Ορφέας Δούκας
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 6 με 7 Ιανουαρίου 2018. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις Αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.:

Το πρώτο σαββατοκύριακο του 2018 έφτασε, αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι, και παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα σε μια… εορταστική διάθεση, η Σελήνη από την Παρθένο θα μας βοηθήσει να… ξεστολίσουμε το δέντρο και να μπούμε σιγά-σιγά και ομαλά στο κλίμα της καθημερινότητας! Βεβαίως, το μεσημέρι της Κυριακής η Σελήνη περνά στον Ζυγό, βελτιώνοντας και τις προσωπικές μας σχέσεις, αφού δημιουργεί ένα αρμονικό κλίμα και φέρνει την ισορροπία και την καλή επικοινωνία μεταξύ μας!

Σε αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται αυτό το διήμερο και… ευτυχώς που συμβαίνει, γιατί από την άλλη, Ήλιος, Αφροδίτη και Πλούτωνας σε σύνοδο στον Αιγόκερο, σχηματίζουν εξάγωνο με Άρη και Δία που βρίσκονται σε σύνοδο στον Σκορπιό!

Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για ένα πολύπλοκο σχήμα που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, επικριτική διάθεση και έλλειψη αυτοελέγχου. Απαιτείται μεγάλη ψυχραιμία και διάθεση συμβιβασμού λοιπόν, για να μην οδηγήσουμε τις σχέσεις μας στα άκρα ή ακόμα και σε οριστική ρήξη!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!
ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο σαββατοκύριακο του 2018 ενδεχομένως να μην είναι και το πιο… ρομαντικό της ζωής σου, αγαπημένε μου Κριέ… Το Σάββατο, με την Σελήνη στην Παρθένο, θα σε απασχολούν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που θα σε κουράσουν και θα σε αγχώσουν, ενώ πιθανόν να μη σου αφήσουν καθόλου χρόνο για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή… Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να ζητήσεις από το ταίρι σου να σε βοηθήσει με κάποιες δουλειές, έτσι ώστε να μην αισθανθεί κι εκείνο ότι το παραμελείς και το βγάζεις από τη ζωή σου. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μάλλον το σαββατόβραδο θα νοιώθεις τέτοια κούραση, που… πού όρεξη για φλερτ!

Την Κυριακή, με την Σελήνη στον Ζυγό από το μεσημέρι και μετά, αλλά και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, το σκηνικό αλλάζει στον αισθηματικό σου τομέα. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία δεν σε επηρεάζει και τόσο, οπότε η μέρα προσφέρεται για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, να συζητήσετε και να λύσετε όποια θέματα σας προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα και να κάνετε μια νέα αρχή μεταξύ σας. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να ξεσηκωθείς από μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο σαββατοκύριακο της χρονιάς ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Ταύρε, αφού το Σάββατο η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία, ανεβάζοντας στα ύψη την αισιοδοξία σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου! Το πάθος θα κυριαρχεί στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά, γεγονός που θα κάνει το δεσμό σας ακόμα πιο ισχυρό! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα απολαύσεις τα φλερτ, ενώ μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νοιώσεις έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση!

Την Κυριακή βεβαίως, με την Σελήνη στον Ζυγό, αλλά και τη σύνοδο του Άρη με τον Δία, φεύγεις από το… ευχάριστο διάλειμμα του Σαββάτου και αρχίζουν να σε απασχολούν και πάλι τα επαγγελματικά σου ή οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ωστόσο, φρόντισε να μην τσακωθείς με το ταίρι σου, αν αυτό θέλει να πάτε μια βόλτα, ενώ εσύ θέλεις να ασχοληθείς με κάποιες δουλειές του σπιτιού για παράδειγμα, επειδή από τη Δευτέρα δεν θα προλαβαίνεις να τις κάνεις. Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μην παρασυρθείς από μια νέα γνωριμία και αφήσεις τις υποχρεώσεις σου σε εκκρεμότητα, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο σαββατοκύριακο του 2018 μάλλον ξεκινά κάπως δύσκολα στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπημένε μου Δίδυμε. Το Σάββατο, η Σελήνη από την Παρθένο εξακολουθεί να σε κρατά σε μια ψυχολογική αναστάτωση, ενώ κάποια απωθημένα του παρελθόντος συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσεις να τα συζητήσεις με το ταίρι σου, όμως θα το κάνεις με τόσο λανθασμένο τρόπο, που πολύ εύκολα μπορεί να μετατρέψεις την συζήτηση σε καυγά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς κάποια πολύ προσωπικά σου θέματα σε μια νέα γνωριμία, μην το κάνεις όμως, γιατί μπορεί να πεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει…

Αλλά την Κυριακή η κατάσταση βελτιώνεται, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό από το μεσημέρι και μετά, αλλά και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε βοηθούν να ξαναβρείς τον… παλιό, καλό κι επικοινωνιακό εαυτό σου! Η αυτοπεποίθηση αλλά και ο αισθησιασμός σου χτυπούν… κόκκινο και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, όχι μόνο θα αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, αλλά θα περάσετε και μια άκρως ερωτική βραδιά μαζί! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, δεν θα διστάσεις να επιδοθείς στο αγαπημένο σου χόμπι, το φλερτ, όπου θα έχεις… αξιοσημείωτες επιτυχίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο σαββατοκύριακο της χρονιάς ξεκινά με μια ωραιότατη Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία, αγαπημένε μου Καρκίνε! Αξιοποίησε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό του Σαββάτου για να βγεις με το ταίρι σου μια βόλτα, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Επίσης, ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας, γεγονός που θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά… Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος βγες με φίλους, γιατί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να ξεπηδήσει ένα φλερτ, που θα σε ενθουσιάσει!

Ό,τι και να κάνεις πάντως, ευχαριστήσου την ημέρα του Σαββάτου, γιατί την Κυριακή, από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνά στον Ζυγό και τα πράγματα αλλάζουν! Θέματα του σπιτιού θα σε απασχολήσουν, ενώ ένα κλίμα ασάφειας θα επικρατεί στα προσωπικά σου, που χρειάζεται προσοχή, καθώς η Σελήνη σχηματίζει και τετράγωνα με τον Ερμή και τον Κρόνο. Ευτυχώς που η σύνοδος του Άρη με τον Δία σου δίνει δύναμη, αλλά και την απαραίτητη ψυχραιμία, ώστε και να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να μη δημιουργήσεις προβλήματα στις προσωπικές σου σχέσεις! 

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο ενδεχομένως να μην είναι και η καλύτερη μέρα για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Λέοντα, αφού μάλλον θα σε απασχολούν κάποια οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως χάσεις ένα μέρος της γνωστής σου αυτοπεποίθησης. Την Κυριακή όμως, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, ενώ και ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, ξαναπαίρνεις τα πάνω σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός και βγαίνεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις!

Και αυτό είναι πολύ καλό αν είσαι αδέσμευτος/η, αφού οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πάνε κι έρχονται! Μην ξεχνάς όμως τη σύνοδο του Άρη με τον Δία από τον Σκορπιό που μπορεί να σε κάνει υπερβολικά αισιόδοξο/η. Κράτα… μικρό καλάθι, γιατί κάποιο άτομο μπορεί να σου τάξει… λαγούς με πετραχήλια για να σε κατακτήσει! Πέρνα καλά, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που ήδη έχεις σχέση, καλύτερα να μείνεις μακριά από τους πειρασμούς που θα σε πολιορκούν, γιατί το ταίρι σου δεν θα αργήσει να μυριστεί τις… ατασθαλίες σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο σαββατοκύριακο του 2018 μάλλον δεν θα είναι και το καλύτερο της ζωής σου στον αισθηματικό τομέα, αγαπημένε μου Παρθένε… Παρόλο που το Σάββατο η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου σχηματίζοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία, η κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ο τρόπος που θα πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει μάλλον θα είναι θορυβώδης και θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς…

Την Κυριακή, με την Σελήνη στον Ζυγό, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις μια ανασφάλεια που θα πηγάζει από τον οικονομικό σου τομέα, αλλά δε θα αργήσει να επεκταθεί και στον αισθηματικό… Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον Δία μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις. Αλλά ούτε κι εσύ που είσαι αδέσμευτος πρέπει να βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία, γιατί μπορεί να αποδειχτεί… άνθρακας ο θησαυρός! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, δεν ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για σένα. Το Σάββατο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο και σου δημιουργεί ένα ανεξήγητο άγχος, αλλά και ανασφάλεια για την πορεία σου γενικότερα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου τις ανησυχίες σου, γιατί μόνο εκείνο θα καταφέρει με τον τρόπο του να σε καθησυχάσει και να σε χαλαρώσει. Αν όμως είσαι αδέσμευτος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να μεγεθύνει την ανασφάλειά σου. Αφέσου στα φλερτ και… όπου βγάλουν!

Το μεσημέρι της Κυριακής όμως, η Σελήνη που περνά στο ζώδιό σου, αλλά και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου, ταυτόχρονα όμως ενισχύουν και τον εγωκεντρισμό σου, ενώ μπορεί να θολώσουν και την κρίση σου. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε καυγάδες με το ταίρι σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλύτερα να εκτονώσεις την ενέργειά σου στο… κρεββάτι, όπου μπορείς να κάνεις θαύματα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία και να μη δώσεις υποσχέσεις, για τις οποίες αύριο μπορεί να μετανιώσεις… 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δικό σου σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, ξεκινά με μια Σελήνη στην Παρθένο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία. Το Σάββατο λοιπόν, για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντικό, αλλά και παθιασμένο, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου! Αλλά και εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, βλέμματα θαυμασμού θα σε ακολουθούν! Σε κάθε περίπτωση, αξιοποίησε την εύνοια της μέρας, για να περάσεις καλά, γιατί την Κυριακή, το σκηνικό αλλάζει…

Η Σελήνη το μεσημέρι της Κυριακής μετακινείται στον Ζυγό, ενώ και ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ζώδιό σου, γεγονός που μπορεί μεν από τη μία να σου χαρίζει δυναμισμό, από την άλλη όμως ενισχύονται και οι ανασφάλειές σου, ενώ κάποια δύσκολα στον χειρισμό τους συναισθήματα θα σε ταλαιπωρούν… Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η καχυποψία που θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου μπορεί και να μην είναι εντελώς αβάσιμη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία που σου τάζει… λαγούς με πετραχήλια! Άλλωστε, μην ξεχνάς πως και τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Κρόνο μπορεί να μπερδέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα… 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο σαββατοκύριακο του 2018, αγαπημένε μου Τοξότη, μάλλον θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα το Σάββατο, που η Σελήνη θα κινείται στην Παρθένο. Ωστόσο, καθώς σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία, αν είσαι αδέσμευτος/η θα βρεις την ευκαιρία να φλερτάρεις ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου, όπου οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους, τότε καλό θα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, αλλά και για να ξεκουραστείς, ώστε να αποφύγεις τις γκρίνιες και τα προβλήματα.

Την Κυριακή, με την Σελήνη στον Ζυγό σε τετράγωνα με τον Ερμή και τον Κρόνο, ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να σε προβληματίσει… Αν είσαι δεσμευμένος/η, μην μεταφέρεις στη σχέση σου αυτά τα προβλήματα, αλλά και ούτε και να αφήσεις τους φίλους σου να… χώσουν τη μύτη τους στο δεσμό σου με αδιακρισία. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο με την μεσολάβηση ενός φίλου, κάτι σαν… προξενιό ας πούμε. Όμως μη βιαστείς να ξεκινήσεις μια σχέση τώρα, αφού η σύνοδος Άρη – Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε κάνει υπερβολικά αισιόδοξο/η…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο σαββατοκύριακο του χρόνου θα είναι κάπως… περίεργο για σένα, αγαπημένε μου Αιγόκερε. Το Σάββατο προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σου, αφού με την Σελήνη στον Ταύρο και μάλιστα σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία, το πάθος θα κυριαρχεί στα αισθηματικά σου και αν ήδη έχεις μια σχέση, θα ζήσεις υπέροχες, αισθησιακές και φλογερές στιγμές με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, με την γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να φλερτάρεις και να δεις το αισθηματικό σου μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει. Με την Σελήνη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, αρχίζουν να σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα, που πιέζουν για επίλυση. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις, όμως καλό θα είναι να κρατήσεις το ταίρι σου μακριά από αυτά, αλλιώς το άγχος που έχεις θα μεταφερθεί και στη σχέση σου, προκαλώντας εντάσεις και διενέξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να αποφύγεις τα φλερτ με τα άτομα που συνεργάζεσαι, γιατί θα… εκτεθείς! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σαββατοκύριακό σου ξεκινά με μια Σελήνη στην Παρθένο, αγαπημένε μου Υδροχόε, που μπορεί το Σάββατο να σου προκαλεί μια ανεξήγητη αναστάτωση, όμως ταυτόχρονα ανεβάζει τον αισθησιασμό και ξεσηκώνει το πάθος σου, αφού σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία, αλλά και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου. Αν τα καταφέρεις, είναι σίγουρο πως θα περάσεις μια φλογερή βραδιά πάθους με το ταίρι σου, που θα τη θυμάστε και οι δυο για καιρό! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, εσύ βγες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Μια γνωριμία που θα κάνεις, μπορεί να σου χαρίσει… ανομολόγητες, παθιασμένες στιγμές, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτή…

Όμως και η Κυριακή σε ευνοεί στον αισθηματικό σου τομέα, αφού η Σελήνη περνά στον Ζυγό και ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι ελεύθερος/η, για να κάνεις νέες γνωριμίες και να περάσεις καλά, χωρίς όμως να βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που έχεις σχέση, ίσως να νοιώσεις την ανάγκη να δεις τους φίλους σου μόνος/η, όμως μην πεις κάποιο ψέμα στο ταίρι σου για να το καταφέρεις, γιατί σύντομα θα αποκαλυφθεί… 

ΙΧΘΥΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, το πρώτο του 2018, αγαπημένε μου Ιχθύ, χρειάζεται λίγη προσοχή από την μεριά σου στον αισθηματικό τομέα. Το Σάββατο βέβαια, με την Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία, θα νοιώθεις το πάθος σου να ξεχειλίζει, και αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις φλογερές στιγμές με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά, ενώ κι εσύ θα νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται αυτή τη μέρα να συναντήσεις ένα άτομο, που όχι μόνο θα σε ξεσηκώσει, αλλά θα πληροί και τις προϋποθέσεις να γίνει το… άλλο σου μισό!

Την Κυριακή όμως, η Σελήνη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, θα ενισχύσει την ανασφάλειά σου, ενώ και η διαίσθησή σου ενδεχομένως να σου στέλνει λανθασμένα μηνύματα, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις στα αισθηματικά σου. Ευτυχώς που η σύνοδος του Άρη με τον Δία δεν θα σε αφήσει να χάσεις την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου! Παράλληλα, η όψη ενισχύει τη γοητεία σου και σε κάνει… αξιολάτρευτο/η! Εκμεταλλεύσου την και μην αφήνεις τις φοβίες σου να παίρνουν το πάνω χέρι!

.zwdia24.gr