Αυγούστου 12, 2022

ΖΩΔΙΑ

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 15 ως 21/8/2022.
Γιώργος Σαλαμάς

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, μπορεί να γίνεται ένας μικρός πανικός σε επαγγελματικό επίπεδο (ακόμη και αν αναζητάς εργασία είναι πιθανό να έχουν πέσει οι συνεντεύξεις και τα μέιλ όλα μαζί), αλλά είναι πολύ πιθανό η κατάληξη να είναι πολύ θετική. Μερικές φορές η πίεση μας κάνει να νιώθουμε ότι το χάνουμε, επειδή μια μηχανή όταν δουλεύει στο φουλ της δεν αποδίδει από ένα σημείο και πέρα. Πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Να ελέγχεις τον χρόνο που ξεκουράζεσαι, να διαχειρίζεσαι σωστά τις παραγωγικές σου ώρες, να ξέρεις να λες όχι και να σταματάς, να βάζεις υποχρεωτικά στο πρόγραμμα την ευχαρίστηση και την ψυχαγωγία σου και ακόμη και αν νιώθεις, κουρασμένος, ξεμαλλιασμένος και αποσυνδεδεμένος να παρουσιάζεις ένα πολύ ψύχραιμο και κομψό επαγγελματικό πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, περιπέτειες, κόσμος και κίνηση, αυτή τη βδομάδα ανακαλύπτεις νέους ορίζοντες, ενδεχομένως ετοιμάζεις ένα ταξίδι ή προχωράς ακάθεκτα προς την ολοκλήρωση ενός στόχο σου. Στα πιθανά σενάρια είναι επίσης και μια εκπαιδευτική επιτυχία ή ένταξή σου σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και ένας έρωτας (αυτό παίζει πολύ τελευταία). Επίσης, μπορεί να έρθει μια έκπληξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Και αν πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι με τις γνωριμίες που φαίνονται πολλά υποσχόμενες; Γίνεται αυτό; Δεν ξέρω, νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί εύκολα να είναι ρομπότ και να πει δεν ενθουσιάζομαι, αν θέλει να ενθουσιαστεί. Ναι μπορεί να ενθουσιαστείς και να πάνε όλα τέλεια, μπορεί και να ενθουσιαστείς και να μην πάνε μετά όλα τόσο τέλεια. Σε μια τέτοια περίπτωση θα το ξεπεράσεις. Το τώρα όμως θα το έχεις ζήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ίσως χρειαστεί να βρεις κάποιες ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και σπιτιού, για παράδειγμα 1. μπορεί να πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες για τον έναν ή τον άλλον τομέα, π.χ. να φύγεις αρκετές μέρες για ένα επαγγελματικό ταξίδι, 2. μπορεί να δουλεύεις αρκετές ώρες, ενώ να θέλεις και εσύ και οι δικοί σου να ασχολείσαι λίγο περισσότερο με αυτούς, 3. μπορεί να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή freelancer και να νιώθεις κάπως εγκλωβισμένος. Αυτά όλα είναι παροδικά, αν και η κάποια σχετική ανασφάλεια που μπορεί να προκαλέσουν μπορεί και να σε οδηγήσει σε μια θαυματουργή επιλογή ή λύση. Γιατί, παρ’ όλο που δεν είναι κανόνας, η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές οι δυσκολίες αποτελούν και το επόμενο σκαλοπάτι στην πορεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, αν δεν ήσουν τόσο κολλημένος με μια παρελθοντική εμπειρία ή σχέση που έχει αφήσει τα σημάδια της, θα ήσουν πολύ καλύτερα. Με την έννοια ότι επειδή ως γνωστόν σε τρομάζουν οι αλλαγές, μερικές φορές και εσύ ο ίδιος επιδιώκεις να παραμένεις σε μη λειτουργικές καταστάσεις ή να κρατάς ζωντανές μη λειτουργικές σκέψεις και εικόνες, μόνο και μόνο επειδή είναι γνώριμες. Δηλαδή αν βιώσεις άγνωστες μεν σχέσεις ή εμπειρίες, αλλά ευχάριστες, θα πάθεις κάτι; Όχι. Τώρα που είπαμε σχέσεις, αυτός ο τομέας σε απασχολεί ένα παραπάνω αυτή τη βδομάδα. Ναι, μπορείς να ταξιδέψεις, ναι, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, ναι, μπορεί να σκεφτείς να επισημοποιήσεις μια σχέση. Ναι σε όλα.

ΛΕΩΝ
Λέων, είναι πιθανό να υπάρξει η ανάγκη να αναδομήσεις την καθημερινότητά σου και να οργανώσεις τις επαγγελματικές και τις προσωπικές υποχρεώσεις για να μην αποπροσανατολιστείς. Στη ζωή σου μπαίνουν νέα πράγματα, ίσως νέα σχέδια, νέοι στόχοι και νέοι άνθρωποι και μάλλον επιβάλλεται να προσαρμοστείς σε αυτά τα νέα δεδομένα. Εύκολο το ‘χεις; Όχι, καθόλου, αλλά μπορεί να είναι πολύ δημιουργικό, απελευθερωτικό και αναζωογονητικό. Οι δουλειές και τα οικονομικά ευνοούνται, όμως μην αφήνεις ένα ενδεχόμενο οικονομικό ζήτημα, όπως ένα χρέος, π.χ. να σε κάνει να τα βλέπεις όλα μαύρα. Μην επιτρέπεις να σε επηρεάζει κανείς. Κοίτα μπροστά που το οικονομικό σου μέλλον προβλέπεται ανθηρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, θα ήταν σαφώς καλύτερα να ήσουν τόσο αδιάφορος όσο προσπαθείς να δείχνεις, επειδή δεν θα εμπλεκόσουν σε ερωτικές καταστάσεις που μπορεί να σου αποδείξουν στην πράξη ότι 1. είσαι ευάλωτος, και ποιος δεν είναι όμως, 2. ότι ΔΕΝ μπορείς να έχεις τον έλεγχο πάντα, όσο και να το προσπαθείς. Μα εκεί είναι η μαγεία, στην αίσθηση ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου, ότι δεν είσαι απόλυτα προστατευμένος και ότι ο έρωτας και η εξέλιξη μπορεί να κρύβουν και «κινδύνους». Αποδέξου το ότι για αρκετό καιρό η αισθηματική σου ζωή θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Θα ήταν καλό να ασχοληθείς με όλα αυτά, για να μάθεις πράγματα, να αλλάξεις ενδεχομένως στάση και να εξελιχτείς σαν άνθρωπος.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, αν προς το τέλος της βδομάδας νιώσεις έντονα συναισθήματα ή εμπλακείς σε μια νέα αισθηματική ιστορία, κάτι που δεν το λες και απίθανο, ένα πράγμα είναι καλό να προσέχεις, τις παρερμηνείες. Εκείνες τις μέρες ίσως έχεις μια δυσπιστία ή τάση να παρερμηνεύεις ορισμένες πληροφορίες. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις τις σκέψεις σου από την πραγματικότητα. Δεν σημαίνει ότι επειδή σκέφτεσαι κάτι έντονα έτσι είναι κιόλας. Καλύτερα να ζητάς διευκρινίσεις όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι, λοιπόν. Επίσης, οι πολλές όψεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια είναι τόσο θετικές, που αξίζει να επιδιώκεις να βρίσκεσαι στον χώρο σου με τους αγαπημένους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η επικοινωνία σε κάθε σχέση σου, ιδιαίτερα στην αισθηματική, γίνεται ουσιαστική, συνοπτική και σοβαρή. Τα περιττά λόγια δεν έχουν νόημα ύπαρξης, ενώ και εσύ και οι άλλοι δίνετε μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις παρά σε αυτά που λέγονται. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να οργανώσεις, επειδή γίνονται κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, ενδεχομένως πρέπει η καθημερινότητά σου να γίνει περισσότερο λειτουργική και πιο δομημένη, ώστε να υπάρχει χώρος για όλα όσα θέλεις να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η συνέπεια, η υπομονή και η μέθοδος θα επιβραβευτούν και φαίνεται ότι θα έχεις ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τη βελτίωση της οικονομικής σου κατάσταση. Αυτή τη βδομάδα μπορεί να γίνουν πολλά που δεν τα περιμένεις, όπως μια πολύ καλή ευκαιρία για συνεργασία. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να είσαι έτοιμος, σαν να παρακολουθείται η δουλειά σου και να διαβάζεται το βιογραφικό σου από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για την εξέλιξή σου. Η κινητικότητα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα δείχνει ότι κάτι παίζει ενδεχομένως αυτές τις μέρες. Όσο πιο συνεπής και επαγγελματίας (και ψύχραιμος) είσαι τόσο περισσότερη αναγνώριση θα εισπράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, οι συγκυρίες μεταμορφώνουν τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, γίνεται πιο λιτός, ουσιαστικός και ανοιχτός ταυτόχρονα. Μπορείς δηλαδή να εκφραστείς με χαρακτηριστική άνεση, χωρίς όμως να λείπει ο συναισθηματισμός από τον λόγο σου. Φαίνεται επίσης ότι μπορείς να θέσεις στόχους αυτές τις μέρες, που ενδέχεται να αφορούν και ένα ταξίδι ή την εργασία. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να μην κάνεις προσπάθειες, επειδή «μαντεύεις» το αποτέλεσμα. Θέλεις δηλαδή να κάνεις μια επαγγελματική πρόταση σε έναν συνεργάτη ή να στείλεις το βιογραφικό σου σε μια εταιρεία, αλλά επειδή πιστεύεις ότι θα απορριφθεί, δεν το κάνεις. Στην προκειμένη περίπτωση πριν καν σε απορρίψει ο οποιοσδήποτε απορρίπτεις εσύ τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, είναι πιθανό ένα επαγγελματικό σχέδιο που προετοιμάζεις αυτές τις μέρες να προχωρήσει και να βοηθήσει αρκετά τα οικονομικά σου, περισσότερο από όσο υπολογίζεις. Το μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να προσέχεις τις συμφωνείς στα οικονομικά, επειδή μπορεί να γεμίσεις υπεραισιοδοξία και να έχεις μια μεγάλη, υπερβολική μάλλον δόση ανεκτικότητας, η οποία θα μπορούσε να μετριαστεί. Επίσης, φαίνεται ότι θυμάσαι ότι είναι ωραία να ερωτεύεσαι και να αφήνεσαι σε αυτό.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, χρειάζεσαι αέρα, νέους ανθρώπους, νέα μέρη, φίλους, αλλαγή περιβάλλοντος, οτιδήποτε μπορεί να σε εμπνεύσει και να ανοίξει νέες διόδους στον εγκέφαλό σου και να αλλάξεις αυτά που δεν σου αρέσουν ή απλώς να δοκιμάσεις να δεις κάτι από διαφορετική οπτική γωνία. Σίγουρα η ζωή μας δεν είναι μόνο οι επιλογές μας, αλλά αυτή την περίοδο οι επιλογές σου παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Οι φίλοι, επίσης, σε επηρεάζουν με θετικό τρόπο, ενώ μέσα από τις κοινωνικές σου επαφές μπορεί να προκύψει μια νέα σχέση ή συνεργασία. Αυτές τις μέρες απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και / σύντροφο, τουλάχιστον τις ευθείες και επιθετικές. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις όφελος και εσύ και ο άλλος, όχι να μπεις σε διαδικασία «να δούμε ποιος θα υπερισχύσει».

https://www.e-zwdia.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Ήλιος απέναντι από τον Κρόνο σε δυσαρμονική σχέση με τους Άρη/Ουρανό σήμερα και αύριο κορυφώνεται με αποτέλεσμα να φέρνει ένα είδος δυσαρέσκειας για πράγματα τα οποία είτε είναι ανοιχτά είτε προκύπτουν ως εμπόδια στο δρόμο μας. Η Σελήνη στους Ιχθύες απέναντι από τον Ερμή ενδέχεται να μπερδέψει τις σκέψεις μας σχετικά, γιαυτό λειτουργήστε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, προσπαθήστε να χαλαρώσετε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον χωρίς να σκέφτεστε υποχρεώσεις και δυσκολίες που έχουν προκύψει. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα. Δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι είστε σίγουρη/ος πως θα αποδώσει.

Για τους Ταύρους, ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιό σας σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο ενδέχεται να δημιουργεί προβλήματα αυτές τις ημέρες γιαυτό κινηθείτε με επιφυλακτικότητα. Ένα βήμα κάθε φορά και να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που φέρνετε. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις ενδέχεται σήμερα να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας γιαυτό καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο γνωρίζετε καλά. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να αφεθείτε στη ροή και να μην δώσετε σημασία σε πράγματα και καταστάσεις που δεν είναι της παρούσης.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί υποστηρικτικά αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ταξιδεύει νοητικά ή/και σωματικά. Καλό θα είναι να αφήσετε τις υποχρεώσεις για λίγο στην άκρη και να χαρείτε με ότι έχετε στη διάθεσή σας.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ο Κρόνος απέναντι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα ή διλλήματα σε τομείς όπως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Αυτό θα συνεχιστεί για τις επόμενες 2-3 ημέρες οπότε καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στο τί λέτε και τί κάνετε.

Για τους Παρθένους, ενδέχεται σήμερα και τις επόμενες ημέρες να νιώσετε έντονη την ανάγκη να βγείτε από τα τετριμμένα και να ακολουθήσετε μια διαδρομή πιο ενδιαφέρουσα. Καλό θα είναι να το κάνετε με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε χωρίς να σας ενδιαφέρει η άποψη των ανθρώπων γύρω σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα η ανάγκη να ομορφύνετε με οποιονδήποτε τρόπο τον προσωπικό σας χώρο και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες θα σας δώσουν χαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Μείνετε σε αυτή τη κατεύθυνση και πάρτε ικανοποίηση ακόμη και μέσα από απλά πράγματα.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί ιδιαίτερα υποστηρικτικά σήμερα ωστόσο μπορεί τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα να φέρουν κάποιες δυσκολίες. Μην απογοητευτείτε. Αντιθέτως, δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να φέρετε τα πράγματα προς το μέρος σας, με ευελιξία και μεθοδικότητα.

Για τους Τοξότες, σήμερα κινηθείτε σε ασφαλή εδάφη και μην ανοιχτείτε προς κατευθύνσεις που δεν γνωρίζετε. Οι πλανητικές επιρροές είναι ιδιαίτερα έντονες, μέχρι και εκρηκτικές, οπότε κινηθείτε με προσοχή.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο θα είναι ιδιαίτερα έντονη και μπορείτε να το προσπαθήσετε χωρίς όμως να πιέσετε τις καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει. Τα όρια και το πλαίσιο θα σας κρατήσουν με ασφάλεια εκεί που πρέπει χωρίς να ρισκάρετε να απογοητευτείτε σήμερα και για τις επόμενες 2-3 ημέρες. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας. Με φειδώ (και) όσο αφορά τα οικονομικά.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος στο ζώδιό σας με τον Ήλιο απέναντι μπορεί να φέρει προβληματισμούς ή εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σήμερα και τις επόμενες ημέρες. Προσωπικά ζητήματα και θέματα σπιτιού καλό θα είναι να τα δείτε με ιδιαίτερη υπομονή.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε τα πράγματα πιο επιφανειακά ωστόσο ίσως οι καταστάσεις να μην σας αφήνουν. Δράστε με μεθοδικότητα και ευελιξία μπροστά σε τυχόν διλλήματα ή εμπόδια.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Οι διάττοντες Περσείδες, η πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή βροχή από «πεφταστέρια», θα κορυφωθούν και φέτος μέσα στην «καρδιά» του Αυγούστου.
Οι διάττοντες Περσείδες, η πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή βροχή από «πεφταστέρια», θα κορυφωθούν και φέτος μέσα στην καρδιά του Αυγούστου, συγκεκριμένα τα βράδια της Πέμπτης και κυρίως της Παρασκευής, στο νυχτερινό ουρανό της χώρας μας και γενικότερα του βορείου ημισφαιρίου.

Μάλιστα φέτος η κορύφωση των εν λόγω μετεώρων θα συμπέσει σχεδόν με την τελευταία από τις φετινές υπερπανσελήνους (04:36 ώρα Ελλάδας την Παρασκευή), κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνει πιο δύσκολη η παρατήρηση των Περσείδων. Το φεγγάρι θα βρίσκεται ξανά πιο κοντά στη Γη από ό,τι συνήθως (η πανσέληνος θα συμπέσει σχεδόν με το περίγειο της Σελήνης) και έτσι θα φαίνεται κάπως πιο μεγάλο και φωτεινό, «σβήνοντας» πολλά «πεφταστέρια», εκτός από τα πιο λαμπερά.

Οι Περσείδες είναι θεαματικές βροχές διαττόντων, καθώς τα «πεφταστέρια» τους είναι γρήγορα και φωτεινά, διαθέτοντας συνήθως μακριές πύρινες «ουρές». Οι Περσείδες «δίνουν» περισσότερα φωτεινά μετέωρα από κάθε άλλη βροχή διαττόντων μέσα στο έτος. Το ρεκόρ τους ήταν το 1993, όταν είχαν καταγραφεί περίπου 300 μετέωρα την ώρα, ενώ συνήθως «δίνουν» 50 έως 60 την ώρα. Φέτος λόγω της πανσελήνου, σύμφωνα με τη NASA, αναμένεται να είναι ορατά το πολύ 10 έως 20 την ώρα.

Εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα σημεία του ουρανού και όχι σε ένα συγκεκριμένο, μολονότι φαίνεται να προέρχονται κυρίως από τα βορειοανατολικά, από την περιοχή του αστερισμού του Περσέα, από όπου πήραν και το όνομά τους. Τα μετέωρα αρχίζουν να πέφτουν αραιά από τις 17 Ιουλίου περίπου, πυκνώνουν σταδιακά και διαρκούν έως τις 24 Αυγούστου. Το «σόου» αρχίζει λίγο μετά τη δύση του ήλιου, αλλά όσο πιο κοντά στην ώρα που χαράζει, τόσο πιθανότερο είναι να δει κανείς με γυμνά μάτια τα συγκεκριμένα «πεφταστέρια» οπουδήποτε στον ουρανό.

Οι Περσείδες -οι οποίες καταγράφηκαν για πρώτη φορά από Κινέζους αστρονόμους το 36 μ.Χ.- προκαλούνται από τα σωματίδια σκόνης που αφήνει πίσω της η τεράστια ουρά, μήκους δεκάδων εκατομμυρίων χιλιομέτρων, του κομήτη 109Ρ/Σουίφτ-Τατλ, που διασταυρώνεται με την τροχιά της Γης. Ο κομήτης, ο οποίος ανακαλύφθηκε το 1862 από τους αστρονόμους Λιούις Σουίφτ και Χόρας Τατλ (των οποίων φέρει το όνομα), διαθέτει ένα τεράστιο πυρήνα διαμέτρου περίπου 26 χιλιομέτρων.

Ο εν λόγω κομήτης είναι το μεγαλύτερο γνωστό ουράνιο σώμα που περνάει από τη Γη κατά τακτά χρονικά διαστήματα και χρειάζεται περίπου 133 χρόνια για να πραγματοποιήσει μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο. Το τελευταίο κοντινό πέρασμά του από τη Γη ήταν το 1992 και το επόμενο αναμένεται το 2125, ενώ δεν φαίνεται να αποτελεί απειλή για τον πλανήτη μας στο προβλέψιμο μέλλον.


Τα μετέωρά του, που συνήθως έχουν βάρος μικρότερο από ένα γραμμάριο, εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα με ταχύτητα σχεδόν 60 χλμ. το δευτερόλεπτο και αναφλέγονται σε ύψος περίπου 130 χλμ., οπότε και αρχίζουν να γίνονται ορατά από τους παρατηρητές. Καθώς πλησιάζουν προς το έδαφος με μεγάλη ταχύτητα, διαλύονται από την τριβή και την υπερθέρμανση (1.650 βαθμοί Κελσίου), σε ύψος άνω των 80 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης, αφήνοντας πίσω τους φωτεινά ίχνη.

Η επόμενη πανσέληνος θα συμβεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ η επόμενη υπερπανσέληνος στις 3 Αυγούστου 2023.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.neolaia.gr/

ΖΩΔΙΑ

Η Πανσέληνος πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου. Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και η ενέργεια του Κρόνου είναι παρούσα. Ποίες είναι οι προσωπικές σας επιθυμίες; Ποίες είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες της ομάδας που ανήκετε; Πού μπορεί να διασταυρωθεί για εσάς η ατομικότητα του Λέοντα και η ομαδική συνείδηση ​​του Υδροχόου; Ίσως πρέπει να ανακαλύψετε τρόπους για να κάνετε τη δική σας προσωπική, δημιουργική συνεισφορά στην κοινωνία, τρόπους έκφρασης προς όφελος του ευρύτερου δικτύου και να βρείτε δυνατότητες για την άσκηση των ηγετικών σας ικανοτήτων. Ενώ ικανοποιείτε τις ανάγκες σας για κυριαρχία και αναγνώριση, μπορείτε ταυτόχρονα να αφοσιωθείτε σε έναν στόχο που ωφελεί και άλλους ανθρώπους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά με την σημερινή Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα εξωτερικεύσετε τα ταλέντα σας. Να προβάλετε τα δημιουργήματά σας και να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας. Άλλοι άνθρωποι μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε αυτή τη διαδικασία ή στο τελικό αποτέλεσμα.

Για τους Ταύρους, στα επαγγελματικά συνδυαστικά με τα προσωπικά σας στοχεύει κυρίως η σημερινή Πανσέληνος και σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις ικανότητές σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και ανεξάρτητα τα εμπόδια να πορευτείτε με σθένος και υπομονή προς τη κατεύθυνση που θα σας φέρει επιτυχία.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος σας δείχνει ότι χρειάζεται με τον οποιοδήποτε τρόπο να δείξετε στο κόσμο γύρω σας τα έργα και τις επιτεύξεις σας. Εμπνεύσεις θα έρθουν αυτές τις ημέρες και νέες ιδέες σχετικά με τον τρόπο που θα το καταφέρετε ωστόσο το σημαντικότερο όλων είναι να πειστείτε εσείς πως πρέπει να το κάνετε, ανεξάρτητα τη κούραση η το κόστος.

Για τους Καρκίνους, η ηρεμία και η προσωπική σας ισορροπία είναι συνθήκες τις οποίες θα πρέπει να της καλλιεργήσετε αυτή την περίοδο περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής Πανσελήνου και εσείς θα πρέπει να φροντίσετε να κινηθείτε προς αυτή την οδό. Μόνο με αυτό τον τρόπο είστε απόλυτα τοποθετημένη/ος στο δρόμο προς την επιτυχία και την επίτευξη προσωπικών στόχων.

Για τους Λέοντες, η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιήθηκε το νωρίς το πρωί στον άξονά σας με τον Υδροχόο, οπότε σας φέρνει στο επίκεντρο των γεγονότων. Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή να έρθετε σε επαφή με όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω συνεργασιών για να μπορέσετε να επιτύχετε από κοινού τους στόχους που έχετε θέσει. Στηρίξτε τα έργα σας και οτιδήποτε νιώθετε πως μπορεί να προχωρήσει και να αναπτυχθεί και εκπλήξτε τα πλήθη.

Για τους Παρθένους, σε διάφορες σκέψεις σας βάζει η σημερινή Πανσέληνος αλλά είναι σίγουρο πως στο τέλος θα ανταμειφθείτε για τη προσπάθεια που κάνετε. Σκεφτείτε όλα όσα χρειάζονται, τοποθετήστε τα με τη λογική σας σειρά ωστόσο κρατήστε ανοιχτά τα ενδεχόμενα για τα οποία δεν είστε 100% σίγουρη. Πολλά μπορεί να ειπωθούν αυτή τη στιγμή και εσείς θα πρέπει να κάνετε σωστή επιλογή του τί θα κρατήσετε και τί θα αφήσετε στην άκρη. Να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να διεκδικήσετε ότι δικαιωματικά σας ανήκει, χωρίς εκπτώσεις.

Για τους Ζυγούς, το μήνυμα της σημερινής Πανσελήνου είναι πολύ συγκεκριμένο για εσάς και εν μέρει το γνωρίζετε. Θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για κάνετε πράξη ένα όνειρό σας, κάτι το οποίο έχετε επενδύσει χρόνο και κυρίως ενέργεια και σε αυτή την διαδικασία να ξέρετε πως δεν είστε μόνη/ός.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή Πανσέληνος σας υπενθυμίζει πως η υπομονή και η επιμονή είναι αρετές που σας οδηγούν – ακόμη και μέσα από εμπόδια – στο στόχο που έχετε επιλέξει να φτάσετε. Επίσης, η ιδιότητα η οποία θα μπορούσε να κάνει την διαφορά είναι η θετική σας στάση, η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε όπως τα έχετε σκεφτεί. Όσο αφορά την πίστη, την έχετε.

Για τους Τοξότες, η ενέργεια της συγκεκριμένης Πανσελήνου είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς γιατί σας ωθεί προς μια διαδρομή την οποία τη νιώθετε αρκετά οικεία. Σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη περίοδο και αξιολογήστε τα δεδομένα βάσει του δικού σας μέτρου, τί πραγματικά αξίζει για εσάς το κάθε τί και όχι βάσει της αντικειμενικής του αξίας.

Για τους Αιγόκερους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί βαθύτερα συναισθήματα και μπορεί να νιώθετε άβολα ή/και ένα είδος αμφιθυμίας. Καλύτερα να μην ζοριστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και κάντε μόνο τα απαραίτητα μέχρι να βρείτε τις δικές σας ισορροπίες. Καλό θα ήταν επίσης σήμερα και αύριο να μην κάνετε συζητήσεις για περιουσιακά ζητήματα ή οτιδήποτε σχετίζεται με συγγενείς.

Για τους Υδροχόους, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στον άξονα σας με το ζώδιο του Λέοντα απέναντι. Δώστε χώρο και ενέργεια σε ότι αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας, και αυτά που θέλετε να κάνετε άμεσα τα οποία θα σας δώσουν προσωπική ικανοποίηση. Ενδέχεται να σκεφτείτε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα πρέπει να είναι προς όφελός σας αλλά χωρίς να κοντράρονται με τις επιθυμίες των ανθρώπων που έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Ιχθύες, εργασιακά ζητήματα ή καταστάσεις που αφορούν άμεσα την καθημερινή σας ρουτίνα ενεργοποίησε η σημερινή Πανσέληνος και θα είναι σε ισχύ και αύριο. Δώστε χρόνο στις καταστάσεις και κάντε κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να νιώσετε περισσότερο οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο.https://astroguide.gr/as

ΖΩΔΙΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 

Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 4 Σεπτεμβρίου χαρίζει απλόχερα τη χαρά μέσα από τη διασκέδαση και τη δημιουργία. Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να ικανοποιήσουν προσωπικές ανάγκες και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάμε. Μια σχετική διόγκωση και εκδραμάτιση θα είναι παρούσες αλλά η δύναμη και η γοητεία της συγκεκριμένης Θεάς στο συγκεκριμένο ζώδιο μπορεί να καθηλώσει οτιδήποτε έχει βάλει στόχο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο το Λέοντα για εσάς μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Ευκαιρίες θα δοθούν απλόχερα για να χαρείτε μέσα από δικά σας δημιουργήματα, να ερωτευτείτε και να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα στη ζωή σας φέρνοντας ανανέωση. Καλό θα είναι να μην σπαταλήσετε αυτή την ενέργεια σε άσκοπες κινήσεις.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα, την ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι σας. Θα δοθούν ευκαιρίες να δώσετε πνοή σε επιθυμίες και όνειρα που έχετε στους συγκεκριμένους τομείς και να ομορφύνετε το χώρο γύρω σας. Μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Νέοι άνθρωποι σας προσεγγίζουν και θα μπορέσετε να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις παίρνοντας χαρά. Η χάρη και η ομορφιά θα είναι οι ιδιότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερες και ομορφότερες συνδέσεις.

Για τους Καρκίνους, η Θεά Αφροδίτη πρεσβεύει την ομορφιά, το κάλλος και την αρμονία. Στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας βάσει τις αξίες και τα ιδανικά σας. Το μόνο που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή είναι η σπατάλη, είτε αφορά οικονομικά είτε συναισθηματικά ζητήματα.

Για τους Λέοντες, ο Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου σας γεμίζει με θάρρος και αισιοδοξία, ιδιότητες ιδιαίτερα ευχάριστες και χρήσιμες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η δύναμη της έλξης θα είναι ιδιαίτερα έντονη και ευεργετική στις επαφές σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη για μια μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά θα είναι έντονη μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη στο ζώδιο το Λέοντα. Κινηθείτε προς την κατεύθυνση της επιλογής σας και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας βάλεις σε σκέψεις ή διλλήματα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Απεναντίας, ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν θετική σκέψη και αισιόδοξη στάση απέναντι στα γεγονότα.

Για τους Ζυγούς, η κοινωνικότητά σας αυξάνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να ερωτευτείτε, ακόμη και έναν σκοπό. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας βοηθά να ανοίξετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας.

Για τους Σκορπιούς, τίποτα δεν σας σταματά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου, ειδικά σε ζητήματα καριέρας και οτιδήποτε είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας. Το θάρρος σας θα είναι καθοριστικό και είναι σίγουρο πως θα έχετε την αντοχή να κάνετε όλα όσα έχετε βάλει κατά νου προς αυτή την επεκτατική κατεύθυνση.

Για τους Τοξότες, η γοητεία σας αυξάνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα κάτι που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όχι μόνο όσο αφορά τις σχέσεις σας αλλά και σε άλλους τομείς που σας ενδιαφέρει να φέρετε άμεσα αποτελέσματα. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου κάντε όνειρα και εξερευνήστε νέα εδάφη τα οποία μέσα από την κερδηθείσα εμπειρία θα βγείτε από άσκοπα όρια και πλαίσια.

Για τους Αιγόκερους, με την Αφροδίτη στο Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι ευκολότερο για εσάς όχι μόνο να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μείνετε κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας φροντίζουν γιατί έχετε ανάγκη από μια μεγάλη αγκαλιά.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και αφεθείτε στη ροή και την δημιουργικότητα που μπορεί να φέρει η κάθε στιγμή. Νέοι άνθρωποι έρχονται υποστηρικτικά στη ζωή σας αυτό το διάστημα, γιαυτό εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτης το ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει έναν αέρα ανανέωσης σε τομείς που νιώθετε πως έχετε βαλτώσει ή που δεν παίρνετε την ικανοποίηση που θα θέλατε. Βγείτε, χαρείτε, διασκεδάστε. Είναι σημαντικό να βοηθήσετε και εσείς προς αυτή τη κατεύθυνση με την θετική σας στάση.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ 

Η Σελήνη σήμερα μαζί με τον Πλούτωνα απέναντι από την Αφροδίτη (θηλυκή ενέργεια) φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία νιώθουμε πως έχουν καταπιεστεί από τις καταστάσεις που βιώνουμε. Η σχέση του Ήλιου με τον Ουρανό βοηθά να εκδηλωθεί αυτή η ένταση, ίσως όχι με τον πιο ευέλικτο τρόπο (αρσενική ενέργεια). Η διεκδίκηση μπορεί να γίνει με μη διπλωματικό τρόπο και διαλλακτικότητα, κάτι που δεν θα βοηθήσει να κερδίσουμε αυτό που πραγματικά δικαιούμαστε. Λειτουργείστε όσο πιο ευέλικτα γίνεται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να χρειαστεί να βάλετε έξτρα ενέργεια για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να νιώθετε πως οι χρόνοι σας πιέζουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Για να είστε αποτελεσματική/ός θα πρέπει να δείτε τα πράγματα με περισσότερη λογική και να δράσετε με σύνεση, ανεξάρτητα το χρόνο που θα σας πάρει.

Για τους Ταύρους, για διάφορους λόγους σήμερα θα μπορούσατε να μην έχετε την διάθεση για συνεργασία και υποχωρητική στάση. Οι πλανητικές δυναμικές είναι έντονες και δεν βοηθούν στη διαλλακτικότητα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην πιέσετε καταστάσεις που για κάποιον λόγο δεν προχωρούν όπως θα θέλατε.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα βρείτε την αρχή του κουβαριού ώστε να βγάλετε άκρη. Απεναντίας, θα μπορούσαν να σας μπερδέψουν ακόμη περισσότερο γιαυτό καλύτερα να μην μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Ασχοληθείτε με κάτι που σας χαλαρώνει.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες αφορούν οικονομικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας γενικότερα. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με αντικειμενικότητα και λογική σκέψη.

Για τους Λέοντες, σήμερα πριν την όποια δράση σας θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος πως έχετε σκεφτεί όλα τα δεδομένα και πιθανά ενδεχόμενα. Η καλή θέληση ή η κατάλληλη προετοιμασία ίσως δεν θα είναι αρκετές. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτα σίγουρη/ος ότι είστε στο σωστό δρόμο, κατάλληλα τοποθετημένη/ος.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να κάνετε κάτι το οποίο θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα ωστόσο οι πλανητικές δυναμικές είναι έντονες και απρόβλεπτες. Λειτουργήστε με σύνεση, κάντε σταθερά βήματα και κυρίως χωρίς ψυχική φόρτιση από κάτω.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να μπείτε σε διάφορες σκέψεις οι οποίες είτε δεν είναι της παρούσης λόγω ότι δεν έχετε όλα τα απαραίτητα δεδομένα στα χέρια σας είτε γιατί βιάζεστε να φέρετε αποτελέσματα χωρίς να έχει γίνει η απαραίτητη ζύμωση. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ξεκουράζει και κυρίως σε βοηθά να βγείτε από αυτές τις σκέψεις.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές κάθε είδους, σήμερα, θα πρέπει να γίνουν με προσοχή και διαλλακτική στάση. Εμπόδια ή δυσκολίες μπορεί να σας φορτίσουν γιαυτό φροντίστε να έχετε εναλλακτικές ώστε να μην χρειαστεί να μπείτε σε μια διαδικασία η οποία δεν σας είναι ευχάριστη.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί είτε λόγω καταστάσεων είτε λόγω απροσεξίας να γίνουν λάθη, οπότε καλό είναι να το έχετε κατά νου. Αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες χρειάζονται πολλή ενέργεια για να ολοκληρωθούν, προσέξτε τις μετακινήσεις σας και την υγεία σας περισσότερο αυτές τις ημέρες.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας ενεργοποιηθεί την δυναμική του Πλούτωνα, κάτι το οποίο χρειάζεται επιδέξιο χειρισμό ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Θα μπορούσε και να συμβεί, ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσετε χωρίς συναισθηματικές φορτίσεις, απόλυτα ρεαλιστικά και αντικειμενικά.

Για τους Υδροχόους, δυσκολίες φέρνει η σημερινή ημέρα για πράγματα τα οποία δεν έχουν γερές βάσεις ή έχουν μείνει στον αέρα για κάποιον λόγο. Προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσετε ιδιαίτερα ευέλικτα μακρυά από εγωκεντρικές, απότομες και βιαστικές κινήσεις.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε ζητήματα που σας απασχολούν αλλά θα μπορούσε επίσης να σας βάλει σε επιπλέον σκέψεις. Μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους μόνο ότι είναι απαραίτητο και αφήστε λίγες ημέρες να περάσουν πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΤΑΣΗ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΕΓΩΤΙΚΑ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μας ωθούν να ακολουθήσουμε μια οδό, ένα πρόγραμμα, το οποίο θα μας δώσει με τον οποιοδήποτε τρόπο ικανοποίηση. Οι αποσπάσεις θα είναι παρούσες καθώς και η τάση να δράσουμε εγωκεντρικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα κάντε μια καλή εκτίμηση των δεδομένων και δείτε την αναγκαιότητα της όποιας δράσης αποφασίσετε να κάνετε. Δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά ειδικά αν υπάρχουν επαγγελματικά ζητήματα τα οποία σας απασχολούν αυτές τις ημέρες.

Για τους Ταύρους, σήμερα σας δίνονται πολλές ευκαιρίες και διαφορετικοί τρόποι να προσεγγίσετε κάτι που θέλετε. Ωστόσο, η ημέρα ζητά αφοσίωση, αντικειμενική στάση, δουλειά και ρεαλισμό για να φέρετε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τη θέση σας απέναντι σε μια κατάσταση. Μελετήστε πολύ καλά τα δεδομένα, αντικειμενικά, ανεξάρτητα τις δικές σας συναισθηματικές φορτίσεις και αν νιώσετε κούραση καλύτερα να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω από όσο αντέχετε.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα και μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ωθεί να μελετήσετε και να εξετάσετε καταστάσεις οι οποίες συνδέονται κυρίως με άλλους ανθρώπους. Προσεγγίστε τα πράγματα με έξυπνο και ευέλικτο τρόπο ώστε να ξεπεραστούν ευκολότερα τυχόν δυσκολίες.

Για τους Λέοντες, σήμερα εστιάστε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και σκεφτείτε νέους τρόπους να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Είναι σημαντικό να κρατήσετε μια σταθερή θέση προς αυτή τη κατεύθυνση και να μην επηρεαστείτε από ανθρώπους γύρω σας. Λειτουργείστε περισσότερο αυτόνομα.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε το πλεονέκτημα να εκμεταλλευτείτε τα δεδομένα και να δράσετε προς μια οδό η οποία θα έχει εξέλιξη. Συγκεντρωθείτε σε ότι σας γεμίζει χαρά και κυρίως σε ότι έχει περιθώριο επέκτασης. Σταθείτε μόνο σε ότι έχει αντικειμενικό χαρακτήρα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα διάφορα πράγματα μπορεί να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και εσείς θα πρέπει να «μαντέψετε» τί είναι αυτό το οποίο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Αν νιώθετε κούραση να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία καλύτερα να μην το κάνετε εξαρχής. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ηρεμήσει.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μην φοβηθείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά γιατί είναι σίγουρο πως θα το έχετε μελετήσει καλά και θα έχετε οργανωθεί κατάλληλα. Μπορεί να νιώσετε κάπως συναισθηματικά ευάλωτη/ος ωστόσο μάλλον είναι περισσότερο μια δική σας αίσθηση και η ανάγκη σας να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα επηρεάσει τις δράσεις και την αποτελεσματικότητά σας.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα αν είστε σε διακοπές ή όχι οι σκέψεις σας σήμερα τρέχουν σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Κατανοείτε πως η επιμονή και η υπομονή είναι ο μόνος τρόπος για να είστε αποτελεσματική/ός και να υπάρξουν και οι ανάλογες απολαβές.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας θέλουν στο επίκεντρο των καταστάσεων. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και να διανύετε περίοδο διακοπών με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορείτε αυτή τη στιγμή να επενδύσετε σε δράσεις που αφορούν το μέλλον σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα κινηθείτε όσο πιο σταθερά και απλά γίνεται χωρίς να πιέσετε πράγματα, καταστάσεις και κυρίως τον εαυτό σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους, χωρίς πιέσεις και χωρίς απαιτήσεις. Ότι είναι να έρθει ας έρθει.

Για τους Ιχθύες, έντονη δυναμική έχει η σημερινή ημέρα και θα μπορέσετε να επωφεληθείτε τα μέγιστα αν συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε. Ελάτε σε επαφή με οτιδήποτε έχει περιθώριο ανάπτυξης και μπορεί να βοηθήσει το κοινωνικό σας στάτους.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Νέλλη Αλεξάνδρου
Στις 12 Αυγούστου 2022 και ώρα Ελλάδας 4:35 π.μ., η μεγαλύτερη και φωτεινότερη Πανσέληνος στις 19ο 21΄ του Υδροχόου εμφανίζεται με ένα βαθύ πορφυρό χρώμα για να φωτίσει τις καλοκαιρινές Αυγουστιάτικες νύχτες δίπλα στο κύμα, κάτω από τ’ αστέρια ή απλά σε ένα περίπατο στα καλντερίμια ενός ελληνικού νησιού, για να χαρίσει τη λάμψη και το φως της στην ψυχή σας. Τι είναι αυτό όμως που την κάνει μοναδική και τόσο ξεχωριστή; Το βαθύ πορφυρό χρώμα της που εναρμονίζεται τέλεια με το πρωτότυπο ζώδιο του Υδροχόου, είναι ένα φεγγάρι που δεν μοιάζει με τα άλλα. Η Πανσέληνος του Αυγούστου ονομάζεται κόκκινο φεγγάρι, επειδή φαίνεται κοκκινωπή, καθώς ξεπροβάλλει μέσα από μια καυτή καλοκαιρινή ομίχλη.

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Όλοι μαζί για ένα νέο κόσμο!

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, ο καθένας μας έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τη δική του συμπεριφορά απέναντι στους άλλους και τα συναισθήματά του και να καθορίσει πραγματικά τη στάση του. Τώρα είμαστε σε θέση να δείχνουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Επίσης, αισθανόμαστε οικειότητα μέσα από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές μας. Μπορεί να αξιολογούμε τώρα το περιβάλλον μας για την καταλληλότητα του ή ακόμα να αποφασίσουμε να απομακρυνθούμε από κάποια άτομα. Σκεφτόμαστε πώς θα αναδιαμορφώσουμε τόσο την προσωπική μας ταυτότητα, όσο και τις σχέσεις μας με τους άλλους.

Επειδή ο Υδροχόος είναι σταθερό ζώδιο, αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε τεθεί σε δράση, θα αποδώσει καρπούς και θα διατηρήσει τη σταθερότητά του. Αν θέλουμε κάτι στη ζωή μας που να έχει διάρκεια, σε αυτή την Πανσέληνο μπορούμε να το πετύχουμε. Αυτό που μας καλεί το φεγγάρι να κάνουμε τώρα είναι να αναζητήσουμε τα άτομα που μπορούν να μας εμπνεύσουν δημιουργικά, να αποβάλλουμε τις στερεότυπες σκέψεις μας και να τολμήσουμε να κάνουμε αλλαγές, ενθαρρύνοντας και τους άλλους ανθρώπους γύρω μας να κάνουν το ίδιο. Τώρα αποτινάζουμε από πάνω μας ό, τι περιορίζει τις θετικές προοπτικές στη ζωή μας και γιορτάζουμε την ελευθερία μας.

Αγκαλιάστε τις αλλαγές που έρχονται χωρίς αντίσταση, αφήστε το απροσδόκητο να εισέλθει στη ζωή σας και μη φοβάστε να αποδεχτείτε το άγνωστο, θα σας δώσει νέες εμπειρίες. Προβάλλετε τη μοναδικότητα του εαυτού σας αλλά να είστε ενωμένοι με τους άλλους, τους χρειάζεστε στη ζωή σας. Βγείτε από τη σκιά στη λάμψη, νιώστε την ελευθερία του σώματος, του νου, του πνεύματος και της ζωής!

ΚΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, δώστε την απαιτούμενη προσοχή σε συναισθηματικά ζητήματα με τους γνωστούς και τους φίλους σας και μην προκαλείτε πολλά προβλήματα με τους άλλους. Κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν με κάποιους φίλους σας θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση. Τώρα δεν θα έχετε το ρόλο του παρατηρητή αλλά θα επιδιώκετε την ενεργό συμμετοχή με τους άλλους. Κοινωνικά, μπορεί να οικοδομήσετε τώρα ένα ευρύ δίκτυο φίλων και γνωστών που υποστηρίζουν τα κοινωνικά και δημιουργικά σας συμφέροντα. Απολαμβάνετε την ποικιλία και τη διανοητική διέγερση.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, θέλετε να επιτύχετε στη σταδιοδρομία σας ή να δοκιμάσετε κάποιο νέο στόχο. Η ζωή σας είναι τώρα μια αντανάκλαση των φιλοδοξιών σας και έχετε ανάγκη την προβολή. Βρίσκετε τρόπους για να καθορίσετε και να αξιολογήσετε τι ικανοποιεί περισσότερο τη ζωή σας. Εάν δεν αισθάνεστε συναισθηματικά πλήρεις, αλλάζετε τη στάση σας σε κάποια άτομα. Επανεξετάζετε τους στόχους σας στην καριέρα σας και έχετε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την επίτευξή τους. Επίσης, αναζητάτε την έγκριση από τους άλλους και τη διαβεβαίωση για τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας, θα αναζητάτε την περιπέτεια αλλά και πάλι δεν θα είστε και τόσο ικανοποιημένοι. Αν είστε μόνοι, ίσως εμπλακείτε με κάποιον που ζει μακριά σας ή είναι ξένος ή έχει διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Ίσως όμως να μη παραμείνετε για πολύ σε αυτή τη σχέση. Ο αγαπημένος σας ίσως σας κάνει παράπονα, αν ταξιδεύετε για αναψυχή ή σε ένα μεγάλο επαγγελματικό ταξίδι. Τώρα είστε τολμηροί, θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας, δεν το κρύβετε και εξορμάτε για μακρινούς τόπους ή την περιπέτεια. Θα είστε πολύ χαρούμενοι, με χιούμορ, λέγοντας καλές ιστορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, θα σας απασχολήσουν εκκρεμή οικονομικά ζητήματα κι αν ήσασταν εδώ και καιρό σε κάποια οικονομική αντιδικία, μπορείτε να βρείτε υγιείς λύσεις. Ίσως πάλι, αν πρόσφατα έχετε πάρει διαζύγιο ή διαλύσατε μια επαγγελματική συνεργασία, τα οικονομικά μπορεί να σας προσθέσουν άγχος, παρόλο που με τη δύναμή σας και την ορθή κρίση σας, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Υπάρχει η πιθανότητα να έχετε εμπλοκές σε ζητήματα κληρονομιάς, γης ή ακινήτων. Νιώθετε μια υπόγεια συναισθηματική αναταραχή και φόβους που τώρα έρχονται στο φως, ίσως επειδή ποτέ δεν είχατε ασχοληθεί.

ΛΕΩΝ
Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, θα νιώθετε πολύ ευαίσθητοι στη σχέση σας και κάνετε οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει συναισθηματική σταθερότητα. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί ενδέχεται να βιώσετε συναισθηματικές διακυμάνσεις, μέσα από κατήφεια, ασαφή συναισθήματα, παρορμήσεις και ανησυχίες, και πρόσθετες εξωτερικές επιρροές μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση. Αν είστε μόνοι, ψάχνετε για συναισθηματική τροφή μέσω των σχέσεων και ίσως ανακαλύψετε τον κατάλληλο σύντροφο. Η κατανόηση της ανάγκης σας για εξάρτηση και μαθαίνοντας να σέβεστε τις ανάγκες των άλλων, είναι σημαντική σε μια ισορροπημένη σχέση και είναι καθοριστικός παράγοντας για τη μελλοντική σας ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, σας απασχολούν τώρα η εργασία σας, η υγεία και η διατροφή σας και ίσως σκέφτεστε και μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, κάνοντας δίαιτα. Ενδιαφέρεστε για την ψυχική σας ισορροπία και την υγεία του σώματός σας και ενεργείτε ακούγοντας τα εσωτερικά μηνύματα της ψυχής σας, που σας βοηθούν να βρείτε τρόπους για να έχετε έναν υγιή και ελεύθερο τρόπο ζωής. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια πράγματα στην εργασία σας ή θα έχετε συσσωρεμένη ένταση και συναισθηματικές ανησυχίες. Νιώθετε έντονη την ανάγκη για κοινωνική αποδοχή και επαγγελματική ανταμοιβή.

ΖΥΓΟΣ
Με την Πανσέληνο στον πέμπτο οίκο σας, προβάλλετε στους άλλους μια καλύτερη εμφάνιση, είστε πιο έξυπνοι, μπορείτε πιο γρήγορα να βγάλετε λεφτά ή πιο γρήγορα να φέρετε εις πέρας περισσότερη δουλειά από οποιονδήποτε άλλον. Υπάρχει μια μεγάλη επιθυμία για νίκη, όχι όμως με αθέμιτο ανταγωνισμό. Με τη χαρούμενη διάθεσή σας και τη φινέτσα σας, προσελκύετε και κερδίζετε τον πιο όμορφο ερωτικό θαυμαστή/θαυμάστρια που όλοι οι άλλοι τον/την θέλουν. Ξέρετε πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις για να κερδίσετε στον έρωτα και πώς να εναρμονίσετε την καριέρα σας με την προσωπική σας ζωή και τα παιδιά σας. Ίσως τώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με τα σπορ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, αναζητάτε την αρμονία στο σπίτι σας κι αν υπήρχαν αναταραχές ή έλλειψη αρμονίας με ένα γονέα σας ή προβλήματα με ένα ακίνητο, καταφέρνετε και τα ξεπερνάτε. Τώρα οι γονείς σας, ασκούν μεγαλύτερη επιρροή στα συναισθήματά σας κι αυτό μπορεί να επηρεάσει και την ερωτική ή επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να αισθάνεστε περίεργα, αναλώνοντας το χρόνο σας κοιτάζοντας προς τα πίσω, στο παρελθόν, αντί προς τα εμπρός, και ίσως νιώσετε ότι ξαναζείτε το παρελθόν. Κάνετε οτιδήποτε μπορεί να διασφαλίσει ένα βαθύτερο συναισθηματικό δεσμό με τον αγαπημένο σας, καθώς θέλετε να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, αναζητάτε να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σας και χρειάζεστε συναισθηματική διέγερση για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για περιέργεια αλλά και γνώση. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε αισθάνεστε ότι ικανοποιούν την ανάγκη σας για γνώση, αλλά προσέξτε το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό! Μη νομίζετε ότι ξέρετε όλο τον κόσμο και τους ανθρώπους. Η γνώση και τα ταξίδια είναι τώρα αυτά που σας έλκουν περισσότερο στη ζωή. Είστε σε θέση να προσαρμόζεστε στο περιβάλλον σας και να επιφέρετε τις αλλαγές που ποθείτε. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της υιοθέτησης νέων απόψεων για τα πιο κοντινά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να εξασφαλίσετε άνεση στη ζωή σας, είτε αυξάνοντας το εισόδημά σας, είτε προστατεύοντας τα υπάρχοντά σας. Μπορείτε να ασκήσετε έλεγχο πάνω σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι τώρα συναισθηματικά επιζήμια για σας και να επιφέρετε τη σταθερότητα, αφού έχετε τη δύναμη να άρετε και τα πιο δύσκολα εμπόδια. Προσέξτε να μη γίνετε κλειστοφοβικοί ή υπερβολικά εξαρτώμενοι από τον αγαπημένο σας, γιατί θα είστε πολύ ευάλωτοι συναισθηματικά στις ενέργειες των άλλων. Η συναισθηματική ικανοποίηση δεν μπορεί να βρεθεί μέσα σε συναισθήματα εξάρτησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, είστε καθ’ οδόν να δημιουργήσετε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, καταφέρνοντας να εξισορροπήσετε τις δικές σας επιθυμίες με αυτές του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας. Κάντε σαφείς τις ανάγκες, τις επιθυμίες σας και τις φιλοδοξίες σας στο σύμπαν και θα είναι εύκολο να επιτευχθούν. Τώρα απομακρύνετε από τη ζωή σας τις αρνητικές εξαρτήσεις ή τις σχέσεις που αρνούνται να αποδεχθούν τα συναισθήματά σας. Προβάλλετε τον εαυτό σας και είναι σίγουρο ότι θα λάβετε αποδοχή. Ίσως τώρα να νιώσετε συναισθηματική εμπάθεια για κάποιους αλλά και συμπάθεια για όσους υποφέρουν συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΣ
Με την Πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, μπορεί να συγκαλύψετε τα συναισθήματά σας από τους άλλους και θα έχετε αυτοέλεγχο. Μπορεί να φοβάστε ότι τα συναισθήματά σας σε σχέση με ζητήματα του παρελθόντος είναι πάρα πολύ δυνατά για να εκφραστούν και προσπαθείτε να περιορίσετε την απελευθέρωσή τους. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια απροθυμία στο να εισέλθετε σε μια συναισθηματική σχέση. Ως μια μορφή προστασίας, αναζητάτε τη μοναξιά σας και κλειδώνετε τα συναισθήματά σας, αρνούμενοι να τα μοιραστείτε και να αγκαλιάσετε τη ζωή. Ίσως να αισθάνεστε άβολα με κάποια άτομα ή ακόμα και να σκέφτεστε να τα απομακρύνετε, μόνιμα ή προσωρινά.

https://www.e-zwdia.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ 

Ο Άρης κοντά στον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρουν ανατροπές είτε σε σχέδια που κάνουμε είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Καλύτερα να κινηθούμε με προσοχή, ειδικά σήμερα και με επιφυλακτικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, κοινωνικά και επικοινωνίας θέματα μπορεί να προκύψουν γιαυτο κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά λόγια και καλύτερα να κρατήσετε τις ιδέες και απόψεις σας για εσάς σήμερα. Ειδικότερα, οικονομικά ζητήματα καλύτερα να τα εξετάσετε μία άλλη στιγμή.

Για τους Ταύρους, ανατροπές φέρνουν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα οπότε καλό θα είναι να λειτουργήσετε με υπομονή, όπως κάνετε συνήθως όταν είστε ήρεμη/ος. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για δράσεις οι οποίες είστε 100% σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που θα φέρουν. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Για τους Διδύμους, δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε σήμερα παρόλο που μπορεί να έχετε την καλύτερη διάθεση. Κινηθείτε με ασφάλεια και μην κάνετε βήματα τα οποία δεν επείγουν να γίνουν αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα δυνατά σήμερα ωστόσο δεν είναι υποστηρικτικά αν εκφραστείτε υπερβολικά συναισθηματικά. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι έχει απόλυτα αντικειμενικό χαρακτήρα και ότι σας λέει η λογική σας παρά η καρδιά σας.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα γρήγορα και άμεσα είναι έντονη αλλά τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά. Οπότε είτε θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις είτε θα πρέπει να αναβάλλετε για λίγο τα σχέδιά σας.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα μιας και οι πλανητικές δυναμικές χρειάζονται κοφτερό μυαλό. Δεν είναι στιγμή για πειραματισμούς ούτε για δράσεις οι οποίες δεν είναι απόλυτα οργανωμένες.

Για τους Ζυγούς, ψυχικές φορτίσεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα είτε από εσάς είτε από τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό σημαίνει έξτρα προσπάθεια από μέρους σας για να μπορέσετε να κρατήσετε απαραίτητες ισορροπίες.

Για τους Σκορπιούς, καλό θα είναι σήμερα να μην προσπαθήσετε να επέμβετε ριζικά στα πράγματα και τις καταστάσεις οι οποίες κινητοποιούνται. Αντιθέτως, μείνετε σε απόσταση ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε την αντικειμενική εικόνα ενεργή. Αυτό θα είναι προς όφελός σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να βοηθά στην αυτοπεποίθησή σας ωστόσο η δυναμική της ημέρας είναι έντονη και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τις δράσεις σας. Καλό θα είναι να κάνετε δεύτερες σκέψεις όπου νομίζετε πως χρειάζεται ώστε να είστε σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που θα προκύψει.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα νιώθετε έντονη εγρήγορση ωστόσο οι συγκεκριμένες πλανητικές δυναμικές δεν είναι του χεριού σας, ακόμη και αν είστε απόλυτα συνειδητή/ος για τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Καλύτερα θα ήταν να μείνετε σε ασφαλή εδάφη, χωρίς να ξεφύγετε από τα όρια και το επιτρεπτό (λόγω συγκεκριμένων περιστάσεων) πλαίσιο.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν άμεσα γιαυτό καλό θα είναι να είστε συνετή/ός στις δράσεις σας σήμερα. Κινηθείτε με ασφάλεια, ειδικά σε τομείς που οι σχέσεις και οι συνεργασίες λαμβάνουν χώρα.

Για τους Ιχθύες, αποφύγετε επαφές με συγγενείς και ανθρώπους με τους οποίους σας «χωρίζουν» πράγματα σήμερα. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές αλλά θα πρέπει να τις κρατήσετε για εσάς και να μην τις μοιραστείτε, τουλάχιστον σήμερα.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σε ευνοϊκή όψη με Ήλιο και Δία συνδυαστικά με την θετική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αφήνει περιθώρια για να ονειρευτούμε και να χαρούμε με φίλους και ανθρώπους που νιώθουμε κοντά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σας δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και παίρνετε μια ανάσα από τα τρέχοντα. Είτε βρίσκεστε σε διακοπές είτε οι υποχρεώσεις σας έχουν κρατήσει πίσω, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά και θα πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να βρεθείτε με άλλους ανθρώπους και να περάσετε όμορφα. Αφεθείτε στη ροή και με οδηγό την διαίσθησή σας, ειδικά σήμερα, είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να προχωρήσετε όμορφα και ευχάριστα το πρόγραμμά σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντί σας σήμερα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Την απαραίτητη ευελιξία την διαθέτετε. Αυτό που μπορείτε να προσθέσετε για να περάσετε όμορφα είναι η θετική σας στάση και να εστιάσετε στην θετική πλευρά των πραγμάτων.

Για τους Καρκίνους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα συνδυαστικά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα κάνουν τη διαφορά. Πάρτε χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα και ενέργειες και αφήστε τις εμπνεύσεις σας να ομορφύνουν οτιδήποτε σας περιβάλλει.

Για τους Λέοντες, διανύετε μια περίοδο κατά την οποία έρχεται η προσωπική σας πρωτοχρονιά μέσα από τη Νέα Ηλιακή σας επιστροφή. Αυτό σημαίνει πως είστε έτοιμη/ος να αφήσετε ότι δεν σας βοηθά να λάμπετε ώστε να μπορέσουν να έρθουν νέα δεδομένα τα οποία θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στη πορεία που έχετε επιλέξει. Μείνετε σε αυτή την οδό, ειδικά σήμερα.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τα προσωπικά σας ή/και το σπίτι σας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα περισσότερο σφαιρικά και κυρίως πιο ανάλαφρα.

Για τους Ζυγούς, ευνοϊκή ημέρα για να κάνετε δράσεις που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώστε χώρο σε συζητήσεις και είναι σίγουρο πως νέα δεδομένα συνδυαστικά με τις εμπνεύσεις σας θα σας βοηθήσουν στην οδό που έχετε επιλέξει αυτή τη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές είναι πιο ανάλαφρες σήμερα γιαυτό θα ήταν καλό να δείτε και εσείς κάποια πράγματα που είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή στη ζωή σας με τον ίδιο τρόπο. Εκ φύσεως, χρειάζεστε να ξέρετε που πατάτε τη κάθε στιγμή, ωστόσο σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε τη ροή και ας είναι λιγότερο «σταθερά» τα βήματά σας. Εξάλλου, ενστικτωδώς, γνωρίζετε να φυλάγεστε από κινδύνους.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ξεκουράσουν κυρίως ψυχικά. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει περιθώριο επέκτασης και νιώθετε πως μπορεί να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε νέα εδάφη και να λάβετε νέες πληροφορίες.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά και να πάρετε χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα. Οι σκέψεις σας αυτή τη στιγμή, αν δεν προσπαθήσετε να τις πλαισιώσετε και να τις οριοθετήσετε, θα σας φέρουν χρήσιμες πληροφορίες για τρέχοντα ζητήματα που σας απασχολούν.

Για τους Υδροχόους, δίνεται αυτή τη στιγμή η ευκαιρία να ασχοληθείτε με το κοινωνικό σας στάτους, να δείτε ανθρώπους που εκτιμάτε και να έρθετε σε επαφή με ομάδες. Ο κοινός σκοπός, το κοινό όραμα και η αλληλεγγύη είναι τα χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σήμερα ένα βήμα πιο μπροστά.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα είναι αρκετά ανάλαφρα γιαυτό καλό θα είναι να ακολουθήσετε τη ροή και να μην επιμείνετε σε κάτι περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Απεναντίας δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες σήμερα.https://astroguide.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.