Το νέο έτος έρχεται και μαζί του και οι καινούριες ζωδιακές προβλέψεις για το 2017!

Σύμφωνα με την έμπειρη αστρολογική ομάδα του astra4u.gr, το νέο έτος θα φέρει μεγάλη επιτυχία τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στην καριέρα σου. Μπορείς να περιμένεις στιγμές χαράς, αλλά και πολλές ανατροπές και προκλήσεις, που πολύ πιθανόν να εμφανιστούν στο δρόμο σου. Αλλά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα γιατί με τις ζωδιακές προβλέψεις του astra4u.gr, θα είσαι προετοιμασμένος/η για όλα!
Οι ζωδιακές προβλέψεις του astra4u.gr προετοιμάζονται για σένα με βάση τους παραδοσιακούς κανόνες που χρησιμοποιούνταν από τους αρχαίους Έλληνες αστρολόγους από το 200 π.Χ.!

Εάν θέλεις να σου πάει καλά το έτος 2017, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να παρακολουθείς προσεκτικά όχι μόνο το astra4u.gr, αλλά και το τι συμβαίνει γύρω σου. Δε πρέπει από απροσεξία να χάσεις κάποιο μοναδικό συμβάν. Μην περιμένεις ότι τα θετικά πράγματα θα σου έρθουν ουρανοκατέβατα. Πρέπει να τολμάς και να πηγαίνεις να συναντήσεις την τύχη σου!

Όσον αφορά τον τομέα των σχέσεων, τα ζώδια του 2017 δείχνουν να έχουν θετική ενέργεια, ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του 2017. Τα άστρα θα βοηθήσουν τόσο τις μακροχρόνιες σχέσεις όσο και αυτούς που ακόμα ψάχνουν το ταίρι τους. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσεις τον ένα και μοναδικό θα παρουσιαστεί προς το τέλος της άνοιξης και τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτή τη χρονιά δεν ευνοεί το να βιάζεται κανείς και να πιέζει καταστάσεις. Αντιθέτως, τα ζώδια συστήνουν αναμονή με υπομονή μέχρι να βρεις τον προορισμό σου.

Στην καριέρα σου, τα ζώδια υπόσχονται πρόοδο και προσωπική εξέλιξη. Τίποτα όμως στη ζωή δεν είναι δωρεάν, οπότε ιδίως το έτος 2017 δε θα έπρεπε να φοβάσαι να ρισκάρεις. Μόλις ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και καθορίσεις με ακρίβεια τους στόχους σου, θα ξέρεις ακριβώς πότε θα έρθει η σωστή στιγμή για να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Τα ζώδια υπόσχονται ακόμα και πρόοδο στην καριέρα των πιο επιμελών εργαζόμενων.

Κριός Ζώδια 2017

Οι φιλόδοξοι και μερικές φορές πεισματάρηδες άνθρωποι που είναι γεννημένοι κάτω από αυτόν τον αστερισμό που κυβερνάται από τον Άρη πρέπει να αναμένουν μεγάλη, ανεκτίμητη εμπειρία, η οποία θα αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας τους. Χάρη στη φύση σου, θα μπορείς να “εκμεταλλευτείς” τα προβλήματά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι προβλέψεις για το ζώδιό σου το 2017 είναι κατακλυσμικά θετικές. Στις προσωπικές σχέσεις, τα Ζώδια αυτής της χρονιάς δείχνουν αρμονία και αγάπη. Τα άστρα βρίσκονται σε συγκεκριμένη, σαφή θέση.

Στην αρχή της χρονιάς, δεν θα έχεις προβλήματα στη δουλειά. Ο Κριός είναι τίμιος και σκληρά εργαζόμενος, οπότε θα διαπρέψει σε κάθε είδος δουλειάς, χάρη στον τρόπο που προσεγγίζει τα πράγματα και στην αφοσίωσή του. Είναι προφανές, ότι οι ανώτεροι (στον εργασιακό χώρο) πάντα θα εκτιμούν αυτές τις ιδιότητες. Μην προσπαθήσεις να καταχραστείς αυτό το γεγονός και να εξυψώσεις τον εαυτό σου ανάμεσα σε όλους τους άλλους. Θα πρέπει να μπορείς να λειτουργείς καλά στην ομάδα και να βοηθάς τον αδύναμο. Θα δεις ότι αυτή η καλοσύνη θα σου επιστραφεί αργότερα, το Μάρτιο.

Την άνοιξη του 2017, ιδίως το Μάιο, η κατάσταση θα είναι πυρετώδης. Θα πρέπει να αφιερώνσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά, από ότι ίσως θα σου άρεσε. Θυμήσου ότι αυτή η κατάσταση είναι μόνο προσωρινή. Μπορείς να φτάσεις στα όρια των δυνάμεών σου, αλλά μετά από τέτοιες εμπειρίες θα βγεις πολύ πιο δυνατός ή δυνατή.

Ο σύντροφος ή η σύντροφός σου μάλλον θα ανησυχήσει. Θα πρέπει να παραδεχτείς ότι τελευταία νιώθεις λίγο στρεσαρισμένος ή στρεσαρισμένη, ιδίως στη δουλειά. Μάθε πώς να χαλαρώνεις. Αυτό που θα χρειαστείς το καλοκαίρι είναι ενεργητική χαλάρωση για δύο. Οι Κριοί που δεν είναι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν ιδανικό σύντροφο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σύμφωνα με τις ζωδιακές προβλέψεις. Αυτοί που είναι σε σχέση θα απολαύσουν ξανά την αρμονία, μετά από μικρές διαφωνίες.

Το φθινόπωρο του 2017 θα φέρει κερδοφόρες επιτυχίες στον Κριό. Θα δεχτείς μια ελκυστική προσφορά για εργασία. Αυτό θα σημαίνει, φυσικά, και κάποιες θυσίες. Δε θα πρέπει να προσπαθήσεις να τα λύσεις όλα μόνος σου ή μόνη σου και αυτό το δίλημμα θα είναι μια πρόκληση. Πάρε συμβουλές από κάποιον. Μαζί θα βρείτε όντως την κατάλληλη λύση. Το Σεπτέμβριο τα άστρα θα βρίσκονται σε σταθερή τροχιά. Απλά πρόσεχε με την υγεία σου, δεν θα πρέπει να υποτιμάς τις προληπτικές εξετάσεις.

Στο τέλος αυτού του χρόνου θα ανακαλύψεις μια καινούρια ενέργεια στις σχέσεις σου. Μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο χρόνο αφιερωμένο στην οικογένειά σου. Τα γεγονότα αυτής χρονιάς θα σας έχουν φέρει πιο κοντά, και όλα θα είναι πλέον μια χαρά. Θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Δοκίμασε ένα καινούριο σπορ, αντάμειψε τον εαυτό σου με κάτι ωραίο. Τέλος, θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα απολαμβάνεις τις γνωριμίες και τα ραντεβού με νέους ανθρώπους.

Ταύρος Ζώδια 2017

Τα Ζώδια του 2017 για τον Ταύρο συστήνουν ότι δε θα πρέπει να στρεσάρει πάρα πολύ τον εαυτό του εξαιτίας της δουλειάς αυτή τη χρονιά. Η σειρά των Ταύρων θα έρθει το δεύτερο μισό της χρονιάς. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον αστερισμό, που κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη, είναι συχνά υπεύθυνοι και αξιόπιστοι. Μη φοβηθείς να εκμεταλλευτείς αυτές τις θετικές ιδιότητες. Ιδίως όσον αφορά στις ανθρώπινες σχέσεις, θα έχεις μεγάλη επιτυχία αυτή τη χρονιά εξαιτίας της ευνοϊκής θέσης των πλανητών.

Μικρά εμπόδια θα μπουν στο δρόμο του Ταύρου αμέσως από τις αρχές του 2017. Η καριέρα σου θα τελματώσει κι εσύ θα μπεις σε σκέψεις για το αν πρέπει να κάνεις κάτι. Μέχρι να βρεις απάντηση σε αυτό το δίλημμα, μπορεί να φαίνεσαι δυσπρόσιτος ή δυσπρόσιτη και κλεισμένος ή κλεισμένη στον εαυτό σου. Δε θα έπρεπε, ωστόσο, να σπρώξεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους μακριά σου. Σύμφωνα με τα ζώδια, θα πρέπει να συγκεντρωθείς περισσότερο στις σχέσεις και στην προσωπική σου εξέλιξη αυτό το διάστημα, ενώ όσον αφορά στην καριέρα σου θα πρέπει να “κάτσεις στον πάγκο” και να περιμένεις. Δεν έχουν άδικο όσοι λένε, ότι “όποιος δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει και λάθη”. Επίσης, έχε το νου σου για απατεώνες, που μπορεί να εμφανιστούν στο περιβάλλον σου. Κακοί άνθρωποι μπορεί να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την ανησυχία σου.

Τα μέσα της χρονιάς θα φέρουν μικρά προβλήματα στην οικογένεια όσων έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον αστερισμό. Θα έχεις περάσει τους προηγούμενους μήνες πολύ ενεργητικά, αλλά δεν θα έχεις άλλο τόση ενέργεια και χρόνο για να δίνεις σημασία σε μικρότητες. Μερικά άτομα στο σπίτι μπορεί να προσβληθούν από μια τέτοια συμπεριφορά. Μπορείς να αποφύγεις διαφωνίες τον Ιούλιο μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο. Ο Ταύρος μπορεί να προσμένει σε μια συμφιλίωση, που θα είναι πολύ γλυκιά.

Ο Ταύρος θα ακμάσει κυρίως το φθινόπωρο του 2017. Αυτήν την περίοδο τα άστρα θα είναι σε μια σταθερή θέση, με αποτέλεσμα να βιώσεις την επιτυχία σε όλους τους τομείς. Οι σχέσεις, ιδίως οι μακροχρόνιες, θα είναι πολύ έντονες, ιδίως εάν κάποια μικρά προβλήματα είχαν προκύψει στο παρελθόν. Για τους μη δεσμευμένους, θα είναι πολύ εύκολο να έρθουν σε επαφή με πιθανούς συντρόφους και θα είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν ακόμα και το άλλο τους μισό. Σε κάθε περίπτωση, είναι αναπόφευκτο ότι θα ερωτευτούν. Όσον αφορά στην καριέρα σου, σύμφωνα με τις ζωδιακές προβλέψεις, επιτέλους θα επιβραβευθείς. Θα είσαι πολύ υγιής. Όλες οι ασθένειες θα σε αποφεύγουν.

Στα τέλη του 2017 θα επικεντρωθείς ξανά στην καριέρα σου, ενώ οι πιο επιμελείς πρέπει να προσμένουν σε ανταμοιβές στον εργασιακό χώρο. Οι σχέσεις των Ταύρων στο χώρο εργασίας θα είναι πολύ φιλικές, οπότε μπορείς να αναμένεις με χαρά τις επερχόμενες διακοπές σου. Μην ξεχνάς να χαλαρώνεις και, για παράδειγμα, να απολαύσεις ενεργητικές χειμερινές διακοπές που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου.

Δίδυμος Ζώδια 2017

Τα άστρα δείχνουν ότι τα Ζώδια του 2017 θα είναι πολύ θετικά για τον Δίδυμο, ιδίως το δεύτερο μισό της χρονιάς. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον αστερισμό, που κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή, είναι συχνά άτομα που στηρίζονται στο πνεύμα και είναι ευαίσθητα. Ιδίως σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, θα έχουν επιτυχίες αυτή τη χρονιά, ενώ στην καριέρα τους θα επέλθει άνοδος τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, ακόμα και αρνητικές εμπειρίες στη ζωή είναι καίριες και σημαντικές. Σε κάνουν πιο δυνατό ή δυνατή και σε βοηθούν να βρεις εσωτερική γαλήνη.

Στις αρχές του 2017 θα παρουσιαστούν εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας και των σχέσεων, σύμφωνα με τα ζώδια. Εσύ θα είσαι η αιτία αρμονίας ανάμεσα στους πιο κοντινούς σου φίλους. Μικρές διαφωνίες θα αποτραπούν αμέσως μόλις ξεκινήσουν. Ένας συμβιβασμός μπορεί να λύσει τα πάντα με επιτυχία. Χρησιμοποίησε αυτές τις δεξότητες στη δουλειά, βοήθησε όσους έχουν ανάγκη. Αυτή η καλοσύνη σίγουρα θα επιβραβευτεί.

Παρά τη σκληρή σου δουλειά και τις συνεχείς σου προσπάθειες, μπορεί να βρεθείς σε μια αμήχανη κατάσταση στη δουλειά, εάν προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τη θέση σου προς όφελός σου. Τα Ζώδια σε συμβουλεύουν να κρατήσεις καλύτερα τη δουλειά σου στο παρασκήνιο την άνοιξη του 2017. Θα έρθει και η δική σου ώρα σε αυτόν τον τομέα. Εάν μπλεχτείς σε μια διαφωνία, θα είναι πολύ σημαντικό να είσαι ήρεμος ή ήρεμη και να ελέγξεις τα νεύρα σου. Στο αποκορύφωμα του καυγά, θα μπορούσες να πει λόγια, που θα τα μετάνιωνες αργότερα. Δώσε περισσότερη προσοχή στις σχέσεις, καθώς σε αυτόν τον τομέα θα βιώσεις την αρμονία.

Ο Δίδυμος θα περάσει μια καλή περίοδο, ιδίως στην καριέρα του, όπου επιτέλους θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του. Η θετική διάθεση θα μεταφερθεί επίσης και στην προσωπική του ζωή. Χάρη σε αυτό το καλό συναίσθημα, θα είναι πολύ εύκολο για σένα να έρθεις σε επαφή με αγνώστους. Πολλές καινούριες εμπειρίες σε περιμένουν. Εάν δεν είχες μέχρι τώρα την τύχη να γνωρίσεις τον σωστό άνθρωπο, θα πρέπει να έχεις το νου σου αυτήν την περίοδο. Τον Αύγουστο τα άστρα θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή θέση και θα ευνοούν την αγάπη, σύμφωνα με τα ζώδια.

Προς το τέλος του 2017 ένα αναπάντεχο συμβάν θα σου προσφέρει κερδοφόρες ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να σκεφτείς, εάν αξίζουν το ρίσκο. Μην προσπαθήσεις να βρεις απάντηση σε αυτό το δίλημμα μόνος ή μόνη σου. Ένας κοντινός φίλος σου θα χαρεί να σε συμβουλεύσει. Μπορείς να αναμένεις μια θετική αλλαγή στην καριέρα σου. Η ανταμοιβή είναι σχεδόν σίγουρη. Ο Δίδυμος, ωστόσο, θα πρέπει να προσέξει να μην παραμελήσει τον ή την σύντροφό του εξαιτίας της δουλειάς. Θα μάθεις να οργανώνεις τον ελεύθερό σου χρόνο καλύτερα.

Καρκίνος Ζώδια 2017

Υπό την κυριαρχία του φυσικού δορυφόρου της Γης – αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τη Σελήνη – ο Καρκίνος συχνά βασίζεται στο συναίσθημα και είναι εμπαθής. Τα άστρα, ωστόσο, λένε ότι οι ζωδιακές προβλέψεις για τον Καρκίνο το 2017 δεν θα είναι καθόλου εύκολες, ιδίως προς το τέλος της χρονιάς. Παρ’ όλα αυτά, μπορείς να υπολογίζεις σε θετική ενέργεια στις σχέσεις σου. Όσον αφορά στην καριέρα σου, προετοιμάσου για παθητικότητα παρά για μεγάλα ρίσκα. Αυτή την περίοδο θα υπάρξει πρόοδος, όσον αφορά στην προσωπικότητά σου. Άλλωστε, όλοι μπορούν να εξακολουθούν να ωριμάζουν.

Με το που θα ξεκινήσει το 2017, δε θα είσαι αδρανής. Στη δουλειά θα προσπαθήσεις πραγματικά, εκεί που άλλοι θα κοιμούνται και δε θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Εάν διατηρήσεις έναν τόσο έντονο ρυθμό δουλειάς, μπορείς να προσμένεις σε ανταμοιβές στον τομέα της εργασίας. Από την άλλη, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να παίρνεις δουλειά για το σπίτι. Θα πρέπει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου. Επίσης, χρειάζεσαι λίγο χρόνο για χαλάρωση.

Με τον ερχομό της άνοιξης, ο Καρκίνος μπορεί να αναμένει μια θετική ενέργεια στις σχέσεις του. Θα περιβάλλεσαι από ευγενικούς και χαρούμενους ανθρώπους. Αλλά μην προσπαθήσεις να ζεις μέσα σε μια φυσαλίδα τελειότητας και να ξεχνάς τον έξω κόσμο. Θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου διάπλατα ανοιχτά, ιδίως αν δεν είσαι σε σχέση και αναζητάς τη συντροφιά του αντίθετου φύλου. Αυτήν την περίοδο θα έρθει και η μεγαλύτερη ευκαιρία για να βιώσεις ένα ρομάντσο. Και, ποιος ξέρει, ίσως αυτή τη φορά το φλερτ να γίνει σχέση. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να βγαίνεις έξω στην κοινωνία και να διασκεδάζεις.

Το καλοκαίρι του 2017, οι Καρκίνοι που είναι σε σχέση θα πρέπει να αναμένουν την αποκατάσταση της αρμονίας και της ευημερίας. Μετά από τις διακοπές για ζευγάρια που θα κάνεις, θα νιώθεις όμορφα και χαλαρά και θα είσαι έτοιμος ή έτοιμη για πιο απαιτητικούς επικείμενους μήνες στη δουλειά σου. Το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα Ζώδια, θα έχεις μια τελευταία εύκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου. Μη χάσεις την ευκαιρία σου και αν υπάρχει μια επικερδής προσφορά, άρπαξέ την γερά. Σύμφωνα με τα ζώδια, αυτή θα είναι μια καλή περίοδος για να δοκιμάσεις την τύχη σου.

Προς το τέλος της χρονιάς, τα ζώδια δείχνουν ότι ο Καρκίνος θα μπει σε μπελάδες στη δουλειά. Αυτήν την περίοδο, δε θα πρέπει να βασιστείς σε βοήθεια ερχόμενη από έξω. Πολύ πιθανό να χρειαστεί να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό μόνος ή μόνη σου. Αυτή η εμπειρία μπορεί να σε κλονίσει, αλλά τελικά θα βελτιωθείς σε μεγάλο βαθμό και θα τα θυμάσαι όλα με καλό τρόπο. Επιπλέον, χάρη στην επιμέλειά σου, θα είσαι σε θέση να γυρίσεις τα πράγματα υπέρ σου, οπότε και η δίκαιη ανταμοιβή σου θα είναι σίγουρη.

Λέων Ζώδια 2017

Σύμφωνα με τα άστρα, το πρώτο μισό του 2017, τα Ζώδια επιφυλάσσουν στο Λέοντα προβλέψεις επικεντρωμένες κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Ωστόσο, μπορείς να αναμένεις επιτυχία και στην καριέρα σου. Το φθινόπωρο θα εμφανιστεί μια πολύ ευνοϊκή προσφορά. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον δυναμικό και αυταρχικό αστερισμό, που κυβερνάται από τον Ήλιο, θα πρέπει να ξεπεράσουν μερικές δυσκολίες, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Η εμπειρία που θα μαζέψεις αυτή τη χρονιά θα σε εμπλουτίσει σε μεγάλο βαθμό. Η προσωπικότητά σου θα είναι πιο ισορροπημένη. Θα μπορέσεις να ανακτήσεις την εσωτερική σου γαλήνη.

Τα Ζώδια λένε ότι θα είναι δύσκολο να πάρεις αυτό που θέλεις στη δουλειά, στις αρχές της χρονιάς. Μην τρέφεις ψεύτικες ελπίδες, να είσαι ρεαλιστής ή ρεαλίστρια. Ξέρεις πολύ καλά, ότι θα είναι καλύτερο να εστιάσεις την ενέργειά σου σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Μην καταθλίβεσαι. Χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να εξελιχθείς στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Βγες έξω και ξεκαθάρισε τις παλιές σου γνωριμίες. Το Μάρτιο του 2017 θα έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Τα άστρα θα είναι υπέρ σου.

Την άνοιξη ο Λέων μπορεί ξεκάθαρα να απολαύσει την αρμονία στις σχέσεις του – μπορεί να πρόκειτα για έναν καινούριο έρωτα ή για την αλληλεπίδρασή του με τον ή την σύντροφό του σε μια σχέση. Όλα θα εξελιχθούν βάσει σχεδίου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την ήσυχη και σταθερή περίοδο για να απαντήσεις σε ερωτήσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Δώσε επίσης χρόνο χρόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσει με ενεργητικό τρόπο.

Στα μέσα της χρονιάς τα ζώδια σου συστήνουν να είσαι προσεκτικός ή προσεκτική. Ο Λέων δε θα πρέπει να χάσει σημαντικά γεγονότα, εξαιτίας μιας καινούριας σχέσης. Είναι σημαντικό να σταθείς ακίνητος, με τα πόδια σου στέρεα στο έδαφος. Αλλιώς, μπορεί να χάσεις μια επικερδή προσφορά εργασίας, που δεν πρόκειται να σου ξαναγίνει.

Μην προσπαθήσεις να πιέσεις πολύ τα πράγματα, αλλά προσπάθησε σε συμφιλιωθείς με το γεγονός, ότι δε μπορείς να έχεις συνεχώς πλήρη έλεγχο των πάντων. Όταν το συνειδητοποιήσεις αυτό, θα αισθανθείς πολύ καλύτερα και δε θα χρειάζεται να ζεις πια με τόσο άγχος. Πρόσεξε πολύ την υγεία σου επίσης και μην υποτιμήσεις ένα κοινό κρυολόγημα.

Με τον ερχομό του φθινοπώρου και του χειμώνα, ο Λέων δε θα έχει πολύ χρόνο για να χαλαρώσει. Αφού ξεπεράσεις μια κρίση σε μια σχέση σου, θα αναγκαστείς να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου. Στη δουλειά σου θα μαζευτούν πολλές εκκρεμότητες τον Οκτώβριο του 2017, σύμφωνα με τα ζώδια, και θα πρέπει να φέρεις τα πράγματα στα ίσα. Χάρη στην αγωνιστική φύση σου, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Το σημαντικό είναι να μην τα παρατάς και να προσπαθείς πάντα να διατηρείς τα κίνητρα που ενεργοποιούν όχι μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτήν την περίοδο μπορείς επίσης να προσμένεις σε μια πρόοδο στην καριέρα σου που την αξίζεις πραγματικά. Επιτέλους, θα δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Απλά έλα να συναντήσεις την τύχη σου.

Παρθένος Ζώδια 2017

Υπό την κυριαρχία του Ερμή, οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτόν τον αστερισμό είναι σκληρά εργαζόμενοι και βασίζονται στα διανοητικά τους προσόντα. Οι ζωδιακές προβλέψεις για τον Παρθένο το έτος 2017 είναι θετικές, ιδίως αυτές που αφορούν στα μέσα της χρονιάς. Η χρονιά θα αρχίσει με πυρετώδεις ρυθμούς στη δουλειά, αλλά θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσεις και σημαντικά γεγονότα στον τομέα των σχέσεων. Τέλος, αφού ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια, σε περιμένει μια σταθερή περίοδος γεμάτη θετικές αλλαγές. Θα έχεις επιτέλους χρόνο για να σκεφτείς.

Σύμφωνα με τα Ζώδια, ένα πρόβλημα θα προκύψει στον εργασιακό σου χώρο νωρίς στις αρχές της χρονιάς. Μπορεί να αντικατασταθεί κάποιος ανώτερός σου στη δουλειά, αλλά επίσης θα συμβεί μια κρίση που θα σχετίζεται με χρήματα. Για σένα αυτό προφανώς σημαίνει πολλή και σκληρή δουλειά, ενώ θα πρέπει να περιμένεις, ότι θα αφιερώσεις ένα κομμάτι από τον ελεύθερό σου χρόνο στη δουλειά. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος ή αντιμέτωπη με την αμφιβολία του ή της συντρόφου σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τουλάχιστον ένα απόγευμα την εβδομάδα για τον ή την σύντροφό σου και θα δεις ότι τα προβλήματα θα εξαφανιστούν.

Ο Παρθένος θα έρθει αντιμέτωπος με αγχώδεις καταστάσεις στη δουλειά και κατά το υπόλοιπο πρώτο μισό του 2017. Θα είναι απαραίτητο να λύσεις οξέα προβλήματα, τα οποία δε θα μπορείς να αγνοήσεις. Η οικογένεια σου, φυσικά, θα σε στηρίξει. Μετά από τη σκληρή δουλειά, εξαιτίας της οποίας μπορεί ακόμα και να χρειαστεί να αναβάλεις τις διακοπές σου, τα ζώδια δείχνουν ότι θα έρθει επιτέλους η επιτυχία. Μπορείς να υπολογίζεις ακόμα και σε ανέλιξη στην καριέρα σου.

Στο τέλος του καλοκαιριού και το φθινόπωρο του 2017 θα έρθει μια περίοδος χαλάρωσης, τόσο στην εργασία όσο και στις σχέσεις σου. Τα άστρα θα βρίσκονται στη σωστή θέση, οπότε τίποτε δε θα μπορεί να εμποδίσει τους Παρθένους από το να απολαύσουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Στη δουλειά, τα πράγματα θα ηρεμήσουν μετά από τις πρότερες δυσκολίες και, επιτέλους, θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο θα μπορείς να περάσεις στη φύση με τους αγαπημένους σου ή ακόμη και με έναν παλιό φίλο για ένα ποτό.

Οι αναποδιές τελικά θα περάσουν. Οι Παρθένοι που δεν είναι σε σχέση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άτομα του αντίθετου φύλου. Σύμφωνα με τα Ζώδια, αυτή την περίοδο θα αυξηθούν οι πιθανότητές σου να βρεις το κατάλληλο ταίρι. Όσοι είναι σε σχέση θα είναι απλά ευτυχισμένοι. Θα βρεις και πάλι την αρμονία, και το σπιτικό σου θα ακμάσει. Μια απροσδόκητη προσφορά στην καριέρα σου θα δημιουργήσει συναρπαστικές προοπτικές. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να ζυγίσεις προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά, για να αποφασίσεις, εάν αξίζει το ρίσκο. Να δώσεις προσοχή επίσης σε θέματα πρόληψης, όσον αφορά στην υγεία σου.

Ζυγός Ζώδια 2017

Δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτή η χρονιά θα είναι για σένα σα να κάνεις γύρους σε ένα καρουζέλ. Ο πλανήτης σου, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση και ως εκ τούτου τα Ζώδια του 2017 προβλέπουν για τον Ζυγό μια πολυάσχολη χρονιά. Αλλά μη στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρεις μια χαρά και μετά από μια τέτοια εμπειρία θα γίνεις πιο δυνατός ή δυνατή και θα είσαι έτοιμος ή έτοιμη για την επόμενη πρόκληση. Χάρη στη λεπτή και δημιουργική φύση σου, θα μπορέσεις να σκεφτείς φρέσκες ιδέες για την καριέρα σου και να γευτείς την επιτυχία στην εργασία σου. Στην προσωπική σου ζωή, τα άστρα υπόσχονται θετική ενέργεια, κυρίως από την αρχή της χρονιάς.

Το ξεκίνημα της χρονιάς για του Ζυγούς θα είναι ιδιαίτερα πυρετώδες. Η χαλάρωση κατά την περίοδο του χειμώνα θα μοιάζει με άπιαστο όνειρο. Τα ζώδια προβλέπουν ότι αυτήν την περίοδο θα είσαι σε θέση να βιώσεις αρμονία αλλά επίσης και μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις σου, ανάλογα με το αν έχεις ήδη σχέση ή ψάχνεις για το κατάλληλο ταίρι. Μη φοβηθείς να βγεις, για να συναντήσεις την τύχη σου έξω στην κοινωνία. Οι άνθρωποι γύρω σου θα δουν ότι εκπέμπεις θετική ενέργεια. Σε μια καριέρα δεν υπάρχει ανάγκη να εμπλέκεται κανείς σε υπερβολικό βαθμό, γιατί κάτι τέτοιο μόνο προβλήματα θα μπορούσε να προκαλέσει.

Την άνοιξη του 2017 η καριέρα σου θα ανανεωθεί. Οι ανώτεροί σου επιτέλους θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σου. Εάν διατηρήσεις τους ρυθμούς σου, σίγουρα οι στόχοι σου θα είναι σύντομα πραγματοποιήσιμοι. Οι ασθένειες και οι τραυματισμοί θα σε αποφεύγουν. Παρομοίως, θα μπορείς να απολαύσεις ηρεμία και αρμονία στην οικογένειά σου.

Το σημείο καμπής θα επέλθει το καλοκαίρι του 2017. Οι Ζυγοί θα προσπαθήσουν να λύσουν όλα τα προβλήματα μονομιάς, αλλά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μπλεχτούν με όλες τις υποχρεώσεις και τη δουλειά, κάνοντας τη θέση τους δυσκολότερη. Τα ζώδια σού συστήνουν να φτιάξεις μια λίστα με τις προτεραιότητές σου, σύμφωνα με την οποία θα αντιμετωπίσεις το κάθε θέμα ξεχωριστά. Μην αγνοήσεις τη φυσική σου κατάσταση, ξέρεις ότι είναι αλήθεια ότι “νους υγιής, εν σώματι υγιεί”.

Ακόμα και το φθινόπωρο, δε θα ξεκουραστείς. Τα ζώδια του 2017 δείχνουν ότι ο Ζυγός θα πρέπει να αντιμετωπίσει και άλλες δυσκολίες. Κάποιος στο στενό οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως να έχει πρόβλημα. Θα πρέπει να επαναξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου. Η οικογένεια θα πρέπει να είναι ενωμένη, ιδίως στις δύσκολες στιγμές. Στην εργασία θα πρέπει πιθανώς να αντιμετωπίσεις τη δουλειά που έχει μείνει πίσω, με κόστος τον ελεύθερο χρόνο σου.

Στο τέλος της χρονιάς, όταν τα πράγματα ηρεμήσουν, θα έχεις πολύ χρόνο για να αξιολογήσεις περασμένα γεγονότα. Θα πρέπει να αφιερώσεις ελεύθερο χρόνο και στον ή στην σύντροφό σου, άλλωστε, πριν δε διέθετες το χρόνο που του ή της άξιζε.

Σκορπιός Ζώδια 2017

Τα Ζώδια για το 2017 προετοιμάζουν τον Σκορπιό για μια πολύ ενεργητική χρονιά γεμάτη περιπέτειες και πολύτιμες εμπειρίες. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον αστερισμό, ο οποίος κυβερνάται από τον πλανήτη Πλούτωνα, είναι συχνά διστακτικά, ακόμα και ντροπαλά, αλλά διαπρέπουν χάρη στη δυνατή τους θέληση. Αυτή τη χρονιά μπορείς να υπολογίζεις σε πρόοδο στην εργασία σου, εξέλιξη στην προσωπικότητά σου και σε συγκεκριμένες γνώσεις που θα σε κάνουν πιο ώριμο ή ώριμη και ισορροπημένο ή ισορροπημένη από ποτέ άλλοτε. Όσον αφορά στις σχέσεις, θα είσαι μάλλον παθητικός ή παθητική και σταθερός ή σταθερή σε αυτόν στον τομέα.

Θα μπεις στο 2017 με ανανεωμένη ενέργεια. Αυτήν την περίοδο οι Σκορπιοί θα κάνουν καλύτερα, αν αφοσιωθούν πλήρως στην καριέρα τους. Τίποτα, παρ’ όλα αυτά, δεν θα σου χαριστεί, καθώς θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Η πιο γλυκιά επιβράβευση θα είναι αυτό που θα σε περιμένει μετά. Αυτήν την περίοδο θα διαπρέψεις επίσης σε εργασιακές σχέσεις. Μια φιλική στάση απέναντι στους ανωτέρους σου θα σου επιφέρει το λιγότερο έναν έπαινο. Από την άλλη πλευρά, τα ζώδια σε συμβουλεύουν να μην αφήνεις κανέναν να μένει ατιμώρητος όταν κάνει κάτι πολύ κακό. Οι άλλοι, τότε, μπορεί να νομίσουν, ότι μπορούν πάντα να τη γλιτώνουν.

Με τον ερχομό των ανοιξιάτικων μηνών, όσοι δεν είναι σε σχέση μπορούν να βγουν για “κυνήγι” και να έχουν μεγάλη επιτυχία. Μπορούν να υπολογίζουν σε μια μακριά νύχτα πάθους αλλά και ρομαντισμού. Αυτοί που είναι σε σχέση μπορούν να περιμένουν μια σταθερή περίοδο γεμάτη αρμονία και ευημερία. Αφού πας διακοπές με τη σχέση σου, θα είσαι όμορφα χαλαρωμένος ή χαλαρωμένη και έτοιμος ή έτοιμη για πιο δύσκολη δουλειά. Απλά μείνε συγκεντρωμένος ή συγκεντρωμένη και μην ξεγελιέσαι από πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Εάν δε δώσεις αρκετή προσοχή στη δουλειά σου, μπορεί να προκύψουν προβλήματα, σύμφωνα με τις προβλέψεις για το ζώδιό σου.

Αυτοί οι καλοκαιρινοί μήνες θα φέρουν ένα αναπάντεχο γεγονός. Ένας προδότης μπορεί να εμφανιστεί στο περιβάλλον σου. Κάποιος που μοιάζει με φίλος, αλλά όταν έρθουν τα δύσκολα και έχεις ανάγκη, θα σου γυρίσει την πλάτη. Έτσι θα μάθεις τουλάχιστον να εκτιμάς του πραγματικούς φίλους. Χάρη σε αυτή την εμπειρία, θα έχεις χρόνο για να σταματήσεις λίγο και να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητές σου. Αυτή η διαδικασία θα είναι πολύ εμπλουτιστική και δυναμωτική. Ο Σκορπιός, σύμφωνα με τα ζώδια, θα φαίνεται πολύ ισορροπημένος και σοβαρός, ιδίως τον Σεπτέμβρη του 2017, γεγονός που μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα στην καριέρα του.

Στο τέλος του 2017 ο Σκορπιός μπορεί να αναμένει αρμονία στις σχέσεις του και αν καταφέρει να οργανώσει το χρόνο του με ακρίβεια και να αφιερώσει αρκετή προσπάθεια στη δουλειά του, θα μπορέσει επίσης να υπολογίζει σε επιτυχία στον εργασιακό τομέα, την οποία θα αξίζει. Σχετικά με την υγεία σου, τα άστρα δεν βρίσκονται σε πολύ ευνοϊκή θέση. Να προσέχεις κυρίως τα κρυώματα και τους μικρούς τραυματισμούς.
Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά;

Τοξότης Ζώδια 2017

Τα Ζώδια προβλέπουν κυρίως σταθερότητα για τον Τοξότη το 2017, σύμφωνα με τα άστρα, τόσο όσον αφορά στην καριέρα του όσο και στην επαγγελματική του ζωή. Ο πλανήτης Δίας κυβερνά τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον ζωδιακό αστερισμό, και αυτά θα είναι ικανά να εκμεταλλευτούν πλήρως την ικανότητά τους να παίρνουν αποφάσεις γρήγορα και με αυτοπεποίθηση, ιδίως το πρώτο μισό του χρόνου, καθώς τα άστρα θα είναι σε μια σταθερή και ευνοϊκή θέση – ακόμα και όσον αφορά στις σχέσεις. Το δεύτερο μισό του χρόνου, όμως, μπορείς να περιμένεις ανατροπές.

Ακριβώς στην αρχή του 2017, κάποιος στο περιβάλλον σου θα βρίσκεται σε δυσκολίες, ίσως ένας συνάδελφος, ένας φίλος ή ακόμα και ο ή η σύντροφός σου. Μη διστάσεις να τον ή την βοηθήσεις. Ίσως μόνο λίγα ευγενικά, ενθαρρυντικά λόγια να είναι αρκετά, όπως και να ‘χει, το εν λόγω πρόσωπο δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή σου τη χειρονομία. Στον τομέα της εργασίας θα αναπτύξεις έναν γρήγορο ρυθμό και θα είσαι σε θέση να τον διατηρήσεις. Είσαι έτοιμος ή έτοιμη για την επιτυχία στην εργασία σου.

Τα Ζώδια συμβουλεύουν τον Τοξότη να μη φοβηθεί να θυσιάσει ελεύθερο χρόνο για τη δουλειά του την άνοιξη. Μακροπρόθεσμα αυτό θα είναι σίγουρα μια καλή επένδυση. Μπορείς να κάνεις τις διακοπές σου αργότερα. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάσαι ότι η χαλάρωση είναι απαραίτητη και μην εκθέσεις τον εαυτό σου σε υπερβολικό στρες. Αυτήν την περίοδο θα ακμάσεις και στις σχέσεις – οι μακροχρόνιες θα είναι πολύ σταθερές, ενώ αν δεν είσαι σε σχέση θα έχεις μια καταπληκτική ευκαιρία να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Απλά έχε τα μάτια σου διάπλατα ανοιχτά.

Το δεύτερο μισό της χρονιάς, τα ζώδια προβλέπουν ότι ο Τοξότης θα έχει δυσκολίες στις σχέσεις του. Χάρη στις ασταμάτητες δραστηριότητές σου ή και στην απουσία σου, εξαιτίας του γρήγορου εργασιακού σου ρυθμού, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος ή αντιμέτωπη με την καχυποψία του ή της συντρόφου σου τον Ιούλιο του 2017. Προσπάθησε να λύσεις προβλήματα τέτοιας φύσεως όσο πιο νωρίς γίνεται. Αλλιώς, η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει. Ούτε τα μέλη της οικογένειάς σου δε θα πρέπει να αγνοείς. Ένας καταπληκτικός τρόπος για να ευχαριστήσεις όλους τους αγαπημένους σου είναι, για παράδειγμα, να οργανώσεις ένα πάρτυ στο σπίτι σου.

Το φθινόπωρο οι Τοξότες δε θα μπορέσουν, δυστυχώς, να αποφύγουν δυσκολίες στην καριέρα τους. Όπως φαίνεται, δε θα μπορέσεις να διατηρήσεις αρκετά την προσοχή σου και, τελικά, θα κάνεις κάποιο λάθος. Μετά, άλλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το λάθος σου και δε θα θέλουν να ακούσουν τις εξηγήσεις σου. Μετά από μια περίοδο αποτυχίας, σίγουρα δε θα πρέπει να τα παρατήσεις. Αξιολόγησε περασμένα γεγονότα και μάθε από τα λάθη σου. Ακόμα και οι αρνητικές εμπειρίες είναι πολύτιμες. Τα ζώδια δείχνουν ότι το τέλος του 2017 θα αποτελέσει μια πρόκληση για τους Τοξότες. Τουλάχιστον, όμως, οι διαφωνίες στις σχέσεις θα αντιμετωπιστούν, οπότε θα μπορείς να βασιστείς στον η στην σύντροφό σου και την οικογένειά σου για υποστήριξη.

Αιγόκερως Ζώδια 2017

Τα Ζώδια υπόσχονται στον Αιγόκερω επιτυχίες στην καριέρα του το 2017. Σε ότι, όμως, αφορά στις σχέσεις, οι αποφασιστικοί και φιλόδοξοι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον ζωδιακό αστερισμό, που κυβερνάται από τον Κρόνο, δεν θα έχουν πολλή επιτυχία, ιδίως το δεύτερο μισό του χρόνου. Θα νιώσεις θετική ενέργεια, ιδίως όσον αφορά στην προσωπικότητά σου. Επίσης, θα βιώσεις μεγάλη εξέλιξη και θα βρεις καινούρια εσωτερική γαλήνη. Βρίσκοντας μια καινούρια ισορροπία ωας άτομο, θα τα καταφέρεις καλύτερα από ποτέ.

Σύμφωνα με τα ζώδια, μια πολυάσχολη περίοδος περιμένει τον Αιγόκερω ακριβώς στην αρχή αυτής της χρονιάς. Όσον αφορά στην καριέρα σου, θα διαπρέψεις. Ακόμα και μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων δε θα επιβραδύνεις το ρυθμό σου, οπότε θα μπορέσεις εύκολα να “κερδίσεις” έναντι των συναδέλφων σου. Μπορείς να υπολογίζεις σε πρόοδο στην εργασία σου, μετά την οποία θα έχεις επιτέλους και πάλι περισσότερο ελέυθερο χρόνο.

Οι ανοιξιάτικοι μήνες του 2017 θα φέρουν μια σταθερή περίοδο. Μπορεί να βιώσεις μια κρίση σε μια μακροχρόνια σχέση σου, αλλά αυτό δεν θα είναι δικιολογία για απόμακρη συμπεριφορά. Απλά μίλα ανοιχτά για το πρόβλημα και θα δεις ότι θα λυθεί σύντομα. Σίγουρα δε θα πρέπει να αποφασίσεις να λύσεις το πρόβλημα με τον τρόπο της “σιωπής”. Όταν προσπαθήσετε και οι δυο, σύντομα θα βρείτε τη χαμένη αρμονία.

Τα Ζώδια σου κάνουν έκκληση, ιδίως γύρω στα μέσα του έτους 2017, κι εσύ δε θα πρέπει να αρνηθείς τη βοήθεια. Υπερβολική έκθεση στο στρες μπορεί να καταστρέψει την υγεία σου. Μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο από ότι σου αρέσει στη δουλειά, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να μη φέρνεις τα προβλήματά σου στο σπίτι. Δώσε αρκετή προσοχή στο ή στη σύντροφό σου, αλλιώς προβλήματα μπορεί να ξανακάνουν την εμφάνισή τους. Επιπλέον, ο ή η σύντροφός σου μπορεί να παρερμηνεύσει την αυξημένη συχνότητα της απουσίας σου. Δώσε προσοχή και στην υγεία σου. Οι Αιγόκεροι μπορεί να μη μπορέσουν να αποφύγουν προβλήματα με το στομάχι τους αυτή την περίοδο. Αλλά μην ανησυχείς, αυτά θα είνα μόνο προσωρινά.

Το τελευταίο τριτημόριο του έτους 2017 θα εξελιχθεί υπό τον αστερισμό των σχέσεων. Τα άστρα θα βρουν επιτέλους τη σωστή τους θέση και ιδίως όσοι δεν είναι σε σχέση θα τα παν κατακπληκτιά κατά τη γνωριμία τους με καινούρια άτομα του αντίθετου φύλου. Εκείνοι οι Αιγόκεροι που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις θα απολαύσουν την αρμονία ξανά. Θα ξεχάσεις τα εμπόδια τα οποία είχαν εμφανιστεί στο δρόμο σου και θα απολαύσεις ευχάριστες στιγμές, εάν είσαι δεσμευμένος. Όσον αφορά στην καριέρα σου, τα ζώδια δείχνουν, ότι θα ξαναακμάσεις, ιδίως το Δκεμβριο. Η δουλειά θα εξελιχθεί ομαλά και μηχανικά, χωρίς πολλή προσπάθεια ή σκέψη, κάτι που είναι καλό πριν τα Χριστούγεννα.

Υδροχόος Ζώδια 2017

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον ζωδιακό αστερισμό, που κυβερνάται από τον Ουρανό, μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητα, με έντονα διανοητικά προσόντα. Τα άστρα λένε ότι τα πράγματα για τον Υδροχόο το 2017 δεν θα είναι καθόλου εύκολα, ιδίως στο τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, μπορείς να περιμένεις επιτυχίες στην καριέρα σου. Στις σχέσεις σου, θα υπάρχει σταθερότητα και παθητικότητα, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ιδίως όταν προγραμματίζεις το μέλλον – όλα αυτά κυρίως κατά τα μέσα της χρονιάς.

Εάν δεν αφιερώσεις αρκετή προσοχή στην καριέρα σου στο ξεκίνημα του 2017, αυτό θα σε οδηγήσει μόνο σε προβλήματα, σύμφωνα με τα ζώδια. Επειδή εύκολα αποσπάσαι, μπορεί να χάσεις σπουδαία νέα, αλλαγές ή πληροφορίες και τότε θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Ιδίως το Μάρτιο, μπορείς να βασιστείς στη στήριξη των μελών της οικογένειάς σου.

Η θετική ενέργεια του Υδροχόου μπορεί την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 να εξαπλωθεί και στο περιβάλλον του. Τα ζώδια σε συμβουλεύουν να είσαι προσεκτικός ή προσεκτική. Για τους αδέσμευτους αυτού του ζωδίου θα έρθει αυτήν την περίοδο, σύμφωνα με τα άστρα, η μεγαλύτερη ευκαιρία τους να γνωρίσουν το άλλο τους μισό. Ίσως μετά από πολύ καιρό, θα κοινωνικοποιηθείς και πάλι και θα απολαύσεις την παρουσία του αντίθετου φύλου. Τα άτομα που βρίσκονται σε μια ευτυχισμένη σχέση θα βιώσουν μια πολύ σταθερή και αρμονική περίοδο. Γι’ αυτό αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για μακρόπνοα σχέδια. Μη φοβηθείς να κάνεις το επόμενο βήμα. Θα πρέπει, επίσης, να περνάς αρκετό χρόνο στη δουλειά, ώστε να αποφύγεις άλλα προβλήματα.

Τα Ζώδια λένε ότι ο Υδροχόος θα έχει ένα ήσυχο και σταθερό φθινόπωρο. Η καριέρα σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα διαπρέψεις. Εάν αναπτύξεις έναν έντονο ρυθμό δουλειάς και τον διατηρήσεις, η ανταμοιβή θα είναι εξαιρετική. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα της δουλειάς σου για λίγο. Αναλογίσου προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά, ώστε να αποφασίσεις εάν αυτό αξίζει. Σίγουρα θα αποφασίσεις σωστά. Εάν δεν ξέρεις τι να κάνεις, μη φοβηθείς να ζητήσεις συμβουλές, για παράδειγμα, από τους φίλους σου.

Στο τέλος της χρονιάς, τα πράγματα θα παραμείνουν ήρεμα και έτσι γύρω στα Χριστούγεννα μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου, στον ή στην σύντροφό σου και στον εαυτό σου. Τα πράγματα στις σχέσεις σου θα σταθεροποιηθούν. Οι αδέσμευτοι θα μπορούν να φλερτάρουν ελεύθερα και να απολαύσουν τον ρομαντισμό. Θα αναλογιστείς, επίσης, παλιά γεγονότα. Η προσωπικότητα του Υδροχόου θα γίνει πολύ πιο δυνατή το 2017. Να σκεφτείς την υγεία σου και την πρόληψη. Συχνές αλλαγές της θερμοκρασίας δεν θα κάνουν καλό στο σώμα σου.

Ιχθύς Ζώδια 2017

Άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον ζωδιακό αστερισμό της Γης, που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, συχνά ξεχωρίζουν με την εμπαθή και ευαίσθητη φύση τους. Τα Ζώδια του 2017 προτρέπουν τον Ιχθύ να εκμεταλλευτεί τις ικανότητές του, σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις, αλλά ιδίως σε ό,τι έχει σχέση με την καριέρα του. Πέρυσι τα ζώδια και τα άστρα σε οδήγησαν σε ένα ήσυχο μονοπάτι, αλλά αυτή τη χρονιά θα αντιμετωπίσεις όχι μόνο σημαντικές αλλά και πολλές ανατροπές, ιδίως όταν έρθει το καλοκαίρι. Στο τέλος της χρονιάς τα πράγματα θα ηρεμήσουν και πάλι και ο Ιχθύς θα μπορέσει να απολαύσει άνεση και αρμονία ξανά.

Με το ξεκίνημα του 2017, μπορεί να διαπιστώσεις ότι δεν απολαμβάνεις τη δουλειά σου όπως παλιά. Τα ζώδια προβλέπουν ότι θα έχεις μια ευκαιρία να την αλλάξεις. Ωστόσο, αναλογίσου εάν μια τέτοια αλλαγή θα άξιζε το ρίσκο. Τα άστρα δεν είναι πολύ σταθερά αυτήν την περίοδο. Καλύτερα να περιμένεις μέχρι την άνοιξη.

Στις μακροχρόνιες σχέσεις ο Ιχθύς θα απολαύσει και πάλι την αρμονία μετά από μια μικρή κρίση, που θα οφείλεται στο ότι θα παραμελήσει τον ή την σύντροφό του. Όσοι είναι μόνοι θα “ζωντανέψουν”, ιδίως τον Ιούνιο, όταν θα τολμήσουν να βγουν με παρέα και να αναζητήσουν το άλλο τους μισό. Εκείνη τη στιγμή θα ξεκινήσει μια παραγωγική περίοδος, γι’ αυτό κράτα τα μάτια σου διάπλατα ανοιχτά και μην χάσεις αυτήν την μοναδική ευκαιρία.

Ιδίως μετά το πρώτο μισό του 2017, θα είναι δύσκολο για τον Ιχθύ να επιτύχει στην εύρεση ικανοποίησης. Θα κατορθώσεις να ξεπεράσεις δυσκολίες μόνο αν σφίξεις τα δόντια σου και πολεμήσεις έναντι σε ό,τι σου κλείνει το δρόμο. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές όσον αφορά στην καριέρα σου. Ένα περίπλοκο project θα προκύψει, το οποίο θα αποτελέσει πρόκληση. Μη φοβηθείς αυτήν την ευκαιρία, ακόμα κι αν νιώθεις αβεβαιότητα αρχικά. Θα απαιτήσει να επενδύσεις ενέργεια, ίσως και με κόστος τον ελεύθερο χρόνο σου. Εάν δεν ξέρεις τι να κάνεις, μπορείς πάντα να ζητήσεις τη συμβουλή ενός συναδέλφου ή φίλου. Θα χαρούν να σε βοηθήσουν.

Το έτος 2017 θα τελειώσει πολύ πιο ήσυχα. Ο Ιχθύς θα παραμείνει σε μια κατάσταση ηρεμίας καθ’ όλη αυτήν την περίοδο. Αυτή η περίοδος θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις και μακρόπνοα σχέδια. Μην ξεγελιέσαι από τη φαινομενική αρμονία. Να είσαι σε εγρήγορση για την εμφάνιση προβλημάτων στο στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως κάποιος να θελήσει να σου αποκρύψει σημαντικές πληροφορίες. Για να μάθεις περισσότερα, πρέπει πρώτα να χτίσεις ένα επίπεδο εμπιστοσύνης. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάς τον ή την συντροφό σου, ακόμα και αν την παρούσα στιγμή οι σκέψεις σου είναι επικεντρωμένες σε μια άλλη κατεύθυνση. Πάρε τουλάχιστον κάποιες πρωτοβουλίες και τότε θα απολαύσεις την αμοιβαία αρμονία

astra4u.gr.com