Ιανουαρίου 18, 2022

ΖΩΔΙΑ

 ΟΥΡΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ 25/8 

Ο πλανήτης Ουρανός αρχίζει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου. Κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας μέσα από μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης μας βοήθησε να δούμε ποίοι τομείς στο σήμερα της ζωής μας χρειάζονται ανανέωση. Τώρα, σε ορθή φορά, δίνει την δυνατότητα να βάλουμε σε εφαρμογή αυτές τις σκέψεις, να απελευθερωθούμε από άκαμπτα μοτίβα και να προχωρήσουμε μπροστά. Αν γνωρίζουμε τις αλλαγές που πρέπει να λάβουν χώρα, έχουμε και τις λύσεις στα χέρια μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ουρανός αρχίζει την ορθή του φορά δίνοντας την ευκαιρία σε εσάς να μπορέσετε να κάνετε κινήσεις οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Οτιδήποτε σχετίζεται με την υλική ή/και συναισθηματική σας ασφάλεια, τώρα, μπορείτε μέσα από έξυπνες και ώριμες κινήσεις να φέρετε αύξηση.

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιό σας κατά την ανάδρομή του πορεία σας έφερε συνειδητοποιήσεις σχετικά με τον τρόπο που προβάλετε τα ταλέντα σας και συνδέεστε με το περιβάλλον γύρω σας. Τώρα, σε ορθόδρομη κίνηση, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας με στόχο την ανεξαρτησία και την αυτονομία σας. Επίσης ένας έρωτας θα μπορούσε να έρθει ξαφνικά στη ζωή σας.

Για τους Διδύμους, μπορεί η ανάδρομη πορεία του Ουρανού να σας έφερε πολλές σκέψεις ή να χρειάστηκε να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών το προηγούμενο διάστημα αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Τώρα, σε ορθή φορά, σας δίνει την ώθηση, με αρωγό την διαίσθησή σας, να καταλάβετε ποία οδό πρέπει να ακολουθήσετε για να απελευθερωθείτε από δεσμά που σας κρατούν στάσιμη/ο.

Για τους Καρκίνους, ο Ουρανός στον Ταύρο σε ορθή φορά θα σας βοηθήσει να σταθείτε πιο σωστά και περισσότερο λειτουργικά σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Ο κοινωνικό σας κύκλος αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει πηγή εμπνεύσεων και να μπορέσετε είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία να βρεθείτε πιο κοντά σε ένα όνειρό σας.

Για τους Λέοντες, ο πλανήτης Ουρανός αρχίζει την ορθόδρομή του πορεία φέρνοντας μαζί και ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα ή έναν στόχο ζωής που έχετε θέσει το τελευταίο διάστημα. Οι αλλαγές λαμβάνουν μέρος σε αυτό τον προσωπικό αγώνα που κάνετε και ίσως κάποιες στιγμές να αισθανθείτε έξω από τα νερά σας. Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα φέρει και νέες επιτεύξεις.

Για τους Παρθένους, η δυναμική του πλανήτη Ουρανού εστιάζει την ενέργειά της μόνο σε θέματα τα οποία έχουν περιθώριο επέκτασης και ανάπτυξης. Κατά την ανάδρομή του πορεία σας έδωσε ιδέες και τρόπους για να την πετύχετε και τώρα με την ορθόδρομή του πορεία σας δίνει την ώθηση να προχωρήσετε με θάρρος και τόλμη προς την κατεύθυνση που υπόσχεται μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων για εσάς.

Για τους Ζυγούς, σε πολύ προσωπικούς σας τομείς εστιάζει την δυναμική του ο πλανήτης Ουρανός είτε σε ανάδρομη είτε σε ορθή πορεία και είναι αλήθεια πως φέρνει τα πάνω κάτω κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Δεν το κάνει για να σας παιδέψει αλλά για να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τί είναι αυτό που πραγματικά θα γαληνέψει την ψυχή σας και με ποίον τρόπο θα πρέπει να προχωρήσετε μπροστά ελεύθερη/ος και μακρυά από παλαιωμένες πεποιθήσεις.

Για τους Σκορπιούς, ο Ουρανός απέναντί σας, σε ορθή φορά πια, σας ωθεί με θάρρος και αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι κυρίως ο στόχος ή το μέσον αλλά υπάρχει γενικότερα μια επείγουσα ανάγκη να δημιουργήσετε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορούν να έρθουν νέες ευκαιρίες στη ζωή σας, οι οποίες θα σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο ελεύθερη/ος στην οδό της επιλογής σας.

Για τους Τοξότες, η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού σας βοηθά κυρίως σε καταστάσεις οι οποίες είναι ενεργές στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία καθώς σε θέματα υγείας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. Νέοι δρόμοι μπορούν πραγματικά να ανοίξουν αυτή τη στιγμή μπροστά σας ακόμη και διαφορετικοί από αυτούς που πορεύεστε μέχρι σήμερα. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ενεργή.

Για τους Αιγόκερους, γενικότερα ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς παρόλο που κατά την ανάδρομή του πορεία μπήκατε στην διαδικασία να αλλάξετε πράγματα, κάτι που δεν σας αρέσει ιδιαίτερα. Τώρα, σε ορθή πορεία, προγραμματίστε και οργανώστε τις ιδέες σας, πάντα με κέντρο να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση μέσα από τα δημιουργήματά σας, κάθε είδους.

Για τους Υδροχόους, ο πλανήτης Ουρανός κατά την διάρκεια της ανάδρομή του πορείας έφερε στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Ίσως η αλλαγή περιβάλλοντος, η αλλαγή κατοικίας να είναι κάποιες από αυτές. Τώρα, σε ορθόδρομη κίνηση έχετε την εύνοια να οργανωθείτε πιο σωστά και να προσαρμοστείτε καλύτερα στα νέα δεδομένα πάντα με κέντρο την προσωπική σας ελευθερία.

Για τους Ιχθύες, νέες ιδέες έφερε η ανάδρομη πορεία του πλανήτη Ουρανού σχετικά με κινήσεις που πρέπει να κάνετε στο άμεσο περιβάλλον σας. Επίσης, ενδέχεται αυτές οι κινήσεις να αφορούν άμεσα τις σχέσεις σας με συγγενείς και αδέλφια. Μπείτε στην διαδικασία να οργανωθείτε σωστά έχοντας εμπιστοσύνη στις ιδέες και τις εμπνεύσεις σας. https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Λίγες ημέρες πριν ολοκληρώσει ο Ήλιος το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς ή αλλιώς η Πανσέληνος του Λύκου, η οποία θα μας βοηθήσει να δούμε με πιο καθαρή ματιά τους τομείς της ζωής μας που πρέπει να μεταμορφώσουμε.

Στις 18/01 στις 01: 48 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς ή αλλιώς η Πανσέληνος του Λύκου στην 27ο 50’ του Καρκίνου , θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στη 8ο 57’ του Σταθερού Σκορπιού, είναι δηλαδή μια Πανσέληνος που έχει έντονο το στοιχείο του Πλούτωνα.

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα της αντίληψης (3ο – 9ο), με την συμμετοχή του Πλούτωνα, εξαιτίας της έντονης επιρροής της όψης συνόδου του Ήλιου με τον Πλούτωνα που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα, θα μας ωθήσει να αλλάξουμε, όσοι δεν το έχουμε ήδη κάνει, τόσο τον τρόπο που επικοινωνούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, αλλά και ολόκληρη την Κοσμοθεωρία μας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις μας με τους φίλους και τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα, και αυτό θα αποτελέσει μια καλή αφορμή για να βάλουμε τα μελλοντικά μας σχέδια σε νέες βάσεις. Σε αυτή την αλλαγή, σημαντικό ρόλο θα παίξουν φιλικά μας πρόσωπα τα οποία θα μας βοηθήσουν να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με άλλη ματιά.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ωροσκόπος με τον Ουρανό, ο οποίος μόλις έχει ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα βγάλει στην επιφάνεια εκκεντρικές συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν και σε έντονες συγκρουσιακές καταστάσεις στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες.

Κάτι το οποίο, έτσι και αλλιώς είναι εύκολο, μιας και για λίγες ημέρες ακόμα θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της ανοιχτή όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ουρανό, η οποία πυροδοτεί επιθετικές συμπεριφορές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε άτομα που δεν δέχονται εύκολα τις διαφορετικές απόψεις.

Η ανοιχτή όψη συνόδου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο θα μας ωθήσει να είμαστε πιο αυστηροί, απέναντι στα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συμπεριφορές των ανθρώπων στις ερωτικές τους σχέσεις.

Ενώ, ακόμα στοιχείο που θα παρατηρήσουμε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες, είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και η νευρικότητα, εξαιτίας της όψης τετραγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον Ωροσκόπο, η οποία μπορεί να οδηγήσει και σε αρκετά μικροατυχήματα.

Στα θετικά της η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ποσειδώνα, θα μας ευαισθητοποιήσει απέναντι στα θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, και μπορεί να ενεργοποιήσει μεγάλη μερίδα ανθρώπων μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ουρανό, μας υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή, οι οποίες θα γίνουν ξαφνικά, και θα αλλάξουν θετικά τις ισορροπίες στις φιλικές μας σχέσεις.

Αστρικά, η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 3ο 40’ του Καρκίνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των πρώτων ημερών. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 14ο 47’ του Ζυγού.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών οι όψεις που ξεχωρίζουν είναι, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Άρης με τον Τροπικό Δία , είναι πιθανό να πυροδοτήσει επεισόδια βίας σε διάφορες περιοχές του πλανήτη ή έντονα καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές. Ενώ, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Τροπική Αφροδίτη με τον Αστρικό Ουρανό θα προκαλέσει απρόσμενες ρήξεις και ανατροπές στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, εξαιτίας της όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό Ποσειδώνα, είναι πιθανό να πέσουν θύματα ερωτικών ψευδαισθήσεων και οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:
Η αλλαγή της Κοσμοθεωρίας μας είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο, ενώ πολλές φορές επίπονη, ωστόσο, συμβάλει στην ουσιαστική μας μεταμόρφωση.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Καρκίνο τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματικά πιεσμένοι νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δημιουργήσει αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αφορμή μπορεί να είναι είτε τα θέματα του σπιτιού σας, είτε το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από οικογενειακές πεποιθήσεις που σας κρατάνε πίσω. Μέσα από τις δυσκολίες, άλλωστε που περάσατε τα τελευταία χρόνια, νιώθετε πιο δυνατοί και έτοιμοι να ξανά συστηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ.

Τον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα ήρθε η ώρα να αλλάξετε εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτεί από εσάς να αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζεται τους άλλους γύρω σας, καθώς δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντίληψης με εσάς. Αυτό θα σας ωθήσει να κάνετε και κάποια ξεκαθαρίσματα στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και θα απομακρύνεται από την ζωή σας άτομα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την διαχείριση των οικονομικών σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , απαιτεί από εσάς να είστε πιο προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, ενώ παράλληλα θα σας δώσει την δυνατότητα, να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις παλιές σας εκκρεμότητες. Σε ότι αφορά την προσωπικής σας ζωή, είναι πιθανό να αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τα αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις χειριστικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δικαιωματικά ο πρωταγωνιστικός ρόλος σας ανήκει. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα μεγεθύνει ακόμα περισσότερο τις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, καθώς απαιτεί από εσάς, να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ήρθε η στιγμή, όσο και αν δεν σας αρέσει, να βγάλετε από την ζωή σας τοξικούς συνεργάτες, και να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα μεταμορφώσουν την καριέρα σας και θα σας αναδείξουν.

ΛΕΩΝ

Αρκετά εσωστρεφείς είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις ανησυχίες σας για το μέλλον, και θα αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογική σας κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην αποκαλύψετε τα σχέδια σας στους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό να ξαναδείτε και μια επαγγελματική πρόταση που είχατε απορρίψει στο παρελθόν. Επίσης, είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν να σας ξανά προσεγγίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει μεταμορφώσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αρκετά άτομα θα φύγουν από την ζωή σας, δίνοντας χώρο σε νέα, με τα οποία μοιράζεστε κοινούς προβληματισμούς. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να το δείτε διαφορετικά.

ΖΥΓΟΣ

Η καριέρα και οι συνεργασίες σας είναι ένας από τους τομείς που σας προβληματίζει ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να στρέψετε την προσοχή σας στην καριέρα σας, και να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να κλείσουν τον κύκλο μιας συνεργασίας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι καθοριστικές για την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά σας θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τους μελλοντικούς σας στόχους, και πιθανόν να αναθεωρήσετε κάποιους από αυτούς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αλλάξετε για άλλη μια φορά την στάση σας απέναντι στην ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αυτοπεποίθηση σας θα επηρεάσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο. Από την μια πλευρά το άγχος για τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους αυτή την χρονική περίοδο, καθώς και οι προσωπικές σας ανασφάλειες, είναι πιθανό να επηρεάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί η παρουσία του ερωτικού σας συντρόφου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην συναισθηματική σας αναγέννηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσει πολύ έντονα αυτές τις ημέρες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Έχοντας ολοκληρώσει ένα σημαντικό κύκλο ξεκαθαρισμάτων, ήρθε ή ώρα να κάνετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας, με πιο ουσιαστικό και συγκροτημένο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ άγχος έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος που ήδη έχετε στην δουλειά σας, εξαιτίας των αλλαγών που συμβαίνουν στο χώρο της εργασίας σας, αλλά και των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Αυτό μπορεί να επηρεάσει και τις διατροφικές σας συνήθειες. Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε σε ιατρικές πράξεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, αλλά και η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε όνειρα για το μέλλον και να τολμήσετε να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους και θα κάνουν κοινά όνειρα, ενώ, για τους αδέσμευτους, η επιθυμία τους να ζήσουν ένα νέο έρωτα σύντομα θα πραγματοποιηθεί.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη στον Λέοντα λίγο μετά την Πανσέληνο αλλάζει γρήγορα το πλανητικό ενεργειακό που έχει δημιουργήσει. Η ανησυχία και η αβεβαιότητα υπάρχουν λόγω των Ερμή και Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία ωστόσο νιώθουμε ταυτόχρονα πως μπορούμε να είμαστε κύριοι του εαυτού μας και να πάρουμε τα ηνία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι που είναι ευχάριστο και έχει περιθώρια επέκτασης, είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό με θέρμη αλλά χωρίς να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο. Η δύναμη της θέλησης σας είναι αρκετή.

Για τους Ταύρους, μπορεί τα πλανητικά δεδομένα να σας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με ζητήματα που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα αλλά υπάρχει σίγουρα ένα θετικό στοιχείο σε αυτή την διαδικασία. Να τοποθετήσετε αυτές τις σκέψεις/εμπνεύσεις μέσα σε ένα ενήλικο πλαίσιο ώστε να δημιουργηθούν ή να προχωρήσουν προοπτικές που θα σας φέρουν χαρά στο άμεσο μέλλον.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε ή να φέρετε πάλι στην επιφάνεια μια κατάσταση η οποία μπορεί να σας δώσει προσωπική ικανοποίηση. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά με την ευελιξία σας μπορείτε να τις κρατήσετε όπου νιώθετε πως χρειάζεται.

Για τους Καρκίνους, κάντε μία στάση σήμερα και δείτε τις καταστάσεις περισσότερο από την αντικειμενική τους πλευρά. Γνωρίζετε τί είναι σωστό και τί λάθος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να οργανωθείτε σωστά ανάλογα τις περιστάσεις και κατά περίπτωση.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν και σας βοηθούν να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε στους ανθρώπους γύρω σας. Η δεκτικότητά και η καλοσύνη σας θα είναι τα κλειδιά για να το πετύχετε.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορούν να έρθουν νέες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν άμεσα αρκεί να κατανοήσετε και να θελήσετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία. Απομονώστε εκείνες τις σκέψεις οι οποίες αντικειμενικά δεν σας βοηθούν και δεν διευκολύνουν την οδό προς τον στόχο σας.

Για τους Ζυγούς, μπορεί αυτή τη στιγμή να έρχεστε αντιμέτωπη/ος με διλλήματα αλλά υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Οποιαδήποτε ισορροπία και δίκαιη στάση ζητάτε από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από εσάς την ίδια/τον ίδιο. Γίνεται το φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί ο συνδυασμός της εργασίας σας με την προσωπική ευχαρίστηση και ξεκούραση να φαντάζει δύσκολος αυτή τη στιγμή αλλά είναι αλήθεια πως είστε από τους ανθρώπους που δεν μπορείτε να σταθείτε σε ένα σημείο. Το μυαλό σας τρέχει και εσείς καλείστε να ακολουθήσετε τον συγκεκριμένο ρυθμό. Κάτι σημαντικό θα βγει από αυτή την διαδικασία.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι ημέρα να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν και επεκτείνουν τους ορίζοντές σας γιαυτό μην την σπαταλήσετε σε κάτι που μπορεί να σας κρατήσει μακρυά. Κάντε οτιδήποτε γεμίζει το μυαλό σας με νέες ιδέες και κυρίως με όμορφες εικόνες που θα σας χαλαρώσουν.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να κερδίσετε το πλεονέκτημα σε κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα και καιρό. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη για λίγο ότι σας φορτίζει συναισθηματικά και να ασχοληθείτε με ότι αντικειμενικά έχει ουσία και νόημα.

Για τους Υδροχόους, αν καταφέρετε να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση σήμερα απέναντι στα γεγονότα και τις καταστάσεις με άλλους ανθρώπους ή τους συνεργάτες σας, θα βγείτε κερδισμένη/ος. Επίσης, δεν θα πρέπει να βγείτε εκτός πλαισίου αν θέλετε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Για τους Ιχθύες, μπορεί να νιώθετε πως οι αναβολές ή οι καθυστερήσεις αυτή την περίοδο σας απομακρύνουν από τους στόχους σας αλλά δεν είναι αλήθεια. Απλά, σας δίνεται η ευκαιρία να αναδιοργανωθείτε πιο σωστά και περισσότερο κατάλληλα στην οδό της επιλογής σας.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αυτήν την εβδομάδα αναζητάς τρόπους ανανέωσης που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και ίσως να αναζητήσεις νέες εμπειρίες και ερεθίσματα. Ωστόσο κυρίως στόχος σου θα πρέπει να είναι η απαλλαγή ή διεκπεραίωση παλιών εκκρεμοτήτων. Θυμήσου την ανάδρομη πορεία του Ερμή και απόφυγε την οριστικοποίηση νέων συμφωνιών στα εργασιακά. Απόφυγε επίσης την πεισματική στάση και χειρίσου τις καταστάσεις με διαλλακτικότητα και διπλωματία έτσι ώστε να κερδίσεις χρόνο. Κλείσε ανοιχτές εκκρεμότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου έτσι ώστε να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε μπροστά. Εάν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο δεν αποκλείεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου όμως δεν θα πρέπει να βιάζεσαι.

Ταύρος
Η σταθερότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας, καθώς κινείσαι με προσοχή. Θέλεις να διατηρήσεις προς το παρόν τα σταθερά σου χωρίς αυτό να σημαίνει πως σταματάς να επιθυμείς και να ονειρεύεσαι. Εάν διαπιστώσεις μια ανταγωνιστικότητα στα εργασιακά, φρόντισε να την αντιμετωπίσεις με καλή διάθεση δείχνοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Έχεις ανάγκη να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για αυτό και θα πρέπει να παραμείνεις ήρεμη. Έχεις την τάση να κάνεις υπερβολικές δηλώσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου παραβλέποντας τον κίνδυνο να εκτεθείς. Αν είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου προκειμένου να αντιληφθείς τις πραγματικές προθέσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Έχεις τη διάθεση για επέκταση και αλλαγές αυτήν την βδομάδα και την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Η δημοτικότητά σου στα εργασιακά αυξάνεται και οι σχέσεις με συναδέλφους αποκαθίσταται δίνοντάς σου την ευκαιρία να δράσεις. Το τέλειο ρομάντζο που ονειρεύεσαι για τη συναισθηματική σου ζωή μπορείς να το γράψεις μόνη σου. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και μην περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σε κάνει ρομαντική και υπερευαίσθητη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.


Καρκίνος
Οι όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, τις συμπεριφορές και αντιδράσεις σου καθώς και τις ανάγκες σου. Θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολύ ενέργεια στα εργασιακά, καθώς οι απαιτήσεις των στόχων αλλά και των ανώτερων σου αυξάνονται. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Παρότρυνε τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον. Ένα ταξίδι για παράδειγμα θα ανανέωνε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου να θυμάσαι πως σου δίνονται οι ευκαιρίες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Λέων
Οι πλανητικές ενέργειες από την αρχή της εβδομάδας σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων, κυρίως αυτών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Καθώς και η Αφροδίτη συμβάλει σε αυτό, καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σου περισσότερο. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και ήρθε καιρός να βγεις από το καβούκι σου. Αν και φαίνεται να έχεις την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στα εργασιακά θα πρέπει να κινηθείς με πρόγραμμα. Απόφυγε τις επιπόλαιες ενέργειες και βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου βήμα βήμα. Μπορείς να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για συντροφικότητα και να διατηρήσεις το καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.
Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σου δημιουργεί τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες. Λάβε βέβαια υπόψη το κόστος που θα μπορούσε να έχει αυτή σου η διάθεση.

Παρθένος
Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και πιθανές εκκρεμότητες των υποθέσεών σου με επιτυχία παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Είσαι πολύ πιο δημιουργική, οργανωτική και λειτουργική στα εργασιακά, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά. Πρόσεξε βέβαια τα σημεία της υπερβολής και απόφυγέ τα. Η εβδομάδα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες στην εξέλιξή σου και σου δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συγκυρίες και προϋποθέσεις να δείξεις τις ηγετικές ικανότητές σου. Η Αφροδίτη σε κάνει πολύ πιο συμπονετική με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου που πλέον νιώθεις την ανάγκη να τον στηρίξεις και να τον κάνεις να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ή και να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Συνεχίζεις να διανύεις μια περίοδο αυξημένης επικοινωνίας και μετακινήσεων. Δεν σου λείπει ο δυναμισμός στο να εκφράζεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και να διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά κι έτσι μπορείς να αποκτήσεις συμμάχους. Αρκεί βέβαια να αποφύγεις την ανταγωνιστικότητα μαζί τους. Ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση να σε βάλει στη διαδικασία εγρήγορσης και να σου δημιουργήσει ενθουσιασμό. Απόφυγε το άγχος και τις βεβιασμένες αποφάσεις. Η συγκαταβατική σου συμπεριφορά βοηθά στο να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η σεξουαλική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, βελτίωσε την εμφάνισή σου, φρόντισε την ευεξία σου και άσε όλα τα υπόλοιπα στα χέρια της θεάς Αφροδίτης που φροντίζει για σένα.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά δυναμικά για εσένα. Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες ή να αυξήσεις τα προσόντα σου στα εργασιακά πλέον είναι προτεραιότητά σου. Ξέρεις πως οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί, για αυτό και φροντίζεις να προετοιμαστείς. Προς το παρόν έχεις όλες τις δυνατότητες να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Η Αφροδίτη ευνοεί αρκετά τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, εκμεταλλευόμενη την ακαταμάχητη σεξουαλικότητά σου. Ξεδίπλωσε την ερωτική πλευρά του εαυτού σου και μην φοβηθείς να συζητήσεις για μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι καμία πρόταση από φίλους για διαφορετικές δραστηριότητες. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.

Τοξότης
Η μαχητικότητα, η διεκδίκηση και η κατάκτηση των στόχων σου στα εργασιακά είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μην διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα γιατί μέσα από αυτά θα καταφέρεις πρώτον, να διαπιστώσεις τα ταλέντα σου και δεύτερον να ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Οι πλανητικές διελεύσεις σου δημιουργούν την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να βελτιώσεις κατά πολύ τον τρόπο επικοινωνίας σου. Μοιράσου εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους. Ίσως αυτήν την εβδομάδα να νιώσεις μια κούραση και να θέλεις να μείνεις στο σπίτι με τον ερωτικό σύντροφό σου. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και αντικειμενικά επιβάλλεται να αφιερώσεις ουσιαστικό και πιο ποιοτικό χρόνο στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει σχεδόν ποτέ από την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερος
Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αυτήν την εβδομάδα και φρόντισε τον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις άγνωστες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως σου αποκαλύψουν ένα παρασκήνιο από το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθείς. Μην λες πολλά και κυρίως μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια. Από την άλλη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές που θα διευκολύνουν τα προσωπικά σχέδια και τους στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσω ενός κοινωνικού δικτύου δεν αποκλείεται να βρεις και τον μεγάλο έρωτα. Καλώς να ορίσει στη ζωή σου από όπου κι αν προέρχεται.

Υδροχόος
Είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις τα πάνω σου. Οι ιδέες και οι απόψεις σου γίνονται απόλυτα αποδεκτές από τους άλλους, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου ακαταμάχητες καθώς και οι ηγετικές δυνατότητες σου βρίσκονται στο ζενίθ. Μπορεί να κληθείς να δουλέψεις σε μια ομάδα που από τη μια, θα σε βοηθήσει να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας, από την άλλη όμως θα πρέπει να αποφύγεις και τις συγκρούσεις, την ανταγωνιστικότητα και τις διαφωνίες. Νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητικότητα, ζήλιες και υπερβολές. Θυμήσου πως παν μέτρο άριστον και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια δεύτερη ή μια πιο καχύποπτη σκέψη απέναντι σε νέες γνωριμίες δεν θα σου έκανε κακό. Αντίθετα θα σε προστάτευε από πληγές.

Ιχθείς
Οι ενέργειες της εβδομάδας φέρνουν τις ευαισθησίες και τη συμπόνια σου στην επιφάνεια. Για αυτό και η προτεραιότητα σου είναι το να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τα κατανοήσεις και να τα βοηθήσεις όσο μπορείς να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες. Νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά όνειρα και τους στόχους σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις αποφάσεις – κινήσεις ενθουσιασμού. Η Αφροδίτη σε γεμίζει δώρα για τη συναισθηματική σου ζωή. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον έλεγχο και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνισή σου, φρεσκάρισε την ντουλάπα σου χωρίς όμως να επιβαρύνεις πολύ το πορτοφόλι σου και να είσαι βέβαιη πως ο έρωτας θα πέσει στα πόδια σου.

https://www.tlife.gr/

ΖΩΔΙΑ

Στις 16 Ιανουαρίου 2022 ο Ήλιος θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στις 26° 27’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα αυξήσει δυναμικά την ικανότητά μας να διεισδύουμε στο βάθος των καταστάσεων και να επηρεάζουμε με τον τρόπο μας τα όποια αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Το ταλέντο μας, τόσο στην έρευνα, όσο και στην επίλυση προβλημάτων, όσο δύσκολων και αν μας φαίνονται, θα μας βοηθήσει στο να αντιληφθούμε τους τυχόν αγώνες εξουσίας που «παίζονται» σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και να πράξουμε ανάλογα για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.


Διείσδυση σε βάθος και επανεκκινήσεις!
Το όποιο παρασκήνιο υπάρχει στην δουλειά μας ή κάποιες, ενδεχόμενα, χειριστικές συμπεριφορές εκ μέρους του/της συντρόφου ή φιλικών μας προσώπων, θα μας αναγκάσουν να δράσουμε για να τα αντιμετωπίσουμε. Επίσης, ορισμένοι από εμάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε κάποια συνωμοσία εις βάρος μας ή την προσπάθεια κάποιων να πετάξουν την λάσπη τους πάνω μας. Ωστόσο, το φως θα φωτίσει το σκοτάδι και η αποκάλυψη μυστικών θα διορθώσει τα πάντα. Θα πρέπει να εμπιστευτούμε το ένστικτο και την διαίσθησή μας και να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές για να γίνουν όλα περισσότερο ξεκάθαρα και, έτσι, να μπορέσουμε να οργανώσουμε μια πιο σωστή στρατηγική για να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματά μας.

Ακόμα και αν χρειαστεί να βιώσουμε κάτι έντονο το οποίο θα μας αναγκάσει να πάρουμε δραστικά μέτρα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, θα πρέπει να το δούμε θετικά γιατί η αντιμετώπισή του θα μας δώσει την ευκαιρία να ξαναδούμε τα πράγματα μέσα από μια πιο βαθιά ματιά, από ένα άλλο πρίσμα που θα μας επιτρέψει να κατανοήσουμε ότι πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση. Εξάλλου, κάθε φορά που αναγκαζόμαστε να ξεκινήσουμε από την αρχή οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε μια προσωπική αναγέννηση που στο τέλος αναβαθμίζει και την αυταξία μας. Η όψη αυτή μας καλεί να πετάξουμε από πάνω μας οτιδήποτε δεν μας εξυπηρετεί και είναι περιττό και να τακτοποιήσουμε ξανά τη ζωή μας πάνω σε νέες βάσεις.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα;
Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει αρκετά σημαντικές αλλαγές στο τομέα της καριέρας σας. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς με τη σειρά σας θα πρέπει να τις ακολουθήσετε και να προχωρήσετε σε βαθιές και ουσιαστικές αλλαγές. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον ή ότι θα μεταβείτε σε ανώτερη ιεραρχικά θέση. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε την στήριξη ανθρώπων που έχουν εξουσία και κατέχουν θέσεις κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών και ταξιδιών καθώς θα νιώθετε μια δυνατή επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οτιδήποτε αφορά γνώση, φιλοσοφία, θέματα του ανώτερου νου και της ηθικής θα γίνει για εσάς στόχος ζωής και, ό,τι υπάρχει τώρα στη ζωή σας που δεν εξυπηρετεί την δική σας πνευματική, και όχι μόνο, πρόοδο, θα πρέπει να αποχωρήσει για να αφήσει χώρο για το καινούργιο που θα έρθει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να κάνετε μια μικρή αυτοψυχοθεραπεία με την όψη αυτή και να επικεντρωθείτε στην ανάγκη σας να αλλάξετε ριζικά εσωτερικά, να «κάψετε» το παλιό και σαθρό κομμάτι σας και να αναγεννηθείτε σε μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Η όψη αυτή, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με έντονο τρόπο τον ερωτισμό σας και να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία. Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποπληρώσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας καθώς θα αισθανθείτε ότι αναζητείτε και επιθυμείτε να βρείτε, τόσο την δική σας ταυτότητα μέσα από τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και τις πραγματικές προθέσεις των άλλων έναντι σε εσάς. Ορισμένοι ίσως αναζητήσετε ένα νέο συνεργάτη ή μια νέα δουλειά ή ένα νέο ταίρι ενώ, κάποιοι άλλοι, θα επανεκκινήσετε ερωτικά την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσει η εμφάνισή σας και θα φροντίσετε να βρείτε τρόπους να την βελτιώσετε, είτε μέσα από μια αισθητική επέμβαση, είτε ξεκινώντας ένα πρόγραμμα εκγύμνασης, είτε καθιερώνοντας μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Επίσης, η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το εργασιακό σας στάτους ή σιγά σιγά να εδραιωθείτε σε κάτι καινούργιο που έχετε ξεκινήσει ενώ, αν ψάχνετε εργασία, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας προκαλέσει να απολαύσετε την αισθηματική σας ζωή λίγο παραπάνω καθώς θα έχετε ευκαιρίες για να βρείτε ταίρι, όσοι δεν έχετε, ή για να αναβαθμίσετε την ερωτική σας ζωή με τον/την σύντροφό σας, όσοι έχετε. Αυτό που θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας είναι ίσως κάποιες εμμονές και ζήλιες, αν υπάρχουν φυσικά, και να διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε με τους δικούς σας ανθρώπους.


ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή αναγκαστικά θα πρέπει να ασχοληθείτε με το σπίτι και τους οικείους σας επιλύοντας θέματα που μπορεί να αφορούν έως και οικονομικές οικογενειακές υποθέσεις. Κάποιους από εσάς θα τους απασχολήσει η αγοραπωλησία ή η ανακαίνιση ενός ακινήτου, με την έννοια πάντα της ριζικής αλλαγής, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια μετακόμιση. Ορισμένοι από εσάς ενδέχεται να αλλάξετε χώρο εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα θελήσετε να κοινωνικοποιηθείτε λίγο παραπάνω, με την έννοια της ανταλλαγής απόψεων και συλλογής πληροφοριών που θα σας είναι χρήσιμες για θέματα που άπτονται, τόσο της δουλειάς, όσο και γενικά της κοινωνικής σας ζωής. Οι σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας θα μονοπωλήσουν, κατά περιπτώσεις, το ενδιαφέρων σας ενώ τομείς όπως σπουδές και ταξίδια θα βελτιώσουν την ψυχοσύνθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, ακόμα και μέσα από μια αυτοαξιολόγηση ενώ, παράλληλα, θα σας βάλει και σε μια διαδικασία αναζήτησης του τι έχει πραγματικά αξία για εσάς, είτε αυτό αφορά μια κατάσταση, είτε αυτό αφορά κάποιο συναίσθημα. Φυσικά, θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά σας με την έννοια της αναζήτησης νέων πηγών εσόδων ή αύξησης στα ήδη υπάρχοντα έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα θελήσετε να «ξανασυστηθείτε» στους άλλους, δηλαδή να τους κάνετε ακόμα πιο ξεκάθαρες τις ανάγκες και τις απόψεις σας ενώ θα πετάξετε από πάνω σας το πανωφόρι των καταπιεσμένων επιθυμιών και των μπλοκαρισμένων συναισθημάτων. Αφήστε την διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει και επικεντρωθείτε στα θέλω σας. Με τον τρόπο αυτό θα αισθανθείτε ότι ξαναγεννιέστε σε μια ακόμα καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα παλέψετε και θα νικήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας ενώ, ταυτόχρονα, θα αναλύσετε με τον καλύτερο τρόπο, τόσο τα θέματα που σας ταλανίζουν, όσο και τον τρόπο που εσείς αντιδράτε διορθώνοντας, με τον τρόπο, αυτό ό,τι επιδέχεται αλλαγής από εσάς. Αυτή η διάθεση αυτογνωσίας θα γίνει ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια σας καθώς θα είναι το πρώτο βήμα για να πετύχετε όλα όσα τελικά επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τους πραγματικούς σας στόχους ζωής αλλά και με τους πραγματικούς σας φίλους. Ποιοί είναι τελικά γύρω σας και πόσο συμβατοί είναι με την δική σας φιλοσοφία ζωής και τα δικά σας θέλω; Δεδομένου ότι όλοι μας εξελισσόμαστε αλλά όχι με την ίδια ταχύτητα, ίσως ανακαλύψετε ότι καινούργιοι άνθρωποι που θα βρεθούν στο δρόμο σας είναι πιο κατάλληλοι και μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής σας.

https://www.myastro.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ/ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ 

Αύριο το πρωί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω. Η ενέργειά της είναι ιδιαίτερα δυνατή σήμερα ιδιαίτερα όσο πλησιάζει το βράδυ. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία βοηθούν και δίνουν την ευκαιρία να ισορροπήσουμε μέσα από διαπραγματεύσεις και να φροντίσουμε τον εαυτό μας την ίδια στιγμή που βρισκόμαστε στην πορεία προς τους στόχους μας. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται σε παρορμητικό άξονα οπότε Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, ειδικά των τελευταίων ημερών είναι στο επίκεντρο της δυναμικής. Ωστόσο όλοι κάπου έχουμε τα συγκεκριμένα ζώδια είτε δια πλανητών είτε δια σημείων στο ωροσκόπιό μας οπότε η Πανσέληνος μας επηρεάζει όλους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί κυρίως προσωπικά και επαγγελματικά θέματα βοηθώντας σας να αλλάξετε ή να διορθώσετε καταστάσεις που σχετίζονται με τους συγκεκριμένους τομείς. Είναι σημαντικό να δείτε κατά πόσο οι προσδοκίες σας αντανακλούν τις βαθύτερές σας επιθυμίες και να προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές.

Για τους Ταύρους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση και οτιδήποτε νιώθετε πως σας βγάζει έξω από την ζώνη άνεσης. Δείτε τα πράγματα από διαφορετικές σκοπιές και ανοίξτε το βηματισμό σας προς κατευθύνσεις οι οποίες βοηθούν στην προσωπική σας επέκταση.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα φέρνει στην επιφάνεια η συγκεκριμένη Πανσέληνος μαζί όμως με φόβους και ανασφάλειες που καλείστε να εμπεριέχετε παραγωγικά. Σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε την προσωπική σας αναγέννηση και να κινηθείτε προς την οδό που φέρνει περισσότερη αυτονομία στη ζωή σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, πολύ έντονη η συγκεκριμένη Πανσέληνος μιας και συνδέεστε άμεσα με θέματα που αφορούν τις συνδέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας και τις συνεργασίες σας. Είναι η καταλληλότερη στιγμή, πάντα με κέντρο την προσωπική σας αυτονομία και ελευθερία, να μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να συνδεθείτε παραγωγικά με τους άλλους, βελτιώνοντας την εικόνα και προβολή σας.

Για τους Λέοντες, σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία εστιάζει την δυναμική της η συγκεκριμένη Πανσέληνος, φέρνοντας στην επιφάνεια προσωπικές ανάγκες τις οποίες θα πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Κάντε απαραίτητες αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν τόσο σε ψυχικό επίπεδο όσο και σε σωματικό και απομακρύνετε κάθε περιττό βάρος από τους ώμους σας.

Για τους Παρθένους, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας βοηθά να βρείτε λύσεις και να φέρετε πρόοδο μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα που είναι ήδη ανοιχτά ή έρχονται αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Νέοι τρόποι αυτό-έκφρασης θα σας αναζωογονήσουν σε όλα τα επίπεδα. Σχέσεις και δραστηριότητες με παιδιά ευνοούνται.

Για τους Ζυγούς, έξτρα ευθύνες και δραστηριότητες οι οποίες ζητούν την μέγιστη προσοχή σας φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος και θα πρέπει να οργανωθείτε καλά. Κινηθείτε με διπλωματία και ευελιξία όπου πιστεύετε πως η πίεση που νιώθετε ενδέχεται να φέρει αντίθετα αποτελέσματα, ωστόσο, παραμείνετε ενεργή/ός σε μια δημιουργική οδό.

Για τους Σκορπιούς, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας βοηθά να κινηθείτε σε διαφορετικούς δρόμους ταυτόχρονα, ανακαλύπτοντας νέα εδάφη και δυνατότητες επέκτασης. Είναι μια περίοδος προκλήσεων, είναι αλήθεια, αλλά είναι επίσης αλήθεια πως μέσα από την κερδισμένη εμπειρία, την επιμονή και υπομονή σας μπορείτε να είστε ένα βήμα μπροστά.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα τις δυναμικές που δημιουργούν οι ανάδρομοι πλανήτες και η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο παρορμητισμός σας, την στιγμή που βρίσκεστε μπροστά σε μια δυσκολία ή εμπόδιο. Παραμείνετε συγκροτημένη/ος στην οδό της επιλογής σας.

Για τους Αιγόκερους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας επηρεάζει έντονα μιας και συνδέεστε άμεσα με τις πλανητικές δυναμικές γενικότερα αυτή την περίοδο. Το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από εσάς είναι να μπορέσετε να ταιριάξετε όσο το δυνατόν καλύτερα με τα δεδομένα, τα εμπόδια αλλά και τις ευκαιρίες που δίνονται αυτή τη στιγμή, με θάρρος και επιμονή.

Για τους Υδροχόους, αυτή τη στιγμή με τις πλανητικές δυναμικές και την συγκεκριμένη Πανσέληνο μπορεί να νιώθετε βαρύ φορτίο στους ώμους σας ή οι πολλές σκέψεις να σας έχουν μπερδέψει. Ότι και αν είναι κινητοποιημένο στο ζωή σας στο σήμερα, μην πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις. Απεναντίας, πάρτε το χρόνο σας, σεβαστείτε τις ανάγκες σας και ταξινομήστε τις σκέψεις σας.

Για τους Ιχθύες, νέα δεδομένα και νέους ανθρώπους φέρνουν η συγκεκριμένη Πανσέληνος και οι πλανητικές δυναμικές αυτή την περίοδο. Δώστε προτεραιότητες, ταξινομήστε τις σκέψεις σας και στοχαστείτε σε ότι μπορεί να βελτιώσει την αυτό-εξέλιξή σας στο σήμερα της ζωής σας. https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 

Η Αφροδίτη και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία ταυτόχρονα με την σύνοδο Ήλιου/Πλούτωνα δημιουργούν μια έντονη πλανητική δυναμική η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη σήμερα. Η «μεταμόρφωση» είναι το βασικό στοιχείο και για να επιτευχθεί θα πρέπει να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε δεν είναι πια λειτουργικό στη ζωής μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι σημαντικό να εστιάσετε την ενέργεια σας και να αφιερώσετε χρόνο σε κάτι που σχετίζεται άμεσα με την καριέρα σας ή έναν σκοπό ζωής που είναι κινητοποιημένος αυτή τη στιγμή. Αναθεωρήστε σχέσεις και συνεργασίες με ανθρώπους στο κοινωνικό σας περίγυρο.

Για τους Ταύρους, πολύ καλή στιγμή για να δείτε ξανά ζητήματα που αφορούν τις σπουδές σας, οτιδήποτε αφορά ανώτερη εκπαίδευση και γενικότερα ότι μπορεί να σας δώσει ώθηση να επεκταθείτε. Τελειοποιείστε και αναδείξτε τα ταλέντα σας.

Για τους Διδύμους, μπορεί κάποιες εσωτερικές διεργασίες να μην είναι τόσο εύκολο να γίνουν αλλά κάποιες από αυτές επιβάλλονται να γίνουν στο σήμερα. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα απελευθερωθείτε από δεσμά του παρελθόντος και θα μπορέσετε να κάνετε τα βήματά σας με μεγαλύτερη ελευθερία.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη ανάδρομη απέναντι σας, σας βάζει να κάνετε ένα crash test στις σχέσεις και τις συνδέσεις σας. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά αν θελήσετε να δείτε εκ νέου καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και να τις ολοκληρώσετε.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής, ο οποίος έχει αρχίσει την ανάδρομη πορεία του απέναντί σας μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν στο επίκεντρο των καταστάσεων. Αν δεν νιώθετε έτοιμη/ος ή κατάλληλα προετοιμασμένη/ος καλύτερα μην πάτε γυρεύοντας, ειδικά σήμερα.

Για τους Παρθένους, ενδέχεται σήμερα να νιώθετε ιδιαίτερα φορτωμένο το πρόγραμμά σας, ακόμη και υπό μορφή σκέψεων ή να θέλετε να είχατε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Είναι αλήθεια πως οι πλανητικές δυναμικές πιέζουν από διάφορες πλευρές αλλά καλό είναι να βρείτε χρόνο για εσάς.

Για τους Ζυγούς, δύσκολη ημέρα η σημερινή γιαυτό καλύτερα να μην ασχοληθείτε ταυτόχρονα με πολλά πράγματα. Βάλτε προτεραιότητες, οργανώστε το πρόγραμμά σας και υπολογίστε τον αστάθμιστο παράγοντα (Ερμής ανάδρομος) ο οποίος μπορεί να φέρει ανατροπές ή καθυστερήσεις.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα ήταν καλύτερα να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία γνωρίζετε καλά πώς να τα διαχειριστείτε. Οτιδήποτε καινούργιο ή πολύπλοκο καλύτερα να το αφήσετε για μια άλλη στιγμή, να έχετε οργανωθεί πιο καλά και να έχετε μελετήσει όλα τα δεδομένα.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή να κάνετε συναλλαγές. Επίσης, είναι σημαντικό να αξιολογήσετε καλά τις περιστάσεις πριν πάρετε αποφάσεις ή κάνετε ένα επόμενο βήμα.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας και η Σελήνη απέναντί σας, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για λάθος κινήσεις σήμερα. Ειδικά σε ότι αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους, με προσοχή τα βήματά σας.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας φέρνει πολλές σκέψεις και αναθεωρήσεις σχετικά με το σενάριο της ζωής στο σήμερα. Δεν είναι ανάγκη να τα δείτε όλα μέσα σε μια ημέρα. Πάρτε το χρόνο σας και καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα σας, μετά από 20 ημέρες περίπου.

Για τους Ιχθύες, σε κοινωνικό επίπεδο δρουν οι πλανητικές δυναμικές αυτή τη στιγμή και σας βοηθούν να εναρμονιστείτε με τις περιστάσεις. Φίλοι είναι κοντά σας και είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βοηθηθείτε στα βήματα που θα θελήσετε να κάνετε.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ 

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Διδύμων απέναντι από τον Άρη μέχρι το αργά το απόγευμα, ο Ερμής ανάδρομος και ο Ήλιος κοντά στον Πλούτωνα φέρνουν έντονη κινητικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα πέφτουν στο τραπέζι αυτή τη στιγμή για να τα εξετάσετε εκ νέου. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με όλα τα δεδομένα και να έχετε αντικειμενικές προσδοκίες.

Για τους Ταύρους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείτε ξανά θέματα που σχετίζονται με τους στόχους σας. Ναι, στις αλλαγές και αναπροσαρμογές αλλά πάντα με κέντρο αυτούς. Εστιάστε σε ότι μπορείτε να κάνετε πράξη στο σήμερα.

Για τους Διδύμους, το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει έντονα αυτή τη στιγμή μιας και συνδέεστε άμεσα με τις συγκεκριμένες πλανητικές δυναμικές. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι να δίνετε χρόνο σε ότι κινητοποιείται ώστε να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός και σίγουρη/ος για τις κινήσεις σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα πάρτε τον χρόνο σας και απομακρυνθείτε από οτιδήποτε θα μπορούσε να σας αγχώσει. Όλα θα γίνουν, στον δικό τους χρόνο και εσείς καλό θα είναι να επέμβετε στην εξέλιξή τους.

Για τους Λέοντες, ένα κοινωνικό ζήτημα ή σχέση με ομάδες κινητοποιείται αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να το εξετάσετε με ηρεμία και σύνεση. Η συνεργασία και επαφή με άλλους ανθρώπους θα πρέπει επίσης να γίνει με προσοχή.

Για τους Παρθένους, ένα ζήτημα που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και καριέρα ζητά την προσοχή σας ειδικά αυτές τις ημέρες. Κάντε ότι έχετε προγραμματίσει αλλά καλό θα είναι να είστε πολύ καλά προετοιμασμένη/ος και σίγουρη/ος για τις επιλογές σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να βρείτε την καλύτερη δυνατή ισορροπία ανάμεσα σε πράγματα που θέλετε να κάνετε και πράγματα που μπορείτε πρακτικά να κάνετε. Καλό θα είναι να προχωρήσετε με φειδώ ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε πλεύση αν υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σας.

Για τους Σκορπιούς, δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο εκτός και αν είναι ο σωστός τρόπος. Αυτό σημαίνει πως η συνεργασία και η καλή επικοινωνία θα καθορίσουν την οδό που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν άμεσα και δεν είναι πολύ βοηθητικά αν επιλέξετε να κινηθείτε παρορμητικά. Μπορείτε να προχωρήσετε αυτόνομα αλλά με καλό σχεδιασμό και προγραμματισμό.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσπαθήστε να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας όσο πιο αργά και με σταθερά βήματα μπορείτε. Ενδέχεται να μην ευθύνεστε εσείς για λάθη που μπορεί να γίνουν αλλά αν προχωρήσετε αργά θα είστε σε θέση να μπορέσετε ευκολότερα να ελέγξετε τις καταστάσεις.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής άρχισε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας φέρνοντας θέματα και καταστάσεις προς εκ νέου αξιολόγηση. Παραμείνετε σε αυτή την οδό πριν αποφασίσετε να κάνετε νέα βήματα μπροστά.

Για τους Ιχθύες, ένα οικογενειακό ή πολύ προσωπικό θέμα ενδέχεται να σας απασχολήσει και θα πρέπει να του δώσετε την πρέπουσα σημασία. Κινηθείτε με ευελιξία και αποφύγετε ότι μπορεί να σας αγχώσει σήμερα. https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 4/2 

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομή του πορεία μέχρι 4 Φεβρουαρίου φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές. Εκ φύσεως το ζώδιο του Υδροχόου λειτουργεί αντισυμβατικά και απρόβλεπτα. Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου θα υπάρξουν δυσκολίες κατανόησης και επικοινωνίας ιδιαίτερα σε θέματα συνδέσεων λόγω της ταυτόχρονης ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Καλό θα είναι να δίνουμε χώρο σε ότι κινητοποιείται ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος να σκεφτούμε και να υπολογίσουμε τόσο εμείς όσο και οι άλλοι όλα τα δεδομένα πριν την όποια δράση. Νέα ανοίγματα, ταξίδια και προγραμματισμοί μακροχρόνιων σχεδίων καλό θα είναι να αποφευχθούν. Αντιθέτως, νέες ιδέες θα μας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσουμε και να επανασυνδεθούμε πιο σωστά στην οδό της επιλογής μας. Και αν βλέπουμε συνέχεια εμπόδια μπροστά μας, καλό θα είναι να εξετάσουμε ακόμη και μια εναλλακτική οδό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι η καταλληλότερη στιγμή, τώρα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Υδροχόου, να επανεξετάσετε ζητήματα τα οποία αφορούν κυρίως τον κοινωνικό σας τομέα και τον ρόλο σας μέσα σε ομάδες. Μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος να αναθεωρήσετε και να προσαρμοστείτε πιο σωστά στον δρόμο της επιλογής σας, ακόμη και μέσω αλλαγών, έχοντας στήριξη και βοήθεια από ανθρώπους που πραγματικά στηρίζουν τα όνειρά σας.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την ενέργειά σας σε ένα θέμα που είναι σκοπός ζωής. Θα υπάρξει η δυνατότητα μέσα από νέες ιδέες που θα έρθουν και σκέψεις που θα κάνετε, να αναπροσαρμόσετε την στρατηγική σας, να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη επιτυχία στον στόχο της επιλογής σας, ακόμη και αν ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Για τους Διδύμους, ιδιαίτερη περίοδος μέχρι 4 Φεβρουαρίου για εσάς με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Υδροχόου μιας και είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας. Η δυναμική του θα εστιαστεί κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα όρια και το πλαίσιο που βάζετε εσείς ή οι άλλοι γύρω σας στην δυνατότητα να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να επεκτείνετε κάτι που αγαπάτε και έχετε στην καρδιά σας. Οι εμπνεύσεις και οι νέες ιδέες θα λειτουργήσουν βοηθητικά και θα υπάρξει έντονη κινητικότητα σε ότι έχει περιθώρια ανάπτυξης.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου κινητοποιεί μέχρι 4 Φεβρουαρίου βαθύτερες επιθυμίες σε όλα τα επίπεδα. Η ανάγκη να νιώσετε δυνατή/ός και να αναγεννήσετε προσωπικά σας κομμάτια θα οδηγούν τα βήματά σας. Ότι έχει πραγματική αξία για εσάς έρχεται στην επιφάνεια για να πάρει τον χώρο που του ανήκει στη ζωή σας ακόμη και αν θα το καταφέρετε μέσα από πολύ συγκεκριμένες δράσεις, στρατηγικές και απαραίτητες αλλαγές.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερη και με προκλήσεις θα είναι η περίοδος του Ερμή ανάδρομου στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου σχετικά με προσωπικές ή/και επαγγελματικές σχέσεις. Θέματα που σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας τους πέφτουν στο τραπέζι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και για τις δύο πλευρές, στην καλύτερη περίπτωση. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου πως δεν είστε υποχρεωμένη/ος να στηρίξετε τίποτα άλλο εκτός των δημιουργημάτων σας. Όλα τα υπόλοιπα τα κάνετε λόγω της δικής σας θέλησης ή/και αγάπης.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου, θα εστιάσει την ενέργεια και δυναμική του κυρίως σε καταστάσεις οι οποίες είναι ενεργές στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Είτε αφορά τον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας είτε το ίδιο το περιβάλλον που κινείστε, μέσα από απαραίτητες αλλαγές, θα πρέπει να φροντίσετε να σας δίνει περισσότερο ευελιξία κινήσεων, να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και να έχετε περισσότερη ελευθερία του λόγου σας. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα υπάρξουν διλλήματα αλλά θα πρέπει να ακουστούν τα μηνύματα, οι ιδέες και οι επιθυμίες σας. Προσέξτε την υγεία σας λίγο περισσότερο.

Για τους Ζυγούς, ευνοϊκή θα είναι η περίοδος με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου για εσάς με την έννοια πως μέσα από καταστάσεις θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τον χώρο που σας ανήκει. Η ευελιξία και η στρατηγική θα είναι απαραίτητες στα βήματά σας ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τα τρέχοντα ζητήματα από μια πιο αισιόδοξη πλευρά. Μέσα από καταλληλότερες συνθήκες θα μπορέσετε να είστε περισσότερο παραγωγική/ός και θα μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα εστιάσει την δυναμική του σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα, την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Μέσα από απαραίτητες αλλαγές, αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές θα βοηθηθείτε να απομακρυνθείτε από πεποιθήσεις οι οποίες πραγματικά δεν σας βοηθούν στο σήμερα και να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα με περισσότερη αυτονομία και ελευθερία κινήσεων και έκφρασης.

Για τους Τοξότες, μέχρι 4 Φεβρουαρίου ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα επηρεάσει κυρίως θέματα επικοινωνίας με το άμεσο περιβάλλον σας και τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, αν υπάρχουν κοντά σας. Η προσέγγιση μιας περισσότερο αντικειμενικής στάσης και θέσης απέναντι στα γεγονότα θα είναι περισσότερο προσβάσιμη και αν καταφέρετε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας, είναι σίγουρο πως μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου και εκπλαγείτε και εσείς η ίδια/ο ίδιος με τα αποτελέσματα. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα πως η ελευθερία είναι επιλογή και όχι συνθήκη και αφορά όλους τους τομείς της ζωής σας. Η ενέργεια και δυναμική του θα εστιαστεί κυρίως σε ότι πολύτιμο και αξιόλογο υπάρχει αντικειμενικά στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά και εκ νέου όπου σήμερα νιώθετε λιγότερο ασφαλής, είτε αφορά υλικά είτε συναισθηματικά ζητήματα. Ελευθερωθείτε από περιττές σκέψεις ώστε να είναι περισσότερο στοχευμένες οι κινήσεις σας και να έχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιήσει σκέψεις και επιθυμίες που σχετίζονται άμεσα με το πώς θα προβάλετε τα ταλέντα σας στον κόσμο γύρω σας, βοηθώντας την εικόνα σας. Θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε περισσότερο στα πράγματα που μπορούν να αυξηθούν/επεκταθούν αποκτώντας μεγαλύτερη διάσταση και σημαντικότητα αρκεί αν είστε ανοιχτή/ός στα νέα δεδομένα και σε τυχόν αλλαγές απαραίτητες για αυτή την διαδικασία.

Για τους Ιχθύες, στιγμή αναθεωρήσεων και αναπροσαρμογών θα είναι η περίοδος με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου για να μπορέσετε να κινηθείτε πιο σωστά και πιο αποφασιστικά προς τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η συγκεκριμένη θέση του φτερωτού αγγελιοφόρου θα σας δώσει την συγκεκριμένη περίοδο τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία και τις πληροφορίες, μέσω εμπνεύσεων και μέσω της διαίσθησής σας, τα οποία θα είναι χρήσιμα για την πορεία και εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων που είναι ανοιχτές αυτή τη στιγμή προς διεκπεραίωση.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – 

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα μας δίνει μια γεύση σχετικά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, μιας και είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων. Σκέψεις και συζητήσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή θα μας απασχολήσουν για το επόμενο διάστημα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα και γενικότερα η επαφή με το άμεσο περιβάλλον σας, γίνεται σημαντική με κάποιον τρόπο. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε ότι μπορεί να αυξήσει κυρίως την δημοτικότητά και κοινωνικότητά σας.

Για τους Ταύρους, επαγγελματικά θέματα κινητοποιούνται έντονα αυτή τη στιγμή και είναι σημαντικό για εσάς να ασχοληθείτε με τον συγκεκριμένο τομέα. Είτε για να καλυτερεύσετε την οικονομική σας κατάσταση είτε για να αισθανθείτε περισσότερο δυνατή/ός και ασφαλής σε συναισθηματικό επίπεδο εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει σκέψεις σχετικά με ζητήματα που είναι ανοιχτά προς τακτοποίηση ή ξυπνά ξεχασμένα όνειρα σήμερα. Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εσάς να μπορέσετε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και να προβείτε σε αναθεωρήσεις όπου χρειάζεται.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις, συνεργασίες, ότι αφορά την κοινωνικότητά σας και την στήριξη από ανθρώπους δίπλα σας είναι προς συζήτηση αυτή τη στιγμή. Για να προχωρήσετε τα βήματά σας θα χρειαστεί να κάνετε μια επανεξέταση των δεδομένων αλλά το σημαντικότερο είναι να νιώσετε κύριος του εαυτού σας.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα να συμβούν είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη αυτή την περίοδο και ο Ερμής ανάδρομος θα σας βοηθήσει στην απαραίτητη διεργασία που χρειάζεται πρώτα να γίνει. Σήμερα σκεφτείτε με ποίον τρόπο το κοινωνικό σας περιβάλλον θα μπορέσει να στηρίξει τις κινήσεις σας.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ετοιμάζεται για την ανάδρομή του πορεία και συνδυαστικά με την Σελήνη στους Διδύμους σήμερα ενδέχεται να βρίσκεστε σε αναβρασμό. Μέσα από σκέψεις και νέες ιδέες είναι σίγουρο πως θα βρείτε την καλύτερη λύση σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα αλλά θα χρειαστεί εκτός της επιμονής σας να έχετε και υπομονή.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις σε σας σχετικά με εγχειρήματα που ασχολείστε αυτή την περίοδο. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν με την ανάδρομη πορεία του Ερμή αλλά η θέση του είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς και ότι νιώθετε πως έχει μείνει πίσω από πλευράς επέκτασης.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε χαλαρά και να αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σας αγχώσουν ή να σας μπερδέψουν. Έχετε κατά νου πως όλα θα γίνουν και θα μπουν σε μία σειρά αλλά στον χρόνο τους, χωρίς βιασύνη ή παρεμβάσεις.

Για τους Τοξότες, δώστε χώρο σήμερα σε επικοινωνιακά ζητήματα είτε αφορά κάτι προσωπικό είτε κάτι που σχετίζεστε έμμεσα. Αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες γνωρίζετε εξαρχής πως υπάρχει η πιθανότητα να σας αποθαρρύνουν ή να σας μπερδέψουν.

Για τους Αιγόκερους, ένα ζήτημα που σχετίζεται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή την εργασία σας ενδέχεται να κινητοποιηθεί σήμερα και θα πρέπει να του δώσετε χρόνο. Δεν είναι σίγουρο πως θα λυθεί σήμερα αλλά είναι σίγουρο πως μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες που θα χρειαστεί να κάνετε, θα μπει σε μία σειρά.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα θα σας δώσει μία γεύση σχετικά με τα θέματα που θα ασχοληθείτε το επόμενο διάστημα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας. Αναπροσαρμογές θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε καλύτερα με το περιβάλλον γύρω σας αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας.

Για τους Ιχθύες, συντονιστείτε με τα όνειρά σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας σήμερα και είναι σίγουρο πως η διαίσθησή σας θα είναι αρωγός στα βήματά σας. Δώστε χώρο στις σκέψεις που κάνετε ειδικά σήμερα και αύριο. https://astroguide.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.