Η σύνοδος Άρη - Δία στις 7/1 και οι προβλέψεις των ζωδίων από την Μ. Σύλλα
Πώς θα σε επηρεάσει η σύνοδος Άρη - Δία στο Σκορπιό στις 7 Ιανουαρίου; Η Μαρία Σύλλα μας δίνει τις αστρολογικές της προβλέψεις

Η σύνοδος Άρη - Δία στις 7/1 και οι προβλέψεις των ζωδίων από την Μ. Σύλλα

Μαρία Σύλλα Μαρία Σύλλα >
Αστρολόγος
Η εορταστική περίοδος ολοκληρώνεται και στις 7 Ιανουαρίου πραγματοποιείται μία σημαντική σύνοδος ανάμεσα στον Άρη και τον Δία από το ζώδιο του Σκορπιού! Παρατηρούμε ότι ο «χώρος» του Σκορπιού, είναι αρκετά τονισμένος αυτή την περίοδο, γεγονός που φανερώνει, ότι διανύουμε ένα εξαιρετικά κρίσιμο διάστημα για την ανθρώπινη εξέλιξη και πορεία! Είναι το σημείο μηδέν εκεί δηλαδή που θα μεταμορφωθεί σε υπεράνθρωπο ή υπάνθρωπο. Είναι το σταυροδρόμι που ανάλογα με τις δυνατότητες και τις επιλογές μας θα μας οδηγήσει στον σκοπό μας ή θα μας παραπλανήσει και θα μας βγάλει σε τόπους άνυδρους και αφιλόξενους.
Ο Σκορπιός, ως το σταθερό ζώδιο του νερού, φιλοξενώντας τους δύο πλανήτες, τον Άρη και τον Δία, τους αναγκάζει να στραφούν «εσωτερικά» ! Για τον πλανήτη Άρη, η διαδικασία αυτή δεν είναι και τόσο εύκολη. Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού, προσδίδει την αντοχή, την σταθερότητα, την υπομονή και επιμονή αλλά και την αυτογνωσία. Τι γίνεται όμως όταν το άτομο δεν καταφέρει να αξιοποιήσει με δημιουργικό τρόπο τα παραπάνω χαρακτηριστικά; Τότε μεταμορφώνεται σε μία συμπλεγματική προσωπικότητα, που τρέφεται μέσω της υλικής κατάκτησης αλλά και της σαρκικής ηδονής!

Από την άλλη πλευρά, ο Δίας από τον Σκορπιού, εκφράζεται με συναισθηματισμό, έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα, θα πληγωθεί, θα συγχωρέσει αλλά δεν θα ξεχάσει. Γίνεται ο προστάτης των αγαπημένων του όπου και τους υπερασπίζεται μέχρι τέλους! Την δυναμική υπεράσπιση την εκφράζει όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τις ιδέες ή και τα δικαιώματα!
Η σύνοδος ανάμεσα στον Άρη και στον Δία, κορυφώνεται στην 18ο μοίρα του Σκορπιού, χαρίζοντας τύχη, νίκη, αποτελεσματικότητα στους ανθρώπους που έχουν δώσει την δική τους μάχη για να τα ιδανικά τους και έχουν ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς τους! Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου, όπου αυτές τις μέρες έχουν στα χέρια τους ένα πολύ δυνατό όπλο, για να μπορέσουν να κατακτήσουν την επιτυχία! Εκτός από την σύνοδο Άρη – Δία, τις ημέρες αυτές παρατηρείται και ένα σύνολο θετικών όψεων που εκφράζουν ότι την εποχή αυτή θα έχουμε σημαντικές ενάρξεις σε επαγγελματικές δραστηριότητες, ερωτικές σχέσεις, ταξίδια, γνωριμίες με σημαντικούς ανρθώπους!

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 από την Μαρία Σύλλα


Πώς θα επηρεάσει η σύνοδος Άρη – Δία τα 12 ζώδια;

Κριός : Τραύματα του παρελθόντος ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια και καλείστε τώρα να τα «γιατρέψετε» . Ο τομέας των οικονομικών είναι φανερό ότι ευνοείται ιδιαίτερα για υποθέσεις που έχουν άμεση σχέση με ασφάλειες, κληρονομιές, τυχερά παιχνίδια, ρύθμιση χρεωστικών υπολοίπων! Στον ερωτικό τομέα διεγείρονται τα ερωτικά ένστικτα και το πάθος σας κάνει να αναζητάτε την σαρκική απόλαυση!

Ταύρος : Οι μέρες που ακολουθούν σας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσετε συνειδητά παρακάτω με τους ανθρώπους και τις σχέσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι είναι στο πλευρό σας, αφήνοντας πίσω σας τους ανθρώπους που σας προκαλούσαν θυμό, ή έρχονται ενάντια στα «θέλω» και στα σχέδιά σας. Ευνοούνται οι επαγγελματικές συμφωνίες, η έναρξη αλλά και η υλοποίηση σχεδίων ενώ αν αρκετοί αποφασίζετε και το γάμο! Η εύνοια είναι πιο αισθητή στο 2ο δεκαήμερο!

Δίδυμοι : Με την σύνοδο του Άρη με τον Δία, είστε σε ετοιμότητα για πραγματοποιήσετε δυναμικά και δραστικά τις αλλαγές που πάντα επιθυμούσατε στα επαγγελματικά σας. Διαθέτετε το ζήλο και την αποφασιστικότητα για να διαμορφώσετε ένα πιο δημιουργικό περιβάλλον γύρω σας διεκδικώντας πλέον τα εργασιακά σας δικαιώματα! Το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας θα είναι αρκετά γεμάτο, αλλά θα καταφέρετε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Μετά τις ταλαιπωρίες της τριετίας καταφέρνετε επιτέλους και έχετε τον έλεγχο στη ζωή σας.

Καρκίνος: Η εύνοια σας αυτή την περίοδο είναι δεδομένη, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο που είστε από τους τυχερούς αυτής της περιόδου! Οι μέρες είναι δημιουργικές και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε και να κατευθύνετε αυτή την ενέργεια έτσι όπως εσείς επιθυμείτε. Διασκέδαση, φλερτ, όμορφες στιγμές με ανθρώπους αγαπημένους, παιδιά, νέα ερωτικά ειδύλλια , ρίσκο , τυχερά παιχνίδια, εμπνεύσεις είναι μερικά από τα «δώρα» της συνόδου Άρη – Δία για εσάς!

Λέων: Εδώ και αρκετό καιρό κάνετε μία ανασκόπηση των παλαιών οικογενειακών στιγμών του παρελθόντος και προσπαθείτε να λύσετε ζητήματα τα οποία και είχαν προκύψει! Η σύνοδος Άρη – Δία δίνει την ευκαιρία λύτρωσης από τα φαντάσματα του παρελθόντος, και σας δίνει την ώθηση να κάνετε αλλαγές στο χώρο σας, στην δουλειά σας!

Παρθένος : Νέες δραστηριότητες γεμίζουν το πρόγραμμά σας ενώ οι καθημερινές σας επαφές εμπλουτίζονται με νέους ανθρώπους αφού το διάστημα αυτό ευνοούνται ιδιαίτερα οι νέες γνωριμίες. Ώθηση στα επαγγελματικά θα έχετε όσοι δραστηριοποιείστε στο χώρο των ΜΜΕ , του εμπορίου, της διδασκαλίας. Δείξτε όμως παραπάνω προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσετε γιατί μπορεί να γίνεστε πιο υπερβολικοί στην ταχύτητα απ΄όσο θα έπρεπε!

Ζυγός: Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού έχει αρχίσει σταδιακά από το φθινόπωρο του 2017 να γεμίζει το πορτοφόλι σας και αυτή η τάση θα έχει συνέχεια και για το 2018. Αυτή την περίοδο όμως, με τον Άρη να πορεύεται και αυτός στο ζώδιο του Σκορπιού, θα παρασυρθείτε σε έξοδα, που θα αφορούν την απόκτηση υλικών αγαθών. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ζημιά που να χρειαστεί να καλύψετε. Ωστόσο, επειδή πάντα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να γίνει μία σημαντική επαγγελματική έναρξη που θα μπορέσει να αποφέρει αύξηση του εισοδήματος σας.

Σκορπιός : Η αδρεναλίνη σας είναι στα ύψη αυτό το διάστημα και με την σύνοδο Άρη – Δία στο ζώδιο σας, έχετε την δύναμη και την θέληση για τα πάντα! Εκτός από την τύχη, που είναι όντως ο σύμμαχός σας αυτή την περίοδο, είστε και αποφασιστικοί αλλά και επίμονοι για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις εσείς δημιουργείται έναν «τυφώνα» αλλαγών, αφού κατακλύζεστε από μεγάλη ενέργεια! Την ενέργειά σας θα την διοχετεύσετε αυτό τον καιρό είτε στην σεξουαλική σας δραστηριότητα, είτε σε χειρωνακτικές εργασίες προκειμένου να εκτονωθείτε και να ηρεμήσετε. Από φυσική κατάσταση και αυτοπεποίθηση είστε στα καλύτερά σας και αυτή την περίοδο έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε όποια νέα δραστηριότητα εσείς επιλέξετε.

Τοξότης : Η ανησυχία, ο φόβος, το άγχος είναι στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν έντονα αυτή την περίοδο, όμως οι μέρες που ακολουθούν βγάζουν στην επιφάνεια και θαμμένες σκέψεις που κρύβατε καλά στο υποσυνείδητο σας. Στον ψυχολογικό τομέα λοιπόν, η περίοδος δεν είναι ιδανική, ενώ σημαντικό είναι και το παρασκήνιο που θα υπάρξει αυτό τον καιρό γύρω σας. Κάποιοι από εσάς δημιουργείται μυστικές επαφές , ενώ σκόπιμο είναι να αποφύγετε τις παράνομες πράξεις. Οι μυστικές οικονομικές συμφωνίες είναι φανερό ότι ευνοούνται!

Αιγόκερως : Οι κοινωνικές σχέσεις, οι ομάδες και οι συνεργασίες είναι οι τομείς μέσα από τους οποίους θα υπάρξει αυτό τον καιρό η εύνοια που προσμένετε, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο! Πολλοί θα ενταχθείτε σε μία ομάδα, άλλοι θα κάνετε νέες φιλίες, γνωριμίες, θα ζήσετε ένα έρωτα, ή θα κάνετε όνειρα και θα ενισχυθούν οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας. Τα οφέλη της περιόδου είναι πολλαπλά, και είστε από τους πιο κερδισμένους σε υποθέσεις αισθηματικές αλλά και επαγγελματικές.

Υδροχόος : Η κυρίαρχη τάση που επικρατεί το τελευταίο τρίμηνο στη ζωή σας, είναι η επιθυμία σας για επαγγελματική διάκριση. Με τον Άρη να πραγματοποιεί την σύνοδό του με τον Δία, καταφέρνετε να κερδίζετε τα «πρωτεία» Τα εμπόδια δεν θα λείψουν και θα αφορούν κατά κύριο λόγο την αντίδραση που θα δεχθείτε από ιθύνοντες για τα προσωπικά σας σχέδια! Είναι βέβαιο όμως ότι θα βρείτε την άκρη σας και θα καταφέρετε να παρακάμψετε οτιδήποτε σας καθυστερούσε μέχρι τώρα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπαίνετε σε ένα εκπληκτικό , προοδευτικό διάστημα, που θα ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα, σημαντικό όμως είναι να διατηρήσετε και το απαιτούμενο μέτρο!

Ιχθύες: Όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο διανύετε μία εκπληκτική φάση ζωής! Ακόμα και αν δεν το έχετε καταλάβει ως τώρα, με την σύνοδο Άρη – Δία θα αντιληφθείτε ότι τώρα είναι η δική σας στιγμή! Επαγγελματική αναβάθμιση, εκπαιδευτική διάκριση, ταξίδια, εύρεση λύσεων είναι μερικά από τα «τυχερά» γεγονότα αυτής της περιόδου. Επιπλέον είναι η εποχή που μπορείτε να ατενίσετε το μέλλον και το όραμα που έχετε για αυτό, σχεδιάζοντας τα επόμενα χρόνια της ζωής σας.

oroskopos.gr