Νοεμβρίου 21, 2019

ΖΩΔΙΑ

Αναλυτικές προβλέψεις από Άση Μπήλιου και Γιώργο Πανόπουλο για ολόκληρο το 2020
Ποια ζώδια θα έχουν ευκαιρίες, ποια θα πάρουν μαθήματα, ποια θα δουν τις οικονομικές τους αποδοχές να πολλαπλασιάζονται, ποια θα είναι πιο τυχερά, ποια θα ερωτευτούν

 

H Άση Μπήλιου φιλοξενεί τον αστρολόγο Γιώργο Πανόπουλο στο πλατό της εκπομπής «Stars System» και δίνουν μια πρώτη «γεύση» για τη νέα χρονιά. Αναλύουν όλες τις πλανητικές όψεις και την επιρροή τους στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου και αποκαλύπτουν για ποιους θα είναι η τυχερή τους χρονιά και ποιοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε συγκεκριμένους τομείς.

Η νέα χρονιά στο ξεκίνημα της «σημαδεύεται» από απαιτητικές και δύσκολες όψεις, που χρειάζονται την προσοχή από όλους μας, καθώς μπορεί να συνοδευτούν από γεγονότα που θα ανατρέψουν την αίσθηση σταθερότητας, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο, όσο περνούν οι μήνες η κατάσταση εξομαλύνεται και οι θετικές όψεις κάνουν την αισιοδοξία και την τύχη συνοδοιπόρο σε πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού. Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει ποια ζώδια έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνουν ένα γάμο μέσα στο 2020, ποια θα ερωτευτούν σφόδρα, ποια θα αποκτήσουν απόγονο και ποια θα δουν τις οικονομικές τους αποδοχές να πολλαπλασιάζονται.

Δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

Πηγή: StarTvGreece

ΖΩΔΙΑ

Η θέση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί με δύο τρόπους. ‘Η θα μας γεμίσει κουράγιο και θάρρος ή να μας κάνει σκληρούς απέναντι στους άλλους εξαιτίας του φόβου που μπορεί να νιώσουμε. Ο Άρης στον Σκορπιό ενισχύει το ένστικτο επιβίωσης είτε επειδή θα αισθανθούμε πολύ δυνατοί/ές είτε πολύ αδύναμοι/ες. Για τον Άρη σε αυτό το ζώδιο ο φόβος και ο κίνδυνος διεγείρουν και ξυπνούν την δράση για το “επιθυμητό έπαθλο” οπότε το επόμενο διάστημα, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, θα έχει αρκετούς μεθοδικούς αγώνες με μόνο σκοπό την νίκη. . .

Κριός

Εσωτερικά θέματα και διεργασίες κινητοποιεί η θέση του Άρη στον Σκορπιό για το επόμενο διάστημα. Η τάση να χειραγωγήσεις ή να χειραγωγηθείς θα είναι αισθητή αλλά ασυνείδητη με την έννοια πως ή θα πάρεις την ενέργεια εσύ στα χέρια σου αξιοποιώντας την προς έναν στόχο ή άλλοι θα προσπαθήσουν να σου επιβληθούν. Συνδέσου με τις βαθύτερες σου ανάγκες. . .

Ταύρος

Χρησιμοποιώντας την ενέργεια σου σωστά, οι δαπάνες αυτής της ενέργειας και το πάθος της εμπλοκής είναι που θα μετασχηματίσει τη ζωή σου και τις ζωές αυτών που έρχονται κοντά σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ανάγκη για συναισθηματική αμεσότητα είναι έντονη και όσο πιο γρήγορα σου γίνει συνειδητό και προσαρμοστείς τόσο πιο γρήγορα θα ωφεληθείς. . .

Δίδυμοι

Η καθημερινή σου ρουτίνα και εργασία αλλάζει με τον Άρη στον Σκορπιό. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου μπορείς να επωφεληθείς και να δημιουργήσεις νέες συνθήκες περισσότερο “σκόπιμες” με την έννοια πως θα είναι πιο κοντά σε έναν ρεαλιστικό στόχο και μια επιθυμία σου. Τώρα μπορείς να δράσεις με συνέπεια και πολύ καλή οργάνωση. . .

Καρκίνος

Ο Άρης στον Σκορπιό σου ξυπνά την επιθυμία να φλερτάρεις, να ερωτευτείς, να πειραματιστείς και να ανακαλύψεις νέα δημιουργικά ενδεχόμενα. Στο χέρι σου είναι αν θα χρησιμοποιήσεις την δυναμική και την ευεργετική ενέργεια του ώστε να γοητεύεις και να σαγηνέψεις αυτούς που θέλεις. . .

Λέων

“Τί είναι αυτό που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς” είναι το μότο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού. Αν ξέρεις την απάντηση υπάρχει η δυναμική να σε πάει οποιαδήποτε απόσταση χρειαστεί για να το πάρεις. Τα βάθη είναι για τους τολμηρούς και η θέση αυτή του Άρη ψάχνει τους καλύτερους του είδους. . .

Παρθένος

Η επικοινωνία με τον Άρη στον Σκορπιό γίνεται πιο μεθοδική, πιο ειλικρινής αλλά και πιθανά περισσότερο ωμή. Είναι αλήθεια πως έχεις την ικανότητα και κυρίως την ευελιξία να αποφεύγεις τα λάθη ωστόσο αυτή η θέση του Άρη μπορεί να σε βγάλει έξω από τα νερά σου με τις αλήθειες που θα υπάρχει η τάση να θέλεις να ειπωθούν. Η σύνεση θα είναι αρωγός σου. . .

Ζυγός

Οι αξίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και θα είναι μια περίοδος που θα σε απασχολήσει έντονα η οικονομική κατάσταση που έχεις στην ζωή σου αυτή την στιγμή όπως επίσης οι συναισθηματικές σου σχέσεις. Ερωτήματα όπως αν είσαι ικανοποιημένος/η σε αυτούς τους τομείς έρχονται μόνο και μόνο για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Να έρθεις σε επαφή με τις δυνάμεις σου και το πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Με θάρρος για ότι αληθινό πρεσβεύεις και επιθυμείς. . .

Σκορπιός

Ενδέχεται να ψάχνεις τρόπους να κάνεις τους άλλους να αντιδράσουν συναισθητικά ή να επιζητείς να επηρεάσεις την συναισθηματική τους κατάσταση. Αυτό είναι εντάξει αν έχεις πλήρη επαφή πρώτα με τα δικά σου συναισθήματα. Στην περίπτωση όμως που έχεις αποσυνδεθεί από τις πραγματικές σου επιθυμίες τότε ενδέχεται να σπαταλήσεις σημαντική από την ενέργεια σου χωρίς να σου προσφέρει αυτή η χρονική περίοδος καμία αναγεννησιακή διαδικασία και ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν. . .

Τοξότης

Τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τον ενδιαφέρει να κερδίσει και όχι απλά να αγωνιστεί και ξέρει πως για να κερδίσει και να πάρει το θησαυρό πρέπει να πάει σε βάθος. Σε περιμένει να πας για να μεταμορφώσει τόσο το στόχο σου όσο και τον εαυτό σου. Να καθαρίσεις από οτιδήποτε τετριμμένο ή άχρηστο για να λάβεις νέα “τροφή” και πάλι, ανανεωμένη και φρέσκια αυτή τη φορά. . .

Αιγόκερως

Κοινωνικά θέματα και ασχολίες σε ομαδικό πλαίσιο κινητοποιεί ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού για σένα την επόμενη περίοδο. Ελπίδες, κατακτήσεις, απολαβές τώρα γίνονται στόχοι και η φιλοδοξία σου για ένα ευρύτερο επαγγελματικό άνοιγμα γίνεται προτεραιότητα. Η πίστη σε ότι επιθυμείς μέσα από την ψυχή σου παίρνει σχήμα και μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. . .

Υδροχόος

Επαγγελματικά θέματα θα προωθηθούν τώρα με τον Άρη στον Σκορπιό. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου εργασιακά θέματα, επαγγελματικές επιδιώξεις, σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σου σταδιοδρομία και καριέρα θα είναι κινητοποιημένα. Δώσε ώθηση σε ότι έχει σταθερά θεμέλια και γεμίζει την καρδιά σου. . .

Ιχθύες

Φιλοσοφικές αναζητήσεις τώρα με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι κινητοποιημένες. Ένα ταξίδι ακόμη και αν είναι εσωτερικό με κέντρο την αυτογνωσία τώρα θα σε γοητεύσει. Ποτέ η ανάγκη σου για αναγέννηση και εξερεύνηση των βαθύτερων συναισθημάτων και κινήτρων σου δεν ήταν τόσο μεγάλη και είναι η καταλληλότερη στιγμή να γνωρίσεις δρόμους που δεν έχουν εξερευνηθεί ακόμη. Ένα ταξίδι αναψυχής ή και αν συνδυαστεί με έναν επαγγελματικό στόχο ευνοείται μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο μας σπρώχνει να ασχοληθούμε με περισσότερο πρακτικά πράγματα και να βάλουμε σε τάξη θέματα και εκκρεμότητες του τελευταίου διαστήματος. Ο κυβερνήτης της Ερμής, ετοιμάζεται για την στάση του και την ορθοδρόμηση του, ωστόσο δεν είναι ακόμη βοηθητικός σε αυτή την διεργασία. Μαζί με την Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν καθυστερήσεις και λάθη σήμερα γιαυτό χρειάζονται τα φώτα της ομίχλης αναμμένα πριν κάνουμε την όποια κίνηση. . .

Κριός

Η ομίχλη δημιουργεί θολό τοπίο μπροστά σου και μόνο με τα μάτια της καρδιά μπορείς να δεις τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις σήμερα αλλά είναι μια μέρα που μπορείς να κάνεις αναθεωρήσεις. Μια βαθύτερη διάσταση ανοίγεται μπροστά σου όσο αφορά ένα θέμα και μπορείς να δεις την αλήθεια κάτω από το προφανές που βρίσκεται στην επιφάνεια. . .

Ταύρος

Σημασία δεν έχει πως δρουν οι άλλοι αλλά πως αντιδρούμε εμείς σε αυτό. Ένα πέπλο υπάρχει γύρω από τις σκέψεις σου και η ένταση μπορεί να ανέβει στις αλληλεπιδράσεις σου με άλλους ανθρώπους ή κάποιον συγγενή σου. Προσπάθησε να κρατήσεις ενήλικη στάση αν δεις πως κάτι σε ενοχλεί και μην αφήσεις τον θυμό σου να χαλάσει την στιγμή. . .

Δίδυμοι

Επιμονή και υπομονή ζητά η μέρα από σένα σήμερα. Η ολοκλήρωση μιας δουλειάς είναι αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει και χρειάζεται σύνεση για να το καταφέρεις. Η συγκέντρωση είναι απαραίτητο συστατικό αλλά δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζεις σήμερα. Προσπάθησε να συντονιστείς με τα θέλω σου και την εργασία που χρειάζεται να γίνει. . .

Καρκίνος

Ακόμη και αν νιώθεις χωρίς ενέργεια σήμερα, ακόμη και αν κάποιος ή κάτι στέκεται εμπόδιο σε αυτό που κάνεις, θα βρεις την λύση. Ακόμη και αν χρειαστεί να ακολουθήσεις μια άλλη διαδρομή, διαφορετική, πχ μια άλλη μέθοδο, οι ικανότητες σου είναι τόσες πολλές που θα πάρεις ικανοποίηση. Η αυτοπεποίθηση είναι αρωγός σου σήμερα και γνωρίζεις πολύ καλά με ποιον τρόπο θα νιώσεις αυτάρκης. . .

Λέων

Η προσωπική σου εξέλιξη είναι αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει ανεξάρτητα αν συμφωνούν οι γύρω ή αν έχουν τους δικούς τους σκοπούς ή απόψεις για ένα θέμα. Φυσικά σέβεσαι όλα όσα έχουν να σου πουν ωστόσο δεν χρειάζεσαι την άδεια τους για να προχωρήσεις στον δρόμο που εσύ θέλεις να χαράξεις. Η εξέλιξη που βλέπεις να υπάρχει είναι ενθαρρυντικό στοιχείο και δηλώνει πως είσαι στον σωστό δρόμο. . .

Παρθένος

Είναι γεγονός πως έχεις την απαραίτητη ευελιξία να κινηθείς προς μια κατεύθυνση ακόμη και αν ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Πολλές υποχρεώσεις μπορούν να απαιτούν από σένα όχι μόνο την προσοχή σου αλλά και την πλήρη αφοσίωση σου. Ωστόσο είναι σημαντικό να το κάνεις με πλήρη συνείδηση ακόμη και αν προσφέρεις εθελοντικά τα ταλέντα σου. . .

Ζυγός

Η δύναμη και η επιτυχία σου σήμερα έρχεται από την ικανότητα σου να ξεχωρίσεις τί δεν είναι χρυσός από αυτά που βλέπεις μπροστά σου. Φυσικά και υπάρχουν πολύτιμα πράγματα που χρειάζεται να αναγνωρίσεις την αξία τους αλλά ο διαχωρισμός μεταξύ των πραγμάτων ανάλογα την αντικειμενική τους αξία είναι το κλειδί της ημέρας. Άφησε συναισθηματισμούς για λίγο στην άκρη και εστίασε στην αντικειμενική πλευρά των θεμάτων. . .

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς με αφοσίωση στα ιδανικά σου να μεταμορφώσεις ο ίδιος/η ίδια το περιβάλλον που βρίσκεσαι. Η υπεροχή σου είναι έντονη ακόμη και να θελήσεις να την κρύψεις για κάποιον λόγο. Εκμεταλλέψου την στιγμή και ακόμη και αν θέλεις να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση θέσε τις απόψεις και τις ιδέες σου. Ζήτησε αυτό που αξίζεις από τους κατάλληλους ανθρώπους. . .

Τοξότης

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που η έμπνευση είναι παντού διάχυτη για σένα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό σε οτιδήποτε κινητοποιείται γύρω και μέσα σου. Η επιθυμία σου να κατευθύνεις ένα σχέδιο μπορεί να φέρει πολλές δημιουργικές ιδέες ακόμη και μέσω ενός ονείρου. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να δεις το ίδιο πράγμα από μια διαφορετική γωνία και να σου δώσει μια άλλη αίσθηση. Είναι αλήθεια πως οι αλλαγές δεν είναι το φόρτε σου, ούτε ενθουσιάζεσαι όταν τα πράγματα πρέπει να γίνουν με διαφορικό τρόπο από ότι τα έχεις στο μυαλό σου. Ωστόσο σήμερα το νιώθεις και εσύ πως παρουσιάζονται ευκαιρίες με τεράστιες δυνατότητες εάν μετακινηθείς. . .

Υδροχόος

Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως και αυτό ταιριάζει γάντι στην σημερινή μέρα για σένα. Όσο και αν εμπιστεύεσαι την άποψη σου για κάτι ή την αίσθηση που σου έχει αφήσει, καλό θα ήταν να διπλό-τσεκάρεις και αν χρειαστεί να αναθεωρήσεις. Μπορεί να είναι κουραστική αυτή η διαδικασία ειδικά για έναν άνθρωπο όπως είσαι εσύ, ωστόσο θα δεις πως η επανάληψη κάθε φορά θα έχει διαφορετική ενέργεια όσο και αν το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. . .

Ιχθύες

Η δύναμη σου σήμερα μπορεί να μετακινήσει όποιο εμπόδιο σταθεί στον δρόμο σου. Η ζωή σου μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα αν προσθέσεις μια φιλοσοφική χροιά σε ότι ασχολείσαι αυτή την στιγμή. Η ανανέωση και η ελπίδα σου δίνουν και άλλες επιλογές ώστε να επιλέξεις την πιο συμφέρουσα. Σκέψου τις δυνατότητες που έχεις μπροστά σου και ανέλυσε τις, πάντα με γνώμονα τον προορισμό σου.

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Δεν διαφέρουν και τόσο όσο μπορεί να πιστεύεις...
Τα ζώδια του Νερού έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Περισσότερα από όσα ίσως να φαντάζεσαι...

Οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύς έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες. Διάβασε λίγο πιο κάτω τα στοιχεία που είναι κοινά και στα τρία αυτά ζώδια και που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.

1. Έχουν τρελή διαίσθηση
Τα εσωτερικά καμπανάκια τους χτυπούν συνεχώς και με τις κεραίες τους πιάνουν το κάθε vibe. Eίναι απίστευτο το πώς «μυρίζονται» την κατάσταση και αντιδρούν πολλές φορές με τον σωστό τρόπο, προστατεύοντας παράλληλα τον εαυτό τους από κακοτοπιές. Η διαίσθησή τους και όχι τα λογικά επιχειρήματα είναι αυτή που τους καθοδηγεί και τους δείχνει πώς να βαδίσουν ή τι να επιλέξουν.

2. Τους κατακλύζει το συναίσθημα
Αν υπάρχουν άνθρωποι που, πραγματικά, κυριεύονται από τα συναισθήματά τους, τότε σίγουρα θα ανήκουν σε ένα από τα ζώδια του Νερού. Μπορεί, βέβαια, το καθένα να διαχειρίζεται με διαφορετικό τρόπο τα συναισθήματά του και να έχουν άλλη αντίδραση ως προς τους άλλους, ωστόσο είναι κοινό τους σημείο ότι το μέσα τους είναι… «πλημμυρισμένο» από αισθήματα και συναισθήματα.

3. Χάνονται στις σκέψεις τους
Επεξεργάζονται τα πάντα στο μυαλό τους. Τα υπεραναλύουν θα λέγαμε. Σκέφτονται διαρκώς τι έχει συμβεί, ή τι θα συμβεί στο μέλλον και αυτό τους κάνει να «χάνονται» στον δικό τους κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στο μυαλό τους…

4. Επιζητούν την αποκλειστικότητα
Τα ζώδια του Νερού δένονται πάρα πολύ με όσους αγαπούν. Είτε αυτά τα άτομα είναι η οικογένειά τους είτε είναι φίλοι, είτε συνεργάτες είτε εραστές, τα ζώδια αυτά θέλουν να έχουν την αποκλειστικότητα, να είναι κοντά τους και να τα προστατεύουν ή να τα… ελέγχουν. Ανάλογα την περίσταση.

5. Είναι μυστηριώδη και κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους
Θα δεις αυτό που θα σε αφήσουν εκείνα να δεις. Δεν θα τα μάθεις ποτέ όλα. Πάντα θα έχουν μια αθέατη πλευρά, την οποία κρατούν καλά κρυμμένη. Το θεωρούν αδυναμία να σου ανοιχτούν στο 100% και να τα ξέρεις και από την καλή και από την ανάποδη.

6. Είναι άκρως δημιουργικά
Η φαντασία τους οργιάζει. Μπορούν να είναι καλλιτέχνες και να παράγουν έργα… περίεργα, που λίγοι θα κατανοήσουν. Είναι δημιουργικά άτομα και θα μπορούσα να διαπρέψουν ως συγγραφείς, μουσικοί ή ζωγράφοι

https://www.astrology.gr/

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα προκαλεί τον Ήλιο να κάνει τις τελευταίες του διεργασίες στο ζώδιο του Σκορπιού, φωτίζοντας τα εσώτερα συναισθήματα μας, τους φόβους μας και τις βαθύτερες μας επιθυμίες λίγο πριν φανεί το φως στο τέλος του διαδρόμου, περνώντας ο Ήλιος στο επόμενο ζώδιο. Σήμερα η αισιοδοξία είναι αρωγός της ημέρας δημιουργώντας εμπειρίες που θα μας τονώσουν. . .

Κριός

Η εστίαση σε αυτό που σε ενδιαφέρει είναι σημαντική κυρίως σε ότι έχει οικονομικές απολαβές. Κατανοητό πως με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο είναι δύσκολο να δώσεις την προσοχή σου μόνο σε ένα σημείο ωστόσο είναι απαραίτητη ώστε να εντοπίσεις τις δυνατότητες που υπάρχουν. Η επιτυχία μπορεί να έρθει όταν η προσοχή σου είναι εξ’ ολοκλήρου προς το σημείο που μπορείς να φέρεις το επιθυμητικό αποτέλεσμα. . .

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη είναι το σημαντικότερο πράγμα σήμερα και χρειάζεται να βάλεις όλα τα μέσα που διαθέτεις ώστε να την κερδίσεις. Οι συζητήσεις που έχεις σκοπό να κάνεις και τα μηνύματα που θέλεις να περάσεις στους άλλους πρέπει να είναι κομψά και ραφιναρισμένα τουλάχιστον στον τρόπο που θα τα μεταφέρεις. Το περιτύλιγμα είναι σημαντικό όπως το εξώφυλλο ενός βιβλίου. . .

Δίδυμοι

Η ενσυναίσθηση είναι σημαντική σήμερα και χρειάζεται να είσαι ανοιχτός/ή σε ανθρώπους που θα ζητήσουν την βοήθεια σου. Η προθυμία σου να ακούσεις τον άλλον, να του αφιερώσεις χρόνο θα είναι ευεργετικό και για σένα τον ίδιο/την ίδια. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα με κέντρο εσένα αν καταφέρεις να δημιουργήσεις έναν θεραπευτικό χώρο και για τους δυο σας. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να προωθήσεις θέματα τα οποία έχουν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων είτε έχουν αναβληθεί λόγω του Ερμή ανάδρομου. Επίσης μπορείς να ασχοληθείς με εργασίες οι οποίες έχουν οικονομικό κίνητρο ή σχετίζονται με άλλους ανθρώπους. Όπως πχ μια εργασία που έχει αντίκτυπο και σε άλλους ανθρώπους εκτός εσένα. . .

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου μέχρι το βράδυ δίνει εμπνεύσεις. Η διαίσθηση σου επίσης είναι ισχυρή και ο δρόμος που οδηγεί στα συναισθήματα που νιώθεις είναι περισσότερο προσβάσιμος από κάθε άλλη στιγμή. Σήμερα μπορεί μια ανησυχία ή κάτι που δεν το νιώθεις καλά να είναι η αιτία ώστε να λυθεί ένα πρόβλημα που ήδη υπάρχει ή που δημιουργείται αυτή την στιγμή. . .

Παρθένος

Η αποφασιστικότητα είναι το κλειδί της ημέρα για σένα. Οτιδήποτε και αν σκεφτείς να κάνεις σήμερα, οποιοδήποτε και αν είναι το πρόγραμμα σου χρειάζεται να είσαι αποφασιστικός/ή στις κινήσεις σου και με επιμονή. Εσύ εξουσιάζεις την ημέρα σου ακόμη και αν γραφειοκρατικά θέματα ή άλλοι άνθρωποι μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο σου. Κάνε ότι είναι απαραίτητο με κέντρο εσένα και είναι σίγουρο πως η επιτυχία επιτυγχάνεται με ενήλικες δράσεις. . .

Ζυγός

Η αυτοδυναμία σου στηρίζεται στην ανάγκη που έχεις για ανεξαρτησία παρά για περισσότερες οικονομικές απολαβές ή περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει κατανοητό και θα σε βοηθήσει να σκεφτείς τρόπους προς αυτή την κατεύθυνση. Ακόμη και αν η αυτονομία σου σχετίζεται με τις οικονομικές σου απολαβές, αναλογίσου πόσα άλλα πράγματα μπορείς να κάνεις και να νιώσεις πραγματικά ελεύθερος/η. . .

Σκορπιός

Οτιδήποτε ασχοληθείς σήμερα πρέπει να είναι αληθινό. Μπορείς να κάνεις ότι θελήσεις. Να διαφημίσεις την δουλειά σου, να προωθήσεις τα σχέδια σου εκεί που θα εκτιμηθεί. Χρειάζεται σήμερα μια στρατηγική που ο σκοπός θα είναι να έλξεις την ματιά και το ενδιαφέρον των άλλων. Να τους αφήσεις έκθαμβους με τις ικανότητες σου, το αντικείμενο που δουλεύεις και την αποφασιστικότητά σου. . .

Τοξότης

Ο ενθουσιασμός ανεβαίνει μόνο μέσα από τις ενέργειες σου σήμερα. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να είσαι ενεργός/ή και να ασχοληθείς με κάτι το οποίο έχει μια γερή δόση ιδεαλισμού. Ο συντονισμός σου με τις ευκαιρίες που μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή την ίδια στιγμή που μπορείς να κρατάς τα όνειρα σου ζωντανά είναι αυτό που θα σε επαναφορτίσει. . .

Αιγόκερως

Η καθημερινότητά σου ζητά να ανάψεις την σπίθα ώστε να δημιουργηθούν οφέλη στο άμεσο μέλλον. Το πάθος σου αυτή την στιγμή πρέπει να είναι σε ίσες αναλογίες με τις θυσίες που κάνεις. Είναι γεγονός πως θα ήθελες ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, μια διαφορετική καθημερινή κατάσταση ή καλύτερες συνθήκες. Ωστόσο μπορείς να μετακινήσεις βουνά ακόμη και αν έχεις βάρος στις πλάτες σου. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου και σήμερα και η αποφασιστικότητά σου μπορεί να έλξη ιδιαίτερη θετική στάση και βοήθεια. Παρέμεινε γενναία τοποθετημένος/η σε σχέση με κάτι που σε ενδιαφέρει με επιμονή. Είναι σίγουρο πως ακόμη και αν ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είσαι από τους ανθρώπους που τρομάζουν εύκολα. . .

Ιχθύες

Η σωστή διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις σήμερα για να είσαι ασφαλής είναι η ευθεία γραμμή κατεύθυνσης. Με οτιδήποτε ασχοληθείς χρειάζεται να είσαι αληθινός/ή ανεξάρτητα το ποίον έχεις απέναντι σου και ασχέτως τις προσδοκίες σου. Τα όρια είναι σημαντικά και η αλήθεια μπορεί να πλαισιώσει ακόμη και την πιο δύσκολη κατάσταση

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 18 ως 24/11/2019.

Βαθμολόγησε1 2 3 4 5Score: 3.3 Ψήφοι: 3

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019, από την κορυφαία Ταρωμάντη Έλσα Κάραλη.

Sponsored Links
Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019.
ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε ωθήσουν στο να ξανασκεφτείς πολύ καλά το θέμα της επανένωσης. Αν πράξεις παρορμητικά ενδεχομένως η επανασύνδεση να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δεν σε ενδιαφέρει η σοβαρή δεσμευτική εξέλιξη, τότε πρόσεξε να μην εγκλωβιστείς σε μια σχέση που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό.

Νέα γνωριμία. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς και να οδηγηθείς σε ασυνήθιστες ενέργειες. Θα ξεχάσεις το παρελθόν, θα αδιαφορήσεις για το μέλλον, αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους μακριά από σκέψεις και προβληματισμούς. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα φέρει αναθεωρήσεις σε απόψεις και βλέψεις.

Σχέση- Γάμος. Περίεργη θα είναι η στάση σου, συνεπώς περίεργη και η εβδομάδα σου. Μπερδεμένες αντιφατικές ανάγκες, αλλοπρόσαλλες σκέψεις και σπασμωδικές κινήσεις θα κλονίσουν την ισορροπία της σχέσης σου. Κάνε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και τι μπορείς να προσφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Το έδαφος για επανασύνδεση έχει πλέον στρωθεί, το πρώην ταίρι σου έρχεται ανανεωμένο και με την σιγουριά πως δεν θα αρνηθείς την πρόταση που θα σου κάνει. Δεν θα στοχεύει μόνο σε μια απλή επανένωση, τώρα άλλαξαν τα δεδομένα, ετοιμάσου να ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων.

Νέα γνωριμία. Μη κάνεις το λάθος και φοβηθείς να ερωτευτείς ή να ονειρευτείς. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις με την όμορφη εμφάνιση και το γοητευτικό του στυλ, θα έχει καλή καρδιά και θα την αφιερώσει εξ ολοκλήρου σε εσένα. Θα γνωριστείτε τυχαία, θα αγαπηθείτε αμοιβαία, η κατάληξη σας θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.

Σχέση- γάμος. Ξεδιαλύνονται οι αμφιβολίες, ότι αρνητικό και να σκέπτεσαι θα αποδειχτεί λάθος. Μην χαλάς τη διάθεση σου και μην παγιδεύεσαι στην καχυποψία. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα φέρουν εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως αυτό το άτομο έχει αληθινά αισθήματα για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Απόμακρη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην δώσεις περιθώρια στο πρώην ταίρι σου να σε πλησιάσει, όμως αυτό θα βρει τρόπο να τρυπώσει στη ζωή σου. Κάτι θα σκηνοθετήσει, κάτι θα χειριστεί με ιδιαιτέρως δεξιοτεχνικό τρόπο και θα καταφέρει να προκαλέσει συνάντηση που η κατάληξη της θα είναι στο χέρι σου.

Νέα γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να μη βαρεθείς να βγεις από το σπίτι σου. Άσε την αδράνεια, μην απορρίψεις καμία πρόταση και ετοιμάσου για δράση. Μέσα στην εβδομάδα σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, σε ανυποψίαστο χώρο, θα εμφανιστεί πρόσωπο της αρεσκείας σου. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις από την μοναχικότητα σου.

Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση το ταίρι σου ενδέχεται να μπερδέψει την αποστασιοποίηση με την αδιαφορία. Ναι μεν καλά θα κάνεις και δεν θα έχεις καμία διάθεση για ανούσιες συζητήσεις και πολλά λόγια, ωστόσο αν δεν το πράξεις με το σωστό τρόπο, τότε το πρόσωπο που συνδέεσαι ενδεχομένως να πιστέψει πως έχασες το ενδιαφέρον σου.

Άποφάσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση. Αργό ρυθμό θα έχουν οι εξελίξεις, οι βιασύνες δεν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, στην παρούσα φάση προσπάθησε να αποφύγεις τις ανυπόμονες και πιεστικές κινήσεις. Η κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και ταίρι σου θα χρειαστεί χρόνο για να στρώσει, αυτό που πρέπει να κάνεις για την ώρα είναι να αφήσεις τα γεγονότα να κυλήσουν από μονά τους χωρίς παρεμβάσεις.

Νέα γνωριμία. Με ένα συγκεκριμένο άτομο θα συνομιλήσεις, στην αρχή ίσως να μη σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ωστόσο καθώς θα εξελίσσονται οι επαφές σας θα διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο αξίζει να του δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Το φιλικό σας ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε έλξη, όλα θα γίνουν βήμα βήμα.

Σχέση – Γάμος. Για την ώρα καλό θα είναι να αποφύγεις τις ανατρεπτικές ή ριζοσπαστικές ενέργειες, αν βιαστείς θα πέσεις έξω. Για να μην γυρίσεις την κατάσταση εναντίον σου και από πάνω βρεθείς ξαφνικά κάτω, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιεστικές καταστάσεις, κράτα χαλαρή στάση.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα τα νήματα θα δουλέψουν υπέρ σου, τυχερές συγκυρίες θα σας φέρουν σε επαφή με το πρώην ταίρι σου. Μπροστά σου θα εμφανιστεί εκεί που δεν θα το περιμένεις. Θα ξαφνιαστείς, θα ταραχτείς και θα ενθουσιαστείς. Καταφθάνει ευχάριστη ανατροπή!

Νέα γνωριμία . Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο προσώπου που θα σου συστήσουν, θα έχει ελκυστική γοητεία. Με τη στάση του θα βρει τον τρόπο να σε μαγνητίσει, από τις πρώτες σας κουβέντες θα νιώσεις έλξη. Δεν θα σε απογοητεύσει, οι συναντήσεις που θα ξεκινήσουν θα πάνε παραπάνω από πολύ καλά, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Έντονο ενθουσιασμό θα σου φέρει αυτό που θα σου προτείνει το αγαπημένο σου ταίρι. Θα νιώσεις μεγάλη χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, τα γεγονότα θα σε πείσουν πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει αληθινά . Τα αισθήματα του έχουν βάθος, αξίζει να το κρατήσεις σταθερά κοντά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Θερμή συνάντηση με το πρώην ταίρι σου θα τερματίσει τον χωρισμό σας. Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης ανοίγουν δρόμο επανασύνδεσης. Ξεκαθαρίσματα και αποκαλυπτικά λόγια ανατρέπουν τα αρνητικά δεδομένα, ελεύθερα θα εκδηλώσετε την αγάπη σας, δεν θα σταθείτε σε εγωισμούς.

Νέα γνωριμία. Νέα γνωριμία θα προκύψει, καταφθάνει σχέση αγάπης και συναισθηματικής ασφάλειας. Αντικριστά θα πέσεις με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο, ταιριαστό στο χαρακτήρα σου. Η θερμή συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας θα πάρει αμέσως έκταση, αυτό το άτομο θα σε αγαπήσει και θα το ερωτευτείς.

Σχέση –Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι παραμερίζετε κόντρες και εντάσεις, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας αγάπης και εκτίμησης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, μια ενδόμυχη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Σε περίπτωση που αναζητάς λύση προβλήματος έρχεται αισιόδοξο γεγονός που θα τερματίσει φραγμούς και εμπόδια.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Sponsored Links
ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Αστάθεια θα είναι το χαρακτηριστικό σου, μάλλον δεν θα ξέρεις τι θέλεις. Από τη μια θα προσμένεις επανασύνδεση, από την άλλη θα έχεις το μυαλό σου σε ένα καινούργιο πρόσωπο, προσοχή να μην μπερδέψεις ακόμα πιο πολύ τα ήδη μπερδεμένα. Μέχρι το κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις αλλάξει κάνα δυο φορές γνώμη, η συμβουλή μου είναι να αποφύγεις τις αποφάσεις.

Νέα γνωριμία. Δεν θα κοντοσταθείς στο κάλεσμα που θα λάβεις από ένα καινούργιο ελκυστικό πρόσωπο. Απ την πρώτη στιγμή θα το δεις με θερμό μάτι, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Ανοίγεται νέο ξεκίνημα με πρόσωπο που το στυλ του θα είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό.

Σχέση- Γάμος. Θα υπάρξουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά όλα θα είναι περαστικά και επιφανειακά. Η νευρικότητα που θα έχεις θα κάνει κάπως αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σου, ωστόσο θα βρεις τρόπο να ισώσεις την κατάσταση. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητα σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δεν θα προκύψει από τηλεφώνημα αλλά απ μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ειδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, προμηνύεται θερμή εβδομάδα.

Νέα γνωριμία. Τολμηροί θα είναι η στάση σου, η προσέγγιση σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του, και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά τα λόγια και θα περάσεις σε πράξεις και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Διατήρησε ακμαία την αισιοδοξία σου, το τηλεφώνημα που περιμένεις θα γίνει. Θα σε πλησιάσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, πολύ καλά θα κάνεις και θα δεχτείς το ραντεβού που θα σου προτείνει. Τα θερμά λόγια που θα ακούσεις θα σε ξαφνιάσουν, η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμή ένωση που θα πάρει δεσμευτικές διαστάσεις.

Νέα γνωριμία. Θα σου αλλάξει την ψυχολογία η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή σου και το μέλλον σου με αισιοδοξία και ελπίδα. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις οριστικά τα παλιά, ανοίγεται για σένα νέος ορίζοντας.

Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά, ουσιαστικά θα γίνει κάτι που επιθυμείς από καιρό. Μια απάντηση ή ένα ευχάριστο μαντάτο θα σου ανοίξουν τον δρόμο της δέσμευσης, μέσα στην εβδομάδα θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις που όλες θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σου εξέλιξη. Ετοιμάσου έρχεται γεγονός ευτυχίας!

προβλέψεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Θα σου δοθεί το έναυσμα να ψάξεις καλά μέσα στο βάθος της καρδιάς σου για να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Τώρα θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που νιώθεις για το πρώην ταίρι σου είναι αγάπη ή συνήθεια, είναι έλξη ή συμβιβασμός, θα σκεφτείς παρά πολύ καλά και θα αποφασίσεις αν όντως θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι.

Νέα γνωριμία. Το γνωρίζεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, όμως όχι σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα νιώσεις ενθουσιασμό. Ίσως να αναρωτηθείς πως είναι δυνατόν να είχες αυτό το άτομο μπροστά σου τόσο καιρό και να μην είχες πάρει χαμπάρι την μεταξύ σας έλξη.

Σχέση- γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξεις με το ταίρι σου αποκαλυπτική κουβέντα, θα συνειδητοποιήσεις πως εδώ υπάρχουν καταστάσεις που δεν τις αντιλήφτηκες ποτέ. Θα εμφανιστούν κρυμμένες ανησυχίες, συμπλεγματικά αισθήματα ίσως και ενδόμυχοι πόθοι, που θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με τελείως διαφορετικές βλέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Υδροχόε, τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να δράσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να τηλεφωνήσεις και να ζητήσεις συνάντηση, σε αναμονή βρίσκεται το πρώην ταίρι σου και περιμένει το κάλεσμα σου. Όσο πιο άμεσα δραστηριοποιηθείς τόσο πιο γρήγορα θα επανασυνδεθείς.

Νέα γνωριμία. Θα εμφανιστεί το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, αλλά δεν πρέπει να αδρανήσεις. Δώσε το περιθώριο να σε φλερτάρει, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου. Αν κρατήσεις απρόσιτο ύφος, ενδεχομένως το τρένο να σου φύγει. Απελευθέρωσε τον αισθησιασμό και την οικειότητα σου, θα καταφέρεις να προσεκλύσεις και να μαγνητίσεις.

Σχέση- γάμος. Για να σταματήσει η κόντρα και η ένταση θα πρέπει να βάλεις και εσύ λίγο το χεράκι σου, μη περιμένεις όλα να συμβούν εκ θαύματος. Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου κινητοποιήσου δραστικά, κάνε εσύ το πρώτο βήμα να ισορροπήσεις την κατάσταση , σε διαβεβαιώνω πως θα σου βγει σε καλό.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση. Καινούργιο ξεκίνημα θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλήσεις που θα ανατρέψουν το καταστημένο. Άγνωστες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, θα αναθεωρήσεις, θα τοποθετήσεις σχέσεις και αισθήματα επάνω σε μια νέα και εντελώς διαφορετική βάση.

Νέα γνωριμία. Αυτό δεν θα είναι μια απλή περαστική γνωριμία, θα πρόκειται για μοιραίο γεγονός. Όλα θα κινηθούν με στόχο εσύ και ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο να συναντηθείτε, να ερωτευτείτε, και να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό μελλοντικών προδιαγραφών. Μέσα στην εβδομάδα ετοιμάσου, μάλλον θα βρεις το μόνιμο σου ταίρι.

Σχέση- γάμος. Χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να δώσει ευτυχία σε σένα και στο ταίρι σου, η δεσμευτική σας σχέση θα πάρει ακόμα πιο σοβαρή πορεία, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Τυχερά ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που από καιρό αναμένεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση συγκατοίκησης ή επισημοποίησης.

ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 18 ως 24/11/2019.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διάθεση σου για απελευθερωμένες ενέργειες και σκέψεις, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου θα σε ενθουσιάσει, θα το βρεις ιδιαιτέρως συμπαθητικό. Ακολούθα το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο η διαίσθηση σου δε θα σε προδώσει.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είναι σωστή η επιλογή σου να εκδηλωθείς στο ταίρι σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει. Συναισθηματική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός και αγάπη θα κάνουν την εμφάνιση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου προσπάθησε να επιδιώξεις καινούργια ανοίγματα, στόχευσε και προσέγγισε με μεθοδική στάση. Θα νιώσεις την ανάγκη για συναισθηματική καταστάλαξη, θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς, δε θα στοχεύσεις στο περιστασιακό ή στο εφήμερο. Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που αναζητάς, το θέμα είναι πως θα χειριστείς τις καταστάσεις και τι περιθώρια θα αφήσεις.

Σε σχέση. Η ανάγκη σου θα είναι η καλοπέραση, ωστόσο προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό και σοβαρότητα. Αν κινηθείς προσγειωμένα και οργανωμένα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις. Η αναγκαιότητα θα πάρει έκταση, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, η στάση σου στο ταίρι σου δε θα πρέπει να είναι μπερδεμένη. Από πλευράς σου θα υπάρξουν συναισθηματικές εναλλαγές, σκέψου πολύ καλά πριν περάσεις σε πράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα με δυναμικότητα θα σε εφοδιάσει, θα τονώσει τον αυθορμητισμό και τον αισθησιασμό σου. Θετική θα είναι η σκέψη σου, θα νιώσεις αισιοδοξία, αλλάζεις όνειρα και βλέψεις, τώρα θα αναζητήσεις την ανανέωση και όχι την ανακύκλωση των παλιών και των περασμένων. Θα βρεις τρόπο να ανατρέψεις τη στασιμότητα και να δραστηριοποιηθείς περνώντας σε άμεσες προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η ήρεμη διάθεση σου θα σε κάνει διπλωματικό και ειρηνικό. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αγάπη και κατανόηση θα δείξεις στο ταίρι σου. Ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σου, δεν αποκλείεται να μιλήσεις για το μέλλον. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από στενάχωρες καταστάσεις, η γενική σου στάση θα είναι συγκαταβατική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θα θελήσεις να ανανεωθείς και να βγεις από την αδράνεια, η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για να διαφοροποιήσεις τα ανιαρά δεδομένα. Θα έχεις την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να προσεγγίσεις, οι συνθήκες θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Σε σχέση. Σσε συμβουλεύω να αποφύγεις τις πιέσεις, τα πείσματα και τις εμμονές. Η εβδομάδα ίσως να κάνει ευάλωτη την ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στις εξάρσεις. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να κινηθείς με χαλαρότητα και ανανεωμένη διάθεση, αν προσπαθήσεις να ισορροπήσεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα τα καταφέρεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Αν είσαι πολύ καιρό χωρίς αισθηματικό ενδιαφέρον, τώρα αποφασίζεις να βγεις από τη μοναχικότητα, θα ανανεωθείς, θα συνειδητοποιήσεις πως η αδράνεια δε θα οδηγήσει κάπου. Θα νιώσεις τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να κυνηγήσεις και να αποκαλύψεις την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εβδομάδα θα σε εξοπλίσει με αυθορμητισμό και ανέμελη διάθεση. Τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, απελευθερώνεσαι και αναζωογονείσαι, μη φρενάρεις τις εξελίξεις.

Σε σχέση. Η ανανεωτική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Συναισθηματικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πρέπει να μιλήσεις με ειλικρίνεια μη προσπαθήσεις να συγκαλύψεις κάποιες καταστάσεις. Παίρνεις ουσιαστικές αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν τις βάσεις του δεσμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Ο ενθουσιασμός σου θα σας βοηθήσει να αλλάξεις στόχους και αποφάσεις, θα καταφέρεις να εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει δίοδο επικοινωνίας, ταιριαστές θα βρεις τις επιθυμίες σας. Προσπάθησε να εμπιστευτείς και να προχωρήσει μπροστά, θα σου δοθεί δυνατότητα να διαγράψεις τα παλιά.

Σε σχέση. Η αντιδραστικότητα σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τη πίεση όμως καλό θα είναι να αποφύγεις τον απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σου για σταθερότητα, ελαστικότητα αποκτά η στάση σου. Προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό, απέφυγε τις βιαστικές ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Προσιτή, αυθόρμητη, και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου σε μπερδέψει τότε προχώρα σε ουσιαστικές κουβέντες, μη αφήσεις απορίες να αιωρούνται, στόχευσε στο να εκμαιεύσεις πληροφορίες που θα δώσουν φως στο τούνελ. Θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, σου δίνω τη συμβουλή να μιλήσεις και να κινηθείς με ειλικρίνεια.

Σε σχέση. Ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η στάση σου, ίσως να μην μπορείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις εσωτερικές σου αντιθέσεις, ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κατασταλάξεις. Προσπάθησε να κινηθείς κάπως μεθοδικά, κράτα υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες σου. Σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις, κινήσου με χαλαρότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρή θα είναι η στάση σου, διαισθητική η αντίληψη σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σου ξεκαθαρίσει τι σκέπτεται και τι αισθάνεται για σένα. Θα αφόρα άτομο που ήδη γνωρίζεστε πολύ καλά, είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να γίνει μεταξύ σας έναρξη σχέσης. Θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί, θα είναι καθαρά στη δική σου επιλογή αν θα το αφήσεις να εισχωρήσει στην καθημερινότητα σου.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, διαφοροποιείται το σκεπτικό σου, θα υπάρξει μια γενικότερη αλλαγή στον ρυθμό και στο πλαίσιο του δεσμού σου με στόχο την ανανέωση. Ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, και εσύ και το ταίρι σου θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, η δυναμική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και κινηθείς. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την αυτοπεποίθηση σου ακμαία, σου δίνω τη συμβουλή να μην αρνηθείς να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας. Σε παροτρύνω να κάνεις το μεγάλο βήμα να ρισκάρεις, ξέχνα το απογοητευτικό παρελθόν και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες και διαπιστώσεις, προσπάθησε να μην αντιδράσεις παρορμητικά και οξύθυμα. Σου δίνω τη συμβουλή να μην φορτώσεις τη σκέψη σου με αρνητικές εκδοχές που θα σε κάνουν να χάσεις την αυτοσυγκράτηση σου ή τη λογική σου κρίση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφτείς με καθαρή σκέψη, βγαίνεις από την άρνηση και την προκατάληψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τις παλιές ψυχοφθόρες καταστάσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να αφήσεις το άγχος στην άκρη, να ηρεμήσεις, και να χαλαρώσεις. Ανανεώσου, βάλε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου σε τάξη, δώσε προτεραιότητα στις πραγματικές σου ανάγκες. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει συνθήκες συναισθηματικής σταθεροποίησης.

Σε σχέση. Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις. Ανατροπές θα υπάρξουν στη συμπεριφορά σου, επαναστατικές θα γίνουν οι διαθέσεις σου, ίσως να εμφανίσεις ένα είδος νευρικότητας. Προσοχή να μην σου δημιουργηθούν ανασφάλειες, αρνητικές σκέψεις ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια, απέφυγε τα καβγαδάκια αντίδρασης. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποστασιοποιηθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα φλερτάρεις με αυθορμητισμό, είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στον ανέμελο ρυθμό ζωής χωρίς δεσμεύσεις και προβληματισμούς. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα φέρουν άμεσα ανοίγματα, θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η εσωτερική σου ορμή θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Η αμεσότητα στη στάση σου θα φέρει ουσιαστική κατάληξη στις προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Ίσως να πρέπει να αποφασίσεις αν στοχεύεις στην σταθεροποίηση ή στη χαλαρή σχέση, ουσιαστικά θα αναγκαστείς να δώσεις τέλος στις αμφίρροπες καταστάσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να σκεφτείς με ορθολογισμό και να κινηθείς αποφασιστικά, εκφράσου ελεύθερα και ξεκάθαρα, καλό θα είναι να μην αφήσεις συναισθηματικά κενά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κουβέντες ξεκαθαρίσματος.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Βγαίνεις από τον αρνητισμό και την εσωτερική αναστολή, τονώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να δράσεις, να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου κατ επέκταση και η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία. Ανανέωσε το παρουσιαστικό σου, κρατά αισιόδοξη τη διάθεση σου.

Σε σχέση. Κοινωνική και γεμάτη θα είναι η εβδομάδα σου, με το ταίρι σου θα βγείτε έξω, θα διασκεδάσετε, θα δώσετε οξυγόνο στη σχέση σας. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, θα είσαι σε θέση να διαισθανθείς και να κατανοήσεις. Χαλαρή θα είναι η συμπεριφορά σου, δε θα θελήσεις να αγχώσεις τις καταστάσεις, διατήρησε τη στάση σου καλοδιάθετη.

https://www.myastro.gr

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σήμερα μας σπρώχνει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση έχει στόχο την αυτό-έκφραση. Η αισιοδοξία ανεβαίνει καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει τον Δία αλλά χρειάζεται να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα των πραγμάτων μιας και ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος. Γεγονότα αυτή την στιγμή επανεξετάζονται και μπορεί να αλλάξουν κατεύθυνση. . .

Κριός

Η παρόρμηση σου είναι έντονη σήμερα και θέλεις να είσαι στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Η τόλμη σου και η συγκίνηση μπορούν να σε πάνε ένα βήμα μπροστά ωστόσο χρειάζεται να έχεις την εστίαση στον στόχο σου. Ακόμη και αν για κάποιον λόγο χαθεί στην διαδρομή, αυτό θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιοριστείς. . .

Ταύρος

Η παραγωγικότητά σου μπορεί να σου αποδώσει καρπούς. Σήμερα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με κάτι το οποίο θα σε πάει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο και την επιτυχία. Η επίτευξη έρχεται μέσα από τα έργα σου, μέσω σκληρής δουλειάς αλλά το κυριότερο είναι η καλή συγκέντρωση που μπορείς να έχεις σήμερα. . .

Δίδυμοι

Η επικοινωνία σήμερα είναι ευεργετική. Υποδείξεις και παρατηρήσεις από ανθρώπους που εκτιμάς όπως επίσης σχόλια από συναδέλφους και ανθρώπους του κοντινού σου περιβάλλοντος σου δίνουν πλούσιες και ζωντανές ιδέες. Τώρα μπορείς να προβείς σε απαραίτητες τροποποιήσεις όσο αφορά ένα σημαντικό σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. . .

Καρκίνος

Η αποκατάσταση ενός θέματος που σε απασχολεί θα μπορούσε να έρχεται μέσω μιας αλλαγής στον οικονομικό του μέρους. Θα μπορούσες να κάνεις μια τροποποίηση ή να επαναχρησιμοποιήσεις πόρους που ήδη χρησιμοποιούνται για αυτό το εγχείρημα. Η μέρα είναι κατάλληλη για επανεξέταση σε σχέση με την ποιότητα και την τιμή με κέντρο τα δικά σου κριτήρια. . .

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα και η επαφή της Αφροδίτης με τον Δία στο ίδιο ζώδιο, σου δίνει την ευκαιρία να δεις την πορεία που βρίσκεσαι σε σχέση με αυτό που ζητά η Ψυχή σου. Η αμφιθυμία θα είναι παρούσα ωστόσο η ανάγκη σου να κάνεις πράγματα που θα σε θυμούνται οι άλλοι για αυτά είναι έντονη και σου ανοίγει τους ορίζοντες στο εδώ και τώρα. . .

Παρθένος

Το σπίτι και η οικογένεια είναι ένας τομέας που παίρνει πολύ χρόνο και σκέψη από την ημέρα σου. Η έννοια σου για την ευημερία τους και η επιθυμία σου να καλύψεις τις ανάγκες τους είναι ζωντανή. Η οργάνωση και το θέμα των προτεραιοτήτων είναι σημαντικό εργαλείο ωστόσο γνωρίζεις πολύ καλά πως οι ηρωικές προσπάθειες έχουν και ένα κόστος για σένα τον ίδιο/την ίδια. Πρόσεξε την υγεία σου, ψυχική και σωματική. . .

Ζυγός

Για ότι κάνεις αυτή την περίοδο πρέπει να πάρεις μετάλλιο. Η υπομονή και η εμπιστοσύνη που εκπέμπεις παρόλο τις αμφισβητήσεις, τις αλλαγές και τις προκλήσεις που βρίσκεις στον δρόμο σου είναι μεγάλη. Όταν οι προθέσεις σου είναι καλές είναι δυνατό να κάνεις τα πάντα, ακόμη και αν υπάρξουν εμπόδια λόγω του Ερμή ανάδρομου. . .

Σκορπιός

Ένα εγχείρημα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη μπορεί να αρχίζει να παίρνει τέτοια μορφή ώστε να σε ικανοποιήσει. Ή θα μπορούσε μια ιδέα να αρχίζει να ολοκληρώνεται ακόμη και αν βρίσκεται σε νοητικό επίπεδο. Όποιο και αν είναι το προσωπικό σου σενάριο είναι μια καλή μέρα να κινηθείς σε αυτή την κατεύθυνση κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα. Η πίστη σε αυτό το εγχείρημα είναι σημαντική και απαραίτητη. . .

Τοξότης

Η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο σου για τις επόμενες μέρες είναι βοηθητική σε ότι και αν κάνεις. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός μαζί με την Σελήνη στον Λέοντα σήμερα σου προσθέτουν χάρη, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, συστατικά που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις εσύ όπως επιθυμείς. Η πίστη σε αυτό που κάνεις είναι το κυριότερο και ο δρόμος είναι ανοιχτός αν το επιθυμήσεις πολύ. . .

Αιγόκερως

Εάν η δύναμη της θέλησης για κάτι που σκέφτεσαι είναι δυνατή δεν υπάρχει περίπτωση να μην δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να γίνει ο απαραίτητος μετασχηματισμός προς αυτή την κατεύθυνση. Οι προσπάθειες σου για αναγνώριση είναι σεβαστές και σήμερα μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα ακόμη. Το όλο θέμα είναι η πίστη στον εαυτό σου, τα υπόλοιπα ακολουθούν. . .

Υδροχόος

Ομάδες, συνεργασίες, κοινωνικές συναναστροφές σήμερα ευνοούνται. Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος, τα καλά έργα και η καλή θέληση ανταμείβονται και ενισχύεται η ενέργεια της ομάδας. Αν έχεις κατά νου το ενήλικο όφελος του συνόλου και όχι μόνο το δικό σου, όλα σήμερα μπορούν να συμβούν. . .

Ιχθύες

Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα σήμερα καθώς το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει θετική ενέργεια. Η αισιοδοξία είναι ένα από τα όπλα σου σήμερα και χρειάζεται να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα για να φέρεις την προσωπική νίκη σε αυτό που ζητάς. Παρατήρησε και μελέτησε όλες τις μεθόδους που ανοίγονται μπροστά σου αυτή την στιγμή

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Η Εστία στους οίκους
Η οικοθεσία του αστεροειδούς Εστία φανερώνει τους τομείς εκείνους της ζωής στους οποίους θα μπορούσαμε να αφιερωθούμε και, τελικά, να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην το παρακάνουμε, ώστε να μη γίνουμε εμμονικοί με τους συγκεκριμένους τομείς γιατί τότε θα νιώσουμε ένα αίσθημα ανεπάρκειας και ανικανοποίητου, θα αισθανθούμε «άδειοι» σε ενεργειακό επίπεδο και, μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να αρρωστήσουμε. Ως εκ τούτου, θα πρέπει κατά διαστήματα (και ειδικότερα όταν διαπιστώνουμε ότι αρχίζουμε να τείνουμε στην υπερβολή) να αποσυρόμαστε και να απομακρυνόμαστε, να κάνουμε ένα διάλειμμα από τα θέματα του οίκου στον οποίο βρίσκεται η Εστία στο χάρτη μας, προκειμένου να «γεμίσουμε τις μπαταρίες μας» και να επιστρέψουμε πιο δυναμικοί και πιο συνειδητοποιημένοι στην ενεργό και δημιουργική δράση. Επιπλέον, ο αστεροειδής σχετίζεται με την πιο ελεγχόμενη και λογική έκφραση της σεξουαλικότητας του ατόμου και σκιαγραφεί τα διάφορα «μπλοκαρίσματα» στη ζωή του καθώς και τους τομείς στους οποίους θα μπορούσε το ίδιο το άτομο να αισθανθεί «φυλακισμένο».

Ο αστεροειδής Εστία στους γενέθλιους οίκους

Εστία στον 1ο οίκο

Το άτομο χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα καθώς και από μια έντονη ανάγκη για δράση και ανεξαρτησία. Ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση των επιθυμιών του αλλά πολλές φορές έχει την τάση να το παρακάνει, με αποτέλεσμα να δίνει την εντύπωση ενός εγωιστή που αδιαφορεί για τα θέλω των γύρω του και δυσκολεύεται να συνυπάρξει με άλλους ανθρώπους. Επιπλέον, πρόκειται για ένα άτομο με ισχυρές ερωτικές επιθυμίες, το οποίο εκπέμπει γοητεία. Κατά διαστήματα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα πρέπει να μετριάζει τον εγωισμό του, να απαρνείται τον ίδιο του τον εαυτό και να «θυσιάζει» τις προσωπικές του ανάγκες, διαφορετικά θα αναγκαστεί να απομονωθεί από τον κοινωνικό του περίγυρο ενώ ταυτόχρονα τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς του θα μειωθούν. Αν κατορθώσει να «τιθασεύσει» τον παρορμητισμό του και να λειτουργήσει με περισσότερη σύνεση και συντροφικότητα, θα μπορέσει τελικά να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του.

Εστία στον 2ο οίκο

Πρόκειται για ένα άτομο κτητικό το οποίο αγαπά το χρήμα και χρειάζεται υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Επίσης, μπορεί να μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο για το συγκεκριμένο άτομο να μοιράζεται τα χρήματα που κερδίζει μέσα από τον κόπο του και την προσωπική του εργασία, καθώς αρέσκεται στη συσσώρευση πλούτου. Συν τοις άλλοις, έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δομήσει ένα πανίσχυρο σύστημα ηθικών αξιών και αρχών, από το οποίο αρνείται να παρεκκλίνει. Καλείται, λοιπόν, κατά διαστήματα να χαλαρώνει και να αναθεωρεί τις αξίες του, μέσω μιας πιο ευέλικτης και λιγότερο αυστηρής διαδικασίας αυτοαξιολόγησης. Επιπλέον, θα πρέπει να μοιράζεται τα κεκτημένα του με άλλους ανθρώπους και να εστιάζει σε λιγότερο ωφελιμιστικές και υλιστικές επιδιώξεις. Η ενασχόληση με την ψυχολογία, τη μεταφυσική και, γενικότερα, με την αόρατη διάσταση των πραγμάτων, των προσώπων και των καταστάσεων θα μπορούσε να τον βοηθήσει αρκετά. Μόνον έτσι, θα μπορέσει να αυξήσει τα προσωπικά του έσοδα και τις καθαρές αποδοχές του: Αν το χρήμα πάψει να είναι αυτοσκοπός για εκείνον! Τέλος, ο συγκεκριμένος άνθρωπος καλείται να «δαμάσει» την κτητικότητά του και να επιτρέψει στους γύρω του να «αναπνεύσουν», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα στις στενές και δεσμευτικές σχέσεις.

Εστία στον 3ο οίκο

Η συγκεκριμένη θέση φανερώνει έναν ιδιαίτερα διανοητικό και εγκεφαλικό χαρακτήρα, ο οποίος σκέφτεται διαρκώς. Αγαπά τη συλλογή και την ανταλλαγή πληροφοριών καθώς και την επικοινωνία και το διάλογο. Επίσης, μπορεί να είναι υπερπροστατευτικός με τα αδέλφια του και το σόι του. Ωστόσο, όταν υπερβάλλει, αντιμετωπίζει διαφόρων ειδών μπλοκαρίσματα στις επικοινωνίες του και στις σχέσεις του με τα αδέλφια του ή άλλους πιο μακρινούς συγγενείς. Συν τοις άλλοις, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τη διανοητική υπερένταση ή υπερκόπωση, οι οποίες με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε διαταραχές ύπνου καθώς και σε μια δυσκολία αξιοποίησης των ευρηματικών ιδεών και των εμπνεύσεών του. Θα πρέπει, επομένως, το συγκεκριμένο άτομο να αποβάλλει πού και πού την υπερβολική διανοητικοποίηση που το χαρακτηρίζει, να σκέφτεται λιγότερο, να εστιάζει περισσότερο στην πρακτική διάσταση της ζωής και να επανακτά τη γείωσή του και την επαφή του με το υλικό πεδίο. Η σιωπή του προκαλεί φόβο αλλά πολλές φορές αποδεικνύεται ότι είναι «χρυσός» καθώς το γλιτώνει από επικοινωνιακά μπερδέματα και το βοηθάει να ανασυγκροτήσει τις σκέψεις και τις ιδέες του. Τέλος, θα πρέπει να αποστασιοποιείται κατά διαστήματα από τα αδέλφια του, δίνοντάς τους χώρο και χρόνο προκειμένου να καθορίσουν και να οργανώσουν τη ζωή τους όπως τα ίδια επιθυμούν. Μόνο τότε όλα ως δια μαγείας θα βελτιωθούν και το άτομο θα ξαναβρεί την εσωτερική του ισορροπία.

Εστία στον 4ο οίκο

Εδώ το άτομο είναι προσκολλημένο στο παρελθόν του και στην πατρική του οικογένεια. Επίσης, χρειάζεται ιδιωτικότητα, αγαπά το σπίτι του και δυσκολεύεται να ενταχθεί κοινωνικά και να «χτίσει» ένα υγιές κοινωνικό προφίλ. Είναι εύθικτο, παρεξηγείται εύκολα και προτιμά να θυσιάσει τις φιλοδοξίες του για χάρη της οικογενειακής θαλπωρής. Έτσι, όμως, καταλήγει να μην εξελίσσεται και να χάνει το παρόν λόγω της αναπόλησης παρελθοντικών καταστάσεων. Μάλιστα, μπορεί να μένει στο πατρικό του σπίτι μέχρι μεγάλη ηλικία, το οποίο στην πραγματικότητα του δημιουργεί ένα αίσθημα ανικανοποίητου. Θα πρέπει, λοιπόν, κατά διαστήματα να απομακρύνεται από την οικογένειά του, να παλεύει για την καριέρα του και τους προσωπικούς του στόχους, να δραστηριοποιείται περισσότερο κοινωνικά και να βγαίνει έξω από το σπίτι. Μόνον έτσι θα ξεπεράσει τις προσκολλήσεις του, τη ροπή του στη μελαγχολία και τη νοσταλγία και την εσωστρέφειά του και θα μπορέσει να γίνει περισσότερο διεκδικητικό, δυνατό εσωτερικά και ολοκληρωμένο και θα μπορέσει τελικά να δημιουργήσει μια ζεστή οικογένεια που θα του προσφέρει ασφάλεια και ικανοποίηση. Τέλος, το συγκεκριμένο άτομο θα πρέπει κατά διαστήματα να μένει μόνο του, μακριά από τη γενέτειρά του και να εκφράζει περισσότερο τον ερωτισμό του, τον οποίο παλαιότερα συνήθιζε να «θάβει».

Εστία στον 5ο οίκο

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, η χαρά, η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργικότητα και οι προσωπικές απολαύσεις έχουν μεγάλη σημασία. Ωστόσο, υπάρχει ροπή στις υπερβολές, οι οποίες με τη σειρά τους τον αποδυναμώνουν. Επίσης, αρέσκεται στη συναναστροφή με παιδιά αλλά μπορεί να είναι χειριστικός με αυτά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει κατά καιρούς να τοποθετεί στο περιθώριο την προσωπική του αυτοέκφραση και την ανάγκη του να περνάει καλά, για χάρη της συλλογικότητας και της ομαδικότητας. Η ένταξή του σε παρέες και κοινωνικές ομάδες στις οποίες κυριαρχούν η ισότητα και τα κοινά οράματα, θα προσδώσουν άλλο νόημα στη ζωή του. Για την ακρίβεια, θα βοηθήσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να συνειδητοποιήσει ότι η ανεμελιά είναι μεν απαραίτητη αλλά όταν εκφράζεται ακραία οδηγεί στην ανωριμότητα και στον παλιμπαιδισμό. Και αφού μάθει να συμμετέχει σε ομάδες καθώς και στην ευρύτερη κοινωνία, ως ισότιμο και ευσυνείδητο μέλος, θα μπορέσει να εκφράσει τη δημιουργικότητά του υγιώς και να βιώσει αληθινή χαρά. Παράλληλα, θα καταλάβει ότι τα παιδιά του δεν είναι «αντίγραφά» του και θα τα αφήσει να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι.

Εστία στον 6ο οίκο

Η εν λόγω θέση δίνει ψυχαναγκασμούς και υπερβολική ενασχόληση με θέματα υγείας, καθαριότητας, υγιεινής και εργασίας. Το άτομο αγαπά τη δουλειά του και, συνήθως, δουλεύει πολύ, προσπαθώντας να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά του. Υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος της υπερκόπωσης και της αρρωστοφοβίας, ενώ η υπερβολική ενασχόληση με διαδικαστικά και γραφειοκρατικά θέματα της καθημερινότητας μοιάζει να εξαντλεί ενεργειακά το άτομο. Έτσι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα πρέπει να επιτρέπει στον εαυτό του να χαλαρώνει τους ρυθμούς της δουλειάς του πού και πού και να υιοθετεί πιο ανθρώπινα ωράρια εργασίας, προκειμένου να έχει χρόνο για να ονειροπολεί και να έρχεται σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό του και τις βαθύτερες ανάγκες της ψυχής του. Αν δεν το κάνει, υπάρχει κίνδυνος να αρρωστήσει και να αποδυναμωθεί σωματικά. Επιπλέον, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η τάξη και η καθαριότητα από μόνες τους δεν αρκούν αν η ψυχή δεν είναι αγνή. Συνεπώς, ο διαλογισμός και άλλες τεχνικές χαλάρωσης καθώς και η συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να βρει το αληθινό νόημα της ζωής, να ξεπεράσει τους ψυχαναγκασμούς του και, τελικά, να γίνει πιο αποδοτικός στη δουλειά του και να απολαύσει υψηλότερα, ανώτερα επίπεδα ψυχοσωματικής υγείας.

Εστία στον 7ο οίκο

Η Εστία στον συγκεκριμένο οίκο φανερώνει μια εμμονή με τις στενές διαπροσωπικές (και δη τις ερωτικές) σχέσεις. Το άτομο είναι εκ φύσεως συντροφικό και αφιερώνει αρκετό χρόνο στους άλλους, σε σημείο που χάνει την προσωπική του ταυτότητα και κουράζει ή πιέζει τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεται. Καλείται, επομένως, πού και πού να αποσύρεται και να μένει μόνο του, προσφέροντας ελευθερία στο ταίρι, στους στενούς φίλους και στους συνεργάτες του. Μόνον έτσι θα μπορέσει ο άνθρωπος αυτός να έρθει σε επαφή με τις αληθινές του ανάγκες, να εκτιμήσει την αξία της ελευθερίας και να σταθεί στα πόδια του. Άλλωστε, σε αυτή τη ζωή μόνοι μας ήρθαμε, μόνοι μας πορευόμαστε και μόνοι μας τελικά θα πεθάνουμε. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθεί, τόσο πιο γρήγορα θα βελτιωθούν και οι σχέσεις του, καθώς θα καταλάβει ότι η προσκόλληση στους άλλους αφενός καταστρέφει την επαφή του μαζί τους (απομακρύνοντάς τους) και αφετέρου αποδυναμώνει τον ίδιο. Τέλος, θα πρέπει να πάψει να θεωρεί τη συχνότητα του σεξ ως κριτήριο για το αν η σχέση ή ο γάμος του λειτουργούν ισορροπημένα, καθώς η ποιότητα είναι πολύ πιο σημαντική και ουσιώδης από την ποσότητα και τον αριθμό των σεξουαλικών επαφών.

Εστία στον 8ο οίκο

Η εν λόγω θέση δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να είναι εξαρτημένος υλικά και οικονομικά από τους γύρω του και, δη, από το ταίρι του. Επίσης, ο συγκεκριμένος άνθρωπος αγαπά την ψυχολογία, τη μεταφυσική και την αόρατη διάσταση της ίδιας της ζωής ενώ αρέσκεται σε παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου. Επιπλέον, εκπέμπει σεξουαλικό μαγνητισμό και αναζητά την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση, την οποία όμως δυσκολεύεται να βρει όταν φτάνει στο σημείο να πιέζει και, τελικά, να τρομάζει τους παρτενέρ του με βίτσια τα οποία οι άλλοι αρνούνται να υιοθετήσουν. Καλείται, λοιπόν, να μάθει να στηρίζεται και στα δικά του πόδια σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του ζητήματα. Είναι ωραίο να μας ενισχύουν οικονομικά τρίτα πρόσωπα αλλά έτσι αισθανόμαστε δέσμιοι. Θα πρέπει, λοιπόν, να παλέψει ώστε μέσα από την προσωπική του εργασία να αυξήσει τους χρηματικούς του πόρους. Σε αυτό θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν η εύρεση ενός βασικού συστήματος αξιών γύρω από το χρήμα και τα υλικά αγαθά και η υιοθέτηση της νοοτροπίας ότι «το χρήμα μας κάνει να αισθανόμαστε ελεύθεροι όταν προέρχεται από τον προσωπικό μας μόχθο». Συν τοις άλλοις, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα πρέπει να εστιάσει και στην πιο απλή και φυσική μορφή του σεξ. Ωραίες οι σεξουαλικές φαντασιώσεις και οι διαστροφές αλλά πολλές φορές το απλό είναι ακόμα πιο ωραίο και ίσως τελικά να έχει περισσότερη απήχηση στην πλειοψηφία και να προσφέρει και περισσότερη απόλαυση. Τέλος, θα πρέπει να εκφράσει ευθέως την κτητικότητά του και όχι με υπόγεια μέσα, καθώς ο/η παρτενέρ του θα εκτιμήσει περισσότερο την ειλικρίνεια από την ίντριγκα.

Εστία στον 9ο οίκο

Αυτή η θέση δείχνει συνήθως τον διανοούμενο τύπο, ο οποίος προσπαθεί διαρκώς να διευρύνει τους ορίζοντές του και να κατανοήσει δυσνόητες, θεωρητικές έννοιες. Συγκεκριμένα, νομίζει ότι αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο μέσα από τις ανώτατες σπουδές, τον ελιτισμό, την ψαγμένη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία και τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενίοτε και μέσω της μεταφυσικής. Ωστόσο, όταν το παρακάνει, διαπιστώνει ότι τα υπαρξιακά του ερωτήματα όχι μόνο συνεχίζουν να υφίστανται αλλά μπορεί τελικά και να έχουν πολλαπλασιαστεί. Έτσι, θα πρέπει κατά διαστήματα να εστιάζει σε πιο απλές μεθοδολογίες προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες και να βρει απαντήσεις. Άλλωστε, η παιδεία δεν κρύβεται απαραίτητα σε ένα ταξίδι στην Ινδία, σε μια συζήτηση με έναν καθηγητή Πανεπιστημίου ή στη μελέτη της αρχαίας φιλοσοφίας. Απεναντίας, μπορεί να κρύβεται σε μια απλή συζήτηση με έναν ώριμο παππού που πίνει τον ελληνικό καφέ του στο καφενείο ή σε μια εκδρομή εντός Ελλάδας όπου μπορείς να μάθεις πράγματα που δε φανταζόσουν καν. Τέλος, αν το άτομο αποκοπεί από την πνευματική του αλαζονεία και μάθει να μοιράζεται πού και πού όσα γνωρίζει, θα νιώσει περισσότερη πληρότητα και θα αποκτήσει τελικά περισσότερη παιδεία, καθώς στην ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών κρύβεται το κλειδί της αληθινής γνώσης.

Εστία στον 10ο οίκο

Ο εν λόγω άνθρωπος είναι φιλόδοξος και, συνήθως, ξοδεύει πολύ χρόνο και πολλή ενέργεια σε ζητήματα καριέρας και κοινωνικής ή επαγγελματικής καταξίωσης. Αργά ή γρήγορα, όμως, θα διαπιστώσει ότι όσο είναι για εκείνον αυτοσκοπός η «κορυφή», τόσο τελικά θα φτάνει στην πηγή και δεν θα πίνει νερό. Επίσης, μπορεί να έχει εμμονή με τη διατήρηση ενός ατσαλάκωτου κοινωνικού προφίλ, το οποίο τελικά τον στρεσάρει και του δημιουργεί ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας. Καλείται, λοιπόν, να έρθει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό του, να εστιάσει στην ιδιωτικότητά του αδιαφορώντας για το «φαίνεσθαι», να αφιερώσει χρόνο στο σπίτι μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, προκειμένου να βρει το αληθινό νόημα της ζωής, να «γεμίσει μπαταρίες» και να επιστρέψει πιο δυναμικός στα εγκόσμια. Μόνον έτσι θα κατορθώσει να φέρει εις πέρας τους στόχους του και να επιτύχει, κατά τρόπο υγιή και ισορροπημένο, την ανέλιξή του στην κοινωνική και επαγγελματική ιεραρχία και, τελικά, να απολαύσει τους «καρπούς» των κόπων του.

Εστία στον 11ο οίκο

Η θέση αυτή δείχνει τον άνθρωπο που τείνει να μετέχει σε συλλογικές προσπάθειες, ομάδες, σωματεία και παρέες. Είναι εκ φύσεως ομαδικός και θέλει να αισθάνεται ως ισότιμο μέλος μιας ομάδας με αγνούς σκοπούς και ανιδιοτελή οράματα. Αυτό, όμως, τελικά τον απομυζεί ενεργειακά καθώς χάνει το «εγώ» του μέσα από την κοινωνική ενσωμάτωση, ενώ ταυτόχρονα διαπιστώνει ότι λίγες ομάδες χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και κοινό όραμα. Αντιθέτως, συνειδητοποιεί ότι το κάθε μέλος προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα και όχι τους στόχους της ομάδας και απογοητεύεται. Θα πρέπει, λοιπόν, να αποστασιοποιείται πού και πού από τις διάφορες συλλογικές δραστηριότητες και να μην παίρνει τόσο στα σοβαρά την ίδια τη ζωή. Θα πρέπει να διασκεδάζει, να εκφράζει την προσωπική του δημιουργικότητα, τα ταλέντα του και την παιδικότητά του. Επίσης, καλείται να επιτρέψει στους προβολείς να στραφούν επάνω του και να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής της ζωής του. Συν τοις άλλοις, καλείται να ζήσει τη χαρά του έρωτα, καθώς οι φιλίες από μόνες τους δεν αρκούν για να αισθανθεί εσωτερική ολοκλήρωση. Αν κάνει όλα τα παραπάνω πράξη, θα μπορέσει να εντοπίσει την ομάδα εκείνη που θα τον εκφράζει και θα αποτελείται από άτομα με τα οποία έχει κοινή ιδεολογία και ίδια ενδιαφέροντα. Επίσης, θα μπορέσει να προσφέρει κοινωνικό έργο, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα στο πλαίσιο μιας οργανωμένης, συλλογικής προσπάθειας.

Εστία στον 12ο οίκο

Το άτομο με τη συγκεκριμένη θέση στο γενέθλιο ωροσκόπιό του τείνει να ονειροπολεί σε καθημερινή βάση, να απομονώνεται από την πραγματικότητα, να χαρακτηρίζεται από εσωτερικό χάος και να παραμελεί (συνειδητά ή μη) τις υποχρεώσεις του. Έχει ισχυρή διαίσθηση, πλούσια φαντασία και υπέροχες εμπνεύσεις. Είναι βαθιά καλλιτεχνικό και έχει μεταφυσικές ανησυχίες. Τον εν λόγω άνθρωπο τον βολεύει να «δραπετεύει» από την πραγματικότητα και να ζει στον κόσμο του, αλλά με αυτή τη στάση ζωής αισθάνεται μονίμως «ξένο σώμα» σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής του ζωής και τελικά φρενάρει την ίδια τη διαδικασία της προσωπικής του «ωρίμανσης». Θα πρέπει, επομένως, να εστιάζει κατά καιρούς και στην πρακτική διάσταση της ζωής, να είναι ρεαλιστής και να διοχετεύει τις εμπνεύσεις του στην εργασία του και στα διάφορα καθημερινά του προβλήματα, προκειμένου να βρει τις πολυπόθητες λύσεις που τόσο χρειάζεται. Έτσι, θα πάψει να αισθάνεται αποκομμένος και να βιώνει την αίσθηση ότι δεν ανήκει εδώ και ότι θα έπρεπε να έχει γεννηθεί σε άλλη εποχή. Συν τοις άλλοις, θα ξεπεράσει τα διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας από τα οποία κατά καιρούς υποφέρει, θα μπορέσει να ανακαλύψει εις βάθος τον εαυτό του, θα βρει τη «χρυσή τομή» μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας και θα αξιοποιήσει την πανίσχυρη διαίσθησή του σε πρακτικό επίπεδο.

http://astropedia.gr

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι το βράδυ δημιουργεί ευνοϊκές όψεις με τον Ήλιο και τον Χείρωνα. Όσο και αν αρχικά κάτι φαίνεται δύσκολο ή ακατόρθωτο, υπάρχει η εύνοια να βρούμε την λύση αρκεί να δούμε με τα μάτια της καρδιάς και να ακούσουμε τα αληθινά συναισθήματα που φωνάζουν από τα βάθη της Ψυχής μας. . .

Κριός

Μια κατάσταση στην ιδιωτική σου ζωή ή το σπίτι σου που σε απασχολεί, σήμερα μπορείς να βρεις την λύση. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που σου δημιουργεί αγωνία και να το δεις από μια άλλη ματιά, να εμβαθύνεις και να σκεφτείς δημιουργικούς τρόπους για την επίλυση του. Έλα σε επαφή με αυτό που σε φοβίζει, θα δεις πως δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο φαινόταν εξαρχής. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να περάσεις τα μηνύματα σου βρίσκοντας ανταπόκριση. Η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλή και αληθινή. Να αφουγκραστείς την στιγμή, τα συναισθήματα που νιώθεις και να εκφράσεις την αγάπη σου, την συμπάθεια, την καλή σου πρόθεση. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην διαδρομή σου αν έχεις αυτά τα εφόδια μαζί σου. . .

Δίδυμοι

Σήμερα η συναισθηματική ασφάλεια έρχεται μέσα από την αγκαλιά και την κατανόηση. Είναι κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και ότι έχει αξία για σένα. Οποιαδήποτε δέσμευση έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου καλείσαι να την εξελίξεις ανεξάρτητα προς ποία κατεύθυνση θα το κάνεις. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να εστιάσεις σε μια επιθυμία σου. Έχεις την απαραίτητη δυναμική και μπορείς να γίνεις κατανοητός/ή. Σου δίνεται η ευκαιρία να συναισθανθείς, να συμπονέσεις και να βοηθήσεις όσους το έχουν ανάγκη. Η προσφορά σου είναι πολύτιμη και η αυτό-έκφραση σου σήμερα με αυτόν τον τρόπο εκδήλωσης είναι το πολυτιμότερο αγαθό. . .

Λέων

Μπορεί να αισθανθείς πως τα όρια σήμερα μεταξύ συναισθημάτων και εξωτερικού κόσμου είναι αόρατα και είναι αλήθεια. Μόνο η ανιδιοτελή προσφορά μπορεί να σε γεμίσει χαρά και να νιώσεις δημιουργικός/ή. Με αυτόν τον τρόπο όσο και αν σου φανεί περίεργο μπορείς να επιταχύνεις ξανά στην ζωή σου, να ονειρευτείς, να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. . .

Παρθένος

Η κοινωνική σου ζωή και οι ομάδες ανθρώπων σήμερα μπορούν να λειτουργήσουν περισσότερο ευνοϊκά στην ψυχοσύνθεση σου από ότι φαντάζεσαι. Κοινωνικές γνωριμίες, οργανώσεις, δραστηριότητες που μπορούν να κινητοποιήσουν το έμφυτο ταλέντο σου,της προσφοράς, σήμερα είναι αποδεκτό και πολύ ευεργετικό με κέντρο όχι μόνο τους άλλους αλλά και με κέντρο εσένα. . .

Ζυγός

Σήμερα χρειάζεται να ανασκουμπωθείς και να βάλεις τα δυνατά σου σε ένα επαγγελματικό θέμα. Τα βήματα προς την οδό της επιτυχίας γίνονται μέσα από σκληρή δουλειά αλλά το σημαντικότερο σήμερα είναι το ψυχικό σθένος που έχεις. Η εξέλιξη σου δεν αφορά μόνο το κοινωνικό σου προφίλ αλλά την κατεύθυνση ζωής σε ένα άλλο επίπεδο και την χαρά που παίρνεις μέσα από τα επιτεύγματα σου. Η ψυχική σου υγεία έχει τον πρώτο λόγο και σήμερα καλείσαι να εστιάσεις εκεί. . .

Σκορπιός

Θέλεις πολύ να κατανοήσεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου αυτή την στιγμή. Αλλά η πανοραμική εικόνα γίνεται κατανοητή όταν βάζεις το χέρι στην καρδιά και κοιτάς τον κόσμο μέσα από αυτήν. Όταν φιλτράρεις το κάθε τι που κινητοποιείται μέσα από τα συναισθήματα σου τότε μπορείς να προχωρήσεις την διαδρομή προς την εσωτερική πληρότητα. Όταν προσθέτεις την φιλοσοφική υπόσταση σε έναν στόχο, τότε μόνο μπορεί πραγματικά να σε γοητεύσει. Και αυτό είναι που πραγματικά ζητάς. . .

Τοξότης

Η ανάγκη σου να κατανοήσεις τις υπόγειες συναισθηματικές καταστάσεις και να εξερευνήσεις περαιτέρω αυτά που νιώθεις είναι έντονη. Σήμερα έχεις την εύνοια να έρθεις σε επαφή με φόβους και οτιδήποτε σε πονάει με σκοπό να συμφιλιωθείς μαζί του. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ζήσεις περισσότερο υγιείς σχέσεις και να συνδεθείς μαζί τους παίρνοντας χαρά. . .

Αιγόκερως

Οι προσωπικές σου συνεργασίες σήμερα μπορούν να σε θρέψουν και να σου δώσουν την συναισθηματική τροφή που ζητάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις με κέντρο εσένα είναι να είσαι ανοιχτός/ή, με κατανόηση και να αφήσεις την καλή σου πλευρά να ξεδιπλωθεί, δείχνοντας συμπόνια εκεί που χρειάζεται. . .

Υδροχόος

Η καθημερινή ρουτίνα και εργασία φαίνεται να είναι ανακουφιστική για σένα. Σήμερα μπορείς να δώσεις και να λάβεις συναισθηματική τροφή γεμίζοντας όμορφα τον χρόνο σου και τις συνήθειες σου. Συνδέσου με την έμφυτη ικανότητα σου να συμπάσχεις και να συναισθάνεσαι εκείνον που έχει ανάγκη και άφησε τους προσωπικούς στόχους για σήμερα λίγο στην άκρη. . .

Ιχθύες

Σήμερα καλό θα ήταν να φροντίσεις τον εαυτό σου, να ξεκουραστείς και να ανατροφοδοτηθείς με κάποιον τρόπο. Φρόντισε να φορτίσεις τον ψυχικό σου κόσμο με όμορφα συναισθήματα και ασχολήσου με οτιδήποτε μπορεί να γίνει πηγή άνεσης για σένα. Η μέρα μπορεί να σε πάει αρκετά βαθιά αλλά έχει μια γλυκιά απόχρωση που δεν θα σε κουράσει. 

https://astroguide.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή