Μαΐου 09, 2021

ΖΩΔΙΑ

 ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΕΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ!

Η ευελιξία, ο ορθολογισμός, ο πειραματισμός και η τάση προς την κοινωνικοποίηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων. Από σήμερα μέχρι 2 Ιουνίου με την Θεά της αγάπης και της αλληλεγγύης στο συγκεκριμένο ζώδιο θα αναζητήσουμε διαφορετικούς τρόπους σύνδεσης με τους άλλους ανθρώπους και το περιβάλλον γύρω μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, νέες δυνατότητες δίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους να περάστε τα μηνύματα και τις ιδέες σας στο άμεσο περιβάλλον σας. Μέχρι αρχές Ιουνίου εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας θα βελτιώσουν τις σχέσεις και την επικοινωνία σας.

Για τους Ταύρους, σε καλύτερο συντονισμό με το εδώ και τώρα της ζωής σας θα σας βοηθήσει να έχετε η Αφροδίτη στους Διδύμους. Μέχρι αρχές Ιουνίου οι προσωπικές σας αξίες έρχονται στην πρώτη γραμμή και νέοι βελτιωμένοι τρόποι θα βοηθήσουν τα οικονομικά σας.

Για τους Διδύμους, οι λέξεις και οι πληροφορίες που λαμβάνετε αποκτούν διαφορετικό νόημα με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Μέχρι αρχές Ιουνίου η δυνατότητα να εκφράσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας αυξάνεται όποια κατεύθυνση και αν θελήσετε να ακολουθήσετε.

Για τους Καρκίνους, εκκαθαρίσεις φέρνει η Αφροδίτη στους Διδύμους κυρίως σε βαθύτερα προσωπικά σας θέματα. Μέχρι αρχές Ιουνίου με κύριο στοιχείο την ευελιξία θα μπορέσετε να δώσετε σχήμα και νόημα στις σκέψεις σας.

Για τους Λέοντες, η Θεά της αγάπης και της αλληλεγγύης στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει νέους ανθρώπους και νέα δημιουργικά ενδεχόμενα στην ζωή σας. Μέχρι αρχές Ιουνίου διαφορετικές μορφές επικοινωνίας θα σας βοηθήσουν να απομακρυνθείτε από άκαμπτες θέσεις και πεποιθήσεις του παρελθόντος.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας θα βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων με κέντρο εσάς. Μέχρι αρχές Ιουνίου μέσα από νέες ιδέες, συνεργασίες και ανταλλαγή ιδεών θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευελιξία να εστιάσετε σε εκείνο το οποίο είναι πραγματικά παραγωγικό για εσάς.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη στους Διδύμους σπάει τα σύνορα και οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και ένα σας όνειρο. Η ικανότητά σας να βρίσκετε ισορροπίες εκεί που άλλοι αποτυγχάνουν είναι το δυνατό σας χαρτί και μέχρι αρχές Ιουνίου κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

Για τους Σκορπιούς, πολύ προσωπικά σας θέματα κινητοποιεί η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι αρχές Ιουνίου. Η ανάγκη να βγείτε από δεσμά που σας κρατούν στάσιμη/ο γίνεται εντονότερη και η ευελιξία θα είναι ο τρόπος που θα το κάνετε να συμβεί.

Για τους Τοξότες, η Θεά της αγάπης και της σύνδεσης Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων εντείνει την επιθυμία να εκφράσετε την αγάπη με πιο αμέριμνο τρόπο. Τίποτα δεν θέλετε να σας βαραίνει και μέχρι αρχές Ιουνίου μπορείτε να το πετύχετε μέσα από πιο λεπτές αποχρώσεις σύνδεσης.

Για τους Αιγόκερους, απλά καθημερινά πράγματα αυτή την στιγμή μπορούν να σας δώσουν δημιουργικές διεξόδους. Με τη Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι αρχές Ιουνίου η πίστη σε κάτι ανώτερο και μεγαλύτερο μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σας και να την κάνει περισσότερο ευχάριστη και ανάλαφρη.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη στους Διδύμους αυξάνει την πίστη σας για το ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και κάτι που θέλετε ολόψυχα. Μέχρι αρχές Ιουνίου είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος και θα μπορέσετε με ευελιξία να προσαρμόσετε τις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να παίρνετε μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Για τους Ιχθύες, νέοι τρόποι επικοινωνίας δίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι αρχές Ιουνίου κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα την ιδιωτική σας ζωή. Ακόμη και η αλλαγή σπιτιού ή μια ανακαίνιση είναι μέρος της επόμενης περιόδου.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Μιράντα Βασιλείου
Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 11 Μαΐου 2021, φέρνοντας ένα νέο ξεκίνημα σε οικονομική ζητήματα και γενικά σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας αξίες και το αίσθημα της ασφάλειας που χρειαζόμαστε. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου θα υπάρχει έντονη ανάγκη για σταθερότητα. Θα υπάρχουν αναθεωρήσεις σε προγραμματισμένα σχέδια ή στην υλοποίηση στόχων.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;
ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει κάποιες εξελίξεις που αφορούν τα οικονομικά σου. Φαίνεται πως κάτι αλλάζει στο εισόδημά σου τις μέρες αυτές, ότι ίσως να δρομολογείς μία επένδυση ή προχωράς σε μία αγοραπωλησία, που σχεδίαζες καιρό. Καλό είναι να αποφύγεις υπογραφές καινούριων συμφωνιών ή την έναρξη κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας, ενός εγχειρήματος ή επιχείρησης. Απλώς τσέκαρε διπλά όλες τις παραμέτρους στα παραπάνω και εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, για να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σε παρακινεί να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα, μέσα από το οποίο θα επιδιώξεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Πιθανόν να ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα τις μέρες αυτές, να αλλάζεις κάποια πράγματα προκειμένου να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου ή να τακτοποιείς κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα, βάζοντας μία τάξη στα εισοδήματά σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις δέχονται επίσης, μία επανεκκίνηση και ίσως να επαναπροσδιορίζεις και μέσα σου κάποια συναισθήματα ή επιθυμίες, προκειμένου να διαμορφώσεις μία νέα πραγματικότητα στα αισθηματικά σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στο 12ο ηλιακό σου οίκο, σε φέρνει πιο κοντά στη διαίσθηση και στις ανάγκες σου. Τις ημέρες αυτές ίσως νιώσεις την επιθυμία να αποστασιοποιηθείς από τις εξελίξεις στα αισθηματικά σου και να κλείσεις έναν κύκλο μέσα σου, επαναπροσδιορίζοντας τα όνειρα που έχεις για το ερωτικό σου μέλλον. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια στις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες και γενικώς να προετοιμάσεις οποιοδήποτε καινούριο διάβημα σχεδιάζεις να υλοποιήσεις παρακάτω, όσον αφορά επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε φέρνει πιο κοντά στην υλοποίηση ενός στόχου, ενός επαγγελματικού σχεδίου ή πολυπόθητου ονείρου. Τις ημέρες αυτές θα σε απασχολήσει έντονα η συμμετοχή σου σε κάποια οργάνωση ή σύλλογο και γενικώς, εντείνεται το ομαδικό σου πνεύμα και ή ανάγκη σου να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους, πλήθη και ομοϊδεάτες. Παράλληλα, ίσως συναντήσεις κάποιους παλιούς σου γνωστούς ή αποφασίσεις να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα φιλικό πρόσωπο, που η σχέση σας είχε παρουσιάσει τριγμούς. Ακόμη, δεν αποκλείεται να προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο
ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σου και το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στην καριέρα σου. Τις επόμενες μέρες φαίνεται πως κάτι αλλάζει στην επαγγελματική σου πορεία, πως ίσως να επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου με ανώτερους ή εργοδότες και πως γενικά σε απασχολούν έντονα οι φιλοδοξίες σου και οι μελλοντικές σου επιδιώξεις. Παράλληλα, ίσως να προετοιμάζεις ένα νέο εγχείρημα, που θα αλλάξει σημαντικά τη δημόσια εικόνα σου ή μία νέα ευκαιρία για δουλειά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει κάποιες εξελίξεις σε θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, σε ό,τι αφορά το εξωτερικό, αλλά και σε νομικές σου υποθέσεις. Ίσως να τακτοποιείς διαφόρων ειδών πρακτικές εκκρεμότητες αυτό το διάστημα, να σχεδιάζεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, ενώ φαίνεται πως γενικά βρίσκεσαι σε μία φάση αναδιαμόρφωσης της κοσμοθεωρίας σου και των απόψεών σου, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Οι ανάγκες και επιθυμίες σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και πιθανόν να αφήνεις πίσω σου καταστάσεις και πρόσωπα, που αδυνατούν να τις ικανοποιήσουν.
ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου και το κοινό σου ταμείο με τον/τη σύντροφό σου. Πιθανόν να αλλάζει κάτι στο εισόδημά του/της, που αναδιαμορφώνει την οικονομική σας πραγματικότητα ή να τακτοποιείς εκκρεμότητες που αφορούν δάνεια, εφορίες και οφειλές. Παράλληλα, φαίνεται πως κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα με το ταίρι σου σε θέματα συμβίωσης και πως το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται, καθώς η σεξουαλικότητά σου να είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις ημέρες αυτές. Οι αδέσμευτοι ίσως επιχειρήσουν μία επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από τα παλιά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, σε παρακινεί να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί ίσως να περνούν σε μία νέα φάση με το ταίρι τους, είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο, ενώ γενικά φαίνεται πως αναδιαμορφώνεται η καθημερινότητα μέσα στη σχέση. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως να γνωρίζουν ένα νέο πρόσωπο, που θα τους ξυπνήσει μία έντονη ανάγκη για συντροφικότητα ή πιθανόν να αποφασίζουν να προχωρήσουν παρακάτω με κάποιον/α που μπήκε πρόσφατα στη ζωή τους. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν οι συνεργασίες και ίσως υπάρξουν ανακατατάξεις στις συναδελφικές σου σχέσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει τις καθημερινές σου συνήθειες και το εργασιακό σου περιβάλλον. Καταρχάς, το σώμα σου και οι ανάγκες του θα σε απασχολήσουν έντονα τις ημέρες αυτές και ίσως να ξεκινάς κάποια νέα αθλητική δραστηριότητα ή να αλλάζεις τη διατροφή σου. Παράλληλα, ίσως να πραγματοποιείς κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις για την υγεία σου. Από την άλλη, το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθείς στη δουλειά σου, οι συναδελφικές σου σχέσεις, ο χώρος που δουλεύεις ή ακόμη και το αντικείμενό σου, ίσως δεχτούν τροποποιήσεις που αλλάζουν σημαντικά τη ρουτίνα σου
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει εξελίξεις σε ερωτικές σου υποθέσεις και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου. Τις ημέρες αυτές θα έχεις αυξημένη διάθεση να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις, να αφεθείς σε απολαύσεις και ερωτικές περιπέτειες, ενώ οι πιθανότητες να υποδεχτείς έναν νέο έρωτα στη ζωή σου είναι πολλαπλάσιες. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει, κάτι που ίσως να προέρχεται και από την ανάληψη ενός νέου εγχειρήματος στη δουλειά σου, μέσα από το οποίο εκφράζεις καλύτερα τα ταλέντα σου. Θέματα που αφορούν τα παιδιά σου, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει εξελίξεις που αφορούν το σπίτι σου. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να ανακαινίζεις τον χώρο που μένεις, να τον ανανεώνεις αισθητικά ή ακόμη και να δρομολογείς μία μετακόμιση. Γενικά, η ακίνητη περιουσία σου θα σε απασχολήσει έντονα, όπως και οι οικονομικές εκκρεμότητες που την αφορούν. Παράλληλα, σε πρώτο πλάνο έρχονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και ίσως να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή με κάποιον από τους δύο γονείς σου.
ΙΧΘΥΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, φανερώνει πως διανύεις μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδο και πως γνωρίζεις νέα πρόσωπα, που με κάποιο τρόπο βοηθούν στην υλοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Παράλληλα, ίσως να αλλάζουν οι μετακινήσεις σου, να βγάζεις δίπλωμα οδήγησης ή να προχωράς σε μία αγορά ενός μεταφορικού μέσου αυτή την εποχή. Είναι επίσης ένα καλό διάστημα για να μάθεις κάτι καινούριο, όπως μια ξένη γλώσσα, και γενικώς να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Οι σχέσεις σου με αδέρφια, με γείτονες ή στενούς σου συγγενείς, έρχονται σε πρώτο πλάνο.

https://www.zwdia24.gr/

ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου 8 ως 9/5/2021.
Ορφέας Δούκας

Καλό σαββατοκύριακο, αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι!! Το Δεύτερο Σάββατο του Μαΐου, μπορεί να φέρει ένα κλίμα απογοήτευσης στις σχέσεις, καθώς… ξεσηκώνει τα νεύρα μας προκαλώντας συγκρούσεις, όμως βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζει το τοπίο, για να φέρει εν τέλει την κάθαρση και την αναγέννηση! Παράλληλα, η Κυριακή, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στον αισθηματικό, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.
Αυτή η μέρα βοηθά στην κοινωνικοποίηση και την επικοινωνία, φέρνει νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, ενώ και οι δεσμευμένοι μπορούν να ασχοληθούν με νέες, πρωτότυπες κι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες από κοινού με το ταίρι τους, γεγονός που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά! Βεβαίως, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει χρειάζονται προσοχή, αφού η φαντασία μας αρχίζει να… ξεφεύγει και να φτιάχνουμε σενάρια που δεν ισχύουν, ενώ η καχυποψία μας ενισχύεται!
Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το Σαββατοκύριακο:
ΚΡΙΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο είσαι… ασυγκράτητος, Κριέ μου! Μπορεί η όψη του Σαββάτου να σε προβληματίζει κάπως και να μπλοκάρει την αποφασιστικότητά σου, όμως δεν θα σε εμποδίσει να απολαύσεις ένα υπέροχο, επικοινωνιακό, αισθησιακό, κοινωνικό, διασκεδαστικό και… ό,τι άλλο θες, διήμερο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σου ανανεώνεται και με το ταίρι σου θα απολαύσετε τόσο τη συντροφιά των κοινών φίλων, όσο και τις ιδιωτικές στιγμές σας, που θα είναι γεμάτες πάθος και θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα της αγάπης μεταξύ σας!

Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ποιος τη χάρη σου! Δε θα προλάβεις να βαρεθείς ούτε στιγμή, οι πολυάριθμοι φίλοι σου δε θα σε αφήσουν σε ησυχία και σαν να μην έφταναν αυτοί, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πέφτουν βροχή. Αν η επιθυμία σου είναι να μπεις κι εσύ στο… κλαμπ των δεσμευμένων, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κατάλληλο ταίρι! Αν πάλι προτιμάς την εργένικη ζωή, μην ανησυχείς! Διασκέδασέ το, κανείς δεν μπορεί να σε βάλει σε… καλούπια!
ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται καθοριστικό για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, αγαπητέ μου Ταύρε! Είναι η αρχή του τέλους για κάθε ανασφάλεια και φοβία σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Βγαίνεις από το σκοτάδι στο φως, αποκαλύπτονται μυστικά, ξεφεύγεις από την αβεβαιότητα και αρχίζεις να βάζεις τα αισθηματικά σου σε τάξη, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους αδέσμευτους!

Από την άλλη όμως ανεβάζει και τη libido σου στα ύψη και σε κάνει… ακαταμάχητο/η, τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς με την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που εκπέμπεις! Παράλληλα, η Κυριακή φωτίζει την ανάλαφρη πλευρά σου. Θέλεις να έρθεις σε επαφή με φίλους, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου, κι αυτό τελικά θα κάνεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Ένα θα σου πω: αυτό το διήμερο θα σου μείνει αξέχαστο!
ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το σαββατοκύριακο ποιος σε πιάνει, Δίδυμέ μου! Το σπίτι σου δε θα σε δει και πολύ! Μην ανησυχείς, ο… καναπές σου έχει συνηθίσει την… απουσία σου δε θα σου κρατήσει μούτρα, εσύ κοίτα να αξιοποιήσεις το πλανητικό σκηνικό για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν αυτό το διάστημα δεν έχεις κάποια σχέση. Η γοητεία και η ακτινοβολία σου δεν κρύβονται αυτές τις μέρες, μην αφήσεις το διήμερο να πάει χαμένο, τώρα μπορεί να συναντήσεις το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε συντροφεύει σταθερά για πολύ καιρό ακόμα!

Ακόμη όμως κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σου, να συναντήσετε φίλους, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή ακόμα και να κάνετε μια μικρή ανοιξιάτικη απόδραση αν έχετε τη δυνατότητα! Ό,τι και να κάνετε, να ξέρετε πως θα ανανεώσετε το δεσμό σας και θα αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ σας!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ Καρκινάκι μου, θέλω λοιπόν την προσοχή σου αυτό το σαββατοκύριακο, μην αφεθείς στα επικίνδυνα παιχνίδια της φαντασίας σου, αλλά προσπάθησε να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Και το λέω αυτό γιατί πολύ εύκολα μπορεί να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου, αν παρασυρθείς από την καχυποψία και τον παρορμητισμό που θα σε κυριεύει. Συγκρατήσου, απόφυγε τις άτοπες σκηνές ζηλοτυπίας και προσπάθησε να εκτονώσεις την έντονη ευαισθησία σου στο… κρεββάτι, γιατί εκεί μπορείς να κάνεις θαύματα!!

Αλλά και από σένα που είσαι αδέσμευτος/η θέλω προσοχή, γιατί αυτό το διήμερο θα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η και μπορεί πολύ εύκολα να εμπιστευτείς τον καθένα, που θα σου πουλήσει… παραμύθι! Κι αυτό θα φέρει σύντομα την απογοήτευση, αν τελικά αποδειχθεί… άνθρακας ο θησαυρός! Φυσικά, δεν λέω να… βουτηχτείς και στην καχυποψία, αλλά να ξέρεις πως το μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!
ΛΕΩΝ

Μεγάλο μπλέξιμο στα αισθηματικά σου αυτό το σαββατοκύριακο, αφού η φαντασία σου θα κηρύξει πόλεμο στη λογική και στην ευφυία σου, αγαπητέ Λέοντα! Η Κυριακή, ενισχύει την ευαισθησία σου, ενώ σε ωθεί να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, διαφωνίες ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η, καθώς θα αντιμετωπίζεις με καχυποψία τις κινήσεις του/της συντρόφου σου, η ανασφάλειά σου μπορεί να ξεσηκώσει τη ζήλια σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες!

Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις σχέση, θα βλέπεις κάθε νέα γνωριμία ή κάθε άτομο που σε πλησιάζει με… μισό μάτι και θα αναρωτιέσαι τι θέλει να κερδίσει από σένα! Να ξέρεις πως αν δεν πας κόντρα στην επικοινωνιακή φύση σου κι αν δεν αφήσεις την ανασφάλεια να πάρει το πάνω χέρι, μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο διήμερο και να απολαύσεις τα φλερτ, που δε θα είναι λίγα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αστρολογική όψη του Σαββάτου έχει βαλθεί να σου χαλάσει το week-end, αγαπημένε μου Παρθένε, αλλά μην το επιτρέψεις! Μπορεί να νοιώθεις μια νευρικότητα, μια απογοήτευση από την αισθηματική σου ζωή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ή μια καταπίεση από το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει, είναι τα παιχνίδια που του μυαλού, που ώρες-ώρες κάνει σενάρια εκεί που δεν υπάρχουν! Γι’ αυτό μην τυχόν και κλειστείς μέσα αυτό το σαββατοκύριακο, γιατί θα βυθιστείς στην ανασφάλεια ακόμα περισσότερο!

Η συμβουλή των άστρων, είναι να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μια εκδρομούλα, έστω και κοντινή, για να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά από αρνητικές επιρροές τρίτων! Αν δεν υπάρχει ταίρι, μη σκας! Αυτό το σαββατοκύριακο είναι μοναδική ευκαιρία να βρεις ένα, που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό!
ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη του Σαββάτου δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο, αγαπημένε μου Ζυγέ, αφού μπορεί να σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό, που θα οδηγήσει σε εντάσεις στα αισθηματικά σου, αν το επιτρέψεις! Η γοητεία σου είναι επικίνδυνα ανεβασμένη αυτό το σαββατοκύριακο, η libido σου επίσης, κι έτσι καμιά δυσμενής όψη δεν μπορεί να σε περιορίσει.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μη μείνεις λεπτό κλεισμένος σπίτι, εκεί έξω σε περιμένουν στρατιές θαυμαστών, δεν έχεις παρά να… διαλέξεις και να πάρεις! Αλλά και για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, τα πράγματα είναι εξίσου ευχάριστα! ΗΚυριακή έρχεται να εξαφανίσει κάθε διαφωνία και κάθε ένταση ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, η αρμονία και η ισορροπία τώρα επανέρχονται και είναι πλέον στο χέρι σας το αν θα περάσετε ένα… παθιασμένο και φλογερό διήμερο στο κρεββάτι ή ένα άκρως διασκεδαστικό week-end με κοινούς φίλους. Βεβαίως, μια χαρά μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα, κάνοντας αυτό το ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο αξέχαστο!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο αφήνεις τη φαντασία σου να πάρει το πάνω χέρι και να σου παίξει περίεργα παιχνίδια… Η ευαισθησία σου ενισχύεται, η καχυποψία φωλιάζει στο μυαλό σου και η ευθιξία χαρακτηρίζει κάθε σου αντίδραση. Έτσι όμως, μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου, αφού ο αισθησιασμός σου έχει πάει περίπατο και επιμένεις να κρατάς μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου, με σκηνές ζηλοτυπίας από το πουθενά ή δημιουργώντας του ενοχές για υποσχέσεις που έδωσε στο παρελθόν κι ενδεχομένως δεν τήρησε. Συγκρατήσου και… χαλιναγωγήσου, αν δεν θέλεις να φέρεις τις καταστάσεις στα όρια.

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην νομίζεις πως ο καθένας που σε πλησιάζει κάτι θέλει να πάρει από σένα! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, το γενικότερο κλίμα που δημιουργεί η Κυριακή είναι άκρως κοινωνικό, δεν είναι κρίμα να μείνεις απ’ έξω και να κλωτσήσεις τις ευκαιρίες συναισθηματικής αποκατάστασης, που θα είναι… άφθονες
ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν τις προηγούμενες μέρες, ένοιωθες ιδιαίτερα συναισθηματικός κι ευάλωτος, αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς επιτέλους να ξαναβρείς τον παλιό, καλό, παιχνιδιάρη και… ανεξάρτητο εαυτό σου, ώστε να δεις τα πράγματα στα αισθηματικά σου πιο σφαιρικά! Άλλωστε, αυτό το σαββατοκύριακο φέρνει την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου γενικότερα, στα αισθηματικά σου ειδικότερα.

Έτσι, τώρα μπορείς να απολαύσεις την ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου, με ψυχραιμία, λογική και διαλλακτικότητα θα συζητήσετε τα θέματα που προκαλούν εντάσεις μεταξύ σας και θα βρείτε τη χρυσή τομή! Ταυτόχρονα, το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί για να διασκεδάσετε μαζί, να βρεθείτε με κοινούς φίλους, να περάσετε όμορφα και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήσεις αυτό το διήμερο να περάσει ανεκμετάλλευτο! Γίνεσαι… εξπέρ στο φλερτ, η γοητεία σου δεν κρύβεται και οι θαυμαστές τρέχουν πίσω σου! Απόλαυσέ το!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως όλα αυτά που φοβόσουν, τελικά δεν ήταν και τόσο… τρομακτικά! Έρχονται αποκαλύψεις κι επιβεβαιώσεις συναισθημάτων, που σε ανακουφίζουν, σε βγάζουν από την ανασφάλεια και σε γεμίζουν αισιοδοξία! Αυτό αφορά τόσο εσένα που έχεις σχέση, όσο κι εσένα που είσαι μόνος/η.

Αν λοιπόν έχεις σχέση, το διήμερο αυτό θα βιώσεις μια αναζωπύρωση της αγάπης με το ταίρι σου, σαν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζί, απαλλαγμένοι από μυστικά, δεύτερες σκέψεις, φοβίες και ανασφάλειες. Και βέβαια, η Κυριακή, με την φαντασία σου, τη διορατικότητά σου και την πρωτοτυπία σου να ενισχύονται, δε θα σου κρύψω ότι και το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά, το πάθος κυριαρχεί και ξεχύνεται ανεξέλεγκτο! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το διήμερο θα δεχτείς την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος ενός ατόμου που ήδη γνωρίζεις ή θα κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου τον αισθησιακό Αιγόκερο, αυτόν που όταν βάλει κάτι στο μάτι, θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω μαζί σου, Υδροχόε μου, γιατί αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες… Η αλήθεια είναι πως σε επηρεάζει αρκετά και σου κλέβει λίγη από την παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεσή σου και προσθέτει μια δόση καχυποψίας κι ανασφάλειας στα αισθηματικά σου, ίσως και μια υπερβολική ευαισθησία, που δε σου ταιριάζει.
Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση πρόσεξε, γιατί μπορεί να βλέπεις με καχυποψία κάθε νέα γνωριμία, βάζοντας έτσι τον εαυτό σου στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής! Κι αυτό θα είναι μεγάλο κρίμα αν συμβεί, γιατί έχεις όλα τα φόντα να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να απολαύσεις τις κατακτήσεις σου! Αν δεν αφήσεις τα παιχνίδια του μυαλού σου να κυριαρχήσουν αυτό το διήμερο, είναι σίγουρο πως θα περάσεις υπέροχα!!!
ΙΧΘΥΣ

Αυτό το Σάββατο, αγαπημένε μου Ιχθύ, φέρνει την αναγέννηση στα αισθηματικά σου και βάζοντας ένα τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα! Αυτό το διήμερο, σε διακρίνει μια πιο ανάλαφρη και κοινωνική διάθεση.

Αυτό το διήμερο η επικοινωνία με το ταίρι σου αποκαθίσταται και λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Σε αυτό βέβαια βοηθά και η ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση, που βάζει… φωτιά στο κρεββάτι σας!https://www.zwdia24.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η σχέση της Σελήνη με τον Χείρωνα σήμερα στο ζώδιο του Κριού και η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του Ταύρου τετράγωνο με τον Δία δεν ευνοούν ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Χρειάζεται να δώσουμε χώρο και χρόνο σε ότι κινητοποιείται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ένωση της Σελήνης με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας δεν ευνοεί συζητήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Καλύτερα να διαχειριστείτε σημαντικά πράγματα από αύριο και μετά.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί να μην βγαίνει το πρόγραμμά σας όπως το έχετε υπολογίσει λόγω εξωτερικών δυσκολιών ή δικής σας έλλειψης διάθεσης. Καλό είναι να σεβαστείτε τις ανάγκες σας και να ξεκουραστείτε νοητικά και σωματικά.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο σας δίνει αυτή την στιγμή την ικανότητα να μπορείτε να αντιληφθείτε καλύτερα τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνετε προς έναν στόχο. Από αύριο μπορείτε να μοιραστείτε και τις ιδέες σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Για τους Καρκίνους, ξέρετε τί πρέπει να κάνετε και πώς να το κάνετε. Το μόνο που χρειάζεται σήμερα είναι να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας φορτίσουν ή να δημιουργήσουν εμπόδια.

Για τους Λέοντες, κάτι σήμερα μπορεί να μην προχωρήσει όπως θα θέλατε ή να προκύψουν εμπόδια για κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Ότι και αν είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι αύριο.

Για τους Παρθένους, εσωτερικές διεργασίες σήμερα μπορεί να σας φορτίζουν ή να μην βλέπετε φως το τούνελ. Ψάξτε να βρείτε την αντικειμενική οπτική πάνω σε κάτι που σας ενδιαφέρει ανεξάρτητα τις συναισθηματικές σας φορτίσεις.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό είναι να μην επενδύσετε χρόνο ή ενέργεια σε πράγματα που αφορούν άλλους. Ακόμη και αν φέρετε εις πέρας αυτό που σας ζητείτε, η ικανοποίηση που θα λάβετε ενδέχεται να μην είναι η αναμενόμενη.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας με σύνεση. Εναποθέστε την ενέργεια και την δυναμική στις δικές σας ικανότητες χωρίς να περιμένετε από άλλους βοήθεια.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα να συμβούν είναι έντονη σήμερα αλλά η δυναμική δεν είναι τόσο ευνοϊκή. Προχωρήστε με προσοχή, βήμα βήμα, χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Για τους Αιγόκερους, οι προσδοκίες σας είναι μεγάλες και πιστεύετε πως έχετε την ικανότητα να κάνετε πράγματα αυτή την στιγμή. Ισχύει, είναι αλήθεια. Αλλά σήμερα άνθρωποι δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσουν όσο περιμένετε ή θα θέλατε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Είναι καλή στιγμή για σταθείτε υποστηρικτικά σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

Για τους Ιχθύες, υλικά ζητήματα καλό είναι να αποφευχθούν σήμερα. Απεναντίας σταθείτε σε ότι έχετε κατακτήσει και έχετε κοντά σας αυτή την στιγμή είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ. . .

Σήμερα από το μεσημέρι και μετά το πλανητικό σκηνικό αλλάζει με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Κριού. Η ανυπομονησία και η τάση υπερβολής θα είναι παρούσες αλλά η ορμή, το θάρρος και ο ενθουσιασμός μας βοηθά να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να μεταφέρετε τα μηνύματά σας με τον τρόπο που θέλετε να ακουστούν. Δώστε χώρο στις καταστάσεις πριν δράσετε.

Για τους Ταύρους, με το διπλωματικό σας ταλέντο και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να είναι υπαρκτός αλλά με αυτόν τον τρόπο θα είναι ελεγχόμενος.

Για τους Διδύμους, με την διπλωματική σας στάση μπορείτε σήμερα να κερδίσετε νέο έδαφος. Η διαπραγμάτευση είναι μέσα στο παιχνίδι και παίρνετε ικανοποίηση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους που είναι κοντά σας ή συνεργάζεστε μαζί τους για ένα ζήτημα. Διεκδικήστε την θέση που σας αξίζει.

Για τους Λέοντες, σήμερα χρειάζεστε ένα σταθερό σημείο εκκίνησης και συνεργασία. Διαφορετικά ενδέχεται εμπόδια ή δυσκολίες να σας αποδυναμώσουν.

Για τους Παρθένους, η οπτική που βλέπετε τα πράγματα μπορεί να ανανεωθεί και να βελτιωθεί μια κατάσταση μέσα από στρατηγική. Επανατοποθετηθείτε με κέντρο μια ιδέα που έρχεται αυτή την στιγμή.

Για τους Ζυγούς, εάν σήμερα κάτι δε προχωράει όπως το θέλετε ζητήστε βοήθεια ή αφήστε το για μια άλλη ημέρα. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να είναι βοηθητικές.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δώστε χώρο στα γεγονότα πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Η βιασύνη δεν είναι αρωγός της ημέρας ανεξάρτητα εάν θα πρέπει να παραμείνετε σταθερά και πιστή/ος στον στόχο σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα ασχοληθείτε με ότι μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να μην χάσετε την πίστη στις ικανότητες και δεξιότητές σας.

Για τους Αιγόκερους, καλό είναι να παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Θέματα σπιτιού τον τελευταίο καιρό σας προβληματίζουν και υπάρχει η τάση σήμερα να ξεχάσετε τον αρχικό σας στόχο.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορεί η αβεβαιότητα να σας χτυπήσει την πόρτα καθώς μοιράζεστε τις σκέψεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή.

Για τους Ιχθύες, σήμερα σταθείτε στον τρόπο που θα κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας παρά στον χρόνο που θα σας πάρει να το ολοκληρώσετε. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ. . .

Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί μια ονειρική διάσταση αλλά ταυτόχρονα και σύγχυση σε περίπτωση που βρισκόμαστε σε δίλλημα. Καλή ημέρα για καλλιτεχνικές αναζητήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με την άυλη πραγματικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να δείξετε επιείκεια όχι μόνο απέναντι στους άλλους αλλά και με κέντρο τις δικές σας ψυχικές φορτίσεις. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή τις σχέσεις σας. Η αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους θα είναι καλή παρόλο τις δικές σας ανησυχίες.

Για τους Διδύμους, εάν θελήσετε σήμερα να κάνετε κάποιες αλλαγές δεν είναι απαγορευτικό, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν μετά από αρκετή σκέψη. Κρατήστε την αντικειμενική ματιά ενεργή παρόλο τις αποσπάσεις.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη για κάτι που σας απασχολεί. Η πίστη σε αυτό που πρεσβεύετε θα βοηθήσει στην εξέλιξή του.

Για τους Λέοντες, σήμερα υπάρχει μια αίσθηση ανησυχίας ή ασάφειας. Μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή και δώστε χρόνο σε ότι κινητοποιηθεί ώστε να διευθετηθεί στο χρόνο του με επιτυχία.

Για τους Παρθένους, δεύτερες σκέψεις μπορεί να ενεργοποιηθούν σήμερα και καλό θα είναι να τους δώσετε προσοχή. Είναι αλήθεια πως είστε από τους ανθρώπους που στέκεστε στην αντικειμενική διάσταση μιας κατάστασης ωστόσο σήμερα η ημέρα δημιουργεί μια νεφέλη.

Για τους Ζυγούς, πάρτε σήμερα όσες περισσότερες πληροφορίες για κάτι που σας ενδιαφέρει πριν αποφασίσετε τί θα κάνετε ή πώς θα το κάνετε. Ο κατάλληλος συντονισμός βοηθά στην αποτελεσματικότητά που θέλετε να φέρετε.

Για τους Σκορπιούς, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με εσάς την ίδια/τον ίδιο. Δώστε ικανοποίηση στον εαυτό σας ασχολούμενη/ος με δραστηριότητες οι οποίες θα σας χαλαρώσουν. Με σύνεση οικονομικά θέματα.

Για τους Τοξότες, εάν σήμερα χρειάζεται η συμμετοχή σας σε ένα οικογενειακό ζήτημα ή θέμα σπιτιού καλό θα είναι να προχωρήσετε με σύνεση. Τα όνειρα και οι στόχοι σας πρέπει να είναι ενεργά.

Για τους Αιγόκερους, πάρτε όσο χρόνο χρειάζεται σήμερα για να φτάσετε σε ένα συμπέρασμα. Ανεξάρτητα εάν άλλοι συμφωνούν ή όχι με τις δικές σας ιδέες εστιάστε σε αυτό που λέει η καρδιά σας.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν και να σας προβληματίσουν σήμερα. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για τελικές αποφάσεις ωστόσο μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αφιερώστε χρόνο σε κάτι που σας εμπνέει, σας ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει. Καλή ημέρα για ζητήματα που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Μάιος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Αγγελική Βαλάντου
Πως θα είναι τα αισθηματικά ο Μάιος 2021; Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου αυτό το μήνα στον αισθηματικό τομέα; Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον Μάιο 2021, από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

 Αρχές Μαΐου ενδυναμώνονται τα αισθήματα, θα εκδηλωθούν πράξεις αγάπης που θα ενώσουν ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια. Οι πρόσφατες γνωριμίες και σχέσεις θα πορευτούν με τις καλύτερες προδιαγραφές, οι επαφές θα γίνουν πιο στενές και σταθερές. Αλλαγές θα υπάρξουν στις τοξικές σχέσεις ή στους δεσμούς που ουσιαστικά από καιρό είχαν φτάσει στο τέλος αλλά έλειπε η συνειδητοποίηση. Κάποιοι θα καταλάβουν πως φθείρονται ψυχολογικά και θα κάνουν το βήμα να δώσουν το μοιραίο τέλος.

Θα εκδηλωθεί έλξη, αισθησιασμός, ίσως και κτητικότητα, οι εγωκεντρικοί ή ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις υπερβολές. Ο Μάιος θα συμβάλει στο να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις, η διαίσθηση θα είναι έντονη, ο πράξεις θα είναι καθοριστικές. Αυτός ο μήνας θα τονώσει την ανάγκη για επικοινωνία, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ
Φίλοι μου Κριοί, ο Μάιος θα είναι για εσάς ένας ανήσυχος μήνας με επαφές που ενδεχομένως να μπερδέψουν τα συναισθήματα σας. Ίσως να εμφανίσετε δυσκολία στο να παρθούν αποφάσεις, ενδεχομένως η καρδιά σας να διχαστεί ανάμεσα σε δύο άτομα. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να βγείτε από την ανησυχία και την αστάθεια είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι είδους επαφές επιθυμείτε και τι είδους σχέση θέλετε να αποκτήσετε.

Η στάση σας και η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές για εσάς που θέλετε να αλλάξετε ταίρι ή να διαφοροποιήσετε την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Για να καταφέρετε να αποφύγετε τα μπερδέματα θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε μια σχέση χαλαρή ή σοβαρών προδιαγραφών. 

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλοι μου Ταύροι, ο Μάιος θα είναι τυχερός μήνας για τα αισθηματικά σας μόνο για όσους από εσάς θα πάρετε την απόφαση να κινηθείτε με αποφασιστικότητα, να βγείτε από τάσεις εσωστρέφειας, και να κυνηγήσετε την τύχη σας. Εσείς που θα μείνετε ακινητοποιημένοι σε θέση αναμονής θα δυσκολευτείτε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, ουσιαστικά η εξέλιξη και μάλιστα η θετική θα περιμένει τις δικές σας ενέργειες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε στην άκρη τα παλιά, μην εστιάσετε σε καταστάσεις που σας απογοήτευσαν.

Θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δραστηριοποιηθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, θα συνομιλήσετε με άτομα που θα βρείτε ενδιαφέρουσες τις προσωπικότητες τους. Εσείς που για κάποιον συγκεκριμένο λόγο είστε προσκολλημένοι στο πρώην ταίρι σας ή ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος και δεν μπορείτε ακόμα να συνειδητοποιήσετε τις καινούργιες συνθήκες, προσπαθήστε να αναλογιστείτε τα υπέρ και τα κατά των όσων βιώσατε, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ρομαντική οπτική των καταστάσεων. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Φίλοι μου Δίδυμοι, μέσα στον Μάιο θα πρέπει να προσέξετε τη στάση σας και τον χειρισμό σας. Καμιά φορά τα πράγματα από πάνω ξαφνικά έρχονται κάτω, γι αυτό δεν θα πρέπει να αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε εσείς που έχετε σχέση και ήδη διατηρείτε στη ζωή σας σταθερό ταίρι. Στην περίπτωση που υπάρξει καινούργια γνωριμία ή γοητευτείτε από την παρουσία ενός ελκυστικού ατόμου δε θα πρέπει να ξεχάσετε και τι ακριβώς υπάρχει από πίσω σας.

Αποφύγετε τις διπλές σχέσεις ή τα διπλά ραντεβού, ελλοχεύει κίνδυνος να πιαστείτε στα πράσα. Εσείς οι διχασμένοι που έχετε δύο αγάπες προσέξτε τις κινήσεις σας, οργανωθείτε για να μην την πατήσετε. Ζωηρή θα είναι η συμπεριφορά σας, προσιτοί θα είστε στα γνωστά και άγνωστα πρόσωπα, τα συμβάντα θα είναι τυχερά θα πρέπει όμως να τα αξιοποιήσετε σωστά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι μου Καρκίνοι, μέσα στον Μάιο θα προκύψουν δημιουργικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν είτε να επανασυνδεθείτε στην περίπτωση που έχετε ακόμα αισθήματα για το πρώην ταίρι σας, είτε να προχωρήσετε σε μια καινούργια γνωριμία. Ο μήνας θα είναι τυχερός, θα ακουστούν ευχάριστες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις εξελίξεις και να βγείτε από τη στασιμότητα. Εσείς που θεωρείτε αδιέξοδη την παλιά σας σχέση, διαγράψτε και προχωρήστε, μέσα από μια τυχαία συνομιλία θα ανοιχτεί προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

Ο διάλογος που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα, στο χέρι σας θα είναι να προχωρήσετε σε προσωπικό επίπεδο. Τυχαίες και απρόοπτες επαφές θα ανοίξουν δίοδο για να αλλάξετε τα δεδομένα σας, θα δοθεί εξέλιξη που θα σας ενθουσιάσει. Είστε στη χρονική στιγμή που τα καθοριστικά ανοίγματα θα διαφοροποιήσουν τον ρυθμό και τον τρόπο ζωής σας. 

ΛΕΩΝ
Φίλοι μου Λέοντες, είναι πολύ πιθανόν ο Μάιος να σας φέρει κατοχυρώσεις και δεσμεύσεις. Εσείς που είστε σε σχέση θα νιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση, αυτό που θα εισπράξετε από το ταίρι σας θα είναι εκτίμηση και έμπρακτο ενδιαφέρον, φεύγει η ανασφάλεια, θα αισθανθείτε ηρεμία και ασφάλεια. Για εσάς που είστε στην αρχή της γνωριμίας σας ή της σχέση σας θα ακουστούν εξομολογητικά και ειλικρινά λόγια που θα δώσουν σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, ανοίγεται δρόμος για δεσμό μακροχρόνιας διάρκειας.

Αν είστε ερωτικά μόνοι τότε ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που θα σας δείξει με θερμό τρόπο το ενδιαφέρον του. Είναι πολύ πιθανόν να σας ερωτευτεί άτομο που θα θελήσει να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Ο Μάιος θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε, κινηθείτε αυθόρμητα, προβάλετε τη γοητεία σας θα είστε ελκυστικοί και ερωτεύσιμοι. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητοί μου Παρθένοι, για εσάς που έχετε συγκεκριμένο πρόσωπο στο στόχαστρο σας ο Μάιος θα είναι τυχερός μήνας, θα σας φέρει ισορροπία και κατοχύρωση. Στην περίπτωση που στο θέμα της δέσμευσης ή της συναισθηματικής αποκατάστασης υπήρχαν εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος, θα βρεθεί η λύση ή η διέξοδος που αναζητάτε. Εσάς τους χωρισμένους θα σας ενώσουν τα συμβάντα οι συγκύριες και τα ξεκαθαρίσματα. Ένα ιδιαιτέρως ευνοϊκό άνοιγμα θα σας οδηγήσει σε επανένωση, εσείς και το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και παρεξηγήσεις.

Για τους ελεύθερους που είστε χωρίς ταίρι, ο Μάιος θα τονώσει την ανάγκη σας για επικοινωνία και προσέγγιση. Θα προκύψει απρόοπτο γεγονός που θα ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας κάνει να εκδηλωθείτε, κρατήστε θετική στάση, οι νέες προοπτικές θα σας ενθουσιάσουν. 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητοί μου Ζυγοί, μέσα στον Μάιο οι εξελίξεις θα είναι θετικές όμως αυτό που θα απαιτείται για να υπάρξει ένα καθοριστικό και βάσιμο αποτέλεσμα θα είναι η συναισθηματική σας ισορροπία και οι ξεκάθαρες βλέψεις. Έρχονται τυχερές συμπτώσεις που θα καταλήξουν σε ραντεβού και προσωπικές συνομιλίες. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που το ενδιαφέρον του για εσάς θα είναι σταθερό, θα συμπεριφερθεί με ειλικρίνεια γεγονός που θα απαιτεί και από εσάς την ανάλογη στάση. Προσοχή στα διλλήματα και στους διχασμούς, αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανοιχτούν συνομιλίες είτε με γνωστά άτομα είτε με καινούργια, στο χέρι σας θα είναι να οδηγήσετε τις καταστάσεις σε όποια κατεύθυνση επιθυμείτε εσείς. Θα σας ανοιχτεί δρόμος για σχέση όμως αυτό προϋποθέτει πως θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι αναποφάσιστη ή αλλοπρόσαλλη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλοι μου Σκορπιοί, ενδιαφέρουσες καταστάσεις θα προκύψουν για εσάς μέσα στον Μάιο. Έρχονται ερωτοχτυπήματα που δεν αποκλείεται να σας βρουν κάπως απροετοίμαστους. Σε ξαφνική στιγμή αυτό που θα προκύψει θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε ηλεκτρισμό να διαπερνά την καρδιά σας. Προμηνύεται συνάντηση με πρόσωπο που μεταξύ σας θα υπάρξει έλξη και χημεία, απ την αρχή θα διαισθανθείτε πως αυτό το άτομο δεν θα είναι περαστικό στη ζωή σας.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, αυτό που θα προαισθανθείτε θα είναι βάσιμο και θα βγει αληθινό. Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε καινούργια σχέση αξιοποιήστε τα συμβάντα, αν κινηθείτε με αμεσότητα και δείξτε το ενδιαφέρον σας να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο. Ο Μάιος ανοίγει περίοδο άμεσων ερωτικών εξελίξεων, ο ενθουσιασμός σας δεν θα μετατραπεί σε απογοήτευση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλοι μου Τοξότες, ο Μάιος θα σας βρει με ήρεμες διαθέσεις. Εσείς που είστε σε σχέση τάξη και ισορροπία θα υπάρξει στις επαφές με το ταίρι σας. Θα καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις και την παρορμητικότητα σας, θα σας διακρίνει ορθολογισμός και αυτοσυγκράτηση. Ο ρομαντισμός σας θα βγει στην επιφάνεια, θα δείξετε άμεσο ενδιαφέρον στο ταίρι σας. Στην περίπτωση που στην προηγούμενη περίοδο υπήρξαν εντάσεις ή δημιουργήθηκε λόγος απόστασης και χωρισμού, θα καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, περνάτε σε περίοδο σταθερότητας και επανένωσης.

Εσάς που σας δυσανασχετεί η μονοτονία και θέλετε να βάλετε στη ζωή σας ένταση και ποικιλία τυχερά ανοίγματα θα σας φέρει ο Μάιος. Αν θέλετε να ανανεωθείτε αρπάξτε χωρίς δεύτερη σκέψη τη νέα ευκαιρία που θα σας δοθεί. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε νέες περιπέτειες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αποκτήσετε καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα τον Μάιο, τα λόγια που θα ακούσετε από το ταίρι σας θα σας βγάλουν από την καχυποψία, εμπιστευτείτε και αφήστε στην άκρη τις αρνητικές θεωρίες. Για εσάς του χωρισμένους θα είναι ευνοϊκή περίοδος να προσεγγίσετε το πρώην ταίρι σας, θα υπάρξει η προοπτική της επανασύνδεσης, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

Θα ειπωθούν λόγια καρδιάς που θα δώσουν φως στα μελανά σημεία, στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις. Εσείς οι μοναχικοί αλλάξτε αποφάσεις και βγείτε από τη συνειδητή αποστασιοποίηση. Ο Μάιος, θα σας φέρει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, για συνομιλίες και κοινωνικές επαφές που θα έχουν την προοπτική να γίνουν προσωπικές σχέσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλοι μου Υδροχόοι, θα μπείτε σε αναθεωρητικές σκέψεις, δεν αποκλείεται να νιώσετε πως η πορεία που πήρε η σχέση σας ή γενικότερα η προσωπική σας ζωή δεν σας ικανοποιεί και δεν σας αναλογεί. Στην περίπτωση που βγάλετε το συμπέρασμα πως δεν λαμβάνετε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη, περάστε στην πράξη, αλλάξτε τα δεδομένα. Αν νιώθετε τη σχέση σας υπό διάλυση δεν αποκλείεται να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τερματίσετε και να βγείτε από συνθήκες που σας φθείρουν ψυχολογικά.

Θα εστιάσετε στο ενδεχόμενο της καινούργιας αρχής, στόχος σας θα είναι να πορευτείτε αναζητώντας το καινούργιο και το διαφορετικό. Η συνομιλία σας με ένα πρόσχαρο πρόσωπο θα σας προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό, κάντε το βήμα να ξεκινήσετε προσωπικές επαφές δεν θα απογοητευτείτε. 

ΙΧΘΥΣ
Αγαπητοί μου Ιχθείς, θα λάβετε προτάσεις και προσκλήσεις, δεκτική θα είναι η στάση σας. Ρομαντική θα είναι η διάθεση σας, θα σας συνεπάρει η αύρα της άνοιξης, πιθανόν να γίνετε επιρρεπείς στις φαντασιώσεις, στους έρωτες και στις εξιδανικεύσεις. Προσοχή να μην γνωριστείτε και ερωτευτείτε πρόσωπο που με την ελκυστική του παρουσία θα σας κάνει να εστιάσετε μόνο στα φαινομενικά.

Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, προσπαθήστε να δείτε τι υπάρχει και πίσω από το επιφανειακό. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από το συναίσθημα και από τις φανταστικές σας εικασίες και να μην δείτε τελικά την αληθινή πραγματικότητα. Συλλέξτε πληροφορίες, φροντίστε να μάθετε για την προσωπική ζωή του ατόμου που θα σας προσεγγίσει, καλό θα είναι να μην στηριχτείτε μονό στη διαίσθηση και στο προαίσθημα.

https://www.zwdia24.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. . .

Οι σκέψεις περνούν από βαθιά κανάλια πριν εκφραστούν με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων. Με επιδεξιότητα, ενσυναίσθηση και χάρη μπορούμε να εκφράσουμε τις βαθύτερες, αληθινές μας ανάγκες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή σήμερα και παρόλο που θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο εάν την εμπιστευτείτε θα φτάσετε γρηγορότερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δώστε χώρο και χρόνο στις σκέψεις σας.

Για τους Ταύρους, με την πολυαστρία στο ζώδιό σας συνδυαστικά με την Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα μπορείτε να εκτιμήσετε πιο σωστά τα μηνύματα που έρχονται από τους άλλους. Ανοίξτε την καρδιά σας και εκφράστε τις επιθυμίες σας στους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν.

Για τους Διδύμους, ακόμη και μέσα από απλές συζητήσεις με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και εμπιστεύεστε σήμερα έρχονται καλές ιδέες. Η αξιολόγηση τους είναι απαραίτητη αλλά υπάρχει η εύνοια της επέκτασης.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μην σας απασχολήσει η κριτική των άλλων. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό και πολύτιμο για εσάς και κατευθυνθείτε με θάρρος και πίστη στην συγκεκριμένη οδό.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγο ανήσυχη/ος. Είναι πολύ χρήσιμη αυτή την κατάσταση γιατί θα μπορέσετε να αξιολογήσετε σωστά και να ταξινομήσετε τα συναισθήματά σας με βάση την πραγματική, προσωπική σας Αλήθεια.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη απέναντι σας μπορεί να θολώσει τις σκέψεις σας κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά έχετε την έμφυτη ικανότητα να ταξινομήσετε γρήγορα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Το μόνο που θέλει προσοχή σήμερα είναι η παρορμητική σας ιδιότητα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε κάτι που αφορά την ρουτίνα σας ή/και την εργασία σας. Επιλέξτε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που διεγείρει την φαντασία σας και βοηθά την προσωπική σας πρόοδο.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η χαρά έρχεται μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Είτε από κάτι που ήδη ασχολείστε είτε από μια καινούργια σύλληψη που θα έχετε σήμερα η χαρά της δημιουργίας μέσα από την φαντασία σας είναι ενεργή.

Για τους Τοξότες, σήμερα η διαίσθησή σας θα πρέπει να είναι αρωγός στο πρόγραμμά σας. Με ευελιξία κάντε πράξη τις σκέψεις σας χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν άλλοι τις κινήσεις ή τις προθέσεις σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αν καταφέρετε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας θα γίνουν όλα όπως τα έχετε προγραμματίσει. Εστιάστε στην ουσία, στον στόχο και στο πώς θα πετύχετε καλύτερη οργάνωση προς αυτή την συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Για τους Υδροχόους, σήμερα όλα είναι πολύ σχετικά και αυτό είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους. Μπείτε στη θέση του συνομιλητή σας και είναι σίγουρο πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Για τους Ιχθύες, σήμερα βλέπετε ακόμη ευκολότερα μέσα από τα μάτια της καρδιάς σας και μπορείτε να μεταφέρετε το μήνυμα και προς άλλους ανθρώπους. Το γεγονός πως τίποτα δεν έχει σημασία εάν δεν φιλτράρεται μέσα από την αγάπη.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ : Η Δύναμη

Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χειριστείτε σωστά, θα κάνετε εξαιρετικά βήματα προόδου στην ζωή σας. Εάν την υπερεκτιμήσετε και εκθέσετε τον εαυτό σας σε προσπάθειες μεγαλύτερες της αντοχής σας, ενδέχεται να έχετε ένα μέτριο αποτέλεσμα.

Στους-στις παντρεμένους-ες και δεσμευμένους-ες ίσως το μυστικό της επιτυχίας να είναι η αυτογνωσία του-της καθενός-μίας σας! Εάν προβάλετε τον εαυτό σας, ενδέχεται να μην πείθετε το ταίρι σας. Ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί ένα χάσμα ανάμεσά σας, αφού συνεχώς θα περιμένετε περισσότερη αναγνώριση ο ένας από τον άλλον. Επομένως δεν θα είστε ευχαριστημένοι-ες ποτέ! Χρειάζεται και οι δύο να δείτε τον εαυτό σας με τα υπέρ και τα κατά του, ώστε να υπάρχει μία προσγειωμένη στάση κι από τους δύο σας μέσα στην σχέση. Με αυτήν την λογική η αγάπη σας θα γίνει πολύ δυνατή! Επίσης θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε επανασύνδεση, η λύση είναι να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Ακόμη καλύτερα να τον δεχτείτε όπως είναι και να τον προβάλετε όπως είναι. Αυτό θα είναι το πιο γοητευτικό που μπορείτε να κάνετε για να τραβήξετε πάλι ο-η ένας-μία το ερωτικό ενδιαφέρον της-του άλλης-ου. Εάν προσπαθήσετε να γίνετε αρεστοί-ες με επιτηδευμένο τρόπο, ίσως να μην καταφέρετε να αγγίξετε ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν ακόμη συναισθήματα μεταξύ σας και θα έχετε μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία, η οποία θα ξεκινήσει από την ερωτική έλξη του ενός για τον άλλον. Θα νιώσετε μαγνητισμό και πάθος. Αυτό θα σας κινήσει, ώστε να ενδιαφερθείτε για την εξέλιξη τούτης της γνωριμίας. Όλα θα πάνε καλά. Ωστόσο μην μείνετε μόνο στο πάθος, αλλά φροντίστε ταυτόχρονα να ανακαλύψετε κι άλλες πτυχές της προσωπικότητας ο ένας του άλλου.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Η δουλειά σας θα έχει ανοδική πορεία. Θα είστε δυνατό… χαρτί! Ωστόσο μην αναλαμβάνετε επιπλέον πράγματα για να αποδείξετε κάτι, γιατί μπορεί να σας βγάλουν από την «κανονική» σας πορεία. Ενώ ίσως να σας προκαλέσουν επιπλέον κόπωση. Τα οικονομικά σας θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και οι αμοιβές σας άριστες. Αποφύγετε ωστόσο την υπερβολική σπατάλη!

Όσοι ψάχνετε για νέα εργασία θα τα καταφέρετε να μπείτε σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου θα έχετε να δώσετε και να πάρετε πολλά πράγματα. Ουσιαστικά θα βρεθείτε στο στοιχείο σας. Δείξτε επαγγελματισμό, χωρίς να κάνετε τον… σούπερ ήρωα!

ΤΑΥΡΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα
Θα έχετε σιγουριά και ασφάλεια. Εάν κάποια πράγματα στην ζωή σας δεν σας έδιναν την αίσθηση της σταθερότητας ή της μονιμότητας, θα αλλάξουν και θα σας κάνουν να νιώσετε βεβαιότητα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πρόκειται να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί. Θα έρθετε πιο κοντά και θα ανακτήσετε την καλή σας επικοινωνία κι ενδεχομένως την αμοιβαία εμπιστοσύνη σας. Ταυτόχρονα θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, τα οποία θα διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Έρχεται μία θετική περίοδος για τον δεσμό ή τον γάμο σας με ευχάριστες εκπλήξεις!

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό με την ελπίδα της επανασύνδεσης, δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να επιτύχετε αυτό που θέλετε! Κατά βάση το μυστικό είναι οι σωστοί χειρισμοί. Τα συναισθήματα υπάρχουν! Τόσο εσείς, όσο κι ο-η άλλος-η θα πρέπει να προσεγγίσετε ο ένας τον άλλον με υπομονή και τρυφερότητα. Όχι απότομες κινήσεις ή άγαρμπες συμπεριφορές, που ίσως ενέχουν την πεποίθηση πως κάποιος έχει το πάνω χέρι. Αν γίνει κάτι τέτοιο το παιχνίδι δυστυχώς θα χαθεί!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα έχει ιδιαίτερη σχέση με την δουλειά και την καριέρα της-του! Κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να σας προβληματίσει. Ίσα-Ίσα να το δείτε θετικά, με την έννοια ότι δεν θα γίνει μία μελλοντική σχέση η οποία θα σας πνίγει. Αφού ο-η άλλος-η θα ασχολείται αρκετό χρόνο με την δουλειά του-της! Εφόσον δεχτείτε αυτήν την συνθήκη, η εξέλιξη θα είναι σχεδόν βέβαιη!

Η δουλειά σας θα είναι στα καλύτερά της. Ευνοούνται νέες ιδέες και πρακτικές, αρκεί να είναι σωστά μελετημένες. Εάν εργάζεστε κάπου και δεν είστε μόνιμοι, προβλέπεται η μονιμοποίησή σας. Τα οικονομικά σας προβλέπονται πολύ ανεβασμένα. Οι αμοιβές ή τα κέρδη σας θα είναι σε πολύ καλή μοίρα!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, ενδέχεται να σας βοηθήσει μία ισχυρή γυναίκα. Θα εισέλθετε σε έναν αξιόλογο επαγγελματικό χώρο, ο οποίος θα βρίσκεται σε άνθιση! Θα χρειαστεί να είστε ειλικρινείς με τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, ώστε να μην αφήσετε να έχουν περισσότερες προσδοκίες από εκείνα που μπορείτε να δώσετε. Τα οποία θα είναι έτσι κι αλλιώς επαρκή!

ΔΙΔΥΜΟΙ : Το Τρία από τα Ξίφη
Ίσως για ορισμένους να έφτασε η ώρα να αξιολογήσετε διαφορετικά την ζωή σας. Η περίοδος της υπομονής μάλλον τελειώνει, κι έρχεται η ώρα της διεκδίκησης όσων σας αξίζουν, έστω κι αν γίνουν με αργά βήματα.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια μπορεί κάποια πράγματα να έχουν πάρει μία άχαρη τροπή. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι λέγονται ψέματα, ή ότι υπάρχει συνεχής εκνευρισμός, ή πως δίνονται δικαιώματα για ζήλιες κτλ. Εκείνος ή εκείνη που στην προκειμένη περίπτωση είναι το… «θύμα» της υπόθεσης, έρχεται η ώρα του-της να αντιδράσει. Η αντίδραση θα φέρει κάποια αναστάτωση στα λιμνάζοντα νερά και κάποια πράγματα θα αρχίσουν να αναθεωρούνται. Για ορισμένους-ες ενδέχεται η καλύτερη λύση να είναι η απομάκρυνση από τον δεσμό ή τον γάμο, έστω και προσωρινή, εάν δεν υπάρχει θέληση να επιλυθούν τα προβλήματα στο τώρα.

Οι χωρισμένοι-ες θα είναι καλό να αναρωτηθείτε, εάν πραγματικά αξίζει ή όχι η επανασύνδεση. Ή καλύτερα ποια είναι η ποιότητα της σχέσης που ονειρεύεστε για το μέλλον σας;! Εφόσον ο χωρισμός σας για κάποιους-ες είναι ουσιαστικά ένας άθλος, που απομακρυνθήκατε από μία ή έναν δύστροπο σύντροφο, ποιος ο λόγος να θέλετε να επιστρέψετε; Κατά βάση η επανασύνδεση θα αξίζει μόνο εάν οι λόγοι που σας χώρισαν δεν είναι απαξιωτικοί για τον έναν από τους δύο σας. Διαφορετικά κοιτάξτε μπροστά σας σε κάτι καλύτερο που θα σας έρθει.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με ενθουσιασμό! Προσέξτε εάν η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε αντίστοιχα, έχει κάποιου είδους υπεροψία. Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, δείξτε της-του από την αρχή ότι δεν… περνάνε αυτά! Διαφορετικά ενδέχεται αργότερα να… σας πάρει τον αέρα. Εναλλακτικά προσέξτε μία τέτοια συμπεριφορά από την μεριά σας προς την-τον άλλη-ον. Βάλτε τα πράγματα στην θέση τους, με ήπιο κατά το δυνατόν τρόπο, ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις στην νέα σας γνωριμία.

Στον εργασιακό σας χώρο ενδέχεται να υπάρξει ένα κλίμα μισαλλοδοξίας. Αποφύγετε όσο μπορείτε να εμπλακείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις για να μην δεχτείτε σκληρή κριτική. Τα πράγματα λίγο παρακάτω θα ηρεμήσουν και θα επέλθει η γαλήνη. Κάντε λίγη υπομονή. Κατά τ’ άλλα η δουλειά σας θα είναι σταθερή και οι αμοιβές σας τακτικές.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να πάρετε την απάντηση από τον χώρο που σας ενδιαφέρει. Κάντε υπομονή και μην προτρέχετε. Όταν βεβαιωθείτε για την απάντηση, αν είναι αρνητική, τότε θα μπορείτε να ψάξετε για κάτι άλλο. Κατά πάσα πιθανότητα, ωστόσο, θα είναι θετική, οπότε θα βρεθείτε στον χώρο που θέλετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η Εγκράτεια
Μπορεί αυτόν το μήνα να θυμηθείτε κάπως το παρελθόν σας. Ή να σας το θυμίσουν οι καταστάσεις. Ενδεχομένως αυτό θα σας βοηθήσει!

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα έρθετε αρκετά κοντά. Πολλές στιγμές θα σας θυμίσουν το όμορφο παρελθόν σας, ή τουλάχιστον τις πιο όμορφες στιγμές από τότε. Σε μερικές περιπτώσεις θα… «συλλάβετε» τον εαυτό σας να μιμείται συμπεριφορές από τα παλιά, ώστε να δώσει ανάσες στην σχέση στο τώρα. Ουσιαστικά αυτό θα είναι κάτι σαν μία ανανέωση στον δεσμό ή στον γάμο σας. Για κάποια ζευγάρια πράγματα τα οποία είχανε κολλήσει και δεν προχώραγαν, θα πάρουν τώρα τον δρόμο για την ολοκλήρωσή τους. Μπορεί να είναι η απόκτηση ενός παιδιού, μία πρόταση γάμου κτλ.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, ακόμη κι αν αυτός είναι παλιός, θα έχετε μία εκπληκτική ευκαιρία να τα ξαναβρείτε! Θα έρθετε και πάλι κοντά, μέσα από το παιχνίδι της μοίρας! Θα υπάρξει ενθουσιασμός και μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης με αισιόδοξες προοπτικές εξέλιξης. Η ιδανική περίπτωση θα είναι να είστε μόνοι-ες στο τώρα. Αν υπάρχει κάτι άλλο στην ζωή σας, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και ζυγίστε πολύ προσεκτικά τις επιλογές σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να βρεθείτε μπροστά σε μία πρόκληση από το παρελθόν σας. Ένας ανεκπλήρωτος παλιός σας έρωτας έρχεται να σας διεκδικήσει, κι εσείς εκείνον στο παρόν σας! Με τίποτα δεν θα πιστεύετε αυτό που θα συμβαίνει. Θα χρειαστεί όμως να συγκεντρωθείτε για να δείτε τι θα κάνετε και πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας!

Στην εργασία σας προβλέπεται αρμονία και καλή συνεννόηση, ενδεχομένως με μικρές εξαιρέσεις έντασης πάνω στην δουλειά. Επαγγελματικά θα κινηθείτε σε δυνατούς ρυθμούς. Θα επανέλθουν παλιοί σας πελάτες. Θα λάβετε καθυστερημένα χρήματα. Οι αμοιβές ή τα κέρδη σας θα λαμβάνονται στην ώρα τους κι αυξημένα!

Εάν ψάχνετε για καινούρια εργασία, θα σας γίνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση από επαγγελματικό χώρο στον οποίο βρισκόσασταν στο παρελθόν. Εναλλακτικά θα εργαστείτε πάνω σε ένα αντικείμενο δουλειάς που κάνατε και στο παρελθόν. Θα έχετε εμπειρία και γνώση, πράγματα που θα εκτιμηθούν! Θα αμείβεστε ικανοποιητικά.

ΛΕΩΝ : Ο Ιππότης από τα Ραβδιά
Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε. Ίσως να αμφιταλαντεύεστε σε σημείο που μπερδεύεστε οι ίδιοι, ή μπερδεύετε τους άλλους γύρω σας.

Ο δεσμός ή ο γάμος σας θα έχει διακυμάνσεις, οι οποίες δεν θα οφείλονται σε ατυχή γεγονότα, αλλά περισσότερο στην κυκλοθυμία σας, την δική σας ή του-της συζύγου ή συντρόφου σας. Φροντίστε, εσείς ή το ταίρι σας, να μην μεταδίδετε ο ένας στον άλλον τις εντυπώσεις, που σας δίνει η διάθεση σας. Καλύτερα να έχετε εγκράτεια και να κρατάτε μία σταθερή στάση. Διαφορετικά θα σχηματιστεί η εικόνα ότι δεν σέβεστε ο ένας τον άλλον, και ότι συμπεριφέρεστε σαν να μην σας νοιάζει το μέλλον του γάμου ή της σχέσης σας.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και θέλετε να έχετε επανασύνδεση, προσέξτε την στάση σας μόλις σας δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Τόσο εσείς, όσο και ο-η πρώην σας θα πρέπει, χωρίς να γίνετε μελοδραματικοί, να δείξετε ότι πραγματικά σας νοιάζει να είστε και πάλι μαζί. Εάν είστε αφηρημένοι-ες, ή αλλάζετε συνεχώς θέμα συζήτησης, ή απαντάτε αόριστα κι όχι με στόχο, θα φανεί σαν να μην σας νοιάζει πραγματικά να είστε ο ένας με τον άλλον. Κάτι τέτοιο θα φέρει μία επιπλέον χαλαρότητα. Οπότε διεκδικείστε!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα μπείτε σε μία νέα γνωριμία. Θα υπάρξει αμοιβαίος ενθουσιασμός. Προσέξτε να μην παρουσιάσετε τον εαυτό σας ως πιο γοητευτικό από ότι νιώθετε! Ούτε να δείτε το άλλο άτομο σαν κάτι το εξαιρετικά μοναδικό. Αυτό γιατί ενδέχεται βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη, να υπάρξει απομυθοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δείτε τα πράγματα στις διαστάσεις τους από την αρχή, για να υπάρξει μία στρωμένη πορεία.

Στην εργασία σας θα είστε αρκετά εργατικοί και φιλότιμοι. Εάν κάνετε ελεύθερο επάγγελμα, θα κινηθείτε δυναμικά. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, θα ανεβείτε αισθητά. Οικονομικά θα είστε ικανοποιημένοι. Θα βλέπετε τα κέρδη σας, ή γενικότερα τις αμοιβές σας να αυξάνονται. Καλό θα είναι να μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας κάνοντας τον… ήρωα.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε έναν δυναμικό χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο. Πρόκειται να ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο, που θα σας φανεί ενδιαφέρον και ίσως ανταγωνιστικό με την καλή έννοια. Αυτό θα σας κάνει να τα δώσετε όλα. Θα έχετε καλές οικονομικές προοπτικές. Φροντίστε να μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας από υπερβολικό ζήλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Το Έξι από τα Πεντάκτινα
Ένα παραγωγικός και δραστήριος μήνας σας περιμένει. Ορισμένοι θα εκτιναχτείτε επαγγελματικά και οικονομικά. Γενικότερα θα ασχοληθείτε αρκετά με το κομμάτι των χρημάτων.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα οργανώσετε το μελλοντικό σας πρόγραμμα με βάση τα οικονομικά σας κριτήρια. Διαφαίνεται να είστε αρκετά συνεννοημένοι πάνω σε τέτοια θέματα. Ενδέχεται οι ανύπαντροι-ες να οργανώσετε τον γάμο σας! Γενικά θα μιλήσετε για αγορές, για διακοπές κτλ. , ενώ ταυτόχρονα αυτή η διαδικασία θα σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, καλό θα είναι να κρατήσετε κάπως την… στάση σας. Αποφύγετε να δώσετε την εντύπωση ότι… καίγεστε να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας. Αφήστε τον παράγοντα της τύχης να σας φέρει κοντά, δίνοντας σας ευκαιρίες, κι απλώς διατηρήστε μία ευγενική στάση. Σιγά-σιγά ο πάγος θα λιώσει. Έχετε υπομονή κι όλα θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ενδεχομένως να γνωρίσετε ένα άτομο, που θα σας φανεί κάπως γενναιόδωρο, ή ακόμη και σπάταλο. Αφήστε την κατάσταση να εξελιχθεί, ώστε να κατανοήσετε, αν η στάση του αυτή είναι σταθερό χαρακτηριστικό του, ή εάν είναι ένας τρόπος να σας εντυπωσιάσει ή να κρύψει την αμηχανία του. Κατά τ’ άλλα θα έχετε καιρό να τα δείτε αυτά, και γιατί όχι να του κάνετε αργότερα μία καλοπροαίρετη κριτική για την σχέση του με τα χρήματα.

Η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Θα κάνετε κινήσεις για να την επεκτείνετε. Ίσως σε ορισμένους να χρειαστεί να δείξετε λίγη υπομονή προκειμένου να εδραιωθεί μία αλλαγή που περιμένετε. Και η οποία θα φέρει επιπλέον δουλειά και κέρδος! Τα οικονομικά σας θα είναι ευνοημένα αλλά και τυχερά. Μπορεί να πάρετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε!

Αν αναζητάτε καινούρια εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε έναν χώρο, όπου θα σας αρέσει το περιβάλλον και θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Προσέξτε μόνο, εξαιτίας του ενθουσιασμού σας, να μην κάνετε επιπλέον εργασίες από αυτές που θα σας αντιστοιχούν. Κάτι τέτοιο θα… κακομάθει τους προϊσταμένους ή τους συναδέλφους σας και ίσως να σας εκλάβουν ως το παιδί για όλες τις δουλειές. Από οικονομικής πλευράς θα αρχίσετε πλέον να ανεβαίνετε!

ΖΥΓΟΣ : Το Αστέρι.
Θα ζήσετε το όνειρό σας. Αν είστε από εκείνους που ξέρουν τι θέλουν και χαίρονται όταν το αποκτούν, θα απογειωθείτε!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας προβλέπεται να περνάτε μία καλή περίοδο. Οι πιθανές αλλαγές που θα δείτε στο ταίρι σας, ή εκείνο σε εσάς, θα είναι ευχάριστες και γεμάτες θετική ενέργεια. Τα συναισθήματα κι ο ερωτισμός με τον άνθρωπό σας θα πάρουν καλύτερη θέση στην ζωή σας από το προηγούμενο διάστημα, που ίσως να βρέθηκαν σε δεύτερη μοίρα. Η ανακοίνωση ενός γάμου, για τους-τις ανύπαντρους-ες, ή μίας εγκυμοσύνης είναι πολύ πιθανές εξελίξεις!

Εάν έχετε χωρίσει, όμως νοσταλγείτε την επανασύνδεση, είναι βέβαιο τουλάχιστον ότι θα έχετε την ευκαιρία σας! Καλό θα είναι τόσο εσείς, όσο και ο-η πρώην σας, να διατηρήσετε μία ψύχραιμη και προσεκτική στάση. Μην αφεθείτε σε παρορμητισμούς που μπορεί να ανατρέψουν το καλό σας νέο ξεκίνημα. Μην δείχνετε ανυπόμονοι-ες και νευρικοί-ες. Φροντίστε να ξανακερδίσετε ο ένας τον άλλον μέσα από την καλή συμπεριφορά σας.

Αν είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη, ενδέχεται να γνωρίσετε το ταίρι των ονείρων σας! Η γυναίκα ή ο άντρας αντίστοιχα που θα βρεθεί στον δρόμο σας, ίσως πράγματι να είναι το άλλο σας μισό! Θα αναπτυχθούν από την αρχή αμοιβαία συναισθήματα. Επειδή όμως δεν θα πρέπει τίποτα να θεωρείται δεδομένο, μην σταματάτε να κερδίζετε καθημερινά ο ένας τον άλλον με τον καλό σας τρόπο. Οι πιθανότητες να προκύψει μία σταθερή σχέση είναι πολλές!

Η εργασία σας θα βρεθεί σε πολύ καλή στιγμή της! Αν κάτι περιμένατε με ανυπομονησία, πρόκειται να συμβεί και να σας γεμίσει με επαγγελματική χαρά κι ικανοποίηση. Θα βρεθείτε επίσης σε καλή οικονομική θέση και κατάσταση. Θα σας έρχονται χρήματα! Θα είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις και τα έξοδά σας. Γενικότερα προβλέπεται χρηματική άνεση.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα εισέλθετε σε μία πολύ καλή επαγγελματική πόρτα, με ένα αντικείμενο δουλειάς που θα σας αρέσει και θα ταιριάζει με τις γνώσεις ή την προϋπηρεσία σας. θα έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας. Υπάρχει η περίπτωση να περιμένατε καιρό γι αυτήν την επαγγελματική θέση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα
Περνάτε σε μία φάση ανανέωσης κι αναζωογόνησης. Ενδεχομένως να αναδειχθεί περισσότερο η ομορφιά σας! Ίσως να ετοιμάζεστε για νέα ξεκινήματα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα έχετε μία καλή περίοδο. Ωστόσο θα χρειαστεί να προσέξετε τον έλεγχο που ασκεί ο ένας πάνω στον άλλον, έστω κι αν το κάνετε για το… καλό σας. Μην γίνεστε καταπιεστικοί-ες. Κάτι τέτοιο θα χαλάσει ακόμη και τις καλές προθέσεις σας. Κατά τ’ άλλα θα περάσετε μία τρυφερή και στοργική περίοδο. Για ορισμένα ζευγάρια προβλέπεται εγκυμοσύνη.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει, ίσως και άδικα, καλό θα είναι να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εάν ο χωρισμός σας είχε προέλθει από τις πολλές εντάσεις, ένας λόγος παραπάνω. Εφόσον θέλετε να είστε και πάλι μαζί θα χρειαστεί να αποβάλλετε και ο ένας και ο άλλος την αυταρχική σας συμπεριφορά. Την ευκαιρία θα την έχετε και θα πρέπει να δείξετε μεταξύ σας ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε με ηρεμία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με πολύ καλά στοιχεία στο χαρακτήρα της-του. Ωστόσο θα χρειαστεί να διαχωρίσετε μεταξύ σας την λεπτή γραμμή ανάμεσα στον καλό χαρακτήρα και τον χειριστικό χαρακτήρα! Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να… εκμεταλλευτείτε τον καλό χαρακτήρα του-της άλλου-ης. Αλλά ούτε εκείνη-ος, να προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει μέσα από τα καλά στοιχεία του δικού της-του χαρακτήρα.

Η εργασία σας ενδέχεται να ανέβει απότομα, ή να είναι στο φόρτε της έτσι κι αλλιώς αυτήν την εποχή. Θα είστε αρκετά συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα. Οι αμοιβές σας θα είναι ενισχυμένες. Μία δυναμική γυναίκα στον επαγγελματικό χώρο σας, μπορεί να σας υποστηρίξει για να πετύχετε έναν στόχο σας.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, επίσης μπορεί να βοηθηθείτε από γυναίκα με κύρος. Διαφαίνεται μία καλή επαγγελματική ευκαιρία, την οποία θα την… αρπάξετε. Πόσο μάλλον, όταν θα σας ενδιαφέρει αρκετά σαν χώρος και σας αντικείμενο! Θα δείξετε φιλότιμο και θα γίνετε αγαπητοί. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές και τακτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Το Εννιά από τα Ραβδιά
Περνάτε σε έναν μήνα ξεκαθαρίσματος. Ενδεχομένως να σας πιέζουν ορισμένα πράγματα, τα οποία θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας, ή έστω να τα ισορροπήσετε.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας υπάρχει το ενδεχόμενο να παρεξηγούνται οι κινήσεις, οι δικές σας ή του-της συζύγου ή συντρόφου σας. Ο αυθορμητισμός, η ζωντάνια, το χιούμορ κτλ. που έχετε, εσείς ή ο-η άλλος-η, μπορεί να προκαλούν την ζήλεια μεταξύ σας. Ίσως να πέφτετε εύκολα σε μία παγίδα παρεξηγήσεων, ή ακόμη και στρεβλώσεων, που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις καλές στιγμές σας. Προσέξτε να μην χαλάτε την μεταξύ σας ενέργεια με υποψίες και ψευδαισθήσεις. Θα πρέπει να έχετε αποδείξεις, ώστε να μπορείτε να κατηγορείτε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ον για απιστία.

Οι χωρισμένοι-ες ίσως να μην έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για μία επανασύνδεση, από την στιγμή που πιστεύετε ο ένας για τον άλλον πως είχε και έχει κάτι παράλληλο. Αν είστε βέβαιοι-ες για κάτι τέτοιο, τότε τα πράγματα θα χρειαστούν χρόνο, μέχρι να φανεί εάν θα επιστρέψει σε εσάς! Πιθανότητα καθόλου μικρή! Αν ωστόσο δεν είστε σίγουροι-ες πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο, ελέγξτε ο καθένας σας την υπερβολική ζήλεια του, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να έχετε μία καλή δεύτερη ευκαιρία.

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, προβλέπεται να γνωρίζετε ένα άτομο, το οποίο ενδέχεται να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Ίσως κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και σε εσάς. Παρότι θα υπάρξει αμοιβαία έλξη και χημεία, καλό θα είναι να δείξετε υπομονή για τον περιορισμένο χρόνο του άλλου, ή εκείνος για τον δικό σας. Εφόσον γνωρίζετε ο-η ένας-μία το πρόγραμμα της-του άλλης-ου, μην κάνετε σκέψεις που σας αδικούν, όπως ότι αδιαφορείτε, ότι δεν αισθάνεστε δυνατά πράγματα κτλ. Με καλή θέληση όλα θα τακτοποιηθούν και θα προκύψει μία δυνατή σχέση.

Στην εργασία σας θα είστε σταθεροί και δυναμικοί. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε κάποιες ώρες παραπάνω, ή να σας πέσουν κάποιες ευθύνες παραπάνω. Αυτό θα είναι ασφαλώς σημάδι δύναμης για την δουλειά σας. Ωστόσο καλό θα είναι να μην κουραστείτε υπερβολικά. Οπότε μπορείτε από ένα σημείο και μετά να βάλετε με ήρεμο τρόπο τα όριά σας. Αργότερα τα πράγματα θα ισορροπήσουν. Οι αμοιβές σας θα είναι τακτικές και επαυξημένες, ανάλογες του επιπλέον έργου σας.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, προβλέπεται να σας δίνετε η δυνατότητα να εργαστείτε σε έναν κάπως απαιτητικό χώρο. Ενώ θα έχετε τα εφόδια που θα χρειάζονται για τον συγκεκριμένο χώρο, ίσως οι απαιτήσεις του να σας φρενάρουν! Παρόλα αυτά κι εφόσον δεν έχετε κάτι να χάσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε! Μην κρατάτε αμυντική στάση, και φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι. Λίγο παρακάτω θα έχετε εξοικειωθεί και θα περνάτε καλύτερα. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η Κρίση
Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα. Ίσως κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν τώρα. Γενικότερα θα έχετε μικρότερες ή μεγαλύτερες επιτυχίες!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας οι εξελίξεις διαφαίνονται δυναμικές. Στα ανύπαντρα ζευγάρια προβλέπεται πρόταση και δρομολόγηση γάμου. Οι παντρεμένοι-ες θα ολοκληρώσετε κάποιους κοινούς σας στόχους, που είχατε βάλει από πιο πριν. Θα προκύψει ικανοποίηση, που θα έχει θετικό αντίκτυπο στα συναισθήματα και στην μεταξύ σας αγάπη.

Οι χωρισμένοι-ες ενδέχεται να περιπλανηθήκατε για κάποιο διάστημα στην αναζήτηση νέας γνωριμίας! Στην πλειοψηφία ωστόσο, εσείς ή η-ο πρώην σας, αναγνωρίσατε πως τίποτα δεν σας γεμίζει και δεν σας ταιριάζει περισσότερο από την σχέση σας. Θα δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε! Το καλό είναι ότι αυτή την φορά θα είστε κι οι δύο σας συνειδητοποιημένοι για το τι θέλετε ο ένας από τον άλλον!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία ή και περισσότερες καινούριες γνωριμίες. Επίσης μπορεί μία από αυτές να αφορά σε παλιότερη γνωριμία-συμπάθεια, που επιστρέφει και διεκδικεί τώρα χώρο στην ζωή σας. Ενδεχομένως το πρόβλημά σας να μην είναι εάν θα κάνετε γνωριμία και σχέση, αλλά ποια να επιλέξετε! Παρόλα αυτά θα ήταν ίσως προτιμότερο να επιλέξετε βασικά με συναισθηματικά κριτήρια και επικουρικά με την λογική!

Στην εργασία σας είναι πιθανόν να κλείνει ένας κάπως δυσάρεστος κύκλος και να ανοίγει ένας νέος, πολλά υποσχόμενος. Σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο η αλλαγή διοίκησης, ή οτιδήποτε θα μπορούσε να επιδράσει δυναμικά. Τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. Εάν είχατε βάλει έναν επαγγελματικό στόχο, θα βρεθείτε πολύ κοντά στο να τον ολοκληρώσετε. Πιθανόν να αναβαθμίσετε τον εαυτό σας! Αν είχατε περάσει από οικονομικές δυσκολίες, αυτές θα αρχίσουν να γίνονται παρελθόν. Θα λαμβάνετε πλέον τακτικά και ικανοποιητικά χρήματα!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, είναι πιθανόν να επιστρέψετε σε έναν χώρο από το επαγγελματικό παρελθόν σας. Ενδεχομένως αυτός ο χώρος να είχε κλείσει και να ανοίγει ξανά με ανανεωμένες προθέσεις και συνθήκες. Εναλλακτικά ίσως να σας προσλάβουν σε εντελώς καινούριο χώρο, που όμως θα συνεργαστείτε με άτομο ή άτομα που είχατε ξαναβρεθεί αλλού. Θα νιώσετε άνετα και οικεία. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Βασιλιάς από τα Ξίφη
Θα κληθείτε να δεχτείτε κάποιες καινοτομίες, οι οποίες ενδέχεται να σας ξεβολέψουν! Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε κάτω από άλλα δεδομένα, από εκείνα που γνωρίζατε, και ίσως να σας ήταν πολύ οικεία.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια η αυτογνωσία του καθενός σας, ίσως να πάρει «τρομακτικές» διαστάσεις! Ορισμένοι-ες θα νιώσετε σαν να ανακαλύπτετε την… Αμερική! Αυτό θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα για την θέση σας μέσα στον δεσμό ή τον γάμο. Ωστόσο η δική σας αλλαγή δεν είναι αυτονόητο ότι θα συμπαρασύρει και τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Ενδέχεται να υπάρξουν αντιδράσεις και παρεξηγήσεις. Όποιος από τους δύο σας είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα, ας αναλογιστεί τι είναι πιο σημαντικό γι αυτόν : Η ηρεμία στον δεσμό ή στον γάμο; Ή οι ριζικές αλλαγές; Ίσως βέβαια να υπάρχει και η ενδιάμεση λύση : Οι αλλαγές με μέτρο.

Οι χωρισμένοι-ες ενδέχεται να θέλετε να βάλετε την ζωή σας σε εντελώς νέα βάση. Κάτι τέτοιο μάλλον θα δυσκολέψει την επανασύνδεσή σας, εφόσον για εσάς αυτή θα έχει… φιλοσοφικές ενστάσεις! Σύμφωνα με αυτά, θα είναι προτιμότερο να αφήσετε να περάσει λίγος χρόνος και κατόπιν να ξαναδείτε την πιθανότητα μίας επανασύνδεσης. Τότε τα πνεύματα θα είναι πιο ήρεμα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες είναι πιθανόν να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με την-τον οποία-ο θα έχετε… υπαρξιακές διαφορές! Δηλαδή ο-η ένας-μία από τους δύο σας θα έχει πιο παραδοσιακή αντίληψη για το θέμα σχέση-δεσμός και η-ο άλλη-ος πιο μοντέρνα. Αυτό θα σας φέρει σε πρόσκαιρη αντιπαράθεση, αλλά και σε μία ενδιαφέρουσα συνδιαλλαγή. Εάν δεν τραβήξετε ο καθένας σας το σχοινί στα άκρα, θα μπορέσει να προκύψει μία ενδιαφέρουσα σχέση, όπου ο ένας θα ανταλλάξει απόψεις με τον άλλον.

Στην εργασία σας θα έρθουν τα πάνω κάτω με την καλή έννοια. Ίσως κάποια πράγματα να αλλάξουν στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους! Κάτι τέτοιο μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό και ανασφάλεια. Εάν ωστόσο δεν φέρετε μέσα σας την… καταστροφή, μάλλον θα προσαρμοστείτε και θα συνηθίσετε. Οι χρηματικές απολαβές σας θα είναι πολύ καλές και θα είστε ευχαριστημένοι.

Εάν ψάχνετε για καινούρια εργασία, θα εισέλθετε σε έναν χώρο, όπου θα σας εντυπωσιάσει το στοιχείο την καινοτομίας και του εκσυγχρονισμού. Ίσως ένας σημαντικός άντρας να παίξει ρόλο για την είσοδό σας σ’ αυτόν τον επαγγελματικό χώρο. Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο, ώστε να προσαρμοστείτε, όμως τελικά θα τα καταφέρετε, αφού θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να νιώσετε εκεί οικονομική και επαγγελματική ασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ : Ο Άσσος από τα Κύπελλα
Θα έρθουν ευχάριστα νέα σε ότι περιμένετε απάντηση. Θα γίνουν όμορφες αλλαγές και ίσως θετικά ξεκινήματα σε όποιον τομέα της ζωής σας, σας ενδιαφέρει.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας είναι πιθανόν μία εγκυμοσύνη να φέρει ευχάριστα μαντάτα! Στα ανύπαντρα ζευγάρια η πιθανότητα μίας πρότασης γάμου είναι μεγάλη. Θα γίνουν γενικότερα εποικοδομητικές αλλαγές. Περνάτε σε μία φάση συναισθηματικής και πρακτικής ευτυχίας!

Όσοι-ες έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για επανασύνδεση, αυτή θα είναι εύκολη υπόθεση. Ίσως μάλιστα ο χωρισμός να έχει κάνει καλό για το μέλλον της σχέσης σας .Έχετε συνειδητοποιήσει κι οι δύο τα λάθη σας, και θέλετε να είστε πιο προσεκτικοί-ες στο εξής προκειμένου να διαφυλάξετε την εξέλιξη της σχέσης σας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να πούμε ότι για ορισμένους-ες η μελλοντική ευτυχία μπορεί να βρίσκεται στο πρόσωπο ενός καινούριου ατόμου, που θα μπει στην ζωή σας. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει «καταστροφή». Ίσα-ίσα την εμπειρία που αποκτήσατε από την προηγούμενη σχέση, μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για την επιτυχία της νέας σας σχέσης.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε, ή θα ολοκληρώσετε μία ήδη υπάρχουσα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που σας ταιριάζει γάντι! Οπότε με καλή θέληση και σχετική υπομονή, που χρειάζεται σε όλες τις γνωριμίες, θα καταφέρετε να χτίσετε μία όμορφη σχέση. Αυτή θα οδηγηθεί σε κάτι σταθερό, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου!

Στην εργασία σας θα έχετε επιτυχία και πρόοδο. Κάποιο νέο στοιχείο ενδέχεται να ανανεώσει την δυναμική της δουλειά σας. θα κινήστε μέσα σε ένα καλοπροαίρετο εργασιακό περιβάλλον. Θα υπάρχει θετική ενέργεια. Τα οικονομικά σας διαφαίνονται εξαιρετικά καλά. Ίσως να σας έρθουν χρήματα από διαφορετικές μεριές!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, ευνοείστε ιδιαίτερα στο να ξεκινήσετε κάτι καλό. Επίσης στο να υλοποιήσετε μία προηγούμενή σας προσπάθεια για μία επαγγελματική θέση που επιθυμείτε. Είναι καλή στιγμή για καινούριο ξεκίνημα. Όταν γίνει αυτό, καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στον νέο σας χώρο ως προς τις σχέσεις με τους άλλους. Αποφύγετε όσο μπορείτε να δημιουργηθούν αντιπάθειες.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

Ερμής στους Διδύμους από 4 Μαΐου ως 11 Ιουλίου 2021.

Προβλέψεις για τα ζώδια. Αγγελική Βαλάντου
Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους στις 4 Μαΐου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τις 11 Ιουλίου 2021. Με τον Ερμή στους Διδύμους επικοινωνία βελτιώνεται το διάστημα αυτό και αποκτάμε καινούρια ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Έχουμε περισσότερη διάθεση για συζητήσεις, για ανταλλαγή ιδεών και για συλλογή καινούριων πληροφοριών. Παράλληλα, αυξάνονται οι μετακινήσεις και οι επαφές μας και οξύνεται η περιέργεια μας, επιδιώκοντας να μάθουμε καινούρια πράγματα.
ΚΡΙΟΣ
Η πορεία του Ερμή στους Διδύμους σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και σε παροτρύνει να κάνεις νέες γνωριμίες, ώστε να δικτυωθείς με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Οι γνώσεις σου εμπλουτίζονται μέσα από ταξίδια ή από νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου και έχουν πολλά να σου μάθουν. Παράλληλα, θα βελτιώσεις την επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε εξιτάρει.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να σχηματίσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα εισοδήματά σου, να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδά σου και να επαναφέρεις το αίσθημα της οικονομικής ασφάλειας. Η αυξημένη δημιουργικότητά σου μπορεί επίσης να σου φέρει έξτρα εισοδήματα, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να εκμεταλλευτείς κάποιο από τα ταλέντα σου, είναι η ιδανική στιγμή για να το πράξεις. Ακόμη, δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις κάποια αγορά ή μια καινούρια συνεργασία.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σου περνάει στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να έρθεις σε επαφή με συγγενικά σου πρόσωπα και να προβάλεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Θα σου δοθεί, επίσης, η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν, αλλά και νέες γνωριμίες με άτομα που θα μοιράζεσαι κοινές ιδέες. Αν διατηρείς μια σχέση, η επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου βελτιώνεται, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους αυξάνονται τα ενδεχόμενα να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σε γοητεύσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο οι εξελίξεις θα κινούνται παρασκηνιακά, καθώς φαίνεται ότι θα προετοιμάζονται κάποιες αλλαγές που θα ακολουθήσουν λίγο παρακάτω. Ίσως θελήσεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να οργανώσεις το πρόγραμμά σου αυτή την εποχή, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις τις μέρες αυτές, μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση για το μέλλον σου.
ΛΕΩΝ
Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων, μια διέλευση αρκετά θετική για το ζώδιό σου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις καινούριους στόχους. Το κοινωνικό σου περιβάλλον, οι φίλοι αλλά και κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές για την επαγγελματική σου πορεία. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να συμμετέχεις σε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες ή να γραφτείς σε κάποιον σύλλογο. Τέλος, αν είσαι αδέσμευτος, ίσως κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου ξεκινάει την πορεία του στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την καριέρα σου. Θα έχεις την ευκαιρία να φτάσεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου και θα δεχτείς προτάσεις που θα ευνοήσουν την πορεία των επαγγελματικών σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου, σχετικά με τις αρμοδιότητές σου ή ένα εγχείρημα που αναλαμβάνεις. Επίσης, θα θελήσεις να βελτιώσεις την δημόσια εικόνα σου και να προβάλεις περισσότερο τα προσόντα σου
ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής περνά στους Διδύμους και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Το διάστημα αυτό θα αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα και γνώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να εξειδικευτείς σε ένα αντικείμενο που θα ευνοήσει την επαγγελματική σου πορεία. Το κοινωνικό σου περιβάλλον θα ανανεωθεί, καθώς θα αποκτήσεις νέους φίλους που ταιριάζουν στη φιλοσοφία σου, ενώ ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένος ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τον δεσμό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να κάνεις μια διαχείριση στα οικονομικά σου που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από χρέη ή να προχωρήσεις σε μια επένδυση που θα σου αποφέρει κέρδη. Επίσης, θα σκεφτείς πιο ώριμα την πορεία σημαντικών σχέσεών σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Αν μάλιστα υπάρχει μια σχέση από το παρελθόν που σε απασχολεί, είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής περνάει στο απέναντί σου ζώδιο των Διδύμων και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου. Το διάστημα αυτό θα θέσεις ως προτεραιότητα τον σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου και θα θελήσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις, προκειμένου να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δεχτείς και μια νέα πρόταση, που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, είναι πιθανό να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που υπόσχεται σοβαρές προοπτικές στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σου. Η λογική, η οργάνωση και πειθαρχία θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δουλέψεις σε δύο πόστα ταυτόχρονα. Παράλληλα, είναι ένα καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και να ξεκινήσεις δραστηριότητες ή ένα πρόγραμμα διατροφής που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζοντας θετικά το ζώδιό σου. Το διάστημα αυτό θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ενώ παράλληλα θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε διασκέδαση, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αλλά και στην αισθηματική σου ζωή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή η διέλευση να φέρει στο δρόμο σου πολλούς θαυμαστές, οδηγώντας σε ακόμη και σε μια παράλληλη σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα, θα αναδείξεις πολλά ταλέντα σου την περίοδο αυτή κάτι που θα σου χαρίσει σημαντική αναγνώριση.
ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και στο ηλιακό σου ναδίρ. Το διάστημα αυτό, το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που θα απορροφήσουν περισσότερο το ενδιαφέρον σου και ίσως αποφασίσεις να κάνεις προσωπικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την αισθητική του χώρου σου, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξεις μια μετακόμιση ή και την συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου.

https://www.zwdia24.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.