Δεκεμβρίου 09, 2019

ΖΩΔΙΑ

Ο Ερμής σήμερα μπαίνει στον Τοξότη, μετά από δύο μήνες παραμονής του στον Σκορπιό. Η ανάδρομη του πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού τον έκανε να παραμείνει πολύ περισσότερο από ότι διαρκεί η διέλευση του σε κάθε ζώδιο, δίνοντας την ευκαιρία να εμβαθύνουμε, να ανακαλέσουμε και να οριοθετήσουμε όχι μόνο τις σκέψεις μας αλλά και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Τώρα μπαίνοντας στον Τοξότη, μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου, μπορούμε να ταξιδέψουμε και πολλές συνειδητοποιήσεις για το μέλλον μας φτάνουν στον ορίζοντα. Το μυαλό λειτουργεί με διαφορετικό ρυθμό και φλογερές σκέψεις τώρα μπορούν να γεννηθούν.

Κριός

Αυτή την στιγμή σου δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσεις πέρα από το οπτικό σου πεδίο πάντα όμως με την αποδοχή των ορίων και την απαραίτητη αυτό-πειθαρχεία. Οι πειρασμοί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν θα λείψουν όπως επίσης και ο κίνδυνος να μεγαλοποιήσεις κάτι που έχεις μπροστά σου. Τα όρια της πραγματικότητας και η πειθαρχία δεν είναι το φόρτε του Ερμή στον Τοξότη ωστόσο σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις και να ενοποιήσεις τις διασυνδέσεις των πραγμάτων στην ζωή σου. . .

Ταύρος

Ο Ερμής στο Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις την ζωή με άλλο μάτι. Πράγματα τα οποία φαινόντουσαν να λειτουργούν σαν εμπόδια μέχρι χτες, σήμερα δείχνουν να έχουν εξαφανιστεί ή να μπορείς να βρεις λύσεις ώστε να ξεπεραστούν. Είναι ο πλανήτης στο συγκεκριμένο ζώδιο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις διαδρομή εκεί που χρειάζεται και να σου δώσει το έναυσμα να παραμείνεις ήρεμος/η και να μπορέσεις να κάνεις αυτό που είναι σωστό. Το χιούμορ είναι το κλειδί εάν νιώσεις ότι κάποιος ή κάτι διαταράσσει την καλή σου διάθεση. . .

Δίδυμοι

Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιο σου μέχρι τέλος Δεκεμβρίου σε βάζει στην διαδικασία να αφοσιωθείς και να πιστέψεις σε κάτι που σε κάνει δημιουργικό/ή και γεννά νέα ενδεχόμενα. Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην αποστολή σου εκτός και αν εσύ το επιτρέψεις. Τώρα μπορείς να εκπλήξεις τους άλλους με τις ικανότητες σου ωστόσο χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή όσο αφορά εργασίες που χρειάζονται βαθύτερη οργάνωση και εστίαση στις λεπτομέρειες. . .

Καρκίνος

Η καθημερινή σου εργασία θα χρειαστεί περισσότερη οργάνωση αυτή την στιγμή αν είσαι πραγματικά αποφασισμένος/η να πετύχεις τον στόχο σου. Το διπλωματικό σου ταλέντο θα είναι χρήσιμο ακόμη και εάν νιώσεις πως κάπου δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς αρκεί να έχεις σύμμαχο την διαίσθηση σου. Αυτή θα σε καθοδηγήσει εκεί που δεν μπορεί η λογική να σε βοηθήσει. . .

Λέων

Η ανάγκη σου να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα δημιουργικό ενδεχόμενο θα είναι έντονη μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Τοξότη. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για δράματα και υπεκφυγές. Θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά όσο και αν θέλεις να το διασκεδάσεις ταυτόχρονα. Η επιτυχία είναι εφικτή σε ότι βάλεις ενέργεια αυτή την στιγμή. Μην αγνοήσεις τυχόν δυσκολίες, θα χρειαστεί να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. . .

Παρθένος

Ο Δίας (κυβερνήτης του Τοξότη) δίνει την ενστικτώδη αυτή κινητικότητα που χρειάζεται το μυαλό έτσι ώστε να ανάψει η φλόγα με τον πρώτο σπινθήρα, τώρα με τον Ερμή σε αυτό το ζώδιο. Ο ανταγωνισμός θα σε παρακινήσει και θα είναι πολύ έξυπνο εκ μέρους σου να μελετήσεις τις κινήσεις και τις συμπεριφορές του άλλων γύρω σου, που σχετίζονται με αυτό που σε ενδιαφέρει. Η θέληση σου είναι ισχυρή και οποιεσδήποτε συγκρούσεις ή εμπόδια θα ξεπεραστούν μόνο με την ενήλικη στάση και την ειλικρινή επικοινωνία. . .

Ζυγός

Είναι στιγμή να επικοινωνήσεις με άλλους τις ιδέες σου και να είσαι ανοιχτός/ή να δοκιμάσεις νέα πράγματα και νέες ιδέες τώρα με τον Ερμή στον Τοξότη. Οι ιδέες θα έρχονται μέσα από την διαίσθηση σου και είναι ένα δώρο για σένα ώστε να κάνεις την διαφορά στον τομέα που θέλεις. Η επικοινωνία γίνεται το επίκεντρο με αυτή την θέση του Ερμή για σένα και ακόμη και εάν άλλοι γύρω σου βιάζονται, εσύ πρέπει να σεβαστείς τους χρόνους σου και να τους γίνει κατανοητό για να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. . .

Σκορπιός

Οι άνθρωποι κρίνονται από τα έργα τους και η αδράνεια είναι ο χειρότερος εχθρός σου αυτή την στιγμή, σου θυμίζει ο Ερμής στον Τοξότη μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να ανακινήσεις λίγο νερά εκεί που έχουν λιμνάσει. Είτε ευθύνεσαι εσύ είτε οι περιστάσεις το σημαντικό είναι στο τώρα πως δίνεται η ευκαιρία να κινηθεί η ενέργεια. Απέφυγε όσους φοβούνται για την αλλαγή και ταυτίσου με εκείνους που αναζητούν την επιπλέον πληροφορία από αυτή που πιθανά θα τους αρκούσε. . .

Τοξότης

Ο Ερμής στον ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε έχει μεγάλη διάσταση. Αυτή την στιγμή σου ανοίγει όλα τα χρώματα της ίριδας και σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις αντικειμενικά την απόχρωση που θέλεις να έχει η ζωή σου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις τα όνειρα σου αρκεί να έχεις πίστη σε αυτό που θέλεις να πετύχεις και να είσαι εν κινήσει. . .

Αιγόκερως

Με συνοδηγό την διαίσθηση σου δώσε προσοχή στα πολλά υποσχόμενα και τις υπερβολές ακόμη και με κέντρο εσένα. Ο Ερμής στον Τοξότη σε βάζει στην διαδικασία να νιώθεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα. Είναι αλήθεια πως κάνεις εύλογες προσπάθειες, αλλά μπορεί να υπερβείς τα όρια σου και εξάντληση μπορεί να σε απογοητεύσει. Η αλήθεια είναι πως η αυθεντικότητά σου από μόνη της είναι αρκετή και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να κάνεις περισσότερα για να πάρεις ικανοποίηση και αποδοχή. . .

Υδροχόος

Είναι γεγονός πως με τον Ερμή στον Τοξότη δημιουργούνται ευκαιρίες και μελλοντικές πιθανότητες κάτι που πρέπει να έχεις κατά νου αυτή την χρονική περίοδο μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να επεκτείνεις το δημιουργικό δυναμικό σου και τις συνεργασίες σου. Είναι μια ευκαιρία να διευρύνεις το κοινωνικό σου κύκλο και να μοιραστείς με άλλους ανθρώπους κυρίως ομοϊδεάτες τις ιδέες και τα σχέδια σου. Η ελευθερία και η αυτονομία σου γίνεται επιτακτική ανάγκη. . .

Ιχθύες

Τώρα με τον Ερμή στο Τοξότη μπορείς να κάνεις την διαφορά κυρίως στην δουλειά σου και στον κοινωνικό τομέα αποδεχόμενος τις ευκαιρίες αλλά και τις ευθύνες με υπερηφάνεια. Τα ταλέντα σου είναι την συγκεκριμένη περίοδο στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων και έχεις την εύνοια να δημιουργήσεις βάσεις αποδεικνύοντας την σπουδαιότητά σου. Έχε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Σήμερα μπορούμε να αφεθούμε στα όνειρα μας υπόσχεται ο Ήλιος και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα αρκεί να μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε από τις φαντασιώσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου είναι βοηθητική σε αυτή την διαδικασία και μας παροτρύνει να δούμε την ζωή με περισσότερη απλότητα. Η λογική είναι το κύριο συστατικό που πρέπει να προσθέσουμε σε ότι σκέψεις κάνουμε σήμερα.

Κριός

Ο μόνος τρόπος να αποδεικνύεις την ύπαρξη σου είναι η ανάπτυξη στους τομείς της ζωής σου σε καθημερινό επίπεδο. Όλα στην ζωή κάνουν κύκλους και εσύ καλείσαι να είσαι μέρος αυτής με την δημιουργική σου σκέψη και δράση. Σήμερα είναι ιδανική μέρα να εξετάσεις τα δημιουργικά ενδεχόμενα που υπάρχουν αυτή την στιγμή και να βρεις τρόπους να γίνουν προσβάσιμα ακόμη και αν εμπόδια σταθούν στον δρόμο σου. Δεν μετριούνται όλα βάσει της οικονομική τους αξία. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα σε βοηθά να επιβραδύνεις και να βρεις τους ρυθμούς και την ισορροπία σου. Ακόμη και αν άλλοι θέλουν να λειτουργήσεις στο μέγιστο πρέπει να γίνει κατανοητό πως χρειάζεσαι τους δικούς σου χρόνους και οι γρήγορες αλλαγές και μεταβολές το μόνο που μπορεί να φέρουν είναι καθυστέρηση και απογοήτευση. Οι εμπνεύσεις σου σήμερα είναι αρωγός της ημέρας. . .

Δίδυμοι

Οποιοδήποτε ταξίδι του μυαλού σήμερα ευνοείται και θα σε παρακινήσει να κάνεις την διαφορά. Η ενθάρρυνση θα είναι έντονη και θα εμπνευστείς για νέες δημιουργικές δράσεις. Ακολουθώντας το ένστικτο σου σήμερα μπορείς να γίνεις βοήθεια για τους άλλους και μέσω της ακοής μπορείς να συνδεθείς και εσύ με τα θέματα της καρδιά σου. Πάρε τον χρόνο σου όπου νιώθεις πως αυτό είναι απαραίτητο. . .

Καρκίνος

Σήμερα είναι καλύτερα να σταθείς στις επιτεύξεις που έχεις δημιουργήσει και τα πράγματα που έχεις καταφέρει στην ζωή σου παρά στις ανεκπλήρωτες επιθυμίες και την απογοήτευση που προκαλούν. Επίσης οποιαδήποτε νοητική διεργασία ή οι αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους σήμερα μπορεί να σου αφήσουν ένα αίσθημα ασάφειας και είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί να ζητήσεις περαιτέρω πληροφορίες αν είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να κατανοήσεις οπωσδήποτε. . .

Λέων

Ο τρόπος επικοινωνίας που θα επιλέξεις σήμερα είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Δεν είναι απαραίτητο να θέσεις όλα τα χαρτιά επί τάπητος αλλά πρέπει να δώσεις κάτι ώστε να είναι το τυράκι στην φάκα. Η δράση σου και ο σκοπός σου θα είναι ενήλικος, απλά χρειάζεται συγκεκριμένη μαεστρία ώστε να ακουστούν τα μηνύματα σου και να πετύχεις τον στόχο σου. Πρόσεξε μικρά θέματα υγείας. . .

Παρθένος

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψεις νέους τρόπους και ιδέες για κάτι που θέλεις. Η επιθυμία και η περιέργεια σου είναι έντονες όσο αφορά οτιδήποτε νέο μπορεί να μπει στην ζωή σου και τώρα μπορείς να το πετύχεις. Η επιδίωξη της τελειότητας είναι ένα αρκετά μεγάλο κίνητρο για να είσαι ικανοποιημένος/η ωστόσο η επιθυμία για επέκταση αυτή την στιγμή είναι κινητοποιημένη και μπορείς να την εκμεταλλευτείς. . .

Ζυγός

Η μέρα κρύβει κινδύνους αν λειτουργήσεις παρορμητικά, προσπαθήσεις να μαντέψεις ή βγάλεις συμπεράσματα πριν δεις όλα τα ενδεχόμενα και εξετάσεις όλες τις πιθανότητες. Οι συζητήσεις χρειάζεται σήμερα να έχουν ένα κέντρο αλλά το κυριότερο να έχουν την απαραίτητη ευελιξία. Τα συμπεράσματα χρειάζεται να έρχονται μέσα από βαθιά σκέψη χωρίς υποθέσεις και εικασίες. Υπάρχει αρκετή τροφή για σκέψη και μπορείς να περιηγηθείς επιτυχώς μέσα στον λαβύρινθο. . .

Σκορπιός

Σήμερα η αίσθηση του χιούμορ θα είναι πολύ βοηθητική. Οι λέξεις αγαπημένων ανθρώπων μπορεί να προκαλέσουν είτε το κάνουν συνειδητά είτε ασυνείδητα. Η κούραση και ο παρορμητισμός θα είναι η αιτία για την θυελλώδη σημερινή αύρα και καλό θα ήταν να μην ρίξεις λάδι στην φωτιά. Αν η συζήτηση πηγαίνει προς πιο ήρεμα νερά καλό θα ήταν να την ακολουθήσεις και να μην παραμείνεις επίμονα σε αυτό που σε ενόχλησε. Επέτρεψε στους άλλους να εκφραστούν παρορμητικά και άφησε να περάσει ότι θα μπορούσε να σε προκαλέσει, με χιούμορ. Είναι η πιο έξυπνη κίνηση σήμερα. . .

Τοξότης

Είναι αλήθεια πως τα γεγονότα τρέχουν ανεξάρτητα αν σε προκαλούν ή όχι. Η ανησυχία είναι σημερινό φαινόμενο και καλό θα ήταν να αφήσεις την ροή του χρόνου να κυλήσει χωρίς να δώσεις παραπάνω σημασία σε πράγματα που μπορεί να κινητοποιηθούν και σε ενοχλήσουν. Η τάση αυτοκριτικής επίσης μπορεί να είναι υπερβολική όπως επίσης ο χρόνος ξεκούρασης και ηρεμίας πολύ λιγότερος από αυτόν που θα έπρεπε. . .

Αιγόκερως

Σήμερα χρειάζεται να εργαστείς σκληρά αλλά να αρπάξεις και την δοθείσα ευκαιρία να ονειρευτείς και να είναι μεγάλα τα όνειρα σου. Είναι αλήθεια πως θέλεις τα πράγματα να γίνονται πράξη και μόνο όταν υπάρχει κάτι απτό για σένα μπορεί να εκτιμηθεί η αξία του. Ωστόσο σήμερα δίνεται η ευκαιρία να είσαι δημιουργικός/ή και ταυτόχρονα και πρακτικό/ή χωρίς το ένα να επιβαρύνει το άλλο. Απεναντίας παρέμεινε ανοιχτός/ή και είναι σίγουρο πως δεν θα βγεις χαμένος/η. . .

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη και θολή για σένα και πιθανά να αισθανθείς σαν το ψάρι έξω από την γυάλα. Αυτό το οποίο είναι σημαντικό είναι να είσαι σε επαφή με αυτό που πραγματικά σου δημιουργεί την φόρτιση γιατί ενδέχεται να μην είναι το αντικείμενο ή ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου αλλά μια επιθυμία σου η οποία έχει καταπιεστεί γιατί δεν έχεις καταφέρει να την ικανοποιήσεις μέχρι σήμερα. Αν μπορέσεις να το εντοπίσεις και είσαι σε επαφή, όλα θα κυλήσουν ομαλά. . .

Ιχθύες

Νέες ιδέες σήμερα κατακλύζουν το μυαλό σου και έρχονται κυρίως από το περιβάλλον σου. Μπορεί να νιώσεις ένα είδος εξάντλησης αν αποφασίσεις να συμμετέχεις σε όλες τις δραστηριότητες που ενδέχεται να προκύψουν σήμερα. Καλό θα ήταν να έχεις τον έλεγχο της ημέρας και να αποφασίσεις εσύ με ποιον τρόπο θέλεις ή δεν θέλεις να την περάσεις.https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Είναι ερωτικά ταίρια, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι. Μαζί τους μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και ένας τρόπος να γίνει πιο εύκολη αυτή η καθημερινότητα είναι να ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από τον καθένα και τι όχι. Ανάλογα με το ζώδιό του, πάντα.


ΚΡΙΟΣ

Τι να περιμένεις: Ο Κριός είναι γεμάτος ζωντάνια και ενεργητικότητα και δεν του αρέσουν οι νωθροί άνθρωποι. Αν θέλεις να συμβαδίζεις μαζί του, θα πρέπει να… ανεβάσεις ταχύτητα. Εκτιμά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα, αλλά θυμώνει εύκολα αν τον αμφισβητούν. Αν είσαι ζευγάρι με έναν Κριό, θα πρέπει να δείχνεις διαρκώς ενθουσιασμό για όλα τα πράγματα στα οποία σε τραβολογάει. Η συνύπαρξη μαζί του είναι σχεδόν εξαντλητική.

Τι να μην περιμένεις: Δεν θα δεχτεί εύκολα να του πεις ότι κάνει λάθος. Ούτε και θα υποχωρήσει σε οποιαδήποτε διαφωνία. Δεν θα κάνει κάτι που δεν του αρέσει, ακόμα κι αν όλοι οι υπόλοιποι έχουν αντίθετη άποψη. Αν είναι ο ερωτικός σου σύντροφος, δεν θα ανεχτεί να φλερτάρεις, ακόμα κι αν το κάνεις στα ψέματα για να τον τσιγκλήσεις. Είναι μια πολύ ατυχής έμπνευση να ξυπνήσεις τη ζήλια ενός Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι να περιμένεις: Είναι ένας άνθρωπος σταθερός και μπορείς να βασίζεσαι πάνω του. Έχει ένα έμφυτο καλλιτεχνικό αισθητήριο και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή. Αγαπά τη μουσική, τις τέχνες αλλά και τις πιο υλικές απολαύσεις, αυτό που λέμε γενικά καλοπέραση. Αν είσαι μαζί του, θα χορτάσεις πολυτέλεια. Επίσης ο Ταύρος φημίζεται για την αγάπη του στο φαγητό κι αν μαγειρεύεις καλά, θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

Τι να μην περιμένεις: Δεν θα χάσει εύκολα την ψυχραιμία του, αλλά κι εσύ μην προκαλείς την τύχη σου. Δεν ανέχεται την επιθετική και την παράλογη συμπεριφορά. Δεν θα αλλάξει εύκολα τις συνήθειές του, ούτε θα υποχωρήσει στις πιέσεις, αν δεν θέλει να κάνει κάτι. Αν είσαι το ερωτικό του ταίρι, δεν γίνεται να έχεις μαζί του μια «χαλαρή» σχέση. Στον βαθμό που αγαπά πραγματικά, ο Ταύρος γίνεται κτητικός σε καταπιεστικό βαθμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι να περιμένεις: Ο Δίδυμος είναι διανοούμενος τύπος, ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί. Αλλά είναι και αρκετά ευέλικτος, ώστε να προσαρμόζεται και να ταιριάζει με διαφορετικό κόσμο. Εκτιμά πολύ τις καλές συζητήσεις και τα άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ. Αν είσαι κι εσύ επικοινωνιακός τύπος, μπορείς να περάσεις πολύ ωραία μαζί του, είτε σαν ερωτικός σύντροφος είτε σαν φίλος. Βρίσκει πάντα καινούργια ενδιαφέροντα και του αρέσει να τα μοιράζεται.

Τι να μην περιμένεις: Αν σου λέει κάτι σήμερα, δεν σημαίνει ότι θα ισχύει και αύριο. Οι απόψεις του αλλάζουν συνεχώς, αλλά πάντως δεν είναι συμβατικές και συντηρητικές. Συχνά αφήνει πράγματα μισοτελειωμένα, καθώς ασχολείται με πολλά ταυτόχρονα. Δεν μπορεί τη στασιμότητα και τη ρουτίνα και χρειάζεται διαρκώς αλλαγές στη ζωή του. Αν δεν είσαι σε θέση να του προσφέρεις ποικιλία και εναλλαγές, δεν θα κρατήσεις το ενδιαφέρον του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι να περιμένεις: Οι διαθέσεις του Καρκίνου αλλάζουν όπως οι φάσεις της Σελήνης, αλλά στο πιο γρήγορο. Τη μια γελάει, την άλλη μελαγχολεί. Θα πρέπει να προσαρμοστείς στην κυκλοθυμία του. Αγαπά το καλό φαγητό αλλά πέρα από αυτό, μπορεί να είναι πολύ ποιητικός και ρομαντικός, και συγκινείται ερωτικά από το άτομο που μπορεί να τον «καλύψει» και ως προς το ένα και ως προς το άλλο ζήτημα.

Τι να μην περιμένεις: Δεν μπορείς να φέρεσαι με αναισθησία σε έναν Καρκίνο, ούτε να παίζεις με τα συναισθήματά του, γιατί πληγώνεται πολύ εύκολα. Ούτε καν για αστείο. Δεν πρόκειται να ξεκολλήσει ποτέ από οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν του, είτε πρόκειται για ανάμνηση, είτε για αντικείμενο. Οι κριτικές σου στις πράξεις και στις ιδέες του σπάνια έχουν μια εποικοδομητική επίδραση. Συνήθως του προκαλούν σύγχυση.

ΛΕΩΝ

Τι να περιμένεις: Πρέπει να δέχεσαι όχι μόνο την ανωτερότητα του Λέοντα, αλλά και τις απόψεις του. Τουλάχιστον αυτό απαιτεί από σένα, σαν φίλο, σύντροφο ή συγγενή. Όπου και να βρεθεί, θα θέλει να κάνει τη φιγούρα του και, αφού είσαι δικός του άνθρωπος, καλείσαι να τον υποστηρίξεις. Μπορεί να συμπεριφέρεται με υπερβολικά θεατρικό τρόπο, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή. Επίσης είναι πολύ επιρρεπής στην κολακεία.

Τι να μην περιμένεις: Μην προσβάλεις ποτέ την περηφάνια, την αξιοπρέπεια και το φιλότιμο ενός Λέοντα, αν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση σας. Δεν θα τον φέρεις στα νερά σου, αλλά θα πας εσύ με τα δικά του. Θέλει να απολαμβάνει τη φωτεινή πλευρά της ζωής και δεν του αρέσουν οι κατσούφηδες άνθρωποι. Αν είσαι στις μαύρες σου, κρύψε τον από τον Λέοντα. Άλλωστε με την παρέα του μπορεί να το ξεπεράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι να περιμένεις: Είναι πολύ μεθοδικός και έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος. Όμως δεν του αρέσει να του τονίζουν τα λάθη του, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δίνεις έμφαση στα προτερήματά του. Αν τον κερδίσεις, θα έχεις από εκείνον βοήθεια και συμπαράσταση όποτε τον χρειαστείς. Το πρακτικό και κοφτερό μυαλό του μπορεί να μετατρέψει σε επιτυχία ακόμα και το πιο καταδικασμένο εγχείρημα.

Τι να μην περιμένεις: Καθώς είναι από τη φύση του ντροπαλός και επιφυλακτικός, δεν του αρέσει να τον αναγκάζουν να γίνει το επίκεντρο της προσοχής, παρά μόνο αν ήταν εξαρχής δική του επιλογή. Επίσης, είναι μυστικοπαθής τύπος και δεν θέλει να βγαίνουν στη φόρα τα μυστικά του. Αν ξέρεις κάποια πράγματα που δεν θα τον κολάκευε να μαθευτούν, μην κάνεις σε κανέναν κουβέντα γι’ αυτά, ούτε καν στον ίδιο.


ΖΥΓΟΣ

Τι να περιμένεις: Ο Ζυγός έχει ανάγκη από γαλήνη και αρμονία σε όλες τις σχέσεις του και θα κάνει το παν για να τις διατηρήσει. Έχει επίσης ανάγκη από την επιδοκιμασία και τις φιλοφρονήσεις των άλλων. Αν του κάνεις κομπλιμέντα, τον έχεις κερδίσει. Τουλάχιστον δεν θα δυσκολευτείς να βρεις πράγματα να παινέψεις πάνω του, γιατί έχει μια ιδιαίτερη κλίση προς την ομορφιά. Αν είσαι ο σύντροφός του, θα μοιραστείτε πολλές ωραίες στιγμές.

Τι να μην περιμένεις: Με έναν Ζυγό οι αποφάσεις ποτέ δεν παίρνονται στα γρήγορα. Θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για να καταλήξει κάπου και αυτό παίρνει χρόνο. Όπως παίρνουν χρόνο και οι συζητήσεις μαζί του, αν έχει μια άποψη αντίθετη από τη δική σου. Δεν θα ξεμπερδέψεις εύκολα, εκτός αν πειστεί ή στο μεταξύ αλλάξει μόνος του άποψη, πράγμα που δεν είναι καθόλου σπάνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι να περιμένεις: Ο Σκορπιός έχει ένα απίστευτο πάθος για ζωή, που μπορεί να παρασύρει και τους άλλους. Αν συντονιστείς στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνον, μπορεί να περάσεις ωραία μαζί του. Είναι αφοσιωμένος και ποτέ δεν ξεχνά κάτι καλό που του έκαναν. Αν είναι το ερωτικό σου ταίρι, θα πρέπει να έχεις ζωντάνια και πάθος αντίστοιχα με τα δικά του. Τότε η κοινή ζωή σας θα είναι απολαυστική.

Τι να μην περιμένεις: Ποτέ δεν θα ξέρεις τι ακριβώς σκέφτεται ένας Σκορπιός, για να μην πούμε ούτε καν στο περίπου. Ποτέ δεν αφήνει να περάσουν στο «ντούκου» πράγματα που τον έχουν ενοχλήσει και αργά ή γρήγορα θα πάρει τη ρεβάνς. Στα πράγματα που τον ενοχλούν περιλαμβάνονται και οι αφορμές να ζηλέψει. Μαζί του απαγορεύεται οποιαδήποτε συμπεριφορά, που έστω να υπονοεί φλερτ προς τρίτο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι να περιμένεις: Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος που βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και ποτέ μισοάδειο. Έχει θετική αντιμετώπιση και δύσκολα πτοείται από τις αναποδιές. Είναι γεμάτος ενθουσιασμό για τη ζωή και, αν έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα μαζί του, μπορείτε να περάσετε πολύ ωραία. Επίσης δεν λέει ψέματα και αν θέλεις μια ειλικρινή γνώμη για κάτι, από εκείνον θα την έχεις εγγυημένα.

Τι να μην περιμένεις: Δεν πρόκειται να προσαρμοστεί στο δικό σου στιλ ζωής και προτιμήσεις. Μια τέτοια προσπάθεια εκ μέρους σου θα τον κάνει να νιώσει τόσο καταπιεσμένος, που μπορεί και να προτιμήσει να απομακρυνθεί. Αν τον πιάσει η… λογοδιάρροια, συνεχίζει χωρίς τελειωμό, αδιαφορώντας αν σε ενδιαφέρει το θέμα. Επίσης, συχνά η ειλικρίνειά του γίνεται παντελής έλλειψη τακτ, με αποτέλεσμα να προσβάλλει τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι να περιμένεις: Είναι δυνατός άνθρωπος και μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Δεν θα σε «κρεμάσει». Έχει πρακτικό μυαλό και προτιμά να κινείται εκ του ασφαλούς. Περιμένει μάλλον εσύ να πλησιάσεις τις (συχνά συντηρητικές) απόψεις του, παρά εκείνος τις δικές σου. Βάζει ψηλά τον πήχη στη ζωή του και προσπαθεί να τον κρατήσει εκεί. Η κοινωνική του θέση και εικόνα είναι κάτι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν.

Τι να μην περιμένεις: Ακόμα κι αν είναι φίλος ή ερωτικός σύντροφος, δεν θα σου ανοίξει εύκολα την καρδιά του. Είναι μυστικοπαθής και επιφυλακτικός. Δεν του αρέσουν οι δακρύβρεκτες καταστάσεις στα αισθηματικά του και οι υπερβολικά συναισθηματικές αντιδράσεις τού φέρνουν αμηχανία. Είναι αρκετά σφικτοχέρης. Αν και εφόσον κάνει δώρα, αυτά έχουν συνήθως πρακτικό σκοπό. Παρόλα αυτά, στο σπίτι του είναι καλός «κουβαλητής».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι να περιμένεις: Ο Υδροχόος είναι ανοιχτός και γοητευτικός άνθρωπος. Έχει γνώσεις για πολλά θέματα και οι συζητήσεις μαζί του σπάνια είναι βαρετές. Η αντίληψή του για τη ζωή είναι χαλαρή και η παρουσία του σε κάνει να νιώθεις κι εσύ λιγότερο στρεσαρισμένος. Δέχεται με ευρύτητα πνεύματος τις ιδέες των άλλων και ενδιαφέρεται για ανθρωπιστικές υποθέσεις. Για να σε ερωτευτεί, πρέπει να είσαι μυστηριώδης και ενδιαφέρων. Αν συμβεί αυτό, είναι ιδιαίτερα πιστός.

Τι να μην περιμένεις: Η ζωή με έναν Υδροχόο δεν θα είναι ποτέ απλή, προβλέψιμη και «φυσιολογική». Είναι απρόβλεπτος και μπορεί να κινηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, εντελώς απροειδοποίητα. Δεν μένει για πολύ κάπου, καθώς βαριέται εύκολα. Δεν πρόκειται να σου αποκαλύψει τα βαθιά του αισθήματα και ώρες-ώρες μπορεί να απομακρύνεται τόσο πολύ συναισθηματικά, που να μοιάζει σαν ξένος.

ΙΧΘΕΙΣ

Τι να περιμένεις: Αν αναζητάς κάποιον που να σε καταλαβαίνει και να σε συναισθάνεται, στον Ιχθύ έχεις βρει τον άνθρωπό σου. Αν εκτιμάς κι εσύ τα συναισθήματά του, να ξέρεις ότι από εκείνον θα έχεις πάντα συναισθηματική υποστήριξη. Εκτός από ευαίσθητος, έχει και μια ιδιαίτερη γοητεία. Είναι ονειροπόλος και με τη φαντασία του μπορεί να χτίσει παλάτια. Επίσης, είναι προικισμένος με έντονη διαίσθηση, που σχεδόν ποτέ δεν πέφτει έξω.

Τι να μην περιμένεις: Δεν έχει «εγκόσμιες» φιλοδοξίες, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι και δεν είναι καθόλου υλιστής. Όχι βέβαια πως θα του άρεσε να ζει μέσα στη φτώχεια, αλλά το να γίνει πλούσιος δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές του. Δεν τα πάει πολύ καλά με τις πρακτικές απαιτήσεις της ζωής και δεν αντέχει να τον «ζορίζουν». Αλλά ούτε και να τον πληγώνουν.

https://www.myastro.gr

ΖΩΔΙΑ

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 9 ως 15/12/2019.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα δημιουργήσει επικοινωνιακά ανοίγματα για φλερτ, επιπλέον, θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα στις περιστάσεις. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, εσύ που θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου βγάλε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και την απελευθερωμένη σου διάθεση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα σε τονώσει, θα νιώσεις δυναμισμό, θα θελήσεις να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου. Θα υπάρξουν εσωτερικά μπερδέματα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η αδιάφορη ή ανεύθυνη πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως όσο τρενάρεις κάποιες καταστάσεις τόσο θα ενισχύονται οι αμφιβολίες και οι αμφισβητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σου, ενδεχομένως να μην μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις και αναζητάς. Από την μια θα θελήσεις να βγεις από τις στάσιμες και μονότονες καταστάσεις, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να ξεπεράσεις κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις. Προσπάθησε να βρεις την άκρη του νήματος, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αυτόψυχαναλυθείς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ειρηνικές και θερμές θα είναι αρχικά οι διαθέσεις σου ως προς το ταίρι σου, ωστόσο ένα συμβάν θα βγάλει την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Κάτι που θα σε προβληματίσει θα δώσει τροφή στις ανασφάλειες σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες. Σου δίνω τη συμβουλή να διατηρήσεις τον ορθολογισμό σου, κινήσου με αυτοσυγκράτηση και διπλωματία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα σου δοθεί το άνοιγμα να κάνεις σχέση ή τουλάχιστον αρχή σχέσης. Έρχονται αλλαγές που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα γι αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή αν αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις και να εναντιωθείς στις φοβίες σου, αποφασίζεις και αναλαμβάνεις δυναμική δράση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Διαφοροποιήσεις θα προκύψουν και μάλιστα από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να μιλήσεις ανοιχτά, να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Αν νιώσεις πως τρως τον χρόνο σου σε μια σχέση ανούσια ή αποτυχημένη θα πρέπει να αποφύγεις τις τελεσίδικες ενέργειες, δώσε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείς για δηλώσεις και οριστικοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου, τερματίζουν οι τυχόν απαισιόδοξες σκέψεις. Θα κάνεις το βήμα να δείξεις μια κάπως πιο αποκαλυπτική στάση, θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις, να προσεγγίσεις και να προτείνεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ήρεμη και δοτική θα είναι τη συμπεριφορά σου. Η εβδομάδα ενδεχομένως να φέρει εσωτερικά σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου, ίσως κάτι να σου φταίει και να μην μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις τη διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου φέρουν ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις καινούργια γνωριμία; Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή, στο χέρι σου θα είναι αν θα την αξιοποιήσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Η εβδομάδα θα τονώσει τον αισθηματισμό και τη διαίσθηση σου, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις ζωντανή και ακμαία τη σχέση σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις τη τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Για σένα που ο χωρισμός σου είναι σχετικά προσφάτως, είναι πολύ πιθανόν να μπεις στην διαδικασία της επανασύνδεσης. Η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή, η θετική και συγκαταβατική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, τα γεγονότα θα σου δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Στην αρχή της εβδομάδας ανέμελη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου θα χαλαρώσεις, θα αποφύγεις να μπεις σε σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος, ίσως να παγώσεις καταστάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σου. Η ανάγκη σου για ισορροπία θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σου, θα θελήσεις να περάσεις όμορφα και ευχάριστα με το ταίρι σου χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Ευχάριστες αποκαλύψεις θα βγουν στο φως.


ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα. Από την μια θα αναζητήσεις νεες περιπέτειες και εμπειρίες, από την άλλη η εβδομάδα ίσως να στρέψει το ενδιαφέρον σου στο πρώην ταίρι σου. Θα σου δώσω τη συμβουλή να αποφύγεις τις ακραίες σκέψεις και εκδοχές, εστίασε στην ουσία, άσε στην άκρη προβλέψεις και εικασίες. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εισχωρήσεις στο βάθος των συναισθημάτων σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, πρόσεχε να μην τα μπερδέψεις τα πράγματα και βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέση σου. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απεγκλωβιστείς, να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Η στάση σου θα είναι άστατη, κυκλοθυμική, αρνητικές σκέψεις ίσως να κάνουν ευέξαπτες τις αντιδράσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα σε ενθαρρύνει η εβδομάδα αυτή, κοινωνική, προσιτή, και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συνομιλήσεις, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελευθέρα και αυθόρμητα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, παίρνεις απόφαση να διαγράψεις παλιούς έρωτες και να βάλεις πλώρη για καινούργιους.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου, τα λόγια σου θα είναι άμεσα και απολύτως ειλικρινά. Η εβδομάδα ίσως να κάνει κάπως αδιάλλακτη τη στάση σου, σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις εντάσεις. Επιπλέον, θα τονώσει τον δυναμισμό σου, θα σε βοηθήσει να εξακριβώσεις και να συνειδητοποιήσεις, ωστόσο καλό θα είναι να οριοθετήσεις το πάθος και την επιμονή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Παίρνεις την απόφαση να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η ανάγκη σου για ανανέωση και αλλαγή θα σε βγάλει από αναστολές και επιφυλάξεις, ανοίγεις νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δύναμη να διαγράψεις το παρελθόν, απεγκλωβίζεσαι από ανασφάλειες, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτώντας μόνο μπροστά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αρμονική θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή βρίσκεσαι σε μακροχρόνιο δεσμό θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις ισορροπία μέσα στη σχέση σου και θα τα καταφέρεις. Η εβδομάδα δε θα σε βοηθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον, για την ώρα προσπάθησε να αποφύγεις τις υποσχέσεις και τις βεβιασμένες ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ευχέρεια θα έχει ο λόγος σου, δυναμική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να πλησιάσεις, θα κανείς το βήμα να εκδηλωθείς. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ελκυστικός και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Εσύ που αναζητάς μια ένα αρχή προχώρα χωρίς ενδοιασμούς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, όμως προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα δημιουργήσεις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Αναποφάσιστη και αντιφατική θα είναι η στάση σου, νευρική η συμπεριφορά σου, δύσκολα θα αποδεχτείς εύκολα θα απογοητευτείς. Το νου σας να μην δημιουργήσεις ανούσιους καβγάδες, προσπάθησε να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου φέρουν καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να βγεις από την παθητικότητα και να αναλάβεις δράση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, θα δεχτείς να συνεχίσεις τις επαφές σου με το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Η απόφαση σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα δώσει ώθηση στις εξελίξεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Θα υπάρξουν ανοίγματα και νέα ενδεχόμενα μέσα στη σχέση σου, ωστόσο η σκέψη σου θα δημιουργήσει ανασταλτικούς παράγοντες που θα σε δυσκολέψουν να πάρεις μια καθοριστική απόφαση. Προσπαθήσε να αποφύγεις τις παθιασμένες αντιδράσεις, εντόπισε τις ανασφάλειες σου, ψάξε για τις απαιτούμενες λύσεις.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές ιστορίες, θα αναζητήσεις το καινούργιο, θα διεκδικήσεις το διαφορετικό. Η εβδομάδα τολμηρή θα κάνει τη δράση σου, η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου ανοίξει προοπτική νέας σχέσης. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε αυτό το νέο ξεκίνημα δεν θα απογοητευτείς, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς συνειδητοποιημένα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα δε θα σας αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Θα εκδηλωθείς και θα αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, φανερώνεις με αμεσότητα σκέψεις και επιθυμίες. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες ωστόσο το νου σου να μην απογοητευτείς με την πρώτη δυσκολία.

https://www.myastro.gr

ΖΩΔΙΑ

Σήμερα έχουμε ένα ποτ πουρί πλανητικών ενεργειών που κάνουν ενδιαφέρουσα την ημέρα αρκεί να ασχοληθούμε με αυτό που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Η Σελήνη από τον Κριό παροτρύνει να κινηθούμε παρορμητικά ενώ η σχέση της με Αφροδίτη/Κρόνο και Πλούτωνα δείχνει πως καλό θα ήταν να υπάρχει ευελιξία εκεί που βρίσκουμε εμπόδια, διαφορετικά θα υπάρξουν συγκρούσεις. Ο Χείρωνας είναι αρκετά δυνατός λόγω της στάσης του πριν την ορθοδρόμηση υπενθυμίζοντας μας πως οτιδήποτε κάνουμε έχει πάντα ένα αντίκτυπο, αφήνει ένα σημάδι με κάποιον τρόπο. O Δίας στον Αιγόκερω επίσης πολύ δυνατός μας δηλώνει πως με την ενήλικη μας στάση όλα μπορούν να ξεπεραστούν δίνοντας το απαραίτητο σθένος για να το πετύχουμε. Αναλυτικά για κάθε ζώδιο και Ωροσκόπο. . .

Κριός

Ο Χείρωνας παρόν σήμερα ενόψει της ορθοδρόμησης του στο ζώδιο σου μαζί με την Σελήνη σε κινητοποιεί σήμερα σε θέματα που σχετίζονται με την εικόνα που δείχνεις στον κόσμο γύρω σου. Μια πολυαστρία στον ζώδιο του Αιγόκερω στον τομέα των επαγγελματικών σου θυμίζει πως ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να προβείς στις ενέργειες που θέλεις είναι η αυτάρκεια και είναι το μόνο που χρειάζεται να προσπαθήσεις για να πετύχεις. Όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. . .

Ταύρος

Η Σελήνη με τον Χείρωνα σήμερα κινητοποιούν βαθύτερα θέματα που σε απασχολούν και μπορείς να βοηθηθείς στο να διεισδύσεις σε βαθύτερες έννοιες και να καταλάβεις οτιδήποτε πραγματικά κινείται γύρω και μέσα σου. Αυτή την στιγμή μπορείς να δεις καθαρά καταρχάς ποιοι είναι οι στόχοι σου και πως μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργεια σου. Τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνεις και τον τρόπο που θα το πετύχεις.

Δίδυμοι

Ένα οικονομικό θέμα σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και μπορεί να συνδέεται με γονείς, κληρονόμους ή περιουσιακά θέματα. Η μέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους όπου μπορούν να σε βοηθήσουν δίνοντας λύσεις ή ζητώντας εσύ ο ίδιος την βοήθεια τους. Είναι μια καλή μέρα ενεργειακά να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στην επιθυμία σου ή τουλάχιστον να κάνεις ένα ακόμη βήμα προς αυτή. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε σπρώχνει σήμερα να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που σχετίζονται με την δημόσια εικόνα σου. Οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με άτομα τα οποία εκτιμάς θα μπορούσε να είναι ευεργετική στον τομέα που θέλεις. Ένα πρόσωπο οικείο που αγαπάς και νοιάζεσαι επίσης θα μπορούσε σήμερα να είναι δίπλα σου αρκεί να αφήσεις χώρο και να του δώσεις χρόνο. Σκέψεις, συζητήσεις και συναντήσεις ευνοούνται γενικότερα αρκεί να έχουν έναν ενήλικο στόχο. . .

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό σε ταξιδεύει νου και σώματι αρκεί να το επιτρέψεις και εσύ αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις ή τις πολλές σκέψεις που έχουν κατακλύσει το μυαλό σου. Αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις κάτι στην καθημερινή σου ρουτίνα ανανεώνοντας την με κάποιον τρόπο. Είτε αυτή η αλλαγή γίνεται συνειδητά είτε σου επιβάλλεται, είναι σίγουρο πως θα γίνει με περισσότερη κινητικότητα οπότε και περισσότερο ενδιαφέρουσα. . .

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό αγγίζει ένα ευαίσθητο σημείο για σένα σήμερα και χρειάζεται να έχεις υπομονή και σύνεση στις ενέργειες σου. Ότι και αν αυτό σημαίνει, όποιο και αν είναι το γεγονός στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό, δίνοντας σου την ευκαιρία να βρεις διεξόδους και να μην νιώσεις τόσο έντονο το βάρος στους ώμους σου. Η δημιουργική έκφραση, τα παιδιά ή κάτι το οποίο έχεις στην ζωή σου και σου δίνει χαρά, είναι αυτό που χρειάζεται να κρατηθείς και να δώσεις σημασία σήμερα. . .

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου δίνει ενέργεια και σθένος να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν και μπορείς να πάρεις ικανοποίηση. Είτε είναι μια καινούργια ενέργεια που κάνεις είτε σχετίζεται με κάτι το οποίο έχεις ήδη επενδύσει χρόνο, σήμερα μπορείς να προσθέσεις ένα νέο συστατικό που θα δώσει περισσότερη ζωή και σε εκείνο αλλά και σε εσένα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οτιδήποτε ζητά συνεργασία σήμερα εκτός και αν είναι δομημένο και με συγκεκριμένα όρια. Οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να δημιουργήσει άσκοπες προκλήσεις. . .

Σκορπιός

Η καθημερινότητα ή κάτι που σχετίζεται με την εργασία σου είναι έντονα κινητοποιημένο σήμερα με την Σελήνη στον Κριό. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό για δράσεις οι οποίες έχουν ευδιάκριτο το στοιχείο της επικοινωνίας και μπορείς να επωφεληθείς σήμερα. Η ενέργεια σου είναι καλή, η θέληση επίσης είναι κινητοποιημένη, το μόνο που σου λείπει είναι ο σωστός χρόνος με τους κατάλληλους ανθρώπους. Σήμερα μπορείς να προγραμματίσεις τις δράσεις σου και να το πετύχεις. . .

Τοξότης

Σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείς με θέματα που σε ενδιαφέρουν και να φέρεις εις πέρας κυρίως ένα οικονομικό θέμα ή κάτι που σχετίζεται με την αυτό-εκτίμηση σου. Οι σκέψεις σου σήμερα μπορούν να σε ταξιδέψουν σε μέρη που μπορείς να βρεις τις λύσεις που ψάχνεις ωστόσο χρειάζεται με κάποιον τρόπο να τις τσεκάρεις και να κατανοήσεις την αντικειμενική τους υπόσταση. Είτε οι ιδέες έρχονται από εσένα είτε τις προτείνουν άλλοι, θα πρέπει να σκέφτεσαι αν είναι πραγματικά υγροποιήσιμες ή είναι η επιθυμία σου που τις κάνει να φαίνονται πως είναι. . .

Αιγόκερως

Ο Δίας έχει μπει πια στο ζώδιο σου και ποιος σε πιάνει! Ακόμη και αν δεν βλέπεις απτά τα αποτελέσματα του γιατί είναι νωρίς ακόμη, είναι γεγονός πως η ενέργεια του είναι ενεργή και σε σπρώχνει προς επιτεύξεις και νέα κατορθώματα. Σήμερα υποστηρικτικά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να σταθείς στις βαθύτερες σου ανάγκες και μέσω γνωριμιών και κοινωνικών επαφών να προχωρήσεις τα όνειρα σου. Δώσε την απαραίτητη σημασία σε άτομα που πραγματικά έχουν ήδη δείξει τις ικανότητές τους και με οποιονδήποτε τρόπο την θέληση να σε στηρίξουν. . .

Υδροχόος

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα να θέσεις επί τάπητος τα σχέδια σου, τις επιθυμίες σου ή την δυσαρέσκεια σου για κάτι που συμβαίνει γύρω σου. Ακόμη και αν έχεις δίκιο δεν είναι το κατάλληλο τάιμινγκ να το κάνεις αφού είναι σίγουρο πως ο λόγος που θα το έκανες θα ήταν για να βρεθούν λύσεις και απόψεις. Η μέρα σου ζητά να ασχοληθείς με πρακτικά πράγματα, να φέρεις εις πέρας το πρόγραμμα σου και να μην ενδώσεις σε προκλήσεις. . .

Ιχθύες

Σήμερα είτε μαθαίνεις κάποιο νέο όσο αφορά ένα οικονομικό θέμα που σε ενδιαφέρει είτε θα ασχοληθείς με κάτι το οποίο έχει αξία για σένα. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις, δώσε την απαραίτητη προσοχή και ενέργεια για να το ολοκληρώσεις. Είναι σημαντικό για σένα και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου μέσα από ενήλικη δράση και η ικανοποίηση που θα πάρεις στο τέλος της ημέρας θα σε ανταμείψεi

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Κάθε ζώδιο φυσικά έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει... Κάποια σε ξεγελούν με τη γοητεία τους και μπορούν να σε χειραγωγήσουν με ένα τόσο δα (ή και όχι) ψεματάκι. Είναι μανούλες στο να εφευρίσκουν ιστορίες και να καλύπτουν μεθοδικά τις βλακείες που κάνουν. Όλοι θα πούμε μικρά αθώα ψεματάκια μια φορά στη ζωή μας αλλά αυτοί οι 5 έχουν Master στο να μας αποπροσανατολίζουν με φυσικό χάρισμα.

Δίδυμος

Επάξια στην πρώτη θέση της λίστας είναι το ζώδιο που αλλάζει ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Οι ίδιοι θα σου πουν ότι δεν λένε ψέματα, αλλά ότι αλλάζουν την αλήθεια (πόσο βολικό ε;). Το καλό με τους Διδύμους όμως είναι ότι θέλουν να έχουν καλή σχέση με όλους και θα σε στηρίξουν, αρκεί να μην τους πετύχεις σε δύσκολη μέρα. Που είναι πολλές μέσα στο μήνα.

Καρκίνος

Δεν τους το’χεις, αλλά δε λένε πάντα την αλήθεια. Σε ξεγελούν με την ευαισθησία και τη μελούρα τους, αλλά μην ξεχνάς ότι ο κάβουρας βαδίζει πάντα πλαγίως. Όσο εύκολα θα σου ανοιχτούν και θα σου μιλήσουν για τα παιδικά τραύματά τους, άλλο τόσο εύκολα θα αποκρύψουν αλήθειες και πληροφορίες που δεν τους συμφέρουν και ίσως τους εκθέτουν.

Λέων

Δεν το κάνει για να σε κοροιδέψει βρε κουτό, αλλά για να προστατεύσει το σημαντικό Εγώ του. Αν έχει μία κακή ημέρα, μπορεί να σου πει τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αλλά αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, θα σε χειραγωγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώσει ανώτερος. Απλώς δεν είναι καλός στα ψέματα γιατί αποφεύγει την οπτική επαφή.

Ζυγός

Ισορροπία είναι το μότο του και αν νιώσει ότι την χάνει, ε, θα αλλάξει λίγο την αλήθεια. Κυρίως όμως το κάνει για να αποφύγει τη σύγκρουση και όχι με κακή πρόθεση. Φοβάται δηλαδή ότι θα τον μαλώσεις και δεν αντέχει με τίποτα τις εντάσεις.

Σκορπιός

Αν φτάσει στο σημείο να πει ψέμα, θα το κάνει τόσο καλά που θα είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Θα δημιουργήσει μακροσκελείς ιστορίες με πολλές πληροφορίες, αλλά κάπου εκεί μπορείς να καταλάβεις αν λέει αλήθεια. Κάτι θα του έχει ξεφύγει.

Ζώδια

Σε εκνευρίζουν και όχι μόνο δεν το καταλαβαίνουν, αλλά θεωρούν ότι φέρονται και άψογα…

Δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά αυτά τα ζώδια για να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Είναι στην φύση τους να προκαλούν νεύρα και θυμό στους γύρω τους, χωρίς καν τα ίδια να έχουν αντιληφθεί τι έχουν κάνει ή τι έχουν πει… Τους βγαίνει… αυθόρμητα αυτή η συμπεριφορά, η οποία όμως κάνει τους γύρω τους τούρμπο. Δεν λέμε ότι έχουν κάποια κακή πρόθεση ή ότι το έχουν βάλει σκοπό να «τρελάνουν» τον περίγυρό τους, ωστόσο το… αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

ΛΕΩΝ

Νομίζει ότι είναι γλυκούλης και χαριτωμένος και ότι ξετρελαίνει τους γύρω του. Λάθος! Τους… τρελαίνει. Ο Λέοντας θεωρεί ότι έχει το αλάθητο και πως ό,τι και να κάνει, θα του συγχωρεθεί. Είναι εγωιστής, αγενής και εγωκεντρικός τις περισσότερες φορές. Εμείς τα βλέπουμε βέβαια όλα αυτά, όμως δυστυχώς για εκείνον, αυτός θεωρεί ότι είναι… αξιαγάπητος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο τύπος που θα σε παρατήσει εύκολα, αν βρει κάτι καλύτερο να κάνει ή αν του προτείνουν κάτι πιο ενδιαφέρον για τα δικά του γούστα. Μπορεί εσύ να τον έχεις καλέσει και να τον περιμένεις να εμφανιστεί κι αυτός να μην μπει καν στον κόπο να σου πει πως… δεν θα έρθει γιατί κάτι του προέκυψε. Κάνει ότι εκείνος θέλει για να περάσει καλά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν θα τα βάλει ποτέ με κανέναν. Δεν τσακώνεται. Αρνείται… Δεν θα μπει στην διαδικασία να σου πει ότι δεν θέλει να πάρει μέρος στα σχέδιά σου ή ότι δεν θέλει να σε ακολουθήσει σε κάτι. Θα κάνει αυτό που κάνει καλύτερα από τον καθένα. Θα πει ψέματα για να αποφύγει την όποια σύγκρουση. Φοβάται ότι θα τον κατηγορήσεις και για να την «βγάλει λάδι» θα καταφύγει στο ψέμα ή μπορεί και να μην πει τίποτα απολύτως και να σε αφήσει να τσακώνεσαι μόνος/η σου.

ΚΡΙΟΣ

Θα ακούσει τι έχεις να του πεις, αλλά έχει ήδη πλάνα στο μυαλό του, οπότε δεν θα σε πάρει και τόσο σοβαρά. Θα σε αγνοήσει με λίγα λόγια. Θα κάνει αυτό που εκείνος θέλει και έχει στο νου του. Δεν θα συμβιβαστεί και δεν θα αλλάξει το πρόγραμμά του για κανέναν. Αν θες, τον ακολουθείς εσύ, αλλιώς… ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν βάλει κάτι στο μυαλό του, ο κόσμος να χαλάσει, θα το πραγματοποιήσει. Αν έχεις κάποια ιδέα, θα την ακούσει, θα την επεξεργαστεί και στο τέλος θα κάνει το δικό του. Θέλει να παίζει δίκαια και στο δικό του μυαλό θεωρεί ότι είναι καλύτερο να ακούς και να είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και προτάσεις. Ωστόσο, όταν έρθει η στιγμή, θα κάνει αυτό που εκείνος έχει σκεφτεί και θα περιμένει από εσένα να επικροτήσεις την απόφασή του, χωρίς την παραμικρή δυσαρέσκεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποτέ δεν παίρνει στα σοβαρά τα πλάνα των άλλων και ούτε και πρόκειται να το πάρει ποτέ. Όταν ο Δίδυμος έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του, θα το ακολουθήσει, αλλά δεν θα κάνει τίποτα άλλο. Δεν θα τον ακούσεις ποτέ να συμφωνεί να κάνετε κάτι που θες εσύ. Εκτός και αν ταυτίζεται με αυτό που είχε στο μυαλό του. Οπότε το πράγμα αλλάζει. Δεν θα πάρεις ποτέ αυτό που θέλεις από έναν Δίδυμο. Δεν θα ακολουθήσει τα σχέδιά σου. Θα στα ανατρέψει ή θα σε καπελώσει.

 Athensmagazine.gr

ΖΩΔΙΑ

Ο Ήλιος δεν έχει να κάνει μόνο με τη δημιουργική έκφραση αλλά και με την αγάπη, το φλερτ, τον έρωτα. Αυτές τις ημέρες, κυρίως σήμερα και αύριο ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα συνδέονται δυσαρμονικά οπότε η ανάγκη να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας γίνεται πραγματική ανάγκη και όχι απλά επιθυμία. Ο Ποσειδώνας είναι το όχημα το οποίο μας προσφέρει μια διέξοδο για αισθησιακή και συναισθηματική θεατρικότητα. Οπότε μαζί με τον Ήλιο μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με ένα “χιουμοριστικό παιχνίδι της μοίρας”, με χαοτικές ποιότητες και καταστάσεις ή πράγματα που έχουμε επιλέξει να απωθήσουμε από τις ζωές μας.

Κριός

Είναι μια κατάλληλη στιγμή να εκτιμήσεις την κατάσταση που ζεις αυτή την περίοδο. Να αναλογιστείς τον βαθμό θυματοποίησης ή αντιθέτως αν έχεις λειτουργήσει ο ίδιος/η ίδια υπερεγωτικά ή χειριστικά προς τους άλλους. Τώρα μπορείς να το συνειδητοποιήσεις και να αλλάξεις πιθανόν στάση. Η διαίσθηση σου είναι ενεργή και νιώθεις τους ασυνείδητους ρυθμούς πολύ έντονα. Μπορείς να ξεφύγεις από την πραγματικότητα μέσω ονειροπόλησης και της ενεργής σου φαντασίας σήμερα. .

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να είσαι περισσότερο ανοιχτός/ή στους εξωτερικούς κραδασμούς. Μπορείς να νιώσεις οτιδήποτε γίνεται γύρω σου συνειδητά ή ασυνείδητα και να δράσεις ανάλογα. Ζητάς μια σύνδεση πιο ουσιαστική ωστόσο χρειάζεται και εσύ να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια όταν βρίσκεσαι μέσα σε ομάδες ανθρώπων. Μπορούν να σου δείξουν επίσης τον τρόπο να κάνεις μεγαλύτερα όνειρα από αυτά που κάνει στο σήμερα. Σήμερα έχεις την δυνατότητα να είσαι στην υπηρεσία φίλων και ανθρώπων που νοιάζεσαι και αγαπάς. . .

Δίδυμοι

Υπάρχει ένα ονειρικό ταξίδι που σου ανοίγεται μπροστά αυτές τις ημέρες αλλά τα φώτα της ομίχλης θα πρέπει να είναι αναμμένα λόγω της νεφελώδης κατάστασης που επικρατεί με την δυσαρμονική σχέση Ήλιου/Ποσειδώνα. Είναι στιγμή για μεγάλα όνειρα αλλά δεν υπάρχει η υπόσχεση της υλοποίησης και της διάρκειας αν δεν αντιλαμβάνεσαι τις ρεαλιστικές πλευρές των θεμάτων που σε απασχολούν. Ο Δίας μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και υπόσχεται να υλοποιήσει οτιδήποτε για το οποίο εργάζεσαι εντατικά ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι με κάποιον τρόπο. . .

Καρκίνος

Η πλανητική δυναμική του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σχετίζεται για σένα κυρίως με θέματα σπουδών, οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό ή κάτι περισσότερο πνευματικό. Εκεί χρειάζεται να «πασπαλίσεις» με μαγεία την δραστηριότητά σου. Αυτή την στιγμή φαίνεται πως είσαι αρκετά σίγουρος για τον εαυτό σου και τους περιορισμούς που έχεις και αυτό είναι καλό γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείς να δράσεις μειώνοντας το ποσοστό της αποτυχίας και της απογοήτευσης. . .

Λέων

Η πλανητική δυναμική του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σχετίζεται για σένα κυρίως με θέματα σπουδών, οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό ή κάτι περισσότερο πνευματικό. Εκεί χρειάζεται να αφοσιωθείς και παρόλο τις αντιξοότητες που συναντάς στο δρόμο σου να χρησιμοποιήσεις την φαντασία και τα ταλέντα σου για να είσαι πάνω από τις περιστάσεις. Μόνο μέσω της δημιουργικότητας και της ενεργητικής φαντασίας σήμερα μπορείς να πάρεις ικανοποίηση. . .

Παρθένος

Είναι γεγονός πως λατρεύεις την τελειότητα και σήμερα μπορεί να αναζητήσεις το ίδιο και από τις σχέσεις σου. Είτε πρόκειται για τον/την σύντροφο σου είτε φίλους είτε συνεργάτες μπορεί να απογοητευτείς αν οι προσδοκίες σου είναι πολύ μεγάλες σήμερα. Κράτα μικρό καλάθι και μην ενδώσεις σε μεγάλες υποσχέσεις. Μπορείς να στηρίξεις ότι αγαπάς χωρίς αντάλλαγμα αλλά πρέπει να σου είναι απόλυτα συνειδητό. . .

Ζυγός

Η πλανητική δυναμική του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σχετίζεται για σένα κυρίως με εργασιακά θέματα και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου. Σήμερα χρειάζεται αλλαγή οπτικής ώστε να πάρεις χαρά μέσα από αυτούς τους τομείς. Έχεις την δυνατότητα να δώσεις τις υπηρεσίες σου όπου και όπως μπορείς και σου ζητείται αλλά καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή για τυχόν λάθη είτε από απροσεξία είτε από λάθος εκτίμηση. . .

Σκορπιός

Θέματα δημιουργικότητας κινητοποιεί η σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα με κέντρο εσένα. Ευκαιρίες σήμερα δίνονται ώστε να βρεις τρόπους που θα δημιουργήσεις την «μαγεία» σε ένα δημιουργικό επιχείρημα. Έχεις έναν ισχυρό καλλιτεχνικό χαρακτήρα, με τη δυνατότητα δημιουργίας μέσω της διαίσθησης. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες πριν έρθει το τελικό αποτέλεσμα και καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτός/ή σε αυτό το ενδεχόμενο. Προσοχή στις σχέσεις με τα παιδιά σήμερα. . .

Τοξότης

Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες από τα παιδικά σου χρόνια ή καταστάσεις τις οποίες θεωρείς ή θεωρούσες ειδυλλιακές αλλά δεν είναι σίγουρο πως βλέπεις όλη την αλήθεια. Επίσης μια αίσθηση απώλειας είναι πιθανό να υπάρχει γύρω από τα προσωπικά σου θέματα ή έχεις έντονη την ανάγκη να αποδράσεις με κάποιον τρόπο από κάτι που συμβαίνει στην ζωή σου αυτή την στιγμή. Ότι και αν συμβαίνει στο προσωπικό σου σενάριο καλό θα ήταν να αφήσεις λίγες μέρες πριν πάρεις σημαντικές τελεσίδικες αποφάσεις. . .

Αιγόκερως

Σήμερα και αύριο οι μέρες είναι θετικές γιατί θα έχεις την ικανότητα να επικοινωνείς πιο απλά, λιτά, αφήνοντας περισσότερο μια φιλοσοφική απόχρωση στα μηνύματα σου. Αν είσαι καλλιτέχνης ή συγγραφέας είναι η ιδανική στιγμή να οραματιστείς ένα καινούργιο εγχείρημα. Ωστόσο γενικότερα υπάρχει μια νοητική σύγχυση για πολύ πρακτικά θέματα και ενασχολήσεις σήμερα και καλό θα ήταν να ασχοληθείς με κάτι περισσότερο αφηρημένο ή κάτι που δεν θέλει μεγάλη συγκέντρωση και δεν θα σε καθηλώσει. . .

Υδροχόος

Ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα σήμερα και αύριο σε βοηθά να ενσωματώσεις αυτή την πλανητική επιρροή αισθησιασμού σε ότι έχει αξία για σένα. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να μην είσαι απόλυτα ρεαλιστικός/ή όσο αφορά την αυτό-εκτίμηση σου όπως επίσης υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει έλλειψη σαφήνειας γύρω από τα χρήματα και τα υπάρχοντα σου. Είναι πολύ ευνοϊκή στιγμή να συνδέσεις τις νομισματικές σου αξίες με τις πνευματικές αξίες ή/και τις αξίες της καρδιάς. . .

Ιχθύες

Η σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο και μπορεί να βιώσεις έντονη λαχτάρα να συγχωνευτείς με κάτι περισσότερο ρομαντικό, κάτι πιο πνευματικό ή αφηρημένο. Η ανάγκη σου να βρεθείς με ανθρώπους ή σε επαφή με την ίδια σου την Ψυχή σε ένα επίπεδο όπου η ποιότητα και η μορφή έκφρασης, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης να έχει υπερβατικό και εκστατικό χαρακτήρα θα είναι έντονη. 

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Ο Χείρωνας, ο πλανήτης που είναι συνδεδεμένος με τον πόνο, την θεραπεία και την επούλωση ξεκινά την ορθή του πορεία. Από τις 9 Ιουλίου ήταν ανάδρομος προτρέποντας μας να στρέψουμε την προσοχή μας προς τα μέσα και την θεραπεία των πληγών που μας κρατούν καθηλωμένους σε παλαιά μοτίβα. Από σήμερα έως τις 19 Δεκεμβρίου περίπου επιβραδύνει ώστε να μπει σε ορθόδρομη κίνηση και είναι από εκείνες τις στιγμές που σε αυτό το διάστημα είναι αρκετά δυνατή η ενέργεια του. Η εστίαση στην αυτό-φροντίδα και την επούλωση είναι σημαντική και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μας φέρει σε επαφή με αυτή την ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 5 μηνών είχες την ευκαιρία να αναλογιστείς /επανεξετάσεις /αναθεωρήσεις οτιδήποτε σε πληγώνει, ζητώντας να βρεθούν λύσεις. Ο Χείρωνας λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ Κρόνου και Ουρανού δηλαδή γεφυρώνει τις βάσεις και τις δομές της ζωής μας με το νέο, το καινούργιο, αυτό το όποιο θα μας δώσει τη νέα φλόγα στη ζωή (δίνοντας τις ανάλογες προκλήσεις για να το πετύχουμε).

Με τις διελεύσεις του Χείρωνα είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε μόνοι, να ξεκαθαρίσουμε θέματα σχετικά με το τί πιστεύουμε τόσο στον εσωτερικό εαυτό μας όσο και έξω από εμάς, στον ευρύτερο κόσμο. Να αναγνωρίσουμε τί είναι πραγματικά ανθεκτικό σχετικά με τον χαρακτήρα μας. Οι στιγμές αυτές είναι πρόκληση διότι ο άνθρωπος έχει μάθει να δουλεύει συνεταιρικά. Αλλά τώρα μας ζητείται να βγούμε απ την αγέλη, να ψάξουμε την προσωπική μας γνησιότητα, καλούμενοι να παραδώσουμε μια πτυχή του εαυτού μας με αντάλλαγμα ενός νέου τρόπου ύπαρξης.

Ο Χείρωνας όσο αφορά τον μύθο του ήταν ικανός σχεδόν σε όλα και δίδασκε πρακτικές ικανότητες όπου οι ήρωες χρειαζόντουσαν για να ολοκληρώσουν τις αναζητήσεις τους. Οι Θεοί πήγαιναν τα παιδιά τους σε αυτόν για να τα διδάξει και να τους εκπαιδεύσει.

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που η αστεροειδής τροχιές τους είναι ανάμεσα στον Άρη/Δία, ο Χείρωνας είναι ένα Υδροχοίσιο ουράνιο σώμα όπου αιχμαλωτίζει όχι μόνο την “επανεφεύρεση” από τις Ουράνιες διαστάσεις του συμβολισμού του, αλλά και με τον ίδιο τρόπο αιχμαλωτίζει την “απομόνωση” από την πλευρά του Κρόνου.

Ένας σιωπηλός δυναμισμός σαν μια γέφυρα του ουράνιου τόξου ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον και αν και είναι βαθιά συνδεδεμένος με τα ζητήματα της κοινωνίας, έρχεται από την αντίθετη πλευρά ζητώντας να πειραματιστούμε με τη δική μας ικανότητα και προθυμία να θεραπευτούμε απ τις πληγές μας.

Τον Χείρωνα τον νιώθεις εκεί που ένα συγκεκριμένο μοτίβο επαναλαμβάνεται στη ζωή σου, χωρίς να αλλάζει. Εκεί που εκπαιδεύεις, συμπαραστέκεσαι, συναισθάνεσαι τους άλλους, γιατρεύοντας ουσιαστικά εσένα τον ίδιο. Εκεί που ενστικτωδώς αλλάζεις πορεία όταν δεν λειτουργεί ο παλιός ο δρόμος.

Σε αυτά τα σημεία οτιδήποτε κάνεις, πρέπει να το κάνεις μόνος, με ταπεινότητα και υπόσχεται ότι θα αφουγκραστείς ξανά.

Για τους Κριούς, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Ο Χείρωνας σε βοηθά να βρεις την άκρη του κουβαριού σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ανεξαρτησία και αυτονομία. Η ανάγκη σε αυτούς τους τομείς γίνεται έντονη για τις επόμενες ημέρες και η αυτό-έκφραση είναι σημαντική. Ακόμη και αν νιώθεις την ανάγκη να αποσυρθείς και να περάσεις μόνος/η σου λίγο χρόνο είναι αποδεκτό αρκεί να μην φύγεις από τον στόχο σου αλλά να είναι ένας χρόνος παραγωγικός με σκοπό να βρεις τρόπους να καλλιεργήσεις τον εαυτό σου. . .

Για τους Ταύρους, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Κρυμμένοι φόβοι μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε μια πλημμύρα συναισθημάτων. Τα όρια μπορεί να είναι θολά και είναι σίγουρο πως θα αισθανθείς πολύ καλύτερα αν δεν συμμετέχεις σε δραστηριότητες που απαιτούν πολλή ψυχική ενέργεια από εσένα τις επόμενες ημέρες. Η ανιδιοτελή υπηρεσία είναι ο τρόπος που θα σε βοηθήσει να κάνεις σχέδια και όνειρα. . .

Για τους Διδύμους, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Η διέλευση του Χείρωνα κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με φιλίες, την σχέση σου με μεγάλες ομάδες ανθρώπων και γενικότερα την κοινωνικότητα σου. Οι ελπίδες και τα όνειρα σου τώρα γίνονται πιο έντονα με μια αίσθηση του επείγοντος. Τις επόμενες ημέρες θα βοηθηθείς ώστε να βρεθούν τρόποι που θα σε κάνουν να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σου σε αυτούς τους τομείς. . .

Για τους Καρκίνους, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Τις επόμενες ημέρες η ορθοδρόμηση του Χείρωνα εστιάζεται κυρίως σε θέματα που αφορούν γενικότερα την δημόσια ζωή σου. Η στάση σου στην κοινωνία, η σταδιοδρομία σου, η κοινωνική σου θέση, όπως επίσης πιθανά να κινητοποιηθεί η σχέση σου με την μητέρα σου με κάποιον τρόπο. Η ανάγκη σου να αναγνωριστεί η δουλειά σου και τα επιτεύγματα σου αυτή την στιγμή είναι σημαντική και η πρόκληση θα είναι να βρεθούν τρόποι να νιώσεις ασφάλεια μέσω της κοινωνικής σου θέσης και καριέρας. . .

Για τους Λέοντες, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Αυτή την στιγμή ο Χείρωνας σε βοηθά να κατανοήσεις οτιδήποτε αφορά την υψηλότερη μάθηση. Είτε αυτό καλύπτεται από ακαδημαϊκά θέματα και προγράμματα, μακρινά ταξίδια και πολιτισμούς είτε από την φιλοσοφική υπόσταση των πραγμάτων. Νομικά θέματα επίσης αν υπάρχουν σε εκκρεμότητα θα μπορούσαν να κινητοποιηθούν από τον Χείρωνα τις ερχόμενες ημέρες ή οτιδήποτε σχετίζεται με την εκπαίδευση μέσω μιας διαδρομής εσωτερικής πορείας. . .

Για τους Παρθένους, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Η ορθοδρόμηση του Χείρωνα σε βοηθά να κατανοήσεις τους κύκλους της ζωής. Τις επόμενες ημέρες θα είσαι περισσότερο ευαίσθητος/η στις συναισθηματικές υπόγειες καταστάσεις που κινητοποιούνται από εξωτερικά γεγονότα. Επίσης πιθανά θα κινητοποιηθούν θέματα που σχετίζονται με την υποστήριξη που λαμβάνεις από άλλους ανθρώπους. Ο Χείρωνας θα σε βοηθήσει να κάνεις μια προσωπική αναγέννηση, έναν μετασχηματισμό σε έναν τομέα που το έχεις ανάγκη. . .

Για τους Ζυγούς, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Η διέλευση του Χείρωνα στον Κριό, απέναντι από το ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει σε ότι αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει έντονη η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον άλλον και να ειπωθούν πράγματα τα οποία θα σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα, με ειλικρίνεια και ωριμότητα. Βοήθησε σε αυτή την διεργασία που καλείσαι να κάνεις με σθένος και χωρίς φόβο. . .

Για τους Σκορπιούς, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Η καθημερινή σου εργασία και ρουτίνα αλλάζει και ο Χείρωνας ζητά την προσοχή σου σε αυτόν τον τομέα. Η εστίαση στην υπηρεσία που δίνεις και οι καθημερινές σου συνήθειες κινητοποιούνται ώστε να βρεις νέους τρόπους να γεμίσεις το ρεζερβουάρ και να νιώσεις πραγματικά επιθυμητικός/ή. Επίσης θέματα υγείας δεν πρέπει να παραμεληθούν καθώς και οτιδήποτε αφορά την φυσική σου κατάσταση. . .

Για τους Τοξότες, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Η ορθοδρόμηση του Χείρωνα κινητοποιεί θέματα που αφορούν την δημιουργία για σένα. Οι καλλιτεχνικές σου αναζητήσεις, χόμπι, παιδιά, φλερτ και οποιαδήποτε δημιουργική αυτό-έκφραση αυτή την στιγμή είναι στο προσκήνιο. Η αυτό-εκπλήρωση έρχεται από τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που θα κάνεις σε αυτούς τους τομείς και ο Χείρωνας θα είναι βοηθητικός. . .

Για τους Αιγόκερους, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Ο Χείρωνας με την ορθοδρόμηση του κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, γενικότερα την ιδιωτική σου ζωή. Μια κατάσταση σε αυτόν τον τομέα χρειάζεται την προσοχή σου και ο Χείρωνας τις επόμενες ημέρες μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστεί ακόμη και αν αυτό χρειάζεται να γίνει μέσα από ένα είδος αγωνίας ή να έρθεις σε επαφή με βαθύτερα θέματα. . .

Για τους Υδροχόους, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Επικοινωνιακά θέματα κεντρίζει ο Χείρωνας. Οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς, το άμεσο περιβάλλον και τα μικρά/κοντινά ταξίδια τις επόμενες μέρες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα τώρα μπορεί να διευθετηθεί ώστε να μπορέσεις να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και τα μηνύματα σου με περισσότερη ευχέρεια και έχοντας μεγαλύτερη ανταπόκριση. . .

Για τους Ιχθύες, ζώδιο ή Ωροσκόπο

Θέματα αξιών κινητοποιεί η ορθοδρόμηση του Χείρωνα. Τις επόμενες ημέρες οτιδήποτε εκτιμάς περιλαμβάνοντας τις φυσικές κατοχές και τα χρήματα θα κινητοποιηθούν ώστε να επιλυθούν τυχόν προβλήματα ή να βρεθούν λύσεις ώστε να είναι περισσότερο συμβατά με τις επιθυμίες σου. Επίσης θα σε βοηθήσει σε θέματα που αφορούν την αυτό-εκτίμηση σου και τον αυτό-σεβασμό.

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων συναντά τον Ποσειδώνα και μας χαρίζει απλόχερα την επαφή με τα βαθύτερα μας συναισθήματα και τις κρυμμένες επιθυμίες και όνειρα μας. Ο Δίας πια στον Αιγόκερω δίνει την υπόσχεση πως αν μπορούμε να φτιάξουμε γερά θεμέλια και έχοντας την διάθεση να δουλέψουμε ενήλικα, η πραγματοποίηση των ονείρων μας είναι μια πραγματικότητα.

Κριός

Η Άνοιξη μπορεί να έρθει νωρίτερα για σένα και να μπορέσεις να δώσεις σχήμα στα όνειρα σου τώρα. Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα ενισχύει την θέληση σου και η ενέργεια είναι δυνατή. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι στόχοι σου να έχουν ένα ρεαλιστικό υπόβαθρο. Ακόμη και αν οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι αρκετά στο σήμερα, δώσε ώθηση και ενέργεια και θα δεις πως όλα είναι εφικτά τώρα ειδικά με τον Δία στον Αιγόκερω. . .

Ταύρος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα παίρνει όμορφες, απαλές αποχρώσεις. Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα υπόσχεται πως κάπου εκεί έξω βρίσκεται η βοήθεια που ζητάς να έρθει στην ζωή σου και σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες. Φίλοι, συνάδελφοι και ομοϊδεάτες με κάποιον τρόπο είναι παρόντες και είναι σίγουρο πως τώρα μπορείς να σκεφτείς τρόπους και να κάνεις όνειρα τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν. . .

Δίδυμοι

Η εργασία σου, η κοινωνική σου εξέλιξη και η καριέρα σου είναι θέματα που κινητοποιούνται σήμερα με μια διαφορετική χροιά από ότι συνήθως. Ο Δίας στον Αιγόκερω συνδυαστικά με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες ανοίγουν νέους ορίζοντες, δημιουργούν νέες επιθυμίες και σε βάζουν στην διαδικασία να επιθυμήσεις κάτι πολύ μεγάλο και φαινομενικά ακατόρθωτο στα μάτια πολλών ανθρώπων σε αυτούς τους τομείς. . .

Καρκίνος

Πολλά πράγματα αλλάζουν στην ζωή σου με τον Δία στον Αιγόκερω ή τουλάχιστον μπαίνουν σε προτεραιότητα προς την όποια αλλαγή. Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα κινητοποιεί την ανάγκη να εμπλουτίσεις την ζωή σου με νέα κινητήρια δύναμη όπως επίσης είναι πολύ έντονη η ανάγκη σου να αποσυρθείς σε κόσμους όπου τίποτα και κανένας δεν μπορεί να χαλάσει την ηρεμία σου. Μπορείς σήμερα να το κάνεις αρκεί να σου είναι συνειδητό πως αύριο επιστρέφεις στους ενήλικους στόχους σου. . .

Λέων

Βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα που σχετίζονται είτε με γονείς και συγγενικά σου πρόσωπα είτε αφορά ένα δικό σου προσωπικό θέμα που σε απασχολεί έντονα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθεις αντιμέτωπος/η με αυτό που σε φοβίζει και το πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις προς την επίλυση του όποιου προβλήματος. Έχεις το απαραίτητο σθένος, κυρίως ψυχικά, να το κάνεις. . .

Παρθένος

Σήμερα είναι ιδανική μέρα να έρθεις σε επαφή με οτιδήποτε αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Ανεξάρτητα την διάθεση και τις δυνάμεις σου είναι μια ευνοϊκή μέρα για να θέσεις τα θέλω σου επί τάπητος. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις τον απαραίτητο σεβασμό κυρίως σε σένα και τις προσωπικές σου ανάγκες και αυτό είναι το σημαντικότερο. Οποιαδήποτε κατάσταση είναι στον αέρα ή νιώθεις πως χρειάζεται βελτιώσεις σήμερα μπορείς με σύνεση και αγάπη να προσπαθήσεις να επαναφέρεις την ισορροπία. . .

Ζυγός

Η θέληση είναι αυτή που μπορεί να μετακινήσει τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο σου και σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σου δείχνει τον τρόπο να το πετύχεις. Ο Δίας στον Αιγόκερω πια σου υπόσχεται πως οτιδήποτε σκέφτεσαι, το οποίο έχει ενήλικη υπόσταση και είσαι διατεθειμένος/η να δουλέψεις σκληρά, θα γίνει σίγουρα δικό σου. Το απαραίτητο σθένος το διαθέτεις, το μόνο που πρέπει να βρεις είναι την κρυμμένη επιθυμία μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητά σου. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα ανοίγει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπροστά σου. Τώρα μπορείς να επιλέξεις την απόχρωση που θέλεις, εκείνη που ταιριάζει σε αυτό που θέλεις να κάνεις και ποθείς. Μπορεί να σου δώσει όλες τις εναλλακτικές για να το φτάσεις. Πέρα από οποιουσδήποτε περιορισμούς, μακριά από προκαταλήψεις. Μόνο με σθένος και αγάπη για το αντικείμενο. . .

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα φέρνουν ιδέες και λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με τον σπίτι σου, την οικογένεια σου και γενικότερα την ιδιωτική σου ζωή. Μπορείς να νιώσεις γαλήνη και ευημερία μέσα σε μια αγκαλιά ή μπορείς να δημιουργήσεις εσύ σήμερα τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να έρθουν στην ζωή σου. Η ευελιξία και η διορατικότητα είναι τα κλειδιά για μια όμορφη, ευχάριστη μέρα. . .

Αιγόκερως

Είναι στο χέρι σου ποια οδό επικοινωνίας θα επιλέξεις όπως επίσης ποια μηνύματα θέλεις να περάσεις στους γύρω σου σήμερα. Η ευελιξία μπορεί να μην είναι στα στάνταρ σου αλλά σήμερα σου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Σκέψου τι θέλεις να κάνεις και πώς να κινηθείς. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τους τολμηρούς αν τα κίνητρα έχουν ενήλικη υπόσταση. . .

Υδροχόος

Προσωπικές αξίες ή οικονομικά θέματα σήμερα μπορεί να σε απασχολήσουν. Δεν είναι η ιδανική μέρα να πάρεις τελικές αποφάσεις, καλύτερα να το κάνεις από αύριο αλλά αυτή την στιγμή μπορείς να δεις όλες τις δυνατότητες και προοπτικές που έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Είναι σίγουρο πως χρειάζεται να βάλεις προσωπική δουλειά για να φέρεις την αλλαγή ή την καλυτέρευση που επιθυμείς και χρειάζεσαι. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιο σου κινητοποιεί πολλά προσωπικά σου θέματα και σε σπρώχνει να σταθείς στο κύριο θέμα αφήνοντας τις λεπτομέρειες στην άκρη. Ποίος είναι ο βασικός πυρήνας, τι είναι αυτό που κινεί τα νήματα, από τι εξαρτάται το αποτέλεσμα αυτού του θέματος που έχεις στο μυαλό σου, είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις σήμερα. Είναι σίγουρο πως η λύση βρίσκεται πολύ κοντά

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο ψυχαναγκαστικά ζώδια
Η ζωή τους είναι γεμάτη εμμονές και «κολλήματα».

astrology.grastrology.gr

Τα ζώδια αυτά θέλουν να έχουν τον έλεγχο στην ζωή τους και αν για κάποιο λόγο νιώσουν πως δεν τον έχουν τότε χάνουν την Γη κάτω από τα πόδια τους. Ο ψυχαναγκασμός ανήκει στις αγχώδεις διαταραχές και χαρακτηρίζεται από την παρουσία ιδεοληψιών ή έμμονων ιδεών. Τα άτομα αυτά επαναλαμβάνουν μια σειρά από δραστηριότητες ή μένουν «κολλημένα» σε απόψεις, εικόνες και ορμές που φυσικά τους προκαλούν αναστάτωση.

Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για σένα αναφέρονται στην Ανάλυση του Γενέθλιου Χάρτη σου. Παράγγειλέ την Τώρα και μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι το πρώτο ζώδιο στην σχετική λίστα και ίσως το πιο… ψυχαναγκαστικό από όλα. Η Παρθένος έχει εμμονή με την τελειότητα και όχι μόνο. Στη ζωή της, θέλει να έχει ένα πρόγραμμα και μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Αναστατώνεται πολύ άσχημα, αν κάποιος ή κάτι ανατρέψει το πρόγραμμά της. Είναι άνθρωπος της λεπτομέρειας τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Αν κάτι δεν είναι όπως το θέλει, τότε διαταράσσεται ψυχολογικά και έχει ξεσπάσματα, ακόμα και με υστερίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή του, αυτό είναι ο Αιγόκερως. Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις, οι αλλαγές ή οι ανακατατάξεις. Βάζει πρόγραμμα σε ό,τι κάνει και αν για κάποιο λόγο αυτό ανατραπεί, τότε ανατρέπεται και όλη του η ζωή. Θέλει να ξέρει πού βρίσκεται και πού πατάει και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Δεν ανέχεται οτιδήποτε ανοργάνωτο, τσαπατσούλικο ή πρόχειρο. Όλα αυτά τα στοιχεία τα βγάζει τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στην επαγγελματική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι ο άρχοντας της εμμονής. Έτσι και του «σφηνωθεί κάτι στο μυαλό, δεν υπάρχει περίπτωση να του το βγάλει κανείς. Θα κάνει αυτό που θέλει και θα επικεντρώσει όλες του τις δυνάμεις στον στόχο του, μέχρι να τον πετύχει. Δεν αλλάζει συνήθειες ή την καθημερινότητά του και λατρεύει την ρουτίνα που ο ίδιος έχει χτίσει όλα τα χρόνια της ζωής του. Επιζητά την τελειότητα και «τρώει» μεγάλα κολλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι ίσως το ζώδιο που μπορεί να σε στείλει εύκολα στον γιατρό, λόγω των ψυχαναγκασμών του. Είναι αναποφάσιστος και χάνει την μπάλα εύκολα. Δεν μπορεί να επιλέξει τι θέλει να κάνει και έτσι έχει ξεσπάσματα. Στην υπερβολή του, γίνεται υστερικός γιατί νιώθει ότι ο κόσμος όλος γύρω του καταστρέφεται. Και δεν χρειάζεται να του έχει συμβεί κάτι σοβαρό για να το πάθει αυτό. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα φορέσει, με αποτέλεσμα να αργήσει στο ραντεβού του και μετά να αναστατωθεί και να επικρατεί σύγχυση στο μυαλό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος εκφράζει τον ψυχαναγκασμό του σε συναισθηματικό επίπεδο. Θέλει μια μόνιμη επιβεβαίωση ότι τον αγαπάς. Επίσης, ανησυχεί πολύ μήπως γίνει ο… κακός της υπόθεσης σε κάποιες περιπτώσεις ή μπορεί να χρειάζεται διαρκώς μια επιβεβαίωση για το πόσο καλός και άξιος είναι. Υπεραναλύει τα πράγματα και τις καταστάσεις και εστιάζει στα αρνητικά. Είναι ανασφαλής από την φύση του και φοβάται, μήπως απογοητεύσει όσους αγαπά.

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή