Ιουνίου 25, 2019

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα είναι γενναία και δυναμική, και ίσως λίγο παρορμητική ή ανυπόμονη. Το φεγγάρι ολοκληρώνει σήμερα με ακρίβεια την φάση τελευταίου τετραγώνου με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον παρορμητικό σταυρό, σηματοδοτώντας μια ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουμε τι λειτουργεί στη ζωή μας και τι όχι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σελήνη της επόμενης εβδομάδας, όταν κάτι καινούριο θα γεννηθεί και πάλι. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε μια μεγάλη προσπάθεια.

Το φθίνον φως της Σελήνης συμβολίζει μια κάθοδο στην ασυνείδητη πλευρά μας και είναι ώρα να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τις λεπτομέρειες των επιθυμιών μας, αυτών που γεννήθηκαν κατά την τελευταία Νέα Σελήνη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επανεξετάσουμε τα θέματά μας από μια πιο ώριμη ή έμπειρη άποψη.

Ένα ημι-τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού υποδεικνύει μια σύγκρουση ανάμεσα στην ελευθερία και την οικειότητα στις σχέσεις. Μπορεί επίσης να τονώσει ασυνήθιστα σημεία ενδιαφέροντος σε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις!

Η ανησυχία μας παρεμβαίνει σήμερα στις αποφάσεις μας. Ωστόσο, η όποια παράκαμψη από τα σχέδιά μας μπορεί να είναι συναρπαστική.

Κριός
Με την Σελήνη στο ζώδιο σας παίρνει φωτιά η συναισθηματική σας ανάγκη να εκφράσετε την αγάπη σας προς ανθρώπους που είναι κοντά σας και στην οικογένειά σας. Ωστόσο αυτή η αγάπη μπορεί να παίρνει κάποιες τυραννικές μορφές, ίσως θέλετε να επιβάλλετε στους άλλους τις δικές σας θελήσεις, ακόμα κι αν ξέρετε ότι ο καθένας έχει το δικό του κομμάτι ευθύνης σε αυτήν την ζωή. Μην επιμένετε στην μία αλήθεια σας – υπάρχουν κι άλλες οπτικές.

Ταύρος
Όσα για πολύ καιρό έχετε ελπίσει, ειδικά για όσους αγαπάτε, σας φαίνονται σήμερα μακρινά όνειρα και δεν έχετε το κουράγιο να τα φέρετε κοντά σας. Ενδεχομένως να αισθάνεστε ότι το τίμημα μιας σχέσης είναι ολόκληρη η ελευθερία σας και δεν θέλετε να το πληρώσετε. Ίσως να αισθάνεστε ότι η αγάπη γίνεται στενό κοστούμι, άβολο για ζεστές ημέρες. Μετρήστε τις αντοχές σας αλλά μην βιαστείτε να αποδεσμευτείτε από σχέσεις, ίσως να υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμού.

Δίδυμοι
Είστε πολύ κοντά στο να απαντήσετε σε ερωτήσεις εσωτερικής υφής που σας ταλανίζουν χρόνια. Ίσως κάποια πράγματα από το παρελθόν σας να αναδύονται στην επιφάνεια της καθημερινότητάς σας κάτω από ένα καινούριο πρίσμα που σας εξηγεί συμπεριφορές και καταστάσεις που έχετε βιώσει. Μια νέα συνειδητότητα βρίσκεται προ των πυλών της ψυχής σας, μπορείτε ήδη να την ψηλαφίσετε.

Καρκίνος
Με τον Ήλιο από το ζώδιό σας να κοντράρει την Σελήνη στον Κριό η επαγγελματική σας ζωή γίνεται μια περίπλοκη εξίσωση. Είναι η στιγμή για να αποφασίσετε τις προτεραιότητές σας και να δείξετε σοβαρότητα σε θέματα που άπτονται της καριέρας σας. Μην αφεθείτε σε πάθη ή σε βιαστικές εκτιμήσεις. Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και θα έχετε άμεσα θετικές εξελίξεις ακόμα και μέσα στο πιο δυσοίωνο επιφανειακά τοπίο.

Λέων
Η ανάγκη σας να φύγετε μακριά από βαλτωμένες καταστάσεις, ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο, βρίσκει εμπόδια στην ρεαλιστική πραγματικότητα. Έχετε όλη την καλή διάθεση να ονειρευτείτε με όρους επιτυχίας, αλλά ο οικονομικός τομέας προσγειώνει απότομα τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να ελιχθείτε και να μην χάσετε τον ορίζοντα γεγονότων, να κάνετε πράξη πολλά από τα όνειρά σας, αναβάλλοντας ίσως τις μεγάλες ανατροπές που λαχταράτε.

Παρθένος
Πιθανόν η λύση σε μια περίπλοκη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον επαγγελματικό τομέα να βρίσκεται σε μια απομάκρυνση από τις συγκρούσεις. Ίσως ένα σύντομο ταξίδι να σας δώσει μια διαφυγή που την χρειάζεστε για να ξεκαθαρίσει το μυαλό σας και να γίνουν πιο σαφείς οι ανάγκες σας. Χαρείτε λίγο τη ζωή, έχετε χωθεί αναίτια σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων χωρίς μαγεία και χωρίς παρηγοριά. Δώστε στον εαυτό σας μια ανάσα.

Ζυγός
Κάποιοι άνθρωποι σας πιέζουν με την στάση τους, σας ζητούν περισσότερα από όσα είστε διατεθειμένοι να τους προσφέρετε, αλλά δεν τολμάτε και να βάλετε όρια στις απαιτήσεις τους. Σχέσεις, συνεργασίες, υποχρεωτικές συνευρέσεις με πολλούς ανθρώπους, όλα αυτά σας κουράζουν, σας εξαντλούν στην πραγματικότητα. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και εξηγείστε ότι έχετε κι εσείς δικαίωμα να πείτε όχι.

Σκορπιός
Είναι μια σημαντική ημέρα για σας ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με όποια συνεργασία ή σχέση θέλετε να κρατήσει σε βάθος χρόνου. Σήμερα στήνεται η παρτίδα των σχέσεων με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και καλείστε να είστε ευγενικοί αλλά και σταθεροί παίκτες. Δονείται η πραγματικότητά σας από ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε σχέσεις που έχουν λιμνάσει.

Τοξότης
Υπάρχει έντονη πιθανότητα να βρεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν για να μετατραπεί η άνω τελεία που είχε μπει στις σχέσεις σας μαζί τους σε άλλο σημείο στίξης, οριστική τελεία ή γοητευτικό θαυμαστικό ή παιχνιδιάρικο ερωτηματικό. Είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε μια δυνατή σχέση που σήμαινε πολλά για εσάς κάποτε και να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που είχατε αγαπήσει.

Αιγόκερως
Η δουλειά σας θα είναι πολύ απαιτητική σήμερα, αλλά έχετε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις. Ίσως να είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες αρμοδιότητες, ίσως να μπορείτε πια να δείτε καθαρά τις λεπτομέρειες σε σχέδια και προοπτικές. Σε κάθε σας κίνηση πρέπει να συνυπολογίσετε τον αντίκτυπο των ενεργειών σας επάνω σε ανθρώπους που αγαπάτε και σας χρειάζονται.

Υδροχόος
Οι φίλοι σας και η οικογένειά σας σήμερα θα αποτελέσουν μια δύσκολη πρόκληση. Κάποιες επιλογές σας, ειδικά σε νέους φίλους, ίσως να δημιουργήσει διάθεση κριτικής στους στενά δικούς σας ανθρώπους. Φυσικά εσείς είστε από τη φύση σας άνθρωποι που δεν λογαριάζουν την κριτική των άλλων, οπότε ίσως να μην έχει καμία επίδραση αυτό το γεγονός στην ψυχή σας. Πάντως να περιμένετε ότι οι άλλοι θα χωθούν στις προσωπικές επιλογές, είτε σας αρέσει αυτό είτε όχι.

Ιχθείς
Επιτέλους νιώθετε ότι έχει έρθει η στιγμή να ξανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες. Ανάβει μέσα σας αυτή η φλόγα της δημιουργίας που για καιρό έμοιαζε να τρεμοπαίζει αδύναμη. Είστε σε μια δυναμική ημέρα και μπορείτε να δείτε κόσμο, να αφεθείτε στις επιρροές των άλλων αλλά και να χαράξετε τις γραμμές μιας μελλοντικής στρατηγικής που θα σας αποφέρει καρπούς και χαρές

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr

ΖΩΔΙΑ

Συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν θεϊκό σεξ
Ζώδια Καρκίνος

Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων που όντως μπορεί να κάνουν εκρηκτικό συνδυασμό στο κρεβάτι; Η απάντηση είναι «ναι».

Δείτε παρακάτω τους συνδυασμούς ζωδίων που προκαλούν... εκρήξεις στις κρεβατοκάμαρες ή και εκτός, γιατί όχι; Ζώδια που συνδέονται καρμικά, ζώδια που είναι εντελώς αντίθετα αλλά στο σεξ τα βρίσκουν, ρομαντικοί που τα βρίσκουν με πιο... άγριους και το αποτέλεσμα εκπλήσσει.
Κριός και Σκορπιός

Αν ανήκετε στο ζώδιο του Κριού και κάνετε σεξ με έναν Σκορπιό, ή το αντίστροφο, τότε να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε το καλύτερο σεξ στη ζωή σας. Μπορεί στη ζωή να διαφωνούν, αλλά στο κρεβάτι Κριός (ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους ερωτικούς συγκατοίκους) και Σκορπιός τα βρίσκουν.
Κριός και Τοξότης

Αυτό το πολύ αυθόρμητο ζευγάρι Κριού (που θεωρείται σύντροφος τζακ ποτ) με Τοξότη θα κάνει σεξ οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Είναι και οι δύο πολύ ανεξάρτητοι και δεν φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Ετσι εύκολα θα λένε και οι δύο «ναι» στα παιχνίδια στο κρεβάτι.
Ταύρος και Τοξότης

Ταύρος και Τοξότης μπορούν να ζήσουν μεγάλες στιγμές μαζί και το σίγουρο είναι ότι η σχέση τους μόνο βαρετή δεν θα είναι. Ο Τοξότης (ο οποίος δεν ζηλεύει με τίποτα) είναι γοητευτικός, ενώ ο Ταύρος έχει ανάγκη από αισθησιακά φιλιά και αγγίγματα. Και στο κρεβάτι προκαλούν εκρήξεις.
Παρθένος και Ταύρος

Παρθένος και Ταύρος είναι δυο ζώδια άκρως αισθησιακά, που όταν είναι μαζί, απλά δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο. Τους ενδιαφέρει η ουσία και όχι το φαίνεσθαι, και αυτό ισχύει και στο κρεβάτι. Η Παρθένος είναι τελειομανής και θέλει σε κάθε περίπτωση να ευχαριστήσει τον σύντροφό της, ενώ, επίσης, λατρεύει το άγριο σεξ και την αποφασιστικότητα του Ταύρου. Ειδικά στο κρεβάτι.
Δίδυμοι και Αιγόκερως

Αν συνδυάσεις αυτά τα δύο ζώδια, Δίδυμο (που είναι μάστερ στο φλερτ) και Αιγόκερω, παίρνεις ένα αδιαμφισβήτητο πάθος. Επικοινωνούν πνευματικά και μολονότι μπορεί να μην κάνουν άγριο σεξ, υπάρχει πάθος. Και αυτό γιατί υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.
Δίδυμοι και Υδροχόος

Δίδυμος και Υδροχόος, δύο από τα πιο περίεργα ζώδια, το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί δεν θα βαρεθούν ποτέ. Ο Δίδυμος θέλει να διασκεδάσει και πάντα βρίσκει τη θετική πλευρά όλων των πραγμάτων, ενώ οι Υδροχόοι, από την άλλη, αρέσκονται να πειραματίζονται. Ο συνδυασμός και των δύο λειτουργεί. Στο κρεβάτι τούς αρέσει να μιλάνε πολύ και τους αρέσουν ιδιαίτερα και τα προκαταρκτικά. Επίσης, επειδή δεν υπάρχουν ντροπές, τους αρέσει να μιλάνε για το πώς μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή και να κάνουν πράγματα για να τη βελτιώσουν.
Λέων και Ζυγός

Λέων και Ζυγός μαζί κάνουν τις... 50 αποχρώσεις του γκρι. Είναι τα δύο τέλεια αντίθετα, που μαζί κάνουν ένα ολόκληρο. Του Λέοντα (που ανήκει στα τρία πιο σέξι ζώδια) του αρέσει να βρίσκεται στο προσκήνιο, ενώ ο Ζυγός (που είναι ένα από τα τρία ζώδια που είναι γεννημένα για γάμο) δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποταχθεί στον Λέοντα (αρκεί να αισθάνεται ότι τον αγαπά). Λέων και Ζυγός είναι άνετοι και εκφράζονται ελεύθερα στην κρεβατοκάμαρα.
Ιχθείς και Καρκίνος

Οι Ιχθείς και ο Καρκίνος είναι τα πιο συναισθηματικά ζώδια. Μπορεί κατά τη διάρκεια του σεξ, λοιπόν, να κλάψουν από χαρά και κανένας από τους δύο δεν θα προσπαθήσει να το κρύψει. Και οι δύο έχουν αρκετά μεγάλη φαντασία και δεν θα εκπλαγεί κανείς, αν κατά τη διάρκεια του σεξ ένας Ιχθύς αρχίσει να ψιθυρίζει ποίηση (δεν είναι τυχαίο ότι ανήκει στα τρία ζώδια που μπορούν να αγγίξουν την παράνοια) στο αυτί του παρτενέρ του και αν ο καρκίνος κατά τη διάρκεια του σεξ με έναν Ιχθύ τού περιγράφει πώς φαντάζεται τη ζωή μαζί του.
Παρθένος και Υδροχόος

Παρθένος και Υδροχόος… σκέφτονται πολύ. Πάρα πολύ. Η Παρθένος δίνει πάντα προσοχή στις λεπτομέρειες και θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τον/την παρτερνέρ του, κάτι που δεν θα κάνει ποτέ ο Υδροχόος. Αυτός είναι και ο λόγος που ο συνδυασμός αυτών των δύο θεωρείται τέλειος.
Πηγή: iefimerida.gr

ΖΩΔΙΑ

Για όλους μας έρχεται κάποια στιγμή που κάνουμε τον απολογισμό μας. Άλλοτε μετά από μια περίοδο μακράς κρίσης και άλλοτε μετά από κάποια μεγάλη μας επιτυχία. Είναι η στιγμή που όλοι μας γυρίζουμε πίσω και ρίχνουμε μια ματιά στις σελίδες του βιβλίου που γράψαμε, του βιβλίου της δικής μας ζωής!

Τι σημαίνει η στιγμή του απολογισμού για τον καθένα μας;

Τι μας έκανε καλό; Που φερθήκαμε αυτοκαταστροφικά; Τι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει; Ποια ήταν η στιγμή της προσωπική μας υπέρβασης; Για τι μετανιώσαμε; Για ποιο πράγμα συγχαίρουμε τον εαυτό μας; Τι γεύση τελικά αφήνει στο στόμα μας αυτή η ανασκόπηση της ζωής μας…;

Συνήθως, όμως, μετά από μια ερωτική ιστορία και κυρίως μια ιστορία που δεν είχε την έκβαση που θα θέλαμε, μπορεί να μετανιώσουμε για κάποια πράγματα κι εκεί είναι σίγουρα η στιγμή που όλοι μας, λίγο έως πολύ, έχουμε κάτσει και έχουμε κάνει τον προσωπικό μας απολογισμό… Τι έπρεπε να πούμε ή να κάνουμε και δεν το πράξαμε; Για ποιά πράγματα μετανιώνουμε;

Ας δούμε, λοιπόν, σύμφωνα με τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, πως λειτουργεί σε ανάλογες στιγμές…

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δύσκολα θα κάτσει να κάνει την αυτοκριτική του. Συνήθως πιστεύει ότι ακόμη κι αν έγινε κάτι στραβό, καλύτερα να το αφήσει πίσω του. «Εξάλλου, ό, τι έγινε, έγινε» θα σου πει, «η ζωή προχωράει μπροστά, εμείς πίσω θα κοιτάμε;» Ίσως γι’ αυτό και επαναλαμβάνει κατ’ εξακολούθηση τα ίδια λάθη. Μόνο όταν το ίδιο λάθος θα έχει επαναληφθεί πολλές φορές, υπάρχει περίπτωση να κάτσει για λίγο να σκεφτεί: «βρε, μπας και φταίω κι εγώ κάπου;» Αντίθετα, για όσα πέτυχε στη ζωή του, θα τα ξαναφέρνει στο νου του, θα τα συζητά ξανά και ξανά και θα καμαρώνει σαν το παγώνι με την πολύχρωμη ουρά του. Αν δεν πήγε τελικά κάτι καλά, το πιο πιθανό είναι να μετανιώσει που έχασε το χρόνο του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος δύσκολα θα δεχτεί ότι έκανε κάπου λάθος. Για εκείνον υπάρχει πάντα η βεβαιότητα ότι τα έκανε όλα σωστά και το δίκιο είναι πάντα με το μέρος του. Εδώ που τα λέμε, ώσπου να φτάσει σε αυτό το σημείο, έχει κάνει πολλή υπομονή κι έχει δώσει άπειρες ευκαιρίες στον άλλον. Το θέμα όμως είναι αν και ο άλλος κατάλαβε τι εννοούσε, όταν σιωπούσε ένας Ταύρος. Μπορεί τελικά το μήνυμα που πέρασε να μην ήταν και τόσο ευανάγνωστο, όσο εκείνος πίστευε. Αφού κάτσει, λοιπόν, να σκεφτεί καλά και συνήθως αυτό το κάνει μονόπλευρα, θα αποφανθεί τελικά πως εκείνος έκανε το καλύτερο που μπορούσε, αν λοιπόν τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς θα ήθελε… ε, δεν θα κάτσει να σκάσει κιόλας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δύσκολα, σπάνια, έως και αδύνατον, να μετανιώσει για κάτι ένας Δίδυμος. Βέβαια, ακόμη κι αν δει το μερίδιο του δικού του λάθους κάπου, δύσκολα θα το παραδεχτεί και ειδικά σε άλλους. Είτε γιατί είναι αρκετά εγωιστής, είτε γιατί δεν φημίζεται για την υπομονή του, θα βρει τρόπο να ξεφύγει από μια στιγμή αυστηρής αυτοκριτικής. Βασικά, είναι τόσο έξυπνος, που καταφέρνει και τα κάνει έτσι «τούμπα» τα πράγματα, που στο τέλος, ακόμη κι ο ίδιος, έχει χάσει που είναι πραγματικά ή που δεν είναι τόσο αντικειμενικός, όσο θα έπρεπε. Σίγουρα όμως, όσο μεγαλώνει και ωριμάζει, αρχίζει να γίνεται πιο τίμιος με τον εαυτό του αλλά και με τους άλλους. Θα αντιμετωπίσει στο τέλος την αλήθεια, άσχετα αν θα επαναλάβει την ίδια συμπεριφορά και πάλι αλλά… συνειδητά αυτή τη φορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι εκείνος που από τη μια έχει το ενοχικό του και από την άλλη παίζει και το ρόλο του θύματος. Παραπονιέται συνέχεια ότι κανείς δεν τον καταλαβαίνει και δεν τον αγαπά. Ότι εκείνος είναι που πάντα έκανε όλες τις υποχωρήσεις και έδειξε υπομονή. Από την άλλη όμως, πάντα θα κρατά σαν φυλαχτό μέσα του τις καλές στιγμές με τον άνθρωπο που τις έζησε και σε κάθε στιγμή που θα χρειαστεί ένα ψυχολογικό στήριγμα στο μέλλον, θα ανατρέξει σε αυτές τις αναμνήσεις για να βρει δύναμη και να αποδείξει στον εαυτό του ότι με εκείνη τη σχέση ήταν τελικά καλύτερα. Συνήθως, όμως, τον πρώτο καιρό του θυμού, τα βλέπει όλα από τη δική του σκοπιά και αρκετά εγωιστικά, όταν περάσει όμως ο καιρός, πολλές φορές θα αναρωτηθεί αν έπραξε τελικά το σωστό και αν έδωσε όσες ευκαιρίες θα έπρεπε…

ΛΕΩΝ

«Πως είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;» Το Λιοντάρι μας, όσο κι αν πληγώθηκε, δεν θα το δείξει εύκολα και μάλιστα αυτό δεν θα το παραδεχτεί, ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Θα το καλύψει με μια δυνατή στρώση θυμού, γιατί δεν θέλει, ούτε κατά διάνοια, να δείξει αδύναμος. Θα το παίζει «βαρύ πεπόνι» τον πρώτο καιρό και κάποια στιγμή θα βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει αυτό το τραύμα αλλά οπωσδήποτε μακριά από τα ξένα βλέμματα. Θα γλείψει τις πληγές του, θα κάνει και ως ένα σημείο την αυτοκριτική του, θα παραδεχτεί και τα δικά του λάθη, καθότι είναι ιδιαίτερα ακριβοδίκαιος, αλλά στο τέλος όταν αναρωτηθεί, αν ξανάκανε τα ίδια σε μια τέτοια περίπτωση, σίγουρα θα απαντούσε: Ναι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος θα το δει από δω, θα το «ψειρίσει» από κει… θα το αναμασήσει πολλές φορές, θα το εξετάσει απ’ όλες τις οπτικές γωνίες και στο τέλος αφού θα το έχει κλωθογυρίσει μέσα του χίλιες φορές, θα κάτσει και θα κάνει μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά αυτής της σχέσης ή μεταξύ του συντρόφου του κι εκείνου. Στο τέλος, θα κάνει την καταμέτρηση και ανάλογα τη σούμα που θα βγάλει θα κατασταλάξει κι εκείνος. Τότε πια θα πάρει ανάσα και θα αποφασίσει πως καλά έγινε ό, τι έγινε. «Γιατί πώς να το κάνουμε; Άνθρωποι είμαστε όλοι μας, με τα καλά και τα λιγότερο καλά μας…» Στην πραγματικότητα, δεν θα μετανιώσει για τίποτα απ’ όσα έκανε ή κι αν συμβεί αυτό, η αξιοπρέπειά του δεν θα του επιτρέψει ποτέ να το δείξει.

ΖΥΓΟΣ

«Κι εγώ που έκανα τόσα για εκείνον-η. Τόσες φορές που κατάπια αυτά που θα ήθελα να πω για να μην τον-ην στεναχωρήσω… και ορίστε το αποτέλεσμα!» Θα κάτσει να σκεφτεί όσες φορές δεν διεκδίκησε, όπως θα ήθελε, το δίκιο του, από την άλλη όμως, θα προσπαθήσει να σταθεί όσο πιο δίκαιος μπορεί και θα κοιτάξει να δει που έσφαλλε κι εκείνος με τη σειρά του. Θα αλλάζει γνώμη τριάντα φορές την ημέρα, από τη μια θα αποφασίζει ότι το άλλο άτομο έφταιγε και από την άλλη ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρει εκείνος. Θα ξαναεξετάσει όλη τη διαδρομή αυτής της σχέσης, θα ζήσει ξανά το κάθε συναίσθημα, είτε αγάπης, είτε θυμού… και στο τέλος πάλι θα μπερδευτεί τι ετυμηγορία να βγάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός, αν υπάρχει κάτι που θα τον κάνει να μετανιώσει, δεν είναι το τι έκανε αλλά το τι δεν έκανε ή ακόμη καλύτερα, το τι δεν είπε! Αφού φυσικά θα περάσει από το μικροσκόπιο κάθε στιγμή της σχέσης, θα αναβιώσει κάθε στιγμή χαράς ή λύπης ένα εκατομμύριο φορές, εκεί που θα κολλήσει πραγματικά είναι το τι δεν είπε την κατάλληλη στιγμή… Πρέπει οπωσδήποτε για εκείνον «να βγει από πάνω». Το θέλει μάλιστα τόσο πολύ, που καταντά θέμα επιβίωσης για εκείνον. Θα βρει τρόπο, είτε με ένα sms, είτε με ένα mail… είτε με ταχυδρομικό περιστέρι, αλλά αυτό που έχει να πει, θα το πει ο κόσμος να ’ρθει τούμπα! Μετά απ’ αυτό κι αφού πιστεύει ότι πήρε τη ρεβάνς, δεν υπάρχουν πολλά άλλα για τα οποία να μετανιώσει ένας Σκορπιός.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης για να έρθει σε μια τέτοια κατάσταση, πρέπει να έχει προηγηθεί κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Κι αυτό δεν συμβαίνει πολλές φορές στη ζωή του. Όχι γιατί δεν είναι ένας απλός θνητός, αλλά επειδή τα περισσότερα πράγματα τα αντιμετωπίζει σε ένα άλλο επίπεδο. Συνήθως δεν κρατά κακία και δεν καταλαβαίνει κι εκείνους που το κάνουν. Προτιμά να κρατήσει τα καλά από μια σχέση και έπειτα, με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο, θα σεβαστεί τις αποφάσεις του άλλου, ως ένας ελεύθερος άνθρωπος. Αν υπάρχει κάτι που θα τον κάνει να μετανιώσει, είναι αν πιστέψει ότι έχασε πολύτιμο χρόνο σε μια επιλογή που δεν άξιζε και τόσο τελικά. Όσο δε, αφορά τα δικά του λάθη… εκεί πολύ δύσκολα θα κάνει βουτιά για να τα αντιμετωπίσει. Η ζωή είναι μικρή για να χαλάει τις στιγμές κι εκείνος θέλει να ζήσει την κάθε στιγμή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι από τους τύπους εκείνους που πολύ συχνά στη ζωή τους θα κάνουν τον προσωπικό τους απολογισμό. Τίποτα δεν περνάει ανάλαφρα από τη ζωή του κι όλα τα αντιμετωπίζει με την ανάλογη σοβαρότητα και ωριμότητα που τους πρέπει. Θα σταθεί ίσως κάποιες φορές ιδιαίτερα αυστηρός με τους άλλους αλλά το ίδιο αυστηρά θα αντιμετωπίσει και τον εαυτό του. Δεν του χαρίζεται και ξέρει πολύ καλά να διορθώνει τα πράγματα, όταν το θέλει. Όταν μάλιστα καταλάβει ότι το φταίξιμο είναι δικό του, θα πράξει τα δέοντα και ξέρει να ζητά συγγνώμη σε κάποιον που μπορεί να αδίκησε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σ’ έναν Υδροχόο, θα περάσει από το μυαλό του να κάνει τον απολογισμό της ζωής του, συνήθως σε περιπτώσεις που τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Αυτό που σίγουρα δεν θα του αρέσει καθόλου είναι να συνειδητοποιήσει ότι έβλαψε, έστω και άθελά του, κάποιον ή ότι αδίκησε την πορεία μιας σχέσης, χωρίς να της δώσει τις ευκαιρίες που θα έπρεπε. Σε νεαρότερη βέβαια ηλικία, δεν λειτουργεί καθόλου έτσι, θα τον χαρακτήριζε μάλιστα κάποιος εγωιστή ή αδιάφορο για τα αισθήματα των άλλων, αλλά μεγαλώνοντας κι επειδή αγαπάει πολύ τον άνθρωπο, κατανοώντας τα προηγούμενα λάθη του λόγω ανωριμότητας, θα αλλάξει εντελώς τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Σίγουρα είναι από εκείνους που δεν θα παραβλέψει τα λάθη του ή θα κοιτάξει να βελτιωθεί.

ΙΧΘΥΣ

Όταν ο Ιχθύς κάνει τον προσωπικό του απολογισμό, το κάνει με έναν πολύ ιδιαίτερο και δικό του τρόπο. Συνήθως μπερδεύεται, γιατί αλλιώς τα βίωνε τα πράγματα σε μια δεδομένη στιγμή κι αλλιώς τα θυμάται μετά. Ίσως βέβαια να φταίει το ότι κάτι τέτοιες στιγμές του συμβαίνουν όταν είναι σε ιδιαίτερα ευαίσθητες στιγμές της ζωής του και με το συναίσθημά του να χτυπάει κόκκινο. Λογικά, λοιπόν, δεν μπορεί να δει και να κρίνει πολύ αντικειμενικά τα θέματα του παρελθόντος. Σίγουρα πάντως, η ευαίσθητη ψυχούλα του θα πονέσει, αν καταλάβει ότι κάποια στιγμή στη ζωή του φέρθηκε άδικα και πόνεσε κάποιον. Θα φτάσει μάλιστα στο σημείο να πιστεύει πως αν περνάει ζόρια στη ζωή του, αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει μια θεία τιμωρία που του αξίζει. Βέβαια, δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η στιγμή και σύντομα αλλάζει… πορεία πλεύσης!

e-zwdia.gr

ΖΩΔΙΑ

 Αυτό το καλοκαίρι διάλεξε τον κατάλληλο συνταξιδιώτη σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Με το καλοκαίρι να έχει εγκατασταθεί πλέον και επίσημα, δύσκολα μπορούμε να συμμαζέψουμε το μυαλό μας από το να σκέφτεται θάλασσες, νησιά, διασκέδαση,χαλάρωση, αξιοθέατα,μέρη μακρινά και εξωτικά, να σκέφτεται δηλαδή ΤΑΞΙΔΙΑ!! Είναι βέβαιο ότι τα ταξίδια είναι εμπειρίες, χαρίζουν γνώση, διασκέδαση, μας βοηθούν να αλλάζουμε εικόνες και παραστάσεις και με λίγα λόγια γεμίζουν τις μπαταρίες μας!

Υπάρχουν ζώδια που είναι αρκετά ταξιδιάρικα και τους αρέσει να εξερευνούν νέα μέρη, αλλά θέλουν να επισκέπτονται συχνά και χώρες του εξωτερικού. Υπάρχουν όμως και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που είναι μάλλον σπιτόγατοι και θέλουν τρόπο για να καταφέρεις να τους… ξεκουνήσεις από τα συνηθισμένα τους!

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Διάβασε το ζώδιό σου και ανακάλυψε τα πιο έξυπνα αστρολογικά tips, για να οργανώσεις τα ταξίδια σου με τον κατάλληλο τρόπο!

ΚΡΙΟΣ

Με κυβερνήτη του τον πλανήτη της δράσης και της ενέργειας, ο Κριός είναι ο άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση! Του αρέσει πολύ να ταξιδεύει, δεν μπορεί όμως να μένει στάσιμος για πολύ σε ένα μέρος και δεν αρέσκεται στις συχνές επισκέψεις στην ίδια τοποθεσία! Παρόλο που προτιμά να ταξιδεύει με μεγάλη παρέα, υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που θέλει να δραπετεύσει από όλους και από όλα και έτσι αποφασίζει πολύ γρήγορα να ταξιδέψει μόνος! Του αρέσουν οι προορισμοί που έχουν εναλλαγές τοπίου και που του δίνουν την ευκαιρία να επισκεφτεί και κοντινά μέρη!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Δίδυμος ή Τοξότης

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Λέοντα, Ζυγό ή Υδροχόο


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος απολαμβάνει τα ταξίδια, αρκεί να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Ποιες είναι όμως αυτές; Να ταξιδεύει με λίγα και καλά άτομα, με τα οποία έχει οικειότητα και ξέρει εκ των προτέρων ότι θα περάσει καλά, να επισκέπτεται ένα μέρος που του είναι γνώριμο και στο οποίο ξέρει ότι θα μπορεί να γευτεί την άνεση, την απόλαυση και την πολυτέλεια! Ο Ταύρος δεν ταξιδεύει συχνά, δεν του αρέσει να απομακρύνεται από τις συνήθειές του και τις περισσότερες φορές οργανώνει αρκετούς μήνες πριν τις καλοκαιρινές διακοπές του! Οι επιλογές του για ταξίδια δεν είναι πολλές, προτιμά να επισκέπτεται μέρη στα οποία δεν θα ταλαιπωρηθεί και φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μένει σε ξενοδοχείο “λούξ”, που θα του προσφέρει όλες τις ανέσεις!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Καρκίνος ή Αιγόκερως

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Παρθένο, Ιχθύ ή Σκορπιό

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Με κυβερνήτη του τον πλανήτη της επικοινωνίας και των ταξιδιών, τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι πραγματικά ο «ταξιδιάρης» του ζωδιακού, που βρίσκεται διαρκώς σε μετακινήσεις, ταξιδεύοντας σε νέα μέρη! Αρκετές φορές στο χρόνο είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και φυσικά δεν του αρέσει μόνο να ταξιδεύει εντός Ελλάδας, αλλά θέλει να κάνει και πιο μακρινά ταξίδια σε άλλες χώρες! Γενικότερα, του αρέσει να επισκέπτεται μέρη που έχουν Ιστορία, θέλει να γνωρίζει νέους πολιτισμούς και είναι της άποψης ότι τα ταξίδια αποτελούν γνώση! Του αρέσει να ταξιδεύει μόνος και όταν επιλέξει να κάνει ένα ταξίδι με παρέα, απαραίτητη είναι η προϋπόθεση, να υπάρχει ελευθερία κινήσεων και δράσης, γιατί ο Δίδυμος απλά δεν μπαίνει σε καλούπια!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Λέων, Υδροχόος

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Ζυγό, Κριό ή Τοξότη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος, δεν τον ξεσηκώνεις εύκολα για ταξίδι, αρκεί να του τάξεις ότι θα τον πας στην θάλασσα ή σε κάποιο δικό του, γνώριμο, οικείο μέρος, όπως για παράδειγμα στο χωριό ή στο νησί του! Ο Καρκίνος θέλει να επισκέπτεται μέρη από τα οποία έχει αναμνήσεις. Για παράδειγμα, του αρέσει να πηγαίνει διακοπές στο μέρος που πήγαινε και όταν ήταν παιδί! Δεν του αρέσουν και πολύ οι εκπλήξεις, αλλά ούτε και να γνωρίζει νέες τοποθεσίες. Θα ρισκάρει να πάρει σε ένα άγνωστο μέρος, αν μαζί του έχει τον άνθρωπο που αγαπά και που ξέρει με απόλυτη σιγουριά πως όπου και να πάει μαζί του, θα περάσει τέλεια!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Παρθένος ή Ιχθύς

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Σκορπιό, Ταύρο ή Αιγόκερω

ΛΕΟΝΤΑΣ

Ένας Λέοντας θέλει να ταξιδεύει στα πιο δημοφιλή, glamorous και περιζήτητα μέρη! Θέλει να φωτογραφίζεται σε όμορφες εξωτικές παραλίες και να επιδεικνύει το πόσο καλά πέρασε στα μακρινά ταξίδια που έκανε! Το Λιονταράκι αγαπά τα ταξίδια, αρκεί να έχει καλή παρέα και τις ανέσεις του! Του αρέσει να ταξιδεύει με τον έρωτά του αλλά και με φίλους, αρκεί να έχει αυτός την δυνατότητα της επιλογής του μέρους, του ξενοδοχείου, αλλά και όλων των επιλογών του ταξιδιού! Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί την ιδανική παρέα για ένα διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό ταξίδι, αρκεί βέβαια να έχεις την υπομονή να ακούσεις και να συμφωνείς με όλες τις απόψεις και τις ιδέες του!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Κριός, Ζυγός

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Τοξότη, Υδροχόο ή Δίδυμο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος αγαπά τα ταξίδια, αρκεί να έχει την ησυχία του. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να ταξιδεύει μόνος ή με λίγους και καλούς φίλους, με τους οποίους μοιράζεται τα ίδια χούγια! Του αρέσει να επισκέπτεται μακρινά, απάτητα μέρη (για παράδειγμα στην άγονη γραμμή), δεν του αρέσει να ακολουθεί το πλήθος και αποφεύγει το συνωστισμό! Στα ταξίδια του θέλει να απολαμβάνει την φύση, την ηρεμία και φυσικά θέλει γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και την ιστορία που υπάρχει σε κάθε μέρος! Ένας Παρθένος μπορεί να μην ταξιδεύει συχνά, φροντίζει όμως όταν κάνει ένα ταξίδι, να μπορεί να απολαύσει όλα όσα του έλειψαν κατά την διάρκεια του χειμώνα!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Σκορπιός ή Ταύρος

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Αιγόκερω, Καρκίνο, Ιχθύ

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της διασκέδασης, είναι πάντα μέσα σε όλα, αρκεί να έχει καλή παρέα. Αλλά ακόμα και αν δεν συμβαίνει αυτό, είναι ο άνθρωπος που όπου και αν βρεθεί, θα κάνει άμεσα και γρήγορα νέους φίλους! Ο Ζυγός θέλει να επισκέπτεται κοσμοπολίτικα μέρη, στα οποία μπορεί να απολαύσει την ομορφιά της φύσης, την διασκέδαση και την νυχτερινή ζωή! Δεν τον νοιάζει και τόσο πολύ η ιστορία που υπάρχει σε ένα μέρος, αρκεί να μπορεί να έχει διεξόδους για να περνά καλά! Ο Ζυγός τις περισσότερες φορές θα αφήσει στο χέρι σου την επιλογή του μέρους που θα ταξιδέψετε και θα τα κάνει όλα βολικά, αφού κάθε πρότασή σου θα τον βρίσκει σύμφωνο!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Δίδυμος, Τοξότης

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Υδροχόο, Λέοντα, Κριό

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι και τόσο λάτρης των ταξιδιών και όταν παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει, φροντίζει να μην το κάνει τις περιόδους αιχμής (πχ καλοκαίρι, Χριστούγεννα ή Πάσχα)! Δεν του αρέσει η πολυκοσμία, για το λόγο αυτό επιλέγει να επισκέπτεται απόμερα, μακρινά μέρη, στα οποία πηγαίνουν λίγο και καλοί! Του αρέσουν οι ερημικές παραλίες, αλλά θέλει να βλέπει και πράσινο και βουνό! Προτιμά να ταξιδεύει μόνος του, γιατί έτσι του δίνεται η ευκαιρία να συγκροτήσει τις σκέψεις του και να πάρει αποφάσεις! Ο Σκορπιός είναι ο πιο δύσκολος και μυστήριος συνταξιδιώτης, αφού έχει περίεργα γούστα και δεν συμβιβάζεται εύκολα με τις προτάσεις της παρέας του!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Καρκίνος, Αιγόκερως

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Ιχθύ, Παρθένο, Ταύρο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με μία βαλίτσα στο χέρι είναι ο Τοξότης, ο οποίος λατρεύει τα ταξίδια, βρίσκεται διαρκώς σε μετακινήσεις και επισκέπτεται πάντα και ένα νέο μέρος! Προτιμά να κάνει οικονομία για να μαζέψει χρήματα για να ταξιδέψει, παρά να σκορπίσει τα χρήματά του για διασκέδαση και αγορές! Ιδιαίτερη προτίμησή του είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό, γιατί του αρέσει να έρχεται σε επαφή με νέους πολιτισμούς, διαφορετικές κουλτούρες και του αρέσει να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους, που έχουν μεγαλώσει με τρόπο διαφορετικό από εκείνον! Για τον Τοξότη τα ταξίδια αποτελούν πηγή γνώσης και εμπειρίας! Είτε μόνος, είτε με παρέα, ο Τοξότης ταξιδεύει, περνά καλά και προγραμματίζει τα αμέσως επόμενα ταξίδια του!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Λέων, Υδροχόος

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Κριό, Ζυγό, Δίδυμο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αφήνει εύκολα ένας Αιγόκερως τις υποχρεώσεις και την δουλειά του, για να ταξιδέψει! Για να το κάνει αυτό, πρέπει να το έχει προγραμματίσει αρκετό καιρό πριν, ώστε να έχει τακτοποιήσει όλες του τις εκκρεμότητες! Όταν ταξιδεύει, του αρέσει να επισκέπτεται ένα μέρος, στο οποίο θα χαλαρώσει, θα απολαύσει το οξυγόνο, την θάλασσα, τον ήλιο και την φύση γενικότερα! Δεν του αρέσουν η βουή, οι πολλές μετακινήσεις και η οχλαγωγία, για το λόγο αυτό πηγαίνει πάντα σε ήσυχα μέρη, στα οποία μπορεί να αποφορτιστεί από το άγχος! Δεν συμβιβάζεται εύκολα με τα θέλω των συνταξιδιωτών του, γι’ αυτό επιλέγει πάντα να ταξιδεύει με κάποιο άτομο που το γνωρίζει καλά και με το οποίο έχει αρκετή οικειότητα!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Ιχθύς, Παρθένος

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Ταύρο, Σκορπιό, Καρκίνο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με κυβερνήτη του τον πλανήτη Ουρανό, ο Υδροχόος είναι αρκετά απρόβλεπτος, εκρηκτικός, του αρέσουν οι εκπλήξεις και ξεφεύγει πάντα από τα συνηθισμένα! Μπορεί ένας καφές στο κέντρο της Αθήνας να καταλήξει σε… ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη για μπουγάτσα! Ο Υδροχόος λατρεύει τα ξαφνικά και απρογραμμάτιστα ταξίδια και του αρέσει να επισκέπτεται και χώρες του εξωτερικού. Λατρεύει τα ταξίδια σε άλλες Ηπείρους, γιατί θέλει να πηγαίνει σε μέρη που δεν είναι γνώριμα ή οικεία σε αυτόν! Όπου βρεθεί και όπου σταθεί, γίνεται κατευθείαν η ψυχή της παρέας και στο πλάι του όλοι περνούν τέλεια!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Κριός, Ζυγός

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Δίδυμο, Τοξότη, Λέοντα

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς δεν ζητά πολλά, δώσε του θάλασσα και είναι απόλυτα ευτυχισμένος! Πλησιάζοντας το καλοκαιράκι λοιπόν, οργανώνει συχνά εξορμήσεις, για να βρεθεί σε μοναδικές ακρογιαλιές και να απολαύσει το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία! Δεν είναι ιδιαίτερα τολμηρός, για να κάνει ένα ταξίδι σε βουνό ή σε μέρη απόμερα που δεν γνωρίζει… Όμως του αρέσει να επισκέπτεται τα ειδυλλιακά μέρη, τα οποία θα του ταξιδέψουν και το μυαλό και θα τον βοηθήσουν να αλλάξει εντελώς παραστάσεις! Ο Ιχθύς αποτελεί τον πιο καλόβολο συνταξιδιώτη, αφού δεν λέει ποτέ όχι, σε κάθε πρόταση που θα του κάνεις!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Ταύρος, Σκορπιός

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Παρθένο, Καρκίνο, Αιγόκερω

astrologos.gr

ΖΩΔΙΑ

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας θα βρεθεί σήμερα σε σχέση τετραγώνου με την Αφροδίτη. Η μέρα γίνεται εφαλτήριο εξελίξεων και ξεκαθαρισμάτων ανάμεσα σε φίλους, αδέρφια, συγγενείς και αγαπημένους.

Προσοχή όμως γιατί αυτά τα ξεκαθαρισματα μπορεί να γίνουν με απότομο τρόπο ή να οδηγήσουν σε τόσο μεγάλες ρήξεις που να κοπούν γέφυρες και να χαλάσουν δρόμοι.

Μετρηστε αν αντέχετε δίχως την αγάπη ενός ανθρώπου πριν ξεστομισετε λέξεις που δεν παίρνονται πίσω.

 

Κριός.

Φίλοι από το παρελθόν μπορεί να γίνουν η αιτία να αναθεωρήσετε για πολλές από τις βασικές ορίζουσες της ψυχής σας. Νιώθετε την ανάγκη να βάλετε όρια στις σχέσεις σας, αλλά προσέξτε μήπως φυλακιστεί η ψυχή σας σε αυτά ακριβώς τα όρια.

Ταύρος.

Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να πάρετε αποφάσεις σε ζητήματα περιουσιακά ή σε θέματα μόνιμων σχέσεων. Κάποια πιθανή πρόταση για σύνδεση ή συνεργασία με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά ενέχει κινδύνους.

Δίδυμοι.

Σε οποιοδήποτε θέμα αφορά το επαγγελματικό σας πεδίο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Η διαίσθηση σας δεν λειτουργεί σωστά και είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθος στην οποία εκτίμηση των πραγμάτων.

Καρκίνος.

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε ή να συναντήσετε ανθρώπους από το παρελθόν είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή ματαιώσεις. Η ψυχή σας βυθίζεται σε μοτίβα που επανέρχονται κουραστικά και επίμονα. Μην αφεθειτε στη μελαγχολία, είναι κρίμα.

Λέων.

Η λίμπιντο μοιάζει σήμερα με μια μαγική λίμνη που καθρεφτίζει το πεπρωμένο σας. Η ανάγκη σας να αγαπηθειτε και να αγαπήσετε θα είναι το κίνητρο για να πάρετε αποφάσεις ζωής. Φροντιστε να βεβαιωθειτε ότι αυτές οι αποφάσεις θα αντέξουν στο χρόνο.

Παρθένος.

Ξαφνικές αλλαγές έρχονται στις σχέσεις σας, ειδικά τις πολύ προσωπικές ή αυτές που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε για να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε προσέξτε γιατί θα αντιμετωπίσετε διλήμματα και πολλαπλές επιλογές που θα σας αναστατώσουν.

Ζυγός.

Οι Ιχθείς είναι για εσάς καρμικο ζώδιο. Η ημέρα κρύβει παγίδες. Βάλτε τη λογική πριν από το συναίσθημα και μην αφεθειτε στη ροή γεγονότων, ελέγξτε τις εξελίξεις. Θα σας ζητηθεί να αποφασίσετε αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν τις θυσίες που κάνετε για να είστε μαζί τους.

Σκορπιός.

Πλάνες και λάθη, ειδικά σε σχέση με ανθρώπους που δεν τους γνωρίζετε καλά είναι πιθανό να σας βγάλουν από το δρόμο σας. Κρατήστε τη λογική σας και μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα.

Τοξότης.

Η οικογένεια σας θα γίνει το πεδίο που θα σας δημιουργήσει σήμερα προκλήσεις. Ίσως να νιώσετε ότι έχει έρθει η στιγμή να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους που βρίσκονται πλάι σας πολύ καιρό. Ακολουθήστε την καρδιά σας, αλλά μην γκρεμίσετε γέφυρες.

Αιγόκερως.

Οι φίλοι σας μπορεί να σας χρειάζονται σήμερα. Όμως δεν έχουν όλοι ξεκάθαρα κίνητρα και ίσως να θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Κάντε οικονομία δυνάμεων.

Υδροχόος.

Δεν είναι καθόλου εύκολο σήμερα να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας και τα αποκτήματα σας. Δώστε παράταση σε οποιαδήποτε διαδικασία περιλαμβάνει υπογραφές και δεσμεύσεις.

Ιχθείς.

Έχετε λανθασμένη αντίληψη για τον εαυτό σας σήμερα. Πιθανόν κάποιοι πολύ κοντινοί σας άνθρωποι να σας πληγώσουν με τη στάση τους. Πρέπει να κάνετε προσπάθεια για να δείτε καθαρά τη ζωή σας, χωρίς υπερβολές και περιττούς συναισθηματισμούς.

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr

ΖΩΔΙΑ

Από τις 24 ως τις 29 Ιουνίου, ο Ήλιος στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 2η ως την 7η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

Αυτές τις πέντε ημέρες, έρχονται απροσδόκητα γεγονότα που λειτουργούν θετικά για σένα και σου δίνουν ευκαιρία να κάνεις πράγματα, καθώς ο Ουρανός σε βοηθά να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να είμαστε ανεξάρτητοι, ενώ ο Ήλιος από τον Καρκίνο βοηθά να κάνουμε έξυπνους και διπλωματικούς ελιγμούς, χρησιμοποιώντας το συναίσθημά μας. Ο Καρκίνος επίσης είναι το ζώδιο της οικογένειας και του σπιτιού, ένας τομέας που έχει πιέσει πολύ κόσμο αυτό τον μήνα, έτσι όψεις σαν αυτή βοηθά να γύρει η ζυραριά προς το συν.

Αυτές τις μέρες λοιπόν τραβάς την προσοχή των άλλων με έναν ασυνήθιστο τρόπο, παίρνεις εύστροφες αποφάσεις και είσαι ιδιαίτερα αγαπητός στους άλλους κυρίως επειδή έχεις έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της φιλίας, αλλά και υψηλό ανθρωπιστικό φρόνημα. Πρόσεξε μόνο μήπως παραείσαι ευθύς ή απρόβλεπτος, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως το τακτ είναι απαραίτητο στοιχείο στις συναναστροφές με τους άλλους. Είναι περίοδος πάντως που δημιουργείς νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Πλέον έλκεσαι από το καινούργιο, ενδιαφέρεσαι για πρωτότυπα θέματα και αναζητάς νέες δραστηριότητες καθώς απεχθάνεσαι πια όσα θυμίζουν το παρελθόν, ενώ μπορείς να επωφεληθείς από την τεχνολογία και τη χρήση της. Οι μετοχές σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβαίνουν, αλλάζεις διαρκώς την εικόνα σου και ταυτόχρονα βρίσκεις την ταυτότητά σου καλύτερα όταν λειτουργείς σαν μέρος του συνόλου, μέσα από παρέες, ομάδες ή γενικότερες συλλογικές δραστηριότητες. Ο μόνος κίνδυνος αυτών των ημερών είναι από τη μια η αλαζονική συμπεριφορά, μιας και βγάζεις προς τα έξω ένα πιο ηγετικό προφίλ, και από την άλλη το να αφήσεις τα ταλέντα σου ανεκμετάλλευτα.

http://astropedia.gr

ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα εκπέμπεις περισσότερη γοητεία απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και σε περίπτωση που τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν προστριβές ή απόσταση μεταξύ σας τώρα σταδιακά το κλίμα γλυκαίνει, τόσο λόγω συνθηκών, όσο και επειδή εσύ έχεις όλη την καλή διάθεση να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Αν χρειάζεσαι συμβουλές, ένα γυναικείο πρόσωπο ή ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε κατευθύνει, να θυμάσαι όμως πως χρειάζεται να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και να ακούσεις όσα το ταίρι σου έχει να σου πει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις πολλές προσκλήσεις αυτή την εβδομάδα για βόλτες και εξόδους, ενώ δεν αποκλείεται ήδη να μιλάς με κάποια πρόσωπα, κάνοντας φλερτ, μέχρι να σου κεντρίσει κάτι το ενδιαφέρον. Αν υπάρξει κάποια γνωριμία τότε αυτές τις μέρες περνάς όμορφα, αλλά θέλεις να πάρεις τον χώρο και τον χρόνο σου πριν αποφασίσεις αν θα δεσμευτείς ή όχι. Αν αναζητάς κάτι νέο πάντως, πιθανώς μια εξόρμηση σε ένα ωραίο κοντινό μέρος να αποδειχτεί επικερδής!

ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια θετική εβδομάδα για τα προσωπικά σου καθώς ακόμα και αν με το ταίρι σου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, τώρα μειώνετε τις αποστάσεις σας και έρχεστε πιο κοντά. Έχετε διάθεση από κοινού να διορθώσετε τα δύσκολα σημεία της σχέσης, καθώς βλέπετε πως το «εμείς μαζί» είναι ισχυρότερο από δυο μοναχικά «εγώ». Επίσης, τα βράδια στην κρεβατοκάμαρα είναι τώρα πιο φλογερά, κάτι που ευνοεί ακόμα περισσότερο την μεταξύ σας... ένωση!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, απαιτείς περισσότερα δείγματα πως μπορείς να τον/την εμπιστευτείς, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα φέρνει εξελίξεις για τα προσωπικά σου. Αν είχε αρχίσει κάποιο φλερτ το προηγούμενο διάστημα, τώρα δημιουργείτε σταδιακά ένα πιο σταθερό έδαφος. Αν αναζητάς κάτι εντελώς νέο, σε χώρους διασκέδασης ή παρέα με πολύ δικά σου άτομα, κάνεις μια νέα γνωριμία, αρκεί να απαντήσεις στον εαυτό σου το εξής ερώτημα: είσαι έτοιμος/η να ανοίξεις και πάλι την καρδιά σου;


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μολονότι κάποιες γκρίνιες δεν λείπουν ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο της καρδιάς σου, το καλό είναι πως επιλέγετε να κάνετε συμβιβασμούς και θέλετε και οι δυο να έρθετε πιο κοντά. Πρόσεξε να δεις καθαρά τα πράγματα και να ακούσεις όσα το ταίρι σου έχει να σου πει. Κάποιο τρίτο πρόσωπο παίζει σημαντικό ρόλο και σας βοηθάει και τους δυο σε κάτι, ενώ μεταδίδεις στο ταίρι σου την καλή διάθεση και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες λόγω καλοκαιριού, ανεβαίνει και η λίμπιντο στην... κρεβατοκάμαρα!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα δεν είναι από τις πιο ερωτικές, καθώς πολλά πρόσωπα σε έχουν θυμηθεί πάλι και εσύ αναρωτιέσαι αν αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία. Απολαμβάνεις όμως στιγμές με φίλους και δεν είσαι διατεθειμένος/η να θυσιάσεις την ελευθερία σου για κάποιο πρόσωπο που ακόμα δεν ξέρεις αν θα σε κάνει να αφεθείς. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε διαφωτίσει με τα παραπάνω, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά οι άλλοι δεν ξέρουν πάντα τι θέλουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα σου εφιστά την προσοχή καθώς έρχονται γεγονότα που σε στεναχωρούν μέσα στην σχέση και ένα από τα αποτελέσματα αυτών των γεγονότων είναι πως απομακρύνεστε μεταξύ σας, εσύ και το ταίρι σου. Κάποια μυστικά έχουν επηρεάσει την σχέση σας και θα πρέπει να κάνεις πολύ «στρατηγικές» κινήσεις αν θες να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην ανατραπούν. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε συμβουλέψει τι να προσέξεις, και πώς να κινηθείς ώστε να μην χάσεις έδαφος, αλλά και να προλάβεις ανατροπές. Δώσε τόπο στην οργή!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα έχεις πολλά ερωτηματικά καθώς ενώ υπάρχει ένα πρόσωπο που είχε δείξει αρχικά το ενδιαφέρον του και είχε δηλώσει παρουσία, τώρα μοιάζει με την στάση του να υπαναχωρεί, είτε γιατί είναι μπερδεμένο, είτε γιατί έχει δικά του θέματα που το απασχολούν. Είναι πολλά τα δεδομένα, και τα πράγματα είναι ρευστά, στο 14780 ο προσωπικός σου αστρολόγος όμως σε βοηθά να ξεδιαλύνεις το τοπίο..


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είσαι πιο σταθερός και πιο δυναμικός στο τι θέλεις από την σχέση σου, αλλά και πώς θα το αποκτήσεις. Το αγαπημένο σου πρόσωπο άλλωστε είναι περισσότερο δοτικό απέναντί σου σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, δείξε όμως περισσότερη φρόνηση και μην «πετάς το γάντι για καβγά»! Το ταίρι σου περνά μια περίοδο που χρειάζεται περισσότερη ηρεμία, έτσι χτίζοντας ένα πιο ειρηνικό περιβάλλον, επωφελείσαι και εσύ.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα κάτι παίζει με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και εσύ θες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή πάση θυσία, αλλά πιθανώς να παρασύρεσαι σε υπερβολές. Κάνε πιο αργά και σταθερά βήματα, άσε εκείνο να σε προσεγγίσει και μην βιάζεσαι. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 είναι εκεί για να σε κατευθύνει, να θυμάσαι πάντως ότι αυτό το πρόσωπο έχει γοητευτεί από αυτό που εκπέμπεις!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είσαι πιο ευσυγκίνητος αυτές τις μέρες και ακόμα και αν κάτι σε κρατάει και δεν θέλεις να το δείξεις, έχεις ανάγκη από περισσότερη στοργή και φροντίδα από το ταίρι σου. Αν μάλιστα βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σου έχεις ανάγκη από ασφάλεια και κατανόηση, αλλά αν δεν μιλήσεις καθαρά στο αγαπημένο σου πρόσωπο, πώς θα ξέρει εκείνο όσα νιώθεις; Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να βρεις τον τρόπο και τον χρόνο για να το κάνεις. Ο χρόνος είναι πολύτιμος!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σε ένα ανοιχτό μέρος πιθανώς να κάνεις μια νέα γνωριμία χάρη σε μια γυναίκα από τον κύκλο σου, γενικότερα όμως έχεις κάποιες φοβίες από τραύματα που σου άφησαν παλιότερες σχέσεις και τώρα με ένα πρόσωπο που μιλάς αυτό το διάστημα αποφεύγεις να ανοιχτείς για να μην πληγωθείς ξανά. Υπάρχουν όμως ευκαιρίες και γίνονται σημαντικά βήματα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι μια μπερδεμένη εβδομάδα για τα αισθηματικά σου και υπάρχουν συνεχείς εναλλαγές, έτσι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πού βαδίζεις ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάποιες γκρίνιες μεγαλώνουν το κενό που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Χρειάζεσαι την σωστή καθοδήγηση από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, καθώς όπως δείχνει η κάρτα αυτή, αν κινηθείς έξυπνα μπορείς και να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου, όσο τα «σύννεφα» φέρνουν βροχή.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει μια πιο άστατη συμπεριφορά και δεν ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις, καθώς αλλιώς τα έχεις εσύ στο μυαλό σου και αλλιώς τελικά βγαίνουν. Δυσκολεύεσαι να διαβάσεις τη σκέψη του και νιώθεις πως ενώ τα κάνεις σωστά, κάπου σκαλώνει η υπόθεση, αλλά ο προσωπικός σου αστρολόγος είναι στο 14780 και σου ξεκαθαρίζει τι θέλει το άλλο πρόσωπο. Αν αναζητάς κάποιο νέο πρόσωπο, η εβδομάδα αυτή σε κάνει να νιώθεις κάποιες ανασφάλειες πιο έντονα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σήκωσε μανίκια και κάνε εσύ το πρώτο βήμα αυτή την εβδομάδα. Πάρε εσύ το πρώτο τηλέφωνο και το τελευταίο μέσα στην μέρα, στείλε ένα τρυφερό μήνυμα, αφιέρωσε ένα τραγούδι, ετοίμασε ένα όμορφο δείπνο. Γενικότερα δηλαδή στρώσου στην δουλειά για το ταίρι σου! Με αυτόν τον τρόπο θα εκφράσεις έμπρακτα τα συναισθήματά σου και θα δείξεις τον τρόπο και στο αγαπημένο σου πρόσωπο να σου ανοιχτεί, ώστε να διαλυθούν οι αμφιβολίες που είχες το προηγούμενο διάστημα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα μπορούσες να κάνεις μια σημαντική γνωριμία είτε μέσα από την δουλειά και το εργασιακό σου περιβάλλον, είτε κατά την διάρκεια που τακτοποιείς ένα πρακτικό ζήτημα ή μια υποχρέωση. Μπορεί επίσης, να πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που σε μαγνητίζει με την αύρα του αυτό το διάστημα, αλλά θα πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση για αυτό το βαλς. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα σου πει μέρες και ώρες που είναι καλές!


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εν μέσω μιας περιόδου που έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά, αυτή η εβδομάδα είναι ανανεωτική και φέρνει ευχάριστες αλλαγές και εξελίξεις για εσένα και το ταίρι σου. Αρχικά κάνει κινήσεις για να έρθετε πιο κοντά και δεν αποκλείεται να σου κάνει και κάποιο δώρο, ακόμα και αν δεν σε είχε συνηθίσει σε τέτοιες χειρονομίες. Διάλεξε και εσύ κάτι συμβολικό για εκείνο και πέρνα με αυτόν τον τρόπο το μήνυμά σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία πιθανώς να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω ή ένα πρόσωπο που ως τώρα είχατε αφήσει μόνο το «φιλικό πλαίσιο» μεταξύ σας να παίζει, τώρα κάτι γίνεται! Αρχικά από κάτι μικρό θα πάρεις το μήνυμα ότι σε θέλει και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να μην προσπεράσεις την ευκαιρία! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σου λύνει τις απορίες, ώστε να τον/την κατακτήσεις!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το ταίρι σου έχει πολλά στο μυαλό του αυτό το διάστημα και περνά δύσκολες στιγμές με πράγματα που δεν αφορούν άμεσα τη σχέση, αλλά έχει έμμεσο αντίκτυπο και στη σχέση σας. Είναι η ώρα λοιπόν που πρέπει να περιορίσεις την παρορμητικότητα του χαρακτήρα σου και να φερθείς έξυπνα, χωρίς να παρασυρθείς σε καβγάδες με το ταίρι σου. Έχε τον νου σου όμως μήπως κάποιο πρόσωπο τον περιτριγυρίζει επί σκοπού, σιγουρέψου ρωτώντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780..

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο μοναχική για σένα και προτιμάς να κάνεις μια ενδοσκόπηση για να δεις τι έμαθες από προηγούμενες σχέσεις σου και τι ζητάς από το τώρα μιας σχέσης. Αν υπάρξει κάποιο νέο φλερτ, μην βιαστείς να... ενδώσεις. Περίμενε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα κληθείτε αυτή την εβδομάδα να κάνετε συμβιβασμούς για πρακτικά ζητήματα, ειδικά αν συγκατοικείτε, ενώ κάποια οικονομικά ζητήματα θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς. Γενικότερα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα όριά σας, και θα πρέπει να είσαι καλός ακροατής, καθώς είναι πολλά εκείνα που έχει να σου πει το ταίρι σου. Τώρα για το πως θα δράσεις εσύ μετά από όσα θα ακούσεις, μπορεί να σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπαίνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που στην αρχή θα είναι σαν αθώο φλερτ-πείραγμα, μην ξεγελαστείς όμως από το πόσο «χαλαρά» ξεκινήσει κάτι καθώς το άλλο πρόσωπο έχει περισσότερο σας προτεραιότητα τον εαυτό του. Μην παραχωρήσεις λοιπόν εξαρχής γη και ύδωρ! Ο προσωπικός σου αστρολόγος σου δείχνει ποιος είναι ο άσσος στο μανίκι σου.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει άγχος, γκρίνια και εντάσεις με το άλλο σου μισό πάνω σε θέματα καθημερινότητας που θα επηρεάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Ωστόσο, θα πρέπει να μην δράσεις βιαστικά, ακόμα και αν πιστεύεις πως το ταίρι σου σε έχει παραμελήσει ή δεν ήταν εκεί να σε στηρίξει σε στιγμές που το χρειαζόσουν. Μην πάρεις αποφάσεις τώρα, ενώ ο προσωπικός σου αστρολόγος μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις ποιος από το περιβάλλον σου υπονομεύει τη σχέση σου...

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις περισσότερο υπομονή, καθώς μοιάζεις με ασθενή σε αναρρωτική περίοδο, έτσι πριν ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις ολοκληρωτικά αποδεσμευτεί από τα βαρίδια του παρελθόντος. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να τα εντοπίσεις. Κάποιο νέο πρόσωπο μπορεί να εμφανιστεί, αλλά μεσολαβεί ένα διάστημα πριν γίνει κάτι ουσιαστικό μεταξύ σας...

http://astropedia.gr

ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα 24/6: Εξαπατήσεις και Απογοητεύσεις σε Έρωτα και Χρήμα

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζουν την απατηλή όψη του Τετραγώνου.

Στις ερωτικές και οικονομικές μας υποθέσεις, θα υπάρχουν αμφιβολίες, αβεβαιότητα, θολούρα, εξαπατήσεις, αυταπάτες, ερωτηματικά και απογοητεύσεις!

Ορισμένοι λάθος χειρισμοί, κυρίως λόγω λανθασμένων προσδοκιών, θα μας φέρουν και σε οικονομικό αδιέξοδο, αλλά και σε ερωτική απομυθοποίηση!

Αν θέλουμε να προλάβουμε απογοητεύσεις και απαλοιφή ελπίδων, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση, σχέση και πρόσωπο με σύνεση, εντιμότητα, λογική και καθαρό προσγειωμένο μυαλό!

Αν επιθυμούμε να πετύχουμε στόχους και όνειρα, οφείλουμε να είμαστε ώριμοι, σοφοί και ρεαλιστές, χωρίς να φτιάχνουμε έναν φανταστικό κόσμο στο μυαλό μας, επειδή απλά μας συμφέρει και μας βολεύει!

Επηρεάζονται κυρίως οι Μεταβλητοί του ζωδιακού, που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ
Θα υπάρξουν αρκετές αποκαλύψεις για ψέματα και μυστικά, που δεν είχες φροντίσει ορθά να διαφυλάξεις! Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες με κλειστά μάτια και απέφυγε κουτσομπολιά, όπως και απροσεξίες στις μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Απέφυγε ψευδαισθήσεις, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου για την σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής γιατί δεν είναι όλα έτσι όπως νομίζεις! Απέφυγε ανούσια έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις, πως μέχρι τώρα εξιδανίκευες πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα κανέναν και φρόντισε παράλληλα να είσαι και εσύ έντιμος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπάθησε να αποφύγεις αδικαιολόγητες κρίσεις θλίψης και μελαγχολίας, όπως επίσης και κρυφές ή απαγορευμένες δραστηριότητες σε κάθε τομέα, αλλά κυρίως στα ερωτικά σου!

ΛΕΩΝ
Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος στον φιλικό τομέα, γιατί έρχονται απογοητεύσεις, αν δεν έχεις αντιμετωπίσει συνετά και προσγειωμένα αυτά τα θέματα. Μην εμπιστεύεσαι τώρα νέες γνωριμίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπάθησε να μην έχεις τόσο υψηλούς και κυρίως απατηλούς επαγγελματικούς στόχους, έχοντας απαιτήσεις συνεχώς, διότι και θα εκτεθείς και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που αναμένεις!

ΖΥΓΟΣ
Η υπεραισιοδοξία σε θέματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, ταξίδια, εξωτερικό και επαφές, θα σου φέρει απότομες απογοητεύσεις. Να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι κι αν ακούς τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πιθανόν να είχες υπερβολικές απαιτήσεις από έρωτα και χρήμα και τώρα ίσως απογοητευτείς! Μείνε προσγειωμένος όσο μπορείς και δες καθαρά και προσγειωμένα κάποια πράγματα και καταστάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συντροφική σου ζωή, θα σου φέρει κάποιες απομυθοποιήσεις και θα γκρεμίσει ορισμένα όνειρα σου αν δεν έχεις βάλεις γερές βάσεις! Μην πιστεύεις τα πάντα και παρέμεινε και εσύ έντιμος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές στη καθημερινότητα και στην εργασία σου, κυρίως λόγω δικών σου λαθών, που προέρχονται από την αφηρημάδα σου! Επιπλέον, απέφυγε αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπάθησε να σταματήσεις τις εξιδανικεύσεις στον ερωτικό τομέα και να μείνεις προσγειωμένος, διότι πολλές από τις ερωτικές σου προσδοκίες είναι μετέωρες!

ΙΧΘΥΣ
Μην κάνεις και πάλι το λάθος και προσπαθήσεις να επιστρέψεις σε ένα παρελθόν που σε πληγώνει ξανά και ξανά! Θέματα σπιτιού και οικογένειας, δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που μέχρι τώρα περίμενες.

oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 24 έως 30 Ιουνίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση της σχέσης σας και να αισθανθείτε τη σιγουριά που αναζητάτε, εκφραστείτε πιο ελεύθερα, αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας και η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική. Απομακρύνετε όλες τις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, γιατί μόνο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Βάλτε λίγο παραπάνω από τη γοητεία σας, για να κάνετε το έτερόν σας ήμισυ να αισθανθεί πιο όμορφα κοντά σας και να ανακαλύψει ένα από τα καλά κομμάτια του εαυτού σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί. Τα οικονομικά προβλήματα που σας ταλανίζουν τόσο καιρό, θα εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν, αφού θέματα που θα αφορούν εφορίες, δάνεια και κληρονομικά θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά αφού δεν μπορείτε να τα παραμερίσετε δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε την ψυχολογία σας να καταρρεύσει. Η διάθεσή σας δε θα είναι ότι καλύτερο με τόσο άγχος, όμως, αφού δεν κάνετε ούτε μια προσπάθεια να τα αποβάλλετε, αλλά γίνεστε εριστικοί και αυταρχικοί, πως θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις, ούτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα ή συμφωνίες που ακόμα έχετε αρκετό χρόνο, ώστε να δείτε αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά. Μην καταστρέψετε από βιασύνη και επιπολαιότητα τα μελλοντικά σας σχέδια.Κρατήστε μια σταθερή συμπεριφορά, γιατί οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας, θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε καινούριες ευκαιρίες γνωριμίας που θα είχαν αίσιο τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη γίνετε σκλάβοι των εξόδων σας, σπαταλώντας εισοδήματά σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Οργανωθείτε καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί τα προβλήματα που έχετε, δημιουργούνται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης, οργάνωσης και όχι από τρίτους. Μπορεί αυτή η εκδοχή να σας βολεύει, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πρέπει επιτέλους να πάψετε να ζείτε σε ουτοπίες, αν θέλετε από αυτή τη μάχη να βγείτε νικητές. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινδύνους.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε παλιές προκαταλήψεις που σας εμποδίζουν να έχετε την απαιτούμενη αυτοεκτίμηση και το θάρρος για να προβείτε σε αναβαθμίσεις, πάντα σε συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αποδείξτε για μια ακόμη φορά ότι ξέρετε να απολαμβάνετε αυτά που αγαπάτε, αλλά και εκείνα που αποκτάτε. Εάν δεν αποβάλετε το στρες που έχετε θα μεταφέρετε την πίεση που νιώθετε και στο σύντροφό σας, δυσκολεύοντας την επικοινωνία σας. Δείξτε με πράξεις πόσο νοιάζεστε και υπολογίζετε το σύντροφό σας. Ωραία είναι τα λόγια, αλλά δε φτάνουν για να τον πείσουν ότι έχετε πραγματικά και βαθιά αισθήματα προς αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια να καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας, γιατί έτσι δε θα κερδίσετε τίποτα. Παρόλο που είστε αρκετά παρεξηγημένοι σα ζώδια είστε άνθρωποι που όταν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση είστε πολύ σωστοί και ηθικοί. Εσείς οι αδέσμευτοι όμως, είστε τελείως ανέμελοι και φλερτάρετε ασύστολα έχοντας τη συνείδησή σας ήσυχη. Δεν είναι κακό αρκεί να μη σας κάνει να φοβάστε κάθε είδους δέσμευση, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε καταπιέζετε τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Έχει έρθει η στιγμή να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε πως το σεξαπίλ δεν είναι το μοναδικό όπλο για να κατακτήσετε το σύντροφό σας. Η γλυκύτητα μπορεί να σας ανοίξει και τις πιο ερμητικά κλειστές πόρτες της καρδιάς του έτερόν σας ήμισυ. Αφού κατά βάθος είστε τόσο ευαίσθητοι και τρυφεροί, σταματήστε να το παίζετε σκληροί και προσφέρετε απλόχερα τα χάδια σας. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε προς το πρόσωπό του θα αγγίξει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του και θα φτάσετε στο σημείο να γίνετε ο ένας ο καθρέφτης του άλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ακόμα είστε σε αναζήτηση συντρόφου μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Η άποψη πως και σε μοναστήρι να κλειστείτε θα έρθει να σας βρει, ακούγεται ωραία, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσετε είναι να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον ψυχισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μπορέσετε να αφεθείτε μέσα στη σχέση σας και να την απολαύσετε, θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να μην αγχωνόσαστε συνεχώς ακόμα και με ανούσια πράγματα. Όσοι είστε ακόμα στη διαδικασία της κατάκτησης, προχωρήστε και ο στόχος σας θα πετύχει. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις, αφού οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι στο φόρτε τους. Μην ξεχάσετε να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, για να αποφασίσετε τις είδους σχέση θέλετε να έχετε πριν την ξεκινήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε δυνατές συγκινήσεις και απολαύστε τον έρωτα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας, ανεβάζοντας τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας και εσείς θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ερωτική σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα. Όμως, να θυμάστε πως πρέπει να κρατήσετε σε χαμηλά επίπεδα τον ενθουσιασμό σας, για να μη βρεθείτε σε μία σχέση που θα είναι εφήμερη και θα σας πληγώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναστείλετε κάποια από τα σχέδια που είχατε μέχρι τώρα γιατί επείγει να ασχοληθείτε στο πως θα δραστηριοποιήσετε την κοινωνική σας ζωή, μια που οι επαφές και οι καινούριες γνωριμίες, θα σας κρατήσουν όρθιους μέχρι να ανακάμψετε και να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Μπορεί να μπείτε σε σκέψεις για το μέλλον σας αλλά το όμορφο κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή θα συνεχίζει ακμαίο, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο εσείς οι αδέσμευτοι.

ΙΧΘΥΣ: Εάν έχετε αντιρρήσεις μπορείτε να τις εκφράσετε με ευγένεια χωρίς να πανικοβάλλεστε ότι θα διαταραχθούν οι συνεργασίες σας. Οι διαφορετικές νοοτροπίες στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι αναμενόμενες και θα πρέπει να προσεγγίζετε φιλικά τους συνεργάτες σας. Επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να επέμβει στις αποφάσεις σας, ελέγχοντας πρώτα αν μπορεί να γίνει βοηθός σας σε στιγμές αναποφασιστικότητας. Εάν καταφέρετε να αποφύγετε συνεργάτες ισχυρογνώμονες, θα είναι πολύ καλό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας.

oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Η ομορφιά των ουρανών, η Αφροδίτη, θα βρεθεί σήμερα σε αντίθεση με το βασίλειο ολόκληρο του Δία από τον Τοξότη. Δονείται ο άξονας κοινωνική ζωή/ ταξίδια, με όλους τους τρόπους.

Είναι παιχνιδιάρικη όψη, δεν την φοβόμαστε...

Κριός.

Η ανάγκη σας για φλερτ δεν κρύβεται και δεν κρατιέται. Προσοχή μην εκτεθεί το συναίσθημα σας όμως σε υπερβολική επέκταση....

Ταύρος.

Οι προσωπικές σας σχέσεις και η λίμπιντο μοιάζουν να ανήκουν σε άλλους κόσμους σήμερα. Κοντολογις αλλού είστε κι αλλού ονειρεύεστε να πάτε. Σας συμποναμε.

Δίδυμοι.

Οι σχέσεις και το φλερτ κι όλα τα καλουδια της ζωής είναι σήμερα απλωμένα στην ποδιά σας. Δείτε γύρω σας, σήμερα ότι αστράφτει είναι ο προσωπικός σας χρυσός.

Καρκίνος.

Δεν είναι μια πολύ εύκολη μέρα για εσάς. Το παρελθόν ξυπνάει και ζητά θυσίες, που ίσως να κρατήσουν περισσότερο από τις αντοχές σας.

Λέων.

Είστε δημοφιλείς και κατά κάποιον τρόπο όλοι σας θέλουν κοντά τους. Ωστόσο είστε κουρασμένοι και πρέπει να αποφασίσετε πώς θα μοιράσετε τον χρόνο σας για να μην πέσετε από τα πόδια σας.

Παρθένος.

Η οικογένεια είναι σήμερα το πιο σημαντικό σας θέμα. Πιθανές προστριβές που θα σας ταλαιπωρήσουν καλό είναι να τις αντιμετωπίσετε με χιούμορ.

Ζυγός.

Βουνό να σας πλάκωνε, πιο πολλή ανάσα θα είχατε. Πάρα πολλοί άνθρωποι μαζεύονται γύρω σας και οι αντοχές σας εξαντλούνται.

Σκορπιός.

Οι μόνιμες σχέσεις επεκτείνονται, παίρνετε αποφάσεις που κόβουν γορδιους δεσμούς και νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Αλήθεια είναι, όποτε ποιος στη χάρη σας....

Τοξότης.

Οι σχέσεις σας δέχονται ένα μαγικό και ταυτόχρονα ζορικο άγγιγμα. Αποφάσεις που δεν θέλατε για καιρό να πάρετε σας φαίνονται σήμερα απίστευτα εύκολες.

Αιγόκερως.

Πάλι με το παρελθόν θα ασχοληθείτε. Ίσως να πρέπει πια να διατάξεις τον εαυτό σας να αποδεσμευτεί από τοξικούς ανθρώπους και σχέσεις υποταγής.

Υδροχόος.

Η δουλειά σας θα σας προβληματίσει σήμερα καθώς είναι πολλά τα καθήκοντα, πολλές οι υποσχέσεις και λίγες οι πραγματικές ανταμοιβές. Κουράγιο και όλα θα διορθωθούν.

Ιχθείς.

Μια βαθιά εντύπωση ότι κάτι θετικό έρχεται, που για καιρό δεν δικαιωνόταν, τώρα γίνεται ορατά ρεαλιστική. Πάρτε πρωτοβουλίες, ειδικά σε θέματα ταξιδιών και οικογενειακών σχέσεων.

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή