Αυγούστου 19, 2019

ΖΩΔΙΑ

Με σχέση ή χωρίς; Οι έρωτες του φθινοπώρου!

Το καλοκαίρι να θεωρείται η πιο ερωτική εποχή του χρόνου και έτσι όλοι μας περιμένουμε την άφιξή του για να γνωρίσουμε κόσμο, ερωτευτούμε, να αγαπήσουμε τη σχέση μας και τον εαυτό μας ξανά. Στην πραγματικότητα όμως ο έρωτας δεν έχει εποχή. Μπορεί να τον συναντήσουμε οποιαδήποτε στιγμή, να μας έρθει απρόσμενα, να μας αλλάξει την καθημερινότητα και να δώσει νέα πνοή και ώθηση στη ζωή μας!

Στο φετινό φθινόπωρο αναμένεται να δούμε σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στον ερωτικό τομέα των ζωδίων οι οποίες μάλιστα προβλέπεται να γίνουν απρόβλεπτα. Κάποιοι έρωτες θα μπουν σε γερές βάσεις για σπουδαίες σχέσεις. Κάποιοι άλλοι έρωτες θα δοκιμαστούν. Υπάρχουν πάντα αυτοί που θα βρουν τον έρωτα μέσα στο φθινόπωρο. Τέλος, κάποιοι θα πάρουν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στις προβλέψεις που ακολουθούν μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ερωτική πρόβλεψη για το φθινόπωρο για το ζώδιό σας ή και του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεστε. Είτε έχετε σχέση είτε όχι, τώρα μπορείτε να μάθετε πρώτοι τα ερωτικά μυστικά που μας φέρνει το φετινό φθινόπωρο.

ΚΡΙΟΣ
Με σχέση
Ατίθασο Κριάρι, αν το διάστημα του φθινοπώρου σε βρίσκει ήδη σε μία σχέση, τότε συγχαρητήρια! Απλά επειδή κατάφερες να την διατηρήσεις, ενώ δεχόσουν εδώ και δύο χρόνια τις τρικλοποδιές του Κρόνου, από το ζώδιο του Ζυγού. Αν μέχρι τις 6/10 μπορέσεις να ξεπεράσεις όλες τις δοκιμασίες και τα προβληματάκια που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν με το ταίρι σου, τότε η σχέση σου σίγουρα μπορεί να πάρει λίγο αργότερα μία πιο σοβαρή τροπή. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα (μέχρι τις 7/10) και τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού (μέχρι τις 6/10), ανεβαίνεις ψυχολογικά , εκδηλώνεις περισσότερο ερωτισμό και μπορείς να θυμηθείς με το σύντροφό σου τις παλιές, καλές και ιδιαίτερα παθιασμένες ερωτικές στιγμές σας. Προσοχή όμως, γιατί το διάστημα μέχρι τις 7/10 δεν θα λείψουν και οι ερωτικοί πειρασμοί, που θα σε βάλουν σε διλήμματα. Μην αφήσεις το πάθος της στιγμής, να ανατρέψει μία σχέση που είναι για σένα σημαντική. Η πορεία του φθινοπώρου θα σε ανταμείψει στα αισθηματικά σου, αφού η Αφροδίτη στο τέλος του Οκτώβρη (συγκεκριμένα στις 29/10) περνά στο ζώδιο του Ζυγού και γλυκαίνει τον τομέα των σχέσεων. Μέχρι τις 22/11 δεν αποκλείεται να πάρεις και την απόφαση να ‘‘σοβαρευτείς’’, δηλαδή να συμβιώσεις, να παντρευτείς ή να δεις τη σχέση σου λίγο πιο υπεύθυνα!

Χωρίς Σχέση
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού τα ρήμαξε όλα στο πέρασμά του, την τελευταία διετία, φίλε Κριέ; Μην σε ανησυχεί καθόλου αν το φετινό φθινόπωρο σε βρίσκει σε μία φάση που προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου, γιατί πολύ απλά η φάση της μοναξιάς και της νοσταλγίας που πέρασες, από μία σχέση που έληξε άδοξα, λαμβάνει τέλος και βλέπεις τα πράγματα με έναν τρόπο εντελώς διαφορετικό. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα (μέχρι τις 7/10) και ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού (μέχρι τις 6/10), δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έλξεις σαν μαγνήτης έναν νέο έρωτα. Όσο απίθανο και να σου φαίνεται, ανήκεις στην κατηγορία των ζωδίων που το φετινό φθινόπωρο θα βιώσουν έναν μεγάλο έρωτα. Βάλε τα καλά σου λοιπόν, βγες από το καβούκι σου, βρες και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό και να έχεις την βεβαιότητα ότι θα δεχθείς αρκετές προτάσεις. Από τα τέλη του Οκτώβρη (από τις 29/10), μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη (22/11), με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού – πραγματοποιώντας θετικές όψεις με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Δία στους Διδύμους- είναι αναμενόμενο ότι θα πεις αντίο στην εργένικη ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ
Με σχέση
Σίγουρα έχεις ακούσει ότι από τον Οκτώβρη, ο Κρόνος μπαίνει στο Σκορπιό και σε έχει πιάσει η ανησυχία, τι θα γίνει με σένα και την σχέση σου. Είναι αλήθεια ότι ο Κρόνος από αυτή την θέση, θα επηρεάσει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων για το ζώδιό σου, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φέρει και προβλήματα. Οι δοκιμασίες δεν θα λείψουν, οι οποίες όμως θα τεστάρουν την δύναμη των συναισθημάτων ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Επιπλέον μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στο δεσμό που διατηρείς, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει ένας γάμος ή ένας απόγονος που θα φέρουν νέα καθήκοντα στην καθημερινότητά σου. Σαφώς, αν η σχέση σου δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια και υπάρχουν κατά καιρούς προβλήματα, τότε ναι, θα μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς ποια απόφαση πρέπει να πάρεις. Μία καλή περίοδος για σένα και τη σχέση σου, είναι το διάστημα του Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα οι μέρες από 4-28 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Εκείνη την περίοδο ο αισθησιασμός, ο ρομαντισμός και η ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου και θα μπορείτε να απολαύσετε πολύ ωραίες στιγμές. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, από τις 9/10 ως τις 17/11, θα σου δημιουργήσει μία εκρηκτική, ερωτική αλλά παράλληλα και πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Το πάθος θα ξαναζωντανέψει στη σχέση σου και θα διακρίνεσαι για την εκφραστικότητά σου αλλά και την αυξημένη σου λίμπιντο! Σε όλη την διάρκεια του Νοεμβρίου, χρειάζεται προσοχή, γιατί πολύ απλά στις 13/11, πραγματοποιείται Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και θα επηρεάσει σημαντικά εσένα, που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

Χωρίς Σχέση
Μία νέα σελίδα ανοίγεται στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, και αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν πολλά γύρω σου και κυρίως αλλάζεις εσύ. Αλλάζεις τις επιλογές, τα κριτήριά σου και προσπαθείς να μάθεις από λάθη του παρελθόντος προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου στο μέλλον. Κατά την περίοδο του φθινοπώρου, βρίσκεσαι σε μία φάση που δεν σε καλύπτει πλέον το εφήμερο, το παροδικό, το επιπόλαιο. Θέλεις κάτι πιο ουσιαστικό, πιο μόνιμο και με καλύτερες προοπτικές, γι’ αυτό και θα λειτουργήσεις με μεγάλη εκλεκτικότητα στην επιλογή συντρόφου! Με τον Κρόνο να βρίσκεται από τις 6/10 στον έβδομο οίκο σου, δηλαδή στο ζώδιο του Σκορπιού, ξεκινά μία νέα διετία στη ζωή σου, που όποια σχέση δημιουργηθεί και διατηρηθεί, θα μείνει για πάντα δίπλα σου! Ένα πολύ θετικό και πιο ανέμελο διάστημα για την αισθηματική σου ζωή είναι από 4-28 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Εκείνη την περίοδο θα υπάρξουν προτάσεις, γνωριμίες και θα διακρίνεσαι από αυθορμητισμό, κέφι αλλά και ερωτισμό. Ένας έρωτας θα συγκινήσει πρώτα το μυαλό σου και μετά θα καταφέρει να κλέψει και την καρδιά σου, αρκεί να ανάψεις εσύ από την πλευρά σου το πράσινο φως. Ο Νοέμβριος σε βρίσκει με παθιασμένη και ανατρεπτική διάθεση, αφού η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού που πραγματοποιείται στις 13/11 σε επηρεάζει σημαντικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του β’ δεκαημέρου. Η ζήλια, η κτητική διάθεση και η υπερβολή θα δημιουργήσουν στα αισθηματικά σου ασάφεια και αβεβαιότητα. Περιόρισε την υπερβολή και λειτούργησε με περισσότερη εγκράτεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με σχέση
Αυτό το φθινόπωρο, μία φράση μπορεί να περιγράψει την πορεία των αισθηματικών σου και αυτή δεν είναι άλλη από την ατάκα «Τραβάτε με κι ας κλαίω»! Μπορεί ώρες – ώρες να σε πιάνουν τα κυκλοθυμικά σου και να μην βρίσκεις τίποτα καλό στη σχέση σου και την άλλη στιγμή, να γουργουρίζεις σαν ναζιάρικο γατάκι στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, η σχέση σου μπαίνει από αυτό το φθινόπωρο σε καλή πορεία, δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά ούτε και αναταραχές και αν καταφέρεις και εσύ από την πλευρά σου και περιορίσεις την τάση της απαισιοδοξίας που σε πιάνει το τελευταίο διάστημα, όλα μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 4/10 σε βοηθά να βελτιώσεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να διασκεδάσετε παρέα, να δείτε φίλους, να συζητήσετε και γιατί όχι ακόμα και να ταξιδέψετε παρέα. Τον Οκτώβριο ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη (συγκεκριμένα από τις 8/10-17/11) μπορεί να προκαλέσει μερικά ερωτικά καβγαδάκια, τα οποία όμως θα σταθούν το αλατοπίπερο στη σχέση σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού από τις 29/10 μέχρι και τις 22/11 γίνεται ο σύμμαχος του ερωτικού σου δεσμού και φροντίζει για να περάσεις πολύ εκφραστικές, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου! Συγκράτησε λίγο τα νεύρα, την υπερβολή και την συναισθηματική ανισορροπία στα τέλη του Νοέμβρη, που πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων (στις 28/11). Να θυμάσαι εκείνη την περίοδο, ότι αν προκύψει μία ρήξη στη σχέση σου, θα κάνει πολύ καιρό να ξεπεραστεί! Μην ξεχνάς ότι αυτό το φθινόπωρο, βρίσκεται ο Δίας στο ζώδιό σου (όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 13) και οι πιθανότητες να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα, είναι πιθανές!

Χωρίς Σχέση
Το φθινόπωρο σε βρίσκει με ανάλαφρη, κεφάτη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ακόμα και αν δεν έχεις βρει ακόμα που αναζητάς, ακόμα και αν πριν λίγο καιρό έφαγες για μία ακόμα φορά τα μούτρα σου από μία σχέση που σου ανέτρεψε όλα όσα πίστευες μέχρι τώρα… έχω να σου πω ότι τίποτα δεν σε πτοεί! Με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν χάνεις την αισιοδοξία σου και βαθιά μέσα σου, γνωρίζεις πολύ καλά ότι ένας νέος έρωτας, επρόκειτο πολύ σύντομα να εμφανιστεί στη ζωή σου για να σου αλλάξει τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 4/10 σε κάνει να εκφράζεσαι και να φλερτάρεις, με αυτοπεποίθηση, χάρη αλλά και με έξυπνο χιούμορ. Μία βραδινή βόλτα μπορεί να σε κάνει τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, ενώ οι νέοι «φίλοι» (ή αλλιώς υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι) στο facebook θα αυξάνονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τον Οκτώβριο, ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη (συγκεκριμένα από τις 8/10-17/11), σε κάνει να διεκδικείς με δυναμισμό στον έρωτα αυτό που σου αξίζει, έστω και αν για την ώρα δεν έχεις και πολύ μεγάλη διάθεση για μία μόνιμη δέσμευση. Όλα φαίνονται όμως να αλλάζουν εκεί στα τέλη του Οκτώβρη και συγκεκριμένα στις 29/10 που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει έναν νέο ουσιαστικό έρωτα στη ζωή σου. Μέχρι τις 22/11 θα υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου και σίγουρα δεν θα σου είναι αυτό το πρόσωπο αδιάφορο… Τα μέτρια σε τρομάζουν, όμως ο νέος έρωτας που θα προκύψει θα είναι κάτι πολύ δυνατό, κάτι που θα ξεχωρίζει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με σχέση
Γλυκό Καρκινάκι, μην αγχώνεσαι και μη φοβάσαι ότι θα διαβάσεις πάλι κάτι δυσάρεστο για το ζώδιό σου. Μπορεί να έχεις κουραστεί και αισθάνεσαι εξάντληση από όλες τις αναποδιές που έχεις περάσει όλο αυτό το διάστημα. Από αυτό τον Οκτώβρη όμως, φεύγει ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω σου και αυτό δεν είναι άλλο από το βάρος του Κρόνου, που εδώ και 2 χρόνια δοκίμασε την σταθερότητα και στις σχέσεις σου. Από τις 6/10, ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα κάνει τον έρωτα αλλά και τη σχέση σου πλέον, μία πιο σοβαρή υπόθεση και θα σου δώσει τις ευκαιρίες της σταθεροποίησης. Το φθινόπωρο ξεκινά σε ερωτικούς ρυθμούς, με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού να πυρπολεί με πάθος, ερωτισμό, ζήλια αλλά και διεκδίκηση αποκλειστικότητας μέχρι τις 5/10. Η σχέση σου θα αναβιώσει, θα ζωντανέψει θα γίνει πιο ερωτική, ωστόσο θα πρέπει από πλευράς σου να περιορίσεις τις γκρίνιες και τις καχυποψίες. Από τις 4-28 Οκτώβρη, η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σε ευνοεί, σε εκείνη την χρονική περίοδο θα καταφέρεις να κουβεντιάσεις και να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου. Μέσα από την καλή επικοινωνία που θα μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου θα βρείτε την χρυσή τομή που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σχέση σας ακόμα καλύτερη. Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13 Νοεμβρίου θα φέρει μία μοιραία εξέλιξη στο δεσμό σου, η οποία θα είναι για το καλό!

Χωρίς σχέση
Έκλαψες, πόνεσες, απογοητεύτηκες και έχασες την αισιοδοξία σου, δεν έχεις και άδικο συναισθηματικέ Καρκίνε, δεν πέρασες και λίγα. Το φθινόπωρο αρχίζεις σιγά σιγά να αναπτερώνεσαι, να βρίσκεις και πάλι τις δυνάμεις σου, τον εαυτό σου, τον ερωτισμό σου! Σε αυτό θα συντελέσει η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο του Ζυγού, η οποία σου είχε σταθεί σαν αγκάθι, γιατί εμπόδιζε την σταθεροποίηση των προσδοκιών σου. Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού ως τις 5/10 σου εγγυάται ερωτικές εξελίξεις, πάθος στο ζενίθ του και πολλές νέες γνωριμίες οι οποίες θα προκύψουν κατόπιν της δικής σου δράσης. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, από τις 4-28/10 σε φέρνει κοντά σε έναν έρωτα που μπορεί να προκύψει από το διαδίκτυο, από ένα τηλεφώνημα, από μία ξαφνική γνωριμία ή ακόμα και από ένα ταξίδι σου! Έστω και αν δεν είσαι στη φάση που θα σε συνεπάρει ένας νέος άνθρωπος, θα καταφέρεις να περάσεις καλά και να εκφραστείς πιο αυθόρμητα! Ο Νοέμβριος είναι μήνας εκλείψεων αλλά και εκπλήξεων για σένα… όσο και να προσπαθείς να συγκρατηθείς συναισθηματικά, να θυμάσαι πως «πεπρωμένο φυγείν αδύνατον»! Αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν φέρνει στη ζωή σου μία μοιραία αλλαγή στα αισθηματικά σου, την οποία ούτε καν φαντάζεσαι!

ΛΕΩΝ
Σε σχέση
Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς ξεκινά για σένα αλλά και για τη σχέση σου, το φθινόπωρο του 2012, χειμαρρώδη φίλε Λέοντα. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου μέχρι και τις 4/10, σε ομορφαίνει, σε γλυκαίνει και σε διεγείρει ερωτικά. Τέτοια αλλαγή λοιπόν είναι δύσκολο να μην γίνει αντιληπτή από τον σύντροφό σου, τον οποίο θα καταφέρεις για μία ακόμα φορά να τον ξεσηκώσεις και να τον παρασύρεις με τα ερωτικά σου τερτίπια. Με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 5/10 είναι βέβαιο ότι δεν θα λείψουν οι ζήλιες αλλά και οι υπερβολικές απαιτήσεις από την πλευρά σου. Το φθινόπωρο συνεχίζει σε ευχάριστους ρυθμούς, αφού στην συνέχεια ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη (στις 6/10 και θα παραμείνει μέχρι τις 17/11) και εσύ δεν πρόκειται στιγμή να αφήσεις τον σύντροφό σου χωρίς χάδια, φιλιά και ερωτικά παιχνιδάκια! Μαζί θα διασκεδάσετε, θα αναζωγονηθείτε ενώ πού θα σας χάνουμε, πού θα σας βρίσκουμε, όλο στην κρεβατοκάμαρα θα είστε… Η ερωτική ζωή ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα και θα βιώσετε νέες εμπειρίες στη σχέση σας. Βέβαια, θα πρέπει να είσαι και σε εγρήγορση, καθώς το διάστημα του Νοεμβρίου είναι αρκετά «επικίνδυνο», γιατί οι δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται (Ηλιακή στο Σκορπιό στις 13/11 και Σεληνιακή στους Διδύμους στις 28/11) φέρνουν ανατροπές, προκλήσεις και απρόσμενες εξελίξεις, στις οποίες πρέπει να συμπεριφερθείς με διπλωματία και στωικότητα!

Χωρίς σχέση
Ένα Λιοντάρι ποτέ δεν είναι μόνο του! Ακόμα και αν δεν υπάρχει μία μόνιμη σχέση στη ζωή σου, είναι βέβαιο ότι αυτό το φθινόπωρο σε βρίσκει με αρκετούς θαυμαστές. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι και τις 4/10, οι προτάσεις πέφτουν σαν βροχή, ενώ η γοητευτική σου παρουσία, ο ερωτισμός και η τόλμη σου σε καμία περίπτωση δεν θα περνούν απαρατήρητα. Σε συνδυασμό και με τον Άρη στο Σκορπιό, μέχρι τις 4/10, δεν θα την γλιτώσεις, σίγουρα θα ζήσεις για μία ακόμα φορά αυτό τον τρελό, παθιασμένο έρωτα, που σε κάνει να δραματοποιείς τα πάντα και να κάνεις τις υπερβολές σου! Κρατήσου όμως, γιατί αν οι επιλογές σου δεν είναι σωστές, τότε θα σε κρίνει ο φίλος μας ο Κρόνος που από τις 6/10 μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και σε αναγκάζει να αναλάβεις τις ευθύνες σου! Το φθινόπωρο συνεχίζει στο μοτίβο του έρωτα αφού στις 6/10 ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/11. Αυτό λοιπόν σημαίνει για σένα, πως το διάστημα αυτό θα είναι εκρηκτικά ερωτικό, δυνατό και φλογερό και θα έχει τις αισθηματικές ευκαιρίες του! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή 7-14/11 πρώτα από το ζώδιο του Τοξότη, φανερώνει ότι θα υπάρξει αναθέρμανση ενός παλαιού έρωτα στη ζωή σου! Δείξε λίγη προσοχή τον Νοέμβριο, γιατί οι δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται (Ηλιακή στο Σκορπιό στις 13/11 και Σεληνιακή στους Διδύμους στις 28/11, θα σε αναγκάσουν να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με σχέση
Τα δύσκολα πέρασαν και επιτέλους ξέρεις πολύ καλά πού πατάς, πού βρίσκεσαι, αλλά και πού θέλεις να βρεθείς, αγαπητέ Παρθένε. Μπορεί ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, να φέρνει παρασκήνιο και να σε κάνει να ονειροπολείς και να φαντασιώνεσαι καταστάσεις, που δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα (για σένα που γεννήθηκες στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου), το συμπέρασμα είναι ένα : Το φθινόπωρο η σχέση σου καλά κρατεί! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου (στις 16/11), σε βοηθά να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσεις πίσω σου τις πικρές στιγμές του παρελθόντος. Σε αυτή τη διάθεση θα συνεχίσει και ο Οκτώβριος, αφού η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου και φέρνει συναισθηματική πληρότητα, έρωτα και νέα σχέδια για σένα και τον σύντροφό σου! Μέχρι τις 28/10 μπορείς πραγματικά να δεις την σχέση σου να βρίσκεται στα καλύτερά της ! Για μία τελευταία φορά (γι’ αυτό το έτος) δείξε προσοχή την περίοδο του Νοεμβρίου, γιατί η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων (28/11), θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν και την σχέση σου. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα νεύρα της δουλειάς και των οικονομικών στο δεσμό σου!

Χωρίς Σχέση
Πάντα αναζητάς τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να ξεκλειδώσεις την καρδιά σου και το φθινόπωρο σε βρίσκει σε ένα μεταβατικό στάδιο, κατά το οποίο πρέπει να κάνεις μία επιλογή στα αισθηματικά σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, στις 16/9 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή και για τις επόμενες 14 ημέρες, είναι δεδομένο ότι ο έρωτας μπαίνει δειλά-δειλά και πάλι στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στη συνέχεια κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου στις 4/10 όπου και θα παραμείνει μέχρι την 28η Οκτωβρίου… όπου μέχρι τότε θα πάρεις τελικά την απόφαση και θα κάνεις την ανατροπή να πεις το μεγάλο ΝΑΙ, σε έναν έρωτα, που ναι μεν μπορεί να μην πληροί όλες τις προϋποθέσεις σου, θα καταφέρει όμως να σε «ξεμυαλίσει»! Οι νέες γνωριμίες, οι προτάσεις και τα ερωτικά διλήμματα δεν θα λείψουν… ωστόσο είπαμε ότι τα άστρα θα συνωμοτήσουν για να καταρρίψεις τις άμυνες σου και για να την «πατήσεις» με τον πιο γλυκό τρόπο! Σημείωσε όμως την ημερομηνία 28/11 από τώρα στην ατζέντα σου και πρόσεξε 15 μέρες πριν και 15 μετά, γιατί εκείνη την περίοδο πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους που σου δημιουργεί ένταση και φέρνει τα πάνω κάτω!

ΖΥΓΟΣ
Με σχέση
Από τις 6/10 φίλε Ζυγέ, αποχαιρετάς με μεγάλη χαρά τον Κρόνο από το ζώδιό σου, ο οποίος την τελευταία διετία σου έκανε τα κόλπα του και έστελνε τις προκλήσεις του ακόμα και στον τομέα των σχέσεων. Από τη στιγμή που η σχέση σου την έβγαλε καθαρή από την επιρροή του Κρόνου και ακόμα διατηρείται, τότε να ξέρεις πως η περίοδος του φθινοπώρου (και όχι μόνο) θα σε ανταμείψει! Τα σύννεφα θα αρχίσουν από τα μέσα του Οκτώβρη να φεύγουν, η σχέση σου θα αρχίσει και πάλι να μπαίνει στους παλιούς καλούς ρυθμούς, ενώ κάποια πράγματα θα τα αντιμετωπίζεις με περισσότερη ωριμότητα και σοβαρότητα. Οι στόχοι και οι επιθυμίες σου για σένα και για το μέλλον του δεσμού σου, είναι φανερό ότι από αυτό το φθινόπωρο θα διαφέρουν, θα είναι πιο ουσιαστικοί, σταθεροί και με καλύτερες μελλοντικές προοπτικές. Το «δώρο έκπληξη» που σου ετοιμάζει το σύμπαν, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, στις 29/10, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22/11. Οι μέρες αυτές θα έχουν πολύ έρωτα, πολύ ρομαντισμό, αισθησιασμό και τρυφερότητα στη σχέση σου, ενώ δεν σου αποκλείω και το γεγονός ότι γύρω στις 9-10 Νοεμβρίου που πραγματοποιείται το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη που θα είναι στο ζώδιό σου, με τον Δία που είναι στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να πάρεις και την απόφαση του γάμου, του αρραβώνα ή γενικότερα της επισημοποίησης. Η σχέση σου λοιπόν, για το διάστημα του φθινοπώρου, έχει να σου δώσει την χαρά που εδώ και καιρό περίμενες αλλά δεν ερχόταν.

Χωρίς σχέση
Μπορεί μέχρι τώρα, φίλε Ζυγέ, να σου έλεγαν φίλοι και γνωστοί «Κάθε εμπόδιο για καλό», επειδή τα αισθηματικά σου πέρασαν από φουρτούνες και συμπληγάδες, εσύ όμως δεν μπορούσες να το κατανοήσεις. Καθώς ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σου (στις 4/10), αρχίζεις να βλέπεις την αισθηματική σου ζωή με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και ναι, ώρα καταλαβαίνεις και εσύ από την πλευρά σου, ότι αξίζεις κάτι καλύτερο. Σταματάς λοιπόν να παίρνεις το ρόλο του θύματος και διώχνεις μακριά από εσένα τις ερωτικές μνήμες του παρελθόντος. Από τις 29/10 που μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου… ποιος σε πιάνει…. Εκεί πλέον ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις, γλυκαίνεις και μπαίνεις και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ. Οι γνωριμίες που θα υπάρξουν θα είναι απρόσμενες και δεν αποκλείεται να προκύψουν από το διαδίκτυο, από ένα ταξίδι ή από μία νέα δραστηριότητα που θα ξεκινήσεις. Μέχρι τις 22/11 έχεις όλες τις καλές, ευνοϊκές προοπτικές των άστρων, για να κάνεις αυτή την ξεχωριστή γνωριμία που περιμένεις. Είναι βέβαιο ότι θα αποχαιρετήσεις τη μοναξιά και θα αφεθείς σε έναν έρωτα γλυκό, που θα σε ταξιδέψει. Το τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται 9-10 Νοεμβρίου, θα εκπληρώσει μία ερωτική σου προσδοκία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με σχέση
Το φετινό φθινόπωρο ξεκινά δυναμικά για σένα, φίλε Σκορπιέ, αφού ο Άρης από το ζώδιό σου μέχρι και τις 7/10 σε κάνει να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, σε κάθε πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά σου. Η σχέση σου διανύει ένα καλό στάδιο και η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου από τις 4-28 του Οκτώβρη, δημιουργεί μία ανάλαφρη διάθεση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, που θα είστε όλο βόλτες και θα έχετε την διάθεση για κοινωνική δικτύωση. Το σημαντικό σημείο του φθινοπώρου είναι πως από τις 7/10 ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού και κάνει την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο. Δεν χρειάζεται να σε πιάνει κανένας πανικός ή ανησυχία. Ο Κρόνος φυσικά δεν σημαίνει ότι θα σε χωρίσει ή ότι θα υπάρχουν συνεχή προβλήματα στην σχέση σου. Είναι βέβαιο όμως ότι θα περάσει τη σχέση σου από εξετάσεις, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν δοκιμασίες και προκλήσεις που θα τεστάρουν, την αντοχή, τα συναισθήματα και την δύναμη του ερωτικού σου δεσμού. Το σημαντικότερο είναι ότι και εσύ από την πλευρά σου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με πιο ώριμο και σοβαρό τρόπο την αισθηματική σου ζωή. Ο Κρόνος θα σου θυμίσει, ότι οι αποφάσεις σου για το μέλλον της σχέσης σου πρέπει να είναι υπεύθυνες, ενώ η έννοια της δέσμευσης γίνεται πλέον μία πολύ σοβαρή υπόθεση! Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου τον Νοέμβριο (στις 13/11) σε φέρνει αντιμέτωπο με μεγάλες αποφάσεις, με αλλαγές και με την διάθεση να ανανεώσεις την ερωτική σου σχέση! Σημείωσε επίσης ότι ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομα την περίοδο του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα από τις 15 – 26 Νοεμβρίου, δημιουργώντας ανησυχία, ασυνεννοησία και καθυστερήσεις στη σχέση σου! Από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις ακόμα περισσότερο τον δεσμό σου!

Χωρίς σχέση
Οι ερωτικές προτάσεις δεν θα λείψουν το φετινό φθινόπωρο στα αισθηματικά σου, αγαπημένε Σκορπιέ. Με τον Άρη στο ζώδιό σου μέχρι και τις 7/10 εκπέμπεις ερωτισμό, δυναμισμό αλλά και… σεξουαλικότητα και είναι βέβαιο πως όλη αυτή η ενέργεια που κρύβεις μέσα σου, θα γίνει όχι μόνο ορατή, αλλά θα προκαλέσεις και μεγάλα πάθη! Ωστόσο τα συναισθήματά σου δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα και μπορεί από την μία πλευρά να θέλεις να αφεθείς δίχως όρια σε έναν νέο έρωτα, από την άλλη όμως να χαρακτηρίζεσαι από εγκράτεια… Ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στις 7/10 και θα παραμείνει για δύο ολόκληρα χρόνια. Πολλά αλλάζουν στη ζωή σου αλλά και στον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή. Αναζητάς το άλλο σου μισό, την σταθερή σχέση και ναι μπορείς να την βρεις, αρκεί να μην βιαστείς. Σημείωσε από τώρα και θυμήσου πως οι σχέσεις που ξεκινούν σε περίοδο Κρόνου (δηλαδή όταν ο Κρόνος είναι στο ζώδιό μας), έχουν και μακρόχρονη εξέλιξη. Ο έρωτας αναγεννιέται την περίοδο από 23/11 ως 16/12 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Μπορεί ο Νοέμβριος, να είναι περίοδος εκλείψεων και η μία από τις δύο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου (στις 13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου) και στις 28/11 έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, όμως οι εκλείψεις πάντα φέρνουν καρμικά, μοιραία γεγονότα. Ένας έρωτας, δίχως όρια και λογική την περίοδο του Νοεμβρίου, θα σου δώσει άλλη πνοή!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με σχέση
Παιχνιδιάρη και φιλελεύθερε Τοξότη, το φθινόπωρο ξεκινά με ευχάριστη διάθεση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 4/10 σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου και πλέον συνειδητοποιείς ότι σας ενώνουν πολλά. Μπορεί αυτή την περίοδο να γνωρίσεις και μία άλλη θετική πλευρά του συντρόφου σου, την οποία μέχρι τώρα αγνοούσες. Η επικοινωνία σας, η διάθεση για συζήτηση και η προσωπική σας επαφή θα φτιάξει σημαντικά. Στην πορεία του φθινοπώρου, δεν σου κρύβω ότι το μυαλό σου θα είναι τόσο επικεντρωμένο στην καριέρα και στα οικονομικά, που άθελά σου, θα αμελήσεις την σχέση σου, πολύ απλά γιατί δεν θα έχεις και πολύ χρόνο. Πολλές φορές μπορεί να σε πιάνουν οι κρίσεις ανεξαρτησίας και να θέλεις να λειτουργείς πιο αυτόνομα. Ο Άρης από τις 8 Οκτωβρίου ως τις 17 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου μεταδίδει σεξουαλικότητα αλλά παράλληλα θα σου δίνει και το σθένος να αντιμετωπίσεις τις όποιες προκλήσεις. Ο Ερμής στις 30/10 μπαίνει στο ζώδιό σου, όμως από τις 7-14/11 θα κινείται ανάδρομα στο δικό σου ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα του παρελθόντος ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου και οι διαφωνίες θα είναι συχνές. Σου συνιστώ λοιπόν όλη την περίοδο του Νοεμβρίου, να μην τεντώνεις επιπλέον το σκοινί και να προσπαθήσεις με τρόπο υποχωρητικό να επιλύσεις τις όποιες διαφορές που θα έχεις με το ταίρι σου. Μην ξεχνάμε πως η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 28/11, επηρεάζει πολύ στενά τον τομέα των σταθερών προσωπικών σου σχέσεων. Μην αφήσεις τα προβλήματα και τις άσχημες διαθέσεις της στιγμής, να επηρεάσουν την πορεία του δεσμού σου.

Χωρίς Σχέση
Μετά από ένα ξέφρενο, ανέμελο καλοκαίρι, δεν μπορείς φίλε Τοξότη να πεις ότι οι φίλοι σου στο Facebook δεν αυξήθηκαν και ότι τα φλερτ και οι προσκλήσεις και οι προτάσεις που συνεχίζεις ακόμα να δέχεσαι δεν σου αναπτέρωσαν το ηθικό. Δεν έχεις ακόμα προλάβει να νιώσεις μοναξιά, ή να σε προβληματίσει το γεγονός ότι δεν έχεις σχέση, γιατί όλο και κάτι παίζεται. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 4/10 σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό και εξωστρεφή, οι γνωριμίες δίνουν και παίρνουν, εσύ το απολαμβάνεις, όμως δεν είσαι ακόμα σε φάση να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, να δεσμευτείς. Αυτή την περίοδο όμως μπορεί εύκολα να σε συγκινήσει ερωτικά ένα άτομο που θα σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση, ή θα έχετε κάποιο ηλικιακό χάσμα μεταξύ σας. Ο Άρης από τις 8/10 ως και τις 17/11 θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και θα φέρει και πάλι το πάθος, τον ερωτισμό και την διάθεση για ερωτικό κυνήγι στη ζωή σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 7-14/11 μπορεί να φέρει στη ζωή σου έναν έρωτα από τα παλιά, μία επικοινωνία, μία συνάντηση ή μία ερωτική εξομολόγηση με ένα πρόσωπο που αγάπησες και που αφήσατε κάποιους «ανεξόφλητους λογαριασμούς». Ίσως να περάσει από το μυαλό σου και η σκέψη της επανασύνδεσης και δεν αποκλείεται να την πραγματοποιήσεις κιόλας! Το φθινόπωρο ρίχνει την αυλαία του με μία έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων (ακριβώς απέναντί σου) στις 28/11 η ανατροπές, το πάθος, το δυνατό συναίσθημα και οι μοιραίες εξελίξεις δεν θα λείψουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με σχέση
Μετά από περίοδο τριβών, καβγάδων και έντασης στην αισθηματική σου σχέση, έρχεται το φθινόπωρο, αγαπημένε Αιγόκερε, για να σε κάνει και πάλι να χαρείς στο πλευρό του συντρόφου σου όμορφες στιγμές. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (στις 16/9) σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα κενά της σχέσης σου και μαζί με τον σύντροφό σου να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να είστε καλύτερα μαζί. Στη συνέχεια η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο στις 4/10 και δένει ερωτικά τη σχέση σου ακόμα περισσότερο μέχρι τις 28/10. Εκείνη την περίοδο δεν θα χορταίνεις να μιλάς και να συναντιέσαι με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε και κάποια μικρή απόδραση από την πόλη, έτσι απλά για να ζωηρέψετε και πάλι τον ερωτισμό στη σχέση σας. Από τις 18/11 που θα είναι και ο Άρης στο ζώδιό σου, τότε ποιος σε πιάνει… αφού θα έχεις όλο τον δυναμισμό αλλά και τον ερωτισμό που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια της σχέσης σου! Τέλος, εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να θυμάσαι ότι ο ερωτικός σου δεσμός, αλλάζει, μεταμορφώνεται και έρχονται ριζικές αλλαγές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στα πραγματικά σου θέλω. Η επιρροή του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πολύ σημαντική και δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Χωρίς σχέση
Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον ορίζοντα της αισθηματικής σου ζωής, φίλε Αιγόκερε, από τις 16/9 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Νέες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σου, δικτυώνεσαι, ξεκινάς νέες δραστηριότητες και ο κοινωνικός σου κύκλος ανοίγεται και μεγαλώνει. Από τις 4/10 που θα μπει και η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, είναι βέβαιό ότι θα σου δώσει την ευκαιρία μέσα από τις επικοινωνίες και την κοινωνική σου δικτύωση να βρεις μία νέα αισθηματική σχέση που πραγματικά θα σε συγκινήσει «εγκεφαλικά»! Ο έρωτας μπορεί να προκύψει από το ίντερνετ, από την συμμετοχή σου σε μία δραστηριότητα, από ένα ταξίδι ή ακόμα μπορεί να τύχει να ερωτευτείς κάποιο άτομο που σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση. Στις 18/11 ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας και της σεξουαλικότητας κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει μία νέα φλογερή και πολύ ερωτική περίοδο στη ζωή σου. Θα διεκδικήσεις με πάθος και δυναμισμό αυτό που θέλεις να κατακτήσεις και είναι βέβαιο ότι θα το καταφέρεις. Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου, σαφώς προκαλεί εσένα του πρώτου δεκαημέρου, να αλλάξεις, να δεις τα πράγματα διαφορετικά, να κάνεις την αισθηματική σου ζωή διαφορετική από ότι σήμερα. Οι προκλήσεις δεν λείπουν, όμως αυτό το φθινόπωρο αλλάζει κάτι ουσιαστικά στη ζωή σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με σχέση
Το φθινόπωρο του 2012, απρόβλεπτε και εκρηκτικέ Υδροχόε, σου πάει πολύ, γιατί οι πλανήτες είναι φανερό ότι σε βοηθούν σε όλη την διάρκεια του τριμήνου να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου σχέση και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σιγουριά και μονιμότητα. Σύμμαχός σου δεν είναι άλλος από τον Δία, που εξακολουθεί την πορεία του στους Διδύμους και φέρνει μεγάλη εύνοια στον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι πλέον η επιθυμία σου θα αρχίσει να γίνεται η επέκταση, δηλαδή θα θέλεις η σχέση σου να πάει ένα βήμα παρακάτω (ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο)! Μέχρι τις 4/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, γλυκαίνει το κλίμα στη σχέση σου και έχεις να περάσεις πολύ όμορφες, ρομαντικές στιγμές μαζί με τον σύντροφό σου. Στην συνέχεια, ένα ακόμα θετικό διάστημα για τον ερωτικό σου δεσμό είναι από τις 29/10 ως τις 22/11 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Εκείνη την περίοδο θα γίνουν ουσιαστικά βήματα αλλαγών και ανανέωσης στη σχέση σου που θα σου αρέσουν πολύ. Το διάστημα που πρέπει να δείξεις την προσοχή σου, είναι την περίοδο της σεληνιακής έκλειψης στους Διδύμους, στις 28/11 , γιατί εκείνη την περίοδο θα υπάρξουν ξαφνικές μοιραίες ανατροπές, οι οποίες θα σε ταράξουν!

Χωρίς σχέση
Ακόμα και αν δεν το έχεις καταλάβει, φίλε Υδροχόε, θαυμαστές υπάρχουν, γνωριμίες γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται για τους μήνες που θα ακολουθήσουν, απλά βρίσκεσαι σε μία φάση που πρέπει να κάνεις το «ξεσκαρτάρισμά» σου και να επιλέξεις τι είναι τελικά αυτό που θέλεις. Αυτό το φθινόπωρο είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων (στον 5ο οίκο σου), έχει βαλθεί ντε και καλά να σε αποκαταστήσει. Ακόμα και αν μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αυτό το κάτι ιδιαίτερο που περιμένεις, σύντομα όλα αλλάζουν. Σε συνδυασμό και με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα (μέχρι τις 4/10), είναι βέβαιο ότι όλο και κάποια σχέση θα βρεθεί. Σε διαβεβαιώνω όμως ότι μία από τις πιο θετικές ερωτικές περιόδους του 2012, είναι το διάστημα από 29/10 – 22/11 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Οι επικοινωνίες, τα μηνύματα, οι γνωριμίες και οι προτάσεις θα δίνουν και θα παίρνουν και δεν σου κρύβω το γεγονός ότι σε κάποια φάση μπορεί να μπερδευτείς και να μην ξέρεις τι να διαλέξεις. Δείξε προσοχή την περίοδο της Σεληνιακής Έκλειψης που σε επηρεάζει σημαντικά (28/11) και να θυμάσαι αυτό το φθινόπωρο πως το σημαντικότερο είναι να καταφέρεις να καταλάβεις και να βρεις τι είναι αυτό που σε γεμίζει, τι είναι αυτό που σου ταιριάζει και τι είναι αυτό που τελικά αξίζει να είναι στο πλάι σου. Σίγουρα, μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, τα ερωτήματα αυτά θα έχουν απαντηθεί και η μοναξιά που βιώνεις τώρα θα είναι μία απλή ανάμνηση!

ΙΧΘΕΙΣ
Με σχέση
Η περίοδος του φθινοπώρου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεταβατική για την σχέση σου, γλυκό Ψαράκι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου! Πολλές φορές μπορεί να μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς πως τα πράγματα θα θελες να ήταν αλλιώς ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου. Άλλες πάλι στιγμές θα παρερμηνεύεις ή θα εξιδανικεύεις την στάση του συντρόφου σου, δίνοντας ξανά και ξανά την ευκαιρία στη σχέση σας περιμένοντας πως κάτι θα αλλάξει. Για όλα αυτά φταίει και ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου, που κάποιες στιγμές δεν σε αφήνει να δεις λογική ή πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου από τις 4-28 Οκτωβρίου, σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά και σου δίνει την αισθηματική επιβεβαίωση που έχεις ανάγκη. Το διάστημα του Νοεμβρίου, δείξε μεγάλη προσοχή, γιατί και οι δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια αυτού του μήνα σε επηρεάζουν σημαντικά. Η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό (στις 13/11) θα προκαλέσει ξαφνικούς καβγάδες / διαφωνίες αλλά και ρήξεις. Η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους (στις 28/11) θα σε κάνει να καταλάβεις ότι πρέπει ακόμα να παλέψεις αρκετά για την σταθεροποίηση του δεσμού σου!

Χωρίς σχέση
Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, το διάστημα του φθινοπώρου σου δίνει την ευκαιρία να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να τα βρεις και πάλι με τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις ανθρώπους και καταστάσεις που στην ουσία ξέρεις πλέον καλά, ότι δεν σου φέρθηκαν έτσι όπως άξιζε. Ακόμα και αν ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου σε παρασύρει σε ονειροπολήσεις, νοσταλγίες και εξιδανικεύσεις αυτό το φθινόπωρο βρίσκεις και πάλι την δύναμή σου! Θα θελήσεις να κάνεις ουσιαστικά πράγματα για τον εαυτό σου και παράλληλα θα σου δοθεί και η ευκαιρία να δικτυωθείς και να κάνεις τις γνωριμίες σου. . Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου από τις 4-28 Οκτωβρίου, σε ευνοεί σημαντικά και δίνει την ευκαιρία δημιουργίας μίας νέας σχέσης η οποία θα μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ωστόσο η συμβουλή μου είναι πως για την περίοδο του φθινοπώρου θα ήταν καλύτερο από πλευράς σου, να κρατήσεις συναισθηματική εγκράτεια. Μην επενδύεις συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν σου έχουν αποδείξει πρώτα την καταλληλότητα των προθέσεών τους. Οι εκλείψεις του Νοεμβρίου σε επηρεάζουν σημαντικά. Στις 13 Νοεμβρίου η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, σε βυθίζει σε σκέψεις και σου προκαλεί ανησυχία και υπερένταση. Η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους (στις 28/11), φέρνει μία ξαφνική ανατροπή που σε ταράζει. Μην αγχώνεσαι και να θυμάσαι από τώρα, πως το 2013 είναι η χρονιά σου!

http://www.astrologos.gr

ΖΩΔΙΑ

Το καλοκαίρι τελειώνει σιγά-σιγά (sorry για την υπενθύμιση) και πλησιάζει η εποχή που τα φυλλαράκια πέφτουν από τα δέντρα, ο καιρός γίνεται πιο μελαγχολικός και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε την καρδιά μας.

Αυτό σημαίνει ότι οι ανέμελες ημέρες πέρασαν και επιστρέψαμε στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που αγαπάει τη συντροφικότητα και τα παθιασμένα βράδια. Και αν εσείς μπορεί να μην έχετε διάθεση για σχέσεις κι έρωτες, ένα είναι το σίγουρο. Δεν θα σας ρωτήσει κανείς. Απλά θα συμβεί. Οπότε καθίστε αναπαυτικά, βγάλτε τα παπούτσια, βάλτε ένα ποτήρι κρασί και απολαύστε το.

Το φθινόπωρο είναι μια νέα αρχή -και ας λένε όλοι ότι ο χρόνος αλλάζει τον Ιανουάριο. Αυτή την εποχή, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα βρίσκεται στο σπίτι της με τον αγαπημένο ρομαντικό Ζυγό (από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2019) για να κηρύξει και επίσημα την έναρξη του φθινοπώρου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όσα «χτίσατε» το καλοκαίρι πιθανότατα θα εξαφανιστούν με τις πρώτες ψιχάλες. Καλύτερα. Κάντε χώρο για τα καινούργια. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που αγαπά την ισορροπία, την αρμονία και τη συντροφικότητα. Όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, σας επιτρέπει να κάνετε νέες σχέσεις και να είστε ευτυχισμένοι.Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ζυγός θα ζήσει στο πετσί του το μεγάλο love story, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο κυβερνών πλανήτης του, τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης θα τα δούμε σε κάθε εκδοχή. Οπότε αφεθείτε, ερωτευτείτε, φιληθείτε κάτω από τα αστέρια, κάντε έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι το άλλο ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, γι 'αυτό είναι αυτονόητο ότι θα ζήσει και αυτός έναν μεγάλο έρωτα. Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί, απολαμβάνουν τη σταθερότητα και νιώθουν την ανάγκη να ερωτεύονται. Το ζώδιο λατρεύει τη συντροφικότητα και σίγουρα αυτό το φθινόπωρο θα την βρει.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Επειδή ο Κριός βρίσκεται ακριβώς αντίθετα από τον Ζυγό (ή έξι ζώδια μακριά από αυτόν), αυτή η διέλευση θα επηρεάσει έντονα και το ζώδιο της φωτιάς. Παρορμητικό και τολμηρό ζώδιο, ο Κριός θα φλερτάρει με αρκετά άτομα, μέχρι τη στιγμή που θα βρεθεί αυτός/ή που θα τραβήξει την προσοχή του. Αλλά με την Αφροδίτη στο Ζυγό, ο Κριός μπορεί να αισθανθεί την ανάγκη να αναπτύξει μια ισχυρή σχέση βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό για τον ερωτισμό του. Ως ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ταύρο, ο Σκορπιός θα επηρεαστεί επίσης από την Αφροδίτη στον Ζυγό. Ο Σκορπιός αυτό το φθινόπωρο θα απελευθερώσει την πιο ρομαντική και ευάλωτη πλευρά του και θα βγει να.. παίξει. Και ένα είναι βέβαιο. Θα ερωτευτεί αυτόν/ή που θέλει.

Εικόνα - https://www.pexels.com/el-gr/photo/984944/

https://www.bovary.gr

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη σήμερα στο Κριό μας κάνει δυναμικούς, σέξι και φλογερούς! Παράλληλα όμως μας κάνει επικίνδυνα παρορμητικούς, εγωιστές και αρκετά αγενείς! Προσοχή στην συμπεριφορά τους κυρίως οι Παρορμητικοί εκπρόσωποι του Ζωδιακού!
Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Μην ξεχάσετε ούτε στιγμή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία απ’ το να παραπονιέστε συνέχεια χωρίς νόημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι νόμος πως οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις έχουν και τα μειονεκτήματά τους. Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που μπορούν να σας την προσφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε ξεκάθαρα τα κοινά σημεία που σας ενώνουν με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας μπλοκάρει σε ερωτικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εκλογίκευση των καταστάσεων που επικρατούν θα σας βοηθήσει να τις καταλάβετε. Αφήστε τους φίλους σας να σας παρασύρουν για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ: Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να ξεφύγετε από τα προβλήματα, οπότε μην είστε απαισιόδοξοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά. Εκφράστε στα αγαπημένα πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας.

ΖΥΓΟΣ: Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη. Αρχίστε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και δεχτείτε τη νέα τάξη πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις. Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πραγματικότητα ότι και να κάνετε δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε. Επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις κυρίως με το δημόσιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια κοινωνική πρόκλησης θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούριες προδιαγραφές που δημιουργούνται. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση. Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πρέπει να βάλετε μια τάξης τις σκέψεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε αν δε σταματήσετε να εξαντλείται τα περιθώρια.

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Ο Άρης βρίσκεται πλέον στο Ζώδιο της Παρθένου και μπορεί η δυναμικότητα να είναι μειωμένη, αλλά σίγουρα η ζωή μας χαρακτηρίζεται από λογικούς και προσγειωμένους στόχους! Δράση και πάθος θα χαρακτηρίζει από εδώ και πέρα τα Ζώδια της Γης αλλά και του Νερού!

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, καταφέρνεις να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Ο περίγυρός σου θα επιδιώξει σίγουρα επικοινωνία μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που τους προσφέρεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα έχει εξελίξεις και θα σου δώσει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς τον σύντροφο, για τα λάθη του, επειδή απλά «κολλάς» σε λεπτομέρειες, διότι του χαλάς την διάθεση και τον φέρνεις στα όρια του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και πετυχαίνεις στον εργασιακό χώρο, με σκληρή δουλειά και αξιοθαύμαστη απόδοση! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, πέρα από κάποιες υποχρεώσεις, που ήδη έχεις οργανώσει!

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, θα καταφέρεις και θα πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερη! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, γεγονός που πάντα έχεις ανάγκη και σε χαροποιεί! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, χρωματίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρούμενες στιγμές, ειλικρίνεια και ρομαντισμό! Προσοχή μόνο, στις υπερβολικές ερωτικές σου απαιτήσεις, οι οποίες δεν υπολογίζουν το ταίρι σου και τα «θέλω» του! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις στον έρωτα ενθουσιασμό, κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτική τύχη που θα σου δώσει την ευκαιρία, να βρεις τον μεγάλο έρωτα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις σήμερα να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες! Οικονομικά όμως, θα κάνεις παράλογα έξοδα, για λόγους ψυχαγωγίας ή εμφάνισης!

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος! Η διάθεση αυτή, σε βοηθά να αναγνωρίσεις συνειδητά τις πραγματικές σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω το παρελθόν, σβήνοντας ανασφάλειες και αβεβαιότητα, αφού πλέον έχεις μάθει από τα λάθη και τις εμπειρίες σου! Ένα θέμα ή μία εξέλιξη, θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, είτε θετική, είτε αρνητική! Όπως και να’χει, θα βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο, σε εντάσεις, παράπονα και γκρίνια! Πλησίασε με ηρεμία τον σύντροφο σου και κάντε μία ωφέλιμη και εποικοδομητική συζήτηση για την σχέση σας και για να λύσετε τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις και η νοσταλγία σε παρασύρουν σε έναν έρωτα του παρελθόντος! Σκέψου πολύ πριν κάνεις βήμα επαναπροσέγγισης, γιατί μπορεί να απογοητευτείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα, θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς ως εργαζόμενος και ως επαγγελματίας! Οικονομικά θα υπάρχει λίγο άγχος, για το αν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού!

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέα πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και νιώθεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφθεχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στην διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να επιδιώξεις την συζήτηση που εδώ και καιρό θες να κάνεις, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από έντονη κοινωνική δραστηριότητα, θα απολαύσεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μπορείς να αναμένεις ένα πολύ καλό ερωτικό νέο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οι ιδέες σου και η υλοποίηση τους, εξυπηρετούν απόλυτα τους στόχους και τους σκοπούς σου! Οικονομικά έχεις τύχη και εύνοια, αλλά μάλλον ρισκάρεις υπερβολικά και σπαταλάς χρήματα!

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέα πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και νιώθεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφθεχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στην διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να επιδιώξεις την συζήτηση που εδώ και καιρό θες να κάνεις, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από έντονη κοινωνική δραστηριότητα, θα απολαύσεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μπορείς να αναμένεις ένα πολύ καλό ερωτικό νέο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οι ιδέες σου και η υλοποίηση τους, εξυπηρετούν απόλυτα τους στόχους και τους σκοπούς σου! Οικονομικά έχεις τύχη και εύνοια, αλλά μάλλον ρισκάρεις υπερβολικά και σπαταλάς χρήματα!

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου! Διεκδίκησε χωρίς βιασύνες τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που αξίζεις και όντως σου ανήκει! Απέφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει διακριτικά και συνεσταλμένα, δείγματα ερωτικού ενδιαφέροντος προς εσένα! Αν σε ενδιαφέρει κι εσένα, κάνε εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος σου, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία στην σχέση σας! Άρα δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ο χρόνος σε πιέζει, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις! Η ημέρα, θα σου δώσει επίσης, την ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο σου, θα είσαι στα καλύτερα σου! Σε διακρίνουν τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, ενθουσιασμός, ενέργεια και κέφι! Μην κολλάς λοιπόν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις ή μικροκαυγάδες που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας και εκμεταλλεύσου την τύχη σου! Μία από τις ευκαιρίες της ημέρας, είναι σαφώς η δυνατότητα που σου δίνει να πραγματοποιήσεις ευχάριστες εξόδους ή ακόμα και ένα ταξιδάκι!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου εκτιμά την καθαρότητα του λόγου σου και την ειλικρίνεια σου, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου, για παρορμητικά λόγια, που μπορεί να τον εκνευρίσουν, να τον προσβάλλουν ή ακόμα και να τον πληγώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και με νέες συναρπαστικές γνωριμίες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έχεις άπειρες δυνατότητες για επιτυχία σήμερα, αρκεί να μην φερθείς επιπόλαια! Οικονομικά, η τάση σου για παράλογα έξοδα, θα φέρει απώλειες και τώρα, αλλά και στο μέλλον!

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, είναι μία ημέρα, που θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου! Στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις που θα προκύψουν, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις, κινήσου παρασκηνιακά και φρόντισε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος στην σχέση σου με τον σύντροφο, και ιδιαίτερα όσον αφορά τις επιθυμίες σου, θα υπάρχουν πιθανόν αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου, η δοτικότητα σου και η μονόπλευρη φροντίδα σου, προς τον σύντροφο, από την μία βελτίωσε κάποια πράγματα μεταξύ σας, αλλά από την άλλη πιθανόν να ένιωσες πως εκείνος καταχράστηκε την συναισθηματική γενναιοδωρία σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες σήμερα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε στον εργασιακό χώρο ίντριγκες και κουτσομπολιά, για να μην εκτεθείς! Οικονομικά, οργανώνεσαι και βρίσκεις λύσεις!

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, είναι η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε σένα, με λόγια, αλλά και πράξεις! Να ακούς τις συμβουλές τους, χωρίς δισταγμό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος να τα αλλάξεις όλα και να ρισκάρεις ερωτικά! Μπορεί να είχες συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο μέχρι τώρα και σήμερα ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα νέο άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε νεύρα και ξεσπάσματα απέναντι στον σύντροφο σου, για να μην χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της σχέσης σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, διατηρείς σε άψογα επίπεδα τις συναδελφικές σου σχέσεις, αλλά οικονομικά έρχονται πολλά ξαφνικά έξοδα και αγχώνεσαι!

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, είναι η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε σένα, με λόγια, αλλά και πράξεις! Να ακούς τις συμβουλές τους, χωρίς δισταγμό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος να τα αλλάξεις όλα και να ρισκάρεις ερωτικά! Μπορεί να είχες συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο μέχρι τώρα και σήμερα ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα νέο άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε νεύρα και ξεσπάσματα απέναντι στον σύντροφο σου, για να μην χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της σχέσης σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, διατηρείς σε άψογα επίπεδα τις συναδελφικές σου σχέσεις, αλλά οικονομικά έρχονται πολλά ξαφνικά έξοδα και αγχώνεσαι!

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και βαθιές ανάγκες, σε δράση και πράξη! Αυτή η διάθεσή σου, εξυπηρετεί απόλυτα, την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου! Αν μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε λάθη, θα καταφέρεις να έχεις θετικότητα και εύνοια, σε επαφές, αλλά και μετακινήσεις! Είσαι αισιόδοξος, κεφάτος, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η αγάπη σου για περιπέτεια, ανεμελιά και ερωτική ανανέωση, θα σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές και φλερτ και θα φέρει στον δρόμο σου, άπειρες νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις νεύρα, κόντρα και ανεπιθύμητους καυγάδες! Αντιθέτως, προσπάθησε να ανανεώσεις την σχέση σου με τον σύντροφο, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και εξόδους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή ο τομέας της καριέρας, αφού είσαι αρκετά παρορμητικός, πέφτοντας σε λάθη! Οικονομικά, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα η ημέρα ενδείκνυται για οικονομικά συμβόλαια και συμφωνίες!

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και βαθιές ανάγκες, σε δράση και πράξη! Αυτή η διάθεσή σου, εξυπηρετεί απόλυτα, την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου! Αν μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε λάθη, θα καταφέρεις να έχεις θετικότητα και εύνοια, σε επαφές, αλλά και μετακινήσεις! Είσαι αισιόδοξος, κεφάτος, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η αγάπη σου για περιπέτεια, ανεμελιά και ερωτική ανανέωση, θα σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές και φλερτ και θα φέρει στον δρόμο σου, άπειρες νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις νεύρα, κόντρα και ανεπιθύμητους καυγάδες! Αντιθέτως, προσπάθησε να ανανεώσεις την σχέση σου με τον σύντροφο, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και εξόδους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή ο τομέας της καριέρας, αφού είσαι αρκετά παρορμητικός, πέφτοντας σε λάθη! Οικονομικά, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα η ημέρα ενδείκνυται για οικονομικά συμβόλαια και συμφωνίες!

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης! Απέφυγε συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι! Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία σου, το μυστήριο που αποπνέεις, αλλά και η έντονη σεξουαλική σου ενέργεια είναι αυτές που θα σου φέρουν αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις, που σίγουρα θα τους σαγηνεύσεις και θα τους μαγέψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σεξουαλική εύνοια, αλλά μην προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, απαιτητικότητας και κτητικότητας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά προσπάθησε να προστατέψεις τις συναδελφικές σου σχέσεις από καυγάδες και εντάσεις! Οικονομικά μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις και μάλιστα, χωρίς καν να προσπαθήσεις!

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επιπλέον, πιθανόν να σε απασχολήσει ένα νομικό ζήτημα τώρα και να χρειαστεί να πάρεις ορισμένες αποφάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ενδυναμώνεις την σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο σου! Όλα αυτά, μόνο αν αποφύγεις την τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις και συμπεριφορές απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις γνωριμίες, αλλά και αρκετές ερωτικές επαφές, που θα σου δώσουν ελπίδα για το άμεσο μέλλον!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρμονία και ισορροπία χαρακτηρίζουν τις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Οικονομικά, θα αντιμετωπίσεις κάποια σκαμπανεβάσματα!

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 17 Αυγούστου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη
Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Έχε τον νου σου στην παρορμητικότητά σου για να προλάβεις κακές επιλογές και πράξεις που μπορεί να σε εκθέσουν ή να βλάψουν την σχέση σου.

Ταύρος
Μην γίνεις επιθετικός κι επίμονος με συγγενείς κι οικογένεια για να καθησυχάσεις ανασφάλεια ή φόβο, δεν θα σου βγει όπως περιμένεις.

Δίδυμος
Άφησε τους φίλους να κάνουν πρόγραμμα για σήμερα όμως δείξε εγκράτεια στο ξόδεμα και μην αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου.

Καρκίνος
Ξόδεψε πιο συνειδητά και πιο υπεύθυνα, ειδικά αν πρόκειται για το κοινό ταμείο κι όχι για τα προσωπικά σου χρήματα.

Λέων
Εύκολα γίνεσαι πιεστικός ή παράτολμος, πράγμα που μπορεί να μπερδέψει το πρόγραμμά σου ή να σε επιβαρύνει σωματικά.

Παρθένος
Μαύρα γυαλιά φοράς και είναι πολύ εύκολο να δεις την ερωτική σου ζωή ή τα κοινά οικονομικά τελείως λάθος και να χαλάσεις κι άλλο την διάθεσή σου.

Ζυγός
Κάνε με φίλους, τον σύντροφό σου και για διασκέδαση μόνο όσα μπορείς χωρίς να πεθάνεις από τύψεις ή ανησυχία για την κατάσταση που σε περιμένει σπίτι.

Σκορπιός
Ανάλαβε πρωτοβουλίες σε κοινωνικό πλαίσιο ή στον γάμο σου μόνο αν μπορεί να τις επικοινωνήσεις επαρκώς, διαφορετικά θα παρεξηγηθείς.

Τοξότης
Σε παίρνει να το τραβήξεις λίγο πιο μακριά σήμερα είτε κυριολεκτικά σε επίπεδο εκδρομής, είτε μεταφορικά σε επίπεδο διασκέδασης. Όσο φτάνει η τσέπη σου όμως.

Αιγόκερως
Δώσε στην οικογένειά σου όση στήριξη μπορείς οικονομικά ή συναισθηματικά. Όση μπορείς, όχι όση θα ήθελες να μπορείς αλλά σε κάνει χώμα.

Υδροχόος
Προσπάθησε να μην γίνεις επιθετικός απέναντι στον σύντροφό σου ή ιδιαίτερα απαιτητικός σε επίπεδο παρέας γιατί μετά θα αισθάνεσαι πολύ άσχημα.

Ιχθύς
Μην προσπαθείς να φτιάξεις πράγματα που θέλουν χρόνο και δουλειά, ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα, είναι μάταιο.

https://www.athensvoice.gr

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 19-25 Αυγούστου 2019

Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο και μετά από λίγες μέρες και της Αφροδίτης, αλλάζει το κλίμα των ημερών που ακολουθούν. Θέματα πρακτικά και εργασίας αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο παραμένει ακόμα διάχυτη στον ορίζοντα, η αστάθεια και η ασάφεια.

Κριός
Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη τις ημέρες που ακολουθούν, σε θέματα που έχετε παραμελήσει. Επιμεληθείτε περισσότερο τον τομέα της εργασίας και μην αγνοείτε οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Γίνετε πιο άμεσοι και ειλικρινείς στις συζητήσεις σας με ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και μην αφήνετε κάποιες υποθετικές σκέψεις να δηλητηριάζουν τις σχέσεις σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και συναναστροφές που δεν έχουν νόημα για εσάς!

Ταύρος
Προχωρώντας ο Αύγουστος η κατάσταση βελτιώνεται και οι ευκαιρίες αυξάνουν. Το πέρασμα του Άρη στον Παρθένο το οποίο το ακολουθεί και η Αφροδίτη, ανοίγει νέους τομείς στη ζωή σας και φέρνει τύχη στον ορίζοντα. Ότι σας απασχόλησε την προηγούμενη εβδομάδα, μπορεί να τακτοποιηθεί στη διάρκεια αυτής. Ωστόσο, μην αδιαφορείτε τόσο για θέματα οικογενειακά, όσο και για επαγγελματικές ημιτελείς υποχρεώσεις. Ένας δικός σας άνθρωπος ή η οικογένειά σας θα σας απασχολήσει χρόνο και καλά θα κάνετε να θέσετε ένα μέτρο.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα που ακολουθεί προειδοποιεί για τις εξελίξεις που θα έρθουν. Ο Ερμής στον Λέοντα δίνει ένα τόνο χαράς στην καθημερινή σας ζωή. Η Αφροδίτη και ο Άρης σταδιακά περνούν στην Παρθένο, μεταφέροντας το ενδιαφέρον σας σε ότι αφορά την δράση και την κινητικότητα στο στενό περιβάλλον και στην προσωπική σας ζωή. Ο Δίας παραμένει ευεργετικός στα αισθηματικά σας, αλλά παράλληλα αυξάνει τα αιτήματα των άλλων απέναντί σας.

Καρκίνος
Λίγο καλύτερες προβλέπονται οι μέρες που ακολουθούν, υπολογιζόμενων των μετακινήσεων του Άρη και της Αφροδίτης και της υποχώρησης της επιρροής της Πανσελήνου. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται τώρα σε θέματα λειτουργικά, σε συνεργασίες, ή στη διαχείριση χρημάτων για εξόφληση λογαριασμών. Όσοι παραμένετε σε διακοπές θα περάσετε καλύτερα και πιο ήρεμα. Όσοι επιστρέψετε θα πρέπει να οπλιστείτε με δύναμη και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε τα νέα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Λέων
Είσαστε οι άνθρωποι που δεν το βάζετε κάτω και το έχετε αποδείξει. Η Τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου σας βοηθά να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας πιο εύκολα και να έχετε πιο άμεση επιτυχία. Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σας, σας βοηθά να βάλετε σε τάξη, ότι εκείνος διατήρησε σε αταξία. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με αιφνίδιο τρόπο. Εκλογικεύστε τα όνειρά σας και βάλτε λίγο νερό στο κρασί των απαιτήσεών σας από τη ζωή και από τους ανθρώπους..

Παρθένος
Η εβδομάδα αυτή αποτελεί τον προθάλαμο μιας σύντομης διαφορετικής περιόδου μέχρι το τέλος του άλλου μήνα. Πρώτα ο Άρης και μετά η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιό σας, δίνοντας νέες κατευθύνσεις στις υποθέσεις σας και περισσότερες διευκολύνσεις σε αισθηματικά, ή οικονομικά ζητήματα. Η επιρροή της Πανσελήνου δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα και ζητά από εσάς ψυχραιμία σε υπόλοιπα ή κάθε είδους εκκρεμότητα που μπορεί να υπάρχει. Θεωρήστε το διάστημα προπαρασκευαστικό ή προετοιμασίας, ενώ τα όποια γεγονότα στις σχέσεις σας και στη δουλειά σας προειδοποιήσεις για ότι επακολουθήσει..

Ζυγός
Στα ίδια πλαίσια με την προηγούμενη θα κινηθεί και αυτή η εβδομάδα, με μικρές αλλαγές σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, αλλάζει θέση και αυτό σημαίνει αλλαγή του κλίματος ή των ενδιαφερόντων σας. Ο Ερμής στον Λέοντα διατηρεί το ενδιαφέρον σας στη διασκέδαση ή στην επικοινωνιακή δραστηριότητα. Μια αλλαγή διαφαίνεται στα αισθηματικά σας αλλά όχι ξεκάθαρη.

Σκορπιός
Τα πράγματα εξελίσσονται με μεγαλύτερη ταχύτητα τις ημέρες αυτές. Η επιρροή της Πανσελήνου υποχωρεί και το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο σας διευκολύνει εκεί που δεν μπορέσατε να βρείτε λύσεις, ή να επιτύχετε κάτι τις προηγούμενες εβδομάδες. Ωστόσο η καθημερινότητα δίνει καινούρια γεγονότα, τόσο στο στενό περιβάλλον όσο και στον εργασιακό χώρο. Η σωστή κατανομή των υποχρεώσεών σας θα σας βοηθήσει σε αποτελέσματα και σε εύρεση ελεύθερου χρόνου..

Τοξότης
Προσπαθήστε να είστε συγκεκριμένοι σε αυτά που θα επιδιώξετε και σαφείς σε αυτά που θα συζητήσετε με τρίτους. Συνεχίζετε να είστε σε διακοπές ή σε μετακινήσεις τις οποίες και απολαμβάνετε. Η μετακίνηση του Άρη και της Αφροδίτης αμέσως μετά στην Παρθένο, αλλάζουν το όλο σκηνικό και σας βοηθούν να πάρετε καινούριες θέσεις απέναντι στην εργασία που είχατε λίγο εγκαταλείψει και σε μια σειρά κοινωνικών σχέσεων που πρέπει να επανενεργοποιήσετε. Πάντως οι σχέσεις με τους άλλους θα σας βοηθήσουν άμεσα, τόσο σε συνεργασία όσο και σε προσωπικό επίπεδο..

Αιγόκερως
Η εβδομάδα αυτή έρχεται περισσότερο στα μέτρα σας και σας διευκολύνει στις επιδιώξεις σας, κυρίως αν αυτές έχουν πρακτικό χαρακτήρα ή σκοπιμότητα. ΄Εχετε να τακτοποιήσετε μερικές υπάρχουσες εκκρεμότητες, κοινωνικού ή οικονομικού χαρακτήρα, αλλά παράλληλα μπαίνετε στην αρχή μιας καλύτερης περιόδου για τους στόχους που έχετε βάλει και είχαν λίγο φρενάρει και για τις υποθέσεις που παίζουν ζωτικό ρόλο στη ζωή σας αυτή την εποχή. Στα αισθηματικά σας διαφαίνεται περισσότερο λογική και σωστή συμπεριφορά, από τους ανθρώπους που τα εκπροσωπούν..

Υδροχόος
Σύνθετο αυτό το διάστημα από πολλές απόψεις. Κυρίαρχος φαίνεται ο Ερμής να ρυθμίζει τις καταστάσεις των σχέσεων, τις συνεργασίες, αλλά και την όποια πρόσβασή σας σε αυτές. Το πέρασμα του Άρη και της Αφροδίτης στην Παρθένο αλλάζει σταδιακά το κλίμα της δικής σας ψυχολογίας και σας υποχρεώνει να εστιάσετε την προσοχή σας, στον επαγγελματικό τομέα που τον είχατε παραμελήσει. Η Αφροδίτη αυτήν την εβδομάδα σας αναγκάζει να σκεφτείτε υπολογιστικά και προσγειωμένα σε ότι αφορά στην εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής..

Ιχθύες
Το καλό με εσάς, την εβδομάδα που ακολουθεί, είναι ότι έχετε εναλλακτικές σε περίπτωση που προκύψουν αιφνίδιες δυσκολίες. Όσοι καθυστερημένα, φύγετε διακοπές και εφόσον έχετε επιλέξει ένα σωστό προορισμό, θα περάσετε πολύ ευχάριστα. Όσοι όμως επιστρέψετε στη δουλειά, θα ταλαιπωρηθείτε λίγο με αυτά που θα αντιμετωπίσετε και θα καθυστερήσετε κάπως μέχρι να προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα. Στα αισθηματικά σας ο ορίζοντας καθαρίζει και πλέον θα ξέρετε τι μπορείτε και τι όχι, να έχετε, ή να επιτύχετε

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

 

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε κατανόηση στις απόψεις που έχουν οι συνεργάτες σας για κάποια θέματα. Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το δικό σας συμφέρον και να μην ακούτε τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Επαναστατικές αλλαγές θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιτρέψτε στις ευαισθησίες σας να εκδηλωθούν και μην ξεχνιέστε στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μια εκδρομή. Δεν είναι πολυτέλεια να απαιτήσετε και διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε τους απαιτητικούς συνεργάτες σας με ένα μεγάλο χαμόγελο. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι.

ΛΕΩΝ: Διασκεδάστε όσο γίνεται και μην κάθεστε σπίτι να κλαίτε τη μοίρα σας. Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από τις εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη. Προσέξτε τις άσκοπες σπατάλες και να μην είστε τόσο αυστηροί και εκλεκτικοί απέναντι σε νέους συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι διαθέτετε μια άνεση από τύχη, μην κάνετε κατάχρηση αυτής της εύνοιας. Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις σας και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε προνοητικοί στις δύσκολες ώρες, συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα και διατηρήστε τις ισορροπίες, ακόμα και στις πιο ανοιχτές προκλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε να βάζετε τα πράγματα στη σωστή θέση ώστε να γίνει αποκατάσταση του χάους που είχε προκληθεί. Μην κινηθείτε παρορμητικά, αλλά ούτε και φοβισμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση οδό για να κινηθείτε χωρίς βιασύνες, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είστε υποχρεωμένοι να τα προλαβαίνετε όλα, ούτε σας εξαναγκάζουν κάποιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική. Μπορεί να περάσατε μέσα από δοκιμασίες και δυσκολίες, αλλά σίγουρα είστε πιο ξεκάθαροι.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίσετε να θυμάστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και να αποφύγετε τις επαναλήψεις και αν κάποιες υποθέσεις σας τελειώσουν, σίγουρα θα είναι για το καλό σας.

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 19 ως 25 Αυγούστου 2019, από την κορυφαία Ταρωμάντη Έλσα Κάραλη. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Εσύ και το πρόσωπο που σκέπτεσαι αφήνετε πίσω σας τις κακές στιγμές, ανοίγεται για εσάς καινούργιος κύκλος αγάπης. Μέσα την τωρινή εβδομάδα θα συναντηθείτε και θα μιλήσετε, οι συγκυρίες θα είναι τυχερές, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εστιάσετε στα πραγματικά σας αισθήματα, το αποτέλεσμα θα είναι ένωση μακράς διάρκειας.

Νέα γνωριμία. Με καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείς, θα ερωτευτείς, θα εμπιστευτείς και δεν πρόκειται να απογοητευτείς, αυτή η γνωριμία θα είναι καρμική. Με ελκυστικό τρόπο θα σε προσεγγίσει το πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, σε συμβουλεύω να φανερώσεις από την αρχή αυτό που θα νιώσεις, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει, αυτό το άτομο θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι.

Σχέση –Γάμος. Καθοριστική θα είναι η εβδομάδα σου, έρχονται τυχερά συμβάντα να περιμένεις εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών, αυτό που θα σου προτείνει το πρόσωπο που αγαπάς θα τονώσει τη μεταξύ σας έλξη, θα ενδυναμώσει αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να εξηγήσεις και να συνειδητοποιήσεις. Συζήτηση ξεκαθαρίσματος θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, τώρα θα διαπιστώσεις αισθήματα και βλέψεις, θα καταλάβεις αν αυτό το άτομο το θέλεις πίσω στη ζωή σου από συνήθεια ή από πραγματική αγάπη.

Νέα γνωριμία. Την αποκάλυψη του θα κάνει άτομο που ως τώρα φοβούμενο να κινηθεί, φορούσε προσωπείο. Ίσως να νόμιζες πως το ενδιαφέρον που τρέφει για σένα ήταν μόνο φιλικό, τώρα τα λόγια που θα ακούσεις θα σε πείσουν πως έχει βλέψεις για σταθερό δεσμό. Στην δική σου επιλογή θα είναι η εξέλιξη των επαφών σας.

Σχέση – Γάμος. Τα λάθη, οι εγωισμοί και οι παρορμητικές κινήσεις, θα δημιουργήσουν ένα πάθημα που θα σας γίνει μάθημα. Ίσως μέσα στην εβδομάδα να πάρεις μια ελαφριά σύγχυση αλλά θα αποδειχτεί ευεργετική. Τώρα εσύ και το ταίρι σου θα μάθετε τι πρέπει να αποφεύγετε, και μέχρι ποιο σημείο θα πρέπει να τεντώνετε το σκοινί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Κράτα θερμά τα αισθήματα σου και αισιόδοξη τη σκέψη σου, θα τα ξαναβρείς με το παλιό σου ταίρι. Ένα τηλεφώνημα που θα σου κάνει και μια εξήγηση που θα σου δώσει θα ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείς και θα ξεκαθαρίσεις, θα γίνει μεταξύ σας μια ουσιαστική συζήτηση που θα τερματίσει τον αρνητισμό, λύνονται οι παρεξηγήσεις.

Νέα γνωριμία. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία και μάλιστα το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα παίξει ουσιαστικό ρολό στο υπόλοιπο της ζωής σου. Αυτό το γοητευτικό άτομο που θα σου συστήσουν θα το συμπαθήσεις, θα το ερωτευτείς, θα το αγαπήσεις. Μέσα στη εβδομάδα θα γνωρίσεις το ταίρι που θα μείνει στο πλάι σου για παρά πολλά χρόνια.

Σχέση- γάμος. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις και θα πιεστείς πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει και σε νοιάζεται. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα που εμποδίζει τη δέσμευση σας θα καταφέρεις να δώσεις οριστική λύση. Από το τέλος της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο μελλοντικής εξέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση. Για μέσα στην τωρινή εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ενέργειες ή τις ριψοκίνδυνες προσεγγίσεις. Για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή, η επανασύνδεση θα γίνει στον σωστό χρόνο. Το τυχερό συμβάν που θα φέρει την επανένωση θα συμβεί στο επόμενο στάδιο. Προς το παρόν κράτα το ενδιαφέρον σου θερμό και άφησε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ίσως στις πρώτες σας επαφές το ενδιαφέρον του για σένα να μην είναι ξεκάθαρο, ωστόσο μη βιαστείς να βγάλεις οριστικό συμπέρασμα. Στην πορεία θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, θα σημειωθεί απότομη μεταστροφή που θα δημιουργήσει άνοιγμα δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Προσοχή στις αντιδράσεις σου θα υπάρξει κίνδυνος να αναποδογυρίσεις τα δεδομένα μέσα στη σχέση σου. Σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα θα πρέπει να κάνεις υπομονή, στο τωρινό εξαήμερο δεν θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες, για την ώρα προσπάθησε να μην πιέσεις τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Το πρόσωπο που σκέπτεσαι δεν σε έχει να βγάλει από τη καρδιά του και θα στο αποδείξει εμπράκτως, οι προτάσεις που θα λάβεις θα σε πείσουν πως έλξη σας είναι αδύνατον να σας κρατήσει σε απόσταση. Θα μπει στην άκρη η λογική, θα υπερισχύσουν τα αισθήματα, στο τέλος του εξαημέρου η κατάληξη θα είναι άμεση επανένωση.

Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς. Εκ των πρότερων σου φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία γι αυτό μη δειλιάσεις να κινηθείς αυθόρμητα και άμεσα. Φιλοφρονήσεις και υπονοούμενα θα τονώσουν το ενδιαφέρον σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας ετοιμάσου για προσωπικό ραντεβού.

Σχέση- γάμος. Ηρεμία, συνεννόηση και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα η αγάπης σας θα σας ωθήσει στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσεις πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Ίσως να φέρουν εντάσεις τα λόγια που θα ανταλλάξεις με το πρώην ταίρι σου, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό. Θα ξεκινήσει μεταξύ σας κουβέντα ξεκαθαρίσματος, ενδεχομένως να ακουστούν αιχμηρά λόγια. Θα υπάρξει κόντρα και διαφωνία που όμως θα σας βγει σε καλό. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και επαναπροσδιορισμοί.

Νέα γνωριμία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα βάλει σε δοκιμασία την αντοχή της καρδιάς σου. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα εσωτερικά σου όρια, τώρα θα συνειδητοποιήσεις μέχρι που αντέχεις ή τολμάς να φτάσεις. Καταφθάνουν αναστατώσεις που τελικά θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά.

Σχέση- γάμος. Εντός των ημερών θα βγουν στη φόρα καταστάσεις που μέχρι τώρα προσπαθούσες να τις κουκουλώσεις ή δεν είχες το απαιτούμενο σθένος να τις τερματίσεις. Αναστατωμένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλίες , σου δίνω τη συμβουλή να τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σκέπτεσαι, η επανασύνδεση θα προκύψει από δικές σου κινήσεις. Μη τρως χρόνο αναμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο σου, οι εξελίξεις περιμένουν εσένα, προχώρα σε αιφνιδιαστικές ενέργειες.

Νέα γνωριμία. Κάποιος θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σου, από το αεράτο στυλ σου και τη γοητεία που θα εκπέμπεις. Αν δώσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει, θα δεις πως αυτό το άτομο θα προσκολληθεί σε σένα άνευ αναστολών. Οι συγκυρίες θα είναι θετικές, αξιοποίησε το άνοιγμα, προμηνύεται έναρξη σχέσης.

Σχέση- Γάμος. Προχώρα στις διεκδικήσεις σου, σου δίνω τη συμβουλή να μην καθυστερήσεις άλλο τις κινήσεις σου. Αν θέλεις αλλαγές ή αν προσμένεις δέσμευση τότε διατυπώσετε τις προτάσεις σου, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Με οξυδέρκεια και διπλωματία θα πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, σε συνδυασμό με τη γοητεία σου θα καταφέρεις να οδηγήσεις την υπόθεση σε κατάληξη επανασύνδεσης. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σου δοθεί η κατάλληλη αφορμή να προχωρήσεις τις κινήσεις που σκέπτεσαι, το πρώην ταίρι σου δεν θα αντισταθεί στην ελκυστική σου προσέγγιση.

Νέα γνωριμία. Θα το κερδίσεις το γοητευτικό πρόσωπο που θα σε κοιτάζει με καρτερικότητα. Εσείς οι δυο πολύ γρήγορα θα ανοίξετε μεταξύ σας προσωπική συζήτηση, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές. Αυτή η νέα γνωριμία θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα γίνει πρωταγωνιστής στη ζωή σου.

Σχέση- γάμος. Θα βρεις τον τρόπο να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά σου. Από την μια τα έξυπνα επιχειρήματα σου, από την άλλη η γοητεία σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς. Διατύπωσε τις προτάσεις σου, ζήτα ξεκάθαρα αυτό που έχεις ανάγκη, με σιγουριά σου λέω πως η απάντηση θα είναι ‘ναι’.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Κίνηση ετοιμάζει το πρώην ταίρι σου, είναι πολύ πιθανόν να βάλει ενδιάμεσο πρόσωπο για να στρώσει το έδαφος. Αν ακόμα θέλεις να τα ξαναβρείτε τότε κρατά θετική στάση , αν δείξεις συγκατάβαση και ενδιαφέρον θα γίνει επανασύνδεση που θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

Νέα γνωριμία . Το ελκυστικό πρόσωπο που θα του τραβήξεις την προσοχή δεν θα αφήσει την ευκαιρία να χαθεί, θα βρει τρόπο να σε πλησιάσει και μάλιστα ευγενικά και διακριτικά. Προσωπική κουβέντα θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα την ακούσεις την πρόταση για ραντεβού, στο χέρι σου θα είναι το ξεκίνημα σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που αναζητάς διέξοδο ή λύση να ξέρεις πως έρχονται απρόοπτα και τυχερά συμβάντα, θα την βρεις την άκρη, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πρόβλημα που φέρνει εντάσεις ή ανασφάλειες. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν θα φέρεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Βγαίνεις από την απογοήτευση και τον αρνητισμό, θα γίνει μια ουσιαστική συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας, τώρα θα τολμήσετε να τα παραδεχτείτε, θα μιλήσει με ειλικρίνεια, θα αναγνωρίσετε σφάλματα και θα καταλήξετε σε θερμή επανένωση.

Νέα γνωριμία. Μοιραία θα αποδεχτεί η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα τολμήσω να πω πως θα είναι τυχερή και καθοριστική για το μέλλον σου. Εσύ που θέλεις να ξεφύγεις από τα παλιά και αναζητάς τη δύναμη για να ξεχάσεις πίκρες και απογοητεύσεις, τώρα θα γνωριστείς με το κατάλληλο πρόσωπο. Θα σου ανοίξει πορεία νέα σχέσης, διαγράφεις μονομιάς το παρελθόν σου.

Σχέση- γάμος. Τερματίζουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις τώρα θα πειστείς πως το ταίρι σου σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα, δε θα έχεις κανέναν λόγο να σκέπτεσαι με τρόπο καχύποπτο. Με αφορμή ένα τυχαίο και ευχάριστο γεγονός θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα, θα ακούσεις πρόταση που θα φέρει δεσμευτική κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ.

Επανασύνδεση. Κράτα αισιόδοξη τη διάθεση σου τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, θα ξανά ερωτευτείς το πρώην ταίρι σου. Με θερμές και ειλικρινείς εξομολογήσεις θα σε πλησιάσει, αυτά που θα ακούσεις σε συμβουλεύω να τα πιστέψεις. Στα μέσα της εβδομάδας μπαίνει τέλος στον χωρισμό, το ραντεβού που θα προκύψει θα κλείσει με οριστική επανένωση.

Νέα γνωριμία. Ευπαρουσίαστο και ελκυστικό θα είναι πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα. Οικείος και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα σε πλησιάσει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βγεις ραντεβού με άτομο που θα σου ανοίξει προοπτική σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Ειρηνικοί και αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σου, η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη να περιμένεις θερμές προτάσεις. Σε περίπτωση που προσμένεις κάποια απάντηση σχετικά με την μελλοντική πορεία του δεσμού σου τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι θετικά, θα χαρείς, θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και ισορροπία.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Το συναισθηματικό μπέρδεμα που προκάλεσε το πρώην ταίρι σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς. Αρχές της εβδομάδας θα έχετε επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις, ωστόσο η αδυναμία ξεκαθαρίσματος θα σε αναγκάσει να απομονωθείς για να σκεφτείς ήσυχα και ανεπηρέαστα.

Νέα γνωριμία. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα περάσει από μπροστά σου, κατά πάσα πιθανότητα θα αδιαφορήσεις. Η στάση σου θα είναι κάπως απρόσιτη, δεν θα αφήσεις περιθώριο επαφών, όμως οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν από μόνες τους άνοιγμα επικοινωνίας. Εσείς οι δύο θα ξανασυναντηθείτε, ένας συγκριμένος λόγος θα αποτελέσει αιτία επαφών.

Σχέση- Γάμος. Το ταίρι σου θα πέσει έξω αν προσπαθήσει να σου ανοίξει αναλυτικές συζητήσεις σοβαρών ή δεσμευτικών θεμάτων, η στάση σου θα είναι απόμακρη έως και τελείως αδιάφορη. Πριν απομονωθείς δώσε τις απαιτούμενες εξηγήσεις, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις απορίες ή συναισθηματικά κενά.

https://www.myastro.gr

ΖΩΔΙΑ

Από τις 14 ως τις 17 Αυγούστου, ο Ερμής στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, μια δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 3η ως την 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής σε μια δυσμενή όψη με τον αντισυμβατικό Ουρανό δυσκολεύει αρκετά την επικοινωνία μας και αυτό συμβαίνει γιατί τώρα χειρίζεσαι τον λόγο υπολογιστικά και δεν λαμβάνεις υπόψη σου τα συναισθήματα του άλλου. Δεν κρατάς τα προσχήματα και πολλές φορές μετατρέπεσαι σε έναν επαναστάτη έφηβο που θέλει απλώς να... μπει στο μάτι σε όσους του την «σπάνε»! Αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο επικίνδυνο, καθώς άλλο είναι να είσαι απότομος/απότομη με την κολλητή σου και άλλο είναι να απευθυνθείς σε έντονο ύφος σε ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου ή σημαντικά πρόσωπα γενικά (Λέων).

Επίσης, αυτές τις ημέρες δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς σε μικρά, καθημερινά, πρακτικά ζητήματα γιατί νιώθεις ότι πνίγεσαι, ενώ ένα πιθανό σενάριο για πολλούς είναι πως ξαφνικά γεγονότα που δεν είχαν υπολογίσει θα τους αναγκάσουν να πάρουν αποφάσεις. Η ενέργεια αυτών των ημερών γενικότερα ευνοεί τη ρήξη και όχι την συνεννόηση, αν λοιπόν έχεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες τετραήμερο, έχε έτοιμες ασφαλιστικές δικλείδες για απρόοπτα που τυχόν προκύψουν.

Η δύσκολη αυτή όψη επηρεάζει και την επικοινωνία μας (Ερμής) με τις συσκευές τεχνολογίας (Ουρανός), έτσι θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός με το κινητό, ή τον υπολογιστή σου, μια ξαφνική διακοπή ρεύματος θα μπορούσε να προκαλέσει πονοκέφαλο αν δούλευες για ώρες στον υπολογιστή σου, αλλά δεν αποθήκευσες το αποτέλεσμα των κόπων σου. Φρόντισε παράλληλα να είσαι διπλά προσεκτικός με τους φορτιστές, τα καλώδια και τις κάρτες μνήμης, ενώ μια καλή συμβουλή είναι να περιμένεις να περάσουν αυτές οι μέρες πριν αγοράσεις νέο ηλεκτρονικό εξοπλισμό!

http://astropedia.gr

ΖΩΔΙΑ

Στις 18 Αυγούστου πραγματοποιείται η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου. Ο Άρης θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου και το διάστημα αυτό θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την ανεργία, την εργατική τάξη, τις στρατιωτικές δυνάμεις, την υγεία και την διατροφή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στην Παρθένο;
Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από τη συγκεκριμένη διέλευση του Άρη είναι οι Ταύροι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί. Αντίθετα, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες, καλό θα είναι να προσέχουν.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στις 18 Αυγούστου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αφοσιωθείς περισσότερο στα επαγγελματικά σου καθήκοντα και να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να προλάβεις και να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να οργανώσεις το πρόγραμμά σου, έτσι που να σου μένει ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σου και την ψυχαγωγία σου, ώστε να μην καταβληθείς ψυχολογικά. Τα σπορ και η γυμναστική μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην καλή φυσική σου κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος του Άρη στην Παρθένο και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 18 Αυγούστου, σε απαλλάσσει από ένα μεγάλο άγχος που είχες το τελευταίο διάστημα. Μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου, η ζωή σου θα γίνει πιο «εύκολη» και επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις την δημιουργικότητά σου προς όφελός σου. Ο έρωτας, η χαρά, τα παιδιά ή οτιδήποτε σου προκαλεί ευχαρίστηση, θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου και αν είσαι ελεύθερος, θα δημιουργήσεις μια σημαντική σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφό σου, μπορεί αυτό το διάστημα να περάσει σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα να συλλάβεις το πρώτο σου παιδί. Επιτυχία αναμένεται και στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης περνάει στις 18 Αυγούστου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα με μεγαλύτερη ωριμότητα και να κάνεις σημαντικές αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν έντονες διαφωνίες, η ικανότητά σου να συζητάς και να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων, θα σε βοηθήσει να βρεις τη χρυσή τομή, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις μερικές υποχωρήσεις. Αν υπάρχουν ηλικιωμένα πρόσωπα που έχουν ανάγκη από την παρουσία σου, καλό θα είναι να σταθείς πιο κοντά τους αυτό το διάστημα. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 18 Αυγούστου ο Άρης εγκαταλείπει τον τομέα των οικονομικών σου και περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να προσεγγίσεις με μεγαλύτερη ευκολία τους γύρω σου και να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα, θα προσεγγίσει επίσης και θαυμαστές του αντίθετου φύλου, που θα θελήσουν να δημιουργήσουν μια σοβαρή σχέση μαζί σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις το πιο κατάλληλο άτομο για σένα και να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου ή και να κάνετε κάποια σύντομα ταξίδια μαζί. Εύνοια αναμένεται και από το συγγενικό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, στις 18 Αυγούστου ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σου και περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό, τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα σταθερό εισόδημα. Παρά το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσεις αρκετά σκαμπανεβάσματα, θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου χωρίς μεγάλες απώλειες, ενώ αν εντείνεις τις προσπάθειές σου, ίσως εξασφαλίσεις και μια νέα πηγή εσόδων. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συναισθηματική σου ασφάλεια, γι’ αυτό αν έχεις ήδη μια σχέση, θα φροντίσεις να βρεις τρόπους να δεθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος ίσως επιδιώξεις την δημιουργία μιας σχέσης με ένα άτομο που σε πολιορκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, ο κόκκινος πλανήτης Άρης περνάει στο δικό σου ζώδιο στις 18 Αυγούστου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό να είσαι περισσότερο δραστήριος και πρόθυμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα δώσουν μια ώθηση στη ζωή σου. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να προκύψουν αρκετές αντιξοότητες, φαίνεσαι αποφασισμένος να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα προκύψει. Έτσι μπορείς να πετύχεις σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείς ή να απογοητεύσεις τον σύντροφό σου, χωρίς σοβαρό λόγο. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ώστε να αποφύγεις πιθανές «παγίδες».


ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, στις 18 Αυγούστου ο Άρης περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη διέλευση, μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία σου, αφού ο Άρης θα σε πιέσει να κάνεις έναν απολογισμό ζωής και να εντοπίσεις τα θετικά και τα αρνητικά των μέχρι τώρα πράξεών σου. Παρόλο που δεν πρέπει να μετανιώνεις για τίποτα, ίσως είναι καλό σε περιπτώσεις που έχεις φταίξει να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αν μάλιστα πρόκειται για ένα μεγάλο έρωτα που διέλυσες σε μια στιγμή αντίδρασης, δεν χάνεις τίποτα να τον επαναπροσεγγίσεις και να παραδεχτείς το λάθος σου. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, η όψη αυτή θα σε επηρεάσει περισσότερο στον ερωτικό τομέα, γι’ αυτό αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα, καλό θα είναι όμως να βεβαιωθείς ότι δεν είναι παράνομη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνάει στις 18 Αυγούστου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Το συγκεκριμένο διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλούς στόχους που σχετίζονται με την καριέρα σου και τις φιλοδοξίες σου καθώς επίσης και να συμμετάσχεις σε κοινωνικές και κοσμικές εκδηλώσεις που θα σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ίσως σε μια τέτοια εκδήλωση γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σε σημαδέψει και ξεκινήσεις μια μακροχρόνια σχέση με προοπτικές. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και στο φιλικό σου περιβάλλον και ίσως βρείτε περισσότερο χρόνο για ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Τέλος, αν αναζητάς μια νέα εργασία, αυτό το διάστημα μπορείς να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η είσοδος του Άρη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 18 Αυγούστου, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου που θα βρίσκεται εκεί, ίσως αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες, παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς και να κατακτήσεις με το σπαθί σου, ό,τι ακριβώς σου αξίζει. Μια προαγωγή ή ακόμα και μια νέα επαγγελματική πρόταση, θα αυξήσουν το κύρος σου και θα σου ανοίξουν τον δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Εκείνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις σου και τα ταλέντα σου, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μια σοβαρή σχέση μπορεί τώρα να επισημοποιηθεί ή αν είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 18 Αυγούστου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό αναμένεται πολύ θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αν μέσα στους στόχους σου συμπεριλαμβάνεται η έναρξη ενός νέου κύκλου σπουδών ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ίσως είναι η καλύτερη περίοδος για να το πραγματοποιήσεις. Ακόμα και αν σκέφτεσαι την πιθανότητα της μόνιμης εγκατάστασης σε μια άλλη χώρα, οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Τέλος, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας νέος έρωτας, μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 18 Αυγούστου ο Άρης περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια διέλευση που θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σένα, καθώς θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικονομικές υποχρεώσεις, στις οποίες αδυνατείς να ανταποκριθείς και οι οποίες χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Όσο δύσκολο κι αν είναι, θα πρέπει τώρα να κάνεις μια νέα ρύθμιση και να βάλεις ένα πρόγραμμα, το οποίο θα ακολουθήσεις κατά γράμμα, ώστε να απεγκλωβιστείς από το αδιέξοδο. Αντίθετα, η ερωτική σου ζωή το συγκεκριμένο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα φλογερή και φαίνεσαι διατεθειμένος να ενδώσεις σε πολλούς πειρασμούς. Ωστόσο, αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Αυγούστου μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια διέλευση που μπορεί να απειλήσει τις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς ο Άρης φημίζεται για τις πολεμοχαρείς τάσεις του. Καλό θα είναι το συγκεκριμένο διάστημα, να προσπαθήσεις να κατανοήσεις περισσότερο τον σύντροφό σου, και να μην αφήσεις να μπουν ανάμεσά σας αμφιβολίες και καχυποψίες που μπορεί να δηλητηριάσουν την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός στις νέες γνωριμίες.

https://www.myastro.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή