμε τα νήματα από το παρασκήνιο, θα είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και δύσπιστοι με τους συνομιλητές μας και με τους συνεργάτες μας, είναι πιθανό πίσω από την πλάτη μας να λέγονται πράγματα τα οποία θα μάθουμε σύντομα, ενώ αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να απογοητευτούμε από την πορεία υλοποίησης των σχεδίων και να πείσουμε τον εαυτό μας για το χειρότερο σενάριο.

Επίσης, εάν κάποιος μας έχει πειράξει δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τον εκδικηθούμε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που έχετε βάλει στόχο αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί είναι να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας βάζουν Τρίτα πρόσωπα ή εξωγενείς παράγοντες στο δρόμο σας προς την επιτυχία, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την διπλωματία ή την μεσολάβηση άλλων προσώπων τα οποία θα σας ανοίξουν το δρόμο προς την επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν στο χώρο της δουλειάς σας προσπαθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου δεν θα διστάσετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να επηρεάσετε τις απόψεις των συναδέλφων, ενώ θα κρατήσετε σε απόσταση τα πρόσωπα που ακόμα δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενθουσιασμένοι με τα μελλοντικά σας σχέδια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Βέβαια αυτές τις ημέρες, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , είναι πιθανό να περάσουν από το μυαλό σας αρνητικές σκέψεις και σενάρια καθώς διαπιστώνετε ότι τα σχέδια σας δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λύσεις σε θέματα σπιτιού προσπαθείτε να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα που για λίγα χρόνια ακόμα θα συνεχίσει να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει να νιώσετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι συνεργάτες σας προσπαθούν με τις συμβουλές τους να υπονομεύσουν την σχέση σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σε έντονη κινητικότητα βρίσκεστε αυτή χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες με πολλές και ιδιαίτερα εποικοδομητικές συζητήσεις. Αυτές τις ημέρες όμως, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας στα όμορφα λόγια και στις υποσχέσεις των συνομιλητών σας και να κρατήσετε όσο μπορείτε αποστάσεις, γιατί στην πραγματικότητα οι προθέσεις τους δεν είναι και οι πιο αθώες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα παραγωγικοί είστε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κινητοποιήσει ώστε να βάλετε σε εφαρμογή όλα τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας. Φυσικά, εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε και πλάγιους τρόπους για να επιβάλλετε τις απόψεις σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η βασική σας επιθυμία είναι να ασκήσετε επιρροή στο ερωτικό σας ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Η ικανότητα σας να φέρνετε στα νερά σας ακόμα και τους πιο δύσκολους συνομιλητές είναι ένα από τα δυνατά σας όπλα. Αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες το ταξίδι του στο ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες για να δώσετε λύσεις στα θέματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να σας δημιουργηθούν αρνητικές σκέψεις για όσα άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον έχουν προσπαθήσει να σας υπονομεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με τους συνομιλητές σας, ενώ στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα πρόσωπα έχουν κάνει την είσοδο τους στη ζωή σας και αυτό σας έχει κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους . Αυτές τις ημέρες όμως, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, απαιτεί από εσάς να κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας και να μην αποκαλύπτετε στα πρόσωπα που τώρα γνωρίσατε τα μυστικά και τις αδυναμίες, γιατί είναι πολύ πιθανό να τις εκμεταλλευτούν προς όφελος τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι οι κόποι σας έχουν πάει χαμένοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σας και να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε εμμονές και άσκοπες ενέργειες με αποτέλεσμα να σπαταλήσετε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας σε σχέδια τα οποία δεν θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Άγχος για τα οικονομικά σας έχετε αυτή χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να είστε πιο προσεχτικοί με τις οικονομικές σας υποθέσεις και να μην ενθουσιάζεστε με προτάσεις για οικονομικές συνεργασίες οι οποίες φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Επίσης, είναι πιθανό άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τους φόβους και τις ανασφάλειες που έχετε για τα οικονομικά για προσωπικό τους όφελος.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Ο συνδυασμός της Σελήνης στον Σκορπιό και της σχέσης της Αφροδίτης με τον Δία δυσκολεύουν την έκφραση σας σήμερα και καλό θα ήταν να είστε ενήμερη/ος. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην διαδικασία να ανακαλύψετε τους τρόπους που θα μπορέσετε να πάρετε ικανοποίηση ανεξάρτητα τα εμπόδια. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό και η δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να θολώσουν τα νερά και να μην ξέρετε προς ποια κατεύθυνση είναι καλύτερα να στοχεύσετε. Επειδή η Σελήνη είναι απέναντι από το ζώδιο σας και η Αφροδίτη ο κυβερνήτης σας, καλό θα ήταν σήμερα να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα, πρώτα σε εσάς. . .

Δίδυμοι

Εργασιακά ζητήματα ενεργοποιεί η Σελήνη στον Σκορπιό ή κάτι που αφορά άμεσα την καθημερινότητά σας. Όσο και αν υπάρχουν εμπόδια έκφρασης ή ανταπόκρισης καλό θα ήταν να ψάξετε τις ρίζες του προβλήματος ανεξάρτητα το τι φαινομενικά είναι κινητοποιημένο. . .

Καρκίνος

Η δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Δία σας μπλοκάρει σήμερα και συνδυαστικά με την Σελήνη στον Σκορπιό έχετε την τάση να μπείτε στο καβούκι σας. Μπορείτε και να το κάνετε αν ο στόχος είναι η αναπροσαρμογή και επανατοποθέτηση και όχι η απόσυρση. . .

Λέων

Θέματα πολύ προσωπικά φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στο Σκορπιό σήμερα και μαζί με την δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Δία είναι δύσκολο να βρείτε την αρχή του κουβαριού. Ο λαβύρινθος ωστόσο μπορεί να είναι η δοκιμασία που χρειάζεται να περάσετε ώστε να αναγνωρίσετε την πραγματική σας δύναμη, κυρίως σε ότι αφορά εσάς και τους άλλους. . .

Παρθένος

Η επικοινωνία σήμερα αλλάζει μορφή και καλό θα ήταν να είστε ενήμερη/ος και να συγχρονιστείτε ανάλογα. Η αλήθεια και οτιδήποτε έχει αξία όπως η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά στις σημερινές σας επαφές. . .

Ζυγός

Οι αξίες με κάποιον τρόπο είναι στο επίκεντρο αυτή την στιγμή και σας ζητείται να αξιολογήσετε εκ νέου τα δεδομένα που έχετε γύρω σας. Αυτή η διεργασία έχει δύο στάδια. Το ένα είναι πως θα πετύχετε τους στόχους σας για να νιώσετε ασφαλής και το άλλο πως θα κρατήσετε τα ήδη κεκτημένα. . .

Σκορπιός

Η ανάγκη να ακουστούν τα μηνύματα σας είναι έντονα κινητοποιημένη σήμερα και θα κάνετε τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο η δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Δία σας λέει να επιμείνετε μόνο σε ότι έχει πραγματική αξία για εσάς, ανεξάρτητα τα θέλω των γύρω ανθρώπων. . .

Τοξότης

Εσωτερικές διεργασίες έχει η σημερινή ημέρα και καλό θα ήταν να συντονιστείτε με αυτή την ροή της ενέργειας. Η δυσαρμονική σχέση του κυβερνήτη σας Δία με την Αφροδίτη συνδυαστικά με την Σελήνη στον Σκορπιό σας ωθεί να αναθεωρήσετε σε ότι βλέπετε αντικειμενικά πως χρειάζεται να αλλάξετε ρότα. . .

Αιγόκερως

Η “θέση” σας με την ευρύτερη έννοια είναι κάτι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή την στιγμή και θα κάνετε τα πάντα να την κρατήσετε, να την αναπτύξετε και να την γειώσετε. Αυτή η κατεύθυνση μπορεί να έχει τις δυσκολίες της αλλά η ικανοποίηση θα είναι αντάξια του κόπου σας. . .

Υδροχόος

Η ανάγκη να νιώσετε ελεύθερη/ος να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, τις σκέψεις σας και γενικότερα να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας θα είναι έντονη σήμερα αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο θα υπάρξει μια διαφορετική χροιά. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας δίνει το σύμπαν σήμερα σας tips! Θα βοηθήσει την πρόοδο σας. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας αλλά η δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να θολώσουν τα νερά ή να νιώσετε έξω από τα νερά σας. Αφεθείτε στην ροή, ανοίξτε την καρδιά σας αλλά εκεί που πραγματικά αξίζει να το κάνετε

https://astroguide.gr/astrologikes-problepsis-zodia-simera-21-9-2020/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή