Εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 06-12/01
 Κριός

Ξέρετε εκείνη τη φάση που απλώς κοιτάτε κάποιον και ξέρετε, απλώς ξέρετε! Δεν είναι αυτή. Είναι περισσότερο μια εποχή αργής και διασκεδαστικής γνωριμίας, καθώς κάποιος που δεν σας ενδιέφερε ποτέ αποκτά αυτοπεποίθηση και μπαίνει στην καρδιά σας. Μα πόσο γλυκό. Πραγματικά.

 Ταύρος

Όταν η ερωτική ευκαιρία σας χτυπάει την πόρτα, μην έχετε το κεφάλι σας μέσα στο ψυγείο και ψάχνετε για τα αποφάγια των γιορτινών λιχουδιών. Κρύβεστε, Ταύροι, το καταλαβαίνω, νιώθω το ίδιο, αλλά δεν θα βρείτε την πραγματική αγάπη ψάχνοντας τις ημερομηνίες λήξης των φαγητών. Βγείτε έξω, ο Άρης και ο Δίας έχουν μερικές καυτές ερωτικές προσφορές.

 Δίδυμοι

Μέχρι την Πέμπτη, ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται στον τομέα της σχέσης σας, εκεί είναι λοιπόν και σας ζητά να πείτε «Γεια», να δείξετε σε κάποιον αν έχετε σχέση ή αν χωρίσατε πρόσφατα, ίσως; Να είστε ειλικρινείς, Δίδυμοι, δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας, αλλιώς θα τραβάτε τους λάθος ανθρώπους για περισσότερο απ’ όσο θέλατε.

Καρκίνος

Απ’ όλα τα ζώδια του ζωδιακού εσείς έχετε τις περισσότερες πιθανότητες να περάσετε μια εβδομάδα γεμάτη με ερωτικά πέρα δώθε. Πέρα δώθε; Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι οι αδέσμευτοι από εσάς θα έχετε πολλές προτάσεις, όσοι έχετε μπει πρόσφατα σε σχέση θα έχετε κάποιες αποφάσεις να πάρετε, όσοι έχετε σχέση για κάποιο διάστημα θα έχετε δεσμεύσεις να εκπληρώσετε. Ξεκινήστε, λοιπόν.

Λέων

Αν σας αρέσει αυτός ο τύπος της αφίσας στη στάση του λεωφορείου ή αυτή η κοπέλα στο YouTube ή ίσως δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιος σας αρέσει περισσότερο; Τα ταξίδια και ο έρωτας μπλέκονται μέχρι την Πέμπτη, αν κάποιος σας τραβήξει την προσοχή μέχρι τότε, πείτε «Γεια» πριν πει αντίο ο Ερμής.

 Παρθένος

Είναι μια αποτελεσματική στρατηγική να κυκλοφορήσετε εκεί έξω, να συναντηθείτε με γνωστούς κι αγνώστους και να κοινωνικοποιηθείτε με πολλούς και εκεί όπου περνάτε καλά, είναι πιο πιθανό να γνωρίσετε κάποιον που τον ενδιαφέρουν τα ίδια πράγματα με εσάς. Οι πέντε στους δέκα πλανήτες θα συμφωνούσαν μαζί σας.

 Ζυγός

Κι αν η μαμά σας σάς έλεγε ότι έχει τον τέλειο σύντροφο για εσάς; Θα τρέχατε πέντε χιλιόμετρα μακριά, σωστά; Αν σας το πρότεινε κάποιος απ’ τα αδέλφια σας; Καλύτερα; Ο καλύτερος φίλος σας; Πολύ επιλεκτικοί είστε, δεν νομίζετε; Κάποιος που είναι κοντά σας έχει κάποιες χρυσές γνωριμίες, μην τις απορρίπτετε.

 Σκορπιός

Μπορείτε να δείτε έξω απ’ την ομίχλη που σας περιτριγυρίζει; Σας έχει κατασπαράξει, Σκορπιοί, αλλά σας υπόσχομαι θα φύγει, αυτή την εβδομάδα πιστεύω, και όταν θα φύγει θα ξέρετε αν πρέπει να μείνετε ή να φύγετε με κάποιον που είναι μια χαρά γενικά, αλλά είναι αυτό που θέλετε;

 Τοξότης

Ο Ερμής και ο Ουρανός κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να σας βοηθήσουν να δείτε κάποιον που όλο αυτό τον καιρό βρίσκεται κάτω από τη μύτη σας, για να είμαστε ξεκάθαροι, όχι κυριολεκτικά. Κάποιος που βρίσκεται εκεί γύρω, κάποιος που μπορεί να σας προκαλεί όταν συζητάτε οι δυο σας, κάποιος που δεν είναι ο τύπος σας. Τελικά είναι.

 Αιγόκερως

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να πατήσετε το πόδι σας έξω από την πόρτα; Είστε μαγνήτες για πολλά πράγματα και ανάμεσά τους η παρουσία της Αφροδίτης, που ψάχνει τριγύρω, προσπαθεί να βρει κάποιον να σας ταιριάζει. Βρείτε λίγο χώρο ανάμεσα σε όλο τον θόρυβο, Αιγόκεροι, η Αφροδίτη πάντα παίρνει αυτό που θέλει.
 Υδροχόος

Το βλέπω άρα το πιστεύω: μια καλή φιλοσοφία για να ακολουθείτε στη ζωή σας, Υδροχόοι, αλλά τι θα γίνει με αυτά που δεν φαίνονται, πιστεύετε στις δυνάμεις που συνωμοτούν για να φέρουν εσάς και κάποιον άλλο κοντά; Απλώς όχι αυτή την εβδομάδα; Χαλαρώστε, τα κοσμικά νήματα κινούνται.

 Ιχθύες

Το να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα είναι καλή ιδέα, το να πάρετε τον χρόνο σας, να ανακαλύψετε τι του αρέσει και τι όχι. Το Facebook είναι ιδανικό γι’ αυτό, σωστά; Λοιπόν, είναι χρήσιμο για να μάθετε τι πρόσωπο θέλουν να δείχνουν στον κόσμο. Η δική σας δουλειά είναι να εκτιμήσετε αν αυτό είναι πραγματικό ή όχι.

astro-live.gr