Ιανουαρίου 27, 2020

ΖΩΔΙΑ

Τι ζώδιο είσαι; Μία κλασσική ερώτηση που γίνεται πάντα (συνήθως από γυναίκες) σε κάθε νέα γνωριμία και δίνει χρήσιμα στοιχεία για τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Ολα τα ζώδια έχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις τους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Κάθε ζώδιο έχει τα υπέρ και τα κατά στον χαρακτήρα του. Υπάρχει και ένα βασικό χαρακτηριστικό, το οποίο μπορεί και να ερμηνευτεί ως «τοξικό» στοιχείο του χαρακτήρα, που αποτελεί το πιο βασικό μειονέκτημα του ζωδίου σου. Γίνεται αντιληπτό από τους γύρω σου και πολλές φορές κουράζει τη σχέση.

Παρακάτω υπάρχει μία λίστα με όλα τα ζώδια, στην οποία έχουμε καταγράψει το «τοξικό» τους χαρακτηριστικό, που αρκετές φορές προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις και χαλάει την εικόνα τους.

Κριός: O εγωιστής

Ταύρος: Σπάνια ομολογεί ότι έχει κάνει λάθος

Δίδυμος: Αλλοιώνει την πραγματικότητα

Καρκίνος: Χειραγωγεί συναισθηματικά τους άλλους

Λέων: O νάρκισσος

Παρθένος: Η αναλυτική του σκέψη

Ζυγός: Δεν του αρέσει να μπλέκει και βγάζει την ουρά του απ' έξω

Σκορπιός: Δεν εμπιστεύεται εύκολα

Τοξότης: Είναι ανταγωνιστικός

Αιγόκερως: Εκμεταλλεύεται καταστάσεις για το συμφέρον του

Υδροχόος: Είναι cool σε εκνευριστικό βαθμό

Ιχθύς: Παρουσιάζεται ως θύμα της υπόθεσης

picjumbo.com+/Pexels

https://www.bovary.gr/

ΖΩΔΙΑ

Είναι εύκολο να χαθούμε στον δρόμο μας σήμερα μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά καθώς ο Άρης δημιουργεί μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα ταυτόχρονα με την Σελήνη στους Ιχθύες η οποία φέρνει μέσα από την Ψυχή μας συναισθήματα τα οποία είναι ασαφή πως ανάλυση. Οι ερωτήσεις πολλές και οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν κυρίως για να ξεκαθαριστεί κάπως το τοπίο. Να ακολουθήσουμε αυτό που νιώθουμε τώρα ή να το αφήσουμε να “ξεχαστεί” από τις τρέχουσες δραστηριότητες της ζωής μας;

Κριός

Η επιλογή είναι δική σου σήμερα με ποιον τρόπο θα προχωρήσεις το πρόγραμμα σου ωστόσο το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί αμφιβολίες και ερωτηματικά που ενδέχεται να σε μπερδέψουν και να θελήσεις να αποφύγεις μια κατάσταση. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή και να βρεθείς σήμερα κυρίως με ανθρώπους αγαπημένους που ενθαρρύνουν τα θετικά σου χαρακτηριστικά παρά τα αρνητικά σου και στέκονται στα ταλέντα σου παρά στις ιδιοτροπίες σου. . .

Ταύρος

Θέλει ιδιαίτερη μαεστρία σήμερα εκ μέρους σου ώστε να αποφύγεις τις παγίδες που μπορεί να κρύβει ο δρόμος μπροστά σου. Μπορεί να γνωρίζεις τον στόχο αλλά η κατεύθυνση προς αυτόν μπορεί να έχει εμπόδια ή η ομίχλη να έχει καλύψει το πεδίο. Καλό θα ήταν να μην βιαστείς, πόσο μάλλον να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά να σταθείς στο τώρα και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με χάρη και ευελιξία αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή. . .

Δίδυμοι

Είναι πολλά αυτά που θέλεις να κάνεις σήμερα αλλά η μέρα δεν είναι βοηθητική ώστε να φέρεις εις πέρας και να ολοκληρώσεις όλες τις επιθυμίες σου. Προσπάθησε να παραμείνεις στην πορεία σου παρά τις αποσπάσεις, σεβάσου τον χρόνο σου, την διάθεση σου και απέφυγε να τεντωθείς μέχρι τα άκρα. Ότι δεν μπορείς να καταφέρεις το αφήνεις για μια άλλη στιγμή που θα δοθεί πάλι η ευκαιρία. Σήμερα δεν είναι να πηγαίνεις την αντοχή σου στο κόκκινο. Μην τεντωθείς. . .

Καρκίνος

Η ανάγκη σου να νιώσεις ελεύθερος/η μακριά από πράγματα και καταστάσεις που σε εγκλωβίζουν είναι έντονη. Το ρίσκο σήμερα είναι μεγάλο από ενθουσιασμό να κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση. Χρειάζεται να αναλογιστείς αν πραγματικά είσαι έτοιμος/η να αφήσεις την ηρεμία που σου προσφέρει η ασφάλεια που ζεις. Ο ενθουσιασμός που θέλεις να ζήσεις στην καθημερινότητά σου μπορεί να υπάρξει, απλά πρόσεξε τις υπερβολές. . .

Λέων

Υπάρχει έντονη κινητικότητα και αρκετά θέματα που μπορούν να συζητηθούν όμως η ενέργεια είναι κατευθυνόμενη από μέσα. Η εξωτερίκευση συναισθημάτων που βρίσκονται κρυμμένα στην καρδιά σου καθώς και των άλλων είναι εύκολο σήμερα να αναδυθούν και χρειάζεται να είσαι εκεί παρόν/ούσα να δώσεις τις συμβουλές σου. Ωστόσο δεν είναι όλοι έτοιμοι να πάνε στο βάθος που τους προτείνεις, από τον ευθύ δρόμο σήμερα. Προσπάθησε αν θέλεις να βοηθήσεις να το πας από την πύλη που είναι ήδη ανοιχτή. . .

Παρθένος

Είναι εύκολο για σένα να εστιάσεις σε ένα θέμα και να βρεις την αντικειμενική υπόσταση περιορίζοντας τον γύρω θόρυβο που άλλους θα τους αποσυντόνιζε. Σήμερα δεν είναι μια από εκείνες τις μέρες και πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια άλλη οδό αν θέλεις να έχεις αποτελεσματικότητα. Η διαίσθηση έρχεται την στιγμή που το μυαλό και οι σκέψεις είναι ελεύθερες προς όλες τις κατευθύνσεις, όταν σταματούν οι ατελείωτες αναλύσεις. . .

Ζυγός

Ακόμη και αν ξεκινήσεις νωρίς το πρόγραμμα σου σήμερα δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις προγραμματίσει μιας και οι πλανητικές επιρροές εύκολα σήμερα σε βγάζουν εκτός σχεδίου. Αυτό που θα δράσει βοηθητικά σήμερα είναι η ευελιξία σου καθώς οι σκέψεις και οι ιδέες σου εμποδίζονται από την σημερινή πραγματικότητα. Μην χάσεις τον ενθουσιασμό σου και με χιούμορ συνέχισε την ημέρα σου. . .

Σκορπιός

Το σημαντικό για σένα σήμερα είναι να κάνεις την έξυπνη επιλογή από όλες αυτές που διπλώνονται μπροστά σου αλλά σίγουρα δεν θα σου φανερωθεί έτσι απλά. Η αβεβαιότητα και η διαχείριση της σύγχυσης σε ένα θέμα, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με προκλήσεις, γιαυτό χρειάζεται να ζητήσεις εξηγήσεις όπου δεν καταλαβαίνεις ή ακόμη καλύτερα να κάνεις ερωτήσεις για να επιβεβαιώνεις ακόμη και το προφανές. Σήμερα είτε λόγο δικών σου επιθυμιών είτε γιατί κάποιος προσπαθεί να σε παραπλανήσει χρειάζεται να έχεις την πλήρη εικόνα της κατάστασης όσες ερωτήσεις και αν χρειαστεί να κάνεις. . .

Τοξότης

Η αισιοδοξία είναι η κινητήριος σου δύναμη και είναι φυσικό να εκφράζεσαι ανοιχτά και με ένα είδος αθωότητας κάποιες φορές. Σήμερα το πλανητικό σκηνικό σπρώχνει τις επιθυμίες σου έξω από τα επιθυμητά όρια, αν υποθέσουμε πως υπάρχουν, και πιθανά να νιώσεις πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου. Θα μπορούσε να είναι και αλήθεια αλλά ειδικά σήμερα μπορεί και οι δικές σου προσδοκίες να είναι ψηλότερα από όσο θα έπρεπε ώστε να σου φέρει την επιτυχία. . .

Αιγόκερως

Πιθανά σήμερα δεν θα είναι εύκολο να βρεις τον σωστό τρόπο ή τις κατάλληλες λέξεις να περάσεις το μήνυμα που θέλεις. Το πλανητικό σκηνικό δεν είναι βοηθητικό για τον ευθύ λόγο που τόσο πρεσβεύεις και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις διαφορετικούς τρόπους για να ακουστείς. Επίσης καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από ότι ακούς και έχει μεγάλες προσδοκίες. Σύνεση αλλά με κατανόηση και συμπόνια προς τους άλλους το μότο της ημέρας για σένα. . .

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό θολώνει το τοπίο γύρω σου και εάν σκέφτεσαι να πορευτείς μόνος/η σε κάτι σήμερα καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς. Η έξυπνη κίνηση θα ήταν να είσαι ανοιχτός/ή σε προτάσεις συνεργασίας σε αυτό που θέλεις να κάνεις και να επανεκτιμήσεις με κάποιον τρόπο την στρατηγική ή/και το πλάνο που έχεις κάνει. Προχώρησε με προσοχή.

Ιχθύες

Πολλά συναισθήματα αναδύονται αυτές τις ημέρες από μέσα σου και είναι αρκετά δύσκολο να τα ταξινομήσεις. Ίσως να επιλέξεις να αποφύγεις οτιδήποτε σε φορτίζει ή θα μπορούσε να σε πιέσει και επιβαρύνει την ψυχική σου υγεία. Οτιδήποτε νιώθεις πως θέλεις να κάνεις, κάνε το με σύνεση και επικεντρώσου σε περισσότερο πρακτικούς τρόπους και στόχους.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Σμάρω Σωτηράκη
Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα.

 https://www.e-zwdia.gr

 

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων συναντά την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Η ανάγκη για ενσωμάτωση θα είναι πολύ έντονη ωστόσο δεν είναι ιδανική μέρα να δεσμευτούμε κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Οι ψυχικές μας φορτίσεις μας φαίνεται να παίρνουν τα ηνία και δεν μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε την αντικειμενική υπόσταση της κάθε κατάστασης που ζούμε στο προσωπικό μας σενάριο. Οπότε χρειάζεται προσοχή που ανοίγουμε την Ψυχή μας και τι προσδοκίες έχουμε σήμερα.

Κριός
Η επαφή της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα αγγίζουν ευαίσθητες χορδές σου και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή σήμερα κυρίως με ότι σκέφτεσαι. Η φαντασία σου είναι ενεργή αλλά η παρορμητικότητά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Το ρίσκο να δεις τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες είναι μεγάλο ή φόβοι και ανησυχίες να σε απομακρύνουν από την πορεία σου. Μην αφήσεις τίποτα να αμφισβητήσει την ακεραιότητά σου σήμερα. . .

Ταύρος

Σήμερα ή αγαπάς όλο τον κόσμο και πιστεύεις πως όλα μπορεί να συμβούν ή είσαι τόσο μπερδεμένος/η και δεν ξέρεις ακριβώς τι γίνεται γύρω σου. Όποια περίπτωση και αν κινητοποιηθεί σήμερα προσπάθησε να εστιάσεις στον αντικειμενικό παράγοντα και όχι αυτό που αισθάνεσαι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αναγνωρίσεις τι δεν πάει καλά και που χρειάζονται διορθώσεις. . .

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενεργητική φαντασία και να ανακαλύψεις πράγματα τα οποία μπορούν να σου δώσουν μια άλλη διάσταση των πραγμάτων στην ζωή σου και να πάρεις συναισθηματική τροφή. Οι ίδιες οι εμπνεύσεις μπορούν να σε εκπλήξουν και είναι στο χέρι σου να χρησιμοποιήσεις αυτά τα συστατικά προσθέτοντας τα σε οτιδήποτε σχετίζεται κυρίως με τους επαγγελματικούς/κοινωνικούς σου στόχους. . .

Καρκίνος

Ένα ταξίδι θα ήταν ότι καλύτερο για σένα αυτή την στιγμή. Αν οι υποχρεώσεις δεν σου το επιτρέπουν να το κάνεις άμεσα, μπορείς να αρχίσεις να το προγραμματίζεις για αργότερα. Η ανάγκη σου να νιώσεις υγιής σωματικά και ψυχικά είναι σημαντικό για σένα αυτή την στιγμή απλά προσπάθησε να μην ονειροπολείς σε μέρη τα οποία είτε έχουν δείξει ήδη την μη αποτελεσματικότητά τους είτε είναι άπιαστα όνειρα, αν θέλεις να πάρεις πραγματική ικανοποίηση . .

Λέων

Ο δρόμος της αυτογνωσίας είναι αυτός που πρέπει να ακολουθήσεις σήμερα. Άφησε τον γύρω θόρυβο και εστίασε σε σένα και τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Η σύνδεση σήμερα με βαθύτερες πηγές ενέργειας είναι πολύ δυνατή και μπορείς να έχεις και υπερβατικές εμπειρίες. Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο να ανακαλύψεις, σήμερα μπορείς να το κάνεις μέσω της χαλάρωσης, του διαλογισμού και των ονείρων. . .

Παρθένος

Η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα απέναντι σου μπορεί να λειτουργήσει ποικιλοτρόπως. Είτε να αναζητήσεις να χαθείς με τον άνθρωπο σου μακριά από τα φώτα της πόλης, είτε επιλέξεις να συντονιστείς με το δημιουργικό σου κομμάτι, είναι σίγουρο πως σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σένα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εμπνεύσεις που έχεις όπως εσύ επιθυμείς. Ωστόσο τακτοποίησε τυχόν εκκρεμότητες ώστε τίποτα να μην χαλάσει την στιγμή. . .

Ζυγός

Η ανάγκη να κάνεις αλλαγές στην καθημερινή σου εργασία και ρουτίνα είναι έντονη σήμερα. Κάτι σου λείπει, κάτι έχεις χάσει στην πορεία και σήμερα έρχεσαι σε επαφή με την ανάγκη να συνδεθείς ξανά. Κάτι το οποίο θα ταράξει τα νερά αλλά για καλό σκοπό. Συνδέσου με την συναισθηματική σου ανάγκη για τροφή και ψυχική ηρεμία και σκέψου τρόπους να το πετύχεις. Είναι ευνοϊκή μέρα για ανακαλύψεις. . .

Σκορπιός

Σήμερα ότι μοιράζεσαι θα σου επιστραφεί πίσω. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και μπορείς να κάνεις μεγάλη πρόοδο σε κάτι που ασχολείσαι. Σήμερα μπορείς να εστιάσεις σε κάτι το οποίο έχει πιο απαλές αποχρώσεις. Όσο και αν σου φανεί παράξενο, αυτό που σου λείπει είναι η λεπτότητα. Όλα τα άλλα τα έχεις ήδη στον καμβά σου. . .

Τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι αποκαλυπτική αν έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά και βρίσκεσαι στο εδώ και τώρα της όποιας συζήτησης. Δεν είναι εύκολο να προχωρήσει το πρόγραμμα σου βάσει σχεδίου αλλά είναι μια καλή μέρα να κινηθείς ευέλικτα και να μάθεις πράγματα που μέχρι χτες αγνοούσες. . .

Αιγόκερως

Οι επικοινωνιακές σου δραστηριότητες σήμερα χρειάζονται πλαίσιο και προγραμματισμό γιατί μπορεί να χαθείς μέσα στο πλήθος. Είναι σημαντικό να είσαι παρόν/ούσα και ενεργός/ή αλλά υπάρχει αρκετή διάσπασης στον ρυθμό της ημέρας για τα δικά σου γούστα. Προσοχή σε διλήμματα που άλλοι συνειδητά ή ασυνείδητα μπορεί να σε βάλουν σήμερα. . .

Υδροχόος

Μην αποφασίσεις σήμερα να προβείς σε αγορές και γενικότερα ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές θέλει σύνεση και προσοχή. Βάλε προτεραιότητες βάσει των πραγματικών αναγκών και χρονοδιαγραμμάτων και παρέμεινε στο πρόγραμμα σου παρά τις αποσπάσεις που μπορεί να υπάρξουν. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου σήμερα σε παροτρύνει να ασχοληθείς με οτιδήποτε θελήσεις. Η επαφή με τις πραγματικές σου επιθυμίες είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνεις και είναι σίγουρο πως αν ακολουθήσεις αυτή την οδό θα πάρεις ικανοποίηση. Προσπάθησε να μην μεγαλοποιήσεις κάτι το οποίο ήδη έχει συγκεκριμένο σχήμα και βάρος

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 25 ως 26 Ιανουαρίου 2020

Επίσης το διήμερο αυτό σχηματίζεται ένα πολύ όμορφο και αισιόδοξο εξάγωνο μεταξύ του Άρη και του Ερμή, στο οποίο μπορούμε να πείσουμε το ταίρι μας για όλα αυτά που επιθυμούμε να συμβούν στη σχέση μας ή να το ακούσουμε με απόλυτη προσοχή ώστε να λύσουμε θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ το διήμερο αυτό αναμένεται να είναι ήρεμο και ιδιαίτερα αισιόδοξο για τη σχέση σου, η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο φέρνει επαναπροσδιορισμό στον δεσμό σου. Είναι μία καλή στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, για να ασχοληθείτε από κοινού με μία νέα δραστηριότητα ακόμη και αν η σχέση σας είχε ένα μετέωρο χαρακτήρα είναι ένα καλό διάστημα να σταθεροποιηθεί με κάθε τρόπο.

Για σένα αγαπημένε μου Κριέ που δεν διαθέτεις μία σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό πολλά μπορούν να συμβούν στην αισθηματική σου ζωή. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μία νέα γνωριμία η οποία μπορεί να μεταμορφωθεί σε σοβαρή σχέση. Η αισιοδοξία σου αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στα ύψη, ενώ η επιθυμία σου να γνωρίσεις νέο και διαφορετικό κόσμο είναι πολύ εφικτό, δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε κάτι σοβαρό και σταθερό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό αγαπημένε μου Ταύρε χρειάζεται προσοχή, ναι μεν η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να υπόσχεται νέα πράγματα, ωστόσο το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Για αυτό θα πρέπει να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται στα πράγματα και στα λεγόμενα σου αυτό το διήμερο, μην επιμένεις και μην εμμένεις στις απόψεις σου με ριζοσπαστικό τρόπο. Να είσαι πιο διαλλακτικός-ή και θα με θυμηθείς.

Ελεύθερε μου Ταύρε, το Σαββατοκύριακο αυτό θέλει αν επιθυμείς να δημιουργηθεί μία νέα σχέση στη ζωή σου, θα πρέπει να μην είσαι αυταρχικός-ή στις απόψεις σου, να μπορείς να βάζεις λίγο νερό στο κρασί σου σε όσα ακούς ή βλέπεις. Κάνε και λίγο τα στραβά μάτια σε μία συμπεριφορά, μην ξεχνάς ότι κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι έχουμε ελαττώματα και προτερήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτο για την αισθηματική σου ζωή, ο Ερμής θα είναι σε εξάγωνο με τον Άρη κάτι το οποίο σε κάνει να κατανοήσεις το ταίρι σου και να υπάρχει γενικότερα συνεννόηση. Όμως η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί μία ερωτική σύγκρουση ανάμεσά σας. Θα συγκρουστεί το συναίσθημά σου ή το να κατανοήσεις τι νιώθει το ταίρι σου για σένα με τον αισθησιασμό. Χρειάζεται ισορροπία σε αυτούς τους τομείς και εσύ μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Δίδυμε μου το διήμερο αυτό πραγματοποιούνται δύο αντιφατικά αστρολογικά φαινόμενα από τη μία ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη και από την άλλη η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη. Η πρώτη όψη σε κάνει να θέλεις να ακούσεις τις ανάγκες ενός ανθρώπου που γνωρίζεις αυτές τις μέρες, να θες να ακούσεις τι άποψη έχει για σένα. Ενώ η δεύτερη όψη του τετραγώνου σε μπερδεύει και σε θολώνει στο αν πρέπει να ακούσεις τις δικές σου ανάγκες ή του ατόμου που γνωρίζεις και σου αρέσει. Δύσκολη η απόφαση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου να και ένα πολύ όμορφο, ήρεμο και γαλήνιο Σαββατοκύριακο. Ετοιμάσου να ζήσεις πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά, να μιλήσετε ανοιχτά και να βρείτε λύσεις για ότι κι αν σας απασχολεί. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να πάτε μία μεγάλη βόλτα, μία απόδραση ή ένα ταξίδι, η ανάγκη σου να αφήσεις πίσω σου ότι αρνητικό έζησες είναι μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το διήμερο, ζήσε τη στιγμή και κάνε τον-την σύντροφό σου σύμμαχο.

Ενώ για σένα Καρκίνε μου, που δεν έχεις μία σχέση το διήμερο αυτό, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό να βρεθείς με φίλους και μάλιστα καλούς φίλους, να περάσετε όμορφες στιγμές, να χαλαρώσεις και να γεμίσουν οι μπαταρίες σου. Αν επιθυμείς να κάνεις μία νέα γνωριμία ή να πλησιάσεις το πρόσωπο που σου αρέσει το τελευταίο διάστημα, να θυμάσαι πως η τύχη είναι με το μέρος σου, τόλμησε το. Μην τρομάζεις, δείξε τις προθέσεις σου και τη διαθεσιμότητα σου, όμως δώσε χρόνο σε μία γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου γεια σου το διήμερο αυτό αναμένεται καυτό για σένα και το ταίρι σου, η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο φέρνει επαναπροσδιορισμό της σχέσης σου και αναδιοργάνωση σε αυτή. Φέρνει ένα νέο ξεκίνημα ή μία μεγάλη αλλαγή στη σχέση σου. Επίσης ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη σε κάνει πολύ καλό ακροατή αλλά και πειστικό σε αυτά που επιθυμείς να αλλάξει το ταίρι σου, υπάρχει μία καλή συνεννόηση και τα αισθήματα κατανοείς ότι είναι αμοιβαία.

Μοναχικό μου Λιοντάρι, το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται η νέα Σελήνη στον Υδροχόο και μαζί της υπόσχεται να φέρει, ένα νέο, καυτό, ερωτικό ξεκίνημα στη ζωή σου. Επίσης η Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και σε γεμίζει με θάρρος να εκφράσεις όλα σου τα προτερήματα, είσαι σε θέση να πείσεις ένα νέο πρόσωπο που θα συναντήσεις μέσα στο διήμερο, ότι έχεις πολλά να του προσφέρεις. Αν αποδεχτεί το ερωτικό σου κάλεσμα μόνο τυχερός-ή μπορεί να αισθάνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή - προσοχή Παρθένε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό πραγματοποιείται ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη και δημιουργεί ανεξέλεγκτο πάθος. Ναι, το πάθος μπορεί να είναι ωραίο στοιχείο σε μία σχέση αλλά τι γίνεται όταν δεν μπορείς να το τιθασεύσεις; Δημιουργεί κτητικές συμπεριφορές, θέλεις να καθορίζεις τα πάντα και να σου ανήκει το ταίρι σου με κάθε τρόπο. Χρειάζεται μία ισορροπία από τη μεριά σου αυτό το διήμερο προσπάθησε να μη φτάσεις στα άκρα με το ταίρι σου, φυσικά και δεν θα σου δώσει καμία αφορμή για να πιστέψεις ότι δεν σου είναι πιστό.

Παρθένε μου, για σένα που δεν έχεις δεσμό ακόμη είναι μία πολύ καλή ευκαιρία το διήμερο αυτό, να ζήσεις μία παθιασμένη και θυελλώδη σχέση. Το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη δημιουργεί ανεξέλεγκτα πάθη, τα οποία δεν μπορείς να ορίσεις για κανένα λόγο. Το μόνο αρνητικό που υπάρχει σε αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ότι από τη μία σκέφτεσαι και υπολογίζεις πολύ τα συναισθήματα του ατόμου που θα γνωρίσεις από την άλλη όμως η ακατανίκητη επιθυμία σου για ερωτική επαφή ενδεχομένως να σε μπερδέψει. Μπορείς να τα κοντρολάρεις αυτά τα δύο; Ιδού το ερώτημα.


ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη αγαπημένε μου Ζυγέ, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για τη σχέση σου. Το εξάγωνο αυτό φέρνει ισορροπία και αρμονία πρωτίστως με τον ίδιο σου τον εαυτό, γίνεσαι πιο ελεύθερος, δεν φοβάσαι να τσαλακωθείς και να δείξεις ακόμη και την αρνητική πλευρά του εαυτού σου, με χιούμορ. Αν τώρα θέλεις να πείσεις το ταίρι σου για κάτι έχεις πολύ σωστά επιχειρήματα και πολύ καλή πείθω. Δεν έχεις καθόλου εγωισμό και γίνεσαι πολύ καλός ακροατής για να ακούσεις τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Επιτέλους να και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Για εσένα Ζυγέ που δεν έχεις μία σχέση το διήμερο αυτό είναι άκρως τυχερό για το ερωτικό σου μέλλον, ο Ερμής κάνει ένα πολύ τυχερό εξάγωνο με τον Άρη, μπορείς να αποκτήσεις πολλούς θαυμαστές αυτό το Σαββατοκύριακο αρκεί να μην μείνεις στο σπίτι. Σε κάνει πολύ εξωστρεφή, ομιλητικό και είσαι πως να το κάνουμε λαχείο για όποιον σε γνωρίσει το διήμερο αυτό. Προσοχή, θα σε προσεγγίσουν πολλά άτομα εσύ καλείσαι να κρίνεις ποιο άτομο σου ταιριάζει πιο πολύ, μην κρίνεις όμως από την πρώτη εικόνα δώσε χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολυαγαπημένε μου Σκορπιέ το διήμερο αυτό πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στον Υδροχόο ένα αστρολογικό φαινόμενο το οποίο μπορεί να σου φέρει μία μεγάλη, θετική αλλαγή στη σχέση σου. Το αρνητικό είναι ότι η Σελήνη εκείνη τη στιγμή κάνει και τετράγωνο με τον Ουρανό και σου δημιουργεί μία αντιπαράθεση και μία κόντρα με το ταίρι σου. Θέλει μία ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά σου, όσο μπορείς να μη φτάνεις στα άκρα μία συζήτηση. Μην επιμένεις σθεναρά και έχεις αδιάλλακτη συμπεριφορά στις απόψεις σου Άφησε και κάτι να πέσει κάτω δεν είναι κακό.

Ενώ για σένα Σκορπιέ το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται η νέα Σελήνη στον Υδροχόο να σε βοηθήσει να κάνεις μία νέα γνωριμία επειδή καραδοκεί και το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ουρανού θα σου πρότεινα να μην είσαι τόσο κάθετος στη συμπεριφορά και στις απόψεις σου. Μην επιδεικνύεις με έντονο τρόπο οτι οι δικές σου απόψεις είναι πιο σωστές άκου και μία άλλη γνώμη έναν άλλο τρόπο σκέψης διαφορετικό από το δικό σου. Μόνο να κερδίσεις έχεις από όλο αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, δώσε μεγάλη προσοχή σε αυτό το διήμερο γιατί καλείσαι να εκμεταλλευτείς το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Άρη. Μία όψη η οποία μπορεί να σου φέρει καλή συνεννόηση με το ταίρι σου, να βρείτε τη χρυσή τομή σε θέματα που δεν μπορούσατε να λύσετε στο παρελθόν, και αυτές οι ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται. Είναι επίσης ένα πολύ καυτό και ερωτικό Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη σου ζητά να αφεθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου ίσως να επιζητάς πιο πολύ συναίσθημα στο δεσμό σου το πάθος σου όμως ταυτόχρονα ίσως να σε μπερδέψει λίγο.

Το Σαββατοκύριακο αυτό Τοξότη μου υπόσχεται να σου φέρει μία παθιασμένη νέα σχέση, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη θέλει να σου φέρει μία νέα γνωριμία έτσι όπως ακριβώς την επιθυμείς. Όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ίσως να σου βγάλει μια κτητική συμπεριφορά, θέλεις να γνωρίζεις τι αισθάνεται το πρόσωπο αυτό για σένα. Ίσως σε κάνει να νιώσεις μία υπερβολή απέναντί του, μία που τον γνωρίσαμε μία που πρέπει να μας ανήκει, δεν έχεις μάθει εσύ σε τέτοιες συμπεριφορές, όποτε μπορείς και να το διορθώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ήρθε η στιγμή σου, όσο δύσκολα κι αν περάσεις μέσα στην εβδομάδα είτε στη δουλειά σου είτε με τη σχέση σου τώρα είναι η στιγμή για να έρθετε πιο κοντά και να μοιραστείτε στιγμές πάθους. Ναι καλά άκουσες από αυτό το Σαββατοκύριακο δρομολογείται μία νέα συνθήκη για εσάς. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς και να περάσεις αξέχαστες στιγμές, επαναλαμβάνω είναι η στιγμή σου!

Όσο για εσένα που φλερτάρεις με τη μοναξιά ήρθε η στιγμή να φλερτάρεις με ένα άτομο που θα σε γεμίσει συναισθηματικά. Εσύ όμως θα πρέπει να με ακούσεις και να αφήσεις κατά μέρος τις δικαιολογίες, περί κούρασης, να πάρεις την παρέα σου και να κυκλοφορήσεις δε στο λέω τυχαία η νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στον έρωτα, εκμεταλλεύσου το, εμπιστεύσου με και δε θα χάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικές στιγμές ετοιμάσου να ζήσεις Υδροχόε μου η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αλλά και το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη φέρνει συνταρακτικά γεγονότα. Φέρνει μία καθολική ανανέωση τόσο σε αυτά που νιώθεις για το πρόσωπο που αγαπάς όσο και εκείνο προς εσένα. Δεν αποκλείεται καθόλου να ξεκινήσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο μία νέα δραστηριότητα που θα σας απασχολεί ταυτόχρονα και τους δύο. Ήρθε η στιγμή να πείσεις το ταίρι σου για κάτι ή να περάσεις τις απόψεις σου.

Για σένα Υδροχόε μου που φλερτάρεις με τη μοναξιά η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι άκρως ανατρεπτική για την αισθηματική σου ζωή. Επιθυμείς να κάνεις νέα γνωριμία; Θα την έχεις! Θέλεις να είσαι με το πρόσωπο που εδώ και καιρό σου αρέσει; Θα είστε! Η κατάσταση είναι άκρως θετική και ευνοϊκή για σένα. Επίσης ο Ερμής κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Άρη και σε βοηθάει να κερδίσεις πολλούς θαυμαστές Πρόκειται για ένα πολύ τυχερό Σαββατοκύριακο, αρκεί να βγεις με την παρέα σου έξω.

ΙΧΘΥΣ

Για σένα Ιχθύ μου, η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Άρη μία όχι και τόσο θετική όψη για την αισθηματική σου ζωή. Σε κάνει κτητικό, σε κάνει άκρως παθιασμένο με το σύντροφό σου, Όμως αυτό αγγίζει τα όρια της υπερβολής χρειάζεται ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και την έλξη την οποία αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στο ταίρι σου, το γνωρίζεις ότι σου ανήκει, είναι εκεί για σένα.

Ενώ για σένα Ιχθύ που δεν έχεις μία σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να αποδειχθεί ευνοϊκό για την αισθηματική σου ζωή. Το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη σε φουντώνει ερωτικά, δημιουργεί ακατανίκητο πάθος και έλξη. Μπορεί να σου φέρει μία νέα γνωριμία μέσα στο Σαββατοκύριακο προσοχή γιατί το πρόσωπο αυτό μπορεί να προέρχεται το φιλικό σου περιβάλλον.

https://www.e-zwdia.gr

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου μας βοηθά να εστιάσουμε σε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας δώσουν συναισθηματική τροφή την ίδια στιγμή που θα δείξουν σεβασμό στην ατομικότητα και την ελευθερία μας. Η πανοραμική εικόνα μας διευκολύνει στους στόχους μας λόγω της αντικειμενικότητας που μπορούμε να έχουμε και με ευπρέπεια, πίστη και αφοσίωση να προχωρήσουμε στο πρόγραμμα μας.

Κριός

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία θα σου δώσουν νέα γνώση και φρέσκες ιδέες. Μέσα από συζητήσεις με ομοϊδεάτες, συναδέλφους, φίλους και ανθρώπους που εκτιμάς την άποψη τους μπορείς να μάθεις πράγματα τα οποία θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στην εργασία σου και τους στόχους σου. . .

Ταύρος

Η πίστη σε αυτό που ασχολείσαι είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που θα σε βοηθήσουν σήμερα στο έργο σου. Ακόμη και αν αισθανθείς έξω από τα νερά σου ή εμπόδια προκύψουν στον δρόμο σου, η πίστη στις ικανότητες σου και η αντικειμενική εικόνα που κρατάς θα είναι τα κλειδιά που θα σε κρατήσουν σε ισορροπία. Έχεις την εμπειρία και τις δυνατότητες να προχωρήσεις στους στόχους σου. . .

Δίδυμοι

Φιλοσοφικές αναζητήσεις μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας, στην προσπάθεια σου να κατανοήσεις την ύπαρξη σου και την σύνδεση με κάτι ανώτερο. Επίσης είναι καλή μέρα να ασχοληθείς με νομικά θέματα ή εκκρεμότητες που σχετίζονται με σπουδές ή ταξίδια. Η κατανόηση σε βάθος θα σε βοηθήσει στο έργο σου περισσότερο από ότι πιστεύεις. . .

Καρκίνος

Σήμερα εσωτερικές διεργασίες σε θέλουν περισσότερο στραμμένο/η προς τον εαυτό σου. Προσπάθησε να μην αναλωθείς από εδώ και από εκεί σε ανούσια πράγματα. Εάν σου ζητηθεί βοήθεια από έναν δικό σου άνθρωπο καλό θα ήταν να μην το αρνηθείς, αρκεί να έχεις επαφή ταυτόχρονα και με τις δικές σου ανάγκες. . .

Λέων

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Είναι σίγουρο πως αυτή την στιγμή το στοίχημα είναι να βρεις τρόπους να παίρνεις συναισθηματική τροφή από αυτούς τους τομείς. Ωστόσο είναι σημαντικό τόσο για σένα όσο και τους άλλους να υπάρχει χώρος για προσωπική ανάπτυξη και ελευθερία κινήσεων χωρίς έλεγχο ή εποπτεία. . .

Παρθένος

Η καθημερινή σου εργασία και ρουτίνα σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό και ψάχνεις να βρεις τρόπους να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις νέα ενδεχόμενα, οπότε να δημιουργηθεί και χώρος για νέους ανθρώπους και νέες ευκαιρίες. Ελευθέρωσε περισσότερο χώρο αφήνοντας πίσω ότι δεν λειτουργεί πια στην ζωή σου. . .

Ζυγός

Η χαρά του παιχνιδιού και του πειραματισμού χτυπάει την πόρτα σου με την Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και μπορείς να πάρεις συναισθηματική τροφή μέσα από αυτή την διεργασία. Άνθρωποι που σε αγαπούν και σε νοιάζονται είναι κοντά σου και παίρνεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση μέσα από κοινές δραστηριότητες. . .

Σκορπιός

Είσαι καλά οργανωμένος/η και μπορείς να βρεις λύσεις σε οτιδήποτε προκύψει σήμερα. Η Σελήνη στον Υδροχόο κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σου. Εκεί αυτή την στιγμή ζητάς να πάρεις συναισθηματική τροφή και είναι σίγουρο πως αν κάτι δεν λειτουργεί όπως το θέλεις, θα βρεις σίγουρα την άκρη να το αλλάξεις. Η οικειότητα και η εμπιστοσύνη είναι σημαντικά εργαλεία σε αυτή την διαδικασία. . .

Τοξότης

Αυτή την στιγμή μπορείς να κινήσεις βουνά με την θετική σου στάση και σκέψη. Επικοινωνιακά θέματα είναι κινητοποιημένα και έχεις την ικανότητα και την διαύγεια να ακούσεις και να συγκρατήσεις αυτό ακριβώς που θα σε πάει ένα βήμα πιο πέρα. Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή στιγμή για να συλλέξεις τις πληροφορίες που θέλεις. . .

Αιγόκερως

Αξίες συναισθηματικές ή/και υλικές κινητοποιεί η Σελήνη στον Υδροχόο. Οικονομικές εκκρεμότητες είναι σε προτεραιότητα προς ολοκλήρωση και μπορείς να αρχίσεις να επενδύεις και συναισθηματικά σε μια κατάσταση. Η ενήλικη δράση σε ότι και αν κάνεις, με ότι και αν ασχολείσαι είναι αυτή που θα σε απογειώσει και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις προσωπικές αξίες ακόμη και νέους επαγγελματικούς φιλόδοξους στόχους. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου σε ωθεί προς την κατεύθυνση που είναι η πιο δημιουργική για σένα και δε σε αφήνει να αναλωθείς σε λεπτομέρειες που θα σε μπερδέψουν και θα δημιουργήσουν χάος μπροστά σου. Αφέσου στην ευνοϊκή ανοδική ροή και προσπάθησε να παραμείνεις με ανθρώπους που σε εκτιμούν και τους εμπιστεύεσαι. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου σε θέλει να στρέφεσαι περισσότερο προς τα μέσα, κάνοντας ένα είδος απολογισμού του τελευταίου διαστήματος. Μέσα από αυτή την εσωτερική διεργασία μπορείς να σταθείς σε αυτά που σε στήριξαν, σε βοήθησαν και έχεις να πάρεις κάτι ακόμη, αφήνοντας οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια θετικά για σένα

astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Aπό τον Γιώργο Σοφιάνη

Γιατί πολλοί άνθρωποι ελκύονται σeξουαλικά από άτομα με εντελώς διαφορετική προσωπικότητα; Γιατί το σeξ είναι ένα θέμα ταμπού για πολλούς από εμάς; Υπάρχει άραγε καρμικό μάθημα μέσα από τη σeξουαλική πράξη;

Ενα από τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν σε αγωνιώδεις συζητήσεις σχετικά με τον κατάλληλο σύντροφο είναι το «Με ποιο ζώδιο ταιριάζω;». Και πράγματι, κάποιοι οίκοι στον αστρολογικό χάρτη, όπως ο 7ος και ο 5ος, αναφέρονται στις ερωτικές σχέσεις των ζωδίων. Υπάρχει όμως και ο 8ος οίκος, ο λεγόμενος οίκος του σeξ, που δηλώνει ποιος τύπος ανθρώπου μας προκαλεί σeξουαλική έλξη, και μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά του δικού μας ζωδίου (π.χ. ο 8ος οίκος του Σκορπιού, που είναι ζώδιο του Νερού και του σταθερού σταυρού είναι οι Δίδυμοι, ζώδιο του Αέρα και του μεταβλητού σταυρού).

Στον 8ο οίκο βρίσκονται στοιχεία της προσωπικότητάς μας που κρύβουμε συνειδητά ή ασυνείδητα και μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια μέσα από τη σeξουαλική πράξη. Ανάλογα λοιπόν με το ζώδιο που βρίσκεται στον 8ο οίκο, μπορεί να ξεκινήσουν σχέσεις με βάση αποκλειστικά την εκπληκτική σeξουαλική χημεία.

Κριός: Η απόλυτη ένωση. Με το ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο ηλιακό οίκο σου, ένα ζώδιο που φημίζεται για τη σeξουαλικότητά του, θα πρέπει να ξέρεις πως το κρεβάτι σου μπορεί να είναι ναρκοπέδιο. Σε έλκουν ή κάνεις σχέσεις με άτομα γεμάτα μυστήριο, που δείχνουν έντονες ηγετικές τάσεις, οι οποίες σου δίνουν έμπνευση ώστε να εμπλουτίζεις τις φαντασιώσεις σου. Άλλωστε αυτές γίνονται αρκετά συχνά πραγματικότητα. Είσαι από τη φύση σου έντονα σeξουαλικό άτομο, σε ιντριγκάρει το ερωτικό παιχνίδι και δεν διστάζεις να εκφραστείς ανοιχτά και απενοχοποιημένα απέναντι στο άτομο που φλερτάρεις. Μέσα από το σeξ, τόσο τις επιδόσεις σου όσο και την ανεξάντλητη ενέργειά σου, προσπαθείς να κερδίσεις το θαυμασμό και να αποδείξεις στον εαυτό σου πως μπορείς να κατακτήσεις κάθε στόχο που βάζεις. Αυτό που δεν κατανοείς με τη λογική είναι πως στην ουσία δεν θέλεις να κατακτήσεις απλώς το σώμα του άλλου, αλλά και την ψυχή του, κάτι που σε διδάσκουν πώς να κάνεις άτομα με έντονο το στοιχείο του Σκορπιού στην προσωπικότητά τους. Απενοχοποίησε τις σeξουαλικές σου εμμονές και φοβίες και θα καταλάβεις πως το σeξ μπορεί να γίνει δίοδος σε σχέσεις που σε ολοκληρώνουν.


Ταύρος: Το διαφορετικό που γοητεύει. Με το ζώδιο του Τοξότη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, το σeξ με άτομα που θέτουν την προσωπική ελευθερία πάνω από κάθε άλλο στοιχείο μιας ερωτικής σχέσης είναι ικανό να σε διδάξει πολλά. Είστε από τη φύση σας κτητικά άτομα και θεωρείτε πως όταν μοιράζεστε το ίδιο κρεβάτι με κάποιο άτομο, είναι σαν να σας ανήκει. Θα έχεις όμως κατά καιρούς πιάσει τον εαυτό σου να ελκύεσαι από άτομα που δείχνουν πως δεν μπαίνουν σε καλούπια, που έχουν μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τη δική σου και την οποία επιδεικνύουν θέλοντας να σου αποδείξουν πόσο συντηρητική είσαι σε ιδέες και απόψεις. Θα θυμάσαι μια ερωτική εμπειρία με ένα άτομο που αγαπήσες αλλά δεν μπορέσες ποτέ να εντάξεις στο δικό σου πλαίσιο σκέψης και δράσης. Σε κάτι τέτοιου είδους ερωτικές σχέσεις, η ψυχή σου αναζητά καθαρό αέρα, επιζητά την επαφή με ανθρώπους που βλέπουν πέρα από ερωτικές σχέσεις που λειτουργούν σαν ονειροπαγίδες και οδηγούν στη συνήθεια. Αν ο όρος «σeξ» αναφέρεται στο μοίρασμα, τότε δώσε χάδια για να πάρεις λόγια που θα σου ανοίξουν παράθυρα σε κόσμους που λειτουργούν τόσο διαφορετικά από εσένα που φοβάσαι ακόμα και να το πιστέψεις.

Δίδυμοι: Σε αναζήτηση της ασφάλειας. Με το ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο ηλιακό οίκο σου, έχουν υπάρξει φορές που ένιωσες δέος που μετατράπηκε σε σeξουαλική έλξη για άτομα με στοιχεία που θα έβρισκε κάποιος σε μια πατρική φιγούρα, σε αφεντικά ή μέντορες. Έχεις μια νεανική εικόνα, συμπεριφέρεσαι συχνά με παιδική αθωότητα, ενώ νιώθεις όμορφα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε άτομα μικρής ηλικίας, άρα και οι ερωτικές σχέσεις σου θα πρέπει να έχουν να κάνουν με αυτά τα άτομα. Σίγουρα όμως θα έχεις βρεθεί και σε σχέσεις όπου προσπάθησαν να σε βάλουν σε καλούπια, να θέσουν όρια και κανόνες, που θέλησαν να ανοίξουν τον επαγγελματικό σου δρόμο, και μέσα από αυτή την καθοδήγηση να ένιωσες και έντονη σeξουαλική έλξη. Η αλήθεια είναι πως το σeξ μπορεί να γίνει παρακλάδι της υλικής ασφάλειας που αναζητάς στη ζωή σου, οπότε να έχεις σeξουαλικές σχέσεις με ανθρώπους που κατέχουν ισχυρή επαγγελματική θέση. Για να μείνει όμως μια τέτοια σχέση ζωντανή, φρόντισε να ανοίγεις τα παράθυρα της καρδιάς του συντρόφου σου για να μπαίνει ο αέρας των ιδεών και των σκέψεών σου. Α, και προσπάθησε να κάνεις τη σeξουαλική πράξη μια παράσταση αυστηρά για δύο!


Καρκίνος: Όταν μιλάει το συναίσθημα. Με το ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο ηλιακό οίκο σου, το σeξ είναι και ένας τρόπος να έρθεις κοντά σε άτομα που δείχνουν έντονα αποστασιοποιημένα από τα αισθήματά τους, για να ανακαλύψεις κι εσύ τον τρόπο να καθυποτάξεις την κυκλοθυμία της καρδιάς σου στη δυναμική ενός φωτισμένου μυαλού. Ο συναισθηματικός κόσμος σου είναι πλουσιότατος, αλλά τρομάζεις όταν πρέπει να τον εκθέσεις, γι’ αυτό και έχουν υπάρξει φορές που ένιωσες τρομερή έλξη για άτομα που σκέφτονται αλλά δεν νιώθουν. Σε κάτι τέτοιες περιστάσεις πάλεψες να φέρεις στην επιφάνεια τα αισθήματά τους μέσα από το σeξ, με καταστροφικά πολλές φορές αποτελέσματα. Από τη μια έκανες το σύντροφό σου να νιώσει πειραματόζωο σε ένα παιχνίδι που σκαρώσες για να ικανοποιήσεις τη φαντασία σου και από την άλλη είδατε τη σκληρή πλευρά των σχέσεων, έχοντας απέναντί σου ένα άτομο για το οποίο το σeξ σημαίνει απλώς σωματική επαφή. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το σeξ μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα ανάμεσα στη φοβισμένη ψυχή και το αδύναμο μυαλό και να ενώσει δύο πλευρές της προσωπικότητάς σου που πρέπει να καταλάβεις πως δεν ανταγωνίζονται.

Λέων:Μια δυνατή πάλη με το εγώ. Ένα Λιοντάρι δεν θα άντεχε ποτέ να χάσει την αυτοκυριαρχία του, το προνόμιο να ορίζει τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που βρίσκονται στο περιβάλλον του. Εκτός από τις στιγμές που έρχεται σε επαφή με το μυστήριο της ιχθύσιας πλευράς του, την επιθυμία να παραβλέψει τα όριά του και να γίνει ένα με την ανθρωπότητα, με άλλα λόγια όταν το σeξ γίνεται μια εμπειρία πέρα από τις ανθρώπινες διαστάσεις. Με το ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο ηλιακό οίκο, ελκύεσαι πολλές φορές από προσωπικότητες που βουλιάζουν στις καταχρήσεις, κινούνται στο κοινωνικό περιθώριο, έχουν εξαρτήσεις και διάγουν μια ζωή χωρίς κανόνες και όρια. Σε τέτοιες περιστάσεις είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις το ρόλο του παιδαγωγού, που θα προσπαθήσει να μιλήσει για το μεγαλείο της καρδιάς και του μυαλού, που ορίζουν τον άνθρωπο ως σημαντική ατομική μονάδα στην κοινωνία. Από την άλλη, μπορεί να συνειδητοποιήσεις το μεγαλείο του σύμπαντος κάτω από την ομπρέλα του οποίου όλοι μας είμαστε στην ουσία ένα πολύ μικρό μέρος ενός τεράστιου συνόλου. Έτσι, το σeξ μπορεί να γίνει το όχημα που θα οδηγήσει δυο καρδιές στην ένωση χωρίς το φόβο της απώλειας της ατομικότητας.

Παρθένος: Εσωτερική απελευθέρωση. Πώς θα σου φαινόταν η εικόνα ενός ατόμου που βγαίνει από το καθημερινό του πρόγραμμα για να ικανοποιήσει τα βαθύτερα ένστικτά του αντί να υπηρετήσει το σκοπό στον οποίο έχει αφιερωθεί; Με το ζώδιο του Κριού στον 8ο ηλιακό οίκο σου, έχουν υπάρξει φορές που έχεις μισήσει και ερωτευτεί ταυτόχρονα άτομα που δεν κολλάνε μπροστά σε ταμπού, σε κοινωνικές νόρμες, σε συμβιβασμούς ανάμεσα στην αχαλίνωτη προσωπικότητα και την κοινωνική κατακραυγή. Το σeξ με τέτοια άτομα γίνεται για σας μια μορφή απελευθέρωσης, αφού καταφέρνεις να φέρεις στην επιφάνεια κομμάτια του χαρακτήρα σου που κρύβεις πίσω από μια σεμνότυφη εικόνα. Το σeξ χωρίς ταμπού και κανόνες μπορεί να λειτουργήσει ως διέξοδος απέναντι σε κάθε συμβιβασμό. Το σeξ που καταργεί κάθε υποχρέωση, που σταματά τον ανελέητο ήχο του ρολογιού που έχεις στο μυαλό σου είναι το όχημα για να εκφράσεις τα ενστικτώδη πάθη σου. Το σeξ γίνεται απόλαυση, αποτελεί κατάλυση κάθε σωματικού και εγκεφαλικού ορίου και πρέπει να βιώνεται με όλες τις αισθήσεις. Κι αν ντρέπεσαι, σβήσε το φως ή θεώρησε πως ακολουθείς τα βήματα της σeξουαλικής αποπλάνησης στα βιβλία που έχεις διαβάσει.


Ζυγός: Εκεί που δεν χωράνε κανόνες. Για έναν Ζυγό το σeξ είναι, εκτός των άλλων, μια πράξη που δεν έχει σχέση με την ευγένεια, την υπακοή σε κανόνες. Με το ζώδιο του Ταύρου στον 8ο ηλιακό οίκο σας, το σeξ θα μπορούσε να είναι το συμπληρωματικό στοιχείο του έρωτα που ονειρεύεστε και ταυτόχρονα βιώνετε, αφού τόσο το ζώδιό σας όσο και ο Ταύρος έχουν κυβερνήτη την Αφροδίτη. Μπορεί το σeξ να είναι η πράξη μέσω της οποίας η έννοια της δικαιοσύνης περνάει και στο κρεβάτι. Μέσα από αυτό ικανοποιείτε μια σωματική σας ανάγκη, αλλά υπάρχει και ένα ακόμα στοιχείο του οποίου την ύπαρξη μπορεί μεν να αντιλαμβάνεστε, αλλά αρνείστε να παραδεχτείτε: το σeξ δημιουργεί εξάρτηση, συνοδεύεται από την κτητικότητα, ενώ μπορεί να αποτελέσει το όχημα για την έκφραση ενστικτωδών αναγκών που παλεύετε να καταπνίξετε μέσα από την ευχάριστη εικόνα που επιθυμείτε να προβάλλετε στον κόσμο. Το σeξ δεν είναι απλώς αγκαλιά και έρωτας, δεν στηρίζεται μόνο στην αρμονική διαβίωση δύο ανθρώπων, αλλά είναι και η μάχη που θα δώσετε για να επιβάλετε την προσωπική σας θέληση, πόλεμος με λάφυρο ένα συναισθηματικό πλούτο που πιστεύατε ότι υπάρχει μόνο στα παραμύθια.

Σκορπιός: Η μοναδική ενέργεια του μυστηρίου. Έχουν γραφτεί χιλιάδες κείμενα για τη σeξουαλικότητα αυτού του ζωδίου, για την έμφυτη σeξουαλική αύρα ανδρών και γυναικών που ανήκουν στο ζώδιο, για τη σημασία του σeξ στη ζωή των Σκορπιών σε μια ισορροπημένη σχέση και συμβίωση. Έχουν γίνει επίσης πολλές συζητήσεις σχετικά με τις καρμικές σχέσεις Σκορπιών – Διδύμων. Ξεκινούν σαν παιχνίδι, ένα πείραμα, και καταλήγουν στο αδυσώπητο μίσος ή σε ένα γάμο που διαρκεί για πάντα. Με το ζώδιο των Διδύμων στον 8ο οίκο σου, παλεύεις να βάλεις παιδικότητα και φαντασία στη σeξουαλική σου ζωή, προσπαθώντας να μυήσεις στη μυσταγωγία του σeξ άτομα που λειτουργούν εγκεφαλικά, ενώ προσπαθείς να ελαττώσεις το βάρος που ρίχνεις στη σeξουαλική σύνδεση. Η απαίτηση να σου ανήκει ο σύντροφός σου γίνεται μάχη, ιδίως αν έχει μεγάλη ανάγκη από προσωπική ελευθερία, είναι περίεργος και θέλει να γνωρίζει διαρκώς νέους κόσμους και άτομα (στοιχεία των Διδύμων). Το σeξ μεταξύ Σκορπιού και Διδύμων είναι ένα case study, αφού μοιάζει με τον υποθαλάσσιο σεισμό σε μια περιοχή που δεν έχει ποτέ της γνωρίσει την ύπαρξη του αέρα, που ανακατεύει, μετακινεί και αποσταθεροποιεί. Μεγάλο το στοίχημα.

Τοξότης: Πόσο κοστίζει η ελευθερία; Ένα από τα κύρια ερωτήματα στη ζωή ενός Τοξότη είναι αν θα μπορέσει κάποια στιγμή να ανακαλύψει το ασφαλές καταφύγιο που αναζητά στην προσωπική του ζωή. Θα λάβει την απάντηση μόνο όταν αντιληφθεί πως το παραπάνω ερώτημα δεν απαντάται μέσα από το μυαλό αλλά μέσα από την καρδιά. Με το ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο ηλιακό τους οίκο, οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου παλεύουν με τον εσωτερικό τους κόσμο ώστε να συμβιβάσουν την απαίτηση για προσωπική ελευθερία με την ανάγκη για συναισθηματική ένωση με το σύντροφό τους. Παλεύουν να ταυτίσουν την ερωτική σχέση που συνεπάγεται την απόλυτη αφοσίωση σε ένα άτομο με τη φωνή στην ψυχή τους που λέει πως όταν μοιραστούν τον εσωτερικό κόσμο τους με τον/την κατάλληλο/-η, δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται τη συνήθεια, την πλήξη, τον εγκλεισμό σε μια ρουτινιάρικη προσωπική ζωή. Το σeξ, για να μπορέσει να στηρίξει μια σχέση, θα πρέπει να φτάσει στο σημείο να ξορκίσει πιθανές φοβίες και ανασφάλειες και να τις μετατρέψει σε συναισθηματικό πλούτο, ο οποίος στη συνέχεια θα μεταμορφώσει την ερωτική επαφή σε σύνδεση ζωής και πράξη δημιουργίας οικογένειας.


Αιγόκερως: Η καρδιά θα σου δείξει το δρόμο. Γιατί να αισθάνεσαι πως πρέπει να υποτάξεις κάθε άτομο στο περιβάλλον σου και να υπερκαλύψεις κάθε διαφορετική προσέγγιση σε θέματα που θεωρείς πως πρέπει να έχουν μόνο μία όψη; Ως άτομα με ισχυρή αυτοκυριαρχία και ηγετική διάθεση απέναντι στη διαφορετικότητα, αλλά και έχοντας στον 8ο ηλιακό οίκο σου το ζώδιο του Λέοντα, θέλεις να μάθεις να είσαι αυτόφωτος, αλλά και να λάμπεις από την καρδιά και όχι μέσα από τα πρακτικά επιτεύγματα μιας ζωής γεμάτης μόχθο και θυσίες, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το ζώδιό σου. Έτσι, θα έχεις έρθει σε εσωτερική σύγκρουση κάποια στιγμή στη ζωή σου. Παρομοίως, θα βρέθηκε στο δρόμο σου ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα, που στην αρχή ζηλέψες, στη συνέχεια θελήσες να μιμηθείς ή να υποτάξεις και τελικά ζήλεψες έντονα. Το σeξ με ένα τέτοιο άτομο μπορεί να γίνει μια διδακτική εμπειρία για εσένα, να σε μάθει πως ο άνθρωπος λάμπει όταν καταφέρνει να ακολουθήσει τη φωνή της ψυχής του. Μην παλεύεις να βάλεις όρια στην εσωτερική λάμψη όσων ζουν με την καρδιά τους και δεν προσπαθούν να κατασιγάσουν τη φωνή της εξαιτίας των συνθηκών. Το σeξ μαζί τους είναι πηγή νεότητας για εσένα.

Υδροχόος: Η αγάπη και το μίσος πάνε μαζί. Τι κοινό μπορεί να έχει το ελεύθερο και αδούλωτο πνεύμα του Υδροχόου με την αφοσιωμένη και αυστηρά χαρτογραφημένη φύση της Παρθένου, του ζωδίου δηλαδή που συναντάμε στον 8ο ηλιακό οίκο των Υδροχόων; Εκτός από το γεγονός ότι τέτοια άτομα, με διάθεση να υπηρετήσουν, να ακολουθήσουν κοινωνικές νόρμες, να συμβιβαστούν με όσα έχουν και όχι όσα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν προκαλούν το ενδιαφέρον των Υδροχόων ως αρνητικά παραδείγματα, θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα πειραματόζωα (με την καλή έννοια) στη ζωή τους. Προσπαθώντας να εισβάλουν στο μυαλό τους, οι Υδροχόοι ξεκινούν από το σeξ, που μπορεί να τους φέρει πιο κοντά, και ξαφνικά αντιλαμβάνονται πως η σωματική επαφή αποκτά άλλη διάσταση. Η μαεστρία των Παρθένων ή ατόμων με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου να δημιουργούν εξάρτηση μέσα από το σeξ, ικανοποιώντας το σύντροφό τους, αιχμαλωτίζει τους Υδροχόους. Τελικά, η εικόνα σε σχέση με ό,τι κρύβεται πίσω από αυτή μπορεί να συμβαδίζει ελάχιστα, κάτι που αποτελεί καρμικό μάθημα για τους Υδροχόους, που λειτουργούν συχνά καταπιεστικά στη διαφορετικότητα των ανθρώπων γύρω τους.

Ιχθύες. Είμαι εγώ επειδή είμαι κι εσύ. Στη δική σου περίπτωση, το σeξ ως μέσο διάλυσης του εγώ μέσα σε ένα εμείς χωρίς όρια πρέπει να συμβιβαστεί με το σeξ που σέβεται την προσωπικότητα του ατόμου σε μια σχέση που διέπεται από κανόνες (Ζυγός). Η έντονη ενστικτώδης φύση των Ιχθύων, η ανάγκη να χάσουν τον εαυτό τους, που τους ταλαιπωρεί, βουτώντας μέσα στη ζωή του συντρόφου τους για να λυτρωθούν από τις προσωπικές εμμονές και τις ανοιχτές πληγές τους, έρχεται σε επαφή με το καθορισμένο πρόγραμμα που πρέπει να έχει μια συντροφική ζωή, ακόμα κι αν αυτό αφορά το σeξ. Η «καθαρότητα» του σeξ του Ζυγού κοντράρεται με την κάθαρση που προσφέρει το σeξ στους Ιχθύς, και τελικά αυτό που πρέπει να βγει ως πόρισμα είναι πως το σeξ για σας είναι μια πράξη που βοηθά να ανακαλύψετε πατήματα προκειμένου να μη χάσετε την ισορροπία σας, γέρνοντας αυστηρά προς τη μια πλευρά. Παράλληλα, ωστόσο, το σeξ είναι και μια πράξη που επιτρέπει να χαθεί η ισορροπία, που φανερώνει ότι δεν είναι κακό να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά σου, αφού μέσα από την ώσμωση με το άτομο που έχεις απέναντί σου μπορεί να θα αναδυθεί μια νέα, πιο ολοκληρωμένη ανθρώπινη φύση.

signingstars.gr
Πηγή: Astra& Orama
Photo credits: Marta Nael

https://www.awakengr.com/

ΖΩΔΙΑ

Στις 25/1, ο Ερμής σχηματίζει Εξάγωνο με τον Άρη και εμείς κατακτάμε τους στόχους μας! Δες την πρόβλεψη σου!

Ο Ερμής στον Υδροχόο, σχηματίζει ένα ιδιαίτερα θετικό Εξάγωνο, με τον Άρη στον Τοξότη, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020!

Έχουμε δυναμική σκέψη, ισχυρή θέληση, δραστηριοποίηση, αποτελεσματικότητα, πάθος και αποφασιστικότητα!
Κατακτούμε στόχους, όνειρα και σκοπούς, κάθε είδους!
Ωστόσο, αποφεύγουμε παρορμητικά λόγια, παράλογο αυθορμητισμό, εγωισμό, αγένεια, νεύρα και ανωριμότητα!

Ευνοημένοι είναι κυρίως τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Απολαμβάνεις ανανέωση και βελτίωση φιλικών σχέσεων, όπως και πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου!

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς να αναμένειςεπαγγελματική επιτυχία αλλά και κοινωνική αναγνώριση, όπως και θα πάρεις ώριμες αποφάσεις που θα φέρουν σίγουρη επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Χορταίνεις κοινωνικότητα, γνωριμίες, στόχους που πραγματοποιούνται, αισιοδοξία, τύχη και χαρμόσυνες μετακινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να είσαι έτοιμος για περισσότερα έσοδα, σεξουαλική ανανέωση, πραγματοποίηση επιθυμιών και ακαταμάχητη γοητεία!

ΛΕΩΝ
Απολαμβάνεις πάθος, βελτίωση, ευκαιρίες, μεγάλα βήματα και αποτελεσματικότητα στην συντροφική ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχεις επαγγελματική εύνοια, βελτιωμένη εμφάνιση, όπως και ανανέωση της καθημερινότητας!

ΖΥΓΟΣ
Χορταίνεις ερωτικές επιτυχίες, ευκαιρίες, κατακτήσεις, τύχη, πάθος, ρομαντισμό, δημιουργικότητα, διασκέδαση και βελτίωση φήμης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχεις βελτιωμένη ψυχολογία, εύνοια σε σπίτι και οικογένεια και πιθανή ευκαιρία για επανασύνδεση!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απολαμβάνεις κοινωνικές και επικοινωνιακές επιτυχίες , ευχάριστες ειδήσεις και συμφωνίες, όπως και χαρούμενες μετακινήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχεις σταθεροποίηση και σιγουριά της αισθηματικής σου ζωής αλλά και βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βελτιωμένος ο ερωτικός, ο επικοινωνιακός, αλλά και ο οικονομικός τομέας, όπως και επίτευξη όλων των στόχων σου και ονείρων, θα απολαύσεις! Πες ναι στις μετακινήσεις!

ΙΧΘΥΣ
Ετοιμάσου για συναισθηματική ανανέωση και ενδυνάμωση, αυξημένη διαίσθηση όπως και τύχη σε παρασκηνιακές δραστηριότητες και σχέσεις!

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Ερωτικά μυστικά και ζώδια. Τι κάνει το κάθε ζώδιο να κολλάει;
Ερωτικά μυστικά και ζώδια! Τι κάνει το κάθε ζώδιο να "κολλήσει" ερωτικά; Δες το άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου...

της Χριστίνας Τανταλίδου 
Αστρολόγος
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι άνθρωποι έχουν τα «κουμπιά» τους και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος όταν μπαίνει στο παιχνίδι της κατάκτησης είναι να τα ανακαλύψει και για να προχωρήσει η γνωριμία. Τι κάνει όμως κάθε άνθρωπο να κολλάει και να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα ή ακόμα και να δεσμευτεί μαζί σου , το απαντάει η Αστρολογία , αρκεί και μόνο να γνωρίζεις αρχικά το ζώδιο του αγαπημένου σου! Έτσι εξετάζοντας το κάθε ζωδιο ξεχωριστά , μπορείς να ..προβλέψεις συμπεριφορές, προσκολλήσεις και να κινηθείς ανάλογα.

Κριός

0 Κριός είναι άτομο ερωτικό, παθιάζεται μαζί σου μόνο όταν πάθει στέρηση και θα κολλήσει σαν βδέλλα. εάν δεν σε θεωρεί δεδομένη και βέβαια τον απορρίψεις δυο τρείς φορές πριν πεις το ναι. Έτσι θα καταφέρεις και μέσω της αδιαφορίας να τον φέρεις στα νερά σου, και να το ξέρεις ότι είναι μόνο ερωτευμένος ..με τον εαυτό του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι άτομο αισθησιακό, και θα παθιαστεί μαζί σου μόνο εάν είσαι και εσύ άτομο ερωτικό και δεν βαριέσαι να ικανοποιείς τις επιθυμίες του. Θέλει μια σύντροφο ενεργά σεξουαλικά και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κολλήσει μαζί σου. Δεν πρέπει να τον κάνεις να ζηλέψει .

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι άτομο εγκεφαλικό και για να παθιαστεί μαζί σου, πρέπει να μοιράζεστε την ίδια προσκόλληση, εμμονή που έχει με το chatting, τα μηνύματα και γενικά τις ώρες που περνάει μιλώντας στο τηλέφωνο. Επιδέξια επικοινωνιακή, με ενδιαφέροντα και ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο είναι τα σημεία που πρέπει να αναπτύξεις.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι άτομο ρομαντικό, τρυφερό και για να κολλήσει μαζί σου πρέπει αρχικά να του θυμίζεις τη μαμά του, γιατί αυτή είναι η κύρια εμμονή-προσκόλληση του. Οπωσδήποτε βέβαια και μέσα από την τέχνη της μαγειρικής θα καταφέρεις να τον μαγέψεις και να τον φέρεις στα νερά σου.

Λέων

Ο Λέων είναι βασιλιάς, έχει πολλές εμμονές και κυρίως με το όνομα του.. με το πόσο σπουδαίος και ξεχωριστός είναι, άρα για να τον κάνεις δικό σου πρέπει συνέχεια να τονίζεις τα χαρίσματα του ή να μπορείς να του ..καλύψεις τις απαιτήσεις του και σε υλικό επίπεδο. Για να τον κάνεις δικό σου πρέπει όμως και εσύ να ξεχωρίζεις, μια που είναι μεγαλομανής.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι άτομο συντηρητικό και λίγο ψυχαναγκαστικό άρα η εμμονή του έχει να κάνει αρχικά με απλά καθημερινά πράγματα, κυρίως τη ρουτίνα του που θα πρέπει να ακολουθείς πιστά και για να σε πάρει στα σοβαρά. Επίσης και για να καταφέρεις να σε βάλει στην καρδιά του, πρέπει να αποδεχτείς όλες τις ιδιοτροπίες του και να αρνηθείς τις δικές σου. Μεγάλη δυσκολία.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι νάρκισσος και για να τον καταφέρεις πρέπει να τονίζεις το ωραίο παρουσιαστικό του αλλά και εσύ να προσέχεις αρκετά τον εαυτό σου. Έχει λοιπόν εμμονή με το ωραίο , αλλά και με το ωραίο φύλο, οπότε πρέπει να μάθεις να κλείνεις τα μάτια σε κάθε παρασπονδία του. Αρκετά επιφανειακός αλλά τουλάχιστον εύκολος. Θέλει σχέση.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει έντονο συναίσθημα που ξυπνάει μέσα του, όταν διατηρήσεις μια στάση κρύο, ζέστη και μέχρι να παγιωθεί η κατάσταση μεταξύ σας. Είναι άτομο που κολλάει, αλλά πρέπει να διαθέτεις μαγνητισμό και να μπορείς να κάνεις ατέλειωτο σεξ. Προσκόλληση σε συγκινήσεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπάει με πάθος την ελευθερία του.. και για αυτό εάν θέλεις να μείνετε μαζί πρέπει να του αποδείξεις ότι δεν έχεις τη διάθεση να τον φυλακίσεις και είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Με τίποτα δεν πρέπει να τον καταπιέσεις, γιατί θα σου φύγει πριν καλά καλά το καταλάβεις.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι εργασιομανής, άνθρωπος της καριέρας και για να τον φέρεις στα νερά σου πρέπει να είσαι ανεκτική με τα ωράρια του και τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς. Αυτό σημαίνει ότι δέχεσαι την απουσία του και δεν έχεις απαιτήσεις. Δύσκολη περίπτωση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος παθιάζεται με σχέδια, ιδανικά , άρα εάν θέλεις να σε προσέξει ιδιαίτερα, πρέπει να μοιράζεστε τα ίδια πάθη και να έχετε κοινό σημείο, διαφορετικά δεν θα τον βλέπεις και θα ξεχαστεί η ιστορία γρήγορα. Δεν τον συγκινεί το συναίσθημα και για αυτό πρέπει να μην εκδηλώσεις ευαισθησία.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός , τρυφερός και παθιάζεται με το δράμα, πολύ ευσυγκίνητος και πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να μιλήσεις ανοιχτά για την αγάπη, τον έρωτα. Προσοχή μόνο στις τάσεις φυγής που έχει, καθώς ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση μπορεί να φύγει και για πάντα. Δεν δεσμεύεται ολοκληρωτικά.

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Λίγο μετά την Νέα Σελήνη, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Υδροχόου μαζί με τον Ερμή μας βάζει στη πρίζα με αποτέλεσμα να έχουμε ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα σήμερα. Η σχέση του Ερμή με τον Άρη θα μπορούσε να φέρει αλλαγές και πιθανά θα χρειαστεί να είμαστε ευέλικτοι όσο αφορά αυτό το πρόγραμμα ωστόσο πάντα σεβόμενοι τόσο την προσωπική μας ελευθερία όσο και των άλλων.

Κριός

Κράτα την διάθεση σου θετική ακόμη και εάν το πρόγραμμα σου αλλάξει κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι προκλήσεις μπορεί να φέρουν εμπόδια αλλά έχεις την εύνοια να τα ξεπεράσεις με χιούμορ. Ακόμη και αν μια συζήτηση ξεφύγει από το αρχικό θέμα και μπεις σε ένα είδος ανταγωνισμού και πάλι η καλή σου διάθεση θα είναι αυτή που θα κάνει την μέρα σου απλά ενδιαφέρουσα. . .

Ταύρος

Σήμερα έχεις αρκετή ενέργεια να κάνεις ότι θελήσεις. Το πρόγραμμα σου όσο δύσκολο και αν είναι δεν φαίνεται να σε δυσκολέψει στην πράξη γιατί είναι ευνοϊκή μέρα με καλή ροή ενέργειας. Το σημαντικό είναι να βάλεις ένα στόχο και να φτιάξεις το πλάνο. Τα υπόλοιπα θα κυλήσουν από μόνα τους. . .

Δίδυμοι

Μια αρκετά απαιτητική μέρα αλλά δεν φαίνεται να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα. Επικοινωνιακά θέματα κινητοποιούνται κυρίως ανεξάρτητα αν είναι για επαγγελματικό σκοπό ή προσωπικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να τα διαχωρίσεις. Καλό θα ήταν να μην μπλέξεις το ένα με το άλλο. Ξεχώρισε τα και ακόμη και εάν οι προθέσεις σου είναι το ίδιο φιλικές, εστίασε στον διαφορετικό τόνο που χρειάζεται να έχεις για το κάθε ένα. . .

Καρκίνος

Σήμερα όλα κινούνται με τους δικούς τους ρυθμούς και καλό θα ήταν να είσαι υπομονετικός/ή εκεί που βλέπεις πως δεν μπορείς να συντονιστείς. Απέφυγε υποδείξεις του τύπου πως πρέπει να κάνουν άλλοι την δουλειά τους ακόμη και αν είναι ο ρόλος σου η εποπτεία. Δεν σου λείπει η ικανότητα να τους καθοδηγήσεις αλλά το γεγονός πως σήμερα είναι περισσότερο δύσκολη η προσαρμογή. . .

Λέων

Σήμερα κράτα μικρό καλάθι όσο αφορά τις προσδοκίες σου. Ο λόγος δεν είναι επειδή υπάρχει κάποιο είδος ασυνεννοησίας ή δυσκολίας να προβείς στις δράσεις που θέλεις αλλά αντικειμενικά ενδέχεται η αισιοδοξία σου να χτυπάει κόκκινο. Ένας ανοιχτός διάλογος μπορεί να μην καταλήξει όπως θα ήθελες ή να βλέπεις αντιδράσεις σε κάτι που εσύ είσαι απόλυτα σίγουρος/η. . .

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να βάλεις προτεραιότητες στο πρόγραμμα σου και να τις ακολουθήσεις κατά γράμμα. Υπάρχει έντονη τάση να θελήσεις να αποφύγεις να κάνεις πράγματα τα οποία για κάποιον λόγο είτε σε αγχώνουν είτε δεν είσαι σίγουρος/η πως θα τα βγάλεις πέρα μέχρι το τέλος. Όποιος και εάν είναι ο λόγος δεν κερδίζεις τίποτα με το να τα αναβάλλεις. . .

Ζυγός

Το σημαντικότερο είναι η ομαδική εργασία ανεξάρτητα το αποτέλεσμα που θα φέρει σήμερα. Η πρόοδος μπορεί να μην είναι η αναμενόμενη ωστόσο είναι σημαντικό το ομαδικό πνεύμα ακόμη και αν δεν μπορείτε να συντονιστείτε όλοι το ίδιο καλά. Η προσπάθεια και η επιμονή παίρνει τα εύσημα. . .

Σκορπιός

Είσαι σε καλή διάθεση και μπορείς να φέρεις εις πέρας ότι έχεις προγραμματίσει για σήμερα ωστόσο καλό θα ήταν να σταθείς περισσότερο στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων παρά στην διαίσθηση σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και προσπάθησε να έχεις αντικειμενικά όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι πριν το κάνεις. Η βιασύνη δεν θα σε πάει πιο γρήγορα αντιθέτως μπορεί να κάνεις λάθη. . .

Τοξότης

Σήμερα είναι μια μέρα που καλό θα ήταν να ακούς περισσότερο αντί να μιλάς. Οι συζητήσεις μπορεί να κρύβουν παγίδες και η αισιόδοξη και καλοπροαίρετη φύση σου δεν είναι βοηθητική στο να το καταλάβεις άμεσα. Με σύνεση και προσοχή προχωράς μέχρι εκεί που ανοίγει το βήμα σου. . .

Αιγόκερως

Τα αποθέματα ενέργειας σου είναι αρκετά για να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις σήμερα ωστόσο ενδέχεται νέα πράγματα να εμφανίζονται από το πουθενά παίζοντας με τα νεύρα και την υπομονή σου. Η πρόκληση είναι με ηρεμία και σύνεση να εξετάσεις ότι νέο ή ξαφνικό προκύψει σήμερα και να προσπαθήσεις να το εντάξεις στο πρόγραμμα σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείς να το μεταφέρεις για μια άλλη στιγμή αντί να τρέχεις δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να τα ισορροπήσεις όλα. . .

Υδροχόος

Είναι σημαντικό σήμερα να αξιολογήσεις σωστά τον χρόνο σου σε σχέση με την ποιότητα της εργασίας σου. Αρχικά θα σου φανεί εύκολο αλλά στην συνέχεια μπορεί να χαθείς στο δάσος ψάχνοντας το δέντρο. Απέφυγε να πάρεις αποφάσεις χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα. Είναι καλύτερο να ξοδέψεις λίγο παραπάνω χρόνο για να σιγουρευτείς για την αντικειμενικότητα της γνώμης που έχεις σχηματίσει για κάτι που σε ενδιαφέρει. . .

Ιχθύες

Σήμερα υπάρχει η τάση να μπερδευτείς μεταξύ αυτό που σου λένε οι σκέψεις σου και αυτό που πραγματικά νιώθεις. Η απόφαση θα είναι δύσκολη και η κρίση σου μπορεί σήμερα να μην είναι σωστή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πόσο επηρεάζεσαι από τα συναισθήματα που νιώθεις σε σχέση με την αντικειμενική ματιά στο θέμα που σε απασχολεί. Αν καταφέρεις να τα ξεχωρίσεις είναι σίγουρο πως θα πάρεις την σωστή απόφαση

https://astroguide.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή